Digidexo.com

smerte venstre og høyre skulder

Hvordan Les en MR på høyre skulder

Hvordan Les en MR på høyre skulder


Lese en MR på høyre skulder kan føre til en diagnose og behandling av en rekke forskjellige skader og lidelser. En MR bruker kraftige magneter og radiobølger til bilde kroppen i større detalj enn røntgenstråler. Et bilde produsert ved en MR inneholder høy oppløsning informasjon som kan sees av alle, men ofte kan bare forstås av medisinske fagfolk. Lese en MR uten tidligere erfaring er mulig. Imidlertid er det anbefalt at du lar en medisinsk faglig utsikt informasjonen før du prøver noen form for behandling.

Bruksanvisning

•  Skaff menneskets anatomi referansemateriale på høyre skulder.

Studer referansemateriale og lære hvordan en sunn, normal fungerende høyre skulder bør se. En MR bilde av en normal høyre skulder kan bli funnet på nettet. MR-bilder la betrakteren se nesten hver eneste detalj av fagstoffet, inkludert bein og bløtvev.

Vis MR-bildet av pasientens skulder. Se etter åpenbare avvik som kan omfatte bein pauser eller sprekker, muskel tårer og avrevne leddbånd. Sammenlign MR-bilde av den høyre skulder med et diagram av den høyre skulder i den menneskelige anatomi referansemateriale. Dersom MR-bildet er av høyre skulder, vurdere å se på områder av bildet som tilsvarer områder av smerter i høyre skulder. Dersom MR-bildet er av noen du kan kontakte, be dem om å indikere hvor de opplever smerter i sin høyre skulder og fokus på disse områdene.

Oppsøk lege hvis du ser noe unormalt.

Høyre skulder og arm smerter

Høyre skulder og arm smerter


Skade på noen av bein, muskler eller nerver i høyre skulder eller arm kan forårsake smerte. Smerten kan beskrives som skarp, kjedelig, verkende, akutt eller kronisk. En vanlig skade i høyre skulder og arm er en rotator cuff skade, noe som påvirker de fire musklene som utgjør rotator cuff. Andre skader inkluderer beinbrudd og senebetennelse.

Anatomy of the Shoulder

Skulderen er bygget opp av tre hoved ben; kravebenet, skulderblad og humerus (som er felles for armen så vel). Det er flere muskler, nerver, vener og arterier som reiser fra skulderen nedover armen. Musklene koble til beinet, som hjelper bein farten. Sener i armen hjelper feste muskler og bein.

Anatomy of the Arm

Armen er bygget opp av tre hoved ben; humerus (overarm), radius og ulna. Det er også flere muskler, nerver, vener og arterier. Det finnes dusinvis av muskler, inkludert delta, supraspinatus, infraspinatus, teres mindre, subscapularis, teres major, serratus anterior, coracobracialis, biceps brachii, triceps brachii, subclavius ​​og brachialis.

Mulige årsaker

Det er mange årsaker til skulder og arm smerter, inkludert hånd, håndledd, arm eller skulder skade; senebetennelse, hjerteinfarkt (smertene stråler vanligvis nedover venstre arm, men har blitt kjent for å reise nedover høyre arm), brudd, nervelesjoner, cellulitt, muskelspenninger eller forstuing, osteomyelitt (beinbetennelse forårsaket av bakterier) og radiculitis (betennelse en spinal nerve root).

Høyre skulder og arm smerter

Ifølge Legens Exercise, "smerter som oppstår langs toppen av skulderen og utstråle inn i siden av overarmen i deltamuskelen, og videre nedover armen, selv i fingrene, kan være relatert til nerve impingement (klemt nerve) , som kan stamme i nakken (cervical ryggraden). " Smerten kan beskrives som meget intens eller skarpe på en hvilken som helst bevegelse av armen.

Ifølge Wellsphere, er smerte fra et hjerteinfarkt vanligvis følte som brystsmerter som stråler nedover venstre arm. Høyre skulder eller arm smerter kan tyde på en rotator cuff skade. En rotator cuff, Wellsphere sier, er "en muskuløs slire som omgir hodet av arm ben (humerus) og hele skulderleddet. De fire musklene som utgjør rotator cuff hjelp heve armen i front og på siden og hjelp slår skulderen innover og utover. " Rotator cuff skader oppstår vanligvis i baseball-spillere, tennisspillere, svømmere og fotballspillere. Disse skadene er forårsaket av repeterende bevegelser, faller på skulderen eller armen, eller ved å løfte tunge vekter.

Behandling

Den type behandling mottas avhenger av årsaken til smertene. For eksempel kan behandling for et brudd omfatte kirurgi, gips, spjelking, trekkraft, rehabilitering eller fysioterapi.

Behandling for skulder senebetennelse kan inkludere hvile, immobilisering, gips, varmepakninger, isposer, non-steroide anti-inflammatoriske medikamenter eller splinting felles.

Behandling av en revet rotator cuff kan omfatte injeksjoner av kortikosteroid, kirurgi og fysioterapi.

Venstre og høyre atrial Hjerte utvidelse

Venstre og høyre atrial Hjerte utvidelse


Den venstre og høyre forkammer hos menneskehjertet er ansvarlig for innsamling av blod som er på vei tilbake til hjertet fra lungene og perifere system. Når disse atria blir forstørret, kan tilstanden har en rekke alvorlige effekter.

Anatomy

Når blod har samlet seg i det høyre atrium, blir den presset gjennom Trikuspidalklaff og inn i den høyre ventrikkel, hvor den blir deretter presset til lungene. Når blod har samlet seg i den venstre atrium, blir den presset gjennom mitral ventilen og inn i det venstre hjertekammer, hvor det sendes deretter til kroppen.

Høyre atrial utvidelse

Ifølge British Medical Journal, kan høyre atrial utvidelse være forårsaket av flere forhold, for eksempel en avstivning eller insuffisiens av Trikuspidalklaff, noe som gjør at blodet å tilbakestrømning inn i høyre atrium. Andre årsaker er kronisk obstruktiv lungelidelse (KOLS) eller en lungeemboli som hindrer lungearterien.

