Digidexo.com

vorte på leppa

Botemidler for Face Vorter

Vorter er forårsaket av humant papilloma virus (HPV), og er svært smittsom. De kan overføres via en hvilken som helst fysisk eller seksuell kontakt, og oppstå hvor som helst på kroppen. Ansikt warts er vanligvis av den flate vorte variasjon, og kan vises hvor som helst på ansiktet eller halsen, inkludert leppene.

Over-the-counter (OTC) Vorte fjerning

Leppe eller ansikts vorter kan behandles ved å bruke en varm, fuktig vaskeklut til å myke opp området i noen minutter, og deretter bruke en over-the-counter vorte remover som inneholder en salisylsyre fane eller væske. OTC vortefjerner som inneholder trichloacetic eller bichloracetic syre er ofte effektive for ansikt warts også. Påfør løsningen på vorten, og deretter dekke med et plaster eller annet mykt underlag. Vær forsiktig for å unngå omkringliggende hud. Påfør daglig i opp til 14 dager (helst før sengetid), og la hvert program på i 12 til 24 timer. Vær konsekvent med anvendelser i for å fullstendig eliminere vorte viruset.

Reseptbelagte aktuell medisinering

Podofilox kan være effektivt brukes til å behandle vorter, ifølge Centers for Disease Control and Prevention. Denne medisinen bør brukes på et ansikt vorte to ganger om dagen i tre dager, og deretter gjentas etter en fire dagers hvileperiode. Imiquimod er en annen reseptbelagte medisiner som er brukt tre ganger ukentlig i opptil tre måneder. Det bør bare benyttes i 10 timer i en tid for å unngå hudirritasjon. Påfør noen av disse legemidlene for å rense tørr hud før sengetid for best resultat.

Profesjonell Vorte fjerning

Cantharidin kan brukes i et legekontor for mer seig vorter, men det gjør føre til at noen blemmer. Kryoterapi (flytende nitrogen) kan brukes til å fryse vorter, og bør utføres i et legekontor, spesielt for ansikts-vorter. Det er viktig å unngå omliggende hud for å redusere sjansen for arrdannelse av ansiktet. Andre alternativer for ansiktet vorte fjerning inkluderer laser kirurgi eller kirurgisk fjerning. Disse metodene kan kreve lokal eller generell anestesi, imidlertid, og kan føre til at noen arrdannelse.

Papillomavirus Vorter i Animals

Papillomavirus Vorter i Animals


Papillomavirus er små, DNA-baserte virus som vanligvis ikke utgjør en alvorlig helserisiko. Det vanligste symptomet er vorter. For tiden er det mer enn 100 identifiserte stammer av papillomavirus, som kan påvirke en rekke dyrearter fra fisk til mennesker. Men disse virusene er rase-spesifikke, og er bare overførbare mellom dyr av samme art. Mennesker, for eksempel, kan ikke utvikle vorter fra kontakt med et infisert dyr. Vorter generelt utvikle hos yngre dyr med umodne eller nedsatt immunforsvar, og er stort sett en opptreden problem. Behandling betyr ofte la vorter kjøre sitt naturlige forløp.

Storfe

Bovine papillomavirus produserer vorter hos storfe, typisk rundt hode, nakke og skuldre. Vorter vil utvikle ca åtte uker etter at kua er infisert, typisk gjennom en pause i huden. Kalver, eller storfe yngre enn to år gamle, er mest utsatt for å fange virus. Det er sjelden å finne vorter i kyr eldre enn to.

Hester

Hester kan bli smittet av heste papillomavirus og visse storfe papillomavirus. Umodne dyr yngre enn 2 er mest utsatt. Vorter kan vises på nese, lepper, øyelokk, kjønnsorganer, juret eller selv inne i ørene. Vortene vil vanligvis forsvinne uten noen medisinsk intervensjon, og ikke på annen måte gjøre hesten syk. Foruten å isolere smittede hester, er det også viktig å sterilisere utstyret før du bruker det på andre dyr.

Hunder

Hjørnetann papillomavirus produserer warts vanligvis i en ung hundens munn og svelg. Selv om disse kan interferere med hundens evne til å tygge og svelge, er de ikke på annen måte farlig. Eldre hunder kan utvikle enkle vorter rundt slimhinner. Sykdommen er spredt fra hund til hund, med en inkubasjonstid på en til to måneder. Hyppigst effekter det nyfødte eller unge valper, og overføres av en infisert hund eller miljø.

Sjøkuer

Sjøkuer, som har vært kjent til å ha en svært effektiv og utviklet immunsystem, har også blitt funnet å være utsatt for papillomaviruser. De som blir smittet kan utvikle vorter rundt leppene og ansiktet. Denne sykdommen er kjent for å påvirke dyr med svekket eller umodne immunforsvar, noe som er i strid med Manatee. Som et resultat, Homosassa sjøkuer, i særdeleshet, blir nøye undersøkt av veterinærer og forskere for å lære mer om alle papillomviruses. Håpet er å utvikle en bedre forståelse av hvordan viruset fungerer, og være i stand til å oppdage et middel for behandling og forebygging.

Slik fjerner Oral Vorter

Slik fjerner Oral Vorter


Muntlige warts kan oppstå hvor som helst inne i munn og lepper. De er forårsaket av humant papillomavirus (HPV), som er en forløper til cervikal kreft. Muntlige vorter påvirker mennesker hvis immunsystem er kompromittert. Hvis du har muntlig vorter, kan du se en spesialist for å få dem fjernet. Du kan også ta forebyggende tiltak for å stoppe muntlige vorter fra periodisk.

