Digidexo.com

mye mavesyre og eddik

Eddik for å rense arteriene

Ved hjelp av eddik er en naturlig måte å rense arteriene i pesten. Det kan redusere kolesterolet dersom du tar det muntlig i små mengder hver dag. Ingrediensen i eplecider eddik er en type fiber som vil bidrar visp fettet ut av systemet og arterier. Hvis du for tiden tar legemidler for å fjerne blodårene dine, spør legen din om du kunne legge eple cider eddik til kosthold.

Egenskaper av eple cider eddik

Den viktigste ingrediensen i eple cider eddik som hjelper klare arterier kalles pektin. Det er en type løselig frukt fiber som binder seg til fettcellene og tillater kroppen å spyle dem ut av kroppen naturlig. De aminosyrer som finnes i eplecider eddik også bidra til å redusere lavtetthets-lipoprotein (LDL) teller, som er en farlig type kolesterol som finnes i kroppen. Høye fiber dietter er knyttet til lav kolesterol, lav kroppsvekt, og sunnere legemer. For mye plakkakkumulering i arteriene kan føre til hjertesykdom, hjertesvikt, aneurismer og farlige blodpropper. Inntar opp til 25 gram fiber hver dag vil bidra til å holde kolesterolet lavt og blodårene dine klart. Det også holder deg mett lenger slik at du ikke spiser så mye.

Eddik Forbruk

Å kontrollere kolesterolnivået og holder blodårene rene, drikke minst en spiseskje med økologisk eple cider eddik hver dag. Fordi det er en veldig surt drikke, er det best å blande det med litt vann eller juice i en 50/50 konsentrasjon. Hvis du er over 200 pounds, drikke 2 spiseskjeer per dag. Eddik er også kjent for å dempe sultfølelse på grunn av sin høye syrlig innhold. Apple cider eddik er et naturlig helse rette, men du bør rådføre deg med legen din på forhånd for å se om kostholdet er riktig for deg. Etter 30 dager av å konsumere eple cider eddik daglig, har kolesterolnivået sjekkes på et legekontor for å se om den rette fungerer.

Unike sammensetninger i eddik

Apple cider eddik har en unik sammensatt i det som øker nivået av nitrogenoksid i blodet, som holder blodårene åpne og blodet strømmer gjennom. Når blodårene dine stivne og constrict fra en høy-fett diett, blodpropp danne og risikoen for hjerteinfarkt er hevet betraktelig. Apple cider eddik inneholder også vinsyre og eplesyre syrer som hjelper fordøye mat. Jo raskere maten er fordøyd, jo mindre sannsynlig at det vil slå inn i fett og tette blodårene dine.

Hva hindrer konvertering av testosteron til DHT?

Innledning

DHT er produsert når 5 alfa reduktase og testosteron kommer sammen. Biproduktet av disse to kjemikalier blanding er DHT, eller dihydrotestosteron. DHT påvirker hårsekkene ved å skade sunne dem til det punktet at de begynner å produsere tynnere og tynnere hår helt til slutt, disse hårsekkene slutter å vokse noe hår i det hele tatt. Når dette skjer, opplever du mønster skallethet. Mønster skallethet kan påvirke både menn og kvinner, men kvinner er rammet i mindre grad fordi kroppene deres ikke produserer like mye testosteron som menn gjør.

Oral Finasteride eller Propecia

Propecia er en FDA-godkjent medisiner som er en anti-androgen, og som opprinnelig ble brukt som behandling for prostata utvidelse. Men, det ble senere oppdaget at det også hemmet konvertering av testosteron til DHT. Dette funnet førte til forskere å finne ut at hva som forårsaket mønster skallethet var DHT påvirker hårsekkene til det punktet at de sluttet å vokse hår.

Azaelic Acid eller Azelex

Azelex er en annen reseptbelagte medisiner som hindrer konvertering av testosteron til DHT. Azaelic syre, som er den viktigste ingrediensen i Azelex, er faktisk finnes naturlig i noen matvarer i langt mindre mengder. Du finner det i hvete, bygg og rug. Det er en syre som eddik mye i struktur, men mye svakere enn eddik. Azelex oppfører seg som en konkurransedyktig inhibitor til 5 alfa reduktase, og dermed hindre 5 alfa reduktase fra samspill med testosteron for å produsere DHT. Dette betyr hårsekkene bli sunnere og fortsette å produsere mer hår.

Foods

Enkelte matvarer er naturlige DHT blokkere fordi de er rik på sink, som har vist seg å inhibere produksjon av DHT. De som lider av skallethet kan være lurt å vurdere å legge matvarer som er rike på sink, som for eksempel poteter, yoghurt, kylling og korn. Det er viktig å huske på, men at disse vil trolig bare ha en liten effekt på mønster skallethet av seg selv.

Urter

Noen urter som så Palmetto, brennesle, grønn te ekstrakt, druekjerneekstrakt og flere andre har vist seg å bidra til å hemme produksjonen av DHT i tillegg, ved å være naturlig DHT blokkere. I tilfelle av så Palmetto, for eksempel, så Palmetto bær er høy i fettsyrer og steroler som er kjent for å blokkere 5 alfa reduktase, og å binde eller forsinke DHT virkninger på hårsekkene. Imidlertid er de ikke så effektive som reseptbelagte medikamenter; og, akkurat som med resepter, diskutere det med legen din før du begynner å ta urter for mønster skallethet. Urter kan samhandle med kjemiske medisiner, potensielt forårsake medisinske komplikasjoner; så snakk noen urte medisiner diett med legen din før du starter en.

Hvordan lage Hvitløk tinktur: Oppskrift og Dosering

Hvitløk er en fantastisk mat som har antibakterielle og antivirale egenskaper. Det er naturens penicillin, men fordi det kan føre til dårlig ånde er det noen ganger utarbeidet som et skjær. I tillegg til å ta hvitløk skjær muntlig uten bekymring for dårlig ånde, kan du også bruke hvitløk skjær på huden for å behandle soppinfeksjoner som fotsopp.

Bruksanvisning

•  Hakk hvitløk

Du kan bruke friske eller tørket hvitløk. Hvitløk må finhakket. For å gjøre dette, bruk en food jeksel, food prosessor, eller morter.

Fersk Hvitløk Extraction

Å trekke ut de medisinske egenskapene til hvitløk plasser hakket hvitløk i en glasskrukke. Sett dobbelt så mye vodka eller eddik som hvitløk opp i glasset. For eksempel, hvis du brukte en kopp hvitløk satt i 2 kopper vodka eller eddik.

Tørket hvitløk Extraction

Hvis hvitløk blir tørket, satt vodka eller eddik i glasset i forholdet 5 ganger mengden av hvitløk. Mer væske er nødvendig for tørket hvitløk fordi hvitløk absorberer væske og puffs opp som de medisinske komponenter er hentet. Hvitløk skal være dekket med væske gjennom hele prosessen med å lage skjær.

