Digidexo.com

Indometacin muskel-ogledd

Muskel leddsmerter assosiert med Parkinsons sykdom

Muskel leddsmerter assosiert med Parkinsons sykdom


Parkinsons sykdom negativt påvirker normal bevegelse. Dette kan resultere i ledd-og muskelsmerter (muskel-skjelettsmerter). Du kan løse dette smerte gjennom medisinering og egenomsorg.

Parkinsons sykdom og muskel-og leddsmerter

Parkinsons sykdom fører til stive muskler, holdningsproblemer og mangel på spontan bevegelse. Disse problemene resulterer i smerter som oftest treffer rygg, armer, ben og ledd.

Parkinsons sykdom og Muskel Sykdommer

Parkinsons sykdom har en link med tilstander som osteoporose og leddgikt. Dette kan utgjøre leddsmerter hos noen pasienter.

Konvensjonelle smerte behandlinger

Behandlinger for smerter av denne art kan omfatte fysioterapi, treningsprogrammer, og smertestillende. Standard medisiner som dopamin, som adresserer de kjemiske ubalanser, kan også hjelpe med en rekke symptomer.

Alternative behandlinger

The Mayo Clinic antyder massasje, tai chi og yoga kan være nyttig for lettelser ledd-og muskelsmerter og fremme avslapning.

Smerte og depresjon

Kronisk smerte kan utløse eller forverre depresjon hos Parkinson-pasienter, som har en høyere risiko for å utvikle denne sinnslidelse. Behandling av depresjon kan bidra til å redusere smerte eller øke toleranse. Depresjon medisiner ikke bare behandle depresjon direkte, men kan forstyrre kroppens signaler er involvert i smerte.

Hvordan is en muskel belastning

Hvordan is en muskel belastning


Det er viktig å vite den riktige fremgangsmåten for riktig å bruke is til en muskel belastning eller rive for å effektivt redusere hevelsen. Brukes sammen med kompresjonspakker, hvile og heving av den skadde området, bruke is til en muskel belastning er en av de beste måter å lindre ubehag forbundet med en skadet eller revet muskel.

Hvordan is en muskel belastning

Is en muskel belastning

•  Påfør en ispose direkte på muskel belastning (etter dekker området med et rent håndkle). Hold isen på i 15 til 20 minutter per time i løpet av de første timene. Hvis du ikke har en skikkelig ispose tilgjengelig, kan du bruke en liten pose med frosne grønnsaker eller en plastpose fylt med isbiter.

redusere hyppigheten av isen pakker til 15 til 20 minutter hver 3 eller 4 timer under den andre dagen etter skaden.

Kontroller at den skadde området er rent og tørket av etter at ispose er fjernet, spesielt hvis du skal søke på en kompresjonspakke eller elastisk bandasje umiddelbart etterpå.

Fortsett å bruke isen pack for en tredje dag om nødvendig, holde samme frekvens som dagen før. Hvis smertene og hevelsen ikke har betydelig redusert etter den tredje dagen, bør du oppsøke lege umiddelbart, siden tåre er trolig mer alvorlig enn du opprinnelig trodde.

Bruk en varmepakke eller varmepute først etter at hevelsen har gått helt ned. Varmeterapi, når den skal anvendes, er også effektiv i helingsprosessen. Ved hjelp av en varmepakning før hevelsen har gått ned kan forverre skaden, imidlertid.

Sjekk elektroniske ressurser, som for eksempel eMedicineHealth.com og MedicineNet.com, for flere tips om hvordan du skal bruke isen til muskel stammer (se Ressurser nedenfor).

Hint

 • Bruke is til en muskel belastning er mer effektiv når du bruker prisformelen som behandling. PRIS innebærer "Beskytte" skaden fra ytterligere forverring, "Hvile" skaden slik at det kan gro skikkelig, "Icing" skaden for å redusere hevelse, "Komprimering" skaden ved å pakke den i et støttende elastisk bandasje og "heve" the skade for ytterligere å redusere svelling.
 • Ice bør aldri brukes på bar hud. Dekk alltid den skadde området med et rent håndkle først.

Hvordan bruke reseptbelagte legemidler til behandling av muskel belastning

Hvordan bruke reseptbelagte legemidler til behandling av muskel belastning


Bruk av reseptbelagte legemidler for å behandle muskel belastning er vanligvis forbeholdt mer alvorlige tilfeller, spesielt de der operasjon kan være nødvendig. Siden en muskelspenninger innebærer selve rive av en muskel fra den sene, kan bruk av et passende muskelavslappende og smertestillende middel være ekstremt effektive for å redusere bevegelse og øke utvinningsgraden.

Hvordan bruke reseptbelagte legemidler til behandling av muskel belastning

Bruk Reseptbelagte legemidler til behandling av en muskel belastning

Søk medisinsk hjelp til å avgjøre alvorlighetsgraden av muskel belastning og om ikke reseptbelagte legemidler bør brukes.

•  Ta kontakt med lege om du trenger en kombinasjon av smertestillende og muskelavslappende, eller bare en av de to. Den behandling, vil selvsagt variere i henhold til graden av muskelspenninger.

Bruk et muskelavslappende middel som Soma (****), som er den mest forskrevne legemiddelet brukes til å behandle muskelspenninger. Du kan lære mer om stoffet på DRCNet Drug Library (se Ressurser nedenfor). Vær oppmerksom på at de fleste muskelavslappende har en rekke bivirkninger, spesielt døsighet og svimmelhet. Du bør ikke kjøre bil eller betjene tungt maskineri mens bruker mest muskelavslappende, så sjekk med legen din.

Spør om å bruke en ekstra smertestillende eller smertestillende medisiner hvis du er i en mye smerte. Mange leger vil råde deg til å bruke ibuprofen, som kan kjøpes over disk, men sterkere versjoner er tilgjengelig på resept styrke hvis nødvendig.

Fortsett med alle andre behandlinger, for eksempel kjøleelementer, komprimering og fysisk rehabilitering, mens du bruker reseptbelagte medisiner. Mange pasienter kan bli for avhengig av de positive resultatene de får fra medisiner og ikke klarer å holde seg til en mer omfattende behandlingsplan.

