Digidexo.com

amalgam og detox

Amalgam Mercury Detox

Kvikksølv amalgamfyllinger er mye brukt i moderne tannbehandling, men de kan bidra til visse helsemessige forhold i disponerte individer. En kvikksølv DETOX regime er utformet for å eliminere symptomer på toksisitet forårsaket av kvikksølv plassering av tannfyllinger som inneholder elementet.

Mercury Toxicity

Kvikksølv er en potent neurotoxin og miljøgift som har blitt fjernet fra ulike forbrukerprodukter de siste tiårene. Tannfyllingsmaterialer inneholder kvikksølv (amalgam) har blitt brukt i odontologi i over hundre år, og er fortsatt brukes i dag. Nylig har bekymringer blitt reist om deres mulige rolle i ulike helsemessige forhold, inkludert multippel sklerose, kronisk tretthet og ALS (Lou Gehrig sykdom).
Kvikksølv toksisitet kan gjøre sin tilstedeværelse kjent umiddelbart etter en akutt eksponering eller over tid med kronisk lavt nivå eksponering. Symptomer inkluderer ofte tåkesyn, tremor, og nummenhet og prikking i ekstremiteter, men nesten alle organ system kan påvirkes.

Mercury Detox Metoder

Det første trinnet i kvikksølv detox er å fjerne kilden til eksponering, de amalgamfyllinger. Velg en tannlege opplæring i trygg amalgamutskifting for å hindre unødvendig eksponering under prosedyren.
Kanskje den viktigste komponenten av kvikksølv detox er chelation - prosessen der kvikksølv er fjernet fra kroppen. Det er flere chelatmidler å velge mellom, blant annet EDTA, DMSO, DMPS og DMSA. De kan gis oralt eller intravenøst ​​med tilsyn av lege. Supplere dietten med naturlige kelater som flytende zeolitt, hvitløk, vitamin C og koriander kan også være nyttig i å fjerne kvikksølv fra kroppen. Å opprettholde tilstrekkelige nivåer av kalsium, magnesium og andre essensielle mineraler er spesielt viktig i denne perioden for å erstatte butikker tapt gjennom chelation.

Fordi kvikksølv ofte skader tarmen, er å supplere med fiber, chlorella og andre tarm-helbredende stoffer anbefales. Tykktarmen er en viktig rute for exit for kvikksølv, noe som gjør sunne tarmfunksjonen dobbelt viktig i helbredelsesprosessen. Ifølge ConnecticutCenterforHealth.com, kosttilskudd som inneholder de probiotiske acidophilus hjelp balanse tarmflora og eliminere Candida gjær overvekst --- en vanlig sykdom i kvikksølv-giftig mennesker.

Sikkerhetshensyn

Når feil gjort, kan chelation terapi føre til nyresvikt og andre helse nødhjelp. For å redusere disse risikoene, konsultere en medisinsk faglig opplæring i chelation terapi og følge din valgte kvikksølvfjerning protokollen nøye.

Slik fjerner amalgamer Trygg & Detox

Slik fjerner amalgamer Trygg & Detox


Amalgamfyllinger har vært brukt i tannbehandling i over 150 år. Et komposittlegering, blir amalgam som består av over 50% flytende kvikksølv. Mercury har lenge vært anerkjent som et giftig metall, men likevel Federal Drug Administration og American Dental Association både anser bruk av amalgamfyllinger i moderne tannbehandling som sikker praksis. Til tross for dette, er det en rekke helsemessige problemer forbundet med de kvikksølvdamper som avgis i kroppen ved amalgamer.

Bruksanvisning

Fjerne amalgamer

Finn et "MECURY gratis" tannlege. Deres erfaring fjerne amalgam vil sikre alle prosedyrer blir utført på en sikker og riktig måte. De vil være i stand til bedre å forklare farene forbundet med MECURY toksisitet og kan også hjelpe deg med din detox plan.

Kontroller tannlegen bruker en "kofferdam" når du fjerner almagams. Dette er en enhet som kroker over tennene og linjer munnen din, hindrer noen amalgam eller MECURY rester fra å bli inntatt under prosedyren.

Velg ditt amalgam erstatning. Kompositter er mest brukt som et alternativ amalgam. Farger av komposittfyllinger kan skreddersys som passer til fargen på tennene dine - en ekstra bonus i løpet av sølv-farget amalgam.

Mercury Detox

Begynn et kurs av chelateringsmidler. Fjerning av amalgam sikrer at ingen ytterligere kvikksølv vil gå inn i blodbanen. Men det er også viktig å fjerne giftstoffer i kroppen og gjenopprette normal metabolisme. Chelaterende er den prosess ved hvilken kvikksølv er fjernet fra kroppen. Det er mange oralt administrerte chelatdannere at din tannlege eller lege kan forskrive.

Ta glutation forløper aminosyre kosttilskudd. Den sikreste strategi for kvikksølv avgiftning er å utnytte kroppens naturlige glutation sti. Dette kan forbedres ved å ta naturlige glutation kosttilskudd, som er tilgjengelig på de fleste helse-butikker, over en periode på flere måneder.

Juster kostholdet ditt. Hvitløk inneholder forbindelser som kalles sulfhydrylgruppen, som fremskynde avrusning prosessen ved å transportere kvikksølv til leveren som skal skylles ut av kroppen. Fettsyrer som finnes i fet fisk som makrell og laks forbedre røde blodcellefunksjon, vesentlig i avrusning prosessen. Avdelings chain aminosyrer som finnes i animalske proteiner som kjøtt, egg og meieriprodukter, har høye detox effekter. Sørg for at du spiser rikelig med vann for å fremme nyre og leverfunksjon og skylle ut giftstoffer.

Beste måten å Detox Fra Mercury

Hvis eksponering for kvikksølv har gjort deg syk, er dette ingen liten sak. Kvikksølvforgiftning kan føre til nyresvikt, hjerneskade og død. Så dette er ikke en tid for å stole på en "detox"-metoden som innebærer kvakksalver vitenskap. Den beste måten å detox fra kvikksølv kan bare komme fra en person: medisinsk pleie leverandøren.

Den første regelen: Unngå Quackery

Helsemessige forhold som følge av inntak eller innånding av eller eksponering for kvikksølv resultat i svært åpenbare, svekkende symptomer. Dessuten kan de ikke behandles med elektroniske produkter som hevder å eliminere kvikksølv fra kroppen din - det eneste som disse produktene vil "detox" er bankkontoen din. Mange slike svindel har allerede vært utsatt for. På begynnelsen av 1990-tallet ble mange mennesker utsatt for en "kvikksølv skremme" som hadde dem overbevist om at amalgam brukes i deres tannfyllingsmaterialer ble forårsaker ulike kvikksølvrelaterte sykdommer. Dette ført til at pasienter har sine fyllinger fjernet av frykt. Deretter en rapport 1998 om amalgam sikkerhet utstedt av American Dental Association Council on Scientific Affairs utstedt en rapport om amalgam sikkerhet som konkluderte med at mens minutters nivåer av kvikksølv ble løslatt fra tannfyllingsmaterialer, poserte de ingen helserisiko.

