Digidexo.com

omega 3 triglyserider

Fakta om Fat & Oil

Alle trenger minst en liten bit av fett i kostholdet, ifølge Fooducate og American Heart Association. Den vitenskapelige betegnelsen for en fett er en lipid.

Kjennetegn

Fett er fast ved romtemperatur og oljer er flytende ved romtemperatur, i henhold til Fooducate.

Betraktninger

The American Heart Association forklarer at ikke mer enn 30 prosent av daglige kaloriene bør komme fra fett. Mettet fett bør begrenses til 7 prosent av totale daglige kalorier.

Typer

Typer av fett og olje omfatter vegetabilske oljer, animalsk fett, hydrogenert olje, delvis hydrogenerte olje, mettet fett, enumettet fett, flerumettede fett, kolesterol, omega-6, omega-3, omega-9, triglyserider, lipider og fettsyrer, ifølge til Fooducate.

Fun Fact

En ss. av fettet eller oljen inneholder 120 kalorier, ifølge Fooducate.

Kjemi

Byggesteinene i fett og olje er fettsyrer, ifølge Fooducate.

Advarsler

Dietter høy i mettet fett øker risikoen for hjertesykdom, ifølge American Heart Association.

Hvordan kan Omega-3 redusere triglyserider?

Ifølge American Heart Association, har omega-3 fettsyrer vist seg å forbedre hjertet helse på mange måter. For eksempel kan de redusere triglyserider, forbedre blodtrykket, reduserer plakk fra forming i arteriene, redusere betennelse og lavere risiko for arytmier.

Spise mat rik på Omega-3 fettsyrer

Spis mat som er rik på omega-3 fettsyrer. Det er tre typer av omega-3-fettsyrer: dokosaheksaensyre (DHA), eikosapentaensyre (EPA) og alfa-linolensyre (ALA). Alle tre typene har spesielle helsefordeler. DHA er en hjerne og hjerte-building omega-3 fatty acid. Hjernen er hovedsakelig laget av DHA. I tillegg, ALA og EPA også bidra til å redusere betennelse i kroppen, og forbedre hjertesykdommer. Linfrøolje sammen med andre nøtter og frø inneholder høye nivåer av ALA. Tran er svært høy i DHA og EPA. Spis en rekke matvarer og holde kostholdet ditt godt avrundet med flere forskjellige kilder til omega-3 fettsyrer. Matvarer som inneholder omega-3 fettsyrer er laks, torsk, ørret, solsikkefrø, egg og andre oljer som druekjerneolje eller olivenolje.

Spis en sunn frokost som inkluderer egg og fersk frukt. Spis fisk to til tre ganger per uke og legge linfrø til smoothies og salater. Triglyserider er fettstoffer innskudd i kroppen. Disse dårlig fett kan tette blodårer i hjertet og andre områder av kroppen. Over tid kan dette føre til hjerteinfarkt eller hjerneslag. Omega-3 fettsyrer reduserer dannelsen av dårlig fett og å opprettholde klare arterier (se Ressurser).

Ta Omega-3 tilskudd

Ta en spiseskje tran om morgenen. For ekstra beskyttelse, ta supplerende oljer som inneholder omega-3 fettsyrer. Tran er gunstig fordi den har lagt helsemessige fordeler. For eksempel har tran-vitamin D, noe som bidrar til å styrke immunforsvaret. Du kan kjøpe torskelever hos din lokale helsekost butikk eller på nettet. En flaske varer vanligvis i mer enn en måned.

Omega-3 fett blokkere dannelsen av dårlig fett samtidig styrke arterier og blodårer.

Hold deg hydrert

Drikk rikelig med rent vann hver dag. De fleste mennesker trenger åtte til ti glass vann per dag, men du må kanskje mer hvis du trener eller tilbringe tid utendørs. Omega-3 fettsyrer er bedre i stand til å gjøre jobben sin når kroppen din er hydrert. Vann er transportsystemet for næringsstoffer. Uten nok vann, mange næringsstoffer gå seg vill eller blir aldri fraktet til cellene der de trengs mest. Vann hjelper kroppen med hver enkelt funksjon fra fordøyelsen til stoffskiftet. Unngå å drikke vann fra springen. Invester i en vannrenser eller kjøpe flaskevann. Vann fra springen inneholder klor, som er dårlig for urin helse.

Hvor mye Omega 3 for å ta for høye triglyserider

Det er rart å tenke på at å ta en feit supplement hver dag eller spise et minimum av fett kjøtt per uke er faktisk bra for voksne. Spesielt hvis vi har risikofaktorer for hjertesykdom, dokumentert høye nivåer av serum kolesterol, eller hvis vi har blitt diagnostisert med koronar hjertesykdom (CHD). Faktum er at vitenskapen har funnet ut at å spise fisk som inneholder omega-3 fettsyrer, eller andre matvarer som inneholder omega-3 fettsyrer, faktisk reduserer høye triglyseridnivåer som reduserer risikoen for hjertesykdom og andre kardiovaskulære sykdommer.

Omega-3 fettsyrer

Omega-3 (n-3 flerumettede) fettsyrer er fett som kreves av menneskekroppen fordi vi ikke kan produsere dem på egen hånd. Disse fettsyrer er EPA (eikosapentaensyre), DHA (dokosaheksaensyre), og ALA (alfa-linolensyre). DHA og EPA har til å bli fortært gjennom vårt daglige inntak av næring i form av friskt, fet fisk (laks, tunfisk, sardiner, makrell, sild, ørret eller skalldyr) eller som en fiskeolje supplement. ALA finnes i valnøtter og andre fete nøtter, linfrø, rapsolje og soyaolje. En god ALA supplement er linfrøolje.

Hvor mye du skal Konsumere

Personer med forhøyede triglyseridnivåer bør spise 2-4 gram DHA og EPA per dag i kapselform som anbefalt av legen sin. En fiskeolje kapsel inneholder omtrent 1 gram fiskeolje som inneholder 180 mg EPA og 120 mg DHA for totalt 300 mg av omega-3-fettsyrer. To til 4 gram fiskeolje vil gi 360-720 mg EPA og 240 til 480 mg DHA for totalt 600 til 1200 mg totalt av fettsyrer.

