Digidexo.com

hovne ankler etter flytur

Årsaker til hovne ankler

Årsaker til hovne ankler

Ikke-alvorlige årsaker

Hovne ankler er et tegn på væskeansamlinger. Vanligvis omkringliggende vev holder væske, forårsaker anklene å svelle. Hevelse i noen del av kroppen kan være alarmerende. Det er ofte et symptom på en mer alvorlig medisinsk tilstand knyttet hovedsakelig til hjertesykdom, hjertesvikt eller hjerteinfarkt. Men medisinske forhold er ikke de eneste årsakene til hovne ankler.

Mange gjerningsmennene bidra til hovne ankler som en alvorlig medisinsk tilstand, medisiner og skader. Noen ganger hevelse kan utløses fordi du har blitt stående eller sittende i lange perioder av gangen. Hvis du har blitt stående, finne et sted å støtte opp bena eller gå litt rundt for å få blodet flyter. Hvis du har sittet for lenge, gå rundt, drikke litt vann og stretch.

Medisinske tilstander

Alvorlige medisinske tilstander som nyresvikt, hjertesykdom, leversykdom eller blokkerte blodårer kan føre til vann oppbevaring og hevelse. Dette er alvorlige forhold som krever øyeblikkelig legehjelp. Andre medisinske tilstander som forårsaker hevelse inkluderer en blodpropp, en infeksjon i beinet, åreknuter, underernæring, fot eller bein kirurgi, en høy natrium diett, misbruk av avføringsmidler, vanndrivende midler, eller medikamenter, overvekt eller fedme, allergiske reaksjoner, skader, natrium oppbevaring og p-piller.

Medisinering Årsaker

Medisiner som kan forårsake hovne ankler inkluderer hormoner som østrogen, blodtrykk medisiner, antidepressiva og steroider. Dersom hevelsen ikke krympe noen dager etter start av medisiner, bør du oppsøke lege.

Symptomer

Hevelse kan være mindre eller alvorlig. Den første symptom på svelling er referert til som "pitting". Det er et innrykk som er igjen på hovne området når trykket er brukt. Dersom hevelsen ikke reduseres, kan det skape huden sår, høyt blodtrykk, hodepine, hjertebank, puffy øyne og hovne hender eller håndledd.

Relief

Heve bena er en rask måte å redusere hevelse. Legg deg ned på ryggen og heve bena over ditt hjerte. Du kan også bruke denne metoden når du sover. Gjennom hele dagen prøver å holde bena høyt på en stol eller i en recliner. Bruk støtte sokker eller strømper. Løstsittende klær. Unngå å sitte eller stå i lange perioder av gangen. Senk din natrium inntak, drikke mye vann og gå for å redusere hevelse. Unngå å bruke p-piller og hormon erstatninger. Ikke overforbruk avføringsmidler eller vanndrivende midler.

Behandling

Forhindre hovne ankler kan kreve en endring i dietten. Legg vitamin C og sitrus bioflavonoider til ditt daglige kosthold. Urter 2000 anbefaler å ta mellom 3.000mg til 6,000mg av sitrus bioflavonoider daglig. Du kan også ta vitamin C-tilskudd eller spise mer vitamin C-rike matvarer som appelsiner, jordbær, tomater, honningmelon, kiwi, brokkoli og kål. Holde en lav-salt diett for å hindre væskeansamling. Ta en daglig tur. Trening holder blodet flyter og kroppen fungerer som den skal.

Grunnen For hovne ankler

Grunnen For hovne ankler


De fleste vil oppleve hovne ankler på enkelte punkt i sitt liv. Det er mange årsaker til hovne ankler. Ankler kan hovne opp fra bare å stå på plass for lenge eller fra å være på ens føtter for lenge. De kan være resultatet av alvorlige tilstander som hjertesykdom. Hovne ankler kan også skyldes skader som forstuinger, brudd og avrevne leddbånd. Oppsøk lege hvis hevelse følger smerte eller blåmerker, eller hvis hovne ankler ikke gå bort på egenhånd.

Typer

Årsakene til hovne ankler vanligvis faller i tre kategorier: skader, kronisk sykdom og midlertidige forhold. Hver årsak bestemmer den mest effektive løpet av behandling for lindring av symptomene. Skader kan behandles raskt og leges med tiden. Kronisk sykdom bør forvaltes under en lege tilsyn. Og midlertidige forhold, som for eksempel graviditet eller stående på føttene for lenge, løse på egen hånd med tiden.

Identifikasjon

Hovne ankler forårsaket av skader er ganske lett å få øye på. Snart etter at en ankel, fallende, eller mottar en smell i ankelen, begynner smerte. Ankelen kan umiddelbart svelle. Huden kan bli svart og blå. Det er viktig å fjerne noe restriktiv rundt ankelen, for eksempel en sko, støvel eller sokk, og å se en lege for diagnose og behandling. Heve berørte ankelen og bruke isen. Pakk isen i et håndkle eller legg den i en plastpose i stedet for å bruke is direkte på huden. Avhengig av art av skaden, kan en lege anbefaler en cast, myk cast, bandasje eller fortsatt behandling med is og høyde.

Betraktninger

Mange medisinske tilstander kan forårsake hovne ankler. Noen er midlertidige, mens andre er mer alvorlig. Mange gravide opplever hovne ankler på grunn av det økte fluidvolum i kroppen, øket vekt fra babyen og hormonelle endringer. Mange sykdommer kan føre til hovne ankler. Disse inkluderer kongestiv hjertesvikt og hjertesykdom. Hjertet kan ikke lenger pumpe effektivt, og væske bassenger nær anklene. Gikt, leddgikt, nyresykdom og leversykdom kan også føre til hovne ankler. Det finnes andre mer sjeldne årsaker, også.

Forebygging / løsning

For å forhindre hovne ankler, er det nyttig å begrense natrium (salt) inntak. Salt øker væskeansamlinger. Kvinner bør unngå p-piller siden disse kan forverre hevelse. Iført støttestrømper og heve føttene mens du sover og sitter kan også hjelpe. Hvis du står på føttene for lenge forårsaker hovne ankler, prøv alternerende stående med sittende eller i det minste skifte stilling flere ganger i timen.

Advarsel

Mens hovne ankler forårsaket av en skade gå bort etter at skaden leges, hevelse forårsaket av sykdom eller problemer ikke går bort av seg selv. Når som helst hovne ankler bli kronisk, de signalisere et problem, og nødvendiggjøre et besøk til legen. Hovne ankler kan virke som en ren ulempe, men de kan være en del av en samling av symptomer som peker mot en underliggende medisinsk tilstand som kan true helsen.

