Digidexo.com

emfysem forskning

Forskning Into Guidet Imagery for Healing

Guidet billedspråk er et alternativ healing praksis som har vist en eksepsjonell evne til å helbrede og forebygge en rekke sykdommer. Omfattende forskning på dens effektivitet har blitt utført på voksne og barn med imponerende bevis for sinnets evne til å helbrede seg selv og kroppen.

Historie

Guided Imagery (GI) er en psykoterapi som begynte å skyte fart og aksept i 1960. Men godt før det, ledende leger som Sigmund Freud begynte å gi næring konseptet at healing kan skje via bilder i sinnet. I sin banebrytende papir "The Ego og Id", første gang utgitt i 1923, uttalte Freud, "det er mulig for tankeprosesser å bli bevisst gjennom en tilbakevending til visuelle rester I mange mennesker, synes dette å være en favoritt metode.; tenker i bilder. "

I 1969, den tyske psykiateren Hanscarl Leuner presenterte sin forskning på GI gjennom forelesninger ved Princeton University og publisering i American Journal of Psychotherapy. Leuner anses å være en av fedrene av moderne guidet billedspråk.

Typer

Guided Imagery er en catch-all begrep som kan vise til et bredt spekter av teknikker som visualisering og forslag ved hjelp av bilder, spille spill og fantasy leting, historiefortelling og metaforer, tegning og drømmetydning. I sin 1969 papir "Guided Affective Imagery: En metode for Intensiv Psykoterapi," Hanscarl Leuner antydet at pasienter begynner med å ligge på en sofa og visualisere en fredelig setting for eksempel en eng. Ideen er for en terapeut å sakte flytte pasienten inn i en avslappet tilstand av "kvasi-reality" der den enkelte opplever en meditativ, endret bevissthet

Forskning

En stor mengde studier fortsetter i dag, som respekterte leger i dybden av de helbredende egenskapene til guidet billedspråk. Nesten hver sykdom, mental og fysisk, i voksen eller barn, fra kreft til depresjon, har sett betydelig guidet billed forskning.

Forskning fra College of Nursing ved University of Akron sier, "Guidet bilder er et effektivt tiltak for å øke komforten av kvinner som gjennomgår strålebehandling for tidlig stadium brystkreft."

En University of Florida studie med tittelen "Effekter av Guided Imagery hos pasienter med kronisk bronkitt og emfysem" sier, "Resultatene viste at intervensjonen av guidet billed vesentlig forbedrede fagene 'opplevd livskvalitet."

En rapport fra Inova Heart Center i Falls Church, Virginia, forklarer, "Klinisk forskning har vist at guidet billedspråk, en enkel form for avslapping, kan redusere preoperativ angst og postoperativ smerte hos pasienter som gjennomgår kirurgiske prosedyrer. Pasienter som fullførte guidet billedprogram hadde en kortere gjennomsnittlig liggetid, en nedgang i gjennomsnitts direkte apotek kostnader, og en nedgang i gjennomsnitts direkte smerte medisinering kostnader og samtidig opprettholde høy total pasienttilfredshet med den omsorg og behandling gitt. "

Barn

I en 1996 artikkel i Journal of Developmental Behavioral Pediatrics tittelen "Effekter av Hypnose / Guided Imagery på Postoperativ Course of Children", forskere staten, "Hypnose, guidet billedspråk, og avslapning har vist seg å forbedre den postoperative løpet av voksen kirurgisk pasienter. Barn har med hell brukt hypnose / guidet billed å redusere smerter forbundet med invasive prosedyrer og for å forbedre utvalgte medisinske tilstander. Hensikten med denne studien var å undersøke effekten av hypnose / guidet bilder på det postoperative forløpet av pediatriske kirurgiske pasienter. "

Selv Veiledning

Kliniske anvendelser av guidet billedspråk er svært bred og omfatter alle disipliner av medisinsk behandling. Selv om det er fornuftig å søke en kvalifisert utøver av guidet bilder for å få hjelp med moderat til alvorlig sykdom, er det også mulig å utnytte GI teknikker på din egen for mindre ekstreme medisinske problemer. Et bredt utvalg av selvhjelpskurs, bøker, CDer og DVDer er tilgjengelig for de som ønsker å redusere stress og smerte samtidig forbedre generelle helse og vitalitet.

Hva gjør du for Emfysem & KOLS?

KOLS (kronisk obstruktiv lungesykdom) er en gruppe av lungesykdommer som inkluderer emfysem. Disse forholdene hindrer skikkelig luftstrøm og forårsake pustevansker. De aller fleste tilfellene skyldes røyking. Dessverre kan du ikke kurere disse forholdene eller reversere eksisterende lungeskade. Behandlingsstrategier fokuserer på å lindre symptomer og komplikasjoner. En kombinasjon av medisiner og egenomsorg er det beste alternativet for vellykket ledelse.

Røykeslutt

Å gi opp røyking er en hjørnestein i behandlingen. Hvis du fortsetter å røyke, vil du raskt akselerere en reduksjon i livskvalitet og gjøre symptomene mye verre. Røykeslutt kan være utfordrende. Snakk med legen din om røykesluttprogrammer, medisiner og andre alternativer som er tilgjengelige for å hjelpe deg å slutte.

Medisiner

Visse medisiner kan kontrollere symptomene og behandle eller forebygge komplikasjoner av KOLS. Legen din kan foreslå passende medisiner som kan hjelpe deg å puste bedre. Du må kanskje noen av dem hele tiden, mens andre er bare nødvendig dersom visse vilkår oppstår. Bronchodilators slappe av musklene i nærheten luftveiene. De hjelper deg å puste bedre og redusere hoste og kortpustethet. Inhalerte steroider bekjempe betennelser og lette lettere å puste. På grunn av alvorlige bivirkninger, de er vanligvis reservert for moderate til alvorlige tilfeller.

Forbedre lungefunksjon med egenomsorg Metoder

Hvis du har KOLS, er du sannsynligvis mangler mange viktige næringsstoffer avgjørende for lungefunksjonen. Øke forbruket av frukt, grønnsaker og hele korn vil fylle på tilførsel av vitaminer A, C, E og mineralene kalium, magnesium, selen og sink. Vurdere å ta en multi-vitamin / mineraltilskudd i tillegg. De kosttilskudd karnitin og NAC (n-acetylecysteine) kan lette symptomer på KOLS. Diskuter passende doser med legen din. Spør legen din om IV magnesium terapi. Ifølge University of Maryland Medical Center, har det vist seg å redusere symptomer på akutt oppblussing av KOLS og redusere sykehusopphold.

Får regelmessig mosjon. Det kan virke bakvendt å anbefale trening for å behandle pustevansker, men regelmessig trening bedrer lungekapasitet og utholdenhet, noe som vil forbedre puste. Rådfør deg med en lege eller åndedrettsterapeut for råd om å designe et treningsprogram som er trygt og effektivt. De kan også lære deg pusteøvelser som kan forbedre lungefunksjonen.

Eksperimenter med Natural Therapy

Naturlige behandlinger kan være et flott supplement til medisiner og egenomsorg metoder. Diskuter kosttilskudd med legen din før du tar dem på egen hånd.

