Digidexo.com

kalsiumkarbonat natron

Hvordan bruke natron i medisin

Natron, også kalt natron, er en av de mest vanlige elementer som finnes i husholdninger rundt om i verden. Sin allsidighet gjør det bra for å holde maten frisk, for rengjøring flekker i tekstiler og tepper og for behandling av vanlige plager. Fordi det er svært grunnleggende, natron er en spesielt god syrenøytraliserende og brukes i produkter som Alka-Seltzer. Bruk den klokt i ditt eget hjem for å behandle noen vanlige plager.

Hvordan bruke natron i medisin

•  Bland 1/2 teskje natron i en kopp med kaldt vann. Rør til det fizzes og drikke raskt mens det fortsatt fizzing. Drikk umiddelbart etter et måltid for å behandle halsbrann eller fordøyelsesbesvær.

Bland 1/2 ts sukker i 1 ss varmt vann. Legg en 1/2 kopp med kaldt vann. Bland i 1/2 ts sukker, 1 ss av husholdningseddik og 1/2 ts natron. Rør blandingen til den fizzes og drikke raskt mens det fortsatt fizzing. Dette behandler også halsbrann.

Rub natron på fuktig hud etter et bad eller dusj for å lindre kløe fra tørr hud eller utslett. Lag en pasta ved å blande 3 ts natron og en teskje vann og gjelder for utslett eller blemmer for smerte og kløe lettelse.

Bland fire spiseskjeer natron i en kopp vann. Sug gasbind pads, vaskekluter eller bomullsdotter i denne blandingen, og gni på solbrenthet eller utslett for å lindre smerte og kløe.

Hell minst 1/2 boks med natron i en løpende badekar med lunkent vann. Ligge i minst 1/2 time for å avlaste intens solbrenthet eller kløe forårsaket av hud irritanter som for eksempel vannkopper eller gift eføy.

Hint

 • Hvis du glemmer en dose av natron medisin, ikke dobbelt dose. Ta dosen så snart som mulig, eller hvis det er svært nær den neste dosen, vente til neste dose.
 • Alltid konsultere en lege før du starter en medisin diett, slik legen din kan anbefale visse doser eller blandinger for din tilstand.
 • Ikke ta natron hvis du har pre-eksisterende helsemessige forhold, for eksempel høyt blodtrykk.
 • Barn under 6 år skal ikke ta noen syrenøytraliserende legemidler uten at foreskrevet av lege.

Hvordan å nøytralisere magen PH med natron

Natron lindrer symptomene på acid reflux, men ikke årsaken. Sure oppstøt, ofte referert til som halsbrann, oppstår når fordøyelsessyre unnslipper gjennom den nedre spiserørlukkemuskel. Selv om årsaker variere, vanlige triggere inkluderer sure matvarer, et svekket lavere esophageal sphincter og feil kosthold. Natron, et alkalisk, nøytraliserer mage pH ved omsetning med fordøyelses syre, effektivt å senke dens pH-nivå. Men alltid konsultere legen din før du tar noen hjemme medisiner.

Hvordan å nøytralisere magen PH med natron

•  Hell åtte gram vann i et drikkeglass.

Rør i 1/2 teskje natron.

•  Bland natron til den fullstendig i oppløsning.

Drikk natron vann ved utbruddet av acid reflux.

Hint

 • Ikke drikk natron-vann-blanding på full mage.
 • Ikke bruk natron dersom en på en natriumfattig diett.
 • Ikke for barn under fem år.
 • Oppsøk lege hvis du opplever ubehag etter inntak av natron vann.
 • Ikke bruk for mer enn to uker.
 • Oppsøk lege hvis symptomene varer mer enn to uker.
 • Rådfør deg med apoteket eller legen før du bruker hvis du tar reseptbelagte medisiner.
 • Ikke forbruke mer enn 3 1/2 ts. natron i en 24-timers periode.
 • Ikke forbruke mer enn 1 1/2 ts. i en 24-timers periode hvis over 70 år gammel.

Calcium Citrate Vs. Kalsiumkarbonat

Calcium Citrate Vs. Kalsiumkarbonat


Kalsium styrker bein, og det letter også kroppens hver muskel sammentrekning og hormon. Men ifølge en 2009 USDA rapporten bare en tredjedel av amerikanere få tilstrekkelige mengder av mineralet. Enten kalsium citrate eller kalsiumkarbonat, både reseptfrie kosttilskudd, kan bidra til å fylle gapet.

Likheter

De to er like godt absorberes av kroppen, selv mennesker med lav magesyre - for eksempel eldre voksne - har en tendens til å absorbere kalsium-citrat bedre. Begge kosttilskudd kommer i tablettform og flytende former.