Hvordan redusere hovne ankler

Hovne ankler eller ødem, ikke bare skje med gravide damer, men kan påvirke hver og en av oss på ethvert stadium av livet. Det er mange grunner til at anklene hovne varierende fra for mye natrium i kosten, natrium retensjon, fedme, nevromuskulære sykdommer, tar p-piller eller hormonbehandling, avføringsmiddel misbruk, vanndrivende misbruk, allergiske reaksjoner, traumer eller dårlig kosthold / feilernæring og står for lang. Noen, eller alle av disse årsakene kan bidra til hovne ankler. Pinlige og upraktisk, hovne ankler kan forstyrre din livsstil og dine planer.

Hvordan redusere hovne ankler

Hevelse - milde og alvorlige; Kronisk Ødem

•  Drikk rikelig med vann: skylle systemet med massevis av vann; Jeg vet dette kan virke som det motsatte ting å gjøre når du beholde væske, men spyle væsken unna med mer vann er effektivt og du vil snart se en reduksjon i hevelse.

Hev bena over ditt hjerte: Sittende i en stol med den i fullt tilbakelent modus, vil gjøre underverker for dine hovne ankler. Hvis ingen recliner er tilgjengelig, deretter liggende flatt på sengen eller sofaen med føttene hevet over hjertet ditt på puter vil fungere like bra.

Kjøp en vanndrivende: Noen ganger diuretika kan hjelpe med problemet med hovne ankler ved å bli kvitt kroppen for overflødig vann. Du vil finne at du trenger å bruke badet mye mer enn du har gjort. Spis bananer mens du er på et kurs av diuretika som de kan rense kroppen for kalium samt væsker.

Wear støtte slange eller sokker: Mange ulike produkter er på markedet for å lindre hovne ankler og ben; gradert kompresjon sokker eller slange, noen open-toed for ekstra komfort (anbefales), vil bidra med venøs insuffisiens ved å bidra med blod retur. Du vil finne at du kan komme videre med ditt normale liv ved å bære komprimering sokker eller slange og redusere tiden du heve bena.

Gå rundt: Walking om kan hjelpe med blodstrømmen og redusere hevelse i ben og ankler, men alt med måte; ikke sitte eller stå på ett sted for lenge. Flytt tærne og bøy hælene med få minutters mellomrom for å forbedre sirkulasjonen.

Besøk din lege: Langvarig ankelen eller beinet hevelse kan være et signal om at det er en underliggende helseproblem som forårsaker hevelse. En avtale med din lege er kloke og vil sette tankene dine i ro.

Hint

  • Besøk din lege hvis hevelsen går videre enn knærne

Hovne ankler med Lyme sykdom

Hovne ankler med Lyme sykdom


Lyme sykdom er forårsaket av bakterier som spres ved flåttbitt og fører til betennelse fra bakteriell infeksjon. Inflammasjon, også kjent som svelling, kan utvikle seg i en pasients ankler eller andre ledd.

Leddbetennelse

Ifølge US National Library of Medicine, kan mennesker smittet med Lyme sykdom utvikle leddbetennelse som sykdommen utvikler seg til et avansert stadium. Pasienter med Lyme sykdom som opplever hovne ankler eller andre leddbetennelse bør få hjelp fra en lege så snart som mulig.

Alvorlige og Trekkende felles symptomer

Personer med ubehandlet Lyme sykdom kan utvikle alvorlige perioder med hevelse og smerte som vedvarer i noen uker eller måneder, ifølge Mayo Clinic. Denne sterke smerter og betennelser kan også skifte mellom ulike leddene i kroppen som ankel og kneledd.

Andre symptomer

Lyme sykdom kan føre til feber, hodepine og muskelsmerter. Sløvhet, en stiv nakke og kløe over hele kroppen også kan oppstå med denne tilstanden.

Behandling

Leger ofte foreskrive antibiotika for å bekjempe bakterier som forårsaker Lyme sykdom infeksjoner. Pasienter kan ta over-the-counter anti-inflammatoriske medisiner som ibuprofen å lindre leddsymptomer.

Komplikasjoner

Pasienter med et avansert stadium av Lyme sykdom kan ha langsiktig leddgikt leddbetennelse og unormal hjerterytme. Vanskeligheter med konsentrasjon, hukommelse og sove kan oppstå med avansert Lyme sykdom.

Hvordan finne årsaken til hovne ankler

Hovne ankler er vanligvis et tegn på skade eller væskeansamling i området. Det er forskjellige grunner til hvorfor ankler svelle og når man regne ut årsaken til svelling det er lett å behandle symptomene.

Bruksanvisning

•  Innse at du kunne ha forstuet / anstrengt ankelen. En forstuing er en skade på senen i ankelen og en belastning er en skade på muskel eller sene. Ankelskader er den vanligste skaden i USA.

Husk at i løpet av svangerskapet kroppen beholder mye væske og jobber hardt for å skape en ny blodtilførsel som vil støtte barnet. Det er veldig vanlig å ha hovne ankler, særlig sent i svangerskapet.

Forstå at jo lenger du står på føttene, jo høyere sjanse de vil begynne å svelle. Trykket til fluidet i bena beveges nedover inn i nedre omkringliggende vev.

Godta at i sjeldne tilfeller hovne ankler er et tegn på hjertesvikt, nyresvikt og leversvikt. Med disse betingelser, det er for mye overflødig væske i legemet.

Hint

  • Hvis smertene følger de hovne ankler sørg for å ta en ibuprofen eller anti-inflammatorisk for å lindre smerten og redusere hevelse. Hvil ankelen så mye som mulig.
  • Is anklene ved å pakke isen inne i en klut og plassere den på ankelen. Isen arbeider for å redusere hevelse, smerte og blåmerker fra en ankel forstuing.

Hva er årsakene til Smertefull hovne ankler?

Hva er årsakene til Smertefull hovne ankler?


Hovne ankler er et vanlig problem. Ifølge Herbal Healing, av Phyllis A. Balch, oppstår hevelse når væske fra små blodårer inn i vevet rundt ankelen. Hovne ankler vanligvis ikke er smertefullt. Men det er noen tilfeller der hovne ankler og smerte går hånd i hånd.

Urinsyregikt

Urinsyregikt er en form for leddgikt som kan ramme alle ledd i kroppen. Stortåen påvirkes oftest, men gikt kan også påvirke anklene. Ifølge National Institute of leddgikt og muskel-og hudsykdommer, gikt er den mest smertefulle form for leddgikt. Når det påvirker anklene, det fører til hevelse, stivhet og intense smerter. Smerten avtar vanligvis innen 3 til 10 dager, men det kan returnere til enhver tid.