Ginseng kan forbedre treningstoleranse og lungefunksjon, men mer forskning er nødvendig; ta 100 mg daglig. Mullein hjelper klare slim fra lungene, men er ikke undersøkt spesielt for KOLS; ta 3000 mg daglig. Lobelia har en lang historie med bruk i indisk medisin for behandling av luftveisproblemer og bidra til å fordrive slim. Men kan denne behandlingen være giftig, og du bør bare bruke det under streng faglig veiledning.

Akupunktur kan lindre kortpustethet, men mer forskning er nødvendig. Det har også vist seg å være gunstig som en smoking-opphør hjelpemiddel.

Reduser stress og angst

Sykdommer som påvirker pusten din kan være spesielt belastende og angst-påkalle. Dette forverrer bare puste problemer. Finne måter å redusere eller leder disse negative følelsene vil dra pusten din. Prøv avspenningsteknikker som meditasjon, progressiv avslapning eller positiv visualisering. Ta deg tid til å gjøre ting du liker.

Hvordan behandle Emfysem Med kolloidalt sølv

Hvordan behandle Emfysem Med kolloidalt sølv


Kolloidalt sølv har vært brukt til å behandle en rekke sykdommer i løpet av årene. Nye studier er nå knytte kolloidalt sølv til fordeler for emfysem pasienter. Som navnet antyder, er kolloidalt sølv faktisk sølv, brutt inn i mikroskopiske partikler og opprettholdes i en væske, vanligvis demineralisert vann. Kolloidalt sølv er spioneringen som en kraftig naturlig antibiotika.

Bruksanvisning

•  Kjøp den reneste form av kolloidalt sølv du kan finne. Dette betyr vanligvis å kjøpe den hos din lokale helsekost butikk eller gjennom spesialnettforhandlere. Når du velger den riktige formen for kolloidalt sølv til behandling av emfysem, se til ingredienslisten. Pass på at det er ingen kjemikalier eller tilsetningsstoffer.

Velg drikkende kolloidalt sølv for enklere og bedre absorpsjon. Kolloidalt sølv er absorbert i tynntarmen og gjennom membran slim i munnen. Kolloidalt sølv er også tilgjengelig i sprayflasker, slik at du kan søke sublingually for raskere absorpsjon.

Ta kolloidalt sølv hver dag. Den beste måten å oppnå resultater på er å bruke sølv som et supplement i stedet for en kortsiktig løsning. Siden det har ingen bivirkninger, tar kolloidalt sølv hver dag er den beste måten å få varige resultater. Enkelte typer av kolloidalt sølv må tas flere ganger om dagen for å tilveiebringe resultater.

Velg et kolloidalt sølv produkt med en liten partikkelstørrelse. Jo mindre partikkelstørrelsen er, desto mer effektivt er produktet, siden det kan absorberes raskere og lettere inn i blodstrømmen. Størrelsen på partiklene er vanligvis identifisert på emballasjen til selve produktet, eller du kan sammenligne flere produkter for å finne hvilken som har de minste partiklene.

Sjekk nettsiden til Kolloidalt Science Laboratory, Inc. for å lære om ny forskning som nå foregår på egenskapene til kolloidalt sølv (se Ressurser nedenfor). Nettstedet tilbyr også et godt innblikk i de ulike produkter tilgjengelig og deres egenskaper.

Lag din egen kolloidalt sølv. Du trenger en generator, som er tilgjengelig gjennom spesialnettforhandlere. Generatoren produserer en liten elektrisk strøm som aktiverer den elektrolytiske prosess av sølv i vann.

Tips og advarsler

  • Ta kolloidalt sølv for å hjelpe med betennelse, autoimmun reaksjon og infeksjoner. I tilfellet av emfysem, kolloidalt sølv kan også bidra til å drepe organismer som kan forverre pusteprosessen.

HGH & Emfysem

HGH & Emfysem


Ifølge CDC (Centers for Disease Control and Prevention), for hver 100.000 mennesker, fire til fem av dem dør av lungeemfysem hvert år i USA. Det er ingen reell kur for emfysem, slik forskerne ser på ulike behandlingstilbud.

Human Growth Hormone

Hypofysen produserer HGH eller menneskelig veksthormon. Ifølge Dr. Mark L. Gordon, den består av 191 langkjedede aminosyrer. Medisiner kan hjelpe dem som er HGH-mangel. Ifølge Drugs.com, er somatropin en menneskeskapt, injeksjon form av HGH produseres av kroppen. Forskning er å finne andre anvendelser for HGH, bortsett fra dens anvendelse som en behandling for Turners syndrom, og andre vekstrelaterte sykdommer.

Emfysem

Ifølge Mayo Clinic, "emfysem oppstår når luftblærer i endene av de minste luftveiene (bronkiolene) blir gradvis ødelagt." Det er en faktor i utviklingen av KOLS (kronisk obstruktiv lungesykdom), og dets ledende årsaken er røyking. CDC anslår antallet ikke-institusjonaliserte voksne diagnostisert med emfysem nummerert 3,8 millioner i 2008. Behandlingsalternativene kan bremse utviklingen av emfysem, men det er ingen måte å reversere skader at sykdomsårsaker, ifølge Mayo Clinic.

HGH for Emfysem

Det er noen påstander om at HGH forbedrer oksygenopptak for emfysem pasienter. De fleste av disse påstandene er laget av selskaper som selger HGH-relaterte produkter over Internett. "David Clemmons, sjef for endokrinologi ved University of North Carolina School of Medicine i Chapel Hill, mener at HGH er en lovende behandling for emfysem og andre kroniske obstruktive lungesykdommer," ifølge HGHprescription.org. Emfysem pasienter må bruke forsiktighet når du eksperimenterer med noen behandling hvis de ikke er under omsorg av en lisensiert lege.

Ny forskning på Parkinsons sykdom

Ny forskning på Parkinsons sykdom

Mer enn 1 million amerikanere har Parkinsons sykdom, ifølge National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag. Det finnes ingen kur, men det har vært mye lovende forskning på forståelse, behandling og stanse utviklingen av sykdommen i 2008 og 2009.

Gene Funnet

Ett gen er avgjørende i utviklingen av Parkinsons sykdom og essensielle rystelser. Genet, LINGO1, er «den første felles genetisk komponent i utviklingen av begge lidelsene,» ifølge mayoclinic.org.

Anemi

Personer med kronisk anemi var mer sannsynlig at lider av Parkinsons sykdom tiår senere, mayoclinic.org rapportert. Den anemi-Parkinsons sykdom forbindelse overrasket forskerne.

Gambling

Parkinsons sykdom pasienter som tar legemidler som kalles dopaminagonister for å bekjempe deres tilstand er mer tilbøyelige til å utvikle destruktive atferd, inkludert spilleavhengighet og hyper mayoclinic.org rapportert.

Potensiell terapi

Mayo Clinic forskere oppdaget en terapi som kan stanse utviklingen av hver Parkinsons sykdom pasienten. Behandlingen reduserer mengden av et protein som kalles alfa-synuclein som er tilstede i unormale mengder i alle pasienter.