Bruksanvisning

•  Gjør en avtale med en lege for å diskutere de beste metodene for å fjerne muntlige vorter. En evaluering vil bli gjort for å bestemme den beste behandlingen for oral vorte fjerning. Den type behandling anbefalt av en lege er avhengig av hvor den muntlige warts er plassert.

Bruk foreskrevne behandlinger som anvist. Legen din kan forskrive en aktuell løsning, slik som Podofilex krem, imoquimod salve, fluorouracil 2% aktuelle, dersom muntlig warts er på lepper og bretter i munnen. Denne metoden er enkleste og minst kostbare; Imidlertid kan det være vanskelig å anvende salven til et infisert område i munnen.

Diskuter alternative metoder for fjerning med legen din for en muntlig vorte plassert på taket av munnen eller tungen. Legen din vil hjelpe deg å avgjøre mellom kirurgisk fjerning, zapping med karbondioksid laser, frysing med kryoterapi eller interferon alfa injeksjon.

Unngå gjentakelse av muntlige vorter ved regelmessig skylle med munnen vask, spesielt etter kontakt med en partner, for å drepe HPV-viruset før en muntlig vorte vises i munnen området.

Hint

 • Besøk regelmessig med tannleger og oral helse fagfolk til å holde munnen sunt.
 • Ikke prøv å fjerne den muntlige vorte uten å konsultere lege.

Vanlige vorter og fjerning

Vorter er stygge hud vekster som gjør mange mennesker ubehagelig. Avhengig av hvor de er til, de kan være smertefullt tillegg. Noen warts forårsaker kreft, og konsultere med en lege er alltid viktig og anbefales. Det finnes måter å fjerne vorter; men de kan komme tilbake. Forskjellige typer av vorter varierer i utseende.

Flate

Flate vorter vanligvis vises på hender, bryst, armer og ben. Flate vorter er nettopp det, flat, og kan faktisk ser mer ut som en fregne siden de er runde og brune i fargen. Mange ganger folk ikke innser at de er der fordi de ser så mye som en fregne, og de har ikke kommet til overflaten ennå. Flate vorter kan fjernes med over disk behandling som Dr. Scholl Clear Away eller DuoFilm Salisylsyre vorte Remover. Hvis du velger å oppsøke lege, kan de fjernes gjennom cryosurgery.

Genital

Genital warts er funnet i klynger på vagina, penis og anus. Genital warts spres gjennom seksuell omgang. Enten de er synlige eller ikke, kan du fortsatt bli smittet med kjønnsvorter, så unngå sex med en person som har dem, og alltid bruke beskyttelse. Det er noen over-the-counter behandlinger som vorte DX, garantert vorte og genital vorte fjerning av Derma rettsmidler ved Yavonae Skin Care. Men med genital warts bør du alltid oppsøke en profesjonell, på grunn av sensitiviteten av området de oppstår.

Mouth

Munn vorter er svært smertefullt og ekstremt sjeldne. Den eneste måten du kan få munnen vorter er gjennom oral sex med en person med genital warts. Det finnes ingen kur for munnen vorter tiden. Men det finnes behandlinger som er effektive, men disse behandlingene er ekstremt smertefullt og vanskelig. Snakk med en profesjonell om hvilke løpet av behandlingen som er best for deg.

Plantar

Plantar warts oppstår på bunnen av føttene. De er flate og vokser inn i foten. Typisk er de hudfarget og kan være svært smertefulle, spesielt når det er et stort klynge av dem på en hvilken som helst del av foten. Plantar warts kan behandles med Pedifix vorte Stick Solid-stick vorte Remover av Pedifix eller Compound W Freeze Off Vorte fjerning System ved Compound W. Frysing dem av er litt vanskeligere å gjøre, siden de ikke er hevet til overflaten.

Periungual

Periungal warts er funnet rundt negler og neglebånd, samt under neglene. Disse ser ut som vanlige vorter i som er runde, blomkål formet og gruppert sammen. Periungals kan fjernes gjennom frysing, skraping, og bruk av slike aktuelle behandlinger som WartFree Small Aktuelt Væske av Verdia.

Filiform

Trådformede vorter vises på ansikt og hals; de er lange, nesten som en tråd. De kan også oppstå på lepper og øyne. De er vanligvis huden fargede. Du kan behandle disse med over-the-counter produkter, slik som salisylsyre 30% kjemisk peeling av Perfect Peel Solutions eller TCA 10% kjemisk peeling av Perfect Peel Solutions. Imidlertid, på grunn av følsomheten av området, en lege bør likevel konsulteres om behandlingen.

Slik fjerner en vorte fra en Lip

Human Papilloma Virus (HPV) er ansvarlig for vorter som oppstår på kroppen. Vorter ofte dannes i ansiktet, og kan forekomme på den myke område av leppene i særdeleshet. De er ofte pinlig og vanskelig å skjule. Her er noen tips for hvordan du kan fjerne en vorte fra en leppe.

Bruksanvisning

•  Hold området rent. For å lettere fjerne vorte, kan du myke opp området ved å bruke en varm fuktig vaskeklut til det berørte området i noen minutter.

Påfør en over-the-counter vorte remover for synlige vorter. Vortefjernere kommer i flytende, patch og frysemetoder. Frysing vorte kan kreve flere programmer og kanskje trenger å bli fulgt med en flytende vorte remover som inneholder salisylsyre. Hvis dette ikke fungerer, bør du vurdere neste behandling.

•  Prøv reseptbelagte medisiner podophyllin, trikloreddiksyre (TCA) eller bichloroacetic acid (BCA). Disse medikamentene er brukt lokalt på vorte. Får ikke noen medisiner på huden rundt under påføring og fjerne med såpe og vann etter fire timer eller mindre. Hvis disse medikamentene er ineffektivt, kan det være nødvendig å ha vorte frosset off.

