Digidexo.com

langsynt øvelser

Eye øvelser for personer med Nystagmus

Eye øvelser for personer med Nystagmus


Kan spesifikke øye øvelser bedre syn for folk med nystagmus? Blant medisinske fagfolk, er svaret diskuteres. The American Academy of Ophthalmology rapporterer at øyet øvelser sjelden hjelpe kontroll nystagmus. Likevel andre i feltet foreslå visse øye øvelser kan gi litt lindring fra øyet bevegelsesforstyrrelse. De fleste er enige om at lege-overvåket Vision Therapy eller en kombinasjon av øvelser sammen med hørbar Biofeedback trening reduserer symptomer på nystagmus.

Nystagmus

Nystagmus er en synshemming som gjør at øynene til å gjøre repetitive, ukontrollerte bevegelser fra side til side, opp og ned, eller i sirkler. Oftest er nystagmus ufrivillig og reduserer eller begrenser visjon fordi rytmisk risting eller krampetrekninger av øynene gjør det vanskelig å fokusere. Av de mer enn 45 forskjellige typer nystagmus, de to mest vanlige er medfødt (tidlig angrep nystagmus) og ervervet (utviklet senere i barndommen eller som voksen). Kontaktlinser, briller med prismer, øye muskel kirurgi, auditiv Biofeedback og Vision Therapy brukes i behandling av nystagmus. Eye øvelser oppført i følgende trinn kan også redusere symptomer på sykdommen.

Fokusering Exercise

Enhver liten, håndholdt objekt, slik som en penn, kan brukes til å praktisere fokusering. Hold objektet på armlengdes avstand og fokusere på et lite område, for eksempel poenget med en penn. Gradvis, flytter pennen mot tuppen av nesen til det begynner å vises som et dobbelt bilde. Tegn pennen litt vekk fra nesen til et enkelt bilde vises. Fokus på målrettet område av enkeltbilde i 10 sekunder og gjentar 10 ganger, to til fire ganger om dagen. Fortsett økter av øvelsen daglig inntil evne til å holde fokus på tuppen av nesen er oppnådd. Avta øvelser og bruk etter behov når symptomene kommer tilbake.

Eye Positioning Exercise

Plassere øynene til å se til den ene siden og samtidig opprettholde en bestemt hodet holdning forbedrer kontroll av øyebevegelser og visjon. Når noen med nystagmus ser ut i en merkelig retning, er en "nullpunktet" funnet hvor symptomene reduseres. Øve visse hode Postures og øye retninger kan forbedre synet og redusere intensiteten av nystagmus symptomer.

Klarhet / Range Exercise

Fjerne objekter vises ufokusert og uklart for de som lider av nystagmus. De kan oppnå klarhet og fokus ved å flytte nærmere stedene. Øv flytte nærmere gjenstander til du kan se dem klart. Legg merke til den spesifikke området som du er best i stand til å se objekter og praksis som beveger seg inn i dette området.

Vision Therapy

Vision Therapy forbedrer hjernens evne til å kontrollere øyebevegelser, fokus, sporing, justering og visuell prosessering. Individualisert å møte pasientens behov, er lege-overvåket terapi en progressiv program for øye øvelser og prosedyrer. Terapi, administrert i kontor besøk over flere uker, kan omfatte bruk av prismer, linser, filtre, datamaskiner og andre optiske enheter. Du bør øve noen teknikker lært i terapi hjemme. Vision Therapy er kostbart, imidlertid, og din forsikring kan ikke dekke det. Kenneth Ciuffreda, OD, Ph. D, SUNY / State College of Optometry og andre rapporterer vellykket multimodal behandling av nystagmus. Denne informasjonen er funnet i casestudie av en tenåring nektet førerkort på grunn av synshemming. Fire måneder av konvensjonelle Vision Therapy, prismer, og korrigerende linser forbedret synsskarphet og redusert tenåringens nystagmus fra «stor og konstant" til "liten og forbigående ..." Den tenåringens forbedret syn gjorde ham i stand til å få et førerkort, og hans nystagmus slutt ble umulig å oppdage.

Auditiv Biofeedback

The Journal of Behavioral Optometry rapporterer positive resultater med medfødt nystagmus pasienter etter Auditiv Biofeedback trening. I tillegg til å redusere nystagmus og bedre syn, kan biofeedback trening føre til positive kosmetiske og psykiske forandringer hos pasienter. Ifølge The National Center for Biotechnology Information, redusert øyebevegelser Auditory Biofeedback nystagmus i fem voksne pasienter innen den første timen av trening. Under trening, pasienter forbedret sin visjon og lærte å redusere nystagmus på kommando med bevisst innsats.

Årsaker

Nystagmus er forårsaket av unormal funksjon i hjerneområder som styrer øyebevegelser. Ifølge American Academy of Ophthalmology, oppstår nystagmus i albinos, alvorlig nær eller langsynte personer, eller de med medfødt grå stær, indre ørebetennelse, astigmatisme eller arr i synsnerven eller netthinnen. Andre årsaker til nystagmus omfatte medisiner, metabolske sykdommer, sykdommer i sentralnervesystemet og alkohol eller narkotika toksisitet. Sjelden, tilstanden resultatene fra alvorlige nevrologiske lidelser eller hjernesvulster. Det er viktig for personer med nystagmus å ha en grundig synsundersøkelse av en øyelege for å finne årsaken og beste løpet av behandlingen.

Delvis kneoperasjon Vann terapi øvelser

Hydroterapi er en annen betegnelse for vann terapi. Ifølge National Institute of Health, vann terapi øvelser føre til bedre muskelstyrke, bedre bevegelse og koordinasjon samtidig øke din delvis kneoperasjon stabilisering. Delvis kneoperasjon vann terapi øvelser kan øke utvinningsgraden etter operasjonen. De fleste øvelser som kan utføres på land blir lettere gjort i vann, i henhold til leddgikt fundament.

Stående Øvelser

Gjør milde rocking. Ifølge Artritt Foundation, mens du står i vannet, holder på siden av bassenget. Veldig forsiktig og sakte senke overkroppen til dine knebøyninger. Hold. Tilbake til oppreist stilling. Gjenta.

Gjør ben heiser. Stå med ryggen mot bassengets sider. Har vannet være minst midje dypt. Utvid armene slik at de hviler mot bassenget side og støtte overkroppen. Løft forsiktig dine svake beinet så langt du kan. Hold. Tilbake til utgangsposisjonen. Gjenta.

Walk the pool. Ifølge healthyme.com, mens i midje-dypt vann, gå bassenget omkrets. Vær sikker på å holde føttene på bassengbunnen. Hold på siden for stabilitet. Gå i ditt eget tempo. Som du føler deg komfortabel, øke hastigheten.

