Digidexo.com

pukkelrygg nakke

Om stiv nakke

Om stiv nakke


Nakkestivhet er et vanlig problem for mange mennesker, fordi det kan være forårsaket av sportsaktiviteter, sitter ved en pult hele dagen og snakker i telefonen uten headset. Når du ikke tar deg tid til å strekke på musklene, justere posisjonering eller beskytter nakken med en støttende pute mens du sover, kan du utvikle nakkesmerter, som kan utvikle seg videre til nakkestivhet. Når du har nakkestivhet, kan det være vanskelig å bevege hodet fra side til side, slik at det virker negativt inn på din mobilitet.

Betydning

Nakkestivhet kan påvirke din mobilitet samt humøret. Når nakkemusklene blir så stramt at du ikke kan bevege hodet fra side til side, kan du være i stand til å komme ut av sengen, for å gå på jobb og å kjøre. I tillegg kan smerte og mangel på mobilitet føre til at du blir frustrert, stresset og sint.

Symptomer

Når du har nakkestivhet, kan du oppleve en rist følelse når du prøver å snu hodet. Hvis du var i en ulykke og erfaren whiplash, kanskje du har midlertidige eller langsiktige nakkeproblemer. Noen ganger du kanskje har hovne kjertler, feber, hodepine eller kvalme sammen med nakkestivhet. Det er også vanlig å ha en kriblende eller skarp smerte som starter ved nakken og reiser nedover ryggen din.

Årsaker

Vanligvis levator scapula er muskelen forbundet med en stiv nakke. Noen ganger årsaken til nakkestivhet er rett og slett sover i en vanskelig posisjon i løpet av natten. Når du har leddene i en posisjon for en lengre periode, kan de bli stiv og verkende. En annen årsak er leddgikt, og fallulykker. Mer alvorlige årsaker er fra sykdommer som influensa, polio og hjernehinnebetennelse.

Forebygging / løsning

Hyppig stretching som ruller nakken fra side til side kan hindre halsen fra å bli stiv mens du sitter ved skrivebordet på jobben. Massasje og akupunktur kan også hjelpe målrette spesifikke muskler som har blitt knyttede og stramt. Hvis du spiller sprek sportsbil, vil du kanskje ta god tid off slik at musklene kan helbrede. Hvis du har vært i en ulykke, bør du følge legens ordre og finne ut om rehabilitering, slik at du kommer tilbake til tidligere tilstand av mobilitet. Stive nakker er vanlig, men noen ganger alt nakken din trenger er tid og avslapping for å gå tilbake til det normale.

Advarsel

Det kalde været kan påvirke musklene og få dem til å begrense enda mer, noe som kan stramme nakken din videre. Også, hvis du ikke har en skikkelig pute å støtte nakken, du vil mest sannsynlig fortsette å oppleve en stiv nakke når du våkner. Når du har en stiv nakke sammen med hovne kjertler, feber, kvalme eller hodepine, er det best å gå til en lege for å utelukke eventuelle alvorlige sykdommer som hjernehinnebetennelse.

Hvordan avlaste en stiv nakke

Hvordan avlaste en stiv nakke


Mange mennesker opplever en stiv nakke en gang i blant. Selv om en stiv nakke er vanligvis ikke noe å bekymre seg for, kan ubehag gjøre konsentrere seg om noe annet vanskelig. Følg disse enkle prosedyrer på hvordan å lindre en stiv nakke.

Hvordan avlaste en stiv nakke

•  Avlast trykket på musklene i nakken av seg en cervical spenne. I tillegg plassere en støttende pute under nakken mens du sover.

•  Bruk varmebehandling for å fjerne ubehaget ved en stiv nakke. Ta en varm dusj, eller legg et oppvarmet komprimere rundt halsen.

Be noen om å massere nakken forsiktig.

Vær oppmerksom på holdningen din. Kronisk slouching, stående og sittende feil alle kan føre til hyppige nakkesmerter.

Ta en smertestillende, for eksempel aspirin eller ibuprofen, som kan bidra til å redusere hevelse i halsen og minimere smerte.

Oppsøk lege. For nakkesmerter som ikke løser i 24 timer, kan en tur til legen være for å utelukke noen alvorlig skade.

•  Slapp av. De som er ofte stresset ofte oppleve mer nakkesmerter enn de som kan finne balanse i livet. Prøv meditative øvelser og praksis dyp pusting, begge teknikker for yoga, for å lindre en stiv nakke.

Lukk vinduet. Kaldras kan føre til at musklene i nakken for å bli stiv. Prøv å holde vinduene lukket mens du sover, og bære et lys skjerf rundt halsen når været er kjølig.

Hint

 • Hvis du opplever nakkesmerter forbundet med feber, nummenhet, tretthet eller forvirring, komme til en lege så snart som mulig. Disse kan tyde på andre medisinske tilstander som krever umiddelbar oppmerksomhet.

Hvordan løse opp spenninger Fra skuldre og nakke

Hvordan løse opp spenninger Fra skuldre og nakke


Det er alle slags grunner til at folk får nakke og skulder spenning - dårlig holdning, langvarig sitting, stress. Men uansett hva årsaken er for din nakke og skulder spenning, er den beste måten å lindre musklene å strekke dem grundig, noe som vil hjelpe dem til å slappe av og gi deg lindring. Hvis du vet som strekker målet de spesifikke musklene som må være avslappet, kan du utføre dem selv og hjemme når du trenger avlastning.

Hvordan løse opp spenninger Fra skuldre og nakke

rette ryggen helt, enten du sitter eller står.

Ta et dypt pust inn og trekk skuldrene tilbake. Tenk deg at du prøver å ta på korsryggen med skulderbladene å trekke musklene stramt.

Hold i 10 sekunder, slipp, deretter fullføre 10 flere reps.

Brett et håndkle i halv lengde-messig, så ruller det opp tett. Ligg på gulvet på ryggen, og kile den rullet håndkle rett under nakken for å tilby støtte. Forsiden av halsen bør være helt strukket ut mens du ligger nede.

Hold denne posisjonen i 10 minutter.

6. Masser musklene som ligger på hver sin side av ryggraden, fra midten av ryggen og helt opp til baksiden av hodet. Bruk fingeren pads til å gjøre små, sirkulære bevegelser som vil hjelpe blodsirkulasjonen og lindrer verkende og strammet musklene.

