Digidexo.com

fukte sigarer

Hvordan Tygg på en sigar

Hvordan Tygg på en sigar


Sigarer er tett rullet stokker av tobakk. I motsetning til sigaretter, er de ikke rullet inn i papir, men i tørket tobakk. Sigarer er også typisk dyrere enn sigaretter og ta mye lengre tid å fullt røyke. Ved å tygge på enden av en tent eller slukket sigar, kan du nyte smaken av tobakk. Dette reduserer ikke helserisikoen forbundet med tobakk bruk som tobakk er fortsatt blir introdusert inn i systemet ditt. Det er rett og slett blir levert annerledes.

Bruksanvisning

•  Klipp ut eller bite av den avkortet slutten av sigar med en sigar trimmer eller tennene. Du kan fortelle avkortet slutten fordi den har en liten tobakk cap limt på slutten for å forsegle sigar. Dette er også slutten der sigar merkevare er vanligvis pakket rundt sigar. Vær forsiktig så du ikke å kutte for mye eller du vil miste noe av tobakk.

Sett den avskårne enden av sigar i munnen.

Hold flammen fra en fyrstikk eller butan lettere like under den andre enden av sigaren. Ikke la flammen å komme i kontakt med sigar. Rull sigar lett å tillate en enda brenne rundt slutten. Kantene skal sverte litt. Forsiktig blåse på sigar for å stabilisere brenne på sigar. Ikke pust inn røyken.

Tygg lett på slutten av sigar i munnen. Trekke mer av det inn i munnen din hvis du ikke har nok å tygge på. Du ønsker å fukte enden av sigaren mens tygge på den akkurat nok til å frigjøre smaken av tobakk hylster. Ikke tygg gjennom tobakk wrapper som dette vil frigjøre løs tobakk inn i munnen din. Rull sigar rundt slik at det blir tygd jevnt.

Kast sigar hvis det har brent helt ned, eller hvis du ikke lenger er i stand til å smake tobakk som smaken har sivet helt inn i munnen din. Sigarer kan ta alt fra 30 minutter til over en time å full røyke.

Tips og advarsler

 • Du kan hoppe over belysningen av sigar hvis du ønsker. Noen røykere bare tygge på ubelyst sigarer mens andre liker å tygge på dem etter at de har vært tent
 • Sigarer er bare ment for dem som er av en myndig for å kjøpe og nyte dem. I de fleste steder, er dette 18 år, samme alder minimum for kjøp av sigaretter og alle tobakksprodukter.
 • Tygge eller røyke sigarer utgjøre en helserisiko. Referere til American Cancer Society nettside for mer informasjon.

Hvordan slutte å røyke sigaretter / sigarer

Hvordan slutte å røyke sigaretter / sigarer


Fritt fører til sykdommer slik som kreft og hjertesykdom. Sigarettrøyking relaterte dødsfall står for en av fem dødsfall årlig blant amerikanerne, ifølge Centers for Disease Control and Prevention. Mens mange sigar røykere ikke inhalerer røyken, inneholder sigarer like mange giftige kjemikalier som sigaretter inneholder. Ifølge National Cancer Institute, kan en premie sigar inneholde så mye tobakk som en pakke sigaretter. Til tross for de syke effektene av røyking, prøver å slutte og bor tobakksfritt forblir vanskelig på grunn av tobakksavhengighet.

Hvordan slutte å røyke sigaretter / sigarer

•  Lag en avslutt-smoking plan. Din plan bør inneholde utarbeide et støttesystem som venner og familie. Opprett en journal og skrive ned de triggere som gjør at du ønsker å røyke, som kan inkludere alkoholforbruk eller stress. Skriv ned grunnene du vil slutte.

Sett en dato i kalenderen for å slutte å røyke og holde seg til den datoen. Planlegg en dato tett på din kalender, i stedet for lengre unna. Vente til siste dag i måneden kan gjøre du ombestemmer deg om å slutte.

distrahere deg fra å røyke og atferd som vanligvis går med den. Endre rutine kan hjelpe distrahere deg fra trangen til å røyke. Gå en tur eller trener kan være et sunnere alternativ.

Prøv nikotinerstatnings medisiner, som inkluderer nikotintyggegummi, nikotin pastiller eller nikotinplaster. Hvis over-the-counter metoder ikke fungerer, ta kontakt med legen din om reseptbelagte medisiner, for eksempel bupropion eller vareniklin.

Fjern eventuelle gjenværende sigaretter eller sigarer i ditt hjem. Bli kvitt askebegre. Forlate tyggegummi eller hard candy rundt huset for å erstatte de cravings.

Koble med en mental helse profesjonell hvis du føler andre alternativer har mislyktes. Ringe en støttetelefon for å komme deg gjennom en craving.

Hint

 • Abstinenssymptomer kan vare noen uker. Husk at symptomene er bare midlertidig.
 • Unngå venner eller familie som røyker rundt deg.
 • Unngå røyking på dagen at du avslutter.
 • Ikke gi inn dine krav. Dette vil tillate deg å begrunne hvorfor du tror du bør røyke.
 • Unngå kaffe og alkohol når slutte å røyke.