Triglyseridnivåer påvirkes bare ved å ta en stor dose av omega-3 hver dag. En god triglycerid-reduserende dose av fiskeolje er faktisk omtrent 1,800 mg totalt av EPA og DHA - mengden funnet i omtrent seks fiskeoljekapsler. Leger kan anbefale 5000 mg av fiskeolje per dag. Høye doser av fiskeolje har ingen bivirkninger, med unntak av raping og mageproblemer, men disse kan lindres ved å ta fiskeolje kosttilskudd med mat, eller ved å kjøle kapslene. Tar dette mange kapsler på en dag kan være mye for noen mennesker. Konsentrerte former av fiskeolje er tilgjengelig på resept i form av Lovaza som inneholder 850 mg omega-3 per kapsel. Snakk med legen din for å se om du tar Lovaza er et alternativ for deg.

Spise fet fisk et par ganger per uke i forbindelse med å ta fiskeolje kosttilskudd kan gi en mengde av disse fettsyrene som vil være høy nok til å redusere høye triglyseridnivåer.

Måter å senke triglyserider

Å ha høye triglyseridnivåer kan være dårlig for kroppen. Triglyserider er den vanligste fettet som finnes i maten vår. Å ha en høy triglyserid teller er farlig fordi det har vært knyttet til hjertesykdom. Men vi kan gjøre mange ting til lavere triglyseridnivåer i kroppen.

Hvordan Triglyserider Are Made

Triglyserider er et vitenskapelig begrep for fett innskudd som er holdt i kroppen. Triglyserider dannes når legemet svinger karbohydrater som den forbruker til glukose som skal brukes til energiformål. Når alle celler i kroppen har all den energi de trenger, de sender tilbake det overskytende glukose, som går inn i leveren, og er skrudd inn i glykogen, og deretter blir sendt inn i kroppens muskler. Når musklene har all den glykogen de trenger, går den ekstra tilbake i leveren, og er skrudd inn i triglyserider, som kroppen til slutt lagrer som fett. Når masse triglyserider er i kroppen, Noe av det forblir i blodet. Dette tykner blodet og fører til blokkeringer som kan føre til hjerneslag eller hjertesvikt.

Måter å senke triglyserider

Ting som forårsaker høye triglyseridnivåer er overflødig sukkerinntak, mettet fett og transfett, og alkohol. En måte du kan senke triglyseridnivåer er å få noen form for aerobic trening; den anbefalte mengden er 30 minutter for 5 dager i uken eller mer. Du kan også senke triglyseridnivåer ved å se på maten du spiser. Du bør spise mye frukt og grønnsaker samt fiber-rik mat som hele korn og havregryn. Også spiser mat som ikke inneholder mye mettet eller trans fett og bytte til mat som er lav i total fettinnhold. Det er også viktig å redusere forbruket av alkoholholdige drikkevarer som økningen triglyseridnivåer.

Inkludert mat eller kosttilskudd som inneholder mye Omega 3 er viktig for å senke triglyseridnivåer. Omega 3 finnes i laks, fiskeoljer og linfrø. Vitamin C spiller også en viktig rolle i å redusere triglyseridnivåer samt guggulipid ekstrakt, gurkemeie og grønn te-ekstrakt. Totalt er det viktig å ikke overspise og å utøve ofte for å redusere triglyseridnivåer.

Hva kan få ned triglyserider?

Triglyserider arbeide sammen med kolesterol for å danne blodlipider, som er fettstoffer. Når de blir forhøyet, er legemet tilbøyelig til hjertekomplikasjoner og sykdom. Det er flere måter å senke triglyserider nivåer.

Karbohydrater

Enkle karbohydrater, som absorberer raskt i blodet, er en bidragsyter til høye triglyserider. Eliminere karbohydrater som er behandlet og raffinert kan bidra til lavere nivåer.

Fett

Omega-3 fettsyrer kan bidra til å redusere triglyseridnivåer ifølge en studie gjort av PK Russel gruppe ved Harvard. De kan finnes i kaldt vann, fisk og i tillegg form.

Medisinering

Det er visse reseptbelagte legemidler som kan bidra til å senke triglyseridnivåer. En vanlig heter Niaspan.

Ekstrakt

Flere forskjellige ekstrakter kan bidra til å redusere triglyseridnivåer. Disse inkluderer guggulipid, gurkemeie og grønn te ekstrakt (Se Ressurser for ekstrakter).

Trening

Ifølge Mayo Clinic, trene i minst 30 minutter på de fleste dagene i uken kan bidra til å redusere triglyserider (Se Ressurser for trening).

Årsaker og botemidler av triglyserider

Kroppen din produserer naturlig triglyserider, en form for fett. Eventuelle kalorier forbrukes som ikke brukes med en gang blir konvertert til triglyserider og lagres i fettcellene. Hormoner senere slipper triglyserider å produsere energi mellom måltidene. Hypertriglyseridemi oppstår når triglyseridnivåer er høyere enn normalt. Denne tilstanden kan føre til koronarsykdom. Høyt kolesterolnivå kan følge høye triglyserider. Fedme og høyt forbruk av alkohol kan føre til høyt triglyseridnivåer, som kan type 2 diabetes, lave skjoldbrusk nivåer, nyre-eller leversykdom, eller noen sjeldne genetiske lidelser.

Mål triglyceride nivåer

Legen din kan måle triglyseridnivåer som en del av en enkel blodprøve som kalles en "lipid profile" eller en "lipid panel", som også måler kolesterolnivået. Dette er en fastende test. Du må ikke spise for 9 til 12 timer før testen.

Hvor høyt er for høyt?

Blodprøve måler triglyserider i milligram per desiliter, forkortet som "mg / dL." Ifølge American Heart Association (se referanse 1), retningslinjer fra National Cholesterol Education Program er som følger: normal - mindre enn 150 mg / dL; border - 150-199 mg / dL; høy - 200-499 mg / dL; svært høy - 500 mg / dL eller høyere.

