Digidexo.com

slikke på konvolutter

Hva er farene ved Licking Konvolutter?

Hva er farene ved Licking Konvolutter?


Mens moderne sikkerhetsprotokoller sikre at farlige kjemikalier holde ut av produksjon av konvolutten lim, har bekymringer om helserisiko ved slikker konvolutter montert de siste årene. Trusselen om terror forurensning, mangel på statlige tilsyn og bekymringer om offentlig hygiene har alle bidratt til en generell forvirring over akkurat hva farene ved slikking konvolutter er.

Lateksallergi

En lateksallergi påvirker ca 1 til 6 prosent av USA borgere og resultat i alt fra en rød hud, blemmer, eller kvalme, til rask puls, elveblest og pustevansker. Latex finnes i mange konvolutt lim og som et resultat kan utgjøre en trussel for mennesker med allergi. Mens trusselen er vanligvis ubetydelig med slikking av én konvolutt, ville folk som sender masse reklame, administrative fagfolk og andre som arbeider med et stort antall usendte korrespondanse dra nytte av en svamp applikator.

Infestation

Mens sjelden, er det mulig for små skadedyr å legge egg eller andre larver på den klebende del av en konvolutt. Dette skjer som et resultat dårlige lagringsforhold og noen ganger som følge av uaktsomhet under produksjon. Mens urbane legender som kakerlakk gelé vises i konvolutt lim har aldri blitt bekreftet, kan skadedyr inkludert støvmidd noen ganger mate på lim og legge egg der.

Forurensning

Trusselen om forurensning kan komme som et resultat av terrorplotting, men er langt mer sannsynlig å komme fra uformell indiskresjon. Ifølge American Society for Microbiology, gjør 20 prosent av den amerikanske offentlighet vasker jo ikke hendene etter bruk av toalettet, håndtering et kjæledyr eller bruker en offentlig enhet. Hvis konvoluttene er snakk om er i en offentlig setting, er sjansene for forurensning gjennom håndtering er høye.

Paper Cuts

Farene ved slikking konvolutt lim har blitt blåst ut av proporsjoner, med en rekke urbane legender og bål historier; mens relativt lite oppmerksomhet rettes mot papiret. Papiret på "slikker edge" av en konvolutt har vært semi-avstumpet og buet for å gjøre papir kutt vanskelig å skaffe. Likevel eksisterer faren for papir snitt og kan, i forbindelse med forurensning, føre til infeksjon og problemer med å spise.

Industrial Malpractice

Malpractice er en mulighet, selv når det går ubemerket av allmennheten. Rapporter om å bruke mopp vann for å tynne limet ennå ikke har ubekreftet, men muligheten for uaktsomhet av produsenten er alltid en fare. Malpractice åpner dørene til mange andre farer inkludert angrep og forurensning.

Hjem rettsmidler for å slikke og rengjøring proteser

Hjem rettsmidler for å slikke og rengjøring proteser


Protese wearers må fortsatt rense tennene sine. Falske tenner er utsatt for flekker fra kaffe og mat. Mange protese wearers bruke et kommersielt produkt for å bleke proteser, men det er hjemmelaget rettsmidler som vil rense dem like godt. Disse rengjøringsmidler fjerne de fleste flekker og matrester, tilbake protesen til sin opprinnelige hvite farge.

Blekemiddel og vann

En løsning som både rengjør og desinfiserer proteser er blekemiddel. Det er et kraftig rengjøringsmiddel brukt i mange husholdningsprodukter. Å skape en hjemmelaget blekemiddel-rengjøringsmiddel, bland 1 ss av blekemiddel med 10 spiseskjeer vann og suge proteser i denne blandingen i flere timer. Blekemiddel dreper bakterier og bakterier og bleker overflaten av falske tenner.

Eddik

Eddik er også et kraftig rengjøringsmiddel. Eddiksyre er den aktive rengjørings kjemiske innsiden av blekemiddel. Denne løsningen er ikke like kraftig som blekemiddel. Imidlertid er det brukt i en større andel med vann. For å opprette denne hjemmelagde middel, tilsett 1 kopp eddik til en kopp vann og suge proteser i løsningen over natten. Det vil drepe bakterier og bakterier og fjerne mat flekker.

Baking Soda

Natron, som er natriumbikarbonat produkt, er et annet hjem rette. Denne løsningen vil ta seg av mat flekker og bakterier. Det er ofte brukt i tannpasta og fremmer dental hygiene. For å opprette dette midlet, tilsett 1 teskje natron til 1 kopp vann og suge proteser over natten. Hvis du ikke liker tanken på å bruke eddik eller blekemiddel på den nye tannarbeid, dette er et annet alternativ.

Tannkrem og tannbørste

Et annet hjem løsning er å bruke en tannbørste og tannkrem og børste proteser manuelt ren. Dette vil fjerne mat, bakterier og flekker. Proteser er børstet for hånd, så du må være forsiktig. Hold proteser i den ene hånden mens du pusser med den andre. En whitening tannkrem eller natron tannkrem vil fungere like godt med denne teknikken.

Hvordan leve med Allergi mot Corn

Hvordan leve med Allergi mot Corn


Mais er en av de mest vanlige mat allergener. Siden de aller fleste bearbeidede matvarer utnytte kornprodukter, kan det være litt av en utfordring å fjerne alle spor av korn fra kostholdet ditt.

Bruksanvisning

•  Fjern alle produkter som inneholder korn fra kostholdet ditt. Disse inkluderer, men er ikke begrenset til, maismel, maisstivelse, maissirup, maismel, mais sukker, mais alkohol, og selvfølgelig, maischips.

Les alle etikettene flittig. Corn kan bli funnet i en ufattelig utvalg av mat og matprodukter, inkludert supper, spaghetti sauser og bearbeidet kjøtt. Selv eddik og vanlig bordsalt kan inneholde mais.

Vokt dere for ingredienser som begynner med "dex", slik som maltodekstrin, dekstrin og dextrater. De kan være kilder til mais.

Limit eller unngå matvarer som inneholder sukker, for eksempel sukret frokostblandinger. De fleste bruker mais sukker som søtningsmiddel.

Se etter mais fritt bakepulver, som er tilgjengelig på de fleste dagligvarebutikker.

Substitute potetmel eller arrowroot for ømfintlig når det brukes til å tykne sauser, supper eller sauser.

Vokt dere for produkter som mat stivelse, modifisert stivelse, vegetabilsk tyggegummi eller vegetabilsk stivelse. De kan inneholde korn.

Sjekk dine medisiner, både reseptbelagte og over-the-counter, samt kosmetikk og toalettartikler. Mange inneholder mais sirup og maismel.

Merk at lim på frimerker og konvolutter kan inneholde korn, og dette kan være et problem for svært følsomme personer. Unngå slikker dem - å bruke vann i stedet.

På samme notat, er maisolje ofte brukes til å belegge plastfolie, samt kopper og tallerkener.

supplere din diett med vitamin C med ekstra bioflavonoider, 1000 til 5000 mg daglig, eller quercetin, 500mg to ganger daglig. Begge hjelpe kroppen din tåler allergener og øke immunforsvar. Men som vitamin C er ofte avledet fra mais, må du være forsiktig når du velger en merkevare av vitamin C.

Ta bromelain, 100mg to ganger daglig. Det forbedrer opptaket av quercetin.