•  Vurder kryoterapi som utføres i et legekontor. Kryoterapi er en prosess i hvilken legen fryser vorte med flytende nitrogen. Det kan måtte bli utført flere ganger for å være helt effektive. Hvis vorten er motstandsdyktig mot de ovennevnte metoder, prøver kirurgi.

Få laser innsnitt eller elektrokirurgi. Disse metodene kan gjøres på et legekontor og sikre fullstendig vorte fjerning, men det kan være noen skader på underliggende vev som kan føre til arr forming. Bruk denne metoden som en siste utvei.

Behandlinger for vorter på Lips

Vorter er skapt av humant papilloma virus. Av de 100 forskjellige varianter av vorter, ca. 30 anses seksuelt overførbare sykdommer. Vorter er ofte funnet på leppene, og kan være både pinlig og vanskelig å skjule. Selv om de fleste vorter ikke forårsaker smerte, kan muntlige vorter være lett opphisset og bli ubehagelig. Hvis du har en vorte på leppen, kan du ta skritt for å behandle og eventuelt fjerne det.

Hjem Rettsmidler

Påfør en varm vaskeklut til området. Dette vil bidra til å holde det vorte ren mens mykgjørende og fukte huden rundt det.

Kjøp en over-the-counter vorte remover. Disse kommer i patch og flytende versjoner; noen kan jobbe ved frysing av vorten, mye som skulle gjøres på et legekontor. Du må kanskje søke vorte remover flere ganger.

Les etiketten av flytende fjernere å sikre at de er trygge for oral bruk. Fordi det vorte er på leppe, kan enkelte fjernere være skadelig.

Medisinsk intervensjon

Hvis over-the-counter behandlinger mislykkes, bør du kontakte lege. Tre hovedalternativer er tilgjengelige: reseptbelagte medisiner, kirurgi eller laser fjerning.

Chloracetic syre medisiner påføres lokalt. Hvis dette eller andre medisiner ikke klarer å vise resultater etter noen få programmer, bør du vurdere å fryse og kirurgisk fjerning. Dette består av å bruke flytende nitrogen til å fryse, og deretter fjerne vorte. Hvis vorten er dypt forankret, kan det eneste alternativet være laser fjerning. Som denne prosedyren kunne forlate et arr, gjør den til din siste utvei.

Hvordan Freeze Facial Vorter

Hvordan Freeze Facial Vorter


Ansikts vorter er stygge humper på hudens overflate. Vorter er forårsaket av vorten virus. Vorter i ansiktet er vanskelig å dekke opp og behandle med bandasjer og vortefjernere. Den mest effektive måten å fjerne og behandle ansikts vorter er å fryse vorter å drepe viruset. Frysing av vorter vil hjelpe tørke dem ut slik at de kan skrapes bort fra hudens overflate. Frysing vorter kan være smertefullt og la arr på huden, men du kan dekke opp arr og vorter du ikke kan. Vorte frysing kits kan være dyrt, men det er rimeligere enn å gå til legen.

Bruksanvisning

•  Gni vorte ned med rubbing alkohol pad for å rense og hindre smitte. Alkoholen vil svi litt.

Ta wand frysing applikatoren og legg den inn i kryoterapi løsning container og hold den inne i 15 sekunder.

Fjern wand frysing applikatoren fra beholderen og legg enden av det direkte på ansikts vorte og hold den der i 10 sekunder. Gjenta dette trinnet tre ganger før vorten blir hvit og flassende. Den kryoterapi løsningen vil svi og brenne vorte og hud, men disse følelsene vil forsvinne i løpet av to minutter.

Vask og gni forsiktig i området der ansikts vorte var med en varm, våt ansikt klut og såpe for å fjerne tørket hvit flassende hud og vorte borte. Ikke gni for mye, eller du kan forårsake blødning og infeksjon.

Ta bomullsdott og påfør førstehjelp salve på den. Påfør salven til området vorte var og dekke det opp med en bandasje for å holde det rent, og la området til å gro opp. Vorte bør fjernes og huden bør begynne å gro opp innen en uke, men det vil være et arr.

Hint

 • Hold området der vorte var så rent som mulig og bruke førstehjelp krem ​​og en ny bandasje hver dag for å bidra til å helbrede området raskere.
 • Noen ganger er det lettere å ha en annen person bruke tryllestaven frysing applikatoren til vorte fordi det er smertefullt.
 • Du må kanskje behandle ansikts vorte mer enn én gang for å fjerne den.
 • Ikke hold staven frysing applikatoren til vorte i mer enn 10 sekunder om gangen, fordi det kan skade huden.
 • Ikke bruk en vorte fryse kit før du har fullt lese instruksjonene og kan bruke den riktig.
 • Hvis du er allergisk mot noen av ingrediensene i det vorte fryse kit ikke bruke den.
 • Plasser vorte fryse kit på et trygt sted når du er ferdig med det. Du ønsker ikke yngre barn å komme inn i det fordi de kan skade seg selv og brenne huden.
 • Ikke bruk vorte fryse kit rundt øyne, lepper, eller nesen, eller på noen annen hud problem som føflekker og fregner.

Slik fjerner Vanskelige Vorter

Slik fjerner Vanskelige Vorter


Vorter er ikke farlige, men de kan være skjemmende og irriterende. Selv om du ikke trenger å behandle dem, kan du velge å gjøre det for kosmetiske formål. De fleste vorter kan elimineres ved å kjøpe over-the-counter medisinert pads. The Mayo Clinic sier at du selv kan bruke et stykke duct tape påføres over vorte. Selv om dette kan virke i mange tilfeller, noen vorter er sta og krever en serie stadig kraftigere trinn for å bli fjernet.

