Digidexo.com

kronisk urinveisinfeksjon hos eldre

Behandling av kronisk forstoppelse hos eldre

Innledning

Kronisk forstoppelse er en sykdom i mage-tarmkanalen som rammer 15 til 20 prosent av eldre mennesker, ifølge en artikkel i "narkotika aldring," en sveitsisk medisinsk journal. The Mayo Clinic definerer forstoppelse som har mindre enn tre avføringer i 7 dager. Det er mange årsaker til forstoppelse for eldre. Den "Drug Aging" Artikkelen sier at i de eldre, "forstoppelse resultater fra en kombinasjon av risikofaktorer, som for eksempel redusert fiber og væskeinntak, redusert fysisk aktivitet som følge av kroniske sykdommer og flere medisiner." Behandlingen tar mange former - kosthold endringer, mer fysisk aktivitet og medisiner.

Behandling med diett endringer

Når forstoppet, har en person tørr, hard avføring. Det kan også være straining under avføring. En av de enkleste måtene å bekjempe kronisk forstoppelse er å drikke mer væske hver dag. Åtte til 10 glass vann, frukt eller grønnsaksjuice vil bidra til å myke opp hard avføring. En velkjent naturlig avføringsmiddel er sviske juice. Legge til mer fiber i kosten vil også bidra til å avlaste forstoppelse. High-fiber matvarer som frukt, grønnsaker og hele korn vil legge bulk til kroppslige avfall og gjøre det lettere for dem å passere gjennom tarmen. Ifølge Mayo Clinic, "Et kosthold med minst 20 til 35 gram fiber hver dag hjelper din kroppsform myk, klumpete avføring." Fysisk aktivitet hjelper også med eliminering prosessen. Trene ofte vil stimulere tarmkanalen. Turgåing og svømming er to lav effekt øvelser som mange eldre mennesker kan gjøre. Yoga og T'ai Chi er også muligheter. Begge er skånsom nok for eldre. Spesielle gruppetrening for eldre mennesker er tilgjengelig på mange eldresentre.

Behandling med medisiner og kosttilskudd

Herbal kolon rengjøringsmidler er et nyttig supplement. Disse gir en skånsom måte å rense ut kolon og lindre forstoppelse. Hvis tas regelmessig, kan disse kolon rengjøringsmidler eliminere kronisk forstoppelse. Men i mange tilfeller, kosthold endringer og kosttilskudd er ikke nok. I "Drug Aldring," forskerne sier at "tilslutning til disse tiltakene er begrenset og farmakologisk behandling er ofte nødvendig." Det er mange over-the-counter medisiner som behandler kronisk forstoppelse hos eldre. Disse produktene har mange navn - avføringsmidler, stikkpiller og avføring myknere, blant andre. Disse stoffene virker på noen måter. Noen få muskelsammentrekninger i tarmen; andre myke opp avføringen. For eldre mennesker, "Drugs Aging" anbefaler "bulk-forming og osmotiske avføringsmidler" som den første farmakologisk behandling. To volumøkende avføringsmidler er Metamucil og fibercon, som legger fiber til kroppen. Ifølge Mayo Clinic, "Osmotics hjelpe væske for å flytte gjennom kolon. Eksempler Cephulac, Sorbitol og Miralax."

Slik behandler kronisk smerte hos eldre

Kronisk smerte er svært vanskelig å leve med, uansett alder. Ikke bare tar det en toll på din fysiske velvære, men det påvirker også din mentale og emosjonelle helse. Mens våre kropper og sinn kan etter hvert bli vant til å leve med denne typen smerte, det virkelig aldri går bort, og vi begynner å lure på hva slags teknikker er tilgjengelige for å håndtere smerte og tillate oss å leve et relativt normalt liv. Dessverre er smertebehandling ikke så entydig som en rekke andre forhold, ettersom både årsakene og behandlinger kan være mange. For best resultat med å håndtere kroniske smerter hos eldre, må du bruke en del prøving og feiling for å finne hva som fungerer for den enkelte. Mesteparten av tiden, vil det være en kombinasjon av behandlinger som vil føre til den mest lettelse.

Bruksanvisning

•  Ta kontakt med en lege. Den første metoden for å håndtere kroniske smerter hos eldre (eller et annet individ av en yngre alder) er å konsultere en medisinsk faglig. Dette skyldes i stor grad den brede utvalg av årsakene til kronisk smerte og reseptbelagte medisiner, som smertestillende, muskelavslappende, anti-inflammatoriske medisiner og andre reseptbelagte legemidler, som kan brukes til å redusere smerte og ubehag.

Begynn å ta en over-the-counter medisiner som ibuprofen, aspirin og paracetamol for å håndtere kroniske smerter. For mildere kroniske smerter, noen mennesker kan oppleve lindring med denne typen reseptfrie medisiner, spesielt når smertene er relatert til betennelse.

Prøv å bruke en aktuell krem som ofte brukes til å behandle muskelsmerter og selv leddgikt. Mange ganger kan en enkel aktuell lotion, salve eller krem ​​brukes i kombinasjon med enten reseptbelagte eller reseptfrie medisiner for å behandle og behandle kroniske smerter.

Snakk med legen din om steroidinjeksjoner. Mange har funnet lindring av kroniske smerter ved injeksjon av steroider på selve kilden til deres smerte, nemlig i leddene. Vanligvis vil det innebære en rekke injeksjoner til å finne sted vesentlig lettelse.

Invester i en TENS maskin, som er Transkutan elektrisk nervestimulering enhet. Denne innretning avgir elektriske impulser til området av smerte, stimulerende muskler og nerver, noe som gir personen lindring.

Ta del i fysioterapi. Avhengig av årsak eller grunn av kroniske smerter, kan en eldste kunne bruke fysioterapi som en annen modus av kronisk smertebehandling. En terapeut ville bruke visse teknikker og øvelser for å forbedre en persons bevegelighet og styrke området av skade, hvis dette er årsaken til smertene.

Bruk øvelsen, som svømming, turgåing, sykling eller yoga, som en form for smertebehandling. Ifølge Mayo Clinic, ved toning og styrke musklene, kan en eldste bli mer fleksibel og minske smerten hun opplever for tiden. Det er virkelig den mest naturlige formen for styring av kroniske smerter.

Test akupunktur, massasje eller chiropractic omsorg å håndtere smerte. Mange ganger, kan alternative former for behandlinger være svært gunstig for eldre voksne som arbeider med kroniske smerter. Mye som enhver annen form for behandling, må du prøve det ut før du vet om det vil fungere for deg.

