Digidexo.com

varmepakninger fysioterapi fylt med ris

Hjem rettsmidler med ris Vann for babyer

Hjem rettsmidler med ris Vann for babyer


Når barnet ditt er syk, kan det være vanskelig å vite nøyaktig hva de skal gjøre for å hjelpe. Men hvis hun viser symptomer du har noe å gå på når det kommer til å prøve å hjelpe henne føle seg bedre. Kommer til apoteket kan være et mareritt for overveldende medisiner, spesielt for spedbarn. Sammenlignet med over skranke medisiner, hjem rettsmidler ende opp med å bli billigere og er ikke skadelig. Det gjør ikke vondt å prøve hjem rettsmidler først siden det er praktisk talt ingen bivirkninger. Rice vann hjem rettsmidler for babyer har blitt funnet å ha mer enn ett bruk.

Diaré

Diaré er klassifisert som hyppige vannaktig avføring, ofte med kramper, magesmerter og gass. Hvis babyen din lider av det, kan ris vann være en effektiv behandling. Du vil trenge en kopp ris, kokt i tre kopper vann i ca 15 minutter. Etter at du koke det, hell vannet i en kopp slik at den avkjøles. Har barnet ditt drikker 4 oz. hver fjerde time inntil symptomene er borte; bør imidlertid lettelse starte innen en time. Hvis du har rismel, kan du forenkle dette midlet ved å løse opp like deler av ris mel i vann og administrere det samme beløpet så ofte som du ville gjort med vann fra kokt ris.

Eksem

Babyer er ofte ofre for eksem, en form for eksem. Eksem er et utslett som koker over, og kan være svært kløende. Den vanligste behandlingen for eksem bruker en aktuell hydrokortison krem. Men hvis du er bekymret for å sette en krem ​​på barnet ditt, kan et middel med ris være løsningen. Ved å ta en kopp eller to av ris stivelse og setter den i lunkent vann, kan du bruke den som et bad. Oljer i ris egenskaper fukte huden, og berolige tørre kløende flekker av eksem.

Feber

Hvis barnet ditt har feber, kan ris vann bidra til å bringe det ned. Risgrøt er noe lett og rask å lage. Ta en håndfull ris og blande det i mikseren bare litt. Deretter koke ris med 2 til 3 kopper vann til risen er kokt. Sil vannet fra risen og ha barn med deg drikke det i små trinn før alt er borte.

Allergier

Det er viktig å være forsiktig hvis du ikke har gitt barnet ditt mye ris i det siste. Selv om ris er ofte anbefalt som en av de første matvarer du bør gi til babyen din, mye babyer har ris allergier. Hvis du har lagt merke til at barnet ditt er allergisk mot andre kornsorter som bygg og havre, det er en god sjanse for at hun er allergisk mot ris også. Noen symptomer på en ris allergi omfatter en oppblåst mage, magesmerter, utslett, oppkast, diaré og, i ekstreme tilfeller, kortpustethet eller pustevansker. Hvis babyens forholdene forverres eller ikke blir bedre, ta henne med til legen.

Slik Cure menneske Parasitter med ris Eddik

Slik Cure menneske Parasitter med ris Eddik


Eddik i alle former er et flott hjem middel for ulike plager, herunder menneske parasitter. Menneskelige parasitter inn i kroppen gjennom luft, mat, vann, insektbitt og kontakt med andre mennesker. På et tidspunkt nesten alle er påvirket av dem. Ris eddik er svært sure; ta noen daglige øker surheten i tarmen, noe som gjør det vanskelig for parasitter å overleve.

Bruksanvisning

Kjøp ris eddik fra din lokale butikk. Det finnes flere forskjellige typer ris eddik: hvit ris, rød ris og svart ris. Alt vil fungere, men eddik med høyere surhetsgraden behandle menneskelige parasitter raskere. Av de tre, er hvit ris eddik minst syrlig.

Kombiner to spiseskjeer med ris eddik med en 8 oz. glass vann.

Bland eddik i vannet grundig. Avhengig av dine preferanser, kan det være lurt å legge til mer eller mindre eddik. Noen mennesker legger en teskje sukker.

Drikk en komplett glass minst en gang om dagen for å unngå parasitter. Hvis du tror du allerede har parasitter, drikke 2-4 glass om dagen.

Tips og advarsler

 • Hvis du tror du har parasitter, er det alltid best å få en sikker diagnose og få behandling fra en lisensiert lege. I det minste, ta kontakt med din lege før du bruker ris eddik for å behandle menneskelige parasitter.
 • Rødvinseddik er også et alternativ for behandling av parasitter.

Hvordan finne ut om kroppen din er fylt med giftstoffer?

De fleste mennesker i United State har forhøyede nivåer av giftige kjemikalier og miljøforurensning i kroppen, ifølge Centers for Disease Control og Prevention (CDC). Mens kjemiske forbindelser finnes naturlig i kroppen og omgivelsene, bio-akkumulering av utenlandske kjemikalier manifesterer vanligvis som "vanlige" plager med vage symptomer som resulterer i potensielt alvorlige konsekvenser. "Siden de fleste gift relaterte plager er nå betraktet som vanlig --- som tretthet, smerter og med kreft --- påvise toksisitet er en utfordring. Ubehandlet, men disse tause mordere føre til fødselsskader, sykdom og hindre livskvalitet.

Bruksanvisning

•  Vurder dine risikofaktorer. Hvis du har støtt industrielle kjemikalier, polyklorerte bifenyler (PCB), insektmidler eller rengjøringsmidler, er du sannsynligvis i fare. Røykere, narkotikabrukere og folk som jobber med farlige kjemikalier er mer utsatt for forgiftning. Du kan også vurdere mindre åpenbare miljøgifter som hydrogenert fett, syntetiske sukker og kjemikalier i kommersielt bearbeidet mat, og husholdningenes rengjøringsmidler som luftrensere og overflate rengjøringsmidler. Du stå en større sjanse for toksisitet hvis du bor i et område med høye nivåer av luft og vannforurensning. Bly, arsen, klor, kvikksølv og borsyre er farlige kjemikalier som lurer på uventede steder som kosmetikk og drikkevann.