Men det er opp til deg, forbrukeren, for å gjøre en utdannet valg, gitt den informasjon gitt til deg av en kvalifisert medisinsk faglig. Faktum er, at kvikksølv kan bare fjernes fra kroppen gjennom medisinske prosedyrer, hvorav noen er svært plagsomme. Den beste måten at kroppen din vil bli "detoxed" fra kvikksølv avhenger av type kvikksølv som du har blitt utsatt for og på hvilken måte det kom inn kroppen din. Nedenfor er noen av de måtene som kvikksølv kommer inn i kroppen og de beste måter å behandle kvikksølvrelaterte sykdommer.

Har din vært utsatt for kvikksølv?

Det er tre typer av kvikksølv som forårsaker alvorlige helseproblemer. Den første er elementært kvikksølv (for eksempel flytende kvikksølv, kvikksølv), som kan bli funnet i glass termometre, elektriske brytere, fluorescerende lyspærer, eldre tannfyllingsmaterialer og noen typer medisinsk utstyr. Den andre typen er uorganisk kvikksølv salter som brukes i batterier, kjemi laboratorier, visse desinfeksjonsmidler, folkemedisin kurer og røde sinober. Den tredje typen er organisk kvikksølv, som er funnet i nedlagte antiseptiske midler, slik som mercurochrome, som har blitt fjernet fra konsumentmarkedet på grunn av dette. Det er også funnet i thimerosal, røyk fra brenning av kull og fisk som har inntatt kvikksølv.

Elemental kvikksølv fra termometre er ufarlig når du berører den, så den faller ned av kroppen. Men hvis det er inhalert i lungene, kan det føre til oppkast, pustevansker, hoste og blødende tannkjøtt. Folk som inhalerer kvikksølv av denne typen generelt oppmerksom på en metallisk smak i munnen. Permanent lungeskade, hjerneskade og død kan bli resultatet dersom kvikksølv inhaleres.

Uorganisk kvikksølv er giftig ved inntak, og resulterer i brenning i magen og halsen, blodig avføring og oppkast. Når det kommer inn i kroppen, påvirker det direkte nyrer og hjerne, og en overdose kan føre til døden.

Inntak av organisk kvikksølv kan ta år å produsere merkbare fysiske symptomer. Denne typen kvikksølvforgiftning kan inkludere nummenhet eller smerter i visse deler av kroppen, skjelvinger, blindhet (eller dobbelt syn), problemer med hukommelse, dårlig grovmotorisk kontroll (walking), og selv beslag og død hvis nok organisk kvikksølv er fortært på én gang. Behandling av kvikksølvrelaterte sykdommer involverer komplekse og noen ganger lange medisinske prosedyrer.

The Real Mercury Detox

Hvis du mistenker at du har en kvikksølv-relatert sykdom, bør ditt første steg være å ringe Giftinformasjonens Control Center hotline på 1-800-222-1222 og snakke med en ekspert på kvikksølvforgiftning. Har på hånden følgende informasjon: pasientens alder, vekt og mental tilstand; navnet på produktet som pasienten ble utsatt for; tiden det ble inntatt, innånding eller berøring; og mengde inntatt, innånding eller berøring.

Fjerne elementært kvikksølv fra kroppen kan innebære å gi pasienten fuktet oksygen eller plassere en pusterøret. Lungene kan også ha å suges. Pasienten kan også ta oral medisin som fjerner tungmetaller fra kroppen.

Uorganisk kvikksølvforgiftning første innebærer støttende omsorg, for eksempel, å gi pasienten væske gjennom en IV og behandle symptomer med medisiner. Behandling kan innebære å bruke aktivt kull for å suge opp kvikksølv fra pasientens mage. Chelatering terapi - medisiner som fjerner kvikksølv fra vev - kan også brukes i uorganiske kvikksølvforgiftning, og som er standard behandling for dem som opplever organiske kvikksølvforgiftning, samt.

Minutters nivåer av kvikksølv i kroppen din er uunngåelig, hvis du er utsatt for et bestemt miljø eller kosthold. Men disse er ikke alltid dødelig. Den beste måten å detox selv fra kvikksølv er å forstå hva som forårsaker dette heavy metal å være til stede i kroppen din. The North Carolina Department of Miljø og naturressurser har gitt en utmerket nettside for de som ønsker å lære mer (se Ressurser).

Mercury Detox Wih Olive Leaf Extract

Olivenbladekstrakt er blitt funnet effektive i behandling av kvikksølvforgiftning. Kvikksølvforgiftning kan oppstå fra absorberende metylkvikksølv fra dental amalgam eller spise for mye fisk som inneholder kvikksølv. For eksempel, råder EPA folk begrense sitt forbruk av hvitt og albacore tunfisk på grunn av dens innhold av kvikksølv.

Hvor er Mercury funnet?

Metylkvikksølv er den formen av kvikksølv absorberes av kroppen når den utsettes for medisinsk utstyr, bygningsmaterialer, tann "sølv" fyllinger som inneholder kvikksølv, og mat fisk som inneholder kvikksølv. Metylkvikksølv som finnes i nesten all fisk i noen beløp.

Prosjekt Olive releaf

I en studie publisert i 2005, et program kalt Prosjekt Olive releaf behandlet 160 personer som klaget over alvorlige symptomer fra kvikksølvforgiftning. De rapporterte fordøyelsesproblemer, alvorlige pusteproblemer, søvnforstyrrelser, depresjon, vektøkning, høyt blodtrykk, angst, hodepine og hudutslett. Ifølge denne studien, etter 90 dager med behandling 85 prosent viste en forbedring på minst 60 prosent av sine symptomer.

Mercury Detox Ved hjelp Olive Leaf Extract

Oliven blad ekstrakt inneholder en phytochemical kalt oleuropein som er avledet fra bladene til Manzanillo og Mission oliventrær. Oliven blad ekstrakt har antiviral, antibakteriell og antibiotiske egenskaper som bidrar til å styrke immunforsvaret, mens det fungerer å avgifte tungmetaller.

Mercury detox-programmer inkluderer fjerning av dental amalgam, ved hjelp av en spesiell protokoll --- for eksempel å ta oliven blad ekstrakt, kull og andre kosttilskudd --- og spise mindre fisk.

Body Detox Symptomer

Når du trekker et vanedannende stoff fra kroppen din, er det detox symptomer å håndtere. Disse symptomene kan være mindre eller ganske alvorlig avhengig av hvor avhengige du skulle stoffet.

