Digidexo.com

vorter hydrokortison krem

Hvordan bli kvitt molluscum Vorter

Hvordan bli kvitt molluscum Vorter


Mollusker, eller molluscum vorter, er en tilstand som er felles for barn og noen voksne. Vorter produsert av molluscum spres lett gjennom direkte kontakt. Vorter selv er vanligvis smertefri, men kan være irriterende eller kosmetisk uønsket. Det er naturlig og medisinske måter å kvitte seg med molluscum vorter.

Bruksanvisning

•  Vurdere venter på molluscum warts å gå bort på egenhånd. I de fleste mennesker, de løse seg selv innen et år eller to. Hvis vortene ikke er smertefull eller ubehagelig, og ikke i ansiktet, er ingen medisinsk behandling er nødvendig.

Prøv naturpreparater. Noen av disse inkluderer kolloidalt sølv, oliven blad ekstrakt og zell oksygen. Snakk med en naturlege eller herbalist om riktig bruk av disse virkemidlene.

Spør legen din om medisiner. Noen vorte-fjerning medisiner er effektive mot molluscum vorter; andre er ikke. Hvis du opplever kløe eller irritasjon rundt vortene, bruke hydrokortison krem ​​på de kløende områdene. Hydrokortison vil ikke fjerne eller behandle vorter selv.

Vurdere andre vorte fjerning teknikker som frysing, brenning, skraping eller laser fjerning. En lege eller en plastisk kirurg vil nummen området med en lokal bedøvelse før behandling av molluscum med disse metodene.

Hint

 • Hindre spredning av molluscum ved å ikke dele håndklær eller andre personlige ting med andre. Også unngå å skrape eller plukke på vortene å unngå å spre dem på din egen kropp. Ikke ta en urte-eller over-the-counter rettsmidler for molluscum uten å snakke med en profesjonell helsepersonell. Noen kan samhandle med andre medisiner som du er på eller kan gjøre molluscum verre.

Når skal behandle molluscum contagiosa og vorter hos barn

Molluscum contagiosum, noen ganger referert til som "molluscum contagiosa", er en vanlig viral hudlidelse hos barn i alderen eller to og 12. Viruset forårsaker godartede vorter som vanligvis utgjør ingen medisinsk trussel for barnet ditt, og som kan løse på egen hånd over tid. Men hvis du er en forelder, må du først forsikre deg om at ditt barns warts er forårsaket av molluscum contagiosum ved å planlegge en avtale med en barnelege. Du og ditt barns lege kan avgjøre når og hvis vorte behandling er hensiktsmessig eller nødvendig.

Mollusker: Hvordan fikk barnet ditt få det?

Et vanlig spørsmål foreldre kan tenke er hvordan barnet deres fikk Mollusker vorter (mollusca). Mollusker er forårsaket av en type poxvirus som spres ved hud-til-hud kontakt. Men barnet kan også plukke opp molluscum contagiosum ved å berøre forurensede gjenstander, som for eksempel leker, dørhåndtak, vannkraner, og felles flater. Ifølge CS Mott Children Hospital, Mollusker warts vanligvis til stede som fast, hudfargede nupper med en voksaktig utseende. Vortene kan ha en liten fordypning i midten. Disse vorter vanligvis påvirke en del av huden --- hos barn, er dette vanligvis hender og fingre, selv om de kan spre seg til andre deler av kroppen.

Å behandle eller ikke behandle?

Uten behandling, mollusca gå bort mellom seks og 18 måneder. De kan være kløende, men de er vanligvis ikke smertefull ---- å hindre et barn fra kløe, kan du bruke et plaster over vorter (dette hindrer dem også fra å bli spredt til lekekamerater). En barnelege kan ikke engang anbefale behandle warts, hvis de er få i antall, eller ser ikke ut til å spre seg.

Men det er tider når man behandler mollusca kan være nødvendig. Barn kan plukke på vorter, noe som får dem til å spre eller bli smertefullt og betent. I tillegg har noen barn suge på sine vorter, og dette kan resultere i flere vorter spratt ut i ansiktet og rundt munnen. I sjeldne tilfeller kan vorter som er plukket på nok etter hvert bli til svært infiserte sår.

For noen foreldre kan mollusca også være et kosmetisk problem. Mens de fleste barn har bare rundt fem på ti mollusca, kan vortene formere seg og spre seg til andre deler av kroppen; når de dukker opp i ansiktet, kan de bli skjemmende.

Mollusca behandlinger: Hva kan man forvente

Avhengig av antall warts, kan ditt barns barnelege tilby deg flere alternativer. Noen av de i-kontoret prosedyrer for å fjerne vorter kan inkludere å bruke en aktuell bedøvelse og skraping eller frysing av vorter eller fjerne dem ved hjelp av laserterapi.

Det finnes også reseptbelagte aktuelle programmer ditt barns barnelege kan bruke til å fjerne vorte papler, som imiquimod. Hvis mollusca har forårsaket en kløende tilstand som dermatitt eller eksem rundt vortene, kan en hydrokortison krem ​​eller resept aktuell steroid rådes for søknad bare i nærområdet, ikke vorte selv.

Slik fjerner Vorter på barn

Verruca vulgaris, eller den vanlige vorte, er spesielt vanlig hos barn. Vorter er humpete, harde utvekster som kan vises hvor som helst på kroppen, men oftest på hender, fingre, håndledd og albuer. Vorter er forårsaket av humant papillomavirus, noe som fører til det ytre laget av huden til å vokse unormalt. Over-the-counter medisiner kan brukes til å fjerne vorter på barn, men i noen tilfeller en lege må fjerne den.

Slik fjerner Vorter på barn

•  Ta barnet til legen for å kontrollere at den humpete vekst er en vorte og ikke et symptom på en annen tilstand. Legen kan gi deg råd om den beste behandling for barnet ditt.

Vent til vortene til å forsvinne, spesielt i svært små barn. Noen barn er utsatt for viruset som forårsaker vorter for en kort tid i sitt liv. Hvis du venter, vorter ofte forsvinner like mystisk som de dukket opp.

Har barnet ditt visual vorte forsvinner. Noen studier tyder på at hvis barnet ditt forestiller vorte forsvinner og oppløsende, kan det gå bort av seg selv.

Bruk sølv duct tape på vortene. Sølv tape ble funnet å være 21 prosent effektive i vorte fjerning, ifølge MSNBC. Skjær en liten del av sølv duct tape og plassere den på toppen av vorten, og erstatte det når det begynner å falle av. La den stå på inntil vorte forsvinner. Det antas at gummien i duct tape avbryter veksten av vorte og kan oppmuntre et barns immunsystem til å angripe vorte, ifølge Amy Paller av MSNBC helsesegmentet.

