Digidexo.com

kirurgisk slange

Bruker av kirurgisk Tubing

Kirurgisk slangen er laget av latex og kommer i en rekke diametre og tykkelser. Mens kirurgisk slangen er designet for bruk i medisinske anvendelser, sin fleksibilitet, gripende kraft og elastisitet har gjort den populær i andre programmer også. Fra vannsport til barneleker, er kirurgisk slange brukes til mange ting utenfor sykehuset.

Medisinsk

Medisinsk bruk av kirurgisk slange, ifølge Instron, inkluderer katetre, fôring eller drenering rør, vanning under kirurgiske prosedyrer og kors. Kirurgiske rør blir også brukt i forbindelse med kirurgisk utstyr, slik som væskesugekopper, eller i dråper. Kirurgisk røret må være i stand til å tåle en rekke forskjellige tilstander, og er et av de mest holdbare og allsidige typer produksjonsrør, noe som er grunnen til at det er så populære utenfor det medisinske område, så vel.

Fiske

Kirurgisk røret blir brukt til å lage hjemmelagede sluk, samt for å binde og sikring av utstyr på båten. På grunn av sin fleksibilitet, replikerer kirurgisk slange svømme handling av en fisk når den er under vann; Dette gjør det også spesielt godt egnet for å lage gummi ål lokker. Vanligvis er en fiske jig hode er festet til enden av den kirurgiske rør for en hjemmelaget lokke.

Scuba Diving

Kirurgisk slange er felles forsyning på de fleste dykkerutstyr butikker. Den brukes først og fremst i stedet for tau, som sin elastisitet og grep, kombinert med sin sterke feste som frigjør raskt, gjør den perfekt for bruk i vann. Kirurgisk slangen brukes til å binde på ekstra utstyr som et ekstra par briller, et kompass, trykkleser eller en rekke andre løse gjenstander knyttet til dykkeutstyr til bruk ved dykking.

Hjemmelaget Leker

Kirurgisk slange er populært brukt til å lage strikkdrevne leker-mens gummi band strekke, blir sprø og til slutt bryte, har kirurgisk slange alt av elastisitet og langt mindre av skjørhet. Gummistrikk drevne leketøy båter og biler ofte utnytte kirurgisk slange i stedet. Leketøy katapulter også benytte kirurgisk slange. En av de mest vanlige bruk av kirurgisk slange i barna leker er for å lage slynge skudd. Det viktigste aspekt ved den kirurgiske rør i denne søknad, er at det kan strekkes ganske omfattende, men har beholdt sin opprinnelige lengde når den slapp.

Instruksjoner Colema Board

Instruksjoner Colema Board


Kroppen din kan ha problemer med å slippe alle sine giftstoffer og i sin tur bli autointoxicated, eller forgiftet av sine egne giftstoffer. Ved hjelp av vann for å rense innsiden av legemet kan lindre smerter og mange andre plager. En colonic eller klyster vil rense din kolon og leveren til å slippe de bebygde giftstoffer i kroppen din. En Colema er en kombinasjon av disse to prosedyrene, og med en Colema bord, kan du utføre teknikken i den komforten av ditt eget hjem.

Bruksanvisning

Klargjøre Colema Board

•  Spre ut elementene fra for Colema bord kit. Du vil ha styret, en sprøyte, en lengde på plastrør med en vekt i den ene enden, en tre tommers kirurgisk slange og et par engangsspisser.

Løft toalett lokk og sete. Plasser en stol vendt mot toalettet og legge din Colema styret over stolen og toalett slik at hvelvet enden er over toalettet.

Legg et håndkle på den flate siden av brettet, og støtt en pute mot baksiden av stolen.

Plasser bøtte på et flatt underlag minst to meter over toalettet, som din benkeplate. Fyll bøtte med 2-5 liter lunkent vann, ved kroppstemperatur. Vannet bør filtreres eller destillert så den ikke inneholder noen kjemikalier. Noen mennesker bruker salt vann eller kaffe renser fordi de er antatt å rense kroppen ut mer grundig. Legg til to spiseskjeer av havet eller Epsom salt per én liter vann for saltvann rens, eller koke to spiseskjeer vanlig, økologisk kaffe per én liter vann til kaffen rens. Tillat kaffen avkjøles til kroppstemperatur før du bruker den.

Vikle vannlinjen og plasser vektet enden inn i bunnen av bøtta. Sørge for at vannlinjen ikke er sammenfiltret, plasserer plastspiss side gjennom hullet på baksiden av hvelvet siden av Colema styret. Sett på 3 tommer stykke kirurgiske rør over plast spissen av vannlinjen.

Sett sprøyten inn i kirurgisk slangen og trekke tilbake på håndtaket. Vann vil begynne å strømme gjennom røret. Lukk klemmen på vannlinjen for å stoppe det.

Coat ene enden av en disponibel tips med olivenolje eller en annen smøremiddel og plasser den andre enden inn i operasjonsslanger.

Gjennomføring av Colema

Lay billedsiden opp på bordet med hodet på puten og scoot bunnen din mot disponibel tips. Sakte setter omtrent to inches av tuppen inn i rektum.

Hold klemmen i venstre hånd og unclamp slangen slik at vannet kan strømme inn i deg. Masser magen som vannet strømmer.

La alt vannet til å strømme inn i deg. Hvis du føler at du trenger å avlaste deg, slå vannet av og vente å se om følelsen passerer. Når du føler deg bedre kan du fortsette. Prøv å bruke alt vannet slik at det når hele lengden av tykktarmen.

Fjern styret fra toalettet når du har brukt alt vannet. Sitte på toalettet og eliminere avfall. Når du har fullt eliminert vil du være i stand til å gå om dine daglige aktiviteter som normalt.

Hva er Tygon Tubing?

