Digidexo.com

ørevask apotek

Kan du behandler en Earache på Apotek?

Mild til moderat smerte i øret kan behandles med produkter tilgjengelig på ditt lokale apotek. Noen behandlinger er tilgjengelig over-the-counter, men andre vil kreve en resept.

Typer

Øreverk kan oppstå som et resultat av en ørebetennelse eller svømmer øre. Svømmer øre er en infeksjon eller betennelse i øregangen eller ytre øret området. Det kan forekomme som følge av skrape øret, ha et objekt fast i øret, eller bading i forurenset vann.

Over-the-counter behandlinger

En ørebetennelse og svømmer øre kan behandles med over-the-counter medisiner som øredråper og smertestillende.

Reseptbelagte behandlinger

En lege kan forskrive medisinert øredråper til å bekjempe infeksjoner og lindre smerte.

Andre behandlinger

Andre behandlinger som kan hjelpe med øreverk ubehag inkluderer holder et kaldt omslag mot øret flere ganger om dagen, eller tyggegummi for å avlaste øret press.

Advarsel

Oppsøk lege hvis øreverk er ledsaget av alvorlig hodepine, svimmelhet, øre hevelse, eller feber.

Adaptive Utstyr for Apotek

Adaptive Utstyr for Apotek


Adaptive utstyr hjelper folk med funksjonshemninger funksjon så selvstendig som mulig. Apotek som tilbyr et utvalg av tilpasset utstyr til kunder gjøre deres butikk og sine produkter og tjenester mer tilgjengelig for en rekke kunder. Ikke alle apoteker tilbyr alle tilgjengelige typer adaptive utstyr, though. Du kan oppmuntre drugstores som du vanker i å øke alternativene de tilbyr til kunder med spesielle behov.

Easy Åpne Caps for Medisinering Flasker

Enkel åpne landskamper for medisinering flasker, i motsetning til childproof caps som mange finner vanskelig å åpne, tillater folk med dårlig finmotorikk eller problemer med å bruke hendene til å åpne sine medisiner flasker lett og selvstendig. De fleste drugstores tilby enkel åpne caps for medisinering flasker, men kundene trenger å be om dem når du bestiller en resept.

Store Print Medisinering Informasjon Blad

Mange drugstores gi kundene informasjon ark med sine resepter som forklarer hvordan du kan ta medisiner og beskrive vanlige bivirkninger. Synshemmede kunder kan ha problemer med å lese liten skrift på standard informasjons medisiner ark. Apotek kan gi store utskrifts informasjonsark for kunder som trenger dem.

Medisinering Arrangørene

Medisinering arrangører, bokser som har små binger for hver dag eller uke eller selv små binger for flere doser av piller hver dag, hjelpe folk å organisere sine piller og bidra til å sikre de ikke gå glipp doser eller få blandet opp og ta en dobbelt dose. Noen medisiner arrangørene selv har alarmer for å minne folk når du skal ta sine piller. Medisinering arrangørene kan være nyttig for mange mennesker, men kanskje spesielt hjelpe de med hukommelsesproblemer, demens, glemsomhet eller forvirring.

Talking Medisinsk utstyr

Mange apoteker selger medisinsk utstyr som blodtrykksmålere og blodsukkermålere (enheter som måler blodsukker). Disse enhetene typisk vise digitale avlesninger med resultatene. Synshemmede kan finne disse skjermene vanskelig eller umulig å lese. Det er enheter tilgjengelig som diskusjon, snakke resultatene høyt i stedet for eller i tillegg til å vise en digital avlesning.

TtyS

Hørselshemmede folk ofte bruker ttys å kommunisere via telefon. Disse enhetene tillate dem å skrive hva de ønsker å si i stedet for å snakke, og en annen TTY brukeren kan skrive tilbake, slik at de kan lese svaret. Apotek som har ttys tillate hørselshemmede kunder til telefonen i forespørsler om medisinering påfyll og å kalle farmasøyter med spørsmål om medisiner eller andre problemer.

Hvordan få Plan B fra apotek

Plan B er en nødprevensjon som skal brukes innen 72 timer etter ubeskyttet samleie eller prevensjonssvikt. Plan B slutter ikke graviditet hvis du allerede er gravid. Du kan få Plan B fra et apotek uten resept hvis du er 18 år eller eldre. Hvis du er under 18 år, må du få en resept før du kan få p-piller.

