Digidexo.com

fibromer under foten

Hva er Spurs i foten?

Hva er Spurs i foten?


En fot anspore, også kjent som en hæl anspore, er en vanlig tilstand som ofte oppstår med alderen. En hæl anspore blir ofte forvekslet med en smertefull fot tilstand som kalles plantar fasciitt, ​​men en hæl anspore sjelden forårsaker smerte. Hvis du opplever foten smerte, er det viktig å finne ut hva som forårsaker smerte og for å eliminere risikofaktorer som kan bidra til smertene.

Identifikasjon av Foot Spurs

En sporen fot er en ekstra vekst av ben som oppstår på calcaneus, også kjent som hælbenet. Sporen danner vanligvis bare på undersiden av bunnen av calcaneus, og det generelt ligner en liten kul eller knute på bunnen av benet.

Selv spurs på føttene er en vanlig tilstand, gjør de vanligvis ikke forårsake hæl smerter. The American Academy of Orthopaedic Surgeons sier at en av ti mennesker har en hæl anspore, men bare fem prosent av personer med en hæl anspore erfaring foten smerte.

Årsaker til Foot Spurs

Spurs på føttene kan ofte utvikle med alder som brusk og fett som pads føttene begynner å slites bort, men flere faktorer kan øke risikoen for utvikling av spurs.

Spurs kan dannes som et direkte resultat av kontinuerlig press på hælen av foten. Aktiviteter som jogging, løping, dans, jobber hele dagen på føttene, iført sko som er for stramt eller til og med høye buer kan alle øke risikoen for dannelse av en fot anspore.

Iført høye hæler for ofte kan også føre til dannelse av en hæl anspore; kontinuerlig høy hæl slitasje kan redusere lengden på akillessenen som fører til økt press på hælen. En anspore forårsaket av høye hæler er så vanlig at denne tilstanden er også noen ganger kalt en "" pumpe bump. "

Foot Spurs og Plantar fasciitis

Spurs på føttene er ofte forveksles med, eller feilaktig som, en tilstand som kalles plantar fasciitt. Plantar fasciitis er en tilstand som oppstår når stykke vev under foten, kjent som plantarfascien, blir irritert og betent.

Plantarfascien vevet strekker seg langs bunnen av foten, fra hælen til tærne, og forbinder hælen og tærne. Heel smerte oppstår når dette vevet blir irritert og betent. Fordi plantar fasciitt er forårsaket av mange av de samme risikofaktorene --- aktiviteter som plasserer kontinuerlig press på hælen eller bunnen av foten --- som fører til utvikling av spurs på føttene, plantar fasciitt og føtter spurs forekommer ofte sammen. Men det er plantar fasciitt som er den vanligste årsaken til hæl smerter.

Hva gjør du hvis du opplever Heel Pain

I det siste, ble hæl smerter ofte tilskrives spurs på føttene og kirurgiske metoder ble brukt for å fjerne sporer. I dag er det kjent at sporene er sjelden årsaken til smerter i føtter eller hæler og at smerten er sannsynligvis forårsaket av en annen type av tilstand som plantar fasciitis.

Hvis du opplever hæl smerter, er det best å se en podiatrist så snart som mulig. Podiatrist vil få en historie på din smerte, spørre om noen vaner eller livsstil aktiviteter som kan ha bidratt til hæl smerter og i mange tilfeller en x-ray vil bli tatt av foten.

Hvordan Slipcover en medisinsk undersøkelse Table

Hvordan Slipcover en medisinsk undersøkelse Table


En medisinsk eksamen bordet er dekket med enten engangs eller vaskbar gulvbelegg som endres i mellom hver pasient. Slipcovers for en medisinsk eksamen tabellen er vanligvis papir eller klut. Endre slipcovers i mellom pasienter bidrar til å redusere risikoen for smitteoverføring fra pasient til pasient. Dekker en medisinsk eksamen bord i henhold til individuell medisinsk anlegget politikk er best for sikker praksis.

Bruksanvisning

Paper Roll

Velg en ny rull med eksamensbordet papir.

Hev hodet av eksamensbordet.

Finn tre eller metall bar på hodet av bordet. Fjerne baren fra brakettene på eksamen bordet.

Plasser bar gjennom papirrullen. Satt i baren tilbake i parentes med papirrullen på plass.

Senk hodet av eksamensbordet ved å trykke på utløserknappen eller spaken på enten høyre eller venstre side av eksamensbordet.

Trekk den frie enden av papirrullen over toppen av eksamensbordet til foten av eksamensbordet. Kontroller at papiret dekker hele lengden på eksamen bordet. Brette den løse enden av papiret under foten pute av eksamensbordet.

Papir-skjema

Velg en papirarket passende for størrelsen på eksamen bordet som du dekker.

Brett papiret ark vertikalt eller lengde-messig.

Legg papiret ark over eksamensbordet fra hodet av bordet til foten.

Tuck den løse enden av arket under eksamen bordet pute på hodet av sengen. Gjenta ved foten av sengen.

Glatt eventuelle rynker fra lengden på papirarket for et tiltalende utseende.

Klut Sheet

Velg en ren, full størrelse klut ark.

Brett arket vertikalt eller lengde-messig.

Legg arket over eksamensbordet. Sørg for at arket dekker hele eksamen bord fra enden av bordet til foten.

Tuck de løse endene av duken ark under hodeputen av eksamensbordet.

Tuck de løse endene av duken ark under foten pute av eksamensbordet. Glatt duken arket over lengden av tabellen for å fjerne eventuelle rynker.

Tips og advarsler

 • Endre alltid eksamen bord slipcovers mellom pasienter.
 • Tørk av medisinsk eksamen bordet pute overflaten med anlegg godkjent desinfeksjonsmiddel før du plasserer en ny slipcover, hvis det er hensiktsmessig, for å bidra til å fjerne bakterier og bakterier i mellom pasienter.

