Digidexo.com

stillehavstorsk gravid

Øvelser for fullbårne gravide

Øvelser for fullbårne gravide


Mot slutten av svangerskapet, kan du begynne å bekymre deg for å miste baby vekt og om du noen gang vil ha tid til trening igjen. Men å starte en kraftig mosjon rutine sent i svangerskapet kan være en risikabel strategi, ifølge pediatrisk nevrolog Lise Eliot. Hvis du allerede er i god fysisk form, kan vanlig øvelse rutine være trygge under svangerskapet - så lenge du har legen din tillatelse og føler deg komfortabel å gjøre det. Hvis du er ny til fitness, men fokusere på å være aktiv og vurdere lav-effekt øvelser som fortsatt er mulig å gjøre med å endre kroppen.

Aerobic Exercise

Aerob trening forbedrer ditt hjerte og lunge helse og kan hjelpe deg å forbrenne unødvendige kalorier. The American College of Fødselsleger og Gynekologer streker at aerobic kan også forebygge svangerskapsdiabetes og redusere vanlige symptomer på graviditet, for eksempel ryggsmerter og forstoppelse. Organisasjonen anbefaler 30 minutter med aerobic fleste dager hver uke. Prøv å gå en rask tur med hunden din eller en venn eller jogging. Som du blir større, kan du finne at det er vanskeligere å flytte rundt eller at du har leddsmerter. Vann aerobic er et ideelt valg fordi den ekstra vekten støttes i vannet. Hvis du har smerter og plager, kan vannet redusere virkningen på leddene. Eliot anbefaler styring klar for trening som etterlater deg andpusten og omstendelig sent i svangerskapet med mindre du allerede har vært å gjøre en vanlig aerobic rutine.

Yoga

Yoga kan hjelpe strekke musklene, forbedre fleksibiliteten, holdning og styrke. Noen gravide finne fokus på pust i yoga for å være spesielt avslappende, og kan til og med bruke yoga teknikker under fødselen. Prøv en yogatime for gravide; imidlertid styre klar av hot yoga under svangerskapet. Hvis noen yoga rutine er smertefulle eller forlater du føler deg svimmel, prøv en mindre intens versjon av positur. "Yoga Journal" påpeker at i tredje trimester, kan yoga effektivt avlaste de trange følelser mange kvinner opplever som kroppen utvides, og anbefaler at fullbårne gravide kvinner praktiserer yoga som øker kroppslig åpenhet og forbedre styrke, slik som Hero og treet utgjør.

Calisthenics

Calisthenics er styrke-øvelser som også kan forbedre fleksibiliteten og vanligvis krever lite eller ingen utstyr. Øvelser som ben presser, pushups og knebøy kan hjelpe tone musklene og holde kroppen fleksibel. Din skiftende tyngdepunkt og økt kroppsvekt kan gjøre noen calisthenic øvelser mer utfordrende, så hvis du føler smerte mens du trener, bytte til en annen calisthenic rutine. Unngå å gjøre calisthenics til det punktet av utmattelse, eller til du har problemer med å puste, fordi dette kan frata barnet av oksygen sent i svangerskapet.

Øvelser for å unngå

Øvelser som bærer en risiko for å falle eller et slag mot magen er ikke trygt under svangerskapet. ACOG råder unngå kontakt idretter som fotball, hockey og fotball på grunn av risikoen for skader på deg og babyen din. Dykking kan også være risikabelt, og idretter som ski, dykking, ridning og turn kan føre til at du faller eller kaste deg ut av balanse. Lagre disse idrettene for etter at barnet er født. I andre og tredje trimester av svangerskapet, unngå øvelser som krever at du ligger på ryggen, fordi disse kan redusere blodtilførselen til livmoren.

Hvordan bli gravid Bruke Sympto-Thermal Metode

Hvordan bli gravid Bruke Sympto-Thermal Metode


Å bli gravid ved hjelp av Sympto termiske metode (STM) innebærer diligence fordi en kvinne må ta temperaturen ved hjelp av en basal-basert termometer daglig, til samme tid. I tillegg til å kartlegge hennes temperatur, skal en kvinne også holde oversikt over endringene i hennes cervical mucus mønstre for å avgjøre når hennes peak fruktbare tider oppstå.

Hvordan bli gravid Bruke Sympto-Thermal Metode

En ta temperaturen på en daglig basis på omtrent samme tid hver dag. Den beste tiden å ta temperaturen er ved å våkne opp om morgenen før du står opp av sengen. Du bør ta temperaturen innenfor en 30-minutters vinduet hver dag for å være den mest nøyaktige og også ta det etter å få minst tre timer sammenhengende søvn.

Mark temperaturen på en graf diagram, som vanligvis er inkludert når du kjøper en basal-basert termometer (BBT) fra alle apotek butikken. BBT termometre gi mer nøyaktige målinger for temperaturer mellom 96 og 99 grader F enn et vanlig termometer.

Hold styr på når temperaturen dips og stiger. Vanligvis vil det være en dukkert i temperaturen på den dagen du har eggløsning, og deretter en merkbar økning i temperaturen dagen etter eggløsning fram til neste menstruasjonssyklus begynner. Noen ganger eggløsningen ikke kan oppdages på et diagram for opp til 3 dager etter eggløsning.

Se etter endringer med slimet i livmorhalsen. Etter menstruasjonssyklusen slutter, er slimet i livmorhalsen normalt tørr og endrer til en klebrig, kremet tekstur og deretter til et egg-white konsistens da. Normalt kan oppdages ved å tørke med toalettpapir etter bruk av toalettet, eller du kan endre slimhinnen i trusene. Når slimet i livmorhalsen er klar og stretchy (egg-white konsistens), indikerer dette eggløsning og varer i en dag eller to. Etter eggløsning, endrer slimet i livmorhalsen tilbake til kremet og tørk.

Spor sykkel dager på en kalender. Dag 1 i syklusen din er på den første dagen i menstruasjonssyklusen. Den gjennomsnittlige syklus er 28 til 31 dager lang. Etter eggløsning, er det vanligvis en 14-dagers periode som kalles lutealfasen. Sporing dagene av syklusen din sammen med temperatur, når du har eggløsning og dine cervical mucus mønstrene vil hjelpe deg å finne et mønster av når du er mest fruktbar, slik at du og dine betydelige andre kan planlegge samleie.

Plan å ha ubeskyttet samleie for 4 dager før når du vanligvis eggløsning og opp til 2 dager etter for den mest optimale tidspunktet for å unnfange et barn. Denne tidsrammen anses å være din topp fruktbare perioden.

