Digidexo.com

hvordan virker lyrica

Hvordan virker Lyrica påvirke hjernen?

Hvorfor Lyrica er foreskrevet

Lyrica er ofte foreskrevet for å kontrollere epileptiske anfall som påvirker hjernen. Epilepsi påvirker deg ved overstimulating nervesystemet og overveldende hjernen din med meldinger og signaler. Lyrica brukes for å redusere antall beslag, ikke hindre dem helt.

Power i en pille

Tas oralt (med eller uten mat), Lyrica blokkerer overflødig signalene som sendes av overstimulert nerver, redusere antall anfall. Lyrica kan også være foreskrevet for fibromyalgi, og nerve smerte forbundet med helvetesild samt at forbundet med diabetes.

Vet bivirkningene

Sørg for at du og legen din diskutere alle alternativer. Mens Lyrica har vist seg å være effektiv, er det noen ganske sterke bivirkninger som inkluderer hevelse i ekstremiteter, munntørrhet, døsighet, vektøkning, svimmelhet, uklart syn og konsentrasjonsvansker. Disse symptomene varierer fra person til person, og kan også påvirkes av livsstil valg.

Hvordan virker Carpal Tunnel Syndrome Utvikle?

Hva er Carpel Tunnel Syndrome

Carpel tunnel-syndrom (CTS) er en fysiologisk tilstand som utvikles når median nerve, som ligger i Carpel tunnelen, blir utsatt for trykk fra det omkringliggende vev.
Den carpel tunnel ligger i håndleddet. Rundt håndleddet felles er bløtvev. Plassen mellom dette vevet og håndleddet bein er carpel tunnel.

Hvordan virker Carpel Tunnel Syndrome Utvikle

Median nerve utspring i carpel tunnel. Median nerve styrer både sensoriske og motoriske funksjoner for hånden og fingrene, samt armen. Plassen mellom denne nerve og omkringliggende vev, den carpel tunnel, gjør at nerve å fungere. Når den plass er redusert til do inflammasjon av vev, er trykket som utøves på median nerve.
Dette presset fører til prikking og nummenhet i fingrene og hånden. Disse følelsene blir smertefull og kan fortsette videre opp i armen. Motoriske funksjoner i fingrene og hånd er sterkt redusert; du har problemer med curling og utvide fingrene og bevege håndleddet.

Hva er årsaken til Carpel Tunnel Syndrome

Noen av de vanligste årsakene til carpel tunnel syndrom er revmatoid artritt, skjoldbrusk lidelser, diabetes og fedme og væskeansamlinger. Repetitive bevegelser, i forbindelse med aktiviteter som keyboarding eller samlebånd arbeid, ble antatt å forårsake carpel tunnel syndrom. Imidlertid kan repeterende bevegelse være en katalysator, i stedet for en årsak. Den inflammasjon av vev er nesten alltid et resultat av en fysiologisk lidelse.

Hvordan virker Meningitt Utvikle?

Hva er Meningitt?

Definisjonen av hjernehinnebetennelse er en betennelse i hjernehinnene (slimhinnen som omgir hjernen). Betennelsen er forårsaket når visse virus eller bakterier inn i væsken som omgir ryggraden og hjernen og infisere hjernehinnene. Bakteriell meningitt er mye farligere enn viral hjernehinnebetennelse. Det kan føre til uførhet eller død. Umiddelbar behandling er avgjørende.

Hvordan virker en person får Meningitt?

Meningitt er forårsaket av virus og bakterier som vanligvis finnes i nesen og halsen. I en liten prosentandel av folk, disse vanlige virus eller bakterier spres til blodet og blir fraktet til hjernehinnene. Den medisinske samfunnet ikke forstår hvorfor dette spredning av bakterier eller virus som skjer i noen mennesker. Det er kjent at små barn, ungdom og eldre mennesker er mer utsatt for å få hjernehinnebetennelse enn andre aldersgrupper.

Er Meningitt smittsomt?

Bakterier og virus som kan forårsake hjernehinnebetennelse spres gjennom direkte kontakt med luftveis ekskreter og hals ekskreter. For eksempel: kysse en person smittet eller bli hostet på av en infisert person. Hjernehinnebetennelse er ikke ansett å være en tilstand som overføres gjennom luften, fordi de ansvarlige virus og bakterier ikke kan leve særlig lenge utenfor kroppen.

Symptomer på hjernehinnebetennelse

Symptomer på hjernehinnebetennelse kan komme på rask og fremgang svært raskt. De vanligste symptomene er høy feber, sterk hodepine og stiv nakke. Oppkast, forvirring, leddsmerter, tretthet, ubehag i sterkt lys og forvirring kan også forekomme. En person med hjernehinnebetennelse kan utvise en kombinasjon av de ovennevnte symptomene.

Noen ganger hjernehinnebetennelse er vanskelig å oppdage fordi den kan ligne symptomene forbundet med en forkjølelse eller influensa. Når symptomene er forvekslet med en forkjølelse eller en influensa, kanskje hjernehinnebetennelse ikke bli oppdaget før den smittede fortsetter å bli stadig mer syk.

Diagnose og behandling

Hvis en medisinsk grafen mistenkte hjernehinnebetennelse, kan de ta en prøve av spinalvæsken og sende den til laboratoriet for å finne årsaken. Viral meningitt er ikke så alvorlig og bakteriell meningitt og vanligvis går unna på egen hånd uten noen behandling. Bakteriell meningitt behandles med antibiotika. Legene bestemme riktig antibiotika etter å ha innhentet lab resultater som identifiserer de spesielle bakterier som har forårsaket infeksjonen. Som en forholdsregel, husstandsmedlemmer og andre personer som har hatt nær kontakt med smittet person blir ofte behandlet med antibiotika i tillegg.

Forebygging Meningitt

Hjernehinnebetennelse er ikke ett hundre prosent forebygges, men visse ting kan gjøres for å redusere risikoen for å pådra den.

VAKSINASJON
Det er to FDA godkjente hjernehinnebetennelse vaksiner som kan hindre risikoen for noen av de typer av hjernehinnebetennelse. FDA vurderer vaksiner for å være svært trygt og affektive.

HYGIENE
Ikke drikke forurenset vann. Så mye som mulig, unngå eksponering for andre folkeslag muntlige sekret. Hvis en person hoster på deg, må du straks skylle det utsatte området. Alltid praksis en rutine for regelmessig håndvask, spesielt før du spiser.