Fallen Arches Exercise

Fallen Arches Exercise


Fallen Arches - flatt skudd, per vanlig navn - kan skje naturlig ved fødselen eller blir mer og mer uttalt gjennom aldringsprosessen, som påvirker både brusk og leddbånd i foten.

Legemiddel kjent som pes planus, mangler en flat fot buen på undersiden av en vanlig fot, men det finnes måter å forbedre flat footedness gjennom bruk av både trening og fottøy.

Grunnleggende øvelser

En god start øvelsen er å sitte i en stol med et håndkle på gulvet under føttene. Bare krølle tærne på håndkle bunching det opp under foten. Har flere sett daglig, og når foten blir sterk nok, begynner å gjøre denne øvelsen i en stående posisjon.

En annen god øvelse er kalv reiser. Dette er gjort ved å plassere tærne på kanten av en trapp med hælene hengende ned og deretter løfte deg selv opp, noe som gjør hælene selv med tærne. Gjør dette flere ganger per dag.

Du kan bruke samme trapp for en motsatt øvelse også. Stå på hælene og la tærne til å henge over, så uten å lene seg bakover, bøy tærne oppover til de er selv med hælene. Også gjøre dette flere ganger per dag.

Iført Riktig fottøy

Få et par gode spasersko eller joggesko med høye buer. Disse buene automatisk utøve foten hver gang du går, og vil naturligvis sette en bue tilbake i foten.

Hvis dette ikke er mulig, kan en ortotiske bue settes inn i vanlige sko. Den vil ha samme effekt som et par av høy bue joggesko, men kan også bli satt i Business eller Professional-stil sko.

Også holde seg borte fra leiligheter eller høyhælte sko. Disse typene ikke sjanse til å lage en bue eller trene musklene til å bygge en opp, og hvis det er smerter når man bærer disse typene, bør de kastes.

Strekninger som støtte muskel vekst

Strekninger som støtte muskel vekst


Musklene kan bare vokse så langt som fascia - constrictive bindevev pakke inn og holde musklene på plass - kan tillate. Dessuten fører den naturlige aldringsprosessen til tap av muskler over tid. Under de rette forholdene, men skikkelig strekk av muskler fører til at fascia å utvide, slik at musklene til å vokse seg større. Utfør strekninger minst to ganger ukentlig. Oppsøk legen din for råd før du utfører ekstreme tøyningsøvelser.

Cable Crossover Stretch

Kabelen crossover strekningen tvinger fascia i brystet og brystmusklene til å utvide, slik at for muskelvekst. Begynn med å velge en vekt som vil gjøre det vanskelig for deg å gå utover åtte til 10-gjentagelse rekkevidde. Utvid armene til sentrum, og deretter la dem komme tilbake til en posisjon der brystet opplever en intens strekker effekt. Gjenta øvelsen tre til fem ganger. Engasjere ulike brystet områder ved å utføre kabel crossover strekning på ulike vinkler.

Standing Chest Stretch

Den stående brystet strekning, hvis riktig utført, bidrar til å forlenge brystet fascia, skape rom for brystmusklene til å vokse. Med tærne pekende fremover, stå med bena fra hverandre på hip bredde, slik at armene til å slappe av på sidene. Trekk forsiktig skuldrene bakover og ned. Ikke bue korsryggen. Pust ut og løft brystet når du roterer skuldrene frem og tilbake. Utfør øvelsen i 10 til 15 sekunder. Hvil i fem til ti sekunder og gjentar sett på minst tre ganger.

Sissy Squat Stretch

Sissy squats er en relativt avansert quad øvelse som strekker lårmusklene. Begynn med å stå oppreist og senke kroppen mot bakken, slik at knærne og bekkenet for å bevege seg fremover. Senk deg selv inntil baken berører nesten hælene med føttene flatt på gulvet og overarmene hvilende på knærne. Hold denne posisjonen i fire til fem sekunder, før utretting bena når du står. Gjør åtte til 10 reps i tre til fem sett.

Stående tåhev Stretch

Den Stående tåhev strekning engasjerer kalv muskler. Sett deg opp på Stående tåhev maskin - som skal monteres med tilstrekkelig tyngde til å gjøre det vanskelig for deg å fortsette utover åtte til 10-gjentagelse rekkevidde. Kontrahering kalver på toppen, sakte senke deg til dine hæler er under foten plattform og du føler betydelig strekk i leggene. Opprettholde denne posisjonen i 30 til 60 sekunder før du har gått av maskinen. Gjenta 3-5 ganger.

Dumbbell Trap Stretch

Dumbbell fellen strekningen funker fascia i mage og brystmuskulatur. Ta en manual av egnet vekt i en av armene. Senk dumbbell til du føler en intens strekning på den siden. Opprettholde den posisjonen i 30 til 60 sekunder. For optimalt resultat, tilt hodet til motsatt side.

Slik Cure Corn eller Callus

En mais eller callus er en herdet hudlaget under foten som kan være irriterende. Hvis det ikke blir behandlet så kan det være smertefullt og lage en infeksjon. Det gjør også føttene ser stygg! OK, la oss komme i gang!

Slik Cure Corn eller Callus

•  Vask føttene med såpe og varmt vann.

Sett føttene i en varm bolle. Trekke i ca 30 minutter. Du kan legge lavendel eller andre urter for å myke opp føttene. Myke føtter er veldig viktig for denne prosessen.

Bruk hendene og massasje rundt foten for å få øye på kornet. Se etter en herdet del av huden.

Bruk en pimpstein for å kvitte seg med mais.

Gni på og rundt kornet. Exfoliate forsiktig for å være sikker på at du ikke irritere huden for mye.

kjøpe korn pads.

Hvis kornet blir smertefullt å gå inn, sette mais pads på kornet. De hjelper tåle trykket av vekten din. De vil trøste føttene.

Om Stretching i behandling av plantar fasciitt

Hvis det er vanskelig å gå, gjør det vondt å gå ned på en fot, og hælen er øm, kan du ha plantar fasciitt, ​​som er betennelse eller rive av fascia (vev på bunnen av foten). Stretching kan forbedre denne tilstanden betraktelig, men kan ikke kurere det uten andre remedier.

