Digidexo.com

mineralolje eksempel

Mineralolje Kjennetegn

Mineralolje er et biprodukt ved raffinering av råolje til brukbare produkter, slik som motorolje og bensin. Uttrykket "mineralolje" kan anvendes på et antall individuelle flytende hydrokarboner, for eksempel parafiniske, asfaltutfellinger (naftenisk), umettet og aromatisk, men kan også brukes til å beskrive en enkelt substans som er laget av en blanding av alle eller noen alle av dem. Dette er ofte tilfelle med mineraloljebaserte produkter som brukes for ekstern terapeutisk bruk, for eksempel vaselin.

Sammensetning og struktur

Alle mineralske oljer er hydrokarboner, noe som betyr at de er forbindelser som omfattes av hydrogen og karbon. Strukturelt har imidlertid de fire hoved mineralolje klassifikasjoner - paraffiniske, asfaltholdige, umettede, aromatiske - og er for det meste ganske annerledes. Ifølge Cornell University, atomene som utgjør parafinske oljer danner kjeder, som kan armen ut fra hverandre, eller være rett. I motsetning til dette, de atomer av asfaltutfellinger, umettede, aromatiske oljer og alle skjema ringer. Imidlertid, umettede og aromatiske oljer er forskjellig fra asfaltholdige (og parafiniske) oljer i at de har begge i det minste en dobbeltbinding mellom karbonatomer i sine strukturer.

Reaktivitet

Reaktivitet refererer til den grad med hvilken en substans er tilbøyelige til å reagere med en annen substans. Når det gjelder mineraloljer, varierer reaktivitet sterkt mellom de forskjellige typene. Ifølge Cornell University, både paraffiniske og asfalt oljer er ekstremt inert eller ikke-reaktive. Det er av den grunn at de er de mest tallrike mineraloljer funnet i dag. Motsatt, umettede og aromatiske oljer er mer reaktive og dermed mye mer sjeldne. Over millioner av år, mens parrafinic og asfalt oljer forble - for det meste - stillestående, umettede og aromatiske oljer var opptatt oksyderende og gjennomgår andre kjemiske prosesser. Ved å kombinere med andre stoffer for å danne nye, de i hovedsak "reagerte" seg selv ut av eksistens.

Ekstern Kontakt

Mineralolje kan være ganske flyktig til den menneskelige hud. Mens gelé og andre eksterne produkter laget av mineralolje er annonsert med gunstige og beskyttende egenskaper, dette er ikke alltid tilfelle. Ifølge Organic Consumers Association, har mineraloljer vært kjent for å øke hudens fotosensitivitet, noe som gjør den mer utsatt for solskader. Oljen har også en tendens til å forstyrre kroppens naturlige prosess for å holde huden fuktig, noe som forårsaker chapping og tørrhet.

Innånding og Svelging

Virkningen av mineralolje på menneskekroppen er betraktelig mer alvorlige når det er internalisert. Ifølge Mallinckrodt Baker, kan puste inn damper av oljene forstyrre din luft spor, forårsaker kortpustethet, hoste, og, potensielt, lungebetennelse. Inges mineralolje kan føre til kvalme, oppkast, kraftig diaré, magesmerter, og lungebetennelse i tillegg. Du bør søke lege umiddelbart hvis du ved et uhell inhalerer / svelges mineralolje.

Allergisk reaksjon på mineralolje i babyartikler

Allergisk reaksjon på mineralolje i babyartikler


Mineralolje er en petroleum biprodukt som brukes i mange kosmetikk og personlig pleie elementer, inkludert baby-produkter. Brukes for sin antatte mykgjørende egenskaper, kan mineralolje ha negative effekter på huden din. Allergiske reaksjoner er ikke uvanlig.

Misforståelse

Mineralolje er til stede i mange babyprodukter som for eksempel babyolje, lotion og body wash. Mange tror at babyolje er fuktighetsgivende, men det er det ikke. I de fleste tilfeller er babyolje 100 prosent mineralolje, som ikke lett absorberes og etterlater en plast-lignende belegg på huden. Dette belegget tetter porene og fjerner hudens evne til å puste, forårsaker allergiske reaksjoner som kontakteksem. Mineralolje oppløser også hudens naturlige oljer og hemmer sin oljeproduserende evne, ytterligere tørke huden.

Symptomer

Kontakteksem er den vanligste allergiske reaksjon å manifestere fra mineralolje kontakt. Symptomene inkluderer rødhet, hevelse, blemmer og kløe i huden. Avhengig av alvorlighetsgraden, kan kontakteksem være ganske smertefullt før det løser. Mange babyprodukter er utviklet for bruk fra babyens hode til tær, så en allergisk reaksjon kan omfatte hele kroppen.

Behandling

Fjerning av mineralolje fra huden er viktig i å stoppe den allergiske reaksjon. Vask huden forsiktig med en mild såpe fri for mineralolje. Bruk kule kluter for å lindre kløe. Kortison krem ​​har vært nyttig i å lindre symptomene på kontakteksem, men sjekk med legen din før du bruker den på et spedbarn. Paracetamol eller ibuprofen kan lindre ubehag også.

Alternatives

Kokosolje, kakaosmør og selv olivenolje er alle naturlige alternativer til mineralolje og sikker for bruk på både babyer og voksne. Disse produktene er lett absorberes inn i huden uten å hemme hudens naturlige prosesser. Såper, sjampo og kremer er også tilgjengelig uten mineralolje, så les etikettene nøye. Naturlige produkter har blitt mer allment tilgjengelig som etterspørselen har økt på grunn av den grønne bevegelsen i Amerika. Naturlige baby-produkter spesielt er i høy etterspørsel som foreldre har lært farene ved mineralolje.

Advarsel

Når du leser babyen produkt etiketter, være oppmerksom på at mineralolje kan være oppført under flere ulike navn. Liquidum Paraffinum, parafinolje, parafinvoks og petrolatum er alle synonymer for mineralolje. Velg et produkt som inneholder kun naturlige ingredienser. Sjekk hver etikett for hvert produkt du kjøper. En god tommelfingerregel å følge; hvis du ikke kan uttale det, ikke kjøpe det.