Betydning

Detox symptomer oppstår som et resultat av kroppen regenerere seg selv. Disse symptomene oppstår når vanen har blitt stoppet. De er som regel forbigående, men de kan vare noen måneder i enkelte situasjoner.

Funksjon

Symptomene som oppstår i hendene på en detox er der for en grunn. I utgangspunktet, det tok en stund å bygge dem opp inne i kroppen. Når du detox, er du eliminere disse giftstoffene ut igjen, slik at de forlater restsymptomer.

Fordøyelsesproblemer

Når du er detoxing, er fordøyelsessystemet endret. Noen symptomer inkluderer forstoppelse, diaré, kvalme, oppkast og mageproblemer.

Termostat

Kroppen kan også gå gjennom en rekke temperaturkontraster. Dette fører til frysninger, feber og nattesvette. Du kan også lider av nervøse tilstander som rister ukontrollert.

Fatigue

Det er dager, spesielt i begynnelsen av en detox, hvor du kan gå gjennom perioder med ekstrem trøtthet og slapphet. På grunn av dette, hjerne og problemer med å konsentrere kan også forekomme.

Effekter

Noen andre effekter som kan ses mens detoxing omfatter svakhet, ømme muskler og ledd, sult, hudsykdommer, dårlig ånde og canker sår.

Detox Foot Patches og Refleksologi

Detox fots patcher er plassert på fotsålene for 8-10 timer, for fjerning av giftstoffer fra kroppen. Lappene inneholder alle naturlige ingredienser, og ingen kunstige kjemikalier. Refleksologi innebærer en rekke teknikker basert på premisset om at nerveendene på føttene inneholder punkter som kalles meridianer som fungerer som kanaler for å se de ulike deler og organer i kroppen. Meridianene er også direkte knyttet til funksjonen av sirkulasjonssystemet og lymfatiske systemer i kroppen, som antas å bli forbedret gjennom prosessen med refleksologi. Manufacturors av detox patcher hevder at de patcher stimulere de samme meridianene, og dermed trekke giftstoffer ut av kroppen gjennom fotsålene.

Hvordan Detox Patches Work

Matte talsmenn hevder at giftstoffer inn i kroppen gjennom kjemikalier i maten vi spiser, sigarettrøyk, luftforurensning, og som et biprodukt av kroppens naturlige stoffskifte. De mener at detox patcher varme sjelen av føttene og trekke ut toxins.from kroppen. Plasteret inneholder en kombinasjon av tre eddik, langt infrarød og minus ion utslipp, antas å stimulere meridianer, som resulterer i en nedbryting av avfalls molekyler og vann, som frigjør blokkeringer i lymfesystemet og sirkulasjons-systemer, slik at blodet kan strømme fritt for eliminering av avfall.

Hvorfor Detox Foot Patches Work

Ideen om en DETOX plaster påføres på fotsålen for å trekke toksiner fra kroppen er basert på en lang holdt kinesisk konsept som det menneskelige legeme har 360 acupunchure punkter, og at mer enn 60 av disse ligger i sålen av fots. Det holder at våre føtter reflektere soner av våre indre organer, og er et arnested for giftstoffer for å samle inn, og dermed passende sted for sin akselerasjon fra kroppen. De naturlige ingrediensene som finnes i oppdateringen arbeidet med å akselerere og slippe løs giftstoffer gjennom acupunchure poeng.

Toksiner

Mens skeptikerne mistenker variansen av farger som finnes i de fargede pads etter bruk kan skyldes bare til kombinasjonen av svette og tre eddik involvert, talsmenn for lappen hevder fargene er direkte relatert til de enkelte giftstoffer plasteret har fjernet fra kroppen, og noen ganger området hvorfra den ble fjernet. De mener at svarte flekker representerer giftstoffer fjernet fra leveren, brun representerer giftstoffer knyttet til mobilnettet rusk og tobakk, er mørk grønn knyttet til giftstoffer fjernet fra galleblæren, ble oransje flekker fjernes fra leddene, er røde flekker fjernes blodpropp materiale, hvit representerer gjær som ble fjernet, og gul-grønne flekker representerer giftstoffer fjernet fra nyrene, blæren og urinveiene.

Fordeler

Den fordeler hevder mange fra å bruke detox fots oppdateringen er forbedret blodsirkulasjon, mer effektiv fjerning av avfall, og gjør det lettere å lymfatiske væsker. Dette skaper ekstra energi og forbedret livsstil gjennom forbedret evne til å sove, lettelser av ledd-og muskelsmerter, forbedret immunforsvar, en følelse av kraft og generell velvære.

Anbefalinger

Fotsoneterapi involverer legge press på hender eller føtter med bevegelse av hender, tommelen og fingrene. Mange insisterer på at noe som ikke inkluderer disse teknikkene har å merke seg å gjøre med refleksologi, og bør ikke bli markedsført som sådan. Mens mange hevder å ha opplevd fantastiske fordeler gjennom bruk av detox patch, har ingen solid bevis blitt compliled å bevise denne metoden faktisk fjerner giftstoffer fra kroppen. Før han ble involvert med noen prosedyre eller produkt relatert til helse bekymringer, anbefales det at du først ta kontakt med legen din.

Tips for alkohol Detoxing at Home

Alkoholisme påvirker nesten 76 millioner mennesker i året. Rehabiliteringssentre kan være upersonlig, og de tar betalt en premie for tjenester tvinger mange lider å velge hjem detox. Rådfør deg med legen din før du bruker noen metoder som er beskrevet i denne artikkelen.

Forberede Miljø

Rense ut kjøleskap, skap og noen gjemmesteder du holde alkohol. Hell alt innholdet i vasken og fjern eventuelle flasker eller bokser fra lokalene. Har venner eller kjære tar du å handle klart brus, flaskevann, høy-protein mat, brød-baserte og sukker-baserte elementer. Ha is utarbeidet i fryseren og få ekstra tepper eller dyner for sengen. Hvis du røyker, nå er ikke tiden for å slutte, sikre en kartong. Plasser rene fem-gallon bøtter ved sengen og i nærheten av noen stol eller sofa du hyppig. Spør en venn, er glad i, eller sponsor å bo hos deg i minst tre dager, og skrive ned telefonnumrene til flere personer.