Påfør en over-the-counter vorte remover. Det finnes en rekke vorte fjerning kremer, geler, pads og spray tilgjengelig på de fleste apoteker. Disse vorte fjernere inneholder salisylsyre og arbeid ved å brenne av vorten. Denne typen medisiner kan etterlate et arr i stedet for vorte, og prosedyren kan være smertefullt for barnet ditt. Det finnes forskjellige styrker tilgjengelig; bruke den laveste styrke for små barn. Følg instruksjonene på boksen for riktig vorte fjerning.

Har barnets lege gjøre cryosurgery å fjerne vorte. Legen din vil spray på flytende nitrogen til å fryse av ditt barns vorte. Denne fremgangsmåten kan være smertefullt for omtrent et minutt eller to mens han sprayer på nitrogen. Barnet ditt kan ha en liten hvit arr i stedet for vorte.

Hint

 • Ikke la barnet ditt til å plukke på sine vorter. Plukking og skrape warts kan føre dem til å spre eller bli infisert.

Hvordan fjerner jeg vorter i ansiktet?

Hvordan fjerner jeg vorter i ansiktet?


En ansikts vorte kan være pinlig, smertefull og kostbart å fjerne når du velger mer invasive prosedyrer som for eksempel elektro. Det er viktig når du arbeider med vorter i ansiktet som du holde deg unna produkter med sterke kjemikalier som disse kan føre til svie eller arrdannelse. Mange naturlige rettsmidler er tilgjengelig om de kan ta lengre tid å vise resultater. Naturlig rettsmidler er ofte foretrukket fordi de reduserer sjansen for arrdannelse og i stor grad består av produkter som du allerede har i ditt hjem. Unngå å plukke på vorter da dette kan føre til blødninger og området mange ikke bare arr, men dette kan føre til spredning av vorter til andre områder.

Bruksanvisning

Naturlig rettsmidler

Suge en bomullsdott i Castor olje. Gni inn vorte nattlig i flere minutter for å sikre metning. Denne metoden kan ta alt fra tre til ti uker, avhengig av størrelsen og dybden av vorten.

Slice en potet i to. Det kan være en hvilken som helst form for potet, som den slags er ikke viktig. Gnir innsideparti av poteten på vorte i 3 til 5 minutter til flere ganger daglig. Denne metoden tar også ca to uker, og arrdannelse er mindre sannsynlig enn med kjemiske behandlinger.

Cut åpne en rå løk. Gni innvendig parti av løken over vorten i flere minutter. Denne metoden kan være mildt smertefullt som løken kan irritere vorte og forårsake blodtilførselen til området. Imidlertid er denne metoden i stor grad lykkes, og resultatene blir sett med en gang ifølge ekspertene på WartsTreatmentHelp.com.

Kjemisk og profesjonelle rettsmidler

Gjør en avtale med fastlegen din. Mange leger vil fryse vorte ved å sprøyte den med flytende nitrogen. Dette fører vorte å stivne og blemme. Vanligvis vorte faller av av seg selv i løpet av en uke. Denne fremgangsmåten løser problemet relativt raskt, men kan føre til arrdannelse.

Kjøp en over-the-counter vorte behandling krem eller kit. Disse kan finnes på de fleste apotek og generelle butikker. Disse produktene inneholder Salisylsyre som effektivt kan kvitte seg med mindre alvorlige eller mindre vorter. Hver behandling varierer så følg instruksjonene som følger med produktet.

Snakk med legen din om elektro. Når du velger denne metoden, vil legen din nummen området og vil deretter brenne det vorte av ved å sende en elektrisk strøm gjennom en nål. Denne metoden kan la arrdannelse og bør brukes som en siste utvei, men vortene kan selv komme tilbake med denne metoden.

Utskrapning brukes noen ganger i tillegg til eller i stedet for Elektro. En lege vil bruke en skalpell å skrape vorte og røtter ut av huden din. Denne metoden fører også til arrdannelse, men er i stor grad lykkes da sammen med Elektro.

Apotek kremer som reduserer rødhet

Apotek kremer som reduserer rødhet


Apotek kremer kan være effektive i å redusere rødhet i huden, avhengig av den underliggende årsaken. Hydrokortison kremer som selges over disk, behandle mindre hudirritasjoner, utslett og mild kontakteksem. Du kan behandle rødhet mot solbrenthet med apotek kremer som inneholder ingredienser som aloe. Rødhet i huden er ofte et symptom på en mer alvorlig tilstand. Oppsøke lege hvis tilstanden ikke blir bedre med aktuelle medisiner.

Rødhet forårsaket av Mild Dermatitis

De fleste apotek kremer utviklet for å behandle mild dermatitt inneholde 1 prosent hydrokortison, en type kortikosteroid. Kortikosteroider kontrollere lokal betennelse når det påføres direkte på huden. Kremer som inneholder hydrokortison er effektive i å kontrollere lokal betennelse uansett årsak. Du kan behandle insektbitt, kontakteksem og andre forhold med over-the-counter kremer som inneholder hydrokortison.

Rødhet mot solbrenthet

Du kan bruke apotek kremer som inneholder hydrokortison å behandle alvorlig rødhet og hevelse forårsaket av solbrenthet. For moderat solbrenthet med rødhet og ingen hevelse, men over-the-counter anbefales kremer som inneholder aloe eller kamille. Kortikosteroider handle på kroppen kjemikalier, hovedsakelig prostaglandiner, som forårsaker hevelse. Moderat solbrenthet ikke resulterer fra denne betennelsen, skjønt, og medisinske eksperter anbefaler å bruke mildere aktuelle ingredienser.

Rødhet forårsaket av kronisk betingelser

Kronisk eksem er en hudsykdom som forårsaker rødhet og betennelse uten kjent årsak eller "trigger". Stress kan vær endringer og allergier av ukjent opprinnelse spille en rolle i eksem utbrudd. Apotek kremer som inneholder kortikosteroider kan hjelpe med eksem symptomer, men lider noen ganger trenger sterkere behandlinger. Kontakt lege dersom du har vedvarende rødhet og betennelse karakteristisk for kronisk eksem.

Andre typer hud Rødhet

Noen typer hud rødhet ikke svare på apotek kremer. Aktuelle medisiner og kremer, selv om de inneholder anti-inflammatoriske ingredienser, har liten effekt på rødhet forårsaket av rosacea, en tilstand der deler av huden er kronisk betent. Noen alvorlige forhold, slik som lupus, kan forårsake utslett og rødhet som ikke bedres med tiden. Hvis rødheten ikke avtar med vanlig behandling, bør du oppsøke lege.

