Digidexo.com

calsium citrate apotek

Bruk av Calcium Citrate

Mens mange kanskje vet at kalsium er nødvendig for å bygge sunne bein, forbruker nok av det kan være vanskelig. Av denne grunn kan ta en pille eller en annen form av kalsium bidra til å korrigere mangler. En slik form av kalsium, kalsium-citrat, har vist seg å øke kalsiumnivået i kroppen, styrke bein.

Hvem bør ikke ta Calcium Citrate?

Før du begynner å ta kalsium citrat kosttilskudd, er det viktig å spørre lege eller apotek dersom du tar kalsium citrate vil forstyrre eventuelle medisiner du tar eller forhold du har. De med nyrestein eller parathyroid nyresykdom bør ikke ta kalsium citrate. Dessuten kan ta tetracyklin antibiotika, for eksempel Sumycin, Monodox, Minocin eller Terramycin, føre kalsium citrate å forstyrre magen surhetsgrad.

Hvor mye og når bør jeg ta det?

The Food & Drug Administration anbefaling for daglig inntak av kalsium er 1200 til 1500 mg per dag. Hvis legen fjerner deg å ta kalsium citrate, er en anbefaling av 1000 mg per dag det maksimale som bør tas (husk at et glass melk inneholder ca 300 mg kalsium, så du bør spise ekstra mat kilder i tillegg) . Fordi kroppen ikke effektivt kan absorbere mer enn 500 mg om gangen, kan det være lurt å ta 500 mg to ganger daglig. Tar for mye kalsium kan gi bivirkninger, som gass, oppblåsthet og forstoppelse.

Kalsium citrat er tilgjengelig i en rekke former, inkludert pille eller brusepulver. En vanlig form er Citracal, mens flere alternativer er tilgjengelige på lokale drugstores. Det kan være lurt å ta en ekstra vitamin D tilskudd eller 600-800 internasjonale enheter (hormonspiral) en dag for å hjelpe til kalsium absorpsjon.

Hvilke resultater får jeg se?

Kalsium citrat er ansett å være en bedre form av kalsium-tilskudd enn andre alternativer (for eksempel kalsiumkarbonat), fordi kalsium-citrat er mer biotilgjengelige, hvilket betyr at den kan absorberes av kroppen hurtigere og mer grundig enn andre former for kalsium. En studie publisert i Journal of Clinical Pharmacology fant at kalsium citrate var 2,5 ganger mer effektive i absorpsjon enn kalsiumkarbonat. Ikke bare kalsiumsitrat forbedre benvekst, forbyr det produksjonen av paratyroidhormon (PTH), som er ansvarlig for aldersrelatert bentap.

Hva er Potassium Citrate?

Hva er Potassium Citrate?


Kalium citrate (generisk navn for Urocit-K og Twin-K) er et medikament som tilhører urin alkalinizer klasse av narkotika, og er i hovedsak brukt som et ikke-irriterende vanndrivende. Det er ansett for å være en urin pH-modifiserende middel, som arbeider for å redusere mengden av syre i urinen. Kalium citrate er effektive i behandling og forvaltning av en rekke medisinske lidelser, inkludert nyresten (nyrestein), cystin nyrestein, nyre tubulær acidose, gikt og hypokalemi. I tillegg til å være foreskrevet for pasienter som må begrense sitt inntak av kalium og natrium, er det anvendt for å redusere faren for krystalluri under sulfonamid terapi og øke effektiviteten av noen av antibiotika.

Funksjoner

Kaliumsitrat blir absorbert hurtig av kroppen, når den administreres oralt, og deretter utskilles som en karbonsyre-saltet. Det fungerer også som et vanndrivende ved å hjelpe kroppen urinere regelmessig. Som et resultat av symptomer som følge av å ha en overdreven mengde syre i urinen, så som smerte, smerte og hyppigheten av vannlating, blir redusert. Siden kaliumsitrat fungerer som en alkalinizing middel, er det i stand til å endre pH-verdien i urin (mål på surhet), senking og nøytralisering den totale mengde syre i urinen.

Funksjon

Nyrene er ansvarlig i å gi ut syre og alkalisk gjennom urin og kontrollere den sunn syre-og bunn, en viktig del av kroppens generelle evne til å opprettholde en stabil pH-nivå. Urin blir stadig surere som overskudd av natrium og syre er bygget opp og ikke utskilles fra kroppen.

Effekter

Kaliumsitrat arbeider for å hjelpe nyrene motvirke og redusere urinsyre, derfor hemme forskjellige forhold som kan oppstå som et resultat av å ha overskytende syre. Når kroppen ikke klarer å eliminere urinsyre, kjører en person risikoen for å møte krystaller i urinen, nyrestein, renal tubulær acidose, gikt og andre relaterte nyre komplikasjoner.

Identifikasjon

Kalium citrate gis i tablettform, og doser har en tendens til å variere i henhold til bestemt person og tilstand den brukes til å behandle. Vanligvis er de tablettene tatt 3-4 ganger i løpet av dagen med en tilstrekkelig mengde væske til å belegge magen. Mens du er på medisiner, er pasienter generelt bedt om å gå for periodiske blod workups og EKG for å etablere dosering og varighet av kalium citrate terapi.

Forebygging / løsning

Folk med eksisterende medisinske tilstander, som for eksempel hjertesykdommer, diabetes, høyt blodtrykk, nyresykdom, kronisk diaré og intestinal blokkering, kan frarådes medisinering.
I tillegg har kalium citrate potensial til å påvirke ulike over-the-counter og reseptbelagte legemidler negativt. Før du tar medisiner, være sikker på at legen din er klar over din medisinske historie, medisiner og eventuelle allergier mot stoffet eller bestanddelene.