Utnytte elektroniske kilder som eMedicine.com for mer informasjon om behandlingstilbud for muskel stammer (se Ressurser nedenfor).

Hint

 • Sørg for å informere legen din dersom du har hatt en tidligere problem med en avhengighet til reseptbelagte legemidler, særlig smertestillende og muskelavslappende. Dette kan endre sine valg som smertestillende eller muskelavslappende å foreskrive.
 • Effektiviteten av smertestillende og muskelavslappende kan gi deg en følelse av tillit til at din skade leges raskere enn det er. Ikke overexert den skadde området før legen din forteller deg at det har skikkelig leget.

Hvordan gjenkjenne muskel belastning Symptomer

Hvordan gjenkjenne muskel belastning Symptomer


Muskel stammer, som kan innebære rive, blåmerker eller på annen måte skade muskelvev, kan være et resultat av intens atletisk aktivitet eller enkle dagligdagse bevegelser. Ved å anerkjenne symptomer på muskel belastning, kan du avgjøre om du trenger medisinsk hjelp.

Hvordan gjenkjenne muskel belastning Symptomer

Gjenkjenne muskel belastning Symptomer

•  Se etter blåmerker, kutt, rødhet eller hevelse i den generelle plasseringen av skaden. En muskel belastning kan innebære riving av muskelvev, blodårer og sener, noe som kan føre til alle de ovennevnte symptomene.

•  Se om smertene avtar når det skadde området er helt i ro. Ordinær stølhet eller utmattelse er vanligvis bare smertefullt når muskelen strekkes, men smerten av en muskel belastning tendens til å være konstant, uavhengig av om det skadde området er flyttet eller ikke.

fastslå om det er en generell svakhet til den skadde muskel som hindrer bevegelse eller bruk av det skadde området, i motsetning til selve skjøten eller ben. Dette er for å kjenne forskjellen mellom en muskel belastning og en forstuing.

Finn ut om det er en manglende evne til å bruke muskler i det hele tatt, noe som kan indikere skade eller separasjon i området der musklene er festet til sener.

Erkjenne aktivitet som kan ha forårsaket muskelspenninger. Vanligvis er muskel spenninger forårsaket av enten anstrengende fysisk aktivitet eller en enkel og uventet bevegelse som forårsaker at muskelen til å bevege seg i en unormal måte, noe som resulterer i skade. Muskelsmerter som ser ut til å komme ut av ingensteds kan være forårsaket av en potensielt mer alvorlig medisinsk tilstand, så sjekk med legen din umiddelbart.

6. Sjekk ut elektroniske ressurser som eMedicineHealth eller Healiohealth.com nettsteder for mer informasjon om hvordan du kan gjenkjenne muskel belastning symptomer og hvordan du kan søke behandling (se Ressurser nedenfor).

Hint

 • Muskel stammer kan vanligvis unngås under fysisk aktivitet ved ganske enkelt å utføre en serie med tøyningsøvelser før du begynner. De fleste treningseksperter mener at du bør strekke for minst 5 til 10 minutter før du starter noen fitness diett.
 • Hvis du ikke føler lettelse fra muskel belastning ubehag innen 24 timer etter skaden, eller hvis du hører en popping støy når den skadde området er flyttet, søk medisinsk hjelp umiddelbart.

Hvordan behandle en trakk lår muskel

Hvordan behandle en trakk lår muskel


Lårmusklene består av tre ulike sett med muskler, inkludert quadriceps, hamstrings og adductor musklene. De er hver en av de sterkeste musklene i kroppen. En trakk lår muskel oppstår når muskelfibrene er revet litt. Fordi lårmusklene brukes i mange typer aktiviteter, som løping og hopping, er en trakk muskel svært vanlig. Symptomer på en trakk lår muskel er smerter i låret og mulig blåmerker. Selv om en trakk lår muskel er ikke en alvorlig skade, kan behandling bidra til å fremme healing og redusere ubehag.

Hvordan behandle en trakk lår muskel

•  Gi muskelen hvile. Fortsetter å engasjere seg i de samme aktivitetene som forårsaket belastningen kan føre til ytterligere skade eller forsinkelse healing. Hvis en trakk lår muskel er alvorlig, kan det bli foreslått du holde av føttene så mye som mulig. Når du sitter holde beinet forhøyet, noe som kan redusere hevelse.

Bruk is. Når et lår muskel er trukket, kan hevelse oppstå. Bruke isen til låret i 15 minutter et par ganger om dagen kan redusere hevelse og smerte. Pakk en ispose i et rent håndkle og legg den på den delen av låret muskelen som er trukket. Unngå å sette isen direkte på huden som kan forårsake skade. Ice er vanligvis mest effektive hvis de brukes for første dag eller to etter skaden.

•  Pakk låret muskelen i en kompresjonsbandasje. Dette bidrar til å redusere hevelse, som kan bidra til ubehag. Selv om bandasjen må være stramt nok til å bidra til å redusere hevelse, slik at det for stramt kan avskåret sirkulasjon. Hvis du føler nummenhet eller prikking i lårmuskelen, løsne bandasjen.

Ta over-the-counter smertestillende medikamenter. Smerte involvert i de fleste trakk lårmusklene kan vanligvis bli redusert med over-the-counter anti-inflammatoriske medisiner, for eksempel ibuprofen.

gjennomgå fysioterapi. De fleste trakk lårmusklene vil gro i løpet av noen uker, og vil ikke kreve ytterligere behandling. Men hvis du har alvorlig muskel trekker eller om muskelen er gjentatte ganger trukket, kan legen din foreslå fysioterapi etter at flertallet av smertene er borte. En terapeut kan bruke is, varme eller vann terapi for å fremskynde healing. En terapeut kan også lære å styrke og tøyningsøvelser for å øke omfanget av bevegelse og hindre fremtidige trekker.

