Digidexo.com

utslett hormoner i overgangsalderen

Follikkelstimulerende hormoner i overgangsalderen

Mange endringer skjer i kroppen når en kvinne går gjennom overgangsalder. En kvinnes reproduktive sykluser kommet til en slutt i overgangsalder fordi kroppen slutter å produsere egg i eggstokkene. Mange tegn finnes som indikerer at menopause som foregår; en av disse er produksjonen av follikkelstimulerende hormon.

Follikkelstimulerende hormon Før overgangsalder

Før overgangsalderen, en kvinne ovulates hver måned, slippe et egg fra en av eggstokkene. Follikkelstimulerende hormon er utgitt av hypofysen og stimulerer en hårsekken, eller egg, for å vokse og modnes. Når en kvinne ikke har kommet overgangsalder, FSH nivåer topp under eggløsningen, stiger fra 2 til 20 internasjonale enheter per liter før eggløsning til 30 til 50 IE / L under eggløsningen. FSH nivåer deretter avta etter eggløsning til det samme området som før eggløsning.

Follikkelstimulerende hormon under overgangsalder

Under overgangsalderen, er en kvinnes egg forsyning minkende. Ifølge The Hormone Foundation, i overgangsalder, forsøker å presse legemet eggstokkene til å frigjøre de resterende egg ved å produsere mer follikkelstimulerende hormon. Nivåer av FSH for kvinner i overgangsalderen er generelt mer enn 50 IU / L.

Follikkelstimulerende hormon Blod tester

Hvis legen mistenker at du kan være inn i overgangsalderen, vil hun bestille en blodprøve for å sjekke dine follikkelstimulerende hormon nivåer, i tillegg til andre tester. Hvis nivåene er høye, kan det indikere at du går inn i overgangsalderen. Men andre grunner for høye FSH nivåer inkluderer polycystisk ovariesyndrom eller eggstokksvikt.

Follikkelstimulerende hormon Hjem Tester

Mange drugstores, både online og butikk-basert, selge FDA-godkjente follikkelstimulerende hormon tester. Disse testene er gjort på en lignende måte til at-home graviditetstester. Testene kontrollere mengden av FSH i urinen. Men disse testene ikke fortelle deg ditt nivå av FSH, men i stedet, slår positivt eller negativt basert på sensitiviteten til testen (vanligvis ca 25 IU / L). Derfor er disse hjemme testene er ikke gunstig i å avgjøre om du går inn overgangsalder. Se Ressurser for mer informasjon.

Diagnose Basert på follikkelstimulerende hormoner

Når diagnostisere overgangsalder, hormonnivået er ikke de mest pålitelige middel til å måle overgangsalder. Fordi hormonnivået kan variere innenfor en kvinne på en dag-til-dag basis, mange leger sjekke follikkelstimulerende hormonnivåer som en indikator, men se etter en manglende menstruasjon i 12 måneder som et sentralt virkemiddel for diagnose.

Hvordan bruke Biodentical hormoner å behandle Menopause

Hvordan bruke Biodentical hormoner å behandle Menopause


Selv om markedsført som et naturlig alternativ for å erstatte hormoner i overgangsalderen kvinner, bioidentical hormonbehandling (BHRT) benytter både naturlige og syntetiske ingredienser for å simulere hormoner som finnes i menneskekroppen. Mens noen farmasøyter foretrekker å selge reseptbelagte hormon erstatninger, har bioidentical hormoner gravd ut en nisje med kvinner i overgangsalderen.

Hvordan bruke Biodentical hormoner å behandle Menopause

•  Besøk en farmasøyt som deltar i bioidentical compounding av hormoner og sender til en spytt test for å fastslå din individuelle hormon nivået. Bevæpnet med resultatene, så produserer apoteket en blanding av hormon erstatning forbindelser rettet mot kroppens hormon behov.

•  Be for lavest mulige dose av BHRT for å redusere risikoen for kreftrelaterte bivirkninger. Selv om noen eksperter hevder BHRT er tryggere enn tradisjonell hormonbehandling, ingen studier tyder på at noen hormon diett er helt trygt. Hvis du opplever blødninger, avslutte bruken og kontakte legen din.

•  Minimer tiden du tar BHRT. Begrense bruken til tre eller fire år for å lindre symptomer på overgangsalder uten vesentlig øker risikoen for å utvikle langsiktige bivirkninger.

Be om inkludering av eneste FDA godkjente bioidentical hormoner i din BHRT blanding. Noen bioidentical forbindelser bære FDA-godkjenning imidlertid andre, som Estriol, ikke. På den annen side er det enkelte østradiol hormoner, spesielt de som er tatt fra plantekilder, er til stede i andre godkjente forbindelser.

Overvåk menopausale symptomer og din reaksjon på BHTR behandling. Noen kvinner opplever pågående lettelse, mens andre hevder lindring faktor redusert over en periode på flere måneder. I så fall må du snakke med apoteket om retesting og justere dosen eller gjøre en avtale med legen din for å diskutere tradisjonelle metoder for hormonbehandling.

Endringer i overgangsalderen

Endringer i overgangsalderen


Det er flere endringer som finner sted i en kvinnes kropp før og under overgangsalderen. Disse endringene er naturlig og blir ofte oppleves av kvinner med menopause symptomer.

Hormonelle endringer

Under overgangsalderen, nivåer av hormonet østrogen, som er ansvarlig for regulering av eggløsning og menstruasjon, vil avta betydelig, noe som resulterer i uregelmessig perioder og redusert fruktbarhet. Når denne nedgangen finner sted, kan du også oppleve symptomer som hetetokter og nattesvette.

Fysiske endringer

På grunn av de hormonelle endringene som skjer i overgangsalderen, opplever noen kvinner økt magefett og tynt hår. Denne typen hårtap kalles androgen alopeci (mannlig mønster Hårtap).