Hint

 • Den STM kan også brukes for å hindre befruktning. Det anbefales å bruke en nonhormonal back-up prevensjon metoden som et pessar eller kondom for et par måneder før du har en nøyaktig mønster i din fruktbarhet syklus. Deretter enten bruke en back-up metoden under fruktbar tid eller avstå fra sex for å forhindre befruktning.
 • Ikke bli motløs hvis det tar deg lengre tid enn planlagt eller ønsket å unnfange et barn. Det kan ta en sunn par i gjennomsnitt 6 måneder gravid, så ha det gøy å prøve, og prøv å ikke bli stresset eller bekymret hvis det ikke skjer med en gang.

Hvordan bestemme når man skal bli gravid

Hvordan bestemme når man skal bli gravid


Mange faktorer spiller en rolle i hvorvidt det er riktig tid i en persons liv å ha en baby. Forfall på personen eller folk som vil forelder barnet, sammen med er viktig mange økonomiske problemer for å ta en titt på.

Hvordan bestemme når man skal bli gravid

•  Avgjør om nåværende livsstil vaner er bidrar til å ha en baby. Vaner som røyking, alkohol og illegale rusmidler må gis opp før du blir gravid for å sikre helsen til barnet både gjennom svangerskapet og som et spedbarn. Alle andre som bor i samme hjem bør også gi opp røyking, som det er en stor risiko for graviditet, samt SIDS (Sudden Infant Death Syndrome) etter å bringe barnet hjem.

Analyser budsjettet. Er det nok penger til å legge til et barn? Ikke bare er arbeid og levering vanligvis en heftig pris, men etter at babyen kommer, det er barnepass, legebesøk og behov, for eksempel bleier og klær.

Se over forsikringsdekning. Prenatal omsorg er svært kostbare, så forsikring er nødvendig. Avgjøre om dagens penge situasjoner tillate betaling av hva forsikringen ikke dekker.

Få en full sjekk fra legen. Få dine helsespørsmål under kontroll før du blir gravid. Sjekk om din nåværende medisiner er trygge å ta under svangerskapet, og hvis ikke, bestemmer hva som kan gjøres for å få ut av dem, eller erstatte dem.

Se inn din jobb fødselspermisjon politikk. Seks uker som kreves for en normal levering, åtte for keisersnitt. Har selskapet tilbudet forlate? Er det betalt? Vil din stilling vil fortsatt være der når du kommer tilbake? FMLA krever at selskapene holde lønnen, men ikke den faktiske posisjonen til personen som tar permisjon.

Se hvordan selskapet behandler andre foreldre rundt arbeidsplassen, samt gravide. Prenatal avtaler, barnas avtaler, sykedager og andre plutselige kriser bli en realitet. Det er nødvendig å jobbe for et selskap som forstår dette.

Kan du bleke håret mens gravid?

Kan du bleke håret mens gravid?

Tar forholdsregler med Bleking under graviditeten

Hår blekemiddel inneholder hydrogenperoksid, som kan bli absorbert inn i huden. Mesteparten av kjemikaliene som brukes i hårprodukter, som blekemiddel, er vanligvis ikke evaluert for effekten det kan ha på svangerskapet. Ifølge American Association graviditet, er tilgjengelig på dens virkning på graviditet som et resultat lite informasjon.

Kvinner over hele landet blekemiddel, markere og farge håret. Så, når de blir gravide, kan spørsmålet om dette er trygt under svangerskapet blitt et alvorlig problem.

Imidlertid, mens blekekjemikalier kan bli absorbert inn i huden under svangerskapet, blir bare en liten mengde absorbert. Vanligvis ikke nok av det kjemiske absorberes å være skadelig for barnet når en kvinne er gravid, men gravide bør likevel snakke med sine leger om andre alternativer og sikkerhetsspørsmål.

En av de største bekymringene med bleking håret under svangerskapet er røyk. Puste røyk i mens bleking av hår kan være skadelig for babyen.

Bleking Sikkerhetstips under graviditeten

Når en kvinne er gravid, bør hun vente til etter første trimester å bleke håret. Den første trimester er avgjørende for barnets utvikling og disse røyk og kjemikalier kan forårsake mest skade under dette punktet i svangerskapet. I løpet av andre trimester, er babyen mindre risiko.

I tillegg, uavhengig av om kvinnen er bleking håret selv eller å ha det gjort profesjonelt, hun skulle ha det gjort i et godt ventilert område, og la blekemiddel på håret for kortest mulig tid. Det anbefales også at gravide kvinner bruker hansker når bleking håret selv for å hindre absorpsjon av kjemikaliene inn i huden.

Hvilke fargestoffer er trygge under svangerskapet?

Utheving, semi-permanente fargestoffer og vegetabilske fargestoffer anses å være tryggere alternativer til bleking håret.

Gravide kvinner som bleke håret hjemme, snarere enn i en salong, bør se etter hårfarge produkter som har minst antall kjemikalier. Produkter som semi-permanent dye inneholder mindre ammoniakk eller peroxide og skadelige kjemikalier. Disse produktene kan blande godt med permanent farget håret. Color-forsterke sjampo kan også holde gamle fargen blekner og blir kjedelig.

Utheving er vanligvis den beste og tryggeste alternativet å farge håret under svangerskapet, fordi kjemikaliene ikke berører huden siden de er brukt om lag en halv til én tomme vekk fra røttene av hodebunnen.

Hair mascara, som kan bli funnet i drugstores, er også en fin måte å røre opp røtter når gravid.

Det finnes også naturlige måter å farge håret som ikke bruker noen kjemikalier, for eksempel bete juice og gulrot juice for rødt hår, sitronsaft og kamille te for blondt hår, og sterk svart kaffe på brunette hår.

Hvordan bli gravid med tvillinger

Hvordan bli gravid med tvillinger


Mange par ønsker å bli gravid med tvillinger. Å ha to barn som vokser opp side ved side for å oppleve milepælene i livet på samme alder kan virke perfekt. Du får gjennom bleie periode alt på ett, og ideen kan virke ideelt hvis du bare vil ha to barn. Hvis du er interessert i å bli gravid med tvillinger, er det et par ting du kan gjøre for å øke sjansene dine for å ha en flerfødsel.

Hvordan bli gravid med tvillinger

Velg en partner som er en tvilling. Tvillinger er mer sannsynlig å ha toeggede tvillinger så Partnerskap med en tvilling kan øke sjansene dine for å ha en flerfødsel.

Vent til du er av avansert mors alder å få barn. Jo eldre du er, jo mer sannsynlig er det å få tvillinger. Kvinner eldre enn 35 er mer sannsynlig å ha tvillinger.

Sett opp en avtale med en fruktbarhet spesialist. En fruktbarhet spesialist kan foreskrive medisiner og behandlinger som kan øke sjansene dine for å ha en flerfødsel.

