Digidexo.com

bivirkninger ved botox i nakken

Bivirkninger av Botox i armhulene

Botulinum toxin, også kjent som Botox, er mest kjent for sin bruk i ansikts rynke behandling. Imidlertid er Botox også en effektiv behandling for overdreven svette i armhulene, kalt aksillær hyperhidrose, og mens det er medisiner og andre behandlinger er tilgjengelig, har de vanligvis forårsake tallrike bivirkninger, og er bare marginalt effektive ved behandling av problemet. Botox-injeksjoner er svært effektive, selv om de involverer noen potensielt alvorlige bivirkninger.

Vanlige bivirkninger

Flere bivirkninger av Botox i armhulene er milde. Disse bivirkningene er ikke tegn på en allergisk reaksjon eller en alvorlig helsetrussel. Smerte og blødning på injeksjonsstedet er vanlig. Svette kan forekomme andre steder på kroppen, siden Botox hindrer den fra å inntreffe i armhulene. Noen pasienter opplever sår hals, feber, hodepine, nakke- og ryggsmerter eller influensa symptomer etter Botox-injeksjoner. Angst og kløe er mulige post-injeksjon i tillegg. Ring administrere legen for å få instruksjoner om hvordan å håndtere tegn på sykdom.

Alvorlige bivirkninger

Botox-injeksjoner kan i sjeldne tilfeller forårsake livstruende bivirkninger. Disse inkluderer allergiske reaksjoner og hjerteproblemer. Tegn på en alvorlig reaksjon inkluderer problemer med å snakke, problemer med å svelge og puste problemer. Disse reaksjonene er medisinsk nødhjelp og garanterer øyeblikkelig legehjelp.

Advarsel

Enkelte mennesker er mer sannsynlig å oppleve alvorlige bivirkninger. Disse inkluderer personer med nevromuskulære lidelser, for eksempel ALS, myasthenia gravis og Lambert-Eaton syndrom. Pasienter som hadde alvorlige reaksjoner på Botox-injeksjoner i fortiden eller reaksjoner mot noen av ingrediensene i Botox-injeksjoner er ikke gode kandidater for Botox-injeksjoner.

Time Frame

Botox-injeksjoner bare gi lindring fra overflødig svette i ca seks måneder. Ytterligere injeksjoner er nødvendig for behandling av svette. Dette betyr at pasienter må forholde seg til bivirkninger fra Botox-injeksjoner minst hvert halvår. Med nye injeksjoner, kan pasienten ha lignende reaksjoner, eller de kan reagere på nye måter til Botox-injeksjoner.

Forebygging / løsning

Ved hjelp av en lege som har lang erfaring med Botox-injeksjoner i armhulen sterkt reduserer risikoen for alvorlige bivirkninger. For å minimere ubehag under injeksjoner, en spesiell lammende krem ​​påføres 30 minutter til en time før injeksjonen hjelper utrolig. Sikre en steril hudoverflate før injisering av Botox reduserer risikoen for infeksjon.

Bivirkninger av Botox

Bivirkninger av Botox


Som mange medisiner, har Botox en rekke bivirkninger som varierer fra en person til en annen. Bivirkninger av Botox er sjeldne, minimal, og vanligvis forbigående. De fleste rapporterer ingen bivirkninger i det hele tatt. Les videre for å lære mer om de vanligste bivirkningene av denne populære kosmetisk behandling.

Legemiddelinteraksjoner

Noen bivirkninger til Botox er forårsaket av interaksjon med andre medisiner. Pasienter bør alltid sørge for at deres lege er klar over eventuelle andre medisiner de tar.

Blåmerker og hodepine

Blåmerker rundt injeksjonsstedet er den hyppigst opplevde bivirkning av Botox. Hodepine er en annen vanlig bivirkning. Men begge er midlertidig, løse seg i løpet av noen dager.

Vanskeligheter med å puste eller svelge

Vanskelig med å puste eller svelge resultater fra den muskuløse lammelse som er forårsaket av Botox sprer seg til andre områder av kroppen. Mens sjeldne, kan dette være belastende, og pasienter som opplever disse bivirkningene bør søke behandling umiddelbart.

Tunge øyelokk

Tunge øyelokk er forårsaket av spredning av lammelse fra injeksjonsstedet. Den hengende er bare midlertidig, og vanligvis forsvinner etter en eller to uker. I det ekstreme, både øyelokk og øyenbryn henge ned.

Unngå bivirkninger av Botox

For å unngå lidelse bivirkninger fra Botox-injeksjoner, bør du sørge for at du velger en godt kvalifisert og meget erfaren kosmetisk kirurg. Ikke bruk Botox hvis du er gravid eller har en nevromuskulær sykdom, og unngå å gni området rundt for de tolv timer etter inngrepet injeksjonsstedet.

Hva er farene ved Botox?

Botox har blitt populært de siste årene som en måte å eliminere fine linjer. Det er også brukt til å behandle andre forhold, for eksempel muskelkramper, krysset øyne og underarm svette. Mens Botox er effektive for disse forholdene, det tilbyr noen alvorlig risiko. Når injisert i muskelvev, lammer det dem. Hvis det gjøres feil, alvorlige helseproblemer, og med død, kan føre til.

Botox Oversikt

Botox er et reseptbelagt legemiddel som brukes til behandling av hode, nakke og øyelokk spasmer, krysset øyne og alvorlig underarm svette. Botox Kosmetisk er et lignende medikamenter utformet for midlertidig å eliminere rynker. Botox er avledet fra botulinum toksin, det samme stoff som fører til botulisme, en type matforgiftning. Når det blir injisert, Botox blokkerer nervesignaler som forårsaker bestemte muskler til krampe. Botox Kosmetisk injiseres mellom øyenbrynene for å redusere muskelaktivitet mellom dem, og dermed redusere eller eliminere fine linjer.

Botox kan administreres av noen autorisert helsepersonell og dens virkninger kan vare opp til fire måneder.

