Digidexo.com

venstre frontallapp

Hva er årsakene til Prikking i venstre arm?

Hva er årsakene til Prikking i venstre arm?


Når det oppstår prikking i armen din, enten det er venstre eller høyre arm, kan det være grunn til parestesi, noe som betyr at du opplever unormale følelser i huden, for eksempel prikking eller svie og kløe. Parestesi er generelt resultatet av perifer nerveskade.

Nevrologisk System

The Mayo Clinic forklarer at nerveskader kan forårsake perifer neuropati, signalisert av prikking og nummenhet. Nerveskade kan være et resultat av infeksjon, skade, eksponering for giftstoffer og metabolske problemer. Diabetikere ofte lider av nerveskader.

Betraktninger

Kribling i armen kan være forårsaket av en subluxated første ribbe, som er referert til som torakal utløps et syndrom. Når dette skjer, kan det nerve og arterie i halsen bli klemt, forårsaker diffuse kribling i stedet prikking i en bestemt del av armen, ifølge Chriopractic-help.com. Dette er beskrevet som en dermatomal mønster.

Eksempel

Et eksempel på dermatomal mønsteret er når du føler prikking i overarmen på siden og kanskje også i nedre arm. Dette kalles C5 dermatome og kan føre til svake biceps og deltoid muskler samt tennisalbue hvis den ikke behandles.

Neck Nerver

En irritert hals nerve fører til at huden din til å bli veldig følsom. Til slutt armen kan bli nummen.

Leddene

Leddene i halsen må flytte for å holde seg friske. Hvis noe skjer som fikser disse leddene, og de er ikke lenger bevegelig, sulter dette brusk av næringsstoffer og oksygen og giftige avfallsstoffer bygge opp. Avfallsprodukter irritere nerve i nakken, noe som fører arm kribling.

Leddgikt eller skiveutglidning

Hvis du har leddgikt og endringer forekommer i underarmen som følge av denne tilstanden, kan dette resultere i smerter i armen samt kribling. Prikking i venstre eller høyre arm kan også være et resultat av en skiveutglidning i ryggen.

Venstre foran på låret Pain

Anterior (foran) lår smerter kan være forårsaket av mange grunner, for det meste alt på grunn av fysisk ekskursjon. Noen smerte kan også være forårsaket av kirurgi eller av sykdom, slik som isjias, magesår eller spinal skade.

Behandlinger

Behandlinger varierer avhengig av hvilken type lår traumer du har. For eksempel, hvis det er på grunn av en ryggskade, vil du ønsker å se en kiropraktor. Hvis det er grunn til å kjøre, kan det kreve litt is og over-the-counter antiswelling medisinering. En forstuing kan kreve varme og kalde behandlinger.

Viktig

Det er viktig å finne ut tidlig hva er egentlig galt. Enhver traumer på venstre side av kroppen kan være relatert til hjertesykdom.

Betraktninger

Betydningen av fremre venstre lår smerte er ikke bare knyttet til hva som kan skje med din lår; det kan også få konsekvenser for din kne, ankel og leddene. Leddgikt og bursitt kan være et resultat av ubehandlet lår smerte.

Flere svar

Det er mange nettsteder og bøker som kan gi deg dybde ressurser for å finne ut hva din smerte kan være.

Advarsel

De svar og råd her er ikke ment å være en endelig løsning foran på låret smerte. Søke råd hos kvalifisert helsepersonell før du begir deg ut på et kurs i behandling.

Hva kan føre til at høyre ben å være større enn Venstre?

Hva kan føre til at høyre ben å være større enn Venstre?


Menneskekroppen er aldri perfekt symmetrisk. Legemet er formet og dannet i respons på miljø og genetikk. De fleste mennesker har forskjeller i alle dimensjoner Enten det er høyde, bredde eller diameter i de kroppsdeler som kommer i par. Dette inkluderer armer, hender, ben, føtter, øyne og ører. Mennesker er visuelt tiltrukket av symmetri, og når det er en stor forskjell i et lem den er merkbar. En av de mest vanlige avvik i kroppen er i bena. Det kan være noen grunner til at det ene beinet kan være mer eller mindre i størrelse enn den andre.

Overforbruk / Dominans

En av de viktigste grunnene til det høyre benet kan bli større enn det venstre benet eller vice-versa er på grunn av overforbruk. Mennesker har en dominerende lem som brukes for ulike funksjoner og aktiviteter. Hvis du bruker en bestemt lem, som ben, i overskudd i forhold til det andre benet, størrelse avvik kan forekomme. Du kan se dette i idrett med fotballspillere som sparker bruker sin dominerende ben og basketball spillere som hopper av på ett ben. I sport, når du utfører en bestemt bevegelse, mekanikerne en tendens til å være det samme om og om igjen. En basketball eller fotball spiller endrer ikke sin dominerende beinet de bruker til å sparke eller hoppe med noe som kan resultere i en etappe blir mye større.

Dårlige

Dette vil virke som ligner den foregående eksempel, men det kommer fra den andre enden av spekteret. Det er enkeltpersoner som har leg avvik som ikke spesielt har eller bruker en dominant ben. For eksempel, syklister og løpere bruke begge bena når du utfører. I en sak som dette, hvis det ene beinet er større enn den andre det kan være grunn til en kompensasjon mønster fra aktivitet. For ulike grunner, er enten svakere eller sterkere enn den andre benet, og selv om begge ben blir brukt til å utføre en viss aktivitet, og kan være en under-eller over-utfører nok til å forårsake en forskjell i størrelsen av benet.