Hvordan behandle Vorter på Home

Hvordan behandle Vorter på Home


Er du frustrert med pinlige vorter? Fortvil ikke. Det er ting du kan gjøre for å bli kvitt vorter raskt hjemme. Vorter er et resultat av en hud-infeksjon kjent som humant papillomavirus (HPV). Det er hundrevis av tråder av HPV som forårsaker ulike forhold fra vanlig hud vorter (vanligvis funnet på hender og føtter) til kjønnsvorter og til og med visse typer kreft. I motsetning til mer alvorlige tråder av HPV, vanlig hud vorter vanligvis bare resultere i en kosmetisk tilstand som til slutt vil gå bort av seg selv. Men det kan ta måneder å jevne år for noen vorter å forsvinne uten behandling. Hvis du ikke har tid til å vente på kroppen din til å bekjempe vanlige vorter, følger du disse trinnene for å øke hastigheten på utvinning og bli kvitt vorter fort. De følgende behandlinger ikke er for behandling av genitale vorter og bør kun benyttes i behandling av hud vanlige vorter. Hjem vorte fjerning trenger ikke å være vanskelig eller tidkrevende. Les videre for å finne de beste måtene å bli kvitt vorter i så lite som noen få dager.

Bruksanvisning

•  Hold vorter ren og tørr til enhver tid. Vorter trives i varme, fuktige miljøer. Til tross for sin tørre utseende, fuktighetsgivende vorter er en svært dårlig idé, og kan faktisk gjøre dem verre. Å drepe vorter, holde dem sterile og tørre før de skrumpe inn og falle av. Vaske dem flere ganger per dag med en vanlig såpe, for eksempel elfenben. Antibakterielle såper vil ikke bidra til å kurere vorter, som HPV er et virus og ikke en bakteriell infeksjon. Du kan også bruke en loofah eller myk hud børste hver gang du renser dine vorter å eksfoliere grov vev som dekker dem. Etter rensing, klapp tørr med et rent håndkle hver gang.

Etter rensing, påfør hydrogenperoksid til vorter med en steril q-tip. Hydrogenperoksid er ikke bare et desinfeksjonsmiddel, det er også en svært kraftig oksidant. Studier har indikert at når hydrogenperoksid er til stede på huden, svarer kroppen med å sende hvite blodlegemer til det berørte området. Denne samlingen av hvite blodceller er tenkt å ødelegge virus som vanligvis infiserer hud. Fordi vorte forårsaker HPV er et virus, stimulerende hvite blodlegemer akkumulering kan gjøre en dramatisk forskjell i den tiden det tar å herde vorter. Uønskede resultater som kan oppstå ved bruk av hydrogen peroxide for vorter inkluderer en mild-moderat Rengjøring av hudfarge og en midlertidig brennende følelse av applikasjonsstedet.

Unn vorter med en sur løsning og dekke det behandlede området før sengetid. Salisylsyre er den mest brukte sure behandling av vorter. Du kan finne salisylsyre vorte behandlinger i de fleste butikker. Følg anvisningen på pakken for å bruke vorte fjerning krem ​​/ gel. Så tett dekke vortene med en steril kompress og kirurgisk tape før du går å sove om natten. Fjern vorte dekker og følg trinn en og to igjen i morgen til warts begynner å løsne.

Hvis du foretrekker en mer naturlig hjemme bøte for vorter, kan du bruke eple cider eddik i stedet for kommersielle salisylsyre vorte løsninger. Mange har hatt suksess ved hjelp av eple cider eddik som et hjem rette for vorter. Vær forsiktig når du søker eple cider eddik på huden som det kan være svært irriterende og kan brenne og svi følsomt vev. Hvis smertene blir uutholdelige, stopp bruk, rense området grundig og prøve en over disk vorte rette stedet.

Hint

 • Mens du bruker de ovennevnte hjem rettsmidler for warts, er det best å ta en daglig multivitamin for å hjelpe immunforsvaret kamp mot HPV. Vitaminmangel, for eksempel vitamin A-mangel, øke sannsynligheten for å anskaffe hudinfeksjoner. En daglig multivitamin kan beskytte mot slike mangler.
 • Hvis vortene ikke bedre i noen måneder, kan legen være i stand til å behandle dem med kliniske vorte fjerning prosedyrer som kryoterapi.
 • Denne artikkelen er bare til informasjonsformål, og bør ikke tas som medisinske råd. Alltid se en kvalifisert lege før du prøver å behandle enhver medisinsk tilstand med hjem rettsmidler.
 • Bruk ALDRI ovenfor vorte fjerning metoder på genital warts. Hvis kjønnsvorter er mistenkt, bør du oppsøke lege for å få mer hensiktsmessige behandlingstilbud for genital warts.

Naturlige alternativer til Aktuelt Hydrokortison

Naturlige alternativer til Aktuelt Hydrokortison


Aktuelt hydrokortison, en over-the-counter medisiner, kommer i mange former, inkludert salve, flytende, gel, spray, krem ​​og medisinert towelettes. Det lindrer kløe, rødhet, tørrhet, betennelse, irritasjon og utslett på huden, anal områder og hodebunn. Det hjelper også med hudsykdommer forårsaket av eksem, Poison Ivy, insektbitt, gift eik, gift Sumac, såpe, vaskemiddel, kosmetikk og smykker. For de som foretrekker naturlige alternativer, noen urter vise seg å gi samme resultat som aktuell hydrokortison.

Witch Hazel

Trollhassel inneholder tanniner og flyktige oljer som skaper en sterk sammentrekkende effekt. Ifølge University of Michigan, styrker trollhassel årer og kan behandle betennelser som eksem. I en dobbeltblind studie, viste trollhassel salve for å være så effektiv som Bufexamac for eksem. Men en annen studie fant trollhassel å være en ren placebo for eksem sammenlignet med hydrokortison. Trollhassel kan brukes som varmt omslag, salve eller krem.

Kamille

Ifølge New York Universitys Langone Medical Center, kamille brukes til å behandle hudsykdommer som eksem, liggesår, betennelse i huden og kontakteksem. Imidlertid finnes det ingen pålitelig vitenskapelig bevis for å støtte sin medisinske fordeler. En studie fant kamille krem ​​for å være så effektiv som 0,25% hydrokortison krem ​​for eksem, men studien er upålitelig fordi det ikke innebærer en placebogruppe eller en dobbel-blind metode. En dobbel-blind studie fant kamille å være mindre effektiv i behandling av hud betennelser i forhold til hydrokortison krem ​​og trollhassel krem.

Calendula

Siden oldtiden har folk brukt calendula å behandle sår og betennelser. Den aktive ingrediensen i calendula er ukjent, men NYU er Langone Medical Center siterer en teori som tilsier flyktige oljer og xantofyller å være ansvarlig for sine medisinske fordeler. Selv om dyreforsøk tyder på at calendula krem ​​har helbredende effekter, støtter ingen pålitelig studie kravet. En kontrollert studie funnet calendula å være mer effektivt enn placebo, men det var ikke en dobbel-blind studie.