Mineralolje Innbyttere

Mineralolje Innbyttere


Mineralolje er brukt i en rekke applikasjoner, fra industrielle smøremidler til hudpleieprodukter og avføringsmidler. Under bearbeidelse av petroleum, er dannet mineralolje. Mineralolje er ikke lett absorberes av huden, slik at fuktighet ikke er i stand til å gå inn eller ut hudbarrieren. Alternativer til mineralolje avhenge av hvor mineraloljen er i bruk.

Avføringsmidler

Når mineralolje blir brukt som et avføringsmiddel, det fungerer ved vanntetting tarmen, som holder væsken fra krysset barrieren - og dermed gjør avføringen mykere og lettere å passere. Andre avføringsmidler kan brukes til å myke opp avføring uten bruk av mineralolje. Bulk avføring myknere øke massen av avføring, som tiltrekker seg mer fuktighet og holder avføringen myk. Mykgjørende avføring myknere også legge fuktighet til avføring, noe som gjør avføringen lettere å passere. Hyperosmotiske avføring myknere tiltrekke vann fra tarmen til avføring, noe som gjør avføringen hydrert og mykere. Avføring myknere som ikke inneholder mineraloljen kan være like effektivt som en mineralolje avføringsmiddel. Diskuter endre avføringsmidler med legen din for å finne ut hvilket alternativ som er best for dine behov.

Industrial Smøring

Mange bransjer bruker mineral-oljebaserte smøremidler i maskiner og motorer for å holde dem i arbeid jevnt. Mineralolje er billig og beholder sine egenskaper ved høye temperaturer, men siden det er skapt under bearbeidelse av petroleum, er det i begrenset tilførsel. Behandlingen av mineraloljen har også miljøbelastning, som for eksempel forurensning og risiko for oljesøl. Oljekjemiske estere kan anvendes som et alternativ til mineral-olje-baserte smøremidler i industrielle anvendelser. Oleochemical estere er utledet fra fornybare ressurser, så det er mindre miljøbelastning enn når mineraloljer brukes.

Hudpleieprodukter

Mineralolje er brukt i mange skjønnhet og hud produkter som en fuktighetskrem. Mineralolje kan tette porene og gjøre det vanskelig for fuktighet å komme inn og ut av huden, noe som kan føre til kviser. Som et alternativ til mineral-olje-baserte produkter, kan vegetabilsk-olje-produkter anvendes. Vegetabilske oljer tillate fuktighet å fritt krysse hudbarrieren. Vegetabilske oljer har også færre miljøvirkninger fordi grønnsaker er en fornybar ressurs, mens mineralolje er avledet fra petroleum.

En mineralolje Overdose Årsaker Hva næringsmangel?

Mange har opplevd problemer med forstoppelse. Det er en ubehagelig følelse, og mineralolje brukes som et hjelpemiddel for mild til moderat ubehag i magen, oppblåsthet og forstoppelse. Det er en helt naturlig produkt som vanligvis ikke forårsaker bivirkninger eller skape flere problemer for mageproblemer. Mineralolje, selv ansett som trygt, blir problematisk hvis tatt i for høy for en mengde. En næringsmangel kan føre fra en mineralolje overdose.

Hva er Mineral Oil?

Mineralolje er en helt naturlig produkt som, når det tas oralt, lindrer milde tilfeller av forstoppelse. Det smører tarmer og strøk tarmen for å hjelpe fordøyelsessystemet fungerer sikkert igjen. Selv mineralolje ligner babyolje, er det ment å inntas, snarere enn gnidd på kroppen.

Hvor er Mineral Oil funnet?

Mineralolje er vanligvis finner i slike produkter som bleie utslett krem, visse kosmetiske produkter, rengjøring forsyninger, og bil-og matlaging produkter. Du kan kjøpe den i sin naturlige tilstand i apotek.

Hvordan Mineral Oil Works

Mineralolje fungerer på to måter: det stimulerer tarmer å bli aktiv igjen og smører avføring. Det er nyttig spesielt for folk som lider av forstoppelse, som oppstår når avføringen stivner i tarmen, noe som skaper smertefulle avføringer. Smøring tarmer kan lindre smerte og ubehag forbundet med forstoppelse og forstoppelse.

Hva er en mineralolje Overdose?

En mineralolje overdose oppstår når for mye mineralolje har blitt inntatt. En indikasjon på en mineralolje overdose er mage kramper. Det kan være noen oppblåsthet, kvalme og diaré. Ved en ekstrem mengde er tatt, kan en mineralolje dosering være farlig for helsen.

Hva næringsmangel Does Mineral Oil Overdose Årsak?

Når diaré resultater fra en overdose av mineral-olje, vil det være en elektrolyttubalanse. Noen av disse elektrolytter er natrium, klorid og kalium. Diaré spyler dem ut i store mengder, og legemet blir dehydrert. Disse næringsstoffene er nødvendig for å holde systemet fungerer riktig, spesielt hjertet. Når deres nivåer blir ubalansert, kan hjertet begynne å ha problemer og slo raskt eller uregelmessig. For noen mennesker, kan det også være verre symptomer og problemer.

Påfyll av elektrolyttforstyrrelser

Når du får diaré, fylle på elektrolytter. En måte å gjøre dette på er å drikke sportsdrikk som inneholder natrium, kalium og klorid, som Gatorade. Sportsdrikker er fulle av elektrolytter og er rettet mot å hjelpe idrettsutøvere holde seg hydrert når de spiller. Hvis dehydrering er alvorlig, og til en intravenøs linje er nødvendig for å få alt tilbake i balanse. Hvis det er en overdose av mineralolje, er det best hvis du begynner å etterfylle elektrolytter med en gang.

Virkningene av mineralolje

Mineralolje har mange bruksområder; fra fjerning av sminke for å bli brukt som en hud mykner. Mer vanlig er mineralolje brukes for forstoppelse. Oljen kan fremme bevegelse i tarmen ved belegg tarm overflater. Som et resultat, er vannet ikke absorberes i kroppen din, og det overskytende vannet myker avføring. Effekten av å bruke mineralolje kan være mild til alvorlig avhengig av hvor ofte du bruker olje.