Ansvarsfraskrivelse

Denne artikkelen er ikke ment å fungere som, diagnostisere eller erstatte medisinske råd. Denne artikkelen er en generell guide på hjernehinnebetennelse og bør ikke anses som all inclusive. Hvis du eller noen du kjenner opplever helsemessige symptomer, søke behandling av en medisinsk faglig. Ved mistanke om hjernehinnebetennelse, oppsøke lege umiddelbart.

Hvordan virker Cetaphil Arbeidet med å behandle hodelus?

Studien som startet det hele

I 2004, en studie av Dale Lawrence Pearlman i "Official Journal of the American Academy of Pediatrics" annonsert en ny, effektiv måte å behandle hodelus. I stedet for å bruke giftige produkter tilgjengelig på drugstores å forgifte lice, en tørr-on, kvelning basert pediculicide, eller DSP ble brukt til scalps av barn som hadde hodelus. Resultatene var oppsiktsvekkende: 96 prosent av tilfellene ble kurert. Dette sammenlignet med en 85-97 prosent kur rate i tradisjonelle lus giftstoff.

Hvordan en giftfri lotion kan konkurrere med gift

Så hvordan virker det? Cetaphil er en hud cleanser som inneholder ingredienser som i hovedsak kveles en lus. Imidlertid er det ikke så enkelt som å anvende rensemiddel og deretter skylle den ut. Foreldre må søke Cetaphil grundig til barnets hode, og deretter helt føn håret. Dr. Pearlman beskriver denne prosessen som "krympe innpakning" live lus. Dekker hele pest med denne filmen fører det til å kveles og dø, betyr det kan ikke legge noen flere egg. Prosessen med kvelning kan ta opptil åtte timer, der bør du ikke skylle barnets hår. Men hva om egg igjen?

Hvorfor reapplication er nødvendig

Hodelus modnes i ca to uker, etter som de kan legge egg og fortsette infestation. Mens søknad Cetaphil og blåser det tørre dreper alle av den levende lus, gjør det ingenting å skade nits, som er de lice egg. Når disse klekkes, vil barnet ditt har live lus roaming i håret igjen. Dette er grunnen til at Dr. Pearlman metode innebærer 02:58 ytterligere anvendelser av Cetaphil. Den første søknaden tar seg av den modne lus. Den andre søknaden, utført på nøyaktig samme måte om en uke senere, dreper de nyklekkede lus. En tredje programmet etter en uke, mens ikke alltid nødvendig, dreper noen lus som klekket etter andre påføring av Cetaphil. Fordi de nyklekkede lus ikke har nok tid til å modnes mellom programmer, kan de ikke legge nye egg og syklusen er brutt.

Bruker Cetaphil nok?

Tror ikke at ganske enkelt å bruke Cetaphil og vaske det ut vil ta vare på ditt barns lus. Denne prosessen fungerer bare når utført som foreskrevet og arbeider kun med huden renere. Cetaphil lotion, mens bærer samme merkenavn, er ikke effektiv i å drepe lus. Skylling ut cleanser før lus kveles kan tillate dem å leve og fortsette å legge egg. Også, hvis flere programmer ikke er gjort som anvist, kan nits unnslippe uskadd og klekkes til lus, som modnes og legge flere egg. I tillegg bør sengetøy, leker og kammer vaskes grundig for å ødelegge enhver modne lus som kan ha migrert fra barnets hode. Bruke Cetaphil er en effektiv, giftfri måte å behandle lus i din husstand, men bare når de brukes riktig.

Hvordan virker Beer forebygge nyrestein?

Øl og nyre

Ja, det er sant: Drikke øl kan være bra for nyrene. Nærmere bestemt, drikke øl i moderate mengder kan bidra til å forhindre nyrestein - selv om andre faktorer som også spiller inn i tillegg, som for eksempel å drikke mye vann, får regelmessig mosjon og, oh yes, drikke øl i moderate mengder.

Hvordan virker Beer forebygge nyrestein?

Drikke øl kan bidra til å forhindre nyrestein fordi det bidrar til å hindre kalkavleiringer fra å bli dannet i nyrene. Stouts, bærere eller andre øl med mye humle er best. Kalsium innskudd blandes med salter og andre mineraler og til slutt bli til nyrestein. Faktisk gjennomførte forskere i Finland på 1980-tallet en studie av 27 001 mannlige røykere mellom 50 og 69 og funnet hver daglig flaske øl konsumert reduserte risikoen for nyrestein med 40 prosent.

Hva hvis det er for sent?

Drikke øl kan også hjelpe kroppen annullere en nyre stein, bare på grunn av sine sterke vanndrivende effekt. Øl utvider også i urinveiene, noe som gjør det enklere og mindre smertefull, for å skylle ut en stein. Tranebærjuice har samme effekt, hevder forfatteren Duane Swierczynski av "The Big Book o 'Beer: Alt du noensinne ønsket å vite om den største Beverage på jorden."

Øl er ikke det eneste spillet i byen

Øl er helbredende krefter i forhold til nyrestein er ikke unik. En seks år studie ved Harvard School of Public Health i Boston konkluderte med at ikke bare øl, men også kaffe, te og rødvin kan forebygge nyrestein ved å forhindre kalkavleiringer fra å bygge opp. I mellomtiden er tranebærjuice like god vanndrivende som øl bør forebyggende tiltak mislykkes og en stein utvikle. Vann er den beste medisin, og faktisk den største risikoen faktor i utviklingen av nyrestein er å drikke ikke nok vann, minst åtte glass om dagen. Og fruktjuice elskere, pass på: det samme Harvard studie konkluderte med at drikking eplejuice og grapefruktjuice kan faktisk øke risikoen for nyrestein utvikling.

Hvordan virker en Cereal diett?

Hvordan virker en Cereal diett?

Hvordan blir det gjort?

Frokostblandinger dietten består av å spise en høy-fiber, fullkorn frokostblanding med lettmelk eller fettfri melk to ganger om dagen (for frokost og lunsj) og en fornuftig, velbalansert middag i løpet av to uker. Etter to uker, sakte innføre andre matvarer, som frukt, grønnsaker og nøtter, inn i morgen og ettermiddag måltid. Etter fire uker kan du begynne å også spise et fornuftig, velbalansert lunsj, men kan fortsatt spise frokostblanding til frokost.

