Digidexo.com

helvetesild aloe vera

Aloe Vera Aktuelt Fordeler

Aloe Vera Aktuelt Fordeler


Aloe Vera er en sukkulent som lenge har vært dyrket for sine mange medisinske egenskaper. Påføres lokalt, kan den klare eller hvit saft funnet inne fabrikkens kjøttfulle blader effektivt lindre og bidra til å helbrede mindre brannskader, inkludert solbrenthet, og kan også fukte og rense huden. Det kan også midlertidig lindre slike hudsykdommer som psoriasis og helvetesild.

Historie

Borgere av noen av oldtidens historiens mektigste sivilisasjoner har gjort referanser til bruk av Aloe Vera for sin helsemessige fordeler. Greske, romerske, kinesiske og indiske leger alle favoriserte anlegget. En sumerisk tablet dateres fra 2100 f.Kr. inneholder den tidligste utskrift av Aloe Vera bruk og dronninger i oldtidens Egypt brukte anlegget som en del av deres skjønnhet regime.

Funksjoner

Aloe Vera saft bidrar til å stimulere cellefornyelsen, inneholder antiseptisk og anti-inflammatorisk egenskaper, og det fukter og gir næring til huden. Forskere og produsenter legge det til gele, kremer og lotion som behandler mindre brannskader, sterilisere små sår, fukte tørr og kløende hud, berolige solbrenthet og redusere akne lesjoner.

Funksjon

Aloe Vera er inkludert i ansiktsservietter, såper, sjampo og balsam, fuktighetskrem, antibakterielle kremer, solbrenthet avlastnings kremer, salver til behandling av mindre brannskader, anti-klø kremer og hud-foryngende kosmetikk.

Identifikasjon

Aloe Vera plantene er stemless eller semi-stemless, med kjøttfull grønn eller grå-grønne spisse blader med små hvite tenner langs kantene og lyse flekker. Emballasjen eller beholdere av aktuelle produkter som regel klart indikere hvorvidt produktet inneholder Aloe Vera. Hvis du er usikker, sjekk listen over ingredienser.

Advarsel

Negative effekter fra bruk av Aloe Vera er sjeldne, men noen få mennesker opplever allergiske reaksjoner på planter, lotion eller gel. Selv om det ser ut som en kaktus, er Aloe Vera faktisk et medlem av den samme familien av planter som inneholder løk og liljer, derfor personer som er allergisk mot noen typer av disse plantene kan også være allergisk mot Aloe Vera.

Aloe Vera Juice & Forstoppelse hos barn

Aloe Vera Juice & Forstoppelse hos barn


Aloe vera har vært brukt lokalt i tusenvis av år for kutt, brannsår og andre hudsykdommer, men aloe har også blitt brukt som et avføringsmiddel for like lenge. The Mayo Clinic rapporterer at det er bevis som støtter den "avføringsmiddel egenskaper av aloe latex (finnes i bladet)."

Effekter

Aloe vera renser tarmslimhinnen, fremme avføring og gjenopprette sunne bakterier til tarmen.

Skjemaer

Aloe vera er tilgjengelig i juice, gel og kapsler.

Dosering

Den anbefalte dosering for barn i alderen 1 til 5 år gamle er 1 til 3 ts. daglig, men barn med mer alvorlige tilstander kan trenge opp til 1 eller 2 ss. daglig. Behandlingen kan fortsettes så lenge som nødvendig.

Hvor du kan kjøpe

Aloe vera juice er tilgjengelig hos din lokale helsekost butikk eller fra online vitamin forhandlere som Vitacost.com og VitaminShoppe.com.

Advarsler

Alltid følge den anbefalte doseringen trykket på utsiden av flasken. Og ta kontakt med helsepersonell før du starter noen behandling.

Hvordan bruke Aloe Vera med Crohns sykdom

Hvordan bruke Aloe Vera med Crohns sykdom


Aloe vera juice kan være utmerket for lettelser mange fordøyelsesproblemer, alt fra dårlig til irritabel tarm syndrom. Hovedårsaken til dette er at det er en utmerket anti-inflammatorisk.

Men pasienter som har Crohns sykdom bør bruke ekstrem forsiktighet når du bruker aloe vera internt.

Hvordan bruke Aloe Vera med Crohns sykdom

•  Ta aloe vera for sine beroligende effekter. Noen Crohns pasienter med mild til moderat sykdom finne aloe vera til å være beroligende og nyttig. Dette kan inkludere pasienter som er i stand til å håndtere sin sykdom med lite eller ingen medisiner, og som ikke lider av kronisk diaré.

Bruk det med forsiktighet. Siden aloe vera kan ha en lakserende effekt, er det ikke anbefalt for Crohns lider som er utsatt for diaré eller hyppig avføring.

øke immunforsvaret. Aloe er en kraftig immunforsvaret; Men de med Crohns allerede har en overaktiv immunsystem og ta det kan føre til økning symptomer på Crohns sykdom. Overvåke dine symptomer hvis du tar aloe vera og avslutte bruken hvis symptomene øker.

Ta aloe vera juice muntlig. Mange med Crohns finner at det er best å bruke den laveste dosen som fungerer. Hvis du opplever økte symptomer eller diaré, slutte å bruke den umiddelbart. Aloe vera bør alltid tas i henhold til instruksjonene og Crohns pasienter bør være ekstra forsiktig med å overdrive.

Snakk med legen din før du tar aloe vera. Alltid fortelle din gastroenterolog om alle vitaminer, urter eller alternative metoder du bruker. Ikke bare kan noen være skadelig for Crohns sykdom, men kan også forstyrre med medisiner du kan ta for din Crohns.

Kan aloe vera juice Hjelp Vekttap?

Aloe Vera juice har blitt annonsert som et middel eller hjelpemiddel for mange problemer, blant annet overvekt, men har bare blitt godkjent av Food and Drug Administration (FDA) for ett formål, som er avføringsmiddel bruk.

Hva er egentlig Aloe Vera juice?

Aloe Vera juice er en gul væske ekstrahert fra tubuli nær huden av planteblader. Det er beskrevet å ha en bitter kvalitet.
Det er forskjellig fra gelen inne i bladene som tradisjonelt brukes for å hjelpe til helbredelse overflate sår.
Saften blir solgt i to former, som en væske og i en pulverform. Den pulverform dannes ved tørking av væsken og er brun i farge på grunn av lufteksponering.