Hint

 • Prøv å utføre denne øvelsen i 10 repetisjoner (utvide og sammenklemming av å være en repetisjon). Du vil føle din rygg og skuldre blir sliten fordi du arbeider dem! Når du har fullført treningen, vil du føle en stor mengde av velvære i skuldre og nakke. Trapezius er avslappet fordi du har økt blodstrøm og oksygen sirkulasjon til dette området.

Stiv nakke smerte rettsmidler

Stiv nakke smerte rettsmidler


Ifølge San Francisco-baserte tilbake og kroppspleie fysioterapi tjenester, oppstår de fleste stive nakkeproblemer i voksne i alderen 20 til 40. Hvis ikke behandles, kan ubehag være en stor innvirkning på livene til dem som lider. I tillegg til smerte, kan stiv nakke forårsake en rekke lidelser inkludert angst og depresjon. Det finnes ulike typer behandlinger for en stiv nakke. Vanligvis er den type behandling knyttet til alvorlighetsgraden av smerte.

Akutte smerter og Ice-Heat Therapy

For plutselig (akutt) eller sterke smerter, må du kanskje bruke en hals krage, hvile i sengen og bruke isen. Ice-varme terapi innebærer å bruke isen til halsen flere ganger daglig de første 48 til 72 timer for å redusere hevelse. Etter isen behandling, bruker varme fra dusjvannet. En varm komprimere eller oppvarming pad er også effektive i å lindre ubehag og oppmuntre blodet å strømme til det berørte området. Sengeleie vanligvis er nødvendig i omtrent 24 timer. Denne behandling er vanligvis gjort etter en skade på grunn av en bilulykke eller traumer.

Kroniske nakkesmerter

Kroniske nakkesmerter og stivhet refererer til en gradvis økende smerte over måneder eller år. Det kan også innebære lav grad av smerter involverer en konstant kjedelig verke, noe som kan gjøre det bedre med varmebehandling. Prøv isen hvis varmen ikke gi lindring. Legen din kan forskrive medisiner for avslappende nakkemusklene. Massasje eller yoga er også brukt som behandling.

Tøyningsøvelser

Øvelser for å strekke halsen kan også bidra til å lindre smerte og stivhet. For eksempel, å holde hodet vendt fremover, sakte vippe den til side. Men vippe hodet bare halvveis til skulderen din eller til et område uten en ubehagelig belastning. Etter å ha hatt den i noen sekunder, går tilbake hodet til midten. Deretter vippe hodet mot motsatt skulder på samme måte. Gjenta denne øvelsen om fem til ti ganger, tre ganger daglig. Andre nakke tøyningsøvelser inkluderer bevege hodet i en front-til-rygg bevegelse og en side-til-side rotasjon.

Fysioterapi

Hvis du har blitt behandlet av legen din, men fortsatt har smerter, er fysioterapi vanligvis foreskrevet. Fysioterapi adresser risikofaktorer så vel som hjemme øvelser og hvordan du kan forhindre nakkestivhet og smerter.

Produkter for Lindrende Neck Pain

Oppblåsbare puter er ett av flere produkter effektive for å lindre smerte på grunn av luftcellene og dobbel handling for å få hjelp med støtte og komfort. Terapeutiske nakke puter og nakke støtte puter er også brukt for lindring. Produkter laget til hals inkluderer halsen jernbane krager og andre. Spesielt laget terapeutisk møbler som sofaer og stoler er også effektive i å lindre smerte.

Forebygging

Ved å gjøre daglige nakke øvelser som både stretch og styrke nakke og skulder muskler, kan du redusere sjansen for nakkesmerter og stivhet. Andre forebyggende tiltak er å praktisere god holdning. Lære de riktige måter å sitte på mens du arbeider, slik at du ikke vil bøye nakken. Sikre riktig rygg og nakke støtte til bilen din, samt seng, stoler og sofaer. Varm opp før trening eller delta i idrett og gjøre enkle nakke øvelser mens du reiser på fly. Også, ikke sovner mens du sitter opp, med hodet hengende nedover.

Årsak til skulder og nakke smerter

Årsak til skulder og nakke smerter

Finne årsaken til Pain

Mens han jobbet på jobbene sine, mange mennesker har sine nakker og skuldre holdt i samme posisjon for det meste av arbeidsdagen, men lurer på hvorfor de kjemper nakke og skuldersmerter. De innser ikke at mye av deres ubehag kan bli løst ved å lære riktige måter å sitte og stå. Foruten dårlig holdning, kan nakke og skuldersmerter også være på grunn av sykdom, skader og andre fysiske årsaker. Det viktigste er å finne måter å rette hva som forårsaker smertene slik at du kan gå på å nyte livet.

Muskel-og ligamentskader

Mest nakke og skuldersmerter er forårsaket skader på sener og muskler. For eksempel er bursitt en smertefull tilstand fra hovne bursa (sac demping ledd og muskler). Broken skulderbladene eller rotator cuff skader fra en gruppe av skuldermuskulaturen kan forårsake intens smerte, som kan en nakkeslengskade fra en bilulykke. Senebetennelse er den smertefulle hevelser i sener som kobler muskler til bein. En tilstand som kalles AC separasjon er når ligament kobler skulderblad og kragebeinet er revet eller strukket på grunn av skade eller traume.

Sykdommer som forårsaker nakke og skulder smerter

Arthritis, som i cervikal spondylose, er et eksempel på en sykdom som kan forårsake hals og skuldersmerter. For eksempel er osteoartritt av halsen, også kjent som degenerative disk hals sykdom, en tilstand forårsaket av degenerative forandringer i halsen av ryggsøylen og bein, for det meste på grunn av aldring. Galleblæren sykdom er en sykdom som kan føre til skuldersmerter. Selv om galleblæren smerte er vanligvis i høyre øvre del av magen, kan det også være enten under høyre skulderblad eller mellom skulderbladene.

Dårlig holdning

Slouching er en viktig årsak til nakke og skuldersmerter. Også kjent som en frem hodet, slouching gjør hodet går frem i forhold til brystkasse. Dette tvinger de små nakkemusklene til å stadig holde opp 10-kilos vekt av hodet ditt, holde den fra å rulle fremover, av skuldrene. Dette plasserer en enorm jobb på halsen etter en lang arbeidsdag, og ikke minst uke etter uke.