Tilbaketrekking

Alkohol er en fysisk og mental avhengighet og når fjernet, vil kroppen din lider uttak starter på ca 48 timer med nøkternhet. Behandle kvalme og oppkast med massevis av klare væsker å holde kroppen hydrert eller suge på isbiter. Konsumere brød og sukker-baserte matvarer for å lindre risting hender eller kropp. Ta Motrin eller ibuprofen å kontrollere feber som kan oppstå og holdes varm som svetter vil bidra til å fjerne giftstoffer bygge opp fra kroppen din. Du kan føle seg urolig og irritert. Har partneren din massasje leggmusklene, skuldre, hode og nakke for å lindre stress. Sove så mye som mulig, men ikke bruk sovende aids. Når kvalme avtar, konsumere protein-baserte matvarer for å gjenvinne styrke. Ta en tur hvis det er mulig så snart du føler deg opp til det. Øvelsen vil bidra til å avlaste spenningen. Husk at symptomene vil avta. Hvis feber eller konstant oppkast vedvarer i mer enn 48 timer, må du kontakte legen din.

Group Support og Møter

Finn en støttegruppe møte i ditt område. Anonyme Alkoholikere har møter over hele verden til varierende tider på dagen og natten, og lokale rehabiliteringssentre holder polikliniske grupper på en regelmessig basis. Delta på et møte så snart du er i stand til å være opp av sengen. Disse gruppemøter vil hjelpe deg å forstå sykdommen du lider av, og gi deg hint og tips om hvordan å holde seg edru.

Golden Seal Narkotika DETOX

Avgifte kroppen ved hjelp av urter er en hundre år gammel praksis, og noen former for alternativ medisin fortsatt oppfordre urten detox. Faktisk er mange urter fortsatt brukes i klinisk testet (og klinisk bevist) medisiner og kosttilskudd. Et spørsmål som henger er om goldenseal kan gifte i forkant av et medikament screening. Mens goldenseal gjør har muligheten til å detox kroppen din, kan det være i stand til å fjerne narkotika fra systemet, eller hjelpe deg å passere en dopingtest.

Som Narkotika DETOX

Goldenseal kosttilskudd er solgt i en rekke former. Når den brukes som et stoff detox agent, er goldenseal tilgjengelig i både flytende form og kapsler. I kapselform som en detox agent, ta goldenseal to ganger daglig eller i henhold til instruksjonene på kapslene du kjøper. I flytende form, ta to til tre dråper goldenseal lagt til en åtte-oz. glass vann. Drikk mellom fire og seks glass vann blandet med goldenseal daglig i en periode på flere dager til en uke for å avgifte systemet. (Merk: Denne bruken er omstridt, se advarsel for mer informasjon.)

Andre fordeler

Berberin er hovedkomponenten i goldenseal ansvarlig for sin gunstige helseeffekter. Berberin dreper bakterier og andre bakterier i kroppen. Det kan også aktivere hvite blodlegemer for å hjelpe kroppen til å bekjempe infeksjoner og spyle medikamenter og andre giftstoffer. På grunn av den relative sikkerheten goldenseal og de gunstige effektene som en avgiftende agent, ta en dose goldenseal daglig som et forebyggende tiltak, eller ta det i større doser som en umiddelbar detox agent.

Narkotika DETOX Warning

Goldenseal har blitt populært som et hjelpemiddel til å passere et medikament testen, som det er kjent for sine avgiftende egenskaper, og er også antatt å maskere tilstedeværelsen av marihuana i kroppen. Vær oppmerksom på at hvis du prøver å passere en narkotika-screening, hager Ablaze sier at goldenseal har ingen effekt i ridding kroppen av kjemikalier, for eksempel THC, som forblir i månedsvis etter at du bruker marihuana. Mens goldenseal har mange helsebringende effekter og kan avgifte kroppen av urenheter, er det generelt mislykket på å produsere ren urin for en dopingtest. Videre, hvis du prøver å passere en dopingtest etter å ha brukt ulovlige stoffer, har goldenseal slikt rykte som en mulig avgiftende agent som testing selskaper skjermen for det også i en urinalysis, noe som betyr mer tilstedeværelse av goldenseal i systemet kan vekke mistanke og selv føre til at du ikke klarer en dopingtest.

Slik bruker du en Detox Program for barn

Slik bruker du en Detox Program for barn

En detox-program gir kroppen en sjanse til å forbedre sin eliminering prosesser gjennom leveren, kolon, nyrer, lunger og hud. Leveren og tarmene er to av de viktigste, også for barn, og en to ganger i året rensing er sunt for alle. Fordi barn ikke tåler tøffe endringer i sine dietter, og mange er pirkete om mat valg, en detox program for barn skiller seg noe fra det av en voksen. Følgende tips vil være nyttig for deg hvis du bestemmer deg for det er tid for en god rens for barnet ditt.

Slik bruker du en Detox Program for barn

Hvordan bruke Detox programmer for barn

Se etter tegn på at barnet ditt trenger å detox. Tegn inkluderer utslett eller utbrudd, tretthet, irritabilitet, treg fordøyelse, løs eller hard avføring eller forstoppelse; hodepine, akutt ryggsmerter, rennende nese, hoste eller lunge lunger og sparsom eller sterke lukter urin. En av de beste tidene å detox er hvis barnet viser tegn på en kald, lunger eller andre kropps ubalanser og mindre sykdommer.

Kontroller at barnet drikker fem eller seks glass vann om dagen. For barn bør en glass være minst 4 gram.

Kontroller at du har rikelig med frisk frukt og grønnsaker på hånden. Å ha en juicer er nyttig, men ikke nødvendig.

Eliminer følgende fra noen detox diett: Bearbeidet mat - bare bruke hele og naturlige foodsFoods som inneholder sukker eller hydrogenerte oljer (transfett) og kjemiske fargestoffer og preservativesFlour produkter, inkludert pasta, brød, kjeks, kaker, etc.Meats og animalske produkter

På dag én, gi bare klare væsker og urtete som tolereres. Klare vegetabilske buljonger og sukkerfri fruktjuicer er vanligvis godt tolerert. Apple og ikke-søtet tranebær juice er spesielt rensing. Hvis du vil, kan du lage hjemmelaget Jell-O bruker fruktjuicer - bare følg instruksjonene på en unflavored gelatin pakke. Du kan gi ham frukt juice popsicles, men lage din egen for å unngå ekstra sukker og kunstige søtningsmidler, som legger giftig last til leveren.

Gi henne hjemmelaget lemonade, som er saften av to sitroner i vann søtet med ekte lønnesirup. Dette kan tas varm eller kald, to ganger den første dag. Dersom barnet blir spesielt irritabel, gi henne en blanding av pasjonsblomst og kamille te, søtet med honning eller lønnesirup. Disse urtene bidra til å roe nervesystemet. Pass på å la barnet få nok hvile, selv om hun ikke sove.