Hint

 • Husk at mange trakk lårmusklene kan forebygges ved å varme opp før engasjerende i ulike typer fysiske aktiviteter.
 • Dersom smertene ikke avtar ikke i løpet av noen uker eller øker, bør du kontakte lege for å utelukke mer alvorlige forhold.

Hvordan å rette muskel ubalanser å forebygge skader

Hvordan å rette muskel ubalanser å forebygge skader


Det er mange årsaker til ryggsmerter. Muskel ubalanser er en av de mindre bivirkninger av feil bruk, holdning, belastning og skader, og er ofte årsaken til smerter og plager forbundet med ryggsmerter. Dessverre har de fleste leger ikke diagnostisere muskel ubalanser før det er for sent. Så hva er egentlig en muskel ubalanse? En muskel ubalanse er akkurat som det høres ut, en "ubalanse" eller ulikhet som eksisterer innenfor musklene. Det oppstår når to eller flere muskler i kroppen som er i mot hverandre er uforholdsmessig. Den mest vanlige muskel ubalansen fører til ryggsmerter er uforholdsmessig mage til rygg ratio. Tenk på det som en dumphuske som ikke er balansert fordi den ene enden er kortere enn den andre. Det vil fortsatt fungere, men ikke optimalt. Ikke trene magen kan føre til alvorlige ryggsmerter fordi magen støtter ryggen.

Hvordan å rette muskel ubalanser å forebygge skader

Du kan trene svakere muskler til å fange dem opp til sterkere seg og arbeide for å korrigere ubalanser og opprettholde stabiliteten.

Du kan vurdere om motstridende muskler er ute av balanse ved å teste din løfte styrke. Prøv å løfte maksimalt din på den ene siden og deretter other.For eksempel, hvis du kan løfte en 10-kilos vekt i løpet av en bicep curl på venstre side, men en 30-kilos vekt på høyre, har du en muskel ubalanse.

Du bør verve hjelp av en trener når jeg tester muskel ubalanser. Ved å jobbe med en trener, kan du utvikle et treningsprogram som ikke bare tar for muskel ubalanser men forbedrer den generelle tonen og styrke.

vanligvis en kombinasjon av styrketrening og fysisk terapi eller kiropraktisk terapi kan brukes til å korrigere muskel ubalanser.

Forebygging er kritisk når det gjelder muskel ubalanser og ryggsmerter. En av de beste tingene du kan for å rette opp og forhindre fremtidig skade er oppsøke hjelp av en profesjonell trener. En instruktør kan utføre en fysisk evaluering og teste den relative muskelstyrke du har på hver side av kroppen. Du kan deretter arbeide sammen for å utvikle en styrke treningsprogram som gir generell styrke og eliminerer potensielle problemområder.

Hint

 • Den gode nyheten er at trening kan bidra til å redusere og eliminere muskel ubalanser. Hvis ikke er forsiktig kan imidlertid feilaktig trening også føre til muskel ubalanser.

Hvordan behandle en anstrengt muskel

Hvordan behandle en anstrengt muskel


Når du strekker en muskel for langt, kan det bli anstrengt. Området sveller og føles smertefull selv når du ikke bruker den. Ved å følge noen grunnleggende førstehjelpstiltak kan du behandle en anstrengt muskel hjemme og komme seg i et par dager.

Hvordan behandle en anstrengt muskel

•  Ta av stramme klær eller tilbehør som dekker den anstrengte muskler. Dette vil forhindre komplikasjoner hvis hevelse inntreffer.

Slapp anstrengt muskel. Bruk den så lite som mulig i løpet av de neste par dagene.

Pakk en is pose eller ispose i et håndkle. Plasser den på din anstrengt muskel. Kulden vil redusere smerte og hevelse. Bruk en 20 minutters på, 20 minutters av planen for en to-timers blokk av gangen. Gjenta dette hver 12. time for de neste to dagene.

Hev anstrengt muskel. Dette er enklest når skaden forekommer i et lem. For eksempel plassere beinet på en stol eller armen på en stol tilbake. Hevet vinkel vil trekke væske ut av muskelen og redusere hevelse. Anta denne posisjonen når du søker is.

Bruk en elastisk bandasje for å støtte den skadde området. Gjør dette etter bruk av is og før du bruker anstrengt muskel. Begynn under skaden. Vikle bandasje rundt muskelen. Overlapping kantene når du beveger deg mot stammen av kroppen. Tape eller klippet bandasjen over den anstrengte muskler.

Bruk en nonprescription anti-inflammatoriske medisiner. Eksempler er ibuprofen og aspirin. Dette vil redusere smerte og hevelse.

Hint

 • Løsne en elastisk bandasje som føles smertefull eller fører til at huden rundt å endre farge.
 • Hvis symptomene dine ikke begynner å minske på en dag, se din lege.
 • Ikke bruk en nonprescription anti-inflammatoriske medisiner hvis du er allergisk mot acetylsalisylsyre.

Symptomer på en trakk muskel

Symptomer på en trakk muskel


En trukket muskel skjer når muskelfibre, og vevet rundt muskel som forbinder til fibrene, er overbelastet. Dette skader muskelcellene. Trakk muskler skje hvis muskelen ikke var riktig strukket før treningen eller hvis en bestemt muskel er over anstrengt. Disse er symptomene på en trukket muskel.

Plutselige smerter

Med en gang, eller innen et par minutter, du vil føle en skarp smerte i det berørte området. Denne smerten kan føles som en dyp brodd.

Jabbing Pain

Hvis trykket er brukt til det berørte området, kan du oppleve jabbing smerter. Jabbing smerter vil føles som en dyp smerte som er slått av og på gjentatte ganger.

Begrenset bevegelse

Muskelen kan ha begrenset bevegelse. Jo mer du prøver å flytte muskelen, jo mer smerte det medfører for deg, noe som vil gjøre at du har begrenset mobilitet.

Hard Feeling

Muskel kan føle hardt. Når du prøver å flytte muskel, kan du føle den stivne på innsiden av kroppen din. Når du press med hånden vil du også føle hardheten på utsiden av kroppen din.