Utsatt Øvelser

Svømme-aktig manøver. For å øke kneet fleksibilitet, må du styrke hamstrings. Få i bassenget og stå vendt mot bassenget side. Hvil ansiktet på armene. Løft underkroppen til den er i flytestilling. Du vil være i liggende stilling. Forsiktig og sakte begynne å sparke bena som om du svømmer. Gjøre for bare noen få sekunder. Slapp av og gå tilbake til stående stilling. Gjenta. Denne øvelsen kan gjøres med det ene beinet berøre bassenget bunn og kirurgisk beinet rettet.

Hamstring curl. Mens i liggende stilling (med ansiktet ned, bena utvidet), forsiktig bøye kneet til foten din er ute av vannet.

Sittende Øvelser

Sitt på trappen. Få i bassenget til begge beina er i vannet. Vannet bør komme til minst mid-kalv området. Sakte og forsiktig sparke beinet som om å rette det. For større intensitet, fordype deg i vannet før det er midje dypt.

Bruk band. Mens du sitter på trappen, vikle en motstand band rundt dine svake beinet. Hold på bandet med begge hender. Trekk forsiktig tilbake på bandet til dine knebøyninger. Hold. Tilbake til utgangsposisjonen. Gjenta.

Ryggmargsskade Øvelser

Ryggmargsskade Øvelser

Ryggmargsskade pasienter generelt lider noe tap av motoriske ferdigheter eller følelse nær nedslagsfelt. Når leger har stabilisert pasientens skade, er trening en viktig komponent for å forbedre deres generelle funksjonalitet, og kan også oppmuntre selvfølelse og trivsel. Trening, sammen med positive endringer i kostholdet og riktig fuktighet, er viktige verktøy for å forbedre den generelle helsen og følelsesmessige velvære av en ryggmarg pasient.

Ryggmargsskader

Det er 30 forskjellige segmenter i ryggmargen som er delt opp i tre forskjellige deler: åtte halsvirvler, fem lumbale ryggraden og fem sakralvirvler. Alvorlighetsgraden av en ryggmargsskade, avhenger av type og plassering der det skjer. Imidlertid vil de fleste pasienter som har påført en ryggmargsskade viser i det minste noe tap av funksjonalitet på eller rundt skaden plassering. Ifølge National Center for fysisk aktivitet og funksjonshemming, de vanligste ryggmargsskader oppstår fra bilulykker, skuddsår, sports-relaterte ulykker, eller faller. Folk som opprettholde en alvorlig ryggmargsskade er i faresonen for å utvikle permanente begrensninger i felles bevegelse, muskelatrofi og osteoporose.

Ryggmargsskade Øvelser

Før du starter noen øvelser, bør en pasient konsultere med en lege som har spesialisert seg på ryggmargsskader. Generelt vil leger anbefaler å begynne med lette øvelser i ca 10 minutter annenhver dag, og deretter sakte øke tiden og type øvelser gjennomført. Så mye som trening kan være en stor fordel for ryggmargsskade pasienter, er det svært viktig å ha assistanse for å hindre ytterligere skader.

Det finnes flere forskjellige typer oppgaver som ryggmargsskade pasienter bør delta i å forbedre deres generelle helse. Ryggmargspasienter kan forebygge trykksår, smerte og skade ved å holde ledd og muskler fleksibel. Pasientene kan også delta i omfanget av bevegelse øvelser som kan hjelpe opprettholde muskler og oppmuntre sirkulasjon mellom leddene. En veldig enkel øvelse som er en flott første skritt for ryggmargsskade pasienter puster. Pusteøvelser kan bidra til å holde luftveiene sterk og også gjøre det enklere å ta dype åndedrag.

Hjerte-condition er svært viktig for å opprettholde et sunt hjerte som vil la pasienten trygt delta i daglige aktiviteter. Noen av treningsutstyr og som kan tilpasses for ryggmargs pasientene omfatter romaskiner, arm eller sykkel ergometer og tredemøller.

Opprettholde muskelstyrke er også avgjørende for ryggmargsskade pasienter. En pasient kan lett oppnå dette ved å løfte vekter i en serie av bevegelser. Ikke bare vil dette bidra til å styrke muskler, men det vil også bidra til å bygge utholdenhet for rullestolpasienter.

Øvelse Tape for personer med Parkinsons sykdom

Øvelse Tape for personer med Parkinsons sykdom


Parkinsons sykdom er en nevrologisk forstyrrelse som utvikler seg over tid. Legemidler hjelpe behandle tilstanden og forbedre pasientens livskvalitet. Oppgave og terapi er også svært viktig i behandling av Parkinsons sykdom.

Betydning

Parkinsons symptomene varierer fra pasient til pasient, som gjør hvilken grad sykdommen fremskritt. Stive muskler, skjelvinger, langsomme bevegelser, dårlig holdning og tap av balanse er førsteklasses symptomer og alle kan forbedre med daglige øvelser hjemme eller med en terapeut.

Betraktninger

Trene hver dag er en av de beste behandlingene for å hindre de negative effektene av Parkinsons sykdom. Fysisk aktivitet får oksygen til hjernen, bekjempelse ytterligere celleskade, tap av kognitive ferdigheter og muskelkontroll at Parkinson-pasienter støter på.

Fordeler

Å komme seg rundt er vanskelig for Parkinson-pasienter og bruk av hjemme-trening bånd er gunstig, samt praktisk. Flere DVDer har en sittende treningsprogram for Parkinson-pasienter til bruk i privatliv, sikkerhet og komfort for sine egne hjem.

Funksjoner

Øvelse bånd for Parkinson-pasienter har en langsom og full body workout. De inneholder ofte øvelser for å puste, vekt skiftende og tips om å korrigere holdning.

Funksjon

Den amerikanske Parkinson Sykdommer Association tilbyr en trening og avslapping video for Parkinson-pasienter. Enkle øvelser som mål å bedre mobilitet, styrke, pust og kroppsholdning er inkludert samt avspenningsteknikker.

Potensiell

Øvelser demonstrert på bånd spesielt for Parkinson-pasienter er enkle å følge og flyte jevnt fra den ene til den neste. Mange er også ganske motiverende for både pasienter og pleiere.

Carpal tunnel Øvelser for håndleddet

Carpal tunnel Øvelser for håndleddet


Carpal tunnel syndrom er en progressiv nevrologisk lidelse forårsaket av press på median nerve i underarmen og hånden. Lidelsen er først preget av følelser av kløe, nummenhet eller prikking i håndflatene og utvikler seg til svie, skyting smerter og kramper. En medisinsk faglig kan anbefale visse øvelser for å lindre noe av smerten og ubehag forbundet med carpal tunnel syndrom.

Finger peker

Sitt på en stol med føttene fra hverandre. Begynn med å lage en knyttneve. Åpne knyttneve og bringe fingrene oppover slik at de peker rett opp. Gjenta denne øvelsen opp til 10 ganger med hver hånd.