Brain Stimulation

På den 12 september 2008, avslørte Mayo Clinic at det hadde utviklet en trådløs sensor som måler nivåene av flere kjemikalier i hjernen, inkludert dopamin. En mangel på dopamin forårsaker Parkinsons sykdom.

Gjennombrudd i ALS Forskning

Gjennombrudd i ALS Forskning


Om lag 50 prosent av pasienter med amyotrofisk lateral sklerose (ALS), en sykdom som ødelegger musklene, dø innen tre år. I flere tiår var det "ingen spesifikk behandling eller kur," rapporterte The Merck Manual of Medical Information, men det var spennende gjennombrudd i ALS forskning i 2009.

Lever lenger

The American Academy of Neurology konkluderte i oktober 2009, at pasienter med ALS, som også kalles Lou Gehrig sykdom, kan leve lenger ved å ta stoffet riluzol, ved hjelp av en PEG (perkutan endoskopisk gastrostomi) rør som hjelper pasienter puste og spise, og tar botulinum toxin B for å behandle siklende.

Stamcelleterapi

Embryonale stamceller har hjulpet rotter med ryggmargsskader gå igjen. Disse cellene blir testet i ALS pasienter fordi The University of Michigan Health System ALS Clinic rapporterte i september 2009, som ALS pasienter kan oppnå lignende resultater.

Gener identifisert

Tre gener som har vist seg til utviklingen av ALS er identifisert, kunngjorde The ALS Association i september 2009.

Genmutasjon

En overskytende beløp av SOD1 protein er avgjørende i utviklingen av ALS. I juni 2009 annonserte The ALS Association at forskerne fant at genmutasjoner fremskynde SOD1 er klumper.

Klinisk studie

En klinisk studie som vil teste stoffet arimoclomol på pasienter med familiær ALS begynte på Emory (Ga). University, annonserte The ALS Association i mars 2009.

Multippel sklerose Hyperbar Behandling Forskning

Det synes å være lovende for hyperbar oksygenbehandling for å bistå i minske symptomene på multippel sklerose. Men, det er ikke betraktet som en kur, og meninger er skarpt delt med hensyn til sin fordel.

Håper

Forskning på mulige positive effekter av hyperbar oksygenbehandling (HBOT) i behandling av multippel sklerose er en pågående oppgave. Multiple Sclerosis Resource Center i Storbritannia rapporterer "Forskning fra ulike land, for eksempel USA, Russland, Argentina, Italia, viser at oksygenbehandling kan bidra til å lette symptomene på mange mennesker som har multippel sklerose," sa sentrum. . "Resultatene av senere studier i Storbritannia og i utlandet varierte fra en verst av 'ingen åpenbar endring' til en rekke positive endringer For å gjenta, HBO er ikke en kur for MS - men det ser ut til å tilby effektiv hjelp med slike kritiske symptomer som tretthet, dårlig balanse og mobilitet, sensorisk persepsjon problemer, inkontinens og, i noen tilfeller, talevansker. "

Tidlig forskning

I 1983 leger ved New York University lansert i multippel sklerose hyperbar behandling forskning. Resultatene ble publisert i New England Journal of Medicine. De studerte 40 pasienter med avansert MS, dele dem opp i eksperimentelle og placebogruppene. I avisen, Dr. BH Fischer, Dr. M. Marks, og Dr. T. Reich state "Objective forbedring skjedde i 12 av 17 pasienter som ble behandlet med hyperbar oksygen og i 1 av 20 pasienter som ble behandlet med placebo. De med mindre alvorlige former av sykdommen hadde en gunstigere og varig respons. "

Etter ett års oppfølgingsstudie, hadde bare to pasienter (12 prosent) som hadde fått hyperbar terapi forverret mens 11 (55 prosent) i placebogruppen så sine symptomer på MS forverres. Men legene lagt til "Denne terapien kan ikke generelt anbefalt uten lengre oppfølgingsperioder og ytterligere bekreftende opplevelse."

Barriere

Multippel sklerose er ikke en av de 13 "indikasjoner" godkjent av Undersea og Hyperbarisk Medical Society (UHMS) som forholdene klart egnet for behandling av HBOT. I 1976 UHMS kalt en komité for å bestemme de medisinske forhold som mest sannsynlig å få nytte av denne behandlingen. På den tiden hadde komiteen ikke anbefale oksygen behandling for MS. Mens mange leger, institusjoner og pasienter nå utnytte HBOT for behandling av multippel sklerose, mange forsikring planer og den føderale regjeringen kan ikke dekke de økonomiske kostnadene.

Negativ Forskning

Denne uttalelsen ble understreket av forskning og publisering av "UHMS Position Paper: behandling av multippel sklerose med hyperbar oksygenbehandling" av Dr. M. Bennett, medisinsk direktør ved Institutt for dykking og hyperbar medisin ved Prince of Wales Hospital i Sydney, Australia og Dr. R. Heard, en nevrolog og forsker ved MS Society of Australia. I avisen de statlige "Til tross for betydelig innsats forskning, er det lite kontrollert bevis for at et kurs av hyperbar oksygenbehandling resulterer i noen nytte for pasienter med multippel sklerose. I gjennomsnitt vil 42 pasienter må behandles før vi kunne forvente en person til nytte med en forbedret funksjonshemming status poengsum. På dette tidspunktet kan vi ikke anbefale rutinemessig behandling av MS med HBOT. "

MS Society

Multiple Sclerosis Society of America støtter ikke HBOT som behandling for sykdommen. I januar 2009 var komplementær og alternativ medisin program på Rocky Mountain Multiple Sclerosis Center i Colorado utstedt en klinisk rapport som lese, delvis, "Practices som bør unngås fordi de er ineffektive eller usikre inkluderer hyperbar oksygen."

Hvordan bygge et program for forskning Fra Roy Tilpasning Model of Nursing

Hvordan bygge et program for forskning Fra Roy Tilpasning Model of Nursing


Roy tilpasning modellen av sykepleie ble opprettet av søster Callista Roy og fungerer som en metode i sykepleie for å forske menneskets respons på sine omgivelser. Roy, en professor og sykepleier teoretiker ved Boston College sykepleierskolen, sier mennesker kan tilpasse seg sine omgivelser, og at disse endringene kan bli påvirket og overvåkes. En unnlatelse av å tilpasse betegner en tendens til sykdom, fordi tilpasning er nødvendig for å leve sunt. Medisinsk fagpersonell kan forskning menneskelig atferd, helse og sykdom ved å kontrollere og observere stimuli og respons til dem.

Hvordan bygge et program for forskning Fra Roy Tilpasning Model of Nursing

•  Gjennomføre en første-nivå vurdering av oppførselen til et utvalg pasientgruppen. Dette innebærer å analysere en bestemt atferd at pasientene har til felles, og forskerne ønsker å endre. Dette er vanligvis et mål atferd som forskerne identifiserer som bidrar til sykdom. Forskerne definerer atferden som gjelder moduser av tilpasning som Roy skisserer: selvbilde, gjensidig avhengighet, fysiologisk og rollefunksjon.