På dag to, begynner å innføre tykkere væsker (for eksempel supper) og lett å fordøye mat. Hvis du kan finne Slippery Elm Bark, er dette en naturlig cleanser som forbedrer tarmfunksjonen. Her er en oppskrift for Slippery Elm velling, som du også kan legge til havregryn: 1 del Slippery Elm Bark½ del cinnamon1 del vann1 del Maple Syrup

Gjeninnføre frukt og grønnsaker i sine naturlige former. En diett på 50 prosent rå og 50 prosent kokt er ideelt. Fortsette å tilby væsker, inkludert klart vann, og presentere noen av disse matvarene: havregryn, kokt ris, vegetabilske stuinger, soyamelk og andre soyaprodukter som barnet kan tolerere. Du kan også forberede økologiske egg som barnet liker. Usøtet tørket frukt lage sunn snacks. Yoghurt og Kefir er andre sunne mat kilder som barn liker og bidra til å gjenopprette de gunstige bakteriene i tykktarmen.

På den tredje dagen, gjenoppta normal diett, med unntak av bearbeidet mat eller de med kjemikalier, fargestoffer og konserveringsmidler. Frityrstekt mat bør også unngås. Meieri, kjøtt-og fiskeprodukter er sunt i begrensede mengder og best spist fra organiske kilder. For å holde barnet ditt i tipp-topp form, sørg for å alltid ha hendig nok av hele frukter og grønnsaker smaksatt med krydder og urter - disse er naturens medisiner, og vil fungere godt i å holde barnet ditt sunt.

Hint

 • En detox program for barn bør ikke vare lenger enn tre dager.
 • • Hvis du planlegger fremover, er lett å gjennomføre en detox program for barn og kan være morsomt! Her er en liste over matvarer du bør vurdere:
 • Epler
 • Bananer
 • Druer og annen frukt i sesongen
 • Apple, sviske, tranebær, appelsin og drue juice
 • Havregryn, kremen av ris, og hele korn varme frokostblandinger
 • Rensing Urter: Slippery Elm, hvitløk, appelsinskall, nellik, gresskarfrø, Marshmallow Root, Pau de Arco, lavendel, grapefrukt, sitroner, Cilantro (heavy metal detox), persille, kanel, kamille, mynte, løk.
 • • Det anbefales ikke å gi et barn under en alder av to honning.
 • Hvis barnet ditt har tegn på alvorlig sykdom - uløst feber, farget oppspytt, diaré eller magekramper, nedsatt bevissthetsnivå - det er lurt å søke råd av en kvalifisert helse utøveren før du forsøker å detox eller "kur" barnet selv. Spedbarn og barn er ikke små voksne, men har spesielle behov under sykdom som kan kreve profesjonell omsorg.
 • Mange kommersielle detox-programmer inneholder sterke urter som hjelper kroppen til å eliminere avfall. Disse produktene bør ikke brukes til barn som de pleier å være for tøffe for deres skjøre kropper. Du kan bruke følgende individuelle rensing urter, men som har vist seg å være trygt for spedbarn og barn: peppermynte, kamille, lakris rot, kattemynte og fennikel, marshmallow, og glatte alm bark. Disse urtene kan kombineres til velsmakende te til hvilken en liten mengde av honning kan benyttes for søtningsmiddel.

Hvordan Detox System Naturligvis

Hvordan Detox System Naturligvis


Detoxing systemet fjerner urenheter fra kroppen og bidrar til din generelle god helse. Over tid kan giftstoffer bygge opp i kroppen din, og uten å avgifte og eliminere disse giftstoffer, kan du takle trøtthet eller smerter og smerter. Det er flere måter å rense systemet ditt, og mens du kan kjøpe produkter som detox foot pads eller rensing systemer, er det mulig å detox naturlig.

Hvordan Detox System Naturligvis

•  Bruk badstuen i ditt lokale treningsstudio. Skadelige giftstoffer kan unnslippe kroppen din gjennom porene. Hvis du har et treningsstudio eller spa medlemskap, dra nytte av anleggets badstue. Dampen fremmer svette og hjelper detox kroppen din. Soaking i et varmt bad kan også trekke ut giftstoffer fra kroppen din. Hvis du liker, tilsett 2 kopper Epsom salter til badevannet for å fremme avslapning.

frigjøre giftstoffer med en massasje. Massasje er en annen naturlig metode for å eliminere giftstoffer i kroppen din. Planlegge regelmessige massasjer for å stimulere lymfeknuter og øke blodstrøm gjennom kroppen. Økt blodgjennomstrømning hjelper rense blodet og reduserer giftstoffer.

Ta fiber eller øke inntaket av frukt og grønnsaker. Å være uregelmessig eller kjemper forstoppelse øker mengden av giftstoffer eller avfall i kroppen din. Ta en daglig fiber supplement for å fremme tarm regularitet og renset din kolon. Øk inntaket av rå frukt og grønnsaker ved å forbruke fem porsjoner med hver dag.

Drikk opp. Vann spyler hele kroppen og bidrar til å fjerne giftstoffer i kroppen din. Drikk minst åtte glass vann om dagen.

Alter kostholdet ditt. Enkelte drikker og matvarer øke antall giftstoffer i kroppen din. Begrens inntaket av kaffe, alkohol, mettet fett og raffinert sukker.

Bruk naturlige eller "grønne" produkter. Hygieneprodukter og husholdningskjemikalier kan også gi ut giftstoffer i miljøet. Bruk sunne alternativer som naturlige eller kjemiske-frie produkter.

Gratis Natural Detox Råd

Gratis Natural Detox Råd


Detoxing er en rask og effektiv måte å fjerne urenheter og giftstoffer fra kroppen din. Frigjøre disse giftstoffer fra systemet bidrar til å øke din energi og forbedrer din generelle velvære.

Betydningen av Fiber

Å spise et høyere beløp av fiber ved å forbruke mer frukt og grønnsaker bidrar til å stimulere vanlige tarm aktivitet, hvor giftstoffer blir spylt fra fordøyelseskanalen. Spise mellom 25 til 30 gram fiber per dag eller ta fibertilskudd.

Fordeler med vann

Vann renser naturlig kroppen din og drikke minst åtte glass vann om dagen detoxes kroppen din naturlig

Forebygging / løsning

Massasje terapi er en naturlig og avslappende måte å frigjøre urenheter og detox kroppen din. Denne type behandling øker blod og væske-sirkulasjon, og aktiverer det lymfatiske system, som virker som et filtreringssystem for kroppen for å fjerne giftstoffer og andre skadelige urenheter fra blodet.

Sikker Detox

Sikker Detox


Avgiftning, også kjent som "detox", fjerner bebygde giftstoffer fra ulike kilder fra kroppen og fremmer bedre helse. Det finnes flere metoder for detox tilgjengelig. Før du starter noen av dem, bør du vurdere trygge måter å fjerne urenheter og giftstoffer.

Massasje

Planlegge en massasje for å stimulere blodsirkulasjonen og lymfesystemet, som er nødvendig for å filtrere blodet og fjerne skadelige giftstoffer. Detox massasje bidra til å slappe spente muskler, øke mental årvåkenhet og bekjempe depresjon.

