Digidexo.com

Ditt apotek Tegaderm

Hvordan Enkel Kvalme Under en migrene

Hvordan Enkel Kvalme Under en migrene


Som om hodepine smerter var ikke nok, migrenepasienter opplever ofte kvalme også. Faktisk er kvalme andre bare til bankende av hodet i symptomene oppleves av migrenepasienter. Hvis oppkast følger kvalme, eksisterer det en fare for dehydrering. Følg disse trinnene for å lette kvalme som kommer med migrene.

Hvordan Enkel Kvalme Under en migrene

•  Hold deg hydrert. Det er lett å bli dehydrert under et migreneanfall, spesielt hvis du er oppkast eller altfor kvalm å drikke. Prøv små mengder vann, klare brus eller te. Noen mennesker finner lindring ved nipper aloe vera juice eller sportsdrikke.

Snack på noe hvis du vet at en migrene kommer. Akkurat som med morgenkvalme, å ha noe i magen kan holde kvalme unna.

•  behandle migrene. Ofte som hodepine letter, så gjør kvalme. Medisiner som over-the-counter smertestillende midler kan øke kvalme, men det har vært noen suksess på å bekjempe kvalme med reseptbelagte Triptan legemidler.

Ta en titt på urter. Feverfew har en lang historie som en behandling for migrene. Folk bruker ofte ingefær for reisesyke eller å lette kvalme. Begge urter kan tas i kapselform eller som te. Ginger kommer også i godteri og kaker, eller du kan tygge på et stykke ingefær rot.

Spør legen din om anti-kvalme eller kvalmehemmende stoffer, som Phenergan og Compazine. Hvis kvalme er alvorlig, må du kanskje bruke disse medikamentene i stikkpille skjema.

Se på nyere medisiner opprettet for å behandle både migrene og kvalme. Migraleve Pink virker på migrene hodepine og kvalme. Sjekk om ditt apotek bærer dette over-the-counter medisiner.

Eksperimenter med akupressur band, som virker på spesifikke trykkpunkter i håndleddet for å dempe kvalme.

Hint

 • Hvis du må være våkne, ta ingefær. Det gjør deg ikke døsig som mange andre migrene og kvalme medisiner gjør.
 • Noen eksperter har antydet at det er endringer i serotoninnivået i løpet av en migrene som fører til kvalme. I noen tilfeller, oppkast, noe som kan endre serotonin, lindrer intensiteten av migrene smerte.
 • Vær forsiktig med å ta mer enn ett medikament. Samspillet av enkelte medisiner kan være farlig. Sjekk med apoteket.

Slik aktiverer en Express Scripts Fordeler kort

Slik aktiverer en Express Scripts Fordeler kort

Express Scripts er en fordel for mange helseforsikring programmer som tilbyr medisinsk dekning for reseptbelagte legemidler. Kortet er akseptert på detalj apotek butikker og kan anvendes for at-hjemmemedikamentlevering. Når du mottar det nye kortet, må du aktivere den før den kan brukes. Et nytt medlem informasjonspakke bør følge med kortet når du mottar den. Inne i pakken vil det være informasjon om hvordan du aktiverer det nye kortet. Besøk Express Scripts nettstedet oppført i din informasjonspakke. Du kan også finne den web-adressen på din medlemskortet, eller du kan ringe de Express Scripts gratis nummer for å aktivere kortet.

Slik aktiverer en Express Scripts Fordeler kort

Aktiver via Internett

•  Besøk Express Scripts hjemmeside (ekspress-scripts.com).

•  Klikk på "Tjenester" linken og deretter "Medlemmer". Én gang på "medlemmer" side, vil du bli bedt om å skrive inn brukernavn og passord. Siden kortet ikke har blitt aktivert, blar ned til "Aktiver din konto" linken. Når du har gjort dette, vil du bli bedt om å angi Medlems ID-nummer, som ligger på kortet ditt. Det er en klikkbar link på denne skjermen for å hjelpe deg å finne ditt ID-nummer hvis du ikke kan finne den.

Skriv inn ditt fornavn og etternavn og fødselsdatoen din ved å skrive inn måned, dato, og firesifret år. Deretter skriver du inn ditt postnummer og e-postadressen din. Du vil bli bedt om å taste inn din e-postadresse for verifisering.

Velg et svar fra rullegardinmenyen for å forklare hvordan du fant ut om Express Scripts nettstedet. Klikk "Next".

Opprett et brukernavn og passord for å logge inn Express Scripts. Opprett et brukernavn og passord du vil være i stand til å huske. Når du kommer tilbake til nettstedet, vil du ikke kunne logge inn uten den. Klikk "Next" for å fullføre aktiveringsprosessen. Kortet er nå aktivert.

Aktiver det nye kortet ved å ringe gratisnummer som ligger på kortet ditt. Følg instruksjonene for å angi ID-nummer og annen informasjon som fødselsdato.

Hint

 • Sørg for å aktivere din Express Scripts kortet så snart du mottar den. Ikke vent til du trenger en reseptbelagte medisiner for å aktivere den.
 • Noen vedlikeholds medisiner er tilgjengelig for hjemmelevering.
 • Express Scripts er allment akseptert, men du bør likevel gå til nettstedet for å se om ditt apotek godtar dette programmet før du fyller din resept.

Personlig hygiene tips for barn

Personlig hygiene tips for barn


Ifølge Hygiene Expert nettsted, kroppen din image og omsorgen du gir for det påvirke din selvfølelse, motivasjon og selvtillit. Undervise barn om personlig hygiene bør starte i svært ung alder. Å ha en åpen kommunikasjon med barnet ditt er viktig. Ved å praktisere god hygiene, reduserer barnet risikoen for å bli syk, spre sykdommer og blir mobbet på skolen.

Ta et bad

Som forelder, kan du motivere deg barnet å ta et bad ved å gjøre bad tid moro ved å inkludere badeleker, morsomme formede såper og boblebad. Mens bading barnet ditt, kan du inspisere ham for eventuelle skader, sår eller utslett. Vis barnet ditt hvordan du rengjør seg selv ved å vaske hele kroppen, inkludert hans ansikt, armhulene, føtter, hender og underlivet. Tidsplan bad tid på samme tid hver dag så det blir en del av ditt barns rutine og ikke en aktivitet som oppleves som et avbrudd i spilletid.

