Digidexo.com

kerlix gaz bandasjer

Hvordan oppreisning jeg en Arm Med Kerlix Ace bandasje?

Hvordan oppreisning jeg en Arm Med Kerlix Ace bandasje?


Kerlix er merkenavnet for en linje av gasbind bandasje ruller som kan brukes til ulike typer skader, inkludert åpne sår. Kerlix bandasje ruller kan også bli anvendt for å danne en kompresjons bandasje rundt et sår på arm eller ben for å stoppe blødning og forhindre svelling.

Kerlix er ikke et ess bandasje. Ace er varenavn for et vevd elastisk bandasje, som er forskjellig fra et gasbind bandasje. Ace bandasjer kan anvendes, men for å sikre Kerlix bandasjer på plass.

Bruksanvisning

•  Påfør antibiotisk salve hvis du har et sår som fortsatt er åpne. Antibiotisk salve bidrar til å forebygge smitte og fremmer helbredelse.

Plasser en nonstick pad på toppen av såret.

Påfør en måler pad direkte på toppen av nonstick pad.

Bind såret ved å pakke Kerlix gasbind rundt armen din så mange ganger som nødvendig for å dekke dressing du allerede har på plass. Pakk den godt, men ikke tett. Pakke det for hardt kan forstyrre blodsirkulasjonen i armen.

Påfør nok tape rundt Kerlix gasbind wrap for å holde den på plass, eller bruke et elastisk sjal --- eksempel et ess bandasje --- å holde bandasjen på plass.

Kerlix Definition

Når du kjøper forsyninger for førstehjelp kit, har du en rekke valg av merkenavn. For gasbind, er Kerlix en merkevare som vanligvis brukes i sykehus og legekontorer.

Identifikasjon

Kerlix er en type steril, forvaskes hvit bomull gasbind.

Funksjon

Medisinske fagfolk utnytte Kerlix å plassere direkte mot sår som en dressing eller for å dekke fremfor andre dressinger for å beskytte et område som har blitt skadet. Det er også brukt til å dekke snittet nettsteder etter operasjonen.

Typer

Kerlix er seks eller åtte lag, noe som betyr at seks eller åtte lag av gasbind er sydd sammen for å skape bandasjen. Jo tykkere lag, jo mykere og mer absorberende bandasjen.

Størrelse

Kerlix gasbind kommer i ruller som er 4,5 inches bredt og inneholder 4,1 meter av bandasje.

Fordeler

Kerlix er svært absorberende, noe som gjør det effektivt å hjelpe til blodpropp. Det gjør også et sterilt deksel for å forhindre åpne områder av huden mot infeksjon.

Hva er Kerlix Wraps?

Kerlix er merkenavnet på en type gasbind bandasje. Den kommer i lange ruller og er laget av en elastisk gasbind-type materiale.

Typer

Kerlix kan strekkes til å dekke et sår. Det festes på plass med tape.

Funksjon

Et sår er vanligvis kledd først, med Kerlix gasbind deretter pakket rundt det.

Funksjoner

Kerlix er kjent som en type konform wrap. Sår er noen ganger vanskelig for å dekke og Kerlix, på grunn av sine elastiske egenskaper, kan vikles for å sikre andre forbindinger på plass.

Fordeler

Kerlix er en lys gasbind som også kan transportere fuktighet bort fra et sår.

Betraktninger

Kerlix brukes til å holde brannbandasjer på plass. Det er lett og enkel å vikle rundt sårene og kan monteres til å tilpasse seg klosset steder. Kerlix AMD er en antimikrobiell type gasbind.

Hvordan fjerne limrester Fra Bandasjering

Hvordan fjerne limrester Fra Bandasjering


En bandasje er en førstehjelps nødvendighet i mange situasjoner fordi de beskytter kutt og skrubbsår fra skitt, bakterier og irritasjon. Som du kanskje vet, bandasjering har også en tendens til å etterlate en klebrig, gummy rester på huden. Hvis igjen alene, vil dette klebrig rester tiltrekker seg støv, skitt og lo. Den beste trekk er å rense dette rester fra huden din slik at du ikke tiltrekke irritanter og mulige forurensninger til et område der huden er allerede kompromittert.

Hvordan fjerne limrester Fra Bandasjering

Vedlikeholdsbabyolje på en bomullsdott til bomullsdott er mettet.

•  Gni bomull ballen forsiktig over de områdene av rester. Bruk små, sirkulære bevegelser for å løsne rester.

Tørk av løsnet rester med en ren klut.

Tørk eventuelle gjenværende rester igjen med olje-gjennomvåt bomullsdott. Du må kanskje å fukte en annen bomullsdott hvis den første er skitten.

Fukt en ren klut og bruke noen milde, ikke-allergifremkallende såpe på kluten. Bruk klut til å tørke forsiktig og rense området hvor resten ble fjernet. Skyll av såpen, og klapp huden tørr.

Hvordan få en bandasje av lett

Hvordan få en bandasje av lett


Bandasjer bidra til å holde skraper og skraper rent, men de kan føre til at noen ubehag når det er på tide å ta dem av. Limet kan ta tak i de fine hårene på huden og forårsake smerte gjennom som du pakke den. Heldigvis finnes det triks du kan bruke til å fjerne en bandasje raskt og smertefritt. Arbeid sakte for å sikre at du ikke forårsake ytterligere skader som du fjerne bandasjen, skjønt. Bruker feil materialer, eller et slip av hånden - kan resultere i en ny skade - eller en irritert gamle.