Finger Fans

Sitt på en stol med føttene fra hverandre og ta hånden til en knyttneve. Slapp hånden og peke fingrene rett ut i en vifte. Strekke fingrene så mye som er behagelig. Gjenta denne øvelsen opp til 10 ganger.

Elastiske bånd

Vikle en strikk rundt fingrene. Forsiktig strekke fingrene åpen slik at de ligner en fan, og deretter bringe dem lukket igjen, holde strikken på plass. Gjenta 10 ganger.

Wrist Snorer

Hold en arm ut foran deg. Ta tak i utstrakte hånden med den andre hånden og bøy håndleddet tilbake. Hold posisjonen i 10 sekunder og gjenta øvelsen 10 ganger, fem ganger med hvert håndledd. Gjenta ovenstående øvelse, bare å trykke på håndleddet ned i stedet for opp.

Øvelser for livmorhals Degenerative Disk Disease

Øvelser for livmorhals Degenerative Disk Disease


Cervikal degenerativ sykdom disk (DDD) er en tilstand i hvilken en eller flere av de plater som er plassert i halsen begynner å bryte ned. Dette kan legge press på nerver og disker og forårsake smerter og betennelser. Legen din kan bestille en MR eller røntgen for å diagnostisere denne tilstanden. Behandlingsplanen vil være tverrfaglig og vil omfatte skånsom trening. Sjekk med legen din før du begynner på et nytt treningsprogram for å sikre øvelsene som er aktuelle for din situasjon.

Generelle retningslinjer

Når du trener med cervical DDD, lytt til kroppen din. Stopp noen øvelse som forårsaker skarp smerte eller gjør symptomene verre. Hvert tilfelle av livmorhals DDD er forskjellig, så mens én trening kan hjelpe enkelte pasienter kan den samme øvelsen være kontraindisert hos en annen pasient.

Neck Stretch

Sitte rett opp og slippe høyre øre til høyre skulder. Ikke vri hodet, ser rett frem. Hold i 5 til 10 dype åndedrag og fokus på å slippe skuldrene. Gjenta andre siden.

Neck Rotasjon

Sitte rett opp og snu hodet for å se over høyre skulder. Trykk på venstre skulder tilbake. Hold i 5 til 10 dype åndedrag og fokus på å slippe skuldrene. Gjenta på venstre side.

Chin Drop

Sitte rett opp og trykker på haken ned mot brystet, deretter komme tilbake rett opp. Det anbefales ikke å slippe hodet bakover fordi dette kan komprimere diskene enda mer, som du ikke ønsker å gjøre hvis du har livmorhals DDD. Må 8 til 12 ganger, så hold haken ned i 5 til 10 dype åndedrag og fokus på å slippe skuldrene.

Skulder Rolls

Hvis du har kroniske nakkesmerter på grunn av livmorhals DDD, kan du være bærer overflødig spenning i skuldrene. Denne øvelsen skal hjelpe. Sitte rett opp og skuldertrekning skuldrene opp til ørene. Deretter rulle skuldrene ned og tilbake. Gjør 8 til 12 repetisjoner.

Terapeutiske øvelser Etter Cervical Fusion

Terapeutiske øvelser Etter Cervical Fusion


The University of Marylands Spine Program utgitt en rapport i 2003 som sa de fleste nakkesmerter skyldes iført ned av mellomvirvelskiver av nakkesøylen og leddene mellom hver ryggvirvel. Cervical fusjoner er når problem forårsaker ryggvirvlene er tatt ut og ny ryggvirvlene er smeltet sammen. Selv om dette lindrer mye smerte og letter mobilitet, er spesifikke øvelser og fysioterapi fortsatt nødvendig i tillegg til kirurgi.

Vurderer Hva du trenger

Før du tar del i noen form for terapeutisk trening, er det viktig å svare på følgende spørsmål med din lege: Hva gjør smertene bedre eller verre? Hvor lenge har du opplever smerte? Er det hodepine forbundet med smerte? Er noen annen del av kroppen din påvirkes når de opplever nakkesmerter? Når du får smerter, hvor lenge varer den?

Avhengig av svarene på disse spørsmålene, kan terapeutisk øvelse ikke engang være nødvendig. Noen fysioterapeuter kan rett og slett råde sengeleie. Andre kan foreslå å holde visse positurer når sittende, stående og fastsettelse. Det viktigste å gjøre er å være sikker på hva som er nødvendig for din situasjon og følge gjennom med det.

Aerobic øvelser

En online diskusjonsforumet for pasienter å spørre profesjonelle terapeuter og lisensierte leger medisin-relaterte spørsmål, MedHelp.org, har et vell av cervical fusion-relaterte spørsmål. Dr. Stephen Ryu sier at noen av de beste øvelsene for post-cervical fusion kirurgi, uansett hvor det ble gjort, er lett aerob trening. Så lenge det er gjort konsekvent, inneholder lite motstand, og du sørge for å utvikle seg svært forsiktig, øvelser som sykling, hastighet gange og svømming gjøre underverker for pasienter etter operasjonen.

Prøv forplikter deg til 30 minutter med trening om dagen, fire dager i uken etter operasjonen. Hvis du har et basseng, er svømming den mest effektive øvelsen for behandling etter de fleste operasjoner som det funker mest muskler med minst motstand. Poenget med trening er ikke å bygge muskler, det er for å tone den muskelen som er der og øke fleksibiliteten i ryggvirvlene som nylig har blitt smeltet sammen. Først etter at du føler deg veldig komfortabel med å jobbe ut fire dager i uken, 30 minutter om dagen, bør du oppgradere videre.

For hastighet gange, prøv tre dager i uken på 45 minutter om dagen. Det er mer motstand mot hastighet gange og derfor bør gjøres med mindre hyppighet enn svømming. Etter tre måneder med gradvis økende aerobic øvelser, prøv å oppgradere til vektbærende øvelser.

Vektbærende øvelser

Jo mer alvorlig cervical fusion kirurgi, jo lenger du trenger å strekke ut hvert trinn i din utvinning. Sengeleie, normal aktivitet og målrettet aerob trening er nøkkelen til å få halsen styrke tilbake til det normale når fysioterapi er nødvendig. Men mer anstrengende, vektbærende øvelser er viktig for å bedre fleksibilitet og gjør at du ikke trenger operasjon igjen. Dr. Ryu godkjenner starte et regiment av push-ups, sit-ups og crunches, men bare etter at du har forsiktig og konservativt gått gjennom små steg for å få nakken tilbake til pre-kirurgi styrke. Begynner å blande disse vektbærende øvelser i fire-en-ukers aerobic rutine og du vil ha en sunn blanding av nakke muskel toning, styrke og fleksibilitet.