Oral Care

Barnet bør pusse tennene to ganger om dagen --- en gang om morgenen og deretter før du går til sengs. God munnhygiene kan holde hulrom i sjakk, og ved å hjelpe barnet i å pusse tennene, vil han lære hvordan du gjør det selv. For å oppmuntre til god munnhygiene, har barnet ditt plukke sin egen tannbørste i butikken. Du kan finne myke tannbørster med tegneseriefigurer på dem rett i din dagligvarebutikk eller apotek. Alderstilpasset tannkremer i ulike barnevennlige smaker kan også bidra til å gjøre tannpuss en hyggelig opplevelse. Få barnet vant til å gå til tannlegen på et tidlig alder, slik at regelmessige kontroller bli rutine.

Vaske hendene

Oppmuntre barnet ditt til å vaske hendene før du spiser, etter bruk av toalettet, etter å ha spilt eller klappe dyr er viktig. Ifølge Education.com, hender som ikke er vasket riktig er de viktigste bærere av infeksjoner. Plasser en krakk foran vasken for å gi barnet ditt lett tilgang til såpe og vann. Gi papirhåndklær til å tørke hendene etter vask dem. Belønn barnet ditt med klistremerker for å praktisere god hygiene. Det vil motivere ham til å fortsette det gode oppførsel.

Good Hair Care

Barnets hår bør vaskes en gang eller to ganger i uken, ifølge Education.com. Du kan kjøpe tårefrie sjampo i ditt apotek for å gjøre prosessen litt enklere. Etter vask barnets hår, bør du bruke en bred kam å gre gjennom barnets hår. God hårpleie vil gjøre tidlig deteksjon av hodelus lettere slik at du kan behandle det deretter.

Legemidler til røykeslutt og vekttap

Legemidler til røykeslutt og vekttap


Å miste vekt og slutte å røyke er både vanskelige forandringer i livet. Det finnes medisiner som kan hjelpe deg å oppnå disse målene, men de kan ha alvorlige bivirkninger, så det er best å ta disse stoffene bare hvis legen anser dem nødvendig. Hvis du er interessert i disse behandlingene, ta det opp på ditt neste besøk til legen.

Legemidler til røykeslutt

Chantix og Zyban er to populære reseptbelagte legemidler som kan hjelpe deg å slutte å røyke, sier Mayo Clinic. Chantix blokkerer reseptorer i hjernen som reagerer på nikotin, noe som gjør sigaretter mye mindre lystbetont. Zyban stimulerer frigjøring av dopamin i hjernen, noe som bidrar til å redusere suget etter nikotin. Begge stoffene bidra til å redusere symptomene på nikotin tilbaketrekning.

Potensielle bivirkninger

Bivirkninger av disse stoffene inkluderer søvnløshet, kvalme, hodepine, oppkast og gass. The Food and Drug Administration oppfordrer de som tar narkotika for å følge nøye med på sine stemninger. Endringer i humør og opptreden som depresjon, angst, nervøsitet og spenning er mulige psykiske bivirkninger. Stoffet kan også øke selvmordstanker.

Over-the-counter vekttap narkotika

The Mayo Clinic påpeker at de langsiktige bivirkninger av over-the-counter vekttap narkotika er ukjent. Mange av de stoffene du finner i ditt apotek har ikke blitt vitenskapelig testet for å vise at de er trygge og effektive. Selv om disse stoffene kan vise kortsiktige gevinster, sier Mayo Clinic de er ingen erstatning for kosthold og mosjon.

Reseptbelagte vekttap narkotika

Det finnes en rekke reseptbelagte medisiner som kan hjelpe til med vekttap. Ifølge Mayo Clinic, er disse stoffene vanligvis er reservert for de med vektrelaterte helseproblemer som diabetes eller høyt blodtrykk. Disse stoffene er vanligvis foreskrevet bare etter andre metoder for vekttap har mislyktes. Felles reseptbelagte vekttap narkotika er Sibutramin og Orlistat.

Snakk med en medisinsk faglig

Hvis du ønsker å slutte å røyke eller gå ned i vekt, snakke med en medisinsk faglig om et medikament regime som kan hjelpe deg å nå dine mål. Legen din vil diskutere fordeler av ulemper med å ta narkotika, og detalj noen bivirkninger som bør være av interesse. Legen din vil også hjelpe deg å gjøre andre endringer i livsstil som kan hjelpe deg å slutte å røyke eller gå ned i vekt.

Hva å unngå i Natural Cures for gjær infeksjoner

Det er en overflod av naturlige botemidler for gjær infeksjoner som involverer bruk av felles matbutikk elementer og urte tinkturer. I beste fall er slike kurer avhengige anekdotiske støtte. Hvis du ønsker å raskt lindring fra gjær infeksjon, er det best å unngå naturlige kurer og hold deg til hva medisinske eksperter kan forsikre deg er prøvd og sanne.

Gamle koner 'Cures

Det er så mange naturlige botemidler som hensikt å bli kvitt gjær infeksjoner, er det vanskelig å sortere ut potensielt nyttig fra downright ubehagelig. Ett middel instruerer kvinner til å skyll en tampong i yoghurt og sett den inn i vagina, eller bruke yoghurt direkte inn i vaginal kanalen med en bomullspinne. Andre naturlige rettsmidler inkluderer bruk av et eple cider eddik eller kaliumsorbat (mat konserveringsmiddel) douche, sette inn skrelte hvitløksfedd inn i skjeden i 10 dager, eller bruke borsyre, tea tree olje eller honning til vagina i minst en uke.

Mer moderne holistiske kurer knytte vaginal gjær infeksjoner til en kvinnes kosthold. A "candida rens" diett hensikt å kurere gjær infeksjoner ved å eliminere sukker og karbohydrater fra kostholdet, inkludert melasse, honning, hvitt mel, hvit ris og kornprodukter. Det er mange naturlige botemidler som markedsføres på internett, men vær forsiktig: The Federal Trade Commission har utstedt pålegg mot mange markedsførere for å selge falsk gjær infeksjon botemidler (se Ressurser).

Hva sier ekspertene

Hvis du ønsker å effektivt behandle gjær infeksjon, er det best å unngå noen form for behandling eller kur som ikke har den amerikanske Food & Drug Administration godkjenningsstempel. Ifølge Mayo Clinic, er den eneste naturlige kur for gjær infeksjoner som har en snaut mengde troverdighet metoden med å bruke vaginale stikkpiller som inneholder L. acidophilus, som reduserer gjær infeksjon symptomer. Men studier utført på inges L. acidophilus - usøtet yoghurt - viste at det ikke forhindre eller kurere gjær infeksjoner.