Botox bivirkninger

Det amerikanske Food and Drug Administration (FDA) har mottatt rapporter om bivirkninger, inkludert luftveisproblemer. Noen av disse bivirkninger har også ført til døden. Ifølge FDA, disse bivirkningene oppstår når botulisme toksin sprer seg i kroppen utover injeksjonsstedet.

Mens de mest alvorlige bivirkninger, inkludert død, skjedde hos barn som fikk Botox for å behandle arm eller ben spastisitet relatert til cerebral parese, botulisme giftstoffer er ikke godkjent i USA for behandling av arm eller ben spasmer, bare for hode og hals problemer.

Botox Kosmetiske bivirkninger

Ifølge LawyersandSettlements.com juridiske nyhetsnettsted, en kvinne angivelig døde ved bruk av kosmetiske form av Botox. Men ifølge Botox produsenten Allergan Inc. ", en medisinsk vurdering av denne faktiske saken demonstrerer at pasienten gikk bort vinteren 2004 fra komplikasjoner forbundet med Staphylococcus lungebetennelse, ikke fra en Botox kosmetisk behandling pasienten fikk syv uker tidligere."

Botox Cosmetic nettside advarer om at denne formen for Botox kan føre til døden hvis det oppstår puste eller svelgvansker etter behandling. Andre alvorlige bivirkninger hos voksne inkluderer problemer med å holde opp hodet, manglende evne til å snakke og tunge øyelokk. Noen voksne har hatt behov for sykehusinnleggelse, ifølge US FDA.

Forholdsregler

Ikke ta Botox hvis du har noen kjente allergier mot botulisme toksin produkter som Myobloc eller Dysport. Botox Kosmetisk er ikke anbefalt for de under 18 år Regelmessig Botox er ikke anbefalt for behandling av overdreven svetting for de under 18 år; for livmorhalsmuskelspasmer for de under 16 eller for de med øye eller øyelokk muskelproblemer under 12 år.

De som opplever muskelsvakhet, tap av styrke av problemer med synet etter en Botox-injeksjon bør ikke kjøre bil, betjene maskiner eller delta i andre potensielt farlige aktiviteter.

Rådfør deg med en lege eller farmasøyt før du får Botox. List alle andre medisiner du tar, og la legen vite om du har noen kjent puste, svelge eller talevansker; siste ansikts operasjoner eller ansikts problemer; eller er gravid eller ammer.

Løpet av handlingen

På grunn av disse risikoene, FDA sier at helsepersonell som administrerer Botox:

Vær oppmerksom på at riktig dosering for ulike Botox produktene kan variere. Se etter tegn på at en pasient har problemer med å snakke, svelge eller puste etter en injeksjon. Gi pasienter og deres omsorgspersoner med informasjon om symptomer på bivirkninger. Forstå at disse bivirkninger kan forekomme så tidlig som en dag etter en injeksjon og opp til flere uker etter den. Fortell pasienter til å oppsøke lege umiddelbart hvis de har problemer med å snakke, puste eller svelge, eller hvis de føler muskelsvakhet.

Hvordan å rette bivirkninger av Botox

Botox-injeksjoner brukes til å behandle gjennomsnittet til overdreven bruk av fine linjer. Den aktive bestanddel i dette injeksjon er den svekkede (rensede og inaktive) bakterier, Clostridium botulinum. Denne bakterien i sin rene form kan føre til alvorlig sykdom, selv døden, da innført i kroppen. Når det er renset, blir det trygt å bruke for kosmetiske behandlinger. Dessverre, til tross for det å være inaktiv, tilstedeværelsen av bakterier i huden kan likevel forårsake en rekke bivirkninger. Ved å ansette alle de naturlige rettsmidler nedenfor kan du effektivt riktige Botox bivirkninger.

Bruksanvisning

Konsumere matvarer rike på magnesium. Botox-injeksjoner kan forårsake midlertidig høyt blodtrykk. Du kan senke blodtrykket ved å spise mat med høyt magnesiuminnhold som mørke bladgrønnsaker og bønner. Spise disse typer matvarer hver dag.

Utfør statisk yoga. En vanlig bivirkning av Botox-injeksjoner er muskelsvakhet. Restorative yoga Postures kan bidra til å styrke og slappe av musklene dine. Utføre disse yoga hver dag. Se link YouTube i Resources nedenfor for å se en yoga video.

Spis ingefær. Kvalme er en bivirkning av Botox. Tar ingefær vil redusere hevelse i mage foringer mens lindrende gass og irritasjon. Spise kandisert ingefær vil også ha en lignende effekt. Tygg på et stykke ingefær hver dag for å eliminere kvalme.

Drikk natron løsning. Fordøyelsesbesvær er en vanlig bivirkning av Botox-injeksjoner, og dette kan lett løses ved å drikke ett glass natron løsning. Bland og rør 6 ss. av natron til ett glass vann. Drikk løsningen når du føler dårlig fordøyelse.

Tips og advarsler

  • Oppsøke lege umiddelbart hvis, etter behandlingen, opplever du pustevansker, brystsmerter og dobbeltsyn.

Den systemiske bivirkninger av Botox

Den systemiske bivirkninger av Botox


Botox er den medisinske prosedyren brukes til å redusere de visuelle effektene av aldring ved plumping huden og redusere rynker. Imidlertid er botox en farlig toksin som produseres av bakterien Clostridium botulinum. Giften fører til livstruende sykdom som kalles botulisme. Botox brukes i små doser for å unngå utbruddet av botulisme, men dårlige forhold eller feil bruk av stoffet kan føre til systemiske botulisme bivirkninger, som er dødelig.

Hvordan Botox Works

Den botulisme toksin brukes i botox er en nervegift som lammer nervene i det berørte området. Den lamme nervene slappe hudens rynker i pannen, munnen og øynene områder. De injiserte toksinet blokkerer muligheten for nervene til funksjon, noe som gjør dem slappe av og skaper en flat, glatt utseende i huden. De injeksjoner er effektive for ca tre eller fire måneder. Botox brukes også for muskelkramper, hodepine og arr.