Behandling

Hvis testen avgjør triglyseridnivåer er for høye, og etter legen din avgjør de er ikke relatert til en underliggende medisinsk problem, er det første skrittet til å gjøre endringer i livsstil. Gå ned i vekt hvis du er overvektig. Redusere kosten inntak av mettet fett, transfett og kolesterol. Kutte ned betraktelig på alkoholforbruket. Spis mer frukt, grønnsaker og ikke-fete eller magre meieriprodukter. Øvelse moderat i 30 minutter om dagen, minst fem dager i uken. Spis mer fisk høy i omega-3 fettsyrer, som makrell, laks og tunfisk Albacore. Unngå sukkerholdige og raffinerte matvarer.

Dersom endringene i livsstil ikke klarer å senke triglyseridnivåer tilstrekkelig, kan legen forskrive medisiner som fibrater, niacin eller annen kolesterolsenkende medisin som en del av behandlingen.

Normal triglyserider nivå

Triglyserider er en form av fett som produseres av leveren og er også absorberes inn i kroppen gjennom mat. Triglycerider er funnet i blod og fettvev. Triglyserid Nivået kontrolleres som en del av en test som kalles en lipid-profilen, eller lipid-panel, som er oppnådd for å evaluere kolesterol, og for å vurdere risikoen for vaskulære og koronare sykdommer. Et høyt triglyseridnivå kan bli harde veggene i blodårene, noe som kan øke risikoen for alvorlige tilstander som hjerneslag, hjerteinfarkt eller hjertesykdom.

Test

En blodprøve for et triglyserid test er innhentet av en sykepleier eller phlebotomist fra en blodåre i hånden eller armen. Blodprøven blir sendt til et laboratorium for prosessering. Denne testen utføres vanligvis etter at faste, med bare vann tillates, etter 8 til 12 timer. Alkohol bør unngås i minst 24 timer før testen.

Normalt nivå

Ifølge MedlinePlus.com, er en normal triglyseridnivå mindre enn 150 milligram per desiliter, er en grenselinje høyt nivå mellom 150 og 199 milligram per desiliter, er en høy-nivå mellom 200 og 499 milligram per desiliter og et meget høyt nivå er over 500 milligram per desiliter. Normale triglyseridnivåer kan variere avhengig av hvilke laboratorieprosesser blodprøven. Legen din vil avgjøre om triglyserider er unormal.

Interferens

Visse faktorer og medisiner kan forstyrre triglyseridnivået. Økte nivåer av triglyserider er forårsaket av fet mat, alkohol, graviditet og visse legemidler som kolestyramin, østrogener, visse antipsykotika, betablokkere, proteasehemmere, retinoider og p-piller. Redusert nivå av triglyserider er forårsaket av askorbinsyre, aparaginase, clofibrate, kolestipol, fiskeolje, nikotinsyre, statiner og fibrater.

Unormale resultater

Økte nivåer av triglyserider kan tyde på glykogenlagringssykdom, hyperlipidemi, hypotyreose, høy karbohydrat og lav-protein diett, dårlig kontrollert diabetes, nefrotisk syndrom, hypertensjon, alkoholisk skrumplever og hjerteinfarkt. Et høyt triglyseridnivå kan også bety en risiko for koronar sykdom eller perifer vaskulær sykdom. En redusert nivå av triglyserider kan indikere en lav-fett diett, malabsorpsjonssyndrom, underernæring og hypertyreose.

Betraktninger

Senkes høye triglyserider med hjelp av endringer og medisiner livsstil. Endringer i livsstil som kan redusere triglyserider inkluderer å miste vekt hvis du er overvektig, redusere kaloriinntaket, unngå sukker og mat laget med hvitt mel, begrenser inntaket av transfett, unngå alkohol og trene regelmessig i minst 30 minutter de fleste dagene i uke. Du bør begrense kolesterol inntak til mindre enn 300 milligram om dagen, og unngå mat med høyt kolesterol som eggeplommer og hele melkeprodukter. I stedet for rødt kjøtt, spise fisk høy i omega-3 fettsyrer, som laks eller makrell.

Fiskeolje, Omega 3 og overgangsalder

Omega 3 fiskeolje har vist seg å ha mange helsefordeler. Disse fordeler for hjertet, kan hormonbalansen og humør være spesielt nyttig for kvinner i overgangsalderen. Faktisk, en studie i "The American Journal of Clinical Nutrition" gjennomført ved Université Laval sin medisinske fakultet faktisk bevist effektiviteten av omega 3 i behandling av noen av sine deltakernes menopausale symptomer.

Beskytt Heart & Bones

Menopausale kvinner har en økt risiko for hjertesykdom og osteoporose. Omega 3 kan senke triglyserider og LDL nivåer for å redusere det totale kolesterol. Det kan også senke blodtrykket og redusere sjansen for arytmier og aterosklerotisk plakk for en forbedret kardiovaskulær helse. På samme tid, senker omega 3 fiskeolje risiko for osteoporose, noe som svekker bein.

Balanse hormoner

De fettsyrer i fiskeoljen kan bidra til å regulere hormonbalansen av en menopausal kvinne. Med mer stabilitet i hormoner, mange av symptomene ubalansen hadde brakt videre - hetetokter, søvnforstyrrelser, vektøkning - kan forbedre. Hetetokter kan faktisk bli redusert med omega 3 fiskeolje så mye som antidepressiva eller hormoner gitt for det symptomet.

Forbedre Mood

Humørsvingninger og depresjon er ikke uvanlig for kvinner i overgangsalderen. Omega 3 fiskeolje har vist seg å hjelpe mot depresjon, men forskere ved Université Laval sin medisinske fakultet viste i sin studie at det betydelig hjulpet kvinner i overgangsalderen som hadde symptomer på mild depresjon og psykiske plager. (Alle som lider av alvorlig depresjon bør være under omsorg av en medisinsk faglig.)

Inntak

Det finnes en rekke matvarer som inneholder omega-3, med de største mengder i fisk. Det er også funnet i valnøtter, havregryn, soya og visse oljer (raps, raps). Linfrø har også omega-3, og er tilgjengelig innen olje-eller pulverform. Omega 3 fiskeolje kosttilskudd er tilgjengelig hvis den anbefalte mengden (to porsjoner per uke av fisk, ifølge American Heart Association) ikke kan forbrukes. Pass på å se etter kapsler som inneholder EPA og DHA.