Sove-og liggeposisjoner

Å sove på en pute som er for flat eller for høy, og støtter ikke hodet kan føre til nakke og skuldersmerter. Å sove på magen i en posisjon med halsen enten bøyd eller vridd kan føre til problemer. Også, lese eller se på TV mens du ligger nede med halsen i en vanskelig posisjon kan føre til smerte.

Hjem rettsmidler for en stiv nakke

Hjem rettsmidler for en stiv nakke


En stiv nakke er ubehagelig og smertefullt. Enten det kommer fra å sitte ved en datamaskin for timer, sover i en vanskelig posisjon eller å være i et utkast, hindrer en stiv nakke normal nakke bevegelse og kan utstråle oppover som en hodepine eller ned som skulder og øvre rygg smerter. Hjem rettsmidler ofte lindre en stiv nakke, slik at en person kan gjenoppta normale aktiviteter.

Cold Compress

Bruk en ispose eller is innpakket i en klut. Bruk den til hovne og ømme nakkemuskler i noen minutter.

Hot Compress

Dypp et håndkle i varmt vann og vri den ut, deretter bruker den til stiv nakke.

Varm dusj

Ta en varm dusj for å løse opp spenninger og slappe av stive skuldre og muskler.

Liniment

Påfør en muskel salve eller liniment langs ømme nakkemuskler.

Smertestillende

Bruk en over-the-counter smertestillende som for eksempel aspirin, paracetamol eller annen smertestillende for mindre smerter og plager.

Neck Rotasjon

Forsiktig rotere hode og nakke med klokken, deretter mot klokken for å strekke stive muskler.

Nakkeputen

Erstatte en standard pute med en ortopedisk pute som støtter nakken under søvn.

Hvordan behandle nakke & Back Pain

Hvordan behandle nakke & Back Pain


Rygg og nakkesmerter er en vanlig tilstand som rammer enkeltpersoner for korte perioder eller permanent. Kroniske nakke-og ryggsmerter er et tilbakevendende tilstand som kan kreve måneder eller år med fysioterapi, samt regelmessig mosjon som er godkjent av legen din. Kortsiktig nakke-og ryggsmerter kan behandles hjemme og ikke trenger hjelp av en lege med mindre du oppdager blåmerker eller alvorlig hevelse eller er ute av stand til å bevege nakken.

Hvordan behandle nakke & Back Pain

•  Bruk is til nakke og rygg. Umiddelbart etter å ha skadet rygg og nakke, eller følelsen nakke-og ryggsmerter, plassere en ispose på det plagede området. Dette vil redusere hevelse og smerte. Legg et håndkle eller klut mellom ispose og huden din for å forhindre frostskader. Forlate isen pakke på 15 minutter.

Påfør varme til nakke og rygg. Bruk en varmepute eller en varmeflaske til å løsne musklene i nakken og ryggen for å redusere smerte. Legg et håndkle mellom huden og varmeflaske eller varmepute for å unngå brannsår. La varmeputen på i 15 minutter. Bytt tilbake til is hvis du fremdeles føler smerte, og fortsette å veksle mellom varme og kalde behandlinger hvert 15. minutt.

Ta to paracetamol tabletter. Paracetamol kan kjøpes hos din lokale apotek eller matbutikk og er en over-the-counter muskelsmertestillende. Ta det med et fullt glass vann og på full mage for å unngå irritasjon.

Strekk forsiktig å løsne din nakke og rygg. Hvis du er i stand til å bevege nakken og ryggen, forsiktig strekke sine muskler ved å snu hodet fra side til side og deretter vippe øret til skulder på hver side. Hvis du føler ekstrem smerte, ikke forsøk dette trinnet. Hvis disse øvelsene hjelpe nakke og rygg, gjenta dem hver time.

Se en lege om nødvendig. Hvis du ikke klarer å bevege nakken, legge merke til blåmerker eller alvorlig hevelse, eller føler ekstrem smerte når du beveger nakken, se en lege så snart som mulig. Du kan ha skadet en nerve eller bein i halsen eller tilbake eller revet en muskel. En lege kan finne problemet, og om nødvendig, anbefale en fysioterapeut.

Hint

 • Hvis du ikke har en ispose, bruker du en pose med frosne grønnsaker innpakket i et håndkle.
 • Hvis du ikke kan flytte halsen, gå til et sykehus umiddelbart.

Hvordan avlaste Neck Pain og nakke smerter

Hvordan avlaste Neck Pain og nakke smerter


På et tidspunkt i livet ditt, vil du sannsynligvis oppleve nakkesmerter. Du kan belastningen på nakken fra å sitte foran en datamaskin hele dagen, eller kanskje hverdagens stress i livet bygge opp over tid, og skaper en kronisk spenning verke. I begge tilfeller kan du lette din nakke problemer hjemme, gjennom skånsom trening, stretching, og avslapning.

Ice Vs. Heat

Vanligvis hvis du skader deg selv, råder alle du å legge is på det skadde området. Men hva om du har dvelende eller kronisk smerte - er is eller varme bedre? Ice er bra for å lindre akutte skader som involverer hevelse og betennelse. Generelt achiness, men vanligvis er ikke ledsaget av inflammasjon, og reagerer bedre på varmen. Ligge eller sitte med nakken i en komfortabel stilling, og bruke en varmepute - eller ispose, hvis du arbeider med en ny skade - og slappe av i 15 til 20 minutter. Denne varme eller is behandling kan gjentas to til tre ganger om dagen.

Neck Strekker

Ofte er kroniske nakkesmerter på grunn av stramme muskler i vår nakke og øvre del av ryggen, spesielt den øvre trapezius. Strekk side av halsen ved å forsiktig vippe høyre øre mot høyre skulder, og hold denne posisjonen i tretti sekunder. Gjenta på venstre side. For en annen strekning som bør også slappe av øvre del av ryggen, snu hodet mot høyre. Opprettholde denne svingen, forsiktig bevege haken ned og føle strekningen langs venstre side av halsen og inn i venstre øvre del av ryggen. Hold denne posisjonen i tretti sekunder. Gjenta denne strekningen på den andre siden.