Gamle skader

Dersom en strekning er større på grunn av en eller annen årsak utsiden av mekanikk, er en annen mulighet for en gammel eller ny skade. Når du blir skadet og vev helbrede, kollagen remodels, utvikler arrvev; selv små endringer i ben kan forekomme. Fluid er mediet som alle næringsstoffer og ressurser bidra til å helbrede vev, mange ganger skadde deler av kroppen kan beholde væske og har ødem. Dette kan skje selv om skaden var flere år siden. Du legger merke til dette når folk reagerer på endringer i vær og fuktighet når de føler det i sine sammenføyninger. Kronisk ødem fra en tidligere skade kan føre til et bein til å være større enn den andre.

Body Structure

Kroppen forsøker alltid å opprettholde balanse i struktur for å holde deg rett og plan med horisonten. Dette blir ofte forvekslet med å være symmetrisk hvor kroppen din faktisk prøver å skape symmetri med omverdenen ikke kroppsdeler. Vi ser dette i funksjonell skoliose; forskjellige grunner funksjonelle skoliose kan utvikle seg i mennesker for å kompensere for strukturelle endringer i resten av kroppen. En skoliose mønster kan føre til ett ben til å være større enn den andre på grunn av det er posisjonering og derfor er det bruk er mye annerledes enn det andre benet. Dette kan føre til en større ben.

Årsaker til venstre-sidig magesmerter

Årsaker til venstre-sidig magesmerter


Magesmerter er et symptom på en rekke lidelser, noen av dem alvorlige eller livstruende. Kontakt lege dersom du opplever sterke magesmerter som vedvarer eller forverres. For smerter i venstre side av magen, en rask sjekk av dine siste aktiviteter, mat forbruk og tilhørende symptomer kan hjelpe deg å finne en mulig årsak.

Betydning

I medisinske termer, begynner magen rett under brystkassen eller brystbenet og strekker seg nedover til bekken bein. Magen er hjem til magen din, dine store og små tarmene, blindtarmen din, lever, milt, bukspyttkjertel og galleblæren. I tillegg, urinveiene, nyrene og urinlederne er i magen. Selv om reproduktive organer er i bekkenet, mange anser dette området for å være deres underliv.

Typer

Smerte er kroppens måte å fortelle deg det kan være et problem. Siden buken inneholder mange organer, plasseringen av smerte, intensiteten og den type smerte er indikatorer på det underliggende problem. Noen av de vanligste fordøyelsessystemet årsaker til magesmerter venstresidig inkluderer tarmgass ledsaget av oppblåst mage, fordøyelsesbesvær, kolitt, pankreatitt, divertikulitt, irritabel tarm syndrom (IBS) eller nyreproblemer som påvirker venstre nyre eller urinleder. Hvis smertene er ny, skarp eller alvorlig, ta kontakt med en lege for råd.

Identifikasjon

Fordi magen er den største kroppens hulrom, kan smerter på venstre side indikere et problem andre steder i magen. En ektopisk svangerskap i venstre egglederen kan stråle smerte i den øvre del av buken. Hos kvinner, kan endometriose føre til kroniske smerter i hver side av magen. Hvis legen mistenker Smerten stammer i reproduktive organer, kan han bestille en transvaginal ultralyd for å finne problemet.

Betraktninger

Legen din vil be om de siste måltider hvis smertene er midt på venstre side av magen. Selv om matforgiftning ofte påvirker hele magen, noe som resulterer i kvalme, oppkast eller diaré, kan det også påvirke bare én side, forårsaker musklene til krampe. Venstre-sided smerte som strekker seg bakover mot ryggen kan stamme i venstre nyre. En nyrestein forårsaker uutholdelig smerte hos noen individer, og kan kreve at laserbehandlingen for å bryte stenen i mindre biter, slik at det kan passere gjennom ureter. Med en stor nyrestein, kan litt blod være synlig i urinen din, fra en rosa skjær til en mørkere rød. Noe blod i urinen din signaliserer behovet for å varsle lege umiddelbart.

Potensiell

Selv en enkel fordøyelseskanal lidelse kan føre til magesmerter venstre-sidig, kan årsaken også være noe alvorlig. En lege bør ta noen nye smerter eller smerter som forverres. Venstre-sidig magesmerter med en medfølgende feber, tap av matlyst, mage hevelse eller dårlig ånde signalisere en nødsituasjon og pasienten bør oppsøke lege så snart som mulig.

Advarsel

Ikke vent for sterke smerter å avta, ringe legen din og få hans mening. Mens de fleste tilfeller av magesmerter er midlertidige forhold, som følge av dårlig fordøyelse, en trakk abdominal muskel eller forstoppelse, tar ingen sjanser.

Hva er årsakene til nummenhet i venstre arm?

Enhver følelse av nummenhet i venstre arm, eller en ekstremitet for den saks skyld, er en indikasjon på en nevral problemet. Nummenhet i armen også kan være ledsaget av prikking, tap av følelse eller mangel på mobilitet, noe som bør vurderes og behandles av familien din lege for å redusere sjansene for komplikasjoner eller varige skader. Dusinvis av forhold kan føre til nummenhet i venstre arm, og forstå noen av dem kan føre til at enkeltpersoner til raskt å søke legehjelp og råd.

