Digidexo.com

brker lipitor og hormon spirsl

Hvordan virker Lipitor fungerer?

Hvordan virker Lipitor fungerer?

Hva er Lipitor

Lipitor, også kjent som atorvastatin, er en vanlig stoff som brukes til å behandle de med høyt kolesterol. Lipitor virker ved å blokkere fettstoffer kolesterol i blodet. Nærmere bestemt fungerer Lipitor å senke nivåene av lav tetthet lipoprotein (LDL)-kolesterol i blodet. Senking disse kolesterolnivået kan bidra til å beskytte mot hjertesykdom, hjerteinfarkt, karsykdommer, og slag.

Slik virker det

Lipitor er klassifisert som et statin. En statin, er et stoff som virker i leveren for å blokkere enzymet HMG-CoA-reduktase. Dette enzym er ansvarlig for å skape LDL-kolesterol i kroppen. Når denne kolesterol har blitt sluppet fra leveren kan den komme i klem på celleveggene i blodårene. Som avleiringer vokser, de felle mer og mer kolesterol i arterie til arterien er blokkert. Lipitor reduserer mengden av LDL dannet ved å begrense mengden av enzymer som skaper kolesterol. Jo mindre kolesterol slippes ut i blodet, jo mindre er sjansen for en blokkert arterie.

Potensielle bivirkninger

Du bør ikke ta Lipitor hvis du har blitt diagnostisert med diabetes, en underaktiv skjoldbruskkjertelen eller nyresykdom. De som er gravide bør ikke ta Lipitor som det kan føre til skade på fosteret. Lipitor kan også redusere virkningene av prevensjon, og slike andre metoder for prevensjon kan trenge å bli anvendt, så som kondomer eller andre ikke-hormon relaterte metoder. Når det kombineres med alkohol, kan Lipitor øke risikoen for alvorlig leverskade.

Noen brukere kan oppleve noen av de følgende milde bivirkninger som: kvalme, magesmerter, forstoppelse, oppblåsthet, gass, hudutslett eller muskelsmerter. Hvis du opplever problemer med å puste, hevelse, eller noen form for utslett etter å ha tatt Lipitor, kontakt lege umiddelbart da dette kan være et tegn på en allergisk reaksjon på medisinering.

Bivirkninger av Lipitor tabletter

Bivirkninger av Lipitor tabletter


Lipitor er en medisin mot høyt kolesterol. Kolesterol er et fettlignende stoff kroppen trenger for å produsere hormoner. Det er lokalisert i celleveggene overalt i kroppen. Hvis det er for mye kolesterol i kroppen, det innskudd i arteriene. De farligste områdene er koronar (hjerte) arterier. Den viktigste årsaken til høyt kolesterol er en diett høy i mettet fett. Senket kolesterolnivået kan med trening, en fettfattig diett, høyt fiber, og en medisiner som Lipitor.

Identifikasjon

Ifølge Lipitor nettstedet, senker Lipitor dårlige kolesterolet 39-60 prosent i de fleste pasienter og øker det gode kolesterolet med fem til ni prosent. Det senker også triglyserider, som er et fett som finnes i blodet, med 19 til 37 prosent. Lipitor er nummer én foreskrevet medisiner for høyt kolesterol. Den er godkjent av Federal Drug Administration for å redusere risikoen for hjerteinfarkt, slag og andre hjertesykdommer. Femten år med forskning tilbake opp Lipitor krav. Lipitor har ikke en godkjent generisk form av medisinen.

Funksjon

Lipitor er et statin og statiner lavere kolesterol. De blokkerer et enzym i leveren at kroppen benytter for å gjøre kolesterol. Når det er mindre kolesterol, og deretter leveren tar det fra blodet. Resultatet er lavere nivåer av kolesterol i blodet. Pasienter som tar Lipitor kan se lavere kolesterol tall på bare to uker.

Effekter

Lipitor kan gi bivirkninger. De vanligste bivirkningene er hodepine, forstoppelse, diaré, gass, urolig mage, utslett, muskelsmerter og leddsmerter. Et lite antall mennesker opplever alvorlige bivirkninger. De er muskelproblemer som kan føre til nyresvikt. Leverproblemer er mulig, så legen kan ta blodprøver og overvåke leveren. Hvis dosen senkes, symptomene vanligvis går bort eller legen din kan stoppe medisinering.

Betraktninger

Hvis du opplever muskelsvakhet eller muskelsmerter, oppkast, mørk urin, ekstrem tretthet, magesmerter, gul hud eller gule i øynene, varsle lege. Det er viktig å fortelle legen din hvilke medisiner du tar, hvis du drikker alkohol, er diabetiker, har nyreproblemer, eller skjoldbrusk problemer.

Advarsel

Gravide kvinner eller kvinner, som vurderer graviditet, bør ikke ta Lipitor. Det kan passere til det ufødte barnet. Kvinner som ammer bør ikke ta Lipitor fordi det kan passere gjennom morsmelk. Alle som har leverproblemer bør ikke ta Lipitor.

