Digidexo.com

astma yogaøvelser

Yoga øvelser for astma

Yoga øvelser for astma


Astma er en kronisk lungesykdom som er preget av tilbakevendende episoder av luftveisobstruksjon. Når astma skjer, innsnevrer luftveiene passasje og blir betent, noe som resulterer i tilbakevendende manifestasjoner av tetthet i brystet, tung pust, hoste og kortpustethet. Astma kan være forårsaket av allergi, genetisk predisposisjon og stress. Yoga er en av de mest nyttige måter å forbedre astmatiske tilstander. Visse typer yoga øvelser hjelpe i avslappende hele systemet (inkludert brystmusklene), og også øke kapasiteten på lungene dine - å fremme en effektiv måte å puste under og etter astmaanfall.

Bruksanvisning

•  Sitt på din yogamatte og gjøre sukhasana med pusteøvelser og skulder heiser. Krysse bena ved å plassere begge føttene etter motsatt kne. Hold hodet i nøytral posisjon og ryggen rett, men ikke over-bue. Lås hendene på knærne og lukk øynene. Tillate systemet å slappe av. Ta et dypt åndedrag og så puster. Pust inn igjen, men dette denne gangen, sakte løfte høyre skulder som du gjør. Så puster som du senker skulderen din ned igjen. Pust inn for tredje gang, og deretter gradvis heve din venstre skulder og puster som du senke den. Pust inn igjen og sakte løfte begge skuldrene så høyt du kan, puste ut som du tar dem ned igjen. Gjør dette skuldersekvens 3-5 ganger, deretter slappe av.

Utfør Dandasana med snurpet-leppe puste. Sitt på yoga matte med bena strukket ut foran deg. Sørg for at dine nedre ekstremiteter er nær hverandre og utvidet; ikke låse knærne. Ta med føttene tett sammen også, med tærne pekende opp. Hold hodet i nøytral stilling og rette ryggraden. Trekke skuldrene tilbake og løft brystet. Deretter utvide armene til sidene av kroppen din, med håndflatene liggende flatt på gulvet. Hvis du knapt kan nå gulvet, improvisere ved å plassere to like tykke bøker på sidene av kroppen din, og plasser håndflatene flatt på dem. Hold Dandasana posisjonen i 30 sekunder til ett minutt. Utfør snurpet-leppe puste når du holder positur. Pust inn gjennom nesen i to tellinger, så spisser eller vesken leppene dine som du puster i fire punkter.

•  Finn en plass der du kan lene ryggen mot veggen for å utføre upavista Konasana. Begynn i Dandasana positur, med ryggen rett og lener seg mot veggen. Rull deg skuldrene tilbake, la dem berøre veggen og løft brystet samtidig. Hold Dandasana posere i 10 sekunder, pust inn og pust ut. Pust inn igjen og puster som du åpner bena så bredt som mulig. Bruk hendene til å presse begge bena lenger til hver side. Når du gjør dette, plasserer hendene bak setet, med håndflatene flatt på gulvet. Juster posisjonen din ved å fordele vekten likt på sitteknutene. Sakte rotere bena slik at kneskålene er vendt opp. Trykk på den nederste delen av dine nedre ekstremiteter, inkludert den nederste delen av føttene, på gulvet. Opprettholde dette strukket stilling i 30 til 40 sekunder, deretter slappe av. Som du holder posisjonen din, sørg for å innlemme rytmisk pust.

Utfør baddhakonasana med arm-tøyningsøvelser. Fra Dandasana positur, sakte bøye knærne og bringe begge føttene sammen foran deg. Hold fotsålene sammen, deretter gradvis trekke dem tettere til kroppen din. Len overkroppen litt fremover og la hendene hvile på knærne. Pust inn og så puster som du skyver begge knærne ned på gulvet. Åpne opp brystet og mageområdet som du opprettholde denne posisjonen i 30 sekunder til ett minutt. Etter å holde din baddhakonasana positur, lås hendene sammen og vri så håndflatene er vendt utover. Forsiktig strekke begge armene dine, inhalerer og puster som du løft overkroppen til rett stilling. Dine strukket armene er overhead når overkroppen er tilbake i rett posisjon. Pust inn igjen og puster som du tar med overkroppen tilbake til en svakt hellende stilling. Gjenta denne prosedyren tre til fem ganger.

Stå rett, holde føttene tett sammen og armene langs sidene for Ardha chakrasana positur. Hold hodet i nøytral posisjon og ryggen rett. Rull skuldrene tilbake og løft brystet. Innhalere som du sakte heve høyre arm og strekke den overhead (fingertuppene peker taket). Så puster som du gradvis bøye kroppen din til venstre side. Pust inn igjen som du tar med overkroppen tilbake til rett stilling, så puster som du senker høyre arm tilbake til siden av kroppen din. Gjør det samme prosedyre når heve venstre arm. Utfør denne yoga øvelsen tre til seks ganger, og deretter slappe av.

Slapp hele systemet ved å utføre Tadasana samasthithi positur. Stå rett, og holde føttene tett sammen. Utvid armene til sidene av kroppen din, med fingrene langstrakt og peker direkte på gulvet. Hold hodet i nøytral posisjon og ryggen rett. Rull skuldrene bakover og løft brystet. Fordel vekten likt på begge føttene og rette bena, men ikke låse knærne. Stram rumpe, samt magemusklene. Se rett frem og puste uten problemer. Oppretthold denne yoga posere i 30 sekunder til ett minutt.

Spør legen din om det er trygt for deg å gjøre det anuloma viloma (alternativ nesebor puste). Dette er en av de mange effektive yoga pusteteknikker. Sitt komfortabelt på en stol. Begynn med litt å sette indeksen og midtre fingrene i neseborene. Plasser tommelen på høyre side av nesen og din ring og små fingre til venstre. Lukk høyre nesebor, ved hjelp av tommelen, deretter inhalerer dypt med venstre nesebor fire teller. Lukk begge neseborene og hold pusten i 16 punkter. Så puster gjennom høyre nesebor på åtte teller, lukker venstre med ringfingeren. Reversere prosedyren og gjennomfør opptil tre sett. Du kan øke antall repetisjoner hvis du føler du blir vant til å gjøre denne øvelsen.

Tips og advarsler

  • Sjekk alltid med legen din før du gjør noen av yoga øvelser som er nevnt ovenfor. Hvis du føler noen uvanlige opplevelser under treningen, inkludert svimmelhet, kortpustethet og tetthet i brystet, stopp prosedyren og ringe legen din med en gang. Ikke press deg selv utover dine grenser. Utfør alltid i din egen kapasitet.

Yoga øvelser for Migrene

Yoga er en flott form for trening, og i tillegg til å øke fleksibilitet og fitness, kan det også hjelpe bli kvitt migrene. Avslapping at resultatene fra denne naturlige fitness diett kan berolige muskler, lette smerter og frigjøre spenninger - som alle kan bringe på migrene eller gjøre dem verre. Hva mer, kan visse stillinger forebygge migrene helt.

Yoga for Migrene

Yoga er kjent for å lette symptomene på mange medisinske problemer, inkludert migrene. Yoga øker fleksibilitet samt oksygenopptak, noe som er viktig for din generelle helse. Å få mer oksygen til blodet og til slutt til blodårene som fôrer hodet kan redusere hodepine.

Yoga er også lett på kroppen og bør ikke anstrenge musklene, eller bør det føre til stivhet. Fordi migrene kan noen ganger begynne med spenninger i nakke, kan yoga er beroligende bevegelser nappe dem i fødselen ved lettelser spenning i såre muskler. Enten din migrene kommer langsomt eller begynne brått, gjør yoga øvelser spesielt rettet mot migrene bør lindre smerten.