Tips og advarsler

  • Før du starter noen behandling, spesielt for kroniske smerter, sørg for å fortelle din lege eller terapeut over alle medisiner og kosttilskudd du er i dag for andre tilstander. Dette kan diktere den mest passende behandlingsforløpet.

Urinveisinfeksjoner hos eldre

Urinveisinfeksjoner hos eldre


Urinveisinfeksjoner (UVI) er den nest vanligste typen infeksjon i kroppen sender 8,3 millioner mennesker til legen hvert år. Det er et alvorlig helseproblem som oftest forårsaket av en type bakterier.

Årsaker til UVI

Ifølge National Kidney og Urologiske Diseases Information Clearinghouse (NKUDIC), UVI starte når bakteriene klynger seg til åpningen av urinrøret og multipliserer. Escherichia coli (E. coli) er årsaken til de fleste infeksjoner.

Felles Risk hos eldre

Som vi alder blæren muskler svekkes. Når en person mister kontrollen over et kateter i blæren kan være nødvendig for liv; bakterier på kateteret er en vanlig årsak til infeksjoner.

Symptomer

Ifølge NKUDIC, symptomer inkluderer konstant trang til å urinere og en brennende følelse mens urinering. Menn kan ha en full følelse i endetarmen og kvinner kan føle press over skambeinet.

Behandling

Valget av antibiotika avhenger av urinprøver og pasientens historie. Dersom den ikke er komplisert UTI det kan herdes i en eller to dager av behandlingen; leger anbefaler å videreføre antibiotika for en til to uker.

Forebygging / løsning

I sin bok "Second Spring," Dr. Ni anbefaler å styrke blæren med akupunktur, bekken øvelser og lotus frø ekstrakt. For infeksjoner han anbefaler daglig tranebærjuice eller ekstrakt, eller 5000 mg vitamin C.

Hva er årsakene til urinveisinfeksjoner hos eldre menn?

Mens menn er mindre sannsynlig enn kvinner til å ha hyppige urinveisinfeksjoner, eller UVI, eldre menn er en ulempe. UVI er vanlig hos eldre menn på grunn av svekket urin muskler, katetre og vanskeligheter med å rense seg selv. I et langsiktig omsorg innstilling, er en uti nesten uunngåelig, ettersom pasienten er vanligvis sengeliggende og ofte ute av stand til å kommunisere.

Svekkede Urin Muskler / Inkontinens

Som en mann aldre, hans blæren muskler svekkes. Når en ung person urinerer, tømmer han hele sin blære. Mange eldre menn, men ikke fordi musklene er for svake. Dette etterlater i blæren resturin som blir en yngleplass for bakterier. Hvis musklene svekkes nok, kan en mann bli fullstendig inkontinent, ute av stand til å holde i hans urin eller avføring. Inkontinens sterkt øker risikoen for en UTI.

Uriktig Perineal Care

Perineal refererer området rundt kjønnsorganene og anus. For å rengjøre skikkelig området, må du tørke hvis forfra og bakover eller fra kjønnsorganer til anus. Går motsatt vei introduserer dårlige bakterier i urinrøret, og øker risikoen for en infeksjon. I omskårne menn, må området under forhuden rengjøres grundig etter gang vannlating, eller resturin vil samle under huden og bakterier kommer inn i urinrøret.

Katetre

Inkontinente menn kan være utstyrt med et kateter i håp om å unngå UVI. Katetre imidlertid bare redusere risikoen for UVI hvis de er skikkelig rengjort og skiftes regelmessig. Avføring ofte finner sin vei inn på kateteret og blir innført i urinrøret. Som mannen er inkontinent, er det ingen måte å forhindre dette. Kateterrøret må rengjøres grundig etter hver avføring og må skiftes regelmessig i henhold til legens instruksjoner.

Forstørret prostata

En forstørret prostata, eller prostatitt, er hevelse av prostatakjertelen, som omgir urinrøret og utskiller et stoff som bremser bakterievekst. En unormal prostata senker beskyttelse mot bakterier inn i urinveiene, forlater mannen på et høyere risiko for infeksjon.

Nyrestein

Nyrestein kan blokkere passasje av urin gjennom urinrøret, og etterlater gjenværende urin i tarmkanalen og innføring av bakterier og infeksjon. Nyrestein er vanlig hos eldre menn som er dehydrert eller har en historie med nyre infeksjon.

Komplikasjoner av ubehandlet kronisk UVI hos eldre

Urinveiene er ansvarlig for å filtrere ut giftstoffer fra kroppen. Ifølge healthcentral.com, urinveisinfeksjoner (UVI) står for 8-10 millioner legenes avtaler hvert år. Eldre er spesielt utsatt for komplikasjoner fra en ubehandlet UVI.

Risikofaktorer

De eldre er mer sannsynlig å utvikle UVI fra ikke helt å tømme blæren, som mister elastisitet som vi blir eldre, sier National Library of Medicine (NLM).

Anerkjennelse

Symptomer på en UTI inkluderer smerter ved vannlatning, blod i urinen, og mørk eller skyet urin. Ifølge University of Maryland Medical Center (UMMC), seniorer er mindre sannsynlighet for å ha åpenbare symptomer --- og kan være ute av stand til å kommunisere --- så sine infeksjoner kan gå ubehandlet i lengre perioder.

Psykiske symptomer

En ubehandlet UVI kan føre til en nyre infeksjon. I de eldre, mental forvirring eller personlighetsforandringer er ofte de eneste symptomer på en UTI og / eller en nyre infeksjon.

Komplikasjoner

Ubehandlet UVI kan forårsake sepsis --- en alvorlig, body-wide infeksjon i blodet --- samt arrdannelse og permanent skade på nyrene, sier UMMC.

Prognose

Prognosen for en UTI er vanligvis utmerket. For en ubehandlet UVI, kan utsiktene være rettferdig til dårlig, avhengig av på hvilket punkt i UTI ble oppdaget, og hvor langt den har spredd seg til nyrene.

Tegn og symptomer på urinveisinfeksjon hos eldre

Tegn og symptomer på urinveisinfeksjon hos eldre


Når bakterier som vanligvis finnes på huden, i tarmkanalen eller avføring arbeide seg inn i urinsystemet, vanligvis gjennom åpningen som urin bruker til å forlate kroppen, utvikler en urinveisinfeksjon. En urinveisinfeksjon (også kalt en blære infeksjon eller en UTI) er en vanlig tilstand som rammer mange mennesker, spesielt eldre.

UVI og eldre

Eldre mennesker er mer utsatt for urinveisinfeksjoner enn yngre folk er. Dette er fordi de er mer sannsynlig å ha bakterier i sine genital / urin områder. De er også mer sannsynlig å være inkontinent, forlenge deres urethras til eksponering for bakterier i urin og avføring. Eldre mennesker er også mer sannsynlig å ha problemer med å tømme blæren, forårsaker urin for å stagnere og bli et fristed for bakterier.