Advarsel

De potensielle bivirkninger forbundet med kalium er diaré, kvalme, magesyke, oppkast og en prikkende følelse i hender og føtter. Konstant oppkast, økt forvirring eller agitasjon, uregelmessig hjerterytme, munn nummenhet, muskelsvakhet alvorlige magesmerter, og problemer med å puste og / eller svelge er tegn på en alvorlig bivirkning, og lege bør søkes umiddelbart.

Bivirkninger av Potassium Citrate

Bivirkninger av Potassium Citrate


Kalium-citrat er et medikament som er foreskrevet for behandling av visse nyresykdommer, slik som nyrestein tilstand renal tubulær acidose og gikt. Kalium-citrat er også administreres for å behandle og hindre lave nivåer av blod kalium (en tilstand som kalles hypokalemi) kalium-citrat kan også anvendes for å øke effektiviteten av flere antibiotika. Det er en urin pH-modifiserende middel, som betyr at det opptrer for å gjør urinen mindre sure.

Funksjoner

Kalium citrate er fellesnavnet for Urocit-K og Twin-K (merkenavn). Når du tar kalium citrate, kan pasienter være nødvendig å ha blod arbeid gjort eller har sitt hjerte testet via en elektrokardiograf, eller EKG. Disse testene hjelpe legen å fastslå varigheten av kalium-behandling. Kalium-citrat er et effektivt medikament, og kan føre til en rekke bivirkninger. Alle bivirkningene oppleves bør rapporteres til legen din.

Effekter

Bivirkninger av kalium citrate inkluderer kvalme, oppkast, prikkende følelse i hender og føtter og sporadisk diare. Mange av disse bivirkningene avta og kan faktisk forsvinne etter flere dager når kroppen blir vant til medisinen. Informer legen din umiddelbart hvis du opplever symptomer som uregelmessig hjerterytme, puste problemer, en endring i din mentale tilstand (forvirring, angst), nummenhet i munnen, føtter eller hender, konstant oppkast, magesmerter og / eller muskelsvakhet.

Betraktninger

Personer som lider av spesielle forhold eller har medisinske problemer med deres tarmen, mage eller spiserøret bør ikke ta medisiner. Før du starter medisinering det er avgjørende å gjøre legen oppmerksom på eventuelle narkotika allergier du har, eller hvis du har (eller har hatt) hjerteinfarkt, hjertesvikt, forstørret hjerte, diabetes, høyt blodtrykk, nyresykdom, kronisk diaré eller en blokkering problem i magen eller tarmen. Spesielle tester og doserings modifikasjoner kan bli implementert i de ovennevnte tilfellene, for å sikre din velvære mens du er på stoffet.

Advarsel

Enkeltpersoner å ta kalium citrate bør være klar over de mulige interaksjoner det kan ha med både reseptbelagte medisiner og over skranke rettsmidler. Stoffer som Inspra, Lanoxin, Atacand, Diovan, Micardis, Robinul, Quinidex, Cantil, Atrovent, Spiriva og Bentyl kan ha negativ reagere med kalium citrate. Selv vitamintilskudd, aspirin, vann piller og steroider kan samhandle med medisiner. Vær oppmerksom på at ovennevnte er bare en delvis liste; du kan se en mer omfattende en ved å gå Health hjemmeside for denne medisinen (se Ressurser nedenfor). Legen og apoteket kan også gi deg råd om flere interaksjoner.

Betydning

Du bør aldri stoppe denne medisinen eller endre dosen på noen måte uten å konsultere lege. Kalium citrate bør tas nøyaktig som foreskrevet av legen din og instruksjonene på resept etiketten skal følges. Tabletten må ikke tygges eller svelges direkte som en helhet. Det er for å bli oppløst i væsken (vann, juice) og drukket sakte. Det bør tas rett etter et måltid eller med selve måltidet (avhengig av dine retninger).

Hvordan bruke Potassium Citrate til Raise Urin pH

Kaliumsitrat hever pH i urinen. Med andre ord, øker det alkaliteten av urin, og reduserer surheten. Kaliumsitrat festes til kalsium i urinen, som hindrer kalsium fra binding til oksalat eller fosfat og som fører til nyrestein formasjon. Kalium citrate kan også bidra til å forhindre gikt, en type leddgikt forårsaket av kalsium oksalat krystaller og preget av plutselige alvorlige smerteanfall i en joint.

Hvordan bruke Potassium Citrate til Raise Urin pH

Be legen din om å få en resept på kalium citrate hvis du har en tendens til å utvikle nyrestein, eller hvis du har opplevd en gikt angrep.

Ta kalium citrate supplement som foreskrevet og i henhold til instruksjonene på etiketten. Dosering vanligvis er tre tabletter per dag.

Ta supplement med et måltid eller rett etter et måltid for å hindre urolig mage.

Svelg tabletten hel fulgt av en 8-unse glass vann. Hvis du har fått foreskrevet en oppløsende form av kalium citrate, oppløse tabletten i et glass med væske, for eksempel vann eller juice, og drikker det sakte. Ikke tygg, suge, eller knuse enten type tablett.

Sitt oppreist eller stå i minst 30 minutter etter å ha tatt kalium citrate ikke liggende, fordi hvis noe av det stikker i halsen, kan det irritere esophageal fôr.

Se etter tegn på hyperkalemi, en farlig tilstand som involverer for mye kalium i blodet. Symptomer er oppkast, endringer i hjerterytmen, problemer med å puste, besvimelse, muskelsmerter og svakhet, og prikking eller nummen følelse i hender eller føtter. Søk øyeblikkelig legehjelp hvis noen av disse oppstår.

Er Citrate for oppløsning nyrestein?

Er Citrate for oppløsning nyrestein?


I stedet for å oppløse nyrestein, citrater, både i naturlig foreskrevet og form, for å arbeide hindre dannelsen av denne smertefulle lidelser i urinveiene.