Vekttap Bruk

Mange produserer og tilhengere av juice tyder på at det har flere egenskaper, noe som gjør den egnet som et vekttap hjelpemiddel.
Blant de foreslåtte fordelene er at det hjelpemidler i fordøyelsen, er en detox agent, akselererer stoffskiftet og fungerer som et kolon rengjøringsmiddel.
Ifølge kilder oppfordre til bruk av aloe vera juice, inneholder det en type protein som kroppen har til å øve mye energi å bryte ned, derfor påskynde metabolismen. De videre at aminosyrene metionin, serin, treonin og molybden i juice handle for å avgifte kroppen av visse metaller og ytterligere hjelp i påskynde metabolismen.

Som et avføringsmiddel

FDA har godkjent aloe vera juice som en ingrediens for avføringsmidler, og det faktum at det har vist seg som en potent avføringsmiddel kan være grunnen til at det kan hjelpe til med vekttap.
Ved harde avføringsmidler tas de kan tvinge fordøyd maten ut av kolon før mye av energien, eller kalorier, fra mat er blitt absorbert av kroppen. Resultatet er at du faktisk absorbere mindre av det du forbruker.

Farene ved å bruke avføringsmidler for vekttap

Den stadige bruk av et avføringsmiddel for vekttap er ikke bare farlig, det er klassifisert som en spiseforstyrrelse.
Avføringsmidler er ment å lette forstoppelse, og bruke dem når du ikke er forstoppet anses narkotikamisbruk.
Misbruker avføringsmidler kommer med en lang liste over bivirkninger inkludert sterke magekramper og smerter, kvalme og oppkast, kronisk diaré, oppblåsthet, gass, og elektrolyttforstyrrelser. Elektrolyttforstyrrelser er potensielt den mest alvorlige av disse bivirkningene, og kan føre til hjerte komplikasjoner.

Andre bivirkninger av Aloe Vera Juice

Sikkerheten ved bruk av aloe vera juice er fortsatt ukjent, og flere alvorlige bivirkninger er dokumentert. Disse bivirkningene er kvalme, eksem, urin misfarging, leverdysfunksjon, og allergiske reaksjoner.
Det foreslås at de med allergiske reaksjoner på hvitløk eller løk kan også ha allergiske reaksjoner på aloe vera juice.
Noen få tilfeller av død ble også rapportert; imidlertid disse dødsfall forekommet hos kreftpasienter som ble gitt intravenøst ​​saften.
Aloe vera juice kan også være giftig for barn.

Er Aloe Vera en Håravfall rette?

Å våkne opp med hår på puta er en uvelkommen syn. Håravfall er et problem som rammer millioner av menn og kvinner over hele verden. Mange rettsmidler er der ute for å behandle denne tilstanden, fra kirurgi til medisiner til hjem rettsmidler. Noen hevder at aloe vera, når den brukes til hodebunnen, fremmer sunt hår oppbevaring.

Aloe Vera

Aloe vera har flere medisinske formål. Den brukes over hele verden for behandling av brannskader, infeksjoner og sår. Det kan lindre hudsykdommer som rødhet og utslett. Noen hevder at ved å gjenopprette fuktighet til hodebunnen, kan aloe vera forhindre håravfall. Det er hevdet at indianerne brukte anlegget på denne måten med stor suksess.

Støtter imidlertid ingen medisinsk forskning aloe vera som et hår tap rettsmiddel. Hårtap kan være forårsaket av en rekke faktorer, som alder, arvelighet mønster skallethet, alopecia areata (en autoimmun sykdom), stress-induserende frisyrer (traction alopecia), eller intens følelsesmessig stress. Aloe vera løser ingen av disse bekymringene.

Produktet sannsynlig vil forbedre tilstanden av hodebunnen og redusere flass, men dette har liten eller ingen effekt på håret oppbevaring. I stedet prøver påvist medisinske behandlinger som Propecia eller Rogaine å behandle hårtap.

Betyr Aloe Vera hjelpe håret å vokse igjen?

Aloe vera er et naturlig middel som kan fremme sunn hårvekst ved å gi fuktighet, næringsstoffer, volum og helbredelse hodebunnen fra forhold som hodebunnen betennelse og seboreisk eksem. Aloe kan brukes direkte fra planten eller i form av kommersielt tilgjengelige aloe vera sjampo, balsam, skyller og andre styling hjelpemidler for hårvekst.

Fuktighet

Fuktighetsgivende håret hjelper håret til å vokse. I tillegg til å drikke store mengder væske i løpet av dagen, bruker aloe vera, fordi den inneholder enzymer som fukter håret fra roten av hodebunnen, gjennom håret og til spissen av hårsekken å hjelpe håret vokser. Fukte håret med aloe-vera basert sjampo, balsam og styling hjelpemidler som hårgelé for å tilføre volum, glans og ny hårvekst.

Seboreisk eksem Behandling

Seboreisk eksem er en tilstand av hodebunnen som følge av overproduksjon av talg. Sebum begynner i hodebunnen med utseendet på flass. Venstre ubehandlet, seboreisk eksem kan føre til hårtap hvis den blir stående ubehandlet i lengre perioder av gangen. Bruk aloe vera gel, sjampo og andre aloe vera baserte produkter for å begynne ny vekst i tynne flekker samt akselerere veksten i andre områder av hodebunnen.

Hodebunnen antiinflammatoriske

Aloe vera styling hjelpemidler bidra til å redusere betennelse i hodebunnen. Betennelse i hodebunnen kan føre til tap av hår hvis tilstanden forblir ubehandlet i lange perioder av gangen. De naturlig lindrende egenskapene til aloe vera gel bidrar til å redusere rødhet, hevelse og kløe i en betent hodebunn. Du kan bruke aloe vera direkte fra anlegget. Påfør aloe olje på hodebunnen og masser for å tillate olje å trenge inn i hodebunnen.

Varm olje behandlinger

Mange over mot varm olje behandlinger består av aloe blant andre naturlige oljer som hamp, olivenolje, tea tree olje og lakserolje. Disse oljer kan hjelpe hår til å vokse, pluss gjenopprette volumet glans og tekstur til håret. Bruk olje behandlinger minst to eller tre ganger i måneden. Påfør oljen til håret og dekke med en dusjhette i minst fem minutter, og skyll oljen fra håret med lunkent vann.