Som Mayo Clinic påpeker, har suksess med hjem rettsmidler bare anekdotisk støtte. Naturlige botemidler er ikke støttet av vitenskapelige studier. Mayo Clinic eksperter også forsiktig kvinner mot candida rens dietter, som det har vært noen studier for å bevise at de Candida albicans i kroppen forårsake noen andre symptomer eller plager, og heller ikke at kosthold påvirker antall Candida i kroppen.

En sikker kur

Hvis du vil ha en sikker rette for gjær infeksjon, er det best å unngå "hit eller savner" naturlige kurer og hold deg til hva som effektivt behandler dem: FDA-godkjente soppdrepende kremer eller stikkpiller, for eksempel mikonazol, klotrimazol og tioconazol. Disse går av merkenavnene Monistate, Gyne-lotrimin og Vagistat på ditt apotek. Legen kan også foreskrive en oral medisin som heter Diflucan å kurere din gjær infeksjon.

Det er mange fordeler med å kjøpe en over-the-counter behandling for å behandle gjær infeksjon. De er billig, arbeide raskt og ikke krever en lege besøk. Men hvis dette er første gang du har opplevd symptomer på en gjær infeksjon (vaginal kløe, svie og utflod), se din helsepersonell før du behandler den. Hvis du ikke har en gjær infeksjon, kan behandle symptomene med soppmidler eller hjemme rettsmidler føre til helsemessige komplikasjoner.

Hvordan å rydde opp øye floaters

Hvordan å rydde opp øye floaters


Som du blir eldre, akkurat som resten av kroppen din gjør øynene alder. En gang klar utsikt til solnedgangen nå kan bli skygget eller oppdaget av det som oftest referert til som en "eye floater." En flottør består av klumper av celler i glasslegemet, noe som er en klar gel-lignende i øyet. Over tid vil floaters naturlig redusere og i noen tilfeller forsvinne helt. For de som ikke er villig til å vente, det er naturlige botaniske rettsmidler som kan redusere eller eliminere flytere fra ditt syn, selv om disse metodene ikke er verifisert av US Food and Drug Administration.

Hvordan å rydde opp øye floaters

•  Plasser en eneste dråpe av saltoppløsning i hvert øye for å tømme ut løse fremmedlegemer.

Legg 1 ts. av øyentrøst i en kopp varmt vann, og la den sitte i 10 minutter. Dypp håndkleet inn i tilført væske. Ringe ut overflødig væske, og plassere håndkleet over begge øyne som en komprimere. La komprimere til å sitte i 10 minutter på øynene. Påfør komprimere daglig.

Denne metoden for å klare opp øye floaters er ikke verifisert eller godkjent av US Food and Drug Administration.

Legg en ts. av blåbær i en kopp varmt vann, og la infusjonen å sitte i 10 minutter. Konsumere infusjonen helt. Gjenta dette trinnet tre ganger om dagen. Igjen, er denne metoden ikke godkjent av FDA.

Hint

 • Gjenta trinnene over på daglig basis til øye floaters er eliminert. Øyentrøst og blåbær kan bli funnet på nabolaget ditt apotek eller herbalist butikk.
 • I mer alvorlige tilfeller av øye floaters, kan operasjon være nødvendig for fullstendig fjerning. Ta kontakt med din lege for ytterligere informasjon.

Hvordan forberede en klyster

Hvordan forberede en klyster


Klyster er en naturlig, trygt og relativt rimelig måte å rense tarmer. Som avføringsmidler og colonics, kan Klyster brukes til å fremme fordøyelses lyng og lindre forstoppelse. Selv om klyster kan utføres trygt og godt innenfor personvernet til hjemmet ditt, er det flere viktige skritt for å vurdere når du forbereder et klyster.

Hvordan forberede en klyster

•  Bestem deg for om du skal utføre klyster selv eller med hjelp. Alder og fysiske funksjonshemninger kan gjøre utføre et klyster vanskelig eller umulig uten noen til å hjelpe. For å forberede for din første klyster, ta kontakt med legen din for å sikre at du er fysisk i stand til å utføre hvert trinn i prosessen på egen hånd.

Lær hvordan klyster fungere. Selv om det finnes flere forskjellige typer klyster, de virker på samme måte. En flaske, pose eller kan brukes for å inneholde et rensende klyster løsning. Gummi slange og en dyse blir brukt til å overføre oppløsningen i tarmer gjennom anus. Det er også komplett byggesett, som bruker en squeezable plastflaske og festet munnstykke.

Bestem hvilke klyster best dekker dine behov. Hjem klyster kits er all-inclusive og tilgjengelig på nabolaget ditt apotek. Klyster gjort med varmt vannflasker eller stålbokser kan være lettere å selvadministrere uten å søle rensing løsning, selv om de kan være litt dyrere.

Velg en rensende væske som skal brukes i din klyster. Skjønt varmt vann er den vanligste, kan enemas også utføres med eddik, kaffe, haibrusk eller løsninger laget med hvetegress, hvitløk eller andre urte kosttilskudd. Det er viktig å vurdere risikoen for allergisk reaksjon når forbereder en klyster.

Kjøp en anal glidemiddel for å sørge for at klyster munnstykket kan settes inn komfortabelt og trygt inn i endetarmen. Hjem klyster kits inkluderer ofte en anal glidemiddel. Hvis du velger å bruke et klyster kan eller vannflaske, kommersielle smøremidler som KY Jelly, Astroglide eller vaselin er tilgjengelig på de fleste apotek.

Gi deg selv minst en time å fullføre klyster prosessen. Etter utvise klyster løsning fra tarmer, må du gjøre flere retur for å rense tarmer helt.

Sjekk med apoteket for å få tips om hvilke klyster kan være riktig for deg. Nettsteder som selger klyster utstyr kan være en god kilde til informasjon om hvilke produkter som best dekker dine individuelle behov.

Hint

 • Forbered et trygt og rent miljø for å administrere din klyster. Anal utslipp er en uheldig men felles risiko når du utfører et klyster. Forbered deg på ditt første klyster ved å holde håndklær eller bathmats på hånden.

Hvordan finne ut hva slags pille du har

Hvordan finne ut hva slags pille du har


Få ting er mer bekymringsfull enn når piller blir blandet eller atskilt fra sine merkede beholdere. Gjette om hva pillene du har kan ha farlige konsekvenser, spesielt hvis du tar mange forskjellige typer medisin. Heldigvis er det tre alternativer du har for å finne ut hva slags pille du har.