Vaginal Endringer

Med starten av overgangsalderen, kan en kvinne oppleve vaginal tørrhet, noe som kan føre til en liten blødning etter samleie. Også i overgangsalderen skjeden blir kortere og veggene tynnere (vaginal atrofi).

Seksuelle Endringer

Endringer i hormoner i overgangsalderen som kan forringe libido. Noen kvinner kan miste interessen for sex eller synes det er smertefullt på grunn av vaginal tørrhet.

Mentale forandringer

To av de vanligste symptomene på overgangsalder er humørsvingninger og irritabilitet. Enkelte kvinner utvikler disse symptomene fordi de er misfornøyd eller deprimert av ideen om å starte overgangsalder.

Human Growth Hormone Testosteron TherapyHormonbehandling er en populær behandling som reverserer de negative effektene av avtagende hormonnivåer. Denne terapien behandler testosteronmangel hos menn og postmenopausale symptomer hos kvinner, og også tar sikte på å forsinke den naturlige aldringsprosessen.

Fakta

Fra 4-5 millioner amerikanske menn lider av lavt testosteronnivå, i henhold til Food and Drug Administration. Normale nivåer av testosteron varierer fra person til person, men ifølge Jon Kaiser, MD, er en manns optimale området mellom 500 og 1000 ng / dl og en kvinnes er mellom 50 til 100 ng / dl.

Testosteron er et veksthormon produseres i testiklene (menn), og i eggstokkene og binyrene (kvinner). Det er et viktig hormon som hjelpemidler i puberteten og voksen vekst. Testosteron regulerer styrken, fettfordeling, bentetthet, muskelmasse og produksjonen av røde blodceller. AAGHealth.com sier at hormoner ikke avslå fordi du alder --- alder deg fordi hormonene synke.

Konvensjonell menneskelig veksthormon, eller HGH, gir testosteron terapi syntetiske kosttilskudd for å øke testosteron produksjonen. Imidlertid er de langsiktige fordeler på aldring ennå ikke konstatert.

Menn

Ufrivillig, eller "mannlig overgangsalder", er endringen i fysiske og psykiske forhold knyttet til aldring. Dette er nedgangen i naturlig testosteron produksjon som starter fra 25-årsalderen Unormale testosteronnivå under Ufrivillig barnløshet kan være et alvorlig helseproblem som krever legehjelp.

Vanligvis kan lavt testosteron hos menn fremstå som symptomer assosiert med normal aldring: økt vektøkning, dårlig muskel tone, lav sexlyst og dårlig søvn.

Kvinner

Eggstokkene slutter å produsere østrogen og progesteron hormoner etter overgangsalderen. Dette er viktige hormoner i svangerskapet og menstruasjon og for kvinners generelle fysiologi. HGH kosttilskudd hjelpe til å kontrollere post-menopausale problemer. De forhindrer eller langsom osteoporose og forhøyet hetetokter og vaginal tørrhet. Postmenopausale kvinner nytte av HGH testosteron økt libido.

Ufrivillig barnløshet

HGH testosteron terapi er faktisk to forskjellige hormonterapi. De brukes i kombinasjon for å tilveiebringe en optimal effekt. HGH er politimesteren anti-aldring hormon mens testosteron er ytelsen hormon.

HGH terapi fremmer vekst av bein og leddbånd; opprettholder bentetthet og vevsvekst i hår, hud og negler; regulerer immunforsvaret; og støtter rutinemessig vedlikehold, reparasjon og evne til å bekjempe sykdom og regenerere skadet vev.

I tillegg til testosteron fordeler for sex-stasjonen, fremmer det også kognitive evner, reduserer fett og øker muskelmassen. Dette hormonet opprettholder ungdommelig kraft som avtar med aldring.

Søknad

HGH og testosteron er tatt i flere former: injeksjoner, kremer, geler, tabletter og pellets. Intervallet varierer fra noen timer til uker til, i noen tilfeller, så sjelden som hver måned. Konsultere legen din for riktig behandlingsmetode og intervall.

Hva forårsaker rødme og svette hender?

Svett palm syndrom har en medisinsk navn kalt palmar hyperhidrosis. Det er mer enn en flau eller ulempe for noen mennesker, påvirker deres livskvalitet. Hyperhidrose er et resultat av en overaktiv produksjon av svette gjennom det autonome nervesystemet som kommer i brysthulen.

Gener

The Center for hyperhidrosis rapporterer at nesten 40 prosent av tilfellene av rødme og svette hender er genetisk.

Progresjon

Symptomene på palmar hyperhidrosis kan starte i barn og gradvis forverres gjennom ungdomsårene og voksen alder.

Fedme

Fedme og skjoldbrusk lidelser ofte er knyttet til overdreven svetting.

Sykdom

Svette håndflater kan være et resultat av en medisinsk tilstand, for eksempel endring av hormoner i overgangsalderen, psykiatriske lidelser eller hypertyreose.

Sykdom

Andre sykdommer i det endokrine systemet som diabetes, kan Addisons sykdom eller hypoadrenalism forårsake rikelig palm svetting.

Stress

Stress eller angst kan utløse kjertlene til å produsere mer svette som kroppen forbereder seg på en defensiv posisjon.

Hva Medisin forårsaker hårtap?

Folk tenker ofte på medisinsk hårtap som en bivirkning av kjemoterapi behandling for kreftpasienter. Men mange reseptbelagte og over-the-counter medisiner føre til hårtap når de brukes i en lengre periode. Medisiner du tar for langsiktige medisinske tilstander, som for eksempel ADHD, diabetes og hjertesykdom, og kortsiktige medisinske tilstander, som for eksempel sesongmessige allergier, kan føre til hårtap.

ADHD Medisinering

Medikamenter som benyttes for ADHD, slik som Adderal og klonidin, føre til at håret synlig tynne når de brukes over en periode på flere år. Medisiner som brukes til å behandle ADHD ofte forstyrrer blodsirkulasjonen til hjernen, som gradvis fører fra sprøtt hår til håravfall.