Hvordan få en bandasje av lett

Trykk på huden ned rundt bomull bandasje. Slip et par av medisinske saks mellom huden og bomull. Skjær bort bomull laget av bandasje for å eksponere den selvklebende stripen under.

Fukt en bomullsdott med babyolje eller en annen olje. Tørk av bomullspinne rundt bandasjen og la det sive gjennom hullene og på huden.

La oljen sitte på bandasje i fem minutter, mens den sprer seg. Smøremiddel vil spise unna på limet, noe som gjør det lettere å fjerne. Knip den ene enden av bandasjen og sakte skrelles av.

Vask huden med varmt vann og såpe for å fjerne de gjenværende smøremiddel og lim. Blot den tørr med et håndkle.

Teknikker for Bandasjering en Hamstring

Hamstring skader er både smertefullt og ødeleggende, og en alvorlig man kan la deg i stand til å gå for kanskje uker om gangen. Erkjennelsen av en hamstringskade og umiddelbart påføre riktig type bandasje kan bidra til å forhindre skader fra forverring, og dermed kutte ned på den totale helbredende tid.

Hamstring Skader

Hamstring skader er svært vanlig blant idrettsutøvere som er pålagt å sprint eller endre retninger plutselig i midten av skrittlengde. Dette inkluderer hurdlers, sprintere og fotball og basketball spillere. Hamstring skader kan også være forårsaket av ekstrem overdrive eller en plutselig press plassert på musklene. Jo tidligere en bandasje er plassert på den skadde hamstring, jo mer sannsynlig er det at skaden til musklene skal minimeres.

Det er tre hovedtyper av hamstring forstuinger, merket med deres alvorlighetsgrad. En klasse en forstuing indikerer at muskler eller sener har vært hyper-utvidet, som fører til små tårer og skarp smerte. Grade 1 tårer vanligvis krever kort utvinning tid og vil leges raskere hvis de behandles raskt med en bandasje og kald komprimere umiddelbart etter at problemet er identifisert.

En grad 2 rift er mer alvorlig og indikerer at det har vært store rifter eller brudd i hamstring. Disse vil være svært smertefullt å ta på, kan danne blåmerker og vil begrense bevegelse av benet. Disse vanligvis ta mellom tre og seks uker å fullstendig leget, og i denne tiden en kompresjonsbandasje vil bidra til å holde musklene immobile.

Grad 3 hamstring skader er det mest alvorlige med en komplett rift i muskelen, eller fullstendig løsrivelse av ligament fra enten bekken eller kneet. Du kan identifisere disse lett, slik at muskelen vil bli gjort helt ubrukelig, store blåmerker langs utsiden av låret er synlig og muskelen selv kan virke klumpete utseende. Bandasjer bør brukes med forsiktighet for disse skadene som for mye press kan forverre tåre. Dette vil ta to til seks måneder å helbrede og vil ofte kreve kirurgi for å reparere den knuste hamstring.

Bandasjer

Kompresjonsbind gir et middel for å immobilisere skadde muskler for å forhindre ytterligere skade. For å bruke en av disse bandasjene du trenger for å holde hamstring forhøyet og rett, og forsiktig vikle bandasjen rundt det berørte området. Disse bandasjer brukes vanligvis som et midlertidig virkemiddel for å gi sikker støtte for en grad 1 eller 2 skade. Den kompresjonsbandasje påføres så snart som mulig etter skaden oppstår. Med alvorlige skader, spesielt grad 2 eller 3 forstuinger, alltid kontakte helsepersonell for legehjelp. Når legen gir deg klaring til å bruke disse hjemme, par kompresjonsbandasje med is og lys fysioterapi for å øke hastigheten utvinning.

Zrozumienie gazów krwi tętniczej

Tętniczego Gazy

Gazometrię końcu znajdują się dwutlenku węgla i tlenu obecnego w danej osoby tętniczego krwi (krwi z tętnicy) oraz ogólnej kwasowości tej krwi. Patrząc na czyjeś lub pomiaru gazów krwi tętniczej, medycznego może określić, lub przynajmniej pomóc w ustaleniu, zdrowie i funkcjonowanie płuc człowieka. Kiedy człowiek bierze oddech, oddycha tlenu do płuc. Ten tlen zostaje następnie przeniesiona do krwi (zasadniczo staje gazometrii krwi tętniczej) w tym samym czasie, dwutlenek węgla (obecnie gazometrii krwi tętniczej) przenosi się z niego, w zasadzie miejscach przełączania między sobą. Na wydechu, człowiek uwalnia dwutlenek węgla dla jego ciała. Jeśli płuca nie pracują prawidłowo, gazy krwi tętniczej będzie nieuchronnie w różnych stężeniach niż normalnie. Test pomiaru tego poziomu może wskazywać na to.