Bruksanvisning

•  Bruk en over-the-counter medisinert pad for å vurdere stahet av vorte. De fleste vorter kan fjernes ved bruk av slike klosser, men noen er mer sta og vil kreve mer intense fjerningsmetoder. Prøv det enkleste alternativet før trapper opp innsatsen.

Bruk en på-hjem vorte fryseanlegg for å fjerne gjenstridige vorte. Selv om en vorte ikke har svart på medisinert pads, vil det ofte bli ødelagt av bare ett frysebehandling. Imidlertid kan det ta opptil to uker fra det tidspunkt du gjøre behandling for vorte å faktisk falle av.

Hvis vorte ikke reagerer på hjemme behandling, spør legen din til å søke cantharidin. Dette vil føre til at sta vorte til blemme, og legen din kan fjerne blister sammen med vorte.

Ha legen kirurgisk fjerne sta vorte. Denne prosedyren kan etterlate et arr, så det er vanligvis bare brukes når annen behandling har vært mislykket. Legen enten kutter bort vorte eller ødelegger den med en elektrisk nål.

Ha en laser prosedyre for å fjerne gjenstridige vorte. Som kirurgi, kan laseren etterlate et arr så det er reservert for de vanskeligste tilfellene. Det har også en tendens til å bli dyrere enn andre alternativer for fjerning for sta warts.

Be legen din om å bruke immunterapi hvis warts er spesielt sta og motstandsdyktig mot fjerning. Hun kan være i stand til å foreskrive en aktuell medisin som squaric syre dibutylester eller imiquimod gel. For de vanskeligste tilfellene, kan han eller hun injisere medisinen direkte inn i vorte.

Hint

 • Avstå fra å plukke på dine vorter. Vorter er forårsaket av et virus, og plukking kan tillate det å flytte til andre områder. Vær tålmodig mens du venter på en behandling for å jobbe, og ikke berøre vorte mens du venter på å falle av.
 • Ikke bruk hjemme vorte rettsmidler på ansiktet, særlig rundt øyne og lepper, og i gential området. Oppsøke lege for å få hjelp til å fjerne gjenstridige vorter i disse områdene.

Hvordan Freeze Flat Vorter på Your Face

Hvordan Freeze Flat Vorter på Your Face


Flate vorter er et resultat av en infeksjon av en av de mange typer av human papilloma virus. Flate vorter vanligvis til stede som en klynge av små, hud-farget vorter og er vanlig på ansiktet samt beina, armene og eventuell barbering området. Fjerne vorter ved frysing kalles kryoterapi. Kryoterapi utføres ved å påføre et meget kaldt stoff, vanligvis flytende nitrogen for å fryse vorten. Som vorte fryser, blir vannet i huden is og de ekspanderende iskrystaller ødelegge hud celler infisert med viruset.

Bruksanvisning

Fjerne Flat Vorter Fra Face

•  Rengjør området som skal behandles med såpe og vann og tørk området helt. Inspisere hver vorte ved å se nøye på den og føle den med fingeren. Klemme eller presse vorte lett å finne ut hvor dypt det trenger inn i huden og hvor grensene er. Dette trinnet er viktig fordi hele vorten, inkludert det som ikke kan sees, må fryses for kryoterapi å være effektive

Sentrer kryoterapi applikatoren over vorten og trykk ned med moderat trykk i 15 til 20 sekunder. Ta vare å fryse så lite infisert hud som mulig. Det er veldig klart hvor vevet blir frosset fordi vevet vil snu med frosthvitt. Om ett minutt etter at applikatoren er fjernet, vil det behandlede området blir rød og har et veldig rent, klart grensen mot ubehandlet hud. Denne røde området kan brukes som en veiledning til hvilken huden har blitt behandlet. Ikke fryse den samme vev to ganger på én behandling.

Overvåk vorte for endringer daglig. Som rødhet forsvinner i løpet av de neste to-tre uker, bør det vorte blir mindre eller forsvinne helt. Mange vorter vil kreve 2-3 behandlinger for å løse helt, spesielt hvis du behandler en klynge av vorter. Hvis flere behandlinger er nødvendig, må det behandlede vevet leges helt før eventuelle ytterligere kryoterapi behandling kan bli utført. To til tre uker er en tilstrekkelig tidsperiode for å helbrede vevet mellom behandlingene.

Hint

 • Bare en liten del av en klynge av vorter bør behandles hver gang. Tre til fem vorter per behandling er ideelt.
 • Ikke brudd noen blemmer. Innsiden av en blemme er steril og den beste miljø for det behandlede vev for å helbrede.
 • Ikke dekk det behandlede området med mindre det er nødvendig for å holde den ren.
 • Ikke fryse vorter på øyelokkene eller nesen.
 • Pass på at du ikke fryser vevet hele veien gjennom på lepper og kinn.

Leppe Nummenhet Årsaker

Leppe Nummenhet Årsaker


Leppe nummenhet er ofte referert til som leppe parestesier, som er betegnelsen som brukes for å beskrive noen unormal følelse i leppene, inkludert nummenhet og kribling. Det finnes en rekke allergiske reaksjoner som kan forårsake prikking eller bedøvende følelse i munnen, men leppen nummenhet er strengt tatt ikke er forårsaket av en allergisk respons. Forhold som forårsaker symptomer på leppe nummenhet variere i alvorlighetsgrad. I artikkelen som følger, vil flere forhold som forårsaker leppe nummenhet eller parestesier bli diskutert.

Hyperventilering

Hyperventilering er du puster tungt og raskt. Det er vanligvis brakt videre av angst eller en stressende situasjon. Når du hyperventilerer, du mister en stor mengde karbondioksid fra blodet, som igjen kan føre til ytterligere følelser av angst. Et vanlig symptom på hyperventilering er prikking eller nummenhet i hender, føtter og lepper. Et anfall av svimmelhet vil da oppstå, noen ganger etterfulgt av tetani eller smertefull muskelrykninger.

