Digidexo.com

kunne slutte med restastis

Hjelp til å slutte med narkotika

Narkotika har et sterkt grep på en som er avhengige. Ofte ingenting annet betyr noe. Det er imidlertid viktig å huske at det eneste sterkere enn narkotikaavhengighet er din viljestyrke. Hvis du gjør beslutningen om å slutte gjør narkotika du kan, så lenge du er klar over prosessen som må finne sted. Avslutte narkotika er en laginnsats vær det være et team av folk du kjenner eller bare møte for første gang. Making beslutningen om å avslutte er den vanskeligste delen.

Hjelp til å slutte med narkotika

Gjør beslutningen om å slutte gjør narkotika. Den vanskeligste, men mest avgjørende skritt er å ta beslutningen på egen hånd. Narkotikabrukere aldri virkelig slutte før de foretar en fast beslutning. Når du har innsett at du vil få det bedre uten rusmidler i livet ditt, støtter avgjørelsen din ved å la alle få vite om endringen vil være å gjøre. Fortell familie, venner og viktigste personene du forbinder med mens du gjør narkotika. Vær klar for støtten noen vil tilby samt dårlig holdning noen vil sikkert gi. Holde seg sterk i din beslutning etter å ha snakket med alle.

Få profesjonell hjelp. Faren for at noen vellykket røykeslutt legemidler uten rehab eller noen form for hjelp er nesten lik null. Det kan være lurt å vurdere å sjekke deg inn i en drub rehabiliteringsklinikk. For å finne mer informasjon om en klinikk i nærheten av deg, kan du ringe Drug Rehab Hotline på (877) 801- 5475. I tillegg kan du delta på en lokal 12-trinns program hvor du vil delta på møter en gang i uken med andre som går gjennom det samme livet endres etter hvert som du. Ofte narkotika rådgivere kan være nyttig. De tilbyr deg en-mot-én gang med noen som kan bidra til å skape endringer i livet ditt som vil hjelpe deg å nå dine mål.

Endre ditt sosiale miljø. Nesten hver narkotika bruker forbinder med en gruppe venner som også gjør narkotika. Dette kan være bare venner som du har. Så hardt som det kan være, må du innse hvor farlig det er å din beslutning om å slutte å kontinuerlig å henge rundt folk som gjør narkotika. Aldri forvente deg selv som en rusmisbruker til å være sterk nok til å være i nærvær av narkotika. Hvis de er virkelige venner vil de forstå og støtte din beslutning, hvis de ikke har det dessverre nye venner kan være i orden.

Lag en oppfølgingssystem. Det er viktig å holde seg på banen selv etter du har fullført rehab eller rådgivning. Når du er rusmisbruker, er evnen til å bruke igjen alltid i systemet. Din vilje til å slutte å gjøre narkotika må ha et sterkere grep på deg enn narkotika gjør. Mange ganger rehabiliteringssentre tilbyr edru levende miljøer etter at du har lykkes å gå gjennom rehab. Sober levende boliger er i utgangspunktet en vanlig bomiljø med romkamerater bortsett fra med noen flere restriksjoner. Du kan leve livet ditt normalt, men du og de mennesker som lever med din lage en sjekk system for hverandre. Hvis edru levende ikke interesserer deg, kan du opprette en sjekk system med noen du stoler på. La dem hjelpe deg å lage regler og grenser. Tillate dem å stille spørsmål ved deg og kreve at du overholde reglene dere begge satt.

Overvåk tid. Holde opptatt med litt ned tid til å vakle vil øke sjansene dine for å bo edru. Arbeid en fast jobb og kanskje til og med bli med noen aktiviteter du liker. Gjør ting som gjør deg lykkelig som ikke forstyrre din edru levende. Hold endring i livet ditt ekte og gjør ingen unnskyldninger for deg selv.

Hvordan slutte å røyke med Quit Linje

Hvordan slutte å røyke med Quit Linje


Avslutt Line er et gratis nettsted som tilbyr ressurser og materialer for å hjelpe folk i å slutte å røyke. Det første trinnet i planen er å svare på spørsmål for å komme opp med en Quit Plan. Dette vil hjelpe deg å vurdere din nåværende situasjon og avhengighet nivå, sammen med å gi metoder for å takle abstinenssymptomer som du kan oppleve. Du vil bli pålagt å sette en dato for røykeslutt, og vil bli gått gjennom hele prosessen. Ekstra ressurser er tilgjengelige hvis du trenger dem.

Bruksanvisning

Åpne en nettleser og gå til Avslutt Linje nettsted (se Ressurser).

Klikk på "Min Quit Tools" øverst på siden, og velg "Jeg er klar til å slutte" fra menyen.

Klikk på "Lag en Quit Plan" og skriv inn ditt navn, alder og hvor lenge du har røykt i de aktuelle boksene. Klikk på pilen nederst på siden.

Fyll ut resten av sidene i Quit Plan, som inkluderer informasjon om din nåværende røykevaner, ting som utløser deg eller gir deg lyst til å røyke og mestringsstrategier du kommer til å bruke etter røykeslutt.

Skriv ut din Avslutt Plan og henge den et sted fremtredende, slik som kjøleskap.

Følg trinnene foreslått av Avslutt Linje for å slutte: plukke en dato du skal slutte, redusere røyking frem til denne datoen, fortelle alle om din plan slik at de kan være støttende, finne ut hva som får deg til å ønske å røyke, bli kvitt alle sigaretter, slik at du ikke er fristet, kjøpe masse tyggis og godteri og finne noen som er villig til å slutte med deg.

Vent til den planlagte avslutter dagen, så gi opp sigaretter helt. Avslutt Linje tyder på at du vaske alle klærne, trene regelmessig, drikke mye vann, unngå alkohol, unngå å utløse steder som barer og kvitte seg med ting som askebegre som minner deg om røyking.

Kontakt lokale ressurser hvis du trenger ekstra støtte. Disse finner du ved å gå inn på Local Resources siden av Avslutt Linje (se Ressurser) og velge ditt fylke fra rullegardinlisten.

Tips til å slutte å røyke sigaretter med et nikotinplaster

Millioner av amerikanere har et ønske om å slutte å røyke, men mange mangler viljestyrke. Dette er grunnen til at nikotin erstatning terapi produkter som nikotinplaster ble opprettet. Plasteret bistår de som ønsker å slutte ved å redusere sine krav og minimere sine abstinenssymptomer. Det er fortsatt noen skritt du kan ta mens du bruker patch som kan øke sjansene for å slutte for godt.

Hvordan rettelsen Works

Nikotinplaster fungerer ved gradvis å frigjøre nikotin i kroppen hele dagen. Det er et depotplaster, noe som betyr at nikotin er sluppet inn i ytterste laget av huden din og deretter beveger seg gjennom kroppen din. Selv om det er en effektiv metode for å slutte å røyke, betyr det ikke kurere instant cravings som noen andre nikotinerstatningsprodukter gjør.

Velg din styrke

Flekkene kommer i tre forskjellige doser: 21 mg, 14 mg og 7 mg. Dosen du begynne med, avhenger av hvor mange sigaretter du røyker daglig. Hvis du røyker mer enn 10, må du kjøpe 21 mg patch først og forbli på det i seks uker før du går ned til 14 mg patch. Hvis du røyker 10 eller mindre om dagen, vil du kjøpe 14mg patch først og forbli på det i fire uker før stepping ned til 7 mg.