Forvirring

Rart det kan virke, er forvirring ofte den første og eneste tegn på en urinveisinfeksjon i en eldre person. Bakteriene som invaderer urinveiene kan krysse over til sirkulasjonssystemet. En gang inne i blodet, kan bakteriene produsere giftige biprodukter som de vokser og multiplisere. Disse giftige stoffer kan komme inn i hjernen via blodsirkulasjonen og forårsake skade. Resultatet er forvirring eller delirium som kan eller ikke kan være permanent, avhengig av hvor raskt tilstanden er fanget.

Uvanlig Urin

Et annet tegn på en urinveisinfeksjon er en plutselig endring i utseendet på urinen din. Urin er det viktigste produktet av urinveiene og eventuelle endringer bør undersøkes. Urinen kan virke mørkt eller overskyet. Det kan ha blod i den. Noen ganger kan det ha en spesielt stinkende eller stikkende lukt. Dette er tegn urinveiene er å ha problemer med å fungere.

Smerte

En av de vanligste symptomene på en urinveisinfeksjon er smertefull vannlating. Når du tisser, kan du oppleve en intens brennende følelse. Du kan også oppleve smerter i bekkenet eller korsryggen. Brenning er forårsaket av bakterier betennelse i urinrøret, røret der urinen forlater kroppen din. Bekkensmerter er forårsaket av en betennelse i blæren, mens distressed nyrer kan føre til smerter i korsryggen. Alle disse strukturer er en del av urinveissystemet, men distressed nyrer er et mer alvorlig problem enn de andre.

Feber

En vedvarende feber kan være et tegn på en urinveisinfeksjon i en eldre person. Dette er spesielt sant når feber er til stede uten andre symptomer på forkjølelse eller influensa. Mens en vedvarende feber kan være det eneste symptom på en urinveisinfeksjon i noen tilfeller, i andre er det ikke kan være til stede i det hele tatt.

Medicaid og kronisk sykdom i eldre

Medicaid og kronisk sykdom i eldre


Medicaid er en federally- og statlig finansiert, statlig drevet helseforsikring program. Lav inntekt eldre individer kvalifisere for Medicaid fordeler. Medicaid betaler for en rekke medisinske utgifter for behandling av kroniske sykdommer hos eldre.

Beliggenhet

Medicaid betaler for en tjenester i en rekke innstillinger for eldre personer med kroniske sykdommer, samt hjemme helsetjenester, polikliniske medisinske tjenester og sykehjem omsorg.

Tilbydere

Medicaid bare betaler for tjenester som tilbys av Medicaid-godkjente leverandører. Kontakt din tilstand Medicaid kontor hvis du er usikker på om en tilbyder er godkjent til å fakturere Medicaid.

Tjenester

Medicaid betaler for i hjemmet helsetjenester for eldre med kroniske tilstander, inkludert dyktig sykepleier, ledsager omsorg og husmor tjenester. Medicaid betaler også for sykehjem omsorg, hospice tjenester, polikliniske tjenester og en rekke psykiske helsetjenester, inkludert psykiatrisk medisinering ledelse, terapi, saksbehandling og delvis sykehustjenester.

Vilkår

Medicaid betaler for behandling av mange typer kroniske sykdommer hos eldre, herunder demens, psykiske lidelser som stemningslidelser og psykotiske lidelser, nyresvikt, kreft, hjertesykdom, leversvikt, nevromuskulære sykdommer og mer.

PACE

Program for All-inclusive Care for gamle (PACE) er en valgfri Medicaid fordel for personer som er minst 55 år gammel og har en kronisk tilstand som krever sykehjem omsorg. PACE programmene gir sosiale og medisinske tjenester i bolig fasiliteter som sykehjem eller omsorgsboliger eller i hjemmet til den enkelte.

Psykiatriske bivirkninger av Bactrim hos eldre

Bactrim er et medikament som inneholder to antibiotika narkotika, sulfametoksazol og trimetoprim. Eldre mennesker er mer utsatt for visse bivirkninger fra denne medisinen, men psykiatriske bivirkninger er mindre vanlige og generelt det samme for folk i alle aldre.

Funksjon

Bactrim er foreskrevet for å behandle infeksjoner forårsaket av visse typer bakterier. De mest vanlige bruk av Bactrim er for urinveisinfeksjoner, ørebetennelser, kronisk bronkitt, dysenteri og lungebetennelse.

Vanlige bivirkninger

De hyppigste bivirkningene i både eldre og yngre mennesker har mangel på matlyst, kvalme og allergiske hudreaksjoner. Noen pasienter opplever forstoppelse, svimmelhet, tretthet, utmattelse, hodepine, søvnløshet eller svakhet.

Psykiatriske bivirkninger

Psykiatriske bivirkninger er sjeldne. Rapporter vært laget av apati depression forverring panikkanfall, nervøsitet hallusinasjoner og psykotiske reaksjoner. Nevrologiske bivirkninger kan vises som psykiatriske symptomer og kan inkludere forvirring, desorientering, søvnløshet og nattlige delirium.

Risiko i eldre

Eldre pasienter kan ha en økt risiko for alvorlige bivirkninger, spesielt hvis disse pasientene tar andre medisiner, eller har lidelser som svekket nyre- eller leverfunksjon, eller folatmangel.

Alvorlige bivirkninger

Alvorlige Bactrim bivirkninger som forekommer oftere hos eldre personer har alvorlige hudreaksjoner, benmargssuppresjon, folsyremangel, redusert blodplatetall og legemiddelinteraksjoner. Disse forhold kan føre til psykiatriske bivirkninger.

Blæreproblemer hos eldre kvinner

Eldre kvinner ofte opplever blæreproblemer forbundet med graviditet, hormonelle endringer under overgangsalderen, og svekkelse av muskler knyttet til aldringsprosessen. Infeksjon kan forårsake blære problemer enten for varigheten av infeksjonen, eller ved å forårsake skader som trenger medisinsk behandling utover behandling av infeksjonen.

Dysuri

Dysuri er smertefull vannlating, vanligvis en brennende følelse. Det kan være forårsaket av flere andre forhold. Urinveisinfeksjon er tilstedeværelsen av bakterier i urinveiene. Når urinrøret og blæren er smittet, kan det resultere i bekkensmerter og smertefull vannlating. Vaginal gjær infeksjon forårsaker irritasjon i skjeden, noe som fører til en brennende følelse ved vannlating. Interstitiell cystitt er betennelse i blæreveggen. Dette kan også føre til dysuria.