Ettersom etterspørselen etter plast har vokst, så har etterspørselen for plastrør. De bruker for slike rør er stadig voksende, og ikke alle selskaper og merkevarer kan holde tritt med de ulike behov for rør som er egnet. Tygon slangen er en av de mest kjente merkene av rør tilgjengelig.

Funksjon

Tygon slangen er et bestemt merke av rør som brukes i mange steder for mange forskjellige funksjoner. Tygon slangen brukes i ulike programmer; den har sine funksjoner i det medisinske feltet, matvareindustrien felt, farmasøytiske anvendelser, kjemisk behandling, laboratorie og med halvlederbehandling. Antallet og utvalget av funksjoner av denne type rør, som strekker seg fra soda sirup til tappe IV-rør, som gjør det ekstremt viktig i røret industrien.

STØRRELSE

Størrelsen av Tygon rør varierer så mye som dens bruk. Diameter, tykkelse og lengde alt endres avhengig av jobben det er behov for. For en liten tilkoblingsslangen, kan slangen være 6 inches lang og en 1/2 tommer i diameter. For medisinsk / kirurgisk slange, kan det være tre meter lang eller mer.

Betraktninger

Som med alle rør, må Tygon rør kjøpes for å passe den funksjonen du trenger det for å utføre. Den største vurdering er hva jobben du trenger slangen for. For eksempel, rør som må være beskyttende mot UV-stråler kan kjøpes fra Tygon Company. Ved hjelp av rør for transport av kjemikalier i en fabrikk vil kreve kjemikalieresistente rør for å hindre den kjemiske fra å spise den bort. Tubing brukes for operasjoner må være av medisinsk karakter og sterilisert. Tygon tilbyr tubing behov for alle nevnte programmer.

Fordeler

Tygon slangen er kjent overalt hvor det brukes som topp kvalitet rør; slangen er laget for å utføre bestemte oppgaver, og det er kjent for å gjøre det. Tygon slanger er ofte brukt i næringsmiddelindustrien for å overføre væsker fra sted til sted, og er kjent for å være smaksfri og kjemisk fri slik at væsken ikke ødelagt eller endret på noen måte. Det store antallet av funksjoner denne slangen kan tilby er dens største fordel.

Potensiell

Tygon slangen har vokst som en bransje og selskap. Det som startet som en eller to typer rør raskt forvandlet til en rekke rør alternativer som de bruker for plast eller polymer tubing utvidet. Bedrifter trenger å spare penger så godt de kan og mange tyr til Tygon for billig og spenstig slange. Som mer plastrør er nødvendig, potensialet for Tygon rør øker også, noe som gjør uendelig rom for forbedringer.

Kirurgiske alternativer for frossen skulder

Frossen skulder er en uvanlig stivhet eller tap av bevegelse i skulderleddet ledsaget av smerter. Tilstanden oppstår som oftest mellom 40 og 60, og slår både venstrehendte og høyrehendte personer. Ifølge American Academy of Orthopaedic Surgeons (AAOS), i mer enn 90 prosent av tilfellene nonsurgical behandling er tilstrekkelig til å forbedre frossen skulder. Imidlertid er kirurgiske inngrep et alternativ når mer konservative metoder mislykkes.

Når er kirurgi nødvendig?

Frossen skulder oppstår vanligvis når kapsel av bindevev rundt bein, leddbånd og sener vokser tett og begrenser bevegelse i leddet. Ifølge AAOS, kan legen anbefale kirurgi hvis tilstanden ikke blir bedre etter omfattende behandling med fysioterapi og anti-inflammatoriske medisiner. Når kirurgi er nødvendig, er det overordnede målet å strekke og løsne leddkapselen og gjenopprette bevegelse.

Manipulasjon

Den minst invasiv kirurgi relaterte alternativ for frossen skulder er en teknikk som kalles manipulasjon. Hvis du gjennomgår denne prosedyren, vil du først bli satt under narkose. Din kirurg vil da manøvrere skulderen gjennom et bredt spekter av bevegelse for å overvinne eventuelle blokkeringer inne i skulderleddet.

Artroskopisk kirurgi alternativer

Manipulasjon er ofte brukt i kombinasjon med minimal invasiv artroskopisk kirurgi. For å begynne denne prosedyren, vil legen gjøre flere snitt på utsiden av skulderen. Han vil da bruke ett snitt til å sette inn en tynn, fleksibel slange bevæpnet med et lite kamera på sitt tips. Dette kameraet overfører levende bilder av interiøret i skulderen til en ekstern skjerm som kirurgen kan se til å veilede sine handlinger. Han vil da bruke de ekstra snitt til å sette inn og manipulere kirurgiske instrumenter.

Alternativene er involvert i resten av prosedyren vil variere med type skade kirurgen finner. Hvis tilstanden er et resultat av arrvev fra en tidligere operasjon eller traumatisk skade, vil kirurgen oppsøke områder inne i skulderen hvor unormal stikker, eller heft, har oppstått. Vanligste stedene for denne vedheft inkludere spissen av skulderbladet (acromion), deltamuskelen, humerus og muskler og leddbånd i rotator cuff.

For å være sikker på at ingen poeng blir oversett, vil kirurgen arbeider metodisk gjennom felles og behandle sine ulike overflater. Etter hvert vedheft er kuttet bort, vil han stoppe opp og sjekke rotasjon av skulderleddet. Hvis riktig rotasjon oppnås etter den første behandlingsområdet er fjernet, vil operasjonen ende. Hvis skulderen er fortsatt frosset, vil kirurgen flytter til neste felles underlag, uten den, og kontroller rotasjon igjen. På denne måten, vil prosedyren fortsette til riktig dreining er oppnådd.

Hvis frossen skulder er relatert til betennelse eller begrensning fra andre former for skade skulderen, vil denne skaden også repareres under operasjonen. Potensielle problemer inkluderer bein spurs og avrevne leddbånd eller muskler i rotatorcuffen. I kjølvannet av operasjonen, kan kirurgen bruke en kjemisk indusert nerve blokk å redusere din skulder smerter og gir deg mulighet til å delta i recuperative terapi.