Gain vekt. The American College of Obstetrics and Gynecology utgitt en studie som viste kvinner med en body mass index (BMI) på 30 eller høyere hadde en økt sjanse for å få tvillinger.

Spis yams. Ifølge National Organization of Mothers of Twins klubber, kan spise yams øke sjansene for å ha tvillinger. Yams er tenkt å ha kjemikalier som forårsaker kvinner å eggløsning mer, noe som kan øke sjansen for å ha multipler.

Hint

 • Hvis du virkelig ønsker multipler, vurdere å vedta et sett med tvillinger.
 • Hvis du allerede har hatt et sett med tvillinger, sjansene dine for å ha et ekstra sett øker.

Teknikker for å bli gravid Baby Girls

Teknikker for å bli gravid Baby Girls


Vanligvis har et par venter barn en 50/50 sjanse for å ha en gutt eller en jente. Dette er fordi halvparten av sædcellene en mannlig gjør inneholder en X-kromosom, som ville føre til en jente baby, og halvparten inneholder et Y-kromosom, som ville gjøre barnet en gutt. Men er det noen metoder for befruktning som noen mennesker tror kan øke sjansene for å ha enten en gutt eller en jente.

Historie

Kjønn utvalget har vært forsøkt i hundrevis av år. Den kinesiske unnfangelsen diagrammet er en eldgammel måte å fastslå en babyens kjønn som fortsatt er i bruk i dag. Denne metoden bruker babyens måneden unnfangelsen og mors alder for å bestemme kjønn på barnet og er spioneringen å være mer enn 90 prosent nøyaktig.

Betydning

Det er mange grunner til at folk foretrekker å velge kjønn på barnet sitt. Mens i mange tilfeller disse grunner er personlig, i noen kulturer ha en baby av ett kjønn over en annen er ønskelig. For eksempel, i mange østlige kulturer gutt babyer blir holdt i mye høyere forhold enn jenter, så vet hvordan å unnfange en jente vil også foreslå måter å unngå å bli gravid en.

Typer

Den Shettles metode for kjønns utvalget har kommet inn i bred bruk siden Dr. Landrum B. Shettles 'boken først ble utgitt i 1996 Denne metoden er basert på premisset om at sædceller som inneholder Y kromosomet er lettere fordi de har mindre genetisk materiale innenfor dem. Denne metoden innebærer at du har samleie i misjonærstillingen, samt å ha samleie hver dag fra slutten av en kvinnes periode inntil tre dager før eggløsning. Hvis sperm er innført tre dager før eggløsning, har raskere Y-kromosom-som inneholder sædceller allerede gjort det opp skjede og har i stor grad døde ut, forlater sakte-men-sikkert X-kromosom som inneholder sperm tilgjengelig for å befrukte egget og gjøre en kvinnelig barnet. Shettles råder også kvinner til å avstå fra å ha orgasmer under samleie, da dette kan skape et miljø i skjeden som er mer egnet for Y-kromosomet sperm.

Teorier / Spekulasjoner

Ifølge gamle koner 'tales, det er mange måter å bli gravide jenter. Hvis din elskov er på ettermiddagen, på en partalls dag, under en fullmåne, og initiert av den kvinnelige partner, har du en større sjanse for å ha en jente. Denne sjansen er bedre hvis kvinnen har en diett høy i kalsium og magnesium med en god dose av fisk og sjokolade blandet.

Advarsel

Par som ønsker å ha en jente baby kan også gå gjennom prosessen med å ha sperm sortert. Kvinnelig og mannlig-skaper sperm sorteres (basert på vekt), og da bare sædceller som inneholder X kjønnkromosomene brukes til å befrukte hunn i ferd med intrauterin inseminasjon. Denne prosessen er kostbart, imidlertid, og selv om sjansene for å få en jente barn er økt fra 50 prosent til 90 prosent, er sjansen for at den IUI er vellykket er bare 35 prosent, ifølge In-Gender.com.

Hvor lang tid tar det å bli gravid etter Bruke Ortho Evra?

Hvor lang tid tar det å bli gravid etter Bruke Ortho Evra?

Stoppe Ortho Evra

Ifølge Planned Parenthood, en kvinne kan bli gravid så snart hun slutter å bruke Ortho Evra. Fordi plaster frigjør en jevn strøm av hormoner hele uken lang tid før den er erstattet av en ny patch, en kvinne kan teoretisk bli gravid så snart oppdateringen er fjernet hvis en annen erstatter ikke det. Hormonene kan somle i systemet litt, men som kan bety at de vil trenge for å forsvinne fra kroppen før de normale odds for å bli gravid retur. Dette bør ikke ta mer enn ca 24 timer.

Endring i syklus

En fordel med prevensjonsmetoder som patch eller pillen er at de regulerer kvinnens menstruasjonssyklus. Som pillen, lappen fungerer på en tre-ukers syklus der en daglig dose av hormoner administreres til kroppen. Under den fjerde uken i måneden, er lappen fjernet og kvinnen menstruates. Men når oppdateringen er stoppet det kan ta opptil to måneder for en kvinnes menstruasjonssyklus for å gå tilbake til slik det var før du starter oppdateringen. Dette kan resultere i tapte eller uregelmessig menstruasjon, som kan gjøre det vanskelig for en kvinne å forutsi når hun skal mensen og eggløsning, og dermed gjøre det vanskeligere å bli gravid.

Betraktninger

Skaperne av Ortho Evra anbefaler at kvinner konsultere sine leger før du tar lappen dersom de planlegger å bli gravid. Det er også en liten sjanse - ca 1 i 100 - at en kvinne kan bli gravid selv mens ordentlig bruker plasteret. Det er også en økt sjanse for å bli gravid dersom en kvinne ikke klarer å fjerne og gammel lapp og på nytt en ny patch til rett tid. Hun kan også bli gravid hvis plasteret faller av eller om hun tar visse medisiner eller vitaminer som kan forstyrre med lappen effektivitet, inkludert St. Johannesurt, rifampicin og visse medisiner som brukes til behandling av kramper, HIV og gjær infeksjoner.

Hvordan bli gravid etter at du slutter å ta p-piller

Hvordan bli gravid etter at du slutter å ta p-piller


Du kan bli gravid etter at du slutter å ta p-piller. Mens p-piller er en flott måte å hjelpe deg med å planlegge din families liv, å bli gravid etter at du slutter å ta dem kan virke litt forvirrende. Men det er faktisk ganske enkelt. Det er viktig å følge visse skritt for å hjelpe deg å ha et sunt og lykkelig graviditet etter at du slutter å ta p-piller.