Betydning

Personer som mangler skikkelig kjemiske balansen i deres urinveiene står overfor den største risikoen for å lide av nyrestein. "Urin inneholder normalt kjemikalier-citrat, magnesium-, pyrofosfat-for at hindre dannelse av krystaller. Lave nivåer av disse hemmere kan bidra til dannelse av nyrestein, "i henhold til Department of Urology ved University of Miami. "Av disse er citrat antatt å være de viktigste."

Kalsium

I de fleste tilfeller, vil en akkumulering av overskudd av kalsium i urinen fører til en nyrestein. Citrater hemme utviklingen av en sten ved kjemisk feste til kalsium og blokkerer veksten av objektet.

Sitroner

Institutt for Urologi ved University of Wisconsin foreslår å drikke opp til 32 gram daglig av lav-sukker, lav-kalori lemonade, limeade eller andre fruktjuicer lastet med sitronsyre.

Advarsel

Problemer oppstår fra å konsumere noen andre typer drikkevarer. Ifølge University of Maryland Medical Center, "Pasienter med steiner bør unngå cola-drikker med fosforsyre fordi de kan alvorlig redusere citrate nivåer i urinen."

Forebygging / løsning

Ikke glem vann som en viktig drikke og viktig del av strategien for å sikre konstant vannlating, regelmessig skylle nyrene av potensielt skadelige irritanter.

Hva er Kalsium Citrate Med Magnesia godt for?

Kalsium og magnesium arbeider sammen for å opprettholde din helse. Uten magnesium, er kroppen din ikke er i stand til å absorbere kalsium riktig. Mange kosttilskudd inneholder både mineraler.

Kalsium citrate er den formen for kalsium som kroppen kan absorbere. Kalsiumkarbonat og korall kalsium finnes ofte i tillegg, men er ikke så lett absorberes av kroppen. Magnesia er den brede navn for hvilken som helst type av magnesium. Kroppen absorberer magnesium gluconate eller chelated magnesium. Chelated magnesium er delvis brutt ned, og kroppen din trenger ikke å jobbe så hardt for å absorbere det som andre former for magnesia.

Fordeler med Kalsium

Kalsium bidrar til å regulere hjerterytmen, har en naturlig alkalisering effekt som forsinker bakterielle infeksjoner, bygger sterke bein og tenner, hjelpemidler i blodpropp og metabolske aktiviteter. En studie av USDA fant at en tilstrekkelig mengde kalsium tatt av kvinner kunne bidra til å redusere PMS symptomer og menstruasjonssmerter; 73 prosent rapporterte færre PMS symptomer.

Dr. Michael zemel, ved University of Tennessee, rapporterte at testpersonene gikk ned i vekt i løpet av et år ved å konsumere mer kalsium. Fagene mistet et gjennomsnitt på 11 pounds, og de hadde lavere mengder kroppsfett enn folk som ikke spiser tilstrekkelige mengder kalsium.

Fordeler med Magnesium

Fordeler med magnesium inkluderer forebygging av type 2 diabetes og koronar hjertesykdom, fremme bein fleksibilitet, og en reduksjon i cravings for søtsaker. Ytterligere fordeler er fremme rolig søvn, reduksjon av insulinresistens, regulering og normalisering av blodtrykk, forebygging av hjertesvikt og klase og migrene hodepine.

Kalsium og magnesium sammen

Når kalsium blir tatt alene, kan det føre til problemer ved å gjøre bein skjør. Magnesium kombinert med kalsium bidrar til å opprettholde fleksibiliteten i beina mens kalsium gjør bein tettere. Når kombinert, til kalsium og magnesium arbeid med vitamin D, vitamin K, spormineraler og boron fremme sunn benbygning, forbedre muskel tone og avslapning, og opprettholde tannhelse. Kalsium og magnesium virker sammen også for å fremme produksjonen av adenosin trifosfat (ATP), en komponent av kollagen i huden som syntetiserer nukleinsyrer og proteiner i alle celler i kroppen.

Symptomer på mangel

Hvis kroppen din ikke får riktig mengde kalsium, kan du oppleve hjertebank, prikking i ansiktet og ekstremitetene, stølhet og tap av beintetthet. Når blodserumnivå av kalsium faller under 1 prosent, vil kroppen din lekke kalsium den trenger fra bein, noe som fører til benskjørhet og en økt risiko for brudd.

Magnesium-mangel produserer ulike symptomer som kan omfatte søvnløshet, angst, hyperaktivitet, rastløshet, forstoppelse, muskelspasmer, sårhet, ryggsmerter, hodepine og ekstrem trøtthet.

Anbefalt dosering

Den anbefalte dosering av kalsium er 1200mg. Høyere doser ikke gir flere fordeler. Den anbefalte dosering av magnesium per dag er 500mg. Som du kan se, vil kalsium citrate med magnesia gi kroppen din med kraftige næringsstoffer for å opprettholde god helse og forebygge mange forhold. Finn kalsium citrate med magnesia kosttilskudd i dagligvarebutikker, narkotika butikker og på nettet.

Matvarer med store mengder kalium citrate

Det er mange matvarer som har høye mengder av kalium-citrat, ellers kjent som kalium. Kalium hjelper kroppen kontroll og regulere blodtrykket og hjelper hjertet i funksjon.

Rosiner

Rosiner som har høyest kalium innholdet i alle matvarer. Rosiner inneholder 1089 mg kalium per porsjon.

Poteter

Bakte poteter har den nest høyeste kalium innhold, med nivåer på 1081 mg per porsjon.

Lima Beans

Lima bønner har den tredje høyeste kalium innholdet i alle matvarer. Lima bønner inneholder 955 mg kalium per porsjon.