Vanlige bivirkninger

Inntak av mineralolje kan føre til at du føler kvalme. Magekramper kan også oppleves. Ifølge American Cancer Society, hvis du tar mineralolje i avføringsmiddel skjema for lang tid (over en uke), vil tarmer miste sin normale funksjon. Dette er på grunn av tarmer utvikle en avhengighet på bruk av mineralolje avføringsmidler.

Sjeldne Effects

Noen mennesker kan oppleve lekkasje fra endetarmen mens du bruker mineralolje. Men skjer dette hvis du får i deg mineral olje over den anbefalte doseringen. Diaré og oppkast er også sjeldne effekter av å ta mineralolje. Allergiske reaksjoner kan oppstå mens du tar mineralolje. Slike reaksjoner kan være elveblest, utslett, hevelse i ansikt og tunge eller vanskeligheter med å puste.

Lipid Lungebetennelse

Lipid lungebetennelse er en tilstand som resulterer etter innånding av lipider. Lipider referere til organiske komponenter slik som oljer eller fett. Mennesker har naturligvis bakterier som stafylokokker bor innenfor neseborene. Men når du tilfeldigvis inhalerer mineralske oljedråper, denne bakterien kan overføres til deg lungene via dråper. Dette vil resultere i lipid lungebetennelse. Ifølge Mayo Clinic, er det ikke anbefalt for barn under seks eller sengeliggende eldre til å ta mineralolje på grunn av muligheten for å utvikle lungebetennelse.

Mineral Absorpsjon

Mineralolje kan hindre opptaket av mineraler i kroppen din. Mineralolje kan stoppe opptaket av karoten. Når du tar på karoten, er dette næringsstoffet omdannes til vitamin A. Uten vitamin A, kan kroppen din utvikle hudinfeksjoner.

Hvordan du rengjør ørevoks i et barn med mineralolje

Voks kan bygge opp og være en skjemmende, irriterende stoff i øret. Noen rengjøring fremmer øret helse hos barn. Med mineralolje som mykner, kan du trekke voks fra øret til et barn smertefritt.

Hvordan du rengjør ørevoks i et barn med mineralolje

Place mineralolje i en dropper, og satte fem dråper av oljen i barnets øre.

Vent to timer for voksen til å myke opp for enkel utvinning.

•  Spyl øret ut med romtemperert vann som har blitt plassert i gummi øret sprøyten. For å gjøre dette, vipp barnets hode og bruke sprøyten til å sprute vann inn i øret og la vannet renne ut.

Inspiser vannet som kommer ut av øret inntil renner klart. Hvis det ikke kjøres klart, tømme igjen. Voksen har blitt fullstendig trukket ut når vannet renner klart.

Eksempel på en personlig Diet Analysis

Eksempel på en personlig Diet Analysis


En personlig kosthold analyse innebærer en klinisk ernæringsfysiolog eller ernæringsfysiolog evaluere ditt daglige kosthold for å bestemme dens sunnhet. Det er mange grunner til at kostholdet analyse kan være nødvendig. Du kan ha helsemessige bekymringer eller problemer som attention-deficit hyperactivity disorder, eller ADHD, fedme, diabetes eller Crohns sykdom. Det er mange i vestlige samfunn som ville ha nytte av diett analyse som mange av de typiske vestlige dietter er ute av balanse ernæringsmessig, og dette kan føre til en rekke sykdommer og andre helseproblemer.

Programvare, Online Tools

Det er programvarepakker som kan brukes hjemme. Disse innebære at du skriver inn ditt daglige matinntak i datamaskinen og la programvaren til å gjøre kostholdet analyse. Ditt kosthold kan da bli endret og skrevet inn til høyre næringsinnholdet ble nådd. Mange dietitians gjøre dette for sine pasienter. Programvaren koster alt fra $ 2 hver måned på nettet til $ 800 for programvaren dietitians bruke. Det finnes også gratis verktøy for kosthold analyse, som for eksempel det amerikanske Department of Agriculture verktøy, ChooseMyPlate.gov.

I person Diet Analysis

Det er dietitians og ernæringseksperter som gjør en på en veiledning. Mange ernærings betalt under $ 100 per time. Tretti til 90 minutter per uke for flere uker, ofte opp til 10 uker, ville være tilstrekkelig for de fleste.

Mat Journal

I person, individuell kostholdsrådgivning innebærer vanligvis at du holde en dagbok eller en food journal over hva du spiser hver dag. De fleste matvare tidsskrifter er bevart i noen dager til noen uker. Ditt kosthold er deretter evalueres for næringsinnhold, balanse, kalorier, porsjonsstørrelser, fett og karbohydratinntak, etc. ernæringsekspert vil da vurdere din journal og gjøre foreslåtte endringer i kostholdet ditt.

Eksempel på en Daily Food Diary

Frokost:
2 egg
2 ss. smør
1 stk hvit toast
3 kopper kaffe

Lunsj:
En hamburger
1 store frites
En stor brus

Snack:
1 kopp barbecue potetgull

Middag:
2 kopper kylling gryte w / poteter, kremen av kyllingsuppe, cheddar ost, løk
En fransk roll

Dessert
1 kopp sjokolade iskrem

Potensielle problemer

Denne dietten er høy i kolesterol, kalorier og mettet eller dårlig fett. Denne dietten er også høy i bearbeidede matvarer inkludert hvetemel som har mange næringsstoffer som vitaminer, mineraler og aminosyrer fjernet. Som et resultat, er denne dietten også lite fiber. Selv om den inneholder en tilstrekkelig mengde av proteinet, inneholder faktisk det for mye. Denne dietten inneholder også nok porsjoner med korn, men ikke nok hele korn som guider som næringspyramiden tenkt. Kroppen reagerer på samme måte som hvitt mel som det gjør til sukker, så det bør vurderes mer en sukker enn et korn selv om den ikke inneholder noen næringsstoffer. Sukker og fett er tomme kalorier og trenger å være begrenset, ifølge ChooseMyPlate.gov. Denne dietten er for høy i fett og sukker og trenger mer frukt, grønnsaker og helkorn. Mat som frukt, grønnsaker og hele korn inneholder mange viktige næringsstoffer som vitaminer, mineraler, aminosyrer og fiber, som denne dietten og mange typiske vestlige dietter mangler i.