Perifer nevropati

Sensoriske nerveskader, eller perifer nevropati, kan føre til symptomer på nummenhet, prikking, klyping eller smerte. Ofte, når en person har nevropati, kan begynne nummenhet i føttene, og bevege seg opp til benene, noe som gjør det vanskelig å gå og balanse. De unormale sensasjoner er vanligvis forstørret om natten mens du prøver å sove. Perifer nevropati er en svært vanlig sykdom, og rammer rundt 20 millioner mennesker i USA alene. I 30 prosent av tilfellene av perifer neuropati, er diabetes den skyldige.

Hypokalsemi

Hypokalsemi er forårsaket av lave nivåer av kalsium i blodet, og kan være et resultat av flere underliggende sykdommer, eller resultatet av viss bruks medikament. I alle fall, kan hypokalsemi bli en alvorlig tilstand hvis den ikke behandles av lege. Det er mange forskjellige symptomer assosiert med denne lidelsen, inkludert tetani, Parasthesias av lepper og tunge, verkende muskler og muskelspasmer. Diagnostiske tester som blod kalsium og fosfatnivåer kan utføres av leger for å diagnostisere hypokalsemi hos en pasient.

Raynauds fenomen

Denne lidelsen er preget av sammentrekning, eller innsnevring, av blodårene i fingre, tær, nese og ører. Denne innsnevring av blodårer, kalt vasospastiske angrep, kan forårsake kramper, prikking og smerter i de berørte områdene. Under en vasospasme, huden kan svinge svært hvit eller blå som oksygen i kroppen avtar. Raynauds fenomen kan være et resultat av andre sykdommer så som sklerodermi eller lupus. Den kriblende eller numbing opplevelser kan påvirke hender og føtter, nese, øreflipper og lepper.

Ciguatera Poisoning

Ciguatera forgiftning er forårsaket av inntak av en tropisk Fiskearter som er forurenset med ciguatoxins produsert av dinoflagellater, som er bitte små planter som mindre fisk lever av. Som livsløpet fortsetter, vil større fisk spiser disse forurenset mindre fisk. Som toksinet beveger seg opp i næringskjeden, blir det mer konsentrert; derfor større tropiske rev fisk har den høyeste konsentrasjonen av ciguatoxins i deres system. Symptomer inkluderer nummen lepper og tunge, kvalme og oppkast, svimmelhet og til og med hallusinasjoner. Ciguatera forgiftning er sjelden, påvirker færre enn 200.000 mennesker i USA befolkningen.

Hva er årsakene til kribling rundt lepper og munn?

En kriblende følelse (parestesier) rundt leppene kan tyde på en rekke mulige forhold, for eksempel en allergisk reaksjon, oral herpes, hypokalsemi eller hypoparathyroidism. Prikking av munnen din kan tyde på en rekke forhold.

Allergisk reaksjon

Prikking lepper kan indikere en allergisk reaksjon. Dette kan være en reaksjon på en del av dine ansiktsvask, fuktighetskrem, tannkrem, kosmetikk eller duft.

Prodromal Herpes Symptomer

Herpes simplex virus forårsaker oral herpes (forkjølelsessår), som ofte blir etterfulgt av en prodrom, en periode med parestesier (kløe eller prikking) rundt leppene og munnen.

Hypokalsemi

Hypokalsemi er preget av forminskede nivåer av kalsium i blodet. Kribling i leppene er ett av symptomene.

Hypoparathyroidisme

Hypoparathyroidisme er en tilstand der dine biskjoldkjertlene ikke produserer tilstrekkelige mengder av parathyroid hormoner. Disse hormonene er nødvendig for riktig regulering av kroppens kalsiumnivå.

Mouth Prikking

Parestesier rundt munnen kan ha mange årsaker, for eksempel leukemi, anemi, svulst i spyttkjertelen, soppinfeksjon i munnen, matallergier, hypotyreose, medisinering reaksjoner, vitaminmangel, cøliaki, Guillain-Barre syndrom og kreft i munnhulen.

Over the Counter genital vorte fjerning

Over the Counter genital vorte fjerning


Ifølge National Institutes of Health, genital warts er en vanlig seksuelt overførbar sykdom forårsaket av humant papillomavirus (HPV). Kjønnsvorter kan vises som hvite eller hudfargede nupper eller vekster som finnes rundt eller nær vagina, cervix, anus og penis. De varierer i størrelse, mengde og høyde. Ifølge Mayo Clinic nettsiden, folk med genital warts har vanligvis ingen symptomer. Men noen mennesker opplever kløe, blødning under samleie og svie ved vannlating.

Mens de fleste helse nettsteder foreslår at du gå til en lege hvis du mistenker at du har genital warts, noen mennesker har hatt suksess med over-the-counter rettsmidler.

Aloe Vera

Ifølge HPV genital warts nettside, har aloe vera plante mange helbredende egenskaper for alle typer vorter. Aloe vera-planten produserer en gel-lignende stoff som hjelper sirkulere blod til den infiserte genital warts området. Den aloe vera plante kjemper spredning av kreft i kroppen og stimulerer kroppens immunsystem. Dette kan gunstig for kvinner som har HPV fordi det kan redusere deres sjanser for å få livmorhalskreft.

Naturlige oljer

Ifølge HPV genital warts hjemmeside, tea tree olje, cashew nøtteolje og lakserolje anses stor hjem rettsmidler for å bli kvitt genital warts.

Tea tree olje stimulerer immunforsvaret og bekjemper de skadelige bakterier og soppinfeksjoner som forårsaker genital warts skal vises. Selv om tea tree olje ikke er medisinsk bevist som en effektiv kur for genital warts, noen mennesker tror det kan ødelegge vorter virus.