Forstuing

En forstuing kan oppstå når ankelen er vridd eller slått i en vanskelig posisjon. Denne bevegelsen strekker eller tårer leddbånd som holder ankelen sammen. Ifølge Mayo Clinic, oppstår en forstuet ankelen når leddbånd er strukket for langt. I tillegg til smerte, vil en sprained ankelen vanligvis svelle.

Break

En brukket ankel fører til smerte og hevelse. Ankelen er skjør fordi den tåler mye press hver gang en person står, går, eller løper. Dette gjør ankelen utsatt for brudd og sprekker.

Senebetennelse

Denne tilstanden er forårsaket av irriterte eller betente sener. Senene er fibrøse vev som fester muskelen til beinet. De kan vanligvis tåle mye press, men kan bli skadet når presset for langt.

Advarsel

I noen tilfeller hovne ankler kan indikere en alvorlig sykdom. For eksempel, hovne ankler er ett av symptomene på hjertesvikt. Det er viktig å vite årsaken til hevelse og smerte for å få riktig behandling.

Hvordan behandle hovne ankler

Det er mange årsaker til hovne ankler, fra forstuinger og leddlidelser til ødem. Ofte ganger, hovne ankler er ubehagelig og smertefullt. Først prøve å finne ut årsaken til hevelsen slik at du får en idé om omfanget av behandlingen du skal ta. Dette vil hjelpe deg riktig omsorg for dine hovne ankler. Du kan ta visse enkle tiltak hjemme for å lindre smerte og hevelse.

Bruksanvisning

Hvordan behandle hovne ankler

•  Redusere hevelse ved å heve beinet over nivået på hjertet ditt. Dette kan gjøres med en lenestol fotplate eller en pute under bena når sover. Denne prosesshjelpemidler i blodsirkulasjon og tillater svelling å avta. I løpet av dagen, sørg for å bruke isen rundt området fordi isen bidrar til å redusere hevelse. La anklene hvile ved å ikke gjøre for mye gåing.

Bruk komfortable sko. For mellomtiden bruke sko som vil hjelpe lindre smerte eller hevelse før det går unna. Det er spesialiserte sko som er laget for de med ankel eller fot problemer, og disse er vanligvis godt polstrede, ventilerte produkter som vil hjelpe ankelen din føler seg mer komfortabel. Du kan også bruke sokker for ekstra demping og beskyttelse mot smuss og videre smitte.

Øvelse anklene forsiktig. Dette vil hjelpe i sirkulasjon og muskelaktivitet. Øvelse inkluderer forsiktig roterende foten, bøye, tapping og masserer. Hvile beinet på en seng og hold foten nær tærne. I en sirkulær bevegelse, forsiktig rotere foten. Hvis dette er for smertefullt, kan du i stedet bøye beinet et par ganger. Også prøve å hvile anklene også, og ikke legge for mye belastning ved å stå i lange perioder av gangen. Når du strekker anklene, hjelpe dem med hendene som å ikke sprenger og forårsake ytterligere skader.

Bruk ankel wraps. Disse wraps opptrer ikke bare som støtte til ankelen, men også som en måte å lett komprimere området, og redusere hevelsen. Ankel wraps kan også bidra ytterligere pute foten og ankelen mens du går. For mer alvorlige ankelproblemer, ankel bukseseler er også tilgjengelig.

Få en x-ray fra din lokale klinikken. Hjem behandling av hovne ankler er vanligvis for mindre ankel problemer som vanligvis vil gå bort i et par dager eller uker. Dersom hevelsen ikke kan reduseres ved at tiltakene ovenfor, kan det være noe alvorlig som bare en lege kan behandle. Det kan være en fraktur, eller et symptom i forbindelse med en mer komplisert sykdom.

Hvordan å massere hovne ben etter operasjon

Etter operasjonen, legen vanligvis forteller pasienten å stå opp og gå så snart som mulig. For noen er dette ikke noe problem. Når operasjonen er i bena, men det kan være komplikasjoner, ikke minst som er hevelse, stivhet, sårhet og smerter. Massasje er en god måte å bidra til å gjenopprette mobilitet til de lavere ekstremiteter; det er også en god måte å redusere hevelse og forbedre hudens fuktighetsnivå. Men du bør sørge for at stingene er ikke irritert.

Bruksanvisning

Forbered deg på Massasje

•  Kontroller at du har legens tillatelse til å utføre massasje på beina. Det kan være spesielle hensyn for å unngå eventuelle komplikasjoner, som for eksempel blodpropp eller cancervev stede i beinet. Massasje, selv mild massasje, kunne bryte av en blodpropp eller kreft celle og forårsake en livstruende blodpropp eller spredning av kreft. Når en av disse er til stede, bør massasje aldri utføres med unntak av en utdannet, lisensiert massasjeterapeut og bare under tilsyn av lege. Hvis legen sier massasje er greit, fortsetter.

Bruk puter å heve bena over hjertet. Heve bena hjelper lette drenering av overflødig væske som kan ha bygget opp i bena, som hvis venstre ukontrollert kan slå inn i en tilstand som kalles ødem. Siden massasje hjelper flytte væske gjennom kroppen, og hever bena gjør arbeidet til den personen som gir massasje så mye enklere.

Påfør et tynt lag med vitamin E olje til ben og føtter. Dette ikke bare gjør at hendene til å gli lett over huden på bena, det hjelper næring og fukte huden.

Utfør en Sirkulasjons Massasje

Expose beinet, og starter på kneet, lett gni hendene mot hoftene. Bruk feiende strøk, men vær forsiktig med å bruke for mye press. Etter flere slag på toppen av leggen, bevege hendene langs sidene av benet og gjenta slag. Hvis du kan, kjører hendene langs ryggen av bena.
Etter endt låret, gjentar slag på leggene, alltid jobber oppover, mot hjertet.

Heve bena individuelt, og gjenta massasje slag. Høyden lar tyngdekraften gjøre noe av jobben for deg, men du fortsatt trenger å bruke hendene for å sikre at eventuelle overskytende væske er forsiktig flyttet ut av benet. Igjen, jobber alltid mot hjertet.