Klemt nerve

En klemt nerve i nakken, ryggen eller skulderen kan forårsake en kriblende følelse i venstre arm. Nummenhet er ofte forårsaket av trykk mot nerver, noe som kan forstyrre blodstrømmen, meldinger nerve sti og nerveskader som påvirker følelsen.

Pleksusskade

Plexus brachialis er en bunt av nerver som går fra nakken gjennom skulderen. En klem, skadet eller skadet eller syk nerve i denne bunten kan påvirke noen del av arm og hånd, forårsaker nummenhet eller prikking som kan være konstant og bankende og føler seg som nåler.

Broken Skulder

Et brudd kan også forårsake nummenhet i venstre arm som et resultat av skade nerve vev eller blodårer. Fracture kan oppstå i krageben (kravebenet), scapula (skulderbladet), humerus (overarmsbenet), eller radius eller ulna (underarm bein).

Perifer vaskulær Issues

Trange blodårene i armen kan også lage prikking eller nummenhet i noen del av armen eller hånden. En viktig årsak til trange blodårer er et resultat av tilstoppede arterier forårsaket av høyt kolesterol, noe som skaper en oppbygging av plakk på blodårene.

Peripheral Neural Issues

En person diagnostisert med diabetes, parese eller andre forhold som påvirker nerve vekst og utvikling kan lide av perifere nerveskader til ekstremiteter.

Venstre Arm Prikking Symptomer

Prikkende følelse i venstre arm kan ikke være grunn til alarm; men det er en abnormitet som må sjekkes av lege. Hvis du opplever prikking symptomer i venstre arm eller andre steder på kroppen, kan det tas som et rødt flagg advarsel om at noe ikke kan være helt rett. Jo før du sjekke ut årsaken til symptomet, jo raskere kan du hindre eventuelle ytterligere problemer oppstår.

Årsaker

Årsakene til venstre arm kriblende symptomene kan variere fra små problemer til store misdannelser. Noen av de mulige årsaker til kriblende følelse kan inneholde:

En klemt nerve i nakken eller skulderen som kan forårsake nummenhet eller prikking i huden. Press på ryggsøylen forårsaket av en herniated disk. Carpal tunnel syndrom. Den "stikking" følelsen skyldes lem sovner fra å være i en bestemt stilling i lang tid. Bivirkninger fra bestemte medisiner. Multippel sklerose. Hjerneslag. Active skjoldbruskkjertelen. Dårlig sirkulasjon, noe som kan være forårsaket av plakk og kan være et mulig tegn på hjertesykdom.

Umiddelbar Care

Hvis du har et forhåndsdefinert sykdom som carpal tunnel syndrom eller smerter i korsryggen, kan det være visse øvelser du kan gjøre for å lindre symptomene dine. Det er svært viktig at du finne årsaken til symptomene så snart som mulig og få dem behandlet av legen din. Hvis årsaken til den kriblende kommer fra diabetes, vil du bli fortalt av legen måter å justere kostholdet ditt for å holde blodsukkernivået balansert. I tillegg må du diskutere med legen din mulige bivirkninger av eventuelle medisiner du tar for å lindre den kriblende symptomer.

Emergency Care

Ingen vet kroppen din bedre enn deg. Du vil vite forskjellen mellom en arm som har sovnet forårsaker prikking i huden eller en mulig medisinsk nødstilfelle. Ring 911 hvis noen av følgende skjer:
Hvis du oppleve kriblende følelse etter treffer hodet eller falle på ryggen.
Hvis du opplever fullstendig lammelse av armen.
Hvis du, til enhver tid, mister bevisstheten.
Hvis du opplever sløret tale eller synstap.
Hvis du opplever kontinuerlige svimmelhet eller muskelspasmer.
Hvis den kriblende forverres når du beveger armen.
Hvis du opplever brystsmerter og pustevansker.

Diagnose

Det vil være viktig at legen din stille konkrete spørsmål for å finne årsaken til din venstre arm prikking symptomer. Ettersom det er mange årsaker, å få riktig diagnose er viktig ved behandling av problemet effektivt. Kjenn din egen medisinske historie for å hjelpe legen forstå hvorfor du opplever disse symptomene. I tillegg kan det være en rekke tester du kan måtte gjennomgå for at din lege for å sikre en riktig diagnose. Beskriv symptomene så konkret som mulig. Vit når symptomene begynte, og hvor lenge du har vært inne i dem.

Betraktninger

Gå til legen din selv om du tror årsaken til dine symptomer er en liten en. På grunn av de mange årsaker til venstre arm prikking symptomer, vil du ønsker å være sikker på at det du opplever er ikke starten på en alvorlig sykdom. Husk at den kriblende symptomene er en advarsel tegn på at noe er galt med kroppen din. Være proaktive i å identifisere årsaken for å hindre at problemet blir verre.

Venstre Pelvis & Testicle Pain

Smerter i en manns venstre bekkenområdet kan være på grunn av en rekke helsemessige forhold (en skade, en blære infeksjon, venstre nyre), men når den er kombinert med smerter i testikkel i tillegg, er det mange flere mulige årsaker. Noen av disse inkluderer Chlamydia (vanlig seksuelt overført sykdom), epididymitt (betennelse i det oppkveilede røret i nærheten av baksiden av testikkel), og testikkeltorsjon (en vridd testikkel).

