Digidexo.com

anosmi terapi

Delvis kneoperasjon Vann terapi øvelser

Hydroterapi er en annen betegnelse for vann terapi. Ifølge National Institute of Health, vann terapi øvelser føre til bedre muskelstyrke, bedre bevegelse og koordinasjon samtidig øke din delvis kneoperasjon stabilisering. Delvis kneoperasjon vann terapi øvelser kan øke utvinningsgraden etter operasjonen. De fleste øvelser som kan utføres på land blir lettere gjort i vann, i henhold til leddgikt fundament.

Stående Øvelser

Gjør milde rocking. Ifølge Artritt Foundation, mens du står i vannet, holder på siden av bassenget. Veldig forsiktig og sakte senke overkroppen til dine knebøyninger. Hold. Tilbake til oppreist stilling. Gjenta.

Gjør ben heiser. Stå med ryggen mot bassengets sider. Har vannet være minst midje dypt. Utvid armene slik at de hviler mot bassenget side og støtte overkroppen. Løft forsiktig dine svake beinet så langt du kan. Hold. Tilbake til utgangsposisjonen. Gjenta.

Walk the pool. Ifølge healthyme.com, mens i midje-dypt vann, gå bassenget omkrets. Vær sikker på å holde føttene på bassengbunnen. Hold på siden for stabilitet. Gå i ditt eget tempo. Som du føler deg komfortabel, øke hastigheten.

Utsatt Øvelser

Svømme-aktig manøver. For å øke kneet fleksibilitet, må du styrke hamstrings. Få i bassenget og stå vendt mot bassenget side. Hvil ansiktet på armene. Løft underkroppen til den er i flytestilling. Du vil være i liggende stilling. Forsiktig og sakte begynne å sparke bena som om du svømmer. Gjøre for bare noen få sekunder. Slapp av og gå tilbake til stående stilling. Gjenta. Denne øvelsen kan gjøres med det ene beinet berøre bassenget bunn og kirurgisk beinet rettet.

Hamstring curl. Mens i liggende stilling (med ansiktet ned, bena utvidet), forsiktig bøye kneet til foten din er ute av vannet.

Sittende Øvelser

Sitt på trappen. Få i bassenget til begge beina er i vannet. Vannet bør komme til minst mid-kalv området. Sakte og forsiktig sparke beinet som om å rette det. For større intensitet, fordype deg i vannet før det er midje dypt.

Bruk band. Mens du sitter på trappen, vikle en motstand band rundt dine svake beinet. Hold på bandet med begge hender. Trekk forsiktig tilbake på bandet til dine knebøyninger. Hold. Tilbake til utgangsposisjonen. Gjenta.

Fordeler med massasje terapi for Whiplash

Fordeler med massasje terapi for Whiplash


Whiplash er en av de vanligste skadene i bil ulykker, noen idretter og "headbanging" på en rockekonsert. Whiplash oppstår når halsen er jarred dramatisk fremover og bakover, eller vice versa, ved støt. I moderate tilfeller av whiplash, det er skade på bløtvev i nakken. I alvorlige whiplash, kan rotere plater og nerverøtter ned gjennom midten av ryggen også bli skadet. Vanlige symptomer på whiplash inkludere nakke-og ryggsmerter, hodepine, skuldersmerter og følelser av pins-og-nåler i armer og ben. Symptomer kan ikke merkes umiddelbart. Whiplash symptomer ofte ikke vises før dager etter påvirkning.

Massasje Øker oksygen / sirkulasjon

Når massasjeterapi utføres på kroppen, det øker blodsirkulasjonen. Når blodet reiser til områder som er skadet, bringer det en økt flyt av oksygen. Denne kombinasjonen av økt blod og oksygen hjelper mykt vev i hele halsen helbrede seg selv når de har blitt påvirket av whiplash.

Massasje reduserer spenningen

Massasje er en terapeutisk behandling som bidrar til å redusere følelsesmessig stress. Tension kan forverre symptomene på eventuelle skader. Massasje kan hjelpe en whiplash lidende leges raskere enn han ville gjort hvis han ikke fikk noen behandlinger som fokuserte på å slappe av mykt vev.

Massasje Eliminerer Triggerpunkter

Massasje bidrar til å eliminere triggerpunkter, som forverres, avtalte deler av muskel som ofte utvikler seg i en nakkesleng. Når triggerpunkt massasjeterapi påtrykkes disse knuter, som vanligvis finnes på undersiden av halsen og skallen, så vel som toppen av hodet og over øyet i nakkeslengskader, kan nakkesmerte og hodepine bli redusert.

Masssage øker utvalget av Motion

Visse massasje terapi teknikker innlemme noe som kalles "myofascial release." "Myofascielle" refererer til muskel og vev rundt bevegelige kroppsdeler, og "frigivelse" betyr at terapeuten vil manipulere muskelvevet og for å gi den større bevegelsesområde. I tillegg til myofascial arbeid, kan terapeuten utføre friksjons teknikker som hjelper bryte opp arrvev. Dette bidrar også til større spekter av bevegelse for klienten.

Advarsler

Sjekk med din primære omsorg lege før har en massasjeterapeut arbeidet med en nakkeslengskade.
Ikke søker massasje terapi behandling mindre enn 72 timer etter whiplash hendelsen. Skaden er ikke helt manifestere seg til da.

Tips

Massasje sammen med andre behandlinger (for eksempel fysioterapi og kiropraktikk arbeid), smertestillende medisiner og varme vil trolig gjøre de beste resultatene for noen med whiplash.

Virkningene av massasje terapi på Migrene

Migrene er ødeleggende hodepine forårsaket av endringer i et individs nervesystemet. Legene mener også at migrene er forårsaket av store endringer i blodtilførselen til hodet. Det er mange faktorer som bidrar til migrene, inkludert hormonelle endringer, kosthold, stressnivå og miljøfaktorer. I tillegg til alvorlig hodepine, kanskje migrenepasienter sliter med symptomer som kvalme, lyd og lysfølsomhet og svimmelhet. Noen pasienter som lider av migrene slå til massasje terapi for å lindre sine smerter.

Fordeler med Massasjeterapi

Noen pasienter velger massasje terapi for å bekjempe sine migrene fordi det er naturlig og ikke-invasiv. Terapien roer sentralnervesystemet ved å slappe av stramme muskler og redusere stress, utløser vanlig migrene. Når migrenepasienter rådføre seg med en lege, oppdaget de at over-the-counter medisiner kan faktisk føre til mer migrene hvis den ikke brukes riktig. Naturlige behandlinger som massasje terapi begrense risikoen for tilbakefall av hodepine forårsaket av medisinering. Noen pasienter som går for massasje terapi for sine migrene finne umiddelbar lindring. Andre pasienter opplever lettelse etter økter som omfatter flere uker.

Self-Massage for migrene hodepine

En pasient på jakt etter umiddelbar lindring fra en migrene hodepine kan bruke massasje på seg selv for å lindre smerten. Masserer webbing mellom tommelen og pekeren fingre på hver hånd i et halvt minutt kunne bidra til å avlaste noe av smerten i hodet ditt. Et annet område å massere for smertelindring er ca 1 cm over øyenbrynene. Finn det lille sporet over øynene dine og gni dette området med små sirkulære bevegelser for å lindre smerte. En annen smertelindring poeng er rett ved siden av øynene dine. Bruk den flate delen av to fingre på hver hånd til å massere ansiktet ditt rett ved siden av øynene dine. Da slapper deg og hjelper smertene avtar. For migrene smerter i baksiden av hodet, massasje rundt øret, som begynner omtrent en tomme over øret og jobbe deg rundt øret.