Hvordan å fukte en Baby hodebunn

Hvordan å fukte en Baby hodebunn


En babyens huden er mye mer sensitiv enn den for en voksen person, og krever mer oppmerksomhet også. Kommersielle sjampo og kremer kan gi irritasjon og legge til problemer som vugge cap eller eksem. Ved hjelp av naturlige sjampoer, oljer og kremer kan bidra til å gjenopprette fuktigheten på babyens sensitiv hodebunn og forhindre ytterligere irritasjon. Bruk av disse naturlige oljer, sjampo og kremer under bad tid kan bidra til å lindre ubehag og holde babyens hodebunnen sunn.

Hvordan å fukte en Baby hodebunn

til babyolje til vannet under bad tid for å hjelpe åpne porer og tillate hodebunnen til å puste. Hell en teskje babyolje inn i et stort bad eller en halv teskje for et mindre bad, og hell forsiktig oljeholdig vann på babyens hodebunn. Sakte massere hodebunnen, og la oljeholdig vann å sitte i ca fem minutter, deretter forsiktig vaske det av med sjampo og fjerne lunkent vann. Velg en babyolje som er naturlig og duft-free for å hindre ytterligere irritasjon.

Bruk en mild, luktfri, fuktighetsgivende baby shampoo som er fri for fargestoffer og sulfater. Sjampoer som bruker naturlige ingredienser som kamille og planteekstrakt kan hjelpe lindre tørr hodebunn og fukte den. Hell en halv teskje på hendene, og massere forsiktig sjampo inn i babyens hodebunnen med fingrene. Skyll sjampo av med rent lunkent vann, og forsiktig klapp håret med et mykt håndkle for å tørke den.

Masser en lukt-og dye-gratis baby lotion eller hodebunn salve på babyens hode. Disse kremer og salver er spesielt laget for sensitiv hud problemer og gi den fuktighet som trengs for å pleie babyens hodebunnen. Fargestoffer og kremer salver uten parfyme og også bidra til å forhindre ytterligere irritasjon og hudinfeksjon oppstår. Disse kremer og salver kan stå på babyens hodebunnen over natten eller til bad tid fordi de ikke vil irritere babyens sensitiv hud.

Påfør en organisk extra virgin olivenolje til naturlig fukte babyens hodebunnen. Økologisk extra virgin olivenolje er lav i syre og kan hjelpe hydrat tørr babyhud. Hell en halv teskje olivenolje i håndflaten din, og gni det sammen med begge hender. Arbeid forsiktig olivenolje i babyens hodebunnen, og la den sitte i en time. Vask olivenolje unna med sjampo og lunkent vann, deretter forsiktig klapp tørr med et mykt håndkle.

Hvordan å fukte Ekstremt tørr hud

Hvordan å fukte Ekstremt tørr hud


Ekstremt tørr hud ser tørr og ofte føles stram og ubehagelig. Svært tørr hud er ofte chapped, skjellende og kløende i ulike områder av kroppen. Ytre forhold som vind, varme eller kalde temperaturer eller til og med aircondition kan bidra til veldig tørr hud. Redusere eksterne irritanter til huden og fuktighetsgivende er de beste måter å lindre tilstanden. Interne endringer som for eksempel å drikke mer vann og spise sunt også øke hudens fuktighet.

Bruksanvisning

Metoder for å Fukte Ekstremt tørr hud

•  Påfør fuktighetskremer. Selv for svært tørr hud, start med det grunnleggende. Fuktighetskremer fungerer ved å forsegle huden din slik at vannet ikke kan fordampe like lett. Oljebaserte kremer være på huden lenger. Påfør fuktighetskremer etter bading. Lett tørke ut huden etter bading og bruke fuktighetskrem mens huden fortsatt er fuktig. Dette vil holde vannet på overflaten av huden i en lengre tidsperiode. Ifølge Mayo Clinic, bruker fuktighetskremer som inneholder melkesyre og urea.

Bade i varme i stedet for varmt vann, for ikke lenger enn 15 minutter. Lange, varme bad og dusj fjerner oljer fra huden din. Også bruke milde rensekremer i stedet for såpe. Ingredienser i såpe er ofte tørking og kan omfatte sterke kjemikalier. Hvis du bruker en såpe, velg milde såper laget med oljer eller fett.

Bruk perfume- og dye-fri vaskemiddel. Ikke bruk sterke vaskemidler, da rester kan irritere og videre tørke ut huden. Wear naturlig fiber klær som det gjorde med bomull, hamp, bambus eller silke.

Kjør en luftfukter. Luft inne i et hjem kan være tørr og fjerne fuktighet fra huden din. En luftfukter er en enhet som tilfører fuktighet tilbake i luften. Ekstra fuktighet bør bidra til å avlaste tørr, kløende hud.

Spis sunt og drikk vann. Ifølge Holistisk Online, bør du drikke to liter vann om dagen. Spis en kombinasjon av sunn mat som grønnsaker, nøtter, frø, frukt og korn. Øk mengden av rå grønnsaker du spiser for å få full vitamin fordeler. Legg matvarer som egg, løk, asparges og hvitløk til kosthold. Svovelinnholdet i disse matvarene øker hudens glatthet. Begrense koffein og alkohol, som de fjerne fuktighet fra kroppen, og unngår raffinert sukker.