Vær på vakt mot symptomer som oppstår med ingen forklaring. Psykologiske symptomer inkluderer mangel på fokus og hukommelse, irritabilitet, depresjon, hyperaktivitet og selv schizofreni. Akne, halsbrann, kronisk hoste og migrene er noen av de fysiske manifestasjoner. Vurdere giftnivået i mer alvorlige tilfeller som kreft, kronisk tretthet eller rystelser. Fedme og alkoholisme er også gode indikatorer for farlige giftnivået. Ta hensyn til tidlige indikatorer som stivhet, hodepine eller mangel på motivasjon, spesielt om morgenen. Selv tilsynelatende harmløs kroppslukt og dårlig ånde kan indikere toxin overbelastning.

Test deg selv hjemme. Stivhet og mangel på energi at så mange mennesker godta som en naturlig del av aldringsprosessen er veldig unaturlig faresignaler du er kroppen din er fylt med giftstoffer. Sitt på gulvet med begge bena rett ut. Brett frem sakte og forsiktig. Eventuelle ubehagelig spenninger i rygg, hofter eller hamstrings er giftstoffer fanget i muskelen.

Ta en eksponering historie eksamen online på CDC nettsted eller gjennom helsepersonell. Blod og urin prøvetaking tilbyr et glimt inn i kroppens toksin nivå. Hjem test kits er tilgjengelig på nettet og gjennom mange apotek. Finn et kit som tester for et bredt spekter av giftstoffer, eller et medikament eller kjemisk test spesifisert for risikofaktorer. En instruksjons guide for eksponering historie er tilgjengelig på atsdr.cdc.gov/HEC/CSEM/exphistory/docs/exposure_history.pdf.

Tips og advarsler

 • Fleksibilitet er en god indikator på toksisitet.
 • Besøk cosmeticsdatabase.com for en toksisitet nivå rating på dine favorittprodukter.
 • Drikk åtte til 12 glass vann om dagen og spise økologisk, ubehandlet mat.
 • Toksisitet er en kronisk og alvorlig problem, spesielt i industrialiserte land. Ta rask og grundig tiltak for å avgifte systemet.
 • Mange detox-programmer og produkter er selv farlig eller unødvendig. Rådfør deg med helsepersonell for å sikre sikkerhet og nødvendighet.

Hvordan lage stress baller med ris

Hvordan lage stress baller med ris


Stress er forårsaket av ulike faktorer som tidsfrister på jobb eller skole, problemer med penger eller mangel på søvn. En person som lider av stress kan oppleve angst eller en generell urolig følelse. De som søker lettelse ofte til leger som tyder på trening, meditasjon og noen ganger reseptbelagte medisiner i alvorlige tilfeller. Vurder å lage en stress ball for å bekjempe angst og gå tilbake til din normale selv.

Bruksanvisning

•  Kjøp en liten, rund ballong som skal brukes som stress ball. Ballonger laget av tykkere lateks vil holde seg bedre når presset, så bruk den tykkeste ballong som du kan finne. Bruk en ballong med en farge eller mønster som du finner behagelig og vil nyte å holde innen synsvidde på skrivebordet eller et annet område.

Blås opp ballongen til den er omtrent halvveis full, så klemme slutten av ballongen med fingrene for å holde luften i.

Sett inn en trakt inn i ballongen, klemming ballongen under trakten så ingen luft rømming.

Hell tørket ris inn i trakten, deretter sakte slipper din klype på ballongen. La risen for å fylle ballongen til det er den størrelsen du ønsker. De fleste opplever at en stress ball om tre inches i diameter fungerer best.

Fjern trakten og la ut all luft som er igjen i ballongen. Hvis det er luft igjen i ballongen, å klemme den kan føre den til å revne.

6. Bind enden av ballongen på en sikker måte. Din hjemmelaget stress ball er klar til bruk.

Tips og advarsler

 • Du kan dekorere din stress ball ved hjelp av maling, klistremerker, markører eller noe annet du liker.
 • Vurdere å gjøre mer enn en stress ball, slik at du kan holde en hjemme og en på et annet sted som arbeid eller skole.
 • Unngå å dekorere din stress ball med materialer som kan irritere dine hender.

Fysioterapi øvelser med en hjemme Helse Aide

Fysioterapi øvelser med en hjemme Helse Aide


Hjem helse hjelpere innlemme fysioterapi øvelser i daglige rutiner når du arbeider med klienter og pasienter. For å forebygge skader, må musklene bevege seg, strekke og styrke, som alle bidrar til å redusere degenerasjon av muskler og ledd. Sørg for at ditt hjem helse aide, eller aide omsorg for familiemedlem, gir fysioterapi tjenester.

Armer og skuldre

Ifølge Stretching Handbook, er skulderen utsatt for skade på grunn av manglende blodtilførsel. Skulder muskel tårer, tøyninger og smerter er mest vanlig blant de eldre på grunn av degenerasjon fra aldringsprosessen. Forebygge skader ved å strekke og styrke skulder og armer. Skuldre strekker, sittende eller stående, inneholder "skulder stretch", der en rett arm kommer over brystet og strekker deltamuskelen. Innlemme trapezius (toppen av skulderen) strekning, ved å plassere den inni armen rett opp en vegg, med nok avstand til å føle en strekning i muskelen. En annen måte å strekke skuldrene og armene er å interlace fingrene bak ryggen, prøv å rette ut armene og trykk håndflatene sammen.

Rygg og nakke

Innlemme milde vendinger og strekninger, samt styrke øvelser for rygg og nakke. Å strekke og løsne ryggraden, sitter klienten høye i et solid og fast stol. Hold hoftene rett fram mens den høyre armen når rundt til baksiden venstre håndtaket på stolen. Pust inn og forlenge ryggraden, så puster og forsiktig fortsette å vri. Gjenta på den andre siden. For å strekke ryggen, ligger klienten på magen med bena sammen og strukket rett. Klienten plasserer hendene ved siden av kroppen ved siden av brystkassen og presser opp mens du trekker skuldrene og skulderbladene tilbake. En annen tilbake stretching metode er cat-ku trening. På en hard overflate, posisjonerer klienten hennes kropp på alle fire, knær og hender. På inhalerer bue ryggen og ser opp, så puster, rundt ryggen, og ser ned.