Forskjeller

Kalsium citrate er mindre konsentrert enn kalsiumkarbonat, så det kan kreve å ta flere piller per dag. Kalsiumkarbonat - også anvendes for å lindre halsbrann og dårlig - har en tendens til å være billigere. Kalsiumkarbonat bør tas sammen med mat, ifølge National Osteoporose Foundation, mens kalsium citrate ikke trenger å tas sammen med mat.

Bruk

Kalsiumkarbonat bør tas med måltider; kalsium-citrat kan tas med eller uten mat. For best absorpsjon, National Institutes of Health Office of Kosttilskudd anbefaler å ta ikke mer enn 500 milligram om gangen; Hvis det er nødvendig, tar flere doser senere på dagen.

Anbefalinger

Den anbefalte daglige rasjon for kalsium for voksne yngre enn 50 er 1000 milligram per dag; for voksne eldre enn 50, er anbefalingen 1200 milligram.

Forholdsregler

Kalsium citrate og kalsiumkarbonat kan forårsake mage nød, oppblåsthet, forstoppelse og tap av appetitt. Aldri overstige 2500 milligram.

Er Coral kalsium kalsiumkarbonat?

Coral kalsium treffer forkant når reklame for sine fordeler begynte i 2003 Opprinnelig spioneringen som en kur for alt fra høyt blodtrykk til kreft, disse påstandene var grunnløse og Federal Trade Commission tok aksjon mot minst ett parti som har gjort slike krav. Når man tar en hvilken som helst ernæringsmessig supplement, er det viktig å veie fordeler med eventuelle bivirkninger.

Identifikasjon

På en rev, de steinkoraller skille ut kalsium karbonat. Revet er i hovedsak sammensatt av skuret skjeletter av disse koraller.

Beskrivelse

Høsting fra en levende korallrev å levere koraller kalsium ville forstyrre den oseaniske økosystemet. Mange selskaper skaffe korall kalsium fra kalksten som dannes av et korallrev over overflaten.

Detaljer

Coral kalsium, mens i hovedsak består av kalsiumkarbonat, inneholder også magnesium og andre mineraler og sporstoffer.

Ernæring

Kalsium innhentet gjennom naturen mat kilder er vanligvis best, men kosttilskudd som de som inneholder kalsiumkarbonat kunne bidra til å øke ditt daglige inntak.

Advarsel

Vanligvis kroppen absorberer bare 30 til 35 prosent av koraller kalsium tatt. Personer som er allergiske mot skalldyr bør ta forsiktig når du tar denne type kalsium supplement.

Hvordan lage munnvann med natron

Hvordan lage munnvann med natron


Baking soda er en naturlig desinfeksjonsmiddel som vanligvis brukes i hjemmelagde renhold ingredienser. Baking soda er også en viktig ingrediens i hjemmelaget munnvann. Dette er på grunn av sin bakterier-bekjempelse egenskaper og dens evne til å fjerne lukt fra munnen. Baking soda er også relativt billig i forhold til å kjøpe kommersielle munnvann.

Bruksanvisning

Put ¼ kopp vann i en bolle.

Legg ¼ ts. natron.

Mix til natron er fullstendig oppløst.

Legg en dråpe peppermynte eterisk olje. Dette vil bidra til å gjøre din munn lukter friskt.

Hint

 • Denne oppskriften gir en servering av munnvann. Hvis du gjør mer, lagre den i en lufttett beholder og rist den før du bruker den.

Hvordan å bleke tennene med natron

Selv om natron er mindre kraftig enn syntetiske blekemidler, det har noen fordeler. Det er billig, bra for tennene, og i motsetning til de fleste andre metoder, renser tennene faktisk. Børste etter hvert måltid med natron, og du skal se en merkbar tenner Whitening effekt innen en uke.

Bruksanvisning

Making Your Baking Soda tannkrem

•  Bland 3 deler natron med en del salt.

til flere dråper peppermynteolje, eller enhver annen naturlig olje ønskelig.

Bland i nok glyserin å dekke alt pulveret.

Tilsett vann for å tynne blandingen i en lime.

Brush som du normalt ville.

Puss tennene

Rengjør tannbørste så grundig som mulig. Bruk fingrene til å hjelpe vann get mellom bust.

Rist det meste av vannet ut av tannbørsten din. Sette lim på penselen.

Pensle foran tennene. Pass på å børste dem både opp og ned og fra side til side. gå fra tannkjøttkanten hele veien ned til bunnen av tennene.

Gjør det samme til ryggen av tennene dine.

Pass på å børste etter hvert måltid.

For litt ekstra boost, legge til noen hydrogen peroxide til natron før børsting.

Tips og advarsler

 • Natron tannkrem kan også fremstilles som et pulver. Bare la ut glyserin og vann.