Profesjonelle Massasje terapeuter

Noen migrenepasienter kanskje foretrekker å gå til en profesjonell massasje terapeut for behandling. En profesjonell terapeut kan lære pasienten om massasje teknikker de kan bruke når smertene treff. En studie sitert i "Annals of Behavioral Medicine" fant at voksne som lider av migrene og gikk til massasje terapi hadde en nedgang i hodepine forekomster.

Når du velger en profesjonell massasje terapeut, se etter en som er spesialist i migrene behandling. En massasje gjort galt kan forårsake mer skade i det lange løp. Organisasjoner som American Massage Therapy Association tilbyr tjenester for å finne en kvalifisert utøver i din posisjon.

Hvordan bruke Behavioral terapi for å behandle Cerebral Parese

Hvordan bruke Behavioral terapi for å behandle Cerebral Parese


Folk i alle aldre og ferdigheter blir frustrert når møtt med ferdigheter de ikke er i stand til å mestre eller aktiviteter som de er ute av stand til å delta. Det samme gjelder for personer som har cerebral parese (CP). De spesifikke triggere for frustrasjon eller sinne oppleves av de med CP kan være forskjellig fra de av funksjonsfriske, men følelsene er de samme. Foreldre og rådgivere kan bruke atferdsterapi for å prøve å behandle disse følelser av utilstrekkelighet og å fremme selvfølelse.

Hvordan bruke Behavioral terapi for å behandle Cerebral Parese

Bruk Behavioral terapi for å behandle Cerebral Parese

•  Utvikle en konsekvent atferds forvaltningsplanen å bruke med barnet ditt når upassende atferd er utstilt. Dette kan bety å gi en time-out eller ta bort en spesiell leketøy.

Bruk en belønning system for å gi motivasjon til barnet ditt for å vise passende atferd. Prøv et klistremerke diagram eller en ikke-spiselig godbit, for eksempel leker eller musikk-CDer, som en motivator.

Lov barnet ditt for god oppførsel i stedet for bolig utelukkende på negative handlinger. Dette vil hjelpe barnet til å utvikle følelser av egenverd.

Lær å gjenkjenne hva eksterne triggere føre til uønsket atferd i barnet ditt, og fjerne henne fra slike situasjoner. Mange barn med CP bli over stimulert i en overfylt, støyende omgivelser, som kan føre til ragnarokk. Finn et rolig sted å ta en pause.

Re-evaluere familiens kommunikasjonsmetoder hvis barnet ditt ser ut til å bli usedvanlig frustrert over manglende evne til å uttrykke seg. Kanskje kjøpe et kommunikasjonskort som tillater brukeren å skrive ut sine tanker eller punkt til ord kan hjelpe.

Tilpass klassiske spill kreativt for å passe ditt barns nivå av evne hvis hun utagerer fordi hun ikke kan delta i med venner eller andre familiemedlemmer. Låne ekstra rullestol eller krykker hvis barnet bruker dem slik at du kan holde stafetter eller spille basketball fra samme ståsted. Tar disse tiltakene kan bidra til å eliminere sjalusi som ofte kan føre til problematferd.

Få barnet ditt til behandling med en atferdsspesialist hvis du har prøvd andre alternativer og problematferd fortsatt eksisterer. En profesjonell terapeut kan hjelpe barnet ditt sortere gjennom sine følelser, bli flinkere til å kommunisere sine ønsker og føler seg bedre om seg selv.

Hint

  • Husk at for folk som har cerebral parese, vil det være atferd som de kan kontrollere så vel som de som de ikke kan. Som forelder, jobber først på sakene du vet at barnet kan lettere endres, for eksempel treffer sine søsken, heller enn de han ikke kan, som for eksempel å tisse i sengen. Når du begynner å erstatte noen negativ atferd med positive meldinger, kan du begynne å ta opp spørsmål som er vanskeligere.

Hvordan bruke tale terapi for å behandle Cerebral Parese

Hvordan bruke tale terapi for å behandle Cerebral Parese


Personer som har cerebral parese (CP) har ofte problemer med å bruke ansiktsmusklene. Noen ganger denne typen verdifall hindrer normal svelgfunksjon og vokal utvikling. Logopeder bruker tale og språk terapi for å behandle disse nedskrivninger og forbedre kommunikasjon, enten det er gjennom taler, signering eller bruk av elektroniske kommunikasjonshjelpemidler.

Hvordan bruke tale terapi for å behandle Cerebral Parese

Bruk tale og språk terapi for å behandle Cerebral Parese

•  Begynn tale og språk terapi så snart som mulig hvis barnet ditt har blitt diagnostisert med cerebral parese i ung alder. Barn som har CP tendens til å vise tregere enn normalt verbal utvikling, selv om de har CP symptomene er milde.

Del dine bekymringer om barnets spise vanskeligheter med tale patolog. Mange av de små muskelgruppene som brukes i spising er de samme som brukes for å snakke. Han kan begynne å behandle disse problemer i noen av de første terapitimer.

Hold et speil opp til barnets ansikt under behandling slik at hun kan se korrekt plassering av tungen og leppene for visse lyder. Det kan være mer nyttig for henne å se hvordan hun faktisk gjør lyden i stedet for bare å se terapeuten munn.

Utvikle en mer omfattende vokabular med en person som allerede snakker godt. Lag lister over ord som er viktige i barnets daglige aktiviteter. Øve på å bruke disse ordene riktig på hver økt.

Se alternative måter for kommunikasjon med en person som ikke kan snakke, men har intellektuell kapasitet til å kommunisere. Et lite barn kan bruke et bilde brett eller datamaskin-baserte hjelpemiddel som tillater ham å peke på ideen han ønsker å uttrykke. En ungdom eller voksen som har god håndkontroll kan lære å bruke tegnspråk.

Lær tegnspråk selv om det er den primære måten barnet kommuniserer. Selv om du kan snakke med barnet ditt verbalt, må du forstå tegnspråk å vite hva hun sier til deg. Ditt lokale bibliotek bør ha bøker som lærer tegnspråk.

Hint

  • Det er viktig å huske at de fleste som har cerebral parese kan være fysisk deaktivert, men har normal kognitiv funksjon. Det kan være veldig frustrerende å ønske å kommunisere, men ikke være i stand til å gjøre det verbalt. Å se en rådgiver som spesialiserer seg i disse spørsmålene kan bli bedt om en person viser unormalt høye nivåer av frustrasjon og sinne.

Hvordan behandle anosmi

Anosmi er en sjelden lidelse der pasientene mister sin luktesans og kan da miste sin følelse av smak. Tap av lukt og smak er alvorlig, fordi disse sansene advare folk i fare fra røyk, bortskjemt mat eller skadelige kjemikalier. Flere behandlinger er tilgjengelige, avhengig av roten av problemet.