Diabetes medisiner

Medisiner som brukes for å kontrollere blodsukkeret hos diabetikere kan føre til at håret blir sprø. Over tid vil det sprøtt hår forårsaket av blodsukker medisiner til slutt faller fra hodet. Håret faller fra hodebunnen vil først føre til usammenhengende skallethet fulgt til slutt av total skallethet hos menn og kvinner.

Allergi medisiner

Allergi medisiner er vanligvis tatt på en etter behov i løpet av våren og høsten. Selv om disse medikamentene er vanligvis brukes kort sikt, er noen Shedding av håret for å bli forventet. Fordi allergi medisiner er vanligvis brukes kort sikt, er håravfall som regel en mindre bekymring.

Anti-depressiva

Folk som er på anti-depressiva, som Zoloft og Prozac, ofte opplever skallethet. Mye som medisiner som brukes til å behandle ADHD, medisiner som brukes til å behandle depresjon kompromisser blodtilførselen til hodebunnen og hjernen, noe som fører til håravfall.

Menopause behandlinger i Women

Menopause behandlinger, for eksempel hormonerstatnings, føre til hårtap, fordi nivåene av hormoner i overgangsalderen kvinner er i en konstant tilstand av forandring. Under og etter overgangsalderen, kan hormonene også føre til at håret til å utvikle på steder hvor kvinner vanligvis ikke ville se håret slik som i ansiktet. For å bekjempe håravfall og hår vekst problemer under og etter overgangsalderen, bør kvinner rådføre seg med lege om vitaminer som fremmer sunn hårvekst.

Hjerte og kolesterol medisiner

Fordi hjerte-og kolesterolmedisiner arbeide for å bedre blodgjennomstrømningen i hjertet og blodårene, sirkulasjonen av blod til og fra hodebunnen er ofte kompromittert, noe som fører til tynt hår og skallethet. Legen kan anbefale å øke mengder av visse vitaminer i kosten.

Klimaendringer med medisinsk indusert Håravfall

Når du tar visse medisiner, nivåer av næringsstoffer og vitaminer fra maten du spiser er ofte dårlig absorberes og brukes av kroppen. Når begynner behandling ved hjelp av medisiner for ADHD, diabetes, allergier og andre forhold som er omtalt her, kan det være lurt å diskutere potensialet for hårtap med legen din. Legen kan anbefale visse vitamin og mineraltilskudd du kan ta for å forhindre håravfall mens du bruker disse medikamentene.

Om Menopause med svimmelhet og kvalme

Om Menopause med svimmelhet og kvalme


En kvinne som når neste nivå av kvinnelighet kan fryde seg i å si farvel til rotet og smerte av hennes månedlige menstruasjon. Nå sier hei til overgangsalderen, et nytt kapittel i en moden kvinne livssyklus. Ingen flere tamponger, ikke mer oppblåsthet, ikke mer premenstruelt syndrom (PMS). Dessverre er denne nye endringen ikke uten ubehag, inkludert svimmelhet og kvalme.

Menopause

Mens er gresk for månedlig, og pausis betyr stoppe. Dette er den tiden i en kvinnes liv når eggstokkene produserer mindre østrogen og progesteron. Disse to hormonene er avgjørende for reproduksjon, så når en kvinne slutter å produsere dem, vil kroppen forandre på subtile måter. Ifølge The North American Menopause Society, oppstår overgangsalderen når en kvinne går 12 måneder uten menstruasjon.

Svimmelhet

Menopause symptomer vil ikke være den samme for hver kvinne. Dawn M. Olsen i overgangsalder A til Z sier litt svimmelhet relatert til menopause symptomer er forårsaket av endringer i blodårene i nervesystemet på grunn av lavere østrogennivå. Symptomer som hetetokter og migrene kan føre til svimmelhet og vertigo. Noen kvinner sliter med depresjon, irritabilitet, frustrasjon, humørsvingninger og angst, som alle kan forårsake anfall av svimmelhet.

Hvis en menopausal kvinne lider av leddgikt i halsen eller nakkesøylen, kan arteriene som går opp på baksiden av halsen som fører til hjernen blir komprimert og innsnevre strømmen av blod bærer hormoner. Dette vil også føre til svimmelhet.

Kvalme

Kraftig svimmelhet kan skape en følelse av svaiende, fallende eller spinne, som kan forårsake kvalme. Tilstanden blir verre med bevegelse. Menopausal tretthet forårsaket av søvnløshet og nattesvette kan skape en slags reisesyke.

En reduksjon i østrogen, hormonet primært ansvarlig for fettfordelingen hos kvinner, kan føre til anfall av kvalme. Progesteron, et betydelig hormon som produseres av eggstokkene, er viktig i balansering elektrolytter og sukker. Reduserte nivåer av dette hormon i overgangsalderen kan skape en ubalanse i prosessen, noe som fører kvalme.

Forsiktighetsregler

Det er ikke en god idé å automatisk anta et symptom som svimmelhet er forbundet med overgangsalderen, sier Dr. JoAnn Manson, sjef for forebyggende medisin ved Brigham and Women Hospital. Det kan være en ikke-relaterte tilstand, som en tumor, eller en bivirkning av andre midler, inkludert blodtrykk medisin og med østrogenbehandling.

Hvis du blir svimmel mens du kjører, sykle, krysset en gate, gå ned trapper eller ved hjelp av en kniv mens matlaging, kan du skade deg selv eller noen andre. Alvorlige tilfeller av svimmelhet eller kvalme kan kreve medisinsk behandling.

Tips

Hvis du føler deg svimmel, ligge ned før den passerer. Hold deg godt hydrert og ikke hoppe måltider. Svimmelhet og kvalme symptomer på overgangsalder kan føre til tap av matlyst, men hvis du ikke mottar de riktige kalorier og næringsstoffer for energi, vil du bare forverre symptomene dine.

Hva er årsakene til Leg Cramps i kvinner?

Hva er årsakene til Leg Cramps i kvinner?