Metoder

Bruk aloe vera enten direkte fra aloe plante eller i form av sjampo gels balsam og andre stylingapparater. Fukt håret og hodebunnen før du bruker aloe vera gel eller produkt. La aloe vera produkt i håret for et par minutter. Skyll med lunkent vann. Unngå å blåse tørking av håret. Børst håret etter fem minutter av tørking.

Bruker for Aloe Vera Juice

De fleste vet om fordelene ved å bruke aloe vera gel på huden for å berolige brannsår, kutt og skrubbsår. Drikker aloe vera juice har også fordeler. Det er en annen måte å gjøre huden din leges, men har mye mer å tilby enn å hjelpe til mykere hud.

Næringsstoffer

Aloe vera juice inneholder aminosyrer; mineraler som magnesium, sink og germanium; og vitamin B12, C, A og E.

Vekttap

Drikker aloe vera juice kan hjelpe til med vekttap fordi det stimulerer metabolic rate i levercellene, som gjør at du forbrenner mer energi.

Fordøyelse

Aloe vera juice hjelpemidler i fordøyelsen og bidrar til å kurere mage og tarmproblemer ved rensing din kolon.

Sirkulasjon

Aloe vera juice forbedrer blodsirkulasjonen ved å utvide kapillærene og støtte cellevekst. Dette kan også hjelpe til å redusere blodtrykket.

Immune System

Aloe vera juice også hjelpemidler i å øke immunsystem ved detoxing kroppen din og forsvare kroppen mot bakterier.

Bivirkninger

Du bør unngå aloe vera juice hvis du er gravid eller ammer; har nyre-eller hjertesykdom; eller er allergisk mot hvitløk eller løk. Hvis du bruker for mye aloe vera juice kan det føre til intestinal kramper, som kan bli løst ved å drikke mindre.

Ernæringsmessige verdien av Aloe Vera Juice

Aloe vera juice har blitt verdsatt av tradisjonelle kulturer i århundrer for sine medisinske og kosmetiske egenskaper. Internt er det ofte brukt for fordøyelses problemer, inkludert magesår, halsbrann, irritabel og inflammatorisk tarmsykdom og forstoppelse. Eksternt er det tenkt å ha antibakterielle og soppdrepende aktiviteter. Det er også ofte brukt til å lindre og helbrede forbrenninger.

En halv kopp juice inneholder 12 kalorier, som alle kommer fra karbohydrater. Det tilbyr også et bredt spekter av vitaminer og mineraler.

Historie og Legend

Aloe vera-planten er funnet beskrevet i gamle skrifter fra mange kulturer, inkludert grekerne, romerne, egypterne og kinesisk. Dens rapporterte medisinske egenskaper har blitt bemerket i disse gamle poster, med tidligste omtale blir funnet på en sumerisk tablet dateres tilbake til 2100 f.Kr.

Egyptiske papyrus skrifter fortalt av egyptiske Queens som forbundet bruken med sin fysiske skjønnhet. Greske og romerske leger rutinemessig brukt det i sin praksis for å helbrede en rekke plager.

Alexander den Store og hans tropper visstnok erobret øya Socotra for å få tilgang til sine store forsyninger av aloe. Han ønsket å bruke den for å behandle sine soldatenes kamp sår.

Eksterne bruksområder

Aloe gel er mest kjent som en aktuell behandling for brannskader og mindre sår. Selv den amerikanske Food and Drug Administration (FDA) har erkjent bruk av aloe som en førstehjelpsbehandling for et bredt spekter av brannskader. Det ser ut til å fungere som en fuktighetskrem og holder huden godt hydrert under healing. Det er mistanke om at vitaminer og mineraler som finnes i aloe hjelp næring til cellene og stimulere raskere celle gjenfødelse.

Annen forskning utført, både i USA og i Russland, har dokumentert bruk av aloe vera gel for ulike hudsykdommer, som eksem og psoriasis. Det er rapportert å redusere betennelse og drepe bakterier og andre fremmede arter og fremskynde healing.

Aloe for fordøyelsesproblemer

De fleste av de rapporterte interne fordelene med aloe bekymring sine bruksområder for fordøyelses problemer, særlig irritabel tarm syndrom. En to-årig prøve blir nå preformed i tre sykehus i Swansea for å få mer kliniske data om bruk av aloe vera i behandling av irritabel tarm syndrom (IBS).

I 2004 ble en klinisk studie administreres i et samarbeid mellom Royal London Hospital og John Radcliffe Hospital i Oxford. Det så ut på 44 pasienter med ulcerøs kolitt. Trettiåtte prosent av pasientene som fikk aloe vera juice rapporterte bedring i symptomer, mot bare åtte prosent av pasientene som fikk placebo.

Aloe har også en lang dokumentert bruk som avføringsmiddel. Nyere bearbeidingsmetoder jobber med å fjerne stoff som forårsaker kolon stimulering, i håp om det vil gjøre aloe et bedre alternativ for andre fordøyelsesproblemer.

Det er viktig å huske på at alle disse studiene er klinisk kun basert. Forskere er fortsatt ikke sikker på hva mekanisme aloe har i kroppen som forårsaker disse rapporterte forbedringer.

Aloe for Diabetes

Den nyeste forskningen har rapportert at aloe hjelper lavere og kontroll blod-sukker nivåer hos pasienter med type 2 diabetes. Studien funnet at når diabetiske rotter ble gitt aloe daglig i en uke, ble glukosenivået redusert fra 256 mg / dl til 130 mg / dl.

Andre studier har vist lignende resultater. Den vesentligste del av disse studiene var de histologiske forandringer funnet i pankreas, lever og tynntarm. Ikke bare gjorde aloe senke blodsukkeret, men det syntes å gjøre funksjonelle forbedringer i de viktigste organene som kontrollerer blodsukkeret.

Gnagere i alle disse studiene var gi store mengder aloe daglig. Hvis et menneske forbrukes en slik mengde, aloe ville mest sannsynlig forårsake diaré på grunn av dets kolon-stimulerende egenskaper. Mer arbeid må gjøres, men forskere er enige om de første resultatene er lovende.

Vitaminer og mineraler

Aloe er full av mange vitaminer og mineraler. Nærmere bestemt har det høye nivåer av vitamin A, C, D, B1 og B2. Det inneholder alle de essensielle mineraler, og har blitt foreslått for anvendelse som en elektrolytt erstatning. Disse næringsstoffene er i en tilstand som er veldig lett for kroppen å absorbere og bruke.