Venstre atrial utvidelse

British Medical Journal forklarer også at venstre atrial utvidelse kan være forårsaket av flere faktorer, blant annet stenose av mitralklaffen, som gjør at blodet å tilbakestrømning inn i venstre atrium. Andre årsaker inkluderer hypertensjon, hypertrofisk kardiomyopati og stenose av aorta.

Øyeblikkelige effekter

Hvis den venstre eller høyre atrium blir forstørret, må hjertet arbeider betydelig vanskeligere å pumpe en tilstrekkelig mengde blod for hvert hjerteslag. Denne økte arbeidsmengden setter betydelig stress på hjertemuskelen.

Langtidseffekter

Hvis venstre ubehandlet, kan utvidelse av høyre eller venstre hjerte atriene til slutt føre til en alvorlig kardiovaskulær tilstand, for eksempel et hjerteinfarkt eller hjertesvikt. I tillegg kan utilstrekkelig blodtilførsel til hjernen føre til slag.

Venstre og Høyre Brain Exercise

Hjernen er delt inn i to sider, kjent som halvkuler. De to sidene er den venstre hjernehalvdelen, og den høyre hjernehalvdelen. Den venstre siden er avgjørende for analytiske ferdigheter, mens den høyre er viktig for kreative seg. Selv om et individ kan ha en tendens til å ha ferdigheter avledet fra en side av hjernen enn den andre, er det aktuelt at hver side er holdt i tune. For eksempel, hvis en person er venstre-hjerner, så de bør engasjere seg i høyre hjerneøvelser. Typer oppgaver varierer for hver side av hjernen.

Left Brain Øvelser

Den venstre hjernehalvdelen, eller venstre side av hjernen, behandler informasjon trinn for trinn, og er verbalt orientert og analytisk. Denne siden av hjernen er mer logisk, og fokuserer på faktainformasjon. De som anses "venstre-hjerner" pleier å være realistiske og detaljorienterte. På grunn av disse trekkene, blir de sett på som å se på verden i et mer positivt lys, eller å se glasset som halvfullt. De pleier også å bruke resonnement for å løse problemer.

Språk, matematiske og naturvitenskapelige ferdigheter stole på den venstre hjernehalvdel. Venstre hjernen øvelser bidra til å fremme disse ferdighetene. Den beste typen trening for å fremme venstre hjerne ferdigheter er kryssord som utnytter flere temaer, og bruker en blanding av adjektiver, substantiver og verb. Ifølge Learning Rx, disse er de beste øvelsene for å utvikle venstre hjerneferdigheter, fordi revers deduktiv resonnering benyttes.

Høyre Brain Øvelser

På høyre side av hjernen er kjent som den kreative siden, fordi den utnytter visuell prosessering, er intuitiv, og kan behandle forskjellige ideer samtidig. Personer som pleier å være mer "rett-hjerner" er dyktige i kunsten, slik som musikk og maling, fordi de innebærer slike funksjoner.
Øvelser for å forbedre den høyre hjernehalvdelen omfatter de som strategisk arbeid gjennom flere oppgaver på en gang. Slike spill kan kreve en til å tenke utenfor boksen, og se utover logikk for å løse problemer. Disse spillene er gunstig i å bidra til å øke konsentrasjonen, kreativitet, hukommelse, intuisjon og musikalske tilbøyelighet.

Hvor befinner Øvelser

Forskjellige bøker om hjernen øvelser kan kjøpes. En rimeligere og enklere måte å praktisere venstre og høyre hjerne øvelser er gjennom spill på forskjellige nettsteder. Nettsteder som tilbyr disse øvelsene er: braingle.com, brainmatrix.com, gamesforthebrain.com og brainexercises.net.

Smerter i nedre høyre Back

Når du har smerter i korsryggen kan det virkelig hindre deg fra å utføre normale daglige oppgaver. Ryggsmerter kan ofte føle seg alvorlige og ødeleggende, som fører folk til å søke medisinsk hjelp for deres tilstand. Det er mange grunner til ryggsmerter oppstår på høyre side av korsryggen, og det er viktig å kjenne symptomene slik at du kan forstå årsakene for ryggen din smerte.

Overforbruk av Muscles

Muskel belastning er den vanligste årsaken til nedre høyre ryggsmerter, og kan være et resultat av for mye trening, løfte ting på feil måte, eller fedme.

Herniated Disc

En herniated plate kan skje når en av veritabel plater glipper ut av sin plass på ryggsøylen, og er ofte ledsaget av ekstrem smerte i korsryggen.

Osteoporose

Osteoporose er en tilstand preget av bein i ryggen blir mindre tett og porøst. Dette kan føre til smerter i korsryggen og ryggraden.

Nyre infeksjon

Nyrenes er plassert på hver side av legemet nær den nedre del av ryggen. Hvis du har en nyre infeksjon, kan det være en verke på nedre høyre side av kroppen.

Klem Nerve

Du har kanskje en plukket nerve i ryggen fra betennelser. Dette kan også påvirke nedre høyre tilbake og kan bli følt som smertefulle twinges.

Forskjellen mellom Venstre og Høyre Hjertesvikt

The American Heart Association definerer hjertesvikt, eller CHF, som "en tilstand der hjertet ikke kan pumpe nok blod til kroppens øvrige organer." Hjertemuskelen er i det vesentlige en pumpe. Hvis det pumpe svekker, vil blodet begynne å sikkerhetskopiere i kroppen din.

Venstre Heart Failure

I venstresidig hjertesvikt, rygger blodet opp i lungene, hindrer lungene fra å ta i en tilstrekkelig tilførsel av oksygen. Dette reduserer også mengden av oksygenrikt blod tilgjengelig til å forsyne behovene til kroppens organer.

Høyre Hjertesvikt

Høyresidig hjertesvikt fører blod til back-up i bena og føttene eller organer som lever og nyrer.

Symptomer på Venstre Heart Failure

Symptomene på venstre-sidig hjertesvikt er tretthet, kortpustethet og økt hoste.

Symptomer på hjertesvikt

Tegn på høyresidig hjertesvikt vanligvis inkluderer økt hevelse i bena og føttene.

Behandling

Behandlingen for begge typer hjertesvikt inkluderer medisiner for å styrke ditt hjerte, diuretika for å redusere ekstra væske og en lav-natrium diett.