Gjennomføre en andre-nivå vurdering av prøven gruppen. Forskerne identifisere og analysere hvilke faktorer som påvirker den ønskede atferden. Disse faktorene kan være tiden å påvirke pasienter, eller de kan være faktorer fra pasientenes fortid som fortsetter å påvirke deres atferd. Faktorene kan også være miljømessige, sosiale, konseptuelle eller kognitiv.

diagnostisere pasientene. Klinikere må vurdere atferd og faktorer som kan påvirke adferden når du gjør diagnosene. Diagnosene tjene som referansepunkter for å sammenligne fremtidige fremgang eller mangel på fremgang.

Sett mål for pasientene. Målene fokusere på å endre en uønsket adferd eller forsterke en ønsket en. Dette trinnet er mest effektiv dersom pasientene bidra til mål-setting. Målet kan være forskjellig for hver pasient, med det endelige mål å være en positiv endring i atferd.

Begynn intervensjon. Forskerne endre stimulus som ble identifisert som påvirker et mål atferd. De kan minske stimulus for å tillate pasientene å tilpasse seg lettere, for derved å gi pasientene positiv forsterkning for å endre virkemåten. Pasientene kan også motta ekstra støtte, slik at de er i stand til å tilpasse seg til den innledende stimulus.

Vurdere pasienter til å overvåke eventuelle endringer i atferd med hensyn til deres reaksjoner på stimulans. Forskerne sammenligner endringer i oppførsel til ønsket mål og analysere effekten av intervensjonen. Ideelt sett pasientene er i stand til å tilpasse seg, noe som øker deres tendens mot en sunnere atferd. Inngrepet kan anses effektive i dette tilfellet.

Kvalitativ forskning i spedbarnsdødsfall

Kvalitativ forskning i spedbarnsdødsfall


Fødselen av et barn er en av de mest gledelige hendelser i ethvert menneskes liv. Dessverre er det mange spedbarn ikke overleve å bli småbarn. Antallet spedbarn dødsfall per hver 1000 levendefødte i et land kalles spedbarnsdødeligheten. Forskere beregne dette kvantitativt mål i alle land, men de også gjennomføre kvalitativ forskning på spedbarnsdød - forsøker å forstå hva som forårsaker spedbarn for å dø, og hvordan du håndterer disse problemene.

Biologiske faktorer

Forskere studere de biologiske faktorer som forårsaker spedbarnsdødsfall. Spedbarnsdødsfall er klassifisert i tre hovedkategorier: perinatale, som er noe død fra slutten av andre trimester inntil sju dager etter fødselen; neonatal, som er enhver død i løpet av de første 28 dagene i livet; og postneonatal, som er noen død etter 28 dager, men før ett år. Biologiske faktorer kan forårsake spedbarn dødsfall i hvilket som helst av disse kategoriene. Noen av de mest vanlige biologiske årsaker til spedbarnsdød er lungebetennelse, dehydrering, underernæring, infeksjon og medfødte defekter.

Ikke-biologiske faktorer

Forskere også undersøke ikke-biologiske faktorer i spedbarnsdød. Ikke-biologiske faktorer er faktorer knyttet til menneskelig feil, barnedrap, omsorgssvikt og ukjente omstendigheter. Disse årsakene er mindre vanlig enn de biologiske årsaker. I dette området, forskere studere hvordan ulykker og feil vare årsak spedbarnsdød. De har også studere årsakene til at foreldre begår barnedrap gjennom omsorgssvikt eller overgrep.

Forebygging og behandlingsmetoder

Forskere prøver å finne måter å forebygge spedbarnsdødsfall fra biologiske faktorer og behandle sine symptomer. I tilfelle av diaré, noe som fører til spedbarnsdød ved dehydratisering, orale rehydrering løsninger er en metode for å hindre spedbarnsdød. Disse løsningene inneholder salter som gjør at et barns lille excretory system for å holde vann. Vaksiner, som hindrer barnesykdommer som kikhoste og meslinger, er også effektiv på å redusere barnedødeligheten. Forskere studerer måter å identifisere spedbarn overgrep og omsorgssvikt, slik at disse spedbarn kan plasseres i tryggere omgivelser.

Annen forskning i spedbarnsdødsfall

Forskere har avtale med mange andre typer kvalitativ forskning om spedbarnsdødsfall. Krybbedød, eller krybbedød, er et svært viktig tema. Det er en tilstand som fører til tusenvis av barnedødsfall hvert år. Forskere er ikke sikker på hva som forårsaker krybbedød eller hvordan du kan forhindre det, fordi barnet ikke viser noen symptomer på sykdom eller tegn på stress før han døde. Teorier om årsakene til krybbedød inkluderer bakteriell infeksjon, sigarettrøyk og utsatt sovestilling - sove på magen. Forskere også se på hvorfor kvinner abortere, eller unnlater å bringe et svangerskap til termin.

Tegn og symptomer på Emfysem i alveolene Airways

Tegn og symptomer på Emfysem i alveolene Airways


Lungeemfysem er en uhelbredelig sykdom som påvirker alveolar veggene i lungene sammen med kapillær blodårene. Den resulterende inflammasjon begrenser muligheten for blod for å få den nødvendige oksygen for å transportere hele kroppen. Emfysem er normalt en langsom og progressiv sykdom som er i siste instans dødelig. Det er mange symptomer som tyder på at emfysem kan være til stede.

Kortpustethet

Ifølge Mayo Clinic, en av de tidligste tegn på emfysem påvirker alveoili airways er en kronisk kortpustethet. Dette kan starte langsomt og begynner å påvirke pasienten etter fysisk aktivitet. Som sykdommen begynner å utvikle seg, effekten blir mer alvorlige, og pasienten vil lide pusteproblemer etter mild aktivitet, som for eksempel klatring en trapp. Til slutt, i de mer avanserte stadier av sykdommen, vil pasienten ha en kronisk hard tid å få oksygen og kan kreve oksygen terapi å minske belastningen på lungene.

Fatigue

Et annet symptom på lungeemfysem er tretthet. Legemet får ikke den riktige mengden oksygen som celler og vev krever, og legemet har da å arbeide vanskeligere å forsøke å få oksygen inn i kroppen, og den skal spre den. Alt dette kombinert dekk ut av pasienten. I de tidlige stadiene, kan aktiviteten være vanskeligere enn normalt, og pasienten kan være nødvendig å ta hyppigere pauser. Som sykdommen forverres, kan pasienten lider av kronisk utmattelse fra mengden av belastningen kroppen er under.

Hoste

Emfysem ofte forårsaker en kronisk hoste som et resultat av luftveiene innsnevring. De kan fylle med slim kalles sputum, og dette fortykket slim må fjernes, som kroppen gjør ved å tvinge den ut med hoste. De hoster kan være tørr til tider også, og kan starte umiddelbart som pasienten forsøker å puste i luft. Hoste bidrar til tretthet nevnt tidligere så vel fordi de muskelspasmer som oppstår med hoste er slitsomt over tid.