Hvordan behandle anosmi

Selv anosmia kan være forårsaket av mer alvorlige forhold, bihulebetennelse som blokkerer luktesansen. Legen din kan forskrive antibiotika for å fjerne infeksjonen og bihulene, hvis bakterier er årsaken til infeksjonen. Virusinfeksjoner har ingen kur, er så støttende omsorg som pastiller og nese spray brukes til å fjerne neseborene og lindre blokkering.

Spør legen din om fjerning av polypper. Polypper som ligger i bihulene permanent blokkere luktesanser hvis de forblir. Polypper er vekster i bihulene som blokkerer lukt, som kan fjernes gjennom kirurgi.

Bruk en histamin blocker nesespray for allergi. Allergi forårsake histamin å indusere betennelse og blokkere bihulene. Blokkering av disse kjemikalier i nesen å redusere nivået av væsker. Antihistamin medisiner er tilgjengelige over-the-counter.

gjennomgå ben og brusk reparasjonskirurgi. Kirurgi er en siste utvei for lettelse for noen anosmi pasienter. To typer av kirurgi rette innretnings av nesen, forbedre sanser ved å fjerne blokkeringen fra brusk og ben. Spør legen din om septoplasty og neseplastikk.

Hint

  • Sørg for at behandling som brukes for anosmia er sertifisert av FDA. Noen utøvere lover lindring medisiner ubekreftet av det medisinske fellesskapet. Spør alltid legen din for medisinering historie, kliniske studier statistikk og sertifisering verifisering av FDA.

Botemidler for anosmi

Botemidler for anosmi


Den medisinske tilstand hvor man mister fullstendig tap av lukt kalles anosmia. Uten evne til å lukte man ikke fullt ut kan nyte smaken av mat som vår smakssans er knyttet til luktesansen vår. Smelling hjelper å varsle oss til farlige tilstander som branner eller skjemt mat. Anosmi kan være permanent eller midlertidig tilstand. Botemidler for anosmia vil avhenge av årsaken.

Medisinering

Hindringer som forårsakes av nesepolypper, som blokkerer luftstrømmen gjennom nesen kan resultere i anosmia. En måte til å fjerne eller redusere polypper eller inflammasjon er med medikamentell behandling. Nesespray kortikosteroider kan anvendes for å redusere inflammasjon. Kortikosteroider kan også administreres oralt eller injiseres. Antihistaminer kan brukes til å redusere betennelse av allergi og antibiotika kan behandle infeksjoner. Hvis infeksjonen er forårsaket av sopp allergier, kan anti-soppmidler benyttes.

Operasjoner

Hvis medikamentell behandling ikke er vellykket, kan nesepolypper eller andre typer hindringer som svulster eller bein deformiteter i nesen fjernes ved operasjon. Hvis operasjonen er vellykket, og hindringen er fjernet, kan luktesansen bli gjenopprettet. To typer operasjoner som brukes for å fjerne polypper inkludere polypectomy og endoskopisk bihulekirurgi. I en polypectomy en mekanisk suge tenke brukes til å fjerne polypp. Med endoskopisk kirurgi sinus et endoskop, som er et lite rør, er satt inn i nesen med et forstørrelsesglass eller liten i kameraet. Små instrumenter blir så brukt til å fjerne hindringen.

Herding av infeksjon eller sykdom

Når anosmia er forårsaket av en forkjølelse eller annen infeksjon, vil tilstanden ofte løses når kald eller infeksjonen er kurert. Andre medisinske tilstander kan forårsake anosmia, og hvis skaden ødelegger nerver eller reseptorer av slim slimhinnen permanent blir det ingen kur. Medisinske tilstander som kan forårsake anosmia inkluderer Alzheimers sykdom, hjerneslag, hjerneoperasjoner, hjernetumor, diabetes, hormonelle forstyrrelser, Huntingtons sykdom, Klinefelters syndrom, Kallmann syndrom, Korsakoffs psykose, underernæring medisiner, multippel sklerose, Pagefs sykdom i ben, Parkinsons sykdom, Picks sykdom, strålebehandling, schizofreni, multippel systematrofi, Sjøgrens syndrom, traumatisk hjerneskade og sinkmangel.

Terapi for behandling av lever, bryst, og nyrekreft

Som med alle typer kreft, behandling for leveren, bryst eller nyrekreft avhenger av hvilken type kreft du har og hvor langt at kreften har spredd seg eller spredning. Det avhenger også av hvilket stadium av kreft du er i. Det avhenger også av hvor sunn du er som person og hva du ønsker personlig. Behandlingstilbud florerer for alle tre typer kreft.

Kirurgi eller invasiv undersøkelse

Leverkreft er vanligvis best behandles med kirurgi. Hvis kreft er fanget tidlig, kan legen velge å fjerne en del av leveren med svulsten; dette er kontroversielt, men vil så mange pasienter med leverkreft tilbakefall når bare en del av deres leveren er fjernet. En levertransplantasjon kan være det beste alternativet. Det er andre invasive teknikker som noen ganger brukes til å behandle leverkreft, inkludert cryoablation og radiofrekvensablasjon. I cryoablation vil legen sette flytende nitrogen inn i tumoren og fryse kreftcellene. Radiofrekvensablasjon er det motsatte av cryoablation; den bruker varme og elektrisitet til å drepe kreftceller. Legen din kan også velge å injisere alkohol inn i svulsten, og dermed drepe kreftcellene.

Brystkreft kan behandles med kirurgi. Det avhenger av hvor langt kreften har spredd seg. Legen kan utføre en lumpectomy, hvor den del av brystet som påvirkes av svulster er fjernet. Selvfølgelig kan du må gjennomgå en mastektomi, der alle dine bryst er fjernet, noen ganger inkludert muskel under. Lymfeknuter kan også trenge å bli fjernet, noe som sikrer alle av kreft blir fjernet.

Kirurgi er også ofte brukt til å behandle nyrekreft. Legen kan anbefale en nefrektomi, som innebærer fjerning av en nyre, noen ganger også inkludert binyrene og omkringliggende lymfeknuter. Legen din kan bare ønsker å fjerne svulsten eller den delen av nyrene som inneholder svulsten. Cryoablation kan også brukes for nyrekreft, så vel som embolisering. Embolization innebærer å stoppe opp hovedpulsåren til nyrene, og dermed kvele svulsten og holde den fra å motta næringsstoffer den trenger for å overleve.

Kjemoterapi

Kjemoterapi er en vanlig behandling for mange typer av kreft. Ved behandling av leverkreft, kan chemoembolization brukes som bruker den samme teknikk som embolisering, der hovedpulsåren som leverer leveren er stoppet opp. Deretter mellom at stans, og leveren, blir chemo medikamenter leveres i form av injeksjon.

I brystkreft, kan chemo brukes sammen med kirurgi, eller det kan anvendes alene. Noen ganger er det brukt før kirurgi for å hjelpe krympe svulsten ned til et mer håndterlig størrelse, slik at det kan være lettere fjernes. Noen ganger chemo brukes etter operasjonen som et forebyggende teknikk for å sørge for at alle av kreft er ødelagt. Hvis kreften har spredning over hele kroppen din, kan chemo narkotika brukes til å holde kreften i sjakk eller lindre symptomene du kan være følelsen.
I nyrekreft, er cellegift brukes oftere hvis kreften har spredning, eller spre seg. Chemo kanskje ikke fungerer så godt for nyrekreft, som det gjør for andre typer kreft.