Iført Patch

Du bør bruke plaster på samme tid hver dag; dette gjør det lettere for deg å huske når du trenger å endre det. De kan brukes i et tidsrom på 16 til 24 timer; men hvis du ikke føler noen cravings så snart du våkner opp, ta den av før sengetid - det kan føre til søvnløshet og rare drømmer.

Den kan brukes overalt på kroppen som er fri for hår, men overarmen er en favoritt valg for mange. Det er bedre å ha på lapp i et nytt sted hver dag i en uke for å unngå hudirritasjon eller utslett fra limet.

Å røyke eller ikke å røyke

FDA har plassert en advarsel på boksen for å slutte å røyke før du begynner å bruke plasteret, og ikke å røyke mens du har en på. Dette kan føre til uønskede bivirkninger som kvalme, svimmelhet og oppkast. Men Duke Center for Nikotin og røykeslutt gjennomført en studie hvor 50 prosent av deltakerne røykte for de første to uker for å bruke plasteret, og den andre halvparten ikke. Funnene viste at de som røykte mens iført lappen for to uker doblet sin suksessrate og slutte å røyke tidligere enn den andre gruppen, mens lider ingen syke bivirkninger. Deres påstand er at du setter din dato for røykeslutt i to uker etter bruker plasteret kan øke sjansene dine for å slutte med hell.

Kombiner med Behavioral Support

Plasteret hjelper med de fysiske bivirkningene led mens du prøver å slutte å røyke, men du fortsatt trenger å komme forbi den psykologiske effekten. Produsentene av plasteret anbefaler å kombinere behandling med atferds støtte for å øke sjansene for suksess. Det finnes en rekke nikotinplaster merkevarer, og de fleste tilbyr sin egen støttegruppe for de som har kjøpt deres produkt.

Hvordan å slutte å røyke med en Aid eller Cold Turkey

Røyking er en så kraftig avhengighet som slutte kan være vanskelig å gjøre, til tross for anti-røyke holdningskampanjer. Røyking er ekstremt vanedannende grunn av nikotin og andre kjemikalier som vanligvis er blandet med tobakk i sigaretter. For mange har slutte cold turkey vært den eneste metoden som har fungert. Andre har valgt å bruke slike røykeslutt hjelpemidler som nikotintyggegummi, plaster og selv smokeless sigaretter. Uansett hvilken metode du velger, er første skritt å gjøre beslutningen om å slutte og holde seg til det.

Bruksanvisning

•  Velg en startdato for å slutte. Når du har etablert dette, renske ditt boareal på alle elementer som minner deg om røyking. Når den dagen kommer, kaste ut alle sigaretter, askebegre og gjenstander som minner deg om røyking eller som har potensial til å utløse krav. La din familie, venner og kolleger vet at du har besluttet å slutte å røyke. Informer deg selv om hva du kan forvente den første dagen etter røykeslutt. De vanligste abstinenssymptomene er humørsvingninger, hodepine og endringer i søvnsyklus, samt depresjon og angst. De mest alvorlige abstinenssymptomer vanligvis oppleves i løpet av de første 48 timene etter å slutte.

Bestem deg for hvordan du vil slutte. Noen røykere er i stand til å slutte "cold turkey" uten hjelp. Men mange trenger støtte som kommer fra et opphør hjelpemiddel. Andre slutte i måneder eller år bare til tilbakefall, og deretter ty til en avslutning hjelpemiddel. Heldigvis finnes det mange alternativer tilgjengelige. Det er flere FDA godkjente medisiner for å bidra til å redusere nikotin suget og abstinenssymptomer. Noen av disse medikamentene er solgt med en resept og inneholder ikke nikotin. Nikotin erstatning terapi, men er solgt over disk på ditt lokale apotek.

Styr cravings. Hvis du bruker et opphør hjelpemiddel for eksempel et nikotinplaster eller tyggegummi, vil din cravings mest sannsynlig være mindre intense. Finne måter å takle dine abstinenssymptomer naturlig vil være avgjørende hvis du slutte cold turkey. For mange blir spising et fristed. Hold sunn snacks hendig. Stangselleri, baby gulrøtter og epler er gode alternativer. Når du føler trang til å røyke, minn deg selv på at cravings vare ikke mer enn 10 minutter. Dette vil bidra til å gi deg perspektiv. Hold en dagbok og overvåke utviklingen. Gjøre oppmerksom på dine krav og hvordan du håndterer dem. Også gjøre oppmerksom på de små helsemessige endringer som er merkbar selv etter en dag på å ikke røyke, for eksempel lysere øyne og hud, og en økning i pustekapasitet.

Hvis du bestemmer deg på nikotin erstatning terapi for å hjelpe dine opphør innsats, alternativene inkluderer nikotin tyggegummi, tabletter, nesespray, plaster og inhalatorer. Flere studier har vist disse nikotin erstatning terapi kan doble sjansene for å slutte med hell. Dette gjelder spesielt hvis du har prøvd å slutte "cold turkey", og var ikke i stand til. Nikotin erstatning terapi fungerer ved å gi kroppen din med en liten mengde nikotin om gangen for å redusere abstinenssymptomer.

For informasjon om røyk avvenning uten nikotin, snakk med legen din. Visse antidepressiva, inkludert Bupropion og Varenicline, er godkjent av FDA, og har vært svært vellykket i å hjelpe folk som prøver å slutte å røyke. Den viktigste effekten av denne medisinen er å redusere abstinenssymptomene og cravings, mye som nikotin opphør terapier.

holde fokus på målet ditt å være røykfritt. I løpet av den første måneden, unngå steder der du vil trolig bli utsatt for sigaretter. Hold fordelene ved å slutte å røyke i bakhodet hele tiden. Du kommer til å legge friske år til livet ditt; din luftkapasitet vil komme; og du vil ha mer energi, glødende hud og en god del mer penger i lomma.

Tips og advarsler

  • Selv om røykeslutt hjelpemidler tilbyr fordelen av å hjelpe deg sparke en dødelig vane til fortauskant, de også kan ha flere bivirkninger. Noen ganger kan disse bivirkningene være alvorlige. Løse eventuelle bekymringer med legen din slik at du vet hva du kan forvente. Også snakke med legen din før du kombinere cessation terapi med antidepressiva eller andre reseptbelagte legemidler.

Hvordan å slutte å røyke med en Aid Vs. Uten en Aid

Å gjøre en forpliktelse til å slutte å røyke er en sunn og klok beslutning. Røyking er direkte relatert til mange sykdommer, og det er en dyr vane. Når du endelig ta beslutningen om å slutte, kan du bestemme deg for å slutte med bruk av et hjelpemiddel som en patch, tyggegummi eller medisinering. Eller du kan velge å gjøre det alene uten et hjelpemiddel for å hjelpe deg i prosessen.