Unn Migrene med yoga

Når en migrene kommer på, de beste yoga stillinger er restorative posisjoner, som bidrar til å lindre smerte og ubehag av en migrene.

En restorative posisjon krever at du ligge på gulvet på ryggen, med ansiktet mot veggen. Sett føttene opp på veggen og hvile armene ned av sidene eller på magen. Bena skal være oppe på veggen uten anstrengelse. Du kan plassere et teppe eller håndkle under nakken for støtte, deretter plassere en kald klut over øynene dine. Bo i denne posisjonen i ca 10 minutter.

En annen migrene yoga posisjon til å prøve: Sitt på gulvet, lage en diamant form med bena ved å bringe fotsålene sammen, og la bena falle åpen. Dette bidrar til å slappe av på baksiden, hvor en masse av hodepine starte.

Yoga Poses å forebygge migrene

Ikke bare kan yoga posisjoner behandle migrene, de også kan være i stand til å hindre dem. Blant de spesifikke posisjoner som hevder å forebygge migrene er wide-legged fremover bøy. I denne posisjonen, stå med bena spredt vidt fra hverandre og bøy i midjen. Først plasserer hendene på gulvet, deretter hvile hodet på gulvet. Hvis du ikke kan få hele veien ned, gjøre denne øvelsen med en stol og hvile hodet på stolen. Hold stillingen i 15-20 sekunder.

En øvelse kalt den nedadgående vender hunden krever at du komme på gulvet med hendene flatt på gulvet rett under skuldrene. Gjør en omvendt V ved å løfte hoftene mot taket. Hold denne posisjonen i 15-20 sekunder, så tillat deg selv å gå tilbake til dine hender og knær.

Å ha bena klatre en vegg er et annet godt forebyggende tiltak. Ligg på ryggen og la beina forlenge opp veggen. Du kan støtte nakken med en pute om nødvendig. Hvil armene langs siden og dekker øynene med en kul komprimere. Bo i denne posisjonen i opptil 10 minutter.

Yoga øvelser for TMJ

Yoga øvelser for TMJ


Kjeveledd lidelse, ofte referert til som TMJ, er en lidelse som fører til ubehag i området i ansiktet der nedre kjevebenet møter skallen din. Dette er felles du bruker når du tygger og snakker. TMJ lidelser kan være et resultat av flere forhold, for eksempel leddgikt eller kjeve skade. Ett alternativ for lettelser TMJ praktiserer visse yoga øvelser som slipper trykket i kjeven området.

Warrior II Pose

Yoga Warrior II positur kan være nyttig i å lindre TMJ symptomer. Dette utgjør inkorporerer dyp pusting som er nyttig i lindre spenninger i skulder og nakke området. Denne øvelsen starter prosessen med å lindre stress fra hodet og ansiktet området ved å åpne opp brystet. Begynn med å stå mens du holder bena langt fra hverandre. Slå høyre foten utover og bøy høyre kne så det gjør en 90-graders vinkel. Ta med armene rett ut og dirigere hodet slik at du ser på fingrene på høyre hånd. Bo i denne positur i ett minutt mens du puster dypt. Avslutt med å exhaling som du tar armene ned og rette høyre ben. Gjenta på venstre side.

Bridge Pose

Brua positur er en nyttig yoga øvelse for TMJ lider fordi den forlenger og strekker kjevemusklene berørt av TMJ. Pust dypt mens du holder broen positur å høste de fulle TMJ lindrende fordeler. Flyttingen er også nyttig i å forlenge og strekke ryggraden, skulderen og kragebeinet. Begynn med å ligge på ryggen, med knærne bøyd og føttene på gulvet som om du var i ferd med å utføre en sit-up. Plasser hendene på gulvet ved siden av hoftene, holde håndflatene vendt oppover. Holde føttene flatt på gulvet, sakte heve hoftene og lås hendene sammen under kroppen din. Pust dypt i ett minutt og deretter lavere hofter.

Camel Pose

Denne yoga trening kan bidra til å lindre TMJ symptomer ved å strekke nakken, skuldrene og brystet. Positur fjerner også press fra overkroppen og ansiktet. Start denne positur ved å knele på en myk pute eller håndkle. Plasser hendene på korsryggen på toppen av baken med fingrene pekende mot gulvet. Sakte bøye tilbake før hendene berøre føttene, mens du prøver å holde lårene vinkelrett på gulvet. Pust dypt i ett minutt mens du fokuserer på å lindre stress i overkroppen. Avslutt positur ved å bringe hendene fremover på hoftene, puste og deretter løfte kroppen opp igjen.

Yoga øvelser for nedre ryggsmerter

Yoga øvelser for nedre ryggsmerter


Mange bruker yoga for de ekstra fordelene som følger med toning og strekke kroppen. En av disse fordelene er å redusere eller eliminere smerter i korsryggen. Det finnes en rekke yoga øvelser som kan hjelpe med denne tilstanden.

Bruksanvisning

Utfør Cat Stretch. Begynn med hendene og knærne på gulvet eller matte og ryggen rett over. Hold hendene i tråd med skuldrene og fingrene spredt fra hverandre. Også holde knærne på linje med hoftene. Hold hodet løs og vendt mot gulvet. Nå puster inn, og mens du puster ut, bue tilbake til taket, ta med haken i brystet og brette halebenet i. Hold denne posisjonen i noen få åndedrag, og deretter gå tilbake til startposisjon. Gjenta to eller tre ganger (se Ressurser nedenfor).

Utfør Palm Tree. Begynn på føttene, armene av sidene med vekten jevnt på begge føttene. Ta med armene over hodet og hyssing fingrene. Flytt hendene slik at håndflatene er vendt mot taket. Sett håndflatene på toppen av hodet og bøy hodet slik at du ser oppover bare litt. Strekk armene mot taket mens du kommer opp på tærne bare hvis det ikke medfører smerte. Strekke hele kroppen som du er blir dratt opp og hold for en pust. Hvis du har problemer med å balansere på tærne, bare holde seg på føttene (se Ressurser nedenfor).

Utfør Locust Pose. Start denne positur ved å legge på magen med armene legging av sidene. Plasser håndflatene ned og holde albuene bøyd bare litt. Nå løft beina opp så høyt som mulig uten å oppleve noen smerte. Hold for bare et sekund, og deretter gjør dette utgjøre igjen ikke mer enn fem ganger. Du kan gradvis øke reps opptil tolv ganger som du blir bedre på å utføre positur. Ikke over strekke kroppen din for å unngå å belaste noen muskler (se Ressurser nedenfor).

Utfør Corpse. Begynn denne positur ved å legge på ryggen, men holde kroppen avslappet. Armene skal ved å lyve av sidene med håndflatene ned. Hold bena avslappet, men snudde litt utover. Hvis du opplever smerter i ryggen bøy knærne og plasser føttene flatt på gulvet. Nå puster inn og ut et par ganger (se Ressurser nedenfor).

Tips og advarsler

  • Du kan se videoer eller ta kontakt med en yoga lærer å sørge for at du utfører positurer riktig.
  • Konsultere legen din før du starter en ny øvelse diett.

Hvordan forbedre utgaver med Gentle yoga øvelser

Enten du sitter ved en datamaskin hele dagen eller sitter fast i trafikken, er kroniske ryggsmerter en felles klage. Disse milde yoga øvelser vil hjelpe strekke mid-back, korsryggen og ryggraden og hjelpe lette smerter og ubehag av å sitte hele dagen. Disse yoga øvelser vil også bidra til å styrke ryggen og ryggraden også.