Lokal hevelse

Avhengig av alvorlighetsgraden av den trakk muskel, kan du oppleve lokal hevelse. Dette er når det berørte området blir hoven.

Tegn og symptomer på en trakk muskel i armen

Tegn og symptomer på en trakk muskel i armen


Alle som er involvert i anstrengende arbeid eller trening kan fortelle en historie om en trakk muskel i armen. Vanligvis vil den starte som en skarp spasme, men det kan også utvikle seg langsomt, inntil du vekke neste morgen ute av stand til å bevege armen. Hvis du tror du har en trakk muskel i armen din, vel vitende om skiltene, hva deres plassering betyr, vil risikoen, og hastigheten på progresjon bidra til å lindre problemet.

Symptomer

De vanligste symptomene følte når du trekker en muskel i armen kan være smerte, ømhet og hevelse i muskler. Den manglende evne til å bevege armen eller muskel på grunn av smerter og hevelse er et annet tegn på en trakk muskel. Et annet tegn er stivhet eller en ekstremt stram følelse i det berørte området. Plutselige kramper kan oppstå også. En følelse av lammelse - der du ikke kan bevege armen, eller oppleve en prikking eller nummenhet - er nok et tegn på.

Årsaker

Tegn eller symptomer på en trakk muskel ofte et resultat av to typer skader på armen. Den første er en plutselig skade, for eksempel forstuing eller plutselig støt. Den andre årsaken er overforbruk eller overextension av muskel; er vanligvis oppstår fra løfte elementer som er utenfor din kapasitet, for fort, eller i lange perioder av gangen.

Type

Tegn og symptomer kan variere avhengig av muskel trukket. Deltoid musklene er lokalisert rundt skulderen, og kan vise tegn til smerte når du prøver å flytte den på overarmen. Biceps er musklene like under deltoids, og vanligvis viser tegn til smerte når du strekker armen rett ut. Triceps er muskler motsatte biceps på undersiden av armen. Disse musklene kan vise tegn på en pull når du bøyer armen ved albuen. De brachioradialis musklene utgjør muskelgruppe i underarmen. Ofte er disse musklene viser symptomer når du prøver å løfte noe, bøyer håndleddet, eller erfaring skade på albuen eller håndleddet.

Tidsramme

Smerten fra en trakk muskel kan være nesten momentant. Avhengig av hvor stramt muskelen er når skadde, kan du begynne å føle en kjedelig, bankende smerte som bygger seg opp over 24 timer, eller en skarp smerte som kan oppstå plutselig. Mens bankende smerte er lettere å håndtere i begynnelsen, er det også grunnen til musklene blir immobile for lange perioder av gangen. De skarpe smerter er ofte forårsaket av kramper og kan være lettere å håndtere ved melding eller arbeider muskelen sakte. Kramper ofte tar bare timer å eliminere.

Risiko

Ignorerer tegn på en trakk muskel kan forårsake ødeleggende effekter. Fortsatt bruk av en trakk muskel kan forårsake varig skade og delvis til fullstendig tap av mobilitet. Tap av deltamuskelen kan føre til manglende evne til å løfte armen. Tap av en bicep eller triceps kan gjøre deg i stand til å løfte gjenstander. Tap av brachioradialis kan resultere i tap av bruk av håndleddet.

Slik finner du ut et brudd eller en muskel Pull

Muskel belastning eller en muskel ruptur signaler skade muskelvev og sener. Ikke bare gjør det føre til mye smerte på grunn av nerveender å bli irritert, men det må kanskje bli sett på av en lege for å hindre ytterligere skade.

Slik finner du ut et brudd eller en muskel Pull

•  Se på stedet av skaden. Blåmerker, hevelse og rød hud er alle symptomer på en sprukket muskel.

Legg deg ned og hvile kroppen din. Sjekk for å se om smertene er fortsatt til stede. Å ha smerter på stedet av skaden, selv når uthvilt, er et tegn på en trakk muskel.

Bruk muskel i spørsmålet. Hvis du ikke klarer å bruke det i det hele tatt, har du kanskje en muskelspenninger. Hvis du er i stand til å flytte muskler, men det fører til mye smerte eller føler seg svak, kan dette også være tegn på en muskel ruptur.

Ta en anti-inflammatorisk, som aspirin eller ibuprofen, og vent i 24 timer. Hvis det ikke er noen lettelse etter de 24 timene, er det svært sannsynlig at du har trukket en muskel og bør vurdere å oppsøke lege.

Bøte for en trakk muskel fra Hoste

Hoste er en vanlig del av kalde og influensasesongen, og noen ganger hosten kan være så alvorlig at du faktisk anstrenge en muskel i brystet eller andre steder. Heldigvis finnes det tiltak du kan gjøre hjemme for å hjelpe deg selv helbrede. Hvis du betale prisen, og gjør ingen skade, kan du forvente at muskel belastning å vise bedring i løpet av få dager.

PRIS

Den rette for en trakk muskel er PRIS: beskyttelse, hvile, is, kompresjon og høyde. Hvis du har trukket en muskel i brystet, komprimering og heving kan være vanskelig, men du kan fortsatt hvile og is.

Beskyttelse innebærer å holde området i å bevege seg. Den beste måten å gjøre dette på er å finne en måte å kontrollere hoste. Be legen om å forskrive en hoste medisin, eller snakke med apoteket og har henne foreslå en over-the-counter rettsmiddel som vil gi deg lindring så din trakk muskel kan helbrede.

Kontrollere hoste er også den beste måten å hvile den skadede muskelen. Begrense dine bevegelser og prøve å sove for å gi muskelen tid til å gro.

Påfør en ispose til det berørte området i 15 minutter annenhver time for å redusere betennelse og hevelse. Legg en tynn t-skjorte mellom huden og isen pack, og fjern pakken umiddelbart hvis området skal bli hvit.

Kompresjon bidrar også hindre hevelse. Hvis du har din hoste under kontroll og kan gjøre det komfortabelt, prøv innpakning et ess bandasje rundt brystet, men sørg for at det ikke er så stramt som å føre til at du ubehag eller pustevansker.