Symptomer

Hvis injisert feil, går toksin i blodstrømmen og forårsaker systemiske symptomer. Toksinet blokkerer signalstoffet acetylkolin, som er ansvarlig for muskelaktivitet. Acetylkolin også styrer sekresjon kjertler, slik at de første symptomene på botox forgiftning er tørre øyne og munn. På grunn av blokkering av muskelkontroll, pasienter med botox forgiftning også oppleve svakhet i ansikt, munn og lemmer. Svakhet i membranen muskelen skjer også gjør det vanskelig å puste.

Forebygging

Forebygging av botox forgiftning betyr å ødelegge cellene som utgjør toksin er sporer. Sporene blir ødelagt ved direkte varme ved 120 ° C (220 ° F) i 30 minutter. Det kan også bli ødelagt ved å koke det i 10 minutter. Folk som mistenker gastrointestinal infeksjon kan spise sure matvarer som frukt.

Behandling

Den beste behandlingen for botox forgiftning er med et antiserum. Ulempen med denne behandlingen er at den må injiseres før det kommer inn i nervecellen. Dersom antiserum brukes ikke raskt, da en hvilken som helst toksin som kommer inn i nervecellen vil medføre svakhet i musklene. Toksinet er slutt ødelagt av kroppen, men legevakt er nødvendig spesielt for å hindre pusteproblemer.

Botox Safety

Før du får botox injeksjoner, er det viktig for din helse for å sikre at prosedyren er gjort av en lisensiert lege. For økt sikkerhet, sjekk at legen er spesialisert på ansikts plastisk kirurgi. Før å ha plastisk kirurgi, alltid vet helserisikoen og bekymringer. Legen din bør liste prosessen for prosedyren og gi deg farene. Kontoret der du må prosedyren bør også være utstyrt med akuttmedisin i tilfelle uforutsette komplikasjoner.

Bivirkninger ved bruk av Skummende Ear Cleaners

Bivirkninger ved bruk av Skummende Ear Cleaners


For mye ørevoks reduserer evnen til å høre. Skummende øre rensemidler kan rense ørevoks ut mer effektivt enn en bomullspinne. Disse rensemidler inneholder en blanding av urea og hydrogenperoksyd kalt karbamidperoksid. Denne blandingen begynner å skumme grunn så snart den kommer i kontakt med huden. Som det skummer det løsner og fjerner rusk og ørevoks. Bivirkninger er uvanlig med skummende øre rensemidler, men de forekommer på anledningen.

Svimmelhet

Svimmelhet er den vanligste bivirkningen av skummende øret rengjøringsmidler. Den følelsen er ikke forårsaket av medisiner, men hvordan den er plassert i øret. Anvende dråpene ved å vippe hodet til den ene siden og så hente det opp igjen kan skape svimmelhet hos noen individer. Dette forsterkes hvis dråpene er kalde. Redusere sannsynligheten for svimmelhet ved å varme medisinering før bruk.

Ear smerte eller irritasjon

Øresmerter eller irritasjon kan være en bivirkning av øret rengjøringsmidler, spesielt hvis trommehinnen er tidligere revet eller irritert. Ikke bruk en skummende øret renere hvis det er noen tårer i trommehinnen, eller hvis du har opplevd irritasjon i øregangen. Rapportere eventuelle smerter eller langvarig irritasjon med legen din.

Allergisk reaksjon

Allergiske reaksjoner på karbamidperoksid er sjeldne, men kan skje. Allergisymptomer inkluderer elveblest, svakhet, pustevansker, hevelser, blekhet og risting. Sjekk at du ikke er allergisk på noen måte til noen av ingrediensene i støvsugeren.

Drenering eller blødning

Sannsynligheten for drenering eller blødning fra øret øker hvis du bruker en skummende øret cleanser under en øreinfeksjon. Må ikke brukes hvis du nylig har hatt en infeksjon eller noen form for skade på øregangen eller trommehinnen. Hvis drenering eller blødning skjer, selv om det har vært noen tidligere infeksjon, bør du oppsøke helsepersonell umiddelbart.

Prikkende følelse

En prikking eller sprudlende følelse kan skje så snart som øret renere kommer i kontakt med i ørekanalen. Men dette er ikke skadelig og følelsen avtar ganske raskt.

Nedsatt hørsel

Mens nedsatt hørsel er en vanlig bivirkning av innsetting av en hvilken som helst type væske i øret, bør den avta i løpet av noen få minutter. Hvis høre utfall vedvarer, men ta kontakt med lege.

Infeksjon

Skummende øre rensemidler bør bare brukes hvis trommehinnen er intakt. Hvis det ikke er det, kan væsken passere gjennom rive og inn i mellomøret. Dette kan føre til at ikke bare skade, men også infeksjon.

Bivirkninger ved bruk av Lipitor

Lipitor er en reseptbelagte medisiner som brukes for å senke kolesterolet. Det fungerer ved å blokkere produksjonen av lav-tetthets lipoprotein (LDL), og "dårlige" kolesterol. Det brukes også for å redusere risikoen for hjerteproblemer og slag hos personer med type 2 diabetes.

Vanlige bivirkninger

De hyppigst rapporterte reaksjoner på Lipitor er hodepine, magesmerter, gass, diaré eller forstoppelse, rennende nese og andre forkjølelseslignende symptomer, muskelsmerter og hudutslett.

Nyresvikt

I sjeldne tilfeller kan Lipitor forårsake et sammenbrudd i skjelettmuskelvevet, noe som kan føre til nyresvikt. Symptomer inkluderer muskelsvakhet og ømhet, influensalignende symptomer, feber og mørk farge på urinen.

Andre alvorlige reaksjoner

Andre mulige sjeldne reaksjoner inkluderer ødelagte sener, lysfølsomhet, pankreatitt, hevelse, hudsykdommer og leversvikt. Å drikke alkohol mens du tar Lipitor kan øke risikoen for leversvikt.

Graviditet

Lipitor er en klasse X narkotika, noe som betyr at det kan føre til alvorlige fødselsskader og bør ikke tas av gravide kvinner, de som planlegger å bli gravid, eller mens du ammer.