Typer Ortopediske Arm Bukseseler

Ortopediske arm bukseseler brukes til å stabilisere tommel, håndledd, albue eller skulder ledd og bein. Arm bukseseler er vanligvis foreskrevet av en lege etter en skade og hindre ytterligere skade på et bein eller ledd. Ortopediske arm bukseseler kommer i forskjellige størrelser og stiler for å passe det området som trenger ekstra støtte. Arm bukseseler kan kjøpes på narkotika, avdelinger og medisinsk forsyne butikkene. Noen ganger kan en ortopedisk arm brace må være skreddersydde for å gi den beste støtte for pasientens behov.

Tommel Bukseseler

Tommel bukseseler kommer i to stiler: stabilisator og splint skjemaet. De kan bæres på høyre eller venstre hånd. En tommelfinger stabilisator stag er for stabilisering av de lavere tommelfingerleddene tillater dem tid til å gro. Tommel skinne bukseseler brukes til skader, leddgikt og senebetennelse i håndleddet og tommelen. Tommel bukseseler holde leddet støttes samtidig gir full bruk av hånden uten å begrense bevegelsen. Stabilisatorer og bukseseler brukes også for skader forbundet med sport og arbeidsrelaterte repetitive strain problemer.

Wrist Bukseseler

Wrist bukseseler kommer i forskjellige stiler, avhengig av pasientens behov. Wrist bukseseler kan kjøpes som band, wraps eller bukseseler med metallinnlegg for ekstra støtte. De kan bæres på høyre eller venstre håndledd. Wrist bukseseler brukes til å gi den støtte som trengs på grunn av repeterende bevegelser skader, leddgikt, senebetennelse og til hjelp i utvinning fra kirurgi eller brudd.

Elbow Bukseseler

Typene albuen støtte produkter tilgjengelig er brace, komprimering og wrap. Albue bukseseler kan bæres på høyre eller venstre arm. Albue bukseseler gi smertelindring assosiert med tennis albue, senebetennelse, forstuinger og belastninger. Andre forhold albue bukseseler brukes til omfatter bedre blodsirkulasjon, revmatiske lidelser og leddgikt.

Skulderbukseseler

Skulderbukseseler er tilgjengelig som vester, stabilisatorer eller wraps. De kan brukes til enten venstre eller høyre skulder. Skulderbukseseler gi støtte og avlastning for forhold som rotator cuff skader, leddgikt, dislokasjoner, bursitt og etter kirurgi for å begrense bevegelsen av skulderleddet.

Konklusjon

Ortopediske arm bukseseler brukes til å gi riktig støtte og stabilisering trengs etter en skade, operasjon eller annen smertefull tilstand. Arm bukseseler kan kjøpes i en butikk uten resept. Det er viktig å se en lege for å være sikker på at den riktige seler blir brukt. Hvis tilstanden er mer enn en enkel forstuing eller belastning, kan en lege gi råd til pasienten som ortopedisk arm brace er hensiktsmessig.

Årsaker, risikoer og faktorer av Colon Cancer

Alle typer kreft, inkludert tykktarmskreft, kan behandles mer effektivt når oppdages på et tidlig stadium. En person diagnostisert med tykktarmskreft kan underkaste seg kjemoterapi, strålebehandling eller operasjon, slik at kreft kan kureres.

Hva er Colon Cancer?

Tykktarmskreft er en bred kreft, også kalt tykktarmskreft, kreft i tykktarm og endetarm eller tykktarm og endetarmskreft. Det er en sykdom hvor kreftceller form, vokse og utvikle seg i rammen av tykktarmen.

Årsaker og risikofaktorer

Faktorer assosiert med tykktarmskreft inkluderer genetikk (familiehistorie med sykdommen), rase (noen raser kan ha høyere forekomst), alder (kjent for å påvirke de som er over 50), økt kroppsvekt, kosthold (mer sannsynlig å påvirke de med høyt fettinntak), stillesittende livsstil og røyking.

Symptomer på Colon Cancer

Dessverre, symptomene vises bare når sykdommen er på sitt avansert stadium. Vanligste symptomene er tretthet, anemi, unormal tarmfunksjon, vekttap, nattesvette, smerter i øvre høyre skulder og tilstedeværelse av blod i avføring.

Evaluering eller Diagnostisering av Colon Cancer

Screening tester gjort for å avgjøre om en person har sykdommen. En digital rektal undersøkelse (DRE), fekal okkult blod test (FOBT), koloskopi (den mest nøyaktige testmetoden), kan sigmoidoskopi og dobbel kontrast barium klyster gjøres for å avgjøre om personen har kreft i tykktarmen.

Behandling av tykktarmskreft

Behandling av kreft i tykktarmen, avhenger av alvorligheten av sykdommen så vel som på responsen fra legemet for behandlingen. Noen behandlinger inkluderer kjemoterapi, kirurgi og strålebehandling.

Epikardial Pacemaker Implant Prosedyrer

Hvorfor en Pacemaker er satt inn

Hjertet inneholder et system som sikrer en vanlig vibrerende tempo og hastighet. Når dette systemet begynner å avta eller ujevn juling oppstår, kan en pacemaker være indisert for å bidra til å regulere det elektriske systemet i ditt hjerte og riktig vedlikeholde ditt hjerte bankende tempo. Når ditt hjertets elektriske system ikke fungerer riktig, tar pacemakeren over og sender et elektrisk signal til hjertet for å få den til å slå riktig.

Epikardiale Pacemakere

Epikardiale pacemakere er vanligvis benyttes for de mennesker som gjennomgår noen form for hjertekirurgi. Ledningen kommer tips blir ofte knyttet til hjertet overflate via et lite snitt plass i brystveggen. Disse er vanligvis bare anvendes når det er en dysfunksjon i hjertet er avfyringsmekanisme og er generelt fjernes i løpet av dager etter fullført operasjon hvis det ikke er noen komplikasjoner.

Implantere en Epicaridal Pacemaker

Putting epikardial pacemaker i kroppen kalles "implantasjon." Det er et mindre kirurgisk inngrep som kan gjøres på et sykehus hjertekateterisering lab eller operasjonssalen. En pacemaker kan settes inn nær venstre eller høyre skulder under huden.