Ta kontakt med en hudlege for ekstremt tørr hud. Når huden er veldig tørr, kan mer alvorlige hudsykdommer som iktyose, psoriasis eller eksem være årsaken. Uten behandling kan huden din bli infisert. Legen kan foreskrive kremer og salver, steroider eller antihistaminer i tillegg til fuktighetsgivende diett du utføre for å bekjempe ekstrem tørrhet.

Farene ved Smokeless Tobacco, Sigarer og Rør

Farene ved Smokeless Tobacco, Sigarer og Rør


Sigarettrøyking har vært knyttet til lungekreft, hjertesykdom og mange luftveisproblemer. Noen slår til alternativer til sigaretter i form av røykfri tobakk og snus. Andre røyke rør og sigarer. Men alle kommer med sine egne helserisiko.

Nikotin Effects

Nikotin, en naturlig forekommende stimulant i tobakk, kan være giftige dersom det tas i tilstrekkelig høye doser, som ikke er mengden av nikotin absorbert av tobakksbruk. Nikotin er et avhengighetsskapende stoff som gjør at brukeren føler seg våken i starten, deretter avslappet med fortsatt bruk. Nikotin øker pulsen, spesielt i nye brukere, senker hudtemperatur og reduserer blodstrømmen til ekstremiteter. Denne økningen risiko for hjertesykdom og slag.

Farene ved Smoke

Alle former for tobakksrøyk er farlig på grunn av de mange kjemikalier som finnes i den, og deres innvirkning på menneskekroppen. Røyk inneholder tjære, som har tusenvis av kjemikalier, inkludert de som er kjent for å forårsake kreft. Andre kjemikalier som finnes i tobakksrøk omfatter cyanid, benzen, formaldehyd, metanol, acetylen, ammoniakk, karbonmonoksid og nitrogenoksid.

Passiv røyking er en konstant fare for folk rundt en røyker. Nonsmokers kan inhalere de samme kjemikaliene fra passiv røyking som de ville ble de røyke tobakk selv.

Smokeless Tobacco

Snus er finmalt eller opprevet slik at det kan brukes som snus eller plassert mellom kinnet og tyggegummi. Større tobakksblader kan også tygges. Mens snus ikke er brent, fortsatt inneholder det samme skadelige elementer, inkludert 28 kjemikalier kjent for å forårsake kreft. Faktisk, fordi tobakk er direkte eksponert mot det myke vevet i munnen eller slimhinner i nese, utgjør det en større risiko for å utvikle kreft i munnhulen.

The National Cancer Institute og andre offentlige helseorganisasjoner har publisert omfattende data om farene ved snus.

Sigarer og rør

Noen mennesker tror at røyking sigarer og rør er tryggere enn å røyke sigaretter fordi røyken ikke inhaleres direkte av brukeren. Sigar og piperøyking er fortsatt farlig, men. Selv om rør og sigar tobakk har færre tilsetningsstoffer enn sigaretter, er kreftfremkallende stoffer og andre farlige kjemikalier likevel funnet i røyken. Denne røyken kommer inn i røyker munn ufiltrert, noe som eksponerer munnen til større konsentrasjoner av disse kjemikaliene, som fører til en økt risiko for leppe, munn og hals kreft.

I tillegg er passiv røyking fra rør og sigar tobakk like farlig som for sigaretter, som inhaleres av de røyker og menneskene rundt ham eller henne.

Hvordan Fukt et rom uten en luftfukter

Lav luftfuktighet i luften av et rom kan forårsake uønskede effekter, både i komfort og helse. Et rom med lav luftfuktighet kan føle kaldere at den faktiske romtemperaturen, så øker fuktighetsnivået kan du spare penger på oppvarming kostnader. Fysiske tegn på en usunn luftfuktighet (under 35 prosent) er en tørr, skrapete følelse i hals, nese og hud på grunn av utilstrekkelig fuktighet; tørre slimhinner vil føre til å være mer utsatt for luftveissykdommer. Hvis du ikke eier en luftfukter, er det noen enkle grep du kan ta for å øke luftfuktigheten plass til et akseptabelt nivå.

Bruksanvisning

Mist luften i rommet med en sprayflaske ved å stå i midten av rommet og sprøyting i luften mot til toppen av veggene. Pass på å ikke mette vegger og møbler; flere små mistings en dag vil være mer effektivt at en tung sprøyting.

Legg et fuktig håndkle over varmen lufthull i rommet du ønsker å fukte. Når din ovn sykluser på, vil den varme luften tvinge vannet fra håndkleet i den tørre luften i rommet.

Sett en bolle med vann i nærheten av en varmeventil i den tørre rom. Luften fra ovnen fan vil sirkulere fordampe vann, opprettholde høyere luftfuktigheten i rommet ditt.