Årsaker

Hvis føttene rulle innover når du går, pronere deg. For mye av dette fører plantar fasciitt. Også, løping, dans, turgåing og sette i miles over tid kan føre til denne tilstanden. Bære ekstra vekt, graviditet eller leddgikt kan utløse det også.

Symptomer

Hvis du har plantar fasciitt, ​​kan du føle verkende, brennende, skyting smerte, rive, tetthet, hæl smerte eller alle disse. Smerte er vanligvis verre første om morgenen eller etter en periode med hvile. Bevegelse reduserer smerte, men ikke forbedre tilstanden.

Strekke Fascia

For å lindre smerter i buen og forsiktig strekke konseptet, kan du rulle foten på en ball (en golfball eller kickboxing fungerer best). Sitt med ryggen rett og sette en ball under foten. Trykk ned som du gjør små sirkler og flytte ballen frem og tilbake og fra side til side.

Stretching kalv Muscles

Du må strekke begge leggen (gastrocnemius og soleus) for å redusere tetthet i plantarfascien området. Du kan gjøre tå / hæl øker, kalv strekninger mot en vegg eller assistert strekninger med en partner eller strekke enhet.

Night splinter

Bruk en rettvinklet natt splint og sove på ryggen. Splint vil holde foten bøyes (tær trukket opp) og strekke plantarfascien hele natten. Morning smerte bør reduseres, ifølge Dr. Andrew Feldman, forfatter av "The Jock Doc Body Repair Kit."

Behandlingsplan

Stretching alene kan ikke helbrede plantar fasciitt. Fysioterapi, akupunktur, is, massasje, erke støtter og til slutt kortison injeksjoner kan behandle den. Sjekk med en lege for en vurdering, og holde seg til behandlingsplan for raskere restitusjon.

Hvordan lage en hjemmelaget Shin Splint

Hvordan lage en hjemmelaget Shin Splint


Enten gjennom din egen skyld eller andres, kan du finne deg selv med en brukket, brukket eller på annen måte skadet benet. Du trenger å komme til en lege, men du kan ikke få det til du sørge for at du kan reise trygt. For å holde reise trygt, opprette en midlertidig splint til du kommer til en lege. Du kan også lage en skinne for å ta vare på mindre påkjenninger og belastninger til beinet.

Bruksanvisning

Wrap laken rundt to treplugger slik at begge pluggene er godt polstret.

Skjære et hakk i endene av begge treplugger med en lommekniv.

Place de to splinter på utsiden og innsiden av det frakturerte ben, slik at hverken det ene berører forsiden av leggen eller baksiden av leggen. Den hakk skal sitte på undersiden av skinnen, i nærheten av foten. Begge splinter bør utvide til bakken.

Knyt splint rundt benet ved hjelp av tau. Hold splint stramt nok til å forhindre ytterligere skade i leggen, men ikke så tett som for å hindre blodstrøm eller skade på benet. Plassere et stykke tau under foten og trekke tauet gjennom hakkene på bunnen av hver treplugg. Pakk og knytte dette tauet rundt ankelen for å hindre at splint i å bevege seg.

Hint

 • I nøds utendørs situasjoner, kan du erstatte tykke tre grener for treplugger, klær elementer for laken og vine for tau.
 • Du bør bare opprette midlertidige hjem splinter å øke din evne til å komme til en lege. Hvis splint gir ikke nok støtte til å reise til en lege uten ytterligere skade, ring lokal nødhjelp.

Hva er behandlingen for Heal Pain?

Hva er behandlingen for Heal Pain?


Heel smerte er oftest forårsaket av plantar fasciitt, ​​som oppstår på grunn av overflødig stress på leddbånd i bunnen av foten. Hvis du opplever en skarp smerte i hælen når den først står opp fra sittende eller liggende stilling, kan du bli lider av plantar fasciitt - en tilstand som oftest forårsaket av iført sko med dårlig hæl eller bue støtte. Det er flere ting du kan gjøre for å behandle symptomene på din plantar fasciitt.

Is

Ise foten ved å rulle din bue over en frossen vannflaske i minst 20 minutter, to ganger om dagen. Dette vil ikke bare strekke på erke muskler, vil det også bidra til å redusere betennelse i foten. Hvis du lider av kronisk betennelse, prøv alternerende is behandlinger med varmebehandling. Bruk is i 5 minutter, deretter bruke en varm pakke i 5 minutter. Fortsett denne on-and-off, is-og-varmebehandling i 30 minutter, tre ganger i uken.

Ball

Rull en tennisball under foten når du sitter ned i lange perioder av gangen. Dette vil bidra til å strekke plantarfascien, som til slutt vil bidra til å redusere hæl smerter.

Øvelser

Strekk kalv hver morgen før du står opp av sengen. Hold et håndkle i nærheten av sengen, og pakk håndkle under buen av foten din, holde på hver side. Holde beinet rett, trekk forsiktig håndkleet mot hodet. Dette vil bidra til å strekke på leggen og musklene på undersiden av foten din før du får ut av sengen om morgenen. Utfør en "runner strekning" flere ganger om dagen ved å plassere hendene på en vegg foran deg og tråkke tilbake på en fot om gangen mens du bøyer kneet på støttebeinet. Forsiktig puls opp og ned med foten, elongating leggmuskelen. Alternative øvelsen for hver etappe og foten. Utføre denne øvelsen i 30 sekunder, opptil 10 ganger om dagen.

Gå ned i vekt

Hvis du er overvektig, kan du være å sette stort trykk på hælen din, forverre tilstanden din. Snakk med legen din eller en ernæringsfysiolog om å sette en sunn vekt mål, og starter en diett.