Hvordan koble til et studie for Human Growth Hormone Forskning

Kliniske studier er forsknings studier designet for å teste nye behandlinger og prosedyrer, samt eksisterende, for sikkerhet, effektivitet og potensielle kliniske anvendelser. Bli med i en studie kan gi deg tilgang til medisinsk behandling og nye behandlingsmetoder for menneskelige veksthormon betingelser før de er godkjent. Mange studier forske menneskelig veksthormon er åpne og rekruttere deltakere.

Hvordan koble til et studie for Human Growth Hormone Forskning

Finn et Clinical Trial

•  Spør endokrinolog eller medisinsk spesialist hvis han er kjent med kliniske studier relatert til din spesifikke tilstand. Siden han er kjent med saken, diskutere mulige risikoer og fordeler ved å ta eksperimentelle medisiner.

Ring lokale universitetet medisinske sentre. Hvis du bor i nærheten av en medisinsk forskning anlegget, kaller sin endokrinologi avdeling for å se om de trenger deltakerne for menneskelig veksthormon studier.

Søk online ressurser som er spesifikke for menneskelig veksthormon. Sammen med CenterWatch, Magic Foundation (Store aspekter av vekst hos barn) gir informasjon for voksne og barn med veksthormonmangel. De har en Clinical Trials Resource Center som tilbyr et vell av informasjon, inkludert generell diskusjon om kliniske studier, en liste over nylig godkjente legemidler, og profiler av forskningssentre som spesialiserer seg i endokrinologi. De har en liste over menneskelig veksthormon relaterte kliniske forsøk som er aktivt rekruttere deltakere og tilbyr også muligheten til å søke etter geografisk region. Deres Databasen oppdateres daglig, og du kan be om å bli varslet via e-post når nye kliniske studier er postet.

The Human Growth Foundation har også en online seksjon viet til kliniske forsøk og studier. I tillegg til å gi linker til viktige ressurser for menneskelig veksthormon kliniske studier, de tilbyr en detaljert liste over aktuelle studier som inkluderer informasjon om deltaker valgbarhet. Finne linker under Referanser.

Se generelle online databaser for kliniske studier. Det amerikanske National Institutes of Health drive en stor, omfattende database med kliniske studier på clinicaltrials.gov. Du kan bruke sin avanserte søkefunksjonen for å indikere medisinsk tilstand, type prosedyre, forskning anlegget, plassering, og / eller deltakerkriterier. Hvis studier som oppfyller dine kriterier er funnet, vil resultatene inneholde detaljert informasjon om studien inkludert kontaktperson. Et annet nettsted - Clinical Connection - gir mulighet til å søke etter studier ved hjelp av søkeord og postnummer. Finn koblinger i Resources.

Bestemme valgbarhet

Vurdere kliniske studiene du har funnet for å se om noen passer dine behov. Mange detaljer vil være tilgjengelig når du finner en klinisk studie. Du vil være i stand til å lære hvis de er for tiden å rekruttere, nøyaktig hva de studerer og hvorfor, hvor forskningen foregår, og kriteriene for deltakerne.

Diskuter eventuelle kliniske studier med din lege. Når du har funnet en du er interessert i å være sikker på å snakke med legen din om den aktuelle studien. La ham evaluere behandlingen du kan motta og hvordan det vil påvirke din helse.

Kontakt klinisk studie koordinator. Den kliniske studien utlysningen vil inneholde navnet på en kontaktperson som koordinerer søkere til studiet. Når du kaller han vil begynne en pretrial screening prosess for å avgjøre om du er en god kandidat for studien. Han bør også gi deg mer informasjon om klinisk forsøk med testene som kreves, medisiner, og noen kjente risikoer. Leger ved Mayo Clinic foreslår at du spør om målet med studien, om du kan få en placebo, hvor lenge det vil vare, hva skjer hvis tilstanden blir verre, kan du fortsette å se din egen lege, må du betale for noe , og du vil bli fortalt resultatene.

Hint

  • Spør klinisk studie koordinator om hva slags studie blir gjennomført og om det er mulig at du kan få en placebo i stedet for selve behandlingen. I de fleste studier, vil du ikke vet hva du mottar, slik at utfallet ikke er partisk, men avhengig av din tilstand og grunnene for å bli en klinisk studie, er det viktig å innse at du kan bli randomisert til gruppen som ikke får behandling.

Klinisk forskning på virkningene av fedme

Klinisk forskning på virkningene av fedme


Den offisielle definisjonen av fedme er å ha en body mass index (BMI) på 30 eller høyere. Med nesten en fjerdedel av amerikanerne klassifisert som overvektige, er forskning på effekter av overdreven vekt fører til flere spørsmål om utbredt offentlig innvirkning. Alt fra søvnapné og luftveisproblemer til infertilitet og visse kreftformer har vært knyttet til overdreven kroppsfett. Informasjon om klinisk forskning på fedme kan bli funnet gjennom de mange organisasjoner og institutter som studerer dette.

National Institutes of Health, fedme forskning

Fedme er blitt en epidemi og National Institutes of Health, som er den amerikanske Health and Human Services 'medisinsk forskning arm, har satt sammen en fedme forskning Task Force for å bedre forstå dette folkehelseproblem. De jobber med alle de store føderale helsemyndigheter for å studere molekylære, genetiske, atferdsmessige, miljømessige, kliniske og epidemiologiske aspekter av fedme. Dette arbeidet er lagret i sitt CRISP (Computer gjenfinning av informasjon om forskningsprosjekter) database og gjort tilgjengelig for allmennheten. NIH også finansierer og støtter forskningsinnsats på å forstå fedme på mange akademiske institusjoner rundt om i landet.

The National Institute of Diabetes og Digestive og nyre sykdommer

The Office of Obesity Forskning ved National Institute of Diabetes og Digestive og nyre sykdommer (NIDDK) arbeider med mange grupper å koordinere forskningsinnsatsen på studiet av fedme. De identifiserer forskningsmuligheter, planlegge konferanser og workshops og utarbeide rapporter og henvendelser. Deres primære mål er å finansiere tilskudd for å støtte studier og kliniske studier i slike områder som nevrobiologi av fedme, overvekt og spiseforstyrrelser og pediatrisk klinisk fedme.

MedlinePlus: Fedme

MedlinePlus, et initiativ fra National Library of Medicine og National Institutes of Health, gir en online gateway som samler informasjon om sykdommer, tilstander og velvære. Deres guide til fedme gir generell informasjon sammen med koblinger til bestemte artikler og forskningstiltak. Besøkende til dette nettstedet kan finne en rekke artikler fra akademiske institusjoner, ledende medisinske publikasjoner og nyhetsbrev. Nettstedet oppdateres daglig med den mest oppdaterte informasjonen.

Problemer med Acai Berry Forskning

Uttalelser om mange acai berry supplement nettsteder hevder funn "etter omfattende forskning." Hva, nøyaktig, gjør denne forskningen støtte? Hvor nøyaktig er de studiene? Denne artikkelen følger opp slike krav og rapporter funnene.

Helsepåstander

Supplement selskaper er vel klar over at det amerikanske Food and Drug Administration forbyr dem fra å gjøre noen betydelige helsepåstander. For eksempel, er det ulovlig for dem å hevde at acai bær kurere kreft eller annen alvorlig sykdom. I beste fall kan supplere nettsteder proklamere at acai bær "kan være den beste maten på planeten" eller "kan hjelpe immunsystemet." Disse selskapene må bruke sikrings ord som "kan" "makt" eller "muligens" heller enn å møte en rettssak.