Målrettet / Hormon / biologisk behandling

Nexavar er en type målrettet medikamentterapi brukt i noen leverkreftpasienter. Det hjelper til å stoppe svulsten fra å få flere blodkar, og dermed kutte av blodtilførselen til tumor.
Det er visse målrettede narkotika behandlinger tilgjengelig i behandling av brystkreft også. Herceptin er en type som blokkerer HER2-proteinet, og dermed ødelegge kreftceller. Avastin kan også brukes til å skjære av blodtilførsel til kreftcellene. Hormonterapi kan også anvendes ved behandling av brystkreft, spesielt etter kirurgi eller hvis kreft har spredd seg. Eksempler på hormonbehandling inkluderer Tamoxifen og Arimidex.

Ved behandling av nyrekreft, kan biologiske eller målrettet terapi benyttes. Biologisk behandling bidra til å bekjempe kreften ved å få immunsystemet involvert. Målrettede medisiner kan også brukes, inkludert Nexavar og Sutent. Disse to stoffer hjelpe til å kutte av blodtilførselen til tumorer. TORISEL er også en annen form for målrettet terapi som har ødeleggende virkninger på kreft. De målrettede behandlinger fungerer ved å blokkere nødvendige signaler for kreftcellene.

Stråling

Stråling kan brukes i alle de tre former for kreft og brukes på området der tumoren er plassert. Den bruker sterke former for energi i form av stråler rettet mot tumor og omkringliggende vev. Det er noen ganger brukt før kirurgi for å hjelpe krympe svulsten størrelse, noe som gjør det lettere å fjerne. Noen ganger er det brukt etter operasjonen for å hjelpe rense kroppen for eventuelle tiloversblevne kreftceller. Det kan også brukes for å kontrollere kreft og holde symptomene i sjakk.

Alternative behandlinger

Alternative behandlinger er ofte brukt for ikke å behandle kreften selv, men for å hjelpe deg å lindre noen av kreft symptomer og effekter av behandlingene på kroppen din. Akupressur og akupunktur er to måter å gjøre dette. Du kan også bli involvert i yoga eller annen form for aktivitet som hjelper deg å slappe av. Å bli involvert i en støttegruppe kan også være en fantastisk emosjonell form for terapi når du er varig slik harde løpet av behandlinger.

Den beste terapi for droppfot

Fot dråpe er en tilstand karakterisert ved vanskeligheter med å løfte den fremre del av foten. Det er imidlertid ikke en sykdom i seg selv, men symptom på en underliggende tilstand som er muskulær, nevrologisk eller anatomisk i naturen. Droppfot kan vanligvis kureres ved å behandle den underliggende tilstand; Imidlertid, skal tilstanden være permanent, er den beste behandling og terapier som eksisterer sentrert rundt forbedre mobiliteten.

Årsaker og symptomer

De potensielle årsaker til droppfot er utallige. Uspesifikke tilstander kan omfatte en skade som forårsaker skade på musklene i anklene og tærne eller nerveskader i nedre rygg eller ben, sistnevnte som kan skyldes diabetes (nevropati). Midlertidig droppfot kan skje gjennom noe så enkelt som å sitte med bena krysset for en lengre periode, som det kan skade nerver i ankelen.

En rekke konkrete forhold kan føre droppfot også. De inkluderer muskulær dystrofi, hjerneslag, multippel sklerose, cerebral parese, Lou Gehrigs sykdom og syndrom rommet (komprimering av nerver og blodårer), blant andre. I tillegg kan kjemoterapi narkotika og legemidler som brukes til å behandle multippel sklerose føre til droppfot.

De vanligste symptomene på droppfot er den enkle manglende evne eller vanskeligheter løfte fremre del av foten. Når du går det kan dra langs bakken, fører til stepping gangart, hvor låret løftes å gå. Det kan påvirke en eller begge føtter og kan noen ganger være ledsaget av smerter, nummenhet eller prikking i foten.

Terapi

Det første skritt i behandling av droppfot er å bestemme den underliggende tilstanden og behandle det. Sekundær behandling fokuserer på å lindre ubehag og forsøker å gjenopprette mobilitet. Den vanligste årsaken til dette er gjennom skoen setter inn eller ben bukseseler kjent som ankel-fot orthotics. Dette kan ofte være kombinert med fysisk behandling og trening for å forbedre styrken av benet og foten, så vel som for å bidra til å forbedre pass gangart.

Stimulere nervene med en liten elektrisk-enhet som stropper til eller er implantert i beinet kan være nyttig. Når vandre, er en liten elektrisk strøm påføres peroneal nerve, som er ansvarlig for å løfte foten med hvert trinn. Dette kan være effektive for dem som droppfot er et direkte resultat av et slag. Ifølge en studie publisert i januar 2008 nummer av American Journal of fysikalsk medisin og rehabilitering, pasienter som brukte NESS L300 ™ Foot Drop System i løpet av et år opplevd betydelig bedring i sin gangart og generell mobilitet. Systemet registrerer når benet er i luft eller i kontakt med bakken, og sender signaler til en mikroprosessor implanteres like under kneet, som stimulerer nervene.

Kirurgi

I det tilfelle at foten fallet er forårsaket av skader i ryggmargen eller visse nerver, så som de i den nedre del av ryggen, kan kirurgi være nødvendig å reparere skaden. I noen tilfeller ankelen og foten leddet kan være smeltet sammen, eller en sene fra et leggben, kan overføres til ankelen.

Dr. Rahul K. Nath av Texas Nerve og Lammelse Institute er en ledende droppfot kirurg som har pioner en form for kirurgi som er effektiv hos pasienter med droppfot er forårsaket av hofteprotesekirurgi eller andre tilknyttede skader. Det innebærer overføring av nerver fra tilstøtende tibial nerve til det påvirkede området, med de beste resultater som kommer fra kirurgi utført lenger enn åtte måneder etter utbruddet av sykdommen.

Chelation terapi Informasjon

Chelatering terapi benyttes ved behandling av bly og kvikksølvforgiftning. Ifølge Kaiser Permanente, er chelation terapi en prosess hvor ethylendiamintetraeddiksyre (EDTA) sprøytes inn i blodet. Denne løsningen fjerner tungmetaller eller materialer fra kroppen din, og blir sendt ut med urinen. Nylig har praktisering av chelatering terapi vært brukt i behandling av hjertesykdom, slag, og til og med autisme. Men ved å bruke chelation for slike behandlinger er svært kontroversielt, og potensielt farlig.

Identifikasjon

Chelation terapi bruker EDTA (en syntetisk løsning) for å fjerne giftige kjemikalier som kvikksølv, kobber, jern og arsen fra kroppen din. The US Food and Drug Administration (FDA) har godkjent bruken av chelaterende behandling for fjerning av tung-metall-forgiftning, men bare for dette formål. Ifølge Kaiser Permanente, mens chelatering har vært brukt for å behandle tilstander i hjertet, er det ikke tilstrekkelig bevis for å påvise hvorvidt eller ikke-chelaterende behandling er effektiv i denne bruken.