Fordeler med Aloe Vera Gel Caps

Ofte aloe vera brukes eksternt, og er fantastisk for lindrende og helbredende hudirritasjoner. Men aloe vera er også et flott supplement når det tas internt. Aloe vera gir mange helsemessige fordeler og hjelper folk med å håndtere visse vilkår. Og aloe vera kosttilskudd kan bli funnet i enkle å ta gel caps. Les videre for å finne ut om aloe vera gel caps kan hjelpe deg.

Vitaminer og næringsstoffer

Aloe vera inneholder flere vitaminer og andre næringsstoffer som er svært gunstig. Disse inkluderer vitamin A, vitamin C, vitamin E, B-kompleks vitaminer, folsyre, kalsium, jern, polysakkarider og lipider (bra for hud helse), steroler (bra for å senke kolesterolet), enzymer (for fordøyelsen), fettsyrer (bra for hjertet og blod) og 22 essensielle aminosyrer (hvor legemet bygger protein).

Fordøyelsen Helse

Aloe vera er et godt supplement for å få hjelp med fordøyelsesproblemer som forstoppelse, IBS, Crohns sykdom, magesår og sure oppstøt. Aloe vera bidrar til å helbrede og vedlikeholde veggene i fordøyelseskanalen for å forebygge skader og sykdom. Dessuten kan det hjelpe med kvalme. Aloe produkter som inneholder hele bladet har en lakserende effekt, hjelper naturlig med forstoppelse.

Muskel og Joint Health

En aloe vera supplement kan også bidra til å opprettholde muskel og leddhelse. Det fremmer cellevekst i disse områdene, fungerer som en anti-inflammatorisk stoff og hjelper cellene fungerer ordentlig for sunne muskler og ledd og lindring av muskel-og leddsmerter. Aloe vera har vist seg å hjelpe til med slike problemer som reumatoid artritt, osteoartritt og såre muskler.

Immunitet Support

Aloe vera er en naturlig kilde til antioksidanter, som hjelper til med å blokkere frie radikaler, et biprodukt av metabolismen som kan føre til flere plager, og kan også føre til tidlig aldring. Å få en sunn dose av antioksidanter hver dag kan bidra til å holde deg frisk og ser unge i lang tid. Aloe vera inneholder også antibakterielle egenskaper, og kan hjelpe rense kroppen for dårlige bakterier og hjelpe immunsystem fungerer riktig.

Dental Health

Tro det eller ei, er aloe også bra for tannhelsen. De antibakterielle og antimikrobielle egenskaper kan bidra til å holde munnen fri for tann råtnende bakterier for å forhindre hulrom. Også fordi aloe hjelper i ny cellevekst, kan det hjelpe i reparasjon av ødelagte tenner og tannkjøtt.

Hva er fordelene med å ta Aloe Vera Juice?

Aloe planten tilhører en samling av planter innfødte til Sør-Afrika. Det er karakterisert som en plante med strukket, plumpe, spiny kanter blader. Aloe er en sukkulent som kan dyrkes innendørs eller utendørs. Aloe planter kan ha en levetid på flere tiår. Aloe vera er fjernet fra aloe planten og har blitt kreditert med mange helsefordeler.

Drikker Aloe Vera

De helsemessige fordelene av aloe vera juice har lenge vært anerkjent. Det har blitt brukt tradisjonelt som en beroligende salve, brukes på overflaten for riper, skraper og brannsår. I dag er mange mennesker som drikker aloe vera juice for sine ulike helsemessige fordeler.

Immune Booster

Flere data over hele verden peker mot aloe vera som en all-purpose tonic som bedrer immunforsvaret. Den virker som en anti-bakterielle og antisoppmiddel ved å nøytralisere giftstoffer i systemet, forebygge sykdom.

Avgiftning

Aloe vera juice er en av de optimale avgiftning rensemidler, å fjerne stoffer ut fra mage, lever, nyrer, milt, blære, og tykktarm. Aloe vera juice detoxifies også blodstrømmen, utvide kapillærene og øker celle utvikling, styrke blod bevegelse.

Ulcerøs sykdommer

Aloe vera brukes til behandling for alle typer ulcerøs sykdommer. Dette inkluderer mageproblemer, magesår, kolitt og Crohns sykdom. Aloe evne til å understøtte frigivelse av pepsin ved buken er full er grunnen.

Vekttap

Aloe vera er også tenkt å støtte vekttap. Det fungerer både avta og balansere kroppsmasseindeks ved å stimulere metabolic rate i kroppen vår, noe som resulterer i å brenne overflødige kalorier.

Tillegg Fordeler

I tillegg er det tenkt at å drikke juicen kan senke blodtrykket, fremme bein og felles helse, stabilisere blodsukkeret og reduserer irritasjon i psoriasis, slik at det å helbrede. Drikker 2 til 4 oz. om dagen er alt som trengs for å få de mange utbetalingene av aloe vera juice.

Hva er fordelene med Aloe Vera kosttilskudd?

Aloe Vera er vant til for sine mange helsefordeler både internt og eksternt. Aloe vera er hentet fra aloe vera planter som skal brukes lokalt i sin gel form, eller flytende som en ernæringsdrikk, og er nå tilgjengelig i kosttilskudd.

Næringsstoffer

Kraften av aloe vera er i sin potente kombinasjon av mineraler og vitaminer, som inkluderer vitaminene A, C, E og B12, essensielle proteiner og fettsyrer, forskjellige enzymer, kalsium, sink, magnesium og germanium.

Avgiftning

Aloe vera kosttilskudd kan tas som en metode for detoxificaation. Aloe renser magen, nyrene, leveren, urinblæren, milt og blodet av usunn materie. Herbwisdom.com siterer aloe vera som den mest effektive naturlig kolon cleanser, derav bruk for å forebygge tykktarmskreft og opphør spredning av eksisterende tykktarmskreft.

Immunsystem Fordeler

Aloe vera er så effektiv til å styrke immunforsvaret som USA Food and Drug Administration godkjent bruken for HIV-behandling i 1994 Kombinasjonen av mineraler, vitaminer og enzymer i aloe vera kosttilskudd sammen om å styrke kroppens immunforsvar, og Aloe anti-sopp, anti-virus, og anti-bakterielle egenskaper utløse generasjon av smitte-kampene blodceller.