Behandler hvitløk tinktur

Skru lokket på glasset tett og rist den. La hvitløk skjær å hvile i glasset i 2 uker. Rist skjær daglig. Det er nyttig å merke i glasset, "hvitløk skjær" og legg datoen for forberedelse, slik at du vet når de to ukene er gått.

Strai hvitløk

Etter to uker har gått, press hvitløk fra væsken. Du kan gjøre dette ved hjelp av et dørslag, sil, eller OST klut.

Lagring av hvitløk tinktur

Sett hvitløk skjær i mørke fargede glasskrukker med en dropper. Merke dem "hvitløk skjær" og igjen skrive datoen for forberedelse på flasken. Tinkturer siste flere år når de oppbevares på et kjølig, mørkt sted.

Hvitløk skjær bruker og Dosering

Hvitløk tinktur kan brukes eksternt for behandling av virale hudinfeksjoner (fotsopp), sår, eller sår. Hvitløk tinktur kan også brukes som et naturlig middel for influensa, virus, strep, ormer, luftveisplager, høyt blodtrykk, forkjølelse, nyreproblemer, blæreproblemer, eller øret aches når det tas oralt. Voksne kan ta så mye som fem dråper fire ganger per dag muntlig.

Hvor mye eddik for å kurere en blære infeksjon?

Eddik har vært kjent som et rensemiddel for blære infeksjoner, eller urinveisinfeksjoner (UVI). Thes infeksjoner er smertefullt og frustrerende. Symptomer inkluderer hyppig trang til å urinere, muligens bare passerer noen dråper mens du forsøker å urinere, smerter i nedre del av magen eller bekkenområdet, rød eller stygg luktende urin, og en brennende følelse når du tisser. Eddik kan brukes i et par forskjellige måter å bidra til å kurere blære infeksjoner.

Eddik Bath

Du kan legge til en kvart av eple cider eddik til et varmt bad for å behandle blæren infeksjon. Urinere før du bruker badekaret. Suge i karet i en halv time. Varmt vann, kombinert med eple cider eddik, vil bidra til å avlaste symptomer på urinveisinfeksjon. Ta denne type bad hver dag i minst tre dager. Eddik vil drepe bakterier på utsiden av urinrøret og roe den brennende følelsen. En eddik bad har også andre helbredende egenskaper, som det vil helbrede kutt på huden din og detox kroppen din.

Oral Dose of Eddik

Ved første tegn på en blære infeksjon, ta to teskjeer av eple cide eddik hvert 15. minutt for en time. Du kan også fortynne eddik med vann. Drikke rikelig med væske vil også bidra fortynne bakterier i urinen. Dine symptomer bør begynne å bli løst innen 20 minutter for å ta den første dosen. Tar en teskje eddik hverdagen kan også bidra til å hindre blæren infeksjoner fra forming. Eddik fungerer som en detoxing agenten gjennom fordøyelsessystemet også.

Advarsel

Hvis blæren infeksjon er fortsatt vedvarende etter tre dager, er det på tide å se en lege. Bakteriene er dvelende i systemet og kan muligens reise til nyrene. En nyre infeksjon er svært alvorlig og kan føre til sykehusinnleggelse. Hvis du går til legen, vil du ta en urinprøve for å fastslå om du har en blære infeksjon. Hvis det er mistanke om at det har utviklet seg til en nyre infeksjon, vil du trenger ytterligere testing. Legen vil foreskrive en antibiotika som må være ferdig for å sikre at bakterier blir drept.

Eddik Cures for Fibromyalgi

Internett er full av folk rettsmidler at "kurere" hver form for medisinsk tilstand. Dessverre er mange av disse påstandene er grunnløse. Resultatet er personer med tilstander som fibromyalgi, innlate seg ned skuffende emosjonelle baner; jage den neste nye håp. I tillegg er det bortkastet penger på ineffektiv "kurer". Dette er grunnen til at det er viktig å sjekke fakta bak historiene og vurdere finansiell risiko hvis "kur" er ineffektiv. I tilfellet med eddik botemidler for fibromyalgi, er det liten risiko på hver ende. Eddik er billig og det er en matvare stoffet som forårsaker ingen skade.

Grunnlaget for Eddik som en kur

Apple cider eddik er det mangfoldet som er vanligvis foreskrevet for herding fibromyalgi. Det brukes på grunn av de mange spor næringsstoffer den inneholder. Disse omfatter fosfor, klor, kalium, natrium, magnesium, kalsium, svovel, jern, fluor og silisium. Disse er alle inneholdt i epler også; Imidlertid, epler har mye større mengder av disse elementer. Den viktigste bestanddel i kurativ eplecider eddik synes å være eplesyre.

Studier har vist at eplesyre er viktig i energiproduksjon på cellenivå. De har også vist at muskelutholdenhetstrening involverer metabolisme av eplesyre. Fra dette er det begrunnet at eplesyre i eple cider eddik kan bidra til å forbedre flyten av oksygen i muskelcellene. I tillegg tror at spor næringsstoffer i eple cider eddik er viktig i lindrende "oksidativt stress" eller OS (et negativt resultat når oksygen brukes til energi omdannes til skadelige "frie radikaler"). Mange har spekulert i at OS bidrar til fibromyalgi.

Realiteten er at nye fibromyalgi studier tilbakevise den oppfatningen at oksidativt stress bidrar til smerte, ømme punkter, depresjon eller samlet effekt av fibromyalgi. Disse studiene har imidlertid støtte tanken om at oksidativt stress bidrar til tretthet forbundet med fibromyalgi. Og så virker det som eple cider eddik og eplesyre den inneholder kan faktisk bidra til lindring av tretthet som følger fibromyalgi. Men juryen er fortsatt ute på dette. Bevisene er strengt anekdotiske. Og det er viktig å huske at det er mange matvarer høy i anti-oksidanter, for eksempel tomater, sitrusfrukter, gulrøtter og te, som ville bidra til å motarbeide "oksidativt stress".

Men siden eple cider eddik er billig og det er en matvare som gjør ingen skade; det virker definitivt verdt for mennesker med fibromyalgi til å utføre sine egne eksperimenter spesielt på grunn av eplesyre komponent som skiller det fra andre kilder til antioksidanter. To daglige spiseskjeer er den anbefalte dosen. Den ufiltrert utvalg av eple cider eddik er anbefalt på grunn av den ekstra næringsstoffer i sedimentet. Den er tilgjengelig på helsekostbutikker.

Eddik hodelus behandling

Hodelus er en svært smittsom sykdom, spesielt blant barn i skolealder. Det kan være vanskelig å behandle på grunn av den lille størrelsen på eggene og den mengden som kan legges. Selv om det er mange over-the-counter kjemisk-baserte behandlinger tilgjengelig, er mange foreldre leery av bivirkningene og velger en sikrere metode. Eddik er kjent for sin makt til å rengjøre og har vært spioneringen som en god at-home rettsmiddel for å fjerne lus luseegg.

Identifikasjon

En lus er en liten brun vingeløse bug som trenger menneskelig hud og blod for å overleve. "Lice" er flertallsform av lus. Lus bruker hår som et reir for å legge egg, også kjent som nits. Skall er liten og har brune eller tan prikker som holder seg til de enkelte hårstrå. Hvis barnet ditt er klødde seg i hodet for mye og / eller har et rødt utslett på nakken, er det tid for et hode sjekk.