Medisinering

Hvis din hæl smerter forårsaker du mye smerte, kan legen forskrive anti-inflammatoriske medisiner, som for eksempel Ibuprofen eller et annet ikke-steroid antiinflammatorisk middel, for å bidra til å redusere hevelse i bue eller hæl. Det er ikke tilrådelig å ta medisiner for smerter, med mindre du planlegger å bo utenfor foten mens det gror, som du kan føre til ytterligere skade på området hvis du ikke kan føle ubehag forbundet med skade. Legen kan også foreskrive en serie av steroide skudd for å bidra til å redusere hevelse rundt hælen.

Rest

Hvis hælen din ikke reagerer på trening og medisinering, kan det hende du må holde ut av føttene inntil tilstanden bedres. Prop hælen på puter for å heve den over nivået på resten av kroppen din når du sover. Legen din kan forskrive en spenne laget for å holde foten i en bøyd stilling mens du sover. Dette vil strekke din bue og gi lindring til musklene rundt hælen din mens du hviler.

Sko

Hvis du lider av plantar fasciitt, ​​slitasje sko med riktig bue støtte og hæl puter. Orthotic inserts er tilgjengelig på de fleste apotek, eller du kan be legen om å forskrive en spesialkonstruert orthotic innsats for skoen. Aldri gå barbeint. Hold et par innesko som har støtte i nærheten av sengen slik at du kan sette dem på etter behov når du kommer ut av sengen.

Hvordan Wrap en bandasje

Hvordan Wrap en bandasje


Bandasjer er tilgjengelig i forskjellige stoffer og former. Den elastisk bandasje - noen ganger referert til som et ess bandasje, komprimering bandasje eller crepe bandasje - er en av de mest brukte og enkleste å bruke. Vanligvis kjøpes som en opprullet lengde av elastisk stoff, blir elastiske bandasjer viklet rundt en skadet kroppsdel ​​for å sikre forbindinger og redusere svelling ved påføring av kompresjon; de tilbyr også støtte i tilfelle av leddene med bløtdelsskader - for eksempel forstuet håndledd eller ankler.

Bruksanvisning

Håndledd

•  Velg en passende størrelse bandasje.

Circle håndleddet med bandasje to ganger for å feste den på plass, start og etterbehandling inne i håndleddet. Påfør fast for komprimering, men tar seg ikke å trekke for stramt.

Ta bandasjen roll diagonalt ned over baksiden av hånden, mellom tommelen og pekefingeren, og sikkerhetskopiere over håndflaten til håndleddet.

Ta med bandasje rundt håndleddet, en halv omdreining til den andre siden.

Ta bandasjen roll ned over håndflaten, rundt utsiden av lillefingeren, og tilbake over håndbaken til håndleddet, fullføre en åttetallsmønster.

Gjenta trinn 2 til 4 for å opprette en ny figur-åtte sving.

Vikle bandasje rundt håndleddet i en hel runde.

Fortsett å lage sirkulære svinger, flytte litt opp underarmen og overlappende halvparten av den forrige lag med bandasje på hver tur.

Fest enden av bandasjen med en bandasje klipp.

Ankel

Velg en passende størrelse bandasje.

Wind bandasjen rundt ballen av foten på bunnen av tærne to ganger for å feste den på plass, sirkle under foten fra innsiden til utsiden. Påfør fast for komprimering, men tar seg ikke å trekke for stramt.

Circle foten, beveger seg mot ankelen og overlappende halvparten av den forrige lag med bandasje hver tur.

Fortsett å lage sirkulære, overlappende svinger over hælen og ankelen, og deretter opp på leggen til midt på leggen.

Fest enden av bandasjen med en bandasje klipp

Tips og advarsler

 • Hvis du søker en bandasje til deg selv, start ved å ta tak i enden av bandasjen mellom tommelen og pekefingeren.
 • Hvis du søker en bandasje til noen andre enn deg selv, sitte eller stå på siden av den skadde kroppsdelen, slik at du ikke trenger å helle over personens kropp. Støtt skadde delen i stillingen vil det være i når bandasjen er på.
 • Som en generell regel, begynner å pakke en bandasje på slutten av den kroppsdelen lengst fra hjertet ditt og jobbe mot hjertet ditt, være sikker på å overlappe hver omdreining av bandasjen uten ujevnheter.
 • En bandasje bør pakkes godt å bruke kompresjon til den skadde kroppsdelen, men ikke stramt nok til å begrense sirkulasjon. Der det er mulig, la fingre eller tær utsatt ved pakking en lem, slik at du enkelt kan overvåke sirkulasjonen. Trykk på en spiker eller en bit av huden på innpakket kroppsdel ​​til den blir blek. Hvis det ikke fargen ikke tilbake med en gang, løsne bandasjen som det kan være for stram. Gjenta ved ti-minutters intervaller etter påføring av bandasje i tilfelle hevelse.
 • Søke profesjonell medisinsk hjelp umiddelbart i tilfelle av forvridning, brukket bein (e) eller alvorlige blødninger.
 • Ikke forsøk å omstille en skadet lem mindre huden ser blek eller blå eller det er ingen puls.
 • Konsultere legen din dersom din forstuing ikke blir bedre etter to eller tre dager
 • Denne informasjonen er ikke ment som en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning eller behandling.

Hvordan Heal Heel Spurs

Hvordan Heal Heel Spurs


Hælspore er smertefullt og påvirke din livskvalitet. Du kan være ung, men halte rundt som noens tre ganger din alder. Min mann hadde en hæl anspore og nesten gikk inn for kirurgi. Da lærte vi disse tipsene fra vår kiropraktor og helbredet hans helbrede spurs. Senere begynte jeg å utvikle hælspore og helbredet dem raskt ved å følge dette rådet.

Bruksanvisning

•  Legg en vaskeklut eller håndkle på gulvet. Plasser bare foten på gulvet med tærne på toppen av den nederste kanten av håndkle.