Pneumatiske kirurgiske verktøy

Pneumatiske kirurgiske verktøy


Trykkluft kirurgiske verktøy er instrumenter som er drevet ved hjelp av en strøm av komprimert luft. Luften blir presset gjennom en slange-kontakt som flytter verktøyet hodet. Verktøyet hodet holdes av kirurgen som en penn. Slangekoplingen strekker seg fra enden av "pen" og er festet til en motor hvorfra den komprimerte luft blir generert. Sammenlignet med elektriske verktøy, pneumatisk verktøyhoder beveger seg raskere, slik at mer presise snitt og kan brukes i løpet av mindre invasiv kirurgi, slik som nøkkelhull kirurgi. Men pneumatisk verktøy er dyrere enn elektrisk verktøy og trenger mer kraft til å kjøre motoren.

Pneumatisk Lithotriptor

En pneumatisk lithotriptor (som høres ut som navnet på en dinosaur) er en drill som brukes for å bryte opp nyrebekken steiner. Den er laget av fem rustfritt stål sonder som er matet gjennom et endoskop og direkte rettet mot steinene i pasientens kropp. Når boret er skrudd på den, probene bevege seg raskt og fragmentere steinene, som deretter fjernes. Den brukes under nøkkelhull kirurgi, derfor bare minimale innsnitt gjøres på pasientens hud. Dette reduserer kirurgi tid og fører til mindre ubehag for pasienten. Med Science forklarer at det er en enkel og rimelig løsning for en sykdom som ellers ville trenge åpen kirurgi.

Bone Shaver

Et bein barbermaskin er en avgjørende pneumatisk kirurgisk verktøy som brukes under ryggraden kirurgi. Det ble patentert i 1997 og har vært brukt på sykehus siden den gang. Det er et håndholdt instrument med en vibrerende cutting edge. Det er et viktig verktøy fordi under komplekse spinal kirurgi kirurgen har full kontroll av bladet, som er designet for å bevege seg bort fra nerver og vev som ikke bør bli kuttet under operasjonen.

Dissekere Tools

En dissekere verktøyet er hovedsakelig en borehodet er festet til en motor som brukes under ortopediske og nevrologisk kirurgi. Borhodene er en rask og presis måte å kirurger skjære gjennom bein og bioplast. Verktøyene er utformet med en rekke hodeformer, inkludert en cyclinder, ball eller eikenøtt form som passer de kirurgiske krav. Hodene også variere i størrelse fra 1,2 millimeter opp til 3,2 millimeter.

Minimalt invasive kirurgiske teknikker

Minimal invasiv kirurgi teknikker tillate operasjoner gjøres uten store snitt til kroppen din. I stedet bruker vanligvis kirurgen lange, tynne verktøy kalt laparoskopiske enheter. De er satt inn gjennom små snitt som trenger bare et par sting for å forsegle. Verktøyene er fjernstyres, med kirurgen i stand til å se sin plassering indirekte på en skjerm ved hjelp miniatyr kameraer. Ideen er å skape mindre fysisk trauma for pasienten. Mange typer prosedyrer som kan utføres med minimalt invasive teknikker.

Fordeler

Minimal invasiv kirurgi med en laparoskopisk system har flere fordeler fremfor tradisjonelle "åpen" kirurgi: mindre blødninger, mindre arr og mindre nødvendighet for smertestillende. Pasienter kan generelt bli fortere etter operasjonen, og komme tilbake til arbeid og andre vanlige aktiviteter raskere. Noen prosedyrer er utført på poliklinisk basis, mens andre krever et sykehusopphold. Ved å redusere eller eliminere antall dager du tilbringer på sykehuset, kan minimalt invasive kirurgiske teknikker spare penger over helsevesenet.

Teknikker

I en minimal invasiv prosedyre ved hjelp av en laparoscope, er en fiberoptisk kabel som brukes til å lyse opp området der operasjonen blir utført. Buken er ofte blåst opp med karbondioksid gass for å gjøre mer plass til å arbeide. Med laparoscope, kan kirurgen kontrollere slike verktøy som graspers og sakser. I de senere årene har mange teknologiske fremskritt til minimal invasiv kirurgi har blitt innført, blant annet utstyr for å forstørre kirurgens synsfelt og gi stabilisering for ustø hender. Den mest komplekse av disse verktøyene er kirurgisk robot, som gjør at kirurgen å sitte på en konsoll på tvers av rommet mens guiding robotens "hender" gjennom kirurgi.

Bruksområder

Blant de prosedyrer som kan utføres med minimalt invasive teknikker er hjerte, colorectal, gastroenterologisk, gynekologisk, nevrologiske, ortopediske, urologisk og vaskulære operasjoner. En av de vanligste fremgangsmåter er fjerning av galleblæren. Meget alvorlige prosedyrer som for eksempel hjerteklaffkirurgi og fjerning av kreftsvulster kan utføres i tillegg. Fordi teknikkene har noen ulemper slik som vanskeligheter med å manipulere instrumenter og begrenset syn, kan de være vanskelig å utføre. Leger i kirurgiske bosted trening som ønsker å fokusere på minimalt invasive teknikker vanligvis tilbringe et år eller to i et spesialisert samfunn etter den grunnleggende kirurgisk trening.

Historie

Minimalt invasive kirurgiske teknikker date minst til tidlig på 1900-tallet, da den laparoskopisk tilnærming ble prøvd i hjørnetenner av George Kelling, en kirurg fra Dresden. I 1910, HC Jacobaeus av Sverige prøvd det hos mennesker. Innovasjoner som for eksempel databrikke TV-kamera presset teknikker sammen som tiårene gikk. Men til tidlig endoskop, designet gi belysning inne i kroppen for undersøkelse, dato tilbake minst til 1770-årene.