Hvis hevelsen vedvarer, kan det hende du må utføre en svært lys lymfatisk-drenering massasje. For dette, må du ha en veldig lett berøring, bokstavelig talt vekten av en nikkel. Bruk små, langsomme, sirkulære bevegelser starter like over kneet og beveger seg oppover, mot hoftene. Dette åpner opp det lymfatiske kapillærene, slik at overflødig væske til å gå inn og fjernes enkelt.

Tips og advarsler

  • Hvis vitamin E olje ikke er tilgjengelig, kan du bruke mandel, avocado eller jojobaolje. Hvis de ikke er tilgjengelige, kan du bruke fuktighetskrem, men du må kanskje bruke den på nytt under massasje.
  • Arbeid aldri uten tillatelse fra legen.
  • Hvis det overhodet er mulig, har en utdannet massasjeterapeut utfører lymfatisk-drenering massasje eller i det minste vise deg hvordan du gjør det. Trykket og tempoet er svært viktige aspekter ved en vellykket lymfatisk-drenering massasje.

Fettsuging bivirkninger

Fettsuging bivirkninger


Fettsuging er en vanlig, generelt trygt kirurgisk prosedyre. Imidlertid, som med en hvilken som helst invasive kirurgiske prosedyren, er det en rekke av uønskede, vanligvis midlertidige bivirkninger som er forbundet med den. Å foreta en informert beslutning om å gjennomgå operasjonen, bør du være klar over fettsuging bivirkninger og diskutere dem med legen din.

Blåmerker

Du kan oppleve merkbar blåmerker som vanligvis går bort i løpet av 2 til 3 uker. Blåmerker vil variere fra person til person.

Hevelse

Det vil være hevelse i kirurgisk behandlede områdene, som gradvis legger seg over de neste ett til tre måneder. Du kan også ha hovne ankler etter operasjonen.

Smilehullet

Avhengig av mengden av fett som er fjernet, vil det ikke være noen fordypninger i huden ved kirurgisk behandlede området. Hvis mye av fettet er fjernet, kan huden ha en skjemmende, klumpete utseende.

Arr

Det kan være merkbare arr som er ca 1 til 2 inches lang som gradvis blir finere etter noen uker.

Tromboflebitt

Du kan oppleve tromboflebitt - eller betennelse i blodårene - hvis fettsuging kirurgi er utført i den øvre lår området. Dette legger seg vanligvis etter noen uker.

Ubehag

Du kan oppleve noe ubehag og midlertidig nummenhet i kirurgisk behandlede områdene.

Hvordan bli kvitt hovne, Puffy Hands

Hvordan bli kvitt hovne, Puffy Hands


Hovne og puffy hender kan resultere fra å spise en salt måltid til å ha en alvorlig medisinsk tilstand. Når hevelse oppstår, kan fingre og hender vises lubben og føle verkende. Den hevelser kan oppstå første når komme ut av sengen eller etter en lang dag med å være på føttene. Normalt hevelsen vil lette som dagen skrider frem eller etter hvile fra en dag med arbeid. Hvis hevelse og poser ikke avtar og fortsette i flere dager, bør du kontakte legen din for å se om det er en underliggende medisinsk tilstand.

Massasjeterapi

Når hevelse inntreffer i hendene, er det normalt fra overskytende vann som befinner seg inne i kroppen. Massasje løser opp væske slik at det kan reise og bli utvist fra kroppen. Lett og treg massasje av hender og fingre vil også hjelpe i verkende forårsaket av hevelse. Håndkrem vil hjelpe til med massasje.

Lavere natrium i Diet

Mange av oss er ikke klar over hvor mye salt er i maten vi spiser. Behandlet matvarer har høye nivåer av natrium, noe som kan føre fluid å bygge seg opp i kroppen. Etter et salt måltid, kan du føle hevelser utvikler seg i hendene. Natrium i dine måltider reduseres ved å spise mer frisk frukt og grønnsaker og kjøpe hermetikk tilbyr lavere natrium nivåer.

Heve armene og hendene

Heve armene og hendene over hjertet tillater bedre sirkulasjon, noe som bidrar til å bevege fluidet bort fra ekstremiteter. Når hendene er over hjertet det tillater at væske til å renne bort. Normalt en person med hovne ankler og føtter vil heve sine ben for lettelse. Heve hendene over hjertet vil gi det samme relieff.

Kompresjons Hansker

I likhet med komprimering slange for bena, kompresjonshansker redusere poser ved å holde et konstant trykk på hendene. Iført hansker om natten kan hindre våkne opp med puffy hender; iført dem i løpet av dagen hjelper, hvis den type jobb du har fører hendene til å hovne opp.

Hånd Øvelser

Øvelser bruke utstyr som gjør at hendene til å arbeide sine muskler kan også redusere hevelser. Klemme enhetene gir den type bevegelse som trengs for å arbeide både hender og fingre, og slipper bygget opp fluidet slik at det kan transporteres ut av kroppen. Disse enhetene kan hjelpe hvis brukt i morgen og kveld i noen minutter på hver hånd.

Se din lege

Hovne hender kan også være et tegn på en underliggende medisinsk problem, for eksempel hjertesykdommer. Hvis blodårene til hjertet blir tilstoppet, kan det redusere normal blodstrøm som igjen fører til overflødig væske buildup i kroppen. Hvis du ikke kan finne lindring for dine hovne hender og andre deler av kroppen er også å holde væske, se din lege for å finne årsaken.

Hint

  • Gå til legen din dersom hevelsen varer lenger enn 72 timer.

Hvordan å rense kroppen din etter å ha spist for mye salt

Hvordan å rense kroppen din etter å ha spist for mye salt


Selv salt mat smaker godt, har for mye salt en utfordrende effekt på kroppen. Sin tilstedeværelse i kroppen systemet tvinger kroppen til å holde på vann for å håndtere det. Videre, for mye salt i kosten kan øke blodtrykket, hovne ankler og påvirke helsen til noen av dine viktigste organene --- primært hjertet, magen og tarmene. Men ikke bekymre deg for at du ikke kan spise bare én (potetgull), her er en enkel måte å skylle den ekstra salt ut av kroppen din.

Hvordan å rense kroppen din etter å ha spist for mye salt

drikke 64 oz. av renset fjær vann i tre dager. Dette oversettes til 8 glass som holder 8 gram vann hver. Kildevann er blottet for salt --- noen naturlige farvann er det ikke. Det er viktig å velge et vann som er naturlig salt-fri, og selv om dette kan virke som en stor mengde vann, at legemet beholder vann, selv om det er litt dehydrert. Denne teknikken sørger for at kroppen får rikelig med vann og ironisk reagerer på dette hydrering ved å slippe overflødig vann. Og det er i det overskytende vann i vekt hvor kroppen lagrer salt.