Hermetiske tomater

Hermetiske tomater, inkludert stuet tomater, tomatsaus og hakkede tomater, har den fjerde høyeste kalium innhold. Hermetiske tomater inneholder 909 mg kalium per porsjon.

Winter Squash

Winter squash har den femte høyeste kalium innholdet i alle matvarer. Winter squash inneholder 896 mg kalium per porsjon.

Matvarer med store mengder kalium Citrate & Iron

Personer som har både en kaliummangel og jernmangel trenger å inkludere matvarer i sitt kosthold som inneholder høye nivåer av begge disse næringsstoffene. Heldigvis, det er visse matvarer som inneholder høye nivåer av både kalium citrate og jern.

Linser

Linser er høy i både kalium og jern. Linser inneholder 19 prosent av jern og 21 prosent av det daglige behovet for kalium per porsjon.

Aprikoser

Aprikoser inneholder 225 mg. av kalium og 3,5 mg. av jern per porsjon. Å spise aprikoser som snacks kan være en fin måte å få begge disse næringsstoffene.

Mandler

Mandler inneholder 3 mg. av jern og 412 mg. kalium per porsjon.

Beef

Magert kjøtt runde inneholder 262 mg. kalium og 2,5 mg. av jern per porsjon.

Kidneybønner

Nyre bønner inneholder 713 mg. kalium og 2,5 mg. av jern per porsjon.

Hva er Kalsium Citrate brukes til?

Selv om du ikke vet hva kalsium citrate er, kan du gjenkjenne mineral fra merkevarer som Citracal og Citracal Liquitabs. Kalsium-citrat er velkjent form av mineralet kalsium, som er avgjørende for å bygge og vedlikeholde den skjelettstruktur. Knoklene er som celler i at de stadig regenererende seg selv, så er det like viktig at knoklene holde etterveksten som det er at de holde seg sterk. Kalsium citrate gjør begge disse tingene.

Kalsium Citrate Supplements

Kalsium citrat er funnet i kosttilskudd, vanligvis i form av en pille. Det er en slags kalsium som ikke er lett tilgjengelig i maten vi spiser.

Kalsium Citrate Versus kalsiumkarbonat

Kalsium-citrat fører til dannelse av mer syre i magen, noe som i sin tur skaper en mer nærende miljø for kalsium for å bli absorbert. Kalsiumkarbonat er den formen for kalsium som er basisk og finnes i produkter som du kanskje kjenner igjen, inkludert tums og naturens Made. Den er også tilgjengelig i pilleform.

Anbefalt daglig inntak

Avhengig av din alder, det anbefalte daglige rasjon (RDA) av kalsium citrate endringer. For barn RDA er 800 mg, og for voksne, er det 1200 mg.

Hvorfor Kalsium Citrate?

Kalsium-citrat er best-absorbert form av kalsium, fordi den beste miljø for kalsium og dets absorpsjon i benene er en sur ene.

Advarsler

Hvis du har magesmerter som ofte forårsaket av en sur mage, er det best å ikke ta denne formen for mineralet, fordi det vil bare legge til ubehag i magen. I dette tilfellet, vil kalsiumkarbonat være et bedre valg.

Når bør du ta kalsium Citrate?

Kalsium er nødvendig i benet for å øke benhelse og styrke. Kalsium citrat spesielt er nyttig fordi den er mer biotilgjengelig i kroppen, noe som betyr at legemet kan oppta mer av det enn på andre former, for eksempel kalsiumkarbonat eller faste kalsiumtilskudd.

For maksimal absorpsjon

Når du tar kalsium citrate, kan bare så mye kalsium bli absorbert av kroppen i en sittende. Den anbefalte daglige rasjon for kalsium er 1000 mg. Derfor bør du ta 500 mg om gangen, som å ta det første supplement i morgen, så den neste i kveld.

Kalsium citrate vanligvis selges i en sprudlende tablettform. La tabletten fullt oppløses i et glass vann før du drikker, drikk hele beløpet.

Bør Calcium Citrate tas med mat?

Fordi noen kalsiumtilskudd, slik som kalsiumkarbonat, påvirke balansen av syre i magen, må de tas sammen med et måltid. Imidlertid kan kalsiumsitrat tas med måltider eller på tom mage, fordi det ikke krever viss mengde magesyre for å være riktig absorbert.

Å spise mens du tar supplement kan også være avhengig av merke du tar. Sørg for å lese etiketten nøye, spesielt for eventuelle uønskede bivirkninger.

De Hvem bør ikke ta Calcium Citrate

Visse medisiner kan reagere med kalsium citrate og forårsake skadelige bivirkninger eller forsinke effekten av visse medisiner, for eksempel:
• digoksin
• antacida allerede inneholder kalsium
• tetracyklin-antibiotika såsom doksycyklin, minocyklin eller andre.

Kalsium Citrate Malate Vs. Calcium Citrate

Kalsium Citrate Malate Vs.  Calcium Citrate


Kalsium er viktig for å bygge og vedlikeholde bein og tenner, samt viktige funksjoner i kroppen som hjerterytme regulering og blodpropp. Velge et supplement kan være forvirrende som kalsiumtilskudd inneholder ofte andre ingredienser for å hjelpe absorpsjon eller hjelper kroppen utnytte kalsium. To slike ingredienser er citrate og malat, som har lignende egenskaper og fordeler.

Syrer

Citrate og malat er både organiske syrer som er bundet med kalsium. Andre syrer som brukes i kalsiumtilskudd er glukonat, aspartat og laktat. Kalsium bundet med citrat eller citrat / malat er bedre absorbert av kroppen enn de mer basisk kalsium-karbonat. I motsetning til kalsiumkarbonat, som er best absorbert med mat, kan kalsium citrate og kalsium citrate malat tas på tom mage.