Acne behandling med natron

Akne er et stort problem for mange mennesker. Selv om noen få kviser her og der er litt mer enn et irritasjonsmoment, kan vedvarende face-wide akne forårsake store hudproblemer inkludert arrdannelse. Det er mange måter å behandle akne. En av de billigste måtene er med natron.

Fordelene

Acne TKO sier at natron hjelper kvitte seg med arr, og at det også kan redusere rynker og røde merker. Det hjelper også oppklare eventuelle frisk akne. Natriumbikarbonatet i natron hjelper behandle akne. Natriumbikarbonat er pH nøytral og har vært brukt som tannkrem, en hårvask, en smerte smokk, og en luktfjerner. Natron eksfolierer huden og fjerner de øverste lagene av huden påvirkes av akne. Noen akne behandling med natron bør gjøres eksternt. Aldri svelges natron.

Ulempene

Ifølge Acne TKO, kan natron forårsake en reaksjon i huden din. Før du starter akne behandling, teste natron på et lite område av huden din. Ikke bruk den hvis du har rødhet, irritasjon eller betennelse; du kan være allergisk mot det. Baking soda kan også føre til overdreven tørrhet og kan legge igjen en svak brennende følelse i et område rammet av akne.

Tips

Bruk natron og ikke bakepulver. Påfør natron behandling forsiktig; ikke skrubbe det inn i huden din. Fukte etter hver behandling. Ikke la masken på i mer enn 15 minutter, men avhengig av følsomhet, kan fem være nok. Bruk maske 2-3 ganger i uken, og ikke mer.

Oppskrift

Min Acne Dream tilbyr en natron maske oppskrift. Ingredienser du trenger er natron, to boller, filtrert vann, honning, agurk og eple. Sett 2 ts. vann og 1 ts. av natron i en bolle og bland dem. Mos eplene i en annen bolle til en lime former og legge den til i vann og bakepulver. Slipe agurk og legge den. Tilsett 1 ts. honning, bland, og la det kjøle i kjøleskapet i en time eller to.

Hvordan gurgle med Karo sirup, natron og salt

Hvordan gurgle med Karo sirup, natron og salt


Tre rimelige og lett å finne ingredienser lindre irritert munn og nese vev: natron, salt og lys sirup. Sangere og skuespillere gjør en blanding av disse ingrediensene med varmt vann som en preperformance gurglevann til hydrat de stemmebåndene. Den gurgle mix kan lindre tilstander som en sår og hoven hals, heshet, sårhet etter strålebehandling mot hode og nakke, tørr munn og bihulebetennelse. Ifølge Nash Øre-nese-hals-klinikken, kan en løsning av denne blandingen i varmt vann også brukes til å vanne sinus etter nesekirurgi.

Bruksanvisning

•  Kok opp vannet til en byll og putre i 10 minutter. Dekk til og la den avkjøles for å varme. Ved behandling av irritert, muligens smittet munn og nese vev, bruke renset vann.

Bland salt, natron, sirup og vann. Salt reduserer hevelser. Ifølge American Apnea Sleep Association, har havsalt mineraler som kan øke anti-inflammatorisk handling. Natron reduserer svak surhet med vann, bringe løsningens pH til et område sammenlignbar med kroppens. Karo, eller annen lys sirup, hjelper vev til å holde på fuktigheten.

Gurgle 1/2 kopp av blandingen hver to til tre timer over en uke, eller til irritasjonen forsvinner. Ikke svelge den. Bare gurgle forsiktig og spytte den ut.

Ikke spis eller drikk i 20 minutter etter gargling.

Hva er fordelene med å ta natron?

Bicarbonate of soda, vanligvis kjent som natron, har lenge vært brukt som et rengjøringsmiddel, men det har også bemerkelsesverdige helsemessige fordeler. Bicarbonate of soda øker blodets pH, noe som skaper et alkalisk miljø som bekjemper infeksjon og sykdom.

Mage

Å drikke et glass vann blandet med en teskje natron vil nøytralisere magesyre og lindre symptomer assosiert med syre reflux.

Nyrestein

Sur urin fremmer dannelsen av urinsyre nyrestein. Drikking bicarbonate of soda senker urin surhet, oppløser eksisterende urinsyre nyrestein, og hindrer utvikling av nye.

Urinveisinfeksjoner

Ifølge Dr. Kris E. Whitmore, sjef for urologi og direktør for Inkontinens Center ved Graduate Hospital i Philadelphia, bicarbonate of soda er alkalisering effekt dreper bakteriene som forårsaker urinveisinfeksjoner. Reduksjonen i surhet vil avlaste den brennende følelse assosiert med tilstanden.