Slik Cure hodepine med Sigarer

Den helbredende egenskaper av akupunktur har spredd seg langt fra sine røtter i den gamle Orient. Praktiseres over hele verden som en alternativ form for medisin, er akupunktur kunsten å sette nåler i visse trykkpunkter på kroppen for å lindre smerter fra nesten enhver sykdom, fra forstoppelse til ekstreme migrene. Hånd i hånd med denne behandlingen går praksisen med å bruke en moxa sigar å behandle hodepine og migrene. Teorien sier at smerten er forårsaket av blokkering av chi, eller positiv energi, i hele kroppen. Varmen fra moxa sigar kan brukes som en selvstendig behandling, og kan hjelpe sirkulasjonen av chi gjennom kroppen din til å lindre smerte.

Bruksanvisning

•  Skaff en moxa sigar i et helse spesialitet butikken, en akupunktør eller Internett.

Lys ene enden av moxa sigar med en fyrstikk eller lighter. Sigar vil ikke ild eller røyk, men vil vokse varmt.

Hold moxa sigar over huden, ikke mer enn to inches. Huden begynner å varme og muligens blir røde; når huden er rød flytte til et annet område.

Påfør sigar til templene og kronen av hodet. Andre områder av hodet, for eksempel toppen av kjeven eller baksiden av halsen, kan behandles, avhengig av den type hodepine.

Slukk sigar ved å dyppe enden lett i rent vann. Sigar vil ikke gå ut på egen hånd, så sørg for at det er helt ut før du setter den ned.

Tips og advarsler

 • Mens moxa sigar regnes som en selv-behandling, ikke forsøk å utføre akupunktur på deg selv eller noen andre hvis du ikke har blitt opplært til å gjøre det.
 • Aldri bruke en moxa sigar til sensitive områder som øyne, munn eller kjønnsorganer. Hvis du opplever smerte eller brenning når du bruker moxa sigar, slutte å bruke det og ta kontakt med en akupunktur ekspert eller lege.

Hvordan oppmuntre noen å slutte å røyke sigarer

Hvordan oppmuntre noen å slutte å røyke sigarer


Når regnes et statussymbol for overklassen, ble sigar røyking senere innså å være skadelig for din generelle helse. Det kan føre til kreft i munnen, strupehodet, spiserøret og tungen. Til tross for dette moderne kunnskap, det er en økning i sigar røyking blant kvinner og unge voksne. Det er blader, reklame, kjendiser og til og med presidenter som glamorize sigar røyking. Du kan hjelpe din kjære slutte. Iverksette tiltak i en ikke-griner veien og la de røyker vet at du elsker ham og vil at han skal leve lenger.

Bruksanvisning

Hjelpe uten griner

•  Begynn i det små. Ideelt sett vente til de røyker gir deg en indikasjon på at han ønsker å slutte å røyke sigarer. Det er ingen måte å få ham til å slutte hvis han har ingen intensjon eller ønske å gjøre det. Når linjen for samtalen er åpen, kan du gi din støtte. La ham vite at du er der for ham, og vil gjerne gi ham forslag eller hjelpe på noen måte.

Oppmuntre sigar røyker å ringe deg når som helst de første ukene han prøver å slutte. Han vil gå gjennom abstinenssymptomer og trenger noen han kan stole på for støtte. Etter den første seponeringsperiode, holde jevnlig kontakt, slik at han føler seg oppmuntret ennå ansvarlige. Alltid la ham vite hvor stolt du er. Kvitter vanskelighetsgraden og selvkontroll er involvert i å slutte sigarer.

Fortell røyker for å holde seg borte fra stressende situasjoner for den første måneden. Det kan være en god tid å starte noe nytt som han alltid har vært interessert i, som en boksing klasse, kunst klasse eller en voksen idrett liga. Vi presenterer en sunn ny trend inn i livet hans kan også hjelpe med noen vektøkning han er bekymret over å slutte å røyke.

Hold røyker opptatt de første vanskelige ukene. Inviter ham over ofte. Watch TV-programmer sammen. Lage mat sammen. Prøv fantastiske nye restauranter sammen. Tillat for humørsvingninger og holde en positiv holdning. Legge til litt moro under den første overgangen vil distrahere ham og hjelpe tiden til å gå raskere.

Tips og advarsler

 • Har alltid snacks tilgjengelig når du er sammen.

Hva er farene ved sigar røyking?

Hva er farene ved sigar røyking?


Røyking er dårlig for deg - det er et kjent faktum. Men når det kommer til sigar røyking, farene er ikke så klart, eller som kjente og brukere er ikke så bakvasket som sigarett røykere. Mange antar sigar røyking er tryggere enn sigarettrøyking, og at risikoen for kreft er lavere. Denne artikkelen oppklarer noen av misforståelsene og skisserer farene ved sigar røyking.

Tobakk

I motsetning til sigaretter, sigarer kommer i mange forskjellige former og størrelser, noe som måler opp til 7 inches lange. Større sigarer har mellom 5 og 17 gram tobakk, og en sigar kan bære samme mengde tobakk som en pakke sigaretter. De tre mest skadelige bestanddeler i tobakks er nikotin, tjære og karbonmonoksid, alle svært skadelig for kroppen.