Ideelt sett bør de berørte muskelen være hevet over hjertet. Dette kan være vanskelig hvis du har trukket en muskel i brystet. Prøv propping deg opp med noen puter eller ligge på motsatt side av muskelkraft.

Unngå HARM

For to til tre dager etter skaden, unngå HARM - varme, alkohol, løping og massasje - slik at du ikke forverre skaden ytterligere. Gjelder ikke varmeputer eller ta varme bad, ikke drikker alkohol, unngå kraftig flytte så mye som mulig muskler og ikke massere muskelen. Etter to eller tre dager, når trusselen om betennelsen er forbi, kan du bruke varme til det berørte området, flytte den varsomt og massere det forsiktig.

Smertestillende midler

Du kan ta over-the-counter non-steroide anti-inflammatoriske legemidler som ibuprofen (Advil og Motrin å hjelpe med smerter og betennelser eller paracetamol (Tylenol), som vil gi deg smertelindring bare. Sjekk med legen din før du gjør det hvis du er på andre medisiner for å være sikker på at du ikke vil ha en legemiddelinteraksjon.

Advarsel

Kontakt legen din hvis din smerte er alvorlig, hvis du har ømhet rundt et bein eller dersom symptomene dine ikke begynner å forbedre i noen dager.

Rask gjenoppretting av muskel tårer

Muskel tårer kan være en smertefull prøvelse og hindre daglige aktiviteter. Når en muskel er revet, er det vanskelig å tenke på noe annet enn healing så fort som mulig. Flere metoder kan anvendes alene eller i kombinasjon for å helbrede en revet muskel raskt.

RICE

RICE-metoden er den raskeste form for gjenvinning for første én til to dager etter at en muskel har blitt skadet. Denne forkortelsen står for hvile, is, kompresjon, og høyde. Først slapp revet muskel ved å ikke gjøre noe anstrengende å forverre skaden. Bruk is til det berørte området for å lindre hevelse og betennelse. Vikle en elastisk bandasje for å sikre is på sin plass. La virke i 15 minutter, løsne bandasjen og fjerne isen. Isen kan påføres på nytt etter ca 20 minutter. Gjør dette tre til fire ganger om dagen. Hold skaden hevet mens is og kompresjon brukes. Pass på at den skadde området er hevet over hjertenivå til stanch flyten av blod til skade.

Heat Therapy

Varme terapi er enkelt, billig, lindrer avrevne muskler, og hjelper dem leges raskt. Det er nok av metoder du kan bruke: et varmt bad, varmepute, et varmt håndkle, eller varmeflasker. Uansett hvilken metode du velger, sørg for varmen er på et middels nivå. Hvis den er for mild, kan det ikke gjøre mye godt for helbredende formål. Hvis det er for varmt, kan det brenne huden din. Plasser varmekilden på revet muskler i minst 20 til 30 minutter. Gjenta denne syklusen minst tre ganger om dagen til du føler lettelse.

Massasjeterapi

Denne formen for behandling fungerer så bra fordi det stimulerer blodtilførselen til skadestedet. Du kan velge å utføre din egen massasjeterapi rett og slett ved å gni revet muskel. Men, hvis du kan gå til en profesjonell massasjeterapeut, kan det fremskynde helbredelse tid. Hun kan utføre slag som cross-fiber friksjon som fokuserer på en bestemt skadde muskelen. Masserer dem vil bidra til å eliminere voksninger som har dannet seg i muskel og nedgang arrvev.

Se en lege

Dersom de nevnte behandlinger ikke akselerere healing tid for en muskel tåre eller du har en alvorlig skade, søke råd fra en lege. Han vil være i stand til å finne den skadde muskelen og gi råd om behandling. Dette vil bidra til at din metode for behandling vil være nyttig i stedet for skjerpende en skadet muskel. Legen kan også foreskrive smertestillende eller muskelavslappende å bruke i kombinasjon med andre former for terapi.

Hvordan diagnostisere en trakk muskel

Trakk muskler, også kjent som muskelspenninger, oppstår når det er rive av muskel eller sene, den som kobles muskelen til beinet. Det er en vanlig skade, spesielt blant folk som trener regelmessig og spiller sport. Muskel trekker er lett å diagnostisere. Mange kan behandles hjemme og leges i løpet av et par uker.

Hvordan diagnostisere en trakk muskel

Se etter symptomene. Symptomer på trakk muskel smerte, hevelse, muskelkramper og begrenset evne til å flytte den berørte muskelen.

•  Vurder dine aktiviteter. Hvis du har spilt noen aktivitet nylig som involverer muskel i spørsmålet, og dine symptomer matche symptomene på en trakk muskel, sjansene er gode for at du har en trakk muskel.

•  Påfør RICE-protokollen. Milde muskel stammer behandles best gjennom hva sports-medisin eksperter kaller RICE-protokollen: hvile, is, kompresjon og høyde. Unngå aktiviteter som fører til smerte, bruke isen i 15 til 20 minutter hver to til tre timer, komprimere den skadde området med en elastisk bandasje, og holde den skadde området over hjertet for å redusere hevelse.

lindre smerte. Over-the-counter smerte medisiner som ibuprofen og paracetamol kan hjelpe

Se etter tegn på farlig skade. Din skade kan være for alvorlig til å behandle hjemme, eller det kan være mer alvorlig enn en trakk muskel. Tegn på en slik skade omfatte manglende evne til å gå mer enn noen få skritt uten skarp smerte, manglende evne til å bevege leddet, nummenhet i det skadde området, og rødhet eller røde striper sprer seg fra det skadde området.

Se en lege hvis du har noen av tegnene på farlig skade.

Ultralyd massasje teknikk for Kalv muskel

Ultralyd terapi for idrettsskader, ømme muskler og lokalisert smerte har vært en populær form for behandling brukt i årevis av kiropraktorer, fysioterapeuter og idrettsskader eksperter. Denne modusen for behandling var en gang bare tilgjengelig i en medisinsk setting, men nylig har blitt markedsført og solgt som en bærbar enhet for hjemmebruk. Som med en hvilken som helst muskel rive eller belastning, i første omgang i den akutte fase, er den første modus av behandlingen hvile, is, kompresjon og høyde (ris). Ultralyd massasjebehandling anbefales kun etter den første traumer har avtatt, vanligvis 24 til 72 timer etter den første skaden.