Tips og advarsler

 • Du kan være i stand til å bruke maisolje selv om du er allergisk mot korn. De fleste mais allergi er knyttet til korn protein. Når oljen er behandlet, blir proteinet fjernet.
 • Hvis du er mildt allergisk mot mais, kan du være i stand til å prøve det igjen. Først avstå fra alle kornprodukter i minst seks måneder, og deretter prøve en liten mengde. Hvis du ikke har en reaksjon, kan du være i stand til å tolerere det av og til.
 • Hvis du har hatt en alvorlig reaksjon på korn, ikke forsøke å gjeninnføre den. Du kan stå overfor en livstruende reaksjon.

Minne og Beslag

Minne og Beslag


Beslagene kan være forårsaket av en rekke medisinske tilstander. Mest vanlig beslag er resultatet av sykdommen epilepsi. Andre årsaker til anfall inkluderer feber, infeksjon eller hjerneskade. I noen tilfeller har beslag vært antatt å føre til hukommelsestap. Korrelasjonen mellom beslag og hukommelsestap har blitt studert av forskere til bedre å forstå hvordan de to passer sammen.

Typer krampeanfall

Beslag kommer i flere forskjellige typer: enkle partielle, komplekse delvis, tonic-kloniske eller grand mal, fravær eller petit mal og myoklonisk. Myoclonic beslag, ifølge HealthCommunities.com, oppstå når musklene plutselig begynner å kontrakt, enten i hele kroppen eller sentralt i visse muskler. Absensanfall vanligvis påvirke barn og er generalisert anfall som kan være preget av tomt stirrer, manglende respons eller tilstedeværelse av automatisms som leppe-slikking eller skrape. Enkle partielle anfall omfatter et bredt spekter av mulige symptomer, inkludert muskelkramper, uberegnelig hodebevegelser, inkontinens, svimmelhet og følelsen av å være i en drømmeaktig tilstand. I komplekse partielle anfall, opplever den berørte personen symptomer som med en enkel partielle anfall, men også mister bevisstheten. Tonic-kloniske anfall er en der den berørte person opplever muskel sammentrekning og avslapning, tap av bevissthet, fallende og knuger av fingre og kjeve.

Minneinformasjon

Epilepsi Support Centre forklarer at minnet kommer i enten kortsiktig eller langsiktig. Korttidshukommelsen er informasjon som er lagret i hjernen å bli husket for noen få minutter. Når informasjonen er lagret i hjernen i lengre tid enn dette, er det kjent som langtidshukommelse. Langtidshukommelsen kommer i tre typer. Prosessuelle minner er langsiktige-minne handlinger som kan utføres uten bevisst å tenke på dem, for eksempel sykle eller svømme. Minner lagret som prosessuelle minner tendens til ikke å bli glemt. Semantiske minner er lært gjennom en persons & rsquo; s liv, slik som undervisning på skolen eller personlig forskning. Semantiske minner inkluderer ting som antall inches i en fot eller statlige hovedsteder. Minner som kommer fra personlige erfaringer, for eksempel bryllup eller ferier, lagres som det som er kjent som episodisk hukommelse.

Beslag og Memory Connection

Memories arbeid ved hjelp av en selvkontrollerende system i hjernen. Beslag, ifølge Epilepsi Handling, forstyrre selvkontrollerende system på plass. Dette resulterer i midlertidig hukommelsestap for noen mennesker som opplever anfall. I tilfellet med personer som opplever hukommelsestap etter beslag, til de kortvarige minner før beslaget kan gå tapt fordi de hadde ennå lagres i hjernen før utbruddet av et anfall. I tillegg kan minne tap forekomme under beslaget, så som med absensanfall. Handlingene under anfallet kan ikke bli husket av personen opplever beslaget når det er over. Noen epilepsi har økt elektrisk aktivitet i hjernen som også kan føre til redusert minnefunksjon. Epilepsy.com nevner at hukommelsestap kan være felles for dem som opplever komplekse partielle anfall, og enda mer vanlig for de som har tonisk-kloniske anfall. Disse minne forstyrrelser er vanligvis kortvarig og har en tendens til ikke å påvirke langsiktige minner.

Langtidshukommelsen Effects

Siden det finnes unntak til nesten hver eneste regel, det er folk som opplever forstyrrelser i langtidshukommelsen etter en rekke beslag, eller spesielt traumatiske anfall. Som rapportert i Sunday Times of London, er et slikt tilfelle Jan Quinlan, som opplevde langsiktige minne tap som følge av hennes epilepsi. Beki Propst, forfatter av Fraværende Memories: Forover når du kan & rsquo; t Look Back, har også opplevd at du vil slette mange av hennes langsiktige minner etter en tonic-kloniske anfall, ifølge ABC News.

Redusere Impact På Minne

Ved å kontrollere beslag, kan hukommelsessvikt reduseres. Anfall kan reduseres ved hjelp av anti-epileptiske medisiner i mange tilfeller. Imidlertid, som nevnt i Epilepsy Handling, noen anti-epileptiske behandlinger kan også påvirke hukommelsen på grunn av deres inngrep med hjernefunksjon hastighet. Dette antas å være en liten pris å betale, men siden å redusere hyppigheten av beslagene kan være mer fordelaktig enn å forlate beslag ubehandlet. Nettstedet anbefaler også å bruke eksternt minne hjelpemidler som for eksempel kalendere og alarmer, samt holde notepads hendig å skrive ned all informasjon du trenger, slik at den dessverre ikke rsquo; t forsvinne ved et anfall.

Anfall aktivitet Symptomer

Anfall aktivitet Symptomer


Epilepsi er en nevrologisk tilstand som kan gjøre lider miste kontroll over sine kroppslige funksjoner. Tilstanden er forårsaket av unormal celle-aktivitet i hjernen som påvirker hjernenerve. Lider erfaring beslag som endrer sine sensoriske og muskulære funksjoner. Beslagene kan også indikere en hjerneskade, mangel på oksygen eller høy feber, ikke nødvendigvis epilepsi. The Epilepsy Foundation sier at nesten tre millioner amerikanere er påvirket av tilstanden, med omkring 200.000 nye tilfeller diagnostisert hvert år.

Sensoriske symptomer

Epileptikere kan oppleve sensoriske symptomer. Dette er symptomer som påvirker sansene. Lider ofte oppleve svimmelhet, synsreduksjon som blinkende lys eller farger, ørhet, summende eller unødig støy og ubehagelig lukt eller smak. Disse kan bli følt enkeltvis eller alle på en gang. Sensoriske symptomene vanligvis indikerer en delvis anfall som rammer en del av hjernen. Lider kan bli altfor følelsesmessig og føle seg forvirret. De kan også ha nummenhet i en del av kroppen, sikle, utvikle øye rykninger eller har en krypende følelse over deres hud. Pasienten vil ikke miste bevisstheten.

Autonome symptomer

Autonome symptomer er kontrollert av det autonome nervesystemet. Dette regulerer kroppsfunksjoner inkludert hjertet, kjertler og tarmkanalen muskler. Autonome symptomer som varmt flushing, oppkast, inkontinens, svette, gåsehud og rask puls er normalt tegn på en tinninglappen anfall. Dette påvirker deler av kroppen som er styrt av temporallappene som tale, hørsel, lukt, syn og følelser. Pasienter kan også lide flashbacks, føler redd eller panikk, hallusinere eller smake ikke-eksisterende smak.