Johannesurt

Ifølge NYU s Langone Medical Center behandler johannesurt depresjon og er påstått å være effektiv mot HIV. Johannesurt krem ​​fungerer også på hudsykdommer som eksem. The University of Michigan rapporterer en dobbeltblindet studie som fant johannesurt krem ​​til å fungere bedre enn et placebo på eksem. De eksakte ingredienser som gir den helbredende effekten er ukjent, men en bestanddel kjent som hyperforin kan ha anti-inflammatorisk og antibakterielle effekter.

Behandlinger for Vorter i munnen

Vorter er en liten, uskadelig vekst. De kan finnes i munnen, og er generelt kjent som forkjølelsessår, hvis de er på leppene. Vorter er forårsaket av humant papilloma virus (HPV) familie. Warts er svært smittsom. Det er mange behandlinger som kan klare opp vorter i munnen raskt og smertefritt.

Ting å se etter

De fleste munnen vorter danner på utsiden av munnen på leppene. Men vorter også kan bli funnet inne i munnen. Munn vorter kan være forårsaket av kyssing eller annen nær kontakt med en annen smittet person. Symptomer inkluderer hudforandringer og smerter eller irritasjon i området. Munn vorter kan gjøre svelge vanskelig, og visse matvarer og drikke kan irritere dem.

Over-the-counter medisiner

Behandlinger for munnen vorter inkluderer kremer og geleer som kan brukes direkte til vorte. Imidlertid kan disse bare fungere hvis det vorte er svært nær kanten av munnen, så spytt vil raskt vaske bort medisin. Diskutere bruken av disse legemidlene med en lege.

Flytende nitrogen

En lege kan bestemme flytende nitrogen er den beste måten å bli kvitt en munn vorte. Legen fryser vorten i en behandling som kalles cryosurgery. Det er en prosess som kan ta noen behandlinger. Cryosurgery fryser det berørte vevet, slik at den lett kan fjernes. Frysing kan forårsake midlertidig ubehag.

Electrocautery

Electrocautery er en annen måte å fjerne en munn vorte. I denne fremgangsmåten blir en elektrisk nålen brukes til å drepe vevet rundt vorten slik at hele området kan skrelles bort. Elektrokirurgi brukes når alle andre metoder har vært forsøkt uten suksess, fordi det er en kostbar prosedyre. Jeg

Hvordan bli kvitt vorter Øyeblikkelig

Hvordan bli kvitt vorter Øyeblikkelig


Skin vorter er smertefullt, ubehagelig og kan dukke opp på hvilken som helst sted på kroppen. Den vanligste type hud vorte er plantar vorte. Plantar vorte stammer fra humant papillomavirus og vises på foten under utbrudd. Finn ut hvordan du enkelt kan helbrede vorter og holde utbrudd fra å komme tilbake.

Bruksanvisning

•  Samle Vitamin C tabletter, en middels stor bolle og litt vann. I bollen, knuse Vitamin C tabletter til et pulver er opprettet. Når tablettene er godt knust, tilsett litt vann og rør til pulveret blir til en lime. Påfør Vitamin C lim liberalt til din vorte eller berørte området. Dekk med et plaster. Vitamin C vil begynne å redusere fremkomsten av en vorte og warts vil forsvinne over tid.

Bruk over-the-counter vorte bandasjer for å fjerne hud vorter. Specialized vorte bandasjer kan kjøpes på apotek og de fungerer ved gradvis å løfte bort lagene av vorte inntil vorte er helt borte. Vorte bandasjer er billig og praktisk å bruke.

Påfør en vorte fjerning krem. Du kan oppnå en resept styrke krem ​​fra legen din eller bruke en vorte fjerning krem ​​uten resept fra apotek eller apotek. Kremer fungerer i løpet av flere uker, og noen kan hindre fremtidige episoder av hudirritasjoner og vorter.

Bruk en flytende vorte remover. Flytende vortefjerner fungerer på samme healing mote som bandasjer og kremer. Over tid vorte vil falme med daglig bruk.

Gjør-det-selv Face vorte fjerning

Gjør-det-selv Face vorte fjerning


En vorte, kjent medisinsk som en "verruca," er en sprø, hudfarget vekst som kan dukke opp hvor som helst på kroppen. Vanlige vorter kan eksistere på fingre og tær, armer, ben og bunnen av føttene. De kan også vises på forsiden. Vorter er forårsaket av HPV, eller humant papillomavirus.

Apple Cider Eddik

Apple cider eddik er et naturlig syre som dreper bakterier og bakterier rundt på sidene av vorte, til slutt gjør det forsvinne. Fordi du fjerner vorter fra ansiktet, gjelder bare den elendige området, og ikke til resten av ansiktet. Fukt en bomullsdott i ren eple cider eddik. Bearbeid bomullsdott på vorte, og deretter la det tørke. Påfør eddik to ganger mer, for totalt tre ganger per dag. Vorte bør tørke opp og forsvinner i løpet av to uker.

Vorte fjerning krem

De fleste vorte fjerning kremer, som Compound W, inneholder salisylsyre og er tilgjengelig hos din lokale matbutikk eller apotek. Det finnes andre vorte fjerning produkter på markedet, men de fleste bære en bandasje som skal plasseres over vorten. Fordi det vorte er på ansiktet ditt, er det tryggere og mindre merk å gni en vorte fjerning krem ​​på plagede området to ganger om dagen, eller i henhold til instruksjonene på akkurat din vorte fjerning krem ​​tube. Hvis du opplever rødhet eller hevelse, slutte å bruke.

Vent It Out

De fleste vorter forsvinne med tiden. Det tar om lag to år for en vanlig vorte å gå sin gang uten medisinering. Hvis du har hatt det vorte i mer enn et år, kan det være verdt å stikke den ut en liten stund til, inntil vorte til slutt forsvinner. Hvis du har hatt en vorte i mer enn tre år, og det ikke blir rettet opp av noen av alternativene som er nevnt ovenfor, må du kontakte legen din som vil fryse den av med flytende nitrogen.

Hydrokortison for Face irritasjon fra Acne Medicine

Hydrokortison for Face irritasjon fra Acne Medicine


Av de mange akne behandlinger der ute hydrokortison kremer brukes ofte for å berolige irritasjon i huden. Hydrokortison kan brukes alene eller kan blandes med andre kropps lotions når den brukes på følsom hud, slik som ansiktet. Men før du begynner på ny behandling, er det best å forstå dine valg og få en uttalelse fra legen din.

Om Hydrokortison

Hydrokortison er en aktuell steroid. Hydrocortisones ble satt på markedet i 1950, og er effektiv mot mange forskjellige hudsykdommer, ifølge US National Library of Medicine. Noen hydrocortisones kan kjøpes over disk, mens de mer potente varianter krever resept.

Over the Counter

Over-the-counter hydrokortison kan finnes i populære merker som aveeno og Cortaid. Disse produktene inneholder vanligvis 1 prosent hydrokortison i en krem-basert formel, ifølge maker Cortaid. Når den brukes til behandling av hudirritasjoner, så som de fra akne medisinering, er kremen påføres direkte på huden. De fleste milde hydrokortison kremer er trygge for bruk i ansiktet, ifølge American Academy of Dermatology.