Skin

Bicarbonate of soda vil lette mange hudlidelser, inkludert akne, eksem, Poison Ivy, insektbitt og solbrenthet. Å behandle akne, bland litt bicarbonate of soda og vann i en lime og bruke den på huden i 20 minutter.

Endurance

Under hard trening, bygger melkesyre opp i musklene og forårsaker tretthet. Natrium av bikarbonat, med sin evne til å nøytralisere syren, virker som et buffermiddel for å opprettholde muskelytelsen og forlenge utholdenhet.

Advarsel

Bare drikke ren bicarbonate of soda. Noen kommersielle merker av natron inneholder aluminium, som er skadelig hvis det svelges.

Sinus rettsmidler med natron

Sinus rettsmidler med natron


Mer enn 35 millioner amerikanere lider av sinus sykdom, ifølge Dr. Murray grossan av Cedars-Sinai Hospital i Los Angeles. Den lomme hulrom er en svært følsom plass i midten av hodet som filtrerer uønskede partikler fra luften før den kommer inn i kroppen. Bihulene er foret med et tynt lag av slim for å holde dem fuktig og klebrig. Når sinus hulrom blir betent eller irritert av miljømessige forhold, forkjølelse eller allergi, kan den reagere, forårsaker lunger, smerter og press. Baking soda er en naturlig måte å rense og fukte forverret bihulene.

Bruk en Sinus Skyll

Bruke natron i en sinus skyll (neti pott) til å rense og gjenopprette fuktigheten til bihulene. Kjøp en neti pott fra et apotek for mindre enn $ 10. Bland en kopp varmt vann, ½ ts havsalt og ½ teskje natron til alle ingrediensene er oppløst. Hell blandingen i neti potten og kjøre løsningen gjennom ett nesebor om gangen, blåser nesen mellom hver gang. Bruk denne metoden så ofte som nødvendig. Fordi dette sinus skyll er naturlig, kan du ikke overdrive en sinus skyll.

Lag en nesespray

Lag en nesespray bruker havsalt og natron. Kjøp en gjenbrukbar nesespray flaske fra et apotek. Bland den samme løsningen som i sinus skyll og hell den i nesesprayflaske. Hold ett nesebor lukket mens injisering av sinus spray opp det andre neseboret. Spray to ganger i neseboret mens inhaling å tillate sinus spray for å nå langt opp i bihulene. Bruk dette tre ganger om dagen for å opprettholde riktig fuktighet i bihulene. Bruk oftere når sinus problemer oppstår.

Bruk Steam

Bruk damp kombinert med natron og eteriske oljer for å avlaste lunger og åpne opp sinus hulrom. Kok et par kopper vann på komfyren. Tilsett 1 kopp natron og noen dråper eukalyptusolje, peppermynteolje og tee tree olje til det kokende vannet. Helle varmt vann i en bolle. Plasser hodet over bollen og dekke hodet med et badehåndkle, fangst dampen inne. Hold hodet dekket i fem minutter, slik at dampen å gå inn i bihulene. Gjenta så ofte som nødvendig.

Slik Cure Gas med natron

Å ha gass kan være en pinlig problem. Heldigvis er det en enkel, billig hjem rette involverer natron som kan kurere gass dersom det uventet presenterer seg. Denne enkle løsningen former karbondioksid, en naturlig fordøyelseskanal hjelpemiddel for å få kroppen tilbake på rett spor.

Bruksanvisning

•  Finn en boks med natron, en saltbøsse, en frisk sitron, en kopp, en kniv og en skje. Deretter begynner å gjøre løsningen.

Fyll koppen med kaldt vann til drikke.

Skjær sitron i to. Juice det, og fjerne alle frø. Klem sitronsaft inn i klassen

Hell sitronsaft i koppen med vann.

Legg to rister av salt i løsning for å legge salt.

Mål opp 1/2 ts. av natron og dryss den inn i løsningen i koppen.

Drikk løsningen når ubehagelig gasser oppstå, eller som en preemptive tiltak etter måltider som forårsaker gass. Dette bør bidra til å avlaste gasstrykk.

Tips og advarsler

 • Tygg litt peppermynte etter at du drikker løsningen som en annen kur og form av gass kontroll.
 • Ikke legg is til løsningen. Ice gjør blanding for kaldt, noe som kan føre til kramper i tarmsystem som fører til mer gass.
 • Unngå å ligge flatt på ryggen eller magen hvis du lider av gass. Denne type stilling kan legge til ubehag.
 • Søke lege råd hvis gassen blir ukontrollerbar eller sterkt ubehagelig. Gass kan være et tegn på mange medisinske tilstander, inkludert irritabel tarm, laktoseintoleranse, bakterier i kroppen eller komplikasjoner som følge skjemaet spise forurenset mat.