Inkontinens

Inkontinens er en vanlig tilstand hos eldre kvinner. Stressinkontinens er en lekkasje av urin fra blæren når trykk utøves på bekkenet. Dette skjer ved hoste, nysing eller anstrengende aktivitet. Urge-inkontinens er preget av blæren muskelsammentrekninger som skaper behovet for å urinere, umiddelbart. Urin er tapt før man kan finne anledning til å tømme blæren. Urininkontinens kan være forårsaket av graviditet og fødsel, hysterektomi og fedme. Det kan også være forbundet med urinveisinfeksjoner og andre sykdommer, blant annet diabetes og hjerte- og karsykdommer.

Interstitiell cystitt

Interstitiell cystitt er mest vanlig hos middelaldrende kvinner. Det er ikke en infeksjon. Mest vanlig er blæren smerte forbundet med interstitiell cystitt ikke er konstant. Det kan gå bort i flere uker eller måneder. Interstitiell cystitt er preget av hyppige, presserende behov for å urinere og inkontinens. Blære smerter er ofte til stede når blæren fylles eller tømmes. Behandling av interstitiell cystitt kan variere. Medisiner, nervestimulering, livsstilsendringer og bekken muskel øvelser brukes til å behandle interstitiell cystitt.

Prolaps

Prolaps er manglende evne av bekkenmusklene skikkelig støtte blæren. Dette kalles også cystocele. Fødsel kan skade eller strekke musklene. Fallet i østrogen forårsaket av overgangsalder og aldring bidrar til å svekke de bærende bekken muskler. Blære prolaps forårsaker en tung følelse, eller trykk, i bekkenet. Det kan behandles ved hjelp av øvelser for å styrke bekkenbunnsmuskulaturen, som støtter blæren med en vaginal innsats kalles et pessar, eller kirurgisk reparere blæren.

Urinveisinfeksjon

Urinveisinfeksjoner kan bli mer vanlig hos postmenopausale kvinner på grunn av vevsforandringer rundt skjeden og urinrøret. Bakterier fra huden og anus kan komme inn i urinrøret og blæren, som normalt er sterilt. Blære infeksjoner kan føre til bekkensmerter, hyppig og presserende behov for å urinere, og dysuri. I alvorlige tilfeller kan blod være til stede i urinen. Gjentatte urinveisinfeksjoner kan bidra til kronisk inkontinens.

Behandlinger for urinveisinfeksjoner hos babyer

Behandlinger for urinveisinfeksjoner hos babyer


Urinveisinfeksjoner (også kalt blæren infeksjoner eller blærekatarr) er så vanlig at nesten alle vil oppleve minst en i sin levetid. UVI oppstå når bakterier som vanligvis finnes på huden eller i tarmkanalen blir spredt inn i urinveiene. Spedbarn og babyer er spesielt utsatt for dem fordi de er inkontinente, utsette sin urethras til bakterier. Det er flere måter å behandle urinveisinfeksjon hos babyer. Før du kan behandle tilstanden, må du være i stand til å gjenkjenne symptomer.

Symptomer

Vanlige tegn på en urinveisinfeksjon er manglende evne til å urinere eller en brennende følelse når du tisser. Men dette er ting som barnet ikke kan kommunisere med deg. Du må være observant for å fange symptomer på en blære infeksjon i din baby. Når du endrer babyens bleie, se etter noe uvanlig. Blodig eller spesielt stinkende urin kan være første tegn på en urinveisinfeksjon. Kvalme eller en uvilje mot å spise er et annet tegn. Konstant gråt kan også være en indikator på at barnet ditt opplever smerter forbundet med en urinveisinfeksjon.

Reseptbelagte medisiner

Når helsepersonell lege har diagnostisert barnet ditt med en urinveisinfeksjon, vil han mest sannsynlig foreskrive flytende antibiotika i minst sju til ti dager. Hvis barnet blir infeksjonen har forverret til det punktet at hun ikke kan holde nede medisin eller er sterkt dehydrert, kan sykehusinnleggelse være nødvendig. Din helsepersonell kan forskrive opp til tre dager med intravenøs antibiotika som må administreres som en innleggelse på sykehus.

Over-the-counter medisin

Over-the-counter medisin for urinveisinfeksjoner hos spedbarn anbefales ikke, selv i milde tilfeller. De fleste over-disk-UTI medisiner spesifisere de ikke er for babyer. Babyens urinveiene er fremdeles under utvikling, og skader kan lett gjøres til vitale organer, som nyrer. Den eneste over-the-counter medisin som kan brukes ville være en smerte medisin for å administrere brenning og kramper barnet ditt kan ha oppstått. Men det bør gjøres under oppsyn og ledelse av babyens helsepersonell.

Cranberry Juice Behandling

Hvis barnet opplever kroniske urinveisinfeksjoner, kan helsepersonell foreslå at du prøver alternativer til antibiotika. Cranberry juice er ofte brukt til å hjelpe urinveisinfeksjon leges raskt. Tranebær inneholder epicatechin, en antioksidant som hindrer bakterier fra å feste seg i urinveiene fôr. Ironisk nok, tyttebær er også en bedre kilde til vitamin C enn appelsiner på grunn av måten mennesker fordøye mat. Vitamin C kan øke pH-nivået i urinen, noe som gjør det surere. Bakterier sliter med å overleve i sure miljøer.

Før du starter et tranebærjuice regime, ta kontakt med babyens helsepersonell. Sørg også for å bruke usøtet tranebærjuice. Overflødig sukker i blodet kan forverre urinveiene, spesielt nyrene.

Forebygging

Den beste urinveisinfeksjon behandling er forebygging. Begynn med god hygiene. Tørk alltid forfra og bakover når du endrer din baby. Hold sine kjønnsorganer ren og tørr ved å endre hans bleie ofte. Du ønsker å gjøre alt du kan for å hindre bakterier fra settling i urinrøret hans. Hold babyen hydrert. Mye væske vil hjelpe skylle bakterier ut av hans urinveiene og hindre infeksjoner fra utviklingsland.

Urinveisinfeksjoner hos babyer

Urinveisinfeksjoner hos babyer


Urinveisinfeksjoner er en betennelse i urinveiene, som inkluderer urinrøret, blæren og nyrene. De er noen ganger referert til som blære infeksjoner eller urinveisinfeksjoner. Disse infeksjonene er svært vanlig, spesielt hos babyer. Selv om barnet vil oppleve noen smertefulle symptomer, kan babyens UTI kureres enkelt. Hvis venstre ubehandlet, kan det utvikle seg til forhold som er mer alvorlig.