Bruksanvisning

•  Sitt på en yoga matte eller i en stol og bøye fra livet. Bøye seg fremover sakte inn i en Forward Fold Pose. Flytt nærmere bakken så fingertuppene hviler på gulvet. For en dypere strekk, plasserer håndflatene på bakken og strekke nedre og midten av ryggen og ryggraden. Pust inn og pust ut gjennom neseborene til teller til tre. Sakte stable tilbake en ryggvirvler i en tid som du rette ryggen til du står eller sitter rett. Gjenta denne øvelsen to ganger.

Sit sitter på yoga matte eller i en stol. Sakte vri kroppen mot høyre side. Kjenn at det strekker på venstre side av ryggen. Slipp og untwist kroppen din og sitte rett på matte eller i stolen. Sakte vri kroppen mot høyre side. Kjenn at det strekker på høyre side av ryggen. Slipp og untwist kroppen din og sitte rett på matte eller i stolen. Gjenta dette exercisetwice på hver side.

Stå på yoga matte eller sitte i stolen. Bøy kroppen halvveis å holde ryggen rett og hold armene ut til siden. Face håndflatene mot bakken. Pust inn og pust ut for tre tilfeller og deretter sakte stable din ryggvirvlene en etter en slik at du står eller sitter rett. Gjenta øvelsen to ganger.

Stå på yoga matte eller sitte i stolen .. Gjør fists med hendene og plassere dem bak ryggen din i korsryggen (sacrum). Sakte bue ryggen til en liten skjev i ryggen og ser opp mot himmelen. Ikke anstrengt ryggen. Puster inn og ut til du teller til tre. Slipp hendene fra korsryggen og rette ryggraden og nakken. Gjenta øvelsen to ganger.

Tips og advarsler

  • Hvis du har ryggskader eller problemer, ta kontakt med en medisinsk lege før du prøver disse yoga øvelser. Hvis du opplever noen smerter under disse øvelsene, stoppe umiddelbart.

Aqua yoga øvelser

Aqua yoga øvelser


Det er ikke nødvendig å være en tilhenger av Østens mystikk å dra nytte av yoga øvelser i vannet. Alt som kreves er en vannkilde (basseng eller innsjø) og evnen til å gjøre enkle bevegelser som det å stå og heve armer og ben. Hvis du har leddgikt, angst eller høyt blodtrykk, kan du dra nytte av denne øvelsen, ifølge University of Maryland Medical Center. Aqua yoga øvelser inkluderer positurer kalt fjellet, krigeren II og tre.

Mountain (Tadasana)

Med føttene sammen, hender hengende på sidene og øynene fokusert fremover, fullføre disse øvelsene: heve tær og vifte dem, returnere dem til bassenget gulvet. Deretter føler din ytre hæl, ballen av foten og tærne som de hviler mot bassenget etasje; dette er bevisstheten delen av øvelsen, som krever ingen bevegelse.

Vipp kjønnshår bein frem litt før du løfter brystet opp, så utover. Mens han fortsatt i denne positur, heve hodet opp. Nå løfter skallebasis mot taket eller himmelen, som vil forlenge halsen. Strekk pinkie fingre nedover som du strekker pekefingrene på hver hånd oppover. Nå flytter til beinstillinger, først trykke føttene nedover i bassenget gulvet før du løfter beinet kalver, deretter lår, ett om gangen. Puster, holder hver positur fem til ti puster, slappe av og gjenta med det andre benet. Heve armene over hodet, lavere etter siste pust av øvelsen for at beinet. Slapp av og deretter gjenta med det andre benet. Fem repetisjoner bør utføres.

Warrior II (Virabhadrasana II)

Krigeren II aqua yoga øvelsen styrker både armer og ben i tillegg til å forbedre din balanse og konsentrasjon, i henhold til Yoga nettstedet. Plasser føttene om 4 til 5 meter fra hverandre. Flytt høyre fot 45 grader til venstre som du også flytte venstre fot 90 grader mot venstre. Den venstre foten bør pekte rett ut til siden. Nå bøy venstre beinet litt, men sørg for å holde kneet parallelt med gulvet og rett over ankelen (ikke foran den, som det ville være for mye av en strekning). Du bør oppleve bare en liten strekk, ingenting for ubehagelig. Løft hendene og armene over hodet; senke dem sakte, med venstre en går rett ut foran deg og den høyre armen peker tilbake. Pust dypt fire til fem ganger og bringe føttene sammen før reversere posisjon.

Treet Pose (Virkshansana)

Med føttene sammen, hendene foldet i en bønn posisjon foran brystet, skifte kroppens vekt til venstre ben. Løfte høyre ben, plasser den eneste av høyre fot mot innsiden av låret område på venstre ben, litt over kneet området. Fortsette å møte frem som høyre kne vendt mot høyre. Hold hoftene nivå og deretter løfte begge armene over hodet, fortsatt opprettholde bønn positur som du gjør. Gjenta øvelsen for andre beinet.

Yoga øvelser for schizofreni

Yoga er en eldgammel system av velvære som inkluderer asanas (fysiske positurer), pranayama (pusteøvelser), meditasjon og etiske koder. Yoga klasser i USA og resten av den vestlige verden vanligvis fokuserer på asana. Yoga øvelser kan kombineres med tradisjonell terapi og medisiner for å hjelpe mennesker med schizofreni. Regelmessige gruppe yoga klasser er ikke anbefalt for pasienter med psykotiske symptomer, men private yoga økter med en kvalifisert yoga instruktør eller yoga terapeut kan bidra til å lindre symptomer og bedre en schizofren pasient livskvalitet.

Forskning

En 2007 studie publisert i tidsskriftet Acta Psychiatrica Scandinavica testet effekten av yoga på schizofrene pasienter for en periode på fire måneder. Studien sammenlignet gruppen gjør yoga med en kontrollgruppe av schizofrene pasienter som er tildelt et regelmessig fysisk-øvelse diett. Begge gruppene viste bedring i funksjon, men yoga gruppen viste mer betydelig fremgang i sin generelle livskvalitet, samt en reduksjon i schizofrene symptomer.

Body Awareness

En av de vanligste fordelene ved regelmessig yoga praksis er økt kroppsbevissthet. Personer som lider av schizofreni har ofte problemer med å skille virkelighet fra fantasi, og har en tendens til å ha forvrengte oppfatninger av sin egen kropp, som kan bidra til depresjon og psykosomatiske symptomer. Av disse grunner, kan yoga hjelpe schizofrene pasienter etablere en sterkere tilknytning til virkeligheten.

Stående Poses

Ifølge Ayurveda, noen ganger betraktet som en "søster vitenskap" til yoga, noen schizofrene symptomer tilsvarer en ubalanse i vata dosha, en av tre interne energier. Symptomer på vata ubalanse omfatte angst, søvnløshet, hukommelsesproblemer og manglende fokus. En artikkel i Yoga Journal av Dr. Timothy McCall antyder at stående positurer gi fordeler for vata ubalanser ved å hjelpe "bakken" utøveren. Men selv om det er rikelig med bevis for fordelene av yoga samlet, er det lite forskning å støtte fordelene av stående utgjør for schizofreni sammenlignet med andre typer positurer.

Kompresjons Poses

Ifølge nettstedet Schizophrenia.com, er det en sammenheng mellom skjoldbruskforstyrrelser og schizofreni og psykotiske symptomer kan bli redusert ved behandling av hypotyroidisme hos schizofrene pasienter. Stimulere skjoldbruskkjertelen gjennom yoga positurer som skulder stå (sarvangasana), plog (Halasana) og stående hodet til kneet positur (dandayamana janusirasana) kan bidra til å lindre noen symptomer.