The University of Florida publisert en studie som sier at acai berry ekstrakter kan bekjempe kreft, selv om resultatene var fra en celle-kultur modell - ingen dyr eller mennesker ble testet. I tillegg studien involverte friske Acai som ikke ble behandlet; supplement og juice selskaper må fryse-dry, trykk og trekke ut saften i en langvarig prosess. Også, som forklart i boken "Kreft Modeling", er det allerede kjent at det å spise frukt (ikke bare acai bær) reduserer risikoen for kreft.

Produktsammenligninger

Få selskaper direkte sammenligne deres acai berry supplement med noen bedring i helse. I stedet, link de helsemessige fordeler til antioksidanter som finnes i acai bær.

Ta for eksempel overskriften på ett sted: "Acai Berry kjemper acid reflux." Artikkelen er misvisende fordi du tar pillen form av en mat er helt forskjellig fra å konsumere det hele. Artikkelen sier ikke "acai Berry kosttilskudd," bare "acai." (Hvis du vil lese dette og andre artikler, se Resources nedenfor.) Også mange andre matvarer inneholder antioksidanter. David Wolfe forklarer i sin bok, "Superfoods", som en servering av acai bær scorer 185 på ORAC skalaen, som måler oksygenradikal absorberingsevne. Granatepler scoret 105. Mens acai bær kan ha mer antioksidanter enn andre frukter, spise to porsjoner av granatepler kan være rimeligere enn å konsumere en servering av acai kosttilskudd, men de helsemessige fordelene fra antioksidanter vil være lik.

Faktiske Studies

Snarere enn å gjennomføre studier ved hjelp av deres bestemt produkt, supplement nettsteder ekstrapolere data fra institusjoner som har gjort forskning på antioksidanter og deretter bruke den til sine acai Berry kosttilskudd som inneholder antioksidanter. Selskaper har en tendens til å lede leseren til å tro en gruppe gis en bestemt juice eller pille og resultatene blir overvåket. Resultatene er anekdotiske i beste fall. For eksempel en artikkel om Acaiberrysite.com hevder bedre utholdenhet som følge av sin supplement fordi en utøver velger å ta den. Artikkelen fortsetter å forklare at balansering næringsstoffer kan forbedre utholdenhet, men dette virkelig betyr å opprettholde sunt kosthold.

Medieoppslag

Supplement nettsteder bruker ofte uttrykk som "som sett på CNN.com" eller "som det refereres til i The Wall Street Journal." Men CNN og The Wall Street Journal rapporterer på utviklingen av disse virksomhetene tjene penger, ikke godkjenne dem.

Konklusjon

Slike acai berry forsknings påstandene er misvisende og grunnløse. Mens en diett rik på frukt og grønnsaker gir mange positive helsemessige fordeler, viser ingen studier at acai berry tilbyr fremragende helsemessige fordeler som ikke tilbys av andre frukter.

Definisjon av Livmor Ablation Forskning

Endometrial ablasjon prosedyrer er utført for å ødelegge livmorslimhinnen til å redusere tungt eller langvarig menstruasjonsblødning. Fremgangsmåten kan utføres med flere forskjellige metoder, men det er flere risikoer som er involvert, inkludert kreft. Endometial ablasjon forskning har blitt utført av forskere fra Johns Hopkins University (JHU), American College of Fødselsleger og Gynekologer og kvinners helse omsorg leger rundt om i verden.

Betydning

Endometrial ablasjon behandlinger er utformet for å redusere eller stoppe menstruasjonsvæske hos kvinner i alle aldre, og innebærer brent vev inne i livmoren, slik at menstruasjonssyklusen ikke lenger kan bli fullført. Prosedyren er vanligvis utføres på kvinner som er forbi sine fertil år som opplever svært kraftig blødning; kan imidlertid yngre kvinner fortsatt gjennomgå denne prosedyren, men kan kreve en gjentakelse prosedyre å fullstendig stoppe menstruasjonssyklusen. Forskningsstudier er utviklet for å overvåke effekten av inngrepet, kortsiktige og langsiktige resultater av ulike typer behandlinger og vurdere risiko og fordeler forbundet med endometrial ablasjon behandlinger.

Forskere

En rekke forskningsfasiliteter og lege organisasjoner gjennomfører forskning på effektene av nåværende og potensielle endometrial ablasjon prosedyrer. Faglag inkluderer: Johns Hopkins University; Mayo Clinic; NovaSure, skaperne av endometrial ablasjon instrumenter; og American College of Fødselsleger og Gynekologer.

Typer behandlinger tilgjengelig

Endometrial ablasjon forskere har studert effekten av flere ulike behandlinger. Noen prosedyrer fungerer bedre enn andre, men alle av dem har iboende risiko. Typer behandlinger for tiden tilgjengelig i USA inkluderer: laser termisk ablasjon; elektrisitet ved hjelp av en resectoscope; frysing; mikrobølgeovn; radiofrekvens; og saltvann med varme.

Effekter av behandling

Forskning tyder på at de som gjennomgår en endometrial ablasjon prosedyre vil slutte å ha perioder eller har dem sjeldnere. Risikoen for graviditet er slank til ingen etter denne prosedyren, fordi slimhinnen i livmoren er fullstendig ødelagt. I noen tilfeller vil menstruasjonssyklusen fortsetter noen måneder etter behandling, men vil avta og forsvinne kort tid etter.

Risiko

Endometrial ablasjon forskere studere flere effekter og risiko involvert med prosedyren. Vanligste risikoene med dagens prosedyre alternativene inkluderer: perforasjon av livmoren; oppsamling av væske i lungene; blokkering av arteriell blodstrøm i lungene; termisk skade av livmoren eller tarmer; cervical kuttskader. Kvinner som planlegger å bli gravide bør ikke gjennomgå denne prosedyren.

Forskning på Hemangiomer

Forskning på Hemangiomer


En hemangioma, også kalt en jordbær nevus, er en unormal opphopning av blodkar fra en ukjent årsak. Disse kan forekomme i huden eller de indre organer, og er vanligvis tilstede ved fødselen, selv om de kan også vise seg noen måneder senere. Når på huden, er de synlige røde lesjoner. De pleier å være mest alarmerende til foreldre når de er tilstede i ansiktet eller hodet av spedbarn. De fleste lar seg behandle, men noen er farlig.

Typer Hemangiomer

Gjennom årene har medisinsk forskning bestemmes det er forskjellige typer hemangiomer. Kapillære hemangiomas er på overflaten lag av huden, og som navnet tilsier, involverer kapillærer. De er merk røde lesjoner. Cavernous hemangiomer, derimot, er ikke synlige røde lesjoner; de er myke, blodfylte hulrom under hudens overflate. Hemangiomer kan også være sammensatte (eller blandet), betyr at de har både overfladiske og dype komponenter.