Hvordan virker det?

Ved å spise frokostblanding til frokost og lunsj, er du kutte kalorier big time! I stedet for en pastrami sandwich med brød, salat, tomat og majones, du spiser en skål med frokostblanding til lunsj, inges 150 til 200 kalorier i stedet for 500 til 700 kalorier. Hvis du velger en høy-fiber, høy-protein korn, vil du bo full før middag. Det er viktig at du spiser frokost og lunsj på din vanlige timer, slik at blodsukkeret ikke synker, og slik at stoffskiftet fortsetter å arbeide.

Hva er resultatet?

vekttap! Du bør miste bare to pounds per uke maks. Gradvis vekttap er ikke bare den sunneste måten å gå ned i vekt, men den beste måten å opprettholde din nye vekt.

Hvordan virker drikke alkohol Årsak en bakrus?

Hvordan virker drikke alkohol Årsak en bakrus?

Hvordan virker Drikker Årsak en bakrus?

Hvis du er en av de millioner av mennesker som regelmessig drikker alkohol, er sjansen du har hatt en bakrus på ett punkt i livet ditt. Begrepet brukes for å beskrive de ubehagelige symptomene som oppstår etter et overforbruk av alkoholholdige drikkevarer. Vanligvis er disse symptomene inkluderer dehydrering, tretthet, hodepine, oppkast, diaré og kvalme; kan imidlertid ulike individer opplever ulike symptomer. Noen heldige individer kan selv unngå bakrus helt. Så hva er det om å drikke alkohol som fører til en bakrus? Den største faktoren er dehydrering.

Hvordan kan Drinking føre til dehydrering?

Du lurer sikkert på hvordan, hvis du drikker, kan kroppen din bli dehydrert - alkohol er en væske tross alt. Til tross for sin væskeform hovedingrediensen i alkoholen er etanol, en fargeløs og høyt-brennbar væske som produseres ved fermentering av gjær. Etanol ikke bare er en depressant psykoaktivt stoff, men også en vanndrivende, noe som betyr at det gjør kroppen din produsere mer urin. Dette, i sin tur, fjerner vann fra kroppen din, noe som fører til dehydrering. Dehydrering fører deretter hodepine og trøtthet, to av de klassiske bakrus symptomer. Mens du drikker vann kan virke en opplagt rette, hvis du er midt i en uutholdelig bakrus, kan du være i stand til å fordøye noen form for mat eller væske - selv vann. Hvorfor er dette? I tillegg til dehydrering, kan etanol irritere mageslimhinnen, noe som fører til kvalme og brekninger. Og bare oppkast fører til ytterligere dehydrering, som forverrer symptomene.

Andre medvirkende faktorer

I tillegg, fordi etanol er en depressant, er kroppens reaksjon på det ikke pen. Å bekjempe deprimerende effekter av drikke, forsøker kroppen å stimulere hjernen din ved å slippe en rekke kjemikalier. Dessverre, til tross for kroppens gode intensjoner, disse kjemikaliene føre til kvalme, skjelvinger og følsomhet for lys og lyder. Og det er ikke alt. Fordi leveren, noe som er kroppens filteret, bare kan forbrenne en viss mengde alkohol i en viss tid, mengden av etanol du inntar påvirker tiden leveren behov for å filtrere den. Vanligvis, alvorlighetsgraden av symptomene avhenger av mengden av etanol til stede i kroppen. Så hva kan du gjøre for å hindre dette? Vel, er den beste måten å hindre en bakrus å unngå å drikke. Hvis dette ikke er et attraktivt alternativ, bør du prøve å begrense mengden du drikker og drikker et glass vann mellom hver alkoholholdige drikke. Vær advart, men at selv om du følger disse retningslinjene, kan en bakrus fortsatt være sannsynlig.

Hvordan virker HGH fungerer?

Hvordan virker HGH fungerer?

Hva er HGH?

HGH står for menneskelig veksthormon. Produsert av hypofysen ved foten av hjernen, veksthormoner - ikke HGH, som er syntetisk - forbedre vekst ved å bidra til kroppens stoffskifte. Nivåene av veksthormon i blodet svinge i løpet av dagen og kan justeres på grunn av trening, søvn, stress og kosthold.

Noen ganger kroppen ikke produserer nok GH (som stunts et barns vekst, kjent som dverger) eller gjør for mye (som er kjent som gigantism). Når slike situasjoner oppstår, kan en lege fore HGH til å forsterke eller inhibere enten tilstand.

For voksne, kan overskytende beløp av GH forårsake svulster å vokse, og en lege kan forskrive former for HGH som kan bidra til å gjenopprette balansen i hypofysen.

Hvordan virker det?

HGH er produsert i laboratorier og må injiseres inn i kroppen for å være effektive. Når HGH kommer inn i kroppen, har den et anabole effekt, noe som betyr at den bruker energi til å vekke kroppens stoffskifte. Den HGH kommuniserer med reseptorer på overflaten av celler, som stimulerer vekst av brusk, så vel som insulin-lignende vekstfaktor, eller IGF-1, i leveren, noe som kan øke vevsvekst, hovedfunksjonen av HGH.

Andre funksjoner

HGH er et komplekst molekyl inneholdende mer enn 191 aminosyrer. I tillegg til sine vev-stimulerende effekt, har HGH også følgende effekter når de tas på riktig måte:
• Boost bentetthet
• Boost muskelmasse
• Lavere fettprosent
• Boost lunge og hjertekapasiteten

Farene ved HGH misbruk

Siste overskrifter har indikert at injisere HGH kan øke idrettslige prestasjoner eller redusere effekten av aldring. Men en studie utført ved Santa Clara University Medical Center og Stanford University indikerte at HGH har ikke styrken økende eller bedre idrettslige prestasjoner effekter som mange ville tro.

Mens mye av effektene av å ta HGH ikke er forstått, tar HGH når den ikke er foreskrevet har alvorlige bivirkninger, blant annet økt risiko for enkelte krefttyper, hevelse og smerte, og økt risiko for diabetes.

Hvordan virker røyking forårsake hjertesykdom?

Hvordan virker røyking forårsake hjertesykdom?