Betraktninger

Forbruket av for mye fisk kan være farlig. Høye nivåer av kvikksølv og giftstoffer er funnet i hai, sverdfisk, grouper, tunfisk, laks og makrell så unngå å gå over de foreslåtte grenser. Omega 3 fiskeolje kan ha noen ubehagelige gastrointestinale bivirkninger, inkludert en fiskelukt når du oppstøt. Kosttilskudd bør også unngås ved de med fisk allergier. Selv friske kvinner bør ikke gå over den anbefalte dosen så omega 3 i overkant kan fremme blødning.

Fordeler med Omega 3 fiskeolje for overgangsalder

Fordeler med Omega 3 fiskeolje for overgangsalder


Menopause er en naturlig biologisk prosess hos kvinner, som betegner slutten av fruktbarhet og menstruasjon. De fleste kvinner bruker om lag en tredjedel av sitt liv i eller etter overgangsalderen. De hormonelle endringer i kroppen kan resultere i mild til alvorlige fysiske og følelsesmessige endringer i kvinnen, som hetetokter, humørsvingninger og høyere risiko for hjerte-og karsykdommer. Mens det er medisiner for overgangsalder symptomer, naturlig rettsmidler som omega-3 fettsyrer hjelpe så godt.

Redusere hetetokter

Hetetokter og nattesvette er vanlige hendelser i livet til en kvinner går gjennom overgangsalder, på grunn av svingninger i hormoner og redusere østrogen. Omega 3 fiskeolje kan bidra til å redusere hetetokter at kvinner i overgangsalderen erfaring, noe som kan skyldes reaksjoner med nevrotransmittere. Ifølge WomentoWomen.com, et team av italienske forskere i 2005 gjennomført testing som viste en "progressiv og meget signifikant reduksjon" i hetetokter fra vanlige doser av omega-3.

Reduser Symptomer på depresjon

Depresjon hos kvinner i overgangsalderen er også på grunn av varierende hormoner, samt en mental stigma at fruktbarheten er stans. Mens noen kvinner kan ønske denne endringen, andre synes det utløser depresjon. Å ha et regelmessig inntak av omega-3 fiskeolje kan beskytte kvinner fra depresjon symptomer med opp til 29 prosent, ifølge Journal of Affective Disorders.

Forebygge hjerte sykdom

Menopausale kvinner har en økt risiko for hjertesykdom og osteoporose, så det er viktig å beskytte hjertet og bein. Omega 3 fiskeolje kan senke kolesterolnivået, bedre blodtrykk, bedre blodsirkulasjon og styrke bein og ledd i en kvinnes kropp, ifølge University of Maryland Medical Institute. Fiskeolje beskytter hjertet og blodårer samt ved å redusere triglyseridnivåer. Kvinner over 40 spesielt trenger dette ekstra beskyttelse. For kvinner på konvensjonell hormonbehandling under eller etter overgangsalderen, tar omega-3 er svært gunstig, siden disse hormonene kan øke triglyserider betydelig.

Balansere hormon nivåer

Humørsvingninger dessverre går hånd i hånd med overgangsalderen på grunn av hormonvariasjoner. Omega-3 fiskeolje kan ikke bare balansere ut hormoner som forårsaker hetetokter og nattesvette, men også hormoner som kan føre til overgangsalderen vektøkning og humørsvingninger. Ta daglige tilskudd av disse omega-3 fettsyrer bidra til å regulere den hormonelle balansen for å skape en mer balansert sinn og kropp.

Redusere betennelse

Betennelse er en av hovedproblemene i overgangsalderen som kan føre til en rekke andre plager eller ubehagelige bivirkninger. Omega-3 fettsyrer i fiskeolje bidrar til å redusere betennelse og tørrhet, lettelser mange av problemene at menopause årsaker, for eksempel betent tannkjøtt, hovne føtter eller hender, vaginal tørrhet, tynning hud og hår, tørr hud, leddsmerter og tørre øyne.

Hvordan redusere triglyserider med kosthold

Hvordan redusere triglyserider med kosthold


Akkurat som høyt blodtrykk og høyt kolesterol, forhøyede triglyserider nivåer bidra til hjertesykdommer. Triglycerider er et fett som finnes i blodet, som kan føre til kardiovaskulære helseproblemer. For å redusere triglyserider, er det best å gjøre det av kosthold. Triglyserider forårsaker lignende vanskeligheter til helse, akkurat som høyt blodtrykk og kolesterol gjør. Senke triglyserider bør være mer prioritert, fra de som kjemper fedme og har diabetes. Kosthold alene bør ikke bidratt til å senke triglyserider. Du bør også være mer aktiv og trening. Men maten du spiser spiller en stor rolle i høye triglyseridnivåer.

Det er veldig lett å lavere triglyserider. Du må være klar til de matvarene som bidrar til høye nivåer av triglyserider i tillegg. Høye triglyserider symptomer kan føre til betennelse i bukspyttkjertelen. Det er ingen reelle symptomer for å fastslå sikkert, om ikke at du har høye triglyserider nivåer. Hvis din kolesterol og blodtrykk er høy, så er det en god sjanse så er triglyserider nivåer.

Hvordan redusere triglyserider med kosthold

•  Skjær ut mettet fett i kostholdet ditt. Animalsk fett er ikke bra for hjertet ditt i det hele tatt. Mettet fett finnes i mange animalske produkter. Melk og kjøtt inneholder vanligvis en god mengde mettet fett. Du vil erstatte fett i dietter. Du trenger mer flerumettet fett og enumettet fett. De fremmer godt hjerte helse, og vil senke triglyserider.

Få mer omega-3 i kostholdet ditt. Omega-3 fettsyrer bidra til en bedre kardiovaskulære system. Omega-3 vil redusere triglyseridnivåer. For virkelig høye tilfeller må du kanskje ta omega-3 tilskudd. Prøv å få mer omega-3 fettsyrer i kostholdet ditt. Valnøtter inneholder en stor mengde omega-3 fettsyrer. Grønne bladgrønnsaker i tillegg. Stort sett finner du omega-3 fettsyrer i fisk.