Spis mat som er lav i salt for de tre dagene. Du ønsker å begrense saltinntaket til under 1500 mg om dagen. Les etiketter for å finne ut hvor mye natrium er til stede i maten du har tenkt å svelges. Åpenbart junk mat er ute av bildet som de er vanligvis svært høy i natrium. Og selvfølgelig, ikke legg salt til noe. Bruk alternative saltfrie krydder i matlagingen som for eksempel hvitløk, pepper og andre krydderkombinasjoner som er markedsført som "salterstatninger."

Kutt ned på karbohydrat inntaket. Komplekse karbohydrater, frukt og grønnsaker er de eneste karbohydrater som du bør spise i løpet av denne tre-dagers salt flush. Glem brød og pasta. Hvert pund av karbohydrater lagret i kroppen din holde 2 eller 3 pounds av vann, og det er dette vannet som holder overflødig salt. Dermed skikken med å spise høy-protein matvarer lav i karbohydrater, som magert kjøtt, havregryn og brun ris, bistå hele prosessen med å drikke store mengder vann for å rense kroppen system av overflødig natrium.

Svette ut overflødig salt. For de tre-dagers flush, velger å trene aerobt mens iført varme klær som vil tvinge deg til å svette når du er i bevegelse. Alternativt kan du velge å hjemsøke en badstue daglig. Bo i badstuen lenge nok til å bryte en svette. Når du svetter voldsomt, la badstue og dusj med lunkent vann. Etter at du er renset for overflateurenheter samt kjøligere i kroppstemperatur, gjør dette badstue trinnet igjen. Pass på å drikke rikelig med vann.

Hint

  • Vann er din venn. Jo mer du drikker, jo flere besøk på badet, og jo mer salt-free kroppen din blir.
  • Ikke drikk vann kvotient alt på en gang --- spre den ut i løpet av dagen. Ikke bruk en badstue uten å sjekke først med medisinsk helsepersonell (e). Badstuer kan være farlig for personer med høyt blodtrykk, visse medisinske tilstander, samt alle som har inntatt alkohol eller narkotiske stoffer.

Hovne Ankel Behandlinger

Hovne ankler er ofte kalt ødem, som er forårsaket når det er væske beholdes i kroppen, spesielt rundt ankler, føtter og ben. Hevelse rundt anklene kan oppstå av mange vanlige årsaker, inkludert en diett høy i natrium og karbohydrater, traumer til ankelen området, væskeansamlinger og graviditet.

Symptomer

Hovne ankler er ofte mest merkbare mot slutten av dagen, siden kroppen har vært å beholde vann; vil imidlertid de som lider av hovne ankler hele tiden begynner å legge merke til anklene hevelse på starten av dagen og får mer ubehagelig som dagen skrider frem. Andre symptomer på hovne ankler inkluderer vektøkning, høyt blodtrykk, økt vannlating, andre hovne ekstremiteter og med hodepine.

Behandling

En av de mest vanlige hoven ankel-behandlinger er elevasjon. Raising anklene høyere enn hjertet reduserer hevelser, men også lindrer press på ankel og kneledd samt nedre del av ryggen. Bruke 30 minutter heve anklene for å redusere hevelse eller til hevelse har sunket. Hvis du ligger på en seng, bruke to puter til å hvile anklene på, noe som også vil holde dem forhøyet.

Hvis du har hyppige hevelse i ankler, besøke et apotek eller ortopedisk kontor for å kjøpe støtte sokker eller slange. Støtte sokker kommer i ulike farger, lengder og press avhengig av dine behov. Du kan snakke med en podiatrist å få skreddersydde sokker eller slange.

Hvis du er gravid eller har intermitterende hevelse, til behandlinger som øker muskelaktiviteten forbedre sirkulasjonen og blodstrøm kan bidra til å redusere hevelse. Begrens inntak av natrium til mindre enn 2400 milligram per dag, og drikke minst 64 gram vann for å redusere ansamlinger i ben og ankler.

Hvis hevelsen er ubehagelig, ta Tylenol, Aleve, Motrin eller aspirin for smertelindring. For kronisk hovne ankler, spør legen din om reseptbelagte vann diuretika slik som hydroklortiazid. Vanlige merkenavn av denne medisinen er Ezide og Hydrodiuril.

Hva gjør Ankler Swell?

Hva gjør Ankler Swell?


Hovne ankler kan være ubehagelig, bekymringsfull og selv forvirrende hvis det ikke er noen åpenbare grunnen til hevelsen. Innsnevring ned de mulige årsaker til dine hevelse ankler kan hjelpe deg å ta vare på problemet ordentlig og hindre at det skjer igjen.

Vanlige årsaker

Ankelen hevelse er ofte forårsaket av stående for lenge, sitter for lenge på reise, en periode symptom, graviditet, overvekt, aldring og skade eller traume.

Fluid

Ankelen hevelse kan være forårsaket av overskytende væske, som kan være et symptom av hjertesvikt, nyresvikt og leversvikt.

Forhold

Hovne ankler kan være forårsaket av andre forhold, inkludert å ha en blodpropp, som har en infeksjon, åreknuter, blokkert lymfeknuter i bena, underernæring, dårlig sirkulasjon eller et insektbitt eller stikke.

Medisiner

Noen medisiner kan føre til anklene å hovne opp, blant annet hormon medisiner som p-piller eller hormonerstatnings medisiner, blodtrykksmedisin, antidepressiva og steroider.

Diett

Å ha for mye salt i kosten kan gjøre deg beholde vann, noe som kan resultere i ankelen hevelse.

Hvorfor Ankler Swell i Heat?

Hevelse av anklene skyldes en unormal oppsamling av fluider. Denne type svelling er kjent som perifer ødem. Det er flere grunner til at anklene synes å hovne opp det meste når det er varmt ute. Det er best å oppsøke lege dersom anklene er hevelse, for å utelukke eventuelle andre medisinske tilstander.

Stående for lenge

Sommermånedene mener å være ute i lengre perioder av gangen. Folk har en tendens til å gå flere steder og gjøre flere ting i sommermånedene. Du kan også være på føttene for lengre perioder av gangen, og hevelse oppstår i anklene når du står på ett sted i lang tid uten å flytte.

Diett

Folk har en tendens til å spise mer salt mat i sommermånedene. Grilling utendørs er et populært tidsfordriv som mange unne seg når det blir varmt ut. Salt tilsettes til kjøttet, og mer salt tilsettes ved krydder og siden retter. De fleste folk ikke innser hvor mye salt de faktisk forbruker. Store mengder salt inntaket årsak vann oppbevaring, noe som fører til hovne ankler.