Babyer og UVI

Som gravide kvinner og eldre, babyer er spesielt utsatt for urinveisinfeksjon. Babyer er inkontinent og tilbringe lengre mengder tid sitter i sine egne avføring. Dette utsetter sine urin systemer til de bakterier som er tilstede i avføring, som E. coli, og øker risikoen for urinveisinfeksjoner. Dessuten er babyens immunforsvar fortsatt utvikling og kan være for svak til å bekjempe infeksjoner måten en voksen kan.

Årsaker

Når bakterier som vanligvis finnes på huden eller i tarmkanalen blir spredt i urinsystemet, er resultatet ofte en urinveisinfeksjon. Bakteriene inn gjennom urinrøret, røret som skiller ut urin fra blæren. Det finnes en rekke måter at babyens urinrøret kan bli utsatt for bakterier. Som nevnt ovenfor, bleier holde avføring tett til urinrøret, og helst tilbringer i en skitten en økt risiko for infeksjon. Hvis du tørker babyen fra tilbake til forsiden når rydde opp etter en bleie, kan dette også spre bakterier inn i urinrøret hans.

Symptomer

De fleste av symptomer assosiert med en urinveisinfeksjon kan ikke observeres i babyer fordi de ikke kan snakke og klager over dem. Derfor må du være observant for å fange de UTI symptomer hos barnet ditt. Generell irritabilitet eller apati kan være et tegn. Hvis barnet nekter å spise eller gråte ustanselig, kan han prøver å fortelle deg at han hadde det vondt. Hvis du plutselig endrer flere bleier enn vanlig fordi han urinerer mer enn vanlig, er at et annet tegn. Når du skifter bleier, hvis urinen hans er mørk, uklar eller stinkende, kan det være et symptom, også. Blodig urin i bleie er en stor tegn på urinveiene nød, inkludert en UTI.

Behandling

Når du tar disse symptomene til babyens heia omsorgsperson, vil han gjøre en urin analyse for å finne ut om barnet ditt har en UTI. Mesteparten av tiden, vil han plassere et kateter i babyens urinrøret å trekke urin fra blæren. Hvis barnet ditt ikke har en urinveisinfeksjon, de fleste leger foreskrive et kurs av flytende antibiotika for å drepe bakterier. Hvis urinveisinfeksjon er en spesielt alvorlig eller har reist til nyrene, kan han på sykehus babyen for observasjon og foreskrive intravenøs antibiotika for å hindre nyreskader.

Forebygging

Forebygge urinveisinfeksjoner hos barnet begynner med god hygiene. Endre babyens bleie ofte, og sørg for å rense sine kjønnsorganer hver gang. Tørk alltid forfra og bakover etter avføring for å unngå å spre bakterier til urinrøret hans. Vaske sine kjønnsorganer ofte og med mild såpe og varmt vann. Såper eller boble bad med fargestoffer eller dufter lagt til dem kan øke barnets risiko for UVI ved irriterer urinrøret, så unngå dem helt.

Hypertensjon Behandling hos eldre

Om lag 65 prosent av amerikanerne 65 år og eldre lider av høyt blodtrykk, ifølge Dr. Christopher Ndubuka-Irobunda av New York-Presbyterian Hospital. Hypertensjon, eller høyt blodtrykk, øker noens risiko for hjerneslag, nyresvikt og hjertesykdom. Fordi folk er mer utsatt for komplikasjoner fra denne tilstanden med alderen, er det spesielt viktig å forebygge høyt blodtrykk hos eldre.

Trening

Det er svært viktig at eldre pasienter med hypertensjon holde sine hjerter fungerer sunt, redusere stress og senke blodtrykket. For å oppnå dette, er tilstrekkelig mosjon et must. De fleste eldre mennesker bør ikke delta i high-impact aerobic trening. Dr. Ndubuka-Irobunda anbefaler moderat trening tre til fem ganger i uken i en halv time om gangen. Dans, svømming, turgåing og bowling er gode moderate øvelser for eldre mennesker som trenger å senke blodtrykket.

Diet

Opprettholde et sunt kosthold er viktig for eldre mennesker når det gjelder å kontrollere høyt blodtrykk. En diett høy i frukt, grønnsaker, kalium og fiber kan bidra til å senke blodtrykket betydelig. Mat som er høy i natrium og fett, særlig mettet fett, bør unngås så mye som mulig. Hele korn korn, ris og pasta gi nødvendig fiber og bør brukes hver dag av eldre. Dr. Ndubuka-Irobunda anbefaler at hans eldre hypertensjon pasienter spise fisk som har et høyt innhold av omega-3 fettsyrer, som laks og makrell.

Tobakk og alkohol

Røyking og bruk av andre tobakksprodukter kan forårsake alvorlig skade på lungene og hjertet, sammen med å øke blodtrykket. Tobakksbruk bør unngås helt, spesielt hos eldre pasienter med høyt blodtrykk. Alkoholbruk bør overvåkes nøye. Studier har vist at én drink om dagen kan bidra til å forebygge hjertesykdom hos menn over 45 og kvinner over 55. Dr. Ndubuka-Irobunda råder sine eldre hypertensjon pasienter å begrense alkoholinntaket til ikke mer enn 24 gram av øl, 2 gram av whisky eller 1 unse vin om dagen.

Medikamentell behandling

Hvis endringer i livsstil ikke tilstrekkelig lavere høyt blodtrykk, medikamenter for å kontrollere høyt blodtrykk kan være foreskrevet. Low-dose diuretika brukes vanligvis først i eldre hypertensjon pasienter uten andre risikofaktorer for hjertesykdom. Pasienter som har hatt en tidligere hjerteinfarkt eller uregelmessige hjerteslag kan gjøre det bedre på en betablokker, noe som senker pulsen i tillegg til å senke blodtrykket. Eldre pasienter med diabetes eller kronisk lungesykdom kan være foreskrevet andre medisiner for å senke blodtrykket som også redusere forverring av nyrefunksjonen.

Overvåke blodtrykk

Eldre hypertensjon pasienter bør overvåke deres blodtrykk så ofte som mulig. Pasienter med blodtrykks maskinene hjemme eller som er lett tilgjengelig bør måle det en gang eller to ganger daglig. Holde orden på blodtrykket opplesninger vil hjelpe pasientens lege diagnostisere og overvåke hypertensjon og anbefale en behandlingsplan. Nøye overvåkning er også spesielt viktig fordi de eldre er større sannsynlighet for å utvikle lavt blodtrykk og problemer fra interaksjoner og reaksjoner som et resultat av behandlingen.

Hva er årsakene til tap av appetitt hos eldre eller eldre?