Avhengighet

Når du røyker en sigar, absorbere deg nikotin gjennom munnen fôr. Det sprer deretter inn i spytt i mengder tilstrekkelige nok til å avle en avhengighet. Innånding er ikke nødvendig for at dette skal skje. Selv om det vanligvis tar 1 til 2 timer å røyke en sigar, den inneholder mye mer nikotin enn en sigarett, noe som gjør avhengighet meget mulig.

Kreft

Sigar røyking kan føre til ulike typer kreft, hovedsakelig de som er knyttet til munnhulen (munn, leppe, tunge, svelg og strupehode). Tap av tenner, kreft i strupehodet og lungekreft er tre av de mest vanlige plager forårsaket av sigar røyking. Sigar røykere som ikke innhalere er dobbelt så sannsynlig å utvikle lungekreft som ikke-røykere.

Miljø

Når sigar røyk slippes ut i luften, er det kjent som second-hand, passive eller miljømessige tobakksrøyk (ETS). ETS fra sigar røyk inneholder giftstoffer og irritanter (karbonmonoksid og nikotin), pluss karsinogener (benzen, arsen og hydrokarboner). Fordi en sigar har mer tobakk enn en sigarett, utgivelser det flere ETS.

Erektil dysfunksjon

Sigar røyking kan føre til erektil dysfunksjon hos menn. På grunn av den negative effekten sigar røyking har på hormoner, nervesystemet og sirkulasjonen, røykere er dobbelt så sannsynlig å oppleve impotens som ikke-røykere. Studier viser også at eksponering for passiv røyking kan føre til erektil dysfunksjon også.

Avslutte

Det er aldri lett å slutte et vanedannende stoff. Men slutte sigarer reduserer din helse og miljørisiko og forbedrer din generelle livskvalitet - din puls, blodtrykk og pust blir mer balansert. Disse forbedringene er noen ganger sett umiddelbart etter røykeslutt.

Hvordan Fukte tørre føtter

Hvordan Fukte tørre føtter


Røff, skjellende føtter er ofte et resultat av dårlig omsorg for føtter. Går barbeint om sommeren, kalde, tørre vintre og omsorgssvikt er alle årsaker til tørre, sprukne føtter. Forynge huden på føttene i noen få enkle trinn og kysse grov, sløvt hæler farvel.

Bruksanvisning

Sug føttene i varmt vann i ti minutter. Håndkle tørt.

Skrubb føttene med en pimpstein. Bruke ekstra tid på å jobbe hud som er veldig sløvt og tørr.

Skyll føttene med vann og vask med en mild såpe. Tørre føtter grundig med et mykt håndkle.

Gni din favoritt fuktighetskrem til føttene. Bruk en stor mengde lotion og gni godt.

Sett et tykt lag med vaselin på toppen av fuktighetskrem. Arbeid vaselin i godt, men la et lag oppå huden.

Wrap plastfolie rundt føttene. Vær sikker på å forlate ingen hud eksponert. Sove med plastfolie på føttene.

Fjern plastfolie før du dusjer om morgenen. Vask føttene med en mild såpe. Tørt og re-fukte med din favoritt lotion.

Tips og advarsler

 • En profesjonell pedikyr er en flott og avslappende måte å ha død hud og hard hud fjernet fra føttene.
 • Gjenta behandlinger inntil føtter er myke og flasse gratis.
 • Bruk bag balsam i stedet for vaselin. Finn det i dyre omsorg delen av din favoritt butikk.
 • Vær forsiktig når du går med plastfolie på føttene som det er svært glatt.

Hvordan å fukte tørr hud Med Sea Salt

Hvordan å fukte tørr hud Med Sea Salt


Saltvann er en fin måte å fukte tørr, skadet hud! Sommersolen kan tørke huden, men den tørre vinterluft kan gjøre like mye skade. Folk har vært bading i salte vannet i hundrevis av år som søker kurer av alle typer. Med gode forberedelser, kan havsalt gi deg noen lettelse fra tørr, vinteren hud.

Bruksanvisning

•  Havsalt kan kjøpes i dagligvarebutikken; vil du vanligvis finne den med bakevarer. Saltkrystallene er meget større enn vanlig bordsalt, og er avledet fra sjøvann.

Glycerin kan bli funnet i det reneste form på de fleste stoff eller skjønnhet butikker. Hvis du er allergisk mot fuktighetsgivende produkter som inneholder kunstige dufter, kan ren glyserin være et bedre valg for deg.

Bland ca en kopp havsalt krystaller med nok glyserin å få salt til å holde sammen. Det er lurt å gjøre mix rett før du bader eller dusj.

Etter bading, mens kroppen fortsatt er våt, gni havsalt og glyserin blandingen over fuktig hud ved hjelp av et bad svamp. Havsalt er en naturlig exfoliant som vil fjerne den tørre huden.

Skyll saltet og glyserin bort og nyte myk, silkeaktig hud!

Tips og advarsler

 • Du kan kjøpe Dead Sea Salt Body Scrub hvis du ikke ønsker å lage din egen
 • Sjekk Resources nedenfor for å finne flere måter å naturlig omsorg for tørr hud
 • Ikke skrubb for hardt! Du bør starte ut forsiktig så du ikke skader øm, tørr hud.