Forberedelse for innsetting av pacemaker

Spør legen din hva medisiner du kan og ikke kan ta før prosedyren. Hvis du tar aspirin, kan du få beskjed om å slutte å ta det fordi det kan føre til en økt risiko for blødning. Forvente å bli fortalt ikke å ha noe å drikke eller spise minst seks timer før kirurgi for å forhindre eventuelle aspirasjonskrav komplikasjoner. Før innsetting begynner, til medisinering hjelpe deg å slappe av vil mest sannsynlig bli gitt, og huden i området der pacemakeren vil bli plassert vil bli vasket med antibakteriell såpe og barbert.

Forstå Komplikasjoner og risiko

Å ha en pacemaker satt inn er en mindre prosedyre som har minimal risiko forbundet. Mulige komplikasjoner kan inkludere blåmerker, blødning, arterie eller vene veggen rive, punktering av hjertemuskelen, lunge og nerveskader eller infeksjon på innstikkstedet.

Årsaker til Venstre skulder smerter

Utstrålende Shoulder Pain

Smerter i venstre skulder kan være forårsaket av urelaterte medisinske problemer som stammer fra et hjerteinfarkt, I disse tilfellene reiser smerten fra hjertet, gjennom brystet og langs nerver til venstre skulder. Høyre skulder smerter er mer sannsynlig et resultat av urelaterte lever- eller galleblæresykdom, men kan oppstå i venstre skulder også. Venstre skulder smerter kan også være et resultat av en urelatert nakkeskade eller sykdom. Disse spørsmålene vil bli styrt av en helsepersonell når utgangspunktet diagnostisere mulige årsaker til venstre skuldersmerter.

Betennelse

En rekke kroniske inflammatoriske tilstander kan forårsake smerter i venstre skulder. Bursitt er betennelse i skulderen sin bursa, en smørvæskefylt sekk som begrenser rubbing, friksjon og irritasjon mellom skulder bein og sener. Tendinitis er forårsaket av betennelse i sener fester skuldermusklene til en av tre bein i skulderen. Disse forhold kan være et resultat av en tilstand som for eksempel kronisk artritt, kronisk repeterende bevegelser eller skade. Smerten vil skje hver gang du beveger venstre skulder når en av disse betingelsene er til stede.

Forvridning

En skulder forvridning oppstår når ballen formet hode av armen din, er humerus bein fjernet fra skulderen. Det oppstår vanligvis som følge av en idrettsskade eller et fall. Med forvridning, det er skade på leddbånd som forbinder skulderblad til kragebeinet. Begge typer relaterte skader forårsaker smerte når du prøver å løfte den berørte armen. Hvis venstre ubehandlet, vil denne tilstanden føre til begrenset utvalg av bevegelse.

Rotator Cuff Injury

Rotator cuff, som består av et nettverk av flere sener og muskler rundt toppen av humerus, holder humerus på plass og er det som gjør at du kan løfte og rotere armen samt komme over hodet. Skade på rotator cuff er ikke bare smertefullt, men det kan svekke skuldermusklene og begrense skulderfunksjon nødvendig for å utføre disse handlingene. Rotatorkuffskader kan oppstå som et resultat av en enkelt traumatisk skade, slitasje med aldring, eller repetitive bevegelser over hodet fra å delta i idretter som tennis, baseball, vektløfting og roing.

Hvordan behandle nakke og skulder smerter

Bevegelser som støtter riktig justering i nakke og skuldre kan lindre nakke og skulder smerter. Enhver alvorlig eller vedvarende smerter trenger profesjonell konsultasjon. Som en person opplever smerte, han har en tendens til å endre hans bevegelser for å kompensere. Langsiktig kompensasjon påvirker muskler og til slutt sener og ledd av skjelettsystemet. Nakke og skuldersmerter kan være tydelig hos friske personer med vante bevegelser, samt de som har fått en traumatisk skade. Både nødvendig ved hjelp av små, myke bevegelser for å øke blodsirkulasjonen og fremme felles stabilisering. Andre metoder for å redusere smerter i nakke og skuldre er manipulering av vev med massasje.

Hvordan behandle nakke og skulder smerter

•  Ta en redegjørelse for hvilke typer bevegelser som skjer i løpet av dagen. Lag en liste over tider og handlinger som øker smerte. Lag en logg over hvor ofte du tar medisiner. Hvis følgende øvelser ikke gir lindring, vil denne listen være nyttig for helsepersonell i å bestemme neste løpet av handlingen.

Etter å identifisere hvilke aktiviteter kan være medvirkende til kroppens kompenserende (eller holde for å lindre smerte), justerer kroppens innretting mens du utfører disse aktivitetene. For nakke og skuldre, bare rulle begge skuldrene opp og tilbake slik at scapula er på vei ned mot hoftene. Skuldre bevege seg bort fra ørene for å støtte den beste justeringen. Utvide halsen tilbake som om nå med kronen av hodet mot himmelen vil gi riktig halsen justering.

Bruk isometrisk energi til å styrke svake muskler i nakke og øvre rygg. Begynn med å ligge utsatt på et hardt gulv. Med ryggraden støttes helt, rull skuldrene tilbake og ned mot hoftene, tegning scapulae mot hjertesenteret. Brette haken og forlenge nakken. Med håndflatene vendt oppover, trykker du på baksiden av hodeskallen i gulvet, løfte hjertet oppover, oppkvikkende med ryggen av underarmene og hendene mot gulvet. Hold så lenge positur er behagelig. Et godt mål er fem fulle, dype åndedrag. Denne øvelsen styrker også musklene i nakken for å motvirke de termin bevegelser fra tyngdekraften som naturlig oppstår med alderen.

Bruk klut stropp å justere skuldrene og gi stabilisering. Hvis ingenting annet er tilgjengelig, kan det hende at beltet av en badekåpe erstatte. Ta stroppen bak ribbeina og under armhulene. Vikle endene av stroppen rundt skuldrene, slik at de faller på ryggen. Krysser stroppene og ta dem i motsatte hender, slik at når du napp på den ene enden med høyre hånd, føles venstre trapes muskel press og vice versa. Trekk begge ender ned mens du puster inn; puster ut, slippe spenningen på remmen. Øv denne øvelsen daglig i 10 til 15 minutter. Registrere eventuelle nye opplevelser eller lettelse som du merker endringer i nakke og skuldersmerter. Denne øvelsen er passive. Bruk den til å hjelpe til med å åpne skuldrene. Du kan også feste stroppen under brystet og ha den i opptil en time mens du gjør andre aktiviteter.

stå mot en vegg med armene utstrakt i en T-form. Velg side og plassere på innsiden av skulderen trykker inn i veggen, med armen strukket ut i en komfortabel stilling. Vri overkroppen i motsatt retning fra armen. Ikke fortsett hvis smertene øker. Kom til et sted hvor det er lett å puste naturlig og hold. Eksperimentere med å trykke lett mot veggen for å øke stabiliteten i skulderledd. Bytt side og gjenta å sammenligne de ulike opplevelser på venstre og høyre.