Kostnad

Kalsium citrate og kalsium citrate / malate kan være dyrere og krever mer piller skal svelges for å få samme mengde kalsium. Dette er fordi mengden av kalsium i kalsiumkarbonat er nesten to ganger så mye som i kalsium-citrat. Mengden av kalsium i en 1000 milligram pille av kalsiumkarbonat er ca 400 milligram. En 1000 milligram pille av kalsium citrate inneholder bare 210 milligram kalsium.

Løselighet

Kalsium citrat / malat har en unik fleksibilitet som gjør det oppløselig til å bli anvendt direkte i mat og drikke. De fleste kalsium beriket juice og matvarer bruke kalsium citrate / malate. At allsidighet gjør det lett tilgjengelig i kosttilskudd former, redusere kostnadene ved tilskudd.

Hvor kommer Calcium Citrate kommer fra?

Produksjon

Kalsium er funnet naturlig i meieriprodukter slik som melk, yoghurt og ost. Kalsium-citrat er ofte referert til som en "surt salt", som det har både sure og salte smak. Det er fremstilt i en gjærende prosess: kalsium-hydroksyd for å nøytralisere sitronsyre. Det resulterende produkt - kalsiumsitrat - filtreres deretter og renses.

Funksjoner

Kalsium citrat brukes både for smak, som konserveringsmiddel i næringsmidler, og som en vannmykner. I kalsiumtilskudd, er kalsium-citrat lett absorberes i kroppen, i motsetning til kalsium-karbonat, noe som krever magesyre for å bryte den ned. Noen kosttilskudd bruke kalsium citrate; andre bruker kalsiumkarbonat.

Helse Fordeler

Kalsium støtter strukturen i ben og tenner, og er også nødvendig for utskillelsen av enzymer, hormoner, nervesystem impulser, og muskelsammentrekninger og utvidelser. Anbefalt daglig inntak for voksne mellom 20 og 50 år gamle er 1000 mgs.

Hva er kolin citrate?

Kolin-citrat er en type supplement som kombinerer både cholin og citrat for å tillate optimal tankene og kroppsytelse. Kombinasjonen sies å øke magnesiumopptak og er utviklet for personer som lider av lidelser som påvirker dette kroppen fungerer så godt som andre medisinske forhold. Produsenter av kolin citrate inkluderer 1Fast400, Freeda Kosher og Perque.

Funksjoner

Kolin citrate produsenter hevder at kosttilskuddet kan hjelpe kroppen å fullføre mange viktige funksjoner. Dessuten hjelper bedre bevegelighet og koordinasjon, har kolin citrate den antatte evne til å forbedre en persons hukommelse og kognitiv funksjon. Dette er spesielt tydelig i eldre personer med risiko for hukommelsesforstyrrelser. Kolin hjelper kroppen i å omdanne kolesterol og fett.

Fordeler

Produsenter hevder at personer med visse medisinske lidelser kan ha nytte av å bruke en kolin citrate supplement. Dette inkluderer pasienter med fibromyalgi og kronisk utmattelsessyndrom som ikke kan behandle magnesium og kalsium ordentlig. Det er også anbefalt av forhandlere til Alzheimer-pasienter og de med Parkinsons sykdom. Tillegget er også anbefalt til utøvere siden fysisk anstrengelse kan utarme kolin butikker. Med kolin citrate, kan du erstatte kroppens tap kolin og føle revitalisert.

Størrelse

Hver produsent vil trolig anbefale en annen dosering for kolin citrate bruk. I gjennomsnitt vil 250 til 1000 mg per dag må inntas for å være effektive. Ved å ta mer enn 1000 mg per dag, er du i fare for å oppleve bivirkninger, for eksempel muskelstivhet og hodepine. Kolin citrate er tilgjengelig i flytende og tablettform. Det anbefales at du tar tilskudd med kroppen mat og vann.

Betraktninger

Mange produsenter anbefaler kolin citrate til kvinner som er gravide siden kolin er i bruk under graviditet. Det er imidlertid veldig viktig at du snakker med legen din før du tar kolin citrate mens gravid eller ammer. Det har ikke vært nok bevis samlet inn på de positive eller negative effekter av kolin på fosterutviklingen.

Advarsel

Ingen av påstandene kolin citrate produsenter har blitt evaluert av Food and Drug Administration. Du bør snakke med legen din før du tar kolin citrate eller hvis du har noen bivirkninger fra supplement.

Definisjon av Calcium Citrate

Kalsium citrat er kalsiumsalt av sitronsyre. Den har en sur smak og brukes i mat for smakstilsetning, og mer generelt som et konserveringsmiddel. Det er noen ganger brukes som et brett på grunn av sin evne til å binde seg med visse metallioner. Kalsium-citrat er en av de vanligste former for kalsium brukes for å hindre og behandle kalsium mangler. De vanligste formene på markedet er Citracal, Citracal Liquitab eller Solgar Calcium Citrate med vitamin D.

Biotilgjengelighet

Kalsium citrat er produsert som et biprodukt av den industrielle produksjon av sitronsyre. Det kan ikke være så billig eller så utbredt på markedet som kalsiumkarbonat, en annen kalsiumtilskudd, men har visse fordeler som kalsiumkarbonat ikke har.

Kalsium Citrate og kalsiumkarbonat

De fleste leger vil foreskrive kalsium citrate etter gastric bypass operasjon. Det løser opp uten mye magesyre, slik at det kunne tas på tom mage. Piller er vanligvis små, men siden det er mindre kalsium innen enn kalsiumkarbonat, må flere piller tas per dag for å utgjøre den daglige påkrevde dosen av kalsium. Kalsiumkarbonat er alkalisk basert, så det kan bare tas etter et måltid eller med en syrlig juice som appelsin juice.Calcium citrate er bra for folk å ta syrereduserende midler, for eksempel antacida, H2-antagonister eller visse reseptbelagte medisiner. Dessuten er det ofte anbefalt for pensjonister på grunn av reduksjon av syreproduksjonen som en aldre.