Filtrerte Sigarer Vs. Sigaretter

Filtrerte Sigarer Vs. Sigaretter


Mens filtrerte sigarer og sigaretter er fylt med tobakk, de varierer i noen viktige måter. Ifølge National Cancer Institute, men begge utgjøre lignende helserisiko.

Filtrerte Cigars

Tobakken som brukes i filtrerte sigarer er enten alderen, gjæret eller begge å tilegner tobakk med forskjellige smaker. Tobakken i en sigar er aldri en blanding av mer enn en type. Mens røyken fra tradisjonelle sigarer ikke inhaleres helt ned i lungene, mange filtrert sigar røykere gjøre det. Filtrerte sigarer inneholder generelt omtrent ett gram tobakk.

Sigaretter

Sigaretter blir fylt med en blanding av forskjellige tobakktyper, men at tobakk er aldri alderen eller fermentert. De fleste, men ikke alle, sigaretter kommer med filtre vedlagt. Sigarettrøyk er tradisjonelt inhalert helt ned i lungene. En gjennomsnittlig sigaretten inneholder omtrent ett gram tobakk.

Helse Bekymringer

På grunn av typen av tobakk i sigarer, er deres røyk signifikant mer toksisk enn den for sigaretter. The National Cancer Institute advarer at selv de som ikke helt inhalerer sigar røyk er fortsatt utsette sin munn og lepper til kreftfremkallende og deres organer til vanedannende nikotin.

Hvordan å fukte nesen Med Glycerin

Hvordan å fukte nesen Med Glycerin


Mange som har allergi eller andre forhold som bihulebetennelse er kjent med byrden av å ha en tørr nese. Du kan berolige nesen ved å bruke glyserin. Glyserin er kjent for å være en fuktighetsbevarer, som betyr at den fukter huden og tetninger i fuktighet. Den er fargeløs, luktfri og søt. Glycerin er trygt nok for intern bruk, og det vil bidra til å fukte huden, inkludert blemmer hud. Når den brukes på nesen, vil det bidra til hydrat det også.

Bruksanvisning

•  Få en flaske glyserin fra apotek eller supermarked.

Hell litt glyserin på en Q-tip eller bomullsdott.

Masser glyserin i hvert nesebor for å berolige en tørr nese. Du kan massere det inn ved hjelp av Q-tip, bomullsdott eller ren finger. Dette vil bidra til å fukte nesen og hindre at den tørker ut. Glyserin er kjent som et anti-fordampning forbindelsen som øker hydrering. Gjenta når nesen føles tørr igjen.

Hvordan Fukt nesen

Nesen utfører en viktig rolle i god helse, primært ved å filtrere luften som vi puster. Når nesen tørker ut, er det ikke bare gjør deg mer utsatt for bakterier, men kan også føre til neseblod og bihuleproblemer. Det er viktig å holde fuktighet i nesen, spesielt når luften er tørrere enn gjennomsnittet. The March of Dimes sier at det er visse skritt du kan ta for å trygt fukte nesen uten medisinering.

Bruksanvisning

Kjøp ikke-medisinert nasal saltvann spray eller dråper fra apoteket, og spray saltvann i hvert nesebor i henhold til produsentens anvisninger.

Hev den samlede luftfuktigheten i hjemmet ved hjelp av en luftfukter eller vaporizer, særlig om vinteren når din ovn tørker ut inneluften. Hvis du ikke har en luftfukter eller vaporizer, kan du varme opp en kjele med vann på ovnen for å øke luftfuktigheten i hjemmet ditt.

Ta en varm dusj og la vannet spray i nesen, tar seg ikke å inhalere vannet.

Tips og advarsler

 • Medisinert nesespray og dråper kan forverre en tørr nese og gjøre problemet verre.

Kan Uten Sigarer forårsake hodepine?

Sigarer, som sigaretter, kan forårsake hodepine av røyking og ved passiv røyking. Sigarer er større enn sigaretter, noe som betyr en stor mengde tobakkblader i en enkelt cigar. Kombinert med utsiden dekker - laget med en tobakk blad eller en annen wrapper som inneholder tobakk - en enkelt sigar kan noen ganger ha like mye tobakk som en pakke sigaretter.

Den nikotin som finnes i tobakk stimulerer vaskulær aktivitet i hjernen og ganglion nerver i baksiden av halsen. Stimulering av disse områdene bidrar til hodepine. De som røyker og også lider av cluster hodepine - hodepine som påvirker øynene eller templer - kan redusere sine hodepine av å røyke mindre eller slutte.

Passiv røyking er ofte en hodepine trigger. Røyk allergier og lukt følsomhet kan forårsake migrene i noen. Tenker på at, på grunn av den store mengden av tobakk som inneholdes i en sigar, sigarer brenner lenger og dermed avgi mer røyk. Dette gjør dem til en forlenget hodepine trigger.

Nikotin nivåer i SigarerSigar røyking i USA har nesten doblet siden 1993, ifølge Memorial Sloan-Kettering Cancer Center. Faren for sigarettrøyking er godt kjent, men sigarer kan inneholde like mye, eller mer, nikotin og være like skadelig.