Resept

Hydrokortison kan også være foreskrevet av lege for å bidra til å bekjempe hudproblemer. Medisinen kan dispenseres som en krem ​​eller salve, og kan blandes med lotions for å være skånsom mot huden. Resepter inneholde 2,5 prosent hydrokortison, ifølge RxList, en online stoffet indeks sponset av WebMD.

Hvorfor det kan hjelpe

Hydrokortison fungerer ved lindrende irritert hud. Det milde kortikosteroid ligner et hormon som produseres av kroppen og kan redusere hevelse og rødhet ved å undertrykke immunsystemet i det berørte området, ifølge US National Library of Medicine.

Side Effects

Mens hydrokortison kan bidra til å bekjempe hudirritasjoner, kan det føre til problemer for andre. Noen mennesker kan utvikle en allergi mot stoffet, eller det kan noen ganger føre til at huden til å overheal seg selv og bli læraktig med langvarig bruk, ifølge New Zealand Dermatologisk Society. Noen har rapportert kløe og tørr hud etter gjentatt bruk. Steroider er vanligvis bare tatt for en kort periode fordi noen langsiktige bivirkninger kan oppstå, for eksempel svekket bein, ifølge US National Library of Medicine.

Hvordan behandle en HIV-relaterte Face Rash

Face utslett er ikke sjeldent blant dem som har HIV-viruset. Selve viruset kan forårsake ansikt og kropp utslett, som kan noen medisiner som behandler HIV. Hvis utslett i ansiktet er et resultat av viruset, er det vanligvis et symptom fallende med senere stadier av virus. Hvis utslettet er forårsaket av HIV-medisiner, vil du vanligvis se utslett i løpet av noen få uker begynner bestemte medisiner.

Hvordan behandle en HIV-relaterte Face Rash

•  Vurdere ansiktet utslett. HIV-relaterte ansikt utslett omfatter generelt hud som er flassende og ekstremt tørr. Huden kan være følsom for berøring og blåmerke ganske enkelt. Flekker av elveblest kan utvikle rundt i området, så vel som små nupper som ligner på kviser. Sår, sår og vorter kan også dannes på eller rundt utslett.

Se legen din så snart som mulig. Han vil være i stand til å vurdere om ansikts utslett er et resultat av viruset eller en bivirkning av medisiner du tar å behandle viruset. Hvis det er sistnevnte, vil legen sannsynligvis be deg om å slutte å ta narkotika, og vil foreskrive et annet legemiddel til deg. Hvis ansiktet utslett skyldes virus, kan legen forskrive anti-inflammatorisk og antibiotika medisiner for å behandle det. Hvis utslettet er svært alvorlig, kan han innrømme at du til et sykehus for observasjon og IV hydrering.

Unngå varme, da dette vil forverre ansiktet utslett. Du bør holde seg innendørs og borte fra direkte sollys. Ikke ta varme bad eller dusjer i noen dager, og dermed gir utslett avkjøles. Det er ofte anbefalt å unngå å vaske området daglig, da dette kan videre tørker ut huden. I stedet vaske annenhver dag.

Innkjøps kremer utformet for å hindre kløe og ubehag forbundet med utslett og irritasjoner. Kremer som hydrokortison krem, Benadryl og Eucerin er kjent for å roe kløe og berolige huden. Du finner disse over-the-counter medisiner på de fleste stoff butikker.

Prøv en luftfukter. Tørr luft har en tendens til å forverre ansikts utslett. Fukte luften og berolige huden din ved å bruke en luftfukter, særlig i rommet der du sover.

Bruk produkter som er fri for parfyme. Produkter som har lagt dufter tendens til å være irriterende, spesielt for tørr, skadet hud. Prøv å bruke milde, parfymefrie produkter når du har en HIV-relaterte ansikt utslett.

Hint

 • Trim neglene for å motvirke riper og videre irriterende ansiktet utslett.
 • Kontakt legen din umiddelbart hvis ditt ansikts utslett forverres. Legen din vil være i stand til beste vurdere situasjonen og foreskrive råd deretter.

Podiatrist Callus Behandling og Skin Removal

Podiatrist Callus Behandling og Skin Removal


En callus, eller fortykning av huden, er vanligvis forårsaket av gjentatt og overdreven friksjon og kan føre til brenning og smerte. Den vanligste plasseringen for en callus er på ballen av foten, men det kan også bli funnet på hendene. De fleste calluses er ufarlige, selv om de kan være irriterende, og kan behandles med minimalt invasive teknikker og behandlinger.

Fotterapeut Behandlinger

Sjekk med legen din først for å utelukke andre årsaker til fortykket hud, slik som vorter og cyster, eller for å se om en abnormitet er årsaken til callus, noe som ville være synlig på en X-ray. For normale hard hud, vil en podiatrist pare ned fortykket hud ved hjelp av en skalpell og kan forskrive en patch eller krem ​​som inneholder 40 prosent salisylsyre. Du kan også trenge en antibiotisk salve for å redusere risikoen for infeksjon. Hvis en X-ray gjør skru opp en misdannelse, kan legen forskrive skreddersydde polstret innleggssåler, kjent som orthotics, og i sjeldne tilfeller kan kirurgi være nødvendig å riktig justere benet.

Selvhjelp og forebygging

Suge føttene i varmt såpevann og forsiktig file ned de herdet lag av huden ved hjelp av en vaskeklut, en Emery bord eller pimpstein du kan kjøpe fra stoffet butikken. Vær forsiktig med å ta av for mye hud eller gå for dypt, noe som kan føre til blødninger og infection.You kan finne du trenger å gjenta suge / innlevering prosessen en gang om dagen i flere dager på rad. Ikke kutt callus selv, spesielt hvis du har diabetes eller erfaring nummenhet og prikking i foten. Bruk over-the-counter fot pads å dempe callus området inni skoene dine, men vær forsiktig med medisinert pads som inneholder salisylsyre, som kan irritere sunn hud og føre til infeksjon hos noen mennesker. Hvis du velger en salisylsyre produkt, pass og bare bruke den på callus og ikke de omkringliggende områdene. For en overnatting behandling, bland like mengder Whitfields salve og hydrokortison krem ​​og gjelder for din fot før sengetid. Plasser en plastpose over foten og deretter en sokk, la den på plass til i morgen, deretter gni av så mye callus som du kan med en grov håndkle eller firma pensel.

Forebyggende tiltak

Bruk fuktighetskrem til føttene daglig for å holde huden myk. Ikke gå barbent og velge riktig montering sokker laget av en polyester-bomull blanding som transporterer fuktighet bort bedre enn bomull. Bruk sko med lav hæl (ca 3/4 til 1 cm høy) som gjør at du kan vifte med tærne. Sørg for at skoen er riktig lengde, med en tommel bredde avstand fra enden av den lengste tåen til slutten av skoen.