Neck Avslappende Øvelser

Neck Avslappende Øvelser


Å ha nakkesmerter kan ødelegge hele dagen. Enten det er et resultat av å sove i en vanskelig posisjon, dårlig holdning og arbeidsvaner, eller bare et resultat av hverdagslige spenninger, kan nakkesmerter ødelegge konsentrasjonen. Å ha en kink i nakken, eller ekstrem spenning, er ikke bare smertefullt, det kan hindre deg fra å være i stand til å gjøre hva som må gjøres hver dag. Neck avslappende øvelser kan bidra til å avhjelpe dette problemet.

Øvelser

Nakke øvelser er gunstig for alle. Ifølge University of Maryland Environmental Safety Division, ikke bare gjøre avspenningsteknikker løsne spente muskler, men de holder halsen sterk og fleksibel. Husk å gjøre hver av disse condition øvelser veldig sakte, i fem til ti representanter hver, og prøve å gjøre hver av dem tre ganger om dagen.

Halsen tilt Øvelsen består av sakte senke haken mot brystet, deretter sakte lene hodet bakover til du ser på taket. Ta med halsen til en oppreist posisjon. Deretter sakte senke øret mot høyre skulder, så venstre. Ikke tving denne øvelsen, og ikke prøve å røre øret til hver skulder; bare gjøre det så langt du kan uten smerte.

Roterende halsen er en fantastisk avspenningsteknikk. Sitte rett opp i stolen og forsiktig se til hver side. Du vil føle en gradvis trekke; ikke over utvide, og deretter snu hodet til den andre siden. Gjenta de anbefalte reps.

Motstand øvelser er også stor for å styrke nakkemusklene og gi fleksibilitet. Plasser hånden på siden av hodet. Som du bringe halsen mot skulderen din, motstå denne bevegelsen med hånden og hold mens du teller til fem. Gjenta med den andre siden. Har disse reps fem til ti ganger hver, og gjenta tre ganger om dagen. Termin motstand øvelser kan gjøres ved å plassere begge hendene på pannen. Prøv å flytte hodet frem forsiktig til brystet. Gjør de tilbakeliggende motstandene på samme måte, bare denne gangen Plasser begge hendene på baksiden av hodet og sakte vippe den bakover. Motstå bevegelse med hendene. Som med de andre motstandsbevegelser, hold mens du teller til fem.

Andre behandlinger

Den beste måten å holde nakkesmerter fra tilbakevendende er å styrke det med trening; men hvis du lider nå, er det flere behandlinger som vil hjelpe raskt. Ifølge Mayo Clinic, kan vekslende varme og is hjelp i healing hals betennelse. Det anbefales å bruke varme eller kalde pakker i 20 minutter på en gang, fire eller fem ganger om dagen.

Over-the-counter smertestillende medisiner, som ibuprofen, paracetamol og aspirin, kan hjelpe din smerte. Over-the-counter smerte kremer med kamfer eller mentol kan være gunstig også.

Massasjeterapi er svært nyttig for dem som lider av nakkesmerter. Den total avslapning du får er bra for hele kroppen.

Din hals kan ikke virkelig slappe av så lenge det støtter hodet. Derfor, med mindre du ligger flatt i sengen med halsen i tråd med ryggraden din, eller sitter og ser rett frem, er nakkemusklene fungerer. Nakkesmerter er ofte et resultat av å holde hodet på skrå nedover mens du arbeider ved skrivebordet eller på datamaskinen. Juster tastaturet og dataskjermen for god hals holdning. Noen ganger bare stable et par bøker under skjermen vil heve den til riktig høyde.

Kan øvelser bidra Cervical foraminal Stenose?

Kan øvelser bidra Cervical foraminal Stenose?


Cervical foraminal stenose er en smertefull, svekkende lidelse der nervene i ryggmargen er komprimert på grunn av bein spurs og en degenerasjon av plater i nakken, noe som fører til at ryggraden for å begrense. I foraminal stenose, oppstår innsnevring der nervene avslutte ryggsøylen. De sporer stikker inn i ryggmargen, forårsaker smerte, nummenhet i ekstremitetene og balanseproblemer, avhengig av plasseringen av stenosis, og alvorlighetsgraden av cord injury. Det finnes mange forskjellige nivåer av behandling for sykdommen. Trening kan tilby noen lettelse for noen pasienter.

Behandlingstilbud

Kirurgi er ofte anbefalingen for behandling av livmorhals stenose, som det dekomprimeres raskt nerver berørt. Imidlertid kan risikoen forbundet med operasjonen være skremmende for noen mennesker, som velger i stedet å prøve mindre invasive behandlinger.

Behandling av tilstanden er som oftest avhengig av nivået av smerte og uførhet forårsaket av stenosis. Det kan være alt fra fysioterapi og over-the-counter smertestillende midler til kirurgi.

Arbeide med en fysioterapeut kan tilby noen lettelse fra symptomene på livmorhals foraminal stenose, selv om det ikke kan kurere tilstanden, ifølge leger ved Mayo Clinic. Øvelsene foreskrevet vil bidra til å bygge eller strekke musklene i nakken for å hjelpe stabilisere ryggsøylen.

Øvelsene vil vanligvis inneholde strekke nakkemusklene, som kan krampe på grunn av smerten av stenose som kroppen din prøver å finne en komfortabel stilling som å holde hodet. De kan inneholde nakken bøyd, nakke rotasjon og skulder ruller. De vil ikke behandle stenose, men de kan bidra til å avlaste noen av bivirkningene av tilstanden.

Ikke utfør nakke øvelser før du har en diagnose og arbeider med en fysioterapeut som gjør øvelsene feil kan føre til mer skade og smerte.

Advarsel

Hvis du føler noen form for skyting smerte eller plutselig nummenhet mens du gjør nakke øvelser kontakte helsepersonell umiddelbart.

Back & Neck resepsjon Øvelser

Back & Neck resepsjon Øvelser


Mange av oss jobber lange dager på kontoret og ikke har tid eller energi til å treffe gym i lunsjpausen eller etter jobb. Det finnes en rekke øvelser som du kan gjøre akkurat ved skrivebordet for å holde tonet. Mens disse øvelsene ikke erstatte tradisjonell hjerte-og styrketrening, hjelper de forebygge stress og spenninger fra å bygge opp i rygg og nakke.

Reach for the Sky

For å lindre stress i nakke og rygg området, kan du strekke armene og hindre musklene i disse områdene fra knuger og bli stramt. Mens du sitter i stolen, strekke begge armene høyt over hodet. Hold denne posisjonen i ca ti sekunder, og deretter utvide venstre hånd litt høyere enn den høyre. Hold denne posisjonen i ti sekunder før du gjentar med den andre armen. Ta et dypt åndedrag og slippe hendene. La haken rulle ned mot brystet og hold den posisjonen for en endelig ti sekunder.

Shrugs

Løft skuldrene så høyt som mulig og ta et dypt åndedrag. Hold denne posisjonen i ti sekunder før du slipper skuldrene ned igjen og exhaling. Gjenta denne øvelsen for ti sett. Denne øvelsen bidrar til å lindre spenninger i nakke og rygg områder, og kan også tjene som en påminnelse om å sitte oppreist mens du arbeider.