Ben og ankler

Strekke leggmusklene, for eksempel hamstrings og kalver, ved hjelp av en lang belte eller tau og ligger flatt på ryggen. Strekk bena rett ut og pakk belte rundt den høyre foten. Bringe benet rett opp, til muskel strekninger og hold i 30 sekunder til ett minutt. Slippe det samme benet over hele kroppen og holde, følge med åpne etappe opp til motsatt side og hold. Gjenta med venstre ben. Å strekke og styrke anklene, sitte høyt i en stol, løfte høyre ben litt, og spore alfabetet med foten, små og store bokstaver. Gjenta med venstre fot. For å styrke musklene, innlemme en øvelse ball inn rutiner. Plassere ballen mot veggen, deretter plassere ryggen mot ballen. Plasser føttene skulder bredde hverandre, lener ryggen mot ballen, og sakte knebøy ned til lårene er parallelle med bakken. Hold og gjenta flere ganger.

Hva er den beste måten å sove for nakkesmerter?

Hva er den beste måten å sove for nakkesmerter?


Nakkesmerter er mer enn en smerte i nakken. Det kan spre seg oppover i kjeven og hodet eller stråle ned halsen til skuldre, armer og rygg. For mange mennesker, forstyrrer nakkesmerter daglige aktiviteter. Ved slutten av dagen, håper en lidende en god søvn vil lindre smerter og lette nakkesmerter. Flere søvnmetoder lette smerter og noen ganger en kombinasjon som fungerer for smertefri søvn.

Stilling

Å sove på siden med halsen støttes i tråd med ryggraden hjelper lette kroniske nakkesmerter.

Analgetika

Smertestillende midler som tas rett før sengetid hjelper kroppen å slappe av og avlaste smertefull betennelse i nakken.

Pillow

En ergonomisk eller ortopedisk nakkepute har ofte en kurve på halsen av puten. Den støtter nakken under søvn.

Heat

En myk og fleksibel oppvarming pad som slår seg av automatisk letter nakkesmerter ved sengetid. En sokk fylt med ris eller bygg og varmet i en mikrobølgeovn kan passe inn i halsområdet for å løsne stramme muskler.

Trening

Milde nakke og skulder øvelser rett før sengetid ofte slappe av stramme muskler og sener som forårsaker smerte.

Terapi

Alternative behandlinger som massasje langs rygg, nakke og skuldre før sengetid kan oppmuntre avslappet søvn som letter nakkesmerter.

Hvordan du får mer Pektin

Hvordan du får mer Pektin


Pektin er et oppløselig plantefiber. Den finnes i mange av våre basismatvarer, som frukt og grønnsaker, og i isolerte former i syltetøy og gelé, og kan suppleres ved behov. Ifølge Elson Haas, MD, i sin bok "Staying Healthy med ernæring," to viktige typer pektin er rhamno-galacturonans og arabinogalactans. Begge bidra til å styrke immunforsvaret. Innlemme flere av de matvarer som inneholder pektin i kostholdet ditt for å øke din pektin og generelle fiber inntak og hjelpe avverge sykdom.

Hvordan du får mer Pektin

Fiber Fakta

Konsumere en frukt-og grønnsak-rikt kosthold leverer fiber og verdifulle pektiner. Dette hjelper deg å føle deg fornøyd og forhindrer overspising. Får 35 g eller mer av fiber hver dag vil hjelpe kaste uønsket kroppsfett, og forbedre fordøyelsen. Høy fiberinntak kan bidra til å forebygge sykdommer forbundet med colon, hjerte og tarm. Ifølge WebMD.com, oppløselig plantefiber, inkludert pektin, bidrar til å hindre kolesterol fra å bygge opp i tarmen. Haas sier at pektinene kalt rhamno-galacturonans har vist seg å avgifte bly. Disse finnes i rotgrønnsaker, mais, linfrø, gresskar og gul sennep.

Riv organiske sitrus skrelle inn dine smoothies, risretter, bakevarer og varme frokostblandinger. Legg bakken linfrø til hva du har til frokost. Prøv gresskar i mer enn bare kake, for eksempel i supper og scones; steke små gresskar fylt med ris, bønner, grønnsaker og ditt valg av krydder. Sette hele eple i en kraftig blender sammen med noen andre frukter og drikke det opp. Bruk kål i stir-frys; trevl og legge den til salater eller ting hele dampet kål blader med din favoritt salte korn og bønne blanding eller kjøtt og grønnsaker fylling og bake de utstoppede blader, dekket, til de er myke.

Kjøp frosne bær til bruk i smoothies og å gjøre dessert sauser. Soyabønner kan health lagt til kosthold i form av tempeh, en solid lett fordøyelig gjæret korn produkt populær blant vegetarianere. Dette kan bli dampet, grillet, marinert, stekt, bakt eller stekt og smuldret i salater.

Forbered tørkede erter og bønner av pre-soaking og langsom matlaging. Lupin bønner må behandles ved gjentatt koking for å fjerne giftige, bitre alkaloider, ifølge BlackBookCooking.com. De bearbeidede bønner blir ofte servert med sitronsaft. Prøv grating skall av sitron på toppen som pynt å videreutvikle din pektin inntak.

Utarbeide en frukt og lin fiber smoothie. Denne smoothie inneholder både oppløselige, inklusive pektin, og uoppløselig fiber. Kombiner en medium banan (3 g fiber), ½ kopp frosne bjørnebær (4 g fiber), juice og skall fra 1/2 sitron (1 til 2 g pektin), ¼ kopp vanlig yoghurt (ofte inneholder tilsatt pektin), 2 ss. linfrø (6 g fiber) og vann, om nødvendig for jevn konsistens. Bland alle ingrediensene på høy til glatt.

Hint

 • Vanligvis en diett, inkludert et utvalg av ferske matvarer vil forsyne kroppen med alle de viktige pektinene du trenger. I tillegg kosttilskudd er tilgjengelige, for eksempel eple pektin, grapefrukt pektin og sitrus pektin. Disse er vanligvis brukes til å senke kolesterolet.
 • Den beste måten å få noen næringsstoff, enten mikronæringsstoffer eller makronæringsstoff, er fra mat. Næringsstoffer i isolasjon er aldri så fordelaktig uten alle de andre ernæringsmessige faktorer av anlegget.
 • Pressing av en frukt eller grønnsak fjerner fiber, som er inneholdt i strukturen av anlegget.

Hvordan lage Varme Puter

Varme puter er håndlagde puter som har blitt fylt med ris eller andre tørre ingrediensene. Puten kan deretter varmet i mikrobølgeovnen en plassert på legemet for å lindre smerter. Disse beroligende puter kan også varme opp en kald seng på en vinternatt. Uansett hvordan du bruker dem, varme puter er en enkel håndverket prosjekt. Se etter rest stoff hos din lokale stoffet butikken for en billig alternativ.