Statistikk Omkringliggende hjertesykdom og røyking

Fordi røyking er oftere assosiert med kroniske lungelidelser som lungekreft eller KOLS, de fleste ikke tenker på hjertesykdom når de tar den første drag av sin morgen sigarett. Men røyking er en viktig årsak til hjertesykdom for menn og kvinner. I USA har antallet dødsfall som følge av hjertesykdom direkte relatert til røyking vært i 20 prosent rekkevidde.

Visste du at risikoen for hjertesykdom og hjerteinfarkt øker med antall sigaretter din røyk? Faktisk, hvis du røyker en pakke sigaretter om dagen, er risikoen for hjerteinfarkt øker med mer enn to ganger. Men det stopper ikke der ... du vil fortsette å øke risikoen for hjertesykdom og hjerteinfarkt jo lenger du røyker.

Hvordan virker Røyking øker risikoen for hjertesykdom?

Giftstoffer i sigaretter bidra til en tilstand som kalles aterosklerose. Aterosklerose, bedre kjent som "åreforkalkning", oppstår over tid og er forårsaket av plakk, arrdannelse og påfølgende fortykkelse av arterieveggene. Som skaden fortsetter, inflammasjon utvikles, som gjør blodpropp som blokkerer strømmen av blod til hjertet. Fordi hjertet trenger en oksygenrik blodtilførsel for å overleve, kan en blodpropp i siste instans føre til et hjerteinfarkt.

Hvordan kan jeg forebygge hjertesykdom?

Den beste måten å forebygge hjertesykdom er å aldri røyke. Hvis du røyker, er å stoppe avgjørende for din helse. Røykeslutt reduserer risikoen for hjertesykdom, hjerteinfarkt, slag, høyt blodtrykk, lungekreft og mange andre forhold.
Hvis du har et sterkt ønske om å slutte, er det mange gode online avslutte programmer tilgjengelig. Legen er en annen utmerket ressurs. Han kan foreskrive medisiner som vil bidra til å dempe cravings og lette ubehag av nikotin abstinenssymptomer.

Hvordan virker den menneskelige kroppen absorbere jern?

Hva er Iron?

Jern er et viktig mineral at kroppen trenger å hjelpe røde blodceller levere oksygen til resten av kroppen. Jern bidrar også vårt immun og sentralnervesystemet og også bistår i å produsere energi og næringsstoffer diffusjon i cellene våre.

Er å ha for lite eller for mye jern et problem?

Mens jernet er en ønskelig mineral å ha i våre organer, ha den rette balansen av mineralet er like viktig. Å ha for lite eller for mye jern kan føre til problemer for kroppen.
Den amerikanske RDA eller USA anbefalt daglig inntak av jern for menn er 10 mg. For kvinner er den anbefalte daglige dosen nesten dobbelt på 15 til 18 mg. Grunnen til dette er at kvinner mister nesten dobbelt så mye jern. Den anbefalte dosering for gravide kvinner er praktisk talt dobbelt daglig dose på 30 mg jern.

Når kroppen ikke har nok jern, kan det resultere i anemi, jernmangel. Når en person er blodfattig, har kroppen lave nivåer av oksygen i blodet, og dette kan føre til tretthet, besvimelse, svakhet og en rask hjerterytme. Det kan også føre til at tungen til å svelle og forlate kroppen mottakelige for infeksjoner.

Når kroppen har for mye jern, kan en tilstand som kalles hemokromatose oppstå. Dette innebærer at legemet er absorberende for mye jern. Når dette skjer, og avhengig av hvor mye jern, kan en person føler seg apatisk eller tretthet.

Hvordan virker kroppen absorbere jern?

Legemet absorberer jern basert på hvor mye jern allerede er lagret i kroppen. Når vi allerede har nok jern, vil våre kropper ikke ta absorbere mer.
Når vi ikke har nok jern, vil våre organer naturlig trekke inn så mye jern fra maten er fortært.

Kilder til jern inkluderer rødt kjøtt og innmat, fisk, bønner, spinat og andre mørkegrønne grønnsaker og tørket frukt. Det kan også bli funnet i jern-forsterkede fruktjuice og frokostblandinger.

Jern kan også bli funnet i vitamintilskudd eller jern piller. Vitamin C kan også hjelpe kroppen absorbere jern.

Hvordan virker Aspirin Arbeid i kroppen?

Hva er Aspirin?

Aspirin er mer populært begrep for en kjemisk kalt acetylsalisylsyre (ASA). Navnet "aspirin" ble skapt av Bayer Pharmaceutical, det første selskapet til kommersielt produsere stoffet. Avledet fra bladene og barken av selje og bjørk, er aspirin en ekstremt allsidig stoff. Det fungerer som et analgetikum (smertestillende), febernedsettende (feber redusering), anti-inflammatorisk og cardio-beskytter. Det er mange fordeler for bruk av aspirin.

Hvordan virker Aspirin lindre smerter og betennelser?

Skadede eller smertefremkallende celler produserer store mengder av et enzym som kalles cylooxygenase-2. Dette enzymet i sin tur produserer et kjemikalie som kalles prostaglandin, som sender en beskjed til hjernen signaliserer at en bestemt del av kroppen er vondt. Den kjemiske fører også til det skadde området for å frigjøre væske, forårsaker den til å svelle eller bli betent. ASA (Aspirin) fester seg til cylooxygenase-2 og hindrer den fra å produsere prostaglandin. Som et resultat, har noen av de smertesignalene ikke nå hjernen og mindre smerte blir følt. Dessuten er betennelser minimert på grunn av mangel på prostaglandin-produksjon.

Hvordan virker Aspirin loven som en Cardio-Protector?

Aspirin forebygger hjerteinfarkt ved å hindre opphopning av blod blodplateceller, som kan føre til blodpropp. Blodplater er små blodceller som opptar blodet. Når et blødende sår oppstår, blodplatene gå sammen for å danne en propp for å stoppe blødningen. Blodpropp er nyttige i denne sammenheng, men kan være farlig og føre til hjerteinfarkt i enkelte tilfeller. Aspirin bidrar til å redusere risikoen for hjerteanfall og slag ved å hemme produksjonen av tromboksan, et kjemikalie som forårsaker at blodplatene til å feste. Reduksjonen i produksjonen av denne kjemiske reduserer sjansene for dannelse av blodpropper og arterie blokkering.

Hvordan virker Aspirin Reduser Fevers?