Interaksjoner

Visse medisiner bør unngås eller brukes med forsiktighet mens du tar Lipitor. Erythromycins, kan antifungals og niacin øke risikoen for muskelsykdommer. Grapefrukt bør også unngås fordi det kan føre til en farlig reaksjon.

Bivirkninger ved bruk av Lupride Depot

Lupride depot er en injeksjon medisiner som brukes til å behandle problemer forårsaket av overdreven kjønnshormoner, inkludert prostata kreft, anemi på grunn av livmor blødning, endometriose og tidlig pubertet, ifølge Mayo Clinic. Til tross for dets effektivitet, har Lupride depot potensialet for bivirkninger hos noen pasienter.

Betydning

Ifølge US Food and Drug Administration, de vanligste bivirkningene av Lupride Depot påvirker minst fem prosent av brukerne, og så mange som 55 prosent.

Effekter

Vanlige bivirkninger av Lupride Depot inkluderer redusert blodtilførsel til hjertet, høyt blodtrykk, hevelser, tap av appetitt, forstoppelse, kvalme, oppkast, redusert testikkelstørrelse, bryst hevelse i menn, ømme bryster hos kvinner, hetetokter, anemi, muskel eller skjelettsmerter, svimmelhet, hodepine, søvnløshet, sinus blodansamlinger, hyppig vannlating, blodig urin og svakhet.

Betraktninger

Menn som tar Lupride Depot tidvis rapportere impotens, testikkelsmerte, hevelse eller smerter i penis og utseendet av penile blemmer relatert til bruk av stoffet. Noen kvinner opplever uregelmessig menstruasjon, fullstendig fravær av menstruasjon og økt menstruasjonskramper.

Risiko

Lupride depot kan bidra til utbruddet av osteoporose. Det er også mulig å utvikle en livstruende tilstand som kalles hypofysen apopleksi mens du tar Lupride, forårsaker en fare for permanent blindhet, ifølge Medical Center ved UCLA.

Advarsel

Lupride depot har giftige påvirker på fosterutvikling, noe som gjør det utrygt for bruk hos gravide kvinner. Pasienter med en historie med menstruasjonsblødning, osteoporose, bør lesjoner på ryggraden eller problemer med vannlating ikke ta Lupride.

Bivirkninger ved bruk av Metformin

Metformin er allment kjent som Glucophage eller Glucophage XR. Det er vanligvis brukes i behandling av type 2 diabetes, men det er også brukt for å behandle polycystisk ovariesyndrom.

Funksjon

Ved behandling av type 2 diabetes, er metformin foreskrevet for å støtte endringer i livsstil for å kontrollere glukosenivåer. I polycystisk ovariesyndrom, hjelper det å behandle tilstanden med forhøyede blod insulin nivåer.

Time Frame

Pasienter med type 2 diabetes bør oppleve positive effekter innen 4 uker. Hvis pasienten ikke reagerer på metformin, kan en lege legge til en annen medisinering.

Identifikasjon

De vanligste bivirkningene er knyttet til mage og tarm: kvalme, oppkast og diaré. Økt diaré oppstår vanligvis når store mengder karbohydrater er fortært i et enkelt måltid.

Betraktninger

En pasient som tar metformin bør diskutere bruk av andre medisiner fordi det er en mulighet for legemiddelinteraksjoner. I tillegg bør en pasient som tar metformin vurdere å begrense eller eliminere, drukket alkoholholdige drikker fordi det øker risikoen for mer alvorlige bivirkninger.

Advarsel

Laktacidose er en sjelden, men alvorlig bivirkning av metformin. Pasienter bør rapportere økt tretthet, alvorlige magesmerter og pusteproblemer, fordi de kan være tegn på denne bivirkningen.

Bivirkninger ved bruk av en CPAP Machine

Kontinuerlig Positive Airway Pressure (CPAP) maskiner er den mest effektive ikke-kirurgisk behandling for obstruktiv søvnapné hos voksne, ifølge American Academy of Øre. Men ved å bruke en CPAP maskin kan forårsake av antall bivirkninger, spesielt i løpet av de første ukene eller månedene av behandlingen. Disse bivirkningene føre til at noen mennesker til å slutte å bruke sin CPAP-maskin. De fleste CPAP bivirkningene forsvinner ved fortsatt behandling eller med justeringer i formen eller størrelsen på CPAP maske.

Munntørrhet

Puste gjennom munnen under søvn, kombinert med den konstante strømmen av tørr, trykkluft inn i luftveiene, kan forårsake tørr munn. Ved hjelp av en hakestropp vil bidra til å holde munnen lukket, og tillegg av en CPAP luftfukter til din maskin vil fukte inngående luft.

Hudirritasjon

Utslett og sår utvikler seg vanligvis som resultat av dårlig utstyrt eller urene CPAP masker. Regelmessige cleanings og en annen stil på maske skal lindre denne bivirkningen.

Tett nese og neseblødning

Nesetetthet er den vanligste bivirkning CPAP, men ved anvendelse av et oppvarmet luftfukteren skal hjelpe. Saltvann eller steroid nesespray er også gunstig. Rapportere alvorlige neseblod med legen din.

Søvnvansker

Problemer med å sove under CPAP bruk vanligvis resulterer fra rygg sove, maske ubehag eller støy fra CPAP-maskin. Endre sove posisjoner, med en annen maske eller iført ørepropper i senga kan hjelpe.

Abdominal oppblåsthet

Abdominal oppblåsthet, kan raping og ubehag i brystet resultere i å svelge luft under CPAP bruk. Gradvis økende lufttrykket over en viss periode av tid skal hjelpe disse bivirkningene.

Bivirkninger ved bruk av Dove Antiperspirant

Bivirkninger ved bruk av Dove Antiperspirant


Selv om svette er en normal kroppslig funksjon som er nødvendig for temperaturregulering av kroppen, de fleste dona € ™ t setter pris på lukt forbundet med det. Som et resultat av mange mennesker slitasje deodoranter eller antiperspiranter å skjule lukten. Dove antiperspirant, for eksempel, er et populært produkt som mange kvinner bruker for å hindre underarm lukt. Noen bivirkninger som er rapportert ved bruk av slike antiperspirant produkter inkluderer økt risiko for kreft, økt risiko for Alzheimerâ € ™ s sykdom, allergiske reaksjoner og misfarging av huden.