Hint

  • Noen smerte kan behandles med varme eller kulde. Fyll en liten putetrekk med ris og sy det stengt. Risen kan varmes i mikrobølgeovn for å gi varme behandlinger eller oppbevares i fryseren for å gi et kaldt omslag. Betennelse i leddene kan bli hjulpet med en kald komprimere og tetthet i musklene kan bli løst med varme.
  • Mange salver er tilgjengelig for masserer nakke og skuldre. Arnica eterisk olje behandlinger som fungerer for å lindre betennelser etter å ha arbeidet nakke og skuldre i disse stillinger.
  • Disse aktivitetene bør ikke øke smerte. Arbeide med stillinger på en måte som føles naturlig og der du kan puste helt inn i åpningen eller stabiliserende positur. Aldri presse dypere hvis det er en sterkere følelse av smerte, og se en lege før du fortsetter til praktisere disse aktivitetene.

Grunner for Nedre Høyre smerter i magen

Hvis du føler smerter i nedre høyre delen av magen, aldri avskrive smerten så enkelt urolig mage. Din smerte kan være et tegn på en mer alvorlig abdominal tilstand. Selv om smertene går bort, er det alltid en god idé å nevne det til legen din; nedre høyre magesmerter er en uvanlig tilstand.

Typer av smerte

Når du først legger merke til nedre høyre magesmerter, betaler nær oppmerksomhet til hvordan smerten arter seg. Hvis det er en stikkende type smerte, kan du ha blindtarmbetennelse. Hvis det er en murrende smerte, kan det hende du har en betennelsestilstand.

Blindtarmbetennelse

Når blindtarmbetennelse oppstår, blir tillegget betent. Siden vedlegget vil til slutt sprekke, er den eneste kuren for blindtarmbetennelse sin kirurgisk fjerning. Hvis du har alvorlig nedre høyre magesmerter, se en lege umiddelbart.

Ektopisk graviditet

Kvinner som har ektopiske graviditeter ofte opplever sterke smerter i nedre høyre mager. Denne smerten indikerer at det er et befruktet egg i egglederen. Ektopisk svangerskap forårsake ruptur av egglederen hvis venstre ubehandlet.

Bekkeninfeksjon

En kvinne opplever kjedelig smerter i nedre høyre del av magen kan ha bekkeninfeksjon. Denne tilstanden er forårsaket av bakteriell infeksjon av reproduktive organer og bør behandles så raskt som mulig.

Crohns sykdom

Nedre høyre magesmerter kan også indikere Crohns sykdom, en betennelsestilstand i fordøyelseskanalen. Det slår vanligvis tynntarmen, forårsaker alvorlig smerte og diaré.

Yoga Poses å forvise nakke og skulder smerter

Yoga Poses å forvise nakke og skulder smerter


Nakke og skuldersmerter er en vanlig klage blant dem som tilbringer mange timer ved en datamaskin eller utføre gjentatte bevegelser med overkroppen. Yoga stillinger kan bidra til å avlaste tetthet som forårsaker ubehag i nakke og skulderregionen.

Warm-up

For å strekke forsiktig i nakken og skuldrene, sitte opp komfortabelt. Pust inn og strekk armene over hodet og interlace fingrene, snu håndflatene mot taket. Pust ut, og slipp armene. Dette bidrar til å varme opp musklene dine.

Sittende Spinal Twist

Sitt rett, med bena ut i front. Step høyre ben over venstre. Vri til høyre, trykke venstre hånd mot høyre kne og plassere din høyre hånd på gulvet bak deg. Ser over høyre skulder. Vendinger lindre spenninger i nakke og rygg.

Cow-Faced Pose

Knele eller sitte med bena i kors. Nå ditt høyre arm overhead, og slipp den bak ryggen din. Reach bak med venstre hånd og ta til høyre. Trekk forsiktig nedover for å åpne skuldrene. Dette kan også gjøres ved hjelp av en stropp.

Skulder Stand

Ligg flatt på gulvet. Pust inn og løft begge bena over kroppen, støtter din lave tilbake med begge hender. Utvid bena oppover, lener dem tilbake litt sette kroppen din vekt i skuldrene. Pust dypt, og hold i flere åndedrag. Inversjoner bidra til å bringe energi til øvre rygg og skulder regionen.

Forholdsregler

Etter praksis, ligge flatt på matten i avslapping positur. Rådfør deg alltid med lege eller helse-omsorg leverandøren før du prøver dette eller andre treningsprogram. Lytt til kroppen din, og aldri presse deg utover dine grenser.

Kronisk smerte i høyre mageområdet

Kronisk smerte i den høyre abdominale område kan være forårsaket av en rekke medisinske tilstander. Enten smerten er i den øvre eller nedre område er viktig i diagnose. I tillegg, ifølge The Abdominal Pain Centre, kan det bli "henvist" smerte fra organer nærheten, for eksempel lavere spiserør betennelse.

Årsaker

Vanlige årsaker til kroniske smerter i høyre mageområdet inkluderer forstoppelse, nyrestein, inflammatorisk tarmsykdom (IBD) som Crohns sykdom og ulcerøs kolitt, irritabel tarm syndrom (IBS), divertikulitt, bekkeninfeksjon og endometriose.

Kjennetegn

Din kroniske smerter i høyre buk-området kan være en konstant verke, kan ha perioder hvor det er bedre eller verre, kan vare i dager eller uker om gangen, eller det kan være smerter som forverres ved hoste eller nysing.

Diagnose

Årsaken til smertene dine er bestemt av fysisk undersøkelse, din beskrivelse og bestemt plasseringen av smerte, diagnostiske tester (røntgen og endoskopier) og i noen tilfeller, utforskende kirurgi.