Hvordan Sug i en badestamp med natron

Natron, også kjent som natrium-bikarbonat, er en naturlig forekommende substans som levende organismer naturlig produserer å bidra til å balansere potensialet av hydrogen (pH) nivåer. Disse nivåene opprettholde syre-base-balanse i kroppen. Tørr hud, rødhet og kløe signaliserer en forstyrrelse i disse nivåene på hudens overflate. Den skyldige av dette mange ganger er langvarig eksponering for solen som resulterer i en solbrenthet. Soaking i et bad med natron lindrer smerte ved å nøytralisere smertefulle syrer på huden og re-balansere pH-verdier.

Bruksanvisning

•  Fyll et badekar med lunkent vann. Lunkent vann er vann som er litt varmere enn romtemperatur. Du ønsker ikke at vannet skal være for varmt som det kan irritere huden din ytterligere.

Hell 1/2 kopp natron i vannet. Den natron vil begynne å boble. Bland rundt i vann i fem sekunder for å fordele baking gjennom hele badet vann.

Sug i badekaret i 15 til 20 minutter. Badet bør ikke overstige 20 minutter, da dette vil over tørke ut allerede sart hud.

La huden lufttørke. Et tynt, transparent sjikt av natron vil forbli på huden som vil fortsette å balansere pH-verdi på huden i løpet av dagen. Lufttørking hindrer også skade på huden som tradisjonelt forekommer i løpet av håndkletørkeprosessen.

Tips og advarsler

 • Lag en natron lime ved å blande 3 deler natron med en del vann for enkel søknad til små områder som føtter, hender og ansikt.

Hjem rettsmidler som bruke natron

Natron, også kjent som natron, er et hvitt, pulveraktig substans som brukes oftest som et hevemiddel i bakervarer. Natron frembringer karbondioksyd når den kombineres med sure bestanddeler slik som kjernemelk eller yoghurt. Den karbondioksid i form av luftbobler som gjør deigen eller røren stige som det bakes.

Tann whitener

Fordi natron har milde slipe egenskaper, kan den brukes som en tann polisher og blekemiddel. Dyppe en våt tannbørste i tørt natron skaper et lim som strøk tannbørste, noe som gjør den klar for børsting. Proteser og reguleringer, kan bli renset på denne måten også. De kan også bli dynket i en løsning av natron oppløst i vann.

Skin Soother

En løsning av natron og vann gir lindring av akutte brannskader og solbrenthet når den brukes til det berørte området. Dette kan hindre blemmer samt lettelse. En pasta av natron og vann kan ta bort kløen av giften eføy. For bie stikk, kan natron hjelpe lindre smerten når den brukes som et lim og lov til å tørke.

Cleaner

Baking sodaâ € ™ s deodorizing, alkalisk, og slip egenskaper gjør det til et godt valg for rengjøring. Som et lim, kan det fjerne flekker fra kjøkken benkeplater og stift karakterer fra veggene. Hårbørster og kammer kan den legges i en natron løsning for å rense og friske dem.

Klesvask Additiv

Legge natron til vaskerom i begynnelsen av vaskesyklusen øker ytelsen vaskemiddel. Når ita € ™ s lagt i skyllingen, frisker natron, fjerner lukt og mykgjør vaskeri.

Drain Opener og repetisjons

Når natron er drysset ned i et avløp eller søppeltømming og etterfølges av tilsetting av eddik, den kjemiske reaksjonen mellom de to årsakene skummende som strøk røret eller avhending interiør. Den skummende handlingen bryter ned oppbygging og tresko.

Tørr Bath for Dogs

Baking soda kan brukes på en DOGA € ™ s pels, massert inn i pelsen og deretter børstet ut av pelsen til å fjerne lukt og friske dyret mellom bad. Dette hjemme bøte kan forhindre tendensen til over-vasking og tørking av hundens hud.

Pool Care

Legge natron til bassengvannet kan justere waterâ € ™ s pH til anbefalt nivå. Kontinuerlig bruk kan bidra til å holde en poola € ™ s vannet klart.

Generelt Luktfjerner

Når stenket tørr på bilinteriør, sportsutstyr, møbler, tepper, sko eller joggesko og lov til å sitte, fjerner natron lukt. En annen fremgangsmåte for fjerning av lukt gjenstander som ikke krever oppfølging støvsuging er ved hjelp av en oppløsning av vann og natron i en sprayflaske.

Brannslukningsapparat

Baking soda kan brukes til å sette ut mindre kjøkkenbranner. Brann trenger oksygen for å brenne. Den varme fra brannen reagerer med natron og skaper karbondioksid, som kveler flammen. Denne bruken er kun aktuelt for svært små branner.