Vanlige årsaker

Dersom en skade har oppstått til venstre bekkenområdet eller venstre testikkel, blir smerten generert kan skyldes skader opplevd eller rest skade smerter, spesielt hvis skaden var av nyere dato. En annen vanlig årsak til smerte følte samtidig i disse områdene inkluderer infeksjoner, som kan ha spredt gjennom lysken. Infeksjoner som påvirker testiklene inkluderer klamydia, epididymitt, og Orkitt. Vanligste årsakene til smerte i denne delen av den mannlige kroppen kan inkludere nyrestein og kusma.

Seriøse Testicle betingelser

Noen testikkel medisinske tilstander kan også produsere smerter i disse områdene også. Den mest alvorlige av disse - i forhold til testikkel helse spesielt - er testikkeltorsjon, siden det kan føre til døden av testikkelen hvis øyeblikkelig legehjelp ikke er søkt.

Testikkeltorsjon resultater når testikkelen blir vridd på en slik måte at det begynner å kutte av sin egen blodtilførsel. Andre testikkelen forhold som kan generere smerte inkluderer testikkelkreft, spermatocele (testikkel væske buildup), og retractile testikkel (der testikkelen trekker tilbake i lysken).

Advarsel

Medisinsk oppmerksomhet, spesielt i tilfelle av testikkeltorsjon, bør søkes for øyeblikkelig og vedvarende smerte som forekommer i den mannlige lysken. Fysiske helseproblemer opplevd i de mannlige lysken og testikkel områder har potensial til ikke bare begrense reproduktive evner, men også å påvirke mannlig seksuell ytelse, noe som gjør legehjelp en viktig faktor.

Mild Pain Treatment

Hvis smertene er mild og ingen alvorlige bekymringer eksisterer medisinsk, kan smertene bli behandlet av over-the-counter smertestillende medikamenter som paracetamol (Paracet), aspirin eller ibuprofen (Advil, Motrin, og andre). I tillegg til medisinering bruk, plassere noen form for støtte rundt testikkelen området når du ligger flatt ned (som et håndkle eller atletisk støtte gir) vil hjelpe med smerte også. For smerte ledsaget av hevelse, kan isposer være innpakket i et håndkle og brukes som trengte støtte (og hevelse redusering) som dere hvile.

Forebygging / løsning

Hvis kontaktsport har startet smerte, iført en atletisk supporter under fremtidig aktivitet kan bidra til å forebygge denne typen smerte i fremtiden. Hvis smerten er på grunn av en seksuelt overført sykdom, ved hjelp av et kondom ved seksuell kontakt i fremtiden er anbefalt som forebyggende mot ny sykdom infeksjon og den resulterende smerte det kan forårsake.

Trøtthet og Venstre Arm Pain

Trøtthet og Venstre Arm Pain


Kardiopulmonære problemer forårsake venstre arm smerter med trøtthet, signaliserer en livsendrende hendelse. Det er nyttig å huske at andre, mindre skadelige forhold produsere de samme symptomene. Hvis venstre smerte arm og tretthet forekommer hyppig, bør du kontakte legen din.

Hjertesykdom

Ifølge Mayo Clinic, en innsnevring hjerteklaff (aortaklaffen stenose) og hjertesvikt føre til tretthet og venstre arm smerter som hjertet kjemper for å sirkulere blodet. Hvis hevelse, plutselig vektøkning og kortpustethet er til stede, søke medisinsk hjelp.

Skade

Venstre arm smerter kan peke til en venstre skulder rotator cuff tåre. Nakkeskader (whiplash og herniated cervical plater) kan utløse utstrålende smerter i enten arm. Muskelkramper og søvnløse netter legge til tretthet skapt av smerte generert av tåre.

Infeksjon

Venstre arm smerter og tretthet med feber, hevelse og rødhet antyder bein infeksjon (osteomyelitt). Leger utføre kirurgi for å drenere lommer av smitte fra området og fjerne eventuelle syke bein (debridement kirurgi).

Leddgikt

Degenerative joint sykdom i venstre skulder, venstre albue og håndledd utløser smerte og tretthet. Barometrisk endringer kan forsterke symptomer med ekstra stivhet og muskelsmerter.

Overforbruk

Spille et instrument for timer fører til smerte og tretthet. Tromboner, fioliner og bratsjer bruke musklene i venstre arm for stabilitet mens du spiller. Ta hyppige pauser hjelper slappe muskler, men å begrense antall praksis timer hver dag reduserer muskel kramper og hindrer tretthet fra å bli utbrent.

Venstre Øvre Quad magesmerter

Venstre Øvre Quad magesmerter


Venstre øvre quad magesmerter refererer til området til venstre for en usynlig linje trukket fra venstre quad til navlen. Smerter i området kan være forårsaket av svært spesifikke problemer.

Om

Fordi hjertet sitter bare over denne regionen, kan magesmerter i dette området være å antyde et problem med hjertet. Derfor bør smerte i dette området alltid bli diagnostisert av en lege.

Symptomer

Venstre øvre quad magesmerter syke kan oppleve kvalme, hevelse, gass og feber. Pustevansker kan også være et symptom.

Årsaker

I denne regionen ligger på en del av milten, en del av magesekken, det meste av den venstre nyre og bakparten av bukspyttkjertelen. Smerte kan være forårsaket av en forstyrrelse i hvilken som helst av disse, men også kan være forårsaket av problemer med de nedre ribber, hjertet eller venstre nyre-kjertel.