1980 var en viktig tid for laparoskopi, i henhold til Mount Sinai School of Medicine. Regler for å utføre laparoskopi ble satt opp av kirurgiske samfunn og sykehus i mange steder.

Natural Orifice Surgery

I de siste årene tanken om å utføre kirurgi gjennom kroppens egne åpninger har fått oppmerksomhet. Det er den minst krenkende for alle minimalt invasive kirurgiske teknikker, krever ingen kutt i det hele tatt. En lege kan, for eksempel, slange verktøy inn i en pasients munn og ned i spiserøret for å fjerne galleblæren. Innen 2007, hadde leger i India allerede prøvd den teknikken på mennesker, fjerne tillegget. Som leger over hele verden fortsetter forskning for å finne ut av mulighetene for naturlig åpning kirurgi, medisinske utstyrsprodusenter rushing å lage verktøy som er egnet for den tilnærmingen.

Kirurgiske Stockings etter en operasjon

Kirurgiske strømper eller komprimering slange brukes etter en operasjon for å redusere risikoen for blodpropp i bena. Postoperativ immobilitet kan forårsake blod å stagnere og deretter blodpropp. Kirurgiske strømper gi milde vaskulær kompresjon som oppfordrer blodstrømmen.

Time Frame

Kirurgiske strømper er satt på pasienten umiddelbart etter en operasjon og opphold på inntil legen skriver en ordre for fjerning. Når pasienten blir mer ambulerende, risiko for blodpropp avtar så behovet for kirurgiske strømper blir mindre akutt.

Fordeler

Kirurgiske strømper er også kalt anti-tromboembolytisk (TED) slange. I tillegg til å fremme optimal etappe sirkulasjon, kirurgiske strømper gi lindrende press til beina, hjelpe pasienten føler seg tryggere når du forsøker å ambulate.

Advarsel

Pleiepersonalet må sjekke pasientens sirkulasjon og hud tilstand med jevne fjerne de kirurgiske strømper. Hvis strømpene ikke er fjernet, kan tegn og symptomer på farlige blodpropper som rødhet, varme og hevelse ikke bli avslørt. En postoperativ pasient er ikke alltid i stand til å oppfatte smerte og andre symptomer på potensielle blodpropper, så hvis pleiepersonell ikke evaluere ikke bena uten kirurgiske strømper, er pasienten i fare for å oppleve en trombolytisk hendelse.

Kirurgiske Cures for migrene

Kirurgiske Cures for migrene


Selv om det er flere teorier om hva som forårsaker migrene, nøyaktig hvorfor du får dem er ukjent. Som et resultat, er behandling i stor grad en prøving og feiling affære. Men for noen mennesker med migrene, til mindre hjerteoperasjon reparere en liten åpning kan være den beste behandling, særlig hvis de har også en mindre hjerteproblem.

Funksjon

Ifølge University of Kentucky, noen mennesker får migrene på grunn av komplikasjoner fra et hull i hjertet som normalt stenger under fødselen. Operasjonen stenger nettopp dette hullet.

Identifikasjon

Folk som er kandidater for kirurgi må ha både patent foramen ovale (PFO) og migrene. Noen ganger folk bare oppdager at de har en PFO etter et slag. Etter åpen hjertekirurgi for å korrigere PFO, kan medisiner gis.

Betydning

Det er ikke helt klart om eller hvorfor en PFO forårsaker migrene, selv om det ikke disponere en person å ha et hjerneslag.

Historie

Ifølge NationMaster.com, observasjoner av hull i gamle Maya hodeskaller tyder på at trepanning ble brukt for tilstander som migrene. Trepanning borer et lite hull i skallen og er ikke en kirurgisk metode som brukes i dag.

Misforståelse

I 2001 ble det fremsatt påstander om av en plastisk kirurg som en kombinasjon av plastisk kirurgi og Botox-injeksjoner i ansiktet kunne kurere migrene. Dette er imidlertid en svært eksperimentell praksis ikke anbefalt av FDA eller nevrologer

Ikke-kirurgisk Skoliose Treatment

Skoliose er en tilstand der det er en krumning av ryggraden. Kirurgi kan brukes til å behandle alvorlige tilfeller av skoliose, men det finnes også en rekke ikke-kirurgisk skoliose behandling.

Brace

En ryggvarmer kan anbefales hvis kurven er mellom 25 og 30 grader.

Massasje

Massasje kan brukes for å lindre ryggsmerter forbundet med skoliose.

Trening

Trening, inkludert yoga, kan bidra til å lindre ryggsmerter forbundet med skoliose samtidig styrke ryggen for å hindre ytterligere ryggsmerter.

Medisiner

Medisiner kan være foreskrevet for å behandle ryggsmerter som er forbundet med skoliose.

Chiropractic Care

Kiropraktorer kan gi spinal justeringer for å bidra til å redusere den smertefulle symptomer på skoliose.

Fysioterapi

Fysioterapi kan brukes til å bidra til å redusere ryggsmerter, styrke ryggmusklene, økt fleksibilitet og bedre holdning.

Kirurgisk indusert menopause & Libido

Kvinner som går inn menopause på grunn av kirurgi ofte står overfor den plutselige utbruddet av symptomene som naturlig indusert menopause gradvis introduserer til kroppen. Menopause kan påvirke libido følgende kirurgisk indusert menopause som kan være frustrerende; Men å forstå årsakene til virkningen og hvor lenge det vil vare kan bidra til å lindre den frustrasjon.