Overoppheting

Hevelse i ankler når du blir overopphetet er kjent som varme ødem. Denne tilstanden oppstår når kroppen ikke kan kvitte seg med salt og vann. Kroppen din er å holde væsker i stedet for å slippe dem.

Blood Vessel Expansion

Når det er varmt ute, blodkar utvides. Når fartøyene utvide, kan de tillate væsker å lekke inn omliggende vev. Tyngdekraften trekker væsker til dine underekstremiteter og årsaker hevelse.

Forebygging / løsning

Det er lett å unngå varme ødem. Beveg deg rundt hvis du oppdager at du har blitt sittende eller stående i lengre perioder av gangen. Trening som gåing kan i stor grad redusere eller eliminere denne type hevelse. Begrens saltinntaket. For mye salt vil føre til at kroppen for å prøve å fortynne den, og overproduksjon av fluider forårsaker ødem. Prøv å holde så kjølig som mulig.

Alternative løsninger for hovne ben Fra Hepatitt C

Alternative løsninger for hovne ben Fra Hepatitt C


Hepatitt C lider notorisk lider av leverproblemer, men de kan også være utsatt for å utvikle hovne ben som er plaget med utslett og smerte. Heldigvis er det mange urter og kosttilskudd som kan hjelpe behandle hovne ben og noen som kan bidra til å bekjempe sykdommen selv. Som med alle nye behandlingsforløp, ta kontakt med legen din før du bestemmer deg for å følge urte banen.

Hovne ankler og ben

Behandling av hovne ben kan ta opptil seks måneder, men det kan være svært effektivt hvis du er flittig og ikke hoppe over noen doser. Ta en Slakter Broom ruscogenin tablett om dagen, noe som er typisk en dose på 100 mikrogram, for å behandle svie og kløe på benet. Prøv en 60- til 120-milligram dose av gotu kola liposomoppløsninger tabletter eller kapsler for å stabilisere vev som støtter dine vener og for å øke mengden av oksygen transporteres gjennom kroppen din. Hestekastanje aescin tabletter kan tas i en 150-milligram dose en gang om dagen for å forbedre elastisiteten i blodårene. Men ikke ta gotu kola eller hestekastanje hvis du prøver å bli gravid.
Hagtorn solide kapsler, når det tas i en 150-milligram dose tre ganger om dagen, kan gjøre skjøre årer sterkere. Oligomeriske pranthocyanidins (OPCs) grapeseed eller furu-bark ekstrakt tabletter kommer i 100-milligram doser, som du bør ta daglig for å forbedre styrke og fleksibilitet av blodårene (se Referanse 2).

Sirkulasjonsproblemer

For ytterligere å redusere hevelse i bena, ta urter som vanligvis bidrar til bedre blodsirkulasjonen, for eksempel en te laget av kjerringrokk. Det kan bedre blodsirkulasjonen ved å styrke veggene i blodårene dine og vener. Urtene Sibirsk ginseng, gingko biloba og ingefær rot kan brukes som te eller i kapselform for å øke blodomløpet i kroppen. Når du tar pillen former, prøv 300 milligram av sibirsk ginseng, 240 milligram gingko biloba, og 250 milligram av ingefær rot.
Homøopatisk middel tabacum er ofte brukt for de som har isete kalde ben, lem kramper og mental utmattelse. En lav potens av 12c eller lavere (der c er lik 100 ganger standard homeopatisk potens) et par ganger om dagen vil fungere best med tabacum.
Disse rettsmidler, når det tas i tandem med hovne ben urter, kan være i stand til å forbedre tilstanden på kortere tid enn hvis de ble tatt alene (se referanse 1).

Hepatitt C

Til en viss grad, kan du være i stand til å hjelpe beinet hevelse ved å angripe hepatitt C tilstanden i seg selv. Bruk urter som melk tistel og lakris for å beskytte og helbrede leveren din. Prøv en kombinasjon av eple cider eddik, fulvic syre, tea tree olje, hydrogen peroxide og olje av oregano, som det har vist seg å være en effektiv hjem rette for noen som lider av sykdommen. Spis et sunt kosthold og kutte ut all alkohol og narkotika for å forbedre kroppens naturlige evne til å bekjempe sykdommen. Hvis du er misfornøyd at legen er overbevist om dette kurset av behandling og du ønsker å utforske det, kan du se en lisensiert homeopat eller naturlege for å lære mer om alternative løsninger (se referanse 3 og Resource 2).

Hva er årsaken til hovne lepper?

Lips er et organ på ansiktene til mennesker og dyr. Leppene stikker, flytte og blir brukt for å spise, drikke og snakke. Hevelse i lepper kan være forårsaket av enkle problemer som hudens vesen tørr. Imidlertid kan tilstanden være et tegn på en mer alvorlig helseproblem for eksempel en allergi.

Funksjon

Huden på leppene ikke har hår, svettekjertler eller et beskyttende lag. Leppene har ikke en funksjon for å svette eller skape varme. Derfor kan leppene tørker ut, blir sprukken eller sprekk enklere. Av disse grunner kan leppene svelle midlertidig.

Skade eller irritasjon

Leppene kan også hovne opp etter å kollidere eller bli truffet mot tennene. Vevet i leppen kan bli forslått av tennene. Dette kan være forårsaket av en idrettsskade til munningen eller en ulykke.

Allergisk reaksjon

Leppene kan også hovne opp fordi kroppen blir påvirket av en allergisk reaksjon. En allergi fører til at immunsystemet til å overreagere og beskytte seg mot inntrengeren det ikke gjenkjenner eller ønsker inn i kroppen. Hevelse er en av de effekter.

Miljøfaktorer

Miljøfaktorer som temperatur eller vær kan føre til at leppene til å hovne opp. Ekstreme mengder varme på huden kan fremskynde tørke ut prosessen av leppene. På samme måte kan overdreven kalde temperaturer føre til sprukne, hovne og sensitive lepper.

Medisiner

Det finnes flere medisiner for å se etter når du er bekymret hovne lepper. Disse medikamentene er Bacitracin-, AK-Tracin, Bacitin og Isocover. Søke lege før du tar noen av disse medikamentene.