Bruksanvisning

Hvordan å slutte å røyke

•  Bestem deg for å slutte først og fremst før du bestemmer deg for om du skal bruke et hjelpemiddel. Ifølge Dr. Celia Jaffe Winchell av US Food and Drug Administration, må røykerne først forplikte seg til å slutte og deretter bestemme seg for et kurs av handlingen. Dette kan inkludere å bruke noen av røykeslutt hjelpemidler eller bare slutte cold turkey.

Vurdere alternativene når du gjør beslutningen om å slutte å røyke. Ifølge WebMD, ved hjelp røyke-avvenning er dobbelt så effektiv enn ikke bruker noen form for hjelp av folk som prøver å slutte. De røykeslutt hjelpemidler som er på markedet inkluderer stoffer som Chantix og Zyban og nikotinplaster, inhalatorer og tannkjøtt.

Forskning bivirkninger av medisiner før du forplikte seg til å bruke en til å hjelpe deg å slutte å røyke. For eksempel kan medikamentet Chantix har alvorlige psykologiske bieffekter. Pfizer, skaperen av medisinen, utstedt en advarsel til pasienter om stoffets bivirkninger som nå er lagt ut på medisinering emballasje. Disse bivirkningene inkluderer depresjon, selvmordstanker, uro og andre atferdsendringer.

Finn ut om det finnes alternative muligheter så langt som hjelpemidler gå. Noen mennesker kan ikke være ivrig på å bruke en nikotin erstatning eller tar et rusmiddel. Imidlertid kan alternativer som akupunktur eller hypnose hjelpe dem i den avslutte prosessen. Ifølge WebMD, foruten medisiner, behandlinger for nikotin tilbaketrekking omfatter rådgivning, støttegrupper, øvelser og et sunt kosthold.

Avslutte cold turkey har en høy suksess rating, ifølge WhyQuit.com, en anti-røyke nettside. Noen røykere som gir opp vane på egen hånd kan lykkes forbli røykfritt; og deres sjanser for å lykkes øke dersom de innlemme atferdsendringer eller er i stand til å få løpende støtte. Hvis du gjør beslutningen om å slutte cold-turkey, være tålmodig med deg selv, spise et næringsrikt kosthold, får rikelig med mosjon og prøve å redusere røyking triggere. Triggere kan omfatte steder du pleide å røyke, folk du pleide å røyke rundt eller med, eller følelser du opplevde som kan ha forårsaket at du ønsker å lyse opp. Å gjøre endringer for å unngå disse triggerne kan øke din sjanse for suksess.

Hvordan hjelpe barn Dealing med tapet av en forelder

Dealing med tapet av en forelder kan være ødeleggende i alle aldre. For et barn, er tap av en forelder ekstremt traumatisk blandet med følelser av ekstrem skyldfølelse: den forstand at de blir hardt straffet for noe forferdelig som de har gjort. Følelsen av traumer er også blandet med en sterk følelse av frykt: det er en terror som det samme kunne skje med den gjenlevende forelder. Dermed er det en god del av at det haster å hjelpe barnet arbeide gjennom disse følelsene adekvat og i sitt eget tempo.

Hvordan hjelpe barn Dealing med tapet av en forelder

•  Utpeke en tid hvor du og barna kan sitte i et privat rom med døren lukket og diskutere sine følelser om døden av den overordnede. Tillate fri flyt av følelser og ord uansett hvor stygg, eller trist, eller gale de kan høres. Validere barnas følelser og forventer at du eller barna kan begynne å gråte. Det er greit hvis barna se deg gråte. Se deg gråte gir dem tillatelse til å gråte, og dermed arbeide gjennom sin sorg.

Sett av tid til å male. Gjør det klart for barna at de kan male hva de føler eller tenker. Maling eller tegning kan ofte uttrykke følelser at barn opplever at de ikke har ord for. Snakk forsiktig med barna om deres tegninger og prøve å se om de får satt ord på sine følelser.

Sett av tid til godbiter. Dette er en uhyggelig tid for barna så prøv å gjøre sine dager lysere, med noe å se frem til, eller være begeistret. Filmer, iskrem, nye leker, spesielle restauranter og helgeturer kan gjøre perioden synes mindre dystert. Hva de prøver å takle er så vanskelig, de fortsatt trenger å være klar over at livet er fortsatt fylt med gode ting.

Hint

  • Det er mulig at noen barn kan slutte å spise, har problemer med å sove, eller synke ned i en dyp depresjon. Alltid være klar til å søke profesjonell hjelp.
  • Vær klar over det faktum at noen barn kan synes å regress i alder eller bli mer klengete. Ikke refse oppførselen men diskutere barnas følelse med dem. Det bør reversere denne regresjon

Hvordan slutte å være en Junk Food Junkie

Hvordan slutte å være en Junk Food Junkie


Alle vet at det å spise junk food er usunn. Men hvis du er en junk food junkie, vil du noen ganger ende opp grotting i til avhengighet selv når du vet at du ikke burde. Slutte å spise junk food og sette junk food junkie dager bak deg ved å se kosthold og lære å kreve sunnere matvarer.

Hvordan slutte å være en Junk Food Junkie

•  Spør deg selv om du er trøtt neste gang du plukker opp det bar av sjokolade. Noen junk food junkies slå til junk food på grunn av mangel på søvn eller stress. Sett at sjokolade bar ned igjen og fylle opp et glass med musserende vann og sitronsaft for å slutte å spise junk food. Dette vil perk deg opp.

Finn ut om du spiser junk food for komfort. Mange junk food junkies slå til junk food fordi de føler enten skyldig eller de er deprimerte. I stedet for stuffing ansiktet med iskrem, snakk med noen du stoler på om hva som plager deg.

Mosjon og holde opptatt, snarere enn å gå gjennom at cookie jar. Flere mennesker spiser junk food på grunn av kjedsomhet. Så, for å slutte å spise junk food, ta en tur utenfor, møte opp med venner, kjøre rundt nabolaget, ren, eller gjøre noe som du liker å gjøre. På denne måten, junk food vil ikke friste deg.

Finn sunne alternativer som har samme søte smaken eller knase du elsker. Mange junk food junkies som junk food på grunn av smak eller tekstur. Hvis du elsker chips, kjøpe det bakt snarere enn stekt, slik at du kan slutte å spise junk food.

Hold regelmessige måltider og ikke hoppe over frokosten, slik at du kan slutte å spise junk food. Når du har en junk food trang, bare ta ut vannflasken og har et par slurker.

utfordre andre til et spill hvor, hvem kan gå opp til 7 dager uten å synke sammen under deres junk food avhengighet, han / hun vil bli belønnet med $ 20 eller så. Du kan også bruke andre belønninger for junk food utfordring, som en film billett eller en tur til en turistattraksjon.

Lag en liste over dagligvare elementene du trenger før du går til butikken. Deretter, mens inne i butikken, bruke alternative ruter til elementene på listen din, slik at du ikke finner deg selv passerer fristende hyller fylt med chips. Planen er å slutte å spise junk food, ikke falle inn i junk food fristelse.

Lær å lage deilige og sunne måltider hjemme for å se på junk food helse. På denne måten vil du være mer fornøyd med smaken av matlaging enn smaken av junk food. Spør slektninger eller venner til matlaging oppskrifter, se opp oppskrifter på nettet, kjøpe kokebøker, eller ta matlagingskurs.