Lav Hormon prevensjon alternativer

Lav Hormon prevensjon alternativer


Graviditet er en av de mest komplekse prosesser som kvinner noensinne vil oppleve. Hva starter som en mikroskopisk union mellom sperm og egg vokser inn i en levende barn på kort span av ni måneder, men det er ikke alltid en enkel prosess. Prevensjon har hjulpet kvinner utsette graviditet før de er klare, slik at så å bygge en sterk hjem liv og stabil økonomisk situasjon før å ha en baby. Lav hormon prevensjon er en av de mest populære typer, fordi mange kvinner reagere dårlig overfor de høyere hormonnivået i standard prevensjon alternativer.

Historie

Prevensjon er nesten like gammel som sivilisasjonen selv. Den eldste metode for prevensjon er avbrutt samleie, hvor hann trekker seg fra kvinnen før utløsning, selv om dette er en av de minst effektive middel for å forebygge graviditet. Gjennom århundrene, har mystikere og medisinmenn kokt sammen utallige potions tenkt å hindre graviditet, men disse har aldri blitt bevist effektive. Hormonell prevensjon piller, som hindret eggløsning ved flom kroppen med et høyt nivå eller hormoner, ble utviklet i 1960 I slutten av 1980 og begynnelsen av 1990-tallet, et ønske om prevensjon med færre hormonelle bivirkninger kjørte selskaper å produsere lav-hormon metoder å forebygge graviditet som er fortsatt populære i dag.

Betydning

Low-hormon prevensjon er en effektiv metode for å hindre graviditet og regulere menstruasjonssykluser. Som samfunn har avansert er flere kvinner arbeider utenfor hjemmet, utvikle liv og karrierer som gjør graviditet og fødsel vanskelig. Prevensjon med en minimal mengde hormoner tillater kvinner å fortsette i sine karrierer med minst mulig hormonelle bivirkninger. Prevensjon med færre hormoner tillater kvinner å utvikle et stabilt hjemmemiljø og forebygge graviditet før de er klare mentalt og økonomisk, uten bekymring for humørsvingninger og uregelmessigheter forårsaket av høye hormonnivåer. Lav hormon prevensjon er også populær som en metode for å lette og regulere kraftige menstruasjonssykluser i berørte kvinner.

Typer

Lav hormon prevensjon er betegnet som å ha mindre enn 35 mikrogram av østrogen, mens ultra lav dose har mindre enn 20 mikrogram. Piller, vaginal ringer og patcher er produsert på lave hormon varianter, med piller å være den mest populære. De lave hormon piller normalt innføre et svært lavt nivå av hormoner i kroppen i tre uker, med en sukker pille for den fjerde uke. Vaginale ringene er plassert i kroppen av brukeren og forbli satt for en tre-ukers periode, med fjerning og en normal menstruasjonssyklus skjer i løpet av den fjerde uke. Patches fungerer mye på samme måte som i ringen, med en ny patch brukes hver uke i tre uker, og en uke fri når menstruasjonssyklusen oppstår.

Fordeler

Lave hormon prevensjon alternativer gi kvinner muligheten til å forhindre uønsket graviditet og regulere sykluser, med minst mulig hormoner mulige. Disse lave hormonnivåer hindre bivirkninger relatert til høy dose prevensjon, som humørsvingninger, hodepine, vektøkning og kvalme. Lav hormonprevensjons introduserer akkurat nok østrogen og progestin i kroppen for å lindre de alvorlige blødning, kramper og smerte forbundet med en tung syklus.

Advarsel

Noen metode for hormonell prevensjon kan være farlig hvis det ikke tas som foreskrevet. Kvinner som røyker og de som er eldre enn 35 bør ta prevensjon med forsiktighet, da de står en høyere risiko for å utvikle potensielt dødelige blodpropp. Prevensjon behov for å bli tatt med på en tidsplan for å være mest effektive, så bruker det som indikert av en lege er nødvendig.

Prevensjon alternativer uten hormoner

Prevensjon alternativer uten hormoner


Prevensjon alternativer som inneholder hormoner kan føre til kvalme, oppkast, blodpropp, humørsvingninger og en redusert libido. Av disse grunner er det viktig for kvinner å forstå alle sine prevensjon alternativer. Mens de fleste prevensjon alternativer uten hormoner er ikke så effektiv som hormonelle metoder, er det ofte mulig å oppnå lignende resultater ved å benytte flere ikke-hormonell prevensjon valg på en gang.

Barrieremetoder

Barriere prevensjon alternativer inkluderer mannlige og kvinnelige kondomer, membraner og cervical caps. Disse ikke-hormonelle prevensjonsalternativer virker ved å hindre sædcellene fra å komme inn i livmorhalsen. Strykprosent varierer fra 10 til 15 prosent.

Rhythm

Rytmen eller naturlig familieplanlegging metoden fungerer ved å kartlegge kvinnens eggløsning og praktisere avholdenhet under kvinnens mest fruktbare perioden. FDA anslår feilrate på rytmen metoden på 20 prosent.

Tilbaketrekking

Uttak er metoden for å trekke penis fra skjeden før utløsning. Dette forhindrer mye av den fra å nå sperm livmorhalsen.

Sterilisering

Kirurgisk sterilisering hindrer graviditet ved kirurgisk kutte sædlederen av menn eller egglederne av kvinner. Dette er en svært effektiv prevensjon alternativ resulterer i mindre enn én prosent feilrate.