Neck Press

Plasser håndflaten mot pannen og begynne å trykke hodet mot håndflaten ved hjelp av nakkemusklene. Hold denne posisjonen i ti sekunder før du slipper; husk å puste gjennom hele øvelsen. Rotere håndflaten til høyre tinning og gjenta øvelsen. Cup begge hendene bak hodet og presse hodet og nakken bakover. Til slutt fullfører øvelsen ved å plassere håndflaten på venstre side av hodet, trykke hodet mot den.

Rehabilitering øvelser for nakken

Rehabilitering øvelser for nakken


Halsen er den mest brukte felles i menneskekroppen - det er også den mest skadde felles. I mange tilfeller, hvile og medisiner ikke er tilstrekkelig for å reparere skaden. Når hvile og medisiner er ikke nok, nakke rehabilitering øvelser bidra til å gjenopprette funksjonalitet og redusere eller eliminere smerte. Snakk med din lege før du bruker noen av disse øvelsene for å sørge for at de er riktig for deg.

Chin Tuck

Sitt eller stå oppreist med ryggen rett og skuldrene buet litt tilbake. Holde blikket fremover, sakte bruke fingrene til å trykke på haken ned til du føler en moderat strekker sensasjon langs baksiden av halsen. Hold strekken i opptil fem sekunder og deretter gjenta prosessen ni flere ganger. Selv om stretching sensasjon bør være merkbar, bør det ikke utløser noen nakke eller leddsmerter utover hva du kan ha opplevd før du starter trening.

Neck Rotasjon

Neck rotasjon bruker fleksjon, en måte å bøye et ledd som reduserer sin vinkel. Lås hendene bak hodet og gradvis snu hodet mot høyre. Ubegrenset vekten av armene vil senke haken mot høyre side av brystet ditt. Hold denne positur i 15 sekunder. Gjenta denne øvelsen to ganger til. Gjenta hele øvelsen igjen, snu hodet mot venstre.

Scalene Stretch

Noen nakkemusklene strekker seg så langt ned som brystkasse. Sittende oppreist, link begge hendene bak ryggen din. Senk venstre skulder og vippe hodet til høyre. Hold denne posisjonen i 15 til 30 sekunder og deretter gå tilbake til startposisjon. Gjenta øvelsen igjen, senke din høyre skulder og lene hodet mot venstre.

Scapulær Squeeze

Senk haken litt og utvide skuldrene bakover. Sitt eller stå med armene til siden og forsiktig klem skulderbladene sammen. Hold denne stillingen i fem sekunder. Gjenta denne prosessen ni flere ganger. Denne øvelsen styrker både nakke og øvre del av ryggen.

Skulder Roll

Sitt eller stå oppreist med armene langs siden. Trekke på skuldrene oppover og deretter rulle skuldrene i en sirkelbevegelse. Fortsett å rulle skuldrene i en sirkelbevegelse. Denne øvelsen lindrer nakkemusklene festet til skuldrene. Gjentatt denne øvelsen i 20 til 30 sekunder. Retningen av rullen kan også bli reversert for å maksimalisere effekten av øvelsen.

Statisk Extension

Sitt eller stå oppreist, armene langs siden og skuldrene tilbake. I denne øvelsen er hånden benyttes som en kraft på motstand. Plasser hånden på baksiden av hodet og deretter, holde øyne og nese fremover, sakte trykk hodet bakover mot hånden. Hold denne posisjonen i tre sekunder. Gjenta øvelsen ni flere ganger.

Øvelser for de viktigste musklene i nakken

Øvelser for de viktigste musklene i nakken


Styrke og økt fleksibilitet med øvelser for de viktigste musklene i nakken. Spenninger i nakke kan føre til utallige helseproblemer. Hodepine, tann og kjeve smerter, tetthet i skuldre, arm og håndledd smerter, hofte og kne dysfunksjon, ankelsmerter, lavere og midback problemer kan alle være forårsaket av smerter og spenninger i nakkemuskulaturen. Ved å holde nakken sterk og smidig, du forbedre din generelle helse og fysiske velvære.

Forsiktig Løsne nakkemusklene

Begynn med langsomme, statiske strekninger. Start ved tucking haken til brystet. Hold denne posisjonen og sakte fortsette å lene hodet fremover i strekk. Kjenn at det strekker i skulderbladene og midback. Tilbake til startposisjonen og lener øret mot din samme side skulder. Bruk samme langsom, gjennomtenkt metode du brukte tucking haken. Tilbake til startpunktet og helle til den andre siden. Du kan legge merke til den ene siden er mer smidig enn den andre. Over tid, arbeide mot kveld ut denne ubalansen. Avslutt med roterende hodet for å se over skulderen din, først den ene siden og deretter den andre. Bruk samme treg, bevisst bevegelse. Igjen, jobbe mot kveld ut begge sider over tid.

Isometriske Strekker

Hvile hodet på venstre skulder og plasser venstre hånd på høyre øre. Forsøk på å rette hodet tilbake til start posisjon mens hindre bevegelsen med venstre hånd. Påfør trykket sakte. Ikke rykk eller belastning. Over tid, veldig gradvis, jobbe mot å bruke den fulle styrken av halsen mot motstander hånd. Gjenta denne øvelsen med høyre side.

Tilbake til utgangspunktet. Plasser hælene på begge håndflatene på pannen. Forsøk å nikke haken til brystet mens hindre bevegelse med begge hender. Påfør trykket med samme omhu som den foregående, side-til-side isometrisk trening. Arbeide mot samme mål over tid.

Tilbake til utgangsposisjonen. Plasser begge hender på baksiden av hodet. Forsøk å nikke hodet bakover samtidig som blokkerer bevegelse med begge hender. Bruk samme forsiktighet og hensyn som de forrige to isometriske øvelser.

Tilbake til utgangsposisjonen. Plasser håndflaten på den siden av ansiktet ditt. Forsøk på å snu hodet mot hånden din for å se over skulderen din mens blokkerer bevegelse med hånden. Bruk de samme teknikkene og hensyn som de tidligere isometriske øvelser. Gjenta denne øvelsen på den andre siden.

Neck Rotasjoner

Stå eller sitte oppreist mens du slapper av kroppen din så mye som mulig. Rotere hodet ved å senke haken til brystet, rulle hodet tilbake over høyre skulder å holde halsen strukket til siden så langt det kan gå, fortsett til du ser oppover, deretter rulle på venstre skulder og tilbake til haken på brystet.

Denne øvelsen bør gjøres til en langsom greven av fem, som begynner og slutter med haken på brystet. Utføre denne øvelsen med og mot klokken. Fungere over tid mot 12 rotasjoner av halsen. Til syvende og sist, som du vokser i styrke, kan du fullføre så mange som 36 rotasjoner til hver side.