Indusert menopause

Begrepet indusert menopause brukes når menopause er påtvunget en kropp gjennom medisinske metoder, inkludert visse medisiner og sykdommer. Imidlertid, er den mest vanlige årsaken til indusert menopause er kirurgi.
For mange kvinner kirurgisk indusert menopause skaper en plutselig sett av symptomer, fordi de ikke har vært i stand til å gå gjennom den gradvise perimenopause perioden frem til overgangsalderen. All eggstokk-funksjonen er tapt i kirurgisk indusert menopause.

Sex Drive

Mens hver kvinne opplever ulike nivåer av ubehag eller symptomer når du taster inn overgangsalder, de fleste kvinner som går gjennom kirurgisk indusert menopause opplever symptomer som kan inkludere hetetokter og en betydelig reduksjon i seksuell stasjonen.

Årsaker

Det er flere faktorer som bidrar til et tap av seksuell stasjonen etter en kirurgisk indusert menopause. Kirurgi som umiddelbart kutter alle eggstokkene funksjoner (på grunn av fjerning av eggstokkene) skaper et plutselig fall i hormoner som produseres av eggstokkene. Dette hormonet reduksjon skaper et tap av seksuell stasjonen for mange kvinner.
Reduksjonen av østrogen som oppstår når eggstokkene ikke lenger eksisterer kan skape vaginale symptomer som kan bli alvorlig inkludert en alvorlig tørrhet, noe som gjør tanken på seksuell aktivitet tiltalende.
I tillegg kan atrofi av de vaginale vegger oppstå forårsaker nedsatt følsomhet samt et område som er lett irritert ved seksuell kontakt. Dette kan redusere en kvinnes seksuelle stasjonen.
Indusert menopause noen ganger fører til klitoris for å bli påvirket som igjen kan redusere eventuelle fornemmelser.

Økt libido

For noen kvinner, libido faktisk øker etter kirurgisk indusert menopause fordi de har endelig blitt løst fra bekken smerter, blødninger og kramper som førte til operasjonen. Dette kan skape en mental tilstand der kvinnen føler seg komfortabel og har en målbar økning i libido.

Behandling

Kvinner som opplever en redusert sexlyst etter en kirurgisk indusert menopause kan slå til sin lege for behandling. Mange ganger, vil et kurs av medisiner utviklet for å erstatte de tapte eggstokkhormonene bli gitt, men for noen kvinner, særlig de med kreft vil ikke være i stand til å delta i hormonbehandling.
I tillegg til hormonbehandling, kvinner med nedsatt sexlyst forårsaket av kirurgisk indusert menopause kan slå til sex terapeut eller en psykolog for å hjelpe til med overgangen til en sal tilstand.

Skleroterapi Vs. Kirurgisk Stripping

Åreknuter er hovne, blod-engorged årer som oftest dukker opp i bena og føttene. I tillegg til kosmetiske problemer, de forårsake betydelig smerte hos noen individer. Sclerotherapy og kirurgisk stripping er to metoder for å behandle problem årer.

Fakta

Sclerotherapy brukes til å behandle små-og mellomstore åreknuter, og innebærer injeksjon av en løsning som tetter disse årer lukket og får dem til å visne bort. Kirurgisk stripping anvendes for å behandle store åreknuter, og involverer kirurgisk fjerning av disse årer.

Typer

Sclerotherapy kommer i to former: standard sklerose og microsclerotherapy, som brukes til å behandle små "spider" årer. Kirurgisk stripping kommer også i to hovedformer: standard kirurgisk stripping og den tilhørende prosedyre ambulerende phlebectomy, der årer er fjernet i seksjoner gjennom en rekke små snitt.

Behandlingsmiljøene

Sclerotherapy gjøres typisk i et legekontor uten bedøvelse. Kirurgisk stripping er en poliklinisk prosedyre utført på et sykehus under lokal eller generell anestesi.

Effektivitet

Til tross for innledende effekten av behandlingen, kan åreknuter re-utvikle etter enten skleroterapi eller kirurgisk stripping.

Bivirkninger

Potensielle bivirkninger av skleroterapi inkluderer midlertidige kramper og blåmerker. Potensielle kirurgiske stripping bivirkninger inkluderer nerveskader og permanente arr. Ambulerende phlebectomy reduserer disse risikoene.

Post kirurgisk behandling av indre hemorroider

Hemorroider er preget av hovne vener nærheten endetarms og anus regioner. Med indre hemorroider svellingen foregår mot den indre overflate av anal og rektal kanalen. Økt press anstrengelse som følge av forstoppelse eller diaré er vanlige årsaker til hemorroider. Mange behandlinger er tilgjengelige for å kurere sykdommen.

Identifikasjon

En fysisk undersøkelse der en lege setter inn en hansker finger gjennom endetarmen er en vanlig prosedyre for å finne innvendige hemoroider.

Post-Kirurgiske behandlinger

Post-kirurgi du kan bli bedt om å bruke over-the-counter kremer som inneholder trollhassel og kortison for å hindre gjentakelse av hemorroider. Warm-vannbad kan også bli anbefalt for å redusere smerte etter inngrepet.

Time Frame

Leger anbefaler generelt bruk av over-the-counter kremer i 7 til 10 dager etter operasjonen.

Effekter

Over anvende kremer kan resultere i hudutslett, irritasjoner og betennelse i huden.

Forebygging / løsning

Per Mayo Clinic, spise et fiberrikt kosthold og drikke åtte til ti glass vann hjelper ofte hindre utvikling av hemoroider (inkludert interne hemorroider).

Kapselkontraksjon Non Kirurgisk behandling

Kapselkontraksjon Non Kirurgisk behandling


Capsular contracutre er en vanlig foreteelse med brystforstørrelse eller rekonstruktiv kirurgi. Interne arrvev utvikler rundt implantatet og kan føre til ubehag ved innsnevring og herding. Kapselkontraksjon skjer i ulik grad og mildere tilfeller kan behandles med ikke-kirurgiske prosedyrer.