I stedet for å eliminere junk food helt, begrense hvor mye du spiser. Hvis du blir kvitt all junk food i kostholdet ditt, vil du føle fratatt senere. Dette kan føre til en besettende behov for å ha junk food. Unn deg selv med en candy bar eller bolle med iskrem en gang i uken eller en gang i måneden.

Hint

  • Å kunne slutte å spise junk food tar tid og tålmodighet. Så, ikke rush gjennom prosessen!

Hvordan slutte å ta Advair

Hvordan slutte å ta Advair


Advair er en steriod medisinering administreres gjennom en fjærbelastet inhalator å lette pusteproblemer. Stoppe bruk av Advair krever en konsultasjon med legen som foreskrevet medisiner og spesifikk styrke. En lege kan forskrive en annen form for behandling eller en annen steroid inhalator. Det er viktig å vurdere dine muligheter med en lege før du stopper noen foreskrevne medisiner mot astma.

Bruksanvisning

•  Forstå din dose for å kunne slutte å ta en reseptbelagte medisiner. Advair er en lunge medisiner som inneholder steroider, og det er foreskrevet i tre styrker: 100/50, 250/50 og 500/50. Jo høyere tall, jo høyere dose (og, sannsynligvis, jo mer alvorlig tilstanden din).

Ring legen din. Nevn din resept styrke, som metode for vellykket avslutning av kurset av Advair kan stole på at informasjonen.

Ha en backup plan. Med lungesykdommer som astma og emfysem (som Advair behandler), svarer en kropp til å triggere (som støv og pollen, kjæledyr lukt og røyk). Mangel på eksponering for disse triggere kan få deg til å føle deg bedre, men den følelsen kan være midlertidig hvis din sykdom er bare i remisjon. Som en forholdsregel, må du ha en backup plan. Be legen om å forskrive en annen medisin, for eksempel en redning inhalator å bruke kun når du trenger det.

avvenne deg fra dosering. Den høyeste dosen av Advair (500/50) kan kreve å ta en mindre dose for en periode som angitt av legen, men det er trolig akseptabelt å bare slutte å ta de mindre 250/50 og 100/50 doser. Snakk med legen din, uansett.

Tips og advarsler

  • Snakk med legen din før du stopper noen behandlinger.

Reseptbelagte medisiner for å slutte å røyke

Ifølge American Lung Association, er sykdommer relatert til røyking direkte knyttet til mer enn 400.000 dødsfall i USA hvert år. Med negative helseeffekter og kostnadene ved å opprettholde en vane, kan du bli vurderer å slutte. Hvis ja, må du huske på at du ikke er alene. Verve støtte fra familie og venner og snakke med legen din om dine muligheter. Din lokale apotek selger over-the-counter nikotin tannkjøtt og patcher, men det kan være lurt å vurdere en reseptbelagte medisiner for å hjelpe deg å slutte å røyke. Hvis så, har du flere alternativer å velge mellom.

Nicotrol nesespray

Nicotrol NS er en nikotin løsning gitt som nesespray. Brukes sammen med atferdsterapi, har Nicotrol NS vist seg å lette abstinenssymptomer og øke sjansene for langsiktig suksess i å slutte å røyke. Sprayen er ment å bli brukt i opp til tre måneder.
Som de fleste medisiner, har Nicotrol NS både fordeler og ulemper. På den positive siden, det gir målte doser av nikotin til kroppen din for å redusere abstinenssymptomer, reduserer trangen til å røyke, og tilbyr en enkel å bruke nesespray.
På den ned siden, kan det være vanedannende, inneholder nikotin (som er både vanedannende og giftig), bør bare brukes når du har sluttet å røyke helt, irriterer nesegangene, kan forverre eksisterende helsemessige forhold (inkludert hjerte-og karsykdommer, nedsatt eller leversykdom, magesår og endokrine lidelser) og kunne samhandle med andre medisiner.

Nicotrol inhalator

Den Nicotrol inhalator er en annen resept alternativ som inneholder målte doser av nikotin levert gjennom en inhalator og absorberes gjennom huden, membraner og luftveier. Det er beregnet for bruk ved maksimale doser i opp til tre måneder, med ytterligere tre måneder tilbrakte gradvis avvenning av medisinering.
Fordelene: Medisinen er enkel å bruke, som pasienter inhalerer målte doser av nikotin, og det reduserer trangen til å røyke sammen med andre abstinenssymptomer.
Ulempene: Den Nicotrol inhalator bør brukes som en del av en total atferdsterapi program, inneholder nikotin og kan være vanedannende, kan irritere munn eller svelg, kan forverre eksisterende helsemessige forhold (igjen, blant annet hjerte- og karsykdommer, nedsatt nyre- eller leversykdom, magesår og endokrine lidelser) og kunne samhandle negativt med andre medisiner.

Zyban

Zyban er en ikke-nikotin medisiner indisert for bruk ved røykeavvenning. Den aktive ingrediensen (bupropion hydroklorid) er den samme som i Wellbutrin (antidepressiva) og virker i hjernen for å hjelpe deg å slutte å røyke. Gitt som en oral medisin i 150 mg doser og tatt som en del av et omfattende cessation program, har Zyban hadde klinisk suksess i å hjelpe folk slutte å røyke og redusere symptomer på nikotin tilbaketrekning.
Dens fordeler inkluderer det faktum at det er en lett-å-ta muntlig medisiner som ikke inneholder nikotin.
Sine ulemper: Zyban tar omtrent en uke for medisiner for å oppnå terapeutisk nivå; kunne samhandle med andre alkohol og andre stoffer; og bør ikke brukes av pasienter som har hatt --- eller i dag har --- en spiseforstyrrelse, kramper, epilepsi eller annen alvorlig medisinsk tilstand.

Chantix

Chantix er en annen ikke-nikotin medisiner utviklet for å målrette nikotin reseptorer i hjernen din til å blokkere nikotin fra å nå dem, og samtidig redusere mengden av dopamin frigjøres fra hjernen. Kliniske studier har vist at Chantix er omtrent 14 prosent mer effektivt enn Zyban.
På pluss-siden, er Chantix del av en samlet støtte pakken med atferd støtte uten ekstra kostnad, er en lett-å-bruke oral medisin, inneholder ikke nikotin, og har vist seg å redusere cravings og abstinenssymptomer.
På minussiden, tar Chantix ca en uke å nå terapeutisk nivå, utgjør en viss risiko for allergisk reaksjon, kunne samhandle med alkohol og andre stoffer, teller bivirkninger --- inkludert kvalme, søvnløshet, oppkast eller gass --- blant sine ekskursjoner og bør ikke tas av pasienter som har hatt en spiseforstyrrelse, kramper, epilepsi eller annen alvorlig medisinsk tilstand.

Advarsler

I juli 2009 det amerikanske Food and Drug Administration annonsert nye forskrifter som krever produsentene av Chantix og Zyban for å plassere advarsler på sine produkter som varsle pasienter om mulige psykiske helse bivirkninger. Begge medisiner har vært knyttet til økt tanker om selvmord, atferdsendringer, aggresjon og depresjon hos noen pasienter.
Videre konsultere legen din dersom du er gravid eller ammende før du begynner på disse eller noen medisiner som hver kan utgjøre en risiko for fosteret eller barnet.
Sørg for å fortelle legen din om alle medisinske forhold som du har og alle medisiner som du tar (inkludert over-the-counter produkter, urte kosttilskudd og vitaminer) for å unngå muligheten for alvorlige bivirkninger.