Forholdsreglene for å observere.

Spør legen din hvis du har en pre-eksisterende halsen tilstand før trening.

Ikke utfør disse øvelsene raskt eller i en rykking bevegelse.

Tving aldri nakken inn i en posisjon før det kan oppnås komfortabelt.

Stopp umiddelbart dersom du opplever noen smerter eller tap av bevegelse.

Utføre disse øvelsene mens du sitter og står.

Sakte og forsiktig utførelse av disse bevegelsene er nøkkelen til suksess.

Physio øvelser for nakken

Physio øvelser for nakken


Fysioterapeut- baserte øvelser kan brukes til å hjelpe til med rehabilitering og styrking av halsen. Disse enkle øvelsene kan praktiseres i hjemmet på en daglig basis for å bekjempe nakkesmerter i løpet av fem dager. Kontakt lege hvis smertene er alvorlig, hvis det hindrer mobilitet eller blir verre over tid. Når du bruker disse øvelsene med nakkeproblemer, kan den enkelte oppleve smerter under treningen. Ifølge Better Øvelse Fitness For Life nettsted, er smerter på grunn av stivhet generelt utholdelig og vil lette snart etter å ha fullført øvelsene, mens smerter på grunn av skadede musklene vil generelt gjøre treningen ekstremt smertefullt og den enkelte bør slutte å trene umiddelbart og tillate flere muskler mer tid til å leges.

Sitte rett opp på en tre-støttet stol for å begynne treningen. Hold øynene sentrert og sakte bevege haken oppover til øynene ser opp mot taket og hold positur i fem sekunder. Sakte senke hodet ned igjen til startposisjon.

Igjen begynner i sittende stilling ved hjelp av en tre-støttet stol. Ryggen bør være rett med øynene vendt fremover. Hold øynene sentrert og sakte rulle hodet fremover til øynene ser ned til lårene. Hold i fem sekunder før du løfter hodet opp igjen til utgangsposisjonen.

Opprettholde holdning, holde ryggen rett, og bevege hodet så langt til venstre som mulig. Tar sikte på å stille opp blikket ditt med linjen av skulderen, selv om du bare skal gå så langt som er utholdelig. Hold positur i fem sekunder og gå tilbake til startposisjon. Gjenta øvelsen ved å flytte blikket til høyre skulder.

Sitt eller stå med ryggen rett og skuldrene tilbake. Klem skulderbladene sammen og bringe albuene tilbake så langt som mulig uten å øke ubehag. Hold i fem sekunder og slipp tilbake til utgangsposisjonen. Hvis det er mulig prøve å gjenta øvelsen 10 ganger og øke antall repetisjoner som nakkemusklene styrke.

Sitt eller stå, opprettholde en rett rygg gjennom hele øvelsen. Hold øynene vendt forover og tuck i haken, flytte hodet tilbake over nakken for å føle en subtil strekk i baksiden av halsen. Hold i tre sekunder og gå tilbake til startposisjon. Gjenta øvelsen 10 ganger og øke etter hvert som nakke musklene styrkes.

Hvordan å gjøre Ankel Pump Øvelser

Hvordan å gjøre Ankel Pump Øvelser


Hvis du har en ankel forstuing eller annen ankelskade, kan du gjøre noen øvelser for å rehabilitere ankelen. En av disse er ankelen pumpe øvelsen. Hvis du har hatt ankel kirurgi, kan du gjøre denne øvelsen rett etter operasjonen, så lenge smertene har sunket nok til at ankelen din kan håndtere det. Følgende trinn viser deg hvordan du gjør ankel pumpe øvelser for å styrke ankelen.

Hvordan å gjøre Ankel Pump Øvelser

•  Sitt på en stol.

Hev benet med den skadde ankelen på en annen stol polstret med en pute eller sofa pute, eller på sengen slik at beinet er i en rett linje.

Hang ankelen utenfor kanten av stolen, pute eller sengen. Du kan også plassere din ankelen på et sammenrullet håndkle slik ankelen henger utenfor kanten.

Ta tå oppover mot taket og ta det ned igjen. Denne bevegelsen skal være smertefri, så ikke løft det noe høyere enn ankelen kan ta.

Gjør denne bevegelsen om og om igjen sakte i ca 15 til 20 sekunder i begynnelsen.

Fortsett øvelsen daglig, og legger litt tid hver dag til du kan gjøre to minutter av denne øvelsen. Etter en stund bør du ha mer utvalg av bevegelse, så løft ankelen så høyt du kan uten å legge smerte.

Hint

  • Lytt til kroppen din og stoppe når ankelen har fått nok. Du ønsker ikke å re-skade ankelen eller gjøre din skade verre.
  • Kombiner denne øvelsen med andre øvelser for å styrke ankelen å gjenvinne styrke, balanse og fleksibilitet som: ankel vendinger, isometriske øvelser (dytte med foten til å plassere kraft på ankelen, arbeider musklene og fikk dem til å trekke seg sammen) og tøyningsøvelser.

Passiv Range of Motion øvelser for Knee

Kneet er en viktig del av kroppen. Det hjelper med balanse, gange, løping, sykling, sittende, stående og mange andre funksjoner. For å unngå skade i kneet er det viktig å strekke seg regelmessig. Men mange mennesker ikke er i stand til å utøve av seg selv og trenger hjelp fra en omsorgsperson. Når en person er strukket ut av en omsorgsperson er det kalt passivt bevegelsesutslag (PROM) øvelser. Det finnes mange forskjellige passivt bevegelsesutslag øvelser som er gjort for å sikre at kneet er helt strukket.

PROM

Passivt bevegelsesutslag øvelser som kan gjøres på flere måter. En måte er gjort med aktiv deltakelse av stretching person som trenger litt hjelp, om noen, fra en omsorgsperson. Den andre formen for PROM øvelsene er gjort med en person som ikke er i stand til å utføre øvelsene på egen hånd og krever hjelp fra en omsorgsperson for å fullføre øvelsene. PROM øvelser er spesielt viktig for pasienten som er er sengeliggende eller i rullestol. Formålet med den passive bevegelsesøvelser er ikke å bygge muskler, men for å øke blodstrømmen, sirkulasjon og fleksibilitet, og for å holde leddmuskler mobile.

Øvelser

Det er viktig å huske at passiv spekter av bevegelse øvelser bør gjøres i en langsom skånsom måte fordi folk som gjennomgår dem er i en skjør tilstand. Trene gjør fantastiske ting for kroppen.