Det er flere årsaker til leggkramper. Både kvinner og menn får noen typer leggkramper, men kvinner har noen leggkramper at menn ikke får.

Trening

Når du trener kan du ha varme kramper i forskjellige muskler inkludert i bena. Ifølge Mayo Clinic, kramper generelt resultat fra deg har ikke hatt nok væske. En ubalanse av kalsium eller kalium kan også være en faktor.

Night

The Mayo Clinic sier at selv om leggkramper om natten kan skyldes diabetes eller PAD (perifer karsykdom), årsaken er mest tiden ukjent. De er mer vanlig med eldre mennesker og gravide kvinner.

Graviditet

The March of Dimes bemerker at biologiske og fysiske forandringer under svangerskapet kan føre til leggkramper i andre og tredje trimester. Årsaken kan blant annet muskelspenninger, problemer med blodsirkulasjonen og ikke nok væske.

Hormoner

Endringer i hormoner i overgangsalderen kan forårsake kramper i bena. Dessuten kan en bivirkning av hormonsubstitusjonsbehandling (HRT) være leggkramper. Hormonrelaterte kramper vanligvis løse.

Kramper

Stretching, ikke sittende eller stående for lenge, massasje, drikke nok væske og regelmessig mosjon kan bidra til å unngå leggkramper.

Advarsel

Smerte, ikke kramper, med betennelse spesielt etter å ha sittet lenge bør vurderes for en mulig blodpropp.

Hvordan takle hetetokter

En dukkert i produksjonen av kvinnelige hormoner i overgangsalderen fører til at hypothalamus i hjernen vår, temperaturen regulator av kroppen vår, til å gå ut av balanse. Denne ubalansen fører til at blodkarene seg sammen og utvide seg i en ulovlig måte å generere en oppvarmet, flush følelse på huden som kalles hetetokter. Her er måter å takle hetetokter i overgangsalderen.

Hvordan takle hetetokter

En trening i minst 30 minutter hver dag for å øke endorfin nivåer i blodet. Dette hormonet er naturlig redusert i systemet i overgangsalderen. Øvelse begrenser også hyppighet og varighet av hetetokter.

Kjole i pustende materialer som bomull å spre varmen og la luftsirkulasjon på hudoverflaten. Bruk bomullslaken på senga mens du sover. Øk vanninntaket for å kjøle ned kroppen.

redusere inntaket av mat og krydret varme drikker som har en tendens til å øke kroppstemperatur. Husk å supplere din diett med vitamin E, B og C sammen med magnesium, som disse viktige næringsstoffer går tapt på grunn av overdreven svetting.

slappe kroppen din med dype pusteøvelser for å forebygge stress stimulert hyperventilering. Bruk aromatiske dufter og eteriske oljer som lavendel, ylang ylang, vanilje, rose og salvie å roe sansene.

Oppbevares kjølig ved å kjøre AC og vifte. Bruk fuktige kluter ofte i løpet av dagen for å fukte huden din.

Hint

  • Kutt ned på røyking og inntak av koffein og alkoholholdige drikker som disse utløse hetetokter.
  • Ikke ta vitamin E tilskudd mer enn 200 IE hvis du har en historie med hypertensjon.

Østradiol Absorpsjon Patch Vs. Cream

Østradiol Absorpsjon Patch Vs.  Cream


Hvis du vurderer å erstatte de hormoner i overgangsalderen, kan du velge syntetisk østrogen og progesteron narkotika, med deres relaterte helserisiko, eller bioidentical (naturlige) hormoner, som har mindre risiko. Bioidentical hormoner, laget fra vill yams, er identisk med en kvinnes hormoner. Hvis du velger å bruke bioidenticals, spør legen din for å tilpasse dosering for en av østrogener, som østradiol, etter patch eller en krem ​​utlevert som en gel gjennom en praktisk pumpe, og også for naturlig progesteron for å motsette seg enhver risiko som utgjøres av østradiol .

Betydning

På noen alder, kan du oppleve mulige menopausale symptomer som hetetokter, manglende urin kontroll og vaginal tørrhet. Hvis du gjør det, østradiol patcher eller kremer (geler) påføres huden kan forbedre disse forholdene.

Funksjoner

Ifølge finske forskere rapporterer i tidsskriftet "Maturitas" i 2001, var det ingen signifikant forskjell i østradiol absorpsjon etter kvinners bruk av lapper kontra gels. I tillegg G. Samsioe, i tidsskriftet "Climateric" i 2004, indikerte at patcher og geleer er like effektiv i behandling av menopausale symptomer.

Convenience

Ifølge Samsioe, kan lapper forårsake hudirritasjoner, og derfor har geler blitt utviklet for enkelhets skyld.

Behandlinger

Du kan kjøpe tilpassede bioidentical formler på compounding pharmacies.You kan også velge mellom følgende FDA-godkjente konvensjonelle legemidler: Climara og Vivelle-Dot østradiol patcher, EstroGel aktuell gel, Estrasorb aktuell emulsjon og Prometrium (naturlig progesteron) kapsler. Hudområder og geleer brukes på magen eller indre arm. Følg anvisningene på etiketten.

Betraktninger

Hvis legen foreskriver bare konvensjonelle legemidler, eller ingen medikamenter i det hele tatt, for menopausale symptomer, kan du først finne en compounding apotek gjennom Internett, og så spør en farmasøyt der navnene på leger som foreskriver østradiol patcher eller gels.

Vitaminer for kvinner på HRT

Vitaminer for kvinner på HRT


Den kvinnelige kroppen går gjennom en rekke endringer i livet. En moden kvinnes helse behov endres med kroppen hennes, og de fysiske og mentale endringer forårsaket av utarmet hormoner etter overgangsalderen krever spesiell oppmerksomhet. Noen kvinner velger å fylle manglende hormoner ved å ta spesielt opprettet narkotika for å redusere ubehag av overgangsalder. Vitamintilskudd kan bidra til å oppveie helserisiko forbundet med hormonbehandling.