Head Innsjekking

For å gjøre en skikkelig hode sjekk, skille barnets hår i seksjoner og nøye undersøke individuelle hårstrå for nits og / eller lus. Betale ekstra oppmerksomhet til de områdene bak barnets nakke og ører, da disse varme områdene er hvor lus liker å legge egg.

Om Eddik

Selv Hippokrates, tidlig gresk lege, anses eddik å ha antibakterielle og anti-sopp egenskaper og brukes eddik til å bekjempe infeksjonen. Leger også brukt eddik for å behandle skjørbuk under den amerikanske borgerkrigen, og for å berolige sår under første verdenskrig I.
I dag, på grunn av sin kraftige syrlig innhold, har eddik bruk utenfor matlaging eksplodert. Eddik høye nivå av surhet er kjent for å drepe bakterier og mugg, så det har blitt en moderne-dag stift i manges spiskammers samt deres rengjøring garderobeskap. Ikke bare er eddik brukes til å rense, men dens makt for å fjerne lukt og fjerne flekker er også godt dokumentert.

Eddik og Lice

En av de mest vanskelige deler av behandling lus er nit fjerning. Eddik er en stor hjelp med denne prosessen, som surhet bidrar til å løsne "limet" som holder nits festet til hårstrå. Etter vask barnets hår med sjampo, skyll den med en kopp vann og 2 ss. eddik. Dette skylling kan hjelpe ødelegge enhver lus samt bidra til å fjerne nits under kammen gjennom.

Gre gjennom

Etter vasking barnets hår, er en passende kam gjennom en vesentlig del av nit fjerning. Få en lusekam eller kam som tenner er nær hverandre. Separer barnets hår i små seksjoner, og begynner å gre. Etter hvert slag, sørg for å vaske kammen av i en kopp vann. Dette vil tillate deg å se om du får de nits. Hvis det er små brune prikker flytende i koppen, så er du med hell fjerne dem. Gre bør følges opp i minst 1 til 2 uker etter en lus utbrudd. Målet ditt er å ha en klar kopp vann etter en kam gjennom.

Vil drikke mye vann å bli kvitt nyrestein?

Selv om smertefulle, de fleste nyrestein passere av seg selv. Stones kan være forårsaket av dehydrering og kostholdsfaktorer. Uten tvil, drikker store mengder vann er en god idé. Det er også noen andre ting å gjøre som vil gjøre en sta stein passere lettere og hindre flere steiner oppstår.

Vann som et forebyggende

For å forebygge nyrestein, kjent for leger som nyresten, bør folk flest drikke et gjennomsnitt på 2,5 liter vann om dagen. Dette beløpet erstatter 1,5 liter tapt i urin og en ekstra liter tapt fra svette, puste, og avføring. En person som sjelden føles tørst og produserer urin som er klar eller svært lys gul er å drikke nok vann.

Vann som en kur

Å skylle ut en nyrestein, prøve å drikke store mengder vann - to liter bør gjøre det - og vente 20 minutter for å gi nyrene en mulighet til å øke sin væskevolum. Deretter trener! Løpe opp og ned trappene eller marsjere kraftig rundt i rommet. Det er en god sjanse steinen vil løsne. Vent også til blæren er full til å urinere og gjøre det med så mye kraft som mulig. Trykket kan bære stenen ut av kroppen.

Vann med sitronsaft

Til en åtte unse glass vann tilsett saften av en halv frisk sitron. Ta denne drinken hver halve time inntil smertene er lettet. Frisk rå eplejuice, og eddik også arbeide på grunn av fosforsyren i disse stoffer.

Nyttige Urter

For å minske smerter, slappe av urinlederne og la nyrestein å passere, ta 4 dråper lobelia skjær og 15 dråper wild yam tinktur i et glass vann. Nipp sakte og gjenta hver sjette time etter behov.
Goldenseal er en sterk vanndrivende urt som har anti-inflammatoriske egenskaper, men bør ikke brukes i mer enn to dager. Den samme forsiktighet gjelder for UVA Ursi, som også er vanndrivende og har anti-bakterielle egenskaper.
Cornsilk er en mild vanndrivende. Bladene av stikk ettle har en nærende og beskyttende effekt på nyrene.

Plant Fiber

Vannløselig fiber bidrar til å fjerne nyrestein. Vannmelon, brokkoli og asparges har mest løselig fiber. Steiner kan dannes fra høye nivåer av urinsyre eller kalsium eller begge deler. Rødt kjøtt og andre rike næringsmidler er høy i urinsyre, og bruken av kalsium antiacida HAV vært innblandet i steindannelse. Eliminere nesten alle bearbeidet mat og animalske proteiner fra kosten og spiser matvarer som har et høyt vann og fiber innhold er sikre måter å holde nyrestein fra forming.

Advarsel

Se en lege hvis feber og frysninger utvikle eller hvis urinen lukter dårlig eller er uklar, eller en brennende følelse følger vannlating, da disse er alle tegn på infeksjon. Blodig urin, oppkast og smerter som ikke vil gå bort er indikasjoner på at medisinsk hjelp er nødvendig i tillegg.

Gjær-Rash hjemme rettsmidler med eddik

En gjær-infeksjon er forårsaket av Candida-viruset. Candida infeksjon kan forårsake kløe og brennende følelse, spesielt i vaginal regionen. En vaginal gjær infeksjon er den vanligste typen gjær infeksjon, men en infeksjon kan oppstå hvor som helst på kroppen under de rette omstendigheter. Mange mennesker er å snu til alternative metoder for behandling i stedet for over-the-counter eller reseptbelagte medisiner.

Hvorfor fungerer det

Apple-cider eddik er blitt en svært vanlig hjem rette. Den kan brukes både internt og eksternt for å behandle en soppinfeksjon. Forsiktighet bør utvises ved å bruke eple-cider eddik eksternt som det er veldig sterk og kan irritere huden hvis den anvendes direkte. En av de beste typer eddik å bruke er Bragg Apple Cider eddik.

Hvordan bruke det

En av de mest effektive og enkleste måter å bruke eple-cider eddik for en gjær infeksjon er å legge den til i badevannet. Legg mellom ett og to kopper eple-cider eddik til badevannet som karet fylles opp. Dette vil midlertidig lette ubehag og kan føle avslappende for den enkelte. Suge i vannet i ca 15 til 20 minutter. For alvorlige vaginal candida-infeksjoner, spre åpne vaginal lepper for å gi den terapeutiske vann trenger inn forbi den normale barriere punktet. Hvit eddik er ikke anbefalt for bruk til å behandle gjær infeksjoner, som det kan faktisk mate gjær i stedet for å drepe virusinfeksjon.