Bruksanvisning

•  Rådfør deg med lege eller apotek. The National Library of Medicine, en del av National Institutes of Health, anbefaler å spørre familien din lege eller nabolaget ditt apotek for å identifisere pillen du har. Disse helsepersonell er kjent med din personlige helse historie og omstendigheter, opplært til å identifisere reseptbelagte legemidler og utstyrt med profesjonelle referansemateriale for å finne din pillen --- ringe eller besøke legekontoret eller nabolaget ditt apotek vil hjelpe deg å identifisere hva slags pille deg ha.

Bruk statlige ressurser. The National Library of Medicine, National Institutes of Health and Food and Drug Administration alle har oppdatert databaser av alle godkjente legemidler tilgjengelig på nettet. Tjenester som FDAs Division of Drug Information søketjenesten eller National Library of Medicine Pillbox prosjektet tilbyr gratis verktøy som lar deg søke etter en pille ved bilde, farge, stemplet identifikasjonsnumre eller form.

Sjekk narkotika referanser på nettet eller i ditt lokale bibliotek. Nettsteder som RxList, drugs.com eller DrugDigest tilby søkbare verktøy på sine respektive nettsider, slik at du kan finne en pille av fysiske kjennetegn --- eksempel farge eller form --- eller av tall eller bokstaver trykt eller stemplet på pille. Som statlige ressurser, disse nettstedene har også bildebiblioteker, slik at du kan matche din pille med bilder i databasen. Hvis online søker viser seg vanskelig, lokale bibliotekene vanligvis har kopier av Physicians 'Desk Reference i sine referanse seksjoner; PDR gir en komplett liste over alle godkjente legemidler, sammen med en spesiell farge bilde delen i midten av boken.

Urter brukes i farmasøytisk Utarbeidelse av munnen vasker

Mouthwashes er formulert for å drepe bakterier og bakterier som forårsaker dårlig ånde. De kan også brukes for å redusere hulrom og utbruddet av gingivitt; noen merker hevder å bleke tennene også. De fleste farmasøytiske munnskyllevann er laget med alkohol, sakkarin, natriumkloritt, benzalkoniumklorid og fluor (og litt mynte til å forlate en frisk følelse i munnen), ingredienser som synes å gjøre mer skade enn godt.

Betydning

Når en person tenker på munnskyllevann, kan de merkene som kommer til hjernen være Omfang, Listerine eller Lavoris, populære produkter som du kan finne på ditt apotek eller dagligvarebutikk. Men av de tre børsnoterte merkevarer, bare en er laget med naturlige urter, og ingen skadelige kjemikalier eller alkohol er lagt for å drepe bakterier; dette produktet er Lavoris. Forbrukerne er å finne ut at munnskyllevann som ikke inneholder alkohol og sakkarin er tryggere og mer effektiv for barn så vel som for eldre.

Funksjoner

Som en samvittighets shopper som ønsker å kjøpe et munnvann produkt som er trygt og effektivt, må du lese ingredienser på baksiden etiketten. Mouthwashes laget med urter inneholder slike ingredienser som aloe vera, trollhassel, bayberry, hvit eik bark, tea tree olje, hestekastanje og indisk penny vorte for å nevne noen. De kan også inneholde ingredienser som peppermynte ekstrakt, fedd ekstrakt, kanel ekstrakt og myrth ekstrakt, som er ingredienser som er utvunnet fra planter.

Typer

Når vi leter etter urte ingredienser, er du ikke kommer til å finne dem i merkenavn som Scope, Listerine eller Colgate Total Plax munnvann. Men vil du finne dem i produkter som Lavoris, Biotene og tea tree olje munnskyllevann. Du vil også finne at Denta Force, Peri-Gum Mouth Wash, Kiss My Face og Jasons Nutri Smile er merkevarer munnskyllevann som bruker noe annet enn urter.

Funksjon

Urter i munnskyllevann ta plassen til skadelige kjemikalier. For eksempel er Peri-Gum Mouth Wash laget med cayenne, bloodroot, solhatt, laurbær og peppermynteolje. Jasons Nutri Smile produkter er laget med grapefruktkjerneekstrakt, kanel og appelsinskall olje. Denta Force munnvann bruker 13 essensielle oljer eller ekstrakter, hvorav noen er salvie ekstrakt, anisolje, sandeltre og peppermynteolje. Alle disse urtene arbeide for å ta vare på dårlig ånde, kjempe plakk, styrke tannkjøttet og kjempe mot gingivitt, forlate en person med en sunn munn uten menneskeskapte kjemikalier.

Fordeler

De fleste munnskyllevann på markedet bruke skadelige ingredienser som alkohol og sakkarin. Selv om munnen vasker er midlertidig effektive, kan skadelige ingredienser hjelpe til å tørke ut munnen. En tørr munn havner bakterier. Effekten av munnskyllevann laget med urter som salvie ikke bare blir kvitt dårlig ånde, men også fungerer som en antiseptisk å bli kvitt infeksjoner som kan være årsaken til dårlig ånde. Ved hjelp av en munnvann laget med fennikel, mynte eller persille vil også bli kvitt problembakterier samtidig holde munnen fuktig. Det vil ikke forlate en sterk brennende smak i munnen, eller vil det skade følsomt vev i munnen.

Hvordan Bland en Sinus Wash for en Neti Pot

Neti potter er gamle medisinske verktøy som brukes for å lindre sinus problemer som allergier, forkjølelse og kronisk lunger eller infeksjoner. Neti potter arbeid ved å fylle og skylle nese og bihuler hulrom. I løpet av denne prosessen, pollen, mugg, sopp, overflødig slim og andre giftstoffer eller irritanter er forsiktig skylles ut av kroppen med en væske som ligner kroppens egen væske. Du kan kjøpe kommersielle neti potten sinus vasker, eller du kan lage din egen. Ifølge Mayo Clinic, begge løsningene er like effektive.

Bruksanvisning

•  Start med renset vann. Vann fra springen inneholder kjemikalier som klor og fluor som kan tjene til ytterligere å irritere allerede betente nesegangene. Ifølge Mayo Clinic, hvis du ikke har renset vann, kan du koke vann fra springen, la dem komme til romtemperatur før bruk.

Hell 8 gram av renset vann i en ren bolle eller store målebeger. Pass på at vannet er romtemperatur eller bare litt varmere. Unngå ubehagelig opplevelse som kommer med å sette altfor kaldt eller varmt vann inn i bihulene.