Bivirkninger

Selv om sjeldne, har mulige bivirkninger av kalsium citrate inkludert elveblest, hevelse i hals, lepper, tunge eller ansikt og pustevansker. Litt mer vanlig, mindre alvorlige bivirkninger inkluderer økt vannlating, forstoppelse, tørr munn / økt tørst redusert appetitt eller kvalme.

Hvorfor er det nødvendig?

The National Institute of Health rapporterer at kalsiumtilskudd er den tredje høyeste selger supplement i USA. Mange amerikanere ikke spiser nok meieriprodukter for å tilfredsstille sine daglige behov for kalsium. Naturlige matvarer som melk, ost, yoghurt eller grønnsaker som grønnkål eller brokkoli har store mengder kalsium. Det er også behov piller som inneholder kalsium citrate eller kalsiumkarbonat for kvinnen som er gravid, atletisk eller post-menopause som har høyere behov for kalsium.

Personer med risiko

Det er visse faktorer som vil hjelpe eller hindre opptak av kalsium om å ta kalsium citrat, kalsium karbonat eller ta kalsium gjennom mat / drikke porsjoner. Som mennesker alder, reduserer deres evne til å absorbere kalsium. Små barn har en hastighet på netto kalsium absorpsjon opptil seksti prosent. Voksne varierer femten til tjue prosent. Mengden av vitamin D i kroppen din vil hjelpe til kalsium absorpsjon. Dette er grunnen til at mange kalsiumtilskudd, så vel som melk, inneholder denne verdifulle vitamin. Visse syrer som fytinsyre (finnes i nøtter, bønner, frø og helkornbrød) og oksalsyre (finnes i søte poteter, spinat og grønne grønnsaker) redusere absorberbarheten av kalsium. Folk som dietter inneholder mindre enn 1000mg til 1300mg av kalsium at FDA anbefaler oppfordres til å ta et kalsiumtilskudd.

Tarm rensing med Magnesium Citrate

Kolon rensing er nødvendig like før en person har en CTC scan. En CTC skanningen er ofte brukt til å lete etter utviklings polypper og / eller kreft. Men hvis tykktarmen ikke er ordentlig renset før diagnostisk testing, er testens sensitivitet betydelig redusert. Du kan også rense tykktarmen for å bedre din helse, redusere tretthet og avgifte kroppen din. Magnesium citrate er en ingrediens som kan være i tykktarmen cleanser du velger.

Før rensing

Du vil bli pålagt å faste for en periode på 24 timer før du har en tarm rensing med magnesium citrate. Din faste perioden vil tillate deg å ha klare væsker bare og ingen fast føde overhodet. Du vil også bli utstyrt med et avføringsmiddel slik at evakueringen av tarmer vil bli enklere og mer hensiktsmessig. Den avføringsmiddel i spørsmålet er ofte magnesium-citrat i form av et pulver.

Den Magnesium Citrate tarmtømming

Magnesium citrate er tidvis den foretrukne avføringsmiddel før en CTC scan, spesielt for de som kanskje har natrium sensitiviteter eller elektrolyttforstyrrelser. Magnesium citrat brukes som tarm-rensende middel, fordi det inneholder osmotiske midler og ioner som er uorganisk, som tvinger væske til å bevege seg inn i tarmlumen. Dette senere handling deretter stimulerer en prosess som kalles peristaltikk, som bidrar til å tømme ut kolon. Magnesium citrat er noen ganger identifiseres som en "saltavføringsmiddel." Den magnesium citrate stopper reabsorpsjon av væske og oppfordrer utvisning av noe i tykktarmen området.

Pulverisert magnesiumsitrat må blandes med åtte gram vann. Hvis magnesium citrate tilbys til deg i en ferdigblandet form, er alt du trenger å gjøre konsumere væske inne i flasken. Du trenger å konsumere drikke tre til fire timer før CTC skanningen er planlagt, og vil du også ønsker å fortsette å drikke vann til din CTC skanne slik at du kan være fullt hydrert.

Hjemme Magnesium Citrate Kolon Renset

Det finnes flere produkter som kan brukes hjemme som tilbyr de samme kolon-rensing fordeler som medisiner levert av en lege før en CTC scan. Du kan velge produkter som Dulcolax®, Citrate av Magnesia eller Fleet Prep Kits, som kan brukes hjemme, slik at du kan rense ut eventuelle tarm ansamlinger i tykktarmen. Du må følge instruksjonene som tilbys på emballasjen for de beste resultatene.

Det anbefales at du rådfører deg med en lege før du bruker magnesium citrate hjem produkter for rensing av tykktarmen. Men noen mennesker opplever bivirkninger fra bruk av slike produkter, inkludert svimmelhet, diaré og magesmerter. Produktene skal ikke brukes hvis du har problemer med nyrene eller hvis du har hjerte-og karsykdommer. Produktet også bør ikke brukes av gravide eller ammende kvinner eller av folk som mistenker at de har en tarmobstruksjon.

Calcium Citrate Vs. Kalsiumkarbonat

Calcium Citrate Vs.  Kalsiumkarbonat


Kalsium styrker bein, og det letter også kroppens hver muskel sammentrekning og hormon. Men ifølge en 2009 USDA rapporten bare en tredjedel av amerikanere få tilstrekkelige mengder av mineralet. Enten kalsium citrate eller kalsiumkarbonat, både reseptfrie kosttilskudd, kan bidra til å fylle gapet.

Likheter

De to er like godt absorberes av kroppen, selv mennesker med lav magesyre - for eksempel eldre voksne - har en tendens til å absorbere kalsium-citrat bedre. Begge kosttilskudd kommer i tablettform og flytende former.