Menn kan lider av gjær infeksjoner også. Den gode nyheten er at menn kan også bruke eple-cider eddik for å behandle sine gjær infeksjoner. Gjær-infeksjoner hos mennesker kan forårsakes av en rekke faktorer. Noen ganger kan en mann vil bli infisert med en gjær infeksjon på grunn av seksuell kontakt med en smittet kvinne. Andre typer gjær infeksjoner kan oppstå på grunn av noe så enkelt som iført knebeskyttere å gjøre byggearbeidet. Behandling er ofte de samme (over-the-counter salver og kremer), men eple-cider eddik kan også benyttes for effektivt å behandle en soppinfeksjon i et hann. Bland to spiseskjeer av eple-cider eddik med to liter varmt vann. Forsiktig bade det berørte området (e) med en bomullspinne som er dyppet i eddik / vann-blanding. Blandingen kan også være beruset for å hjelpe rense kroppen fra innsiden og ut.

Candida-infeksjoner kan også skyldes antibiotikabruk. Denne typen infeksjon er vanlig i tider med stress, spesielt hvis immunsystemet er i en dårlig tilstand. Menn, kvinner og barn opplever candida infeksjoner i mange former på grunn av en rekke årsaker. Eddik er den mest vanlige og naturlige (samt billig) fremgangsmåte for behandling tilgjengelig.

Drikk mye vann

Vann er et veldig kraftig middel for noen sykdom eller helseproblem. Drikker masse vann kan bidra til å rense systemet og holde den sykdom-fri. Du bør drikke minst åtte glass vann om dagen, men mange mennesker har behov for å drikke mer vann enn det.

Vannet du drikker bør være fri for giftstoffer, som kan oppnås med bruk av et filtreringssystem. Brita og PUR merker er gode valg. Gjør din forskning for å finne ut hvilke vann-filtreringssystem er riktig for deg; se etter et filtreringssystem som har blitt merket med en ISO-godkjenning, noe som betyr at filteret har vist seg i stand til, og vil vare i den angitte tidsperiode. Avgifte kroppen ved å drikke rikelig med vann i løpet av dagen vil være svært nyttig i å bli kvitt en gjær infeksjon.

Eddik Hjem Rettsmidler For Toe sopp

Tær er ofte fuktig, fuktig og varm, noe som gjør dem til et attraktivt grobunn for sopp. Toe sopp kan føre til at du ubehag via tånegl skjemmende eller misfarging, for ikke å nevne en stygg lukt (takk til alle som rusk bosatt i henhold neglene). Hvis du leter etter et alternativ til muntlig soppdrepende medikamenter og deres mulige bivirkninger, kan du prøve følgende eddik hjem rettsmidler for å bli kvitt toe sopp.

Grunnleggende

Fungus avskyr sure miljøer, som gjør eddik ideelt middel for å bekjempe toe sopp. Bruk eddik for å lindre kløe, berolige ubehag og gjenopprette pH-balansen, som du trenger på sitt høyeste nivå for å bli kvitt onychomycosis (sopp).

Mens du kan velge fra en hvilken som helst eddik type, kan eple cider eddik gir de beste resultatene i din sopp kampen. Apple cider eddik fungerer som en sterk snerpende og reduserer betennelse; vekselvis ved hjelp av eddik og hydrogenperoksyd på alternative dager for en enda større mulighet for å drepe bakterier og virus.

Aktuelle rettsmidler

Sug foten tre ganger daglig i minst 30 minutter i et badekar blanding av 50 prosent vann og 50 prosent eple cider eddik. Alternative kalde bad med varme bad, en gang om morgenen, en gang i ettermiddag (hvis mulig) og en gang om kvelden. Når du er ferdig soaking foten din, kan du bruke en myk klut eller tørt håndkle til å tørke tærne.

Snarere enn å suge foten i et bad, prøve å bruke to dråper eple cider eller destillert hvit eddik direkte på stadig økende antall av en infisert tånegl to ganger om dagen, en gang om morgenen og en gang om kvelden. Påfør eddik med en dropper flaske eller bruke en fuktet bomullspinne for å bruke eddik. Sørg for at du holder pinnen fast på det berørte området lenge nok til at den har tid til å jobbe mot sopp.

Hvis du regelmessig bruke eddik til bunnen av din tånegl, bør du se normal spiker vekst på neglen base. Fortsett behandlingen til den infiserte neglen vokser rett utenfor kroppen. Som den infiserte neglen vokser ut, klipp og fil spiker. Enhver ny spiker som vokser daglig er utsatt for sopp reinfeksjon, så ikke gå glipp av en eddik søknad.

Resultatene kan vises hvor som helst fra tre uker til tre måneder for enten aktuell behandling, men ditt fulle sopp healing bør skje når sunn spiker vokser fra infiserte delen av neglen.

Oral Remedy

Aktuelt eddik bruk skal hjelpe deg å lindre toe sopp, men du kan også bruke eple cider eddik som en muntlig anekdote. Eddik har en sur smak, men det er ikke giftig og har hatt en lang historie som en medisinsk verktøy.

For å redusere den sure smaken av eple cider eddik, blande eddik med en kullsyreholdig drikke eller fruktjuice. Skyll munnen eller pusse tennene etter hver bruk, som å drikke noe syrlig drikke kan føre til tannråte.

Hvis toe sopp ikke viser mye forbedring etter bruk eddik, bør du kontakte lege for å diskutere alternative løsninger.

Hvordan lage et vekttap drink fra Apple Cider Eddik

Hvordan lage et vekttap drink fra Apple Cider Eddik


Forbruker eple cider eddik er et gammelt middel for mange plager, alt fra forstoppelse til nærsynthet. Men sin popularitet som et vekttap drink toppet seg i 1970 og er fremdeles i bruk av vekttap guruer og personlige trenere. Selv om ingen vitenskapelige studier tilbake påstandene om at eple cider eddik vil ta pounds av, er det en indikasjon på at med regelmessig bruk, vil det alkalize en syrlig system og i sin tur kan øke en persons metabolisme.

Hvordan lage et vekttap drink fra Apple Cider Eddik

Sjekk med legen din før du begynner på et langsiktig vekttap programmet. Noen diett entusiaster anbefaler en rå versjon av eple cider eddik, overskyet slag med små tråder av gjærede eple fiber, mens andre sier den klare variasjon fra dagligvarebutikk vil være helt fint.

Tilsett 2 ts av eple cider eddik til et stort glass med drikkevann og nippe til den. Den enkleste av alle drikke versjoner, vil du nippe dette vannet sakte tre ganger om dagen, helst før måltider. Ideen er å normalisere en sur mage, redusere din cravings for mat mens oppdra en svak metabolisme.

Gjør din vekttap drikke mer spiselig og øke energinivået ved å legge til to teskjeer honning til et glass med eddik-vann. I tillegg til vekttap fordel, synes dette concoction i en Amish bok hjem rettsmidler for lindrende en urolig mage.

Klem litt sitronsaft i eddik-vann sammen med honning for en endring av tempoet. Sitron er populære i kosten verden for sin rensende og vanndrivende egenskaper. Du kan også legge til litt ingefær å krydre opp drikke.