En øvelse som er bra for knærne innebærer omsorgsperson enten være på bakken eller justering av sengen slik at pasienten ligger på en komfortabel høyde for medhjelperen å effektivt gi øvelser. Øvelsen involverer pasienten å holde det ene beinet ned og pleieren heve det andre benet rett opp så langt det går. Pleieren bør plassere den ene hånden under kneet for å holde den fra å bøye. Da pleieren vil slå beina og gjenta øvelsen.
En annen øvelse som er utformet for kneet innebærer gradvis bøye kne og bringe den mot brystet så langt det kan gå. Hold den i denne stillingen i 10 til 15 sekunder og alternative ben.
Til slutt, for å hjelpe til med kneet rotasjon, må pasientens kne være bøyd, slik at undersiden av den ene foten er på nivå med bakken eller seng. Deretter fortsetter å vri benet innover så langt som mulig forsøker å røre stortåen til sengen og deretter ut, på den andre siden mot den lille tå. Hold hver posisjon i 10 til 15 sekunder, og så vekslende bein.

Plantarfascien tøyningsøvelser

Plantarfascien tøyningsøvelser er nyttig for å hindre mange hæl skader eller hæl smerter. Det er mange enkle bevegelser som du kan gjøre for å forbedre styrke og fleksibilitet av foten din. Du kan gjøre øvelser for å rett og slett å styrke og strekke seg, men også å behandle hæl smerter, så vel som et forebyggende tiltak for å unngå skader.

Stretching og styrke

De fleste plantarfascien øvelser er enkel; de involverer enkle bevegelser av foten som vil bidra til å forbedre ankelen og leggen. Ved å tøye plantarfascien, er du også gjør det sterkere. Du kan dele dine treningsmål i to segmenter: stretching og styrke.

Tøye plantarfascien er en verdifull trening, spesielt når du deltar i fysiske aktiviteter som involverer kjører. Din plantarfascien er plassert på undersiden av foten, og det går langs foten din, fra din hælbenet til tærne. Når du kjører, gjennomgår det plutselig forlengelse og forkortelse som føttene lander på bakken. Dette elastisk bevegelse av stretching og tilbaketrekking krever plantarfascien å være fleksibel nok til å håndtere slike stress og påvirkning. Dette er grunnen tøye plantarfascien kan hjelpe deg å forebygge skader.

Styrking din plantarfascien bør være ditt andre mål. Din strategi bør være å styrke ikke bare konseptet, men også dens omkringliggende muskler. Ved å forbedre strukturene i føttene og beina som jobber med konseptet under bevegelse, er du redusere sjansene for ankelskader og leddsmerter. Fokus på plantarfascien øvelser som også målrette leggen. Dette er en utmerket måte å behandle og redusere eventuelle hæl smerter du måtte ha. Når de omliggende muskler og leddbånd i nærheten av konseptet, slik som kalv, bli svak eller anspent, vil det bare legge mer press på foten, så det er viktig å ta hensyn til de andre omkringliggende områder også (akillessenen, din ankel. etc.).

Når du gjør disse øvelsene, begynne langsomt og gjøre enkle og rolige bevegelser som vil øke din plantarfascien fleksibilitet og styrke. Øk intensitetsnivået gradvis. Det er også en god idé å gjøre det før og etter trening eller aktiviteter som løping eller spille tennis eller kickboxing.

Øvelser

Begynn med enkle tøyningsøvelser for din plantarfascien, som plantar fleksjon og dorsalfleksjon. Begge involverer enkle bevegelser som du kan gjøre når som helst og hvor som helst. Plantar fleksjon oppstår når du strekke foten eller tærne nedover. Dorsalfleksjon er motsatt bevegelse av dette - det skjer når du slår foten eller tærne oppover. Begge bevegelsene hjelpe strekker ikke bare konseptet, men også dine ankler og leggen muskler.

Du kan også gjøre en enkel plantarfascien tøyningsøvelser med bruk av en tennisball eller en kjevle. Gjør dette ved å sitte ned og bruke en tennisball til å rulle langs bunnen av føttene på en skånsom måte. Å gjøre dette regelmessig vil effektivt strekke plantarfascien ligament.

For å styrke, kan du starte med øvelser som tå fatte og tå gå med motsatt ankel dorsiflexion. Toe fatte innebærer står barbent, med føttene hip-bredde hverandre, og curling tærne på høyre og venstre fot ned, alternativt. Krølle tærne som om du skulle fatte noe med dem. Gjør så mange repetisjoner som du er komfortabel med. Tå gå med motsatt ankel dorsiflexion er når du står barbeint for så høye som du kan på tærne. Balansere deg selv, deretter begynne å gå fremover med langsomme og små skritt. Gjør dette nøye, og ikke glem å dorsiflex ankelen og tærne mens du beveger beinet oppover så høyt du kan. Gjøre korte avstander og øke intensiteten basert på din egen komfort nivå.

Fysioterapi øvelser for en Trakk Hamstring

Den hamstring er et stort sett av musklene på baksiden av benet. Trekke hamstring muskelgruppe kan være svært smertefullt som det strekker seg fra hoften til knærne, og brukes i alle oppførsel av hverdagsaktivitet. Gjør en rekke strekninger og øvelser kan hjelpe rehabilitere en trakk hamstring muskel.

Quadriceps Extension

Ligg på ryggen med knærne bøyd. Hold føttene flatt på gulvet mens du justerer deg inn i en komfortabel stilling. Når på plass, spre føttene, slik at de er hofte bredde hverandre. Ta med kneet av beinet med den skadde hamstring opp og mot brystet sakte. Hold ryggen på gulvet for å få maksimalt utbytte av strekningen. Bøye foten mot hodet og rette hevet ben. Hvis det er smerter, lette av strekningen. Hold strekken i 15 sekunder og senk benet i gulvet.

Forward Bend

Sitte ved siden av en vegg på gulvet. Plasser ryggen mot veggen med bena strukket ut foran kroppen din. Krysse bena slik at den venstre ankelen er over høyre og helle mot føttene, strekke ut med armene. Hold denne strekningen i 15 sekunder og deretter slappe av i startposisjon. Gjenta dette seks ganger, deretter bytter ben å strekke hamstrings jevnt.

Front-liggende Leg Raise

Pakk en to-kilos ankel vekt på det skadde benet ankel. Ligg på gulvet med en pute plassert under magen for støtte. Sakte bøye kne for den skadde beinet og heve beinet til en 90-graders vinkel. Løft låret av beinet av gulvet 1 til 2 inches; så hold strekken i 5 sekunder og deretter slappe av bena.

Styrking øvelser for Tendinitt

Senebetennelse er en betennelse i sener som utgjør en viktig del av leddene i skulder, albue og håndledd. Det er en tilstand som tennes etter hvert i en del av kroppen som er gjenstand for gjentatt bruk. Tendinitt kan begrense bevegelse og forårsake smerte, selv når du prøver å gjøre vanlig arbeid med de berørte felles. Øvelser for senebetennelse er utviklet for å pleie og styrke sener og returnere dem til normal funksjon.