Frukt og grønnsaker Scrub

Natron hjelper oppløse voks og smuss som kan forbli på frukt og grønnsaker etter plukking eller kjøp. Frukt og grønnsaker kan være gjennomvåt i en løsning av natron og vann eller skrubbes med en pasta av natron og vann for å fjerne rester trygt.

Hva er de helsemessige fordeler av natron?

Hva er de helsemessige fordeler av natron?


Natron eller bakepulver, har fordeler at hjelpe sykdommer. Det har lenge vært brukt som hjem rette for mange forhold, og det er trygt å bruke. Bicarbonate of soda kommer i pulverform og kan bli funnet i baking delen av dagligvarebutikk.

Acid Reflux

Bicarbonate of soda har lenge vært brukt som et middel for acid reflux når det blandes med vann. Det rette fungerer på grunn av den alkaliske i bicarbonate of soda.

Tenner

Mange bruker natron og vann for å pusse tennene. Det er også brukt i selve tannkrem som et blekemiddel.

Urinveis

Ved hjelp av natron, er det mulig å redusere mengden av syre i urin. Bruken kan hjelpe med urinveisinfeksjoner samt med nyrestein, og det kan også være gunstig for de med avansert nyresykdom, rapporterer en kommende studie i Journal of the American Society of nefrologi.

Hudproblemer

Natron kan hjelpe med hudirritasjoner som utslett, stikk og akne.

Kreft

Det er forskjellige måter å ta bicarbonate of soda ved behandling av kreft. Fra drikker den til å injisere det, idet fremgangsmåten avhenger av typen av kreft.

Hvordan behandle Nail sopp med natron

Neglesopp oppstår når sopp danner seg under neglen. Selv om det kan påvirke både fingre og tær, er det mye mer vanlig på tærne på grunn av den vanlige varme, fuktige miljøer de er i. Nail sopp infeksjoner bør tas hånd om umiddelbart som infeksjonen kan spre seg til andre deler av kroppen. Neglesopp som starter som en liten misfarging under tuppen av neglen. Som det utvikler seg, blir hele neglen misfarget og kan begynne å smuldre langs kantene. Hvis fanget tidlig nok, kan spiker sopp med hell behandles hjemme med noe mer enn natron og vann.

Bruksanvisning

•  Vask hendene med håndsåpe og varmt vann. Klapp hendene tørre med et rent håndkle etter at de er rene.

Bland to deler natron til en del vann i en liten skål. I de fleste tilfeller, en spiseskje vann blandet med to spiseskjeer natron er nok. Bland dem sammen før de foretar en lime. Bruk vann som er ca romtemperatur.

Dekk hele neglen med lim med en bomullspinne eller liten pensel, og la den sitte i 10 minutter. Gjør ditt beste for å få det under og langs sidene av neglen.

Skyll pastaen av og klapp neglen tørr. Gjenta to ganger per dag frem til soppen dør. Du kan fortelle soppen er død når spikeren slår til sin normale farge og tykkelse. Tiden det tar for at dette skal skje kan være alt fra noen dager til to uker. Ikke bekymre deg hvis neglen faller av, så dette er normalt ved behandling av spiker sopp.

Tips og advarsler

 • Baking soda er svært billig og ikke-giftig, og den har ingen bivirkninger.
 • Se en lege hvis natron ikke dreper soppen etter to uker.

Hvordan behandle cystitt Med natron

Blærekatarr er en tilstand som betennelse i blæren. Blærekatarr er ofte sammenlignet med urinveisinfeksjoner, fordi en bakteriell infeksjon kan føre til blærebetennelse. En dårlig reaksjon på narkotika eller produkter, for eksempel feminine hygiene spray, kan også føre til blærekatarr. Antibiotika behandle cystitt, men det er naturlige metoder er tilgjengelige for å bekjempe sykdommen.

Bruksanvisning

•  Fyll et drikkeglass med vann.

Legg en teskje natron til vannet. Rør det godt inn.

Drikk hele glass vann før du kaster den ut.

Gjenta denne metoden fem ganger om dagen til blærekatarr går unna.

Tips og advarsler

 • Ikke bruk denne metoden hvis du har høyt blodtrykk eller hjerteproblemer.

Hvordan Clean tåteflasker med natron

Hvordan Clean tåteflasker med natron


Bicarbonate of soda er også kjent som natron. Det er en veldig allsidig kjøkken ingrediens, som har mange bruksområder rundt i huset. Det er ofte brukt i renseløsninger - og er ganske effektiv - på grunn av sine alkaliske egenskaper, som bidrar til å holde bakteriene i sjakk. Mange mødre foretrekker å ikke bruke kjemiske rengjøringsmidler for desinfisering sine babyens flasker: Soda bikarbonat fjerner den sure melkeaktig lukt, mens den renser bakterier fra brystvortene og flaskene, med minimal anstrengelse.