Bruk tærne for å ta tak i håndkle og gjeng det opp under foten. Fortsett denne til hele håndkle er bak foten. Gjenta hvis du kan. Dette vil utøve din bue. Du kan bli forvirret på hvorfor du arbeider på din bue når problemet er hælspore. Men hælspore er et resultat av plantar fasciitt. Hvis du kurere buen, kurere deg hælen spurs!

Denne øvelsen vil gjøre foten sår og sliten. Lindre smerten og fremskynde helbredelses ved å sette vaskeklut eller håndkle på toppen av en frossen vannflaske og rulle den frosne flasken langs buen på foten som en ispose.

Plasser kvalitet erke støtter, også kjent som orthotics, i alle dine sko. Dette er et viktig steg. Du kan selv ønsker å sette bue støtter i et par tøfler og holde dem ved siden av sengen. Hælspore føler det verste i morgen når du tar dine første skritt ut av sengen. Arch støtter i tøflene kan hjelpe. Det er også nyttig å strekke leggen din mens du er i seng før du tar de første skrittene.

Foot Spa Avgiftning

Foot spa avgiftning har blitt en populær behandling på spa, men kan bli dyrt hvis det gjøres på en jevnlig basis. Kjøp din egen fot spa kan du detox kroppen din i sofaen hjemme, når som helst. Mens shopping for din egen detox fot spa, er det viktig å finne et kvalitetsprodukt til en rimelig pris, i motsetning til å finne det billigste alternativet.

Hva er Foot Spa Avgiftning?

Giftstoffer akkumuleres i kroppen på grunn av en dårlig diett av bearbeidet eller raffinert mat, forurensning og stress. Detox tillater kroppen å frigjøre giftstoffer som forårsaker en mangel på energi, dårlig sirkulasjon, leddsmerter og spenning, søvnmangel og skader på immunsystemet.

Ved hjelp av foten spa avgiftning, er urenheter trekkes ut av porene i føttene. Ved hjelp av en fot spa er mer effektiv enn andre former for kropps detox, på grunn av den høyere beløp av svettekjertler som ligger på føttene.

Detoxing foten spas innlemme ion avgifter for å tiltrekke seg negative eller positive ladningene fra kroppen, bidrar til å frigjøre dem fra blodet. Når giftstoffer blir frigitt, enkeltpersoner opplever mer energi, et løft til deres immunsystem og sunnere hud.

Frekvens av Foot Avgiftning

Ved å ha en fot avgiftning spa i hjemmet, er du i stand til å frigjøre giftstoffer fra kroppen oftere og økonomisk. Du bør gjøre en fot detox annenhver dag i 14 økter, og deretter avstå fra detoxing for en uke. For de over 50 år gammel, er det foreslått bruk en detox hver tredje dag for 14 spa økter, og en to-ukers pause mellom avgiftende.

Etter Foot Avgiftning

Etter at du har fullført en økt med detoxing, drikke rikelig med vann for å skylle ut eventuelle gjenværende giftstoffer fra kroppen. Det er også foreslått at du tar en daglig vitamin og mineraltilskudd for å holde verdifulle mineraler i kroppen, siden noen kan frigjøres med giftstoffer under foten spa avrusning. Naturlige mineraler feste til toksiner eller skadelige metaller i kroppen, slik avgift kan redusere mengden i kroppen.

For å holde kroppen balansert og sunt etter en fot spa detox, avstå fra å røyke, drikke alkohol og spise mat med høyt sukker og salt, og får daglig mosjon. Innlemme frukt og grønnsaker i kosten for å få viktige vitaminer, mineraler og fiber.

Hvordan Tape en Lateral Ankel forstuing

Mens en forstuet ankel helbreder vanligvis raskt, og er ikke en invalidiserende skade, for mange forstuinger grunn friidrett eller andre fysiske aktiviteter kan svekke den samlede styrken av ankelen over tid. Innpakning en forstuing vil redusere ubehag forbundet med en forstuing og også legge til støtte for å hindre at dette gradvis svekkelse. Taping en ankel før anstrengende aktivitet kan også brukes til å hindre forstuinger og skader.

Bruksanvisning

En Pre-wrap ankelen med underwrap i et åttetall, "omvikles" mønster. Bruk underwrap å puten ut ankelen.

Bruk 38-mm sportstape til å vikle tre ankerfester i underkant av leggmuskelen. Disse ankrene vil hjelpe holde ytterligere bånd wraps på plass.

Påfør tre stigbøyle wraps til ankelen. Starter fra innsiden - eller medial - av beinet, pakk under hælen og fest tapen på utsiden - eller lateral - av benet.

Påfør en halv hæl-lock wrap til ankelen. Begynne på den laterale side av det nedre ben og bevege seg til den mediale side av ankelen, og til forsiden av hælen. Vikle båndet under foten og over den laterale siden av hælen ved en 45 graders vinkel. Passerer over den mediale side av ankelen og fester seg til den nedre laterale side av benet, hvor den vikle startet.

Bruk 5-cm elastisk plaster til overwrap hele tapet del av leggen, ankel og fot. Pakk i et åttetall mønster for å gi ytterligere kompresjon og fest båndet.

Tips og advarsler

 • Du kan bruke en mid-fots slynge for å gi ytterligere støtte i denne regionen av foten. Vikle tape rundt midten av foten fra lateralt for den mediale, og fest på den laterale.
 • Ytterligere låse stropper kan brukes for å feste båndet og dekke eventuelle eksponerte områder av ankelen.
 • Vikle tape fast, men ikke så tett som å forårsake ubehag når han går. Test alltid wrap for komfort og støtte før engasjerende i noen aktiviteter som vil understreke ankelen.

Øvelser for å styrke plantarfascien ligament

Plantar fasciitis er en ekstremt smertefull tilstand forårsaket av skade på leddbånd kalles plantarfascien, som forbinder bein av hælen til bein på forsiden av foten som kobles til bein i tærne. Plantarfascien er en veldig lang ligament som må utøves en gang skadet for å helbrede smerten. Heldigvis finnes det en rekke enkle øvelser som skal gjøres i løpet av dagen for å lindre smerten.