Fordelene ved å slutte sigaretter

Sigaretter er et av verdens mest destruktive krefter, og tusener ble drept årlig i USA alene gjennom tilknyttede sykdommer. Mens røyking har ingen helsemessige fordeler, slutte å røyke har en rekke fordeler, som spenner fra helse til økonomisk og begynner det øyeblikket du røyker din siste sigarett.

De første 48 timene

Innen 20 minutter etter å røyke en sigarett, starter en persons blodtrykk å normal fra sine røykfrie nivå. Etter bare 12 timer med ikke å røyke, senket blodoksygennivået ved de kjemiske-Laden røyk tilbake til det normale, og de tidligere økt karbon-monoksid nivåer avta. Bare 48 timer etter opphør røyking, til nerveendene at røyken skadet starter helbrede og vokse på nytt. Sløvet sanser av smak og lukt også begynne å gå tilbake på dette tidspunktet.

De to første ukene

I løpet av de første to ukene av avslutte sigaretter, er mange endringer som allerede skjer i kroppen. Blir lettere å puste og lungekapasiteten begynner å øke. En person vil teste negativt med hensyn på tilstedeværelsen av nikotin fra den tredje dag av ikke røyke, og mot slutten av de første to ukene, tennene og tannkjøttet begynne å gå tilbake til full helse som blodsirkulasjonen i munnen stabiliseres.

To uker til tre måneder

Noen langtrekkende endringer i kroppen begynner å inntreffe i løpet av denne tidsperioden. Hjernereseptorer begynne å fungere i samme takt som de i folk som er røykfritt innen tre uker cessation.During denne perioden, begynner risikoen for hjerteinfarkt å avta. Lunge funksjon fortsetter å øke, og sirkulasjonen begynner å komme for alvor. Den kroniske "røykhoste" skal også begynne å forsvinne i løpet av denne perioden.

Det første året

Flimmerhårene som dekker innsiden av lungene har regrown av denne tiden, kutte ned på luftveisinfeksjoner. Hvis en person ble tidligere opplever kortpustethet på grunn av røyking, dette bør også ha sunket etter dette tidspunktet. Mens ikke så bra som hos en ikke-røyker, er en utvinne røyker risiko for koronar sykdom halvert innen utgangen av det første året.

De neste 15 årene

I årene etter seponering, fordelene ved å avslutte sigaretter ta form av ekte langsiktig utvinning. Innen fem år etter opphør røyking, utvinne røykerne er uten høyere risiko for hjerneslag enn folk som ikke røyker. Etter 10 år, er risikoen for å utvikle lungekreft halvert, og risikoen for alle andre røykerelaterte kreftformer er redusert. I år 15, er risikoen for hjertesykdom hos noen som har lykkes slutte å røyke den samme som for en ikke-røyker.

Andre fordeler

Mange andre fordeler ved å slutte sigaretter er ikke direkte relatert til fysisk heia. Å kunne slutte midler som tidligere røykere ikke lenger trenger å planlegge sine liv rundt hvordan og når de vil være i stand til å ha sitt neste sigaretter. De trenger ikke lenger å stå ute i kulden på vinteren for å få en rask røyk bryte inn på jobben, er folks førsteinntrykk av dem ikke alltid overveldende lukten av røyk som følger dem gjennom hele dagen, og de ikke lenger trenger å forklare hvorfor de røyker når de vet at røyking er dårlig til sine små barn. Sigaretter er også kostbare, og de som er i stand lykkes å slutte er i stand til å sette sparepengene sine mot ferier, treningsutstyr, TV og andre ønskede elementer for å belønne seg selv for å ha styrke til å sparke avhengighet.

Hva er fordelene med røyking blir utestengt?

Hva er fordelene med røyking blir utestengt?


Food and Agriculture Organization of the United Nations spår "Antall røykere er ventet å vokse fra 1,1 milliarder i 1998 til rundt 1,3 milliarder kroner i 2010." Det betyr at mer enn 1 milliard røykere påvirke helsen din, dine barns helse og miljø. Forbyr røyking kan virke alvorlig, men det ville gi flere fordeler.

Bedre Helse

EPA anslår at minst 3000 røykere dør hvert år av lungekreft som følge av passiv røyking. Barn som utsettes for passiv røyking har en større risiko for å utvikle astma, lavere luftveisinfeksjoner, mellomøret infeksjoner, og Sudden Infant Death Syndrome. Gravide kvinner som utsettes for passiv røyking har en økt sjanse for å levere lav fødselsvekt babyer. The American Cancer Society anslår at årlig 46.000 røykere som lever med røykere dør av hjertesykdom.

Hvis røyking ble forbudt, kan tusenvis av liv reddes, individuelle helsekostnader kan bli redusert, og røyk-indusert sykdommer ville bli dempet.

Reduserte Branner

Sigaretter fortsetter å brenne, selv når det ikke røykes. Ifølge US Brann Administration, er nesten 1000 røykere og røykere i året drept i hjemmet branner forårsaket av sigaretter og andre røykesaker. Forrest branner har blitt startet av forlatte sigaretter, og det finnes en rekke andre branner som kanskje ikke har resultert i tap, men ble forårsaket av sigaretter. Folk flick sine rumper ut bilvinduene. Disse kan rulle inn i det tørre gresset og starte en brann. Sigaretter fortsatt tent, men avsatt i askebegere kan også starte branner.

Tusenvis av boliger ville bli frelst hvert år hvis røyking ble forbudt. Branner som ødelegger miljøet ville bli redusert, sparer ikke bare landet, men dyr som lever der. Strukturer som har unødvendig gått opp i flammer på grunn av en tent sigarett ville fortsatt bli stående, og pengene brukes til å reparere, erstatte, plante og rydde opp fra disse brannene kunne brukes andre steder.

Renere miljø

Røyking skader miljøet. Trærne er ødelagt for å lage pappemballasjen, røyken forurenser luften og brukte sigarettsneiper søppel fortau og gater. Tomme sigarettpakker med cellofan wrappers er ikke-nedbrytbare, som er sigarettsneiper, og røyken flekker slutt ting, som vegger, stoff og møbler.

Ingen flere røyking ville bety mindre luftforurensning og flere trær. Butikkeiere kunne slutte å feie forlatte sigarettsneiper og wrappers av sine fortau. Deponier ville ikke være beheftet med alle de ikke-nedbrytbare søppel sigaretter skape.

Kan en arbeidsgiver Slutt helseforsikring fordeler for sine ansatte?

Mens mange arbeidsgivere gir sine ansatte med helseforsikring, er det en fordel, ikke en rettighet. I de fleste tilfeller er det lovlig for arbeidsgiver til å slutte å tilby forsikring til deg og dine medarbeidere eller til selskapets pensjonister eller for å redusere fordelene tilgjengelig. Under den føderale helsevesenet reform bill, derimot, vil mange arbeidsgivere møte bøter hvis de ikke gir ansatte med forsikring.