Bruksanvisning

•  Varm opp vannet i en stor kjele i noen minutter uten koking den.

Skru av toppen av flasken og ta av brystvorten. Skyll elementene grundig under rennende vann. Bruk et mildt rengjøringsmiddel for en effektiv vask.

Løs opp de fem teskjeer natron i gryte med varmt vann. Suge flasken og nippel i denne løsningen over natten. Dette vil fjerne såperester og fjerne lukt noe sur melk lukt.

Steriliser flasken og nippel i kokende vann, før bruk.

Hjemmelaget tannkrem med natron og peroxide

Hjemmelaget tannkrem med natron og peroxide


Å lage din egen tannkrem bruker natron og hydrogen peroxide kan hjelpe deg å kutte ned på husholdningskostnader uten å ofre kvaliteten. Hjemmelaget tannkrem er billig og effektiv. Før kommersielle tannkrem ble tilgjengelig, blandet familiene deres tannkrem hjemme. Kombinasjonen av natron og hydrogen peroxide dreper bakterier og bakterier i munnen mens whitening dine tenner og frisket pusten.

Oppskrift

Oppskriften på hjemmelaget tannkrem bruker natron og hydrogen peroxide er enkel. Bland to spiseskjeer natron med 1 spiseskje 3 prosent løsning hydrogen peroxide. Sørg for at din hydrogen peroxide er en 3 prosent løsning eller mindre før blanding. Enhver sterkere løsningen vil være skadelig for deg. Som du blande ingrediensene, vil en tykk pasta form. Legg ekstra hydrogen peroxide til pastaen å tynne den til ønsket konsistens. Plasser tannkrem i en ren krukke, skru på lokket tett og lagre i medisinskapet på badet ditt i opptil en måned.

Tilsetningsstoffer

Selv om hjemmelaget tannkrem er effektive, de smaker ikke godt. Natron og peroxide tannkrem har en sterk bitter smak. Du kan forbedre smaken av tannkrem ved å legge ett femtinitti dråper peppermynte eller vintergrønnolje. Tilsetning av knust modne jordbær til blandingen er en annen måte å forbedre smaken. Syrene som finnes i jordbær også hjelpe bleke tennene. Chopping opp tørket sitron eller appelsin rinds i små flak og blande dem inn i tannkrem gir en lys sitrus smaken.

Fordeler

Baking soda er en naturlig deodorizer og bidrar til å friske pusten ved å drepe bakterier som forårsaker lukt. Baking soda fungerer også som et slipemiddel og gnir bort plakk og flekker fra tennene. Hydrogen peroxide svekker og bryter opp lag av bakterier som danner på tennene. Som peroxide svekker bakterier, natron bryter den opp og løsner den fra tennene. Hjemmelaget tannkrem er også billig å lage enn å kjøpe tannkrem fra butikken. En unse av hjemmelaget tannkrem koster 13 øre å gjøre, kontra å betale et gjennomsnitt på 54 cent en unse for butikk-kjøpte tannkrem.

Forsiktighetsregler

Pensle med en liten mengde av din hjemmelagde tannkrem første gang du bruker den. Skyll munnen grundig, og vente å se om ingrediensene har noen negative effekter. Enkelte individer kan ha mindre reaksjoner på natron eller hydrogen peroxide. Stopp bruke umiddelbart dersom noen bivirkninger blir lagt merke til.

Unngå inntak av din hjemmelagde tannkrem. Hydrogen peroxide er ikke ment å bli inntatt, og kan føre til negative effekter hvis store mengder er svelget. Ikke la små barn bruke tannkrem før de lærer ikke å svelge den. Hold din hjemmelagde tannkrem utilgjengelig fra små barn.

Hvordan å behandle gingivitt med natron

Hvordan å behandle gingivitt med natron


Gingivitt er en betydelig oral sykdom, og bare noen kvalifiserte tannleger bør formelt behandle den. Men som et forebyggende tiltak eller som en del av en normal munnhygiene program, natron gjør et effektivt verktøy for å behandle gingivitt. Ved å bruke natron sammen med tannpuss og bruk av tanntråd, kan du redusere effektene av sykdommen og forhindre det fra å returnere.

Bruksanvisning

Plasser 2 til 3 ts. av vanlig natron i en liten kopp når du gjør deg klar til å pusse tennene.

Legg 1 til 2 ts. med varmt vann til koppen. Jo varmere vannet er, jo bedre, selv om det ikke skal koke eller varm nok til å skålde deg.

Rør en capful på 3 prosent hydrogen peroxide i koppen. Som du røre, skal blandingen danner en tykk pasta.