Forskjeller

Kalsium citrate er mindre konsentrert enn kalsiumkarbonat, så det kan kreve å ta flere piller per dag. Kalsiumkarbonat - også anvendes for å lindre halsbrann og dårlig - har en tendens til å være billigere. Kalsiumkarbonat bør tas sammen med mat, ifølge National Osteoporose Foundation, mens kalsium citrate ikke trenger å tas sammen med mat.

Bruk

Kalsiumkarbonat bør tas med måltider; kalsium-citrat kan tas med eller uten mat. For best absorpsjon, National Institutes of Health Office of Kosttilskudd anbefaler å ta ikke mer enn 500 milligram om gangen; Hvis det er nødvendig, tar flere doser senere på dagen.

Anbefalinger

Den anbefalte daglige rasjon for kalsium for voksne yngre enn 50 er 1000 milligram per dag; for voksne eldre enn 50, er anbefalingen 1200 milligram.

Forholdsregler

Kalsium citrate og kalsiumkarbonat kan forårsake mage nød, oppblåsthet, forstoppelse og tap av appetitt. Aldri overstige 2500 milligram.

Kalsium Citrate bivirkninger

Kalsium citrat er kalsiumsaltet fra sitronsyre. Det er et supplement som brukes til å forebygge og behandle kalsium mangler, fremme sunne tenner og bein, og kan hjelpe til med vekttap. Det er den mest lett absorberes form av kalsium, som det er vann-løselig. Det finnes en rekke advarsler, bivirkninger og kontraindikasjoner for kalsium-citrat.

Fordeler med Calcium Citrate

Kalsium har en rekke livsviktige funksjoner i kroppen bortsett fra å være ansvarlig for utvikling og vedlikehold av friske bein og tenner. Det er også viktig for overføring av nerve kommunikasjon, å fremme helse hjertemuskelfunksjoner, så vel som aktivering av en rekke av fordøyelsesenzymer. Store mat kilder til kalsium inkluderer meieriprodukter og egg, men i noen tilfeller en kalsium citrate supplement anbefales.

Mindre bivirkninger av Calcium Citrate

Selv om mange mennesker tror at naturlige kosttilskudd er fri for bivirkninger eller komplikasjoner dette er faktisk ikke tilfelle, selv om enkelte bivirkningene er små, mens andre er mer alvorlig. Mindre problematiske bivirkninger av å ta et kalsium-citrat supplement omfatter oppblåsthet, flatulens (gass), forstoppelse og raping.

Forholdsregler

Før du tar et kalsium citrate supplement, konsultere legen din dersom du har noen allergier eller medisinske forhold, hvis du har høyt kalsium eller vitamin D-nivåer, hvis du lider av malabsorpsjonssyndrom, immunsystem uorden, Crohns sykdom, Whipples sykdom eller fosfat ubalanse. Du bør også konsultere legen din dersom du er gravid eller ammer.

Flere alvorlige Effetcs av ​​Calcium Citrate

Hvis du opplever forstoppelse, kvalme, oppkast, tørr munn eller redusert appetitt, slutte å ta kalsium citrate umiddelbart og kontakte lege.

Selv om det sjeldent, er det også mer alvorlige side-effekter av kalsium-citrat forbruk. Hvis du opplever disse slutte å ta kalsium citrate og søke øyeblikkelig legehjelp: pustevansker, problemer med å svelge, bein eller muskel smerter, alvorlig vekttap, sjelden vannlating, konstant tørst, uregelmessig hjerterytme og svakhet. Du kan rapportere bivirkninger til FDA på (800) FDA-1088.

Kontra

Det finnes en rekke reseptbelagte medisiner som vil ha en negativ effekt hvis tatt med kalsium citrate. Disse inkluderer tetracyklin antibiotika, inkludert men ikke begrenset til Dynacin, Achromycin V, Sumycin, Terramycin, doxy, Vibramycin og Monodox, vitamin D-tilskudd, antacida som inneholder aluminium eller kalsium, andre kalsiumtilskudd og digoksin.

Calcium Citrate & Hair Vekst

Kalsium citrat er et kalsiumsalt fra sitronsyre. Kalsium har en rekke funksjoner i kroppen enn utvikling og vedlikehold av friske bein og tenner. Det er også viktig for nerve helse, fordøyelsen helse og hjertefunksjoner. Det bidrar også til vekst og vedlikehold av sunn hår.

Hårvekst

Håret ditt går om sykluser: en vekstperiode etterfulgt av en periode med hvile. Lengden på hver syklus vil variere noe avhengig av den enkelte, men i gjennomsnitt varer i vekstsyklusen i ca to år, og i denne tiden håret vil vokse omtrent en halv tomme hver måned. Hvileperioden, som varer rundt tre til fire måneder, er når hårstrå faller ut og nye vokse i deres sted. Det er rundt 1 million hår på en sunn persons hode, og folk flest kaster 50 til 100 hår hver dag. Skjønt gradvis fortynning av håret er forårsaket av aldring, hvis frekvensen av hårtap er større enn gjenvekst, vil det oppstå skallethet.

Kalsium og hårvekst

Kalsium er viktig for hårvekst fordi hårsekkene bruke den til å produsere keratinized protein. Keratiner er de sterke, uløselige proteiner som utgjør hår og negler. Keratin holder håret skinnende, sunn og sterk. Dersom den døde cellelag av håret holdes friske, de vil hjelpe til å beskytte den nye keratin under.

Kalsium og håravfall

Mange ting kan føre til hårtap inkludert dårlig ernæring, sykdom, visse medisiner og overdreven frisørfaget. Balansen mellom kalsium og magnesium er også viktig for sunn hårvekst. Hvis du har for mye kalsium i forhold til magnesium (som kan være forårsaket av å spise for mye sukker) håret ditt kan bli sprø og bryte.