Kick start stoffskiftet med de samme ingrediensene som brukes i 1970-versjonen av vekttap drikke. En klype cayenne pepper og dash av hvitløk juice legger krydder til eple cider eddik drikke og kan øke blodsirkulasjonen. I tillegg er noen Kosten bruke denne drikk for å vaske ned en B6 vitamin tre ganger om dagen.

Substitute naturlig lønnesirup for honning for en variasjon i smak.

Hint

 • Øk mengden av eddik i drinken din til tre teskjeer, hvis ønskelig. Etter noen dager, kan du bli vant til smaken og begynne å nyte drikken. Men å øke mengden av eddik utover 3 ts ikke resulterer i raskere vekttap.
 • Spis et sunt kosthold som anbefalt av United States Department of Agriculture Commission on Nutrition.
 • Avvikle eple cider eddik vekttap diett hvis du opplever noen negative bivirkninger og ta kontakt med lege.
 • Den opprinnelige eddik diett som tyder på B6 vitamin tilskudd kan føre til for mye av vitamin i systemet.

Hvordan virker Apple Cider Eddik gjøre en person miste vekt?

Apple cider eddik gjør en person miste vekt ved å undertrykke appetitten og øke kroppens stoffskifte. Det er en naturlig måte å gå ned i vekt, men ikke forvent mirakler. Vekttapet er gradvis. Du kan enten lage din egen eplecider eddik hjemme eller kjøpe den fra markedet. Det er enda mulighet for å kjøpe eple cider eddik kapsler.

Apple Cider Eddik Diet

Når du starter eple cider eddik kosthold, ta 1 ts. minst 15 til 30 minutter før hvert måltid. Gradvis øke inntaket til 3 ts. Du kan legge til honning, sitron, ingefær, lønnesirup eller kanel pulver til apple cider eddik siden noen folk ikke liker smaken. Et annet alternativ er å blande eple cider eddik med vann, juice eller kamille te. Du kan også blande det med extra virgin olivenolje for å lage en sunn salat dressing. Mens på eple cider eddik kosthold, drikke mye vann og mosjon i 30 minutter så ofte du kan. Dine måltider bør være balansert og næringsrik. Øke de delene av proteiner og grønnsaker på tallerkenen din, og unngå småspising mellom måltidene. Før du starter denne dietten, ta kontakt med familien din lege, spesielt hvis du er på noen medisiner. Apple cider eddik kan forårsake halsbrann. Det kan også irritere magesekken og hals og skade tennene emalje. Hvis du planlegger å blande eple cider eddik med vann, drikke det med sugerør for å beskytte tennene emalje.

Fordeler

Apple cider eddik er laget av gjæret eplejuice. Den er rik på vitaminer, mineraler og andre sunne stoffer. Den inneholder vitamin A, E, C, B1, B2 og B6, jern, kalsium, svovel, mangan, natrium, magnesium, klor, kobber, fosfor og fluor. Apple cider eddik hjelper deg å gå ned i vekt gradvis, slik at vekten du mister er permanent. Dessuten styrer den blodtrykk, kolesterol og blodsukkernivået. Det reduserer væskeansamlinger, cellulitter, åreknuter, pigmentflekker og akne. Det spyler ut giftstoffer fra kroppen og motvirker dårlig ånde. Legge det til varmt vann og skylling med det botemidler gjær infeksjoner. Mineralene som finnes i eple cider eddik gjøre bein sterkere. Det normaliserer også de acid nivåer i magen, hjelpemidler fordøyelsen og botemidler forstoppelse

Oppskrift

Apple cider eddik er gjort gjennom en prosess med dobbel gjæring. Det første trinnet er å pulverisere hele epler og presse saften ut. Deretter legger sukker og gjær til eplejuice. Dette vil slå juice i cider. Det neste trinnet er å legge bakterier å slå cider til eddik. Bare sørg for at du ikke filtrere, destillere eller pasteurize eple cider eddik. Det kan ødelegge kalium, kalsium, magnesium, jern og andre vitaminer, næringsstoffer og mineraler. Den ufiltrert eplecider eddik ser overskyet og har maksimal helsefordeler.

Vekttap med eple cider eddik, honning og vann

Apple cider eddik og honning kan være en kraftig kombinasjon for å kurere mange plager og selv fremme vekttap. En nøkkel til vekttap er å drikke mye vann for å hjelpe kroppen din til å føle fornøyd, slik at du ikke vil over spise. Hvis du legger til eple cider eddik og honning i vann, vil du ha en trygg, naturlig fett-sprengningsarbeid tonic.

Apple Cider Eddik

Apple cider eddik kommer i en flaske eller i piller. Apple cider eddik tatt før et måltid antas å hjelpe fart på stoffskiftet og hjelpe på fordøyelsen. Dette betyr at du vil forbrenne mer kalorier og cellene vil ikke lagre så mye av hva du spiser som fett. Tar eddik kan også hjelpe deg å unngå overspising. Eddik utløser produksjon av serotonin i hjernen og senker glykemisk indeks på karbohydrater i maten (holde blodsukkeret stabilt), hjelper du føler deg mett og fornøyd.

Honey

Honning er en naturlig ingrediens som kan bidra til vekttap. Det beste er at det smaker godt, og er et sunt alternativ å bruke som et søtningsmiddel. Honning har mange helsemessige fordeler, men bidrar til vekttap på grunn av sin fordøyelsesenzymer og metabolizing effekt. Når du spiser honning sine antibakterielle egenskaper bidra til å rense fordøyelseskanalen, noe som hjelper deg med å eliminere mer vekt, inkludert overflødig fett. Når honning er blandet med vann, og det utløser metabolismen til å forbrenne fett. Ifølge Organicfacts.com, honning bryter ned fett som er lagret i cellene. Når dette fettet frigjøres fra cellene, vil du føle deg mer energi og brenne av overflødige kalorier.

Bruk

Kjøp eple cider eddik som ikke er destillert, filtrert eller pasteurisert. Dersom eddik ble satt gjennom en hvilken som helst av disse prosesser, vil det har mistet noen av sine fordelaktige egenskaper. Apple cider eddik kan finnes i helse-butikker eller på nettet. Kjøpe 100 prosent ren, økologisk honning, sjekke ingrediensene for å sikre at det ikke inneholder andre stoffer enn honning. Legg 1 til 3 ts. av eple cider eddik og 1 eller 2 ts. honning til en 8-oz. glass vann og omrør kraftig. Ta drink før måltidene tre ganger om dagen. Gradvis vekttap vil følge hvis du implementere et fornuftig kosthold i din livsstil.

Hvordan bruke eddik for vekttap

Hvordan bruke eddik for vekttap


Du kan bruke eple cider eddik for å hjelpe miste vekt naturlig. Apple cider eddik kjøpt på en helsekostbutikk kan hjelpe til med vekttap. Apple cider eddik er laget av gjærede epler og også muligens har andre helsemessige fordeler i tillegg bidra til vekttap. Det er ikke kjent nøyaktig hvordan eddik hjelper med vekttap, men mange mennesker har brukt det med hell som en del av deres vekttap programmet. Det er best hvis du kjøper økologisk eple cider eddik fra en helsekostbutikk. Du ønsker å kjøpe eple cider eddik som ikke er pasteurisert eller destillert slik at den ikke inneholder mye kjemikalier.