Synsk Symptomer

Synsk symptomer hovedsakelig påvirker følelser. Pasienter kan bli drømmende, erfaring deja vue, løsne eller vise ekstrem lykke, sinne, depresjon eller tristhet. Synsk symptomene vanligvis indikerer utbruddet av en kompleks partielle anfall. Pasienten kan også vise koordinerte men ufrivillige bevegelser som leppe smacking, uro eller tygging.

Symptomer på absensanfall

Absensanfall påvirke barn og kom raskt. Barnet kan bli bevisstløs eller ikke svarer. De vil synes å være dagdrømmer og være klar over sine omgivelser. Epilepsi Handling hevder at barn kan oppleve hundrevis av absenser en dag. Tegn å se etter inkludere blank stirrer, endre ansiktsuttrykk, rykninger, mangel på bevissthet, famlende, leppe slikker og griner.

Naturlige måten å helbrede Cracked munnvikene

Naturlige måten å helbrede Cracked munnvikene


En plutselig endring i været, ved hjelp av et nytt ansikt produkt eller et skifte i hormonene kan gjøre hjørnene av munnen din tørr og sprukken. Når dette skjer, er det nødvendig å søke riktig behandling ellers en infeksjon kan overflaten. Mens det er mange aktuelle og interne medisiner som kan tas, fikse problemet med naturlige stoffer og vitaminer er mulig. Før du drar til legen, kan du prøve noen homeopatiske midler og praksis for å se om du kan hjelpe hjørnene av munnen.

Naturlige måten å helbrede Cracked munnvikene

•  Gjør sunne matvalg. Velg mat som er rik på vitaminer og mineraler, fargerik og frisk. Sunne karbohydrater inkluderer frukt, grønnsaker, hele korn og bønner, mens usunne karbohydrater har hvitt mel og raffinert sukker. Matvarer med enumettet fett, som olivenolje og avokado, i tillegg til mat rik på Omega-3 og Omega-6 fettsyrer, er nødvendige for sunn hud.

Legg kosttilskudd til kosthold, for eksempel en multivitamin eller riboflavin B-2. Riboflavin bidrar til å beskytte celler for oksygen skader og støtter celleenergi. Ett tegn på å være mangelfull i riboflavin er sprukket hud på munnens hjørner.

Bruk en beroligende salve på leppene og i hjørnene av munnen. Påfør et beskyttende leppepomade med tea tree olje, jojobaolje, Shea smør eller kokosolje to ganger daglig. Når du er i solen, må du bruke et produkt med sinkoksid å skjerme solens skadelige stråler.

Hold området rent og tørt. Avstå fra å bite negler, slikker leppene eller spise fet mat. Break vaner som biting caps penner eller suger på fingrene. Eventuell fuktighet, for eksempel spytt, irriterer sprekker og forbyr healing.

Bruk honning til de sprekker ved hjelp av en bomullspinne. Hold leppene fortsatt i 30 sekunder for å sette honning. Dypp en frisk bomullsdott i vaselin og søke på toppen av honning. La virke i en halv time. Påfør en varm vaskeklut til munnen. Tørk nøye for å fjerne honning og petroleum gelé.

Ta kontakt med legen din. Vedvarende sprekker i munnen er en sykdom som kalles Angular Cheilitis. Inflammatoriske lesjoner vises i hjørnene av munnen og kan føre til sår. Fortell legen din hva du har brukt og se om hun anbefaler noe sterkere.

Hint

 • Hvis du har en aloe vera plante, bryte åpne stammen og påfør en dråpe til hjørnene av munnen.
 • Har flere leppepomader tilgjengelig; en i bilen, huset, ryggsekk, veske og kontor, for eksempel.
 • Hvis munnen din er verre 24 timer etter påføring av et naturlig middel, avslutte bruken og kontakte legen din.

Hvordan Sug å hindre eller lindre leggkramper

Hvordan Sug å hindre eller lindre leggkramper


Når leggkramper snike seg innpå deg, kan det hende du føler at det er ingen hjelp i sikte. Med åpenbare årsaker, inkludert overforbruk og dehydrering, er leggkramper også ansporet av mineralmangel. For lite magnesium, kalsium eller kalium kan alle bidra til leggkramper, så sørg for å få nok mineraler i kostholdet ditt. Hvis du fortsatt lider av leggkramper, vil mineral soaks hjelpe kroppen absorbere mer magnesium, avgjørende for kalsium absorpsjon, og kan bidra til å gjenopprette celler til full funksjon. Jevn mineral bad vil sikre optimale nivåer av salt i kroppen, som hjelpemidler ved forhindring og lindring av kramper i bena.

Hvordan Sug å hindre eller lindre leggkramper

•  Søk råd hos en lege. Hvis du ikke kan identifisere en bestemt aktivitet som utløser leggkramper, ta kontakt med din lege. Kramper kan være relatert til mer alvorlige medisinske tilstander som diabetes, og alle alvorlige årsaker bør utelukkes før egenbehandling. Det er også visse forhold, inkludert graviditet som kan kontraindikere bruk av Epsom salter for noen mennesker.

Fyll badekaret med varmt vann så varmt som du med rimelighet kan stå. Varmt vann vil tillate mineralsalter å oppløses fullstendig og vil hjelpe sooth kramper leggmusklene.

•  Oppløs ett femtinitti kopper Epsom salt i vannet. På dette tidspunktet kan du også legge noen dråper av din favoritt beroligende eller beroligende essensielle oljer. Disse oljene vil ikke direkte påvirke trangt etappe, men vil hjelpe deg å slappe av.

Sug i 15 til 20 minutter. Mens du slikker, strekke leggmusklene. Massere ømme muskler forsiktig, for å regne ut krampe hvis du er soaking for lettelse snarere enn forebygging. Massasje øker blodsirkulasjonen, så gni noen områder der du har en tendens til å oppleve sårhet hvis du er soaking for forebygging.

Pat huden tørr etter bløtlegging. Epsom salt ikke trenger å skylles av huden, så når du er gjennom soaking bare håndkle tørke forsiktig.

Gjenta trinn 2 til 5 etter behov for lindring. For forebygging av leggkramper, start med soaking to ganger i uken og justere frekvensen i henhold til dine symptomer.

Hvordan lage din egen Scented Epsom Bath for stølhet

Hvordan lage din egen Scented Epsom Bath for stølhet


Epsom salt er ikke bare for å slikke føttene. Epsom salt hjelper også lindre stølhet når du bruker den i et varmt bad. I stedet for å bruke vanlig Epsom salt i badekaret, skape et spa-lignende opplevelse ved å legge essensielle oljer til salter.

Hvordan lage din egen Scented Epsom Bath for stølhet

•  Hell 2 kopper Epsom salt i en glassbolle eller container. Du kan bruke mer eller mindre Epsom salt avhengig av om du ønsker å gjøre nok parfymerte salter for ett bad eller mer.

•  Tilsett halvparten til en spiseskje av eukalyptus til saltene. Dekk toppen av beholderen eller bollen med aluminiumsfolie. Rist bolle eller beholder godt.

Avdekk bolle eller beholder og tilsett en halv spiseskje rosmarin eterisk olje. Dekk bollen eller beholderen igjen og rist godt.