Sæddrepende middel

Spermicide er en krem, skum, stikkpille eller gel som virker ved å drepe spermier i vagina. Den feilrate på sæddrepende middel er en svært høy 20 til 50 prosent.

Forholdet mellom hormoner og migrene

Forholdet mellom hormoner og migrene


Mens både menn og kvinner kan få migrene, har de en tendens til å skje mer med kvinner. Forekomst av migrene hos kvinner øker dramatisk etter utbruddet av menstruasjon. Dette fører eksperter til å tro at det er en sammenheng mellom hormoner og migrene.

Typer

Hormon-relaterte migrene kan være assosiert med kvinnens menstruasjonssyklus, men de kan også være relatert til hormonelle uregelmessigheter i hjernen til kvinner og menn.

Kjennetegn

Migrene kan oppstå flere dager før eller under en kvinnes menstruasjon. De migrene vanligvis korrelerer med dråper i østrogennivået.

Fakta

Ifølge National Headache Foundation, om lag 60 prosent av kvinnelige migrenepasienter har dem under menstruasjonene.

Betraktninger

Høye nivåer av stress hormon kortisol også har vært knyttet til migrene.

Forebygging / løsning

Det er for å minimere sjansene for en migrene flere måter: trening, sunt kosthold, nok søvn og avslapping teknikker som meditasjon og yoga.

Kalsitonin Hormone

Den calcitonin hormonet blir produsert av cellene i skjoldbruskkjertelen. Calcitonin er involvert i kontrollen av metabolisme av kalsium og fosfor og arbeider i forbindelse med parathyroid hormon. Calcitonin er produsert som et større protein som må aktiveres av enzymer.

Diagnostisk

Forhøyede nivåer av kalsitonin kan indikere former for kreft. Prat og kolleger i en 2008 artikkel i tidsskriftet "leukemi og lymfom" viste at pro-calcitonin heves hos pasienter med bakteriell infeksjon. Videre Schuetz og kolleger i en 2010 artikkel i tidsskriftet "Expert Review of Anti-Infeksiøs Therapy" viste at pro-calcitonin var nyttig for å bestemme hvilke pasienter som bør få antibiotika.

Effekter

Calcitonin hormon senker kalsium i blodet ved å stimulere cellene i benet for å lagre den, mens parathyreoideahormon stimulerer ben for å frigjøre kalsium.

Terapi

Calcitonin er for tiden blir studert for anvendelse i forebygge brudd hos kvinner med osteoporose grunnet sin evne til å forårsake ben til å lagre kalsium. Denne forskningen følger arbeidet gjort på slutten av 1990-tallet; spesielt, i en artikkel publisert i tidsskriftet "Oncology Reports" i 1998, rapporterte Sekine og Takami at kalsitonin i kombinasjon med pamidronat kunne kontrollere høyt kalsiumnivå. Forfatterne viser også at denne behandlingen kan redusere smerte forårsaket av kreft som hadde spredd seg til skjelettet.

Ludzki hormon wzrostu Fakty

Hormon wzrostu człowieka jest wytwarzany przez gruczoł przysadki w mózgu. W dzieciństwie, hormon stymuluje wzrost. W późniejszym okresie życia, pomaga utrzymać tkanki i narządy. By o czasie osiągniesz wiek średni, organizm spowalnia produkcję hormonu.

Steryd

Ludzki hormon wzrostu jest powszechnie traktowana jako steryd anaboliczny przez sportowców, którzy chcą zwiększyć swoje wyniki sportowe.

Substancja zakazana

Ze względu na jej stosowanie jako steryd polepszającego, organy zarządzające wielu grup sportowych, w tym Międzynarodowy Komitet Olimpijski, zakazać jego stosowania. Hormon wzrostu może być wykryte za pomocą prostego testu krwi.

Fountain of Youth?

Niektórzy uważają, biorąc ludzki hormon wzrostu może pomóc spowolnić proces starzenia. Jednak badania są sprzeczne informacje, czy istnieją realne korzyści. Wśród korzyści odnotowanych przyjęcie jako środek przeciw starzeniu zwiększa się poziom energii, zwiększenie mięśni i mniej tłuszczu w ciele.

Zastosowań medycznych

Ludzki hormon wzrostu jest często stosowany u dzieci z zaburzeniami wzrostu. To są również ludzie, których ciała nie robią wystarczająco dużo.

Dostępność

Chociaż istnieją pewne spreje donosowe na rynku, które twierdzą, że zawiera ludzki hormon wzrostu, jedyny sposób jej podawania jest iniekcja. Istnieje również kilka suplementów na rynku, które twierdzą, że zwiększenie produkcji organizmu ludzkiego hormonu wzrostu w naturalny sposób.

Hva er fordelene med lav hormon prevensjon piller?

Hva er fordelene med lav hormon prevensjon piller?


Den lave hormon prevensjon pille er et alternativ for å forebygge uplanlagt svangerskap. De lave hormon piller har også andre fordeler i tillegg til å hindre graviditet.

Low-Hormone Prevensjon

De fleste lav-hormon prevensjon piller er en kombinasjon av østrogen og progestin. Det er en lav dose østrogen i disse typer p-piller. Det er mange fordeler ved å bruke lav-hormon piller versus en typisk p-pille.