Bruksanvisning

Process

•  Skjær to rektangler fra hver av de forskjellige stoffer. Rektanglene skal måle 10,5 meter vise 21 inches.

Sett mønstret ytre dekselet stoff til side.

Brett den andre rektangelet i to på langs vrangsidene mot hverandre.

Sy på tvers av alle sider, slik at den ene siden er åpen. Bruk den minste sting mulig å forhindre ris eller mais sklir ut. Hell i 4 kopper ris eller tørket mais. Legg den tørkede urter på denne tiden også. Sy opp den siste korte enden.

Brett yttertrekk i to på langs, rette mot rette. Pin sammen de riktige sidene av stoffet rundt kantene. Sy sammen langsidene. La de korte endene åpne.

Slå den ytre dekselet innsiden ut slik at mønsteret viser, og jern for å fjerne eventuelle rynker.

Sett vanlig ris fylt pute i det ytre dekselet. Pin og samle kantene på de korte endene for å danne en søm på omtrent 1/4 tomme. Samle kantene av interiøret pute inn i disse sømmer og pin sammen.

Topstitch alle lagene sammen, ene kortenden, og deretter den andre. Dette vil hindre at det indre posen sklir.

Tips og advarsler

 • Varm i mikrobølgeovnen i to minutter maksimum.

Hjem rettsmidler for øresmerter eller infeksjoner

Øret består av de ytre, midtre og indre øret. Infeksjoner typisk skje i det indre øret. To typer infeksjoner kan forårsake øreverk. Mellomørebetennelse er sentrert i mellomøret og er mest vanlig hos spedbarn og små barn. Otitis externa, også kalt svømmer øre, er sentrert i det ytre øret området. Det finnes flere typer hjem rettsmidler for øreverk og infeksjon.

Forebygging

Hvis du kan unngå å få øreverk eller ørebetennelse i første omgang, er dette den beste politikken. Noen forebyggende tiltak bruker øreplugger når du svømmer eller dunking hodet når bading, bor borte fra de som har forkjølelse, vaske hendene regelmessig, og unngå sigarettrøyk.

Hvitløk Juice

Stikk et fedd hvitløk med en tykk nål og tøm saften i en ren beholder. Tips hodet til siden slik den infiserte øret er vendt oppover. Deretter bruker en ren øye dropper, slippe noen dråper frisk hvitløk saften inn i den infiserte øret. Lå med den infiserte øret vendt opp for å gi hvitløk saft en mulighet til å trenge inn i øret. Hvitløk juice er en naturlig antibiotika og vil hjelpe begrense en ørebetennelse. Når hvitløk juice har begynt å bekjempe infeksjonen, bør du også merke en nedgang i øreverk smerte, hvis ikke en fullstendig opphør.

Hvit eddik

Hvit eddik er bra for behandling av alle typer soppinfeksjoner knyttet til øret, inkludert svømmer øre. Bland hvit eddik og rent vann i en 50/50 blanding, deretter bruke en ren øye dropper eller øre sprøyte, slippe noen dråper blandingen i den infiserte øret. Prøv å ligge ned med infiserte øret vendt opp til å gjøre dette. Husk at mens hvit eddik er stor for behandling av soppinfeksjoner, kan det faktisk gjøre en bakteriell ørebetennelse verre. Pass på og ha din ørebetennelse riktig identifisert av en lege før du prøver dette hjemme rette.

Clean Sock og Rice

Finn en ren sokk uten hull i den, og deretter sette ca 1 kopp ris i den. Sett sokk fylt med ris i mikrobølgeovn og varme den i omtrent ett minutt. Ta den ut av mikrobølgeovnen og holde den mot verkende øret. Gjør dette flere ganger om dagen, og det vil bidra til å bryte opp trykket og drenere buildup i den smertefulle øret.

Lemon Juice

Klem sitronsaft inn i øret hvis du lider av en bakteriell ørebetennelse. Sørg for at du tipset hodet slik de berørte øret vender opp, eller legge ned med øret vender opp, før du trykker inn sitronsaft inn i øret ditt. Også vurdere å plassere et håndkle å dekke håret og samle noen drypp sitronsaft; ellers kan håret ditt bli klissete. Grunnen sitronsaft fungerer er at den endrer pH i øret. Sitronsaft er en syre, og når du klemmer den i øret det nøytraliserer pH-nivåer, noe som gjør det vanskelig for bakteriene å overleve.

Aktiviteter for Sensory Overload Simulering

Aktiviteter for Sensory Overload Simulering


Sanseproblemer føre en eller flere av sansene å bli forvirret eller stresset, noe som gjør det vanskelig å konsentrere seg om enkle oppgaver. Sanseopplevelse er ofte relatert til autismespekterforstyrrelser og Asperger syndrom. De overveldende symptomer på sensorisk overbelastning kan føre til raserianfall og meltdowns som er vanskelig for andre å forstå. Bruk simuleringer for å lære andre hva som skjer under sanseopplevelse og hjelpe dem forholde seg til funksjonshemmede enkelte.

Leseforståelse

Personer med sanseproblemer har problemer med å konsentrere seg om leseforståelse. Omgi emnet med auditive distraksjoner slik som flere mennesker som har en høyt samtale, en stereo med høyt volum og ramle av en støvsuger. Les noen avsnitt fra en historie mens andre rote og klapp emnet, rope ut tilfeldige tall og lese passasjer fra en uavhengig bok. Stopp simulering når historien er over og spør lagt spørsmål om historien.

Mirror Drawing

Tegn flere geometriske figurer på et ark. Holde papiret opp til et speil, slik at simuleringen gjenstand kan bare vise refleksjon av bildet. Slå på høy musikk, peker en lommelykt på speilet og skru lyset av og på gjentatte ganger. Spør lagt kopiere tegningen nøyaktig. Denne aktiviteten viser hvordan mennesker med sensoriske overbelastning lidelser har problemer med å utføre oppgaver som synes enkle til de uten disse problemene.

Taktil Simulering

Personer med sensoriske problemer også lider av taktile forvirring. Bland flere små binders og sikkerhetsnåler i en bolle fylt med ris. Slå lysene av og på, produsere bråkete bakgrunnslyder og spør simuleringen lagt skille binders og sikkerhetsnåler fra ris.