Pusteøvelser

Yoga er korrelert med pusten, og yoga oppfordrer utøvere til å puste mer bevisst enn de normalt ville. Dypere, lengre åndedrag berolige det sympatiske nervesystemet, stimulere parasympatiske nervesystemet. Denne handlingen hjelper lavere kortisolnivå, reduserer blodtrykket og slapper musklene. En 1999 artikkel publisert i International Journal of Psychophysiology bekrefter at schizofrene har en tendens til å ha unormal parasympatiske funksjon. Yoga og pusteøvelser forbedre kroppens parasympatiske responser og kan bidra til å redusere stress i schizofrene pasienter.

Om Astma & Yoga

Astma er en betennelses puste lidelse som begrenser puste. Yoga har blitt vist å være effektive i å håndtere astma når den brukes i forbindelse med konvensjonelle behandlinger. En 2007 studie på astma og yoga publisert i verden Allergy Organization Journal viste økt lungefunksjon, reduksjon av T-celleaktivering og bedre trening respons hos astmatikere som praktiserte yoga.

Nesebor Breathing

Mange astmatikere har en tendens til å puste gjennom munnen. Yoga oppfordrer utøvere til å puste gjennom nesen, som støtter dypere pust og korrekt membran fungerer.

Pusteøvelser

En artikkel i Yoga Journal på astma og yoga anbefaler forlenge varigheten av pust og pause før innånding. BKS Iyengar anbefaler alternative nesebor pust (nadi sodhana) for håndtering av astma.

Poses

I "Lys på Yoga," Iyengar anbefaler yoga for å administrere astma. Disse inkluderer tilbake utvidelser som Cobra (bhujangasana), Locust (salambhasana) og Bridge (SETU bandha sarvangasana), og inversjoner som Headstand (sirsasana), skulder stativ (Sarvangasana) og Dog (Adho Mukha Svanasana).

Stress

En artikkel om astma og yoga ved i LA Yoga påpeker at astmaanfall kan utløses eller forverres av stress. Yoga er kjent for å redusere stress.

Betraktninger

Noen yoga pusteøvelser kan utløse astmaanfall. Når du bruker yoga for å administrere astma, ikke praktiserer yoga pusteøvelser som involverer rask pust eller innhalere oppbevaring.

Yoga øvelser for Isjias

Isjias oppstår når hoftenervene er forverret og blir følsom. Isjias kan føre til store smerter i korsryggen, kan en av bena gå nummen eller smerte skyter gjennom en fot eller ankel. Isjias vanligvis angrep den ene siden av kroppen på en gang.
Yoga stillinger som kan åpnes hoftene og forsiktig vri ryggen gi avlastning for isjias.

The Source

Isjiasnerven strekker seg fra nedre del av ryggen, i ryggsøylen, gjennom hoften og ned på baksiden av leggen til hver fot. Det er den lengste og største nerve i kroppen din. Det er ansvarlig for flytting av lår- og leggmusklene og sender følelsen av følelsen til hjernen.

Vanlige årsaker til Isjias

• Pireformis syndrom. Den periformis muskelen er i baken. Det er nær på isjiasnerven og nerven kan kjøre gjennom muskelen. Hvis muskelen strammer, det setter press på nerven som resulterer i forverring og følsomhet.
• Korsrygg spinal stenose er forårsaket av din spinalkanalen innsnevring og klemme på ryggmargen og nervene. Dette er grunnlaget for nedre del av ryggen, baken, ben og fot smerter.

• herniated plate. En plate briste eller slip kan legge press på en nerve som forårsaker ryggsmerter.

Yoga og Isjias

Yoga positurer som lindrer isjias er kalt asanas. Asanas er mer enn å strekke fordi de renser kroppen og la hjernen din til å konsentrere seg. Asana praksis bør være moderat, uniform, behagelige og fast. Praksis bør være med en kvalifisert yoga lærer fordi hver isjias ubehag kan trenge en presis tilgang til asana.

Fordeler med Asanas

• Asana øvelser forlenge og rette dine ryggraden, magemusklene og strekke musklene i hofter og rumpe.
• De forbedrer fleksibiliteten i musklene dine.
• Den styrken i skjelettet.
• Styrken på dine hard vev.
Kombinasjonen av yoga asanas og meditasjon gir også avlastning for isjias. Prosessen med yoga puste reduserer betennelse og slapper stramme muskler. Du har en tendens til å stramme opp når smertene er forventet og dyp pusting minner deg på å slappe av.
Du bør starte ansana program sakte og lytt til kroppen din. Den vil fortelle deg hvilken positur og når man skal endre det. Lær å være bevisst på hva kroppen din forteller deg.
Yoga er ikke konkurransedyktig, selv ikke mot deg selv. Ikke presse fordi smerte og yoga er ikke ledsagere. Bruk rekvisitter og støtter som stropper, puter og puter. Trykkavlastning på din isjiasnerven er målet ditt, ikke avanserte yoga. Også, sammen med yoga, ikke sitte i lange perioder av gangen, og hvis en aktivitet forårsaker smerte avslutte aktiviteten.
Yoga kan forbedre livet ditt fysisk og mentalt. Bruk den til å lindre isjias gjennom asana og lytter til kroppen din.

Yoga øvelser for Nerve Smerter i bena

Nerve smerter i leggen er ofte et resultat av irritasjon eller skade på isjiasnerven, som går fra hoften til fotsålen. Det er flere måter å irritere isjiasnerven, inkludert å ha stramme hoftemusklene, herniated lumbar plater og spinal anomalier. Det er flere yoga Postures utviklet for å håndtere sciatic nerve smerter, men det er noen viktige hensyn.

Konsulter lege

Nerve smerte er vanligvis et symptom på en dypere, underliggende problemet, og ikke alle yoga passer for alle forhold. For eksempel bør en person med spinal stenose (en innsnevring av spinal hulrom) ikke tilbake utvidelser. Alle som søker å kontrollere beinet nerve smerte med noe trening bør først konsultere sin lege for å finne årsaken og hvilke bevegelser, om noen, bør hun unngå.

Bli med i en yoga klasse

Yoga er en svært portabel og tilgjengelig trening stil i at det kan gjøres hvor som helst, og fungerer for alle fitness og fleksibilitet nivåer. I tillegg er det hundrevis av yoga bøker, videoer, TV-programmer og nettressurser som tillater folk å praktisere yoga på egenhånd. Men yoga er en øvelse, og det fortsatt er mulig å opprettholde skade. Alle som starter yoga for første gang, spesielt de med en sykdom eller skade, bør innkalles til minst ett studio klasse før du tar fatt på en individuell praksis. Den største fordelen av å delta på en live klassen er å ha tilgang til en sertifisert yoga instruktør, en som kan lære riktig justering og hjelpe designe en terapeutisk program. En video viser riktig form, men en live instruktør kan faktisk se på en elev og hjelpe ham gjøre justeringer i timene. Det er ikke nødvendig å melde seg på flere måneder, men deltar på minst en levende klasse i uken er et godt supplement til et hjem praksis.

Tenk Restorative

Når du gjenoppretter fra skade eller behandling av smerter, mildere restorative former for yoga er en bedre innsats. Restorative positurer er avslappet, og studenter ofte bruker rekvisitter for å hjelpe dem å holde positurer i flere minutter. Yin yoga er en restorative stil som fokuserer mer på å løsne sener og bindevev ved å la kroppen til å drive sakte inn i en positur og holde den i flere minutter. De mildere Kripalu og Anusara stiler også er gunstig for skader utvinning. Folk som ikke har tilgang til de mer restorative former av yoga kan delta på et ashtanga eller Vinyasa klasse for å lære riktig form og øve positurer i et saktere tempo enn resten av klassen.