ABG test

W odniesieniu do tlenu, testy ABG (tętnicze gazu) może powiedzieć medycznego nie tylko zdolność płuc do przemieszczania tlenu do krwi, ale również rzeczywistą ilość tlenu we krwi, nasycenia tlenem hemoglobiny i Ciśnienie tlenu w krwi (ta, która rozpuszcza się we krwi). Dwutlenkiem węgla medycznego można zobaczyć w jaki sposób ilość dwutlenku węgla utrzymuje się we krwi po przejściu przez płuca, skutecznie mierzenia zdolności płuca 'do usuwania dwutlenku węgla z krwi, z organizmu. Test ten obejmuje również mierzyć kwasowość krwi człowieka, która bardziej lub mniej oznacza wodór we krwi. Oznacza atom wodoru, lub jego jony mogą krwi danej osoby albo kwasowe albo zasadowe. Masz nadzieję, że twoja krew będzie nieco zasadowy i nie kwaśny. Wreszcie badanie pokazuje też ilość wodorowęglanu we krwi osoby, która reguluje kwasowość i zasadowość krwi.

Liczby

Chociaż lekarz normalnie powiedzieć dokładnie to, co numery oznaczają w odniesieniu do Ciebie i Twojego zdrowia, istnieją pewne "normy" lub "bramki", że należy zasadniczo szukać w pomiarach. Z nasycenia tlenem, masz nadzieję na między 95 a 100 procent. Jego rzeczywistej zawartości, liczba powinna przyjść w dowolnym miejscu od 15 do 22 mililitrów. Ciśnienie tlenu chcesz to około 75 do 100 mm Hg, co oznacza milimetrach słupa rtęci (do pomiaru ciśnienia). Dwutlenkiem węgla, szukasz ciśnieniem 35 do 45 mm Hg (jak widać, jest to bardzo dużo mniej niż w tlen). PH krwi (kwasowość / alkaliczność) powinny się w co 7,35 do 7,45. I wodorowęglan powinna wynosić między 20 i 29 mEq / l (milirównoważników na litr).

Ulike typer bandasjer

Ulike typer bandasjer


De fire hovedtyper av bandasjer er dressinger, roller bandasjer, rørformede bandasjer og trekantede bandasjer. De er nødvendige for å dekke sår, legge press å kontrollere blødning, eller støtte en belastning eller forstuing. Det er en spesifikk bind laget for hver av disse oppgavene. Det er en god idé å holde en bandasje av hver type i ditt hjem førstehjelp kit.

Dressinger

Dressinger brukes til å dekke sår, hindre forurensning og kontrollere blødning. Heftplaster brukes hovedsakelig for små sår. De kommer i mange forskjellige størrelser, inkludert spesifikke typer for plassering på fingertuppene og knoker. Bandasjen er tykke, bomull pads brukes til å dekke større sår. De holdes på plass med tape eller ved å pakke med en gas strimmel. Dressinger må være steril og absorberende å avskrekke veksten av bakterier, og bør stå på plass før såret leges, med mindre det må rengjøres regelmessig.

Roller Bandasjer

Roller bandasjer er lange strimler av materiale. De er ofte kjøpt sår til en sylinderform. En elastisk bandasje valsen blir brukt til å anvende støtten til en belastning eller forstuing, og er viklet rundt skjøten eller lem mange ganger. Det bør anvendes fast, men ikke tett nok til å redusere sirkulasjonen. Bomull eller lin roller bandasjer brukes til å dekke Bandasjen. De kommer i mange forskjellige bredder og holdes på plass med tape, klipp eller pinner. De kan også brukes for sår komprimering om nødvendig, da de er vanligvis sterile.

Tubular Bandasjer

Rørformede bandasjer brukes på fingre og tær, fordi disse områdene er vanskelige å bandasjere med gasbind. De kan også brukes til å holde bandasjer på plass på deler av kroppen med masse bevegelse, slik som albuen eller kne. Større varianter støtter leddene, holde bandasjer på plass og kan brukes under en støpt. Ulempen til rørformede bandasjer er at de krever en applikator å sette på og kan være dyrere enn rulle bandasjer.

Trekantede Bandasjer

Trekantede bandasjer har en rekke bruksområder. Når åpnet opp, gjør de stropper for å støtte, heve eller immobilize armene. Dette kan være nødvendig med en brukket ben eller en stamme, eller for å beskytte en lem etter en operasjon. Foldet snevert, blir en trekantet bandasje et kaldt omslag som kan bidra til å redusere hevelse. Det er også brukt for å legge press på et sår for å kontrollere blødning. Trekantede bandasjer er laget av bomull eller disponibel papir.

Hva er fordelene med Ace bandasje kroppen brytes?

Hva er fordelene med Ace bandasje kroppen brytes?


Moderne innpakninger er ment å fremme fordeler som tommers tap og avgiftning gjennom plasseringen av varmet kombinasjoner av alger, tang og gjørme på kroppen. Den opprinnelige versjonen av disse kroppsinnpakning brukt Ace bandasjer i motsetning til mer naturlige elementer. Noen spas og spesielle sentre fortsatt tilby disse bandasje innpakninger; wrap behandling kan ha mange fordeler for en person som prøver det. Body wraps med Ace bandasjer er gjort ved å pakke armer, nakke, ben og overkropp med varme og fuktige Ace elastisk bind.

Midlertidig Inch Loss

De fleste brukere av Ace bandasje innpakninger opplever et tap av inches rundt midjen. Dette tommers tap er bare midlertidig, men kan være en fordel hvis brukeren prøver å passe inn i en bestemt antrekk eller hoppe starte en diett. De innpakninger er ment å trekke toksiner fra huden, noe som fører til vekttap, noe som resulterer i en mindre midje. De fleste bandasje wraps beregnet for tommers tap er dynket i en blanding av mineraler, elektrolytter og vann før påføring. Stephanie Allmon av The Seattle Times dokumentert å miste over 10 inches fra midjen hennes etter å ha et ess bandasje kroppsinnpakning.