Quadrant Massasje

Quadrant massasje innebærer manuell manipulering av implantatet inn i hjørnene av lommen for å hindre opphoping av arrvev. Ikke alle implantat tilfeller kan romme massasje.

Ekstern Ultralyd

En ekstern ultralyd kan hjelpe til i å holde implantat kapsler løs og redusere herding av arrvev oppbygging. Ultralyd hjelpemidler i å øke blodsirkulasjonen til området som oppfordrer omkringliggende vev for å holde seg myk.

Anti-inflammatoriske medisiner

De foreløpige resultatene viser at anti-inflammatorisk narkotika zafirlukast kan bidra til å redusere tidlig kapselkontraksjon med glatte vegger, saltvann fylt implantater, ifølge en studie utført av Feinberg School of Medicine ved Northwestern University.

Vasodilatorer

Noen leger vurdere bruken av papavarine, en vasodilator, for å redusere risikoen for kapselkontraksjon ved å øke blodstrømmen til omkringliggende vev, ifølge Department of Plastic Surgery ved Universitetet i Reisen i Tyskland. Papavarine kan injiseres lokalt eller de inntas oralt.

Betraktninger

Behandlingstilbud er avhengig av nivået av kapselkontraksjon. Kapselkontraksjon kan manifestere tidlig etter kirurgi eller år etter en prosedyre. Den kirurgiske prosedyren, implantat materiale og implantat form kan påvirke risiko og behandlinger for kapselkontraksjon.

Hva er mest behagelig støtte slange?

Enten du har åreknuter eller er utvinne fra beinkirurgi, støtte slange tilførsel lindring for trette og verkende ben. Medisinsk støtte slange tilbyr komfort fordi de gir gradert kompresjon.

Typer

Den type støtte slange påvirker komfort nivå. Leger anbefaler støtte knehøye, lår-høy eller midje-høy slange. Når pasienter velger anbefalt lengde, får de mest lettelse. Pasienter velge mellom nylon eller bomull, i henhold til hva som er mest behagelig for sine ben.

Kompresjon

"Millimeter komprimering kvikksølv" (mmHg) er mengden komprimering at støtten slangen gir på ankelen og opp på leggen. Mer kompresjon på ankelen, med gradvis mindre komprimering oppover fremmer bedre sirkulasjon. Leger anbefaler riktig komprimeringsnivå for hver pasient komfort.

Fit

Fit virkninger slange komfort. Hvis pasientene bestiller slange fra et apotek, måler en farmasøyt sine ben å fastslå en eksakt passform. Hvis pasientene bestiller støtte slange på nettet gjennom kommersielle nettsteder, vil de følge en guide til å måle deler av sine ben. Målinger inkluderer den største delen av leggen, minste delen av ankelen og største delen av låret. Disse, sammen med høyde og vekt, veilede støtte slange wearers til riktig størrelse og mest komfort.

Kirurgisk prosedyre for Entropion i spedbarn

Selv entropion, som oppstår når øyelokket slår innover, kan løse hos spedbarn uten medisinsk intervensjon, er kirurgi noen ganger nødvendig for å løse problemet, ifølge Minnesota Ophthalmic Plastic Surgery eksperter. Riktig diagnose og finne årsaken til entropion er kritisk i forhold til hvilken behandling plan og kirurgisk prosedyre for å følge for å korrigere tilstanden.

Entropion

Entropium er den medisinsk tilstand der den nedre øyelokk svinger innover, forårsaker øyenvipper og huden for å gni mot overflaten av øyeeplet, noe som fører til rødhet, irritasjon og ubehag, ifølge Mayo Clinic. Hvis venstre ubehandlet, kan barn født med entropion oppleve permanent skade på den klare delen av deres øyne, kjent som hornhinnen, og lider tap av syn. Selv om sjeldne, kan entropion være til stede ved fødselen dersom øyelokkene ikke danner normalt.

Symptomer

Babyer med entropion kan oppleve en økning i tåreproduksjon, slimete utflod og øyelokk skorpedannelse, ifølge Mayo Clinic. Entropion fører også en følsomhet for lys, så spedbarn med det kan unngå å se inn i lyset, vende seg bort fra solen eller lukke øynene når du møter noe lyst. I tillegg kan den hvite del av det angrepne øyet blir røde.

Diagnose

En grundig en eksamen ved en pediatrisk øyelege er nødvendig for å diagnostisere entropion skikkelig hos spedbarn, ifølge KeepKidsHealthy.com. Øyelege vil undersøke øyet fysisk og vurdere plasseringen av øyelokket på øyet og finne årsaken til tilstanden. En komplett familie medisinsk historie, inkludert helse og nåværende medisiner til barnet og hvor lenge barnet har opplevd symptomer på entropion, også nødvendig er for en nøyaktig diagnose. Ved diagnose, kan legen anbefalt behandling med anti-inflammatorisk øyedråper før kirurgi, i henhold til de Mayo Clinic.

Kirurgi

Kirurgi for å rette entropion hos spedbarn er vanligvis gjort på poliklinisk basis. Barnet blir lett bedøvet med oral eller intravenøs (IV) medisiner, avhengig av preferanse for kirurgen, og øyet som skal opereres på er nummen med en lokal bedøvelse. Hvis årsaken til entropion er bestemt til å være muskel eller ligament avslapning, vil kirurgen fjerne en liten del av det nedre øyelokk, og sutur med masker. Hvis entropion har forårsaket arrvev å utvikle seg på øyeeplet, kan en hud pode fra øvre øyelokk eller bak øret være nødvendig å korrigere entropion.

Etter Care

Spedbarn som gjennomgår entropion kirurgi kan være nødvendig å ha en lapp på den berørte øyet i minst 24 timer etter operasjonen har oppstått. Bruke en kald komprimere til øyet flere ganger hver dag kan redusere hevelse og blåmerker som kan oppstå etter operasjonen. I tillegg kan barnet paracetamol være gi for å redusere hevelse og postoperativ smerte. Resept øyedråper med antibiotika og / eller steroid øyedråper eller salve skal anvendes flere ganger per dag i omtrent én uke, ifølge Mayo Clinic.