Cook med olivenolje og spise mer mat som finnes i Middelhavet diett. Olivenolje er sterkt består av enumettet fett. Olivenolje kan forbedre kardiovaskulær helse, og redusere triglyseridnivåer. Mye fisk, nøtter belgfrukter, urter og krydder, sammen med magert kjøtt utgjør Middelhavsdietten. Matvarer som bidrar til å bidra til bedre helse generelt. Dietten fokus er på enumettet fett og flerumettet fett. I stedet for mat med høyt transfett og mettet fett.

Ikke drikk mye alkohol. Alkoholinntak fører til en plutselig økning i triglyserider. Alkohol er overflødige kalorier som blir omdannet til fett, vanligvis til triglyserider. Alkohol hemmer leveren for å produsere flere triglyserider i kroppen. Selv moderat drikking kan øke triglyseridnivåer.

Få mer grønnsaker og frukt i kostholdet. Frukt og grønnsaker inneholder gode kilder til mineraler og vitaminer. Du bør gjelde både til kosthold hver dag. Frukt og grønnsaker vil bidra til å redusere sjansene for hjertesykdom. Grønne bladgrønnsaker inneholder en anstendig mengde omega-3 i dem. Bær er svært rike på antioksidanter, og er anbefalt for anti-aging effekter.

Redusere søtsaker og rødt kjøtt i kosten. Eliminere matvarer med høyt sukker. Cookies, iskrem, donuts, kake, godteri, melasse, og andre søtsaker bør reduseres. Disse tingene legge til høyere nivåer av triglyserider. Rødt kjøtt er ikke så veldig sunt, og fører til hjerteproblemer. I stedet for å spise rødt kjøtt, spis mer magert kjøtt i stedet. Som skinn kylling og fisk.

Snacks som bidrar til å redusere kolesterol og triglyserider

Kolesteroler og triglyserider er begge former av fett.

Begge deler kan naturligvis bli funnet i kroppen så vel som i næringsmidler. Faktisk er et visst nivå av både cholesterols og triglyserider nødvendig for en sunn kropp. Siden alle former for fett kan ikke løses på egen hånd, må de bli transportert til og fra cellene ved to lipoproteiner, LDL ("elendig" kolesterol) og HDL ("nyttig" kolesterol).

Når for mye fett forbrukes, kroppen har utrolige problemer løser opp fett og derfor jobber hardere enn nødvendig. Tallrike resultater kan forekomme på grunn av stress såsom hjerteinfarkt og slag.

Den eneste måten å opprettholde et sunt nivå av kolesterol og triglyserider er å trene og spise et sunt kosthold. Snacking, oppfordres til å avverge binging under måltider og unngå å være sulten før måltider som kan føre til at usunn mat valg.

Noen snacks har selv vist seg å senke kolesterol og triglyserider.

Nøtter

Forsker, Sheila G. West, PHD presentert på 2004 American Heart Association 5th Annual Conference on åreforkalkning, blodpropp, and Vascular Biology Conference. Hennes funn konkluderte valnøtter inneholder en omega-3 syre - alpha-linolenic acid - som senker LDL og øker HDL.

Ideelt sett bør nøtter og frø spises som substitutter til matvarer med høyt mettet fett som kjøtt på grunn av sin høye kalorier.

Havre

Alle typer mat som inneholder havre som havregryn, havrekli, havregryn og hel havre mel, er alle rike på løselig fiber som senker LDL, men ikke lavere HDL.

Spis 5 til 10 g av løselige fibre en dag for å senke LDL med opp til 23 prosent. En bolle med havregryn inneholder 3 g, men andre matvarer som havregryn cookies, grovbrød med havre og havrekli muffins alle er stor snacks laget av havre - bare være forsiktig med sukkerinnhold.

Sunt fett

Mono og flerumettede fettsyrer som finnes i olivenolje og avokado er de beste typer fett. Avokado er deilig frukt gode nok til å spises alene, på en sandwich eller kastet i salater. Et sunt alternativ til guacamole erstatter rømme med yoghurt og legger et fantastisk krydder.

Søte Alternatives

Søtsaker vil pigg triglyseridnivået i kroppen umiddelbart. Selv enkelte konsentrerte juice og frukt inneholder overraskende mengder sukker.

Imidlertid, hvis en søt suget hardt, er det viktig å tilfredsstille det, men med desserter lite sukker. Ideelt baking dine egne bakevarer og se nøyaktig hvor mye sukker brukes er å foretrekke. Men det er mange dessert alternativer i dagligvarebutikker og restauranter som:

Fettfri pudding
Sugar free Jell-O
Engel mat kake med friske bær

Konklusjon

Mange snacks bidra til å redusere nivået av cholesterols og triglyserider, men husk å unngå søtsaker, alkohol, raffinerte karbohydrater og trans fett.

Å spise riktig er bare halvparten av kampen. En daglig regime av øvelsen må også være tatt med for å opprettholde et sunt liv.

Måter å redusere triglyserider

Triglyserider er fettcellene i kroppen som, hvis ukontrollert, kan føre til en rekke farlige helsetilstander. Sunn triglyseridnivåer varierer fra 100 mg / dL til 199mg / dL. Høye nivåer av triglyserider kan føre til slag og hjertesykdom. Hjerteinfarkt kan oppstå som et resultat av triglyserider blokkerer arteriene. Høye nivåer også kan være en indikasjon på hypotyroidisme, lever-og nyresykdommer og ubehandlet type 2 diabetes. Triglyserider kan reduseres ved å opprettholde en sunn livsstil og ved å unngå visse matvarer. I noen tilfeller, reseptbelagte legemidler må tas.

Ting du bør unngå

Triglyserider kommer fra karbohydrater som kan konverteres til glukose. Glukose blir til glykogen, som blir brukt av musklene i hele kroppen. Skytende nivåer av glykogen blir triglyserider, mange av dem bygges opp i blodet. Den primære måten å redusere triglyserider i kroppen din er ved å begrense mengden karbohydrater i kosten. Mange pasienter med høye nivåer av triglyserider opt for low-carb dietter, som Atkins, for å bidra til å redusere triglyserider.

Sukker inntaket bør være begrenset, fordi det er også omgjort til glukose når det forbrukes. Unngå alkohol, som det også, ender opp med å bli omdannet til glukose.