Fordeler med fiber og vann

Rensing systemet er en annen viktig faktor i en trygg og sunn detox. Å spise fiberrik mat som frukt og grønnsaker og drikker mer vann - opp til åtte glass om dagen - Øker urin utgang og regulerer tarmaktivitet, som begge hjelper kroppen å kvitte seg med giftstoffer.

Forebygging / løsning

Frukt og grønnsaker som er kjøpt i vanlige dagligvarebutikker kan inneholde plantevernmidler, og husholdningsprodukter som rengjøring forsyninger og vaskemiddel kan inneholde skadelige ingredienser og utsette kroppen for giftstoffer. Kjøpe økologisk mat og "grønne" rengjøringsprodukter reduserer giftstoffer i din stue.

Lyme Detox

Lyme Detox


Lyme sykdom er forårsaket av spirochete bakterier, Borrelia burgdorferi, som er overført gjennom hjort flåttbitt. The Centers for Disease Control and Prevention motta rapporter om mer enn 20.000 nye Lyme sykdom tilfeller årlig. Denne sykdommen starter med hevelse på bite området og utvikler seg til en kronisk sykdom hvis venstre ubehandlet. Bakteriene lever i blodet og produserer biotoksiner som øker betennelse, fratar celler av oksygen og forstyrre biokjemiske prosesser. Antibiotika blir brukt for å drepe bakteriene, men de giftstoffer som regel forbli. Dermed Lyme sykdom lider trenger også en avgiftning diett med antibiotikabehandling.

Kolestyramin

Du bør vurdere å legge cholestyramine til din Lyme sykdom behandling. Kolestyramin er en gift bindemiddel som kan brukes til å skylle kroppen av spirochete biotoksiner. Du må legen din for å foreskrive kolestyramin og du bør følge legens doseringsanbefaling. Med mindre annet er regissert av legen din, bør du ta dette stoffet med måltider og drikke ekstra væske mens på det som kolestyramin kan føre til forstoppelse.

Detox Bath

Lag deg en detox bad av 4 kopper Epsom salter, en flaske med 3 prosent hydrogen peroxide, 2 ss malt ingefær (eller fersk ingefær i sokk) i et badekar fullt av varmt vann. Suge i badekaret i ca 20 til 30 minutter.

Badstuer

Regelmessig bruk sauna kan også støtte avgiftning prosessen. Du bør være i badstuen i ca 45 minutter per økt med sauna temperatur rundt 140 grader Fahrenheit. Prøv å gjøre badstuen regelmessig som svetting hjelper rense kroppen for giftstoffer. Før du starter denne detox prosessen, bør du kontakte lege for hans eller hennes anbefaling også.

Homeopatiske medisiner

Vurdere å legge homeopatiske medisiner utviklet for å støtte drenering og avgiftning av leveren, nyrene og lymfatiske systemer til din behandlingsregime. Disse kan gi et godt utgangspunkt for kroppens naturlige evne til å avgifte. Du kan også ta leveren støtte næringsstoffer såsom NAC (N-acetyl-cystein), alpha-Lipoic syre og TMG. I tillegg vurdere å ta Chlorella pyrenoidosa og koriander tinktur å hjelpe avgifte nervegifter og metaller som kvikksølv fra kroppen din. Det finnes også produkter der ute for heavy metal avgiftning, som skal alltid brukes under tilsyn av en medisinsk faglig.

Instruksjoner for en 5-dagers Nyre Detox

Fordelene til å gjennomføre en nyre avgiftning er rikelig. En nyre detox vil hjelpe deg å opprettholde et sunt blodtrykk, fjerne nyrestein, fremme riktig vannlating, og fremme en sunnere hud tekstur og hudfarge. Nyrene har en viktig rolle i kroppen. Grunnlaget for enhver vellykket nyre rens er en rå-mat og juice raskt som fremmer spyle ut og avgiftning av nyrene.

Fem dagers Instruksjoner

Hver morgen når du våkner opp, drikke 8 oz. destillert vann. Dette antas å skylle ut eventuelle tiloversblevne "junk" fra systemet som var igjen over natten. Innen en time av å våkne hver morgen, utarbeide en drink bestående av saften av en sitron eller lime, en klype cayennepepper, og destillert vann. Du kan legge til lønnesirup for bedre smak hvis du ønsker det. Gjennom fem dager i nyrene renser du har lov til å drikke utvannet grønnsaksjuice og urtete. De fleste fem-dagers nyre detox-programmer ber deg om å drikke en 8 oz. glass vann per time. Frokost hver morgen bør bestå av frisk frukt eller friske grønnsaker juice. Lunsj hver dag kan bestå av utvannet ferske rå grønnsaker juice og rå grønnsaker i salatform. Alternativer for snacks utover ettermiddagen kan inkludere rå grønnsaker og urtete. På den femte dagen du skal følge instruksjonene for de fire første dagene; Men i ettermiddag kan du ha en liten grønnsaks salat og frukt.

Kalium Buljong Oppskrift

Når som helst i løpet av dagen frem til 18:00 har du lov til å ha en kalium buljong også. Den kalium kjøttkraft vil hjelpe skylle hele systemet for toksiner og detox nyrene. I en stor gryte full av destillert vann småkoke potet skrell, gulrot skrell, hele hakkede rødbeter, fedd hvitløk og selleri i en til to timer. Sørg for at alle grønnsaker er økologisk.

Best Nyre Detox

Nyrene utføre mange viktige funksjoner. De filtrerer giftstoffer ut av blodet, slipper hormoner som regulerer blodtrykket, produsere røde blodceller og regulere vann og elektrolyttbalansen. Avgiftning med visse matvarer, urter og vann bidrar til å holde disse organene sunt.

Druer og bær

De fleste frukter inneholder anti-oksidanter, men druer og bær er spesielt rik på innhold. Druer har en betydelig mengde av kalium-, og dette bidrar til å støtte nyrefunksjonen. Stones kan dannes hvis melkesyre og urinsyre bygge opp. Druer hjelpe flush urinsyre ut av systemet. Tyttebær og blåbær gjøre det samme arbeidet. Cranberries også hjelpe urinveiene holde seg frisk og eliminere bakterier. Blåbær styrker immunforsvaret.

Mørkegrønne grønnsaker

Grønne grønnsaker er rike på antioksidanter, og bidra til å rense giftstoffer, syrer og bakterier fra nyrene. Den viktigste kjemiske i grønnsaker som spinat, brokkoli og asparges er klorofyll. Det gir dem sin grønne farge og økte samtidig viktige vitaminer og mineraler i nyrene. Klorofyll øker også produksjonen av røde blodceller som hjelper opprettholde avrusning prosessen.