Hvordan bli kvitt av molluscum

Molluscum er en infeksjon av huden forårsaket av et virus som ber utvikling av små, runde papler til det infiserte område av kroppen. Selv om legehjelp er ikke nødvendigvis nødvendig, siden kroppens eget immunsystem vil vanligvis få en slutt på infeksjonen i mindre enn ett år, er det anbefalt. Når papler blir forstyrret av kløe eller gnidning, kan de begynner å infisere andre områder av kroppen, samt spredning til andre individer. For å kvitte deg med molluscum, er det noen få behandlinger du kan bruke, de fleste som er relativt lett å gjøre hver dag før infeksjonen har ryddet opp.

Bruksanvisning

•  Prøv å bruke en over-the-counter vorte remover. Ifølge Mayo Clinic, har noen folk som arbeider med molluscum sett positive resultater fra bruk av slike medisiner for vorte fjerning (se lenke i Resources).

Påfør en hydrokortison krem til det berørte området. Når papler forbundet med molluscum føre en person til å klø, bør du bruke en hydrokortison krem ​​direkte til utbruddet. Selv om dette ikke kan kvitte molluscum fra kroppen din, kan det bidra til å minske ubehag og holde dem fra å spre seg, siden kløe kan føre dem til å infisere nabo områder av huden.

Har papler fjernet av legen din. Dette er trolig den mest effektive metoden for å kvitte huden av molluscum. Legen din vil enten kirurgisk kaprer dem ut eller fryse dem (mye som en vorte).

Få en resept på Aldara, som er en medisinert krem som brukes til å behandle sykdommer i huden. Ved å påføre kremen på det berørte området, det i hovedsak hjelper kroppens eget immunsystem bekjempe infeksjonen.

Tips og advarsler

 • Konsultere legen din om din tilstand, siden molluscum kan være vanskelig å behandle når du har et svekket immunsystem.
 • Unngå kløe eller gni papler, da dette kan føre til at tilstanden å spre seg til uberørte områder av kroppen.

Hvordan behandle molluscum på Øyelokkene

Molluscum contagiosum er en virusinfeksjoner i huden som kan oppstå hvor som helst i kroppen, inklusive øyelokkene. Vanligvis det streik barn, men kan påvirke voksne også. Det fører papler (faste humper) som kan vare alt fra seks måneder til et år hvis den forblir ubehandlet. Behandlingen er anbefalt men fordi det er veldig smittsomt.

Bruksanvisning

•  Snakk med legen din om prosedyrer tilgjengelig for deg. Enkelte prosedyrer kan fjerne papler, men kanskje ikke være aktuelt dersom molluscum ligger på øyelokket. De omfatter frysing, laser terapi og cutterage. Han kan gi deg råd om din alternativer. Hvis fjerning ikke er mulig, må du ta medisiner.

Ta alle medisiner som anvist av legen din. Behandlinger som normalt brukes for vorter brukes til å behandle molluscum. De omfatter medikamenter som stimulerer immunsystemet, narkotika som dreper virusinfeksjoner og retinoider, et derivat av vitamin A.

Bruk anti-klø kremer hvis du utvikler hudirritasjon rundt papler. Ikke påfør direkte til molluscum. Bruk over-the-counter 1 prosent hydrokortison kremer. Hvis kløen er alvorlig, snakke med legen din; han kan være i stand til å foreskrive noe.

Tips og advarsler

 • Hvis du har eksem, HIV eller andre forhold som kompromittere ditt immunsystem, sørg for at du søker behandling. I disse tilfeller, kan betingelsen være mer alvorlige og omfattende.

Er det normalt for en Wasp Sting å klø Etterpå?

Er det normalt for en Wasp Sting å klø Etterpå?


En av de mest smertefulle vanligste feilene folk kan gjøre er å forstyrre et vepsebol. Straffen kan være en eller flere smertefulle stikk og injeksjon av gift, en gift som kan forårsake smerte, rødhet, hevelse i hud og kløe. Ikke bekymre --- kløe, i nesten alle tilfeller, er en midlertidig tilstand som bør visne i løpet av noen timer, eller tidligere. Men på sjelden anledning, kan kløe signalisere en mer alvorlig reaksjon.

Årsak

Den stikk av stinger, eller Lancet, er det som forårsaker umiddelbar smerte. Men det er giften injisert av lansetten på papiret veps, gul jakke eller hornet som kan bebreides for lengre varig ubehag. Overflate hevelse, rødhet og kløe oppstår oftest som en "lokal reaksjon", som betyr at det er begrenset til området av stikket. Mindre vanlig veps brodd ofrene lider en mer alvorlig "systemisk" eller hele kroppen allergisk reaksjon, som kan inkludere kløe forårsaket av hud elveblest.

Behandling

Mens paracetamol eller ibuprofen vanligvis gi tilstrekkelig smertelindring, slike aktuelle behandlinger som Calamine lotion, kan hydrokortison kremer og antihistaminer effektivt redusere hevelse og håndtere kløe. Anvendelsen av isen tilbyr også midlertidig kløe lettelse samtidig redusere hevelse. Uavhengig av om brodden behandles, bør smerte, kløe og andre symptomer som vanligvis begynner å falle i løpet av timer. Men hvis flere stikk oppstå og offeret er svært unge, eldre, dårlig helse, kjent for å være allergisk mot bie eller vepsestikk eller lidelse kortpustethet eller andre symptomer, ringe 911 eller søke øyeblikkelig legevakten omsorg.

Alvorlige reaksjoner

Alvorlig kløe, ledsaget av overflaten humper over hele kroppen --- ikke bare på stikket området --- kan være tegn på elveblest. Hud elveblest er et symptom på en allergisk reaksjon på vepsestikk. Mindre enn 3 prosent av den voksne befolkningen er allergisk mot bie eller vepsestikk, noe som betyr at deres immunforsvar er altfor sensitiv og de kunne lide en mer alvorlig systemisk respons. I tillegg til kvalme, oppkast og pustevansker, kan den allergiske offeret også oppleve kløe og ubehag av hud elveblest. Allergisk reaksjon oppstår vanligvis innen få minutter fra brodd, men det kan ta timer eller --- mer sjelden --- selv dager etter veps angrep.

Forebygging

Den enkleste og mest idiotsikker "behandling" for vepsestikk er å unngå risiko helt. Når piknik, holde mat dekket og være forsiktig rundt søppelcontainere. Unngå mørke klær mens de var ute i skogen fordi mørkere farger tiltrekker veps. Duftende personlige produkter også fungere som veps magneter, så prøv å unngå duftende parfyme, solkrem, såper og andre produkter når du er utendørs. Og i nærvær av veps, holde ro og unngå swatting eller andre raske bevegelser som kan tegne et angrep respons.