Ikke-kirurgisk vekttap metoder

Ikke-kirurgisk vekttap metoder omfatter slike strategier som forbruker færre kalorier, øke din fysiske aktivitetsnivå og vite hvilke matvarer og drikke er den mest bidrar til å miste pounds. Du må også være klar over hva slags mat vil hindre vekttap programmet slik at du kan unngå eller begrense dem. Ved å gjøre disse livsstilsendringer, ikke bare vil du være å miste vekt, men du vil også være å leve et mer tilfredsstillende og sunn livsstil.

Trene

Trene forbrenner kalorier. Sørg for å spise færre kalorier mens du øke din oppgave nivå. Avhengig av dine personlige preferanser og fysisk evne, er det mange øvelser å velge blant. Turgåing er den mest praktiske form for mosjon. Svømming gir en all-body workout som leverer kardiovaskulære fordeler sammen med muskel styrke. Det ikke medfører noen innvirkning på leddene. Selv rengjøring huset ditt kan være en form for fysisk aktivitet.

Naturlig appetittdempende midler

Å drikke et glass vann 20 til 30 minutter før du spiser kan hjelpe deg å miste vekt. Ifølge Dr. Melina Jampolis av CNN, er vann en naturlig appetitt suppressant. Å drikke usøtet te er også en god ide, ifølge American Dietetic Association. Matvarer som er naturlige appetittdempende midler vil hjelpe deg å føle deg full og få deg til å spise mindre. Noen matvarer som vil gjøre dette er fiber-rik mat som hele korn (havre, bygg, kamut, hel hvete); belgfrukter som linser og bønner; noen frø og nøtter (flaxseeds, mandler og valnøtter); og ferske råvarer. Friske grønnsaker og frukt er rike på næringsstoffer og også gi kroppen din med fiber.

Red Flag Foods

Mat og drikke som inneholder tomme kalorier er både usunn og bidra til vektøkning. De satte opp et rødt flagg for vekttap. Ved ganske enkelt å fjerne, eller begrense, dem fra dine spise preferanser, vil du legge merke til noen vekttap. Sukkerholdige drikker som brus, fruktdrikker og kremet drinker trenger å bli kontrollert eller eliminert. Substitute vann eller usøtet te for dem. Frityrstekte matvarer kan også hindre vekttap. Hele fete meieriprodukter (høy i kalorier) kan byttes ut med lav-eller fett-frie versjoner (lavere i kalorier), ifølge USDA og American Dietetic Association. Et annet forslag: eliminere fett-laden snacks som frityrstekte pommes frites og erstatte bakt pommes frites som du kan gjøre hjemme.

Porsjonskontroll

Vanligvis har noen overvekt spist porsjonsstørrelser som er for store for sin kroppsstørrelse. The American Dietetic Association, American Heart Association og USDA har alle retningslinjer du kan bruke til å finne ut de riktige delene for deg. Porsjonskontroll innebærer å måle det du forbruker. Men snart vil du være i stand til å bedømme del mengder visuelt uten å måle dem.

Ikke-kirurgiske behandlinger for Fibroids

Fibroids skyldes en ubalanse av østrogen og progesteron i en kvinnes kropp. Tradisjonelt kirurgiske metoder - spesielt hysterektomier - har vært en mye brukt for behandling av fibroids. Men det er nå mange tilgjengelige behandlinger som er mindre invasiv og kan eliminere behovet for kirurgi.

Uterina embolisering

Uterin arterie embolisering (FAE), også referert til som en uterin fibroid embolisering (UFE), er en minimal invasiv prosedyre. Det innebærer blokkerer blodtilførselen til fibroids. Ørsmå partikler som injiseres i livmor arteriene som forsyner blod til fibroids, kutte av deres tilførsel av oksygen og næringsstoffer.

Herbal rettsmidler

En rekke urter har lenge vært vant til i folk rettsmidler for å behandle fibroids. En av de mest brukte urter er rødkløver, som er rik på aktive forbindelser som kalles isoflavoner. Isoflavoner er plante forbindelser som har en struktur som er svært lik den for østrogen. Andre urter som brukes til å behandle fibroids inkluderer klaseormedrue, nattlysolje, røde bringebær, kysk treet og salvie.

GnRH Therapy

Gonadotropinfrigjørende hormon (GnRH)-agonister, slik som Lupron, er hormonelle stoffer som er mye brukt i behandling av fibroider. De hjelper lavere nivåer av østrogen og progesteron i kroppen, som i sin tur bidrar til å krympe fibroids samt redusere livmor blødning.
GnRH-terapi kan benyttes som den primære behandling, eller de kan være et supplement terapi til kirurgi. Når fibroider kreve kirurgisk fjerning, kan GnRH-midler foreskrives for å bli tatt i minst tre måneder før-prosedyre for å lette selve operasjonen.

Jerntilskudd

Iron kosttilskudd er ofte anbefales når fibroids forårsake kraftig livmor blødning. Dette mineral er viktig for å forebygge eller behandle anemi, noe som ofte resulterer fra blodtap. Alternativt kan du øke inntaket av jern ved å spise mat rik på mineralet, som innmat som lever og grønne greener. Vitamin B12, som er viktig i produksjonen av røde blodceller, kan også trenge å bli supplert.

Fokusert Ultra-lyd Ablation

Denne ikke-kirurgiske prosedyren benytter svært fokusert lydbølger, kalt "sonications," å bli kvitt fibroids. Pasienten er plassert inne i et spesielt utstyrt magnetisk resonans (MR) skanner for fremgangsmåten. Et bekken-scan blir tatt for å bestemme plasseringen av fibroider, deretter sonications (fokuserte lydbølger) er rettet mot hver av fibroider, som de varmes opp og ødelegge (ablasjon).