Kolesterol og triglyserider ofte går hånd i hånd; Hvis en person har høye triglyseridnivåer, sannsynligvis har han høye kolesterolverdier. Bruker ikke mer enn 300 milligram kolesterol per dag.

Unngå herdede oljer og transfett som finnes i mange pakket og bearbeidet mat. Animalsk fett som finnes naturlig i kjøtt og egg kan inntas i moderate mengder.

Vitamin C og omega-3 fettsyrer bør inngå som en del av et sunt kosthold for å redusere triglyserider og kolesterol.

Medisiner

Når en sunn, low-carb diett er ikke nok til å redusere høye nivåer av triglyserider, kan en lege foreskrive en komplementær medisin. Kolesterol medisiner er vanligvis brukes til å behandle triglyserider. Hvis en pasient har høyt kolesterol sammen med høye triglyserider, statiner vanligvis vil være foreskrevet. Hvis en pasient ikke har høyt kolesterol, vil fibrater og niacin være foreskrevet. Ta medisiner som anvist.

Naturlig måte å senke triglyserider

Triglyserider i blodet øke sjansen for å utvikle koronar blokkering. Overvåking triglyserider er like viktig som overvåking kolesterol. Diett påvirker triglyserider i blodet. Matvarer som kan konverteres til glukose i kroppen til slutt ende opp konvertert til triglyserider når du spiser for mange av disse matvarene. Ernæringseksperter anbefaler å senke karbohydrat inntaket for å holde triglyseridnivåer lav.

Lav-karbohydrat diett

En studie publisert i 2006 utført av forskere ved Duke University Medical Center fant at en lav-karbohydrat diett hevet gode kolesterolet samtidig som man reduserer triglyseridnivåer i deltakere på en lav-karbo diett. Programmet tillatt 20 karbohydrater per dag i begynnelsen stadier av dietten.

Eliminering av raffinert sukker og junk food i en lav-carb diett synes å ha en dramatisk effekt på triglyserider, vekttap og gode kolesterolet. Grønnsaker var den eneste kilde til karbohydrater i denne studien.

En rekke dietter på markedet i dag begrenser antallet karbohydratinntak. Før du begynner på diett program, diskutere det med legen din. Legen kan overvåke triglyserid og kolesterol nivåer i løpet av kosten for å bestemme effekten av programmet. Diskuter lav-karbohydrat diett med lege eller en ernæringsfysiolog for å bestemme riktig antall karbohydrater som bør spises for din tilstand.

Unngå transfett på lav-karbohydrat diett og erstatte dem med sunt fett som nøtter, avokado og olivenolje.

Kosttilskudd

The American Heart Association anbefaler omega-3 fatty acid kosttilskudd for pasienter prøver å senke triglyserider. Omega-3-fettsyrer er tilgjengelige i kapselform, eller de er funnet i kaldtvannsfisk som laks, tunfisk og makrell. The American Heart Association anbefaler å spise fisk fra disse kildene to ganger i uken.

Triglyserid og kolesterolnivåer er behandlet med vitamin B niacin. Leger overvåke høyere doser av niacin for potensielle leverenzymer problemer.

Løselig fiber som psyllium skrog og havrekli senker triglyseridnivåer, kolesterol og blodtrykket. Fiber holder også blodsukkeret på et normalt nivå.

Trening

Utøve fem eller flere ganger i uken i 30 minutter til naturlig lavere triglyseridnivåer. Pasienter som ikke har jobbet i lang tid kan bygge opp til 30 minutter sakte. Starter med 10 minutter og gradvis øke mengden av tid av treningen til du kommer 30 minutter. Turgåing, sykling, løping, svømming og aerobic aktivitet vil senke triglyseridnivåer.

Det er ingen informasjon i dag om effekten av vekttrening på triglyseridnivåer, men denne aktiviteten kan hjelpe deg å forbrenne kalorier og gå ned i vekt.

Medisinering for Triglyserider

Medisinering for Triglyserider


Ifølge Mayo Clinic, kan høy blod triglyseridnivåer øke risikoen for hjertesykdom. Legen din kan forskrive en eller flere av fire typer medisiner for å senke triglyseridnivåer. Normale triglyseridnivåer er mindre enn 150 milligram per desiliter av blod, ifølge Mayo Clinic.

Fibrater

Ifølge Phillip Treadwell, PharmD, reseptbelagte medisiner kalt fibrater, inkludert gemfibrozil og fenofibrat, fungerer best for å senke blod triglyseridnivåer. Mulige bivirkninger av både medisiner inkluderer magesmerter og muskelsmerter eller svakhet.

Statiner

Reseptbelagte medisiner kjent som statiner, inlcluding simvastatin, pravastatin natrium, atorvastatin kalsium, lovastatin og fluvastatin natrium, fungere godt i å senke moderat høye triglyseridnivåer. Mulige bivirkninger av statiner inkluderer feber, gulsott, kvalme, utslett, elveblest, kløe, smerter i øvre høyre del av magen, muskelsmerter eller svakhet og hevelse i ansikt, hals eller hender.

Niacin

Tilgjengelig i reseptbelagte og over-the-counter versjonene, senker niacin triglyseridnivåer flere enn statiner, men mindre enn de fibrater, ifølge Treadwell. Mulige bivirkninger av niacin inkluderer kløe, hodepine, tåkesyn, kvalme, gulsott og svimmelhet.

Fish Oil

Fiskeolje kosttilskudd, som gir omega-3 fettsyrer kan senke blod triglyserid levels.Possible bivirkninger av fiskeolje eller omega-3-syre inkluderer raping, kvalme, halsbrann, utslett og endringer i smakssansen.

Andre hensyn

Legen din kan forskrive medisiner når livsstilsendringer ikke klarer å kontrollere triglyseridnivåer. The Mayo Clinic rapporterer de beste måtene å senke triglyserider inkluderer følgende: miste overflødig vekt, mosjon rutinemessig, og unngå sukker, raffinert mat, trans fett og alkohol.

Betydning & Behandling av triglyserider

Betydning & Behandling av triglyserider


På normale nivåer, triglyserider utgjør ingen skade. Men når nivåene begynner å pigge, kan det være et tegn på en nåværende eller fremtidig sykdom, alt fra hjertesykdom til type 2 diabetes.