Hvordan bruke eddik for vekttap

Kjøp økologisk eple cider eddik fra en helsekostbutikk. Pass på at du ikke kjøpe destillert eller pasteurisert eddik. Du vil ha eddik å inneholde naturlige vitaminer og mineraler fra eplene men ikke kjemikalier fra prosessering.

Bland 2 ts av eple cider eddik med 8 gram vann. Du kan legge litt honning i vann for å få drikke litt søtere. Rør vann og eddik grundig.

•  Drikk eple cider eddik og vann blandingen i minst 15 minutter før hvert måltid for å hjelpe til med vekttap. Sørg for at du alltid blande cider eddik med vann. Eple cider eddik er veldig surt.

Hint

 • Apple cider eddik er veldig surt så ikke drikke det rett. Du må blande en liten mengde med vann.
 • Oppsøk alltid lege hvis du har en medial tilstand eller bekymring.

Hvordan virker Apple Cider eddik diett?

Innledning

Eple cider eddik kosthold er laget for å brenne fett i stedet for å lagre den. Med denne dietten er det et daglig inntak av eple cider eddik for å miste vekt. Denne dietten er billig og lett å følge og har ingen måltid planer. Apple cider eddik har mange bruksområder fra matlaging til hjemmelagde løsninger. Mens det er ingen bevis på at eple cider eddik kosthold faktisk fungerer, er det tenkt å være en naturlig måte å kaste pounds.

Hvordan dietten Works

Apple cider eddik er ment å ikke bare brenne fett, men undertrykke appetitten. Det anbefales at du tar 1-3 teskjeer av eple cider eddik før hvert måltid. Å få bruk for smaken av eddik, start med på teskje og gradvis arbeide deg opp til tre teskjeer. Noen blande eddik med vann eller saft for å gjøre det mer velsmakende. Mens du tar eddik på denne måten kan være ubehagelige, noen mennesker får bruk for smaken. Et annet alternativ er tabletter eller kapsler av eple cider eddik. Disse kosttilskudd er mye lettere å ta og kan finnes i helsekostbutikker. Disse kosttilskudd kan også være tryggere for noen mennesker, spesielt de med følsomme mager. Apple cider eddik er surt så det kan skade tennene emalje og irritere svelg og mage. Som en del av eple cider eddik kosthold må du også spise moderat og mosjon.

Hvordan Apple Cider Eddik er Made

Apple cider eddik er laget av fermen av epler. Eplene er pulverisert og saften er presset ut. I det første gjæringstrinn, blir gjær og sukker tilsatt til eplejuice. Alkohol er laget av denne prosessen. I det andre trinn av fermenteringen, blir bakterier tilsettes til alkoholen og eddik er resultatet. Ifølge WebMD, "Den viktigste ingrediensen av eple cider eddik, eller noen eddik er eddiksyre. Men eddik har også andre syrer, vitaminer, mineraler og aminosyrer."

Forskning og studier

Noen leger og ernæringseksperter er avvisende av eple cider eddik kosthold, tror det er bare en annen kjepphest som ikke produserer noen virkelige resultater. Dietten har eksistert siden 1950-tallet da Dr. DC Jarvis først foreslo ideen om at eple cider eddik kan hjelpe til med vekttap i sin bok "Folk medisin:. En Vermont Doctor guide til god helse" Men de få studiene som er tilgjengelige på eple cider eddik bare foreslår at eddik kan være nyttig i fedme. Mer definitive studier viser at eple cider eddik senker kolesterol hos rotter, og at det også senker blodsukkeret i blodet av diabetikere. Etter hvert som mer forskning er gjort, kan det en dag bli en studie som viser at eple cider eddik hjelper i å miste vekt.

The Healing Power of Eddik

Eddik har vært brukt medisinsk i tusener av år for å behandle en rekke sykdommer og tilstander. Historien om hvordan eddik kom om er ukjent, men mange spekulerer i at gamle sivilisasjoner oppdaget det når deres vin ble eksponert for luft, og dermed snu det surt. Forbruker eddik har mange fordeler og bidrar til å lette symptomer på en rekke sykdommer.

Typer

Det finnes flere typer eddik, for eksempel balsamico, hvit, vin, malt og eple cider.

Økologisk eple cider eddik er den mest brukte typen for helbredende formål, hovedsakelig fordi det er lettere for kroppen å fordøye, og er mindre syrlig.

Fordeler

Eddik eple kan brukes for behandling av akne, sår hals, feber, artritt smerte, allergier, mangel på energi, kronisk tretthet, sure oppstøt, senke kolesterol og høyt blodtrykk, vekttap og kropps avgiftning. Raw eple cider eddik er vist å være det beste fordi det ikke er pasteurisert; pasteurisering prosessen eliminerer de verdifulle næringsstoffer og enzymer som er av størst betydning ved behandling av plager.

Daily Dose

Ifølge Earth Clinic, hvor mye eddik du forbruker på en dag avhenger av tilstanden du behandler. For daglig vedlikehold og balansering av kroppen din, er det anbefalt å nippe 16 gram vann blandet med to teskjeer av økologisk eple cider eddik i løpet av dagen; gjøre det på denne måten hjelper eddik egenskaper til å arbeide konsekvent. For akutte tilstander, anbefales det å nippe bare 8 gram vann blandet med to spiseskjeer eddik. En tredje vei, den gammeldagse måten, er å bare ta en rett spiseskje eddik to til tre ganger om dagen, det vil si, hvis du ikke har noe imot smaken.

Advarsler

Før du prøver å bruke eple cider eddik som en helbredende middel, anbefales det at du kontakter lege. Det er blitt sagt at det er potensielle bivirkninger og eddik kan samhandle med noen typer av medisiner og deres absorpsjon i kroppen. Sjekk med legen din for å se om han vet om noen mulige effekter det kan ha på dine medisiner.

Berømte Ties

Hippokrates, kjent som "far til medisin," brukt eddik for å behandle sine pasienter rundt 400 f.Kr.

Har Apple Cider Eddik Cure HPV?

Menneskelige papillomavirus (HPV) er vanlige virus som forårsaker vorter. Vanligvis HPV er ufarlig, selv om det er rundt 30 av de mer enn 100 typer som kan sette deg i fare for kreft og andre problemer. Disse spesielle virus er ofte seksuelt overførbare og kan forårsake kjønnsvorter.
Apple cider eddik er en ofte nevnt hjem middel for å bli kvitt vortene.

Eddik for å bli kvitt vorter?

Ifølge de fleste kontoer, dette hjemme bøte fungerer. De fleste kontoer si at soaking en bomullsdott i eple cider eddik og trykke den mot vorte og taping det ned med et plaster over natten vanligvis gjør vorte bli mørkt på en dag og forsvinner i to til tre dager. Mens vorter gå bort, vil den topiske behandling av vorter ikke ødelegger det underliggende årsak, som er selve viruset. Vorter kan vende tilbake, og andre komplikasjoner fra viruset kunne forbli avhengig av hvilken type du har. Også vorte fjerning ikke hindrer spredning av viruset seksuelt, selv om det har vært kjent for å gjøre det vanskeligere å spre seg til andre mennesker.