Styrkeøvelser

Ved å styrke støttemuskulatur i midten og øvre del av ryggen, kan du tillate nakken din til å slappe mer under daglige aktiviteter. En effektiv styrke øvelsen innebærer tilbaketrekking av skulderbladene. Begynn med å stå med armene langs siden, albuene bøyd i 90 grader. Pust ut mens du klemmer skulderbladene sammen bak ryggen din, slik at skuldrene holde seg ned og bort fra ørene. Pust inn og slipp tilbake til nøytral posisjon. Du skal føle musklene arbeider mellom skulderbladene. Gjenta denne bevegelsen for å fullføre et sett med ti repetisjoner. Du kan utføre denne øvelsen daglig.

Livsstilsendringer

Ofte, dårlig holdning, spesielt når du arbeider på en datamaskin, kan føre til nakke og skuldersmerter. Sitte oppreist og ikke avrundet fremover mens du arbeider, fordi du sitter i denne dårlig holdning har en tendens til å tvinge hodet og nakken bakover, forårsaker nakke stress. Vær sikker på at du har riktig hode og nakke støtte der du sitter og ligge ned. Puta bør opprettholde en nøytral stilling i nakken og ryggraden, verken slik at hodet til å falle ned eller vippe opp. Også prøve å ikke sovne mens du sitter opp, som tendensen er å la hodet falle bakover eller sidelengs, og dermed anstrenge nakkemusklene.

Hvordan å sove mens iført en Cervical (nakke) Collar

Hvordan å sove mens iført en Cervical (nakke) Collar


Iført en cervical (nakke) krage eller seler er vanskelig. Når det er nødvendig for å holde hodet / nakken i en nøytral posisjon, leger vanligvis foreskrive bruk av en, men ikke alltid gi nyttig tilbakemelding om hvordan man skal holde en behagelig bruk. Her er noen enkle tips om hvordan du kan maksimere din komfort og få litt mer søvn mens iført nakkekrage.

Hvordan å sove mens iført en Cervical (nakke) Collar

•  Støtt ryggen - ryggen tar mye press når iført krage, er det holdt i en til tider ubehagelig stilling. Bruk en fin stol med støtte korsryggen (nedre rygg), eller bruke en pute til å støtte ryggen. Sørg for å sitte rett opp, ikke henge slapt, på en nøytral og naturlig posisjon for maksimal komfort.

Prøv å ligge på siden eller foran - Liggende på ryggen setter ekstra press på musklene holder opp halsen. Hvis det er ubehagelig, kan du prøve en annen stilling - på ryggen eller siden. Du kan også prøve å sove oppreist i en stol (se ovenfor) hvis ingenting er ubehagelig. Bruk tilstrekkelig støtte for hode og rygg!

Sørg for å støtte hodet ditt! - Ved hjelp av en nakkekrage stammer hodet samt sternocletomastoid i halsen. Bruk en pute til å støtte hodet i en naturlig stilling, inline med nakken og ryggen for å unngå muskelspenninger.

Hint

 • Snakk med din lege eller kiropraktor om andre måter å bo komfortabelt mens iført en C-Collar
 • Du kan bruke varme / kalde omslag for å lindre muskelsmerter
 • Forfatteren på ingen måte hevder å, eller faktisk gir medisinske råd. Rådfør deg alltid med lege før bruk nye teknikker, for eksempel de som er over eller endre livsstil. Forfatteren er ikke ansvarlig for eventuelle skader påført eller spredd av rådene ovenfor.
 • Alltid legen din før du starter eller endrer noen behandling plan, herunder bruk av over skranke medisiner

Øvelser for å avlaste nakke og skulder Pain

Øvelser for å avlaste nakke og skulder Pain


Når begynner en oppgave, mange folk ikke legger merke til de timene sklir unna som de forblir bøyd over sitt skrivebord oppslukt i arbeidet. Det er først når de ser opp eller stå at de blir klar over verkende skulder og nakkemusklene. Mens noen ganger anstreng musklene ikke kan forårsake mye skade, gjentatte belastninger vil. Alvorlige fysiske problemer kan unngås ved å planlegge tid til å gjøre noen raske og enkle muskel avslappende strekninger.

Warm-Up

Unngå å utføre strekninger uten først varmer opp. Husk at mens mange av øvelsene kan utføres mens du sitter, gir stående den ekstra fordelen av å strekke hele kroppen. Utføre alle øvelsene med ryggen rett. Siden holdning har en tendens til å henge frem etter å ha sittet i lange perioder av gangen, gjøre noen skulder shrugs til du føler skuldrene slappe av. Rulle skuldrene fungerer også godt.

Hvis halsen føles trang, varm opp først med ved tucking i haken litt og bevege nakken tilbake. Hvis nakken har blitt vant til utstående fremover, vil du måtte omskolere halsen for å kjenne igjen når den er i tråd med ryggraden. Dette kan gjøres ved å ta pekefingeren og forsiktig presser haken tilbake. Hold i fem sekunder. Gjenta 15 ganger. Gjør dette når du merker nakken fremover.

Strekker

Neck:
--- Stå rett med hodet og øynene vendt forover. Sakte bøye hodet bakover, som om du ser opp på himmelen. Hold i 10 sekunder. Ta med hodet tilbake til sin opprinnelige posisjon. Gjenta øvelsen 15 ganger.
--- Stå rett med hodet og øynene vendt forover. Sakte snu hodet mot høyre. Hold i fem sekunder og deretter gå tilbake hodet til sin opprinnelige posisjon. Gjenta 15 ganger. Gjør den samme øvelsen til venstre.
--- Stå rett med hodet og øynene vendt forover. Sakte vippe hodet mot høyre, sikter øret mot skulderen din. Hold i fem sekunder. Returnere hodet til sin opprinnelige posisjon. Gjenta 15 ganger. Gjør den samme øvelsen til venstre.

Skuldre:
--- Stå rett med hodet og øynene vendt forover. Strekk armene ut som om nå for noe rett foran deg. Forsiktig heve armene. Kroppen din vil se ut som en "I." Hold i fem sekunder. Med armene fortsatt overhead, trekke armene tilbake. Hold i fem sekunder. Gjenta 15 ganger.
--- Stå rett med hodet og øynene vendt forover. Strekk armene ut som om nå for noe rett foran deg. Bøyer håndleddene slik at fingertuppene peker mot himmelen. Hold i fem sekunder. Rett håndleddene. Gjenta, vekslende bøying og retting av håndleddene 15 ganger.
--- Å slappe av området mellom skulderbladene, stå rett med hodet og øynene vendt forover. Løft armene over hodet og bøy høyre albue, plassere din høyre hånd mellom skulderbladene. Ta din venstre hånd, legg det på din bøyd albue og trekk forsiktig albuen ned. Hold i fem sekunder. Gjenta 15 ganger. Gjør den samme øvelsen med motsatt albue.