Legg 1/8 ts. av salt til vann-blanding. Ifølge Mayo Clinic, kan du bruke vanlig bordsalt. Omrør den forsiktig inntil alt saltet er oppløst. Ikke hopp over dette trinnet, som uoppløste saltkrystaller kommer inn nasal og sinus hulrom kan brenne og svi. Noen mennesker bruker mer eller mindre salt avhengig av personlige preferanser. Hvis du ikke får nok lindring fra din løsning, prøve å legge 1/4 ts. av salt.

Hell saltet vann blandingen inn i neti potten. Lag en andre parti hvis du skal bruke en hel pott per nesebor og ha den klar.

Prøv en kommersiell saltløsning av dere ikke ønsker å blande en saltoppløsning hver dag. Sjekk ditt apotek for sterilt, medisinsk karakter saltvann. Fyll vasken med varmt vann fra springen og legg tett avkortet flasken i vann i 5 minutter for å varme løsningen.

Hvordan behandle en dårlig Sinus Infrection

Bihulebetennelse, medisinsk kjent som bihulebetennelse, oppstår når bihulene produsere overflødig slim som gjør det mulig for bakterier å vokse. Noen bihulebetennelse kreve behandling med antibiotika eller kirurgi. Mildere infeksjoner kan behandles ved hjelp av naturlige urter.

Bruksanvisning

Apple Cider Eddik Magic Water

•  Hell ½ kopp vann og ½ kopp eple cider eddik i kaffe krus. Mikrobølgeovn på høy temperaturinnstilling i ett minutt.

Rør vann og eple cider eddik i ca ett minutt å blande ingredienser. Apple cider eddik inneholder høye nivåer av kalium som reduserer kroppens evne til å produsere slim.

Drikk eple cider eddik vann to ganger daglig, om morgenen og om kvelden.

Steam Therapy

Hell 3 kopper vann i stor gryte. Varm opp vannet på komfyren inntil vannet har nådd en rullende koke. Ta vannet av ovnen, med en gryteklut, og sette den på et varmebestandig underlag.

Stå over gryte med varmt vann. Dekk hodet og potten med et håndkle for å felle den damp som stråler fra varmt vann. (La vannet avkjøles litt først, slik at du ikke brenner ansiktet.)

6. Pust damp fra varmt vann i ca 10 minutter. Innånding av damp damp tynner ut slimet fanget i bihulene, slik at slimet til å renne gjennom halsen eller nesegangene.

Sluke Hvitløk

Slice et hvitløksfedd i tre lunter.

Spis de tre hvitløksfedd lunter etterfulgt av en 8-unse glass vann. Hvitløk er et naturlig antibiotikum som inneholder allicin, som kan fremme produksjon av smitte-kampene celler.

Konsumere en fedd hvitløk daglig i en uke.

Tips og advarsler

 • Hvis du ikke ønsker å spise rå hvitløk alene, hogge et fedd i flere biter og legg den i en salat. Du kan også kjøpe hvitløk kosttilskudd på ditt apotek eller helsekostbutikk. Men ikke bruke kokt hvitløk; når hvitløk er kokt, er allicin ikke lenger er effektive.
 • Hvis bihulebetennelse blir verre eller er ledsaget av feber, bør du kontakte legen din for å unngå alvorlige komplikasjoner. Ha alltid skarpe gjenstander som kniver unna barn. Hvis du spiser hvitløk forårsaker fordøyelsesproblemer eller allergier, stopp. Og ikke følger hvitløk diett for mer enn en uke.

Hva gjør en Pharmacy technican Do?

Hva gjør en Pharmacy technican Do?


Når du er foreskrevet en medisin på legekontoret, han enten fyller det for deg, eller kaller det inn i et apotek du velger. Hvor går det derfra? Ditt apotek er aktivert som kvalifiserte apotek teknikere som gjør mer enn bare hånden du din resept når du henter bilen.

Ta Reseptbelagte bestillinger

Når apotektekniker mottar ordren fra et legekontor eller sykehus, er hennes jobb å fylle ordre. Hun finner vanligvis medikamentnavnet i datasystemet og matcher det med pasientens navn. Dette er også avhengig av apotek politikk.

Ta Varelager

En typisk apotek har tusenvis av medisiner til lager og hylle hver dag. Dette er også en del av teknikerens jobb. De fleste apotek har datastyrte lager av alle sine medisiner som må opprettholdes og spores. Dette kan også omfatte å telle pillene i flaskene.

Jobb Steder

Jobben til en apotektekniker er ikke begrenset til bare lokale apotek. De fleste sykehus har apotek som ligger på deres campus (spesielt større byer). Legekontorer kan ha små apotek på stedet også. Visse helse- og velværebutikker også ansette apotek teknikere.

Den beste måten å fjerne en vorte

Vorter, en form av humant papillomavirus (eller HPV), kan påvirke alle i alle aldre. De er ofte gått mellom partnere, familiemedlemmer eller på offentlige steder som gym der deling dusjer og sko er som oftest den skyldige. Vorter noen ganger gå bort på egenhånd, men de kan være sta eller smertefullt. Den beste måten å fjerne en vorte er vanligvis å besøke din lokale lege for en anbefaling.

Cantharidin

Med denne behandlingen, vil en lege bruke en smertefri kjemisk på din vorte. Som et resultat, begynner det berørte området til blisterpakningen, forårsaker mildt ubehag og smerte. Ved en retur besøk, vil legen din klipp bort den døde huden, noe som kan være litt ubehagelig, og forhåpentligvis vorte sammen med det.

Flytende nitrogen

Flytende nitrogen, eller "frysing" vorte, er en annen god måte legen kan behandle din vorte. Han vil anvende flytende nitrogen direkte på vorten, forårsaker en mild mengde av smerte. Etter 2-4 besøk, bør vorte fryse og falle av.

Kutting og brenning

For mer alvorlig wartsm spesielt de som fortsetter å vokse, dypt i huden eller resistent mot annen behandling, kan legen velge å brenne eller skjære av vorte. Han vil bruke en steril nål for å nummen området og kutte eller brenne den av med en laser. Dette vil sannsynligvis fjerne vorte for godt, men du vil være i en liten mengde av smerte for et par uker. Du må kanskje bruke open-toe sko eller gå på krykker hvis det berørte området er på foten.