Hormonbehandling (HRT)

Syntetiske HRT narkotika er kjemisk endret former for hormoner avledet fra urinen til gravide hopper. Ifølge en studie av kvinner Health Initiative, kan syntetisk HRT forårsake brystsmerter, kortpustethet, bryst klumper, synsproblemer, svimmelhet og depresjon. Tryggere alternativ er bioidentical hormoner laget av planter.

Pasienter som tar HRT er gjenstand for en økt risiko for brystkreft, hjerneslag, hjerteinfarkt, blodpropp i bena og lungene, eggstokkreft og livmorkreft. Dette er hvorfor det er viktig å supplere et sunt kosthold med vitaminer som kan bidra til å redusere de medisinske risikoen ved hormonbehandling.

Antioksidanter

En studie kalt kvinnenes Angiografiske Vitamin og østrogen (WAVE) prøve publisert i Journal of American Medical Association rapportert at kvinnelige koronar sykdom deltakere på HRT som tok vitamin C og E hadde den høyeste dødsraten. Samlede resultatene antydet vitaminer hadde ingen effekt på koronar helse ene eller den andre.

Vitamin K

Bentetthet avtar drastisk etter overgangsalderen. Vitamin K er kjent for å påvirke bein metabolisme ved å tilrettelegge syntesen av osteokalsin (BGP). Derfor er det lurt for kvinner i overgangsalderen for å ta et daglig vitamin K supplement av 90mcg.

Vitamin A

Vitamin A er nødvendig for syn, cellevekst og et sunt immunsystem. Ifølge Institute of Medicine, mer enn 3,000mcg en dag med dette vitamin øker risikoen for benbrudd. Fordi postmenopausale kvinner er allerede utsatt for osteoporose, er det best å holde seg til den foreslåtte anbefalt daglig inntak av 700mcg.

Iron

Selv om jern er ikke et vitamin, det er et viktig mineral som kvinner trenger å forhindre anemi. Anbefalt daglig dose er 8 mg om dagen for postmenopausale kvinner, uavhengig av om de er på HRT. Hold deg til den anbefalte dosen fordi for mye jern kan føre til magesyke og øke risikoen for hjertesykdom.

Vitamin D

Vitamin D er avgjørende for riktig absorpsjon av kalsium, som er avgjørende for beinhelse. Et kalsiumtilskudd er mest effektive når de tas med vitamin D. Anbefalt daglig inntak av kalsium for damer er 1.500mg og bør kombineres med 400 IE vitamin D for optimal absorpsjon.

Vitamin B Complex

B-vitaminer som er nødvendig for energi. En mangel på vitamin B12 kan føre til anemi, så vel som demens hos eldre mennesker. Derfor er supplere dietten med vitamin B-komplekset anbefalt for generelt god helse hos kvinner på HRT.

Hva er behandlingen for postmenopausale Håravfall?

Hva er behandlingen for postmenopausale Håravfall?


Hårtap hos kvinner er ofte en pinlig og frustrerende opplevelse at kvinner tåle etter å ha gått gjennom overgangsalderen. Kvinner mellom 45 og 55 vil gå gjennom denne overgangsperiode der eggstokkene slutter å produsere egg og hennes menstruasjon bremser ned eller stopper helt. Mens det kan være en glede å ikke måtte forholde seg til en månedlig menstruasjon lenger, kan kvinner står overfor hårtap, hetetokter, nattesvette, kvalme, hodepine og en mengde mer ubehagelig forhold.

Aktuelle behandlinger

Gjenopprette hår tapt under menopause er ikke en eksakt vitenskap. Prøv ulike metoder til du oppnår de resultatene du ønsker. Aktuelle behandlinger, ofte solgt over-the-counter eller tilgjengelig fra legen din på resept kan gi svar. For hårtap, finne en aktuell salve med østradiol som en av de viktigste ingrediensene, for eksempel Crinohermal. Spør på apoteket for anbefalinger om aktuelle behandlinger, inkludert ingredienser kjent for å regrow håret.

Hormonbehandling

Hormonbehandling (HRT) er en vanlig behandling under og etter overgangsalderen som hjelper hjelpemiddel i å utvinne østrogen tapt under overgangsalderen; dette er nyttig for håravfall og andre bivirkninger fra hormonelle endringer. HRT-er er vanligvis tilgjengelig i piller eller kremer som en lege kan foreskrive den, eller du kan kjøpe det over disk. Mens HRT er er vanlig, være klar over den potensielle risikoen, som kan inkludere brystkreft, hjertesykdom og en høyere sannsynlighet for å få slag.

Minoxidil

Minoxidil, også kjent som Rogaine eller Avacor, er solgt over-the-counter i aktuell form og ikke bare bidrar til å hindre hårtap, men kan bidra til å stimulere gjenvekst etter overgangsalderen. Tradisjonelt menn bruker Rogaine, men det er også Rogaine ment spesielt for kvinner og kan fungere godt etter menopause hår loss.Ask ditt lokale apotek for en Minoxidil program som Rogaine, følge veiledningen for behandling.

Naturlige behandlinger

Naturlige behandlinger omfatter anvendelse av en rekke phytoestrogen og ikke-østrogen urter for å behandle hårtap etter menopause. Phytoestrogen urter, for eksempel klaseormedrue og dong quai, behandle lave hormonnivåer, men bare bruke dem post-menopause som de kan også erstatte manglende østrogen hormoner i overgangsalderen, og det anbefales derfor ikke for hormonell ubalanse problemer. Non-estrogenic urter som macafem, inneholder ikke østrogen, men bidra til å fremme naturlige hormoner i kroppen din som kan hjelpe til med hårvekst.

Hvordan bli kvitt en forstørret livmor

En forstørret livmor oppstår fra en rekke grunner, inkludert varierende hormoner i overgangsalderen, livmor fibroids (ikke-kreftsvulster) innenfor eller langs livmor vegger, arrdannelse fra kirurgi i bekkenområdet som fører til endometriose, og kreftsvulster eller polypper inne i livmoren. Finne årsaken til forstørrede livmoren er første skritt mot å redusere størrelsen.