Slik fungerer det

Eddik eple fjerner vorter fordi den inneholder eplesyre og eddiksyre. Disse syrene slåss og drepe bakterier, sopp og virus, og arbeidet med syrer naturlig forekommende i kroppen til å kjempe og drepe vorter, i henhold til behandling for genital warts nettstedet Treatmentforgenitalwarts.info.

Eddik i legekontoret

Historien blir gått rundt mye at hvis du setter eple cider eddik på hva du mistenker å være kjønnsvorter, og de blir hvite i ca fem minutter, så har du HPV. Leger noen ganger bruke denne metoden for å få en bedre titt på eksisterende vorter når diagnostisere eller behandle sykdom, men det er ikke alltid en pålitelig kilde til diagnose selv.
Eddiksyre i eddik forårsaker vorter og andre unormale vekster for å slå hvitt når vasket.
En Pap test brukes til å avgjøre om unormale celler som kan utvikle seg til kreft, er til stede. Unormale eller cancerøse områder kan ofte fjernes ved en enkel fremgangsmåte ved å bruke et kauterisa-sjonssløyfe. HPV-infeksjon er den primære årsaken til livmorhalskreft, men de fleste infeksjoner hos unge kvinner har begrenset langsiktig betydning og alle, men 10 prosent av infeksjonene er vanligvis gått i to år.

Hvordan ta Apple Cider Eddik

Tar syrlig eple cider eddik er sikker på å få deg til spisser, men noen studier har vist at det er bra for din health.Known mest som en folkemedisin og helse tonic, har eple cider eddik vært brukt i tusenvis av år. Det vunnet popularitet i USA på slutten av 1950-tallet etter en Vermont lege fremmet de helsemessige fordelene av eple cider eddik i sin bok. Tar eple cider eddik har vist gode effekter for diabetikere og slankere. En 2007 University of Arizona studie konkluderte med at å ta to spiseskjeer av eple cider eddik før sengetid senket blodsukkeret i morgen 4 til 6 prosent for personer med type 2 diabetes. Flere studier har også vist at eddik effekt på fedme. Du kan ta eple cider eddik mange forskjellige måter. Les videre for mer informasjon.

Hvordan ta Apple Cider Eddik

Tar Apple Cider Eddik

Legg til to spiseskjeer av eple cider eddik til en 8 oz. glass vann. Ta det som en helse-tonic. Legg en spiseskje eller to av honning å blidgjøre. Hvis du ikke liker den sure smaken, tilsett to spiseskjeer til din glass grønnsak eller frukt juice. Du vil ikke være i stand til å smake den.

Lag en frisk dressing med eple cider eddik. Visp sammen en kopp olivenolje med en kopp eple cider eddik i en bolle. Deretter legger du to spiseskjeer med lønnesirup, en hakket hvitløk fedd og to teskjeer vann. Legg til litt salt og pepper hvis du desire.Pour i en dressing flaske og rist godt. Dette gjør en flott dressing for grunnleggende grønne salater eller noen salat som krever en balsamicoeddik dressing.

Ta et eple cider eddik supplement. Disse selges på helsekostbutikker og pakket som slankepiller. En liten 2005 studie trykt i "Journal of the American Dietetic Association" konkluderte med at å ta eddik hjelper folk føler fyldigere og kan bidra til fedme. Det er ikke anbefalt å ta piller hver dag. Og når du gjør det, sørg for å drikke mye vann med det eller ta det med mat. Apple cider eddik er veldig syrlig og har vært kjent for å skade spiserøret når den ikke er tatt med forsiktighet.

Bruk den på dine grønnsaker. Dryss eple cider eddik over bakt potet eller dampede grønnsaker for bare litt av tang. Det smaker også stor på pommes frites og potetgull, men det er ikke på langt nær så healthy.In en 2007 University of Arizona studie, eple cider eddik ble vist seg å bremse økningen av blodsukkeret etter et måltid. Apple cider eddik inneholder eddiksyre, som er kjent for å bremse fordøyelsen av høy glykemisk mat, som poteter. Høy glykemisk mat forårsake skarpe pigger i blodsukkeret, noe som er skadelig for diabetics.You kan også bruke eple cider eddik som beisemiddel. Bare erstatning eple cider eddik for hva andre eddik kalles for i din beising recipe.Try det som en hvit eddik erstatning i din coleslaw oppskrift også.

Gjør en styrkende varm te ved å legge til to spiseskjeer av eple cider eddik til et krus med varmt vann. Legg honning, stevia eller agave å blidgjøre. Prøv å legge sitron eller lime juice, ingefær, kanel eller annet krydder, hvis ønskelig. Eksperimentere med å legge eple cider eddik til urtete, også. Denne teen er et flott tillegg til avgifte dietter og renser. Nippe å lindre forkjølelse eller sår hals.

Hint

 • Bruke eple cider eddik som en erstatning for andre eddiker i dine oppskrifter. Det fungerer like bra.
 • Apple cider eddik er ekstremt surt, så bruk med forsiktighet.
 • Fortynne eple cider eddik med vann, juice eller legge den i en oppskrift stedet for å ta det rett.
 • For store doser av eple cider eddik har vært kjent for å skade spiserøret og magen. Igjen, begrense deg. Lytt til kroppen din.
 • Hvis du er allergisk mot epler, ikke ta eple cider eddik.

Om Apple Cider eddik og vekttap

Apple cider eddik, en gammeldags folk rette, har gjort et comeback de siste årene, touting evner til aide i mange plager fra diabetes til vekttap. Apple cider eddik har blitt brukt i århundrer for matlaging, rengjøring og saltlaken. Med de siste trendene leve sunt og hjem rettsmidler, har eple cider eddik fått folks interesse for sine evner til å hjelpe til med vekttap.

Historie

Earthclinic.com finner eple cider eddik har eksistert i århundrer og er laget av most epler som får lov til å gjære. På 1950-tallet ble eple cider eddik populært på grunn av publiseringen av boken "Folk Medicine: En Vermont Doctor guide til god helse" av DC Jarvis. Dr. Jarvis mente eple cider eddik kan gjøre alt levende sunnere. Han følte eple cider eddik inneholdt akkurat den rette mengden av kalium, som er viktig å leve sunt ting. Dens popularitet har fortsatt i dag på grunn av alternativ medisin praksis.

Vekttap

Det er få studier som dokumenterer påstandene om at eple cider eddik vil hjelpe til med vekttap. Eple-cider-eddik-benefits.com fastslår at, på grunn av pektin, som er vannløselige og som finnes i epler, hjelper eplecider eddik fylle magen og undertrykke appetitten og krav. Den støtter disse påstandene fra studier utført av Lund University, som ligger i Sverige, der deltakerne tok eple cider eddik i flytende form før måltider.