Kreft

Antiperspiranter inneholder parabener, som er soppdrepende ingredienser som brukes som konserveringsmiddel i mange skjønnhetsprodukter samt noen ferdigmat. Parabener kan hope seg opp i kroppen, og etterligner hormonet østrogen. Overskudd av østrogen i kroppen har vist seg å øke risikoen for brystkreft. Det bør imidlertid bemerkes at den økede risiko for brystcancer som et resultat av antiperspirant bruk har det aldri blitt vitenskapelig bevist.

Alzheimerâ € ™ s sykdom

Antiperspiranter inneholder aluminium zirkonium, en ingrediens som arbeider for å tette porene under ermene og hindre svetting. Aluminium Zirkonium funnet i antiperspiranter kan forbli i kroppen i over to uker etter lokal applikasjon. Aluminium i kroppen kan føre til nevrologiske skader som Alzheimerâ € ™ s sykdom, Parkinsonâ € ™ s sykdom og kan føre til problemer med hukommelsen. Denne ingrediensen er ikke funnet i deodoranter, noe som gjør det unikt for antiperspirant produkter.

Allergiske Reaksjoner

Fordi underarm huden er tynnere enn på andre steder av kroppen, er det mer skjør og utsatt for irritasjon. Friksjonen av underarm området forårsaket av kroppsbevegelse kan ytterligere irritere denne delikate hud, og razor burn legger til irritasjon også. Personer som kan være spesielt følsomme for aluminium zirkonium inkluderer de som lider av diabetes eller de som har problemer med å kontrollere gjær overvekst i kroppen. Dove antiperspirant inneholder også dufter, som kan ytterligere irritere huden av noen mennesker, spesielt hvis de allerede har en kjent duft allergi. Symptomer på allergiske reaksjoner på ingredienser av antiperspiranter inkluderer kløe, sensitive eller brennende hud.

Misfarging av huden

Hvis en person erfaringer irritasjon eller følsomhet for antiperspiranter og fortsetter å bruke disse produktene, kan underarm huden blir betent og mørkere i pigmentering. Vanligvis, nivået av huden misfarget avhenger av mørke individualâ € ™ s baseline hudfarge. Avsluttet bruk av det produktet som forårsaker irritasjon bør føre til en mer normal hud pigmentering over tid. Bruk av bleking produkter er ikke anbefalt for underarm området, siden underarm hud så er delikat at det sannsynligvis ville bli ytterligere irritert etter bruk av disse produktene.

Bivirkninger ved bruk av Rogaine

Rogaine er en vanlig Etterveksten behandling produsert for både menn og kvinner. Ifølge produsenten, McNeil-PPC, Inc., kan Rogaine regrow hår i opptil 85 prosent av mennene og 60 prosent av kvinner som bruker den. Rogaine kan føre til flere vanlige bivirkninger hos både menn og kvinner. I tillegg er det flere sjeldne, men alvorlige, bivirkninger som garanterer en tur til en lege.

Tørr hodebunn

Noen brukere kan oppleve en tørr hodebunn som kan klø eller flake mens du bruker Rogaine, ifølge produsenten. Denne bivirkning bør avta når behandlingen er fullført.

Hodebunnen Irritasjon

I noen tilfeller har produsenten bemerket hodebunnen irritasjon hos personer som bruker Rogaine. Hodebunnen irritasjon er mer vanlig hos menn som bruker Rogaine løsning i motsetning til Rogaine skum.

Hair uønskede ansikts

I sjeldne tilfeller kan noen menn og kvinner som bruker Rogaine oppleve økt vekst i ansiktshår, ifølge produsenten. Den uønsket ansiktshår forsvinner vanligvis en gang stopper behandlingen.

Vektøkning eller hovne føtter og hender

I svært sjeldne tilfeller kan Rogaine forårsake en plutselig vektøkning eller hevelse i hender og føtter. Produsenten anbefaler å stoppe Rogaine behandling umiddelbart og se en lege hvis dette skjer.

Brystsmerter

Brystsmerter er også en svært sjelden bivirkning av Rogaine, og som bivirkning nevnt ovenfor, anbefaler produsenten at behandlingen er avsluttet og se en lege hvis det skjer.

Farlige bivirkninger ved bruk av Minoxidil

Farlige bivirkninger ved bruk av Minoxidil


Minoxidil, markedsført under merkenavnet Rogaine, er et stoff som brukes til å regrow hår. Den brukes av menn og kvinner som lider av arvelig håravfall. Minoxidil er testet i kliniske studier og godkjent av FDA.

Minoxidil, i form av menn Rogaine 5 prosent Skum, har vært tilgjengelig over-the-counter i USA siden 2006.

Om monoxidil

Minoxidil er påført på hodebunnen i form av væske eller skum. Hårvekst oppstår vanligvis etter flere måneders bruk, og fortsetter så lenge det er brukt. Selv om bivirkninger av monoxidil bruk er sjeldne, er det et antall mulige bivirkninger.

Vanlige bivirkninger

De mest vanlige bivirkningene av monoxodil er kløe og rødme i hodebunnen. Disse symptomene vanligvis avtar over tid. Noen kvinner rapporterer veksten av uønsket ansiktshår, som vanligvis forsvinner etter en person slutter å bruke monoxidil.

Mindre vanlige bivirkninger

Den mindre vanlige og potensielt farlige bivirkninger av monoxidil inkluderer acne på applikasjonsstedet, svie i hodebunnen, hevelse i ansiktet, rødlig hud, og økt hårtap. Personer som opplever noen av disse bivirkningene bør kontakte sin lege.