Yin Pose - Happy Baby

Ligg på ryggen og bringe knærne opp til brystet. Peke fotsålene mot taket og ta tak i outsides av føttene, en i hver hånd. Tillat vekten av armene for å dra forsiktig på bena, og la benene slapp inn i positur. Hold positur i minst ett minutt.

Yin Pose - Reclining Twist

Ligg på ryggen og bringe knærne opp til brystet. Forsiktig la begge knærne falle til den ene siden av kroppen, og samtidig la begge skuldrene på gulvet og snu hodet mot motsatt side av der knærne lå. Hold i minst ett minutt. Juster knærne å påvirke strekningen. Knees plassert høyere strekke korsryggen, mens en lavere posisjon strekker hoftene og sacrum.

Yin Pose - skolisse (eller ku-Face Pose)

Sitt på gulvet med bena utvidet foran deg. Kryss høyre ben over venstre med høyre hæl peker mot venstre hofte. Len deg litt forover til høyre hofte begynner å strekke. Hold positur i opptil ett minutt, slik at kroppen din til å forsiktig drive frem, utdype strekningen. Hvis strekningen blir for intens, sitte på en pute for å endre vinkelen på strekningen, og legg armene på gulvet for å støtte overkroppen og kontrollere strekningen. Ikke tving det; bare la kroppen din naturlig drift i posisjon. For en dypere strekk, bøy lavere kneet så bunn hælen peker mot motsatt hofte. Release, riste bena for å oppmuntre blodstrøm, og gjenta på den andre siden.

Yoga øvelser for leddgikt i korsryggen

Leddgikt i korsryggen er en tilstand preget av stivhet og smerter i korsryggen. Selv om det har vært noen undersøkelser for å støtte bruk av yoga som et alternativ behandling for leddgikt, har det ikke vært mye fokus på hvordan yoga spesielt påvirker leddgikt i korsryggen. Det er imidlertid mye anekdotiske bevis for sin nytteverdi, og yoga er en helhetlig treningsform med mange andre helsemessige fordeler som kan forbedre din livskvalitet som du alder.

Anbefalt Yoga Poses

I sin berømte bok "Lys på Yoga," BKS Iyengar anbefaler en rekke positurer at han anser terapeutisk for folk som har leddgikt i sin nedre del av ryggen. Flere av disse positurer er kronglete yoga, inkludert halv lotus / halv helten vri (bharadvajasana), løkke positur (pasasana) og halvparten herre fiskene positur (Ardha Matsyendrasana). Vendinger fordel for folk med leddgikt i ryggraden ved lindrende stivhet i ryggen og oppmuntre flyten av leddvæsken, som smører og demper brusk i ryggraden.

Iyengar anbefaler også yoga inversjoner som et alternativ behandling for leddgikt. En inversjon er en hvilken som helst utgjøre der hodet er lavere enn hjertet. Leger noen ganger anbefaler inversjon terapi for personer med leddgikt i ryggraden, men yoga inversjoner kan ha lignende terapeutiske effekter uten dyre maskiner. Yoga inversjoner for leddgikt inkluderer håndstående (Adho murkha Vrksasana), underarm stativ (pincha Mayurasana), skulder stå (sarvangasana) og head (sirsasana). Headstand og skulder stå bør unngås hvis du har nakkeproblemer. Mange yoga klasser bruker rekvisitter som blokker, supplerer eller stoler for å gjøre inversjoner mer tilgjengelig.

En av de andre typer yoga positurer som Iyengar anbefaler for leddgikt i korsryggen er backbends. Når nærmet sakte og mindfully, backbends tillate folk med leddgikt i korsryggen til å utforske og utvide omfanget av bevegelse i ryggraden; back-bøying positurer kan lindre stivhet og øke spinal mobilitet. Yoga backbends inkluderer locust (salabasana), baug (Dhanurasana), fisk (uttana padasana), kriger I (viraabhadrasana I) og hjulet (urdhva Dhanurasana). Tilnærming backbends gradvis og stoppe hvis du opplever noen smerter i ryggraden. Huske å trekke halebenet ned mot hælene under backbends kan hjelpe frigjøre kompresjon i korsryggen.

Mange av de andre yoga som er nevnt i "Lys på Yoga" som alternative behandlinger for leddgikt i korsryggen kan klassifiseres som frem folder eller side bend, som begge beveger ryggraden på måter som normalt ikke forekommer i dagliglivet, som stimulerer bevegelsen av leddvæsken. Anbefalt frem folder inkluderer hånd til stortåen posere (padangustasana), gorilla (padahastasana) og stående fremover sving (uttanasana). Anbefalte side-bøying positurer inkluderer trekant (Trikonasana), utvidet sidevinkel (parsvakonasana) og sideport (parighasana).

Betraktninger

Alltid begynne din yoga praksis med en sertifisert yoga lærer som har fullført minst 200 timer med profesjonell opplæring. Når du utforsker yoga som et alternativ behandling for leddgikt, se etter en yoga lærer som har bakgrunn innen yoga terapi eller andre typer kroppsarbeid, og alltid la læreren vite om din tilstand og bekymringer. Aldri presse deg selv i en yogatime eller fortsette å gjøre positurer som forårsaker skarp smerte eller alvorlig ubehag. Hvis leddgikt i korsryggen er avansert, velge en mild eller restorative yoga class.

Tibetansk yoga øvelser

The Five tibetanske riter (eller tibetansk yoga) er en serie med fem positurer utført den ene etter den andre. Mens yoga som de fleste vet, som kommer fra India, fokuserer på å holde en positur for en lengre periode, er tibetansk yoga mye mer væske. Hver positur strømmer inn i den andre. Jo mer du øver tibetansk yoga, vil de raskere positurer flyte.

Først Rite

Stå rett med armene rett ut til hver side. Spinne rundt klokken. Slutte å spinne når du begynner å bli svimmel.

Second Rite

Ligg flatt på gulvet, holde hendene (håndflaten ned) flatt på gulvet på sidene. Løft hodet opp fra gulvet, rørende haken til brystet. Samtidig, løft beina opp i luften (holde dem rett). Hvis du kan holde bena rett, løft beina over hodet. Sakte senke hodet og bena på ryggen på gulvet og at musklene til å slappe av.

Tredje Rite

Knele på gulvet, holde ryggen og nakken din rett. Krølle tærne inn under. Forsiktig plasserer hendene på baksiden av lårene. Bøy hodet fremover til haken berører brystet. Nå bringe hodet bakover så langt som din kan og bue ryggraden bakover. Tilbake til utgangsstilling.

Fjerde Rite

Sitt på gulvet med bena flatt på gulvet foran deg. Hold bena om hip-bredde hverandre. Plasser hendene flatt på bakken ved siden av hoftene. Bøy hodet fremover til haken berører brystet, deretter bøye hodet bakover så langt det går. Samtidig, løft kroppen din og bøy knærne, holde hendene og føttene flatt på gulvet. Anspent alle dine muskler og deretter slappe av mens du går tilbake til utgangsstilling.

Fifth Rite

Ligg med ansiktet ned på gulvet, med tærne krøllet etter og hendene (palme ned) flatt på gulvet for å støtte deg. Løft hodet og bue ryggraden bakover. Neste, ta med hodet fremover så langt du kan og løft hoftene opp og danner en "V" -form med kroppen din.

Formål

De fem tibetanske riter er ment å forynge din kropp og sjel. Det sies at å gjøre disse øvelsene vil ikke bare styrke ditt sinn, men vil gi kroppen din den energien den trenger fra dag til dag.