Anbefalinger

En ernæringsfysiolog eller kostholdsekspert ville foreslå noe sånt som følgende:

Frokost:
1 egg
1 ss. rapsolje margarin
1/2 eple skiver
1 stk grovt brød
1-2 kopper grønn te eller juice

Lunsj:
En tunfisk sandwich på hele korn brød m / salat og tomat og 1 ss. lav-fett majones
eller en kalkun eller veggie burger på grovt brød med salat og tomat, ketchup og sennep, 1 ts majones hvis ønskelig
1/2 kopp bakt chips
1 glass vann eller juice

Snack:
En hel appelsin eller 4 skiver 3-4 tommers stangselleri med peanøttsmør

Middag:
1 kopp kylling gryte med mozzarella ost, løk, scalloped poteter, lettmelk
1 kopp grønn salat med 1 ss olivenolje og eddik dressing
1 til 2 stykker hele korn brødet for sine valg - dvs. skiver, rull eller baguette
1 glass vann eller juice

Dessert: 3/4 kopp sjokolade frossen yoghurt

Forklaring av anbefalinger

Anbefalingene vil legge til mange næringsstoffer, og vil redusere mengden av kalorier, dårlig fett og kolesterol. Denne modifiserte dietten er mye mer balansert og inkorporerer den riktige mengde av alle gruppene. Det er mange måter å endre kostholdet ditt. Personlig rådgivning og intervju er nyttig for å bestemme hvilke typer matvarer for å innlemme i dine måltider. Denne dietten ble endret ved å ta kundens eksisterende valg og gjøre dem mer sunn. Personlig rådgivning av en ernæringsekspert er den ideelle metoden for å oppnå dette og finne en diett løsning som vil vare.

Hvordan du rengjør ørevoks med mineralolje

Hvordan du rengjør ørevoks med mineralolje


Ørevoks er en voksaktig, gult stoff som utskilles fra kjertler i det indre øret. Det bidrar til å holde det indre øret tørr, og gir beskyttelse mot bakterier, insekter og sopp. Når kjertlene skape for mye ørevoks, kan det indre øret bli blokkert, forårsaker øreverk, tap av hørsel og tinnitus. Heldigvis, det er en trygg og rimelig måte å rense ørevoks med mineralolje og et par andre vanlige husholdningsartikler.

Hvordan du rengjør ørevoks med mineralolje

•  Pakk ut mineralolje fra flasken ved hjelp av en pipette. Bøy hodet sidelengs og slippe flere dråper mineralolje inn i ørekanalen.

Hold hodet på skrå inntil mineralolje har trengt dypt inn i øret. Gjenta dette to ganger daglig i en uke for å sikre at ørevoks løsnes.

Varm en liten mengde vann fra springen til 98,6 grader F, eller så nær det som mulig. Fyll gummi pære sprøyten med oppvarmet vann. Trekk opp på øret med den ledige hånden, og forsiktig sprute en liten mengde varmt vann inn i øregangen.

La vannet renne ut av øret og i vasken. Sjekk for eventuelle tresko av ørevoks. Hvis ingen ser, er Gjenta til tresko fjernet.

Tørk bort alt overflødig vann fra det ytre øret ved hjelp av et håndkle. Fyll pipetten med isopropanol, og vippe hodet til siden. Slippe noen dråper rensevæske inn i øregangen, og vent i noen sekunder.

Bøy hodet i den andre retningen, og la rubbing alkohol for å renne ut. Dette vil fullstendig tørke det indre øret uten bruk av bomullspinner.

Hint

  • Hvis mineralolje ikke er tilgjengelig, kan babyolje eller olivenolje brukes. Tea tree olje kan brukes til å løsne og fjerne ørevoks, samt drepe bakterier og sopp i øregangen. Hydrogenperoksid kan brukes for å fjerne ørevoks. Fyll en dropper med hydrogen peroxide, og sette flere dråper inn i øregangen. Vent i flere minutter som det løser opp ørevoks, og deretter bruke en gummi pære sprøyte for å vaske peroxide ut med varmt vann fra springen.
  • Hvis det vann som brukes i gummi sprøyten er for kaldt, kan det føre til betydelig smerte. Hvis det er for varmt, kan svimmelhet eller kvalme følge. Pass på at vannet er så nær 98,6 grader F som mulig for best resultat.

Ernæringsmessige verdien av mineralolje

Ernæringsmessige verdien av mineralolje


Mineralolje er en fargeløs, oljeaktig biprodukt av petroleum destillasjon. Det er uoppløselig i vann, og det har ingen næringsverdi.

Bruksområder

Mineralolje blir brukt som et smøremiddel i fremstilling av kosmetikk og medisin som et avføringsmiddel.

Funksjon

Mineralolje strøk intestinal vegger, hindrer absorpsjon av vann. Overflødig vann initierer en bolle bevegelse.

Andre funksjoner

Mineralolje også forhindrer absorpsjon av kalsium og fosfor. Det reduserer nærværet av fettløselige vitaminer i tarmen slik som vitamin A, D, E og K.

Bivirkninger

Mineralolje kan føre til kvalme, kramper, oppkast og tap av normal bolle respons.

Legemiddelinteraksjoner

Mineralolje kan bli absorbert av kroppen hvis tatt med docusate kalsium, docusate kalium eller docusate natrium.

Betraktninger

Hvis du har uforklarlige magesmerter, blokkerte tarmen, rektal blødning eller noen sykdom i fordøyelseskanalen, kan mineralolje forverre disse tilstandene.

Bruk av mineralolje for øret aches

Bruk av mineralolje for øret aches


Øret aches er en smertefull hendelse som forårsaker en person til å søke lindring raskt. Mineralolje er ett hjem rettsmiddel som kan gi lindring, men det er viktig å vurdere årsaken slik at du ikke gjøre problemet verre.

Årsaker

Foruten ulike typer infeksjoner, kan voks oppsamling føre til press på trommehinnen, som deretter fører til smerte. Svømmer øre kan også forårsake ubehag når vannet er fanget i øregangen.