Hjertesykdommer

Det er antatt at når chelatering blir brukt i behandling av hjertelidelser, binder seg med EDTA kalkavleiringer i hjertets arterier. EDTA så spyler ut kalkavleiringer, noe som reduserer risikoen for hjertesykdommer, som for eksempel aterosklerose (åreforkalkning). En annen oppfatning er at chelation fungerer som en antioksidant ved å skylle ut metaller som harmonerer med din LDL kolesterol (low-density lipoprotein, eller dårlig kolesterol). Når metallene er fjernet, kan sykdommer som aterosklerose stanses. Men Ifølge Mayo Clinic, har FDA enda til gode å godkjenne chelation terapi i behandling av hjertesykdom. The American Heart Association anbefaler også at du ikke bruker chelation terapi som en form for hjertebehandling.

Autisme

Chelation terapi har blitt anbefalt for bruk av autisme av enkelte utøvere. Imidlertid er det ingen helbredelse for autisme, og bruken av chelatering terapi for et slikt formål er farlig. Det antas at autisme er forårsaket av kvikksølv fra vaksiner. Ved å bruke chelatering terapi, talsmenn tro at kvikksølv kan fjernes som et resultat av behandlingen. Ifølge Jay L. Hoecker, MD, av Mayo Clinic, er det ingen bevismessig sammenheng mellom kvikksølveksponering og autisme. Videre, ved å utsette et barn med autisme til chelatering terapi, kan barnet potensielt fatal lider lever-og nyreskader.

Risiko

Det finnes ulike sikkerhet bekymringer og risiko forbundet med chelation terapi. Injeksjonsstedet kan utvikle en brennende følelse. Du kan også utvikle feber, blodtrykksfall, hodepine, kvalme og oppkast, og manglende evne til å lage nye blodceller. Ifølge Mayo Clinic, har døden inntraff fra chelation terapi, selv om dette er sjelden. Permanent nyreskader eller fiasko er også mulig.

Sikkerhetsbekymringer

Under ingen omstendigheter bør gravide kvinner, barn eller personer som har en kjent hjertesykdom noensinne har chelation terapi. Chelation terapi kan føre til uregelmessige hjerteslag, lavt blodsukker, høyt blodtrykk, og tromboflebitt. Tromboflebitt er en tilstand hvor en vene blir betent på grunn av en blodproppdannelse. Hjertesvikt kan eventuelt forekomme, så vel som tap av viktige mineraler kroppen trenger (for eksempel kalsium), og lavt kalsiuminnhold i blodet. Diskuter fordeler og risiko med legen din om hvorvidt chelation terapi kan være en gunstig form for behandling for deg.

Cellulite fjerning av Limb trykk terapi

Kvinner cringe når de ser at "cottage cheese" utseende på lårene. Å miste vekt kan bidra godkjenne forekomsten av cellulitter, men ifølge Mayo Clinic, cellulitter tendens til å kjøre i familier, så genetikk kan spille den største rollen i om du utvikle cellulitt.
Du kan ikke være i stand til å forvise cellulitt fra livet ditt for alltid, men ved å utnytte nesten smertefrie behandlinger, kan lårene ser glatt og tonet det minste midlertidig.

Pressoterapi

Pressoterapi bruker en kontrollert-press pneumatisk massasje, og vanligvis finner sted i en klinikk eller spa.
Pasienten ligger med billedsiden opp på en seng, og lem er montert inn i en doble vegger boot. Luft pumpes inn i flere pneumatiske kamre av støvelen, med varierende trykk under behandlingen, avhengig av egenskapene til den lem. Behandling terapi modi tilpasser seg automatisk i henhold til pasientens blodtrykk lesing.
Behandlingen tar kun 30 minutter, og pasienter rapporterer føler deg mer energisk og uthvilt. Behandlinger kan gjentas regelmessig hvis ønskelig, og kan forbedre cellulitter, væskeretensjon og generell avgiftning.

Endermologie

Endermologie er en unik måte å forme kroppen din og forbedre utseendet av cellulitter.
Behandlingen utføres vanligvis i en klinikk, med en spesielt utformet nøkkel modul med en motorisert behandlingshodet og uavhengige valser brukes for å behandle bindevevssykdommer. Alle områder av kroppen kan nås.
Pasienten bærer en kroppsstrømpe og løgner ansiktet ned på et bord. En kliniker starter behandlingen ved forsiktig å massere hele kroppen med rullene. Kontrollert suge tillater huden å bli løftet så problemområder kan motta en dypere massasje.
Ved dypt masserer bindevev lag av huden, lymfatisk og vaskulær lunger elimineres, slik at forbedret næringstilførsel til cellene. Huden har en strammere utseende på grunn av kollagen og elastin stimulering og nedbryting av klumpete fibrose.
Behandlingen varer 35 minutter og etterlater deg avslappet og komfortabel. Resultatene er kumulative, så jo flere behandlinger du gjør, jo mer forbedring du vil se i cellulitt området.

Acoustic Wave Therapy

Planar applikatorer og radial trykkelementer er de ulike verktøyene som brukes i akustisk bølge terapi. Leger ønsker å kombinere de to metodene i fremtiden, for å oppnå bedre resultater med cellulitter.
En planar applikator virker ved å sende ut et høyt energitrykkbølge som varer en kort tid. Disse høy trykkbølger bryte opp fiberholdig masse og stimulere kollagenproduksjonen, med pasienten opplever nesten ingen smerte under prosessen.
En radial trykk applikator genererer en langsommere arbeidstrykkbølge ved hjelp av et luftkammer, og pelleten, og enkelte pasienter kan oppleve en vibrasjon under behandlingen. Radial trykkelementer lindre smerte hos noen pasienter ved å stimulere nerver og forbedre sirkulasjonen.
Behandlingen består av å flytte padleåre over cellulitter sted som avgir akustiske bølger til bindevev og omkringliggende områder.
Behandlingen varer vanligvis mindre enn 30 minutter, og kan utføres på poliklinisk basis på et sykehus eller kirurgisk suite. Ingen smertestillende medikamenter er gitt, og du kan forlate så snart prosedyren er over.

Anosmi Informasjon

Anosmi Informasjon


Ifølge Mayo Clinic, er anosmia manglende evne til å lukte. Det er mange grunner til at en person opplever anosmia. Tilstanden kan være midlertidig eller permanent, avhengig av den tilstand som fører til den.

Årsaker

Anosmi kan være forårsaket av eksponering for miljøgifter, eller ved å bruke visse typer narkotika som amfetamin, ifølge Merck. Flere andre årsaker inkluderer allergiproblemer, rhinitt og sinusitt. Hodeskade eller hjernesvulst kan også gjøre en person miste luktesansen.

Farene ved anosmi

Lukt er direkte relatert til smak, slik at en person som ikke kan lukte, kan ikke helt smake eller nyte mat. The Mayo Clinic advarer om at dette kan føre til underernæring eller vekttap. Manglende evne til å lukte kan være farlig i tilfelle brann. I tillegg vil en person som ikke kan lukte eller smake vet ikke når maten har blitt harsk. Dette kan føre til matforgiftning.