Fordøyelsessystemet fordeler

Aloe vera kosttilskudd er tatt for å bidra til å helbrede og lindre fordøyelsesproblemer, slik som Crohns sykdom, halsbrann og kolitt. Kosttilskudd fremme riktig funksjon og helse i fordøyelseskanalen. Ved å redusere skjerpende magesyre, lindrer aloe vera tarm og ubehag. Aloe er også ansett som et naturlig avføringsmiddel, og blir brukt til å behandle forstoppelse.

Bedre sirkulasjon

Vitamin C og germanium arbeide sammen for å opprettholde sunne blodkar, regulere blod konsistens og hindre sirkulasjonsforstyrrelser. Sirkulasjon blir forbedret ved aloe evne til å utløse blodoksygenering, for derved å beskytte kroppen mot oksidativt stress og reduserer blodtrykket. Protein, fettsyrer og karbohydrater av aloe kosttilskudd bidra til å forhindre tilstoppede arterier.

Andre fordeler

Aloe vera kosttilskudd tilbyr anti-inflammatorisk fordeler som helbrede og lindre leddgikt hevelse og smerter i ledd og bein. Dette hjelper også fremskynde heling av skadet intern vev, inkludert vevsskade assosiert med astma.

Risikoen for nyresykdom, leukemi og hjertesykdom kan reduseres med aloe vera kosttilskudd. Diabetikere kan dra nytte av aloe evne til å stabilisere blodsukkernivået. Også brukes også til å behandle og preventasthma, vaginitt, candida infeksjoner, hemorroider, leggkramper og selv søvnløshet.

Hvordan ta Aloe Vera Gel Caps

Aloe vera er et supplement som har mange bruksområder i ulike former. Som en gel påføres huden, kan den brukes til behandling av utslett og solbrenthet. Tas oralt, er aloe markedsført for lindring av forstoppelse. Medline Plus sier at aloe inneholder sammensatte aloin, som har blitt funnet å ha avføringsmiddel egenskaper. Ytterligere forskning er å undersøke effekten av oral aloe i kreftforebygging og diabetes behandling.

Hvordan ta Aloe Vera Gel Caps

Hvordan ta Aloe Vera Gel Caps

•  Diskuter din intensjon å ta en aloe vera supplement med din lege eller apotek før du tar kapselen. Aloe tas oralt kan samhandle med andre legemidler som hjertemedisin. Aloe kan også lavere blodsukkernivå, slik at en diabetiker kan trenge en justering av insulin.

Les emballasjen fra aloe vera kapselen for å bestemme riktig dosering for dine behov. Medline Plus foreslår å ta den minste dose for det ønskede resultat.

Ta aloe vera gel caps som anvist på pakken, med vann eller annen anbefalte drikke.

Overvåk kroppen din for bivirkninger, som kan inkludert kramper og diaré. Dersom alvorlige bivirkninger som magesmerter oppstår, ta kontakt med en helsepersonell.

Hint

  • Avføringsmiddel forbindelsen i aloe kan forårsake bivirkninger som kramper og kvalme, ifølge Medline Plus.
  • Personer med allergi mot hvitløk eller løk kan også være allergisk mot aloe, ifølge Medline Plus.
  • Muntlige aloe kapsler bør ikke brukes av gravide eller ammende mødre.

Fordeler fra drikker Aloe Vera Juice

Fordeler fra drikker Aloe Vera Juice


Aloe vera har vært kjent i århundrer som en effektiv aktuell hud behandling, og tilbyr en rekke helbredende og lindrende fordeler. Aloe vera juice tilbyr enda flere helsefordeler, og er i økende grad anerkjent som den ultimate helse drikke. Ifølge HerbWisdom.com sin aloe vera rapport, har over 200 vitenskapelige forskningsartikler blitt publisert over hele verden knyttet til sin helsemessige fordeler. De mange vitaminer og mineraler av aloe vera juice løse et stort antall kroppsdeler og kroppsfunksjoner som opprettholder generelle helse og velvære.

Næringsstoffer av Aloe Vera Juice

I tillegg til å være meget verdifulle i helsefordeler, er sammensetningen av aloe vera juice interessant ved at den ikke lett kan dupliseres i et laboratorium. Kraften av aloe vera juice ikke kommer fra ett eller to spesielle næringsstoffer, men fra den totale kombinasjon av mineraler og vitaminer. Aloe vera inneholder protein, sink, magnesium, kalsium, germanium, aminosyrer, essensielle fettsyrer og enzymer, og vitaminene A, C, E og B12.

Avgiftning

I likhet med de anti-bakterielle egenskaper aloe vera gir huden som en aktuell behandling, er aloe vera juice svært effektiv som en intern kroppsvask. Det detoxifies usunn celle materiale i magen, nyrer, milt, lever, blod, og blæren. Det er best kjent, men for dens evne til å rense ut tykktarmen. HerbWisdom.com identifiserer aloe vera juice som den fineste kjente kolon cleanser. NatauralNews.com rapporterer at aloe vera juice faktisk kan stoppe kreft i tykktarmen.

Immunsystem Fordeler

Vitaminer, mineraler og enzymer av aloe vera juice hjelpe styrking av immunsystemet, som ikke bare hjelper kamp eksisterende virus og sykdommer, men hjelper motstå sammentrekning av nye. Aloe vera er anti-bakteriell og anti-sopp egenskaper hjelpe opprettholde immunforsvaret. Også, et utdrag av aloe vera, kalt carrisyn, bidrar til å stimulere produksjonen av smitte-kampene blod cells.the USA Food and Drug Administration godkjent aloe vera for HIV-behandling i 1994, siden det stimulerer hvite blodlegemer og bekjemper virus og svulster når det tas i høye doser.

Fordøyelsessystemet fordeler

Aloe vera juice hjelper funksjon av fordøyelseskanalen, lindrende tarm eller mageproblemer. Dens helbredende og lindrende fordeler lindre sår og andre problemer med magen nød. Aloe vera er også brukt til å lette halsbrann, diverticular lidelser, Crohns sykdom, kolitt og andre typer fordøyelseskanal opprørt, og redusere utskillelsen av magen juice som forårsaker fordøyelseskanal opprørt. Saften også forbedrer og eliminerer forstoppelse. Hvis tas daglig, til aloe vera hjelpemidler generelle fordøyelsen sikre jevn og riktig funksjon.