Ta aluminiumsfolie av bollen eller beholderen. Tilsett halvparten en spiseskje einer eterisk olje til saltene. Dekk bollen eller beholderen med aluminiumsfolie og rist for siste gang.

Hint

 • Oppbevar salter i en lufttett beholder. Plasser beholderen på et kjølig og tørt sted som for eksempel i et skap.
 • Prøv ulike eteriske oljer. For eksempel kan du bruke lavendel eterisk olje eller peppermynte eterisk olje. Velg oljer som appellerer til sansene. Mange tror at enkelte oljer har helbredende egenskaper.
 • Du kan legge til konditorfarge til salter, samt oljer. Etter du kombinerer oljer og salter, bare legge noen dråper konditorfarge og rist igjen.
 • Sjekk alltid for allergi før du bruker visse essensielle oljer. Test oljer på en liten flekk på huden, og vente 24 timer før du bruker i badekaret.

Nyttårsforsett: Hvordan å miste magen fett

Nyttårsforsett: Hvordan å miste magen fett


Et annet nytt år kommer, og du gjør enda en oppløsning for å miste at magen fett og den ekstra vekten du har båret rundt. Lett å si, vanskeligere å gjøre i mange tilfeller. Ikke la tanken på vekttap overvelde deg. Ta det sakte og jobbe mot målet ditt for en sunnere deg gjennom hele året.

Farene ved magen Fat

Magen fett er også kalt visceralt fett, og det kan være svært farlig for helsen din. I motsetning til subkutant fett som er like under huden din, er visceralt eller magefettet som ligger dypere blant dine indre organer. Visceralt fett konvolutter dine organer og frigjør fettsyrer som kan reise til leveren, noe som øker kolesterolnivået. Personer som har overskytende magen fett har en høyere risiko for hjertesykdom og diabetes.

Spise riktig

Å miste vekt rett etter innledet det nye året kan være vanskelig for noen mennesker. Rester fra ferie feiringer og spiselige gaver lokker, noe som gjør fristelsen vanskelig å motstå. Kaldt vær og komfort matvarer som går sammen med det kan gjøre for langsom fremgang også. The National Institute of Diabetes og Digestive og nyre sykdommer 'Weight-Control Information Network (WIN) foreslår å tenke på å spise i form av en "sunn plan" istedenfor å bruke restriktive begrepet "diett". WIN anbefaler fokus på frisk frukt og grønnsaker, lav-fett eller fett-fri meieriprodukter, hele korn og magre proteiner.

Trene

Trening spiller en nøkkelrolle i å miste magen fett også. Målet for mellom 75 minutter med høy eller 150 minutter med moderat aerobic aktivitet hver uke for å brenne litt fett og kalorier. Inkluder muskel-styrke øvelser et par ganger i uken også. Harvard Health Publications forklarer at visceralt fett svarer godt til en kombinasjon av sunn mat og mosjon. Med andre ord, hold deg til det, og du vil sannsynligvis se positive resultater. Den 75- til 150-minutters retningslinje er et minimum anbefaling; må du kanskje sette i mer tid enn dette for å se resultater.

Oppholder motivert

Ved utgangen av februar, har mange allerede gitt opp sin nyttårsforsetter, melder CBS News. Staying motivert kan være tøff når andre allerede har kastet inn håndkleet. Hold på toppen av din vekt-tap reisen ved å gjøre deg ansvarlig, noe som gjør det like enkelt på deg selv som mulig og med regelmessige belønninger. Begynne i det små ved å gjøre små endringer i måten du spiser. Legg øvelsen neste, spesielt aktiviteter som går på en tredemølle, gjør yoga eller step aerobic som du kan gjøre innendørs i løpet av vinteren. Sett realistiske mål som er oppnåelige og belønn deg selv med et lite element for eksempel en bok, sang laste ned eller shopping tur når du møter dem.

Resultater

Den gode nyheten er når du har oppfylt din nyttårsforsett å miste magen fett, er du sannsynligvis har utøst det for godt. Ifølge en studie ved University of Alabama i Birmingham forskere, folk som mistet visceralt fett gjennom trening holdt den av for et år eller mer. Deltakerne i studien utøvd et gjennomsnitt på 80 minutter i uken, med fokus på enten aerobic aktiviteter eller styrketrening. Noen av personene i studien fikk en bit av vekten tilbake etter et år, men fikk ikke gjenvinne noe av den farligste typen av magefett.

Om Rabies

Rabies er en dødelig virus vanligvis overføres til mennesker når bitt av en infisert dyr. Rabies har blitt stadig mer sjelden i den utviklede verden på grunn av rabies vaksiner for dyr, men i ubebygde land løshunder fortsatt noen ganger smitte til mennesker. Rabies er vanskelig å behandle, og det er nesten alltid dødelig når en person har begynt å vise symptomer på infeksjonen. Umiddelbar medisinsk behandling er det beste løpet av behandlingen.

Forebygging

Den beste måten å forhindre rabies, er å vaksinere dyr mot virus. Kjæledyr som hunder og katter, så vel som dyr kan vaksineres. Andre tips for å unngå rabies infeksjoner inkluderer bor borte fra bortkommen eller ukjente dyr og ikke la kjæledyrene streife vill.

Transmission

Enhver pattedyr kan overføre rabies til et annet pattedyr, inkludert mennesker. Viruset spres gjennom spytt som kommer inn et sår fra å bli bitt. I sjeldne tilfeller kan viruset spres når en infisert dyr slikker en persons øyne eller munn, slik at viruset å komme inn gjennom slimhinnene.

Symptomer

Rabies ikke generelt forårsake noen symptomer før sykdommen har nådd et punkt der det er botemiddel og dødelig. Personer med rabies vil generelt oppleve feber, søvnløshet, hodepine, hallusinasjoner, problemer med å svelge, angst, forvirring, frykt for vann og mye spytt. Symptomene blir verre som infeksjonen utvikler seg. Igjen, når folk begynner opplever symptomer, er det lite som kan gjøres for å redde dem.

Behandling

Den beste behandlingen for rabies er å umiddelbart rense huden påvirkes av et dyr bite og søke akutt legehjelp hvis dyret er rabiat eller deres status er ukjent. Mennesker bitt av rabid dyr får et skudd nær bite å hindre at viruset sprer seg og får en serie av rabies vaksiner i løpet av fire uker for å hjelpe kroppen bekjempe infeksjonen.

Forekomst

I USA, har bare 36 rabies tilfeller blitt rapportert siden 1980, og de fleste av disse infeksjonene var fra flaggermus. Til tross for det lave antallet faktiske tilfeller, titusenvis av mennesker hvert år får behandling for å forebygge rabies etter å ha blitt bitt av en infisert eller muligens infisert dyr.

Hvordan å vite hvem faren til barnet mitt er hvis jeg sov med mer enn én person

Hvordan å vite hvem faren til barnet mitt er hvis jeg sov med mer enn én person


Å ha en baby bør være en fantastisk opplevelse, men hvis du er usikker på hvem faren er, kan det vanskelig både følelsesmessig og juridisk. Den enkleste måten å finne ut hvem faren til barnet ditt er, er å ta en farskapstest ved å teste de potensielle fedre 'DNA. Du kan ta testen hjemme, men disse er ikke tillatelig i retten. Hvis du trenger å bestemme opphav juridiske årsaker, bør du få det gjort i et godkjent anlegg.