Aspirin påvirker hypothalamus, den delen av hjernen som regulerer kroppstemperaturen blant mange andre funksjoner. Det kommuniserer med hypothalamus, forårsaker den til å reversere temperaturøkningen indusert av interleukinene, som signalmolekyler produsert av mange av kroppens celler.

Hvordan virker Aspirin påvirke kroppen?

Den kjemiske sammensetningen av Aspirin

Aspirin er en av de mest vanlige over-the-counter narkotika der ute, og sjansene er du kan finne den i omtrent alle medisinskapet du åpner opp. Det reduserer smerter og betennelser og selv har et par andre fordeler, men akkurat hvordan virker det? La oss begynne med å forstå kjemien bak aspirin, som vil bidra til å forklare akkurat hvordan det påvirker kroppen og hvordan disse effektene er gunstig for oss. Oppdagelsen av aspirin happeneded århundrer siden, i hovedsak når gamle folk hjulpet lindre deres smerte ved å tygge på bark. En viss kjemisk stoff som finnes i piletre bark mer enn bark fra andre trær minsket smerte og hevelse. Kjemikaliet er kjent som salicin og dets derivat, salisylsyre, var den første form av aspirin. Imidlertid, hadde det en stor ulempe, som var at det forårsaket meget dårlig problemer med fordøyelsessystemet, i tillegg til å lindre smerte og betennelse. Den kjemiske sammensetningen av salisylsyre omfatter en streng av oksygen og hydrogen (-OH). Når det kombineres med en annen kjemisk, denne strengen endres til en som består av tre deler oksygen, en del hydrogen, og en del karbon (-OCOOH). Dette kalles en acetylgruppe, og det i stor grad avlaster de problemer som oppstår i fordøyelseskanalen.

Redusere smerter og betennelser

Kjemikaliet som resulterte fra endringen av de --OH strengresultater i acetylsalisylsyre, også kjent som aspirin. Det har ikke lenger en slik negativ effekt på fordøyelseskanalen, og i stedet er i stand til å oppfylle sin nummer en duty, lindre smerte og å redusere inflammasjon. Det gjør den ved å feste seg til en bestemt enzym, kalt cylooxygenase-2. Jobben for dette enzymet er å gjøre kjemikalier som kalles prostaglandiner som sender signaler til hjernen, forteller det til en del av kroppen er i smerte når det er skader på celler i det området. Dette er grunnen til at det er produsert i hopetall i skadede celler. Denne kjemiske skaper også en pute rundt disse cellene for å redusere ytterligere skade, som resulterer i inflammasjon. Når aspirin fester seg til dette enzym, er det ikke i stand til å gjøre så mange prostaglandiner, noe som betyr hjernen registrerer ikke så mye smerte i dette området, og demping rundt cellene, og derfor inflammasjon, er begrenset.

Redusere hjerteinfarkt

Aspirin har en annen virkning i kroppen som ble oppdaget lenge etter at den først ble tatt i bruk. Dette innebærer cylooxygenase-2 prostaglandiner og også, men i stedet for i skadede celler, det påvirker enzymet og kjemisk når det er i blodet. Her er prostaglandiner produsert for å koagulere blod, og det er flott når det hjelper kutt og sår leges. Men kan blodpropper også skje i arteriene, og dette kan føre til hjerteinfarkt, spesielt hos eldre mennesker. Aspirin begrenser prostaglandiner som er produsert i blodet, som reduserer clotting og åpner for jevnere flyt av blod til hjertet.

Hvordan virker L-karnitin fungerer?

Hvordan virker L-karnitin fungerer?

Hvordan virker L-karnitin fungerer?

L-karnitin brenner fett ved å fremme bevegelsen av fettsyrer inn i mitokondriene, som brenne fettsyrer for å lage energi. Fettsyrer kan ikke flytte inn i mitokondriene uten L-karnitin.

Effekter

Muskler, inkludert hjerte, få energi fra fettsyrer. L-carnitine brenner fett, senker kolesterolet ved å trekke triglyserider fra blodet, øker energi, og fremmer muskel utvikling.

Bruksområder

Kosten bruker L-karnitin for å forbrenne fett og gå ned i vekt, mens kroppsbyggere tar det å bygge muskler. Men det er ingen medisinske bevis på at L-karnitin hjelper dieters eller kroppsbyggere. L-karnitin er kjent for å forbedre blodsukkernivået og sperm produksjon, lavere kolesterol, motvirke symptomer på hypertyreose og bekjempe hjertesykdommer.

Dosering

Den anbefalte dosering varierer i henhold til den ønskede effekten; medisinske doser varierer mellom 300 og 4000 mg per dag. Piller er solgt i 250 mg eller 500 mg økninger. Kroppsbyggere og Kosten tar 2000 mg av L-karnitin en dag. Start ved å ta 1000 mg, og gradvis øke til den ønskede dose.

Selv om ulike typer L-karnitin er tilgjengelig, bare acetyl L-karnitin og L-karnitin anbefales for tilskudd.

Bivirkninger og sikkerhet

L-karnitin er ansett for å være trygge, men forårsaker urolig mage eller diaré hvis de tas i høye doser. Nyre-eller leversykdom pasienter bør ikke ta L-karnitin. Snakk med lege eller apotek før du bruker dette tillegget, for å unngå interaksjoner med medisiner, for eksempel antibiotika. Den D-og DL-former av carnitin må unngås, da disse kan føre til muskelproblemer.

Kilder

I tillegg til kosttilskudd, er L-karnitin som finnes i rødt kjøtt og meieriprodukter. Kroppen gjør også begrensede mengder L-karnitin på egen hånd, med riktig ernæring.

Hvordan virker en svinesti Utvikle?

Hva er en svinesti?

En svinesti er en liten, pus-fylt bump som dannes på øyelokket, enten på indre fôr eller langs vippekanten. De er vanligvis meget liten, bare omtrent på størrelse med en kvise, og ofte har utseende av en Whitehead. Imidlertid, hvis de blir smittet de kan vokse mye større. Hvis en svinesti er stor nok, kan det også være vanskelig å åpne eller lukke øyet. Fordi de stadig gni langs innsiden av øyet, kan Sties være svært ubehagelig og irriterende.

Hva er årsaken til en svinesti?

De fleste sties er forårsaket av en bakteriell infeksjon i øyet, noe som kan være engasjert i en rekke måter. Berøre øynene med uvaskede hender, forurenset øyesminke eller ikke grundig rengjøring av kontaktlinser kan alle føre bakterier å bygge opp i øyet. Men ikke la deg lure til å tro at god hygiene vil forhindre alle Sties: de kan også være forårsaket av kroniske infeksjoner, eller stress.