Prognose

Det finnes ingen kur for anosmia i seg selv. De fleste tilfeller klare seg på egen hånd i flere dager, men noen ganger tilstanden er permanent. The Mayo Clinic anbefaler at personer med anosmia installere røykvarslere i hjemmene sine. Nettstedet foreslår også å ha en annen person lukter tvilsom mat for å sikre at det er trygt å spise.

Terapi for Sensory Integration Disorder

Sensorisk integrering lidelse, også kjent som sensorisk prosessering lidelse, påvirker hvordan barn oppfatter og samhandler med verden rundt dem. Måten de fornemme ting (ved hjelp av syn, lukt, berøring, smak og hørsel), er ofte mer intens enn den måten de fleste andre barn deres alder fornuft ting. Normal barndom aktiviteter, som å leke med leire eller lære å spise en rekke matvarer, er opprivende for dem. Det er flere terapialternativer for barn med sensoriske integrering lidelse, hjelpe dem til å bedre tilpasse seg den verden de lever i.

Typer

Det finnes en rekke behandlingsteknikker som har vist seg å være vellykket i behandling av sensoriske integrering uorden. En terapi teknikk er å spille terapi, som innebærer at barnet blir introdusert til nye opplevelser eller situasjoner gjennom normal avspilling. Ergoterapi er en annen svært populær metode for behandling av sensorisk integrasjon lidelse; pasientene lære å leke med andre barn, spise en rekke matvarer (akseptere ulike teksturer og temperaturer, for eksempel) eller håndtere oppsiktsvekkende sensoriske stimuli.

Funksjon

Formålet med terapi for sensorisk integrasjon lidelse er å hjelpe pasienter overvinne sin aversjon mot ulike typer stimuli. For eksempel kan noen barn med denne lidelsen nekter å spise noen matvarer som ikke er romtemperatur og myk. I dette tilfellet, terapeut, eller forelder, kan langsomt innføre mat som er varmere og kaldere eller av en annen tekstur. Selv om behandlingen kan ta en stund, mange pasienter viser store forbedringer, slik at de lettere fungere i verden.

Betydning

Betydningen av terapi for sensorisk integrasjon lidelse er betydelig. Selv om forskere har visst om denne lidelsen siden 1970-tallet, var det ingen godkjent, regulert tilnærming til terapi før mye senere. Forskere først måtte finne ut hva som forårsaket problemene disse barna opplever, og deretter utvikle måter å løse problemet på en måte som ikke var skadelig eller skremmende for barnet. Moderne terapi teknikker kombinere lek med tradisjonelle psykologiske behandlinger, noe som gjør det barnesentrert og mer akseptabelt for pasienter og deres familier.

Fordeler

Det er mange fordeler til terapi for sensorisk integrasjon lidelse. Den viktigste fordelen er at pasientene lærer å takle de stimuli som gjør dem ubehagelig. Ved å engasjere barna i morsomme aktiviteter, terapeuter er i stand til å strekke barnets grad av aksept. Dette bidrar til at barnet skal fungere så nær mulig normalt. Selv om terapi pasienter vil trolig alltid må forholde seg til sykdommen, kan de lære å omgå sine motforestillinger.

Advarsel

Barn med sensorisk integrering lidelse bør ikke være på vei inn i enhver situasjon gjennom terapi at de ikke er klar for. En lisensiert terapeut bør ha ansvaret for å sette sammen en behandlingsplan. Hvis du på noe tidspunkt under behandlingen foreldrene føle ubehag, eller barnet blir lei seg, kan det være en god idé å stoppe, ta en sjanse til å diskutere situasjonen, og enten bremse eller prøve en annen teknikk.

Pediatric bukspyttkjertelen Enzyme terapi

Pediatric bukspyttkjertelen Enzyme terapi


Bukspyttkjertelen er en kjertel som ligger i nærheten av galleblæren som utskiller mange enzymer, slik som amylase, lipase, trypsin, chymotrypsin, carboxypeptidase og galle (fra leveren). Pankreas enzymer er nødvendig for å fordøye fett, proteiner, carbohydrater og syrer. Barn som ikke produserer nok pancreatic enzymer kan ikke vokse skikkelig og kan lide alvorlige ernæringsmessige mangler. Cystisk fibrose og cøliaki er forhold som kan bli hjulpet av pediatrisk bukspyttkjertelen enzym terapi.

Cystisk fibrose

Bukspyttkjertelen insuffisiens er vanlig i cystisk fibrose, en genetisk kronisk sykdom karakterisert ved hyppige lungeinfeksjoner, fordøyelsesproblemer og salt hud. Det er diagnostisert i tidlig barndom. Cystisk fibrose får kroppen til å produsere unormalt tykt og klebrig slim som hemmer nedbrytningen av fett, stivelse og proteiner i tarmen. Den resulterende dårlig opptak av næringsstoffer svekker helse og normal vekst. Tilskudd av pankreas enzymer kan forebygge og behandle underernæring. Ifølge retningslinjer utarbeidet av australske leger og publisert i april 1999 Journal of Pediatrics and Child Health, "bukspyttkjertelen enzymerstatningsterapi (PERT) er en viktig faktor knyttet til å oppnå optimal vekst og ernæringsstatus ved cystisk fibrose (CF) pasienter med bukspyttkjertelfunksjon og påfølgende malabsorpsjon. "

Cøliaki

Barndom ernæringsmessige mangler som skyldes intoleranse overfor kosten gluten kan bli hjulpet av bukspyttkjertelen enzymer, ifølge University of Maryland Medical Center (UMMC). Behandling for cøliaki består av å eliminere kost gluten som finnes i hvete, bygg og rug. Skader på tarmen av gluten kan ta tid å helbrede. I en 1995 studie sitert av UMMC, barn som fikk bukspyttkjertelen enzymer hadde bedre vektøkning enn kontrollgrupper i den første måneden av behandlingen.

Bivirkninger

Pancreatic enzymer er generelt trygt, selv om de ikke bør gis til barn under 12 uten veiledning fra helsepersonell. Vanlige bivirkninger er kvalme og urolig mage.
I en University of Michigan casestudie av et spedbarn under ett år med cystisk fibrose, leger fastslått at bukspyttkjertelen enzym terapi var ansvarlig for intrakranielt trykk som forårsaket barnets irritabilitet og svulmende soft spot. Symptomer løst når enzym terapi ble stoppet. Pancreatic enzymer ble startet på nytt, uten problemer, når barnet ble eldre og behovet for dem var mer tydelig. Tidligere mente leger slike symptomer var på grunn av vitamin A-mangel, og ikke til den enzym-behandling i seg selv.

Massasje terapi for å fremskynde sunn utvikling av spedbarn

Spedbarn massasje terapi kombinerer praksis av yoga, svensk og East Indian massasje og andre tradisjonelle former for massasje. Det innebærer slag, belysning elting og skånsom klemme. Bruk spedbarnsmassasje som en måte å ikke bare fremskynde sunn utvikling av barnet ditt, men som en måte å bånd og kommunisere.