Vann

Vann er kritisk for enhver nyre DETOX programmet. Mangel på vann kan øke sannsynligheten for steiner. Alle bør drikke minst åtte glass vann hver dag. De som allerede opplever nyreproblemer bør drikke minst 12 glass om dagen.

Urter

Mange urter hjelpe avgifte nyrene. Løvetann og nesle blader er et par av de beste. Løvetann er en naturlig vanndrivende. Den inneholder også rikelig med vitaminer og mineraler for å holde kroppen din kjører på essensielle næringsstoffer under avrusning. Nesle blader inneholder klorofyll, som grønne grønnsaker gjør, noe som øker røde blodlegemer og rense urinsyre fra systemet.
To andre urter som renser nyrene er ingefær og gurkemeie. Disse populære matlaging urter eliminere skadelige syrer og bakterier.

Andre Foods

Matvarer som er lett fordøyelig og høy i fiber er best for nyre detox. Millet og bygg er gode eksempler. Millet har rikelig med fiber for å rense nyrene og er høy i mineralinnhold. Barley renser også nyrer og brukes til å behandle urinveisinfeksjoner.
Protein er en nødvendig del av noen diett, men visse typer føre til mer nyre belastning enn andre. Fisk og tofu er både høy kvalitet kilder til protein og er fordøyd lett. Kjøttprodukter er tyngre og ikke så lett å fordøye, så disse matvarene bør spises med måte.

Enkleste Nyre Detox

Nyrene er et svært viktig organ som de regulerer vann og elektrolytt balanserer i kroppen og filtergiftstoffer ut av blodet. For å unngå komplikasjoner og sykdom i nyrene, er det mange avgiftnings metoder som kan anvendes.

Apple Cider Eddik

Apple cider eddik er ikke tastiest drikke, men det kan forbedre nyre helse. The University of Minnesota School of Medicine funnet ut at eple cider eddik er rikt på kalium, som er nødvendig for vanlig fordøyelse og metabolsk funksjon. Den høye konsentrasjonen av syre i eplecider eddik hindrer dannelse av nyrestein. Så dette er mer spiselig å konsumere, fortynne 6 ss. av eple cider eddik i et glass vann. Drikk dette på daglig basis.

Cranberry Juice

Tranebærjuice har alltid vært kjent for å rense urinveiene. En studie gjort ved Rutgers University fant denne antioksidant-rik drikk inneholder tanniner som hjelper flush giftstoffer og bakterier ut av nyrene. For de beste detox resultatene, drikke minst ett glass tranebærjuice hver dag.

Vann

Vann spiller en avgjørende rolle i å opprettholde de fleste alle riktig organfunksjoner. Uten det, kan nyrestein utvikle. Alle som har hatt disse vet at de er en smertefull prøvelse. Siden nyrene fjerner avfallsprodukter som urinsyre og melkesyre, må disse bli oppløst av vann. Hvis tilstrekkelig vann ikke forbrukes, er disse giftstoffer ikke fjernes effektivt, og nyreskader kan oppstå.

Trening

Tren minst fem dager i uken for en halv time hver dag. Det vil styrke ditt immun og hjerte-systemer. Ikke bare det, men det vil fremme bedre blodsirkulasjonen, gir mer oksygen til nyrene og dermed gi dem muligheten til å skylle ut giftstoffer lettere. Finn en aktivitet du liker som virkelig får pulsen opp. Dette kan være jogging, turgåing, dans eller sykling.

Siberian Ginseng

Ifølge University of Maryland Medical Center, er denne urten svært gunstig for nyrene. Den inneholder et stoff som heter eleutherosides som støtter nyrefunksjonen. Det hjelper til å eliminere avfall ut av kroppen mens styrke immunforsvaret. Sibirsk ginseng er funnet i flytende form på enten en spesialitet helsekost butikk eller en kinesisk eller koreansk supermarked. For best resultat, drikke to 16-oz. flasker hver dag.

Hvordan å detox leveren Bruke Blå Grønn Alger

Spirulina er en blå-grønne alger som vanligvis brukes for leveren avrusning. Den inneholder aminosyrer, mineraler, rhamnose sukker og enzymer. Alternative helse utøvere hevder at det kan beskytte leveren mot skader og bidra til å forbedre helsen til mennesker som lider av skrumplever og kronisk hepatitt.

Hvordan å detox leveren Bruke Blå Grønn Alger

•  Begynn hver dag med 200 til 500 g av umoden (grønn) papaya, med huden på. Bland papaya i blender med andre friske tropiske frukter. Legg en spiseskje av eple cider eddik. Drikk blandingen og vente 20 minutter, deretter ta 10 g spirulina.

spise alkalisering matvarer, for eksempel grønnsaker og frukt, til lunsj. Inkluder en porsjon (omtrent på størrelse med håndflaten din hånd) av magre proteiner som kylling, kalv eller fisk. Legg cayenne pepper, eple cider eddik og olivenolje til maten. Dette kan blandes sammen som en dressing og helte på salaten. Dryss spirulina på dine matvarer.

Drikk minst 1/4 av kroppen din vekt i gram av destillert vann daglig. For eksempel, hvis du er 120 pounds, drikke 30 oz.of vann. Legg en spiseskje av eple cider eddik for hver 30 oz. destillert vann.

Spis frisk frukt, grønnsaker og en ekstra servering av magre proteiner. Du kan også toppen matvarer med spirulina. Vekt 20 minutter etter måltidet og ta 5 g spirulina.

Hint

 • Før du begynner på et detox, ta kontakt med din lege.

Fertilitet Detox

Før du forsøker å bli gravid, bør en kvinne må du passe på at hun er frisk ved å spise næringsrik mat, trene, og minimere eksponering for giftstoffer, ifølge WomensHealth.gov. Avgifte legemet øker fruktbarheten ved å fjerne giftstoffer som kan være farlig for et foster, og forbedring av balansen i kroppen.

Toksin Eksponering

Før du prøver å bli gravid, bør kvinner og deres partnere begrense eksponering for giftstoffer. Åpengiftstoffer som alkohol, røyking og koffein bør unngås. Giftstoffer er også funnet på uventede steder. Maling røyk og tørre-rengjøringsmidler inneholder kjemikalier som bør unngås. Ifølge organisasjonen Food Consumer, blir kjemikalier som ftalater funnet i plast og pakking, og kan være en årsak til hormonell ubalanse.

Mat og vann

Ernæring og hydrering er en viktig del av avgifte kroppen, men forsiktighet må tas for å unngå kjemikalier, spesielt mens du prøver å bli gravid. Plantevernmidler er ofte brukt på frukt og grønnsaker, men kan fjernes ved å vaske produsere og kjøpe økologisk når det er tilgjengelig. Vann som er ufiltrert fra springen kan inneholde kjemikalier og giftstoffer; Dette kan avhjelpes ved anvendelse av en vann-filter for både drikkevann så vel som vannet som kommer i kontakt med huden under vasking og bading.