Hvordan bli gravid etter at du slutter å ta p-piller

•  Snakk med legen din om din beslutning om å slutte å ta p-pillene dine og bli gravid. Hun kan hjelpe deg med å planlegge bedre for graviditet og gi deg noen nyttige tips. Legen din kan hjelpe deg med å finne ut hvor lang tid det vil ta for deg å bli gravid og gjøre fremtidige avtaler med deg for å hjelpe deg videre. De fleste leger vil vente omtrent et år, avhengig av hva som skjer. Hvis du ikke blir gravid innen et år eller 18 måneder, kan legen anbefale fertilitetsbehandling.

Vent et par måneder før du prøver å bli gravid etter at du slutter å ta p-piller. Se hvordan din menstruasjonssyklus går i minst to sykluser. Hold styr på menstruasjonssyklusen i kalenderen; skrive ned "mensen" eller "sykle" på hver dag du blør. Hvis du ønsker å være diskret, kan du bruke en form eller klistremerke for å markere mensen. Holde orden på mensen etter at du slutter å ta p-piller vil hjelpe deg og legen din bedre bestemme datoen for unnfangelsen.

Ta en graviditetstest når du glipp av perioden. Venter et par måneder før du prøver å bli gravid kan også hjelpe deg med å finne ut når du er sent for mensen, fordi menstruasjonssyklusen kan være litt forskjellig ut av p-piller.

Vær sunn og fruktbar. Begynn å ta en prenatal vitaminer mens du prøver å bli gravid. Prenatal vitaminer inneholder vanligvis folinsyre, kalsium og jern. Disse næringsstoffene kan hjelpe deg å ha en sunn graviditet og baby. Unngå å røyke og drikke alkohol. Spis rikelig med frukt, grønnsaker, kjøtt, meieriprodukter og korn - et utvalg av sunn mat er et must. Drikk rikelig med vann. Redusere stressnivået med yoga og / eller meditasjon. Bruk noe som hjelper deg å slappe av og bruke det på en daglig basis. Trene hver dag hvis du kan, gjør både kondisjonstrening og styrketrening.

begynne å prøve å bli gravid. Tenker da for å prøve å bli gravid kan føre til mer stress enn nødvendig. Bare prøv når du vil, og se hva som skjer. Hvis du gjør alt anbefales, og du fortsatt ikke er gravid etter seks måneder til ett år, bør du planlegge en avtale med legen din for å se hva mer du kan gjøre.

Hint

 • Du kan bli gravid så snart den første dagen du slutter å ta p-piller. Vent til du har fullført en p-pille pakke for å slutte å ta dem for å unngå midt i syklusen blødning.

Hvordan bli gravid enkelt

Hvordan bli gravid enkelt


Du vet allerede betydningen av å bruke prevensjon hvis du planlegger ikke å bli gravid, og tror kanskje at når du slutter å bruke det, vil du bli gravid enkelt. Faktisk vil de fleste par som har ubeskyttet sex ende opp med å bli gravid innen et år. Par uten fertilitetsproblemer kan tenke mye raskere, men ved å følge noen enkle tips og timing samleie på riktig måte.

Hvordan bli gravid enkelt

•  Ta temperaturen hver morgen på å våkne. Det er viktig å bruke en basal kroppstermometer, som beregner temperaturen til 1/10 av en grad. Så snart du våkner opp, må du ta temperaturen. Gjør dette før du får ut av sengen, snakke med noen eller sitte opp.

Spill inn waking temperaturen på en fruktbarhet diagram. Enten bruke en online fruktbarhet diagram eller en kopiert ut av en bok. En bok som vil forklare dine fruktbarhet tegn og inneholder også fruktbarhet diagrammer er "Taking Charge of Your Fertility," av Toni Weschler.

Legg merke til mønsteret av temperaturen. For de aller fleste kvinner, vil temperaturen være lav i løpet av første, preovulatoriske fasen av syklusen. En pre-ovulasjon temperatur ligger vanligvis i området 96,9 til 97,5 grader. Etter eggløsning, vil temperaturen stige fra 1/2 til en hel grad, og bør ligge 97,5 til 98,6 grader. For unnfangelsen, må samleie finner sted mellom tre og fem dager før temperaturen stiger. Når temperaturen stiger, vil egg enten bli befruktet, eller død og borte.

Observer de andre fruktbarhet tegn, som inkluderer cervical posisjon og cervical væske. Under fruktbare fase, fra tre til fem dager før eggløsning, vil Cervical posisjon være myk, høy, åpen og våt. Under dine nonfertile dager, vil livmorhalsen være fast, lav, lukket og tørr. Du vil merke våt cervical væske, noen ganger sammenlignet med eggehvite, på de mest fruktbare dager. Å bli gravid lett, til annen samleie finner sted hver 24. time mens du opplever en myk, høy, åpen cervix og våt cervical væske.

Når temperaturen stiger, fortsetter å kartlegge din temperatur. Noen tegn på at du har oppnådd graviditet inkluderer spotting fra fem til 10 dager etter eggløsning og en annen topp i temperaturen etter den femte dagen forbi eggløsning. Hvis du opplever 16 dager med høye temperaturer uten mensen starter, er det sannsynlig at du er gravid. Hvis du opplever 18 dager med høye temperaturer, er du nesten helt sikkert gravid.

Hint

 • Når du oppnå graviditet, se din lege eller jordmor omgå for svangerskapskontroll. Hvis du har kartlagt dine temperaturer og tidsbestemt samleie godt for mer enn seks måneder uten å bli gravid, bør du oppsøke lege. Hvis du ikke merker at temperaturen stiger og faller i løpet av hver syklus, bør du oppsøke lege. Hvis partneren din har en lav sædkvalitet, tid samleie til hver 48 timer i løpet av fruktbare perioden i stedet for hver 24. time.

Hvordan å bli gravid etter en vasektomi reversering

Hvordan å bli gravid etter en vasektomi reversering


Hvis du og din ektefelle eller partner ønsker å bli gravid etter at du har hatt en vasektomi, er en vasektomi reversering verdt å vurdere. Suksessraten for graviditet etter en vasektomi reversering varierer fra 40 prosent til 70 prosent. Det er flere ting å huske på når du bestemmer deg for å prøve å bli gravid etter en vasektomi er reversert.

Hvordan å bli gravid etter en vasektomi reversering

•  Snakk med din urolog om høsting sperm under vasektomi reversering. Hvis vasectomy reversering mislykkes, eller hvis graviditet ikke oppstår, kan du bruke den høstes sperm for in-vitro fertilisering senere.

Gi det tid. De fleste svangerskap oppstå i minst et år eller to etter vasektomi reversering. Ikke bry deg om et år går uten en unnfangelse. Vent minst to år før han ble opptatt av at vasectomy reversering har sviktet.

har samleie på partneren din mest fruktbare tider. Hun kan kartlegge sine sykluser, bruke ovulation Predictor kits eller bruke en kombinasjon av begge. Alternativt kan du og hun kontakt med en reproduktiv endokrinolog for å finne ut når den beste tiden å ha samleie ville være basert på sædkvalitet og hennes fruktbarhet.