Appetitt tap blant eldre eller seniorer oppstår for en rekke årsaker. Noen av de vanligste årsakene er tannproblemer, sykdom, medisinering interaksjoner og ensomhet eller depresjon. Tap av matlyst hos eldre kan bli alvorlig hvis ikke adressert raskt og kan resultere i utilsiktet vekttap, underernæring og økt mottakelighet for sykdom og sykdom. Opprettholde god helse som vi blir eldre er resultatet av konsekvent livsstil valg som fremmer vår velvære.

Dental Care

Regelmessig tannpleie hos eldre kan føre til bedre langsiktige helse, spesielt for de personer som allerede lider av kroniske sykdommer som diabetes, hjertesykdom og selv osteoporose. Forfalt og / eller manglende tenner kan føre til at munnen smerte, som kan oversette til å unngå mat. I tillegg kan enkeltpersoner som bærer proteser også oppleve dårlig inntak hvis deres proteser ikke passer ordentlig på grunn av bentap.

Sykdomstilstander og appetitt

Kreft og hjerneslag er to vanlige medisinske årsaker til tap av appetitt. Kreft som involverer mage-tarmkanalen, så som spiserøret, magen, kolon og pankreas cancer, kan resultere i redusert appetitt på grunn av smerter og malabsorpsjon av næringsstoffer. Kjemoterapi narkotika brukes til å behandle kreft ofte resultere i kvalme og manglende evne til å konsumere tilstrekkelige mengder mat, som gjør stråling, spesielt til halsen og munnen, som kan forårsake en metallisk smak i munnen. Kirurgi kan opprette en manglende evne til å absorbere næringsstoffer, noe som kan resultere i et tap av ønske om mat.

Medisinering Interactions

Det er ikke uvanlig for eldre å ta flere forskjellige medisiner i løpet av dagen for en rekke sykdommer. Noen av disse klasser av medikamenter, slik som antibiotika, smertestillende og anti-depressiva, kan resultere i en reduksjon i appetitt.

Ensomhet og depresjon

Ensomhet og depresjon er så vanlig blant eldre som de er blant yngre individer. Det er ikke overraskende at man ville føle seg deprimert med tapet av en kjær eller den fortsatte nedgangen i fysisk eller mental evne, noe som kan resultere i å måtte leve i et langsiktig omsorg anlegget eller sykehjem. Dessverre, kan en diminshed appetitt være biprodukt av depresjon.

Urinveisinfeksjon hos voksne

Urinveisinfeksjoner hos voksne er en smertefull, men vanlig medisinsk klage. Komplikasjoner er sjeldne, men inntil behandlet, kan urinveisinfeksjoner føre til en alvorlig avbrudd i hverdagen. Urinveisinfeksjoner omfatter blære, prostata, urinrør og nyre infeksjoner.

Symptomer

Den primære symptomer på urinveisinfeksjoner hos voksne er en hyppig trang til å urinere, men bare passerer en liten mengde urin pluss brenning eller kløe ved vannlating.

Diagnose

Leger diagnostisere urinveisinfeksjoner hos voksne gjennom en urinalysis og urin kultur. En urinprøve som er nødvendig for disse testene.

Behandling

De fleste urinveisinfeksjoner kan enkelt lindres med en kort kur med antibiotika. Legen kan også foreskrive medisin for å lindre ubehag forårsaket av infeksjon.

Predisposisjon

Kvinner er mer utsatt for urinveisinfeksjoner enn menn. Samleie øker risikoen hos unge kvinner, og å være overgangsalderen øker risikoen hos eldre kvinner.

Forebygging

Å drikke tranebærjuice eller ta en tranebær-baserte supplement kan bidra til å forhindre urinveisinfeksjoner. Ende rengjøring (tørke forfra og bakover) etter avføring eller sex kan også hjelpe.

Hvordan diagnostisere unnlatelse av å trives hos eldre

Hvordan diagnostisere unnlatelse av å trives hos eldre


Unnlatelse av å trives i geriatriske pasienter er en tilstand av nedgangen som kan være forårsaket av faktorer som for eksempel kroniske sykdommer eller funksjonsnedsettelser. Det er preget av en gradvis fysisk nedgang ledsaget av apati og tap av vilje til å spise eller drikke. Unnlatelse av å trives er utbredt i sykehus veteraner og rammer opp til 60 prosent av disse pasientene. Her er hvordan å diagnostisere unnlatelse av å trives hos eldre.

Bruksanvisning

•  Vei eldre pasient. The Institute of Medicine inkluderer vekttap på mer enn 5 prosent av grunnlinjen som den eneste objektive kriterier for unnlatelse av å trives. En diagnose er derfor nesten utelukkende klinisk.

Gjennomføre en første vurdering av pasientens grad av kognitiv svikt, depresjon, nedsatt fysisk funksjon og underernæring. Disse faktorer er vurdert forutsier utfallet av en unnlatelse av å trives.

Skaff en grundig historie og fysisk undersøkelse. Målet med denne fasen av evalueringen er å identifisere eventuelle underliggende sykdommer som kan forklare symptomene. Mulige årsaker til denne typen er omfattende, men generelt kan kategoriseres som systemiske sykdommer eller kroniske organfeil.

Gjennomgå eldre pasientens medisiner. Dette kan være spesielt vanskelig når det gjelder geriatriske pasienter, som kan ha en lang liste av medisinering. Pasientens symptomer kan trenge å bli referert mot mulige interaksjoner for en matchende bivirkning.

Vurdere pasienten for psykososial funksjon, spesielt depresjon. Dette er en vanlig årsak til mistrivsel, særlig for pasienter som krever langsiktig omsorg i et sykehus. Mini-Mental State Examination er ansett som en gyldig verktøy for dette kravet.

Vil Stretching Hjelp stive muskler hos eldre mennesker?

Vil Stretching Hjelp stive muskler hos eldre mennesker?


Aldring kan skape kaos på kroppen din, særlig hvis du er genetisk utsatt for visse vilkår. Dette er absolutt sant hvis du ikke har holdt tritt med din kondisjon gjennom årene. Musklene vil miste sin styrke over tid, og med mindre du føre en aktiv livsstil i senior år, kan musklene bli stiv. Stretching på en daglig basis vil bidra til å lette stive muskler hos eldre mennesker, og hvis det kombineres med et sunt kosthold og et mål på aerob aktivitet, kan føre til en bedre utvalg av bevegelse.

Velge Dine tøyningsøvelser

Velge hva slags tøyningsøvelser du vil bruke for å lette din stive muskler er første bestilling av virksomheten. Det er de grunnleggende strekninger som du kan ha brukt da du var yngre å varme opp før en cardio trening, men du bør kanskje vurdere yoga. En rekke Hatha yoga, både sittende og stående, vil lette stivhet fra musklene på en skånsom måte. Du oppfordres til å begynne sakte og fremgang i ditt eget tempo. De er strekninger du kan utføre på en daglig basis for å holde deg limber.