Helseforsikring

Med mindre det er en kontrakt eller arbeidskraft avtale som forplikter arbeidsgiver til å betale for din forsikring, det er valgfritt. Selskapene står fritt til ikke å gi en helseplan, eller å begrense det til, si, bare ledere. Arbeidsgiveren din kan også kutte fordeler, bytte til en billigere plan eller belaste deg mer. Statlige loven kan mandat at selskaper som tilbyr forsikring gi spesifikke fordeler. Minnesota, for eksempel, krever de fleste arbeidsgiver-basert planer om å dekke svangerskapskontroll, diabetes, legevakt og psykisk helse.

COBRA

Under visse omstendigheter kan et selskap kutte fordeler til den enkelte ansatte. For eksempel, hvis du begynner å arbeide mindre enn 30 timer i uken, kan din arbeidsgiver kunne slutte å betale for dekningen, selv om du jobber deltid på grunn av en jobb-relaterte skader. I de fleste slike tilfeller, men du kan dra nytte av de føderale COBRA regler som lar deg holde forsikring for 18 måneder. Du må betale både arbeidstakers og arbeidsgivers del av premien i henhold COBRA, derimot, som vil gjøre dekning dyrt.

HIPAA

1996 helseforsikring bærbarhet og Accountability Act (HIPAA) legger ytterligere begrensninger på hvordan arbeidsgivere administrere helseforsikring fordeler. HIPAA krever ikke at arbeidsgivere gir helseforsikring, og heller ikke det krever at arbeidsgiver planer gi spesifikke fordeler. Men det hindrer dem fra eksklusive, slippe eller diskriminerende mot deg, basert på tidligere krav eller tidligere medisinsk historie. Hvis du har hatt behandling for en tidligere medisinsk tilstand i seks måneder før du er ansatt, men gjør HIPAA selskapet å innføre en venteperiode før dekker pre-eksisterende tilstand.

Reform

2010 Patient Protection og Affordable Care Act vil endre alternativer arbeidsgiver starter i 2014, når de nye reglene trer i kraft. Arbeidsgivere med mer enn 50 ansatte som ikke tilbyr arbeidere dekning vil betale en årlig $ 2,000 fint hvis de har mer enn 30 uforsikrede arbeidstakere som arbeider 30 timer i uken eller mer. Boten er per individ. Dersom selskapet har 33 ansatte, lønner det seg $ 6000 i året, eller $ 2000 for hver arbeidstaker utover 30.

Hvordan arbeide med Opposisjonell Defiance

Ha kompetanse til å hjelpe ett verk med Opposisjonell Defiance kan gjøre forskjellen mellom ting som kjører jevnt og fullstendig kaos. Å kunne arbeide med Opposisjonell Defiance innebærer nøye planlegging fremover og en bevissthet om hva symptomene på tilstanden er. Personer som har denne tilstanden har en tendens til å være eksplosiv og føler at de er aldri feil eller skylden for noe. Hvis du finner deg selv i en situasjon hvor du trenger å jobbe med noen som er Opposisjonell-Defiant, er det et par ting du kan gjøre for å hjelpe ting kjøre jevnt.

Bruksanvisning

Ros person for noen positiv atferd. Når du prise ham, la ham vite nøyaktig hva han har gjort det bra. For eksempel "Jeg liker hvordan du roet ned raskt da jeg spurte deg."

Lag klare regler og konsekvenser på et tidspunkt da det ikke er noen konflikt. Sette regler og konsekvenser skriftlig. Involver personen i å gjøre dem slik at de kan ha noen eierskap.

Vis den personen du bryr deg om ham. Ta deg tid til å finne ut hva hans interesser er. På slutten av dagen, spør ham hvordan hans dag var. Personer med denne lidelsen noen ganger føler andre ikke bryr seg om dem. Viser du gjør er en måte å jobbe med dem.

Begrense alle TV og videospill til en til to timer per dag. Siden folk som er Opposisjonell-Defiant pleier å være eksplosiv, kan mye eksponering til dataspill og TV forbedre det.

Endre emnet hvis du mistenker at diskusjonen kommer til å ende i en krangel. Hvis et argument følger, gi personen to valg: Fortell ham at han kan endre faget og slutte å klage eller forlate rommet og gå et annet sted å klage. Dreven krangling er et symptom på Opposisjonell Defiance, så unngå enhver samtale som kan vise til et argument vil gagne dem.

Hvordan å slutte å røyke uten å kjøpe noe

Røykeslutt er en utfordrende oppgave. Det kommer til å ta viljestyrke og god utholdenhet. Ifølge American Cancer Society, er nikotin like vanedannende som kokain eller heroin. Men å slutte å røyke er mulig med noen enkle anbefalinger som kan følges uten å kjøpe noe.

Bruksanvisning

Gjør beslutningen om å slutte å røyke for godt og plukke den datoen du har tenkt å slutte. Markere datoen på kalenderen som en påminnelse om det løftet du gjort for å forbedre helsen.

Fortell din familie og nære venner om dine intensjoner om å slutte å røyke. La dem vite din dato for røykeslutt og be om deres støtte. Ikke glem å fortelle dine medarbeidere. De tilbringer mesteparten av hverdager med dere, slik at de vil være et viktig støttegruppen og nettverk.

Bli med i en støttegruppe. Å kunne snakke med folk du ikke kjenner kan frigjøre deg til å uttrykke dine følelser, som kan være nyttig.

Kom deg ut og kom i gang. Trening kan slippe stress og roe ned nervene. Hver gang du tenker på å røyke, ta en tur. Trangen vil passere, og du vil bidra til å forebygge vektøkning forbundet med å slutte å røyke.

Praksis dyp pusting. Hver gang du puster inn forestille deg selv puste inn frisk luft i stedet for sigarett giftstoffer. Dype pusteøvelser bidra til å redusere stress og trangen til å røyke.

Hvordan starte en samtale med barn om Røyking

Hvordan starte en samtale med barn om Røyking


Ta deg tid til å snakke med barna om farene ved røyking. Starte samtalen kan være den vanskeligste delen, men det kan ha en verdig utfall. Røyking fører til mange helseproblemer, inkludert plager av hjertet, lungene, halsen og munnen. Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, mer enn 400.000 mennesker dør av røykerelaterte sykdommer hvert år i USA. En stor andel av voksne røykere startet da de var unge. Begynn diskusjonen med barn så tidlig som fem år og fortsette å snakke med dem om det gjennom videregående skole.

Hvordan starte en samtale med barn om Røyking

Velg et passende tidspunkt når barnet ikke er opptatt av andre aktiviteter. Starte diskusjonen når du ser en annen person røyking, lukte sigarettrøyk eller se en røykfri tegn.

Spør hva barnet vet om røyking og hva han mener om det. Bruk denne muligheten til å fjerne eventuelle krav som røyking ser kult, det føles opprørsk eller det vil hjelpe dem ned i vekt.