Andre Solutions

I 2004 artikkelen "skulder-nakke press syndrom (SNSS)," Dr. John S. Gillick sier, "Sleep posisjon er trolig den aller viktigste atferds tilstand som påvirker sårbarhet for og utbruddet og oppløsning til SNSS." Å sove på magen setter mest belastning på nakke og skuldre.
Opprettholde god holdning mens du står, går og sitter. Når du arbeider på et skrivebord, sørg pulten høyde, dataskjerm nivå og mus er komfortable, og sitte i en stol med armene.

Sport og nakke skader

Sport og nakke skader


Halsen, også kjent som nakkesøylen, er en serie på syv ben referert til som C1-C7 vertebrae. En mellomvirvelskive skiller hver ryggvirvler, og tilbyr en pute. Disse platene beskytte ryggmargen. En sports-relaterte nakkeskade til alle deler av nakkesøylen krever øyeblikkelig legehjelp for diagnose og utvinning.

Whiplash

Whiplash oppstår når halsen beveger seg fremover eller bakover plutselig. To begreper knyttet til whiplash er hyperextension og hyperflexion. Hyperekstensjon resultater når halsen pisker bakover mens hyperflexion oppstår når halsen beveger seg forover. Denne typen skader skjer med gymnaster ganske ofte når de lander og hodet overextends i begge retninger. Symptomer inkluderer nakkestivhet, hodepine, svimmelhet og tåkesyn.

Neck forstuing eller belastning

Sener og muskler holder de syv bein av livmorhals kolonne sammen. Hvis en skade fører til at leddbånd eller muskler til å strekke eller rive, er resultatet en hals forstuing eller belastning. En hard høst eller plutselige rykk kan føre til en forstuing eller belastning. Disse skadene kan forekomme i alle typer sport, fra basketball til fotball. Symptomer er smerter i nakke, hodepine, sår hals og muskelspasmer. Behandlingen innebærer stoppe sport som forårsaket skaden. Hvile og medisiner kan være nødvendig for en rask utvinning.

Fracture

Et brudd i en eller flere av de cervikale bein resulterer i en cervikal brudd. Fotball, ishockey, turn og bryting er alle typer idretter som har størst risiko for en cervical brudd. Det er viktig for utøveren til å bli plassert i en nakkekrage og holdt immobile hvis et brudd er mistenkt. En fullstendig nevrologisk undersøkelse er nødvendig for å diagnose et brudd. På grunn av avansert teknologi, kan mange idrettsutøvere som lider av et brudd bli helt frisk.

Stingers

En alvorlig smerte forbundet med nervene i halsen kalles en stinger eller brenneren. Det er mest vanlig i fotball spillere, men kan forekomme i andre idretter, som for eksempel bryting, sykling og gymnastikk. Når skulderen tar et hardt rammet, vil en stinger kjørt ned i halsen inn i armen. Stingers vanligvis avta etter noen minutter, men kan kreve legehjelp hvis den brennende følelsen fortsetter.

Hvordan avlaste i kjeve og nakke Tension

Hvordan avlaste i kjeve og nakke Tension


Din hals er bundet til å være spent - tross alt, den tilbringer hele dagen holder opp hodet. Jaws, også er ofte steder med spenning og muskelsmerter. Oftest, folk er ikke klar over at de er bærer spenning i disse områdene inntil smerten blir uutholdelig eller deres utvalg av bevegelse begrenset. Mindfulness er grunnlaget for å håndtere nakke og kjeve smerter. Ifølge "Yoga Journal," muskelspenninger kan føre til hodepine og andre helseproblemer. Regelmessig stretching og massasje kan lindre anspente muskler.

Hvordan avlaste i kjeve og nakke Tension

•  Vær oppmerksom på din spenning. Sjekk inn med deg selv minst en gang i timen: er din kjeve strammet og sammenbitte tenner? Er halsen anstrengt fremover og bunched opp i knop? Slapp av kjeven og halsen hver gang du sjekker inn og finne musklene spent opp.

Strekk ut nakkemusklene med Supta Baddha Konasana yoga positur. Ligg på ryggen. Plasser et teppe eller pute på korsryggen din. Med hodet på gulvet, strekke ut nakken. Hold bena utstrakt foran deg, eller ta på bunnen av føttene sammen. Ifølge "Yoga Journal," Denne øvelsen utgivelser spenning fra nakken. Du kan også prøve en enkel hals strekning ved skrivebordet. Sett haken til brystet, strekke ut baksiden av nakken din. Hold positur i 15 til 20 sekunder. Peke haken ned, og strekker halsen til venstre og høyre. Ifølge Mayo Clinic, holde strekninger skånsom og kort for å unngå rifter og smerte.

spent opp kjeven så hardt du kan og deretter la den slappe av. Pust dypt og holder halsen og kjeven avslappet og samtidig legge på magen i 5 til 10 minutter. Prøv "The Jaw Slide." Sett fingrene under øreflippene mens du ser i et speil. Pust inn gjennom nesen og puster gjennom munnen. Flytt kjeve sakte mot høyre så langt det går, deretter sakte til venstre. Ifølge massagetherapy.com, kjeven glide reduserer spenning i kjeven og over tid vil omforme ansiktsmusklene.

Pakk en varmepakning rundt halsen og la den på i 10 minutter. Varm opp pakken og på nytt til halsen etter behov.

Gni en smertestillende krem i nakken og på sidene av kjeven din, rett under øreflippene hver kveld før du går til sengs. Masser kremen inn i nakke og kjeve ved hjelp av indeksen og midtre fingrene. Arbeid i sirkler, gni forsiktig stramme muskler.

Hint

 • For alvorlige, kroniske nakke og kjeve spenning, se en fysioterapeut eller kiropraktor.