Warm Up Først

Selv den unge bør nærme seg en strekk rutine med et mål av forsiktighet; som faktisk gjør det enda mer viktig for de unge til sinns. Stretching i seg selv er ikke iboende dårlig-det er den holdningen som mer og lengre er bedre. Det tar tid å lette stivhet ut av musklene og siste du ønsker er å ha et tilbakeslag på grunn av en skade. Bruk litt tid på å varme opp før du strekker. Ta en rask 15 minutters tur rundt kvartalet eller, hvis du er begrenset til huset på grunn av dårlig vær, marsjere på stedet, pumping armene i takt med dine skritt.

Take Your Time

Som med et treningsprogram, må du starte sakte og bygge momentum når din kondisjon har økt. Enten du utfører nakke rundstykker eller strekke å røre hendene mot føttene, er det bedre å stoppe i god tid før du opplever ubehag eller overdreven trekke sensasjoner. Lettelser dine stive muskler vil være et arbeid som pågår. Begynne med strekker seg i 15 minutter senere på ettermiddagen en gang om dagen. Når musklene er mindre stiv, jobbe i en 15-minutters økt i morgen også.

Safety Tips

Sjekk med din helse-omsorg leverandøren før du starter et treningsprogram for første gang, hvis du har vært borte fra treningsprogrammer for en stund, eller hvis du har noen kroniske helseproblemer.

Kronisk urinveisinfeksjonerAlle kan få en urinveisinfeksjon (UVI). Å vite hva symptomene er, når man skal se legen, hvordan å behandle den, da det kan være kronisk, og prognosen, vil hjelpe hvis du noen gang tror du eller en du er glad i kan ha oppstått en UTI.

Hva er urinveisinfeksjoner?

En UTI kan forekomme hvor som helst i urinsystemet, men oftest forekommer i de nedre urinveier, urinrør eller blære. Kronisk urinveisinfeksjoner kan oppstå på grunn av ufullstendig behandling av en tidligere infeksjon eller kontinuerlig eksponering for bakterier som forårsaker det. En UTI anses kronisk dersom den ikke vil svare på behandling av valget, og hvis det fortsetter å komme tilbake.

Symptomer

UTI symptomer kan oppstå raskt. De kan inneholde noen eller alle av følgende: sterkere enn normalt vannlating oppfordrer, ofte med liten produksjon; følelse av brenning med vannlating; skyet, blodig eller stinkende urin; side smerte; feber; kvalme; press bekken; ubehag i nedre del av magen og frysninger.

Effekter

Cystitt kan oppstå når bakterier kommer inn i nedre urinveier og forårsaker en infeksjon med betennelse.

Når skal man oppsøke lege

Hvis du har noen av symptomene på UVI, bør du søke hjelp fra en lege. Hvis du har gjentatt eller kronisk UVI kan legen din anbefale en mer aggressiv behandling for å prøve og hindre smitte i å spre seg til nyrene, som er en risiko for personer med kronisk UVI.

Årsaker

En UTI kan oppstå når bakterien er i urinveiene. Vanlige årsaker er manglende væskeinntak, er inkontinent, ikke tømme blæren helt når du tisser, prostatitt og ha et kateter.

Risikofaktorer

Risikofaktorer for å få en UTI inkluderer å være seksuelt aktive, har nyrestein, bruk av et kateter til blæren, å være diabetiker, som har sykdommer som reduserer immunforsvar og blir eldre.

Demens hos eldre

Demens hos eldre


Det kan være vanskelig å vite om en senior har begynnelsen symptomer på demens på grunn av hvor nært disse symptomene ligner sunn aldring. Demens, en form for Alzheimers sykdom, er en betingelse for fallende hukommelse og mentale evner i pensjonister. For eksempel vil senior har problemer med å gjøre vanlige daglige aktiviteter som kjører, balansere en sjekkhefte eller planlegger et måltid. Tegn på demens inkluderer kortsiktig hukommelsestap, manglende evne til å tenke problemer gjennom eller komplette komplekse oppgaver uten instrukser, og konsentrasjonsvansker under oppgaver. I tillegg, endringer i personlighet - bli aggressiv, paranoid eller deprimert - kan være tidlige tegn på demens.

Tidlige symptomer

Oppdager de tidlige symptomer på demens hos eldre er avgjørende for å få tidlig behandling. Den amerikanske Kongressen Office of Technology Assessment anslått at 1,8 millioner amerikanere har alvorlig demens. The National Institute of Mental Health viste at Alzheimers sykdom rammer om lag 4,5 millioner amerikanere, og antallet amerikanere med Alzheimers sykdom er mer enn fordoblet siden 1980. Alzheimers sykdom er den vanligste årsaken til demens hos mennesker 65 år og eldre. Andre studier har funnet at ytterligere 5 millioner amerikanere har mild til moderat demens. Ifølge Alzheimers Association, er ca 4 millioner seniorer plaget med Alzheimers sykdom. Noen studier har indikert at seniorer som fikk behandling for demens tidlig er i stand til å utsette sin progresjon.

Diagnostisering demens

Å diagnostisere demens, medisinske eksperter anbefaler seniorer planlegge en avtale med legen sin for en medisinsk historie evaluering. Da pasienten skal gjennomføre en medisinsk og nevro-psykologisk evaluering, hjerneskanning som CT ("CAT") skanner eller en MR, som er Magnetic Resonance Imaging. De skanner hjelpe leger avgjøre om pensjonister har demens.

Søker hjelp

Det første trinnet er å kjenne de tidlige symptomer på demens i eldre. Oppmuntre din kjære som lider av demens å søke medisinsk hjelp kan være utfordrende for selv om disse eldre innser at de glemmer ting, de kan være motstandsdyktig mot motta legehjelp. Likevel søker hjelp av en medisinsk faglig er avgjørende for å forlenge livet til en senior statsborger.

Specialized Care

Familier som har omsorg for eldre med demens hjemme eller i et boliganlegg må planlegge særordninger for å støtte sine kjære. Kronisk eller irreversibel demens krever denne typen spesiell omsorg. Medisinske eksperter sier at familiene til demente trenger for å lage forebyggende tiltak i deres miljø for vandrende, desorientering, søvnløshet eller inkontinens. I tillegg bør disse familiene satt opp sikkerhetsregler for seniorer deltar til elektriske apparater, ved hjelp av bilnøklene og låse dører. Disse familieomsorgspersoner kan også bli nødt til å vurdere juridisk konsultasjon for å arrangere økonomi for sine pensjonister når du arbeider med demens.