•  Informer barnet av de skadelige effektene av å røyke sigaretter. Relatere bivirkninger til ting de forstår. For eksempel, hvis barnet er interessert i sport, diskutere hvordan røyke sigaretter gjør det vanskelig å puste, og ville svekke deres atletiske evner. Dersom barnet er mer interessert i et estetisk synspunkt, snakke om hvordan sigaretter forårsaker dårlig ånde, gule tenner, gråaktig hud tone og farget fingre og negler.

Del din syn på røyking. Forklar barnet hvorfor du gjør eller ikke røyke og informere dem om at du ikke vil ha dem til å røyke. Hvis du er en røyker, diskutere slutte med barnet ditt.

Hvordan å slutte å ta Imdur

Hvordan å slutte å ta Imdur


En grunn til å slutte med et medikament som vil være i sidevirkninger. Den mest vanlige og vedvarende bivirkning av Imdur er en hodepine. Mens de fleste pasientene kontrollere hodepine med en over-the-counter smertestillende, kan hyppigheten eller alvorlighetsgraden av hodepine hindre dine daglige aktiviteter og påvirke din livskvalitet. Den andre grunnen til å slutte å ta en medisin kan være dens manglende evne til å kontrollere tilstanden til dine godtgjørelser. Leger fore Imdur for behandling av angina, som er alvorlige brystsmerter forårsaket av forsnevring av arteriene. Selv mens du tar Imdur, kan du fortsatt oppleve anfall av angina med det samme, større eller utilfredsstillende frekvens, spørre et ønske om å slutte å ta Imdur.

Hvordan å slutte å ta Imdur

•  Gjør en avtale med legen din. Ikke slutt å ta Imdur uten legens godkjennelse, selv om du tror medisinen er ineffektiv. Hvis du tar daglige doser av Imdur, økningen av anginaanfall eller mangel på forbedring i din tilstand, kan tyde på en forverring av tilstanden din i motsetning til medisin å være ineffektiv.

Vær forberedt på å fortsette å ta Imdur i større doser. Legen din kan bestemme at Imdur er fortsatt et levedyktig alternativ for din tilstand. Imdur kommer i tygge og sublingual skjemaer som skal tas når et angrep skjer, samt daglig, tids utgitt doser. Legen din kan bestemme at dosen ikke er tilstrekkelig for å kontrollere tilstanden din. Hvis du allerede tar daglige doser av Imdur, kan han ønsker å foretygge eller sublingvaltabletter å kontrollere banebrytende episoder.

Beskriv eventuelle ubehagelige bivirkninger til legen din og be om alternativer. Hvis du ønsker å slutte å ta Imdur på grunn av bivirkninger, være forberedt på å gi en detaljert redegjørelse for hvordan bivirkninger påvirker ditt daglige liv og hvilke skritt du har tatt for å kontrollere dem. Du Legen vil være mer villig til å forskrive et annet legemiddel hvis du kan forklare hvorfor du ikke lenger ønsker å ta Imdur.

Beskriv eventuelle ubehagelige bivirkninger til legen din og be om alternativer. Hvis du ønsker å slutte å ta Imdur på grunn av bivirkninger, være forberedt på å gi en detaljert redegjørelse for hvordan bivirkninger påvirker ditt daglige liv og hvilke skritt du har tatt for å kontrollere dem. Du Legen vil være mer villig til å forskrive en annen medisiner hvis du kan forklare hvorfor du ikke lenger ønsker å ta Imdur.

Reduser stress og fysisk aktivitet før du vet hvordan ditt hjerte vil reagere på nye medisiner. Fortsett å se på kosthold og trening, men unngå overanstrengelse eller nye situasjoner. Vanligvis bør du tillate deg selv en til to uker på en ny medisin, men spør legen din om den nye medisinen har en bestemt tidsplan for justering.

Hvor lang tid tar det å slutte å røyke?

Hvorfor slutte å røyke er vanskelig

Det er ingen side-stepping det faktum at å slutte å røyke kan være en lang og krevende prosess. Ikke bare røykere har å rehabilitere sine vanedannende trang til å røyke, men de må også vente lenge nok for deres hjerner til å endre, på grunn av de kjemiske endringene brakt videre av nikotinavhengighet. Et annet faktum er at det er ingen fast tidslinje for hvor lang tid det tar en person til å slutte å røyke. Noen røykere synes det er relativt lett å slutte "cold turkey", mens det tar andre år - enda flere tiår - å gi avkall på det siste sigarett. Røykeslutt er subjektive fordi røyking produserer biokjemiske, mentale og følelsesmessige endringer som varierer i intensitet for hver røyker.

Nikotin Oppfordrer

Langt, er den vanskeligste delen av å røyke kue den fysiske trang til å røyke en sigarett. Suget er all grunn til nikotin reseptorer i hjernen, som først utviklet da du begynte å røyke. Bokstavelig talt, nerve reseptorer ønsker en sigarett for å sikre deres overlevelse. Dette craving manifesterer så sterkt, og er grunnen til at så mange bruker nikotinplaster som en krykke for å slutte å røyke. Som et resultat av dette suget alene, det tar gjennomsnittlig person i minst 3 måneder for å slutte, særlig hvis de bruker et nikotinplaster eller et annet hjelpemiddel.

Breaking the Habit

Mange røykere synes det er like vanskelig å gi slipp på sine personlige og sosiale røykevaner. For eksempel, mange røykere røyker på en bar når de er ute med vennene sine, og hvis de prøver å slutte, vil de finne det svært vanskelig å motstå å røyke på grunn av deres inngrodd vane å røyke i disse miljøene (spesielt der mange andre mennesker er ofte røyking). Bor borte fra disse miljøene, og selv begrense kontakt med folk som røyker, kan ofte redusere tiden det tar for en røyker å slutte med halvparten. Som nevnt før, slutte å røyke varierer fra person til person, men det kan være et spørsmål om uker for en person til å slutte, så lenge de identifisere "triggere" som får dem til å røyke, og unngå dem.

Hvordan å slutte å røyke og fordelene

Hvordan å slutte å røyke og fordelene


Røykeslutt kan være det vanskeligste du noen gang bestemmer deg for å gjøre - og det mest gunstig. Mens det tar de fleste røykere flere forsøk på å endelig slutte for godt, deres innsats er ikke forgjeves. Avslutte reduserer enormt risikoen for mange typer kreft: lunge, hals, munn, spiserør, blære, livmorhals, nyre og mage. Det senker også risikoen for hjerteinfarkt, slag, lungesykdommer, blindhet og blodpropp i bena. I gjennomsnitt er et perspektiv på røykerne forkortet med 13,2 år for menn og 14,5 for kvinner.

Hvordan å slutte å røyke og fordelene

•  Undersøk ditt liv og kommende forpliktelser. Timing er alt. Ikke for å prøve å slutte å røyke i løpet av en stressende periode av livet ditt, som det vil nesten garantere svikt. Plukk en tid når du ikke opplever mye stress, jobb eller usikkerhet.

•  Plukk opp telefonen. Hver stat har en gratis telefontjeneste kjent som en "Røyketelefonen" for å hjelpe folk sparke en vane. Røykere som bruker Røyketelefonen er to ganger så stor sjanse for å lykkes sparke en vane enn de som ikke gjør det. Ved å bruke en Røyketelefonen kan du få rådgiving, metoder for å slutte, tips, brosjyrer og en liste over vanlige feil.