Pseudofolliculitis barbae Cures

Pseudofolliculitis barbae Cures


Follikulitt barbae, ofte kalt "barbering humper," er en inflammatorisk sykdom i skjegget området påvirker først og fremst menn med mørk hud og krøllete hår. Roten av håret er buet slik at den voksende hår, skjerpet etter barbering, krølle seg rundt og pierce huden, forårsaker små røde nupper som ofte infisert med Staphylococcus aureus. Gjentatt betennelse kan føre til permanente harde, klumpete arr.

Barbering

Ifølge American Osteopathic College of Dermatology, er den mest effektive behandlingen for å stoppe barbering i tre til fire uker eller i det minste til betennelsen avtar, som lengre hår ikke stikke hull på huden. Påfør varm komprimerer, barbering løsninger eller barbergelé til ansiktet før barbering for å myke opp skjegget og barbere annenhver dag ved hjelp av et enkelt blad, justerbar eller elektrisk barbermaskin og unngå nære barberer som forlater skjegget mindre enn 1 mm i lengde. Spesielle "bump fighter" barberhøvler er også tilgjengelig. Børsting skjegget før barbering eller ved hjelp av spesielle kroker til å trekke ut inngrodde hår kan redusere betennelse. Pass på å barbere nedover i retning skjegget vokser og unngå å gjøre gjentatte slag over det samme området eller strekke huden, da dette kan forverre tilstanden.

Alternativ Beard Fjerning

Du kan prøve hårfjerning, som kjemisk myke opp og fjerne skjegget, men sørg for at alle humper har helbredet første som kjemikalier vil ytterligere irritere betent hud. Prøv på et lite område for å sørge for at huden din tåler det riktige, og unngå å bruke oftere at hver 48. time. Følg retninger nøye, slik at kjemikaliene i ansiktet i ikke mer enn 3-5 minutter, avhengig av hvilken type produkt. Løsningen og hår fjernes manuelt ved å stryke mot hårets vekstretning med en spatel eller annen rett kant. Ikke fjern med en barberhøvel. Skyll ansiktet grundig etter behandlingen.

Andre hårfjerningsmetoder omfatter elektrolyse, hvori en liten metallspissen blir satt inn i hårsekken å tilveiebringe en elektrisk strøm til å skade follikkelen og hindre hårvekst. Denne prosedyren er smertefullt og kan produsere noen arr, selv om det er vanligvis minimal, og gjenvekst kan forekomme. Hvis huden din er infisert med Staph, kan elektrolyse spre smitte.

Laser fjerning er et annet alternativ. Ifølge The American Society for Aesthetic Plastic Surgery, er laserstråler absorberes av pigment i håret og reise ned i hårsekken, skade disse follikler som er aktivt voksende. Du kan trenge gjentatte behandlinger fordi individuelle hårsekker er i forskjellige stadier av vekst. Men hvis du har mørk hud, fargeforskjellen mellom huden og håret kan ikke være betydelig, så laser fjerning kan være mindre effektive.

Medisiner

Hårsekkene kan bli tett med rusk, forverring follikulitt barbae, så aktuelle medisiner, for eksempel glykol gel, bidra til å holde follikler åpne. Milde tilfeller kan behandles med hydrokortison krem ​​eller tretinoin krem ​​(Retin-A) for å redusere betennelse. Ifølge Dr. WP Słomiany i "The 5-Minute Clinical Consult," hvis infeksjon er til stede, vil du trenge aktuelle antibiotika, for eksempel klindamycin eller erytromycin løsninger eller perorale antibiotika for å kontrollere smitte og hindre spredning.

Kløe i endetarms Symptomer

Kløe i endetarms - mer ofte referert til som anal kløe - er irritasjon i og rundt anus, rektum uttak, ifølge Mayo Clinic. Dette vanlig tilstand har potensial til å være både irriterende og pinlig; til tider trang til å klø kløe kan virke uimotståelig. Heldigvis, i de fleste tilfeller symptomene kan behandles med enkle hjem rettsmidler.

Årsaker

Det er mange årsaker til kløe ani, hvorav de fleste er ufarlige. Disse inkluderer tørr hud; altfor fuktig hud, slik som fra svette eller fekal inkontinens; for mye vasking, spesielt med harde toalettpapir eller hud-irriterende såper; overforbruk av avføringsmidler; hemorroider; hudsykdommer og kjemiske eller mat irritanter, ifølge Mayo Clinic. I sjeldne tilfeller kan kløe ani være forårsaket av godartet eller kreftsvulster i analregionen.

Primær Symptom

Kløe direkte i anus eller på huden umiddelbart rundt det er den primære symptom på pruritus ani. Dette kløe, som trolig er ledsaget av en sterk trang til å klø, kan bli forsterket ved eksponering for fukt, press fra sittende eller irritasjon fra klær, ifølge Mayo Clinic.

Relaterte symptomer

Kløe assosiert med kløe ani bringer ofte med seg andre symptomer på tilstanden, slik som svie, sårhet eller generell smerte i eller i nærheten av anus, ifølge Mayo Clinic.

Betraktninger

Kløe i endetarms vanligvis er et midlertidig problem som ikke krever medisinsk behandling utover hjem rettsmidler for å lindre symptomene. Men hvis kløen er ekstrem eller langvarig (som varer mer enn seks uker), dersom endetarmen er blødning, eller hvis det er ingen entydig forklaring på kløe, bør du rådføre deg med legen din, ifølge Mayo Clinic. Vedvarende Kløe i endetarms symptomer kan tyde på en underliggende hudsykdom eller andre helseproblem som krever behandling.

Behandling

Behandling av Kløe i endetarms symptomer avhenger av deres sak. Ofte, over-the-counter hydrokortison kremer gi noen lettelse. Salver med sinkoksid også kan hjelpe. Hvis symptomene forverres om natten, kan en resept antihistamin redusere kløe inntil aktuelle behandlinger begynner å jobbe. I de fleste tilfeller av kløe ani, er symptomene lettet innen en uke etter behandlingsstart.

Iontoforetiske Behandlinger

Iontoforese refererer til anvendelse av elektrisk strøm på overflaten av huden. Iontoforese brukes til en rekke hud behandlinger, men er først og fremst brukes til å behandle overdreven svetting. Prosessen er smertefri, men noen individer kan finne den kriblende følelse forårsaket av iontophoresis å være ubehagelig.

Behandling av hyperhidrose med Iontoforese

Dreven svetting, eller hyperhidrose, er en medisinsk tilstand som forårsaker overdreven og uforutsigbar svetting. Iontoforese arbeider med vann til å gi mild elektrisk strøm på huden. Det er antatt at strømmen får huden til å tykne mikroskopisk, som blokkerer svette fra å være i stand til å nå overflaten av huden. Med utgangen fra svette sperret, vil det kjertler som er ansvarlige for produksjon av svette stoppe produksjonen.