Hvordan Gi en nakke og skulder massasje

Hvordan Gi en nakke og skulder massasje


Massasje terapi er en voksende yrke der nakke og skulder massasje er vanlig. Det er lett å lære å gi en nakke og skuldermassasje. Følg disse trinnene for å se om du liker det nok til å legge inn et helt nytt yrke.

Hvordan Gi en nakke og skulder massasje

Finn en venn som er villig til å utveksle massasje med deg. Plasser en profesjonell massasjestol i et område hvor du kan flytte rundt det uten å kjøre inn andre møbler. Hvis du ikke har tilgang til en massasjestol, har din venn sitte i en vanlig, rett rygg stol.

Med din venn i massasjestol, plassere hodet i den polstrede hullet. Hvis du bruker en vanlig stol, har din venn sitte i stolen.

•  Begynn å massere nedre skulderområdet. Gjør fingrene og håndflatene gni over skuldrene i en sirkelbevegelse.

Bruk albuene å gjøre en sirkulær massasje bevegelse over skuldrene. Påfør en krypende mønster med tomlene og albuer.

Start nakken massasje av elte musklene mot skuldrene. Beveg fingrene i en sirkelbevegelse og bevege seg oppover litt med hver sirkel. Bevege seg fra bunnen av hodeskallen opp halsen. Gå tilbake i den andre retningen, ved hjelp av de samme bevegelser.

Gjenta disse bevegelser i ulike retninger til du er ferdig med massasje og dekket hele nakke og skulderområdet.

Hvordan behandle nakke og skulder smerter

Bevegelser som støtter riktig justering i nakke og skuldre kan lindre nakke og skulder smerter. Enhver alvorlig eller vedvarende smerter trenger profesjonell konsultasjon. Som en person opplever smerte, han har en tendens til å endre hans bevegelser for å kompensere. Langsiktig kompensasjon påvirker muskler og til slutt sener og ledd av skjelettsystemet. Nakke og skuldersmerter kan være tydelig hos friske personer med vante bevegelser, samt de som har fått en traumatisk skade. Både nødvendig ved hjelp av små, myke bevegelser for å øke blodsirkulasjonen og fremme felles stabilisering. Andre metoder for å redusere smerter i nakke og skuldre er manipulering av vev med massasje.

Hvordan behandle nakke og skulder smerter

•  Ta en redegjørelse for hvilke typer bevegelser som skjer i løpet av dagen. Lag en liste over tider og handlinger som øker smerte. Lag en logg over hvor ofte du tar medisiner. Hvis følgende øvelser ikke gir lindring, vil denne listen være nyttig for helsepersonell i å bestemme neste løpet av handlingen.

Etter å identifisere hvilke aktiviteter kan være medvirkende til kroppens kompenserende (eller holde for å lindre smerte), justerer kroppens innretting mens du utfører disse aktivitetene. For nakke og skuldre, bare rulle begge skuldrene opp og tilbake slik at scapula er på vei ned mot hoftene. Skuldre bevege seg bort fra ørene for å støtte den beste justeringen. Utvide halsen tilbake som om nå med kronen av hodet mot himmelen vil gi riktig halsen justering.

Bruk isometrisk energi til å styrke svake muskler i nakke og øvre rygg. Begynn med å ligge utsatt på et hardt gulv. Med ryggraden støttes helt, rull skuldrene tilbake og ned mot hoftene, tegning scapulae mot hjertesenteret. Brette haken og forlenge nakken. Med håndflatene vendt oppover, trykker du på baksiden av hodeskallen i gulvet, løfte hjertet oppover, oppkvikkende med ryggen av underarmene og hendene mot gulvet. Hold så lenge positur er behagelig. Et godt mål er fem fulle, dype åndedrag. Denne øvelsen styrker også musklene i nakken for å motvirke de termin bevegelser fra tyngdekraften som naturlig oppstår med alderen.

Bruk klut stropp å justere skuldrene og gi stabilisering. Hvis ingenting annet er tilgjengelig, kan det hende at beltet av en badekåpe erstatte. Ta stroppen bak ribbeina og under armhulene. Vikle endene av stroppen rundt skuldrene, slik at de faller på ryggen. Krysser stroppene og ta dem i motsatte hender, slik at når du napp på den ene enden med høyre hånd, føles venstre trapes muskel press og vice versa. Trekk begge ender ned mens du puster inn; puster ut, slippe spenningen på remmen. Øv denne øvelsen daglig i 10 til 15 minutter. Registrere eventuelle nye opplevelser eller lettelse som du merker endringer i nakke og skuldersmerter. Denne øvelsen er passive. Bruk den til å hjelpe til med å åpne skuldrene. Du kan også feste stroppen under brystet og ha den i opptil en time mens du gjør andre aktiviteter.

stå mot en vegg med armene utstrakt i en T-form. Velg side og plassere på innsiden av skulderen trykker inn i veggen, med armen strukket ut i en komfortabel stilling. Vri overkroppen i motsatt retning fra armen. Ikke fortsett hvis smertene øker. Kom til et sted hvor det er lett å puste naturlig og hold. Eksperimentere med å trykke lett mot veggen for å øke stabiliteten i skulderledd. Bytt side og gjenta å sammenligne de ulike opplevelser på venstre og høyre.

Hint

 • Noen smerte kan behandles med varme eller kulde. Fyll en liten putetrekk med ris og sy det stengt. Risen kan varmes i mikrobølgeovn for å gi varme behandlinger eller oppbevares i fryseren for å gi et kaldt omslag. Betennelse i leddene kan bli hjulpet med en kald komprimere og tetthet i musklene kan bli løst med varme.
 • Mange salver er tilgjengelig for masserer nakke og skuldre. Arnica eterisk olje behandlinger som fungerer for å lindre betennelser etter å ha arbeidet nakke og skuldre i disse stillinger.
 • Disse aktivitetene bør ikke øke smerte. Arbeide med stillinger på en måte som føles naturlig og der du kan puste helt inn i åpningen eller stabiliserende positur. Aldri presse dypere hvis det er en sterkere følelse av smerte, og se en lege før du fortsetter til praktisere disse aktivitetene.

Hvordan bygge sterke nakke muskler

Hvordan bygge sterke nakke muskler


Bygge sterke nakkemusklene ikke bare hjelper deg med å øke styrke og få muskelmasse, men det også forbedrer din holdning. Med riktig holdning kan du bidra til å forhindre eller helt unngå muskel spenninger og andre skader i nakke, skuldre og øvre rygg. Det kan også hjelpe deg å unngå disk buler og leddgikt. Enkelte øvelser kan hjelpe deg å bygge styrke i nakkemusklene, og er vel verdt å legge inn din nåværende trening rutine.