Legens Care

En lege må først diagnostisere problemet. Omsorg kan bestå av antibiotika eller behandling for mage lidelse, eller det kan bestå av kirurgi og langsiktig omsorg hvis problemet er relatert til kreft organ ruptur eller hjertet.

Akutt legehjelp

Fordi den underliggende årsaken øvre quad magesmerter igjen kan være svært alvorlig, er akutt legehjelp indisert hvis smerte eller ubehag vedvarer.

Venstre side Abdominal Pain & Leg Pain

Venstre side Abdominal Pain & Leg Pain


Venstre side magesmerter og smerter kan ha mange forskjellige årsaker. Hvis du har vedvarende mage og smerter, kan det være nødvendig å oppsøke lege for å få en riktig diagnose og behandling plan.

Pankreatitt

Akutt eller kronisk pankreatitt er en tilstand som er forårsaket av betennelse i bukspyttkjertelen. Denne tilstanden kan oppstå fra overdreven alkoholforbruk eller hos personer som har en historie med gallestein. Pankreatitt kan forårsake smerter i magen, som stråler til ryggen og muligens beinet.

Nyrestein

Nyrestein kan ofte føre til en betydelig mengde venstre side magesmerter, som kan stråle ned i benet. Smerten er tilstede inntil nyrestein er passert. Andre nyre forhold som også kan forårsake alvorlige magesmerter er nyre betennelse fra en svulst eller cyste (Glomerulonefritt), og en infeksjon i nyrene (Pyelonefritt).

Helvetesild

Helvetesild (herpes zoster virus) er en hud tilstand som kan forårsake hudskader på ethvert område av kroppen. Disse lesjonene er svært smertefullt og ofte forekommer på den ene side av kroppen.

Muscle Strain

En anstrengt muskel i bukveggen kan forårsake smerter på venstre side, som kan stråle ned i benet. En anstrengt muskel kan oppstå fra en sportslig aktivitet, intens trening eller en ulykke.

Forstoppelse

Mange mennesker som blir forstoppet erfaring magekramper, samt smerter som stråler ned forsiden av låret. Spise en godt balansert kosthold rikt på fiber, eller bruke en fiber supplement, kan bidra til å lette smerten av forstoppelse.

Hva er en endovenous Ablation av Venstre Greater saphenavene?

Hva er en endovenous Ablation av Venstre Greater saphenavene?


Venstre og høyre større saphenous årer er lange årer i bena som går fra innsiden av låret på innsiden av leggen. De er ofte involvert i endovenous ablasjon, en teknikk som brukes til å behandle åreknuter.

Fakta

Ifølge American College of Radiology, åreknuter er årer som har mistet sin evne til å direkte blodstrømmen fra underekstremitetene til hjertet. Dette er vanligvis svekket på grunn av ventilene i venene.

Betydning

Åreknuter kan være bare skjemmende, eller kan utløse symptomer som smerter, leg tyngde og nattkramper. Alvorlige åreknuter kan øke risikoen for å utvikle en mye mer alvorlig lidelse som kalles dyp venetrombose.

Endovenous ablasjon

Endovenous ablasjon er en minimal invasiv prosedyre som bruker et kateter satt inn i en blodåre til å dirigere varmen fra laseroptikk eller en radiofrekvens-elektrode. Denne varmen krymper åreknuter og kutt av deres blodtilførsel.

Fordeler

Ved å utføre en ablasjon på de større saphenous årer-eller stor saphenous årer-leger kan også behandle mer utilgjengelige årer som avgreining lenger ned i venstre eller høyre ben.

Betraktninger

Effektiviteten av endovenous ablasjon er nær 100 prosent, selv om tilleggsbehandlinger er noen ganger nødvendig.

Alvorlig Venstre Flanke Pain

Alvorlig venstre flanke smerte oppstår i en persons venstre flanke, eller venstre side av kroppen mellom ryggen og øvre del av magen. Personer med sterke smerter i venstre flanke bør ha en lege vurdere tilstanden.

Nyreproblemer

Ifølge US National Library of Medicine, kan venstre nyreproblemer forårsake alvorlig venstre flanke smerter, spesielt hvis smertene er ledsaget av blodig urin, haster og hyppig vannlating, og feber. Personer med venstre smerte siden kan være en nyre infeksjon, nyre abscess eller nyrestein.

Andre årsaker

Folk kan legge merke til alvorlig venstre flanke smerte hvis de har helvetesild, en muskelspasmer eller en back problem, for eksempel spinal leddgikt eller en syk disk.

Når skal man oppsøke lege

Personer med venstre flankesmerter bør se en lege hvis smertene er uforklarlig eller langvarig, hvis de har blodig urin eller hvis smertene er ledsaget av kvalme, oppkast eller feber.

Testing

Leger kan bruke flere medisinske tester for å undersøke en pasient alvorlig venstre flankesmerter inkludert en urinanalyse, røntgen av korsryggen eller mage computertomografi scan.

Behandling

Leger behandler pasienter med alvorlig venstre flanke smerte i henhold til sin sak og vanligvis forskrive antibiotika for å behandle nyre infeksjoner og fysioterapi for å behandle spinal artritt eller muskelspasmer. Pasienter kan ta anti-inflammatoriske medikamenter eller smertestillende medikamenter for å lindre smerter i siden.

Nederst til venstre magesmerter hos barn

Magesmerter er skremmende, spesielt når det er barnet ditt som er å ha smerter. Noen ganger kan det være vanskelig å vite hva som er årsaken til barnets magesmerter, og hva som kan gjøres for å hjelpe henne. Hvis magesmerter ligger på barnets venstre side, kan det være mange årsaker.