Konsentrasjons Aktiviteter

Dekk et skrivebord med en fargerik duk og sete motivet på en stol som er ute av balanse. Plasser et par gummihansker, bakover, på motivets hender. Slå på en lys bordlampe. Fortrenge emnet med andre mennesker slik at hun ikke kan bevege seg. Flick lyset av og på igjen midlertidig og gi høye lyder slik som bråket, repeterende musikk, et skrivebord fan, en ringing telefon og høyt samtale. Spør emnet å bygge et tårn med klosser, tegne et bilde, skrive en enkel historie eller fullstendige matematiske ligninger.

Video Simuleringer

Lag en video for å simulere hvordan en person med sensoriske problemer ser verden. Slå på rikelig med bakgrunnsstøy og flytte kameraet opp, ned, venstre, høyre og diagonalt i raske, stive bevegelser. Spin i sirkler noen ganger, peke kameraet mot taket i starten, på vei ned mot gulvet, og tilbake mot taket. Advise simulerings fag som mennesker utsatt for beslag ikke skal vise videoen.

Hvordan Heat Rice Vesker

Oppvarmede ris poser er nyttige for å lindre smerten av ømme muskler, fibromyalgi og leddgikt. De er også nyttige til å varme opp bunnen av sengen, slik at føttene vil holde deg varm på kalde netter. Oppvarmede ris poser kan også brukes til å holde maten varm når det blir transportert til potlucks eller middager.

Bruksanvisning

Oppvarming en Rice Bag

•  Plasser et papirhåndkle på midten brett av en mikrobølgeovn. Lå ris pose på toppen av papirhåndkle.

Hvis du har en lav watt mikrobølgeovn, sette strømnivået for høy varme. For høyere drevet mikrobølger ved å sette strømnivået til middels høy varme.

•  For de fleste mikrobølgeovner, bør ris posen bli oppvarmet i to minutter. Imidlertid, når oppvarming av risen posen for første gang, å varme opp veske i 30 sekunders intervaller. Dette vil holde posen fra overoppheting og angi nøyaktig hvor lenge ris posen bør være oppvarmet for neste gangs bruk.

Før du fjerner ris posen fra mikrobølgeovn, nøye føler posen med én finger tips for å sikre at posen ikke er for varmt. Hvis posen er ekstremt varmt, la posen for å kjøle i mikrobølgeovnen med døren åpen i minst ett minutt. Kontroller ris posen igjen, hvis det er kjøligere og kan plukkes opp komfortabelt, er den klar til å bli brukt.

Plasser ris posen direkte på skrantende kroppsdel, eller om det fortsatt er litt varm, kan du pakke ris pose i en hånd håndkle før du bruker den til kroppen. Fjern håndkle fra ris posen etter hvert som kjøler.

For å holde maten varm for transport, plasserer ris posen enten ved siden av matskål, eller direkte under parabolen. Pakk hele posen og tallerken med et håndkle.

Tips og advarsler

 • Å lage din egen ris bag, fylle en hvit tube sokk med ris. Stopp om tre inches fra toppen, og sy tube sokk stengt.
 • Ris poser kan også være plassert i en fryser for å hjelpe til skader som må avkjølt. De holde seg kald i lang tid, og ikke føre til vassen rotet som en typisk ispose gjør.
 • Ta med følgende dikt, skrevet av en anonym forfatter, for å indikere hvordan du bruker ris posen når gi ris bag som en gave.
 • "The Rice Bag: Denne lille pute fylt med ris, er en slik en trøstende enhet Mikrobølgeovn i 2 minutter på høy, og kysse de smerter og plager farvel Bruk den til den urolige sted Varmen vil lindre smerten mye Or.... , varme de små tærne så kaldt. Du finner dette fint å ha og hold. Eller fryse det for en liten stund, og fikse det boo-boo deg med stil. I stedet for en komprimere laget av is, kan du bruke denne puten fylt med ris. "
 • Aldri plassere en oppvarmet ris bag direkte på huden uten å sjekke temperaturen. Ris poser kan forårsake alvorlige brannskader.

Hvordan velge en bryststørrelse

Hvordan velge en bryststørrelse


Making beslutningen om å øke dine bryster eller har dem redusert er veldig personlig. Kirurgi er dyrt og utvinning smertefullt så en gang forpliktet til kirurgi neste spørsmålet bør være hva størrelsen er riktig for deg. Selv om noen mennesker har en helt bestemt størrelse i tankene, noe som gjør beslutningen om å velge riktig størrelse for brystene dine bør tas svært alvorlig.

Bruksanvisning

•  Se på mange bryster og holde utkikk på nakenbilder av andre kvinner til å velge hva du liker og hvordan du ønsker å se. Skrive ut bilder av de som appellerer til deg og bringe disse til kirurg. Snarere enn å stole på dine verbale ferdigheter til å forklare hva du vil, kan du bruke et bilde slik at dere begge er klar over størrelsen og formen du velger.

Vurder størrelsen på rammen og kroppstype når du velger din bryststørrelse. Brede skuldre eller store rammer kan utfylles av en større byste, mens kvinner som er smal på toppen eller svært tynn vil ikke bare se unaturlig, men kan oppleve ryggsmerter fra å bære rundt store bryster. Således vil det samme størrelse implantatet ser forskjellig på hver kvinne.

Prøv å bruke Ziploc poser eller en etappe av strømpebukse fylt med ris eller fuglefrø og plassere den i BH, og sette en skjorte på å hjelpe deg å velge en skikkelig bryststørrelse for din ramme. Fylle eller tømme håne implantater for å finne en størrelse som er behagelig for deg. Tømme ris eller frø inn i en stor målebeger og registrere mengden. Ta denne målingen til kirurgen for konsultasjon. Selv om dine implantater ikke kan ende opp med å bli det samme beløpet når konvertert til cc-tallet, vil det gi kirurgen en god ide om hva du leter etter.

Husk å vurdere cleavage faktor når du velger en bryststørrelse. Fortell legen din hvis du vil ha mye spalting eller ikke. Cleavage du har vil i hovedsak avhenge av din start størrelse, din rib form, størrelsen på implantatet og hvordan den er plassert. Men voicing dine forventninger vil tillate kirurgen til å gjøre hva de kan gjøre for å hjelpe deg å oppnå de ønskede resultater.

Lytt til råd fra legen. Ja, det er tusenvis av dollar du slippe, men ta råd fra din kirurg er klok. De gjør hundrevis av operasjoner i året og se resultatene, så det er visdom i deres erfaringer. Bringe dem så mye informasjon som mulig, og ikke vær redd for å si fra om hva du ønsker og forventer, men holde et åpent sinn og gi akt på deres råd.