Bruksanvisning

•  Gå til Plan B Nettstedet. Klikk på "Hvor kan jeg få Plan B" -kategorien. En link til nettsiden finner du under Resources nederst på denne siden.

Skriv inn ditt postnummer i det tomme for å finne et apotek i ditt område. Ring apoteket på forhånd for å sikre at de har Plan B.

Gå til apoteket disken og be om Plan B pillen. Du vil bli bedt om å vise gyldig offentlig godkjent legitimasjon for å bevise at du er minst 18 år gammel.

Vurdere et annet alternativ hvis du er sjenert. Hvis du føler deg ukomfortabel ber om p-piller, kan du klikke på den hvite boksen med tittelen "Få en Pharmacy Request-kort nå" over der du skrev inn ditt postnummer i trinn 2. Du kan levere kortet til apoteket for å få p-piller.

Gå til legen først hvis du er mindreårig. Hvis du er under 17 år, må du ha en resept fra en lege før du kan få p-piller.

Farene ved meksikanske Apotek

Farene ved meksikanske Apotek


Apotek i Mexico --- spesielt de langs grensen --- er populære med amerikanske forbrukere på jakt etter en god handel på reseptbelagte medisiner. Og mens de fleste menneskers hyppige meksikanske apotek uten problem, er det fortsatt helse- og sikkerhetsrisiko involvert.

FDA Warning

Det amerikanske Food and Drug Administration advarer amerikanerne om at de bruker en risiko hver gang de kjøpe medisin utenfor USA "Denne medisinen kan være falsk, har feil ingrediens, eller har ingen medisin i det hele tatt --- og kan være farlig for helsen din ", sier FDA.

US Customs

Noen medisiner som kan kjøpes over disk i Mexico krever en resept i USA, noe som kan føre til problemer med tollen ved hjemkomst.

Arrestasjoner

Det amerikanske utenriksdepartementets konsulær informasjonsside for Mexico rapporterer at amerikanske borgere har blitt arrestert i landet etter å ha resepter som er skrevet av en amerikansk lege fylt på en meksikansk apotek.

Utpressing

I andre tilfeller har kriminelle som utga seg for politiet anholdt amerikanere som har kjøpt medisiner på en meksikansk apotek og presset penger fra dem, sier Utenriksdepartementet.

Falske resepter

I en annen skremmende scenario, sier Utenriksdepartementet at meksikanske leger har blitt arrestert for å skrive falske resepter, og at amerikanske borgere som brukte reseptene ble anholdt i tillegg, noen ganger i lange perioder.

Hva er Apotek Kinetics?

Hva er Apotek Kinetics?


Apotek kinetikk eller farmakokinetikk er effekten at menneskekroppen har på ulike stoffer som inngås det. Denne delen av farmakologi avgjør hvorvidt et legemiddel kan overvinne fysiologiske barrierer og nå målet sitt bestemmelsessted.

Absorpsjon

Absorpsjon er den første delen av en hvilken som helst legemidlets farmakokinetikk. Et legemiddel kan absorberes gjennom mange forskjellige membraner i kroppen. Hvis et stoff absorberes gjennom fordøyelseskanalen, er det kjent som en enteral medisinering. Hvis det blir administrert eller absorbert på andre måter som for eksempel injeksjon eller inhalering er det kjent som et parenteralt medikament.

Distribusjon

Fordelingen parti av apotekkinetikk omhandler spredning av medikamentet gjennom legemet. Spredningen av ethvert medikament gjennom kroppen skjer hovedsakelig gjennom blod i det vaskulære system. Lymfesystemet bidrar også minimalt til spredning av de fleste medikamenter i kroppen.

Metabolisme

Metabolismen av legemidler som er den delen av farmakokinetikk som omhandler hvordan noen stoffet er brutt ned av kroppen. Leveren, nyrene huden og mage-tarmkanalen alle bidra til å bryte ned av narkotika. Mengden hvori hvert organ påvirker metabolismen av et medikament varierer fra medikament til en annen.

Utskillelse

Utskillelse er prosessen i løpet av hvilken et legemiddel eller sluttproduktet av legemiddelmetabolisme fjernes fra sirkulasjon. Utskillelsen av narkotika skjer hovedsakelig gjennom nyrene (nyrer) og gjennom galle systemet (som inkluderer leveren og galleblæren.) Hvilket system excretes et bestemt legemiddel bestemmes av individuelle forhold knyttet til hvert legemiddel.