Leggen

Leggen refererer til gastrocnemeus og soleus. Den gastrocnemeus er større synlig muskelen som ligger ved "ball" en del av leggen, og soleus er den mindre dypere muskelen som ligger under gastrocnemeus. Ifølge Tom Foltz, DC, er kalven område av spesiell bekymring når du forsøker å selv diagnostisere og eventuell skade på området bør ikke tas lett på. Kalven er utsatt for mer alvorlige saker som embolisms (obstruksjon av blodårer) som kan føre til alvorlige, selv livstruende tilstander. Tydeligvis hvis opprinnelsen til smerte er kjent og relaterer seg til en bestemt hendelse, er det trygt å anta at standarden (RICE) behandling tilnærming etterfulgt av massasje terapi kan implementeres.

Behandling med ultralyd

Ultralyd massasjebehandling leverer høyfrekvente lydbølger som genererer varme dypt inn skadde muskler og bløtvev. Den varme og energi som produseres øker blodstrømmen til det skadde området og antas å fremme raskere helbredelse.

Teknikk For Calf Massasje

Etter bruk av ultralyd gel, og plassere svingeren over det berørte området av kalven, ifølge Dr. Foltz den beste og sikreste måten er å flytte svingeren ca 1 cm per sekund. Bevege seg sakte opp og ned hele kalv området. Etter dekker området i en opp og ned bevegelse, massasje med langsomme sirkelbevegelser, igjen, flytte ca 1 cm per sekund. En enkelt behandling bør vare i ca 5 minutter. Etter behandling, ren gel av overflaten av huden med en fuktig klut eller et papirhåndkle.

Risiko og Kontra

Selv skader eller komplikasjoner på grunn av ultralydbehandlingen er relativt uvanlig, noen av risikoene involverer brannskader på mykt vev eller ben og, ødem (svelling), eller økt blødning. Ultralyd massasje anbefales ikke for gravide eller for bedøvede (nummen) områder av kroppen.

Hva kan gjøres for en indre lår muskel Pull?

Hva kan gjøres for en indre lår muskel Pull?


Når du trekker en muskel, føler du en skarp, indre smerte i det berørte området for en kort periode. Vanligvis en muskel trekke er ufarlig, men smertene kan være nesten uutholdelig. Det kan også føre til en manglende evne til å fungere hvor belastningen har oppstått. Disse tipsene kan bidra til å redusere smerte og få rett til kilden før det blir et større problem.

Årsak

En muskel pull er en rift som danner innenfor en muskel, også kjent som en distraksjon ruptur. Dette skyldes vanligvis at overdreven stretching, sprinting, tennis eller sykling. Hvis du opplever en trakk muskel i låret, umiddelbart stoppe den aktiviteten som forårsaket det. Forsiktig forlenge beinet og massere området. En vanlig myte er at du bør strekke beinet når du har en trakk muskel. I stedet er det best å la det være. Blodgjennomstrømningen i området vil øke raskt. Din jobb er å regulere blodstrømmen tilbake til sitt normale nivå.

Icy Hot

Den aktive ingredienser mentol og metylsalisylat funnet i ulike muskelspenninger produktene virker ved å penetrere en trakk muskel med kulde etterfulgt av varme for å lindre smerte. Gni en kvart størrelse mengde ønsket muskelspenninger produktet på det berørte området etter en varm dusj eller badekar. Ikke bruk mer enn fire ganger daglig. For ekstra lettelse, vikle en elastisk bandasje rundt i området for å stoppe mentol rømmer området.

Ice

Sett en stor mengde is i en lukkbar mat oppbevaringspose. Plasser posen på låret i minst 30 minutter to ganger daglig. Isen vil redusere blodtilførselen til området, som kan hjelpe trekke leges raskt. Avstå fra å legge press på låret til den er helt leget.

Krykker

Ideen er å la din indre lår muskel leges helt før du delta i noen fysisk aktivitet. Unnlatelse av å gjøre det fører til en annen trekker i samme område. Krykker tjene som et ekstra ben når man er skadet. Bruk dem til å unngå press fra å komme til pull. Jo mindre du går eller trening på en trakk muskel, jo raskere vil du gjenopprette.

Besøk en Sports Clinic

Mange sports klinikker har spesielle maskiner og røntgen for å vurdere hvor raskt en muskel pull er healing. Planlegge en avtale for å få en enkel test utført på låret. Testresultatene kan veilede deg i å vite hvor mye mer avslapping lår behov.

Hvordan behandle en muskel rive i Back

En revet tilbake muskel kan være et resultat av en ulykke eller slag. Du kan også rive en ryggmuskelen ved å ikke strekke ordentlig og over-anstrenge deg. Muskelen tårer kan variere fra 5 prosent av muskelen blir revet i en rift som strekker seg over hele bredden av en muskel. Mens en lege kan være i stand til å fortelle deg omfanget av skaden, vil gjenopprettingsprosessen være opp til deg. Ved å hvile og arbeide for å gjenoppbygge ryggmuskelen, kan du hjelpe fremskynde sin helbredelse.

Hvordan behandle en muskel rive i Back

•  Ta en anti-inflammatorisk medikament, slik som et NSAID (ibuprofen eller naproksen), som anvist av etiketten. Dette vil bidra til å få ned en hevelse som omgir revet muskel. For alvorlige tårer, kan legen forskrive reseptbelagte muskel relaxers, men ikke alle muskel tårer vil nødvendiggjøre slike legemidler.

Når han ikke jobber for å bygge din muskelen opp igjen --- og spesielt hvis skaden er fersk --- hvile ryggen din så mye som mulig, og unngå aktiviteter som sårer eller forverre revet muskel.