Simpe Øvelser for ligament

En av de enkleste strekninger for ligament er å sette føttene flatt på deg bakken. Mens du holder hælen din godt på plass, kan du prøve å løfte tærne oppover. Dette bør gi deg en strekning langs bunnen av foten. Du kan gjøre dette med sko på hvis tærne har nok plass til å manøvrere.

En sekundær metode, som må gjøres enten barbeint eller i sokker, er å rulle en rund gjenstand frem og tilbake under foten for å massere ligament direkte. Egnede objekter omfatter et kjevle eller en tennisball. For ekstra lindring av smerte, prøv å bruke en kald brusboks eller frossen juice kan for å kjøle smerten mens du trener ligament.

Styrking Hjelpe Områder

For å hindre ytterligere skade, må du jobbe på områder som bistår plantarfascien i bevegelse i føtter og ben også. Styrking kalv og akillessene er et bra sted å starte. Å strekke seg, stå mot veggen og plassere hælene flatt på bakken. Lean inn i veggen uten å flytte føttene. Gjør dette på en avstand hvor du føler en strekk i leggen, men er fortsatt komfortabel. Hvis du har problemer med å holde balansen, kan du prøve å gjøre dette ett ben av gangen.

Mer drastiske tiltak

Hvis strekninger og øvelser er likevel ikke nok til å helbrede din plantarfascien smerte, er det fortsatt en metode igjen å prøve. Det finnes en rekke kommersielt tilgjengelige splinter som du kan bære på føttene om natten. Du vil være i stand til å justere spenningen og du kan holde din plantarfascien strukket gjennom natten som vil bidra til å helbrede smerten. De splinter varierer i pris og kvalitet. Hvis du er usikker på denne metoden eller hvis splint gir deg smerte, kan du se en kvalifisert podiatrist før du fortsetter.

Taping for Plantar fasciitis

Du har prøvd nesten alt podiatrist har anbefalt å avlaste hælen smerter. Du har prøvd å gi foten hvile når du kan sitte ned. Du har prøvd å ta over-the-counter smertestillende medikamenter. Du har slitt orthotics eller hæl kopper. Du har strukket bunnen av foten. Ingenting har fungert, slik at din podiatrist anbefaler at du lar foten teipet slik at du kan ta noe av presset ut plantarfascien av foten din.

Målet med Taping

Målet med taping foten din når du har plantar fasciitt er å redusere noen --- ikke alle --- av stress på hælen din.

Din fastlege vil henvise deg til en podiatrist eller sport trener å ha foten teipet. Disse fagfolk er opplært i riktig prosessen med taping foten slik at korrekt redusere trykket i hælen og skadde fascia, og dermed de er de rette personene til tape foten. Dette er ikke en prosedyre du bør prøve selv hjemme, selv om det høres ut som om det ville være enkelt å gjøre. Fagfolk har tatt uttømmende kurs i anatomi, inkludert muskler, leddbånd og sener. De vil vite best hvordan å posisjonere hvert stripe av tape og hvor tett de skal være sikret.

Taping Process

En fysioterapeut eller atletisk trener vil begynne taping foten starter med en lengde på anker tape til å holde foten stabil når taping er fullført. Etter taping like bak ballen av foten din, vil han begynne å legge til nye lengder med start bak den lille tå og stabiliserende foten ved å gå rundt hælen og under foten og slutter ved startpunktet for at lengden på tape. Han vil gjenta denne prosessen starter like under stortåen, fortsetter å stabilisere foten og tar denne lengden på båndet tilbake til utgangspunktet under stortåen. Han vil gjenta taping disse to lengder tre ganger, noe som bidrar til å øke stabiliteten av foten din og hold den i en bøyd stilling for å hjelpe ta noe av presset ut av plantarfascien. Han vil stenge tape på plantar (nederst) overflaten av foten og splint hver av de tidligere taperemser han plassert og satt på foten. Til slutt vil han ende ved forankring anker strimler med to siste taperemser. Avhengig av hvilken båndtype som brukes, kan du være i stand til å bære denne støtten i flere dager, noe som gir føttene en pause og la helbredelsesprosessen å begynne.

Flexor Hallucis longus sene Pain Relief

Ifølge artikkelen "Betennelse i flexor sener av tærne (flexor senebetennelse)" av Sportsinjuryclinic.com, eksperter i sene skader, de flexor hallucis longus sener (to av dem) gir bevegelse for stortåen. De strekker seg under foten og opp på innsiden av ankelen. Senebetennelse i disse sener kan føre til smerter i innsiden baksiden av ankelen eller foten arch området. Dansere og idrettsutøvere er svært utsatt for denne skaden. Behandlingen inkluderer vanligvis en kombinasjon av hvile, immobilisering, is, varme, medisiner og tøyningsøvelser.

Rest, Ice and Heat

Hvis du har flexor hallucis longus senen smerte, bør du ta fri fra fysiske aktiviteter og hvile foten. I løpet av denne tiden, bør du bruke ankel bukseseler eller splinter for å begrense bevegelse i foten. Innen de første 48 timene etter utbruddet av smerte, bruke is til å kontrollere eventuelle betennelser eller hevelse. Is forårsaker vasokonstriksjon (innsnevring av blodårer), som reduserer inflammasjon og smerte ved å begrense strømmen av blod og lymfe til området. Ice er mest effektiv hvis du komprimere den direkte på den berørte sene i 20-minutters intervaller i løpet av dagen (hver 3-4 time). Heve føttene over ditt hjerte kan også redusere hevelse, betennelse og smerter. Når betennelsen har sunket litt, kan varme fremme blod (med sine helbredende egenskaper) strømme til flexor hallucis longus senen.