Definisjon

Triglyserider er en type fett som sirkulerer i blodet. Kroppene våre konvertere kalorier vi ikke spiser til triglyserider og deretter frakte dem til fettceller der de er lagret for senere bruk.

Tester

Lipid profiler blir beordret til å måle triglyseridnivåer. Disse testene også måle totalkolesterol, high-density lipoprotein (HDL) og low-density lipoprotein (LDL) nivåer.

Normale nivåer

Normale nivåer av triglyserider faller under 150 mg / dL. Borderline-høye nivåer er mellom 150 mg / dL og 199 mg / dL.

Høye nivåer

Høye nivåer av triglyserider er over 200 mg / dl, med svært høye nivåer nådde over 500 mg / dL.

Betydning

Høye nivåer av triglyserider er forbundet med en økt risiko for utvikling av hjertesykdom. Andre tilstander som fedme, sigarettrøyking, type 2 diabetes og hypotyroidisme også kan føre til høye nivåer av triglyserider.

Behandling

Kan senkes triglyseridnivåer ved å eliminere raffinert og sukker-laden matvarer, å miste vekt, trene regelmessig, spise mer fisk rik på omega-3 fettsyrer og kutte kalorier. Noen tilfeller kan kreve reseptbelagte medisiner som fenofibrat (Tricor) og niacin.

Hva er årsaken til høye nivåer av triglyserider?

Hva er årsaken til høye nivåer av triglyserider?


Ifølge American Heart Association, "Triglyserider er den kjemiske form som eksisterer mest fett i mat så vel som i kroppen. De er også til stede i blodplasma, og, i forbindelse med kolesterol, danner plasmalipider". Triglyserider bidra til å lagre fett og slipp dem som energi i mellom måltidene. Men hvis triglyserider øke, kan du være i faresonen for alvorlige helseproblemer.

Årsaker til høye triglyserider

Hovedårsaken triglyserider kan øke i kroppen din er ditt kosthold. Hvis du forbruker mer kalorier enn hva kroppen din trenger, eller du spiser mat rik på fett og kolesterol, kan triglyserider raskt stige. Bortsett fra å spise og drikke på en usunn måte, er det flere andre faktorer som kan øke triglyserider. De med en svært langsom metabolisme eller hypotyreose kan se en økning i sine triglyserider, som kan de med nyresykdom, nyresvikt, leversykdom, nefrittisk syndrom og / eller familiær hypertriglyseridemi --- en sjelden genetisk lidelse.

Helseproblemer knyttet til høye triglyserider

Høye triglyserider bidra til en økt risiko for hjertesykdom, hjerteinfarkt og hjerneslag. Personer med høye triglyserider kan også ha diabetes, nyresykdom, leversykdom, høyt blodtrykk og pankreatitt. Andre mulige helseproblemer forbundet med høye triglyserider inkluderer xanthomas, palmar xanthomas og selv Lipemi retinalis.

Hvordan hjelpe

Høye triglyserider kan være dødelig, så det er viktig å holde dem på et lavt nivå. Start med å gå til legen for å ha en full fysisk. Hvis du har en økning i triglyserider, er det et par ting du kan gjøre for å holde dem under kontroll. Kutt kalorier, mosjon, og spise en sunn diett lav på mettet fett, høy i omega-3 fettsyrer og rik med hele korn, friske grønnsaker og fersk frukt. Kutte ned på drikking vil også hjelpe din triglyserider nivå.

Hva er de helsemessige fordelene av å ta fiskeolje og omega-3 daglig?

Omega-3 fettsyrer som finnes i fisk og noen andre matvarer har påviste helsefordeler. Hvis du ikke er sikker på om du får nok fisk i kostholdet ditt, eller du ikke spiser fisk i det hele tatt, kan du likevel få disse helsemessige fordeler ved å ta en daglig fiskeolje supplement.

Forurensninger

Mens de fleste leger anbefaler å spise fisk to ganger i uken for å få fordelene av omega-3 fettsyrer, noen typer fisk er høy i kvikksølv og andre forurensninger. Fiskeolje kosttilskudd inneholder ikke kvikksølv, så de er å foretrekke for gravide og ammende kvinner og andre som ønsker å unngå disse forurensninger.

EPA og DHA

Dokosaheksaensyre (DHA) og eikosapentaensyre (EPA) er de to viktigste omega-3-fettsyrer i fisk. Alfa-linolensyre (LNA), en omega-3 fettsyre som finnes i planteføde, kan ha noen fordeler også, men bevisene på DHA og EPA er sterkere på dette punktet.

High Blood Pressure

Det har vært mange studier som viser at omega-3 fettsyrer, og DHA spesielt, lavere blodtrykk.

Triglyserider

Bevis viser at EPA og DHA i kombinasjon kan redusere triglyserider og heve "gode" kolesterolet. En ulempe er imidlertid at de også kan øke LDL, eller "dårlig" kolesterol.

Hjertesykdom

I kliniske studier, folk som allerede opplevd et hjerteinfarkt redusert sine sjanser til å ha en annen eller døende ved regelmessig inntak av fisk eller omega-3 tilskudd. I tillegg epidemiologiske studier viser at kulturer der folk spiser fisk regelmessig har færre dødsfall som følge av hjertesykdom.

Dosering

Verdens helseorganisasjon anbefaler at voksne spiser 0,3 til 0,5 gram EPA og DHA (enten som fisk eller kosttilskudd) daglig. Fiskeolje, spesielt i høye doser, har bivirkninger, inkludert økt risiko for blødning. Som med alle supplement, alltid sjekke med legen din for å bestemme doseringen som er riktig for deg.

Omega 3 & Immunity

Omega 3 & Immunity


Omega-3 er en fettsyre som er viktig for menneskers helse. Den kan brukes til å forsinke virkningen av mange typer av sykdommer. Omega-3 kan også bli brukt for å forhindre sykdom og for å bedre generell velvære.

Kilder

Omega-3 kan bli funnet i kaldt vann fet fisk som kveite, laks og tunfisk. Alger, nøtter og linfrø er rike kilder til omega-3. Omega-3 kan også kjøpes over disk i kapsel eller olje form.