Prevensjons

Når tatt riktig, lav-hormon p-piller er svært effektive (opp til 99 prosent effektiv) i å hindre graviditet.

Regulerte menstruasjonssykluser

For kvinner som lider av uregelmessige menstruasjonssykluser og / eller tunge perioder, kan en lav-hormon prevensjon pille bidra til å regulere sine menstruasjonssykluser og forårsake kortere perioder med lettere blødning.

Bedring i Acne

Low-hormon p-piller kan bidra til å forbedre symptomer og alvorlighetsgraden av akne.

Redusert Ovarian Cyste og kreftrisiko

De fleste p-piller, inkludert lav-hormon piller, kan bidra til å redusere cyster på eggstokkene og eggstokkreft hos kvinner, ifølge www.cancer.org.

Jak poziom hormonów w Mirena porównania do tych w pigułki antykoncepcyjne?

Jeśli szukasz metody antykoncepcyjnej, masz kilka opcji. Jednak nie wszystkie hormonalne metody antykoncepcyjne dają te same rodzaje i poziomy hormonów. Istnieje kilka różnic między Mirena i pigułek antykoncepcyjnych.

Jak używać IUD i pigułki

Mirena jest wewnątrzmacicznego urządzenia, lub wkładki. Lekarz stawia IUD w macicy, gdzie pozostaje aż usuwa go. Bierzesz pigułki antykoncepcyjne doustnie każdego dnia.

Mirena

Mirena ZPD dostarcza dzienną dawkę 20 mikrogramów lewonorgestrelu. Mirena jest skuteczna przez okres do pięciu lat.

Trójfazowy Pills

Trójfazowy, lub trójfazowe, pigułki, takie jak Ortho Tri-cyclen zawierać norgestymat związek progestagen i związek estrogenu etynyloestradiolu. Trzy fazy zawierać 0,180 mg, 0,215 mg i 0,250 mg norgestimat, odpowiednio. Każda faza zawiera 0,035 mg etynyloestradiolu. Jest to również jeden tydzień nieaktywne pigułki, aby umożliwić miesiączki.

Jednofazowe pigułki

Jednofazowe lub trójfazowe, pigułki, takie jak Seasonale zawiera 0,15 mg lewonorgestrelu i 0,03 mg etynyloestradiolu w każdej aktywnej pigułki. Istnieje również tygodniu nieaktywnych pigułek, aby umożliwić miesiączki.

"Mini-pigułka"

"Mini-pigułka", takich jak Micronor, jest popularnym wyborem dla kobiet karmiących piersią. To jest tylko związek noretyndron progestynowy, z 0,35 mg aktywnego obecnych w każdej tabletce. Mini pigułka ma fazę nieaktywne pigułki.

Human Growth Hormone Therapy

Human Growth Hormone (HGH) er ansvarlig for vedlikehold organ og vev vekst. Dette hormon produseres innsiden av hypofysen, som er en ertestørrelse kjertel plassert inne i hjernen. Ved starten av livet, er det en stor mengde av HGH produsert. Men, som kroppen begynner å alder, produserer den mindre og mindre av dette hormonet. Supplement selskaper hevder at HGH bremser aldringsprosessen, men ifølge Mayo Clinic, er det ikke mye som tyder på at sikkerhetskopiere disse påstandene. Men noen mennesker har en HGH-mangel, som kan bli hjulpet av reseptbelagte grade HGH.

Symptomer på HGH hormon mangel

Personer som lider av HGH hormon mangler kan ha symptomer som leddsmerter, muskelsmerter, hevelse i armer og hevelse i bena. Snakk med legen din om disse symptomene, og spør om du kan ha oppstått en HGH-mangel.

Tar resept grade HGH kan øke tettheten av bein, muskel masse, kutte ned på fett og gjøre daglige aktiviteter lettere. Denne medisinen bør administreres gjennom injeksjon, noe som krever en resept fra lege.

Kostnad for HGH kosttilskudd

HGH kosttilskudd er dyrt, koster $ 1000 eller mer (per august 2009) for en måneds forbruk. Hvis du har forsikring, må du kontrollere at de dekker resept. Hvis de ikke vil betale for medisiner (eller du ikke har forsikring), sjekk ut programmer som Prescription Assistance Program (se Ressurser). Dette er en organisasjon som arbeider for å gjøre reseptbelagte medisiner tilgjengelig for enkeltpersoner på liten eller ingen kostnad.

Bivirkninger

Mens du tar denne medisinen, er det viktig å se opp for bivirkninger, som vann oppbevaring og uforklarlig hårvekst. Selv om disse bivirkningene er ikke svært vanlig, kan de indikerer komplikasjoner som følge av medisinen.

Også, ifølge US National Library of Medicine, er det en bekymring for at å ta HGH kan være knyttet til kreft, og fremmer veksten av kreftceller. Det er imidlertid fortsatt behov for videre forskning på dette området.

Grunner for høy LH hormon nivåer Other Than overgangsalder

LH (eller luteiniserende hormon) er produsert av kroppen og, hos kvinner, regulerer graviditet, menstruasjon og eggløsning. Menn også produsere LH, som bistår testiklene i produksjonen og utskillelsen av testosteron. Unormalt høye LH nivåer kan indikere overgangsalder eller tilstedeværelsen av visse medisinske tilstander.