Avgiftning

Kroppen wrap er ment å detox kroppen mot skadelige giftstoffer forårsaket av ulike matvarer, koffein drinker og en persons miljø; Men det er ingen bekreftet studier som bekrefter hva noen spas hevder, som er at kroppen brytes kan kurere visse sykdommer og mangler. Til tross for dette, er det visse giftstoffer som er fjernet med kroppen brytes, noe som er en fordel for den som mottar wrap.

Estetiske fordeler

Et ess bandasje kroppsinnpakning myker, og i noen tilfeller, strammer huden. Mens det er ingen empiriske data for å bevise at kroppsinnpakning fjerne cellulitter, er det mange tilfeller der kroppen vikle brukere hevder å oppleve en innstramming av huden. Dette kan være estetisk tiltalende for mange som bruker Ace bandasje kroppsinnpakning. Soaking av sjal i naturlige urter og mineraler fører til en oppmykning av huden, noe som føles godt å ta på og kan bidra til å eliminere noen kviser.

Body Wraps and Dogs

I tillegg til å gi noen fordeler for mennesker, har et ess bandasje kroppsinnpakning noen fordeler for hunder, også. Canine universitetet hevder at det å ha en hund bære en tilpasset kroppsinnpakning for en time om gangen kan ha en beroligende effekt på dyret. Vikle visstnok hjelper også hunder bli mer bevisst kroppen, som de fleste hunder er generelt uvitende om den bakre delen av kroppen sin. Dette kan resultere i en klønete kjæledyr, men ved hjelp av en kroppsinnpakning kan hjelpe med en hund følelse av bevissthet, noe som kan redusere klossethet. Vikle kan også roe hunder under tordenvær eller andre nervepirrende hendelser.

Horisontal Gaze Nystagmus Årsaker

Hva er Horisontal Gaze Nystagmus

Øynene normalt bevege seg jevnt når du følger et objekt. Under visse forhold, men øynene ligge etter sporings objekt og hoppe eller rykk, ifølge American Optometric Association (AOA). Dette krampetrekninger bevegelse kalles nystagmus. Horisontal blikket nystagmus (HGN) er en bestemt type nystagmus der krampetrekninger bevegelser oppstår når øyet sporer et objekt i bevegelse fra side til side. Øynene er ikke i stand til å holde tritt med objektet eller følge det glatt. Øynene lag bak objektet, og deretter rykk å korrigere seg selv. Rykking bevegelse er ufrivillig, og selv om det kan observeres, er uvitende om de bevegelser personen med nystagmus. HGN kan ikke kontrolleres og påvirker ikke synet. HGN resultater fra forstyrrelser i regionen av hjernen som kontrollerer muskelbevegelser. Alkohol, medikamenter eller medisinske tilstander kan interferere med evnen av hjernen for å kontrollere muskelbevegelser, inkludert øyet muskler.

Alkohol

Alkohol hemmer sentralnervesystemet, som bremser reflekser og forstyrrer motorisk koordinasjon, ifølge National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA). Rykking øye bevegelser bli mer uttalt som alkoholforbruk øker. Alkoholinntak er en vanlig årsak til HGN, slik at relativ horisontale øyebevegelse er blitt standard for felt edruelighet tester, i henhold til Nhtsa.

Andre årsaker

Forstyrrelser i det indre øret væske, for eksempel fra å spinne i sirkler, fører også nystagmus. HGN er også observert når øyet forsøker å spore et objekt som beveger seg for raskt gjennom synsfeltet. Beslag, hjerneskade eller hjernesvulster kan også forårsake nystagmus. Belastningen på øynene kan også påvirke evnen av øynene for å spore objekter, men generell tretthet har ingen innvirkning. Nystagmus kan være et tegn på en underliggende tilstand som hjernen traumer, hjerneslag eller multippel sklerose. Albinisme, alvorlig nærsynthet eller astigmatisme, dårlig øye muskelutvikling eller sykdommer i sentralnervesystemet kan også forårsake nystagmus, i henhold til AOA.

Effekten av vann på Bandasjer

Effekten av vann på Bandasjer


Bandasjer kommer i forskjellige former, størrelser og materialer, avhengig av formålet. Til tross for den rekke, er det nesten alltid tilfelle at en bandasje bør holdes så tørre som mulig. Med mindre bandasjen er markedsført som vanntett, vil dens evne til å fungere på riktig måte avta nesten helt sikkert ved eksponering for vann eller andre typer av fuktighet.

Svekker Lim

Hvis bandasjen bruker en slags klissete lim til å feste til kroppen, vann og fuktighet vil trolig svekke sin klebrige. En bandasje som mister sin limet vil ikke lenger være i stand til å holde seg til huden og dekke såret skikkelig. Dette er grunnen til at forlatte plaster flytende i svømmebassenger er et vanlig syn.

Endringer Shape

For innbundet bandasjer som kaster, myker vann gips skall, slik at bandasje for å morph former. Hensikten med en støpt stil bandasje er å holde et bein på plass, derfor kan enhver skade på dets struktur kan tillate at bein bevegelse. Hvis en cast gjør opplevelsen vannskader, bør den byttes ut så snart som mulig.