•  Vurder intrauterin inseminasjon hvis du har en lav sædkvalitet etter vasektomi reversering. Denne prosedyren består av å innføre sæd direkte i din partners livmoren, noe som gjør unnfangelse mer sannsynlig.

Tenk in-vitro fertilisering hvis din vasectomy reversering mislyktes. Legen kan bruke sperm at urolog høstes i løpet av vasektomi reversering eller du kan bruke donorsæd.

Hint

 • Snakk med din urolog om bivirkninger som stammer fra vasektomi reversering. Snakk med din reproduktive endokrinolog om eventuelle farer som kan være forårsaket av in-vitro fertilisering, hvis du velger å forfølge dette alternativet.

Hvordan bli gravid med polycystisk ovariesyndrom

Hvordan bli gravid med polycystisk ovariesyndrom


Polycystisk ovariesyndrom, eller PCOS, fører til en kvinne ikke eggløsning regelmessig, noe som er en årsak til infertilitet. Åtte til 10 prosent av kvinner lider av denne tilstanden. En kvinne med PCOS kan ha cyster på eggstokkene, og hun også kan ha hormonelle svingninger som ikke bidrar til å bli gravid eller opprettholde en graviditet. Med behandling, men mange kvinner med PCOS er i stand til å ha en baby.

Hvordan bli gravid med polycystisk ovariesyndrom

Se din ob-gyn eller en reproduktiv endokrinolog. Legen kan kjøre tester for å finne ut om du har eggløsning, hvor ofte du har eggløsning, og om du har nok progesteron og andre hormoner for å opprettholde en graviditet.

Ta lavdose fruktbarhet narkotika for å forårsake eggløsning. Mange kvinner med PCOS ikke eggløsning regelmessig eller i det hele tatt. Medisiner som Clomid og Femara be kroppen til eggløsning. Disse eggløsning-indusere kan tas med eller uten andre rusmidler for å hjelpe du har eggløsning.

Tid samleie for å dra nytte av dine mest fruktbare dager, mens på Clomid eller Femara. I noen tilfeller kan legen anbefale intrauterin inseminasjon i løpet av de mest fruktbare tider. Hvis legen din anbefaler dette, følger hans instruksjonene nøye.

Vurder å bruke injiserbare hormoner for å få deg til å eggløsning hvis Clomid eller Femara ikke fungerer. Det er noen bekymringer om injiserbare hormoner forårsaker flere fødsler, så diskutere dette med legen din.

Tenk in vitro-fertilisering (IVF). Du vil gi deg selv injiserbare hormoner for å hjelpe flere egg modnes. Legen din vil fjerne disse eggene og kombinere dem med partnerens sæd. Når embryoer skjemaet, vil en eller flere implanteres i livmoren din. Det er svært viktig å følge legens anvisninger nøye når du går gjennom en IVF syklus.

Hint

 • Mens du venter å se din lege, holde et diagram av dine sykluser, inkludert dine daglige våkne temperaturer. En oversikt vil hjelpe legen din for å se på et øyeblikk om du har eggløsning eller ikke. Spør legen din om screenings for andre helsemessige bekymringer, for eksempel diabetes eller høyt blodtrykk. Kvinner med PCOS kan være mer utsatt for disse sykdommene.

Hva er den hyppigste tid å bli gravid?

Hva er den hyppigste tid å bli gravid?


Det enkleste svaret er tiden under og rett etter eggløsning. Eggløsning er det lov å eggstokkene slippe et egg inn i egglederne for å bli befruktet av en ekstern kilde, sperm.
Men datoen for dette kan variere fra kvinne til kvinne, avhengig av en rekke forhold, blant annet lengden av den månedlige syklus, stressnivå, frekvens av seksuell aktivitet, fysisk helse, medisiner og andre faktorer. Observere kroppen din, så vel som å lære tegn på at eggløsning har funnet sted, bistand i stor grad i å finne ut akkurat rett tid til å bli gravid.

Eggløsning

Ifølge US Department of Health and Human Services kvinner Health Information Center, er standard månedlige syklus 28 dager, men det kan variere fra 21 dager til 35 dager. Menstruasjonssyklusen begynner på den første dagen i menstruasjonen. I en gjennomsnittlig 28-dagers syklus, oppstår eggløsning rundt dag 14. slimhinnen i livmoren er tilstrekkelig fortykket å la egg som slippes til implantatet og begynne livssyklusen til et foster. Mellom dager 15 og 17 er når egget er mest sannsynlig å bli befruktet.

Slimet i livmorhalsen

Som kroppen din blir fruktbar, vil sekret av vagina begynner å endre seg i konsistens. For de fleste av syklusen din, kan sekret være minimal. Som kroppen forbereder seg på eggløsning, sekreter, som kan være hvit, gul, uklar eller klissete, begynner å endre seg. Når du er mest fruktbar, vil dine vaginale sekreter bli klart og har konsistensen av rå eggehviter.

Basal Body Temperature

Når en kvinne har nådd fruktbarhet, stiger hennes basal kroppstemperatur litt. Basal kroppstemperatur er temperaturen mens du er i ro, umiddelbart etter å ha våknet opp. Den gjennomsnittlige kvinnens basal kroppstemperatur er 96-98 grader F. Under og etter eggløsning, er den gjennomsnittlige kvinnens basal kroppstemperatur mellom 97 og 99 grader F. Endringen kan skje gradvis eller plutselig, og kan være en topp i temperaturen så lite som 0,4 grader. På grunn av dette, er en spesiell termometer anbefalt for de som ønsker å spore basal kroppstemperatur.

Nedre magesmerter

Omtrent en femtedel av kvinnene kan føle eggløsning i form av nedre del av magen ubehag. Dette ubehaget kan variere fra en liten stikkende smerte, følelsen som en trakk muskel eller en smertefull verkende følelse. Denne tilstanden, som kalles "mittelschmerz," kan vare alt fra noen minutter til noen timer.

Misforståelse

Mens du er mer sannsynlig å bli gravid i løpet av dine mest fruktbare dager, er det fullt mulig å bli gravid når som helst i syklusen din, spesielt hvis du har inkonsistente menstruasjon. Mens en kvinnes egg kan overleve ubefruktet for bare en dag etter å ha nådd livmoren, kan sædcellene leve i en kvinnes kropp for ca seks dager, noe som gjør unnfangelse mulig selv om ubeskyttet sex ikke er engasjert i løpet av en kvinnes mest fruktbare dagene. Mens metodene skissert er utmerket for å prøve å unnfange et barn, de er ikke et effektivt middel for prevensjon.