Halsbrann

Halsbrann og urolig mage kan føles på venstre side av kroppen hos barn. Det føles som en churning smerte.

Forstoppelse

Forstoppelse kan være ledsaget av skarpe smerter, og kan bli følt over hele magen, inkludert venstre side.

Brokk

Brokk kan være årsaken til barnets magesmerter. Brokk er når det er en svakhet i slimhinnen i tarmen. Det er ledsaget av uutholdelige smerter.

Gass

Gass kan bli midlertidig fanget i tarmen og kan føre til varierende anfall av skarp smerte.

Diaré

Diaré kan være svært smertefullt, og kan føles som en krampe, skarp eller murrende smerte.

Hvorfor brystsmerter Radiate til venstre arm?

Hvorfor brystsmerter Radiate til venstre arm?


Et symptom på et hjerteinfarkt inneholder venstre arm smerter. Andre typer av brystsmerter, men stråle ned til venstre arm i tillegg. Nervene rundt brystet og hjertet handle annerledes enn noe annet sted i kroppen. Selv om venstre arm smertene ikke alltid bety en hjertesykdom, er det ikke noe man bør ignorere.

Forklaring

Nervene i og rundt hjertet ikke nøyaktig fastslå den nøyaktige plasseringen av smerte, sier Dr. Jeffrey P. Gress, en kardiolog. Disse nervene reagerer annerledes enn nerver i ekstremiteter som vondt i nøyaktig sted for skade. Når noen opplever brystsmerter og hjertesykdommer som for eksempel et hjerteinfarkt eller angina, de ofte føler smerten i armen eller kjeven. Denne type smerte kalles referert smerte, når nevrotransmittere bli forvirret og fortelle hjernen en annen del av kroppen gjør vondt.

Årsaker

Mange forhold forårsaker arm smerter forbundet med brystsmerter. Hjerte årsaker inkluderer angina og hjerteinfarkt. Også, noen ganger virusinfeksjoner forårsaker betennelse i og rundt hjertet, som fører til perikarditt og myokarditt. Esophageal spasmer noen ganger føre til brystsmerter samt halsbrann. Begge disse forholdene kan også stråle smerter nedover venstre arm. Lungelidelser som for eksempel en lungeemboli eller astma føre til brystsmerter også, ifølge Mayo Clinic.

Advarsel

Et hjerteinfarkt representerer en av de farligste årsakene til venstre smerte arm. Noen folk feil brystsmerter som stråler til arm smerter som halsbrann. Hvis venstre arm smerter, følger imidlertid svetting, svimmelhet, kvalme og kortpustethet, gå til sykehuset eller ringe raskt etter hjelp med en gang, sier Mayo Clinic.

Tester

Siden mange forhold forårsaker brystet og venstre arm smerter, leger utføre forskjellige tester for å fastslå den skyldige. En, elektrokardiogram, sjekker hjertet og registrerer alle sine elektriske aktivitet. Blodprøver viser leger enzym nivåer. Hvis enkelte enzymer registrere høyere enn normalt, kan legene finne årsaken til arm smerter. Mange ganger, akuttmottaket leger utfører røntgenundersøkelse på pasienter klaget over venstre arm smerter. Dette gir dem et bilde av ikke bare hjertet, men også blodkar og lunger.

Behandling

Leger behandler halsbrann med over-the-counter medisiner, eller reseptbelagte legemidler hvis tilstanden fortsetter. Mesteparten av tiden, folk kan unngå halsbrann ved å bo borte fra svært fet og sure matvarer. Folk opplever angina vanligvis får medisiner som nitroglycerin for å raskt og midlertidig utvide blodårene. Personer med venstre arm smerter på grunn av et hjerteinfarkt motta en angioplastikk eller hjertebypasskirurgi, ifølge Mayo Clinic.

IBS symptomer og Venstre magesmerter

IBS symptomer og Venstre magesmerter


Irritabel tarm-syndrom (IBS) er en fordøyelses tilstand som forårsaker forstoppelse og / eller diare samt andre abdominale symptomer. IBS kan være svekkende til tider, men det er ikke livstruende. Det er uhelbredelig, men kan behandles med medisiner og kosthold.

Betydning

Ifølge National Digestive Diseases Information Clearinghouse, er IBS en vanlig voksen lidelse som rammer opp til 20 prosent av den amerikanske befolkningen.

Effekter

IBS effekter inkluderer forstoppelse, diaré, slim i avføringen, oppblåsthet, kramper og magesmerter. Noen personer med IBS kan lide hovedsakelig fra forstoppelse eller diaré, mens andre vil ha vekslende episoder av begge. Symptomer kan forbli omtrent det samme hele tiden, eller de kan forbedre og deretter forverres igjen med bestått av tid.

Magesmerter

For å motta en diagnose av IBS, må pasientene ha opplevd smerter mage i minst 12 uker (etter hverandre eller ikke-fortløpende) ut av det siste året. Avføring vanligvis lindre magesmerter forbundet med IBS. Også, i perioder med langvarig magesmerter, frekvensen eller konsistens av avføringen vanligvis endres.

Betraktninger

Ifølge NIDDK, er alvorlige og vedvarende magesmerter ikke et symptom på IBS og bør vurderes av lege. Differensialdiagnoser av venstre magesmerter Crohns sykdom, divertikulitt, milt utvidelse, endometriose og ulcerøs kolitt. Cyster på eggstokkene og ektopisk svangerskap kan føre til nedre venstre magesmerter hos kvinner.