Hvordan virker en infeksjon Bli en svinesti?

Når bakteriene er til stede i øyet i større mengder enn normalt, kan det føre til infeksjon. Øynene dine inneholder kjertler som skiller ut væske, og disse er spesielt utsatt for bakterier. Oppsamlingen kan føre dem til å bli blokkert eller betent. Når dette skjer, ryggen væske opp i kjertelen eller kanal. Resultatet av kjertel blokkering er rødhet, hevelse i øyelokket og dannelsen av en pus-fylt bump. Vanligvis Sties bare skje i ett øye, med mindre infeksjonen spres til den andre av hendene eller makeup børster. For noen uheldige mennesker med kronisk blefaritt, Sties er en regelmessig tilbakevendende plage. Blefaritt er den medisinske termen for tilbakevendende hevelse av øyelokkene. Årsaken er ikke fullt ut forstått.

Hvordan kan du unngå å bli en svinesti?

De bakterier som er ansvarlige for å forårsake de fleste sties kalles stafylokokker, også referert til som staph. Staph kan bli funnet nesten hvor som helst, inkludert vanlige overflater som telefoner og vannfontener. Fordi du kommer i kontakt med bakterier hver dag, er det viktig å alltid vaske hendene nøye før du berører øynene dine eller sette i kontaktene dine. Også regelmessig sjekke utløpsdatoen på makeup, og ikke dele øyesminke eller applikator børster med dine venner. Til slutt, alltid følge hygiene protokollen foreslått av kontaktlinseprodusenten eller optiker. Med noen enkle forholdsregler kan du redusere risikoen for å utvikle den type bakteriell infeksjon som fører til en svinesti.

Hvordan virker visine fungerer?

Hva er visine?

Visine er en merkevare av øyedråper opprinnelig distribuert av Pfizer, men er nå produsert av Johnson & Johnson. Visine er tilgjengelig på ditt lokale apotek eller matbutikk, og brukes til å behandle irritasjon i øynene. I motsetning til de fleste andre øyedråper, betyr visine ikke krav på å faktisk berolige øyet. Visine er i hovedsak et produkt for folk som får røde, blodskutte øyne og ønsker å begrense sitt utseende. Hvis du har en alvorlig øyelidelse, se en øyelege. Ikke la en øyelidelse gå ubehandlet, som det kunne være alvorlig. Ikke behandle rosa øye eller andre smittsomme sykdommer med visine. Visine er ikke et medikament - det er bare en kosmetisk løsning.

Hvordan virker visine fungerer?

De to virkestoffene i visine er tetrahydrozoline hydroklorid og kaliumklorid. Tetrahydrozoline hydroklorid er en vasokonstriktor, forårsaker blodkarene seg sammen. Hvis du har røde, blodskutte øyne, blodårene i øynene dine er irritert, eller nivået av blod i blodårene i øynene dine er å pumpe en større mengde blod enn vanlig. Ved å sette flere dråper visine i dine øyne, vil tetrahydrozoline hydrochloride constrict blodårene i øynene, noe som gjør dem ikke så synlig. Visine hjelper ikke noen medisinske tilstander, så ikke bruk visine hvis du har røde øyne på grunn av en irritasjon eller infeksjon.

Andre bruksområder for visine

Visine, med sine vasoconstrictive egenskaper, er også effektiv for bruk på røde merker på huden. Hvis du har en kvise eller rød flekk som er spesielt merkbart, suge en bomullsdott i visine og gjelder for det berørte området for et minutt. De anti-rødhet resultater kan ikke vare lenge, men vil gi deg en midlertidig løsning for noen røde flekker på ansiktet ditt.
Det er et rykte om at å sette et par dråper visine vil føre en person til å ha diaré. Inntak visine, derimot, kan gjøre en person voldsomt syk. Hvis du får i deg visine uhell, kontakt Gift umiddelbart.

Hvordan virker PH nivå påvirker enzymaktivitet?

Hvordan virker PH nivå påvirker enzymaktivitet?

Enzymer Speed ​​Up Reaksjoner

Alle har en naturlig pH-balansen i kroppen. Enzymer er proteiner som fremskynde kjemiske reaksjoner i kroppen din. For eksempel, enzymene bryter ned sukker for fordøyelsen. Uten enzymer for å fremskynde denne prosessen, vil kroppen din bokstavelig talt sulte. Forskere sier enzymer fremskynde, eller katalysere, omtrent 4000 reaksjoner i kroppen. Hvert enzym har en annen form, slik at det er spesifikt for en enkelt reaksjon. En enkelt enzym kan katalysere sin spesielle reaksjon om og om igjen.

Endringer i pH Disrupt Enzymer

En endring i pH forstyrrer et enzym sin form og struktur. pH-målinger surhet - vann er nøytral og har en pH på 7. Når pH-verdien forandrer et enzym struktur, enzymet ikke kan gjøre jobben. Endringer i pH bryte den skjøre båndene som opprettholder et enzym form. Et enzym vil rakne eller denaturere, og blir ubrukelig i en annen pH-verdi.

Hvordan virker pH påvirker enzymaktivitet?

Alle enzymer er ikke skapt like. Magen enzymer jobbe i et super sure miljøet i pH 2. Et stykke ned i fordøyelseskanalen, tarm enzymer trenger en pH på 8. Sett magen enzymer i tarmen, og du er i trøbbel.

Spis Enzymer, holde seg frisk

Rå frukt og grønnsaker er rike med enzymer. Spise høy-enzymet mat hjelper fordøyelsen og forsterkes næringsstoffer i kroppen din. Spiret frø, nøtter og belgfrukter er også rik på enzymer. Varme frukt og grønnsaker forstyrrer enzymfunksjon. Spise rå mat og nyte fordelene av en høy-enzym diett.

Hvordan virker Addiction skje?

Hva er avhengighet?