Cashew nøtteolje er opprettet fra et tre bark sin juice og nøtteolje. Den cashew-nøtteolje er effektiv i å fjerne vorter og liktorner.

Ricinusolje, anvendt på en lignende måte til de andre oljer, kan også være effektive ved fjerning av flere typer av vorter.

Andre behandlinger

Milkweed regnes som en stor naturlig hjemme bøte for genital warts, i henhold til HPV genital warts nettside. Nettstedet hevder at milkweed produserer visse enzymer som mykner vorter og hindre HPV forårsaker vorter eller spre dem.

Selv om løk ikke har blitt vitenskapelig bevist å fjerne genital warts, er løk også vurdert som svært effektive i mange lidelser, inkludert ulike typer vorter, i henhold til HPV genital warts nettside.

HPV genital warts nettside melder at ananas, sundew og papaya har vært effektiv i å fjerne ulike typer vorter og kan selv stoppe noen kreftsvulster fra å bli verre.

Typer Leppe & ganespalte

Leppe-og ganespalte er to former for medfødte misdannelser som påvirker strukturene i ansiktet og / eller munn. Hver av disse feilene kommer i varierende typer eller grader av alvorlighetsgrad.

Fakta

Betegnelsen "kløft" refererer til ufullstendig lukking av en gitt struktur i løpet av kroppsutvikling ifølge mars Dimes Foundation. Kløfter kan påvirke leppe-eller ganespalte separat, eller vises i begge strukturer samtidig.

Typer

Hareskår variere i alvorlighetsgrad, fra små hakk i overleppen til hull som strekker seg fra leppen hele veien til bunnen av nesen, bemerker March of Dimes Foundation. I noen tilfeller kan de også omfatte strukturer av den øvre tyggegummi.

Doble kløfter

Leppespalte feil kan oppstå på den ene siden av overleppen eller på begge sider, melder March of Dimes Foundation.

Ganespalte Typer

Ganespalte defekter kan påvirke enten den bløte ganen på baksiden av munnen, eller fortsette frem til å inkludere den harde ganen foran munnen, bemerker March of Dimes Foundation. Som med hareskår, kan mangelen påvirke den ene eller begge sider av munnen.

Betraktninger

The Mayo Clinic rapporterer at noen bløte gane kløfter ikke kan oppdages før senere i livet.

Typer vorter hos barn

Vorter er svært vanlig hos barn. Faktisk, vil nesten halvparten av alle barn har en vorte på enkelte punkt. De kan vokse eller bare vises --- uansett, sjansene er de er ikke farlig med mindre de kommer i veien. Du kan ha en lege fjerne dem eller bruke en over-the-counter behandling.

Årsaker

De fleste vorter er forårsaket av human papilloma virus. Det kan være smittsom fra person til person.

Felles Vorte

Barn får vanlige vorter på hender eller fingre. De er rett og slett harde, grove støt som reises. De kan se nesten ut som en kvise, men er oftest hudfarget.

Plantar vorte

Plantar vorter danner på såler av barnas føtter og ser nesten ut som hard hud eller liktorn, men de vil ofte ha sorte prikker på overflaten. De kan være ubehagelig på grunn av plassering og ofte trenger umiddelbar fjerning på grunn av ubehag.

Flat Wart

Flate vorter danner på barnas ansikter. Mens de er oftest ikke hevet, kan de være.

Komplikasjoner

Vorter ikke --- som hovedregel --- slå seg til kreft eller noe annet som ville sette barnet i fare. Den største klagen er at vortene gjøre barn føler selvbevisst.

Behandlinger / Solutions

Mens det er over-the-counter løsninger som du kan bruke, hvis du ser en lege, kan hun velge å fryse vorten for å fjerne den eller fjerne den med en skalpell, avhengig av størrelse og plassering.

Naturlig behandling for vorter på et barn

Hvis barnet ditt er plaget med en vorte, er det ikke en grunn til alarm. Vorter er ikke dødelig, og folk har behandlet vortene med naturlig rettsmidler i mange år, drevet av et ønske om å bare bli kvitt dem. Noen naturlige behandlinger skiller seg ut, å ha nytte av logikk og vitenskap bak dem. Andre er mindre troverdig, høres mer ut som gamle koner 'tales enn faktiske hjem rettsmidler for warts.

Behandling av Vorter Med banan skreller

Ifølge earthclinic.com, rubbing innsiden av bananskall på en vorte gir synlig resultater i henhold til to uker. En leser anbefaler skrape litt av den indre skallet på vorten, deretter dekke med en bandasje. Kalium og enzymer, tilsynelatende, er den magiske ingrediensen.

Apple Cider Eddik

Earthclinic.com lesere har stemt eple cider eddik middel som den mest vellykkede naturlig kur for vorter, med noen rapporterer at vortene var borte i løpet av få dager. Eddik er surt, så gni et lag av vaselin i et sirkulært område rundt vorten å forhindre uønsket kløe. Påfør en bomullsdott dynket i eple cider eddik til vorte og dekselet med en bandasje. Synlige resultater skje over natten. Til slutt, skrumper vorte opp og faller av.

Milkweed

Homemademedicine.com byr opp milkweed som en naturlig behandling for vorter. En luke i de fleste områder av landet, er nektar av denne planten den favoriserte mat av monarken sommerfugler. I motsetning til eple cider eddik, er milkweed sies å forårsake noen ubehag. Nettstedet hevder at bruk av melkeaktig saft fra stammen bidrar dramatisk. Bryt en stilk i to og "melk" er lett å se. Det smaker forferdelig, skjønt, så ikke prøv å spise den.