Expert Insight

Sigarer varierer i størrelse og i den type av tobakk inneholdt. The National Cancer Institute rapporterer at sigarer kan inneholde opp til 20 gram tobakk og derfor høyere nivåer av nikotin. Videre heter det at en sigar kan levere så mye nikotin som en pakke sigaretter instituttet. Sigarer kan også variere i hvor lang tid de tar å røyke med noen av de større sigarer tar opptil to timer å fullføre.

Effekter

På grunn av den høye nivåer av nikotin, sigarer er vanedannende. Røykere inhalerer nikotin i lungene, absorbere det gjennom slimhinnen i munnen og direkte utsett lepper, munn, tunge og strupehode til de kjemikalier som finnes i sigar.

Betraktninger

Selv sigar røykere ikke inhalerer, høye nivåer av nikotin mener de fortsatt er sannsynlig å bli avhengig og ha større risiko for ulike typer kreft, hjerte- og lungesykdommer.

Hvordan Klar en sigar i Smoke

Hvordan Klar en sigar i Smoke


En god sigar er noe å nytes, sine subtile smaker nytes sakte. For å få en best mulig opplevelse ut av en sigar, trenger spesiell omsorg for å bli tatt mens det blir forberedt på å være røkt. Feil å kutte en sigar, eller tenne det på feil måte, negativt vil påvirke sigar smak.

Bruksanvisning

•  Skjær hetten av sigar. Hetten er den lukkede enden av sigar som brukes for å holde wrapper fra å rakne. Bruk en kutter spesielt utviklet for sigarer for de beste resultatene. En dobbel-blader giljotin sigar cutter er den enkleste å bruke for en ny sigar røyker. Plasser enden cap i kutteren og jevnt og raskt kutte 1/2 tommers eller så fra hetten. Hvis du kutter for mye, vil den sigar begynner å rakne, for lite, og det vil være vanskelig å trekke luft gjennom lokket.

Light a wooden eller sedertre kamp, ​​eller bruke en butan lighter. Hold enden av sigaren i en 90 graders vinkel over flammen. Ikke la flammen å faktisk berøre sigar. Sakte rotere spissen over flammen til det er en glødende ring hele veien rundt sigar. Ta av sigar ovenfra flammen og blåse forsiktig rundt tuppen for å jevne ut brenne.

Plasser sigar i munnen og ta en puff. Noen sigar røykere anbefaler at den første puff bør være utover for å fordrive rester fra belysning kilde. Dette er helt opp til personlige preferanser.

Nyte sigar. En sigar er ikke ment å være røkt raskt. Trekk luft inn i munnen din i en lang langsom dra. Tillate røyken for å rulle over tungen for å oppleve smaken. Blås ut røyken når du er klar. Prøv å ikke ta en puff på sigar mer enn en gang i noen minutter. Røyke en sigar for fort kan negativt påvirke smaken.

Tips og advarsler

 • De fleste sigarer kjøpt fra tobakks har blitt riktig alderen. Hvis du kjøper en sigar direkte fra en produsent, kan sigar trenger å bli plassert i en skikkelig sigar humidor i minst seks måneder, og muligens opp til et år.
 • Ikke fullt inhalerer sigar røyk inn i lungene. Sigar røyken er ikke ment å være fullt innånding. Unngå å bruke en kniv eller en saks til å klippe en sigar som det kan knuse cap, rive wrapper eller opprette en ujevn kutt, som alle fører til en ubehagelig røyking opplevelse. Når du er ferdig å røyke, la sigar å slukke på egen hånd. Knusing ut en sigar lanserer en sterk ubehagelig duft og anses som dårlig etikette.

Hva er indiske Sigarer?

Hva er indiske Sigarer?


Indian sigarer, også kalt beedis eller bidis, er små, håndrullede sigarer laget av billig, lavgradig tobakk innpakket i tykke blader bundet sammen med en snor. Beedis er vanligvis tilgjengelig i en rekke varianter, inkludert jordbær, mango, kanel, nellik, kirsebær og vanilje. Inngåelse av beedis er en hytte industrien i India og Sørøst-Asia, der kvinnelige beedi valser gjøre om 1000 beedis en dag, tjene rundt 80 cent for deres arbeidskraft.

Sammensetning

Indiske sigarer er laget ved å pakke løs tobakk i en ikke-porøs tendu eller temburni blad, som er knyttet lukket med fargerik streng. Beedis er vanligvis mindre og inneholder mindre tobakk enn sigaretter, men krever dypere inhaling å holde tent på grunn av den tykke blad innpakning.

Helseeffekter

Centers for Disease Control og Prevention (CDC) har funnet ut at beedis avgir mer nikotin, tjære og karbonmonoksid enn vanlige sigaretter. CDC fortsetter med å si at beedis inneholde opptil fem ganger nikotin som standard sigaretter. American Lung Association sier at beedi røyk inneholder fem ganger så mye tjære som vanlig sigarettrøyk. Fordi beedis er ikke veldig populær utenfor Sørøst-Asia, har bare begrenset forskning på de langsiktige helseeffekter av beedis blitt gjennomført i USA.