Behandling

Behandling kan omfatte medisiner for de spesifikke underliggende årsaker eller for dine smerter symptomer (for eksempel paracetamol, ibuprofen og kodein) og muligens kirurgi.

Betraktninger

Ifølge medicinenet, kan magesmerter og til være vanskelig å diagnostisere, spesielt i tilfeller av IBS og IBD. Dette skyldes at testresultatene kan vises normal, så vel som det faktum at IBS og IBD kan etterligne andre forhold.

Høyre Vs. Venstre Hjertesvikt

Hjertet er litt større enn fist og stadig pumper blod inn i sirkulasjonssystemet. Kjernen er laget av to kammer på venstre side og to kamre på høyre side. Forkamrene er atriene. Hjertekamrene er kalt ventriklene. Når en person har hjertesvikt, kan hjertet ikke holde tritt med den vanlige arbeidsmengden. Hjertesvikt er en progressiv og kronisk tilstand som kan oppstå enten på venstre eller høyre side.

Hjertesvikt

Når hjertet ikke lenger kan holde tritt med sine plikter, prøver den å kompensere. Det kan pumpe raskere å øke hjertets utgang. Kamrene kan forstørrelse som hjertet strekker seg for å pumpe mer blod. I tillegg kan hjertet øke muskelmasse. Dette skjer når entreprenør celler i hjertet bli større. I første omgang vil hjertet opprettholde sterk pumpekraft. Men disse er midlertidige tiltak som til slutt vil mislykkes. Når det skjer, kan en person oppleve pusteproblemer og tretthet.

Venstre side

Når hjertet beveger oksygenrikt blod fra lungene til venstre atrium, blod inntektene til hjertets venstre hjertekammer. Den venstre ventrikkel så må pumpe blodet til resten av kroppen. Siden det venstre hjertekammer er større enn de andre kamre, er det ansvarlige for majoriteten av hjertets pumpekraft. Derfor, når en person har forlatt-sidig hjertesvikt, har den delen av hjertet til å virke dobbelt så hardt til å pumpe et normalt om blod.

LV Failure

Det finnes to typer av hjertesvikt som oppstår på venstre side av hjertet. Med diastolisk svikt, venstre hjertekammer ikke lenger har evnen til å slappe av. Slik at muskelen kan bli stiv. Så når en person hviler, hjertet kan ikke riktig fylles med blod mellom hvert hjerteslag. Systolisk svikt er hjertet pumpe med nok kraft.

Høyre side

Den høyre side av hjertet pumper av "brukt" blod eller blod som startet ut fra den venstre siden, tilbake til hjertet. Med andre ord, reiser den nye blod til blodårene, og deretter gjennom det høyre atrium før den går inn i den høyre ventrikkel. Deretter ventrikkelen pumper "resirkulert" blod fra hjertet og inn i lungene. Når i lungene, blir blodet etterfylles med oksygen.

RV Failure

Hjertesvikt i den høyre side av hjertet er et resultat av svikt i venstre side. Når den venstre ventrikkel svikter, plasserer det større trykk på høyre side. Med trykket av økt fluid, reverserer blodet inn i lungene. Dette presset vil skade hjertets høyre side. Etter hjertets høyre side mister pumpekraft, påvirker en person vil føle på andre områder. For eksempel, kan blodet reise tilbake til venene og føre til hevelse i ankler og ben.

Hvorfor Høyre Lung Ha 3 Lobes og Venstre 2?

Hvorfor Høyre Lung Ha 3 Lobes og Venstre 2?

Høyre og Venstre Lung

Humane lunger som er delt inn i høyre og venstre lungene, og ytterligere oppdelt i fliker. Høyre og venstre lunge er ikke symmetrisk, siden høyre lunge har tre lober og venstre lunge har to. Lappene på begge sider av lungene er atskilt med sprekker. Den skrå sprekken skiller den største lapp, venstre øvre lobe, eller overlegen lapp, fra den nedenfor det. Den nedre kalles venstre nedre eller mindreverdig, lobe. Retten lunge lobes er atskilt av den horisontale sprekken, dele den overlegne og midtre lapp, og den skrå sprekken, dele midtre og nedre lapp.

Lunge og hjerte

Venstre lunge er litt mindre enn den høyre lunge, siden hjertet er litt til venstre for midten av brystet. Hjertet, som finnes i mellom venstre og høyre lunge, opptar noe av plassen hvor din venstre lunge er funnet. De to-flikete venstre lunge gir rom for hjertet. Et diagram som viser et tverrsnitt av lungelapper og hjerte avslører venstre lunge delvis rundt hjertet.

Ytterligere Lung Divisjoner

Lungene fortsetter å dele, flikene blir lobules. Det er ca 130.000 lobules, som måler 3,5 millimeter over. Lobules i sin tur har mindre bronkiene forgrenet ut av dem. Bronkiene fortsette å gren og til slutt ende i et komplekst system av luftblærer som kalles alveoler, nummerering tre millioner. Tissue ligger der er så tynt at det ville ta 50 lag lagt på toppen av hverandre for å oppnå tykkelsen av silkepapir. Dette er den der gassutvekslingen foregår og blodet blir oksygenrikt. Det tar bare ca ett minutt for all blodet å passere gjennom lungene når du er på rest.You ta rundt 25.000 åndedrag hver dag, puste over 10.000 liter luft. Hjertet og lungene jobber sammen i et nært samarbeid for å opprettholde ditt blod på et skikkelig oksygennivået.

Høyre og Venstre Brain Selvhjelps Øvelser

Høyre og Venstre Brain Selvhjelps Øvelser


Den menneskelige hjernen har to halvdeler, den venstre hjernehalvdelen, og den høyre hjernehalvdelen. Det er faktisk en stor fold som går fra fronten til baksiden av hjernen din å dele den i to forskjellige omganger. Nerver i bunnen av hjernen tjene som forbindelsene mellom hver side. På høyre side av kroppen vår er kablet til venstre side av hjernen vår, og venstre til høyre side av hjernen vår. Selv de sensoriske data fra våre øyne er behandlet på motsatt side av hjernen vår.