Hvordan å miste vekt etter kirurgisk overgangsalder

En kvinnes metabolisme bremser naturlig ned etter overgangsalderen, men det er fortsatt mulig å gå ned i vekt. Hvis din overgangsalder er kirurgisk indusert, enten gjennom en hysterektomi (fjerning av livmor) eller ooforektomi (fjerning av eggstokkene), må du ta noen spesielle forholdsregler som kroppen heles.

Hvordan å miste vekt etter kirurgisk overgangsalder

Ikke bekymre deg om vektøkning for de første ukene etter operasjonen. Pass på å drikke rikelig med vann for å skylle væsken forårsaket av post-kirurgi hevelse ut av systemet.

Fire til seks uker etter operasjonen, opprette en food journal og registrere matinntaket i syv dager. Du kan finne kalori teller og med ta opp inntaket ved hjelp av verktøy på nettsteder som ediets og Sparkpeople.

Legg opp kalorier i dagboken din på slutten av syv dager og dele på sju for å få din gjennomsnittlige daglige inntaket av kalorier.

Trekk fra 500 kalorier fra det nummeret. Hvis gjennomsnittlig daglig inntak er 2000, vil det nye tallet være 1500. Dette er antall kalorier for å konsumere daglig. Ikke gå under 1200 kalorier.

Ta to glass lowfat melk i ditt daglige matinntak, som kalsium er et viktig næringsstoff i postmenopausale kvinner siden en reduksjon i østrogen har vært knyttet til en økning i osteoporose.

Inkluder to porsjoner med magre proteiner for å bevare muskelmasse.

Round ut din diett med frisk frukt og grønnsaker, minst seks kopper væske per dag (vann er best, men koffein-fri drikke er også akseptabelt), og en multi-vitamin.

Prøv å gå sakte i 15 minutter to ganger om dagen. Vand hjelper helbredelses samt vekttap. Husk å gå sakte til du føler deg bedre, og stoppe hvis du får omstendelig eller er i smerte.

Vei deg i en uke. Etter denne planen, bør du miste ca ett pund per uke.

Hint

  • Når legen gir deg klarsignal, kan du legge lette vekter til din tur, enten bære dem eller gjør armhevinger.
  • Hvis du følger denne planen for en måned og har ikke gått ned i vekt, bør du vurdere å ha din skjoldbruskkjertelen testet som hypotyreose blir mye mer vanlig hos kvinner etter overgangsalderen.
  • Sjekk med legen din før du starter noen vekttap programmet.
  • Stopp hva du gjør hvis du er i smerte eller føler ør, og søke legehjelp.
  • Ikke forbruke færre enn 1200 kalorier per dag.

Ikke-kirurgisk Håravfall behandlinger

Det er mange ikke-kirurgiske Hårtap behandlinger tilgjengelig, inkludert kremer, salver, vitamintilskudd, muntlige behandlinger, laser behandlinger, FDA-godkjente behandlinger, parykker og hairpieces, og reseptbelagte piller.

FDA-godkjente behandlinger

Rogaine og Propecia er aktuelle behandlinger som er godkjent av FDA. Disse produktene kan redusere hårtap eller gi en gjenvekst av hår.

Aktuelle behandlinger

Aktuelt Hårtap behandlinger inkluderer kremer, salver, vitaminer og muntlig løsninger. Bruk disse produktene direkte til problemområdet eller ta muntlig som hensiktsmessig.

Parykker

Parykker kan dekke balding områder. Disse kan kjøpes i butikker eller på nettet.

Laser Håravfall behandling

Laser hår tap behandling bruker laser for å intensivere blodtilførselen til hårsekkene. Denne prosessen søker å forynge hårvekst. Laser kammer er ofte anbefalt for pasienter som har gjennomgått hårtransplantasjon.

Effektiviteten av behandlingen

Verdien av ikke-kirurgiske Håravfall behandlinger er ubestemt. Rogaine og Propecia er de to eneste behandlingstilbud som produserer nok resultater til å være FDA-godkjent.

Ikke-kirurgisk helbredelse for Endometriose

Endometriose oppstår i mange kvinner i løpet av sine fertil år. Det er en tilstand der en del av slimhinnen i livmoren, også kalt endometrium, vokser utenfor livmoren, holde slike strukturer som eggstokkene, egglederne og gastrointestinale organer. Selv om endometriose er ikke dødelig, kan det forårsake mild til alvorlig smerte, tunge menstrual blødning og infertilitet. Mens det er kirurgiske behandlinger for å behandle endometriose, er det flere ikke-kirurgiske behandlinger. Årsaken til denne tilstanden er ikke klart.

Ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs)

Ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler eller NSAIDs, slik som naproxen og ibuprofen, er kostnadseffektive behandlinger for endometriose. NSAIDS kan kjøpes over disk og hjelpe til med å håndtere smerter forårsaket av denne tilstanden.

Hormonelle prevensjonsmidler

Hormonelle prevensjonsmidler bidra til å kontrollere smerte og blødning av mild til moderat endometriose fordi de kontrollerer fortykkelse av livmorvevet. Kvinner som tar hormonelle prevensjonsmidler kan forvente lysere, kortere og mer håndterbare perioder.

Ufrivillig barnløshet

Hormonterapi slik som Danazol kan bidra til å krympe i den endometriale vev og implantater kontrollere smerte forårsaket av denne tilstanden. Fordi endometriose er relatert til endringer i hormoner, er hormonbehandling en effektiv behandling for å bidra til å stabil hormoner.

Heat Therapy

Varmeputer og varme bad er nyttig med lettelser endometrial smerter. Disse teknikkene bidra til å løsne muskelsammentrekninger som forårsaker smerter og kramper i bekkenet og underlivet.