Øvelse ryggen. Ved å trene, styrke deg muskler og hjelpe det til å gro. Besøk en fysioterapeut eller en personlig trener for flere sesjoner, etter behov. Hun vil kunne hjelpe deg i å velge øvelser som hjelper i stedet for skade den berørte muskelen. Når du tar deg tid til å gjenoppbygge muskler, er du mindre sannsynlig å rive den samme muskelen igjen.

Vent en passende mengde tid før du går tilbake til en normal treningsøkt rutine og løfte tunge gjenstander. Det er normalt for en avrevet muskel til å ta en måned å lege.

Infrarød laser behandling for muskel tårer

Infrarød laser behandling for muskel tårer


En muskel tåre, også referert til som en belastning eller trekke, er en vanlig skade blant idrettsutøvere og aktive mennesker likt. Du har ca 300 muskler i kroppen din som gir handlingen til dine lemmer og definisjonen til kroppen din. De musklene som er mest sårbare for en belastning er hamstring (kjører bak ryggen på bena) og quadriceps (som går langs toppen av lårene). Standard behandling innebærer hvile, is, kompresjon og smertestillende. En mindre akseptert tilnærming er lavt nivå laser eller infrarød, terapi, som er bredere kalles elektroterapi.

Betydning

Det er tre grader av muskelspenninger. De første-graders varianter er veldig mild, kalt trakk muskler, og involverer bare ca 5 prosent av vevet. I en annengrads tåre, enhver bevegelse utløser smerte, og et brak kan danne. Kan være svært smertefullt å gå eller stå. En tredje grad rive involverer den fulle bredde muskel, og danner en meget stor, svært smertefull og blødning klump internt. Sammentrekning av muskelen kan være umulig. For riktig helbredelse, er kirurgi ofte indisert.

Low-Level Laser Therapy

For behandling av muskelsmerter og tårer, har lavt nivå laser terapi (LLLT) blitt brukt i Asia og Øst-Europa i løpet av de siste tiårene, sier nettsiden Dynamic Chiropractic. LLLT er ikke en vanlig terapi i Vesten. Imidlertid, er effekten av lasere i medisin veldokumentert. Mindre godt forstått er laser terapi for biostimulation. Ideen bak denne behandlingen er at lasere ansatt ved lavere energinivå kan endre cellefunksjon uten innføring av varme, og dermed påskynde vev reparasjon, redusere betennelse og lettelser smerte.

Funksjon

Når lavt nivå lasere strålebehandling muskler og annet vev, to ting skje. Det er det som kalles fotonabsorpsjon, eller absorpsjon av lys, i tillegg til flekker skapelsen. I fotonabsorpsjon, molekyler i cellens mitokondrier (energi kraftstasjoner innenfor cellen) omdanne kjemisk energi til energi i cellen kan brukes. Nøkkelen til lav-nivå laser prosessen er speckle felteffekt, forklarer Momentum Chiropractic, som innebærer å fokusere laserstrålen dypt inn i vevet, godt utover overflatenivå.

Clinical Evidence

Dynamisk Kiropraktikk proklamerer at mer enn 2500 studier har blitt utført for å vurdere effekten av LLLT for bruk i Europa og Asia. Behandlingen har ikke fått utbredt godkjenning i Nord-Amerika, men. I en studie peker til Dynamic Chiropractic, mer enn 4000 pasienter med tilstander som leddgikt, muskelsmerter, spenning myalgi og tendinitt gjennomgikk et kurs av lavt nivå lysterapi med betydelige resultater, selv om den spesifikke studien ikke ble navngitt. Undersøkelsen konkluderte med at om lag 80 prosent av fagenes symptomene ble sterkt redusert etter et kurs av infrarød laser bestråling.

Risiko og retningslinjer

Dynamisk Kiropraktikk forklarer at lavt nivå lasere er en ubetydelig risiko for bruk i forskning og av utøvere, som klassifisert av Food and Drug Administration. Terapeutiske lasere kan benyttes i USA bare innenfor rammen av en pleier praksis. Når det gjelder forskning, må LLLT retningslinjene følges nøye, med detaljene i eksperimentell protokoll overvåkes av en uavhengig vurdering bord. De eneste landene dermed langt for å ha lagt ut retningslinjer LLLT og sette opp vurderingskomiteer er Florida og Massachusetts.

Hvordan behandle en Kalv muskel Injury

Kalv muskelskader resultatet når en kalv muskel trekker eller tårer bort fra akillessenen. Personer som er involvert i idrett, spesielt løpere, er mest utsatt for kalv muskel skader. Det er tre grader av kalv muskel skader, alt fra lett ubehag fra en muskel tåre til sterke smerter fra et komplett muskel ruptur. Uansett hvilket nivå muskel skader, må skaden være ivaretatt umiddelbart. Hvis en kalv muskel skader ikke er behandlet og hvilte som foreskrevet alvorlige komplikasjoner kan oppstå.

Hvordan behandle en Kalv muskel Injury

Kalv muskel Injury Treatment

•  Se en orthopedist umiddelbart hvis en kalv muskel skader er mistenkt. Se på American Academy of ortopediske kirurger hjemmeside (se "Referanser") for å finne en kvalifisert orthopedist eller ortopedisk kirurg. Den AAOS lister ortopediske kirurger som er lisensiert av deres tilstand styret i ortopedisk kirurgi. Utføre et søk etter en orthopedist i området.

Begynn førstehjelp for en leggskade allerede før den første besøk til ortoped. Dette inkluderer hviler det berørte lem, bruke is, bandasjerer lem med en ACE bandasje og heve lem.

Sett en hæl pad i skoen av de berørte lem. Heel pads kan kjøpes i en skobutikk som spesialiserer seg på ortopediske sko. Den ortoped vil være i stand til å gi en oversikt over slike butikker i området.

Ta ibuprofen for smerte. Ikke ta noe sterkere uten tilsyn av en lege.

Sakte rehabilitere leggmuskelen, men bare under råd fra en idrettsskade profesjonell eller rehabilitering terapeut og når behandlende lege gir henne godkjenning. Trene den skadde leggmuskelen, selv forsiktig, kan føre til komplikasjoner hvis det gjøres for tidlig eller feil.