Anovulation

Høye LH-nivåer er sett i anovulasjon, hvor eggstokkene ikke konsekvent frigjøre et egg hver måned, forårsaker fertilitetsproblemer. Behandlingen innebærer kosthold, mosjon modifikasjon, håndtere stress og bruk av medisiner for å stimulere eggløsning.

Polycystisk ovariesyndrom

Polycystisk ovariesyndrom (PCOS) er karakterisert ved unormal menstruasjonsblødning og magesmerter fra forhøyede luteiniserende hormon nivåer. De tilstanden gir cyster forming på eggstokkene, forstyrre eggløsningen. Medisiner (som Clomid) eller kirurgi kan redusere symptomene og forbedre fruktbarheten.

Eggstokksvikt

Eggstokksvikt kan være forårsaket av utviklingsmessige problemer (som kromosomavvik eller unnlatelse av å utvikle eggstokker); tidlig eggstokksvikt (forårsaket av autoimmune sykdommer, cellegift eller strålebehandling) eller kronisk anovulasjon (forårsaket av PCOS, en ovarial tumor, skjoldbrusk sykdom eller adrenal sykdom).

Veslevoksne puberteten

Veslevoksne puberteten resultater fra høye LH nivåer. Det er definert som utstillingen av tegn på pubertet før fylte 7 til 8 i jenter eller 9 i gutter. Emosjonelle vansker, fysisk forlegenhet og tidvis tegn på en underliggende medisinsk tilstand er forbundet med tidlig pubertet.

Unormalt høye LH nivåer i menn

Høye LH nivåer hos menn indikerer fjerning eller fravær av testiklene, testikkelsvikt (på grunn av kreft, kjemoterapi behandling, skade eller kusma) eller et kromosomavvik som Klinefelter syndrom.

Er Lipitor Associated med erektil dysfunksjon?

Lipitor er et detaljskjema av medisinen atorvastatin, og blir brukt til å senke høye nivåer av LDL ("dårlig") kolesterol. I tillegg til å produsere sine ønskede effekter, kan det føre til symptomer på erektil dysfunksjon (ED).

Fakta

Ifølge US Library of Medicine, tilhører Lipitor til en gruppe medisiner som kalles statiner, eller HMG-CoA-reduktasehemmere. Den oppnår sin fordelaktige effekter ved senking av kroppens produksjon av kolesterol.

Erektil dysfunksjon

Ifølge Mayo Clinic, kan Lipitor forårsake vansker med å oppnå eller opprettholde en ereksjon. Det kan også utløse tap av seksuell lyst eller stasjonen.

Permanens av Symptomer

ED symptomer assosiert med Lipitor bruk kan ikke være permanent. I enkelte individer kan også forsvinne som kroppen tilpasser til tilstedeværelsen av medisinen.

Hyppigheten av symptomer

Hyppigheten av ED symptomer i Lipitor brukere er ikke kjent.

Rapportering Symptomer

Personer som opplever ED symptomer mens du bruker Lipitor bør rapportere dem til helsepersonell. I noen tilfeller kan leger være i stand til å minske deres virkninger.

Hvordan overvåke hormon ubalanse

En hormonell ubalanse kan være et resultat av en rekke forhold, fra en ubalansert kosthold til utbruddet av overgangsalder til en overaktiv skjoldbruskkjertel. Uavhengig av årsaken til hormonell ubalanse, pasienter trenger å ta en aktiv rolle i å overvåke sine egne hormonnivåer og rapportere eventuelle problemer eller negative funn til sin lege.

Hvordan overvåke hormon ubalanse

•  Ta kontakt med din lege om hormonnivået. Forklar eventuelle symptomer du har som kan være en indikasjon på en hormonell ubalanse.

la legen til å utføre de nødvendige tester på blod, urin eller spytt for å avgjøre om du har en hormonell ubalanse.

Lag en behandlingsplan basert på resultatene av testene.

På den første dagen som du implementere behandlingsplan, skrive et datert bilagsregistrering som forklarer hvordan du føler deg i stor detalj. For eksempel, hvis du har en hodepine eller føler deg trøtt, sløv eller irritabel, sørg for å dokumentere disse symptomene.

På den andre dagen av behandlingen, skriver en annen datert bilagsregistrering som forklarer din nåværende sinnstilstand og eventuelle helseproblemer du nå opplever.

Fortsett å følge behandlingen plan og skrive datert posteringer hver dag. Målet er å finne ut om behandlingsplanen er effektive i å redusere symptomene og gjenopprette hormonell balanse.

Ring din lege etter noen ukers behandling. Hvis behandlingen plan fungerer, råder legen din at du ønsker å fortsette den. Hvis behandlingsplanen ikke fungerer og dine symptomer har ikke gått ned, planlegge en avtale for å diskutere om du trenger en ny behandlingsplan eller videre testing.

Gjenta trinn 1 til 7 til du finner en behandlingsplan som lindrer symptomene dine. Husk å ta med din journal til alle avtaler for oppfølging.