Sørøst-Asia

Bidi sigarer er populært i Sørøst-Asia med lavere inntekt folk på grunn av deres lave kostnader. En pakke med 20 beedis koste litt mer enn en importert vanlig sigarett. Beedis sto for 48 prosent av all tobakk bruk i India i 2008.

Utenfor Sørøst-Asia

I USA, er importert indiske sigarer beskattes med høyere importert sigarett rente, i motsetning til den nedre sigar rate. Alle beedi bunter selges i USA må bære Surgeon General helse advarsel og en skatt stempel. Flavored beedis er utestengt fra salg sammen med andre smakstilsatt tobakk i USA, Canada og flere EU-land.

Hvordan å se etter om en sigar Er Fresh

Hvordan å se etter om en sigar Er Fresh


Velg en sigar som har en fantastisk aroma, en behagelig ettersmak og er veldig frisk. Selv om det er litt mer kunst enn vitenskap, er det en rekke ting du kan gjøre for å sjekke friskhet av din sigar.

Bruksanvisning

•  Be om å se sigar du kjøper eller røyke på nært hold. Du må se på, ta på og lukte sigar for å få et bedre inntrykk av sin friskhet. Sjekk eller be om sigar ringstørrelse. Standard størrelse er 1 / 64th av en tomme og større størrelser vurderes som bedre kvalitet. Selv om dette ikke kan fastslå friskhet, kan det avgjøre omsorg satt i sigar.

Smell sigar for en skarp aroma. Hvis du ikke umiddelbart kan lukte en sterk, tilfredsstillende sigar aroma så kan det være flau eller holdes under dårlige forhold.

Ta sigar mellom fingrene og trykk litt. Det bør være svampete nok til at du kan komprimere det, men sterk nok til å motstå noen varig innrykk.

Se etter en liten bit av blomst i sigar, som det er en skikkelig tegn på tilstrekkelig aldring. Dette vil vises som små prikker på sigar.

Spør tobakks om råd hvis du fortsatt har problemer med å bestemme friskhet. Bruke sin erfaring til din fordel. De vil gjerne gi deg råd om de beste kvalitet sigarer og vil foreslå andre for deg å kjøpe.

Forskjellene mellom Sigarer og sigaretter

Forskjellene mellom Sigarer og sigaretter


Sigarer og sigaretter bruke en annen type tobakk. Mens sigarer består av en enkelt gjæret og luft-kurert tobakk, sigaretter inneholder en blanding av flere tobakker som ikke er gjæret. Sigarer er større enn sigaretter, varierer i størrelse og lengde, og inneholder fra ett til 20 gram tobakk. I USA, er tre størrelser av sigarer markedsføres, inkludert små sigarer som ligner sigaretter, mellomstore sigarillos og store sigarer. Alle sigaretter er samme størrelse; hver og en inneholder ett gram tobakk.

Røyk

Fordi sigartobakk fermenteres, det har en større konsentrasjon av nitrosaminer, som er en av de store kreftfremkallende forbindelser som finnes i tobakksprodukter. Sammenlignet med sigaretter, sigarer er større og tar lengre tid å røyke. Deres røyk utgivelser derfor flere nitrosaminer, tjære, hydrokarboner, ammoniakk kadmium og karbonmonoksid, ifølge National Cancer Institute. I motsetning til sigarettpakkemaskiner, er sigar innpakning ikke-porøs, noe som fører til ufullstendig forbrenning av tobakk og mer giftstoffer som dannes i luft. I tillegg avgir en sigar mer passiv røyking enn en sigarett, poserer en større helsefare for røykere som er utsatt for det.

Filtre og emballasje

I motsetning til sigaretter, sigarer trenger ikke ha filtre, som senker inntak av nikotin og tjære. Helseadvarsler fra Surgeon General er ikke nødvendig på sigar emballasje, men obligatorisk på pakker av andre tobakksprodukter.

Typer kreft

Fordi de fleste sigar røykere ikke inhalerer, sine priser av lungesykdom, lungekreft og hjertesykdommer er lavere enn de av sigarett røykere. I motsetning til sigarett-røykerne, sigar røykere vanligvis utvikle nakken eller hodet kreft. Uavhengig av om de inhalerer, sigarett og sigar røykere utsetter sin munnhule, svelg og hals til giftstoffer i røyk, ifølge National Cancer Institute. Fordi spytt inneholder disse giftstoffene er svelget, begge typer røykere risikerer magekreft. I likhet med sigaretter, de kjemikaliene som har blitt lagt til sigar tobakk er ikke regulert og trenger ikke å bli publisert for offentlig visning.

Nikotin

Avhengig av størrelsen, kan en sigar inneholde så mye som 400 milligram nikotin. En sigarett inneholder omtrent et milligram av nikotin. Ifølge Quitsmokingsupport.com, mener forskerne at så lite som fem milligram nikotin per dag er tilstrekkelig til å resultere i avhengighet. Et daglig inntak av en sigar kan være nok til å påvirke hjernens kjemi. I motsetning til sigarett-røykerne, sigar røykere trenger å regelmessig bruke langt mindre sigarer for å opprettholde en avhengighet.