Hvordan å holde føttene Fra Hevelse på en tur

Du har sikkert tatt en lang flytur eller satt i bilen i flere timer og erfarne hovne føtter og ankler. Når du er på farten, kroppen naturlig motvirker tyngdekraften og gjør at blodet tilbake til hjertet ditt. Når du sitter i en lengre periode, væsker dra sørover og surround vev i bena og føttene, forårsaker hevelse. Heldigvis er det mulig å minimere denne tilstanden når du er ute av stand til å bevege seg fritt.

Hvordan å holde føttene Fra Hevelse på en tur

Hvis du flyr, stå opp og gå lengden på flyet hver time. Dette vil få blodet flyter og anklene bør begynne å gå tilbake til det normale. Hvis du kjører eller ridning i en bil, stoppe noen få timer for å komme seg ut og bevege seg rundt.

Gjør flysetet øvelser hvis får opp er rett og slett for mye av en problemfri. Peke tærne, deretter flytte føttene frem og tilbake mens du beveger ankelen i en sirkelbevegelse. Sjekk også in-flight magasin for foreslåtte øvelser som du kan gjøre mens du sitter.

Drikk rikelig med vann. Unngå dehydrering fordi det fører blodet ditt til å bli tykk og det begrenser dine blodkar, hemmer blodstrømmen til hjertet ditt. De fleste væsker er greit så lenge du unngå koffeinholdige eller alkoholholdige drikker, som øker dehydrering.

Bruk kompresjonsstrømper. Disse strømpene utøve en god del press på føttene og anklene, men trykket gradvis minsker som de beveger seg opp beinet. Ved å gjøre dette, de presser en viss mengde blod opp kroppen din, og dermed fjerne noe av hevelse i anklene. Kompresjonsstrømper er ikke bare for eldre mennesker lenger, og de kommer i ulike farger og stiler.

Hint

  • Hvis hovne ankler er en hyppig forekomst, snakk med legen din fordi du kan være å utvikle et mer alvorlig problem. Blodpropper kan dannes i musklene i leggen eller låret og kan forårsake et hjerteinfarkt.

Symptomene på Vannretensjon

Vannretensjon er et symptom på en ubalanse i kroppens funksjon, forårsaker væske buildup i kroppens vev. Tilstanden kalles også oppblåsthet eller ødem og kan være lokalisert eller generell, forbigående eller kronisk. Vannretensjon er vanligvis et symptom på hjerte-og karsykdommer, nyresvikt eller hormonubalanse. Hovne ankler og ben etter flyselskapet reise kan indikere følsomhet for trykkamre og redusert aktivitet på flyet. Vannretensjon kan behandles og bør sjekkes av en medisinsk faglig for å utelukke en underliggende tilstand eller sykdom.

Betydning

Vannretensjon er opphopning av overflødig væske i kroppens vev eller oppblåsthet. Vannretensjon er observerbar i ekstremiteter, spesielt i ansikt, ankler, ben og håndledd. Det kan føre til ubehag.

Symptomer

Symptomer på vannretensjon omfatter generelle følelser av ømhet eller tetthet i ankler, ben eller føtter som synes mer hoven enn vanlig (ødem). Når oppsvulmet områder er presset med fingertuppene, midlertidige fordypninger er merkbart at ikke umiddelbart våren tilbake.

Årsaker

En ubalanse i hormoner, overflødig natrium og enkelte medisiner kan påvirke sirkulasjonen og øke væskeansamlinger i kroppen vev. Nedsatt nyrefunksjon kan føre til mindre væske å bli behandlet og utskilles.

Betraktninger

Medisiner, skiftende hormonnivået (for eksempel rundt overgangsalder eller menstruasjon), hyppig flyselskapet reise og hjerte-og karsykdommer er vanlige årsaker til vann oppbevaring. Endringer i blodet eller miljøpress kan påvirke vann beholdes i vev og klarert av sirkulerende blod.

Behandling

Avhengig av årsaken for vannretensjon, kan overflødig væske oppsamling i vev bli behandlet med diuretika og redusere mengden av kost natrium. Trening, kompresjonsstrømper og posisjonering for å bedre blodsirkulasjonen kan også lindre væskeansamlinger.

Nyre Dialyse Problemer

Dialyse er en medisinsk prosedyre hvor et filtreringssystem blir brukt til å fjerne toksiner fra kroppen når nyrene mislykkes. Den første dialysemaskinen ble opprettet i 1943 i dag, anslår National Kidney Foundation at mer enn 200.000 mennesker bruker dialyse på en jevnlig basis. Men dette livreddende prosedyre ikke kommet uten problemer som krever flid og ekspert omsorg av helsepersonell og pasienter.

Hva er Dialyse

Dialyse er en livreddende medisinsk prosedyre som i utgangspunktet utfører de samme oppgaver som nyrer, rense kroppen for giftstoffer. Hvis disse giftstoffer ikke blir fjernet, kan de påvirke andre organer, inkludert hjerte og hjerne. Ubehandlet, nyresvikt forårsaker død.

Typer av dialyse

Jobben av nyrene er gjort på én av to måter - gjennom peritoneal dialyse eller hemodialyse. Peritoneal dialyse bruker en spesiell steril løsning, som renner inn i bukhulen gjennom et kateter plassert i magen. Slimhinnen i den abdominale veggen, eller i peritoneum, fungerer som et naturlig filter, trekke avfall fra blodet som strømmer gjennom slimhinnen inn i løsningen. Når filtreringen er fullført, blir oppløsningen tappes fra kroppen og kastes. Denne prosedyren er gjort flere ganger om dagen og er lett å lære. I hemodialyse, strømmer blodet gjennom en dialysemaskin som inneholder en kunstig nyre som kalles en dialyzer. Den dialyzer tillater avfall og overflødig væske å passere gjennom mens du holder tilbake viktige ting som blodceller og næringsstoffer. Avfallet blir ført bort, og den rene blodet strømmer tilbake i kroppen. Prosessen tar tre til fem timer, og folk flest har til behandling tre ganger i uken i et dialysesenter. Men hjemme hemodialyse Pakkene er nå tilgjengelig for noen pasienter.

Aksesspunkt

Før du starter peritoneal dialyse, vil kirurger opprette et tilgangspunkt. Denne tilgangspunkt ligger i magen, hvor et rør er satt inn for å bære den rensende fluid til og fra kroppen. Fordi dette tilgangspunktet er et åpent sår, må man være spesielt forsiktig for å holde området veldig rent og fri for smitte. Tilsvarende med hemodialyse, skaper en kirurg et tilgangspunkt, kjent som en fistel, ved å bli en arterie og en vene. Det vil ta et par uker for dette området for å helbrede så en midlertidig tilgangspunkt kan være opprettet i halsen eller lysken. Dette nettstedet kan være utsatt for infeksjon i tillegg, slik at riktig renhold er kritisk.