Hint

  • Symptomene på et hormon ubalanse kan være ganske personlig, slik som redusert libido eller ømme bryster. Det er viktig å finne en lege som du føler deg komfortabel, slik at du kan være helt ærlig. Du bør aldri være redd for å spørre legen din hvor mye erfaring han har i behandling av hormonelle ubalanser. Hvis du føler at legen mangler erfaring eller kunnskap til å behandle deg, be om en henvisning til en lege som er spesialist i hormon erstatning.
  • Selv om du kan kjøpe hjem hormonprøver som krever bare vattpinner av spytt, kan disse koste oppover på $ 300 og har ingen råd om årsak eller behandling av enhver hormonell ubalanse de avdekke. Det er best å konsultere med en lege i første omgang og bruke legen som en ressurs gjennom hele prosessen.

Growth Hormone Therapy hos barn

Growth Hormone Therapy hos barn

Veksthormon terapi er et syntetisk hormon leger foreskrive for å hjelpe med lineær vekst. En normal vekstmønster er to inches per år inntil bein modning. Hypofysen normalt skiller ut et hormon for å gjøre lineær vekst mulig. Dersom hypofysen ikke fungerer som den skal, vil barna ikke nå sitt fulle høyde.

Process

Leger spille inn en barnets vekt og høyde under fysisk eksamener. Hvis høyden ikke utvikler seg på de vanlige to inches hvert år, kan legen be bein røntgen og blodprøver.

Diagnose

Når legen har undersøkt vekstmønster av barnet, resultatene av røntgen og blodprøver og familiens historie, kan hun foreskrive veksthormonbehandling.

Bivirkninger

Ifølge The Magic Foundation, en organisasjon for vekst og relaterte lidelser, veksthormonbehandling ikke har "noen vesentlige bivirkninger" når den brukes som en erstatning for hormonmangler.

Administrasjon

Veksthormon terapi er et skudd injiseres en gang om dagen. Behandlingen fortsetter inntil barnets nådde omtrent 14 til 16 år gamle. Liner vekst er tre til fire inches i året.

Overvåking

Barnet besøker endokrinolog hver tredje måned. Legen vil teste blodet for skjoldbruskkjertelen fungerer.

Formålet med Armour Thyroid Hormoner i Carpal Tunnel Treatment

Formålet med Armour Thyroid Hormoner i Carpal Tunnel Treatment


Selv om mange tilfeller av carpal tunnel syndrom er på grunn av arbeidsplassfaktorer, som for eksempel å skrive uten en pause for altfor mange timer, kan det også være et symptom på hypotyreose. Når hypotyreoidisme er årsaken til carpal tunnelsyndrom, bør bruken av panser thyroid hjelpe til å lindre både hypotyreoidisme og carpal tunnelsyndrom.

Hypotyreose

Skjoldbruskkjertelen ligger på forsiden av halsen, like under strupehodet. Hormonet som produseres av kjertelen er viktig i veksten av celler i hele kroppen, og hvor disse celler bruker energi og oksygen. Når skjoldbruskkjertelen ikke produserer nok thyroid hormon, kalt hypotyreose, fører det mange symptomer, inkludert kronisk tretthet, hodepine og muskel forhold som carpal tunnel syndrom. Hvis venstre ubehandlet, kan dette føre til depresjon, hjertesykdom og psykiske og adferdsvansker. Armour thyroid brukes til å behandle hypotyreose.

Carpal Tunnel Syndrome

Carpal tunnel syndrom er en betennelsestilstand i hånd og håndledd som forårsaker smerte og svakhet. Carpal tunnel er en passasje som ligger på bunnen av håndflaten. En nerve kalles median nerve reiser gjennom carpal tunnel. Under carpal tunnel syndrom, carpal tunnel stigninger, trykke ned på nerve. Hvis dette er forårsaket av hypotyroidisme, er det viktig å behandle den underliggende tilstand, ofte med rustning skjoldbruskkjertelen, men det er også viktig å direkte behandle carpal tunnelsyndrom. Dette gjøres vanligvis ved å hvile hendene (noen ganger også sette dem i splinter) og gi steroidinjeksjoner.

Armour Thyroid

Armour thyroid er en behandling for hypotyreose. Det er ikke en behandling for carpal tunnelsyndrom. Hypotyreoidisme er behandlet ved å erstatte den manglende thyroid hormon i legemet. Mange av de erstatning hormoner, slik som liotrix og thyroglobulin, er syntetiske. Armour thyroid er tørket og pulverisert thyroid hormon og er ikke syntetisert. Når rustning skjoldbruskkjertelen brukes til å behandle carpal tunnel syndrom, er det faktisk blir brukt til å behandle underliggende hypotyreose. Behandling med rustning skjoldbruskkjertelen er også kalt skjoldbruskkjertelhormon.

Recovery

Skjoldbruskkjertelhormon brukes til å heve naturlig lave nivåer av thyroid hormon. Det betyr ikke behandle årsaken til de lave hormonnivåer. Av denne grunn, er det mulig at pasienten kan være nødvendig å ta rustning thyroid for resten av sitt liv. Men hvis hypotyreose har også forårsaket carpal tunnel syndrom, skjoldbruskkjertelhormon og behandling for carpal tunnel syndrom bør gjøre dette symptom på hypotyreose gå bort.