Hjernefunksjoner

Den venstre siden av hjernen er analytisk og objektiv. Dette er den delen som behandler språk, fakta, matematikk og naturfag. Den venstre siden er detaljorienterte og bruker logikk. Når du forbereder lister eller arrangere ting i orden, er du utføre de oppgaver fra venstre side av hjernen.

Følelser, fantasi og subjektive tenkning er høyrehjernefunksjoner. Den høyre siden av hjernen er kreative så vel som å være din tro senter, som arbeider med saker som ikke er basert på fakta, som filosofi og religion. Denne siden av hjernen er der risikotaking og heftighet er født.

Left Brain Øvelser

Analytiske og logikk-baserte øvelser er best egnet for den venstre hjernehalvdel. Disse inkluderer Sudoku, kryssord og logiske problemer. Selv om det kreative aspektet ved skriving er en høyre-brained aktivitet, fysisk handling av skriving og staving, ordet komposisjon, grammatikk og tegnsetting er venstre hjerner. Du kan starte en journal eller lage lister å utøve venstre hjernen. Ved hjelp av Twitter er en stor venstre-hjerne trening som du er begrenset til 140 tegn som tvinger deg til å være kortfattet for å få frem budskapet. Å lære et nytt språk eller en ny ferdighet også utvikle venstre side av hjernen.

Høyre Brain Øvelser

Gjøre opp dumme sanger er en fin måte å benytte seg av kraften i høyre hjernehalvdelen. Du kan legge merke til hvor mye enklere det er å rime når du synger enn når du snakker. Word foreningen og minne spill bidra til å åpne opp dine kreative, visuelle sinn. Selv dagdrømming og kruseduller er måter du kan strekke høyre hjernen. Lytte til musikk, maleri og tegning er andre øvelser godt egnet til å utøve denne siden av hjernen. Spille idrett er en høyrehjerneaktivitet, spesielt når det er strategi involvert.

Høyre Vs. Venstre side av hjernen

Hjernen din er delt inn i to seksjoner, eller halvkuler. Disse blir ofte referert til som venstre og høyre side av hjernen. Disse deler av hjernen behandle informasjon på forskjellige måter. Men hjernen aktivitetsfunksjonene på sitt beste når disse to delene fungerer sammen. Det er viktig å finne ut hvilke side av hjernen er dominerende side, og å utvikle den svakere siden.

Lineær vs. Holistisk

Den venstre side av hjernen behandle informasjon i det som betegnes som en lineær måte. Dette betyr at hvis du er overveiende venstre-hjerner, behandle deg informasjon trinn for trinn. Du ta biter av noe, line dem opp og finne svaret. Høyre-brained individer behandle informasjon i det som er kjent som en helhetlig måte. Høyre-hjerner individer fungerer best når de får svaret, og deretter gitt prosessen. Det hjelper i deres forståelse av hvordan svaret ble oppnådd. Dette er praktisk i ting som notatskriving. Venstre-brained individer kan høre en skole foredrag fra begynnelse til slutt, og de forstår hva som foregikk. Høyre-brained individer ville gjøre det bedre å forske på emnet for forelesningen på forhånd, eller lese kapittelet eller utforske faget. Det gjør det lettere for dem å forstå forelesningen, og dermed ta bedre hensyn.

Symbolsk vs. Betong

Venstre-hjerner individer har en forkjærlighet for symboler. Personer med en dominerende venstre hjernehalvdel er veldig flinke til behandling bokstaver, ord, tall, matematiske notasjoner, og andre ting av denne art. Venstre-brained individer kan huske vokabular ord eller matematiske formler, uten mye sammenheng. De ser på dem og de gir mening. Høyre-brained individer er litt annerledes. Høyre-brained individer foretrekker å se ting i sammenheng. De liker å vite "hvorfor" av noe. Folk som bruker sin rett hjernen har problemer med å lære ord fonetisk. De foretrekker å se ordet i sammenheng med en setning eller avsnitt, og lære betydningen derfra. Jo flere hands-on noe kan være, jo bedre er det for din høyre hjernehalvdelen.

Logikk vs. Intuisjon

Hvis du primært bruker den venstre side av hjernen, du foretrekker logikk. Venstre-hjerner individer liker å se på noe, undersøke den, og følg den til sin naturlige konklusjon. De tar hvert problem trinnvis til den er ferdig. De foretrekker sine svar å være avledet i en lineær, sekvensiell, og logisk måte. Høyre-brained individer foretrekker å bruke sin intuisjon. Høyre-brained individer vet svaret, men ikke nødvendigvis hvordan de fikk til det svaret. Folk som bruker sin rett-hjerne har en tendens til å hoppe over trinnene, eller kombinere dem i deres sinn, uten å gi noen tenkt på det faktum at de gjør det. Venstre-hjerner folk sørge for at det ser riktig, mens høyre-hjerner folk sørge for at det føles riktig.

Verbal vs. Nonverbal

Folk som først og fremst bruker sin venstre hjernehalvdel er veldig flinke til å uttrykke seg med ord. De vet hva det er de ønsker å si, og de vet hvordan de ønsker å si det. Høyre-hjerner folk kan vite nøyaktig hva det er de ønsker å si, men ikke hvordan de ønsker å si det. Høyre-hjerner individer har problemer med å uttrykke seg tydelig med ord. Hvis noe ikke er skrevet ned, vil høyre-hjerner folk generelt har problemer med å huske det. De trenger å sikkerhetskopiere deres forståelse med visuelle effekter. Hvis du skulle få veibeskrivelse fra en venstre-hjerner individ, vil de gi deg gatenavn, tider og avstander. Høyre-hjerner individer ville være mer sannsynlig å gi deg landemerker og andre visuelle signaler.

Sekvensiell vs. Random

Den venstre hjernehalvdelen er veldig sekvensiell. De som er igjen-hjerner er listebeslutningstakere. Planlegging, lage lister, sjekker oppgaver av for fullførings, og vite hva som kommer etterpå er alle ting som en venstre-hjerner individ har. Det er slik som er mest fornuftig for dem. Høyre-hjerner folk får like mye gjort, men de har ikke prioritere. Hvis du har rett-hjerner, vil du være mer tilbøyelig til å hoppe fra oppgave til oppgave, gjøre litt på hver, men ikke ferdig en før du flyttet til den andre. Høyre-hjerner folk foretrekker å jobbe med det de har lyst til å jobbe på, i motsetning til hva en liste forteller dem kommer etterpå. Det er en god idé for høyre-hjerner folk til å prøve å lage lister. Når du lager listen, bør du bestille varene fra mest til minst viktig. Det er lurt å hoppe rundt, men du vil ha en visuell påminnelse om at en oppgave er viktigere enn en annen. Det vil bidra til å tøyle deg inn.