Sunn mat bør inntas i løpet av en fruktbarhet detox. Kosthold bør inneholde hele korn, friske frukter og grønnsaker, magre proteiner og sunt fett som olivenolje. Trans fett bør unngås. Animalske produkter bør begrenses i henhold til Food Consumer, på grunn av den hormoninnholdet i animalske produkter som melk.

Dagligdagse produkter

Toksiner kan finnes i mange produkter som brukes på huden, som såpe og skjønnhetsprodukter. Naturlige produkter er optimal fordi de inneholder færre kjemikalier og giftstoffer. Rengjøring forsyninger også inneholde mange forskjellige kjemikalier og skal ikke benyttes til fordel for naturlige rensemetoder. Plantevernmidler kan være giftig og verken partner bør bruke dem under forestilling perioden.

Kosttilskudd

Womenshealth.gov anbefaler å ta et daglig tilskudd som inneholder minst 400 mikrogram folsyre. Folsyre før unnfangelsen vil bidra til å redusere risikoen for misdannelser som ryggmargsbrokk.

Bakteriell Detox

Bakterier i kroppen kan bygge seg opp over tid med forskjellige drinker, mat, medisiner og med noen produkter. For å detox kroppen av bakterier, kan du endre maten du spiser, drikker du forbruker, visse daglige vaner og økende aktivitet. Bakterier detox kan gjøres naturlig eller med kosttilskudd som probiotika.

Hva du skal spise og drikke

Bedre mat valg er den første måten å starte en naturlig detox. Velg ferske, plantevernmiddel-fri og alle naturlige frukter og grønnsaker for over hermetiske produkter, som inneholder store mengder av natrium eller sukker. Såvidt sukker går, unngå overskytende beløp i noe mat du spiser, samt natrium og koffein. Forbruker for mye av disse ingrediensene kan hindre detox, siden de tette fordøyelsessystemet. Unngå bearbeidet mat, som er høy i tilsatte kjemikalier og sukker. Også ved å velge kjøtt som ikke er blitt behandlet med hormoner.

Den beste flytende å skylle ut dårlige bakterier i kroppen din er vann. Drikk minst 64 gram vann daglig til riktig skylle ut kroppen din. Under detox, unngå alkohol.

Svette det ut

Komme i bevegelse. Kombinere trening og riktig ernæring som nevnt ovenfor er de to naturlige måter å detox kroppen av bakterier. Økende din daglige aktivitet hjelper bakterier gå ut av kroppen gjennom svette. Kardiovaskulær trening forbedrer blodsirkulasjonen og hjelper fordøyelsesprosessen. Minst 20 minutter av hjerte-aktivitet daglig bidrar til å fjerne bakterier. Hvis du kan, sitte i en badstue i ca 20 minutter i tillegg. Dette er en annen måte kroppen kan svette ut bakterier og giftstoffer. Etter trening eller sitter i en badstue, sørg for å skylle av med kaldt vann for å fjerne forurensede svette fra hudens overflate.

Produkter

Menneskekroppen består av både gode og dårlige bakterier. Tilsatte kjemikalier og sukker til mat, så vel som behandling av mat, øker bakteriefloraen i kroppen. Hvis du noensinne har tatt antibiotika, p-piller, eller koffein eller vann med for mye klor og flouride i det, har de bidratt til de dårlige bakterier i kroppen din. En måte å rense kroppen for dårlige av dårlige bakterier er med probiotika supplement. Probiotika raskt øke de gode bakteriene i kroppen din, presser ut de dårlige. Det er mange forskjellige forhandlere på markedet selger probiotika, men se etter produkter av høy kvalitet uten konserveringsmidler, uten kunstige farger, eller filler ingredienser. Produktet bør være naturlig. Sjekk alltid med legen din før du starter noen probiotiske supplement. Probiotika finnes i helsekostbutikker og på nett.

Hvordan får Lemonade Detox Diet fungerer?

Hvordan får Lemonade Detox Diet fungerer?

Hva er det?

Før vi ser på hvordan The Lemonade Detox Diet fungerer, la oss se på hva det er. Lemonade Detox Diet, også kjent som The Master Cleanse, ble utviklet mer enn 50 år siden av Stanley Burroughs. Det ble utviklet som en måte å forbedre den generelle helsen ved detoxing tykktarmen, men det har blitt populært de siste årene som et vekttap metoden.

The lemonade består av 1 ss. av klasse B lønnesirup, 1 ss. ferskpresset sitronsaft, og halvparten en klype kajennepepper blandes med vann for å smake. For de som føler cayenne pepper er også krydret, er det tillatt å ta cayennepepper kapsler i stedet.

Hvorfor trenger jeg å Detox?

Gjennom mange år med å spise usunn mat og absorbere miljøgifter, blir våre kolon overlesset med giftige slimete. Denne slimete klamrer seg til tarmveggen og effektivt "griper" vårt avfall når den passerer gjennom. Over tid samler dette avfallet på vår kolon veggen, noe som gjør åpningen mindre og mindre. Dette avfallet ikke bare skader kroppen vår ved husing giftstoffer, men også gjør det vanskelig for avfall til å passere gjennom, bidrar til fordøyelsesproblemer.

Disse giftstoffene kan føre til dårlig ånde, tretthet, overvekt, sår hals, allergier, hyppige forkjølelser, kviser, irritabel tarm syndrom, lunger, irritabilitet, angst, utslett, elveblest og søvnløshet. Lemonade Detox Diet fungerer mot kvitte oss av disse plager ved å tømme kroppen av disse giftstoffene og tillater oss å starte friskt.

Hvordan virker det?

Så, hvordan The Lemonade Detox Diet jobbe? Vel, er det anbefalt å tømme tarmer dagen før ved å ta en Senna avføringsmiddel. Deretter hver dag i rens, starter du dagen med enten en lakserende te, eller en salt-vann flush laget med en qt. varmt vann blandet med salt. Dette sikrer at selv om du ikke er forbruker fast føde, har du fortsatt passere avfall.

Gjennom hele dagen, er det anbefalt å drikke seks til ni glass lemonade, eller når du føler deg sulten. Det er også tillatt å drikke urte-te i løpet av dagen, i tillegg til den avførende te eller saltvann både morgen og kveld. Ingen fast føde er å bli tatt på rask.

Den ideelle lengden er en 10 til 14-dagers faste. Dette vil sikre at optimal tid har fått til å skylle ut giftstoffer. De fleste rapporterer følelsen uthvilt og forynget etter rask, har kaste overflødig pounds, og er klar til å begynne et sunnere å spise regime. Lemonade Detox Diet arbeider for å rense kroppen din og hjelpe deg til å begynne på nytt.