Irriterer Skin

Hvis en myk eller hard bandasje opplever fuktighet og er ikke behandlet raskt, kan huden under bandasjen blir irritert. Bomullen indre av en cast tørker svært langsomt. Dette vedvarende eksponering for fukt kombinert med mangel på luftstrømmen kan føre til utslett å danne.

Typer kvadricep Ace bandasjer

Typer kvadricep Ace bandasjer


Når du skader eller trekke dine quadriceps, kan det være lurt å bruke et ess bandasje for støtte. Det finnes en rekke bandasje typer å vurdere, inkludert kneet bukseseler, elastiske bandasjer og selvklebende bandasjer. De fleste av disse bandasjer retail for $ 5 til $ 30 og er tilgjengelig på ditt lokale apotek.

Elastisk Med klipp

Elastiske bandasjer vanligvis kommer i en nøytral farge som tan, men du kan noen ganger finne farger som lilla eller blått. Disse bandasjene er designet for å vikle rundt lemmer for å gi støtte. Vanligvis vil du ønsker å vikle en bandasje rundt området 2-4 ganger før du fester bandasjen med de medfølgende metallklips. Disse bandasjene krever vanligvis saks for å klippe og kan gjenbrukes.

Antimikrobielle

Antimikrobielle bandasjer kommer i en rekke bredder og størrelser, og ofte bruker borrelås nedleggelser. Disse bandasjene gir bedre beskyttelse mot infeksjon og har en tendens til å være mer holdbar enn andre elastiske bandasjer.

Self-Adhesive

Selvklebende bandasjer er vanligvis elastisk og arbeidet mye som bandasjer med klipp. Den eneste forskjellen er at disse bandasjer holde seg til seg selv. Selv om dette gir mer støtte og betyr at du ikke trenger å forholde seg til klipp eller borrelås, kan du ikke være i stand til å gjenbruke selvklebende bandasjer. Du kan ha en vanskeligere tid å bruke disse bandasjer fordi det er mye vanskeligere å pakke opp og pakk inn en bandasje som holder seg til seg selv.

Knee Bukseseler

Kneet bukseseler gi ekstra støtte til leggmusklene og sener som kobler quadriceps til knærne. Disse tannregulering er gjenbrukbare, en størrelse passer alle, og de arbeider for å redusere kneet og muskelsmerter. Vanligvis kneet bukseseler er tilgjengelige i enten naturlige farger eller i svart. De kan bæres under klærne, men vil ikke passe under trange klesplagg som skinny jeans.

Hvordan jeg Rens Venøse sår med saltvann & Silver bandasjer Do?

Hvordan jeg Rens Venøse sår med saltvann & Silver bandasjer Do?


Venøse sår resulterer fra kronisk venøs insuffisiens sykdom (CVI) når årer er ikke i stand til å pumpe ut fluid. Sår utvikler vanligvis i leggen over ankelen når væske bassenger i bena. Venøse sår kan være vanskelig å behandle, kan komme tilbake og står i fare for infeksjon. Bruk saltvann til å rense et sår fordi saltvann er trygt, effektivt, lett tilgjengelig og billig, ifølge American Pediatric Surgical Sykepleiere Association. Silver impregnert bandasjer på sår senke den aktuelle bakteriemengden og gir bredspektret antimikrobielle egenskaper, ifølge PodiatryToday.

Bruksanvisning

Forberedelse

•  Legg ut to sterile eller rene pads på et flatt underlag.

Fjern hetten fra saltvann flasken og sette saltvann til side. Åpne sølv dressing og alle Bandasjen ved å gripe pakken endene og trekke fra hverandre uten å berøre dressing. Snu pakningen rundt, og la dressinger faller på en av de rene pads.

Plasser benet med såret på den andre ren pad.

Sett på medisinske hansker.

Behandling

Plukk opp saltvann flaske og hell over venøse sår før alt vev er våt. Blot viklet med ren kompress før såret er tørt.

Plasser sølv dressing på såret, slik at dressingen er i kontakt mot såret seng.

Roll et rent stykke gasbind over sølv dressing for å holde bandasjen på plass. Påfør tape for å feste.

Tips og advarsler

 • Hvis du ikke klarer å nå såret for grundig rensing, få noen til å hjelpe deg. De fleste sølvbandasjer ikke har en "rett" eller "feil" side; plassere en på såret uansett.
 • Mange typer sølv impregnert dressinger er tilgjengelige, inkludert de som absorberer drenering og de som legger fuktighet. Snakk med en lege om hvilken type er riktig for såret. Snakk med en lege om hvor ofte du bør rense såret og endre dressing som noen sølvbandasjer kan stå på plass for inntil syv dager.
 • Hvis såret begynner å blø til enhver tid, å holde trykket over såret med en ren gas. Hvis blødningen ikke stopper med å holde trykket i 10 minutter, kontakt lege.

Hvordan Wrap en bandasje

Hvordan Wrap en bandasje


Bandasjer er tilgjengelig i forskjellige stoffer og former. Den elastisk bandasje - noen ganger referert til som et ess bandasje, komprimering bandasje eller crepe bandasje - er en av de mest brukte og enkleste å bruke. Vanligvis kjøpes som en opprullet lengde av elastisk stoff, blir elastiske bandasjer viklet rundt en skadet kroppsdel ​​for å sikre forbindinger og redusere svelling ved påføring av kompresjon; de tilbyr også støtte i tilfelle av leddene med bløtdelsskader - for eksempel forstuet håndledd eller ankler.