Sirkulasjons Forbedringer

Aloe vera juice forbedrer blodsirkulasjonen med vitamin C, som fremmer sunn sirkulasjon og opprettholder tonen i blodårene, og germanium, som hjelpemidler sirkulasjonsforstyrrelser. Andre komponenter hjelpe utvide kapillærene og støtte ny cellevekst. Aloe vera juice regulerer også blod konsistens, noe som påvirker blodsirkulasjonen, som juice bidrar til å reparere og erstatte usunne, unormale celler med sunn seg, forebygge tykk "slam" blod. Høyt blodtrykk bidrar til dårlig sirkulasjon, og aloe vera juice reduserer høyt blodtrykk ved å øke blodoksygenering, og tilbyr terapeutiske fordeler som beskytter kroppen mot oksidativt stress. Noen komponenter av aloe vera juice hjelpe metabolismen av karbohydrater, protein og fett, og hindrer en opphoping av fett i arteriene. Denne fordelen bidrar til forbedret sirkulasjon, men også til å hindre hjertestans.

Anti-inflammatorisk Aid

Aloe vera anti-inflammatoriske egenskaper fungere like godt på innsiden av kroppen som de gjør utenfor kroppen, på huden. Aloe vera saft fremmer tilheling av ben og ledd, reduserer svelling forårsaket av artritt, i tillegg til helbredende indre vevsskade.

Aloe Hjelpa i andre helsemessige forhold

HerbWisdom.com rapporterer at en lab studie utført ved University of San Antonio i 1997 viste at daglig inntak av aloe vera reduserer risikoen for leukemi, nyresykdom, og hjertesykdommer. Aloe vera juice er også brukt til å behandle og helbrede astma, forebygger nyrestein, og stabilisere blodsukkeret for diabetikere. Det brukes for å forebygge og behandle candida infeksjoner, hemorroider, søvnløshet, vaginitt og leggkramper.

Hel-Leaf Aloe Vera Juice & Shoulder Pain

Ifølge en artikkel av Boudreau og Beland i 1. juli 2006 nummer av Journal of Environmental Science and Health, publisert på informa hjemmeside, "Mer enn en tredjedel av USAs befolkning bruker noen form for alternativ medisin." Aloe vera, også kjent som Aloe barbadensis, er verdenskjent for sine mange medisinske fordeler. Hel-leaf aloe vera juice reduserer betennelse i skulderen, helbreder vev i skulder og lindrer skuldersmerter.

Plantesteroler

En av de mange fordelene med hel-leaf aloe vera juice er at det fremmer vev gjenfødelse og lindrer smerte. Hel-leaf aloe vera juice inneholder naturlige potent plantesteroler: lupeol, beta sitosterol og campesterol, som ligner på steroider fordi de reduserer betennelse. Steroider ikke gro skulderen; de bare å lindre smerte og betennelse.

Salisylsyre

Hel-leaf aloe vera juice inneholder salisylsyre, som ligner på aspirin. Hele blad aloe vera juice lindrer skuldersmerter og, i motsetning til aspirin, ikke irritere magen, men faktisk hjelpemidler fordøyelsen. Salisylsyre lindrer smerte og reduserer inflammasjon ved å inhibere produksjon av prostaglandin hormoner, som fremmer inflammasjon.

COX-2 Effekt

Ifølge artikkelen "Aloe vera, hydrokortison, og Sterol Innflytelse på Wound strekkfasthet og anti-betennelse", publisert i desember 1994 i Journal of American Podiatric Association, av Dr. Robert Davis, har aloe vera en naturlig cyklooksygenase (COX -2) inhiberende effekt som reduserer smerte, feber og betennelse i skulderen uten at de skadelige virkninger av COX-2-stoffet, som er et ikke-steroid anti-inflammatorisk medikament (NSAID).

Forskning på Hel-Leaf Aloe Vera Juice

Hel-leaf aloe vera juice inneholder vitaminene B1, B2, B6 og C; niacinamide; choline; og 18 aminosyrer, så vel som mange andre næringsstoffer. Hel-leaf aloe vera juice inneholder enzymet bradyinase, som bistår i å lindre skuldersmerter ved å bryte ned bradykinin, som er kjent for å forårsake smertefull betennelse. Ifølge artikkelen "Tooth Gel: Healing Power Of Aloe Vera beviser gunstig for tenner og tannkjøtt, Too", utgitt den 28 juli 2009, i Science Daily nettside, "The aloe vera plante har en lang historie med helbredende kraft Dens evne. å helbrede brannsår og kutt og lindre smerte er dokumentert så langt tilbake som det 10. århundre. "

Bivirkninger og advarsler

Noen av bivirkningene som kan oppstå fra å drikke hel-leaf aloe vera juice er diaré og magekramper. Hel-leaf aloe vera juice bør ikke tas hvis du har diabetes. Før forbruker hel-leaf aloe vera juice for smerter i skulderen, bør du kontakte lege.

Fordelene ved å drikke Aloe Vera

I århundrer har kulturer over hele verden brukt aloe vera til å behandle ulike helsemessige forhold. I "Aloe Vera: Naturens Silent Healer", Alasdair Barcroft sier at historisk dokumentasjon fra egypterne, romerne, grekere, arabere, indere og kinesere meldt sin bruk for medisinske grunner. Barcroft hevder at juicen tilbyr et bredt spekter av helsemessige fordeler. An American Chronicle artikkelen rapporterer at bare 2-4 gram om dagen er nok til å forbedre og vedlikeholde generelle helse.

Nurtrients

Ifølge Herb Wisdom nettside, inneholder aloe vera mange næringsstoffer, inkludert kalsium, magnesium, sink og vitaminene A, E og B12. Den er rik på vitamin C, aminosyrer og enzymer. Dens juice kan også bidra til å forbedre opptaket av andre næringsstoffer, og derfor fremme helbredelse og en følelse av velvære.

Avgiftning

"Aloe Vera: Naturens Silent Healer" sier at aloe vera juice inneholder kraftige antioksidanter bestanddeler som hjelper kroppen ødelegge farlige frie radikaler (kreft tidligere agenter). Den moderne-dag diett og forurensning betyr at de fleste av oss spiser disse giftige frie radikaler på en daglig basis. Inntar tilstrekkelige mengder antioksidanter, slik som de i aloe vera juice, kan bidra til å motvirke de skadelige egenskaper.