Enkleste metoden for å sukre en tobakk rør

Enkleste metoden for å sukre en tobakk rør


Regelmessig vedlikehold er nødvendig for å holde et rør i god stand og for å unngå utvikling av surt, salt eller dårlig smak. Ubrent tobakk bør ikke stå i et rør, og røret skal ikke tømmes eller demonteres mens den er varm. Alternerende mellom to eller flere rør er ofte anbefalt å tillate kjøling mellom røyker. Mellom røyker, rense røret stilk og bolle. Periodisk dypere rengjøring er nødvendig for å hindre overskytende karbonoppbygning i bollen og for å fjerne residuer i røret stammen. Hvis dårlig smak utvikles på grunn av bebygde harpiks og tjære, søtningsstoffer røret er mulig å bruke rengjøringsmidler som oppløses forurensninger.

Bruksanvisning

La røret for å avkjøles helt. Ta ut noen aske eller dottle fra bollen. Fjerne stammen fra bollen. Still stammen til side på en myk klut eller et papirhåndkle.

Plasser røret så bollen er i oppreist stilling ved havnet den i brettede kluter eller ved å støtte røret i en liten bolle fylt med ris eller bønner.

Fyll røret bolle nivå med randen med ikke-iodized salt. Legg alkohol som er minst 90 bevis, for eksempel konjakk eller vodka, slippe den inn i salt med en pipette. Bringe alkoholnivået til den øverste kant av røret skål uten å renne over den. La røret suge i 24 timer uten å forstyrre.

Ta røret fra sin støttemateriale og bryte gjennom den mørke salt skorpe ved hjelp av et rør verktøy. Fjern alle salt og rester av alkohol fra bollen og skaftet. Tørk bollen ren med en myk klut eller doblet-over piperensere. Bruk piperensere til gjentatte ganger ren skaftet for å fjerne salt eller alkohol. Fortsett til piperensere ikke er farget eller fuktet da gikk gjennom skaftet.

Rengjør røret stammen med piperensere fuktet med alkohol, presser piperenser fra tenon til munnstykket. Deretter presse gjennom en tørr piperenser. Alternative våte og tørre piperensere inntil en fuktet piperenser inneholder ikke noe mørkere farge på den fra å passere gjennom stammen, og fullføre rengjøring stammen ved å sette en tørr piperenser gjennom den. Tillat bollen og stammen for å sette over natten for å fordampe eventuelle siste spor av alkohol. Deretter montere og bruke røret.

Hvordan å avgifte med brun ris Protein

Hvordan å avgifte med brun ris Protein


Avrusning dietter brukes til å skylle giftstoffer fra kroppen. De er også effektiv på å forbedre håret styrke og hudens tilstand. Brun ris har mange helsemessige fordeler og er et fast innslag i avgiftning dietter. Den har to ganger fiberinnholdet i hvit ris og er en god kilde for protein, jern, magnesium og selen samt vitamin B6. Brun ris tar lengre tid å lage mat og har kortere holdbarhet enn hvit ris. Når du følger en brun ris detox plan du trenger ikke begrense deg til ris alene, men kan nyte andre sunne matvarer.

Bruksanvisning

Følg denne dietten i syv dager. Etter syv dager bør du gå videre til en langsiktig og stabil diett. Ditt kosthold bør bestå av brun ris og noen av de følgende: friske grønnsaker, krydder (for eksempel chili) og urter (som rosmarin), friske fruktjuicer, koffeinfri te og frisk frukt (unntatt bananer).

Spis tre måltider om dagen. Start med en lett frokost med frisk frukt med ferskpresset juice. For lunsj prøve dampede grønnsaker med en kopp brun ris. Til middag, ovnsbakte grønnsaker med brun ris. Veksle frukt og grønnsaker til hvert måltid.

Kontrollporsjonsstørrelser. Du kan spise så mange ferske grønnsaker som du liker, og opp til to kopper om dagen av frisk frukt. Du bør spise brun ris med to av dine tre måltider om dagen, med mengder av en kopp om gangen.

Tilsett 3 kopper vann og 4 1/2 kopper brun ris til en kasserolle. Ta med ris til en byll deretter dekke kasserolle og la det småkoke på svak varme i 20 minutter. Ta kjelen av varmen og la risen stå i 10 minutter før du tømmer og servering.

Drikk rikelig med væske. Dette vil bidra til å skylle ut mer giftstoffer og holde deg følelsen fyldigere lenger. Drikk vann, ferskpresset juice og koffeinfri urtete. Etter frokost drikke en kopp vann med saften av 1/2 sitron. Dette vil hjelpe spyling av giftstoffer.

Hvordan bruke Barley varmepakninger

Varmepakninger er klut poser fylt med ulike korn som havregryn, ris eller bygg. Byggvarmepakninger blir brukt til å hjelpe lindre verkende eller spente muskler. Oppvarming av bygg varmepakning er enkelt hvis du vet hvor lenge å holde den i mikrobølgeovnen. Bruker riktig teknikk til mikrobølgeovn byggvarmepakning er viktig, som ujevn oppvarming kan føre til at pakken blir kjølig i noen flekker og brennende varmt i andre.

Hvordan bruke Barley varmepakninger

•  Plasser bygg varmepakning i mikrobølgeovn.

•  Mikrobølgeovn posen i ett minutt.

•  Ta tak i bygg varmepakning ved hjelp av en hånd håndkle og rist den litt for å fordele varmen. Sett tilbake i mikrobølgeovn hvis pakken er ikke varm nok, og stille inn tiden for ett minutt.

Fjern posen igjen med håndkle og rist den igjen å fordele varmen. Trykk på posen med hånden for å sørge for at det ikke er for varmt før du trykker på pakken uten sår muskel.

Typer av varmepakninger

En varmepakken består av varmeholdende kjemikalier innesperret i en fleksibel pose. En aktivert, kan varmepakningen brukes til mange terapeutiske formål, for eksempel behandling av overexerted eller anstrengte muskler eller beinbrudd. Varmepakninger øke temperaturen av huden hvor de er påført, slik at kapillærene til å utvide seg og å øke blodstrømningen. Dette løsner stive muskler og hjelper lette smerter forbundet med stivhet eller belastning.