Life Cycle

Medisinsk forskning har også avdekket at de fleste hemangiomer følger en mønstret livssyklus. Det er en initiell rask vekstfase, etterfulgt av en hvileperiode, hvoretter hemangioma begynner å evolventreflektor eller trekker seg tilbake. I den raske vekstfasen, som kan vare i opptil 18 måneder, volumet og størrelsen på lesjonen øker dramatisk. I hvileperiode, skjer veldig lite endring. I involution fasen, som kan ta 3 til 10 år, begynner lesjonen å forsvinne. Noen hemangiomer forsvinne helt, forlater lite eller ingen spor de var tilstede; dette kan skje med milde overfladiske lesjoner. Store cavernous hemangiomer kan forsvinne på egenhånd også, men vil trolig la huden permanent forvrengt.

Komplikasjoner

Overfladiske hemangiomer vanligvis ikke presentere alvorlige medisinske komplikasjoner, men å forstå dette har krevd medisinsk forskning og pasient observasjon. Interne hemangiomer kan forårsake alvorlige problemer, for eksempel blødning, og må behandles umiddelbart og aggressivt. Men noen synlige misdannelser - spesielt store ansikts misdannelser - kan ha psykososiale konsekvenser, noe som resulterer i usikkerhet og / eller sosiale samhandlingsproblemer.

De store komplikasjoner av hemangiomer oppstå med intern hemangiomer eller når veksten av intern eller ekstern hemangiomer forstyrrer kroppens prosesser, for eksempel syn, puste, spise, høre eller organfunksjon. Hemangiomer på øyelokk, for eksempel, kan hindre normale utviklingen av synet hos små barn. Store cavernous hemangiomer kan også utvikle sekundære infeksjoner og danne sår. Blødning er også vanlig med hemangiomer, spesielt etter en skade. Kraftig blødning kan kreve umiddelbar behandling.

Behandling

Medisinsk forskning har avdekket ulike medisinske behandlinger som er aktuelle for ulike hemangiomer, men ikke alle leger er enige om riktig løpet av handlingen.

De fleste hemangiomer er overfladiske først. Disse kan behandles med lasere, slik som flash-lampe puls fargestoff, pumpe fargestoff, diode og sclero-laser, da fanget tidlig. Lasere krympe fartøyene, noe som resulterer i et mindre lesjon. Med gjentatte behandlinger, kan lesjonen nesten forsvinner.

Injeksjoner av steroider i den overfladiske lesjon verket (med eller uten flytende nitrogen cryosurgery) kan anvendes for forholdsvis små hemangiomas som ikke er på ansiktet. Større lesjoner krever ofte orale steroider. Alfa-interferon kan brukes til hemangiomer responderer på steroider, eller som er problematisk eller livstruende. Imidlertid kan alvorlige komplikasjoner oppstå med å gå i 10 til 12 prosent av pasienter som tar denne medisinen, så det er ikke det første løpet av behandlingen. Plastisk kirurgi er brukt for hemangiomer som er svarer til andre behandlinger og nåværende livstruende komplikasjoner eller misdannelse.

Hemangiomer som forårsaker misdannelser, vokse raskt eller vanskelig organ eller organfunksjoner kan kreve tidlig aggressiv behandling, som kirurgi.

Statistikk

Tretti prosent av hemangiomer er synlige ved fødselen, men de er sjelden fullt utvokst. Jenter er fem ganger mer sannsynlig enn gutter å ha hemangiomer og kaukasiere er mer sannsynlig enn noen annen rase for å bli født med dem. En baby født under £ 2,2. (Eller 1 kilo) har en 26 prosent sjanse for å ha hemangiomer og 83 prosent av alle hemangiomer er på hode og nakke.

Typer av vitenskapelig forskning på mat tilsetningsstoffer

Typer av vitenskapelig forskning på mat tilsetningsstoffer


Den moderne næringsmiddelindustrien har utviklet tilsetningsstoffer som kan etterligne visse smaker og farger, gir lengre holdbarhet, og bidrar til å stabilisere den kjemiske sammensetning av næringsmidler. Dessverre er mange av disse tilsetningsstoffer også komme med negative helseeffekter. Forbrukerne er generelt uvitende om vitenskapelig forskning viet til vanlige typer tilsetningsstoffer i mat, men det er i ferd med å endre seg, takket være organisasjoner som Center for Science i Public Interest, hvis misjon er å gi vitenskapelig bevis som støtter eller avviser påstandene etter mat selskaper om ingredienser og tilsetningsstoffer som går inn i sine matvarer.

Kunstig søtstoff

Acesulfam-K er en sukker erstatning som ble vist seg å forårsake kreft i dyreforsøk i 1970, ifølge Center for Science i Public Interest. FDA godkjente dette kjemikaliet i 1998 til tross for noen vitenskapelig bevis for å bevise at det var trygt. Aspartam er et annet sukker erstatning, ofte selges under kommersielle merkenavnet "Equal". Aspartam ble vist i dyreforsøk i 1970 for å forårsake hjernesvulster. En oppfølgingsstudie ble gjennomført i 2007 av italienske forskere som forsterket 1970 funn som dette kjemikaliet forårsaker kreft i lab dyreforsøk. Sakkarin, markedsført som "Sweet'N Low", er et annet kunstig søtningsmiddel som ble knyttet til kreft i forsøksdyr testing i 1970. Ifølge Center for Science i Public Interest, FDA har uttalt at sakkarin ikke har den samme effekten hos mennesker som det gjør i andre dyr, etter å ha blitt presset av store næringsmiddelindustrien selskaper.

Nitrater og nitritter

Natriumnitrat og nitritt er tilsetningsstoffer som brukes til å farge og bevare kjøtt. Nitrater er ufarlig, men når de omdannes til nitritt i kroppen de kan danne nitrosaminer, som er kreftfremkallende kjemikalier. Ifølge Center for Science i Public Interest, har noen studier vist at å spise spekemat og nitritt hos barn, gravide kvinner, og voksne kan gjøre disse gruppene til å bli mer utsatt for visse typer kreft. Det er viktig å merke seg at disse studiene er fremdeles mangelfulle, og har ennå ikke bevist at å spise matvarer med nitritt fører faktisk kreft hos mennesker.

Olestra

Olestra er et tilsetningsstoff som fungerer som en kalori-fri type fett ikke absorbert av fordøyelsessystemet. Olestra har en rekke negative bivirkninger, som forårsaker diaré, magekramper og gass. Olestra kan redusere kroppens evne til å absorbere visse sunne næringsstoffer fra frukt og grønnsaker, ifølge Center for Science i Public Interest. Disse næringsstoffene er antatt av mange eksperter for å redusere risikoen for kreft og hjertesykdom. Den Harvard School of Public Health har uttalt at "langsiktig forbruk av olestra snack matvarer kan derfor resultere i flere tusen unødvendige dødsfall hvert år fra lunge og prostata kreft og hjertesykdom, og hundrevis av ekstra tilfeller av blindhet hos eldre på grunn av makuladegenerasjon. Dessuten bidrar til sykdommen, olestra forårsaker diaré og andre alvorlige gastrointestinale problemer, selv ved lave doser. "

Butylhydroksyanisol (BHA)

BHA er et tilsetningsstoff som vanligvis finnes i matvarer som korn, tyggegummi, potetgull, og vegetabilsk olje. BHA har blitt vist å forårsake kreft hos rotter, mus og hamstere; disse studiene er imidlertid kontroversiell fordi kreft ble sett i forestomach av dyr, som mennesker ikke har. Ifølge US Department of Health and Human Services, BHA er "rimelig å anta en menneskelig karsinogen." The FDA fortsatt har godkjent bruken av BHA som et tilsetningsstoff til tross for forskning som beviser det kan være skadelig.