Hvordan bygge sterke nakke muskler

Roter hodet i en sirkulær bevegelse, med start ved vendt hodet til den ene siden og rullende hodet i en halvsirkel rundt til den andre siden. Hold denne posisjonen i et øyeblikk, så rotere hodet tilbake til den andre siden for å fullføre en full leder rotasjon. Stå for denne øvelsen og holde skuldrene ned og tilbake.

Legg deg ned på en flat benk eller på gulvet på magen, og plasser hendene bak hodet. Løft hodet opp og ryggen sakte, så langt det er behagelig, til du kjenner en lett strekk i nakken. Legg intensiteten til denne øvelsen ved å holde en vektstang plate på baksiden av hodet ditt under treningen.

Stå rett opp med hodet rett, vendt fremover. Sakte trekke hodet tilbake, trekke haken litt ned, uten egentlig å lene hodet bakover. Øyenivå bør forbli ganske mye det samme gjennom denne øvelsen. Du skal føle en liten strekk i forsiden av halsen. Denne øvelsen, kjent som en hals tilbaketrekking, bidrar til å bygge styrke i nakke og også hindrer deg fra å lute skuldrene og poking hodet for langt frem.

Stå rett opp med hodet rett, vendt fremover. Vippe hodet til siden sakte, beveger øret mot skulderen din til du føler en liten strekk i siden av halsen. Hold denne posisjonen i noen sekunder, og deretter bringe hodet tilbake til startposisjonen og gjenta til den andre siden for å fullføre en hel fleksjon side trening.

Stå rett med hodet vendt fremover, begge hendene plassert håndflatene ned på baksiden av hodet ditt. Beveg hodet sakte i en bakover bevegelse, mens du presser deg litt forover med hendene samtidig. Dette skaper motstand, og denne halsen rotasjons styrketrening fungerer hele bakre nakkemusklene.

Hint

 • Hvis du på noe tidspunkt mens du utfører øvelsene du begynner å føle deg ør eller svimmel, redusere intensiteten av øvelsene eller sitte ned og ta en kort pause.
 • Hvis du er ny til å utøve, kan det være lurt å ta turen til ditt lokale treningsstudio for å ha en personlig trener instruere deg om hvordan du skal utføre øvelsene først, for å hindre skade.
 • Fortsett å utføre halsen styrke øvelser sammen med de vanlige øvelser for å opprettholde sterke nakkemuskler.

Viktige vitaminer for å ta for skulder og nakke smerter

Viktige vitaminer for å ta for skulder og nakke smerter


Vitaminer og andre kosttilskudd kan gi lindring for personer med leddsmerter, inkludert nakke og skulderproblemer. Ikke bare kan de bidra til å hindre forverring av ledd, men de kan bidra til å lindre smerte.

Vitamin C og E

Vitamin C og E er antioksidanter som kan lette smerten ved å avgifte kroppen, sammen med hindre nedbryting av ledd.

Vitamin B12

Vitamin B12 kan bidra med styrking av nerveceller som fungerer som ryggraden i nervesystemet. Dette fremmer økt bentetthet.

Vitamin B6

Ifølge alternativ medisin journal Townsend Letter, hjelper Vitamin B6 konvertere tryptofan til serotonin, et signalstoff av smerte som er funnet i lavere nivåer med folk som arbeider med kroniske smerter.

Vitamin D

Arbeide med kalsium, vitamin D beskytter bein og ledd. Det kan også opptre som en kraftig anti-inflammatorisk middel.

Andre kosttilskudd

Magnesium kan bidra til å forhindre muskelkramper og stivhet i såre nakker og skuldre. Kalsium kan også styre spasmer, sammen med styring av muskel-vekst og bentetthet.

HIV Symptomer: Hodepine og en stiv nakke

HIV Symptomer: Hodepine og en stiv nakke


Humant immunsviktvirus, også kjent som HIV, er forløperen til et av de dødelige sykdommer kjent for mennesket: AIDS. Når smittet, angriper HIV T4-celler i immunsystemet. T4-celler er hva kroppen bruker til å bekjempe sykdommer. Når dine T4-celler faller under et visst beløp, blir immunsystemet utsatt for aids, noen ganger referert til som en opportunistisk infeksjon. Kjenne symptomer på HIV vil hjelpe deg å bekjempe denne sykdommen.

Tidlige symptomer på HIV

Ifølge Mayo Clinic, en ikke-for-profit som dedikert til diagnostisering av praktisk talt alle typer kompleks sykdom, vil de tidlige symptomer på HIV varierer avhengig av fasen av infeksjonen. Tidlige symptomer på HIV kan være influensalignende i løpet av de første fire ukene etter at du er infisert. Disse inkluderer feber, utslett, hodepine, muskelsmerter, sår hals og hovne lymfekjertler, hvor HIV-infeksjon ligger. Selv uten noen symptomer, er du fortsatt i stand til å smitte andre hvis du selv er smittet.

Hodepine og stiv nakke

Er en hodepine og stiv nakke symptomer på HIV? Svaret er ja og nei. Ett av tegnene på senere stadium HIV-infeksjon inkluderer vedvarende hodepine. Men ikke forveksle en mottakelighet for hodepine eller migrene med dette symptom på HIV. Andre symptomer må være tilstede i tillegg. I tillegg, er en stiv hals ikke er et tegn på HIV symptomer. Bare trener for hardt eller sover for lenge kan føre til en stiv nakke. Men, muskelsmerter er en av de tegn på HIV-infeksjon. Igjen, se etter flere HIV symptomer eller se din lege hvis du er bekymret.

Sent stadium Symptomer

Mens det kan ta år for HIV symptomer skal vises, vil viruset fortsatt være å spre seg i hele kroppen og immunsystemet ditt vil bli svekket etter år med kamper. HIV kan mistenkes dersom symptomene dine ikke kan bli diagnostisert som influensa eller noe annet. Sent stadium symptomer inkluderer feber, tretthet, diaré, endring i spiker farge, trost (eller en soppinfeksjon i munnen) og flere utbrudd av forkjølelse sår eller genital herpes.