Hvordan bli kvitt en forstørret livmor

•  Kontakt legen din hvis du har bekkensmerter, smerter under samleie eller ikke-menstruasjonsblødning. Han eller hun vil lytte nøye til din forklaring på symptomene.

Få blodprøver og røntgen eller CT skanner legen bestillinger. Blodprøver bestemme hormonelle svingninger og skanner avsløre arrdannelse, muskelknuter eller andre svulster i livmoren.

Ta hormontilskudd dersom legen diagnostiserer en mangel på hormoner som årsak for en forstørret livmor. Hormoner er foreskrevet bare hvis du ikke har en historie med brystkreft.

Hør med legen din om kirurgi for en forstørret livmor. Kirurgi for å fjerne cancerøse eller ikke-cancerøse tumorer, eller for å fjerne arrvev fra en tidligere operasjon vil bidra til å redusere størrelsen av livmor og lindre symptomene. En myomektomi er en operasjon som utføres for å fjerne fibroidene, men det bevarer fruktbarhet. Blir en hysterektomi utført dersom kreftsvulster er åpenbare, og fruktbarheten kan berges med denne operasjonen.

Hint

  • Kjemoterapi og stråling kan anbefales for kreftsvulster. Jerntilskudd er anbefalt for de med tunge menstruasjon forårsaket av en forstørret livmor.

Acid Reflux flareups under overgangsalder

Acid Reflux flareups under overgangsalder


Halsbrann kan være det minste av en kvinnes bekymringer som hun går gjennom overgangsalderen. Men hvis den forblir ubehandlet, kan acid reflux forårsake alvorlige helseproblemer over tid.

Acid Reflux

Gastroøsofageal reflukssykdom --- også kjent som GERD --- oppstår når magesyre sprut tilbake opp i spiserøret, det organ som forbinder munnen til magen. Halsbrann er den viktigste symptom på GERD.

Andre symptomer

Foruten halsbrann, kan GERD forårsake symptomer som irritasjon i halsen, en syre smak i munnen, dårlig ånde; laryngitt, kronisk hoste, svelgeproblemer, kvalme og raping.

Hormonelle endringer kan føre til GERD

Mange medisinske studier har vist at varierende hormoner i overgangsalderen kan øke en kvinnes acid reflux problem. Forhøyede eller ubalanserte nivåer av hormonene østrogen og progesteron er knyttet til GERD.

P-piller kan være en gjerningsmann

Orale prevensjonsmidler, østrogen blokkere og selv over-the-counter hormon produkter kan faktisk øke kroppens produksjon av magesyre.

Unn GERD å unngå mer alvorlige problemer

Magesyre kan erodere, inflame og arr spiserøret. I ekstreme tilfeller kan GERD føre til esophageal kreft. En lege kan forskrive antacids eller reseptbelagte syreblokkere for GERD.

Naturlige alternativer for ERT

Naturlige alternativer for ERT


Østrogenerstatningsterapi er behandling for å bekjempe tapet av naturlig østrogen i overgangsalderen. ERT kan behandle symptomer på overgangsalder, som hetetokter og søvnforstyrrelser. Ifølge University of South Alabama, bivirkninger som kvalme og vektøkning er mulig med ERT og det kan også øke risikoen for endometrial og brystkreft. Det er naturlige alternativer til ERT.

Plantevern

Plantevern er bruken av planter for medisinske formål. Når gjort i forbindelse med sunne livsstilsvalg, kan Plantevern naturlig lette noen av symptomene på overgangsalder ved å gjenopprette hormonbalansen. Deler av anlegget, slik som blader eller rot, eller hele anlegget kan brukes til å lage urtemedisin. Noen av plantene som kan brukes som alternativer til ERT inkluderer klaseormedrue for hetetokter og utmattelse, ginseng for tretthet og svakhet, og johannesurt eller vendelrot rot for angst og depresjon. De som bruker urtemedisiner bør ikke ta urter og legemidler i samme sittende, da dette kan påvirke hastigheten som den farmasøytiske stoffet absorberes.

Akupunktur

Akupunktur, en gammel kinesisk medisinsk behandling som involverer innsetting av svært tynne nåler inn i huden på ulike akupunkturpunkter på kroppen, kan være et naturlig alternativ til ERT. Det er vanligvis svært lite ubehag i akupunktur fordi nålene er så tynne. Vestlig medisin utøvere tror akupunktur er effektivt fordi det stimulerer kroppens naturlige smertestillende og øker blodstrømmen, mens kineserne mener det re-balanserer kroppens energi. Akupunktur kan også regulere en kvinnes hormoner i overgangsalderen og lindre symptomer som tretthet, søvnløshet, hetetokter, depresjon og smerte, samtidig som økende appetitt og energi.

Diett

En diett ment å adressere de fysiske endringene som følger menopause kan være et alternativ til ERT. Plantebaserte matvarer som har phytoestrogen, som antas å etterligne en svakere form for østrogen i kroppen, kan handle for å erstatte østrogen tap som oppstår i overgangsalderen. Foods høy i phytoestrogen inkluderer rå soyabønner, miso suppe, tempeh, tofu og soyamelk. Linfrø inneholder også phytoestrogen og i tillegg til å behandle menopause symptomer, det kan også være noe lavere kolesterol og risiko for brystkreft. Bare bakken eller hele linfrø, snarere enn linfrøolje, inneholder egenskapene som er nødvendige for å lette symptomer på overgangsalder. Omega-3 fettsyrer har anti-inflammatorisk egenskaper som også kan være nyttig for hjerte-, bryst og bein helse i kvinner i overgangsalderen. Noen av de matvarer som har omega-3 er sjømat, valnøtter, egg og rapsolje.