Bruksanvisning

Håndledd

•  Velg en passende størrelse bandasje.

Circle håndleddet med bandasje to ganger for å feste den på plass, start og etterbehandling inne i håndleddet. Påfør fast for komprimering, men tar seg ikke å trekke for stramt.

Ta bandasjen roll diagonalt ned over baksiden av hånden, mellom tommelen og pekefingeren, og sikkerhetskopiere over håndflaten til håndleddet.

Ta med bandasje rundt håndleddet, en halv omdreining til den andre siden.

Ta bandasjen roll ned over håndflaten, rundt utsiden av lillefingeren, og tilbake over håndbaken til håndleddet, fullføre en åttetallsmønster.

Gjenta trinn 2 til 4 for å opprette en ny figur-åtte sving.

Vikle bandasje rundt håndleddet i en hel runde.

Fortsett å lage sirkulære svinger, flytte litt opp underarmen og overlappende halvparten av den forrige lag med bandasje på hver tur.

Fest enden av bandasjen med en bandasje klipp.

Ankel

Velg en passende størrelse bandasje.

Wind bandasjen rundt ballen av foten på bunnen av tærne to ganger for å feste den på plass, sirkle under foten fra innsiden til utsiden. Påfør fast for komprimering, men tar seg ikke å trekke for stramt.

Circle foten, beveger seg mot ankelen og overlappende halvparten av den forrige lag med bandasje hver tur.

Fortsett å lage sirkulære, overlappende svinger over hælen og ankelen, og deretter opp på leggen til midt på leggen.

Fest enden av bandasjen med en bandasje klipp

Tips og advarsler

 • Hvis du søker en bandasje til deg selv, start ved å ta tak i enden av bandasjen mellom tommelen og pekefingeren.
 • Hvis du søker en bandasje til noen andre enn deg selv, sitte eller stå på siden av den skadde kroppsdelen, slik at du ikke trenger å helle over personens kropp. Støtt skadde delen i stillingen vil det være i når bandasjen er på.
 • Som en generell regel, begynner å pakke en bandasje på slutten av den kroppsdelen lengst fra hjertet ditt og jobbe mot hjertet ditt, være sikker på å overlappe hver omdreining av bandasjen uten ujevnheter.
 • En bandasje bør pakkes godt å bruke kompresjon til den skadde kroppsdelen, men ikke stramt nok til å begrense sirkulasjon. Der det er mulig, la fingre eller tær utsatt ved pakking en lem, slik at du enkelt kan overvåke sirkulasjonen. Trykk på en spiker eller en bit av huden på innpakket kroppsdel ​​til den blir blek. Hvis det ikke fargen ikke tilbake med en gang, løsne bandasjen som det kan være for stram. Gjenta ved ti-minutters intervaller etter påføring av bandasje i tilfelle hevelse.
 • Søke profesjonell medisinsk hjelp umiddelbart i tilfelle av forvridning, brukket bein (e) eller alvorlige blødninger.
 • Ikke forsøk å omstille en skadet lem mindre huden ser blek eller blå eller det er ingen puls.
 • Konsultere legen din dersom din forstuing ikke blir bedre etter to eller tre dager
 • Denne informasjonen er ikke ment som en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning eller behandling.

Hva er Kohesiv bandasje Wraps?

Hva er Kohesiv bandasje Wraps?


Hvis du har en skade som en belastning eller forstuing, som krever støtte og kompresjon, en sammenhengende bandasje wrap kan gjøre jobben like godt som en tradisjonell elastisk sjal i færre trinn. Sammenhengende bandasjer også gi et ekstra lag med beskyttelse når den brukes over en primær dressing. De er tilgjengelige i en rekke bredder og lengder fra apotek, medisinske forsyne butikkene og nettbutikker.

Fysiske attributter

I motsetning til vanlige elastiske bandasjer, trenger sammenhengende bandasje wraps krever ikke klipp eller pinner for å holde på plass. Laget av et lett, dobbelt lag, crepe-lignende materiale, sammenhengende bandasje wraps er selvheftende, noe som betyr at de materielle holder seg til seg selv under innpakning. Sammenhengende bandasje wraps er absorberende og porøs, slik at luft kan strømme fritt under bandasjen som det transporterer fuktighet vekk fra huden. Riktig luftsirkulasjon og mangel på fuktighet under bandasjen holder området fri for smitte.

Lagring

Riktig oppbevaring av sammenhengende bandasje wraps sikrer at de er rene, sanitær og klar til bruk ved behov. En førstehjelpsutstyr, rene skuff eller lukket plastbeholder er egnet for oppbevaring sammenhengende bandasje wraps når de ikke er i bruk. Før lagring, ruller sammenhengende bandasje opp pent. Glatt sammenhengende bandasje som du ruller det opp, fjerne og sømmer eller rynker som kan forårsake hudirritasjon neste gang bandasjen brukes.

Innpakning

Sammenhengende bandasje wraps gi jevnt trykk når pakket rundt en skade. Holder wrap i den ene hånden, legger den løse enden over skadde området. Pleieren deretter brytes den sammenhengende bandasje rundt skaden, overlapp hver rotasjon til det halve for å unngå separasjon, og skaper maksimal selv heft. For å sikre at blodsirkulasjonen ikke er hemmet, jevnt trykk og spenning er nødvendig under innpakning. Innpakning sammenhengende bandasje for hardt kan føre til alvorlige helsemessige komplikasjoner.