Hvordan avlaste Neck Pain og nakke smerter

Hvordan avlaste Neck Pain og nakke smerter


På et tidspunkt i livet ditt, vil du sannsynligvis oppleve nakkesmerter. Du kan belastningen på nakken fra å sitte foran en datamaskin hele dagen, eller kanskje hverdagens stress i livet bygge opp over tid, og skaper en kronisk spenning verke. I begge tilfeller kan du lette din nakke problemer hjemme, gjennom skånsom trening, stretching, og avslapning.

Ice Vs. Heat

Vanligvis hvis du skader deg selv, råder alle du å legge is på det skadde området. Men hva om du har dvelende eller kronisk smerte - er is eller varme bedre? Ice er bra for å lindre akutte skader som involverer hevelse og betennelse. Generelt achiness, men vanligvis er ikke ledsaget av inflammasjon, og reagerer bedre på varmen. Ligge eller sitte med nakken i en komfortabel stilling, og bruke en varmepute - eller ispose, hvis du arbeider med en ny skade - og slappe av i 15 til 20 minutter. Denne varme eller is behandling kan gjentas to til tre ganger om dagen.

Neck Strekker

Ofte er kroniske nakkesmerter på grunn av stramme muskler i vår nakke og øvre del av ryggen, spesielt den øvre trapezius. Strekk side av halsen ved å forsiktig vippe høyre øre mot høyre skulder, og hold denne posisjonen i tretti sekunder. Gjenta på venstre side. For en annen strekning som bør også slappe av øvre del av ryggen, snu hodet mot høyre. Opprettholde denne svingen, forsiktig bevege haken ned og føle strekningen langs venstre side av halsen og inn i venstre øvre del av ryggen. Hold denne posisjonen i tretti sekunder. Gjenta denne strekningen på den andre siden.

Styrkeøvelser

Ved å styrke støttemuskulatur i midten og øvre del av ryggen, kan du tillate nakken din til å slappe mer under daglige aktiviteter. En effektiv styrke øvelsen innebærer tilbaketrekking av skulderbladene. Begynn med å stå med armene langs siden, albuene bøyd i 90 grader. Pust ut mens du klemmer skulderbladene sammen bak ryggen din, slik at skuldrene holde seg ned og bort fra ørene. Pust inn og slipp tilbake til nøytral posisjon. Du skal føle musklene arbeider mellom skulderbladene. Gjenta denne bevegelsen for å fullføre et sett med ti repetisjoner. Du kan utføre denne øvelsen daglig.

Livsstilsendringer

Ofte, dårlig holdning, spesielt når du arbeider på en datamaskin, kan føre til nakke og skuldersmerter. Sitte oppreist og ikke avrundet fremover mens du arbeider, fordi du sitter i denne dårlig holdning har en tendens til å tvinge hodet og nakken bakover, forårsaker nakke stress. Vær sikker på at du har riktig hode og nakke støtte der du sitter og ligge ned. Puta bør opprettholde en nøytral stilling i nakken og ryggraden, verken slik at hodet til å falle ned eller vippe opp. Også prøve å ikke sovne mens du sitter opp, som tendensen er å la hodet falle bakover eller sidelengs, og dermed anstrenge nakkemusklene.

Hvordan tolke Nummenhet i venstre arm

Hvordan tolke Nummenhet i venstre arm


Nummenhet følte i venstre arm kan bety en rekke helseproblemer. Selv om dette er den tradisjonelle tegn på et hjerteinfarkt, husk at dette er ikke alltid tilfelle. Mens du bør ikke ignorere noen smerte som oppstår i kroppen din, hoppe til konklusjoner er ikke klokt heller. Hvis du føler vedvarende nummenhet i venstre arm eller hvis armen begynner å skade, selv om du ikke har vært engasjert i fysisk aktivitet, kontakt lege for å fastslå problemet.

Hvordan tolke Nummenhet i venstre arm

Hvis du trakk musklene i venstre arm spille idrett eller bære tunge gjenstander, kan det hende du har forstuet eller anstrengt armen. Nummenhet er et vanlig symptom på en slik skade. Bruk en ispose umiddelbart etter skaden. Rådfør deg med helsepersonell hvis du har skadet armen forårsaker nummenhet og kribling.

Hvis din venstre arm begynner å skade uten noen åpenbar grunn, bør du oppsøke lege. Avhengig av din alder, hjerteinfarkt eller hjerneslag kan være årsaken. Du kan også oppleve smerter i kjeve, venstre skulder, kortpustethet og en tetthet i brystet. Ta en aspirin for å hjelpe tynne blodet, og deretter gå til legevakten umiddelbart for å redusere muligheten for permanent skade på hjerte eller hjerne.

Gjentatte bevegelser er en annen årsak til nummenhet i både venstre og høyre arm. Hvis jobben din krever at du tilbringe timer å utføre de samme aktivitetene, kan du bli anstreng visse muskler. Besøk din lege for å avgjøre om du har carpel tunnel symdrome. Varierende arbeidsoppgaver, bor hydrert og ta hyppige pauser er alle måter å unngå denne tilstanden.

ett av symptomene av arvelig amyloidose er nummenhet i både venstre og høyre armer. Denne sykdommen er forårsaket av amyloid buildup i vev i kroppen. Amyloid er en av de fire essensielle proteiner som trengs for at kroppen skal fungere normalt.

Oppsøk lege for å forhindre plutselige tragedier fordi det er mange grunner til venstre arm nummenhet. Dersom nummenhet fortsetter for en dag eller lengre, må du kanskje ha røntgen gjort for å finne ut hvorfor nummenhet skjer.

Hint

  • Aldri ignorere smerte som oppstår i kroppen din som det kunne bety helseproblemer.
  • Denne artikkelen er på ingen måte er en erstatning for medisinske råd. Hvis arm nummenhet oppstår, kontakt lege umiddelbart.