Menopause urte rettsmidler

Hormonelle svingninger før, under og etter menopause føre til mange fysikalske og psykologiske forandringer. Humørsvingninger, depressive Bouts, hetetokter, kalde outs og endringer i seksuelle lyster ofte følger menopause. Mens det er en overflod av legemidler som brukes til å behandle kvinner i overgangsalderen, er det mange urte like effektive rettsmidler for overgangsalder.

Dong Quai, Ginseng, Tare og Alfalfa

En av de mest vitale urte kurer for kvinner i overgangsalderen er dong quai. Hjelpe til å lindre hetetokter, er ikke bare rik på østrogen denne urten, har det også ingredienser som bidrar til å gjøre blodårene stabil. Mens ginseng inneholder forløpere for progesteron og testosteron hormoner, hjelper alfalfa stimulere produksjonen av østrogen, noe som hever den reduserte østrogennivået i overgangsalderen kvinner. Man kan også ta tang tare, på grunn av sin testosteron og progesteron-stimulerende midler. Det hjelper kontroll svingende humørsvingninger når det tas som et pulver eller i tilberedt mat.

Svart cohosh, Sarsaparilla, False Unicorn Root og bringebær

Klaseormedrue er en annen viktig naturlig overgangsalder rette. Rik på ingredienser som hjelper kroppen din skille ut den nødvendige mengden av østrogen, hjelper klaseormedrue med livmor spasmer og kramper som ofte følger menopause. Ta en teskje av klaseormedrue juice hver dag. Du kan også ta en teskje av tørket og pulverisert sarsparilla å dra nytte av progesteron og testosteron stimulerende ingredienser for å hjelpe til med energinivå. Du kan få en effektiv lindring av hormonell ubalanse, tap av sexlyst, livmor uregelmessigheter og kramper med daglig inntak av to teskjeer av falske unicorn root pulver eller en te laget med 2 ts tørkede bringebær blader i en kopp kokende vann.

Lakris, Gingko Biloba, Havre og Nettle

Lakris rot som du kan gjøre om til en te har liknende effekter som østrogen. Dette hjelpemidler bedre styring av hormonelle forhold i overgangsalderen. Ginkgo biloba, på den annen side, hjelpemidler i behandling av kald svette og glemsel, vanlig i kvinner i overgangsalderen. Havre spises som mat eller oatstraw inntas som en drink som en infusjon vil balansere i varierende hormonnivåer. Du kan også drikke to kopper brennesle te om dagen, for regularisering av hormoner i overgangsalderen.

Andre urte rettsmidler

Mens chasteberry hjelper stimulere progesteron sekresjon, løk å opprettholde vanlig bentetthet, som begge er påvirket på kvinner i overgangsalderen. En brygge av to deler hver av melk tistel frø og motherwort, en halv del av rosmarin og en kvart del av ginseng blandet sammen med kokende vann og preges i en halv time danner et potent brygg for hot flash lettelse.

Hvordan unngå hjerte hjertebank som følger Menopause

Hvordan unngå hjerte hjertebank som følger Menopause


Under overgangsalderen, kan østrogen og progesteron svinge vilt som kroppen din slutter sine fertil år. Denne hormonelle omveltninger forårsaker symptomer hos de fleste kvinner. Noen symptomer som hetetokter, er godt kjent. Andre, for eksempel hjertebank - eller følelsen av at hjertet ditt er racing eller hoppe beats - er mindre kjent, og kan derfor være skremmende. Selv om intet mindre enn hormonbehandling vil balansere ut hormoner i overgangsalderen - og forresten, kan hormonbehandling i seg selv føre til hjertebank - du kan gjøre andre endringer i livsstil for å redusere sjansene for å oppleve denne ubehagelige symptom.

Bruksanvisning

eliminere koffein fra kostholdet ditt. Det vil ikke påvirke hormonene dine, men koffein kan disponere ditt hjerte til hjertebank. Ved å kutte ut koffein, er du redusere sjansene for at det vil være stoffet som - sammen med dine hormoner - "setter deg over kanten" inn hjertebank.

Unngå andre stoffer, særlig sentralstimulerende midler, som gjør hjertebank mer sannsynlig. De Epigee kvinnehelse hjemmeside antyder du unngå disse stoffene i overgangsalderen: decongestants, nikotin, slankepiller og - selv om det er et dempende og ikke et sentralstimulerende - alkohol.

Reduser stress og angst i livet ditt, eller finne effektive måter å håndtere det. Igjen, dette vil ikke påvirke hormonene dine direkte, men angst gjør hjertebank mer sannsynlig. The University of Maryland Medical Center antyder pusteøvelser, tai chi eller yoga.

Legg merke til dine triggere og unngå dem. For eksempel, hvis du merker at kraftig trening fører til hjertebank, trene litt mindre iherdig for en litt lenger.

Tips og advarsler

  • Utelukke andre årsaker til dine hjertebank ved å besøke legen din. Noen andre forhold som kan føre til hjertebank inkluderer stoffskiftesykdommer, hjertesykdommer, hjerteklaffproblemer, elektrolyttforstyrrelser, anemi eller hypoglykemi.
  • Alltid legen din for eventuelle hjerte-relaterte symptomer.

Overgangsalder Over 60

Overgangsalder, et naturlig fenomen som vil skje med alle kvinner som de blir eldre, er når kvinnen slutter eggløsning, en med reduksjon i mengden av hormoner som produseres. Den alder hvor en kvinne går gjennom overgangsalderen kan være så tidlig som hennes 30-årene eller senere inn til hennes 60s og til og med 70-tallet. Det er et spørsmål om når kroppen bestemmer seg for at det er på tide å slutte å få barn.

Hva er overgangsalder?