Øvelser og Yoga Strekker for nedre ryggsmerter

Ryggsmerter kan oppstå fordi musklene rundt ryggraden, hofter og lår er stramme, men det kan også skje fordi disse musklene er svake. På grunn av denne kompleksiteten, for å lindre smerter i korsryggen, må strategien bestå av formelle øvelser og yoga strekker samt øyeblikk til øyeblikk mindfulness om hvordan du behandler ryggen i løpet av dagen.

Formelle Øvelser

Begynn på hender og knær, håndledd under skuldrene og knærne etter hoftene. Så, som du inhalerer, løfter hodet og halen, og slippe magen. Denne handlingen, spinal forlengelse, vil styrke ryggmusklene og strekke ut foran. For å komplettere dette med spinal fleksjon, når du puster ut, krølle halebenet mot din skambeinet og haken til brystet. Gjenta 10 ganger og deretter prøve Locust Pose, en yoga backbend. Ligg på magen, med pannen på gulvet eller på underarmene. Akkurat som med spinal fleksjon, brette halebenet mot din skambeinet. Tone magen musklene uten herding dem. Forlenge høyre ben bak deg og løft det så høyt som du kan mens du holder hoftene på gulvet. Hold i tre åndedrag og gå tilbake beinet til gulvet. Gjenta med venstre ben. Hvis dette virker enkelt, og du ikke føler noen smerte, kan du prøve å løfte begge beina samtidig.

Deretter rulle på ryggen din. Bøy knærne og plasser føttene på gulvet. Skyv hoftene til høyre ca 4 inches og plassere knærne til venstre. Dette er en spinal vri. Bo her for flere åndedrag og gjenta på den andre siden. Når du er ferdig, klem knærne i brystet og vikle armene rundt leggen.

Til slutt, ligge i Deep Relaxation Pose på ryggen med bena utvidet og et teppe rullet opp under knærne for fem til ti om dagen, så musklene i korsryggen kan slappe av.

Dag-til-dag Mindfulness

Den mest konsekvent trening og yoga diett vil være unyttig med mindre du blir oppmerksom på hvordan du bruker kroppen i det daglige liv. Sørg for at du har et par sko som passer og som støtter buene. Hvis du er på et skrivebord for 40 timer i uken, legg en liten pute eller brettet teppe under bekkenet. Dette vil oppmuntre ryggraden til å forlenge og for hoften flexors å slappe av. Sitt med hodet, bryst, knær og føtter står overfor samme retning. Hvis du må slå, slå med hele brystkasse, ikke bare med halsen.

Gjør det til en vane å legge merke til når du lute og å sitte rett opp i stedet. Hver time eller så, finn et hjørne på kontoret der du kan gjøre enkle yogaøvelser, for eksempel vendinger eller milde stående backbends slik at du kan vekke ryggen. Hvis du ikke føler deg komfortabel med å gjøre det på kontoret, i det minste få opp og strekke på bena.

Til slutt, sørg for at du har en støttende pute for nakken og madrass for ryggen slik at når du sover og ikke klarer å være oppmerksomme, har kroppen din fortsatt armeringen den trenger.

Pusteøvelser for astmasyke

Astma er en tilstand som er kronisk, og det innebærer lunge irritasjon og betennelse. Når du har en astmatisk angrep, begrenser luftveiene og sveller, og din luftinntaket er redusert. Du kan oppleve tungpustethet, hoste og pustevansker. Pusteøvelser for astmatikere kan forbedre sin evne til å tåle trening, og astmatikere kan også oppleve en forbedring i livskvalitet ved bruk av pusteøvelser.

Yoga og Astmatikere

Pusteteknikk er en stor del av yoga trening regimer. I en studie utført i India av Khanam AA, Sachdeva U, Guleria R, og Deepak KK fra Institutt for fysiologi ved all India Institute of Medical Science i New Delhi, fant forskerne at astmatikere som spiste av yoga øvelser på en yoga camp for en uke dratt nytte av forbedret lunge fungerer. Studien, publisert i tidsskriftet Indian J Physiol Pharmacol, problemet 40, videre avdekket at astmapasienter som brukte yoga for å oppnå fordeler fra kontrollerte pusteøvelser viste en lavere hvilepuls, samt positive sympatisk reaktivitet produsert av avslapning av muscled brukt under puste.

I Astma: Complete Guide to Integrative Therapies, Dr. Jonathan Brostoff MD, og ​​Linda Gamlin hevder at Hatha Yogic øvelser, når praktisert flere ganger, gi rom for høyere nivåer av karbondioksid til å bli værende i blodet og hjelp i å bremse en pust. Forfatterne videre forklare at yoga øvelser som involverer holder pusten for en periode, og doblet den tiden det tar for hver inhalert pusten vil forbedre avslappet pusteteknikker og forbedre treningstoleranse.

Buteyko Technique

Dr. Konstantin Buteyko, en russisk vitenskapsmann, hevder at gjennom regelmessige pusteøvelser, kan en astmatisk eliminere behovet for å bruke narkotika og andre behandlinger for astma. Buteykos hevder at forholdene som allergier, panikkanfall, og astma er forårsaket av en redusert nivå av karbondioksyd i kroppen på grunn av over-pusting og hyperventilasjon. Fordi noen karbondioksyd som kreves av kroppen for å transportere oksygen til organer og celler, kan lave nivåer forårsake kroppslige problemer hvor kroppen vil forsøke å kompensere for tilstanden.

Buteyko teknikken er identifisert som den grunne pust metoden. Etter å sette metoden å bruke, kan du merke en forbedring i astmatiske plager i ca en ukes tid. Det første trinnet i denne metoden innebærer å puste inn og ut normalt to ganger. På den tredje pusten, når du puster inn og ut, ved exhaling, vil du holde pusten så lenge som mulig. Etterhvert vil du jobbe mot å holde pusten for en periode på ett minutt. Det andre trinnet i denne teknikken krever at du puster kun gjennom nesen i fem minutter. De åndedrag bør være grunne, og du må holde munnen lukket under øvelsen. Etter at du er ferdig med hele fem minutter av øvelsen skal du slipp pusten og hold den for en periode på 60 sekunder. Etter å mestre de første og andre trinn, vil du gjenta dem begge for en serie på fire repetisjoner. Øvelsene bør gjennomføres daglig for å forbedre dine puste prosesser og for å minimere astmaanfall.

Øvelser for Adrenal Fatigue

Binyretretthet refererer til binyrene produserer stresshormonet, kortisol, noe som kan svekke kroppens immunsystem. Over tid kan binyretretthet føre til mer alvorlige helseproblemer. Milde yoga øvelser som ikke er anstrengende å gjenopprette kroppen til å balansere. Ved å gjøre restorative yoga, kan nyrene hvile og binyrer som sitter på toppen av hver nyre, kan lære å "nullstille". Se legen din for alvorlige tilfeller av binyretretthet.

Hva er binyretretthet?

Det er to binyrene som er trekantet og lokk hver nyre. Deres rolle er å frigjøre kortisol i tider med stress, for å utløse fight or flight respons. Dette bringer blod til de store musklene og hjertet slik at en mor kan plutselig løfte en bil av henne skadde barnets --- i et øyeblikk av overmenneskelig styrke.
Problemet er da denne reaksjon er aktivert fra følelsesmessig eller psykisk stress og kortisol forblir i blodet i stedet for å bli borte slik som i eksempelet ovenfor. Stressmestring og andre endringer i livsstil kan hjelpe.

Hva er restorative yoga?

Restorative yoga bruker yoga som tillater deg å hvile helt slik at hjertefrekvensen og sentralnervesystemet ikke er hyped opp. Det finnes former for yoga som er veldig atletisk som gjør det motsatte.
For eksempel, Judith Hanson Lastaer, Ph.D., PT, forfatter av Rest, Restore, Renew, er en Iyengar-sertifisert yoga lærer som lærere over hele verden. Hennes restorative yoga workshops instruere folk til å bremse ned for å redusere stress.