Hvordan å vite hvem faren til barnet mitt er hvis jeg sov med mer enn én person

•  Bestill time hos fastlegen din for å diskutere hva slags farskapstest du vil. Hvis du bare har en for fred i sinnet, kan et hjem kit være enklere. Men hvis du trenger å bestemme opphav juridiske årsaker, får legen din for å anbefale en lisensiert og akkreditert anlegget. Hvis du bruker et hjem kit, få legen din for å anbefale en pålitelig nettsted for å bestille din kit.

Kontakt alle mennesker som trenger å bli testet. Dette inkluderer moren, barnet og alle som potensielt kan være far.

Samle DNA-prøver fra alle, enten gjennom en liten blodprøve eller ved swabbing innsiden av kinnet. Hvis du får testet på et senter, vil de gjøre dette for deg. Hvis du bruker en hjemme-kit, følg nøye instruksjonene og sende prøvene tilbake i separate konvolutter til laboratoriet.

Vent på resultatene. De bør vanligvis kommer i løpet av en uke, og i noen tilfeller kan du betale for en raskere service. DNA-tester er nesten 100 prosent nøyaktig.

Hint

 • Tenk å få litt veiledning for deg selv og barnet ditt i løpet av prosessen, som DNA-testing kan være mentalt utfordrende.
 • Innbyggere i New York state trenger for å få tillatelse fra sin lege før du bestiller en farskap hjem test.

Hva er språkterapi verktøy?

Voksne og barn noen ganger har talevansker. Talevansker kan være et resultat av ting som fødselsskader, hørselsproblemer, genetikk eller slag. Disse problemene kan løses gjennom korrigerende behandling planlagt av en logoped. Tale og språk terapeuter har mange verktøy som brukes til å hjelpe pasienter i alle aldre med ulike talevansker.

Munn Muskler

Logopeder ofte bruker munnen øvelser for å hjelpe sine pasienter. Disse øvelsene er laget for å bidra til å styrke musklene i munnen. En slik øvelse er gjort med barn ved å plassere et lag av klebrig mat (peanøttsmør, for eksempel) rundt munnen og ber dem om å slikke det av med sin tunge.

Leker

Spille spill er en annen øvelse som hjelper barnet til å uttrykke seg selv og sine ideer. Noen leker som ofte brukes for denne metoden inkluderer kjente leker som barnet kan vet eller har hjemme og ukjente seg. Ukjente leker er nyttig for denne øvelsen som den ber barnet til å stille spørsmål om leketøy, og også svare på spørsmålene som stilles av terapeuten.

Brettspill

Et verktøy som mange terapeuter bruker når du arbeider med barn er bruk av brettspill. Noen barnas brettspill kan ha reglene endret av terapeuten for å lette et mål å nå med barnet. For eksempel, ved å velge et brev at barnet trenger arbeid i uttale, et ord som begynner på bokstaven må sies før en sving er tatt.

Oral Play Practice

Terapeuter noen ganger kommer over unge pasienter som er sjenerte. Når dette skjer, må terapeuten å finne en måte å utvikle barnets tillit for å begynne å hjelpe henne. Ett verktøy som brukes til å starte dette forholdet er lekne lyder og handlinger med munnen. Å ha barnet stikke ut tungen, gjør blåser lyder eller suge en late halm kan hjelpe en nervøs barnet føler seg mer komfortabel.

DVDer

Det finnes en rekke DVD-er tilgjengelig for bruk hjemme for å hjelpe som et verktøy i språkterapi. DVDer ofte har en terapeut regi trening og metoder for noen som søker ekstra trening for henne eksisterende språk terapi.

Afasi

Noen mennesker som lider av et hjerneslag utvikle en tale problem som kalles afasi. Et verktøy som kan brukes for folk som har afasi kalles SoundHelper. SoundHelper bidrar til å vise hvordan å uttale visse lyder som kan være problematisk for personen som lider av afasi.

Stamming Verktøy

Flere verktøy brukes til å hjelpe dem som har et problem med stamming. Et av verktøyene er undervisning personen til å ha mer positive følelser om å snakke med andre. Et annet verktøy er for personen å minske spenningen ved start av sin tale med en dypere pust.

Hva er årsaken til slapphet i en skulderskade?

Hva er årsaken til slapphet i en skulderskade?


Slapphet av skulderen refererer til løshet av mykt vev som omgir skulderleddet. En skulder er vanligvis referert til som lax når området av dens utvendige rotasjon med armen på den siden overstiger 80 grader. Slapphet kan påvirke skulderen leddbånd, sener, muskler og kapsel. Skulderen kapsel refererer til området av ligamentvevet som omgir den skulder som en konvolutt. Skulder slapphet er vanligvis smertefri, og er ofte forbundet med utøvere som svømmere og baseball mugger som vanligvis kuk armene vei tilbake mens engasjerende i sportsaktiviteter.

Årsaker til Shoulder Slapphet

Skulder slapphet kan forekomme naturlig. I dette tilfellet, er en persons kollagen, proteinstrukturene som utgjør mykt vev, naturlig fleksibel. Dette betyr at det ville være færre koblinger som holder fibrene sammen, således resulterer i mer slapphet. Overdreven bruk av skulderen, særlig i tilfelle av idrettsutøvere, kan også resultere i slapphet. Idrettsutøvere som deltar i idrettsaktiviteter med mye repeterende, overhead skulderbevegelser generelt utvikle mer slapphet i sine skuldre. Gjentatte overhead bevegelser føre til at leddbånd og kapsel rundt skulder ledd for å bli løst. Noen utøvere er naturlig disponert for generalisert ligamentous slapphet, noe som betyr at etter kroppens ledd er generelt løsere enn den gjennomsnittlige personen.

Slapphet vs Ustabilitet

Det er viktig å skille mellom skulder slapphet og ustabilitet, som de to begrepene kan lett byttes. I motsetning til slapphet, er skulder ustabilitet en tilstand karakterisert ved smertefull økt bevegelsesutslag. Ustabilitet kan føre til at skulderen til å gli i sin socket, en tilstand som kalles subluksasjon, eller en komplett forvridning av skulderleddet, noe som ville kreve akutt flytting manøvrer. Ustabilitet kan oppstå som et resultat av en enkelt traumatisk begivenhet eller fra repetitive stress på grunn av overforbruk. Idrettsutøvere med ligamentous slapphet er tilbøyelige til å ha multidirectional subluksasjon.

Risikofaktorer

Overdreven skulder slapphet setter individer har en økt risiko for skulder ustabilitet og forvridning. Personer med lax skuldre oppfordres derfor til å ofte deltar i felles styrkeøvelser, spesielt hvis de er atletisk. Personer med for mye skulder gi bør også søke råd før du deltar i idrettsaktiviteter som ville kreve repetitive bevegelser over hodet.

Generalisert Slapphet Test

En enkel test kan utføres for å avgjøre hvorvidt du har generalisert ligamentous slapphet. Testen innebærer å stikke ut en av tommelen og deretter bøye håndleddet nedover. Ved hjelp av den andre hånden, prøve å nå stakk ut tommelen til underarmen. Hvis tommelen kommer nær eller når underarmen, har du generalisert ligamentous slapphet.