Symptomer for kvinner og barn

Symptomer for kvinner og barn avvike noe enn for menn. Kvinner er mer utsatt for brystkreft utvidelse og hodepine. Tretthet, magesmerter og bekkenproblemer er også mer vanlig hos kvinner. Kvinner vil mer sannsynlig lider av angst og depresjon mer enn menn vil.

Barn med HIV ofte vise forsinket vekst, en forstørret milt, gjentatte tilfeller av trost og tilbakevendende bakterieinfeksjoner.

Advarsel

Hvis du tror du kan ha noen av disse HIV symptomer eller er usikker på om du er infisert, bør du oppsøke lege med en gang.

Yoga Poses å forvise nakke og skulder smerter

Yoga Poses å forvise nakke og skulder smerter


Nakke og skuldersmerter er en vanlig klage blant dem som tilbringer mange timer ved en datamaskin eller utføre gjentatte bevegelser med overkroppen. Yoga stillinger kan bidra til å avlaste tetthet som forårsaker ubehag i nakke og skulderregionen.

Warm-up

For å strekke forsiktig i nakken og skuldrene, sitte opp komfortabelt. Pust inn og strekk armene over hodet og interlace fingrene, snu håndflatene mot taket. Pust ut, og slipp armene. Dette bidrar til å varme opp musklene dine.

Sittende Spinal Twist

Sitt rett, med bena ut i front. Step høyre ben over venstre. Vri til høyre, trykke venstre hånd mot høyre kne og plassere din høyre hånd på gulvet bak deg. Ser over høyre skulder. Vendinger lindre spenninger i nakke og rygg.

Cow-Faced Pose

Knele eller sitte med bena i kors. Nå ditt høyre arm overhead, og slipp den bak ryggen din. Reach bak med venstre hånd og ta til høyre. Trekk forsiktig nedover for å åpne skuldrene. Dette kan også gjøres ved hjelp av en stropp.

Skulder Stand

Ligg flatt på gulvet. Pust inn og løft begge bena over kroppen, støtter din lave tilbake med begge hender. Utvid bena oppover, lener dem tilbake litt sette kroppen din vekt i skuldrene. Pust dypt, og hold i flere åndedrag. Inversjoner bidra til å bringe energi til øvre rygg og skulder regionen.

Forholdsregler

Etter praksis, ligge flatt på matten i avslapping positur. Rådfør deg alltid med lege eller helse-omsorg leverandøren før du prøver dette eller andre treningsprogram. Lytt til kroppen din, og aldri presse deg utover dine grenser.

Hva Doctor for nakke og skulder smerte?

Hva Doctor for nakke og skulder smerte?


Nakke og skuldersmerter er behandlet av leger som er spesialister på muskel- og skjelettsystemet. De omfatter leger av osteopatisk medisin, kiropraktorer og fysioterapeuter.

Årsaker

Nakke og skuldersmerter kan være et resultat av skade fra jobb, spiller sport eller en bilulykke, og det kan også skyldes en misdannelse av ryggraden, plate komprimering eller leddgikt.

Osteopatisk

En lege av osteopatisk medisin, også kjent som en DO eller lege for ortopedi, må fullføre åtte år med trening i diagnostisering og behandling av tilstander som påvirker bein, ledd, leddbånd, sener, muskler og nerver. En lege med denne opplæringen kan spesialisere seg i idrettsmedisin, behandling av idrettsutøvere og deres skader eller utføre kirurgi for å rette skjelett- og leddproblemer.

Kiropraktorer

Kiropraktorer er leger får fire år med lavere utdanning og deretter fire nye år som studerer i en kiropraktisk college. Kiropraktorer justere bevegelsesapparatet for å behandle hele kroppen, med fokus på helhetlige, naturlige, ikke-kirurgiske behandlinger som massasje terapi, ultralyd, elektrisk terapi, akupunktur og varmeterapi.

Fysioterapeut

En fysioterapeut er enten utdannet som lege eller har gjennomført seks år med en akkreditert fysioterapi programmet. En lege kan sende en pasient til en fysioterapeut for behandling av nakke og skuldersmerter. Fysioterapeuter sette pasienter gjennom en rekke øvelser og strekker seg til å behandle deres tilstand. De kan også gjøre mange av de samme typer behandlinger som det kan kiropraktorer.

Forskjeller

Det er noen forskjeller mellom typer av legene som behandler nakke og skuldersmerter. Osteopatisk leger og kiropraktorer kan både gjøre røntgen og diagnostisere forhold. Fysioterapeuter vanligvis behandle pasienten etter en lege har allerede gjort diagnosen. Osteopatisk leger er de eneste som kan utføre kirurgi for å rette forholdene.

Over mot narkotika for nakke og ryggsmerter

Mange mennesker lider av nakke- og ryggsmerter. Det finnes en rekke over-the-counter medisiner som kan anvendes i behandlingen av halsen og ryggsmerter.

Identifikasjon

Nakke og ryggsmerter kan oppstå som et resultat av en muskel belastning, overforbruk, eller en skade på området. Over-the-counter medisiner kan være nyttig i å lindre muskel smerter og betennelser.

Smertestillende midler

Paracetamol er en over-the-counter medisiner som vanligvis brukes til å behandle nakke og ryggsmerter. Det er generelt effektiv og fri for store bivirkninger. Ifølge rxlist.com, den anbefalte dosen av paracetamol er 650 til 1000 mg hver fire til seks timer, for ikke å overstige 4000 mg i løpet av 24 timer for folk 12 år og eldre.

NSAIDs for betennelse

Nakke og ryggsmerter er ofte forårsaket av betennelse. Ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler er ofte effektive i å lindre smerte denne typen smerte. Ifølge rxlist.com, den anbefalte dosen av denne typen medisiner er 1200 til 3200 mg daglig, for ikke å overstige 3200 mg daglig.

Kremer

Smertestillende kremer er tilgjengelig over disk, og kan bidra til å lindre nakke- og ryggsmerter. Disse kremene er påføres lokalt til det berørte området to ganger om dagen, og kan bidra til å lindre muskel smerter og sårhet.

Betraktninger

Det er viktig å følge etiketten instruksjonene når du bruker noen over skranke eller reseptbelagte medisiner. Tar mer enn det anbefalte beløpet kan føre til leverskade eller en farlig overdose.