Hva er den ideelle alder for å bli gravid?

Hva er den ideelle alder for å bli gravid?


Alder er en viktig faktor i å bestemme den ideelle tiden å bli gravid. En kvinnes kropp forandrer hele hennes levetid og er best i stand til å bære et friskt barn i en viss alder. Men hennes fysiske tilstand er bare én faktor. En eldre kvinne kan være mer erfarne og i stand til å oppdra et barn.

Farene ved en Teenage graviditet

I USA, om lag en halv million tenåringer føder hvert år. Babyer født til tenåringsmødre har større risiko for prematur fødsel, lav fødselsvekt, og død. Unge mødre er mer sannsynlig å ha svangerskapskomplikasjoner, og lider av anemi eller høyt blodtrykk. Videre er spedbarnsdødeligheten større blant barn født av mødre under 20.

Dette er delvis på grunn av mødrene ikke være fysisk klar til å bære et barn, men sosiale faktorer spiller også en rolle. Tenåringsmødre er vanligvis ikke følelsesmessig eller økonomisk klar til å få barn. De er mindre tilbøyelige til å oppsøke svangerskapskontroll og mer sannsynlig å røyke eller drikke under svangerskapet. Når barnet er født, tenåringer ofte ikke har ressurser tilgjengelig for å oppdra barnet.

En graviditet ved 20 er fysisk Ideal

Fysisk, den ideelle alder for å bli gravid er mellom 18 og 20. Dette er når en kvinne er mest sannsynlig å bringe hennes baby til termin uten noen komplikasjoner. På denne tiden er hun fysisk friske og fruktbare. Studier viser en kvinnes fruktbarhet begynner å avta etter fylte 20 og vil synke stadig raskere etter 35.

Imidlertid må en kvinne vurdere andre faktorer. Et barn er en langsiktig investering og en kvinne må være følelsesmessig og økonomisk klar. Hun bør vurdere om hun kan gi barnet en kjærlig, sunt hjem og en god utdannelse. Hun bør også vurdere hvordan et barn vil påvirke sin egen karriere, livsstil og ambisjoner.

Risikoen for graviditet siste 35

Mange kvinner venter med å få barn før etter at de har opplevd mer av livet, reist verden, eller etablert sine karrierer. Mange kvinner vurdere 35 og opp den ideelle alder for å bli gravid. I 2004, ett av fem kvinner i USA fikk sitt første barn etter å ha truffet 35. Fysisk dette er ikke den ideelle alder for å bli gravid. Eldre kvinne produserer mindre progesteron, et viktig hormon som hjelpemidler egg implantasjon i livmorslimhinnen. Eldre kvinne er dermed mindre sannsynlig å bli gravid naturlig. De er også mer sannsynlig å lide en spontanabort.

Til tross for komplikasjoner, er det mange eldre kvinner gjerne bringe sunne babyer til termin.

Føler Readt

Naturligvis skal en kvinne tenke å ha barn bare når hun føler seg klar for å bli gravid, fysisk, følelsesmessig og økonomisk. Dette kan skje i en alder annet enn det som vanligvis anses ideelt.

Hvordan bli gravid med HPV

Hvordan bli gravid med HPV


Human papillomavirus, eller HPV, er viruset som forårsaker kjønnsvorter og er knyttet til livmorhalskreft. Hvis du har nylig blitt diagnostisert med HPV eller har hatt eller vært behandlet for genital warts i det siste, kan du være bekymret for sjansene for å bli gravid, bære en baby til termin eller overføring av smitte til babyen. Overføring av smitte til partneren din er en annen bekymring mange kvinner har. Mens det er noen graviditet og fruktbarhetsproblemer assosiert med HPV, I de fleste tilfeller er det liten grunn til bekymring.

Hvordan bli gravid med HPV

•  Gå til legen for årlige celleprøver og bekken eksamener så snart du er seksuelt aktiv, selv om du ikke planlegger graviditet i nær fremtid.

Få en tilstand overvåkes regelmessig (vanligvis hvert halvår) hvis en Pap viser HPV, eller hvis du har genital warts. Legen din vil ønske å vite om HPV-infeksjon utvikler seg, og om det er noen forstadier celler tilstede.

har noen kjønnsvorter eller forstadier celler behandlet som anbefalt av legen din. I noen tilfeller, de unormale celler eller vorter forsvinner av seg selv. I andre, må du ha dem frosset av (kryoterapi), kirurgisk fjernet eller behandlet med aktuelle medisiner.

4 har vorter fjernet før du planlegger å bli gravid, som du kan spre smitte til din partner gjennom ubeskyttet sex. Har partneren din kontrolleres og behandles også.

Hvis du planlegger å bli gravid, informere legen din om at du har blitt behandlet for HPV. I sjeldne tilfeller, behandling for genital warts påvirker fruktbarhet ved å skade livmorhalsen og redusere slimproduksjon, noe som gjør det vanskeligere for sædcellene å nå egget.

Hvis du allerede er gravid, legen din du har blitt behandlet for HPV. Av og kirurgisk fjerning av vorter eller forstadier celler svekker livmorhalsen, slik at spontanabort mer sannsynlig. Legen vil vurdere din tilstand tett som svangerskapet skrider frem.

Ikke bekymre deg for mye om du har kjønnsvorter og er gravid. Det er liten risiko for deg eller barnet. Noen ganger svangerskapet kan føre til unormale celler til å utvikle raskere, men dette vanligvis løser seg selv etter at barnet er født.

Har legen din overvåke tilstanden din nøye dersom du har genital warts mens hun var gravid. I sjeldne tilfeller kan genital warts blokkere livmorhalsen, noe som gjør vaginal fødsel umulig. I svært sjeldne tilfeller kan HPV føre til en farlig halsinfeksjon i baby.

Hvor lang tid tar det å bli gravid etter avsluttet p-piller?

Hvor lang tid tar det å bli gravid etter avsluttet p-piller?


Mange mennesker rundt om i verden stoler på p-piller for å hindre en uønsket graviditet. Men når den tid kommer at et par ønsker å utvide sin familie, de vanligvis har bekymringer over effekten at p-piller kan føre med seg. En av de største bekymringene er hvor lang tid det vil ta å bli gravid etter å stole på p-piller for en periode.

Fakta

P-piller er en form for prevensjon som brukes hovedsakelig for å forhindre graviditet. Pillene er laget av syntetiske hormoner. Avhengig av hvilken type p-pille foreskrevet, kan det inneholde både østrogen og progesteron eller bare progesteron bare. P-piller blir også brukt til å behandle en rekke reproduktive problemer, inkludert tunge menstruasjon, akne og premenstruelle syndrom (ofte kjent som PMS).