Arbeid blandingen i lommene på tannkjøttet og gapene mellom tennene dine hvor matrester kan bygge opp. Du kan gjøre dette med fingeren eller ved å dyppe en lengde på tanntråd inn i blandingen og bruk av tanntråd mellom tennene som normalt. Dette trinnet er ikke nødvendig å behandle milde tilfeller av gingivitt, men det har likevel fordeler hvertfall.

Dypp tannbørsten i blandingen og børste som normalt. Pass på at du pusser langs kanten av tannkjøttet: Dette er hvor plakk og tartar bygge opp, og du må behandle dette området hvis du ønsker å hindre gingivitt.

Skyll munnen med varmt saltvann, som du kan gjøre ved å legge til et par skjeer av bordsalt til en kopp varmt vann fra springen. Swish vannet rundt i minst 30 sekunder før du spytter det ut i vasken.

Gjenta prosessen minst to ganger i uken. Den natron vil bidra desinfisere munnen og rense det av bakterier, samt fungere som et mildt slipemiddel å skure tennene. Du kan øke antall ganger per uke du behandler tennene på denne måten, avhengig av alvorlighetsgraden av infeksjonen og eventuelle anbefalinger fra tannlegen din.

Hint

 • Mange bedrifter gjør tannkrem og andre muntlige produkter som inneholder natron. Arm & Hammer - den gå-til ressurs for natron - produserer tannkrem produkter, som kan gjøre prosessen enklere (se Ressurser nedenfor).
 • Målinger trenger ikke være nøyaktig når du behandler gingivitt med natron. En god rettesnor er nyttig, men ikke bekymre deg hvis du legger litt mer eller litt mindre av en gitt ingrediens når du forbereder en blanding.

Hvordan å bleke tennene med natron og peroxide

Hvordan å bleke tennene med natron og peroxide


Hvite, friskere tenner kan ta år av ditt smil og samtidig forbedre måten du ser. Prosessen med tannbleking bidrar til å fjerne misfarging fra tennene, og selv om det kan gjøres på tannlegekontor eller med butikk-kjøpte tannbleking forsyninger, dyktig med hjem rettsmidler. En blanding av natron og peroxide gjør en effektiv hjemme bøte for tannbleking. Bruk den til å forbedre utseendet på tennene dine slik at du kan begynne å blinke som smile igjen.

Hva som forårsaker misfarging av tenner?

Noen av de vanligste årsakene til misfarging og flekker på tennene er mat, drikke, tobakk, medisiner og dårlig tannhygiene. Røykere og de som tygger tobakk utvikle tann flekker som varierer i farge fra gul til brun. Avid kaffe og te drinkers kan også finne seg selv med gul misfarging over tid. Andre matvarer og drikker som vin og bær, bidrar til uønsket tann misfarging, som gjør visse antibiotika og antihistaminer. Det er også vanlig for aldring for å spille en rolle i misfarging av tennene.

Ingredienser av Teeth Whitening Remedy - Baking Soda

Natron, som er et natrium- bikarbonat, eksisterer naturlig i alle levende ting. Dens formål er å bidra til å balansere ut pH-nivåer for å fremme og opprettholde livet. Natron kan utvinnes fra en type malm kjent som trona eller fremstilt ved å føre en blanding av ammoniakk og karbondioksyd via en konsentrert versjon av natriumklorid, også kjent som bordsalt. Det milde alkali og trygg, mild abrasiveness natron hjelper det enkelt å fjerne skitt og flekker fra tennene uten å skrape, og fungerer også som en naturlig pust oppfrisker.

Ingredienser av Teeth Whitening Remedy - Peroksid

To atomer av oksygen og to hydrogenatomer utgjør den flytende kjent som hydrogenperoksyd. Molekylet lett brytes ned når de kommer i kontakt med andre overflater. For eksempel når du helle hydrogenperoksid over et kutt, det begynner å boble. Boblene er forårsaket av oksygen element av hydrogenperoksyd. Væsken brukes ofte i butikk-kjøpte tannbleking kits og profesjonell tannbleking løsninger.

Bruk av natron og peroxide

Plasser 1/2 teskje natron i en grunn bolle og drypp hydrogen peroxide over pulveret som du røre å lage en lime. Bruk akkurat nok peroksyd til å danne en tynn pastalignende blanding. De to ingrediensene vil naturlig skum som de reagerer kjemisk. Dypp tannbørsten i pastablandingen og pusse tennene som vanlig. Fordi det er best å unngå å svelge hydrogenperoksid, er dette naturlig blanding ikke det beste valget for små barn. Løsningen kan brukes daglig for å oppnå tannbleking, og etter en til to uker, bør avtatt til en gang hver noen dager for vedlikehold.