Behandlinger

IBS behandlinger inkluderer reseptbelagte medisiner og kosthold modifikasjoner. Medisiner som antidepressiva er noen ganger foreskrevet for IBS sammen med krampeløsende medisiner for å behandle magesmerter og kramper. IBS dietter bør inneholde små måltider med begrensede mengder meieriprodukter, hvete, bygg, rug, alkohol, sjokolade og koffeinholdige drikker.

Spastisk colon og nedre venstre magesmerter

Spastisk colon og nedre venstre magesmerter


Spastisk kolon er et annet navn for irritabel tarmsyndrom (IBS), et fordøyelses tilstand, ifølge Mayo Clinic. Personer med IBS oppleve en rekke abdominal ubehag og smerter i nedre venstre del av magen er vanlig med denne tilstanden.

Symptomer

I tillegg til smerter i nedre del av magen, typiske symptomer på spastisk colon inkluderer abdominal oppblåsthet, gass, forstoppelse, løs avføring og spor av slim i avføringen.

Diet

Visse matvarer kan utløse spastisk colon og nedre magesmerter. Eliminere matvarer som induserer symptomer kan lindre symptomer og forebygge fremtidige problemer. Typiske problem matvarer inneholder brus, laktose, sjokolade og visse frukter og grønnsaker.

Trening

Selv om det er vanskelig å trene med magesmerter, regelmessig bevegelse gjennom trening bidrar til å regulere tarm sammentrekninger og lindrer forstoppelse i forbindelse med spastisk colon. Dette reduserer tarmgass og magesmerter eller kramper.

Vann

Harde eller sjeldne avføring bidra til ubehag med en spastisk colon. Forbruk av vann hjelper mykne avføring og fremmer tarmaktivitet, noe som letter forstoppelse og smerte forbundet med uregelmessig avføring.

Advarsel

Over-the-counter produkter som avføringsmidler er nyttige for styring av forstoppelse forårsaket av en spastisk kolon. Men disse produkter er potensielt vanedannende og skal brukes som en siste utvei, ifølge Mayo Clinic. Eksperimentere med naturlig fiber kosttilskudd eller sakte øke inntaket av fiberrik mat (frukt, grønnsaker, hele korn) for å unngå diaré.

Nedre venstre side bekkensmerter

Nedre venstre side bekkensmerter


Noen ganger kan kroppen virker veldig mystisk. Det kan oppleve smerter i alle slags områder, som fører lider å forestille seg det verste. Hvis du har uforklarlig nedre venstre side bekkensmerter, kan det hjelpe å vite hva noen av de mulige årsaker kan være. Slik informasjon kan gi deg en god ide om når du skal ringe legen.

Sudden bekkensmerter

Hvis du har smerter som kommer plutselig og er alvorlig, ringe legen din og beskrive dine symptomer. Selv om årsaken ikke kan være alvorlige, vil du ha en medisinsk faglig involvert, bare i tilfelle. Legen din vil trolig ønske å undersøke deg for å utelukke visse vilkår.

Godartede Årsaker til bekkensmerter

Ifølge AbdoPain, er det mange godartede forekomster som kan føre til smerter i nedre venstre bekkenet. For eksempel kan smerten være gass eller et symptom av forstoppelse. Hvis du er en kvinne, kan smerten du føler være forårsaket av eggløsning, som normalt ikke merkbar, eller begynnelsen av menstruasjonssmerter. Smerter i dette området er ofte forårsaket av en ovarial tumor, som kan være godartet eller ondartet. Endometriose, en tilstand der livmorvevet vokser ut av mors liv, kan føre til smerter i dette området også.

Ektopisk Pregancy

Svangerskap utenfor livmoren er en av de fenomenene som kan forårsake smerter i nedre venstre bekkenet. En graviditet utenfor livmoren er en der en baby vokser og utvikler seg i en eggleder; dette kan skje i enten venstre eller høyre tube. Ifølge Mayo Clinic, smerten kan eller ikke kan være ledsaget av blødning. Smerten kan være kjedelig eller skarp, men du bør vurdere det en nødsituasjon, som ektopisk svangerskap er potensielt livstruende.

Tarmer og nyrer

Ifølge feil diagnose, kan smerte i denne regionen være forårsaket av tarmen. For eksempel kan tarmkreft forårsake smerte å stråle ut til venstre side. En tarmobstruksjon, Crohns sykdom, inflammatorisk tarmsykdom og irritabel tarmsyndrom kan føre til smerter her også. Selv nyrestein eller nyre infeksjoner kan være feil.

Organer

Når du skal undersøke nedre venstre bekkensmerter, hjelper det å vurdere noen av de organer som kan forårsake smerter i dette området. Disse organer omfatter innvollene, venstre nyre, blære, venstre eggstokk og eggleder, og tykktarmen. Blodårer og nerver kan føre til problemer i tillegg.

Nedre Venstre Abdominal Pain & Kvalme

Smerter i nedre venstre del av magen som er en ledsaget av kvalme kan være forårsaket av en rekke medisinske tilstander, infeksjoner og sykdommer. En lege kan diagnostisere årsaken til smertene og kan trenge ytterligere informasjon om eventuelle foregående skader og andre helsemessige symptomer som feber eller graviditet. Folk som opplever venstre magesmerter og kvalme lavere som ikke går bort eller blir verre bør søke medisinsk evaluering.