Avhengighet kan betegnes som en besettelse eller en tvangsmessig fysisk og / eller psykisk avhengighet til noe. Når noen tenker på avhengighet, kommer narkotika eller alkohol avhengighet til sinnet. Avhengighet kan oppstå fra en hvilken som helst type stoffer, gjenstand eller aktivitet. Avhengighet er en usunn besettelse, uansett om det er til narkotika eller Internett.
I det medisinske miljøet, er en avhengighet vurderes når kroppen begynner å stole på et stoff for å fungere. I dette tilfellet, kan noen få rusmiddelavhengige til ulovlige eller reseptbelagte legemidler. Når medikamentet ikke lenger tilføres til kroppen, abstinenssymptomer vises. Legemet går gjennom avgiftning stadium å reacquaint seg å være i stand til å fungere normalt igjen uten at stoffenes påvirkning. Avhengig av stoffet, har noen narkomane døde under DETOX.

Hvordan virker Addiction skje?

Avhengighet kan skje over natten eller over livsløpet. For noen er det en rask nedstigning, mens andre fremgang sakte inn vanedannende vaner. Måten det skjer er at noe er vanligvis knyttet til en følelse av eufori, eller høyhet, som er svært attraktivt for den enkelte. Uansett om det er narkotika, gambling, nikotin eller shopping, fortsetter den rusavhengige aktiviteten å finne og beholde den følelsen flere ganger.
Det har blitt forsket på at følelsen de får prøve å "score" er mer vanedannende til rusavhengige enn høy selv. Det er en viss type høy som kommer fra å gjøre noe ulovlig for å få narkotika eller fra skjule dobbelt livsstil fra venner og familie. Denne høye er det som trekker narkomane i enda mer enn det vanedannende stoffet eller aktivitet.
Når den "høye" skjer, får hjernen en biokjemisk utgivelse. Hjernen deretter sender signaler til andre deler av kroppen, noe som gir illusjonen av fullstendig avslapning og lykke. Når hjernen slutter å få den biokjemiske utgivelsen, kan det da gi misforståelse til andre deler av kroppen som et viktig element mangler og den rusavhengige blir syke.

Typer av Dependency

Avhengighet kan enten være fysisk eller psykisk. Finne ut hva slags avhengighet det er kan bestemmes av hvilken type symptomer oppleves ved seponering. Fysisk avhengighet stammer vanligvis fra stoffer som alkohol, nikotin, amfetamin og opiater. Disse stoffer føre til en endring i fysisk utseende under tilbaketrekning. Psykologisk avhengighet forårsaker effekter til sinnet som depresjon, humørsvingninger og voldelig atferd. Gambling, selvskading, spising og seksuell avhengighet har mer av en psykologisk type avhengighet av den rusavhengige.

Sykluser av Addiction

Eksperter anser det for å være sykluser av avhengighet som en person vil gå gjennom. Den første syklusen er følelsen av eufori. Snart kan han føle seg som om han har mistet kontrollen over situasjonen. Han føler som om avhengighet har tatt over hans liv og skildrer hans hvert øyeblikk. Den tredje del av syklusen er suget. For å lette craving, vil han gå gjennom den fjerde delen av syklusen, få deres neste fix. Den femte delen er ham følelsen av at livet hans har blitt forutsigbart og repeterende. Det er i denne delen at han kan ønske en endring eller hjelp for deres situasjon. Like etter abstinenssymptomene starte og han enten starte en ny syklus eller får behandling.

Varselskilt

Oppdager avhengighet er enklere enn faktisk prøver å bekjempe sykdommen. Det er karakteristiske endringer i humør og utseende til alle som kan håndtere en avhengighet. Drastiske humørsvingninger er en av de vanligste faresignaler. En rusavhengig kan avgi bipolare lignende symptomer som spenner fra altfor glade for å utrolig trist i en svært kort tid.
Endringer i utseende er et annet signal til avhengighet. Vanligvis pene folk kan slutte å bry seg om hvordan de ser ut og bli veldig rotete. Renslighet er glemt og kroppslukt kan være til stede. Dessuten vil noen stoffer ha skadelige effekter på hår, hud og tenner. Andre detektorer av avhengighet er disinterest i gang elsket hobbyer eller venner, økning i økonomiske og juridiske problemer, unnlatelse av å vise seg eller være vellykket på jobb, blir mer voldelig og verbalt fiendtlig og / eller å være sosialt isolert.

Fare for avhengighet

Forskere har funnet ut at noen mennesker har større risiko enn andre for å utvikle en avhengighet. Det er fire kategorier som kan skildre om noen har en predisposisjon for å være en rusavhengig; fysiske, mentale, emosjonelle og sosiale. Den fysiske faktor er genetikk, om det er en historie om avhengighet i familien eller om det er en lav toleranse for narkotika. De psykiske gjelder mennesker som allerede lider av psykiske lidelser som depresjon eller har lav selvfølelse. Den emosjonelle faktoren er mennesker lider av depressive forhold som overgrep eller død av en kjær. Sosiale er for folk som er i sosiale situasjoner der narkotika er tilgjengelige. Den sosiale faktoren kan også gjelde for personer som er nå isolert fra sitt tidligere liv, som elevene går på college eller flytte til en fremmed by.
Å ha noen av disse faktorene betyr ikke at en person vil bli en rusavhengig. Noen å ha en av disse faktorer kan bety at de er mer mottakelige for avhengighet på et gitt tidspunkt. Søker profesjonell hjelp er en god måte å avverge og bekjempe en avhengighet.

Hvordan virker en lav-karbohydrat diett Brenn fett?

Hvordan virker en lav-karbohydrat diett Brenn fett?

Hvordan virker en lav-karbohydrat diett Brenn fett?

På begynnelsen av 1990-tallet, ernæring og kosthold gikk gjennom en "du er hva du spiser" perioden i media. "Fat avler fett!" de fortalte oss rett og slett. Vi ble oppfordret til å spise uten å forlate; så lenge, var det ikke er et lipid. Enkle og komplekse karbohydrater ble ansett trygt for pund bevisst. Problemet var, med alle snakk om å eliminere fett, Kosten ble fetere. Forskere har siden oppdaget at formelen er ikke så enkelt. Kroppsfett kommer ikke bare fra vår fettinntaket, men er basert på andre faktorer som for eksempel vår totale kaloriinntaket og våre insulin nivåer. Som et resultat av vårt forhold til karbohydrater, nok en gang, kom inn i spørsmålet. Vi lurte på om våre brød og våre bakte poteter og pasta var faktisk forråder oss. Ernæring forfattere og leger var nå fremme en lav-karbohydrat diett som en måte å brenne fett.