Fjerne Wax

Noen få dråper mineralolje kan plasseres i øret for å bløtgjøre voksen, slik at det er lettere å skylle den ut med varmt vann.

Svømmer øre

Ved å bruke en dropper å plassere mineralolje i øregangen før bading, vil du bidra til å hindre vannet fra å få fanget og forårsaker smerte.

Beroligende Pain

Fordi varme er vanligvis beroligende til en smertefull øret, mineralolje som er varmet litt kan gi lindring. Det kan være spesielt nyttig når et barn har smertefulle symptomer i midt på natten og du ikke klarer å komme til legen i morgen.

Advarsel

Hvis du har feber eller væske lekker fra øret, før du prøver mineralolje rette, oppsøk lege. Du kan ha en indre øret infeksjon eller en sprukket trommehinne som trenger å bli behandlet av en lege.

Eksempel dietter for å senke triglyserider

Noen triglyserider er friske, som de gir kroppen med energi. For mange triglyserider i blodet, men kan øke risikoen for hjertesykdom, ifølge Mayo Clinic. Hvis du har spist flere kalorier enn du har vært brenne av, sjansene er at triglyserider bygger opp i blodet ditt. Legen kan utføre en enkel blodprøve --- en triglyserid nivå høyere enn 150 mg per dl kan være grunn til bekymring. Et balansert kosthold og trening kan bidra til lavere triglyserider, noe som gjør deg sunnere og redusere risikoen for hjerteinfarkt og hjerneslag.

Frokost

Generelt eliminere frokost mat som er høy i mettet fett, transfett, sukker og raffinerte karbohydrater, som for eksempel wienerbrød, bearbeidet korn, bacon, pølse, kjeks og de fleste muffins og bagels.

I stedet spiser en bolle med havregryn med en håndfull nøtter og rosiner, sammen med en håndfull av din favoritt frukt --- bananer, epler, druer, bringebær, blåbær og bjørnebær er alle gode valg. Også, i stedet for å spise hvit toast i morgen, stokk med hel-korn toast med en liten slather av lys smør eller olivenolje på toppen.

Lunsj

Hold deg unna bearbeidet lunsj kjøtt og oster, som inneholder en stor mengde mettet fett, konserveringsmidler og salt. Unngå å spise raffinerte karbohydrater, hermetisk supper med mye tilsatt salt, bakevarer som croissanter og andre matvarer som inneholder store mengder mettet fett og transfett.

Til lunsj, nyte en wrap laget med avocado, spirer, hummus eller en bønne spredt, salat, tomat og noen av dine favoritt grønnsaker på en hel-hvete wrap. Og i stedet for å spise protein fra kjøtt, spise mat som er rik på protein, men er ikke avledet fra dyr, som tofu, tempeh, avokado, bønner og kikerter, som de alle har mindre mettet fett.

Middag

Til middag, unngå rødt kjøtt så mye som mulig, spesielt kjøttdeig og fete kjøttstykker som ribbe, grytestek og svinekoteletter. Bake, broil eller damp matvarer når det er mulig, og unngå mat med smør, smult eller matfett. Om nødvendig, lage mat med en liten mengde hjerte-sunn olivenolje eller nonstick cooking spray.

For eksempel, broil eller bake en fiskefilet som laks, albacore tunfisk eller makrell i ovnen. I stedet for å dousing fisken i en tung saus, duskregn en liten mengde olivenolje på fisken, og deretter bruke friske urter og krydder som oregano, basilikum, rød pepper og gressløk til smaken på fisken. Serveres sammen med 1/2 kopp brun ris og en sjenerøs del av dampede grønnsaker, som kan inkludere brokkoli, grønn paprika, grønne bønner eller mais. Klem en liten mengde sitronsaft på fisk og grønnsaker for ekstra smak.

Eksempel på en sunn spising plan

Eksempel på en sunn spising plan


En sunn spising plan kan bestå av mange ulike matvarer. Det hele avhenger av dine preferanser og hvor mye kalorier som trengs hver dag. Generelt, er en sunn spising plan som omfatter et utvalg av frukt og grønnsaker, hele korn, protein og sunt fett. Bør det legges vekt på å konsumere ferske, hele matvarer samtidig redusere bearbeidet mat. Nedenfor er ideer for en sunn spising plan som inneholder ca 1500 til 1600 kalorier.

Frokost

Frokost gir mulighet for mange mat kombinasjoner. Unngå å komme i en frokost brunst, og prøver å være kreativ med maten du velger for å starte dagen. På et stykke hel hvete toast eller en hel hvete tortilla, spre 1 ss. av en naturlig mutter smør som peanøtter eller mandel, og topp dette med ett medium banan i skiver.

Et annet alternativ er å kombinere 3/4 kopp kremet gresk-stil yoghurt med en kopp friske bær, 2 ss. skiver mandler og stenk med 1 ts. honning. Hvis eggene er mer din stil, sauté en kopp zucchini med en 1/8 kopp terninger løk. Legg en hel egg med to eggehviter og rykke sammen. Server med et stykke av hele hvete toast.

Snacks

Sikte på å ha en snack midten av morgenen og ettermiddagen. Dette vil holde deg fra å bli altfor sulten og vil holde energinivået oppe hele dagen. Noen alternativer inkluderer 3/4 kopp gresk-stil yoghurt med en kopp frukt, 5 kopper air-poppet popcorn, 1/4 kopp ristede kikerter eller en kopp gulrøtter med 1/2 kopp en yoghurt-basert eller hummus dukkert.

Lunsj

Lunsj kan være en standard-type sandwich, eller inkludere et varmt måltid som for eksempel grønnsaker og hele korn ris. Balansere protein med karbohydrater er nøkkelen. Ideer inkluderer tunfisk salat i en hel hvete pita med en kopp gulrot pinner på siden; en kalkun sandwich på hele hvete med 3 oz. kjøtt, salat, tomat og avokado med et eple; en salat med salat og arugula med 3 oz. grillet laks eller kylling, eller en quesadilla med 2 ss. av salsa, 1/2 kopp bønner og 1/4 kopp revet ost på en hel hvete tortilla.