Immunitet

Omega-3 øker immunitet ved å produsere hvite blodceller som ødelegger farlige bakterier. Det hjelper også kroppen til å ikke overreagerer på en infeksjon.

Autoimmune sykdommer

Omega-3 har anti-inflammatorisk egenskaper. Denne fettsyren kan bidra til å forsinke effekten av autoimmune sykdommer som leddgikt og lupus ved å redusere leddsmerter og hevelse.

Heart Health

Ifølge University of Maryland Medical Center, viser kliniske bevis for at omega-3 kan bidra til å redusere risikoen for hjerteinfarkt eller hjerneslag ved å øke nivåene av gode kolesterolet, eller HDL. Den gode kolesterol senker mengden av fett i blodet.

Diabetes

The Medical Center ved University of Maryland har også funnet ut at omega-3 kan hjelpe folk med diabetes. De fettsyrer fra fiskeolje kan redusere mengden av triglyserider (fett i blodet). Det senker også kroppens mengde apoproteiner, som er markører for diabetes.

Omega 3 fiskeolje kosttilskudd for å senke kolesterolet

Høyt kolesterol kan være farlig for hjertet helse. Mens det finnes medisiner tilgjengelig for å senke kolesterolet (inkludert Lipitor, Pravachol og Crestcor), mange velger å prøve naturlige alternativer i stedet. Ifølge University of Maryland Medical Center, har omega 3 fiskeolje kosttilskudd vist seg å redusere triglyserid og low density lipoprotein (LDL) nivåer for en samlet reduksjon av kolesterol.

DHA, EPA og ALA

Omega 3 fiskeolje kosttilskudd inneholder tre andre fettsyrer som har vist seg å hjelpe i å senke kolesterolet. Dokosaheksaensyre (DHA) og eikosapentaensyre (EPA) redusere LDL og triglyserider. Alpha linolensyre (ALA), som også er tilgjengelig på omega 3 tilskudd, også senker dårlige kolesterolet samtidig øke det gode. Når vi leter etter fiskeolje tabletter til lavere kolesterol, er det viktig å vurdere nivåene av DHA, EPA og ALA.

Dose

En voksen uten hjertesykdom bør ta et omega 3 fiskeolje supplement daglig med ett gram DHA og EPA. Til å behandle høyt kolesterol, anbefaler American Heart Association en daglig omega 3 tilskudd med to til fire gram DHA og EPA. Det kan ta noen uker før pillene har en innvirkning på å senke kolesterolet. Har ikke blitt etablert en dose for barn. Kolesterolsenkende hos barn bør gjøres i regi av en barnelege.

Bivirkninger

Bivirkninger er mulig når du tar omega 3 fiskeolje kosttilskudd for å senke kolesterolet. Den mest uvanlige av disse er mulig "fisk pusten" når du rape. Andre gastrointestinale problemer - oppblåsthet, flatulens, raping og selv diaré - er mulig. Ciklosporin, NSAIDs (ikke-steroide anti-inflammatoriske) og medisiner for blodfortynnende kan presentere flere problemer når det tas med omega 3 fiskeolje kosttilskudd. Sørg for å informere din lege og apotek om deres bruk.

Kosttilskudd vs Food

Tar omega 3 fiskeolje kosttilskudd stedet for å få fettsyrene fra mat har noen fordeler. I kapslene, er du i stand til å prøve kombinasjoner av DHA, EPA, ALA og selv omega 6, annet stoff som bidrar til å senke kolesterolet. Den andre fordelen er at det er mye lettere å inneholde en viss mengde kvikksølv, polyklorerte bifenyler (PCB) og høye nivåer av andre tungmetaller som ofte finnes i fisk. Den eneste ulempen er at du ikke får de andre næringsstoffer (som protein) tilgjengelig fra å spise fisk.

Forholdsregler

Aldri slutte å ta reseptbelagte kolesterolsenkende medisiner for å begynne omega 3 fiskeolje kosttilskudd uten å diskutere det med legen din. Også ta kontakt med en medisinsk faglig om dosering. Personer med fisk allergier eller kvinner som er gravide bør ikke ta omega 3 fiskeolje kosttilskudd. Vær oppmerksom på produktets opprinnelse, slik at den er fri for tungmetaller. Tar mer enn anbefalt dose kan føre til overflødig blødning.

Hva er fordelene med Omega 3 fiskeolje tabletter?

Hva er fordelene med Omega 3 fiskeolje tabletter?


Tar omega 3 fettsyrer gir mange helsemessige fordeler. Olje fra visse typer fisk inneholder høye nivåer av denne kraftig antioksidant.

Hvorfor fiskeolje kapsler

Fiskeolje kapsler inneholder dokosaheksaensyre (DHA). Denne svært umettede essensielle fettsyrer gir kraftig antioksidant og anti-inflammatoriske egenskaper, og reduserer plakk i blodårene.

Triglyserider

The Mayo Clinic rapporterer at inntak av fiskeoljer betydelig senker blod triglyseridnivåer. Tar fiskeolje kapsler er gunstig for kardiovaskulær helse.

Heart Attack Forebygging

Studier store populasjoner forbruker fet fisk og fiskeolje, eller fiskeoljekapsler, har blitt utført av svenske og amerikanske forskere. Av de nesten 40.000 menn som inngår i undersøkelsen, ble det funnet at menn forbruker fiskeolje ble 33-prosent mindre sannsynlighet for å utvikle hjertesykdom.

Cancer Prevention

The Journal of American Medical Association rapporterer positive bevis for at inntak av fet fisk og fiskeoljer bidrar til å hindre visse typer kreft. Kreft i nyre, tykktarm og spiserøret ble studert i store befolkningsgrupper for å gi dataene.

Hvilke Fish?

Fet fisk er den beste kilden til omega 3. Spis fisk som laks, sild, sardiner og torsk minst to ganger ukentlig, og ta tran kapsler for maksimalt utbytte.

Forsiktighetsregler

The American Heart Association anbefaler å begrense det daglige inntaket av fiskeolje kapsler til ikke mer enn 3 gram fordi forbruker mer kan forårsake blødninger i enkelte individer.