Medisinering

Anti-inflammatoriske medisiner som ibuprofen (Advil, Motrin) og naproxen (Aleve) kan også bidra til å lindre smerter i fexor hallucis longus sener. Disse medikamentene er Cox-2-hemmere, som minimerer betennelse og smerter ved å begrense påvirker av Cox-2 enzymer og prostaglandiner, kroppens naturlige inflammatorisk respons på sene irritasjon. Hvis smertene er mer alvorlig, kan en lege forskrive orale steroider eller gi deg en kortison skudd. Muskelavslappende kan også være effektive i å lindre smerte.

Massasje

Massasje kan også bidra til å redusere smerte i flexor hallucis longus senen. Massasje fremmer også blodstrømmen. Massasje reduserer også arrvev og kan løsne opp stramme sener for økt mobilitet.

Tøyningsøvelser

Tøyningsøvelser er en av de beste måtene å fremme blodstrøm til en bestemt sene. En av de beste øvelsene for å strekke flexor hallucis longus sener er å plassere foten over kanten av et skrivebord eller madrass. La foten din hånd over kanten av overflaten og sakte bøye foten vekk fra kroppen. Hold denne posisjonen i 2-5 sekunder, og deretter flytte tærne mot kroppen og strekke sener for samme tidsperiode. Gjenta flere ganger og gradvis arbeide opp til flere repetisjoner. Når du kan håndtere enkle tøyningsøvelser, prøv å utføre noen kalv reiser. Bare heve opp på tærne senk deg ned igjen. Senere, gjøre disse øvelsene på en hevet plattform som trinnene. Calf raises vil bidra til å styrke flexor hallucis longus senen, ankel og leggmuskelen, og gir mer stabilitet i foten din.

Hvordan å massere ryggen din med tennisballerDet er vanskelig å komme rundt for å gi deg selv en rygg eller skulder massasje. Selv om du har noen tilgjengelig for å gjøre det for deg, kan han eller hun ikke massere deg ordentlig. Hva kan du gjøre? Vel, hvis du har tennisballer, her er en enkel måte å gi deg selv en massasje som føles fantastisk og kan gjøres nesten hvor som helst.

Bruksanvisning

•  En av metodene for tennis ball gulv massasje enkleste er gjort med bare én ball. Enkel ligge på ryggen med tennis ballen under korsryggen, øke knærne som et telt, og rock hoftene venstre og høyre. Dette fungerer godt for smerter i korsryggen og spenning.

Slik gulvet massere ryggen med to baller, plassere en ball på bunnen av røret sokk, knyt en knute, plasser den andre ballen inne, knyt en knute, og klipp vekk overflødig sokk. Du har nå en peanut formet tilbake roller som kan brukes som i trinn 1. Du kan rulle tilbake opp og ned og justere plasseringen av ballene til å massere høyere opp på ryggen din.

Du kan også massere ryggen din ved å plassere en tennisball mellom ryggen og veggen. Finn det rette stedet for ballen, og rocke kroppen din opp og ned eller til venstre og høyre for å trene knop og tetthet i ryggen.

Hvis ryggsmerter er høyere opp og inn i skuldrene, kan du dra nytte av en tung bjelke eller hjørne for å plassere ballen mellom skulderen og veggen.

Den tennisball er også stor for å behandle foten smerte som ofte kan følge ryggsmerter. Rull ballen under foten for å massere bort smerter. Dette føles himmelsk når du også sette avstandsstykker mellom tærne.

Noen mennesker med smerter i korsryggen jobbe seg ned til mindre og hardere baller. Hvis du ønsker å prøve dette, starte forsiktig med tennis ball metode og deretter gradvis jobbe deg ned til ballene som gir deg mer press. Husk at du ikke ønsker å lage mer ryggsmerter for deg selv. Ofte tennis ball er nok til å gjenoppleve de mest gjenstridige ryggsmerter og spenning.

Husk å strekke før og etter du massere deg selv for å få mest mulig ut av tennisballer. Stretching vil løsne musklene opp slik at massasje er mer effektiv. Husk også å ikke gjøre noe som skaper mer smerte. Hvis en stilling er ubehagelig, kan du prøve en annen.

Naturlige behandlinger for Heel Spurs

Bone spurs er også kalt osteophytes og oppstår vanligvis på bein av kroppen din som bærer vekten eller i nærheten av leddene med andre bein, spesielt i føttene, rygg og hofter. Hælspore kan forårsake intense foten smerte, spesielt når du går eller ellers på føttene; hjem rettsmidler kan bidra til å redusere denne smerten og kan hindre behovet for fremtidig kirurgi. Ifølge American Podiatric Medical Association og Mayo Clinic, naturlige behandlinger for hæl spurs inkluderer fot øvelser og spesielle hygienepraksis for dine føtter.

Stretching

Gjøre tøyningsøvelser med foten din, som for eksempel å rulle en golfball eller tennis ball langs buen av foten din, kan bidra til å strekke plantarfascien og redusere betennelse i hælen forårsaket av spurs.

Massasje

Massasje terapi kan slappe av musklene og redusere følelsen av smerte i foten, spesielt hvis du bruker naturlige oljer som olivenolje eller aloe vera-ekstrakt for å fukte huden som du gni.

Soaks

Soaking føttene i et varmt bad med Epsom salter eller vann med tea tree olje eller lavendel ekstrakter kan du døyve hælen og foten muskler og redusere nivået av smerte.

Orthotics

Orthotics er plast enheter som du setter inn i skoene dine for å hjelpe med støtte og plassering av føttene når du går eller trening, og disse kan kjøpes i butikker eller spesielt laget av en podiatrist.

Fottøy

Beskytte hæl fra hardt fortau og skarpe gjenstander ved iført støttende og gode sittende joggesko, og unngå å gå barbeint og med inne i huset ditt, kan redusere hevelse og smerte forårsaket av hælspore.

Is

Ising foten kan bidra til å dempe smerten og brennende følelse av hælspore; en teknikk er iskaldt vann inne i en kopp eller liten plast vann eller brus flaske og rulle den under foten.