Middag

Lage middag spennende ved å prøve nye matvarer. Tenk grilling 6 oz. av fisk som tilapia og serverer den med 1/2 kopp kokt quinoa. Grill grønnsaker som squash og mais, topp 1/2 kopp villris med grønnsaker, inkluderer 3 oz. av grillet kylling eller 5 oz. av grillet tofu. Nyt en svart bønne veggie burger på en hel hvete bun med en grønn salat toppet med eddik og 1 ts. olivenolje.

Dessert

Du trenger ikke å eliminere en og annen godbit i en sunn spising plan. Inkludert noe søtt på slutten av dagen kan holde deg fra følelsen fratatt. Velg stekt frukt som fersken eller grapefrukt toppes med 1 ts. honning. Ha en oz. 70 prosent mørk sjokolade, eller nyte 1/2 kopp fersk iskrem eller sorbet.

Et eksempel på et balansert kosthold

Fordelene med et balansert kosthold er uendelige. Vekttap, bedre humør og generelt bedre helse er kjent resultatet av å spise godt. I disse dager, er lett å planlegge et balansert kosthold, takket være tilgjengeligheten av mange kilder til informasjon om kosthold og ernæring. Alt som trengs er litt motivasjon.

Elementer for å spise sunt

Selv om alles ernæringsmessige behov er forskjellige, noen sentrale matvarer er nødvendig for et balansert kosthold. The Center for Nutrition Policy and Promotion, en arm av US Department of Agriculture, anbefaler et kosthold som inkluderer frukt, grønnsaker, hele korn, fett-fri eller lav-fett meieriprodukter og magre proteiner (dvs. kjøtt, fjærkre og nøtter.) I tillegg antyder midt begrense inntak av mettet fett, trans fett, kolesterol, salt (natrium) og tilsatt sukker.

Meal Plans

Et balansert kosthold inneholder tre ernæringsmessige måltider, samt åpner for en sunn snack. Selv om det kan virke fristende å hoppe over et måltid eller to for å redusere kaloriinntaket, er risikoen ikke verdt belønning.

AOL, i samarbeid med Prevention magazine, antyder en frokost med en kopp usøtet høy-fiber flak med en kopp fettfri melk og en kopp skiver friske jordbær, etterfulgt av en snack av fettfri yoghurt; en tunfisk nicoise salat til lunsj som inkluderer blings lys tunfisk, romanosalat og tomat, etterfulgt av en annen snack av popcorn med rapsolje; og middag av stekt eller grillet kylling kabob.

Diett behov Vary

Det er viktig å ta hensyn til de ulike ernæringsmessige behovene til menn og kvinner. Kvinner under 50 år, for eksempel, bør konsumere 1000 mg kalsium per dag for å forebygge osteoporose, mens menn i alle aldre trenger kun 800 mg kalsium.

Andre individuelle faktorer som vekt og medisinsk historie, er også viktig å vurdere når du planlegger et balansert kosthold. Samarbeid med din lege eller ernæringsfysiolog for å skreddersy en diett som tar hensyn til dine spesifikke behov.

Hvordan bruke mineralolje som et avføringsmiddel

Hvordan bruke mineralolje som et avføringsmiddel


Hvis du lider av forstoppelse eller forsøker å tømme tarmer for andre av andre grunner, kan mineralolje brukes som et avføringsmiddel. Laget av petroleum, er mineralolje effektive i å produsere avføring opp til to ganger om dagen hvis en halv unse er tatt hver morgen. Mineralolje er helt luktfri, fargeløs og smakløs, noe som gjør det lett å konsumere alene eller blandet i en drink.

Hvordan bruke mineralolje som et avføringsmiddel

Mål halv unse av mineralolje ved hjelp av en medisin kopp.

•  Tilsett mineralolje til en glass juice eller vann og drikke blandingen. Du kan også drikke den mineralolje rett, uten å legge det til noe.

Konsumere minst åtte gram vann umiddelbart. Med de ekstra avføring, må du holde deg hydrert.

Hint

  • Hvis du ikke opplever en endring i avføringen, kan du øke din mineralolje inntaket til to gram per dag.

Hva er fordelene av mineralolje i en Bath?

Hva er fordelene av mineralolje i en Bath?


Huden er kroppens største organ i menneskekroppen. Det absorberer nesten alt det kommer i kontakt med, enten gunstig eller skadelig. Huden fungerer som et filter ved å skylle ut skadelige stoffer, og ved å hindre skadelige stoffer trenger inn i kroppen. Før du legger mineralolje eller et produkt til badet bør du vite hva produktet er, sine fordeler og ulemper og eventuelle langtidseffekter som kan oppstå.

Hva er Mineral Oil?

Mineralolje er vanligvis brukes i et bredt utvalg av produkter til personlig pleie, som badeolje, babyolje, kremer, såper, vaselin og kosmetikk. Mineralolje er en kjemisk biprodukt oppnådd fra destillasjonsprosessen som snur råolje til bensin.

Ulemper

Mineralolje er vanskelig å absorbere gjennom huden. Når den påføres, det forblir på huden som et tynt lag av olje som kan tette porene, redusere hudens evne til å fjerne giftstoffer. Occupational Safety and Health Administration (OSHA) hevder at langvarig og gjentatt kontakt med mineralolje kan føre til hudkreft og eksem. Innånding av mineralolje tåke og muligens damp kan forårsake kjemisk lungebetennelse, misfarging av huden, rask hjerterytme og feber. Oppvarmet mineralolje kan produsere karbondioksid og karbonmonoksid gasser.

Fordeler

De fleste av mineraloljer som brukes i badeolje, kosmetikk og andre hudpleieprodukter anses å være hvite mineraloljer. Hvit mineralolje har vært gjennom en renseprosess som involverer destillasjon, hydrogenering og utvinning. Renseprosessen gir et sluttprodukt som kan kjøpes og anvendes i sin rene form. Pure mineralolje ikke er fortynnet med vann og inneholder ikke parfyme eller andre ingredienser som noen mennesker er allergiske mot. Et tynt lag av mineralolje på huden har fordelen av å skape en fuktighetsbarriere som hindrer fuktighet fra å forlate huden. Dette er grunnen til at mange mennesker føler at det er en god fuktighetskrem. Mineralolje er også billig og lett tilgjengelig.