Når du stopper

Når p-piller er stoppet, vil kroppen vanligvis begynne å forberede eggløsning ved å starte menstruasjon løpet av den første uken. Hormonene som ble stadig mottatt fra pillene vil ikke lenger være til stede, og kroppen må begynne å produsere disse på egen hånd. Når et regelmessig mønster av naturlige hormoner har startet i kroppen (som kan ta 2 til 3 måneder), bør eggløsning og menstruasjon være tilbake til et normalt mønster.

Time Frame

Graviditet kan oppnås innen 2 uker fra å stoppe p-piller, men det anbefales at kroppen er tillatt 3 måneder å fullt vende tilbake til det normale. Ifølge Dr. Amos Grunebaum, direktør for Maternal-Fetal Medicine ved St. Luke's-Roosevelt Hospital Center i New York, tar det opptil et år å bli gravid etter p-piller for 85 prosent av par.

Betraktninger

Hvis p-piller ble brukt til å behandle et medisinsk problem i tillegg til å hindre graviditet, må risikoen og fordelene vurderes før du stopper pillene. Uttrykker et ønske om å bli gravid med legen din er første skritt som bør tas, siden de kan gi råd om alternative behandlinger for den medisinske problem.

Advarsel

Før du stopper noen p-piller, er det viktig å ta kontakt med lege. En person planlegger å bli gravid bør også ha en full fysisk og laboratoriearbeid for å være sikker på at kroppen er i best tilstand mulig å gjennomføre en graviditet til full sikt.

Hvordan Naturligvis Cure Bakteriell vaginose når gravid

Hvordan Naturligvis Cure Bakteriell vaginose når gravid


Innenfor skjeden det finnes gode og dårlige bakterier. Normalt de gode bakteriene (lactobacill) er dominerende og holde den dårlige fra å ta over. Av og til, de dårlige bakteriene overgår det gode og bakteriell vaginose utvikler. Dette kan skje ofte i løpet av svangerskapet. Den nåværende medisinsk behandling etter innebærer antibiotika regime som har blitt ansett som trygge i kliniske studier, ifølge American Academy of Family Physicians. Selv om ikke alltid en kur, kan bakteriell vaginose symptomer også bli behandlet naturlig med følgende metoder.

Hvordan Naturligvis Cure Bakteriell vaginose når gravid

•  Spis 8 gram vanlig yoghurt daglig. Yoghurt hjelper kontrollere bakterier i kroppen, inkludert i skjeden. Sørg for at yoghurt inneholder "acidophilus" eller "levende kulturer" for å være effektive. Unngå yoghurt høy i tilsatt sukker, som sukker kan forverre gjær vekst.

Drikk ren tranebærjuice ofte hele dagen. Friske tyttebær har antibiotiske egenskaper og bekjempe infeksjoner. Se etter 100% tranebærjuice uten tilsatt sukker.

Bratt en tepose i varmt vann i fem minutter. Deretter plasserer den i fryseren for raskt å kjøle seg ned. Når det er kaldt, legg det på de ytre kjønnsorganer for å lindre kløe assosiert med bakteriell vaginose.

Ta en Lactobacillus supplement daglig. Lactobacillus er gode bakterier som bidrar til å regulere de dårlige bakteriene i kroppen. Disse kosttilskudd er tilgjengelig i de fleste apotek, narkotika og varehusene.

Sug sterile gasbind pads i isvann. Vri putene ut og plassere dem på den ytre genital regionen. Dette vil lindre smerte, kløe og ubehag som følger med bakteriell vaginose.

Ta prenatal vitaminer og spise sunn mat for å holde kroppens vitaminer og mineraler i kø. Unngå mat som inneholder mye sukker, for eksempel bearbeidet mat og alkohol, da disse kan utløse et utbrudd eller en bakteriell vaginose infeksjon.

Unngå stramme undertøy og vaske alle undertøy grundig i varmt vann. Løsere undertøy vil bidra til å forhindre smitte fra start. Og, å sørge for at undertøyet er fri for bakterier vil hindre at det sprer seg.

Hint

 • Diskuter alle de ovennevnte tiltak med din gynekolog hvis du er gravid. Bakteriell vaginose under svangerskapet må overvåkes nøye slik at det ikke fører til prematur fødsel.
 • Aldri avbryte en anti-biotiske uten å rådføre deg med lege først.

Kan du bli gravid første dagen i perioden?

Kan du bli gravid første dagen i perioden?


Ifølge American Graviditet Association, 47 prosent av alle svangerskap i USA er planlagte. Par ofte tror at de er trygge fra unnfangelse under kvinnens menstruasjonssyklus, men det er ikke alltid sant.

Betydning

Avhengig av når samleie oppstår i forhold til eggløsning, er det en sjanse for at en kvinne kan bli gravid når hun er på hennes periode.

Time Frame

Eggløsningen skjer midtveis i kvinnens menstruasjonssyklus, eller 14 dager før starten av neste periode. For eksempel i en 28-dagers syklus en kvinne kan eggløsning på dag 14. Sperm kan leve opp til tre dager i en kvinnes egglederne og sluppet egg lever ca 24 timer.

Betraktninger

Mange kvinner har ikke regelmessige menstruasjonssykluser, som kan gjøre eggløsning vanskelig å fastslå. Selv i kvinner som har regelmessig 28-dagers sykluser, kan eggløsning forekomme tidligere eller senere.

Forebygging / løsning

Par bør ikke stole på en trygg tid i en kvinnes syklus med mindre de er praktisere naturlig familieplanlegging og fruktbarhet kartlegging. Den beste måten å forhindre en uønsket graviditet er å bruke prevensjon hver gang samleie oppstår.

Advarsel

Noen kvinner opplever gjennombrudd blødning under eggløsning, som kan forveksles med menstruasjonen. Ubeskyttet samleie under eggløsning kan lett resultere i en baby.

Er det vanskeligere å bli gravid med en lav HCG?

Er det vanskeligere å bli gravid med en lav HCG?


Humant choriongonadotropin, eller hCG, er en av de hormoner som er nødvendige for å opprettholde svangerskapet. Den er produsert av cellene i corpus luteum; Disse celler danner grunnlag av placenta.

Misforståelse

Mange mennesker kan tro at en kvinne må ha et høyt hCG nivå for å bli gravid. I sannhet, en kvinnes hCG nivåene er ubetydelig før hun blir gravid. Graviditet er årsaken til økningen i hCG-nivåer.

Fertilitetsbehandling

Par som sliter med infertilitet kan omfatte hCG injeksjoner som en del av deres fruktbarhet behandlinger. På grunn av hormonmangler, kan noen kvinner ha nytte av syntetisk hCG for å hjelpe stabilisere og opprettholde en tidlig graviditet.