Problemer med Hemodialysis

Totalt, siden dialyse er designet for å ta plassen til nyrene, de fleste pasienter sier de føler seg bedre etter en behandling. Imidlertid kan noen komplikasjoner oppstår. På grunn av den store mengden av fluid trukket fra kroppen under hemodialyse, kan pasienter som har problemer med lavt blodtrykk og kvalme under behandlingen. Ekstrem trøtthet er vanlig, så det kan være nødvendig å hvile i noen timer under og etter behandling. Noen vanlige bivirkninger også kløende hud, hårtap, rastløse ben og leggkramper. De fleste av disse er vanligvis lett behandles med over-the-counter medisiner, sørg for å få veiledning fra en lege først.

Problemer med peritoneal dialyse

Fordi peritoneal dialysepasienter er mer utsatt for smitte, må man være spesielt forsiktig for å se etter peritonitt, en alvorlig infeksjon i bukhulen. Alle dialysepasienter må være forsiktig med hvor mye væske de drikker. Dreven væske forårsaker vektøkning, hovne ankler og ben og kortpustethet. Peritonealvæske inneholder store mengder sukker, så vektøkning er også vanlig hos pasienter.

Forebygging av komplikasjoner

Dialyse er en live-besparende løsning til nyresvikt, men det er viktig å følge retningslinjene slik at kroppen kan få maksimal nytte av behandlingen. Sørg for å delta på alle dialyse økter og legebesøk. Ta alle medisiner i tide og i foreskrevne doser. Følg anbefalt diett for din tilstand, og være forsiktig med hvor mye væske du drikker.

Nyresvikt sykdomsprosess

Årsaker

Nyresvikt oppstår når nyrene er skadet og kan ikke filtrere giftstoffer og avfallsstoffer fra kroppen. Nyresykdom fører til denne type skader og fører til kronisk nyresvikt som kan bli forsinket gjennom behandling. Nyre sykdommer som kan forårsake nyresvikt inkluderer: polycystisk nyresykdom, der flere cyster dannes på nyrene; glomerulonefritt, der glomeruli bli betent og skade nephrons ved lekker protein i urinen; og nyre infeksjon (pyelonefritt).

Andre forhold som kan føre til kronisk nyresykdom inkluderer høyt blodtrykk og diabetes. Hvis du har en historie med nyresykdom i familien din eller utvikle noen av forholdene som kan føre til nyresvikt, til legen din kan gjøre tre enkle tester avgjøre om du er i faresonen: et blodtrykk test, sammen med urin og blodprøver å måle mengden av protein som er i urinen og kreatinin som er i blodet.

GFR og nyresvikt

Glomerulusfiltrasjon (GFR) er den vanligste mål på nyre ytelse, ifølge Nyre og Urologiske Sykdommer Clearinghouse. GFR er et tall basert på en blod kreatinin test, alder, rase, kjønn og andre faktorer, som måler volumet av væske filtrert fra glomerulære kapillarene i nyrene inn i hovedkanalen. En vanlig GFR er 90 ml / min / 1,73 m2 eller høyere.

Formelen for å teste GFR er (Urin Konsentrasjon x Urin Flow) / plasmakonsentrasjon. Blodet kreatinin

Stages 1-3 for nyresvikt

Det er fem totale stadier i nyresvikt prosessen. Noen effektiv behandling for å forsinke nyresvikt sykdom er mulig før slutten av scenen 3. Ifølge American Association of nyrepasienter, i fase 1 av kronisk nyresykdom din nyrefunksjon er litt redusert, men testing glomerulærfiltrasjonen ville ikke vise noe betydelig, med mindre du hadde blitt testet før nyrene begynte å svikte. Med mindre du har en tidligere GFR å sammenligne, i den første fasen av kronisk nyresykdom, svak nyreskader kan bli fanget med en blod og urin test, eller en CT scan for misdannelser.

Som nyrene avanserer gjennom trinn 2, er det en mild reduksjon i GFR, som gradvis blir verre gjennom stadium 3. Mellom trinn 2 og 3 er når du er mest sannsynlig å oppleve symptomer på nyresvikt, inkludert: tretthet, tap av appetitt, problemer med konsentrasjon, hovne ankler og føtter, ukontrollert kløende hud, muskel kramper om natten, søvnløshet, og merket hevelser rundt øynene om morgenen. På dette punktet, kan du likevel forsinke utbruddet av siste stadium nyresvikt, men behandling virker bedre jo raskere det administreres.

Slutten stadier av nyresvikt

I de to siste stadier av nyresvikt sykdom, er du som regel utenfor noen behandling for å bremse sykdommen. I stadium 4 av kronisk nyresykdom, er din GFR drastisk redusert, vanligvis mellom 15 og 29 ml / min / 1,73 m2. På dette punktet, til behandling forsinke ytterligere forverring kanskje ikke fungerer så effektivt, og du må kanskje forberede en nyretransplantasjon og begynne et alternativt sett av behandlinger for nyrene, som en dialysemaskin. Ved slutten av fase 5, er nyrene filtrering mindre enn 15 ml / min / 1,73 m2, noe som vanligvis etablert som total nyresvikt. På dette punktet, å uten mekanisk dialyse hjelpe nyrene i filtrering giftstoffer og avfall, du kan ikke fungere normally-- med mindre du har en transplantasjon.

Behandlinger for nyresvikt

I de tre første stadier av kronisk nyresykdom, kan en rekke metoder aggressive potensielt forsinke nedbrytning. Den første er å finne ut hva som forårsaker kronisk tilstand og få den underliggende tilstanden under kontroll. Etter det, anbefaler National Kidney Association endre diet-- redusere protein og natrium, begrenser vann intake-- unngå visse medisiner som inneholder ibuprofen, naproxen natrium og celecoxib, og å slutte å drikke og røyke.

I slutten stadier av nyresvikt sykdom, gjenværende alternativene er dialyse og nyretransplantasjon. Med dialyse og din diett, kan du bli mangelfull i enkelte kosttilskudd som jern, og du vil trenge et supplement. Det er viktig i slutten stadier av nyresvikt sykdom å følge dietten din nøye og ta alle medisiner og kosttilskudd anbefalt av legen din. Du bør overvåke dine symptomer veldig nøye på dette stadiet å sikre at du ikke blir syk, fordi nyrene og andre organsystemer ikke takler det så effektivt som en normalt fungerende kropp.