Overvåking

Etter bruk av sammenhengende bandasje wrap, krever det berørte området kontinuerlig overvåking for å se etter riktig sirkulasjon. Tegn på dårlig sirkulasjon tilskrives et sammenhengende bandasje brukes for hardt er smerter eller bankende og tap av farger i ekstremiteter. Tær og fingre bør være kjøtt-tonet til alle tider; blek, blå eller grå hud er et tegn på dårlig sirkulasjon. Prikking er også et tegn warranting umiddelbar fjerning av bandasje. Fjern sammenhengende bandasje wrap hver fjerde time, selv om det ikke er noen tegn til dårlig blodsirkulasjon. Påfør sjal etter en kort pause.

Hvordan bruke en kvadricep Ace bandasje

Hvordan bruke en kvadricep Ace bandasje


Den quadriceps muskelen er plassert på utsiden av låret. En trakk eller anstrengt quadriceps kan være ganske smertefullt, og bør være innpakket i bandasjer. Ace bandasjer hjelpemiddel i healing muskelskader fordi de komprimere muskelen, hindre ytterligere hevelse. Et ess quadriceps bandasje er lett å gjelde for en skadet beinet.

Bruksanvisning

•  Rull ut Ace bandasje en tomme eller to.

Plasser rullet del på undersiden av din skadde låret.

Hold gasbind på plass med en hånd, mens innpakning rulle rundt låret gjentatte ganger.

Dekk hele lengden av det smertefulle området. Hvis du bare føler smerte i øvre del av låret, vikle øvre del av låret, men hvis du føler smerter over hele låret, pakk hele låret.

Skjær bandasjen når benet er pakket tilstrekkelig.

Fest en borrelås eller festeklammer til slutten av gasbind som du nettopp har kuttet, og fest den til en del av den innpakket gasbind. Dette vil sikre bandasje og holde den fra å falle av.

Hvordan å bandasje en Cut Finger

Hvordan å bandasje en Cut Finger


En finger kan få kuttet en rekke måter, inkludert arbeidsrelaterte ulykker, misbruk av kjøkkenkniver og sports-relaterte skader. Det er viktig å rense kutt og andre hud flenger så raskt som mulig for å unngå såret å bli smittet. Bruk alltid rene bandasjer, servietter eller papirhåndklær ved pakking et kutt finger.

Bruksanvisning

Hold fingeren hevet for å redusere blødning. Påfør en ispose på såret for å unngå hevelse mens du venter på rensing materialer om nødvendig.

Hold fingeren over en vask eller form og hell hydrogenperoksid over såret for å desinfisere og rense det. Den peroksyd vil boble over såret slik det anvendes.

Pakk fingeren med en ren gasbind bandasje. Bruk klebebånd for å feste bandasjen rundt fingeren. Ikke bandasje så tett som å kutte av sirkulasjon, men unngå løstsittende bandasjer også. Loose bandasjering gjør det mulig for smuss og andre forurensninger å gjøre veien inn i såret. Innpakning bandasje tett hjelper også stoppe blødningen.

Bruk og plaster for å dekke såret. Plaster kommer i alle former og størrelser, med noen enda designet for å dekke fingertupp sår. For små kutt og utklipp, bør en selvklebende bandasje arbeide for å beskytte såret.

Rengjør kuttet med hydrogen peroxide og erstatte bandasjen daglig inntil fingeren helbreder.

Hint

 • Bruk mild såpe og vann for å rense såret hvis hydrogen peroxide er ikke tilgjengelig.
 • Aloe vera kan rå eple cider eddik og sitronsaft også brukes til å rengjøre, desinfisere og fremme helbredelse i kutt og andre sår. Den stikkende følelse fra eddik og sitronsaft indikerer et drap av bakterier.
 • Bruk rent servietter, vev eller papirhåndklær til å pakke inn fingeren til bandasjer er funnet hvis det er nødvendig.
 • Få profesjonell medisinsk hjelp hvis såret blir infisert eller på annen måte ikke leges etter en uke eller så.
 • Hvis personen skadde er utsatt for besvimelse ved synet av blod eller i intens smerte gjør at minst én person er med dem hele tiden for å unngå ytterligere skader fra mørkla.

Hvordan å bandasje en Boil

Hvordan å bandasje en Boil


En byll oppstår når huden blir infisert og fyller med pus. Du kan vanligvis behandle en byll hjemme ved å få det til å åpne med en varme komprimere. Når pus begynner drenering, kan du begynne å bruke bandasjer. Du må imidlertid forberede området før påføring av bandasjen så koke fortsetter å renne, holder seg ren og ikke blir infisert.

Bruksanvisning

•  Fortsett å bruke en varm komprimere. Du vil koke å være åpen og ikke lukke opp igjen. Så bruker du varm komprimere i tre dager etter at koke har åpnet, sier Dr. Rodney Basler, en hudlege ved University of Nebraska College of Medicine. Bare plassere en ren, varm vaskeklut over området i minst 20 minutter tre ganger om dagen.

Rens huden før du bandasjerer den. Du ønsker ikke noe skitt eller bakterier å komme inn i området. Dermed må du vaske området med en antibakteriell såpe og varmt vann minst tre ganger om dagen.