Tips og advarsler

Den normale skulder spekter av slapphet varierer fra person til person. Én person skulder kan være mer lax enn en annens. En lege må derfor gjøre skillet mellom skulder slapphet og ustabilitet.
I motsetning slapphet, er ustabilitet vanligvis smertefulle og ekstra bevegelse utgjør et problem.

Hvordan Fil Medisinsk Forms

Hvordan Fil Medisinsk Forms

Filing medisinske former er en nødvendig del av administrasjon helsetjenester. Til tross for innføring av datastyrte medisinske registre, er det et fortsatt behov for å sende medisinske former. Prosessen kan være overveldende. Ved å utvikle din egen personlige medisinske data-fil, vil du være i stand til å sette seg ned med de medisinske former og enkelt fylle dem ut fordi den informasjonen du trenger vil være på fingertuppene. Innsamling av informasjon første gang kan virke kjedelig. Dessverre er det ingen måte å gjøre innlevering medisinske former mer behagelig, men med litt forberedelse, kan du administrere prosessen i en mindre stressende og mer effektiv måte.

Hvordan Fil Medisinsk Forms

Utvikle en personlig medisinsk datafil

•  Utvikle en personlig medisinsk datafil for bruk i søknaden medisinske former for å gjøre prosessen mer effektiv.

2 Få tak i dokumentasjon som er nødvendig for å besvare de spørsmålene som stilles av de medisinske former. Lag en kopi av førerkort, Social Security-kort og andre relevante former for identifikasjon. Plassere en kopi i personlig medisinsk datafil.

Ta kopier av noen forsikring eller Medicare / Medicaid kort. Kopiere begge sider av kortene så mange har kundeservice tall og annen relevant informasjon. Plasser denne informasjonen i filen.

Lag en liste over leger som har ytet omsorg. Inkluder på listen deres spesialitet, adresse, telefonnummer og faksnummer. Legg til andre viktige detaljer som navnet på deres fakturering eller betalingstjeneste og kontorsjef, hvis du vet det. Plasser denne informasjonen i filen.

Lag en liste over de sykehusene der omsorg har blitt gitt. Inkludere adressen, generell telefonnummer, faksnummer og telefonnummer for fakturering. Legge til detaljer som navnet på eventuelle fakturerings personell med hvem har du snakket. Plasser denne informasjonen i filen.

Lag en liste over alle steder der terapi eller andre medisinske tjenester har blitt gitt. Inkluder type tjeneste og adresse, telefonnummer og faksnummer. Legg alle relevante opplysninger. Plasser denne informasjonen i filen.

Lag en liste over alle medisiner som blir tatt. Oppgi navnet på medisinen, dosering og forskrivning lege, Plasser denne informasjonen i filen.

Lag en liste over alle de store medisinske og kirurgiske prosedyrer. Inneholde navnet på sykehuset og dato. Plasser denne informasjonen i filen.

Utvikle en liste over folk å kontakte inkludert navn, deres forhold og et telefonnummer. Plasser denne informasjonen i filen.

Komplett og File Medisinsk Form

Fullfør medisinsk skjema med en blekkpenn. Ha personlig medisinsk datafil nær. Fullfør den grunnleggende identifikasjon informasjon som adresse, telefonnummer, etc. Dobbeltsjekk all informasjon spesielt forsikring identifisering og Medicare / Medicaid tall.

Svar på alle spørsmålene på helseskjema. Referere til personlig medisinsk datafil etter behov. Skriv ut leselig. Ikke la noen spørsmål blank eller uten svar. Ta opp spørsmål som ikke er relevant som "N / A". Lage kopier av noen regninger, deler av medisinske journaler, etc., som blir forespurt som en del av filing av helseskjema.

Sign og dato utfylt skjema som er i ferd med å bli arkivert.

Lag en kopi av den medisinske form og eventuelle vedlegg som er i ferd med å bli arkivert. Plasser kopien i personlig medisinsk datafil.

Følg instruksjonene på helseskjema til hvordan det må være innlevert. Sett et stempel på en konvolutt, og inkluderer en returadresse hvis skjemaet er å være arkivert i posten. Noter datoen den medisinske skjema ble sendt, og plasser den i filen. Hvis den medisinske skjemaet er arkivert i person, få en kvittering og navnet på den personen som det var gitt. Plasser denne informasjonen i filen.

Hint

 • Å holde din personlige medisinske datafil nyttig, må du oppdatere med jevne mellomrom. Vurdere å oppdatere den etter noen lege besøk.
 • Din personlige medisinsk datafil kan hjelpe deg når du må fullføre en medisinsk historie for en ny lege. En oppdatert liste over medisiner, til navn på personer kontakt og en liste over operasjoner er alle spørsmål spurt av nye pasienter.
 • Ikke utsette når det gjelder innlevering medisinske former. Les eventuelle følgebrev nøye. Ofte en forespurt dato for retur av det medisinske skjemaet er inneholdt i følgebrevet. Plasser forfallsdato på kalenderen din, og en påminnelse om minst en uke før forfallsdato.

Er de sorgstadiene det samme i alle kulturer?

Er de sorgstadiene det samme i alle kulturer?

Smertefulle opplevelser eller tap kan lage en rekke følelser i mennesker, inkludert sorg. Folk behandle sorgen forskjellig, selv innenfor samme kulturer. Mange faktorer kan påvirke sorgprosessen, for eksempel personlighet, livserfaring, religiøs tro og kulturell bakgrunn. Ikke alle vil gå gjennom de samme stadiene av sorg, men dette avhenger først og fremst individuelle og personlighet forskjeller.

Stadier av sorg

Sveitsiske psykiateren Dr. Elisabeth Kubler-Ross introduserte ideen om sorgprosessen når hun identifisert de fem stadier av sorg i 1969 Selv om hennes arbeid knyttet til død, kan disse stadiene generaliseres for mange typer tap eller negative livserfaringer, for eksempel et forhold break-up, jobb tap, pensjonering eller flytting. Dr. Kubler-Ross identifisert disse stadiene som fornektelse av virkeligheten av arrangementet, sinne over det som skjer, lønnsforhandlinger enten med deg selv eller en høyere makt, depresjon og overveldende tristhet, og endelig aksept og fred med tapet.

Kulturelle forventninger

Enkeltpersoner og familier sørge som en del av et kulturelt miljø. Samfunn skjermer eller politikk sorg eller steder forventninger på folk om hvordan du tenker, føler og handler. Kulturer har ulike regler om å vise følelser. Realiteten er at håndteringen av sorg er en personlig sak som må behandles individuelt. For eksempel, selv om både Bali og Egypt er islamske land, forventningene for visning av sorg fra kvinner variere sterkt. I Bali, fraråder kulturen emosjonelle skjermer fra sørgende kvinner, mens i Egypt, oppfordres kvinner til å dramatisk demonstrere sine følelser gjennom å gråte.

Eksempler: Vestlig kultur

I noen indianersamfunn, er den avdøde ikke nevnt ved navn. Fotografier og samtale om den personen som har gått anses upassende. I stedet stammer ære de døde ikke-verbalt. Meksikanske-amerikanere feire Days of the Dead, Dias de los Muertos. De mener at i løpet av denne tiden, oktober 31 til november 2, den avdøde kan besøke slektninger og venner. Meksikansk kultur skildrer dette aspektet av samfunnet gjennom kunst, matlaging og håndverk. Ifølge europeiske jødiske skikker, den yahrzeit, eller årsdagen for døden, er en tid for å minnes den elskede, blant annet besøke kirkegården.