Gjør-det-selv

En velprøvd metode for å fjerne en vorte selv er duct tape metoden. Bare plassere et stykke duct tape på vorte i seks dager. Fjern duct tape, deretter file ned den døde huden med en pimpstein eller neglefil. Plasser salisylsyre (finnes vanligvis med de fleste over disk vorte remover behandlinger ligger på ditt apotek) på vorten, og la det tørke. Gjenta duct tape, filing og salisylsyre inntil vorte er borte.

Hvordan å opprettholde Høreapparater

Hvordan å opprettholde Høreapparater


Daglig rengjøring og vedlikehold er nødvendig for å holde et høreapparat kjører i optimal stand. Selv en liten bit av kondens eller rusk fanget inne i høreapparatet eller øret mold kan alvorlig påvirke hvor godt du hører. Øv en daglig vedlikeholdsregime og rengjøre høreapparatet grundig. Du vil oppleve fullt utbytte av høreapparatet og gjøre dem vare lenger.

Bruksanvisning

•  Ta av høreapparater hver kveld før du går til sengs. Løsne øret mold (gummidelen som passer inni øret) fra øret kroken. Bruke en voks fjerner for å rense ørevoks fra innsiden av øret formen. Arbeid ledningen på voksfjern innsiden av hullet i øret formen for å fjerne voks.

Se etter kondens. Kondens i dine øre-mold rør eller ørebøyler kan blokkere ut lyden helt. Se på slangen på øret mold å se om det er bitte små dråper av vann inne. Hvis du legger merke til kondens inne i øret mold, blåse ut kondens med en ørepropp luftblåser. Sett tuppen av viften inn i produksjonsrøret på øret, formen og presse pæren på vifte fem til ti ganger. Du bør se kondensen forsvinne. Gjenta den samme prosessen på ørebøyler av høreapparatene.

Ta ut batteriene. Sjekk batterirommet på høreapparatene for korrosjon eller rust. Dette skjer når fuktighet eller fuktighet blir fanget innsiden av batterirommet. Det er viktig å fjerne korrosjon, fordi det kan føre til at høreapparater for å gjøre en surrende lyd eller gi deg svakere forsterkning. Dypp en bomullsdott i rubbing alkohol og gni på innsiden av batterirommet til den er helt ren.

Plasser høreapparatene inne i en krukke av Dry Nødhjelp og lagre dem over natten. Tørr Aid fjerner fuktighet fra innsiden av høreapparatene og holder dem kjører i optimal stand. Kjøp Dry Aid på nabolaget ditt apotek eller online på Hearing USA (Se Resources.)

Test dine høreapparater daglig. Gjør en lydsjekk hver morgen for å sørge for at de fungerer som de skal. Fjern øret mold fra høreapparatene og lytte til dem gjennom høreapparatet stetoskop. Si "Ling Sounds" for å sørge for at alle de talefrekvenser fungerer som de skal. Si: "ooh", "ahh", "eee", "sh", "mm", "s" som du lytter gjennom stetoskopet. Hvis du kan høre hver av disse lydene som du vanligvis gjør, er dine høreapparater fungerer.

Hint

 • Sjekk batteriene hver natt når du fjerner dem, ved hjelp av et høreapparat batteri tester. Når du tester batterier om natten, får du den mest nøyaktige måling av sin makt. Hvis du lar dem sitte over natten og teste dem først i morgen, de noen ganger synes å være mer ladet enn de faktisk er.
 • Aldri svømme eller bade mens du bruker høreapparater. Dreven fuktighet vil til slutt ødelegge dem.

Sinus kalde rettsmidler

Under en kald, bihulene og blodkar i nesegangene bli betent. Når dette skjer, du nesen ofte føler seg "koblet opp." Ofte, trykk i hodet og bihuler følger med en sinus kaldt. Hvis ikke behandles på riktig måte, kan infeksjonen forverres og spre seg til andre deler av hodet, for eksempel ører og hals. Heldigvis finnes det ulike løsninger som kan bidra til å rydde opp i en lomme kaldt raskt.

Endre din diett

Hvis du har en bihulebetennelse, unngå å spise bearbeidet mat og meieriprodukter, noe som kan forverre slim i bihulene. Også visse typer bakterier feed av sukker, så spiser det vil bare drivstoff og forlenge infeksjon. Erstatt bearbeidet mat med en diett høy i frisk frukt og grønnsaker. Næringsstoffene i disse matvarene vil øke immunsystem, slik at det å bekjempe infeksjoner. Spesielt, se etter mat med høyt vitamin C, som sitrusfrukter; hvitløk, som har naturlig antivirale egenskaper; og bær, som inneholder høye nivåer av antioksidanter.

Nasal Vanning

Under en bihulebetennelse, samler bakterier-infisert slim i nesegangene. Fordi passasjene er betent, blir slimet ofte "fanget" i nesen. Når slimet ikke kan utvises fra nesen, bakteriene sprer og infeksjonen forverres.

Du kan fordrive slim i bihulene ved hjelp av en løsning av vann og bakepulver. Bland ca en halv kopp med lunkent vann med 1 ts. av natron. Oppløse natron fullt, hell væsken i en nål-mindre sprøyte. Mens du står over vasken, injisere blandingen i den ene siden av nesen og vippe hodet til siden. Løsningen vil komme ut det andre neseboret. Utføre på begge sider.

Du kan også skylle ut nesegangene med en varm saltløsning for å lette tette bihuler. Du kan bruke en neti pott --- funnet på mange helsekostbutikker --- eller kjøpe NeilMed sinus skylling i ditt apotek. Som et alternativ, oppløse ¼ ts. av salt i en kopp varmt vann og hell blandingen i en flaske med en gummi-pære sprøyte. Sprute noe av væsken gjennom ett nesebor, og samtidig lukker den andre med en finger. Pust inn nok vann til å spytte det ut gjennom munnen, og gjenta på den andre siden. Gjenta dette 2-4 ganger om dagen mens infeksjonen vedvarer.

Naturlig rettsmidler

Drikker en løsning av en kopp vann blandet med 2 ss. av eple cider eddik på det første tegn på en infeksjon vil tynne slimet i nesegangene, slik at det å bli utvist lettere og gi lindring av en tett nese. Også ta kosttilskudd høy i naturlig antibiotika kan bidra til å drepe bakterier som forårsaker infeksjonen. Sink, goldenseal og echinacea er tre populære valg som har blitt vist seg effektive.

Du kan også oppfordre bihulene å drenere ved å plassere varme, våte vaskekluter over sinus området i 10 minutter, flere ganger om dagen. Prøv å puste inn dampen fra en gryte med kokende vann med noen dråper eukalyptusolje lagt til. Til slutt, holde godt hydrert ved å drikke mye vann og andre væsker for å hjelpe fukte og tynne slimet.