Øvelse for eldre

Ifølge Dementiaguide.com, har mange medisinske studier vist at regelmessig trening kan forbedre kognitiv funksjon og forsterke stemningen i mange eldre med demens. Disse studiene tyder på at regelmessig fysisk aktivitet som en daglig mild kardiovaskulær trening kan forsinke utbruddet av demenssymptomer. Et treningsprogram for seniorer bør kombinere ulike aktiviteter for å fremme balanse, styrke, utholdenhet og fleksibilitet. Dette er viktig fordi de tidligste fysiske symptomer på demens inkluderer tregere gange, dårlig balanse, en svakere hånd grep og dårlig koordinering. En medisinsk lege eller en kvalifisert fysioterapeut kan hjelpe familieomsorgs designe et passende treningsprogram for demente eldre.

Treningsfordeler

Regelmessig mosjon er bra for alle, også eldre med demens, fordi det inneholder mange følelsesmessige, mentale og fysiske utfordringer som vil redusere antall symptomer hos demente. Studier har vist at en daglig mosjon rutine vil forbedre kognisjon ferdigheter, forbedre humørmønstre gjennom utgivelsen av serotonin, redusere angst, fremme konsentrasjon og lindre kjedsomhet i mange eldre som lider av demens.

Om blæreproblemer hos eldre

Om blæreproblemer hos eldre


De fleste er sjenert om å diskutere blære problemer de opplever som de gamle. Eldre menn og kvinner kan ha blæreproblemer som er mer vanlig for deres kjønn eller blæreproblemer spesifikt knyttet til aldring. Blære problemer hos eldre er vanlig og fortjener en lege besøk for å finne årsaken og, hvis tilgjengelig, behandlingen.

Hyppig vannlating

Som mennesker alder, blæren ikke er i stand til å holde så mye urin som de gjorde da de var yngre. Dette kan føre til et behov for å urinere oftere enn tidligere. Hyppig vannlating er definert som et behov for å urinere mer enn åtte ganger i løpet våkne timer.

Presserende behov

En plutselig og presserende behov for å urinere kan forekomme hos eldre på grunn av svekkede muskler kontrollere blæren og urinveiene. De fleste kan holde opp til to kopper væske i blæren, men dette beløpet kan minske som vi blir eldre. Eldre mennesker er også mer sannsynlig å oppleve et presserende behov for å urinere etter å ha drukket alkohol eller kaffe.

Inkontinens

Inkontinens er et problem som spesielt rammer eldre kvinner som har født i det siste. Musklene rundt blæren blir strukket og svekket under svangerskapet og med aldring. Noen eldre kvinner og menn kan oppleve mild inkontinens når du hoster, nyser eller ler. Disse aktivitetene sette ekstra press på blæren.

Nokturi

Nokturi, behovet for å få opp og urinere mer enn to ganger i en natt, er en tilstand som hovedsakelig rammer eldre menn. En forstørret prostata kan redusere mengden av væske i blæren kan inneholde, og kan også sette ytterligere trykk på blæren, noe som skaper behovet for å urinere oftere.

Infeksjoner

Hvis en eldre person plutselig opplever inkontinens eller andre blære problemer, kan han ha en blære eller urinveisinfeksjon. Det finnes enkle tester tilgjengelig fra en lege for å finne ut hva slags infeksjon som forårsaker problemet og hvilken behandling som vil være mest effektive.

Hjelp til Kronisk urinveisinfeksjoner

Blære infeksjoner er typiske hos kvinner og menn, og de ofte gi symptomer som hyppig vannlating, smertefull vannlating, overskyet urin og bekken eller ryggsmerter. Det er mange måter å lindre ubehag forbundet med en blære infeksjon. Og hvis du lider av kroniske infeksjoner, finnes det metoder for å stoppe tilbakevendende infeksjoner.

Knock Out en infeksjon med antibiotika

Bakterien kommer inn i urinveiene utløser blære infeksjoner. Men du kan lett overvinne en infeksjon ved å ta antibiotika som cipro eller amoxicillin. Leger foreskrive antibiotika etter en urinanalyse eller blodprøve bekrefter en infeksjon. I gjennomsnitt, blære infeksjoner begynner å rydde innen 3-7 dager starter et kurs av antibiotika. Ta medisiner som anvist for best resultat. Stoppe for tidlig kan bremse utvinningen eller føre til en tilbakevendende infeksjon.

Avlaste bekken eller Back Pain Med OTC narkotika

Over-the-counter medisiner som er beregnet til å redusere betennelser og smerte er nyttige for lettelser tilbake og lavere abdominal eller bekken smerter forbundet med blære infeksjoner. Rådfør deg med en lege eller apotek før du tar en OTC smertestillende med reseptbelagte legemidler. Effektive smertestillende medikamenter inkluderer ibuprofen, paracetamol, naproxen natrium og aspirin.

Drikk væske for å kvitte seg med bakterier

Spyling urinveiene er et annet effektivt middel for kroniske urinveisinfeksjoner. Enkelte drikker som brus og alkohol kan irritere eller forverre en infeksjon. På den annen side kan drikkevarer slik som vann og tranebærjuice forbedre tilstanden.

Øk vanninntaket og konsumere åtte glass om dagen for å skylle giftstoffer og bakterier fra blæren og lette ubehag. Du kan også innlemme tranebærjuice å forsurer urinen og hindre vekst av bakterier. Tranebær kosttilskudd eller kapsler er også nyttige for behandling og forebygging av kroniske infeksjoner.

Bekjempe infeksjon med Vitamin C

Ifølge "Doctor Book of hjem rettsmidler," vitamin C kan bøte på en blære infeksjon. Vitamin C bidrar til å styrke immunforsvaret. I sin tur, til kroppen din i stand til å bekjempe infeksjoner og helbrede raskere. Øk inntaket av vitamin C eller ta vitamin C-tilskudd for å overvinne en infeksjon og forbedre immunforsvaret. Gode ​​kilder til vitamin C er appelsin juice, appelsiner, bær, brokkoli, spinat, vannmeloner og tomater.

Andre rettsmidler

Sammen med medisiner, kosttilskudd og økt væskeinntak, kan forandre personlige vaner hastigheten din utvinning og muligens stoppe fremtidige infeksjoner. Hos kvinner, blære infeksjoner ofte et resultat av bruken av personlige hygieneprodukter som duftende vaginal spray, Douches og bad gels. Unngå disse produktene samtidig som du kjemper en infeksjon. Hva mer kan kvinner reduserer risikoen for urinveisinfeksjoner ved å tørke forfra og bakover etter avføring og vannlating etter samleie.