Eksempler: østlig kultur

På japansk-amerikanske begravelser eller minnestunder, er medarbeidere forventes å gi en pengegave i en konvolutt til familien. Kalles en "Koden", mengden er basert på den type gave du kan ha mottatt fra avdøde eller familien i tilsvarende forhold. På buddhistiske begravelser, familiemedlemmer setter gaver av vegetarmat. Familien vil vanligvis være vert for en røkelse seremoni, men gjestene kan observere bare og ikke trenger å delta. På islamske begravelser, kvinner kle seg sømmelig, som dekker hodet og armer. I noen tilfeller, bare menn kan delta på begravelsen service.

Hvordan å holde barna hulrom-free

Det er ikke uvanlig at barn så unge som 18 måneders alder for å ende opp som krever 8 til 10 fyllinger. Forekomsten av sippy kopper, hele dagen snacking, drive-gjennom å spise, og selvfølgelig sukker er alle fyre opp denne epidemien. Men foreldre som tar noen enkle forholdsregler kan unngå en levetid på tann hodepine for sine barn.

Hvordan å holde barna hulrom-free

•  Forstå årsakene til tannråte. De fleste er ikke klar over at hulrom er faktisk smittsom. Barn av hulrom-free foreldre er mindre sannsynlig å få hull i tennene. Hvorfor? Bakteriene som forbruker sukker og produserer syre som spiser tannemaljen ikke forekommer naturlig i vår munn. Hulrom-bakterier er deponert i barnas munn av sine omsorgspersoner, foreldre og søsken.

Få dine hulrom fylt før du tar barnet ditt hjemme - og som går for mødre, fedre, søsken, og alle som vil ha hyppig kontakt med barnet. Selv om du ikke har hatt et hulrom i årevis, har du fortsatt havnen bakterier. Aktive hulrom selvsagt bety flere bakterier i munnen. Å få dem fylt går en lang vei å få ned nivået av bakterier i munnen.

Hold barnets munn fri for bakterier som forårsaker hull i tennene. Selvfølgelig kyss er greit! Men aldri dele kasseroller eller tannbørster med babyen eller barnet; aldri vaske av en brystvorte eller smokk ved å slikke det. Hvis du tester mat for temperatur, alltid gjøre det med en egen del eller ren skje.

Utdanne omsorgspersoner om risikoen for disse øvelsene også.

Hint

 • Pass på å øve skikkelig tyggegummi rensing og deretter tannpuss i tillegg til disse forholdsreglene.
 • Hvis du gir barnet ditt en flaske for komfort på kvelden, må du passe på at den inneholder bare vann. Unngå sippy kopper, ha snacks er tilgjengelig hele dagen, og spise i bilen. En enkelt rosin eller slurk juice hvert 15. minutt gir bakteriene en jevn nok flyt av drivstoff å sverte noen pjokk smil.
 • Hvite flekker på en babyens tenner er tegn på forfall. Hvis det er hvite flekker på babyens tenner, se en pediatrisk tannlege umiddelbart.

Hvordan få sand ut av et barns øyne

Det er lett for barnet å få en flekk av sand i øyet under en tur til stranden eller spilletid i sandkassen. Den vanskeligste delen kan overtale henne til ikke å gni øyet som gjør vondt til du kan komme til unnsetning. Rask handling kan dra ut splinten og returnere barnet til spilletid.

Hvordan få sand ut av et barns øyne

Sett barnet på fanget. Forsiktig tak i de øvre øyevippene på den berørte øyet og trekke lokket litt fremover, vekk fra øyet. Hvis barnet gråter, bare trekke øyelokket ut av veien kan tillate tårene å skylle ut splinten.

Åpne berørte øyet, ved hjelp av fingertuppene på begge hender. Ta en slurk vann for å rense munnen, og deretter bruke tuppen av tungen din forsiktig slikke berørte øyet, fra indre til ytre hjørnet, for å løsne splinten. Tungen overflaten er myk og fuktig nok til å komme i kontakt med overflaten av øyet uten å irritere den.

Plasser barnet på fanget, med forsiden opp. Plasser en åpen, ren flaske vann mot innsiden hjørnet av øyet; duskregn vann fra vannflasken i øyet samtidig oppmuntre barnet til å blinke. Hold rene vev mot det ytre hjørnet av øyet for å fange opp vannet.

Ta barnet til en vannfontene eller toalettet vasken. Vask hendene, deretter cup ene hånden under rennende vann og oppmuntre barnet til å hvile de berørte øyet i håndflaten og blinke raskt, lar vannet skylle over øyet.

Bruk en lommelykt til å inspisere øyet. Hvis du kan se flisen, prøv igjen å skylle det bort med vann. Hvis du kan se flisen og det vil ikke flytte, kanskje flisen være en snev av glass. Ta barnet til legevakten.

Hint

 • En irritert øye kan føle som om flisen er der fortsatt lenge etter at det er borte. Hvis du har skylt ut øyet, gi den en time for å hvile før de bestemmer om flisen er der fortsatt.
 • Lær barnet ditt, så snart han er gammel nok, til å utføre de ovennevnte manøvrer og advare ham å aldri gni øyet hvis det er en flekk på den. Rubbing kan kjøre en flekk i øyet overflaten og gjøre alvorlig skade.
 • En kul vaskeklut kan berolige en irritert øye.
 • Ikke la barnet gni øyet.
 • Ikke forsøk å bruke en vev, vaskeklut, eller noe annet å tørke ut øyet.
 • Ikke bruk kommersielt øyedråper eller væske foruten rent vann for å skylle øyet.
 • Ikke nøl med å få barnet legevakt hvis hjemmetjenesten ikke løser problemet raskt. Øyne er for viktig til å risikere.

Hvordan hjelpe Stinky Feet

Hvordan hjelpe Stinky Feet


Stinkende føtter kan være irriterende eller pinlig, men de er også svært vanlig. Siden svettekjertler er mer konsentrert i føtter enn andre deler av kroppen, kan de produsere stikkende lukt hvis venstre ukontrollert. De offensive lukter faktisk skyldes veksten av bakterier og kan ofte være knyttet til stress, endringer i medisiner eller hormoner. Heldigvis er det noen effektive rettsmidler som kan hjelpe nøytralisere stinkende føtter.

Hvordan hjelpe Stinky Feet

•  Vask føttene grundig med antibakteriell såpe. Siden lukt kan skyldes bakterier, vil en antibakteriell såpe drepe stinker rett ved kilden. Tørk føttene med et rent håndkle etterpå; en fuktig fot er grobunn for bakterier.

Suge føttene i en svart-te løsning. La to teposer bratte i en halvliter kokende vann i ca 10 minutter. La blandingen avkjøles og dyppe føttene i 30 til 45 minutter. Igjen, sørg for å tørke føttene etterpå. En naturlig forekommende syre som finnes i det-te skal bidra til å lette foten lukt over tid.

Bruk lukt-eliminere spray. Tilgjengelig på drugstores landsdekkende, fot spray og pulver kan hjelpe nøytralisere lukt. Disse spray og pulver jobbe som deodoranter, slikke og maskering uønsket lukt hele dagen.