Yoga øvelser for binyretretthet

Ligg på en brettet teppe eller håndkle som er satt opp mot veggen. Svinge føttene opp på veggen og rette bena, holde knærne bøyd litt. Senk armene nede sidene, håndflatene vendt opp. Støtte nakken med en pute. Hvile her med et øye pute over øynene i Viparita Karani ("Legs-Up-the-Wall" positur).
Savasana eller "Corpse" positur kan gjøres liggende flatt med en liten pute eller et sammenrullet pledd plassert under knærne, nakken og et tynt teppe drapert over kroppen. Hvile i savasana i 10 minutter daglig reduserer hjertefrekvensen.
Begge disse positurer tillate binyrene til å hvile som det er umulig for fight or flight respons å være i bevegelse hvis pulsen senkes.

Mage øvelser for funksjonshemmede

En person som har en fysisk funksjonshemming hevder med mange fysiske begrensninger som kan innebære følelser av smerte og nummenhet. Nøkkelen for de med funksjonshemninger er å imøtekomme øvelser til fysiske begrensninger. Du må kanskje innlemme gummistrikk, vektmansjetter eller manualer. Avhengig av graden av uførhet, kan du endre øvelsene ved å utføre dem mens du ligger nede på gulvet eller sitter i en stol. Snakk med en lege eller fysioterapeut før du tar fatt på et treningsprogram for å sikre at programmet passer dine individuelle behov og tilstand.

Crunches

Crunches er mage øvelser som kan utføres ved å løfte skuldrene opp fra gulvet. Denne bevegelse forårsaker magemusklene for å bøyes, noe som ytterligere forsterker området. Ifølge military.com, er et annet alternativ å løfte hoftene opp fra gulvet, kalles en omvendt crunch. Dette vil også bøye magemusklene. Hvis du sitter, bøye seg litt fremover og bøy magemusklene. Hold denne i 10 sekunder. Gjenta disse 10 ganger og du vil føle musklene arbeider.

Stol Øvelser

Avhengig av hvilken type funksjonshemming du har, kan Yoga gi fordeler i å styrke mageområdet. Ifølge yogawiz.com, hvis du ønsker å tone den øvre del av magen start ved å sitte på kanten av en stol. Plasser armene til sidene, mens utretting ryggen. Kontraherer magemusklene. Len deg tilbake sakte slik at du føler at øvre del av ryggen kontakter på baksiden av stolen. Hvis du ønsker å tone nedre del av magen, holde på armlenet på stolen mens heve knærne foran deg til haken nivå. Dersom denne øvelsen er for vanskelig, heve bare ett kne foran deg på en gang.

Resistance Band og yoga øvelser

Plasser en motstand band over et dørhåndtak og sitte i en stol vendt motsatt retning. Gjør en knase mens du sitter og bøye seg fremover mens du holder bandet over skulderen din. Dette vil strekke bandet. Du vil føle din mage muskler kontrakt, som retter seg mot den øvre mageregionen.

Ifølge yogawiz.com, for en lavere abdominal trening, prøv en yoga "Cat Pose". Dette kan gjøres ved å plassere begge håndflatene og knærne på gulvet (som om du kommer til å krype). Brette nedre del av magen i ved overordnede ryggen. Tenk deg en katt gjør dette. Deretter bøye hodet bakover så ansiktet peker mot taket. Gå tilbake til utgangsposisjonen. Denne øvelsen kan endres for en stol ved å sitte på kanten med ryggen rett og armene hviler på lårene eller på sidene. Igjen, bøy ryggen og se rett opp til taket. Som med de fleste yoga øvelser, puste med bevisste inhalasjoner og exhalations bidrar til å holde oksygen sirkulerer i hele kroppen.

Øvelser for barn med diabetes

Øvelser for barn med diabetes


Diabetes er en livslang sykdom. Det finnes ingen kur for det. Men det er tiltak som kan iverksettes for å hindre komplikasjoner og redusere alvorlighetsgraden av symptomene. Ett av disse tiltakene er trening. Trening er kjent for å kunne levere generelle helsemessige fordeler, som gjør det viktig for barn med noen sykdom. Fysisk aktivitet er spesielt nyttig for barn med diabetes fordi det kan bidra til å senke blodsukkernivået.

Aerobic øvelser

Aerobic øvelser øke følsomheten for insulin og hjelp metabolisme. Aerobic øvelser også brenne karbohydrater som kan bli omgjort til skadelige fettstoffer. Eksempel på spesielt effektiv aerobic trening for barn inkluderer svømming, sykling, rask gange, rulleskøyter og spille tennis. Bli med i en lagidrett som krever fysisk aktivitet, for eksempel fotball, kan også være gunstig, ikke bare for aerob trening, men også for selvtilliten til barnet.

Fleksibilitet Øvelser

Fleksibilitet bidrar til å hindre skader på muskler, ledd og bein. Personer med diabetes mangler den samme helbredende evne som friske individer. For å opprettholde en aktiv livsstil, bør personer med diabetes strekke eller gjøre grunnleggende yoga øvelser regelmessig.

Bor Aktiv

Foreldre kan oppmuntre sine barn til å holde seg aktiv i løpet av dagen slik at blodsukkeret eller glukose kontinuerlig brukt opp av kroppen. Trygg lekeplass spill, hyppige turer til parken eller rundt i nabolaget og hagearbeid er noen aktiviteter som kan fremme helse, brenne overflødige kalorier og bidrar til å holde et barn både aktiv og underholdt.

Skoliose Back Pain Ledelse Øvelser

Ifølge legene ved Mayoclinic.com, er skoliose en unormal krumning av ryggraden. Sett bakfra, kan skoliose ryggraden bøyer til venstre eller høyre. Ryggraden kan også bøye utover (kyfose) eller innover (lordose) i visse områder. Skoliose vanligvis starter i barndommen og kan føre til mer smerte med alderen. Visse tøyningsøvelser for ryggen og tilstøtende muskler kan bidra til å administrere skoliose smerte.

Lavere & Middle Tilbake Øvinger

Disse øvelsene bidra til å styrke og muskler og leddbånd som omgir ryggvirvler. Med mindre annet er spesifisert, hold hver bevegelse i 2-5 sekunder. Utfør 10 repetisjoner av hver øvelse tre eller fire ganger i uken.

Ligg på gulvet med knærne peker opp. Trykk fast korsryggen i gulvet og hold i det anbefalte antall sekunder. Denne øvelsen kan bidra til å rette ryggraden ved å styrke muskler og leddbånd i korsryggen (nedre rygg) området.

Knele på et teppe og støtt hendene. Du bør være i et kne push-up posisjon. Bue ryggen i flere sekunder, deretter slappe av. Gjenta.

Sitte i en stol og sakte vri skuldrene og hodet til venstre ca 90 grader. Hold denne posisjonen, så gjør den samme bevegelsen på din høyre side.

Yoga øvelser

Disse øvelsene kan bidra til å redusere noen av dine spinal kurver. Gjør dem hver for seg eller i forbindelse med de andre øvelser.

Plasser underarmene på et skrivebord eller bord som handler om selv med hoftene. Slapp av og la korsryggen å bue naturlig for ett eller to minutter. Denne øvelsen har vært kjent for å bidra til å forlenge ryggraden og korrigere enkelte spinal kurver.

Utvidet tabell: Knel på en matte eller teppe, spenne hendene foran deg, løft høyre bein og sakte flytte den så langt tilbake som mulig ved fullt utvide den. Mens du er i denne posisjonen, løft venstre arm og hold denne stillingen mens du balansere deg selv. Gjenta denne manøveren med venstre ben og høyre arm.