Hint

 • Løpere og idrettsutøvere er mest utsatt for kalv skader. Disse skadene er ofte forårsaket av ineffektive oppvarmingstid og varm ned rutiner, oppoverbakke løping, plutselig øker driftstider, dehydrering, ernæringsmessige mangler og en utilbørlig løpeteknikk.
 • Før du tar fatt på en løpende rutine, forskning den riktige måten å kjøre, varme opp og varme ned og hydrat. Vurdere å legge en multivitamin til den daglige kosten.
 • Ved mistanke om en kalv belastning ikke fortsette å trene eller kjøre på den. Ivareta skaden umiddelbart og ikke la komplikasjoner satt inn.

Den beste måten å behandle en trakk muskel i magen

Den beste måten å behandle en trakk muskel i magen


Under hard trening eller andre kraftfulle aktiviteter som tunge løft eller en hard nys, er det mulig å skade deg selv ved å strekke eller rive magemusklene. Denne type skade er ofte referert til som en anstrengt eller trukket muskel. Denne tilstanden forårsaker betydelig muskelsmerter i mageregionen. Behandling av tilstanden på riktig måte vil redusere nivået og varigheten av smertene.

Hvile og Ice

Kjøp en gjenbrukbar ispose eller gjøre en ispose ved å plassere is i en plastpose og innpakning posen i en vaskeklut eller håndkle. Plasser ispose på det skadde området for en halv time umiddelbart etter skaden. Gjenta påføringen hver tredje til fjerde time for noen dager inntil smerten avtar, ifølge University of Michigan Health System.

Etter 48 timer er gått, slik at den veksler is terapi ved bruk av en varmepute lindre smerte, ifølge MDGuidelines.com.

Ikke bruk musklene noe mer enn absolutt nødvendig for å unngå ytterligere skade og økt smerte. Hvile så mye som mulig og pakk magen med en elastisk bandasje for å begrense bevegelsen.

Anti-inflammatoriske medisiner

Spør din lege om anti-inflammatoriske medisiner for å redusere hevelse og smerter i trakk muskel. Leger ofte foreskrive Ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs) for trakk muskler.

Ta bare foreskrevet dose av NSAIDs. Denne klassen av narkotika inkluderer ibuprofen, naproxen og acetylsalisylsyre tilgjengelig i over-the-counter skjemaet. Daypro, Naprosyn og andre mer potente ikke-steroide anti-inflammatoriske stoffer er tilgjengelig på resept bare.

Ikke ta NSAIDs for mer enn sju sammenhengende dager hvis du er over 65 år, ifølge University of Michigan Health System.

Return To aktivitet

Hvis skaden ser ut til å være helbredende uten behov for større medisinsk oppmerksomhet, bør du gå tilbake til normale aktiviteter etter hvert som smertene avtar. Unngå tunge løft, vridning eller strekking av magen eller kan det bremse helbredelsesprosessen og føre til mer smerte.

Abdominal brokk

Hvis det smertefulle området i magen buler ut, kan du ha en abdominal brokk. Brokk oppstår når muskelen tårer og en del av mageinnhold, som tarmene, presser gjennom revet muskel, i henhold til Society of American Gastrointestinale endoskopisk kirurgi (SAGES).

Tenk deg at et dekk er revet og rør inne presser seg på utsiden. Dette er i utgangspunktet hva som skjer under en abdominal brokk. Denne typen skader kan kreve kirurgi for å reparere.

Se en lege umiddelbart dersom du merker en bule nær smertefulle området i magen. Hvis du trenger operasjon, vil kirurgen reparere revet muskel og "patch" bukveggen for å gi deg en raskere utvinning.

Hvordan behandle en muskel rive

Ifølge Mayo Clinic, er en muskel belastning en strekk eller rive av muskel eller sene, en fiberkabelen på vev som kobler muskler til bein. Symptomer på en muskel tåre er smerter på stedet av skaden, hevelse, muskelkramper og en begrenset evne til å bevege muskelen. Normalt kan du behandle en mild muskel belastning eller rive hjemme, men du bør søke en lege omsorg hvis du opplever sterke smerter, røde striper på stedet av skaden, nummenhet eller en manglende evne til å bevege muskelen i det hele tatt. Dette kan bety en pause.

Hvordan behandle en muskel rive

•  Hvil området for skade. Hold deg ut av muskel tåre eller belastning hvis det er en av dine ben som er involvert. Bruk en krykke for å bidra til å ta presset av å gå når du har revet muskelen. Jo mer du er på muskel, jo større er risikoen for å rive det videre.

is skaden i minst 20 minutter om gangen. Bruk isen noen få timer for å lindre hevelse. Isen kan beskytte mot muskelkramper og vil avta blåmerker. Isen kan også hjelpe nummen tåre, som vil lindre smerten av skaden.

•  Pakk skaden med en elastisk bandasje. Bandasjen vil bidra til å støtte skaden og vil kutte ned på hevelsen. Ikke pakk skaden for hardt, da dette kan skjære av sirkulasjon. Ta wrap av noen få timer, og re-pakk det å oppmuntre blodstrøm på skadestedet.

Hev skade over ditt hjerte. Holde skaden forhøyet vil forhindre hevelse og pooling av blod på skadestedet. Det vil også holde væsker fra å bygge. Prøv å holde skaden hevet så mye i løpet av dagen som mulig.

Ta anti-inflammatoriske medisiner for å hjelpe med smerte og for å lette hevelse. Ta 200 til 400 mg Ibuprofen hver fire til seks timer eller som foreslått av legen din. Du kan ta en til to paracetamol tabletter for smerten, men det vil ikke forholde seg til betennelse.

Bruk en varmepute når du har begynt å gro. Varmeputen vil øke blodstrømmen til området og vil lette smerter på muskel tåre. Bruker en varmepute for raskt vil oppmuntre hevelse. Dette vil vanligvis være etter noen uker etter skaden. Ikke la varmeputen på i mer enn 20 minutter om gangen. Hvis du lar varmen på for lenge kan det oppmuntre muskelspasmer.