Viktigheten av Endre

Mer viktig enn mengden av hCG er økningen i nivået av hormon. Det er avgjørende for nivået av hCG å stige konsekvent gjennom tidlig i svangerskapet - dette indikerer cellene ansvarlig for å lage morkaken er å multiplisere og støtte fosteret.

Andre hensyn

Noen svulster skiller ut hCG. Ifølge American Cancer Society, er hCG en markør for "svangerskaps trofoblastiske svulster og noen bakterie celle kreft." Derfor kan en økning i hCG uten tegn på graviditet indikere tilstedeværelse av en svulst.

Bli gravid

Flertallet av kvinner vil ikke trenger supplerende hCG for å opprettholde en graviditet. Under normale forhold, et komplekst sett av triggere og balanserer tillate kvinnelige reproduktive system for å regulere seg selv og opprettholde en graviditet uten ekstra hormoner.

Hvordan Vent med å bli gravid etter å være på Pill

Hvordan Vent med å bli gravid etter å være på Pill


Hvis du nylig har sluttet å ta p-piller eller planlegger å, kan du bli gravid med en gang. Hvis du foretrekker å vente litt før du får gravid, må du velge en annen metode for prevensjon i mellomtiden. Avhengig av dine preferanser og behov for pålitelighet, kan du velge en barriere metode for prevensjon, spermicider eller naturlig familieplanlegging teknikker.

Hvordan Vent med å bli gravid etter å være på Pill

Velg kondomer hvis du vil vente med å bli gravid etter stopp p-piller. Denne metoden holder sperm fra å komme inn i skjeden din, og hindrer graviditet ved å blokkere sperm istedenfor å bruke hormoner som kan forstyrre kroppens tilbake til normal syklus og hormonproduksjon.

Be legen om å passe deg for en membran. En membran er en skål-formet enhet som er fremstilt av fleksibel gummi. Du fyller den med sæddrepende middel og sette det inn i skjeden opp til et par timer før å ha samleie, plassere den foran livmorhalsen-halsen av livmor. Du må legge igjen en membran på plass i flere timer etter sex også, at ingen lurking sperm gjøre veien inn i din skjede.

få montert for en cervical cap på legens kontor. En cervical cap er en liten enhet som er formet som et fingerbøll og laget av gummi. Det er plassert inne i skjeden din og over livmorhalsen etter at det er fylt med sæddrepende middel. Du kan plassere den inni skjeden opptil 24 timer før samleie, men det må være på plass for åtte timer etterpå, for den beste beskyttelse.

Bruk naturlig prevensjon for å unngå graviditet etter pillen. Du kan gjøre dette ved å kjøpe ovulation Predictor kits (OPKs) og bruke dem til tilnærmet når du er mest sannsynlig å eggløsning. For eksempel, hvis du bruker OPKs enn to ganger, og du finner ut at du er mest sannsynlig å eggløsning rundt den 13. eller 14. dagen i syklusen din, kan du unngå sex i denne perioden. Som en ekstra prediktor, kan du stikke en finger inn i skjeden din for å overvåke cervical mucus når du tror du er nær eggløsning. Hvis slimet er klart, stretchy og glatt, kan du være nær eggløsning.

Kjøp et sæddrepende middel i gel, krem, stikkpille eller skum skjema for å blokkere og drepe sperm før det går inn i livmorhalsen. Du plasserer sæddrepende middel så nær cervix som mulig, bruker den ca 15 minutter før samleie. Du må søke på nytt sæddrepende middel en gang etter hver 60 minutter av samleie.

Hint

 • Noen kvinners kropper ikke tilbake til fruktbarhet før om tre måneder etter at de slutter å ta p-piller. Men andre er i stand til å bli gravid med en gang. Hver kvinnens kropp og syklus er unik, så det kan være vanskelig å forutsi hvor raskt du vil gå tilbake til full fruktbarhet.
 • Ifølge MedicineNet.com, er det trygt å bli gravid rett etter at du slutter å ta pillene.
 • Hvis du ønsker å være 100 prosent sikker på at du ikke vil bli gravid etter at du slutter å ta p-piller, avstå fra sex. Dette er den eneste 100 prosent effektiv metode for prevensjon for kvinner som reproduktive systemer er intakt og funksjonell.
 • Hvis du bruker naturlig fødsel kontroll og sporing av eggløsning, unngå sex minst et par dager før du tror du vil eggløsning og et par dager etter. Ifølge Billings-Eggløsning-Method.org, kan sperm leve i minst et par dager etter inn en kvinnes skjede. Dette betyr at du kan bli gravid fra samleie du hadde før eggløsning. Egget lever bare i omtrent 24 timer etter eggløsning, så venter et par dager etter spådd eggløsning dato kan være tilstrekkelig.
 • Kondomer kan være den mest effektive av barriereprevensjonsmetodene. Spermicider har betydelige feilrater, som gjør naturlig familieplanlegging metoder.

Den beste tiden å bli gravid i Human Female Reproduksjon

Den beste tiden å bli gravid i Human Female Reproduksjon


Den mest fruktbare vinduet under kvinnens menstruasjon syklus er i løpet, og like før eggløsning. Det er mange måter en kvinne kan fortelle at hun er i ferd med å eggløsning, eller at hun har eggløsning. Hun trenger bare å vite hva du skal se etter, og når hun ser skiltene, hun er klar for å bli gravid.

Dager 12 til 14

The Mayo Clinic sier at eggløsningen skjer vanligvis på dag 14 av kvinnens menstruasjonssyklus (med dag én å være den første dagen av mensen), og at hun vil være mest fruktbar på denne dagen, og de få dagene fram til det. Imidlertid kan den nøyaktige timing avhenge av lengden av kvinnens syklus.

Før temperaturen stiger

Basal kroppstemperatur øker litt under eggløsningen. En kvinne er mest fruktbar i løpet av to til tre dager før hennes temperaturen stiger, ifølge Mayo Clinic fødselslege og medisinsk redaktør-in-chief, Roger W. Harms, MD

Når Sekret Change

Like før eggløsning, når en kvinne er mest fruktbar, kan hun merke til en økning av klare, glatte vaginale sekreter som ligner rå eggehviter, ifølge Mayo Clinic. Når utslippet blir skyet og klissete eller forsvinner helt, er sjansen for unnfangelse slank.

Når Eggløsning Hormoner oppdages

Eggløsning Predictor kits, som selges over disk i de fleste apotek, teste urinen for den up-tick i hormoner som skjer før eggløsning, signaliserer når du er mest fruktbar. Men for noen kvinner, er kostnaden for disse pakkene uoverkommelige.