Betraktninger

Kontakt legen din så raskt som mulig dersom du opplever noen av symptomene på carpal tunnel syndrom eller hypotyreose. Også fordi rustning skjoldbruskkjertelen ikke faktisk behandler din carpal tunnel syndrom, bør du ikke slutte å ta medisiner etter symptomer på carpal tunnel syndrom har gått.

Mat som produserer fett brenner hormoner

Når du prøver å gå ned i vekt, er det viktig å spise mat som holder energinivået opp og hjelpe deg å forbrenne mer fett. Heldigvis er det mange sunne matvarer inneholder stoffer som hjelper kroppen din utgivelsen fettforbrenning hormoner.

Epler

Epler er rike på vitamin C, A og B-vitaminer, som hjelper deg å forbrenne mer kalorier.

Coffee

Kaffe vil ikke bare hjelpe deg å holde deg våken, men det kan hjelpe deg til å miste mer vekt. Kaffe inneholder koffein, noe som kan øke kroppens evne til å forbrenne kalorier, ifølge MayoClinic.com.

Spinat

Rik på jern og B-vitaminer, hjelper spinat kroppen utgivelsen fettforbrenning hormoner.

Sennep

Krydderet i sennep kan hjelpe kroppen din forbrenner flere kalorier når de brukes på sunn mat.

Hjemmelaget Chicken Soup

Å spise kyllingsuppe laget fra bunnen av kan hjelpe deg å miste mer vekt. Hjemmelaget kylling supper kan også være en fin måte å møte dine væskebehov for dagen.

Matvarer som stimulerer fett brenner hormoner

Det er visse matvarer som stimulerer fettforbrenningen hormoner. Dette kan være spesielt nyttig for folk som prøver å gå ned i vekt raskt. Hvis du prøver å gå ned i vekt på den sunneste måten mulig, for så å spise mat som ikke bare næringsrik, men også hjelpe deg å forbrenne mer fett, er nøkkelen.

Tofu

Tofu er høy på protein og inneholder stoffer som hjelper systemet i å stimulere fettforbrenning hormoner.

Epler

Epler både stimulerer fettforbrenning hormoner i kroppen din og er høy i fiber. Begge er utmerket for vekttap.

Spinat

Spinat er en vitamin-rik mat som også inneholder visse elementer for å hjelpe kroppen i å simulere fettforbrenning hormoner.

Sennep

Spicy brun eller gul sennep har stor fettforbrenning egenskaper. Sennep gjør en stor fettforbrenning krydder.

Coffee

Kaffe kan stimulere fettforbrenning hormoner i kroppen din, men bør kun tas i små mengder.

Hvilke matvarer frigjøre fett brenner hormoner

Avhengig av mat spist, hormoner frigjøres under prosessen med fordøyelsen virker på to måter å forsyne kroppen med den energien som trengs for å fungere. Enten de kan lagre fett og forbrenne karbohydrater, og i tider med høy energibehov, kan brenne muskelvev, så vel, eller de kan forbrenne lagret fett, den ideelle målet for alle slankere.

Fresh Fruits

Spise frisk frukt med lav glykemisk indeks rating, som epler, jordbær, grapefrukt og appelsiner, er å foretrekke å drikke juice. Hele frukter krever mer energi å forbrenne, for derved å frigjøre mer av fettforbrenningen hormoner.

Grønnsaker

Høy fiber, lav glykemisk grønnsaker som brokkoli, kål, gulrøtter og tomater er også blant de matvarer som stimulerer frigjøringen av fett brenning hormoner.

Protein

Høy protein, lav fett mat er avgjørende for utgivelsen av fettforbrenning hormoner. Svært magert rødt kjøtt, fisk (inkludert reker, torsk og havabbor), kalkunbryst og tofu alle faller innenfor denne kategorien (se Ressurser).

Raw Foods

Noen matvarer er mer gunstig for fettforbrenningen når spises rå. Blant disse matvarene er epler, bær, salat, tomat og reddiker (se Ressurser).

Tilberedt mat

Mens matlaging kan ødelegge den ernæringsmessige kvaliteten av visse matvarer, beholder det eller forbedrer de ernæringsmessige og fettforbrenning kvaliteter av andre matvarer. Asparges, bønner, spinat og brokkoli er blant de matvarer som kan spises kokt uten å redusere utslipp av fett brenning hormoner (se Ressurser).

Hva Foods Trigger fettforbrenningen hormoner?

Leptin, et fett-brenning hormon som produseres naturlig i kroppen, er den siste diett fenomen. Riktig regulert gjennom kosten, øker leptin metabolisme og hjelper deg å miste vekt. En interessant variasjon av matvarer vil hjelpe utløse fettforbrennende hormoner.

Helkorn

Hele korn har fiber og komplekse karbohydrater. De fyller deg opp og gir langvarig energi til å brenne kalorier og holde deg våken og aktiv. Grovbrød, brun ris, korn og mange frokostblandinger er vanlige kilder til hele korn.