Hvordan Wrap et Foot Ace bandasje

Et ess bandasje kan kveiles rundt foten for å gi støtte til den muskelen som har pådratt seg en skade. Et ess bandasje kan redusere hevelse, hold på en kald pakke eller forbedre blodsirkulasjonen. En lege vil vanligvis anbefale enten en fot Ace bandasje er en passende behandling.

Bruksanvisning

•  Begynn på toppen av foten. Hold foten Ace bandasje rullet med den løse enden øverst på midten av foten.

Begynn å vikle Ace bandasje rundt bunnen av foten. Gjenta dette to ganger og tillate foten Ace bandasje for å overlappe mellom de to lag.

Fortsett å vikle Ace bind over ankelen området. Pakk mot ankelen ved å danne en åttetallsform. Mens innpakning med foten bandasje, la hælen avdekket.

Gå bak ankelen ved hjelp av en oppadgående bevegelse. Når du har gått bak ankelen, flytter bandasje for å bevege seg over over toppen av foten. Ta ett pass under foten til slutt innpakning Ace bandasje.

Fest foten bandasje med vedlagte metall klipp eller med kirurgisk tape. Nyere versjoner også er selvklebende og ikke krever ekstra kabinetter. Vær forsiktig med å bryte eller feste foten bandasje for hardt, eller du kan redusere blodstrømmen til det skadde området.

Hint

 • Du vil ønske å pakke opp og pakk inn foten Ace bandasje minst to ganger om dagen. Mellom innpakning, bør du la foten pakket i flere minutter.

Hva er behandlingen for leddgikt i føttene?

Leddgikt i føttene kan oppstå i alle aldre. Ifølge American Academy of Orthopaedic Surgeons, tre typer leddgikt påvirker føttene. Artrose er på grunn av slitasje over tid. Revmatoid artritt er en betennelsessykdom som påvirker hele kroppen, inkludert føttene. Post-traumatisk leddgikt er resultatet av en forstuing, brudd eller andre foten. Ingen enkelt behandling passer hver person. Behandlingen avhenger av alvoret av sykdommen, og hvor det påvirker daglig aktivitet.

Identifisere Foot leddgikt

Når du har tilbakevendende smerter eller ømhet i føttene og problemer med å gå på grunn av smerter, kan du har leddgikt. Symptomer som stivhet, hevelse eller Knobby tå leddene er tegn på leddgikt. Legen bekrefter leddgikt gjennom fysisk undersøkelse og røntgen eller bein skanner.

Fottøy

Endre skoene for stive såler som støtter løsnet sener. Avlaste hammertær og bunions med runde eller box-toe sko som ikke folkemengden leddgikt leddene. Spør legen din om orthotics, såleinnlegg som støtter svekket sener og flate buer.

Øvelser

Strekk akillessene på hælen for å forbedre foten bevegelse. Rock forsiktig tå til hæl på bare føtter å strekke sener. Sett en kjevle eller rund tre dowel under foten arch og rull det forsiktig frem og tilbake. Plasser kulene på gulvet og plukke dem opp en etter en med tær og slippe dem. Bruk en tennisball eller svamp ball under foten arch og rull den frem og tilbake, og deretter gi det fra den ene foten til den andre ved å rotere anklene.

Pain Relief

Spør legen din for råd i over-the-counter smertestillende og betennelsesdempende smertestillende. Salver og kremer til føtter gi hjelp på to måter, av både smertestillende ingrediensene og mild massasje for å gni i salver. Kosttilskudd og kosttilskudd som glukosamin og chondroitin kan bidra til å gjenoppleve smerte og redusere hevelse. Reseptbelagte medisiner eller injeksjoner gi lindring for mange mennesker.

Livsstil

Miste overflødig vekt. Hver krone tapt er direkte £ 1 av de skadede ledd. Endre vaner for å minimere trappetrinn klatring, gå på ujevnt underlag eller effekt øvelser. Bruk skli teppe løpere på glatte gulv. Wear ankelvarmere for å bedre blodsirkulasjonen i beina.

Kirurgi

Når ikke-kirurgiske behandlinger ikke er effektive, kan kirurgi være aktuelt. Artroskopisk kirurgi i de tidlige stadier av leddgikt fjerner betent vev og rusk forårsaker foten smerte. Kirurgisk fusion bruker staver, pinner eller andre mekaniske hjelpemidler for å holde skadde tå bein sammen som de leges i ett stykke. Leddproteser erstatter en skadet ankel med en kunstig implantat. Det ultimate målet for enhver behandling er mindre smerter og mer mobilitet.

Hvordan Wrap en elastisk bandasje

Hvordan Wrap en elastisk bandasje


Elastiske bandasjer brukes på forstuinger å bidra til å øke blodgjennomstrømningen eller langsom hevelse. De kan også brukes til å holde kompresser eller bandasjer sår på plass. Disse bandasjer kommer med metallspenner eller borrelås. Figuren åtte teknikken er spesielt nyttig for å legge til støtte for din skade og holde bandasjen på plass. I tillegg til anklene, kan du bruke teknikken på håndledd, albuer og knær. Du kan kjøpe elastisk bind på de fleste mat eller narkotika butikker.

Bruksanvisning

Hold elastisk bandasje med roll vendt opp.

Plasser den løse enden av bandasje på toppen av foten. Hold dette stykket på plass med venstre hånd. Vikle den rundt til undersiden av foten hvor foten bøyer seg, overlappende omtrent halvparten av bandasjen største bredde. Vikle foten to ganger.

Pakk bandasje rundt ankelen i et åttetallsmønster. Det skal krysse på toppen av foten og sjal rundt ankelen. Pakk den under foten for å fullføre åttetall. Gjør dette to ganger.

Pakk bandasjen opp kalv, overlappende halve bredden av bandasjen. Pakk hele veien til like under kneet. Du trenger ikke å pakke ned igjen til fots.

Fest enden av bandasjen på plass. Bruk enten borrelås eller metall festene. Ikke bruk metall festene hvis wrap ender nær en sving i huden din, for eksempel på en joint.