Påfør en over-the-counter antibiotisk salve til området for å redusere risikoen for infeksjon. Følg instruksjonene på flasken. Ikke glem å gjøre dette etter at du har vasket området.

gjelder bandasjen forsiktig til det berørte området. Alltid sette bandasje på området etter rensing det og bruke salven å beskytte den mot smuss og bakterier. Du kan bruke hvilken som helst bandasje stor nok til trygt beskytte området.

Tips og advarsler

 • Ikke glem å vaske sengetøy, håndklær og vaskekluter som har kommet i kontakt med en person med byller.
 • Ring legen din dersom du har diabetes og utvikle en byll.
 • Ring lege hvis byll ikke åpner opp etter en uke med å bruke varm komprimerer.
 • Kontakt lege hvis din byll er ledsaget av smerter eller feber.
 • Søk medisinsk hjelp hvis området rundt byllen er hovent og utvikler røde streker eller andre hud misfarging.

Hvordan Wrap en albue med et ess bandasje

Hvordan Wrap en albue med et ess bandasje


Felles skader er vanlig i friidrett og idrett, enten i en sanksjonert spill eller en vennskapskamp i en kommunal park. Av denne grunn er et ess bandasje en uvurderlig del av ethvert sidelinjen sin Med kit. Når du spiller sport, er det alltid viktig å vite hvordan du skal pakke inn en forstuing riktig.

Bruksanvisning

•  Begynn på underarmen under albuen. Foreta en sirkel rundt armen, slik at enden av bandasjen er sikret på plass.

•  Gå oppover, gjennom det press på albuen

Foreta en sikker tur rundt bicepsen over albuen. Dette bør forankre begge ender av eventuell wrap.

Pakk albuen i et åttetall mønster. Bandasjen bør kryss og tvers og overlappe seg selv. Gjør dette så lenge bandasjen lengden tillater det, i grunn. Det endelige resultatet skal være stramt, men bør ikke begrense sirkulasjon.

Avslutt wrap der du startet, rett under albuen, på underarmen. Sikre den enten med bandasje tape eller en metallklips. Hvis du bruker en metallklips, prøv å feste begge ender av bandasjen sammen.

Hvordan lage bandasjer

Hvordan lage bandasjer


Når skader oppstår du kanskje ikke har bandasjer på hånden. Med produkter rundt ditt hjem kan du lage din egen. Det vanlige plaster og sommerfuglen plaster er to typer du kan enkelt kan gjøre for å hjelpe deg i å stoppe blodstrømmen fra en skade. Å vite hvordan du kan lage dine egne bandasjer vil tjene deg godt i krisetider.

Bruksanvisning

Vanlig plaster

•  Skjær et stykke materiale ikke bredere enn tape. (Gas er det beste materialet, men hvis du ikke har noen, vil et stykke ren klut eller et papirhåndkle fungere.)

Riv eller klipp av et stykke tape tre ganger lengre enn størrelsen på puten brikken du har opprettet.

Påfør puten til midten av båndet og trykk hardt ned, man følger puten til tape.

Påfør bandasje for å kuttet, å feste puten over såret, og ved hjelp av tape for å feste puten på begge sider av skaden.

Butterfly plaster

Skjær en stripe av tape til den lengden du trenger. Brett den i to på kortere aksen, med den klebrige siden vender ut. Med en hånd, ved hjelp av tommelen og pekefingeren, holder de to løse endene av båndet sammen med den brettede kanten vendt opp.

6. Skjær tape parallelt med den brettede kanten. Start kuttet en kvart tomme fra brettet toppen, og stoppe en tredjedel av veien til sentrum av tapen, og pass på å skjære gjennom for- og baksiden av båndet. Foreta et nytt kutt på samme side, en kvart tomme lavere enn den første, sportsfiske saks oppover litt til å møte opp med slutten av det første kuttet, i hovedsak å kutte en liten trekant eller dart. Fjern og kast cut-out trekant. Gjenta på motsatt side av båndet.

Brett båndet. Trekanten kuttene burde ha skapt en liten firkant i midten av båndet.

8. Brett venstre tredjedel av rektangelet over med den klebrige siden vendt inn, og trykk for å feste. Brett høyre tredjedel av rektangelet over med den klebrige siden vendt inn og trykk ned på toppen av brettet igjen fanen. Igjen, trykk godt, og skaper en ikke-klebrig området med de to brettede rektangel sider.

Plasser brettet kategorien delen over såret og feste en tape ende til den ene siden av såret. Deretter trekker tett, ved hjelp av adhesjon av båndet for å lukke såret, feste den andre side av båndet til den annen side av såret så tett som mulig. Dette bør holde kantene av såret sammen.

Tips og advarsler

 • Når du arbeider med et stort sår må du kanskje bruke mer enn ett bind. I å gjøre plaster kan du bruke hvilken tape du har på hånden, men hvis mulig bruk førstehjelp tape.
 • Hold brettet midten av sommerfuglen bandasje rent, som det sitter direkte på toppen av såret. Ikke bruk papirlommetørkle eller toalettpapir i å gjøre den vanlige plaster som det vil gå i oppløsning når det blir vått. Vær nøye med å overvåke for noen allergisk reaksjon på båndet; hvis en slik reaksjon utvikler, fjerne tapen umiddelbart og bruke ulike tape. Hvis blødningen ikke stopper, kontakt lege.