Suboxone Forskning

Suboxone er et stoff som brukes til å behandle opioidavhengighet. Opioider er et svært vanedannende klasse av legemidler som inkluderer heroin og resepter stoffer som Oxycontin. Forskning på bruk av Suboxone for opioid utvinning har pågått siden rundt 1990.

Historie

Ifølge Suboxone Rehab Treatment, har forskning på bruk av Suboxone for opioid behandling vist det er hensiktsmessig for langsiktig vedlikeholdsbehandling for pasienter i utvinning fra avhengighet. Forskningen viser at suboxone vedlikehold bidrar til å redusere opiatbruk og holde pasienter i behandling med få bivirkninger.

Betydning

Forskning på suboxone har vist det kan være spesielt nyttig for personer med opioid avhengighet som også er HIV positive. Siden suboxone har få bivirkninger, er det nyttig for folk på HIV-medisiner som ofte opplever betydelige bivirkninger fra disse medisiner.

Betraktninger

Ifølge "Addiction Treatment" magasinet, en studie av Schuman-Olivier og kolleger fant at Suboxone kan misbrukes og dette skjer som regel med folk prøver å komme seg fra opioidavhengighet, men som ikke har råd behandling. Disse personene kan bruke suboxone å behandle angst og smerte og lette tilbaketrekning fra opioider.

Hvordan virker røyking forårsake emfysem?

Fra den aller første gangen røykere lyse opp, begynner de å forårsake skade på lungene. Jo lenger de røyker, skjer mer skade. Denne skaden blir til slutt uopprettelig, og kan føre til emfysem, som er et kronisk lungesykdom.

Som sigarettrøyk inhaleres dypt inn i lungene, det etterlater avsetninger av kjemikalier fra tobakken. Slike kjemikalier forblir i tette hulrom og start ødeleggende prosessen nesten umiddelbart.

Disse kjemikaliene ødelegge den lille hairflimmerhårene som bidrar til å holde luftveiene klar av eventuelle slim bygge opp. Dette fører til overflødig slim, forårsaker lunger. Oppbygging av slim begrenser også luft-passasjene, og skaper en mindre luftstrøm.

Kjemikaliene i røyken angripe luftblærer i lungene også, og de mister sin elastisitet og form. For å visualisere dette, vurdere forskjellen i en fullt oppblåst ballong versus en som har mistet sin luft og bli myk og ut av formen.

Når luftblærer er skadet, de har en vanskeligere tid å skille oksygen fra karbondioksid i røyke system. Dette vil etterlate hele kroppen fratatt mengden av oksygen den trenger å være sunn. Mangel på skikkelig oksygen fører til andre organskade.

Ettersom tilstanden forverres, lungene mister sin elastisitet, så vel. Dette kan gjøre det svært vanskelig for de røyker å ta et dypt pust eller puster dårlig luft skikkelig. Lungene rett og slett nekte å blåse eller deflatere riktig. Dette fører til kortpustethet fordi de røyker kan bare ta svært grunne åndedrag.

Emfysem er en kronisk lungesykdom som ikke har noen kur. Medisiner og endringer i livsstil er de eneste ressursene de røyker har å få noen lettelse. Etter hvert som sykdommen utvikler seg, lungene blir mer skadet og pusting reduseres enda mer. Bare gå kan eksos en person som lider av lungeemfysem.

I avanserte tilfeller av emfysem, må røyker bruker en bærbar oksygentank. Sliter med å puste påvirker andre organer i kroppen og personen kan lide kroniske luftveisinfeksjoner. Lungebetennelse er en konstant bekymring fordi de syke og utslitte lungene er i stand til å bekjempe eventuelle bakterier eller virus.

Andre faktorer som kan forårsake lungeemfysem, for eksempel luftforurensning og puste farlige kjemikalier på en vanlig baser. Selv tar alle disse andre årsaker i betraktning, forblir sigarettrøyking fortsatt den vanligste årsaken til denne sykdommen, og det er den som er mest forebygges. Hvis du ikke røyker, ikke start. Hvis du røyker, stopper i dag kan forhindre denne dødelige sykdommen fra å angripe deg.

Symptomer på Early Stage Emfysem

Kronisk obstruktiv lungesykdom, eller KOLS, er den fjerde største dødsårsaken i USA, og emfysem faller inn under denne kategorien av sykdommer. Emfysem forårsaker skade på lungene ved å redusere sin elastisitet, noe som gjør det vanskelig å puste luft. Det kan være vanskelig å diagnostisere fordi andre åndedrettsproblemer har emfysem-lignende symptomer.

Kortpustethet

En av de første symptomene på tidlig emfysem er kortpustethet. Det vil generelt være mild i starten, og kan oppleves med lys anstrengelse.

Hoste

Dette hvis ofte referert til som en "røykhoste." Det kan være en tørrhoste med ingen slimproduksjon.

Tungpustethet

Emfysem kan føre til at det mulig å produsere en tungpustethet lyd på grunn av mangel på riktig lungefunksjon, vanligvis opptrer ved begynnelsen av en ånde.

Skin Color

Huden skjer ofte på en blåaktig farge, spesielt rundt naglene, på grunn av mangel på oksygen.

Andre tegn

Søvnløshet, irritabilitet, tretthet og depresjon er noen av de andre symptomene som kan følge med emfysem.

Astma Vs. Emfysem

Astma og emfysem er to sykdommer som forårsaker pustevansker. Ifølge Mayo Clinic, oppstår astma når luftveiene blir betente, og emfysem oppstår når luftveiene gradvis bli ødelagt.

Symptomer

Symptomer på astma og emfysem omfatter hoste, kortpustethet, og tungpustethet. Tap av appetitt og vekttap er også symptomer på lungeemfysem.

Identifikasjon

Leger kan teste for astma og emfysem ved å ta symptomer hensyn til så vel som å ta tester for å måle lungefunksjonen. Andre tester for emfysem inkluderer brystet x-stråler og CT-skanning.

Årsaker

Astma kan være forårsaket av flere faktorer som for eksempel luftveisinfeksjoner, allergener, eller arve den fra foreldrene. Emfysem er forårsaket av røyking eller proteinmangel.

Prognose

Det finnes ingen kur for astma, men så lenge folk med astma ta sine medisiner og unngå triggere, kan de fleste leve et normalt liv. Personer med emfysem kan holde den fra å komme videre hvis de tar sine medisiner og avstå fra røyking.

Betraktninger

Personer med astma og emfysem bør trene regelmessig og spise nutritiously fordi det å være overvektig kan gjøre puste vanskeligere.