Hvordan legge til Calcium Citrate til kosthold

Høye mengder kalsium i blodet kan være like skadelig som lave mengder. Du bør ikke forbruke mer enn 2000 milligram kalsium per dag fra mat, kosttilskudd eller begge deler. Absorpsjonen av kalsium er avhengig av alder, graviditet og nivået av vitamin D i blodet. Tar en kombinert kalsium og vitamin D tilskudd kan bidra til å forbedre absorpsjon av kalsium. Kalsium citrate kan fås fra befestet appelsinjuice eller forsterkede frokostblandinger. Du kan også ta kalsium citrat kosttilskudd. Anbefalt daglig dose er 1000 til 1300 milligram daglig. Kalsium citrat bør tas like etter måltider.

Bivirkninger og kontraindikasjoner

Mindre bivirkninger er kvalme, oppkast, forstoppelse, nedsatt appetitt og tørrhet i munnen. Hvis du opplever noen av disse bivirkningene, bør du slutte å ta dette tillegget, og konsultere legen din. Flere alvorlige bivirkninger inkluderer vanskeligheter med å svelge og puste, nummenhet, manglende evne til å urinere, skjelettsmerter og alvorlig vekttap. Hvis du opplever disse symptomene, bør du slutte å ta dette tillegget umiddelbart og søke akutt behandling samtidig. Du bør ikke ta kalsium citrate dersom du bruker andre kalsiumtilskudd, tetracyklin antibiotika, eller er gravid eller ammer.

Coral Kalsium Vs. Calcium Citrate

Coral Kalsium Vs.  Calcium Citrate


Kalsium er et viktig mineral som brukes av kroppen til å bygge bein og administrere visse metabolske funksjoner. Den brukes av kroppen til å regulere blod clotting mekanismer, vedlikeholde din hjertefrekvens og hjelp i nerve funksjon. Coral kalsium og kalsium citrate er populære former for kalsiumtilskudd. Alle typer kalsiumtilskudd blir absorbert av kroppen din mer effektivt når den kombineres med vitamin D.

Fordeler med kalsiumtilskudd

Ifølge artikkelen, "Kalsiumtilskudd: fordeler og risiko", publisert i 2004-utgaven av US Farmasøyt, kalsium er effektive i å hjelpe til å forhindre bentap grunn av osteoporose. I sin artikkel, "høyt inntak av kalsium, Kan vitamin D redusere risikoen for Premenstruelt syndrom", publisert i MedScape News, Laurie Barclay, MD rapporterer at høye doser av kalsium og vitamin D kan bidra til å hindre premenstural syndrom hos kvinner.

Coral Kalsium

Coral kalsium er avledet fra naturlige fossile korallrev i havet. Koraller er høstet og kalsium er hentet fra den. Coral kalsium inneholder viktige mineraler og sporstoffer, inkludert magnesium. Coral kalsium er en form av kalsiumkarbonat som er funnet i mange organiske kilder som for eksempel benmel, skjell og dolomitt.

Calcium Citrate

Kalsium-citrat er den naturlig forekommende kalsiumsalt av sitronsyre. Det er produktet av gjæringsprosessen som brukes til å produsere sitronsyre. Kalsium citrat absorberes av kroppen 2,5 ganger bedre enn kalsiumkarbonat. I tillegg til bruk for kalsiumtilskudd, er kalsium-citrat også brukt til avkalkning av vannet, og som et mat konserveringsmiddel.

Anbefalte doser av kalsium

Det amerikanske National Institutes of Health anbefaler at voksne i alderen 19-50 bør få 1000 mg kalsium om dagen og voksne over 50 år bør få 1200 mg per dag.

Risiko for overdreven inntak av kalsium

Kroppen din normalt excretes overflødig kalsium gjennom urinen, men det er ikke anbefalt at du tar over 2500 mg kalsium per dag. Kalsium kan blokkere opptaket av enkelte medisiner. Du bør ikke ta den på samme tid som reseptbelagte medisiner mindre du blir bedt om å gjøre det av legen din. I sjeldne tilfeller kan overdreven inntak av kalsium svekke nyrefunksjonen.

Forskjellen mellom magnesiumoksid & Magnesium Citrate

Forskjellen mellom magnesiumoksid & Magnesium Citrate


Den typiske vestlige kosthold gir så lite magnesium som ernæringsekspert og forfatter Dr. Carolyn Dean anbefaler å supplere med dette viktige mineralet. For tiden, magnesiumoksyd og magnesium-citrat er de mest tilgjengelige former for magnesium.

Mineral Form

Magnesium oksid er et uorganisk salt, mens magnesium-citrat er et organisk salt chelat.

Flere formler

Mange flere vitamin pluss mineral formler inneholder magnesiumoksid. På Swanson Health Products, de ti beste produkter i denne kategorien alle gir magnesiumoksid. Flere formler gir sjelden magnesium citrate.

Absorpsjon

I sin bok "The Magnesium Miracle," Dean anslår at kroppen fordøyer og absorberer ca 4% av magnesiumoksid, noe som betyr at kroppen vil bare bruke 12 mg fra 300 mg elementært magnesiumoksid. Magnesium citrate skryte av en mye høyere biotilgjengelighet rente, kanskje så mye som 50% av de elementære magnesium.

Lakserende effekt

Siden kroppen absorberer så lite magnesiumoksid, forblir den andre 96% i tarmen, og virker som et laksativ. På den annen side, celler tar opp mer av mineralet fra magnesium-citrat, etterlater mindre av det i tarmen for å stimulere tarmer.

Kostnad

Supplement utviklere ofte velger magnesiumoksid for flere formler på grunn av den lave kostnaden for å skaffe det. Binding magnesium til sitronsyre driver opp kostnaden for magnesium-citrat.