Krokodillen: På magen, cup haken i begge hender og støtte deg opp på albuene. Hold denne posisjonen i ett eller to minutter, slappe av, og gjenta et par ganger til.

Nedadvendte hund: Med hendene avstivet på gulvet og hodet pekte nedover, løft høyre ben opp og strekke den bakover og opp høyt ved å slå litt til høyre. Strekke hoften i denne posisjonen, og deretter gjenta bevegelsen på den andre siden.

Øvre Tilbake Øvinger

Øvre rygg øvelser er laget for å korrigere kurver av skoliose høyere i ryggen.

Sitte i en stol. Plasser underarmene og albuene sammen foran deg. Sakte flytte dem bakover i en sideleie og presse ryggen. Flytte dem frem, og gjenta for 10 repetisjoner.

Knele på en treningsbenk eller forhøyet overflate om 15-18 inches av gulvet. Plasser venstre arm på benken ved å lene seg fremover. Din venstre ben bør være foran din rette. Plukk opp et lys dumbbell og løft det opp til brystet. Senk den ned igjen. Gjenta denne øvelsen med den andre hånden.

Lavere tilbake øvelser for skoliose

Skoliose er en spinal misdannelse der kurvene virvler kolonne venstre og høyre eller for langt innover eller utover. Skoliose forekommer vanligvis hos barn under 10, men kan føre til mer smerter senere i livet fordi ryggvirvlene blir ofte vridd. Dette fører til en slark eller svakhet i de omliggende muskler og noen ganger leddgikt. Nedre-rygg øvelser for skoliose inkluderer yoga, stretching og styrketrening som kan bidra til å stabilisere ryggraden.

Yoga øvelser

Personer som lider av skoliose kan ha stor nytte av yoga. Disse øvelsene øke fleksibiliteten i rygg, hofte og tilstøtende muskler. Følgende er noen populære yoga bevegelser:

Prop begge underarmene på et bord som er ca hoftehøyde. La din tilbake til buen naturlig. Hold denne posisjonen i ett eller to minutter.

Sitt på en stol. Vri kroppen sakte til høyre, deretter til venstre. Gjør 10 repetisjoner.

Den stående cat stretch: Mens du står, legger hendene på knærne (fingrene peker innover). Sakte bøye seg fremover og anelse ryggen. Denne bevegelsen strekker muskler og leddbånd fra hoftene og helt opp til midten bak.

Krokodillen: Legg deg ned på magen. Plasser haken i begge hender og støtte deg opp på albuene. Hold denne posisjonen i et minutt eller så, og deretter slappe av. Gjenta flere ganger.

Tøyningsøvelser for Nedre Back

Tøyningsøvelser øke blodstrømmen til musklene, og kan bidra til å lindre betennelser og smerte. Med mindre annet er spesifisert, alltid holde hver bevegelse i to til fem sekunder og gjøre 10 repetisjoner av hver øvelse.

Legg deg ned på en hard overflate. Tillat ryggraden til naturlig rette seg etter et par minutter. Denne øvelsen kan komme alle typer skoliose.

Mens hun lå nede, helt ut venstre ben mens du trekker høyre kne mot brystet. Gjenta denne bevegelsen med det andre beinet. Denne øvelsen strekker musklene på begge sider av korsryggen og i hoftene. Ifølge National Skoliose Foundation i sin artikkel "Øvelse og Voksne med skoliose," viss "understreker på baksiden under daglige aktiviteter kan reduseres ved å forbedre bevegeligheten i hoftene. Dette kan føre til en reduksjon i smerte."

Deretter trekker begge knærne mot brystet samtidig og holde dem. Slippe føttene ned igjen, og gjenta bevegelsen igjen.

Styrketrening for korsryggen

Styrketrening bør utføres etter tøyningsøvelser. Mens tøyningsøvelser kan utføres daglig, er det best å begrense følgende øvelser til to til tre ganger i uken. Gjør 10 repetisjoner av hver øvelse, holder hver bevegelse opp til fem sekunder.

Legg deg ned med knærne støttet opp og føttene på gulvet. Trykk sakte korsryggen mot gulvet. Slapp av, deretter gjenta. Denne øvelsen vil bidra til å bygge styrke i nedre rygg muskler og leddbånd i korsryggen og hofteleddet.

Mens han fortsatt på ryggen (knærne støttet opp), løfter baken opp fra gulvet slik at nedre og midtre rygg er ikke lenger berøre den. Denne øvelsen treffer en annen sårbare område av ryggen mellom øvre korsryggen og midt på ryggen. Dette kan være et relativt svakt område hvis du har skoliose.

Knel ned på et mykt underlag. Løft og utvide din høyre ben tilbake sakte og hold den. Gjenta den samme bevegelsen med det andre beinet.

Yoga for isjiasnerven Pain

Isjiasnervesmerter, eller isjias, er et resultat av irritasjon eller skade i isjiasnerven - et stort nerve som går fra hoften til sålen av foten. Det er flere årsaker til isjias, inkludert herniated lumbar plater, lumbal stenose og trange piriformis muskler. Et program for yoga øvelser kan avlaste hoftenervene smerte, men det er noen viktige retningslinjer å følge.

Diagnostisere årsaken

Isjias er ikke en sykdom i seg selv, men et symptom på en dypere underliggende problem. Mens yoga er en skånsom og gunstig form for trening, ikke alle positurer er passende for alle forhold. For eksempel, tilbake utvidelser kan hjelpe noen med en herniated disk, men forverre lumbal stenose. Så bør alle som vurderer å bruke yoga for å behandle isjias først konsultere sine leger for å fastslå årsaken til deres isjias og som bevegelser, om noen, for å unngå.

Ta kontakt med en Yogi

En av fordelene med yoga er at det kan gjøres hvor som helst, av hvem som helst, når som helst. Likevel, for de med skader, er det best å delta på minst en yogaklasse og snakke med instruktøren. I tillegg sertifisert yogainstruktører studie patologi og anatomi som en del av sin lærerutdanning, slik at de skal ha informasjon om hvilke positurer er best for visse vilkår. Yoga instruktører er ikke lisensiert leger, så de kan ikke diagnostisere eller behandle en sykdom. Men de kan hjelpe designe en terapeutisk serie asanas for en pre-diagnostisert tilstand. De kan også lære riktig form for å unngå skade.

Eksperimenter med Styles

Det finnes flere forskjellige stiler av yoga fra de fartsfylte ashtanga og Vinyasa stiler, til den rolige og avslappende restorative stil. De alle bruker lignende positurer, men forskjellen er i utførelsen. For mange mennesker utvinne fra skade eller sykdom, kan de "mykere" stiler som restorative, Kripalu og Anusara være best. Imidlertid kan noen mennesker opplever at deres personligheter, og egnethet nivåer, er bedre egnet for en mer energisk praksis. Det beste alternativet er å prøve ulike stiler for å se hvilke som passer. Mange yoga studioer vil tillate folk å delta på minst én gratis klasse for å prøve tilbud.

Lytt til kroppen

Yoga er en terapeutisk praksis, men det er fortsatt mulig å bli skadet. For folk flest, oppstår skade når de prøver å presse kroppen sin utover sine begrensninger. Fremfor alt er yoga en personlig og individuell praksis - selv når du arbeider i en gruppesammenheng. Så selv om det kan være fristende å prøve å gå så dypt som andre, er nøkkelen til å fokusere innenfor og tillate kroppen til å flyte på sitt eget tempo. Yoga kan være utfordrende, men det bør aldri være smertefullt.