Langtidseffekter

Ifølge Positive Health Online, er mineralolje klassifisert som et petrokjemisk stoff som kan ha negative effekter på hormoner ved å blokkere østrogenproduksjonen, som over tid kan føre til eggstokk dysfunksjon. Det kan bremse hudens cellefornyelse og er den nest mest sannsynlige årsaken til for tidlig aldring, ved siden av solen. Solkrem produkter laget av mineralolje kan faktisk fremme hudkreft, tykktarm og brystkreft når det brukes over en lang tidsperiode.

Hvordan rense ørene med mineralolje

Ørevoks beskytter det indre øret ved å fange bakterier, støv og andre fremmedlegemer før de kan nå trommehinnen og føre til skader. Selv uten behandling, ørevoks generelt finner sin vei ut av øret, hvor det faller ut av seg selv. I noen mennesker, kan ørene produsere store mengder voks, forårsaker en oppbygging og herding som kan blokkere ørekanalen og forstyrre hørsel. I disse tilfeller er det mulig å løsne voks og rense ørene med mineralolje.

Bruksanvisning

•  Se etter symptomer på en blokkert øregangen, og bare fjerne voks som forårsaker ubehag eller hørselsvansker. Symptomer på en voks blokkering inkluderer øreverk, ringer eller andre lyder i øret, en følelse av trykk eller en sensasjon at øret er plugget, og delvis hørselstap.

Varm en teskje av mineralolje til kroppstemperatur. Plassere mineralolje eller annen væske inn i øret som er kaldere eller varmere enn kroppen din kan forårsake kraftig svimmelhet og vertigo.

Bøy hodet til den ene siden, med den blokkerte øret vendt opp. Trekk forsiktig ned og ut på den ytre delen av øret for å åpne opp øregangen.

Bruk en pipette til å plassere tre dråper mineralolje inn i øret, en om gangen. Plasser øret dropper i ytterkanten av øregangen ved administrering av dråpene. Fortsett å holde hodet i denne posisjonen i flere minutter.

Hold et papirhåndkle over det behandlede øret etter retur hodet til en normal posisjon. Den papirhåndkle vil fange noen mineral olje eller voks som kan lekke ut. Dette er viktig for å beskytte klærne dine.

Place mineralolje faller inn i øret på morgenen og igjen før sengetid. Dette bør fortsette i fire dager til en uke.

Bruk en pære sprøyte fylt med lunkent vann for å skylle øret etter flere dagers behandling med mineralolje. Unngå å tvinge vannet inn i øret for å unngå å skade trommehinnen.

Tørk ørene grundig etter rengjøring dem. Du kan plassere noen dråper rubbing alkohol i det behandlede øret for å tørke ut kanalen og hindre vekst av bakterier. Hvis du får kraftige smerter etter bruk av alkohol, trolig indikerer det en perforert eller punktert trommehinne. Søk medisinsk hjelp.

Gå til legen din for en øret og hørsel eksamen hvis du opplever smerter, utflod, eller moderat for å fullføre hørselstap. Du kan ha et problem som krever legehjelp.

Tips og advarsler

  • Plasser aldri gjenstander inn i øregangen for å rense ørene. Q-tips og andre elementer kan punktere øregangen, noe som resulterer i varig skade, infeksjon eller sterke smerter.

Overdreven bruk av mineralolje

Overdreven bruk av mineralolje


Mineralolje er en klar, luktfri olje avledet fra petroleum. Overdreven bruk av mineralolje kan være farlig for menneskekroppen. Den finnes i mange kosmetikk- og hudpleieprodukter og baby oljer og brukes i hjem rettsmidler. Utdanne deg selv om overdreven bruk av mineralolje for å unngå dens farer.

Historie

Mineralolje er et biprodukt i produksjonen av petroleum. Det er mye brukt i kropp og hudpleieprodukter fordi selskaper som produserer dem kan få mineralolje for en svært rimelig pris. Prisen er så lav fordi det er ingen andre reelle bruk for det; selskaper som arbeider med petroleum selge den av heller billig.

Hudproblemer

Mineralolje legger et lag på huden og oppløser sin naturlige oljer. Selv mineralolje gjør holde fuktighet i, betyr det ikke la huden "puste". Denne "puste" er viktig fordi huden er et viktig organ for kroppen, og når det "puster", det eliminerer giftstoffer og absorberer oksygen og fuktighet. Mineraloljer hindre denne prosessen oppstår fordi molekylene er for store til å bli absorbert, slik at de sitter på huden og hindre "puste" fra pågår. Overdreven bruk av mineralolje kan føre til at huden tørker ut og ikke utføre sin oppgave med å holde kroppen frisk ved å eliminere giftstoffer og absorberende oksygen og fuktighet inn i kroppen.

Diaré

Det er sant at mineralolje kan være et godt hjelpemiddel i å bli kvitt forstoppelse, men overdreven bruk av forstoppelse rettsmiddel kan føre til diaré. Diaré kan forårsake oppblåsthet, kramper, kvalme, oppkast, vekttap, feber, blod eller slim i avføringen, og dehydrering. Disse symptomene, men ikke altfor alvorlig, kan være svært ubehagelig og kan føre til sosiale problemer. Unngå overdreven bruk av mineralolje for forstoppelse å redusere sjansene for disse symptomene.

Tæret Næringsstoffer

Når oljen er absorbert, blir den brutt ned i leveren og føres inn i tarmkanalen. Oljen absorberer fettoppløselige vitaminer når den kommer inn i tarmkanalen. Når de vitaminene blir absorbert av mineralolje, kan de ikke brukes av kroppen og er avfall. I hovedsak stjeler mineralolje næringsstoffer fra kroppen. Dreven absorpsjon av disse mineraler kan føre til feilernæring.

Lipoid lungebetennelse

Mineralolje er til stede i mange baby oljer og brukes i tilfeller av pediatrisk forstoppelse, noe som gjør det til en kandidat for overdreven bruk hos barn og babyer. Dette er farlig fordi mineralolje kan forårsake lipoid lungebetennelse hos babyer. Lipoid lungebetennelse er en type lungebetennelse forårsaket av lipoids, da oljer som mineralolje går inn i lungene.