Magre meieri

Drikk din melk. Skummet melk, fettfattig yoghurt og noen oster er en kilde en kalsium og andre vitaminer og reduserer, ifølge Michael zemel, PhD, direktør for ernæring Institute ved University of Tennessee i Knoxville, produksjon av calcitrol, et hormon som stimulerer fett legemer (se lenke i Resources).

Fet fisk

Sardiner, laks og sild gir omega-3 fettsyrer (EFA) som bekjempe fedme, beskytter hjertet og kan hjelpe med hjernens funksjon. Tunfisk, også en EFA-rik mat, bør inntas i moderate mengder, på grunn av høye nivåer av kvikksølv.

Thermogenic Krydder

Termogenetisk krydder - de som produserer varme i kroppen - bidra til å regulere blodsukker og redusere produksjonen av leptin. Krydder inkluderer kanel, kardemomme og nellik. Kombinert med grønn te i en chai drikke, disse krydder er deilig og sunn.

Magert kjøtt

Kalkun, kylling og magert storfekjøtt er gode kilder til lav-fett protein. Magert kjøtt bidra til å bygge muskler og brenne fett, en nødvendig kombinasjon for effektiv, sikker og langsiktig vekttap.

Matvarer for å unngå

Unngå sterkt bearbeidet mat, koffein og alle matvarer som inneholder transfett. Raffinerte karbohydrater, høy fett snacks og diett brus bør spises i moderate mengder, hvis i det hele tatt.

Hva er fettforbrennende hormoner?

Alle forskjellige hormoner fylle ut organer og påvirke dem på forskjellige måter, slik som metabolisme, vekst og utvikling, humør og aldring. Hormoner reise gjennom blodstrømmen og påvirke ulike kroppsdeler på ulike tidspunkter. De seks fettforbrennende hormoner i kroppen vår er en del av det endokrine systemet og påvirke stoffskiftet. Hvis riktig fungerer, disse fettforbrennende hormoner tillate kroppen vår til naturlig ned i vekt, få næringsstoffer og holde seg friske.

Definisjon

Hver kroppen balanserer fettforbrennende hormoner med fett-lagring hormoner. Selv fettforbrennende hormoner er høyere i antall, de er også svakere enn de fett lagring hormoner. Ifølge Kvinners Fitness and Health Blog, visse faktorer må være riktig erkjent og gjennomført for å utløse hormoner å gjøre jobben sin. Disse faktorene inkluderer riktig kosthold, mosjon og søvn. Jo mer disse hormonene arbeider, jo mer vekt du vil miste. Seks fettforbrennende hormoner arbeide sammen, som inkluderer skjoldbruskkjertelen, adrenalin, glucagons, testosteron, veksthormon (HGH) og insulin-like growth factor.

Diet

For fettforbrennende hormoner for å fungere, må du opprettholde en sunn leveren, som er ansvarlig for å aktivere disse hormonene. For å gjøre dette, må du spise et riktig kosthold som senker nivået av insulin og inneholder ingen overflødig alkohol, medisiner, fett eller proteiner. Dietter som Atkins diett, kaste av den normale balanse mellom næringsstoffer og er vanskelig på leveren. Hold deg til mat med høyt aminosyrer eller proteiner, slik som nøtter, sesamfrø og gresskarfrø, sopp, kokos, sitronsyre frukt, bær og squash. Hold deg unna raffinerte karbohydrater som blokkerer fettforbrenningen hormoner, for eksempel hvitt brød, pasta og søtsaker.

Trening

Kardio og styrketrening treningsøkter har muligheten til å utløse fettforbrennende hormoner som hjelper deg å miste vekt. Aerob trening er lang, lav effekt trening som begynner å brenne fett 20 til 30 minutter etter at du begynner. Selv om denne typen ikke brenne fett under trening, det brenner mindre fett enn anaerob trening, samlet. Anaerob trening er kortere, high-impact trening som brenner sukker drivstoff. I sin tur, disse treningsøktene fortsette å brenne fett 24 til 48 timer etter trening og når du sover. Begge typer kan hjelpe trigger stoffskiftet og fettforbrenningen hormoner.

Sleep

Under en anaerob høy effekt trening, er veksthormon utgitt. Senere konverterer leveren dette hormonet inn i insulin-like growth hormone mens du sover. Dette gjør at blodsukkernivået til å holde seg mens å ikke spise for mange timer, og det gjør at kroppen din til å fortsette å brenne fett under dype sykluser av nattesøvn. For at denne prosessen skal gå sin gang, trenger du minst syv timer søvn en natt. Mens denne prosessen pågår, gjør det også kroppen en sjanse til å gjenopprette fra en effektfull trening.

Balanse

Med en riktig balanse av kosthold, mosjon og søvn, vil kroppen din opprettholde en sunn metabolisme og aktive fettforbrennende hormoner. Det er veldig viktig å balansere de tre faktorene og å ikke overdrive det. I stedet for å prøve fettforbrennende dietter, bare spise den type mat den holde leveren sunn og dine hormoner aktiv. Ikke trener for mye. Dette vil føre til smerte og stress til kroppen din, noe som utløser kortisol, et fett-lagring hormon. Hvis du ikke får nok søvn hver natt, vil prosessen med å brenne fett ikke gå sin gang. Med en riktig balanse, vil du være på vei til naturlig helse og vekttap.