Rice i en sokk

En enkel, hjemmelaget varmepakning kan være laget av ris og noen typer stoff, for eksempel et håndkle. En sokk er den enkleste materialet å bruke, da det er lettest å forsegle. Når du velger ris til bruk i hjemmelaget varmepakning, sørg for at risen ikke er umiddelbar eller rask kokk, da disse kan starte en brann i mikrobølgeovnen. Ukokt, er hvit, langkornet ris det beste alternativet. Når du fyller sokken, ta vare å la noen rom og ikke å stappe ris i kompakt. Jo enklere det er for ris korn til å bevege seg i sokken, jo lettere vil det være for dem å trimme til kroppen din og effektivt overføre varme. Bruk en hyssing eller garn for å forsegle toppen av sokken og mikrobølgeovn på høy i 1 til 2 minutter. Legg merke til at varmepakning vil opprinnelig være fuktig og har en lukt, men både fuktighet og lukten av varmepakningen vil avta etter hvert som det brukes mer og mer.

Varmtvann flasker

En varmeflaske er ganske enkelt en fleksibel plastpose er utformet for å bli fylt med varmt vann, forseglet og brukes som en varmebehandlingsenheten. Når du bruker en varmeflaske, bør vannflasken selv være innpakket i et håndkle for å minimere muligheten for lav temperatur brannskader. Også, når du fyller vannflasken, bør temperaturen på vannet være mellom 104 og 113 grader F. En varmeflaske skal aldri sov på, da dette øker risikoen for personskader.

Heat Therapy Puter

Såkalte "varme terapi puter" er vanligvis svært lik hjemmelaget ris-i-en-sokk varmepakninger. Puter er generelt fylt med et naturlig materiale, slik som hvete eller linfrø, og vanligvis omfatte andre bestanddeler, for eksempel kamille, lavendel, grønnmynte eller eteriske oljer for å lette avslapning. Puter varmes i mikrobølgeovnen i noen minutter, og vil generelt holde varmen i opp til 30 eller 40 minutter. Oppsiden til å bruke varme terapi puter er at hvis de brukes riktig, kan de vare i overkant av 4 år, mens en hjemmelaget varmepakning vil generelt bli forkastet etter noen ukers bruk på de fleste. De varme terapi puter er også ofte laget i forskjellige størrelser for å ideelt samsvare med ulike deler av kroppen som vanligvis lider av muskelsmerter og stivhet, som for eksempel den nedre rygg, nakke og skuldre.

Diet Eksempel med høy protein

Høy-protein dietter ble gjort populært av Atkins dietten og The Zone Diet. Det er viktig når du skal på en slik diett for å ikke kutte ut karbohydrater helt. Selv om kroppen din vil miste vann vekt, mister du ut på alle de ernæringsmessige egenskaper som gode karbohydrater, som hele korn, tilbyr kroppen. Nyt et sunt måltid plan fylt med magre proteiner og en godt avrundet utvalg av fibrøs grønnsaker.

Frokost

Dette mye unngått måltid setter tonen for hele dagen. Uten en skikkelig frokost, Kosten vil til slutt overstadig på lunsj eller begynner å føle tretthet. Få et støt av energi og regulere blodsukkeret ved å spise en omelett fylt med grønnsaker, fettfattig ost og kalkun. Kjøp et skinn kalkun eller kylling, og lage mat flere brystene natten før starten av arbeidsuken til å spise i løpet av uken. Kjøpe pølser laget av kalkun eller kylling. Koble sammen med en stor-smake frukt parfait laget med fettfattig yoghurt og fersk frukt.

Snacks og lunsj

Combat sent morgen og ettermiddag sult med en matbit av nøtter, 2 gram av kalkun eller et par skiver ost. Mange lunsj mat er fylt med raffinert sukker og enkle karbohydrater, som du bør unngå. Smørbrød kommer ofte lathered med høy-kalori majones, og salater er toppet med så mye dressing som du kan like godt være å spise et stykke pizza. Nyt en salat fylt med grillet reker, en filet av bakt eller grillet fisk eller en bakt eller grillet kyllingbryst. Lag din egen dressing med balsamicoeddik og olivenolje. Kast på nøtter og frø. Taco salater er stor minus fett-gjennomvåt skall. Bønner er en god kilde til protein og fiber. Gå lys på ost.

Middag

Lag en San Francisco-stil cioppino med kylling buljong, sjømat og krydder. Spis med enten hel-korn ris eller av seg selv. Se link til en cioppino oppskrift nedenfor.

Lag en grillet indrefilet av svin med en salat av rødbeter og geitost. Gni en generøs mengde krydder på din svinekjøtt, og enten grill eller stek den. Duskregn toppen med extra virgin olivenolje.

Andre high-protein alternativene inkluderer Tyrkia kjøttboller, røkt laks, linsesuppe og mais tortillas fylt med rygg bønner og tofu.

Be Creative

Vær kreativ når du planlegger måltidene. Når du vet hva slags mat du skal bruke, kan du prøve forskjellige retter og matlaging teknikker. En høy-protein diett trenger ikke å drastisk eliminere alle karbohydrater eller inkludere fet mat. Du vil bli fornøyd med den vekten du mister uten irriterende sult smerter eller følelse som du glipp av.

Halsvarmer Laget med Rice

Halsvarmer Laget med Rice


En hjemmelaget halsvarmer kan holder deg komfortabel når det er kaldt og berolige verkende muskler. Du kan lage en raskt, selv med få sy ferdigheter, og det kan gjenbrukes i mange år. Varm ris fylte hals i en mikrobølgeovn i 60 til 90 sekunder, og det vil holde seg varm i 30 minutter.

Fordeler

Den fuktige varmen fra microwaved halsvarmer med ris fungerer som varmeputer. Bruk denne fuktige varmen for en hals forstuing etter noen hevelsen har gått ned, for å hjelpe løsne stramme, ømme muskler, ifølge Amy Scholten, MPH, av Langone Medical Center i New York City.

Expert Insight

I juni 2006 utgaven av familie og Consumer Sciences Newsline, Paula Gardiner, MD, assisterende professor i Boston University Medical School, tilbyr en anbefaler asjon for nakkesmerter. Hun sier til å fylle en sokk med tørr, ukokt ris, slips åpningen med en streng, dem mikrobølgeovn det i 2 minutter. Pasienten skal deretter drapere varmet sokk rundt halsen.