Virkningene av en lokal applikasjon av mineralolje

Virkningene av en lokal applikasjon av mineralolje


Mineralolje er et biprodukt av petroleum når den destilleres for å produsere bensin. Mineralolje har en rekke bruksområder, alt fra husholdnings jobber til helse og menneskekroppen. Folk som gjelder oljen lokalt til sine organer bør være klar over noen av virkningene av å bruke mineralolje.

Reduserer Blood Flow

Mineralolje kan føre til redusert blodgjennomstrømning. Vegetabilske oljer synes å bidra til å øke blodstrømmen, som gjør sesamolje, mineralolje, men i form av Johnson Baby Oil ser ut til å gjøre det motsatte, i henhold til den indiske Food and Drug Administration. Dette er fordi huden absorberer vegetabilske oljer, men ikke absorberer mye mineralolje, og faktisk oljen kan tilstoppe porene i huden.

Hudirriterende

Bedrifter som selger mineralolje hevder at det bidrar til å hindre irritasjon i huden, spesielt bleie utslett hos spedbarn, og mineralolje ofte markedsføres under navnet babyolje. Mens oljen gjør bære fordeler, kan mineralolje faktisk lage motsatt effekt som det var tiltenkt ved å forårsake en allergisk reaksjon og hudirritasjon i noen tilfeller.

Gir fuktighet

Folk bruker ofte mineralolje som en fuktighetskrem, bruk av olje lokalt til områder av tørr hud. Det er best å bruke oljen på huden rett etter du kommer ut av dusjen eller badekaret og tørk deg med et håndkle.

Fjerner Makeup

Mineralolje er effektiv for å fjerne makeup. Du setter olje på en bomullsdott for å fjerne makeup fra ansiktet og tørk den av, eller rett og slett bruke oljen til hele ansiktet og tørk det av. Oljen smører huden, noe som gjør det enkelt å tørke av makeup.

Cancer Risk

Mineralolje kan resultere i en økt risiko for hudkreft. En 2008 Rutgers University studie bemerket at hårløse mus med huden skadet av ultrafiolett stråling hadde en høyere risiko for hudkreft med påføring av fuktighetskremer som mineralolje. Forskere, men er usikker på om dette ville oversette til mennesker.

Skadevirkninger av mineralolje

Skadevirkninger av mineralolje


Hvis mineralolje er en del av din daglige skjønnhetsrutine eller omsorg for barnet, kan det være lurt å vurdere effekten av gjentatt eksponering for dette produktet. Mens mineralolje er blitt brukt i mange år som en hud mykner, avføringsmiddel, alternativ til matolje eller andre dagligdagse rette, medisinske forskere mener gjentatt eksponering kan ha en rekke skadelige effekter på mennesker.

Interferens med Vitamin Absorpsjon

Mineralolje kan forstyrre kroppens opptak av vitaminer på to måter. Brukt på huden, kan mineralolje bremse produksjonen av vitamin D ved å skape et ekstra lag eller belegg på huden. Tatt internt eller anvendes som et avføringsmiddel, absorberer mineralolje fettløselige vitaminer, og kan forårsake svikt i kalsium, beta-karoten, kalium, fosfor, og vitaminene A, DE og F.

Luftveisproblemer

Mineraloljer kan irritere luftveiene og forårsake hoste, nysing og kortpustethet. Puste i mineralolje kan føre til en form for lungebetennelse.

Hudproblemer

Mineraloljer kan tette porene hvis det brukes i overkant. Dette hindrer utslipp av giftstoffer fra kroppen, en viktig funksjon av huden. Langvarig bruk kan føre til eksem og hudirritasjoner. Mineraloljer ikke tette porene; imidlertid kan et overskudd av mineralolje irritere akne.

Avføringsmiddel bivirkninger

Mineraloljer virke som en naturlig avføringsmiddel og er noen ganger foreskrevet eller anvendes som sådanne. Langvarig bruk kan føre til en rekke problemer, inkludert de nevnte vitaminmangel, diaré, kvalme, oppkast, magekramper, tap av tarmkontroll, drypper fra endetarmen og inkontinens.

Slik fjerner Blackheads med mineralolje

Blackheads er ikke forårsaket av overflødig olje eller skitt på hudens overflate. Det mørke utseende forårsakes av hudens naturlige olje eller talg, som er synlig i store porer, og snu svart som en reaksjon på luften. Altfor tørking hudpleieprodukter ikke vil positivt påvirke porene, og eksfolierende og fuktighetsgivende er nyttig i behandling av hudormer. I motsetning til det mange tror, ​​ikke mineralolje ikke tette porene, og kan brukes til trygt fukte huden, samt løsne tørket sebum fra Komedoner porene.

Bruksanvisning

•  Hell en liten mengde olje i hendene, omtrent på størrelse med en fjerdedel.

Gni hendene sammen for å varme oljen.

massere forsiktig mineralolje i ansiktet, spesielt på områder med hudormer.

Fullt Fukt en vaskeklut i varmt vann.

Dekk ansiktet med vaskeklut, la dampen og varmen åpne og frigjøre porene.

Når vaskeklut er avkjølt, skrubbe bort olje fra ansiktet og skyll.

Tips og advarsler

  • I tillegg til fuktighetskrem, rens og eksfoliere huden regelmessig for å holde hudormer fra forming. Unngå altfor sterke produkter, som vil tørke ut huden og føre til at huden til å produsere mer olje og flere hudormer. Mange faktorer bidrar til om huden din er utsatt for hudormer, som genetikk, hormoner og naturlige oljeproduksjon. Du kan aldri være i stand til fullt ut å fjerne hudormer fra huden din, men å behandle huden og unngå å plukke dem kan redusere deres utseende.
  • Aldri plukke eller tvinge hudormer ut av huden. Dette kan føre til skade på huden og føre til arrdannelse. Noen hudormer kan tvinges dypere inn i huden ved å klemme, og dette kan føre til infeksjon og cyster å danne.