Sjeldne bivirkninger

Det en rekke sjeldne og potensielt farlige bivirkninger forbundet med monoxidil, inkludert tåkesyn eller andre endringer i syn, svimmelhet, besvimelse, svimmelhet, rask eller uregelmessig hjerterytme, brystsmerter, hodepine, rask vektøkning, hovne hender, føtter eller lavere ben, og nummenhet i hender, føtter eller ansikt. Menn og kvinner som bruker monoxidil bør umiddelbart søke legehjelp når de opplever noen av disse bivirkningene.

Betraktninger

Dette er ikke en uttømmende liste over mulige bivirkninger av monoxidil. Personer som bruker monoxidil bør rådføre seg med lege regelmessig og søke legehjelp når de opplever bivirkninger.

Bivirkninger ved bruk av Premarin

Premarin er en reseptbelagte medisiner som inneholder østrogen som brukes til å lindre noen av de vanligste symptomene på overgangsalder, inkludert hetetokter og vaginal tørrhet. Den kan også brukes til å forebygge osteoporose eller, i noen tilfeller, å behandle lave østrogennivåer i bryst og prostata kreftpasienter. Avhengig av tilstanden til det å behandle, kan det tas oralt eller intravenøst. I noen tilfeller kan en applikator også brukes til å sette inn den medisinen inn i vagina. Premarin, som alle østrogen medikamenter, har vært knyttet til en økt sannsynlighet for å utvikle livmorkreft, men å ta et progestin sammen med det reduserer sjansen. Tar østrogen kan også øke sjansene for kreft i eggstokkene, demens, hjerneslag og alvorlige blodpropper i bena.

Bryst bivirkninger

Noen kvinner som tar Premarin kanskje merke mild brystsmerter eller ømhet mens du bruker medisiner. Dette er ingen grunn til bekymring. Imidlertid kan bryst klumper eller alvorlige brystsmerter indikere et problem, og bør rapporteres til lege umiddelbart.

Vaginal bivirkninger

Mild spotting eller gjennombrudds vaginal blødning er en vanlig bivirkning av Premarin og trenger ikke å bli rapportert til en lege. Imidlertid kan andre vaginale symptomer, inkludert uvanlig vaginal lukt, utflod eller kløe og unormal vaginal blødning, indikerer en potensiell komplikasjon som trenger behandling. Rapportere disse alvorlige, men sjeldne effekter til en lege.

Gastrointestinale symptomer

Gass og mild kvalme og oppkast er kjente bivirkninger av Premarin, men indikerer ikke et potensielt problem. Flere alvorlige gastrointestinale bivirkninger er alvorlig kvalme og oppkast og alvorlige magesmerter eller smerter eller ømhet i øvre del av magen, og bør rapporteres til lege umiddelbart.

Andre ikke-alvorlige bivirkninger

Andre kjente bivirkninger av Premarin at enkelte brukere kan oppleve hodepine, håravfall og milde magekramper eller oppblåsthet. Ingen av disse er et tegn på en komplikasjon, men de bør rapporteres til lege dersom de blir belastende.

Andre alvorlige bivirkninger

Andre alvorlige bivirkninger av Premarin som kan tyde på et problem omfatter hevelse, smerter eller ømhet i leggene, brystsmerter, tale eller visjon endringer, besvimelse, humørsvingninger, svimmelhet, hodepine, plutselig kortpustethet, gulsott, hevelser i hender og føtter og nummenhet eller svakhet i armer eller ben. Hvis noen av disse bivirkningene er erfarne mens du tar Premarin slutte å ta det og kontakte lege.

Bivirkninger ved bruk av Animal Pak

Kroppsbyggere har brukt Animal Pak i over 25 år for å forberede kroppen sin for de strenge kravene til vektløfting konkurranse, men det er ulemper og bivirkninger fra dette tillegget.

Dehydrering

Animal Pak er et multivitamin, men hvis du tar det uten å spise eller drikke mye vann, vil du bli dehydrert. Hvis urinen er mørk gul, må du drikke mer vann.

Oversweating

Den andre enden av spekteret er oversweating, som Animal Pak kan føre til, selv når du ikke trener.

Mageproblemer

Hvis du har mageproblemer, kan du være litt allergisk mot fisk eller skalldyr som brukes i multivitamin kombinasjon.

Fatigue

Noen idrettsutøvere har rapportert føler trøtthet etter å ikke bruke produktet hvis de har brukt det for en lengre periode.

Tap av følsomhet

Noen Animal Pak brukere har klaget over at de opplever et tap av følsomhet i ekstremitetene (hender og føtter), og noen ganger i sine armer og ben.

Tap av Focus

Brukere klager over at de føler et tap av fokus i tillegg til svimmelhet.

Kan det være bivirkninger ved bruk av Fentanyl?

Bivirkningene til reseptbelagte stoffet Fentany er mange. Det er klassifisert som et Schedule II Opioider substans og er indisert for bruk av moderat til alvorlig kronisk smerte. Det er anbefalt for bruk med pasienter som allerede har en opioid toleranse. Det må reguleres nøye og pasientene må overvåkes for bivirkninger.

Åndedretts

Fentanyl kan forårsake flere forskjellige respiratoriske bivirkninger. Det kan føre til nedsatt eller avbrutt pusting eller kortpustethet. Pasienten bør overvåkes nøye for disse problemene når den først tar stoffet.

Central Nervous System

Fentanyl kan forårsake sentralnervesystemet. Symptomer kan inkludere forvirring, tretthet, svimmelhet, hallusinasjoner, nervøsitet og søvnløshet.

Cardiovascular

Fentanyl kan forårsake bivirkninger relatert til hjerte- og karsystemet. Dette kan inkludere hypotensjon (lavt blodtrykk) og bradykardi (lav hjertefrekvens).

Gastrointestinal

Fentanyl kan føre til flere gastrointestinale bivirkninger. Magesmerter, forstoppelse, kvalme, oppkast, diaré og tap av matlyst kan oppleves mens du tar stoffet.

Tilleggseffekter Side

Fentanyl kan også føre til ytterligere bivirkninger, som depresjon, nedsatt libido, munntørrhet, kløe, svetting, urinretensjon, svakhet, overdrevet høyt humør og tretthet.