Spedbarnsmassasje for fysisk og mental utvikling

Spedbarnsmassasje er en naturlig metode å fremskynde et barns fysiske, følelsesmessige og mentale helse utvikling. Nøkkelen til spedbarnsmassasje er pleie effektene av berøring, et barns første form for kommunikasjon. Ifølge Emma Miller, skaperen av Gentle Touch Parent-Child Program, spedbarnsmassasje "tendens til å regulere, stimulere og styrke indre organer og forbedre funksjonaliteten til alle kroppens systemer." Spedbarnsmassasje i bestemte bidrar i barnets åndedrett for å bli "fyldigere og dypere", samt bistand i vektøkning, bedre appetitt og fôring. Miller bemerker også at spedbarn massasje forbedrer blodsirkulasjonen og immunitet samt gi lindring fra gass, forstoppelse og kolikk.
Som for mental helse utvikling, sier Miller at spedbarn som opplever massasje også lære å "self-konsollen og frigjøre spenninger." Babyen lærer fra den overordnede former for grenser og selvrespekt, samt tillit og intimitet.

Andre fordeler av Infant Massage

En februar 2007 artikkel i Massasje Magazine bemerker at i en studie spedbarn under seks måneder gamle som ble massert sov bedre, gråt mindre og virket mindre stresset. En studie av fra Warwick Medical School og Institute of Education ved University of Warwick fant også at massasje påvirker utgivelsen av melatonin, et hormon som hjelper med å sove. Og enda en studie, i juni 2005 Journal of Visual Impairment og blindhet, fant at spedbarnsmassasje skapt en følelse av selvtillit og plass i en 11-måneder gamle synshemmede spedbarn. Endelig, en februar 2007 studie i Journal of the Australian Tradisjonell-Medicine Society fant at lav fødselsvekt spedbarn fikk vekt med neonatal massasje, og fant fordeler som avtagende puste lidelser og økende dagtid årvåkenhet.

Massasjeteknikker for spedbarn

Først kommer sammen følgende verktøy: et teppe, håndkle, og massasjeolje i en nonbreakable container. Deretter kle av barnet ned til hans bleie. Masser babyen når han er i et varsel tilstand.
Ifølge Parents.com, å massere magen hennes, bruker fingertuppene "i en sirkulær, klokken bevegelse." For hodet, massere med fingertuppene som om sjamponering. Massere ansiktet hennes over øyenbrynene med tommelen utover og pensle dem over spedbarnets lukkede øyelokk. For brystet hennes, bruker begge hender og massasje utover fra brystbenet til skuldrene. Deretter massasje diagonalt starter på den ene siden av babyens hofte og rygg til motsatt skulder, deretter ned til hoften igjen.
For mer detaljert informasjon om spesifikke massasjeteknikker, besøk parents.com/baby/care/newborn/how-til-massasje-baby/.

Infrarød terapi Indikasjoner

Infrarød terapi involverer en type lavenergi-laser som anvender lys i det infrarøde spektrum til å varme et objekt. Levert av lysdioder (LED), vil det ikke skade eller brenne huden. Mange bedrifter selger infrarød terapi utstyr eller tjenester. Selv om selskaps hevdet fordelene er mange, de fleste er uprøvd, og mange av behandlinger er ikke dekket av forsikringen. Imidlertid infrarød terapi synes å ha ingen dårlig bivirkninger og er ikke invasiv.

Infrarød lampe Badstuer eller hytter

Disse små, personlige kabinetter bruke infrarøde varmelamper å gi healing tørr varme til hele kroppen. De fleste er laget av tre, og prisene i 2009 varierte fra $ 279 til $ 3899. Produsenter hevder at avrusning forårsaket av svette effektivt utgivelser tungmetaller og giftige kjemikalier, inkludert nikotin, resept og gaten narkotika, og kolesterol.
Produsenter hevder også at varmen beskytter kroppen mot bakterier og forbedrer immunsystemet. Høye nivåer av stress forårsake eller forverre mange kroniske sykdommer. Infrarødt lys terapi fører kapillærene utvider seg, forbedre sirkulasjonen og fører til avslapning og redusert stress.
Andre annonseres fordeler inkluderer vektkontroll og hjerte-condition. Vekttap fra svette er midlertidig. Imidlertid vil frigjøre giftstoffer og forbedrer blodstrømmen raskere metabolic rate, økende forbrente kalorier. Full-body infrarød lysterapi øker hjertefrekvensen og skaper et gunstig hjerte stress. Selskapene hevder dette erstatter øvelse i de som ikke kan utføre fysisk trening.

Små lysdioder

Små lysdioder kan monteres inn i elektrodene og påføres direkte på huden. Lokalisert infrarød lysterapi virker effektivt i å redusere smerte av leddgikt, forstuinger, muskelkramper og mindre skader. Den konsentrerte varme åpner porene og dypt renser huden, noe som resulterer i forbedring av akne, mindre brannsår, utslett og eksem. NASA har gjennomført eksperimenter som beviser LED infrarød lysterapi vellykket i healing sår raskere, spesielt i et mikrogravitasjon miljø. Selv om ingen selskap hevder å kurere kreft med infrarødt lys terapi, kan brannskader og sår fra stråling og kjemoterapi leges raskere med denne behandlingen.
Fordi eldre pasienter med nevropati ikke har følelse i føttene nødvendige for god balanse, de er økt risiko for å falle. Ifølge en undersøkelse utført av fysioterapeut Alan B. Kochman, faller er den ledende årsaken til skader hos personer over 65. Infrarød terapi bidro til å gjenopprette minst noen følelse i alt som ble behandlet under Kochman studie.
Under NASA, Medical College of Wisconsin undersøke påvirker av infrarød terapi på munnsår. Sårene, forårsaket av kjemoterapi eller stråling, kan ha alvorlige bivirkninger, inkludert manglende evne til å spise eller drikke og muligheten for infeksjon.

Infrarød koagulasjon

Ifølge en bulletin fra Aetna forsikringsselskapet, kan pasienter med første-og annengrads hemorroider bli vellykket behandlet med infrarød koagulering, og dermed unngår mer invasiv kirurgi.

Magnetisk terapi for Weight Loss

Magnetisk terapi for Weight Loss


Magnetisk behandling for vekttap, også kalt magnetisk vekttap, er en alternativ metode for vekttap. Magneter har de siste årene blitt forfremmet for utallige helseapplikasjoner og plager, fra foten smerte til betennelser og hodepine. Nå er de nå blir fremmet som et vekttap verktøy.

Historie

Mange gamle kulturer brukes magneter i healing. Sivilisasjoner som Kina, Hellas og Egypt trodde magneter kunne gjenopprette naturlig balanse og harmoni til kroppens systemer. Arkeologer har funnet registreringer av ved hjelp av magneter i healing som dateres tilbake tusenvis av år. Naturlige magneter ble funnet fra Kleopatras tid. De ble gjort av avkjølt lava, som inneholder jern, som er magnetisert ved lodestones.

Betydning

Magneter virker på kroppens eget elektromagnetiske felt gjenopprette balansen. De gjør dette ved å øke blodgjennomstrømningen og oksygen. Dette stimulerer den naturlige helbredelses prosesser i kroppen. Den økte blodstrømmen og oksygen økning cellulær respirasjon. Dette i sin tur økt kaloriforbruk - det vil si, det brenner flere kalorier. Mens det er mye debatt om de faktiske cellulære effekter, magnetisk terapi tilbyr en trygg, ikke-invasiv terapi.