Processing Glukose

Karbohydrater, vitenskapelig kalt sakkarider, er stivelse og sukker stoffer. De er også funnet i plante form som cellulose. Det finnes to typer karbohydrater: enkle (sukker i frukt, brød, pasta og raffinert sukker produkter) og komplekse (de som finnes i grønnsaker og brun ris). De brukes i kostholdet vårt for å gi oss energi og er en grunnleggende positiv kilde til næring. Imidlertid eksisterer det to faktorer som forårsaker fett gevinst. Den første er at karbohydrater har en tendens til å være høyere i kalorier og den andre er den måten som kroppen behandle dem. Når enkle og komplekse karbohydrater nå våre leveren og blir omgjort til glukose, begynner vår bukspyttkjertelen til å produsere insulin for å absorbere karbohydrater. Når dette skjer, kroppene våre slutte å brenne fett for energi og begynne å brenne glukose: dermed slutt på fettforbrenningen.

Begrense Glukose

En lav-carb diett innebærer å begrense mengden av karbohydrater av en hvilken som helst form til mindre enn 30 gram per dag. Ved dette lave nivået av sukkere, er mindre insulin produsert og glukose mindre er tilgjengelig for å brenne for energi. Med sin kilde til drivstoff redusert, vil kroppen gå inn i en fase som kalles ketose. Betydning, vil den begynne å produsere ketoner som brenner lagret-kroppsfett. Juryen er fortsatt ute når det gjelder den totale samlede healthfulness av en diett som condones fett og begrenser karbohydrater på et ekstremt nivå. Et sunt kosthold består av mange elementer. Kroppsfett er absolutt en av disse elementene, men det er også hjertesykdommer, muskelsammensetning og fordøyelses betingelse for å vurdere. Med det sagt, kan dieters berørte utelukkende med fettforbrenningen finne at en low-carb diett kan være lura.

Hvordan virker en Colon Cleanse fungerer?

Hvordan virker en Colon Cleanse fungerer?

Hvordan virker en Colon Cleanse fungerer?

Holde rent eksternt er enkel med litt såpe og vann. Men, hva om viktigheten av å rense den interne kroppen?
Bli kvitt uønskede giftstoffer og forurensninger fra kroppen kan bare nytte kroppen. Målet her er å avgifte tykktarmen for å skylle ut fordøyelsessystemet og få kroppen tilbake i balanse.

Kolon rensing metoder

Kolon rensing er alltid forbundet med avgiftning. Rengjøring av kolon fremmer avgiftning og kan gjøres på flere måter.

Den vanligste metoden er å begynne med en fastende diett. Dette bør bare gjøres etter samråd kvalifiserte ernæringsfysiologer eller en naturlege.

Fasting regimer alltid la vannet, som hjelper renselsesprosess. Fasting gir kroppen tid til å kvitte seg med urenheter og avfall saken i tykktarmen gjennom utskillelse.

Juice fasting er en annen metode, som er mye enklere på kroppen som juice har næringsstoffer for å holde kroppen i gang og gir deg tid til å utvise giftstoffer naturlig.

DETOX dietter er en annen metode som vanligvis består av renset vann, organisk, grønnsaker og kjøtt så lite som mulig.

Colonic vanning bør bare gjøres av en holistisk lege naturopathic lege eller herbalist. Han vil forsøke å spyle bort avføring som er blitt tilbake i kolon ved hjelp av å sette inn et rør eller munnstykket direkte inn i rektum og rensing med vann eller andre oppløsningsmidler som kan inneholde urter i tillegg. Colonics er som et klyster, men kraftigere.

Fordeler fra rensing

Ifølge The Association og Registeret Colon Hydro terapeuter, ved hjelp av metodene som er beskrevet gjør at tykktarmen å regenerere og jobbe mindre mens fremme mer energi, redusere stress, bedre konsentrasjon, hudfarge, styrker immunforsvaret og lindrer oppblåsthet.

En Medical Journalist Rapport fra Medisinsk ryggen opp påstanden om at en renere kolon tillater kroppen å fungere bedre på fordøyelsen mens absorbere mer vitamin og mineral-er fra normal matinntak. Se flere ressurser *

Det er for tiden atten skoler som ligger i ulike regioner i verden hvor Colon hydroterapi blir undervist.

Ting å vurdere

Klyster og colonic vanning kan også føre til problemer hvis det gjøres for ofte som fremtidige toppelse og forstyrrelse av regelmessig avføring.

Advarsler

Ikke begynne noen dietter eller metoder som er beskrevet ovenfor, uten medisinsk konsultasjon eller råd.

Mens enheter og utstyr er regulert av FDA, er bruken av disse produktene ikke er regulert av FDA.

FDA har måttet utstede advarsler til produsenter og leverandører av colon hydroterapi utstyr om falske påstander og oppblåst effektivitet.

Hvordan virker en bendelorm Eat?

Hva er en bendelorm?

Bendelorm er parasitter, også kalt cestoder, som kommer fra rå eller kokt mat og lever i tarmen hos sin vert. En bendelorm er en lang orm, bestående av et hode, en hals og segmenter kalt strobila. Størrelsen på en voksen orm kan variere fra liten til flere meter lange. Bendelorm har ikke øyne, ører, nese, munn eller tenner, men fester seg til tarmveggen for å få mat og til å reprodusere.

Hvordan virker en bendelorm Eat?

Siden en bendelorm ikke har en munn, hvordan kan det spise? Bendelorm er laget nesten utelukkende av reproduktive strukturer og et hode eller scolex for vedlegg. En bendelorm spiser ved å absorbere predigested mat og næringsstoffer fra tarminnholdet av sin vert gjennom sin ytre dekker eller tegument. Tegument gir en stor overflate for absorpsjon og hindrer ormen fra å bli fordøyd av sin vert.

Fakta om Bendelorm

Det finnes flere forskjellige arter av bendelorm, og nesten alle av dem bor i tarmen hos sin vert, hovedsakelig et dyr med ryggrad. Kun voksne ormer lever i tarmen. De fleste intestinal bendelorm forårsake svært få symptomer eller helseproblemer. Yngre bendelorm og larveformer bor i andre dyr og finnes vanligvis i vev eller kroppens hulrom. Livsløpet til en bendelorm er svært komplisert og krever spesifikke forhold. De fleste bendelorm kan ikke fullføre hele sin livssyklus i en enkelt vert.