Identifikasjon

Lag en hals ved å måle ut stoff, som en strikk eller flanell, samkjøre de rette sidene sammen og hånd-søm eller maskin sy tre sider, med den minste enden åpen. Snu posen høyre side ut, fyll den med ukokt tørr ris, brett endene av stoffet inni, deretter hånd-sy åpningen lukket.

Funksjon

The Department of Health and Human Services fra Montana antyder folk gjøre eller kjøpe halsvarmer for en gave av varme. Kjære vil tenke på deg hver gang de hodet inn i kaldt ute med en halsvarmer.

Advarsler

Ikke overopphetes dine ris halsvarmer - ris kan svi og brenne, samt føre til brannsår når slitt. Ikke la barn å varme halsvarmer i mikrobølgeovn.

Bursitt av Elbow kureres med Vitamin B

Bursa er en liten sekk fylt med fluid som virker som en glideflate for å redusere friksjonen mellom kroppsvev. Bursitt er en tilstand som skjer som et resultat av irritasjon eller stress av bursa. Noen ganger kan en infeksjon eller tilstand som leddgikt kan forårsake bursitt. Symptomene på bursitt er stivhet, hevelse, rødhet, svie og smerte mens du beveger albuen. Mens behandlingstilbud spenner fra anti-inflammatoriske medisiner til is og hvile området, er en mangel i kosten av B-vitaminer og mineraler tenkt å bidra til å utvikle bursitt, ifølge Home-remedies-for-you.com.

Vitamin B

B-vitaminer kan bidra til å lindre symptomer og smerter i albuen fordi de arbeider med å reparere celler og hindre celleskader, ifølge CompassionateAcupuncture.com. Ta B-vitaminer som B-kompleks; de fungerer best når de tas sammen. I tillegg hjelper Vitamin B6 redusere svellingen i vevet. Spis en diett rik på B-kompleks som inkluderer brokkoli, bananer og spinat. Ifølge Newswithviews.com, mens Vitamin B12 ikke lindre smerte, får injeksjoner av dette vitaminet reverserer betennelse, noe som til slutt fører til albuen smertelindring etter flere dager.

Vitamin B12, folsyre og Alternatives

Siden Vitamin B12 og folsyre bidra til å gjenoppbygge røde blodceller, ta kosttilskudd som inneholder dem begge, noe som vil resultere i oksygen blir fraktet til albuen. Du vil også dra nytte av energiproduksjon som vitamin B12 og folsyre skape når de tas sammen, ifølge Naturodoc.com. Den foreslått dose for B12 er 1,000 mcg daglig, og for folsyre det er fra 400 til 800 mikrogram daglig. Utføre øvelser som styrker musklene i albuen området eller spesifikke fysioterapi øvelser anbefalt av en lege. Bør trene eller anti-inflammatoriske medisiner ikke hjelpe med smerte eller betennelse i albuen, bør du ha en injeksjon av et kortikosteroid stoffet direkte inn i bursa, ifølge MayoClinic.com. I tillegg søker akupunktur behandlinger som de har vist seg å ha en analgetisk virkning i albueområdet, i henhold til CompassionateAcupuncture.com.

B-vitaminer som ikke fungerer på bursitt og aktiviteter for å unngå

Når du tar en kompleks B-vitamin, være oppmerksom på at mens enkelte B-vitaminer fungerer godt i å bistå bursitt i albue, gjør andre ikke har mye eller noen innvirkning. Vitamin B3 (niacin) er blitt vist å være effektive i behandling av mentale forstyrrelser og senke kolesterol. Vitamin B1 (tiamin) har vært effektiv mot anemi og hjernefunksjon. Vitamin B2 (riboflavin) har vært effektiv mot migrene og sigdcelleanemi. Vitamin B5 (pantotensyre) medhjelpere i tretthet, prikking i hender og kvalme. Vitamin B-15 (Pangamic syre) medhjelpere mot astma og skrumplever. Unngå plutselige skade eller sette kontinuerlig press på albuen ved å lene på et skrivebord eller en annen overflate. Ikke utfør hyppig repeterende bevegelser som for eksempel å løfte et objekt over hodet eller kaste en baseball.

Hvordan å miste vekt Med Herbathin

Mange prøver en kombinasjon av å begrense sitt kosthold og legge til trening til deres daglige rutine, og dessverre aldri miste noen betydelig mengde vekt. Mange faktorer attributt til dette, blant annet metabolisme og kjemien hvor maten blir brutt ned inne i legemet. Herbathin gir en naturlig injeksjon av 24 ingredienser for å hjelpe kroppen din å komme på sporet og nå dine vekttap mål.

Bruksanvisning

•  Drikk et høyt glass med vann i det øyeblikket du våkner opp om morgenen. Instruksjonene på Herbathin ikke bare foreslå at du drikker vann først i morgen, men i løpet av dagen også. Prøv å drikke åtte glass i løpet av dagen.

Ta en pille fra hver flaske sammen med din frokost måltid. Herbathin virker ved å kombinere to forskjellige piller fylt med urter, mineraler og andre vekttap additiver. Kombinasjonen av disse pillene ved svelging får dem til å reagere og hjelpe fart metabolic rate.

Gjenta denne prosessen under lunsjmåltid. Ta en pille fra hver flaske levert av Herbathin.

Motstå blande to karbohydrater til enhver måltid. Dette betyr at du kan ha ris eller poteter, men ikke begge deler. Begrense dine karbohydrater til en bestemt type vil hjelpe kroppen din å bryte det ned lettere.

Spis en banan hver dag. Banan vil hjelpe deg å motstå sult smerter (sammen med de aktive ingrediensene i Herbathin) samt gi deg et sunt bilde av kalium.

Legg en B-vitamin kompleks til vitamin regime. B-vitaminer bidra til å gi kroppen din den energien den trenger til kyst gjennom dagen. Skutt av B-vitaminer sammen med Herbathin vil holde stoffskiftet tenning på alle sylindere.

Endre antall ganger du spiser per dag fra 3 til 6. I mellom fornuftig planlagte måltider, er det viktig at du spiser en lav kalori energi bar eller stykke frukt. Dette vil holde kroppen din følelsen som om du er konstant fôring. Dette betyr at stoffskiftet vil sjelden være i ro.

Hint

 • Hvis du ikke vanligvis trener, prøv å gå 30 minutter til 1 time per dag.
 • Aldri ta mer enn 8 piller i løpet av en 24 timers periode.
 • Alltid legen din før du starter en ny vekttap eller treningsprogram.