Betraktninger

Bivirkningene av fentanyl kan ikke være kjent for den enkelte pasient inntil medikamentet er administrert. Pasienter bør overvåkes nøye når du tar denne medisinen. Dersom plasteret form av stoffet blir brukt, bør det ikke være utsatt for varme på grunn av faren for frigjøring av medikamentet inn i systemet på en raskere hastighet enn foreskrevet. Dette kan føre til en høy risiko for svekket pust. Det kan være vanedannende, og dette bør diskuteres med legen som foreskriver medisinen.

Hva er farene ved Botox for overdreven svette?

Hva er farene ved Botox for overdreven svette?


Botox-injeksjoner er vanligvis brukes til å behandle hyperhidrosis. Dessverre er det flere komplikasjoner forbundet med bruk av Botox for sterk svetting tilstand.

Bakgrunn

Hyperhidrose er en medisinsk tilstand som kjennetegnes av overdreven og uforutsigbar svetting. Personer med hyperhidrosis ofte har overaktiv svettekjertler, noe som fører til fysisk og følelsesmessig ubehag.

Smerte

Intens smerte er vanligvis følte på stedet av Botox-injeksjon. Fellesområdene på injeksjon inkluderer armhulene, palmer og ansikt; disse stedene er ekstremt følsomme for smerte og ofte hovne opp etter injeksjoner.

Muskelsvakhet

Muskelsvakhet ofte forekommer på injeksjonsstedet, noe som kan vise seg å være en alvorlig komplikasjon. Av og til kan de Botox toksiner spre seg til andre områder av kroppen, forårsaker muskelsvakhet der også.

Luftveisproblemer

Hvis Botox giftstoffer spres til områder relatert til å puste eller svelge, musklene her vil svekke. Denne komplikasjonen resulterer i alvorlige luftveisproblemer, og kan også føre til døden hvis den ikke behandles umiddelbart.

Allergiske Reaksjoner

Av og til kan allergiske reaksjoner på Botox behandlinger forekomme. Allergi komplikasjoner ofte inkluderer kløe, feber, smerter, blødninger og influensalignende symptomer. Øyeblikkelig legehjelp må innhentes.

Hva er bivirkningene av Botox-injeksjoner for Dystoni?

Ifølge Wemove.com, injeksjoner av botulinum toxin type A, eller Botox Type A, har blitt brukt til Dystoni siden slutten av 1980-tallet. Botox sprøytes inn i flere områder på dystoniske muskel. Det injiseres nær nerveterminaler eller nervecelle som faktisk får muskelen til å trekke seg sammen. På innsiden, fungerer Botox for å blokkere signalstoffet acetylkolin, som utløser muskelbevegelser og spasmer. Botox har også blitt godkjent av Food and Drug Administration til å behandle cervikal dystoni, som oppstår i nakken, hodet og ansiktet, noe som resulterer i uvanlige positurer og muskelspasmer.

CD gunstige effekter

Botox kan behandle cervikal dystoni, noen ganger forkortet til CD. CD er en kronisk tilstand med symptomer som muskelspasmer og tetthet med eller uten smerter, nakke og skuldersmerter, smerter og smerter rundt halsen, hodet trekke, skiftende eller snu til den ene siden, risting eller skjelving, problemer med å svelge og symptomer som dårligere etter stress eller aktivitet. Med Botox, kan symptomer på cervikal dystoni klare opp i et par dager med lettelse som kan vare opp til tre måneder. Du kan få Botox-injeksjoner, så lenge de hjelper din tilstand, og så lenge du ikke opplever alvorlige bivirkninger av Botox.

Livstruende effekter

Problemer med å svelge, snakke eller puste er store problemer etter å ha mottatt en Botox-injeksjon. Disse problemer kan oppstå timer til uker etter injeksjonen. De musklene som brukes til å puste og svelge kan bli svekket ved injeksjon. Døden kan skje hvis puste eller svelge komplikasjoner oppstår og er langvarig. Personer med visse pusteproblemer kan også være i fare på grunn av disse bivirkningene av Botox. Hvis svelgeproblemer blir alvorlig, kan en sonde være nødvendig for å gi pasienten med næringsstoffer og hindre sult.

Toksin Effekter

Botox inneholder toksinet botulinum, som kan spre seg gjennom legemet og påvirke ekstremiteter eller deler av kroppen bort fra injeksjonsstedet. Dette kan føre til en alvorlig tilstand som kalles botulisme. Symptomene på botulisme er tap av styrke og muskelsvakhet i hele kroppen, dobbeltsyn, tåkesyn, hengende øyelokk, heshet, endring eller tap av stemmen, problemer med å snakke tydelig, tap av blærekontroll, problemer med å puste og problemer med å svelge.

Andre effekter

Andre effekter av Botox-injeksjon er munntørrhet, ubehag på injeksjonsstedet, tretthet, hodepine, nakkesmerter, øyeproblemer som dobbeltsyn, tåkesyn, nedsatt syn, hengende øyelokk, hovne øyelokk og tørre øyne. Allergiske reaksjoner kan forekomme, så vel som for eksempel kløe, utslett, renner, tungpustethet, astmasymptomer, svimmelhet, følelse av å besvime eller besvimelse. Varsle legen din med en gang hvis du har noen av disse symptomene, og de vedvarer over en periode. Allergiske reaksjoner kan oppstå og spre seg raskt. Det er best å få tidlig hjelp før allergier blitt utbredt.

Konklusjon

Botox kan være bokstavelig talt en livsforandrende stoff for mange mennesker som lider av dystoni. Pasienter med dystoni kan diskutere sine valg med sine leger. Det er også medikamenter som kan kombineres med Botox å skape ytterligere lettelse av sykdommen. Noen ganger behandling ikke er effektiv under den første runden av injeksjoner og folk som lider av dystoni bør tillate Botox den tiden den trenger for å fungere. Second-time injeksjoner kan fungere til tross for den første rettssaken gjorde ikke.