Plantar vorter hos barn

Plantar vorter er små, kjøttfulle støt med grå eller brune flekker som faktisk blodkar på overflaten av vorte. Noen mennesker er mer utsatt for å få plantar warts. Barn og tenåringer er spesielt utsatt for plantar warts.

Årsaker til plantar vorter

Plantar warts er forårsaket av humant papillomavirus (HPV). Selv plantar warts er ikke særlig smittsom, kan barna kontrakt dem fra å gå barbent i offentlig basseng områder eller garderober.

Symptomer på plantar vorter

Barnet kan merke noen kjøttfulle støt på bunnen av føttene. Det kan være et cluster av disse støt, med små mørk-fargede prikker på dem. Plantar warts ikke krever behandling, men kan være skjemmende og gi ubehag. Ikke la barn å plukke på vorter, noe som kan føre dem til å spre seg.

Lege Behandling av plantar vorter

Leger har en rekke metoder for å behandle plantar vorter, for eksempel salisylsyre, frysing, cantharidin blærer, mindre kirurgi, laserkirurgi, og immunterapi med forbindelsene som bruker kroppens eget immunforsvar.

Hjem rettsmidler for plantar vorter

Fordi barn kan være redd for mer aggressive lege-basert behandling, kan det være lurt å prøve over-the-counter medisiner som Compound W eller Dr. Scholls Freeze Off, som er effektive for plantar warts. The Mayo Clinic nettsted, men nevner en mye omtalt 2002 studie som viste at å plassere duct tape på plantar vorter for opptil 2 måneder jobbet så godt eller bedre da frysing metoder.

Forebygging av plantar vorter

Lær barna å unngå å gå barbent på offentlige steder som bassenger eller garderober. Vis barna hvordan de skal holde føttene rene og tørre. Trene dem til å ikke plukke på vorter og å vaske hendene etter berøring vorter.

Hvordan behandle en hoven leppe på Child

Barn i sin natur er utsatt for ulykker, spesielt cut knær og "fett" hovne lepper. Lips er ekstremt følsomme og reagerer raskt for å såre eller skade. De fleste hovne lepper på barn ser mye verre enn de faktisk er, og foreldre bør prøve å holde seg rolig og samtidig gi riktig behandling. Hevelsen vil gå ned av seg selv etter et par dager, men det er et par måter å redusere betennelser og smerter, beroligende barnet i prosessen. Det er viktig å merke seg at hovne lepper om et barn kan være et tegn på en allergisk reaksjon, så start med å bestemme hvordan barnet fikk hoven leppe.

Hvordan behandle en hoven leppe på Child

•  En av de første tingene å gjøre når barnet ditt kommer til deg med en hoven leppe er å bruke isen til området for å stoppe hevelse. Pakk noen isbiter i et kjøkkenhåndkle eller klut i ansiktet, heller enn å bruke direkte. Du kan også gi barnet en Popsicle; noe kaldt i kontakt med leppen vil fungere. Dersom barnet er svært ung, har en kald bitering.

Hvis hoven leppe er også blødning, tørke blod av med en klut. For å unngå smitte, bruke en antibakteriell tørk å rense området.

Hvis barnet ditt ser ut til å være smerter fra hoven leppe, gi ham en dose av ibuprofen eller paracetamol for ubehag.

Prøv å bruke en te-pose til leppen for å bidra til å redusere hevelse. Suge en te-pose i kaldt vann i noen minutter før du plasserer det på leppen.

Påfør en liten mengde vaselin til leppene. Som huden på leppe og området rundt stigninger, kan det bli tett og sår. Vaseline kan hjelpe fukte området og gjør det være mindre smertefull.

Hvis hoven leppe ikke var forårsaket av traumer og er ledsaget av rødhet og kløe, så er det sannsynligvis en allergisk reaksjon. Gi barnet et antihistamin som Benadryl og ring din barnelege for å få råd. Dersom hevelsen skyldes sår, har barnet sannsynligvis en virusinfeksjon og bør sees av barnelege.

Hint

 • Å ha en hoven leppe kan gjøre det vanskelig å spise, så prøv lage puré mat før hevelsen har gitt seg.
 • Prøv å ha barnet drikke gjennom et sugerør; dette vil være mye mer behagelig, og det vil ikke være noen kontakt med sår leppe.
 • Hvis blødningen ikke synes å være å stoppe og kuttet ser ganske dypt, så masker kan være nødvendig. Ring barnelege.
 • Sjekk alltid inne i barnets munn for å sikre at det er ingen løs, sprukket eller manglende tenner.
 • Hvis barnets leppe ble skadet i et fall, være oppmerksom på muligheten for hjernerystelse. Hvis du har mistanke om en hjernerystelse, ring din barnelege.

Slik fjerner Vorter på barn

Verruca vulgaris, eller den vanlige vorte, er spesielt vanlig hos barn. Vorter er humpete, harde utvekster som kan vises hvor som helst på kroppen, men oftest på hender, fingre, håndledd og albuer. Vorter er forårsaket av humant papillomavirus, noe som fører til det ytre laget av huden til å vokse unormalt. Over-the-counter medisiner kan brukes til å fjerne vorter på barn, men i noen tilfeller en lege må fjerne den.

Slik fjerner Vorter på barn

•  Ta barnet til legen for å kontrollere at den humpete vekst er en vorte og ikke et symptom på en annen tilstand. Legen kan gi deg råd om den beste behandling for barnet ditt.

Vent til vortene til å forsvinne, spesielt i svært små barn. Noen barn er utsatt for viruset som forårsaker vorter for en kort tid i sitt liv. Hvis du venter, vorter ofte forsvinner like mystisk som de dukket opp.

Har barnet ditt visual vorte forsvinner. Noen studier tyder på at hvis barnet ditt forestiller vorte forsvinner og oppløsende, kan det gå bort av seg selv.