Hvordan Diet å stoppe rektal blødning

Rektalblødning-en form for nedre mage-tarm blødning som påvirker tarmer og lavere endetarm-er vanligvis forårsaket av hemorroider, fistel, diverticulosis, proktitt, kolitt, polypper. kreft eller fremskyting av rectum.It kan være en smertefull helseproblem for alle og krever umiddelbar oppmerksomhet. Når forårsaket av hemorroider av sprekker, er rektal blødning ofte et resultat av en dårlig diett, nemlig utilstrekkelig fiber. Heldigvis er det mulig å korrigere gjennom riktig diett og behandling.

Bruksanvisning

•  Drikk mer vann. De anbefalte 8 til 10 glass vann per dag er ikke bare viktig for den generelle helse, men også arbeider for å øke avføring og redusere forstoppelse.

Øke fiber i kosten. Spise anbefalte fem på syv porsjoner med frukt og grønnsaker er en god start.

Legg hele korn i kostholdet ditt, for eksempel brun ris og hel-hvete brød.

Ta fiber kosttilskudd som Metamucil, om nødvendig. Den ekstra fiber vil bidra til å lindre forstoppelse samt forbedre din generelle helse.

Unn infiserte området nøye. Bade eller dusj og rense området helt. Påfør en ispose hvis hevelsen er virkelig ille. Bruk hjelpe salver eller stikkpiller, som finnes i nabolaget ditt apotek. Unngå å sitte ned for mye. Når du sitter, kan du bruke ekstra støtte, for eksempel en pute. Unngå å belaste når du flytter tarmer for å hindre ytterligere skade.

Søk profesjonell behandling hvis symptomene varer lenger enn en uke, eller hvis det er betydelig blodtap. En lege vil kunne diagnostisere problemet og hjelpe deg med behandling. Om nødvendig vil en spesialist bli innkalt til ytterligere behandling, avhengig av kilden til rektal blødning.

Naturlig måte å bli kvitt strekkmerker

Strekkmerker oppstår når huden er strukket til et punkt der dermis bryter ned. Dette fører til at huden vev for å bli opphisset. Blødning oppstår også under huden, som tillegger den røde utseende. Strekkmerker oppstår vanligvis hos gravide kvinner, vektløftere og folk som får en betydelig mengde vekt. Det er flere naturlige midler for å eliminere eller forebygge strekkmerker.

Lotion

Hvis du er gravid eller i ferd med å gå opp i vekt eller annen grunn, er det visse ting du kan gjøre for å redusere fremkomsten av strekkmerker. Kjøp en lotion, krem ​​eller olje spesielt utviklet for å fjerne strekkmerker. Disse produktene kan finnes i ditt apotek. Du kan også spørre på apoteket eller helsepersonell å anbefale et produkt for deg.

Påfør kremen til mage, lår, bryster, rumpe og noe annet område av kroppen der huden kan strekke. Gravide kvinner bør konsentrere sin innsats på magen og brystene. Folk begynner en vektløfting program bør konsentrere seg om muskelgrupper de trener. De fleste kremer foreslår programmet to ganger daglig, men alltid henvise til instruksjonene på pakken.

Vitaminer

Vitamin E og C er viktig for å behandle strekkmerker. Vitaminer fungerer best når den kombineres. Pass på at du spiser tilstrekkelige mengder av begge disse vitaminene i kosten. Foods høy i vitamin E inkluderer mandler, solsikkefrø og oljer, og brokkoli. Mat høyt på vitamin C inneholder kiwi, appelsiner, sitroner og lime.

Stress

Kortisol er et hormon som kroppen naturlig utgivelser som en reaksjon på stress. Forhøyede nivåer av kortisol har vært knyttet til vektøkning og strekkmerker. For å redusere risikoen for strekkmerker, er det viktig å kontrollere stress i livet ditt. Finn et egnet strømuttak for å lindre stress. Det kan være trening, meditasjon, skriving, musikk eller tegning. Når du føler begynnelsen tegn på stress, øv deg på uttaket. Du bør også eliminere stressende mennesker eller situasjoner når det er mulig. For eksempel, hvis du har en venn som understreker deg ut, kan det være på tide å avslutte forholdet eller i det minste kutte ned på å se henne.

Post-Skabb Treatment

Når du har brukt den nødvendige medisinsk behandling for å eliminere en skabb infestation, arbeidet er bare delvis ferdig. Post-skabb behandling innebærer ikke bare kroppen din, men også din personlige elementer og hjemmemiljø, noe som er nødvendig for å sikre din komfort og forhindre re-angrep.

Post-Treatment Kløe: Hva er årsaken til det?

Hvis du er diagnostisert med en skabb infeksjon, vil legen forskrive en aktuell lotion som permetrin eller crotamiton. Hvis du bruker disse i henhold til legens instruksjoner og la dem på i riktig tidspunkt (vanligvis åtte timer), bør skabb midd og deres egg bli drept. Imidlertid er etterbehandling kløe vanlig som rest avføring etterlatt av døde midd fortsetter å utløse en allergisk reaksjon i huden din. Post-behandling kløe kan vare i en uke eller enda lenger.

Post-behandling rettsmidler

En enkel tur til hjørnet ditt apotek kan hjelpe deg med å håndtere etterbehandling kløe og utslett. The Mayo Clinic anbefaler å påføre Calamine lotion til berørte områder for å redusere symptomene. I tillegg bløtlegging i kaldt vann eller bruke et kjølig, fuktig vaskeklut til huden din kan også være nyttig. Legen kan også anbefale å bruke en muntlig over-the-counter antihistamin til symptomene går. Hvis skrape har resultert i infiserte sår, kan du kreve en resept antibiotika.

Behandling Personlige Items

Alt som du har kommet i kontakt med tre dager før du brukte en aktuell scabicide må behandles, som skabb midd kan leve for en kort varighet uten en menneskelig vert (rundt tre dager). Dette inkluderer klær, sengetøy, håndklær, skjerf, votter, undertøy - noe som har hatt direkte kontakt med huden din. Vaskbare gjenstander må renses i varmt såpevann og tørkes på høy varme. Alt som ikke kan vaskes, slik som dunjakker, ulljakker og puter, bør plasseres i plastposer eller containere og lagret utenfor ditt hjem for et par uker.