Mittelschmerz

Mittelschmerz, eller midt smerte er smerte som kan oppleves av en kvinne på tidspunktet for eggløsning og kan være ledsaget av mild kvalme.

Crohns sykdom

Crohns sykdom er en kronisk fordøyelsessykdom med symptomer som diaré, nedre venstre magesmerter og kvalme.

Divertikulitt

Divertikulitt kan forårsake symptomer inkludert nedre venstre magesmerter, feber og kvalme og er forårsaket av infeksjoner i segmenter av tarmen og tykktarmen.

Blære infeksjon

Infeksjon i blæren kan føre til smertefull eller vanskelig vannlating, lavere magesmerter og kvalme, og kan behandles med antibiotika.

Nyre infeksjon

Bakterier fra urinveiene kan flytte til nyrene og forårsake infeksjon og symptomer inkluderer nedre mage-og ryggsmerter, smertefull og hyppig vannlating, feber, kvalme eller oppkast.

Ektopisk graviditet

Svangerskap utenfor livmoren kan være en livstruende tilstand, og skjer når det befruktede egget implantater et annet sted enn i livmoren. Symptomer inkluderer lavere magesmerter og kvalme.

Kreft

Kreft i tykktarm, blære, livmor, eggstokker, eggledere eller nyrer kan føre til lavere magesmerter, kvalme, hevelse og blødning.

Langtidseffekter av Cushings sykdom hvis venstre ubehandlet

Cushings sykdom er en hormonell ubalanse i kroppen din som kan påvirke deg på forskjellige måter. Hvis venstre ubehandlet vil du oppleve problemer som kan føre til vektøkning, diabetes og andre alvorlige bekymringer.

Hva er Cushings sykdom

Cushings sykdom er en sykdom forårsaket av hypofysen fungerer feil. En overflod av ACTH produseres av fremre hypofysen kan føre til denne sykdommen.

Årsaker til Cushings sykdom

Svulster på hypofysen forårsake Cushings sykdom som kan føre til Cushings syndrom. Disse tumorer kan også være plassert på lungene eller bukspyttkjertelen, og noen kan være kreft.

Symptomer på Cushings sykdom

En rekke symptomer kan vises på utbruddet av Cushings sykdom. Fedme er en viktig bekymring sammen med andre symptomer som ryggsmerter, svake muskler, endringer i huden din utseende og tap av muskelmasse.

Long Term Effekter

Cushings sykdom har langsiktig innvirkning på helsen. Kontrollere vekten din er viktig fordi du kan lide av diabetes, høyt blodtrykk og bein tap på grunn av den ekstra vekten.

Behandlinger

Når du arbeider med Cushings sykdom, må du ha svulsten fjernet fra kroppen din. Dette gjøres gjennom kirurgi eller bruk av stråling behandlinger.

Symptomer på en venstre grenblokk

Symptomer på en venstre grenblokk


Folk er ikke ofte tenkt på som elektriske apparater, men våre hjerter produsere elektriske mønstre som gir leger innsikt i vår kardiovaskulær helse. Et eksempel er en tilstand som kalles "grenblokk." Tenk deg hjertets elektriske utgang reiser på en vei. Nå forestille elektrisitet treffer en jettegryte. Grenblokk er sånn jettegryte. Akkurat som en jettegryte er en indikator på at veien kan trenge reparasjon, er en gren blokk et tegn på en mer alvorlig problem.

Venstre Versus Høyre

Grenblokk finnes i to varianter, basert på plasseringen av signalet blokkering. Venstre grenblokk blir ansett som mer alvorlig enn høyre grenblokk, og det er også en større sannsynlighet for at noen med venstre grenblokk vil oppleve symptomer. Imidlertid kan personer med venstre grenblokk utviser få eller ingen symptomer. Ofte tilstedeværelsen av merk symptomer indikerer en mer alvorlig hjertesykdom.

Vage symptomer

Venstre grenblokk er preget av et par vage symptomer som kan skyldes mange forhold, blant annet angst. En slik symptom er svimmelhet, og den andre er besvimelse følelse av presynkope. Mens mange andre forhold kan ha de samme symptomene, kroniske anfall av svimmelhet og ørhet garanterer en lege besøk.

Akutte symptomer

Personer med venstre grenblokk kan lide av en lavere hjertefrekvens (brachycardia). I tillegg anfall av besvimelse er vanlig.

Diagnose

Et elektrokardiogram (EKG) gir legen en avlesning av hjertets elektriske utgang. Fra at avlesning, visse mønstre dukker opp. Gren blokker vises som variasjoner fra det normale EKG bølgelengde mønster. Basert på hvor variasjoner forekommer, kan en utdannet lege skille plasseringen av grenblokk, venstre eller høyre.

Behandling

På egen hånd, venstre grenblokk krever ingen behandling. Men siden sin tilstedeværelse er en indikator på en mer alvorlig tilstand, vil du trenge behandling basert på den tilstanden. Spesielle pacemakere er installert hvis noen krever en pacemaker viser også tegn til grenblokk. Dersom grenblokk er forbundet med blodtrykks komplikasjoner, må du kanskje ta blodtrykk medisin. Samlet sett bør venstre grenblokk bli behandlet som en advarsel. Sørg for at kardiolog gir deg en grundig undersøkelse og bestemmer hvilken tilstand som forårsaker din grenblokk.