Funksjon

Magnetisk behandling er bruken av magneter i et forsøk på å justere de magnetiske felt i kroppen. Det har vært mye diskusjon over dette pseudovitenskapelig praksis fordi effektene ikke er blitt bevist. Mange mennesker bruker denne form for alternativ medisin som en måte å lindre konstant smerte og hjelpe til med visse vilkår.

Slik fungerer det

Magneter antas å ha muligheten til å endre vår mobilnettet fysiologi. Ved å bruke magneter, er det antatt av noen at du kan endre stoffskiftet og miste vekt. Nordpolen av en magnet stimulerer og sydpolen bremser ned stoffskiftet. For å stimulere forbrenningen du plasserer den nordpolen på magneten på skjoldbruskkjertelen, som er i bunnen av halsen.

Betraktninger

Magnetisk terapi er ikke godkjent av Food and Drug Administration. Påstandene støttes ikke av kliniske studier. FDA har intervenert i flere tilfeller av magnetisk terapi for støttes krav. Det er ikke noe organ i klinisk forskning på sti magnetisk vekttap.

Bivirkninger av testosteron terapi for kvinner

Ifølge Mayo Clinic, er det ingen langtidsstudier for å finne ut fordelene eller negative effekter av testosteron terapi hos kvinner. Hos kvinner, testosteronnivået synker gradvis med alderen. Hvis en kvinne har eggstokkene kirurgisk fjernet (kirurgisk menopause), vil det føre til en brå endring i testosteron nivåer. Bivirkninger av kirurgisk menopause kan omfatte depresjon, senket sexlyst og tretthet. Vanligvis er testosteron terapi bare foreskrevet for kvinner som har tilstrekkelige østrogennivå.

Økt Acne

Det er mulig å se en økning i akne med testosteron terapi.

Ansiktshår

Mens du mottar testosteron terapi, kan du oppleve en vekst i ansiktshår.

Forandringer i stemmen

Din stemme kan bli dypere hvis du mottar testosteron terapi.

Leverproblemer

Mens uvanlig, er det mulig å lide leverproblemer mens du tar testosteron terapi.

Mood Endringer

Du kan støte på humørsvingninger eller personlighetsendringer mens gjennomgår testosteron terapi.

Forstørrede Klitoris

En mindre vanlig bivirkning av testosteron terapi hos kvinner er en forstørret klitoris.

Hva er fordelene med testosteron terapi?

Lavt testosteronnivå kan være en naturlig følge av aldring hos menn og kvinner eller en indikasjon på en medisinsk tilstand. Behandling med testosteron terapi tilbyr litt hjelp med problemene knyttet til nedgangen av dette hormonet.

Seksuell funksjon

Testosteron terapi forsøk på mannlige forsøkspersoner har vist en forbedring av seksuell ytelse for pasienter med erektil dysfunksjon som stammer fra lave nivåer av testosteron, men ikke i nærvær av neurologiske eller vaskulære problemer.

Cardiovascular Disease

Lave nivåer av testosteron hos menn og kvinner føre til en reduksjon i muskelmasse og en tilsvarende økning i kroppsfett som metabolisme bremser. Testosteron terapi byr forbedring i muskelmasse og en reduksjon i kroppsfett, for derved å redusere muligheten for kardiovaskulær sykdom.

Osteoporose

Som testosteronnivået avta, reduserer bentetthet, forårsaker osteoporose hos både menn og kvinner på ulike stadier av aldring. Selv om testing for resultatene av testosteron terapi er fortsatt blir gjennomført, bevis tilgjengelig så langt viser forbedring i beinmineraltetthet.

Energinivå

Energinivået kan øke med testosteron behandling som følge av en økning i lean body mass --- muskelutvikling --- som slår ut i høyere nivåer av fysisk aktivitet.

Forbedret Memory

Testosteron spiller en rolle i kognitive evner. Noen studier har vist at bruk av testosteron terapi for å øke hormon i deltakere til nivåer i samsvar med ungdom fremmer betydelig forbedring på dette området.

Testosteron terapi bivirkninger

Testosteron terapi er en fremgangsmåte for å erstatte testosteron hos individer med lave nivåer av hormonet på grunn av helseproblemer eller den gradvise reduksjon av testosteron som opptrer med alderen. Testosteron terapi kan bidra til å lindre eller fjerne mange problemer forbundet med lavt testosteronnivå inkludert erektil dysfunksjon, bentap, humørsvingninger, hår og muskelvekst eller lav sexlyst. Testosteron er vanligvis levert via muntlig piller, injeksjoner, aktuelle agenter eller med medisinert bærbar patcher. Testosteronbehandling er kanskje ikke for alle, og bivirkninger kan forekomme. Mange bivirkninger kan bli hjulpet ved å justere mengden eller frekvensen av testosteron administreres.

Leverforandringer

Leverskade er en mindre vanlig bivirkning av testosteron terapi. Denne type bivirkning er forbundet med oralt overføres testosteron. Leveren til slutt bryter ned pillene, som kan føre til leverskader. Som doseringen i oral testosteron blir utvannet og svekket i blodet, er denne formen for testosteron behandling ofte brukt for pre-menopausal og menopausal kvinner.

Prostata Vekst

For noen menn, kan testosteronbehandling føre til at prostata for å forstørre. Som en forstørret prostata, og høye nivåer av testosteron er knyttet til prostatakreft og tumorvekst, studier av testosteronterapi og prostatakreft fortsette. Ifølge en 2007 Johns Hopkins University rapport, er det ingen avgjørende sammenheng mellom testosteronbehandling og økte tilfeller av prostatakreft, men menn som gjennomgår behandling bør overvåkes regelmessig for prostata endringer.

Mood Swings

Humørsvingninger kan forekomme med testosteron terapi. Disse humørsvingninger blir vanligvis tilskrevet ukorrekt dosering, eller den naturlige økning og reduksjon av ekstra testosteron levert av terapi. Humørsvingninger er mer tilbøyelige til å oppstå når testosteron er injisert, som høyere nivåer av hormonet er til stede på den første søknaden så wan over tid.

Hudirritasjon

Hudirritasjon, utslett eller kviser kan oppstå med aktuell eller patch-anvendt testosteron behandlinger. En sjeldnere bivirkning av aktuell testosteronbehandling er blemmer på stedet av søknaden. En nyere form av testosteronbehandling innebærer å plassere en tablett eller stripe av klebemiddel behandlet i munnen over tannkjøttlinjen. Gum irritasjon kan forekomme hos noen individer, men problemet ofte forsvinner i løpet av to uker.

Pre-eksisterende forhold

Enkelte individer kan finne en økning i bivirkninger for pre-eksisterende forhold etter start testosteron terapi. Søvnapné, når en person slutter å puste for en tidsperiode i løpet av søvnen kan skje oftere med økt testosteron. Væskeretensjon hos personer med pre-eksisterende hjerte eller blodtrykk forhold kan forverres etter oppstart av behandling med testosteron.

Andre bivirkninger

Andre bivirkninger av testosteronbehandling kan omfatte brystforstørrelse eller ømhet hos menn, lav sædkvalitet, redusert testikkel størrelse, håravfall på hodet eller økt kroppshår. Kvinner som bruker testosteron terapi kan oppleve dypere stemme eller ansikts hårvekst. Mange av disse symptomene kan reduseres eller lindres dersom behandlingen er stoppet eller testosteron dosering er redusert.