Prosessen krever en pasient å senke hendene og / eller føtter i grunne panner av vann i 20 til 40 minutter, mens en enhet som gir mild elektrisk strøm til vannet. Vannet dirigerer strømmen til overflaten av huden, hvor det stimulerer overflaten av huden.

The American Academy of Dermatology (se Ressurser) anbefaler bruk av iontophoresis i behandling av svette hender og føtter. Behandlinger må gjentas for å opprettholde ønskelige resultater, og en resept er nødvendig for å administrere behandling hjemme.

Bivirkninger

Iontoforese er effektive i å redusere svette utgang fra palmer i hender og føtter, men det er noen bivirkninger du bør være klar over. Irritasjon av skrubbsår, kutt og henge negler er en mulighet, og den internasjonale Hyperhidrosis Society rapporterer at overdreven tørrhet i huden kan forekomme. Dekke eventuelle skrubbsår, kutt og henge neglene med vaselin før behandling, og bruke vaselin og 1% hydrokortison kremer for å beskytte og lindre tørr hud.

Hvordan behandle insektbitt på en Toddler

Hvordan behandle insektbitt på en Toddler

Din smårolling vil trolig oppleve et mangfold av insekter og insektbitt før sommeren er avsluttet. De fleste insektbitt utgjør ingen medisinsk trussel. Men det er sjeldne tilfeller når lege bør søkes. Vi vil dekke hvordan å behandle insektbitt på din pjokk enten de er et vanlig myggstikk eller en farlig edderkopp bitt. Å vite hvordan man skal behandle og svare på et insektbitt vil sikre at du gi best mulig omsorg for barnet ditt.

Hvordan behandle insektbitt på en Toddler

Det første trinnet for å behandle et insektbitt på din pjokk, er å forstå de forskjellige typer reaksjoner som kan oppstå. Når symptomene på et insekt bitt eller stikk er begrenset til det området av bitt, blir dette refereres til som en lokal reaksjon. Disse lokale bug bite reaksjoner vil føre til at pjokk noe ubehag, men at de ikke utgjør noen betydelig medisinsk trussel.

Å behandle lokaliserte insektsbitt på din pjokk, er hovedmålet å gi lindring og trøst. Når insektbitt er oppdaget, umiddelbart bruke en kald komprimere - bruke is eller frosne kalde omslag. Dette vil forkorte og kontrollere lokaliserte reaksjon på bug bite eller bie stikk. Etter den kalde omslag har tatt påvirke, bruke en kløe lindrende salve til insektbitt. Vi har hatt suksess søker Calamine lotion eller en 1% hydrokortison krem ​​til bite området.

Hvis pjokk opplever tungpustethet, elveblest eller hevelse da de opplever en systemisk reaksjon på insektbitt. I noen tilfeller kan disse reaksjonene kan være alvorlige og det er viktig å ringe til legen din. Hva din pjokk er sannsynlig opplever er en allergisk reaksjon på insektbitt.

Elveblest er ikke nødvendigvis en medisinsk krise. Imidlertid bør dette være en god indikator på at din pjokk er mer sannsynlig å oppleve en mer alvorlig reaksjon på fremtidige insektsbitt. Du bør bruke denne muligheten til å diskutere din pjokk symptomer med legen din. Forebygging er en viktig nøkkel til riktig behandling.

Alvorlig insekt bite symptomer å se etter i din pjokk er pustevansker der det er ofte hørbart hvesende pust. I noen sjeldne tilfeller barnet ditt kan bli svimmel, ør, og kan til og med besvime. Vurdere å gi barne dose Diphenhydramine (Benadryl). Dette kan bidra til midlertidig lindre den allergiske reaksjonen til du kan få medisinsk hjelp. Hvis du støter på disse mer alvorlige insektbitt symptomer bør du søke legehjelp umiddelbart.

Hvis pjokk insektbitt er betydelig nok til å kreve behandling på legekontoret, bør du vite hva du kan forvente på besøk. Prøv å ha så mye informasjon som mulig for å bistå i legens behandling Legen vil ønske å vite hvilken type insekt som har bitt pjokk. Du vet kanskje ikke hva slags insekt, bie, eller edderkopp var involvert. Prøv å samle så mye informasjon som mulig - når, hvor og hvordan bittet skjedde alle må være viktige ledetråder.

Hvis noen av de systemiske reaksjoner skissert ovenfor er til stede, vil legen sannsynligvis trenger å gi barnet ditt en adrenalin injeksjon. Hvis insektbitt er bare viser som en lokalisert reaksjon, deretter behandlingen vil være fokusert på det berørte området. Legen vil undersøke området for å se om det er noen dødt vev eller tegn på infeksjon. I noen sjeldne tilfeller insektbitt vil kreve drenering. Dette er en relativt enkel prosedyre og bør være basert på poliklinisk basis.

Hvis legen mistenker at din pjokk er allergisk mot insektbitt, og det er frykt for en alvorlig reaksjon i fremtiden, kan du bli bedt om å kjøpe en nødssituasjon kit som inneholder adrenalin injektorer. Legen din kan diskutere bruken av disse pakkene med deg. Sørg for å spørre en masse spørsmål og forstå hvordan du bruker sprøytebrukere.

biter fra giftige edderkopper er en reell frykt for foreldre. Men realiteten er at disse typer edderkopp biter er sjeldne. Kjenne symptomer kan bidra til å sette deg rolig eller i sjeldne tilfeller at småbarn er et bitt av en giftig edderkopp, vil du vite hvordan du kan gjenkjenne symptomer.

Den vanligste typen av giftig edderkopp involvert i disse sjeldne biter er en kvinnelig sort enke edderkoppen. Den sorte enke edderkoppen er funnet i skur, woodpiles, rotete garasjer og låver. Den sorte enke edderkoppen er skinnende svart i fargen med en rød timeglass merking på bunnen av magen. Disse edderkopper er vanligvis en halv tomme i diameter.

Den sorte enke bite er vanligvis smertefri. Vanligvis det første symptomet skal vises i din pjokk vil bli kramper og smerter i magen. Din vil merke at din pjokk mage kan bli vanskelig å ta på. Breathing vil bli vanskeligere for pjokk. Andre symptomer kan være kvalme, oppkast, skjelving, og en kriblende følelse i hendene. Hvis du mistenker at din pjokk har blitt bitt av en sort enke edderkoppen, søke medisinsk hjelp umiddelbart.

Den andre giftig edderkopp som en forelder bør være klar over er den brune eneboer. Den brune eneboer edderkoppen er brun i fargen og har en hvit fiolin mønster på ryggen. Bittet fra en brun eneboer vil være smertefullt og det lokaliserte reaksjon vil være svært merkbar. Bittet fra en brun eneboer kan være farlig, men ikke på langt nær så ille som et bitt fra en sort enke. Hvis du mistenker at din pjokk har blitt bitt av en brun eneboer edderkopp, søke medisinsk hjelp umiddelbart.