Fordøyelsessystemet

Drikker aloe vera juice regelmessig hjelper fordøyelsessystemet fungere skikkelig. Når du drikker det, fungerer aloe vera som en mild rensemelk og detoxifier. Saften fungerer gjennom fordøyelsessystemet, bærer sine helbredende egenskaper til kroppens epitelvev. Herb Wisdom identifiserer aloe vera juice som en av de beste kroppen og kolon renset. Det hjelper skylle ut saken fra mage, milt, lever, nyrer og blæren, mens hjelpe fordøyelseskanalen arbeidet jevnt. Videre kan det spesielt hjelpe med lidelser som IBS, fordøyelsesbesvær, kolitt og mage surhet.

Hjertesykdommer

Ifølge Alasdair Barcroft i "Aloe Vera: Naturens Silent Healer," forskning utført av Dr. Ivan Danhof, en aloe vera ekspert, fant at planten inneholder kalsium isocitrate salter, som kan hjelpe folk som lider av hjerteproblemer. Han fant også at juice bidrar til å senke kolesterolet og blodtrykket. Dr. Danhof antyder et daglig inntak av høy kvalitet juice for dem i fare.

Immune System

Immunsystemet rettsmidler nettstedet hevder at de mange næringsstoffer som finnes i aloe vera juice kan bidra til å øke kroppens immunsystem, når du bruker den regelmessig. Saften er rikt på polysakkarider, som stimulerer kroppens produksjon av hvite blodceller, bidrar til å bekjempe infeksjoner og virus. Ifølge "Aloe Vera: Naturens Silent Healer", aloe vera er gunstig for aids-syke, fordi det bidrar til å gjenopprette den T og B-lymfocytter balanse. Videre står det at generelt har en aloe vera "bemerkelsesverdig og noen ganger nesten utrolig effekt på immunsystemet."

Om Aloe Vera Juice

Aloe vera har blitt brukt som et beroligende gel for å lindre smerte fra forbrenninger og infeksjoner. I sin juice form, har aloe vera også helsemessige fordeler, og 2 til 4 oz. er tilstrekkelig for daglig inntak. Du kan drikke saften av seg selv eller tilsett vann.

Vekttap

Kollagen proteiner i aloe vera juice hjelper kroppen forbrenne mer fett, noe som også øker din metabolisme nivåer.

Fordøyelseskanalen og sirkulasjonssystemet

Aloe vera juice spyler ut fordøyelseskanalen, slik at fordøyelsessystemet til å fungere bedre. Det spyler også ut blodet, slik at sirkulasjonen i blodårene dine ikke er bremset ned.

Immune System

Når forbrukes daglig, blir aloe vera juice en aktiv bekjempelse agent for immunforsvaret ved å beskytte kroppen fra kontraktør sykdommer og sykdommer. Aloe vera juice ikke kurere eksisterende sykdommer og sykdommer.

Avføringsmiddel

Selv om aloe vera juice kan være et effektivt avføringsmiddel, er det ikke anbefalt å brukes til å avlaste forstoppelse på en jevnlig basis, fordi det kan føre til alvorlige kramper.

For store doser

Forbruker mer enn 4 oz. av aloe vera juice per dag kan føre til ubehagelige bivirkninger, inkludert kvalme og allergiske reaksjoner. Kontakt lege før du innlemme aloe vera juice til ditt daglige kosthold.

Hvordan å begynne å drikke Aloe Vera Juice

Aloe vera har vært brukt siden gamle dager som et middel for solbrenthet, og er høyt verdsatt for sine hud-helbredende egenskaper. Aloe vera har vært brukt i århundrer for sine medisinske egenskaper. Det er nå tilgjengelig i juice form å konsumere daglig for sine fordeler for hud og kropp. Aloe vera juice er også sies å forbedre blodsirkulasjonen, styrke immunforsvaret, og helbrede intern vevsskade. Drikker aloe vera juice kan også avgifte blodet og forbedre generelle kroppen helse.

Hvordan å begynne å drikke Aloe Vera Juice

Drikker Aloe Vera Juice

•  Ta kontakt med legen din hvis du har noen medisinske tilstander før du drikker aloe vera juice. Hvis du har kolitt, blindtarmbetennelse, tarmproblemer eller ta visse medisiner, er det tilrådelig å spørre legen din om bivirkninger av juicen.

Bestem om du ønsker å drikke aloe vera juice vanlig eller med tilsatt smak. Noen smaker inkludere mandarin, tranebær, og bær. Drikking flavored aloe vera juice vil gjøre det enkelt for deg første gang.

Planlegg en tidsplan for å drikke juice. Når hver morgen eller ettermiddag er godt å starte.

Drikk minst to gram av juice å starte en rutine. Du kan gå opp til maksimalt åtte gram hver dag. Hell den over is eller bland den med oransje eller eplejuice å gjøre det mer drikkes.

Hint

  • Prøv aloe vera juice ren og med ulike smaker å finne den som passer din smak.
  • Prøv aloe vera gel for huden din til å dra maksimal nytte av sine fordeler.
  • Over-dosering av aloe vera juice kan føre til elektrolytt tap, tarmkramper, og kan farge urinen rosa.

Aloe Vera Juice for avrusning

Aloe vera-planten er en stor kilde til vitaminer og mineraler. Ved å innlemme bladene og juice i kostholdet ditt, kan du detox kroppen daglig og øke immunforsvaret og fordøyelsen helse. Følgende strategier vil vise hvordan du kan blande aloe vera blader eller bruke en aloe vera-ekstrakt for avrusning.

Aloe Vera drikke alternativer

Aloe Vera gir vitamin A, B1, B2, B6, B12, C og E, sammen med folsyre og niacin. Brukt i århundrer som en naturlig avgiftning agent, fjerner aloe vera giftstoffer fra kroppen og støtter generelle helse. Det er effektivt når forbrukes alene som en drikk eller når de blandes med andre frukter og grønnsaker. For en forfriskende aloe vera drikke, tilsett 3 skiver av bladene, en spiseskje honning, 4 isbiter, en skvett tranebærjuice og en skvett frisk sitronsaft. Legg alle ingrediensene i en blender eller juicer og kjør til en glatt. Denne aloe vera drikke vil utfylle eventuelle ettermiddagen snack og kan serveres med en plate av grønnsaker.