Botox for migrene Hodepine Relief

Ifølge en studie utført av American Headache Society, kan Botox-injeksjoner brukes som forebyggende behandling mot kroniske migrene. Studien viser også at Botox kan være mindre risikabelt å bruke for behandling, i stedet for reseptbelagte medisiner som har bivirkninger. Åtti prosent av individer innenfor studie injisert med Botulinum toxin type A, også kjent som Botox, hevdet at de hadde mindre hyppige og intense migrene.

Behandling

For de som har hyppige, intense migrene, kan Botox gi lindring uten bivirkninger andre medisiner. Botox er en væske, injiseres i områder som pannen, mellom øynene, og til siden og bak i nakken.

Legene foreslår at Botox er effektiv mot migrene fordi den blokkerer smertesignaler til hjernen. Lindring av hodepine vises cirka tre uker etter de første injeksjonene, og bør gjøres hver tredje måned for å opprettholde smertekontroll.

Fordeler

Bortsett fra sjeldne bivirkninger, er Botox anses å være et trygt alternativ til migrene hodepine medisinering. Sjeldne bivirkninger omfatter nakke muskelsvakhet, eller øyelokk og øyenbryn hengende. De som ikke ønsker å ta en reseptbelagte medisiner har et alternativ med Botox, og trenger ikke å forholde seg til vanlige bivirkninger fra andre medisiner som vektøkning, urolig mage, eller døsighet.

Botox er godkjent av Food and Drug Administration for øyesykdommer, rynker og nakke spasmer; men det er fortsatt i tidlig fase for å bli godkjent for bruk med kronisk, alvorlig hodepine og migrene.

Kostnad

Siden Botox ikke er dekket av forsikring, kan det bli ganske kostbar å få regelmessige behandlinger. Hver Botox session koster ca $ 350 per injeksjonsstedet, som vanligvis er mellom øynene, pannen og ryggen eller siden av halsen for migrene lettelse.

Foreskrevet muntlige medisiner for migrene som Imitrex er et rimeligere alternativ, men kan ikke redusere symptomer nok for de som har intens hodepine.

Botox for Back Pain

Ifølge Pain Clinic Organization, er Botox en trygg behandlingsmetode for alvorlige muskelkramper og ryggsmerter forårsaket av dem. Sikkerhet og effekt av Botox har blitt grundig evaluert i mer enn 200 forskjellige studier for moderat til alvorlig muskelrelaterte ryggsmerter. Ifølge Spine Universe, i 1989, var Botox FDA-godkjent som behandlingsmetode for de alvorlige muskelsammentrekninger som oppstår på grunn av en medisinsk tilstand som kalles cervical dystoni. Botox har ikke vært FDA-godkjent for generell eller mild muskelsmerter, men noen leger vil bruke Botox for ryggsmerter for pasienter som opplever smerte av moderat til alvorlig muskelspasmer.

Bruksområder

Ved bruk av Botox for ryggsmerter, er det injiseres direkte inn i pasientens muskel å lindre muskelkramper. Ifølge Spine Universe, er Botox i stand til å lindre muskelkramper, fordi det beroliger musklene. Botox er mest gunstig i lindre kronisk, invalidiserende muskelspasmer relaterte ryggsmerter som er forårsaket av spenning. Ifølge Pain Clinic Organization, vil de fleste pasienter må ha Botox-injeksjoner fire ganger i året for å opprettholde sine resultater.

Etter ca 3 måneder, effektene ofte slites av, og musklene kan bli overaktiv igjen, noe som resulterer i smertefulle muskelspasmer. The Pain Clinic Organization sier at pasienter kan fortsette å ha Botox-injeksjoner for så lenge de trenger dem, forutsatt at de fortsetter å ha en positiv respons.

Funksjon

Ifølge Spine Universe, kan Botox hjelpe lindre muskelkramper og ryggsmerter forbundet med muskelspasmer ved å blokkere signalstoffer som videresende meldingene som forteller en muskel eller muskelgruppe til kontrakt. Når disse nevrotransmittere er ikke i stand til å videresende disse meldingene, vil musklene ikke kontrakt. Dette fører til muskelspasmer ikke forekommer - og ingen muskelspasmer betyr ingen ryggsmerter.

Vanlige bivirkninger

Ved bruk av Botox for ryggsmerter, kan bivirkninger forekomme. De vanligste bivirkningene av Botox vanligvis gå bort etter en kort stund, men hvis de er spesielt plagsomme eller vedvarer, bør pasienten kontakte sin lege. Ifølge Drugs.com, kan de vanlige bivirkninger av Botox for ryggsmerter omfatte angst, muskelsvakhet på injeksjonsstedet, ryggsmerter, urolig mage, svimmelhet, svetting, tretthet, lysfølsomhet, tørre øyne, rennende nese, tørr munn, injeksjonsstedet ømhet, influensalignende symptomer, hevelse, hodepine, rødhet, økt hoste eller kvalme.

Potensial

Botox kan være gunstig i å lindre spenning relaterte muskelkramper og ryggsmerter forbundet med det. Ifølge Legens guide, om lag 70 prosent av pasientene som hadde Botox for ryggsmerter rapportert en god til utmerket reduksjon over en to-års periode i deres ryggsmerter. Ti prosent rapporterte at de var helt smertefritt når de gikk til sin to-års oppfølging avtale.

Advarsler

Ved bruk av Botox for ryggsmerter alvorlige problemer kan oppstå. Ifølge Drugs.com, kan disse alvorlige problemene inneholde en allergisk reaksjon på botox. En allergisk reaksjon kan presentere kløe, utslett, tetthet i brystet, elveblest, pustevansker, eller hevelse i ansikt, munn, tunge eller lepper. Pasienter kan også oppleve lammelser, injeksjonsstedet blødning eller uvanlig svakhet. Diskuter mulige fordeler og risikoer med legen din før du får Botox for ryggsmerter, og fortelle legen din om alle forhåndseksisterende forhold som kan påvirke hennes beslutning om hvorvidt eller ikke å behandle deg med Botox.