Bruk sølv duct tape på vortene. Sølv tape ble funnet å være 21 prosent effektive i vorte fjerning, ifølge MSNBC. Skjær en liten del av sølv duct tape og plassere den på toppen av vorten, og erstatte det når det begynner å falle av. La den stå på inntil vorte forsvinner. Det antas at gummien i duct tape avbryter veksten av vorte og kan oppmuntre et barns immunsystem til å angripe vorte, ifølge Amy Paller av MSNBC helsesegmentet.

Påfør en over-the-counter vorte remover. Det finnes en rekke vorte fjerning kremer, geler, pads og spray tilgjengelig på de fleste apoteker. Disse vorte fjernere inneholder salisylsyre og arbeid ved å brenne av vorten. Denne typen medisiner kan etterlate et arr i stedet for vorte, og prosedyren kan være smertefullt for barnet ditt. Det finnes forskjellige styrker tilgjengelig; bruke den laveste styrke for små barn. Følg instruksjonene på boksen for riktig vorte fjerning.

Har barnets lege gjøre cryosurgery å fjerne vorte. Legen din vil spray på flytende nitrogen til å fryse av ditt barns vorte. Denne fremgangsmåten kan være smertefullt for omtrent et minutt eller to mens han sprayer på nitrogen. Barnet ditt kan ha en liten hvit arr i stedet for vorte.

Hint

 • Ikke la barnet ditt til å plukke på sine vorter. Plukking og skrape warts kan føre dem til å spre eller bli infisert.

Hvordan kurere sprukne lepper i Toddlers

Tørr luft kan føre til sprukne lepper i småbarn. Småbarn som opplever sprukne lepper ofte reagere med å slikke sine lepper. Selv om dette gir midlertidig lindring, faktisk gjør det tilstanden verre, tørke ut leppene enda mer, og ofte forårsaker sprekker og blødende lepper. Du kan ikke være i stand til å stoppe barnet fra å slikke leppene, men det er ting du kan gjøre for å kurere sprukne lepper.

Hvordan kurere sprukne lepper i Toddlers

•  Påfør leppepomader med kakaosmør og / eller bivoks til pjokk lepper.

Påfør petrolatum til pjokk lepper.

Gi din pjokk et multivitamintilskudd daglig. De ekstra vitaminer vil hjelpe med healing.

Tilby pjokk mer vann.

Legg til en luftfukter til ditt hjem eller i rommet av pjokk.

6. Påfør en hydrokortison krem til pjokk sprukne lepper. Dette reduserer inflammasjon og kan anvendes i forbindelse med en leppebalsam eller petrolatum.

Påfør en resept styrke salve som heter 1-2-3 salve eller Rosen salve: 10 cc Burrow Solution, 20 g Aquaphor og 30 cc av sinkoksid lim. En farmasøyt kan blande dette for deg.

Vorte fjerning for barn

Vorter er små humper forårsaket av humant papillomavirus som danner på en persons hud og har en tøff overflate. Ofte kjøtt farget, kan de også vises farget med hvit, grå, rosa eller brun. Smittsomme hudinfeksjoner, vorter påvirker både barn og voksne, og kan danne på noen del av kroppen, selv om de er ofte funnet på føtter og hender. De kan fjernes fra barn på flere måter.

Hjem Behandling

Hvis du mistenker at barnet ditt har en vorte, ta henne med til legen for en diagnose, spesielt hvis dette er første gang hun har hatt en. Det er mulig at hun kunne ha en annen type hud tilstand. Dersom legen bekrefter at barnet ditt har en vorte, spør om å starte behandling hjemme. Dette kan spare barnet smertefull medisinsk behandling samt frykten hun kan ha av medisinske prosedyrer utført i legekontoret. Også vurdere å vente på en vorte å gå bort av seg selv, men dette kan ta lang tid.

Få legen din godkjenning til å behandle barnet ditt med en over-the-counter medisin utviklet spesielt for vorter. Denne typen medisiner bruker syrer å svekkes vorte sin døde hudceller. I tid, bør en slik behandling føre til vorte å slough av helt. Disse behandlinger kommer i løsning eller lapp form.

Det kan hjelpe å suge vorten i varmt vann i flere minutter før du søke behandling, og deretter sende den døde huden unna. Følg opp med behandlingen du har kjøpt. Vær forsiktig når du søker behandling til barnets hud, som slike medisiner kan skade den friske huden som omgir vorte.

Duct Tape

Hvis du er ubehagelig å bruke kjemikalier til barnets sarte hud, velger duct tape metoden. Dekke hans vorte med duct tape i flere dager. Fjern tapen og suge vorten i varmt vann, følge opp ved å sende det å kvitte seg med døde hudceller. Til slutt legges en frisk stykke duct tape og vente flere dager før soaking og innlevering det igjen. Dette er en lang prosess som kan ta et par måneder for å være effektive, men det kan være nyttig for barn som er skremt av andre behandlingsmetoder.

Medisinsk behandling

Noen ganger vorter kan være sta og krever medisinsk behandling. For en sta vorte, besøk barnets lege og be ham om å fryse den av. Denne behandlingen, kalt cryosurgery, innebærer å bruke flytende nitrogen til vorte, som fryser og ødelegger den fornærmende vev. Ifølge Mayo Clinic, er dette en effektiv metode for vorte fjerning, forårsaker vorte til å falle av i løpet av noen dager. Det kan imidlertid hende barnet ditt trenger mer enn én behandling, og denne metoden kan være litt ubehagelig.

Laser kirurgi er et annet alternativ for behandling av vorter, men det er brukt sjeldnere hos barn, fordi det kan føre til arrdannelse. I tillegg pleier det å være dyrere enn andre metoder.