Warm-Up

Før du gjør noen øvelser, varme opp og forsiktig strekke de berørte arm ved å la det henge løst mens bøyd i midjen, så svingende det sakte, holder det kort i luften og deretter la den slippe. Sakte bøye de berørte felles hvis du arbeider med senebetennelse i albuen eller håndleddet. Videre i en serie på 10 til 20 repetisjoner.

Arm Raise

Stå med den berørte arm holdes rett ned løst foran kroppen din. Løft armen inntil armen og hånden peker rett ut fra kroppen; deretter bøye albuen og fortsette å heve hånden til det danner en 45-graders oppover vinkel. Sakte senke armen til hvileposisjon, og gjenta 10 ganger eller til armen føles sliten.

Skulder Styrking

For å styrke arm, legg deg ned på ryggen på en seng med den berørte arm hengende over siden, bøyde 90 grader ved albuen, og hånden vendt ned. Sakte heve hånden til skulderen; la dem falle igjen. Fortsett i et sett med 10 repetisjoner eller til din arm og skulder blir lei.

Elbow senebetennelse

For senebetennelse av albueleddet eller "tennisalbue", er det flere strekker og bøyer øvelser tilgjengelig. I ett, holder du armene tett til kroppen i en bønn posisjon; deretter utvide dem sakte bort fra kroppen. En annen øvelse har du står nær en vegg, og deretter trykke hånden mot veggen og strekke underarm muskel ved å bøye hånden.

Wrist Work

For senebetennelse i håndleddet eller carpal tunnel syndrom forårsaket av repeterende skrive eller arbeide på datamaskinen, hold håndleddene foran kroppen, og forsiktig strekke, flex og rotere dem. Gjenta flere ganger om dagen, men aldri til et punkt der du forårsaker en forverring av smerte symptomer. Andre gode oppgaver omfatter å trykke på en hånd forsiktig ned på baksiden av den andre, strekker armen ut fra kroppen og strekker fingrene bakover ved hjelp av håndleddet, og som holder de deler ut mens sakte rotere dem.

Quadricep muskel trekke Øvelser

Quadricep muskel trekke Øvelser


Slik at en skadet muskel å helbrede ved å hvile det er en god måte å starte rehabiliteringsprosessen. Dette gjelder særlig for trukket quadriceps, som er muskler som er mye brukt. Du vil til slutt nødt til å begynne å styrke quadriceps; nøkkelen er å strekke muskler og gjøre lette øvelser for å unngå re-skade deg selv.

Quadriceps Strekker

En av de viktigste øvelsene du kan gjøre for din forstuet quadriceps er tøyningsøvelser. Dette vil hindre ytterligere skade mens du utfører anstrengende øvelser siden strekker løser opp muskelen. Begynn i en stående posisjon og løft benet opp bak deg. Grab din fot og begynne å trekke den lett mot kroppen din. Du skal føle quadriceps strekker mens du gjør dette. Du kan bruke en vegg eller en stol å balansere mot siden du skal stå på ett ben mens du gjør dette. Også avslutte treningen hvis quadriceps begynner å gjøre vondt. Du ønsker ikke å ergre skaden din. Du bør holde strekker stilling i minst 10 sekunder, og gjenta prosessen opptil fem ganger.

Sykkel

En av de vanligste feilene folk gjør når de prøver å trene etter en skade fokuserer for mye på den skadde muskelen. En viktig del av muskel utvinning er å sørge for musklene rundt skaden er også sterk. Sykkel regnes som en av de beste øvelsene for å både styrke trukket quadriceps og å styrke omkringliggende beinmuskulaturen som kalver og hamstrings. Sett en stor mosjonssykkel til en lav motstand innstilling og pedal sakte. Du kan øke motstand og hastighet avhengig av hvordan beinet føles. Prøv å gjøre lette tøyningsøvelser før du begynner å bruke sykkel hvis du føler smerte. Selv et par dager med hvile kan føre til at musklene til å stramme nok til å forårsake ubehag under lett trening.

Quadriceps Sammentrekninger

Quadriceps sammentrekninger øvelsen er en av de mest delikate øvelser du kan utføre, og er spesielt nyttig hvis du har opplevd en alvorlig pull. Start med å sitte på et flatt underlag. Utvid skadet benet ut foran deg. Rull sammen et håndkle og legg den under kneet. Skyv beinet ned i håndkle og hold posisjonen i minst fem sekunder. Du bør prøve å presse ned så hardt som mulig uten å forårsake noen smerter til musklene dine. Gjenta denne prosessen minst 10 ganger.

Øvelser for håndbevegelser

Øvelser for håndbevegelser


Folk velger å trene musklene i hendene av mange grunner. Alder kan føre til regresjon av håndfunksjon, kan en ulykke føre til en skade i hånden, eller det kan være behov for å bygge hånd styrke. Øvelser for håndbevegelser, når praktisert gjentagelser, kan øke behendighet, stabilitet og utholdenhet.

Table Top

Bordplaten øvelse for håndbevegelser er svært enkel. Bøy armen opp på albuen og strekker hånden med fingrene peker opp som om vinke på en forbipasserende. Å holde håndleddet rett, bøye fingrene på basen felles, slik at den midterste ledd rett. De bøyde fingre skal ligne en bordplate. Slappe av fingrene tilbake inn i den oppadgående posisjon og gjenta bevegelsen.

Denne øvelsen vil ha mest effekt på musklene i ryggen og håndflaten.

Fingertuppen Touch

I dette håndbevegelser mosjon, gjør den enkelte finger en "O" form med tommelen. Åpne hånden bred og strekker seg i fingrene. Fra og med pekefingeren, skape en "O" ved å berøre spissen av fingeren til tuppen av tommelen. Gjenta bevegelse med hver finger, fullt åpne hånd etter at hver av dem. Slapp hånden etter øvelsen er ferdig med hver finger og gjenta.

Denne bevegelsen vil øke fingerferdighet.

Finger Curls

Denne øvelsen kan utføres på tre måter. Den vanskeligste krever at hver finger til å bli krøllet enkeltvis fra enden leddet til basen felles. Den mid-innsats øvelse tillater alle fingrene for å bli bøyd samtidig fra endeskjøtene til basen leddene. For å utføre den enkleste versjon av denne håndbevegelser øvelse, bruker den andre hånden til å bøye hver finger individuelt fra enden leddet til basen felles. Husk alltid å slappe av fingre og hånden etter hver øvelse før du gjentar.

Alle versjoner av denne øvelsen vil hjelpe med finger styrke og bevegelse.

Fan og Curl

Til å begynne viften og curl øvelse for håndbevegelser, forlenge hånd og holde alle finger knokene rett. Spre fingrene så langt fra hverandre som mulig å gjøre en vifteform. Fra denne posisjonen bøy eller krølle fingrene for å danne en knyttet neve. Uncurl fingrene, slapp hånden, og gjenta øvelsen.

Denne bevegelsen vil fungere alle deler av hånden.