Aloe Vera Juice Extract

Aloe vera blader kan legges til salater eller drysset over dampede grønnsaker. Legg en håndfull av romanosalat og baby grønn spinat. Bland i en bolle, strø i en skvett olivenolje som du virvle bollen rundt (en blanding skje eller tang kan også brukes til å fullføre dette trinnet). Legg pinjekjerner og fortsette å blande. Hakk en liten avocado og strø på. Topp med 3 til 4 skiver av aloe vera blader. Legg til flere krydder som timian eller hakket hvitløk (kan fersk hvitløk også brukes). Serveres med en aloe vera juice. Det finnes en rekke alternativer. Du kan bruke en aloe vera juice ekstrakt og bland det med rå frukter som kiwi, sitron og melon. Eller du kan kjøpe aloe vera juice og hell den over et glass knust is.

Aloe Vera Juice

Legg aloe vera å detox oppskrifter som rå eller dampede grønnsaker, bønner eller pasta. Brokkoli, blomkål og tomater er gode vegetabilske alternativer for noen avgiftning program. Spise rå eller dampet for et sunt måltid eller mellommåltid. Nyre bønner, pinto bønner, mungbønner, kikerter (kikerter) og Adzuki bønner er gode bønne alternativer. Hver fremmer eliminering og støtter fordøyelsen helse. Hvete-fri pasta med artisjokker og oliven er en stor pasta alternativ. Serve og dryss med aloe vera blader for et godt måltid eller mellommåltid. Serveres med aloe vera juice. Du kan enten bruke en kommersiell merkevare av juice, eller legge 10 til 12 blader til 1 liter vann. Rør og server. (The liter vann kan erstattes med eplejuice, appelsinjuice eller ananasjuice.)

Fakta om Aloe Vera Juice

Aloe Vera juice er en drikkbar form av Aloe Vera plante, som er påstått å hjelpe med fordøyelsesproblemer. Saften fra Aloe Vera planter inneholder spormengder av enzymer og mineraler, og den bitre smaker juice kan enten være beruset av seg selv eller blandet med fruktjuicer å forbedre sin smak. Forbrukerne må være oppmerksom på eventuelle bivirkninger som kan oppstå hvis de drikker Aloe Vera juice, og de som opplever alvorlige fordøyelsesproblemer trenger å se en lege før du bruker dette produktet.

Identifikasjon

Aloe Vera juice er en konsentrert saft som er skapt ved å klippe væsker fra bladet av Aloe Vera planten. Den konsentrerte saften kan inneholde ekstrakter fra innsiden av bladet bare eller kan omfatte komponenter fra hele bladet. Noen Aloe vera juice produkter kombinerer juicen med andre fruktjuicer mens andre produkter tilbyr saften i en helt ren form. Aloe Vera juice er en spiselig produkt som ikke må forveksles med Aloe Vera gel som ikke er spiselig.

Ingredienser

De fleste av Aloe vera juice produkter på markedet er laget fra barbadensis Miller arter av Aloe. Konsentrert Aloe Vera juice inneholder vann, natrium, kalsium, magnesium og spormengder av plantesukker; saften kan også inneholde enkelte aminosyrer (arginin, gluatmic syre og asparaginsyre), avhengig av hvorvidt de enzymer ble bevart i utvinningsprosessen. Små mengder av sitronsyre, natrium-benzoat og / eller kalium-sorbat tilsettes til juice som et konserveringsmiddel.

Bruksområder

Aloe Vera juice er markedsført som en fordøyelses smokk, som kan hjelpe med en rekke gastrointestinale tilstander som diaré, forstoppelse, magesår, sure oppstøt og dårlig fordøyelse. Aloe vera juice produkter anbefaler enten drikker produktet hver dag før hvert måltid eller drikke produktet en gang om dagen. Saften kan enten være beruset alene eller blandet med andre juicer å redusere den bitre smaken av Aloe.

Bivirkninger

Bivirkninger kan oppstå fra å drikke Aloe Vera juice og inkluderer fargeendringer i urinen, magesmerter og kvalme. I sjeldne tilfeller kan folk allergisk mot Aloe Vera oppleve en livstruende allergisk reaksjon hvis de drikker Aloe Vera juice; symptomer på denne type reaksjon inkluderer utslett, hevelse i ansikt og hals og pustevansker.

Advarsler

Hvis du opplever alvorlige bivirkninger etter inntak av Aloe Vera juice, søke medisinsk hjelp umiddelbart. Hvis du for tiden tar noen andre typer medisiner, eller hvis du har noen form for medisinsk tilstand, bør du snakke med legen din før du bruker Aloe Vera juice.

Aloe Vera juice og dens virkninger har ikke blitt evaluert av Food and Drug Administration (FDA). Hvis du er for tiden lider av alvorlig fordøyelsesbesvær eller gastrointestinal sykdom, bør du oppsøke lege før du bruker Aloe Vera juice.

Aloe Vera Juice for magen og andre fordeler

Aloe Vera Juice for magen og andre fordeler


Aloe vera juice er kjent verden over for sine medisinske og fordøyelses fordeler. Aloe vera er produsert i gel form i spydformede blader. Aloe planten kan dyrkes innendørs eller utendørs og er en enkel å dyrke stueplante.

Historie

Aloe vera sies å ha sin opprinnelse i det tropiske klimaet i Afrika og trives i varmt vær. Den aloe vera plante gel brukes for behandling av brannskader. Det er også brukt i kosmetikk og som en spiselig juice for sine digestive egenskaper.

Aloe vera juice

Aloe vera juice er svært gunstig for magen. Det fungerer som en tonic for fordøyelsessystemet og spyler ut avfall saken fra kroppen. Det er en overlegen kolon cleanser. Det lindrer fordøyelsesbesvær og halsbrann.

Aloe vera juice for kroppen

Folk som bruker aloe vera juice hevder å ha hatt lindring fra leddgikt, magesår, forstoppelse, og blære og nyre infeksjoner. Forbruker saften behandlet fra aloe vera-planten ga også lettelse å hovne ledd og redusert søvnløshet.

Andre fordeler

I 1997, University of San Antonio forsker Jeremiah Herlihy gjennomført en studie for å observere eventuelle negative effekter av å drikke aloe vera juice hver dag. Dyrene som ble testet viste ingen negative effekter. Tvert imot, er forbruket av aloe vera juice viste en reduksjon i leukemi, hjertesykdommer og nyresykdommer.

Bivirkninger

En dose på 2-8 gram av aloe vera juice anbefales per dag. For mye forbruk av saften kan føre til tap av elektrolytt og flytende ubalanse. Folk kan også oppleve kramper i tarmen eller rosa farge på urinen. Det er lurt å rådføre seg med en lege før du drikker aloe vera juice.