Andre fordeler for vekttap

Apple-cider-benefits.com finner også at eddiksyre i eple cider eddik hjelper kroppen utgivelsen jern i maten man spiser. Dette øker oksygen og energi kroppen produserer, noe som resulterer i større vekttap. Det er også følte for å skape en bedre følelse av velvære når noen tar eple cider eddik på regelmessig basis, som oppfordrer mer aktivitet, og dermed kutte ned på stressrelatert spising og økende aktivitet. Apple cider eddik også forbedrer fordøyelsen ved å bryte ned fett som gjenstår i fordøyelseskanalen.

Betraktninger

Fordi det ikke har vært mye forskning for å dokumentere eple cider eddik og vekttap, det er ikke en anbefalt mengde å ta for å hjelpe til med vekttap. Katherine Zeratsky, RD, LD, en Mayo Clinic ernæringsfysiolog, advarer om at kjepphest dietter som å drikke eple cider eddik før måltider kan foreslå raske og enkle resultater, men det er ikke en magisk diett som vil felle den pounds. Den beste måten å gå ned i vekt ved å spise en lav-kalori diett og får regelmessig mosjon.

Advarsel

Apple cider eddik er veldig syrlig og harde. Det kan skade vev i halsen og munnen, og erodere emaljen på tennene dine hvis ikke fortynnes med vann eller tatt i supplement form. Zeratsky legger til at eple cider eddik kan samhandle med visse medisiner som diuretika, og øke risikoen for kalium tap. Snakk med legen din om blant annet eple cider eddik i din vekttap plan før du begynner å ta det på en daglig basis.

Bragg eple cider eddik Fordeler

Bragg eple cider eddik Fordeler


Apple cider eddik har vært et hjem rette og supplerende behandling for forskjellige forhold for dusinvis av år. Den har et bredt utvalg av påståtte helsefordeler, med effekter som spenner fra sykdom lettelse å bedre personlig utseende. Bragg eple cider eddik kan tilby ytterligere fordeler, siden det er organisk samt rå og ufiltrert.

Blood Sugar Kontroll

I følge en undersøkelse gjennomgang publisert i 2006 i tidsskriftet "Medscape generell medisin," inntak av en liten mengde eddik før måltider kan forbedre blodsukkerkontrollen og selv redusere glykemisk indeks verdien av matvarer i måltidet. Glykemisk indeks refererer til mål på hvor mye en viss mat påvirker blodsukkeret. Apple cider eddik kan også forbedre blodsukkerkontroll hos personer som er insulinresistent eller som har diabetes.

Immunitet og fordøyelse

Bragg eple cider eddik har antimikrobielle egenskaper, som gjør det til et ideelt produkt for behandling av mindre plager. Bland en spiseskje eller to med et glass vann og drikk blandingen hvis du lider av acid reflux eller andre fordøyelsesproblemer, for eksempel. I tillegg er gjæret arten av Braggs eplecider eddik, siden det er upasteurisert og ufiltrert, bidrar gunstige bakterier og enzymer som produserer en alkalisk miljø i kroppen, og kan øke total immunitet.

Organiske Fordeler

Det kan ikke virke som å velge økologisk eple cider eddik er like viktig som å velge økologiske råvarer, men det gjør en positiv forskjell. Cider eddik er laget av ferske pressede epler og epler er nummer 1 mat på Environmental Working Group er "Dirty Dozen" liste for 2014, som rangerer hvor mye sprøytemiddelrester på råvarer. Ifølge gruppen, 99 prosent av testede eple prøvene viste seg positive resultater for minst ett pesticid rester. Braggs bruker økologiske epler å gjøre sin cider eddik, hentet fra bønder som bruker bare organisk, biologisk nedbrytbare spray på sine produkter.

Anekdotiske bevis

Braggs hevder en rekke andre fordeler for sin eple cider eddik, inkludert bedre smertelindring, vektkontroll og ungdommelig utseende. Forskerne authoring forskning gjennomgang publisert i "Medscape generell medisin" erkjenner prominence av slike krav knyttet til hjem rettsmidler og tidligere medisinske behandlinger, men merk at det er lite, om noen, vitenskapelige bevis for å sikkerhetskopiere dem. Før du bruker eple cider eddik å faktisk behandle enhver medisinsk problem, se din lege for en fullstendig evaluering.

Hvordan fjerne for mye sukker i blodet

Mengden av sukker i blodet kalles blodsukkernivået. Når den er for lav kroppen begynner å føle deg sliten og svak, kan du lider av hodepine og drastiske humørsvingninger. Motsatt, når blodsukkernivået er høyt du kan oppleve en ekstrem utbrudd av energi som ofte raskt etterfulgt av krasj - når kroppen overcompensates for de høye nivåene av sukker ved å produsere insulin for å fjerne sukkeret fra blodet. Det er svært viktig å finne en sunn øvelse rutine og balanse i kosten for å administrere sukker nivåer riktig.

Hvordan fjerne for mye sukker i blodet

Endre mengden du spiser. For å opprettholde blodsukkernivået, spise 4 til 5 små til moderat størrelse måltider om dagen. Prøv å fokusere på å spise magre proteiner, usaltet nøtter, ikke-mettet fett, bær og bananer.

Unngå raffinerte karbohydrater som hvitt sukker, godteri, hvitt mel og beriket brød produkter. Forbruker disse karbohydrater vil resultere i kroppen din over-produsere insulin, som fører deg til å skifte fra en fettforbrennende modus til en fett-lagring modus. Se etter produkter laget med hvetemel. Hvis du er ute etter å blidgjøre noe opp uten å bruke hvitt sukker, prøve å bruke honning - den har mange flere helsemessige fordeler og er naturlig forekommende.

Konsumere minst åtte glass vann per dag. The Mayo Clinic anbefaler at du prøver å konsumere 1,9 liter vann om dagen for å holde kroppen skikkelig hydrert. Gjennom å drikke nok vann, vil kroppen din skylle ut giftstoffer og bære næringsstoffer til cellene. Dette vil regulere mengden av sukker i blodet ditt til et sunt nivå. Mengden du vann som du trenger å konsumere kan variere basert på det beløpet du trener og også temperaturen der du er. Varmere temperaturer vil føre til en økt sannsynlighet for dehydrering.

Tren regelmessig. En av de beste måtene å regulere blodsukkernivået er å være aktiv i det daglige liv. Gå turer etter måltider eller prøve å få til gym oftere. Hvis du jobber i et kontormiljø, og har ikke den luksusen av å være i stand til å gå en tur eller gå på treningsstudio, kan du prøve å komme opp fra pulten din så mye du kan. Få en liten kopp for vann og fylle den når den er borte. Hvis det er flere etasjer i bygningen, ta trappen for å få vann i en annen etasje. Gjør hva du kan for å være aktiv vil bare øke stabiliteten av blodsukkeret i kroppen din.

Hint

 • Rådfør deg med en lege før du gjør store justeringer til din diett eller trening. Ikke hver kroppen er den samme, så dessverre er det ingen one-size-fits-all tilnærming som vil påvirke alle de samme måte.
 • Legg eple cider eddik til morgenen glass vann for ekstra rensing.