Behandle andre

Informere andre som kan være i faresonen for skabb fordi de kom i nærkontakt med deg er vanskelig, men nødvendig som skabb er en smittsom sykdom. Ifølge Mayo Clinic, er behandling mest effektive når alle familiemedlemmer blir behandlet for skabb samtidig. Skabb er oftest smitter ved seksuell kontakt i den voksne befolkningen, slik at du må informere alle med hvem du har vært intim slik at de også kan få øyeblikkelig legehjelp.

Hva om Kløe vedvarer?

Hvis kløe vedvarer i to til fire uker etter første behandling, Centers for Disease Control anbefaler at du konsultere legen din. Du må kanskje å på nytt scabicide opprinnelig foreskrevet, eller legen din kan forskrive en sterkere aktuell medisinering, som lindan.

Hvordan bruke en Spacer Med en MDI

Hvordan bruke en Spacer Med en MDI


The American Academy of Allergy, Asthma og immunologi anslår at 300 millioner mennesker lider av astma. En oppmålt dose inhalator eller MDI, er en type av medikament leveringssystem som bruker mange astmatikere. For å få størst mulig mengde av medikament inn i bronkiene, er en avstandsholder et verktøy som anbefales av leger. En spacer er et plastrør du feste til MDI. Når det brukes riktig, gjør en spacer medisinen dråper mindre og leverer mer av medisinen inn i bronkiene.

Bruksanvisning

•  Rist inhalatoren flere ganger og ta av lokket.

Plasser munnstykket inn i spacer.

Pust ut fullt, og plasser den andre enden av avstands inn i munnen din. Avstandsstykket bør være mellom tennene, med leppene pakket tett rundt det. Vær sikker på at tungen er under spacer, ikke blokkerer banen av medisiner.

Trykk inhalatoren gang. Dette vil frigjøre medikamentet inn i kammeret av avstandsholderen.

Pust langsomt og dypt. Hvis du hører en pipelyd du puster for fort. Pass på at du tar en full pust inn.

6. Fjern avstandsstykket fra munnen og hold pusten i ca 10 sekunder. Så sakte puster ut.

Vent ett minutt mellom hver dose hvis du trenger en ny dose.

8. Vask spacer med varmt såpevann og la det lufttørke.

Tips og advarsler

 • Du kan dra nytte av en spacer om når du bruker inhalatoren du smake medisinen på tungen. Hvis du kan smake på det, så du får noen av medisinen inn i munnen i stedet for i luftveiene. Dette er da en avstandsholder kan være fordelaktig. Små barn kan ikke være i stand til å bruke en spacer riktig; Derfor kan de ha mer nytte av en maske. Noen inhalatorer allerede har en spacer bygget i.
 • Ditt apotek eller lege kan hjelpe deg å avgjøre om en spacer er riktig for deg. Hvis du har problemer med å koordinere inhalasjon av medisiner, snakk med legen din om dine alternativer. I tillegg til avstandsstykkene, er det mange typer av avleveringsinnretninger på markedet.

Svette Problemer

Svette Problemer

Hva gjør at du svetter

Svette er en naturlig kroppslig funksjon. Du svetter når du trener eller anstrenge deg, under ekstremt varme været, eller når du er ekstremt nervøs eller opplever alvorlig stress. Ifølge Mayo Clinic, når følelser føre til at du svetter, vil du merke dette på ansiktet ditt, i armhulene, og på håndflatene og fotsålene. Beløpet du svetter og duft av svette kan også påvirkes av kosthold, visse helsemessige forhold, hormonelle svingninger og bruk av visse legemidler. Noen mennesker er genetisk disponert til å svette mer tungt enn andre. Svette ikke blir et problem før svetten selv blander seg med bakteriene på huden, noe som fører til svette for å bli illeluktende. Men i noen tilfeller, siver svette gjennom klærne, forårsaker mørke flekker --- andre kan legge merke svette når du håndhilser, eller bare av mengden svette i ansiktet ditt.

Felles Svette Problemer

Hvis du er bekymret for svette problemer som fører til dårlig lukt eller svette flekker på klærne, kan svaret være enkelt, ifølge Mayo Clinic. Antiperspiranter og deodoranter funnet i ditt apotek eller markedet kan bidra til å redusere svette og kontroll lukt, henholdsvis. Men det er en forskjell mellom disse to produktene. Deodoranter ikke hindrer deg i å svett; heller, alkoholinnholdet deodorant gjør huden surere, slik at færre bakterier er sannsynlig å danne. Deodoranter maskere lukt av svette også. Imidlertid, antiperspiranter er mer effektive ved nedad odor svette og, som de vanligvis inneholder aluminiumbaserte forbindelser som fungerer ved å blokkere porene i huden, og reduserer mengden av svette.

Hvis deodoranter og antiperspiranter ikke fungerer for deg, kan legen anbefale en resept antiperspirant som er sterkere. Men når svette problemer er slik at de ikke kan kontrolleres hjemme, kan dette signalisere behovet for et besøk med legen din for å finne ut hva som forårsaker du å svette overdrevet.

Alvorlig Svette Problemer

Hyperhidrose er en medisinsk tilstand der symptomene inkluderer konstant eller overdreven svetting. Hyperhidrose kan ha en medisinsk årsak, for eksempel hetetokter forårsaket av overgangsalderen, hypertyreose, lavt blodsukker eller leukemi; noen ganger kan det rett og slett være en bivirkning av et medikament pasienten tar. Ofte når den medisinske tilstanden er løst, er så overdreven svetting.

Alvorlige svette problemer kan kreve mer enn reseptbelagte antiperspiranter; en lege kan forskrive en muntlig antikolinerg stoff, som blokkerer de kjemiske "budbringere" som instruerer svettekjertlene til å fungere. Botox-injeksjoner, vanligvis brukt i kosmetiske prosedyrer, kan brukes i alvorlige tilfeller av hyperhidrose å svekke de nervene som utløser svettekjertlene. Iontoforese er en midlertidig metode for behandling av overdreven svette som innebærer å fordype pasienten i vann og bruke en batteridrevet enhet som sender en svak elektrisk strøm til pasientens hender, føtter og armhuler. I sjeldne tilfeller kan kirurgi utføres for å fjerne svettekjertlene.

Avgjøre om dine svette problemer krever medisinsk behandling innebærer en fysisk eksamen samt enkle noninvasive testprosedyrer, for eksempel en thermoregulatory svette test. Blod og urin tester kan sikre at overdreven svetting ikke har en treatable medisinsk årsak.