Tygg på en tannpirker. De fleste røykere røyker ut av vane, og ofte lyse opp uten å tenke på det, trøstet av munnen til håndbevegelser. En tannpirker kan lett distrahere deg og hjelpe deg til å ta det nervøs energi på noe annet. Ved å ikke røyke, du er heller ikke forurenser luften for ikke-røykere å bli rammet av passiv røyking.

Prøv nikotin erstatning terapi (NRT). NRT er akkurat hva det høres ut: det erstatter nikotin i kroppen din fra en kilde som ikke vil drepe deg --- som en patch, et stykke tyggegummi eller alozenge. Dette hjelper røykere bekjempe cravings som er hindringer i prosessen med å slutte. Ved å sakte smalner ned mengden nikotin du får i deg i løpet av NRT, du til slutt stoppe din avhengighet til nikotin og avhengigheten av sigaretter.

Hint

  • Prøver å slutte med en kompis. Å ha en venn som opplever de samme problemene og utfordringene kan halvere byrden av å slutte. Fortell venner og familie at du slutte. De vil mest sannsynlig juble og gi deg mer støtte og oppmuntring enn du noen gang forestilt seg.

Hva er fordelene med Gruppearbeid for kjemisk avhengige klienter?

Hva er fordelene med Gruppearbeid for kjemisk avhengige klienter?


Kjemisk avhengighet er en ødeleggende sykdom som ødelegger liv og familier. Behandling av kjemisk avhengighet krever ofte et utvalg av behandlingsmetodene for å være effektive. Kjemisk avhengige klienter har flere alternativer tilgjengelig, for eksempel innleggelse eller poliklinisk behandling, individuell rådgivning og gruppeterapi. Gruppeterapi er en av de mest populære behandlingstilbud, og gir kjemisk avhengige klienter med flere fordeler.

Dele Livet erfaringer

En av fordelene med gruppeterapi for kjemisk avhengighet er at det tillater kundene å dele sine livserfaringer med andre som har lignende erfaringer. Dette gjør at en kjemisk avhengig klient for å diskutere deres atferd, tanker og følelser med andre i en ikke-dømmende innstilling. Dette skaper en atmosfære hvor de kjemisk avhengige klienten kan være mer ærlig, både med seg selv og med andre, et viktig skritt i behandling av kjemisk avhengighet.

Lære av andre

Gruppeterapi gir også kjemisk avhengige klienter med muligheten til å lære fra andre med lignende erfaringer. I gruppeterapi, kan gruppemedlemmene dele sine metoder for å takle cravings, håndtering bekymringene til familiemedlemmer og lære å leve kjemisk fri. En kjemisk avhengig klient kan høre historier fra andre rusavhengige som gjør ham til å forstå at mens hans problemer kan være alvorlige, andre har problemer som er mer alvorlige. Dette gjør at klienten å lære at hans kjemisk avhengighet er ikke uoverkommelig, som andre med tøffere saker har erobret sin avhengighet. Siden kjemisk avhengige klienter føler ofte at de er alene i sin kamp med avhengighet, noe som skaper følelser av håpløshet og isolasjon, å kunne samhandle med andre med lignende erfaringer også tillater klienter å føle seg knyttet til andre medlemmer av gruppen og mindre isolert.

Umiddelbar tilbakemelding

Gruppeterapi tilbyr også fordelen av å la de kjemisk avhengig klient å få umiddelbar tilbakemelding på spørsmål eller bekymringer. En klient kan fritt diskutere aktuelle saker i hans liv og umiddelbart få råd og veiledning fra andre medlemmer av gruppen, som gir ham umiddelbare verktøy for å håndtere sine nåværende problemer.

Kommunikasjonsevner for arbeid med utviklingshemmede barn

Kommunikasjonsevner for arbeid med utviklingshemmede barn


Utviklingshemmede omfatter forhold som cerebral parese, autisme, utviklingshemming og ryggmargsbrokk. Administrasjonen på psykisk utviklingshemmede bemerker at alvorlighetsgraden av disse funksjonshemninger kan medføre betydelige begrensninger for disse barna. Blant dem er fysiske problemer, inkludert problemer med mobilitet og egenomsorg. I tillegg er det ofte kommunikasjonsproblemer som krever spesiell assistanse.

Trening

Du kan finne opplæringsprogrammer for å arbeide med utviklings funksjonshemmede barn i en rekke steder. For eksempel, Developmental Disabilities Training Institute tilbyr opplæring for fagfolk og paraprofessionals i området av utviklingshemming. The University of Minnesota driver forskning og Training Center på Byrå som bistår utviklingshemmede individer finner støtte fagfolk. Division of Developmental Disabilities i Washington State tilbyr en tre-dagers introduksjons spesialitet program. Personer som fullfører dette programmet har oppfylt de nødvendige krav for arbeid i voksen familie og boarding hjem. Du bør rådføre deg med enkelte statlige forskrifter om dette feltet. Staten Maryland krever at alle ansatte ansatt i en lisensiert utviklingshemmede tjenesteleverandøren innstillingen må gjennomføre spesifikk trening innen tre måneder etter ansettelse.

Assessment

For å kunne arbeide med utviklingshemmede barn på kommunikasjonsproblemer, må du først bestemme hans nåværende evner. Kommunikasjon kan ta mange former. For eksempel kan barnet peke på et objekt, og deretter se på deg for å vise at hun ønsker elementet. Vokalisering kan ta form av gråt eller andre lyder for å få din oppmerksomhet. Han kan også gi deg en kopp for å fortelle deg at han ønsker noe å drikke. Når betydningen er opprettet, kan du begynne å jobbe med barnet for å utvikle kommunikative ferdigheter. Foreldre og barn observasjon er også nyttig i vurderingen. For eksempel kan barnet føre moren til kjøleskapet for å indikere hennes ønske om mat. Ved å se dette samspillet, kan du bestemme et utgangspunkt for arbeidet med henne.

Foreldre

Parent engasjement er avgjørende i å kommunisere med en utviklingsmessig funksjonshemmet barn. Utviklingshemmede barn kan ha en rekke atferdsmessige og emosjonelle problemer. Foreldre kan gi deg verdifull informasjon om hvilke situasjoner kan oppstå og hva som fungerer i å løse dem.

Teknikker

Det er visse strategier og teknikker som kan fremme kommunikasjon med utviklingshemmede barn. For eksempel antyder Public Autism Awareness at du kommentere hva barnet gjør i motsetning til å stille spørsmål. Dette oppmuntrer samspillet mellom deg og barnet. Kommunikasjon kan bli oppmuntret ved å tilby alternativer til barnet. Du kan også gjøre det nødvendig for ham å kommunisere med deg på flere måter. Du kan fjerne et objekt fra barnets rekkevidde eller ta bort ett element som gjør det umulig å fullføre en oppgave. Bilder er et annet verktøy for kommunikasjon med en utviklingsmessig funksjonshemmet barn.

Betraktninger

Arbeide med utviklingshemmede barn krever mye energi, innsats og tålmodighet. Selv om det kan være frustrerende, kan det også være givende når du gjør en tilkobling, og du finner ut at du og barnet kommuniserer. Som kan gjøre det hele verdt.