Den kliniske fastsettelse av overgangsalderen er den siste dagen av en kvinnes siste periode, da kroppen hennes stopper eggløsning og Shedding eggene, men leger vanligvis vente et år å fullt erklære en kvinne har gått gjennom overgangsalderen. For så lenge som to år tidligere, kan kvinnen begynne å ha symptomer som hetetokter og humørsvingninger i løpet av en periode som kalles perimenopause. Det er fordi symptomene mest forbundet med overgangsalderen faktisk skje før overgangsalderen hendelsen; perimenopause og overgangsalder er ofte kombinert i én periode på overgangsalder.

Hormoner i overgangsalderen

De mest vesentlige endringer i kroppen til en menopausal kvinne, spesielt i de over 60 år, er forårsaket av uberegnelige svingninger av hormoner som østrogen og progesteron. Disse hormonene bidra til å starte og regulere den kvinnelige perioden. Når produksjonen av disse hormonene bli ujevn, kan en kvinnes periode bli ujevn også, og kan omfatte spotting eller lange perioder med kraftig blødning.

Alder og overgangsalder

En kvinnes alder når hun begynner overgangsalder er bestemt av kroppen hennes egen biologiske klokke. Dessuten kan perimenopausal symptomer starte oftest mellom tre til fem år før hennes siste periode, men for noen kan begynne 10 til 15 år før hennes siste periode. Så mens en kvinne kan begynne å ha menopause symptomer på 45 år, kan hun faktisk ikke har hennes siste periode inntil hennes 60s.

Menopause Faktorer

Mens menopause er et naturlig fenomen, er det visse faktorer som kan føre til at prosessen for å få raskere. Visse operasjoner som en hysterektomi samt kjemoterapi og strålebehandling kan føre til en kvinne biologiske klokke å skynde seg og endre hennes hormonnivåer. Faktisk kan en hysterektomi føre til en umiddelbar overgangsalder. Brystkreft og andre kreftformer er mer utbredt i eldre voksne og kan være årsaken til overgangsalder hos kvinner som ikke har hatt sin siste perioden av den tiden de nå 60.

Postmenopausale Problemer

Som en kvinne aldre og går gjennom overgangsalderen, blir kroppen hennes mer utsatt for hjertesykdom og osteoporose. Hormonene produseres av kvinnen er en naturlig beskyttelse mot oppbygging av plakk i blodstrømmen, men når hormonnivået slippe de er mer som å lide av hjertesykdom. Kalsium er også viktig å opprettholde bentetthet og postmenopausale kvinner trenger å øke sitt inntak av kalsium eller annet møte benskjørhet. Begge disse faktorene er spesielt farlig for kvinner som ikke har hatt sin siste perioden før 60, som kroppene deres er eldre og krever mer vedlikehold.

Overgangsalder og Hånd Pain

Hvis du opplever hånd smerter og er en menopausal kvinne, kan smertene være forårsaket, delvis ved varierende og deretter avtagende hormoner.

Hormoner og deres innflytelse

Curehandpain.com forklarer at carpal tunnel syndrom kan forverres ved endringer i hormoner. Hvis du opplever prikking, nummenhet og smerter i hånden, spesielt om natten, kan du ha utviklet denne tilstanden.

Andre Innflytelsesrike Sykdommer

Carpal tunnel syndrom kan også være resultatet av repeterende bruk av hendene; leddgikt, som mange kvinner i overgangsalderen sliter med; en skjoldbruskkjertelen ubalanse, som også er utbredt blant kvinner i overgangsalderen; og diabetes, en annen sykdom som mange kvinner i overgangsalderen må forholde seg til.

Alder og sykdommer

Aldring setter deg høyere risiko for en rekke sykdommer, og disse forholdene kan resultere i hånden og smerter i kroppen, ifølge Achuherbxia.com. Artritt kan føre hånden smerte Som det systemiske sykdommer så som sklerodermi, lupus, podagra, diabetes, Pagets sykdom og leukemi.

Andre hensyn

The National Institutes of Health (NIH) har undersøkt sammenhengen mellom muskel- og skjelettsmerter, i hendene og andre steder, og kjønnshormoner østradiol, androstendione, testosteron og DHEA-S, sammen med prolaktin, i løpet av overgangsalderen overgangen. Menopausal smerte er signifikant relatert til østradiol, konkluderte NIH.

Bone Loss

Østradiol påvirker en kvinnes organer og hennes bein samt hennes seksuell og reproduktiv fungering. Tap av østradiol, sammen med andre hormoner i overgangsalderen, kan akselerere tap av benmasse og resultere i osteopororis, som til slutt kan føre til bensmerter.

Endokrinologi av overgangsalder

Overgangsalder er naturlig opphør av fruktbarhet og menstruasjon som skjer hos kvinner på slutten av sine fertil år. Under overgangsalderen, oppstår flere viktige endringer i hormonproduserende endokrine systemet.

Fakta

Før overgangsalderen, er en kvinnes fruktbarhet og menstruasjon kontrollert av balansert handling av fire hormoner: østrogen (østradiol), progesteron, follikkelstimulerende hormon (FSH) og luteiniserende hormon (LH), rapporterer Lab tester Online. Under overgangsalderen, østrogen og progesteron nivåer reduseres, mens FSH og LH nivåer stige.

Hormon Nedgang

Nedgangen i østrogen og progesteron utløser en nedgang i eggproduksjon og uregelmessigheter i eggløsning, bemerker Mayo Clinic. Vesentlige endringer i menstruasjon også forekomme.

Hormon svingninger

Under overgangsalderen, kan hormonnivået svinge fra måned til måned, ifølge Lab tester på nettet. Disse svingningene kan forårsake varierende månedlige symptomer og effekter.

Strukturelle effekter

Nedgang i hormoner i overgangsalderen påvirker de fysiske strukturer av det reproduktive systemet, så vel. US National Library of Medicine rapporterer endringer som omfatter tynning av vaginal vegger, forkorte av vagina og tynning av eksterne vev (kjønnsleppene atrofi).

Oppdager Endringer

Leger kan oppdage menopausal hormonendringer med en rekke tester, ifølge US National Library of Medicine. Vanligvis er disse testene måle nivåer av LH, FSH og østradiol.