4 Du må alltid bruke sokker. Going sockless kan fremme fotlukt. Bruk bomullssokker, anbefalt av Fotpleie fordi de puster og absorberer svette og lukt.

Alternative skoene dine. Iført det samme paret hver dag vil gjøre det vanskelig for skoene å lufte ut og fjerne lukt. Slitasje lær eller canvas sko. Unngå plast sko, som har en tendens til å fremme fot lukt. Velg sandaler over lukket-toed sko når det er mulig; sandaler gi føttene mer luft eksponering for å holde dem fra svetter.

Ta kontakt med en podiatrist hvis foten lukt bli uhåndterlig. Hun kan være i stand til å foreskrive medisiner eller behandlinger for å lindre problemet. I sjeldne tilfeller kan spesialist alvorlige nervene i foten for å hindre svetting og kontroll lukt.

Speech Therapy Ideer for barn med Fonologiske Disorders

Speech Therapy Ideer for barn med Fonologiske Disorders


Som barn først lære å snakke, er vi alltid sjarmert av sine mispronunciations av visse ord.
Bør disse inkonsekvenser fortsette, for eksempel i stedet for å si "ødelagt" barnet sier "Boken" og er ikke lett å forstå, det kan være et utviklings fonologisk lidelse. Denne lidelsen kan variere fra mild til å være helt uforståelig. Målet med behandlingen er å gi barnet full stemmeklarhet.

Terapi Ideer

Det første trinnet er å gi en følelse av prestasjon for barnet. Enkle lyder blir praktisert inntil barnet mestere klarhet. Oral spill - bare gjør dumme lyder - også hjelper barnet til å tilpasse seg den nye ideen om logopedi. Det neste steget kan være muntlige motoriske øvelser. Dette modalitet får frem smilene og fniser. Disse øvelsene inkluderer blåser bobler, blåser en munnspill eller prøver ut en kazoo. Blåser bomull baller forundrer barn. Alle av disse er utformet for å styrke pusten kontroll og leppe styrke.

Isometriske øvelser er ikke bare for voksne. De kan være uvurderlig for å øke muskelstyrke. Tungen presser kan gjøres ved å ha barnet stikke ut tungen, presser en skje mot tungespissen og barnet skyver så hardt som mulig mot skjeen fem ganger. Det fungerer best hvis en annen person holder skjeen.

Peanøttsmør er ikke bare for smørbrød. Gni litt peanøttsmør på barnets lepper fra hjørne til hjørne. Barnet må da være i stand til å slikke fra side til side til alt forsvinner. Denne øvelsen gjør tungen arbeidet hardt. Eller er det også iskrem drypp; hun kan bare bruke henne - tunge ingen lepper. Cheerios er en alvorlig utfordring når de må bli plukket opp av tungen bare. Rullende en kjærlighet på pinne fra den ene side av munningen til en annen forsterker også tungen muskler.

En håndholdt speil fungerer også godt å hjelpe barnet se hvordan å danne ordene samt forsterke lyd og munn bevegelse. Mens du bruker speilet, er en annen terapeutisk idé å gjøre dumme ansikter.

Har barnet få inn en favoritt utstoppa dyr fra hjemmet. Ved hjelp av enkle lyder, har barnet "modellen" disse lydene for hennes dyr.

Leker og aktiviteter for sanseintegrasjon

Leker og aktiviteter for sanseintegrasjon


Sanseopplevelser inkluderer berøring, syn, lyd, lukt, smak og kroppsbevissthet. Den pågående forholdet mellom atferd og hjernen fungerer kalles sensorisk integrasjon. Hjernen er ansvarlig for å ta informasjon fra dine omgivelser og bearbeide den slik at du reagerer på dem på riktig måte. Diagnose Manual for barndom og Early Childhood melder at fem til ti prosent av barn som viser ingen andre problemer har problemer med sensorisk integrering. De er diagnostisert som har Sensorisk Integrasjon Disorder.

Årsaker

Sensorisk Integrasjon Disorder er vanligvis diagnostisert hos små barn. Faktorer som bidrar til SID inkluderer, for tidlig fødsel, autisme og andre utviklingsforstyrrelser, lærevansker, stressrelaterte lidelser og hjerneskade. Denne lidelsen kan behandles med ergoterapi, men det er også leker og aktiviteter som utfyller konvensjonelle metoder. Disse er valgt ut som føler at barnet har problemer med.

Tactile

Tactile refererer til en følelse av berøring. Hjernen ineffektivt behandler inngang fra huden reseptorer ca berøring, trykk, temperatur, smerte og bevegelse på huden. Barn som opplever taktilt forsvar kan bli overveldet av hverdagslige opplevelser og aktiviteter. De kan ikke liker teksturerte materialer eller elementer, sand, lim eller maling som kan få dem skitne, klemmer og kysser, og visse klær teksturer. Taktile opplevelser må bli introdusert sakte og gradvis etter hvert som barnet er klar til å oppleve dem. Elementer kan inneholde fjær, vibrerende leketøy, barberskum og leke deig, og sand og vann tabeller. En like effektiv aktivitet er kroppen børsting. En plastisk kirurgisk kratt pensel påføres med hurtig og godt trykk touch til armer, hender, rygg, ben og føtter.

Vestibulære

Vestibulære innebærer følelse av bevegelse, og er videre brutt ned i hyposensitive og overfølsom. Et barn som er overfølsom er ofte redd for høyder, redd for å falle, og misliker ujevnt underlag, mens en hyposensitive barn craves eventuell bevegelse opplevelse, spesielt rask eller spinning. Bevegelse leker inkluderer swing sett, trampoliner, gynge leker, og scooter boards. Barnet kan også sprette eller ligge på en øvelse ball med hjelp av en voksen for å få det vestibulære innspill han / hun trenger.

Propriosepsjon

Propriosepsjon innebærer følelse av kroppens posisjon og er også brutt ned i andre grupper. Et barn med proprioseptiv dysfunksjon som er under-responsive synes klønete, støt inn i ting ofte, og beveger seg i en stiv måte. En over-responsive barn elsker å hoppe og krasj, nyter bære klemmer og kan være aggressiv med andre barn. Tungt arbeid aktiviteter er avgjørende for denne type lidelse. Bære tunge gjenstander, skyve en trillebår eller trekke en vogn, og iført en vektet vest eller tung ryggsekk er alle nyttige ideer for proprioseptiv sans. De kan også nyte å bli klemt mellom to puter eller klemt.

Oral

Et barn med oral dysfunksjon vil også være enten overfølsom eller hyposensitive. Oral overfølsomhet inkluderer å være en kresen i matveien med ekstreme mat valg og vanskeligheter med å suge, tygge, eller svelge. Hyposensitivity inkluderer slikker, smake eller tygge på uspiselige gjenstander. Barnet kan også gjerne intenst smakstilsatt mat og ofte tygger på penner, blyanter, eller skjorte. Dette er barn som har vansker med tale, spise, er stadig å sette ting i deres munn, sikling, eller aldri spise noe i tillegg til eplemos og yoghurt. Chewy matvarer som tørket frukt, lakris, og tannkjøtt gi muntlige innspill og fløyter og sugerør er billig og enkelt å bruke. Har barnet blåse bobler eller leke med en tygge tube. Tannbørster kan også brukes for hyposensitive barnet.