Hvordan man skal vurdere Online Apotek

Internett har blitt en raskere måte for forbrukerne å utføre oppgaver som innkjøp gaver, bank, og selv bestille resepter. Selv om vi har en tendens til å tro mottoet "raskere er bedre," dette kan ikke alltid være tilfelle når det kommer til nettapoteker.

Selv om det er lovlig å kjøpe resepter på nettet, ifølge Food and Drug Administration (FDA), må apoteket være juridisk fullmakt til å selge i USA, og en resept er fortsatt nødvendig. Mange amerikanere blir dratt av og har selv fått det de mener er resepter når det i virkeligheten var de bare talkum og stivelse, som rapportert av FDA.

Det er legitime nettsteder som selger resepter, og juridiske nettapoteker, men du må gjøre lekser først. Her er noen tips for å vurdere nettapoteker:

Bruksanvisning

Finn juridisk apotek navn. Dette er vanligvis plassert nær bunnen av internettsiden eller under fanen kontakt. Det juridiske navnet ofte avviker fra navnet oppført øverst på nettsiden. Validere kontaktinformasjon. Når man skal vurdere et nettapotek, bør du kontrollere selskapets kontakt informasjon til å avgjøre hvorvidt apoteket vil være tilgjengelig for spørsmål eller bekymringer som kan oppstå.

Sjekk med Better Business Bureau for å avgjøre om selskapet du er forsker har hatt noen klager på det. Hvis ja, gjennomgå hvordan de ble håndtert. Denne informasjonen vil hjelpe deg i din vurdering av nettapoteker.

Søk i National Association of Boards of Pharmacy, som anbefalt av FDA, for å fastslå at apoteket er lisensiert til å dispensere resepter i USA

Kontroller at nettapotek er krever en autentisk resept. Alle juridiske apotekene er pålagt å få en resept for å dispensere medisiner. Styr klar av alle apotek som annonserer medisiner uten resept.

Velg et legitimt selskap som er etablert. Når tiden kommer for deg å få en refill eller overføre din resept, trenger du ikke ønsker å ringe selskapet bare for å finne ut at de er ute av business.

Tips og advarsler

  • Vokt dere for nettsvindel i forbindelse med ulovlige resepter.

Liste over Remote Konsultasjon Online Apotek

Liste over Remote Konsultasjon Online Apotek


Eskalerende medisiner kostnader i USA har drevet mange mennesker til å søke andre enn nabolaget narkotika butikker for sine medisiner kilder. Bestilling on-line fra ekstern konsultasjon eller forskrivning apotek tilbyr komfort og privatliv, da det krever bare en medisinsk spørreskjema, snarere enn en fysisk eksamen, for å behandle mange forhold. For å unngå risikoen for å få falske produkter, må de som bestiller på nettet bruker kun lisensierte apotek. Føderale lover tillater on-line rådgivning så lenge medisin er ikke en kontrollert stoff. Staten lover om slik rådgivning varierer fra staten.

The Best Online Pharmacy

http://thebestonlinepharmacy.net tillater kundene å sette opp kontoer, komplett on-line spørreskjemaer om deres medisinske tilstander og sende bestillinger. En lege lisensiert i USA deretter godkjenner eller avslår anmodningen.

AmeriMedRx

Dette nettstedet, http://www.amerimedrx.com, og tilbyr et team av leger og farmasøyter, lisensiert i USA, som gir konsultasjoner. Kunder fylle ut on-line spørreskjema, som deretter vurdert av en lege som avgjør om søkeren kvalifiserer for behandling. Dersom kunden er godkjent, er resepten fylles og sendes fra et amerikansk apotek. Legen tar kontakt med kunden på telefon eller e-post hvis mer informasjon er nødvendig.

KwikMed

Dette nettstedet, www.KwikMed.com, er lisensiert til å forskrive på nettet med en gratis konsultasjon. Men det bare selger Viagra, Levitra, Cialis, Propecia og Chantix.

Apotek kremer som reduserer rødhet

Apotek kremer som reduserer rødhet


Apotek kremer kan være effektive i å redusere rødhet i huden, avhengig av den underliggende årsaken. Hydrokortison kremer som selges over disk, behandle mindre hudirritasjoner, utslett og mild kontakteksem. Du kan behandle rødhet mot solbrenthet med apotek kremer som inneholder ingredienser som aloe. Rødhet i huden er ofte et symptom på en mer alvorlig tilstand. Oppsøke lege hvis tilstanden ikke blir bedre med aktuelle medisiner.

Rødhet forårsaket av Mild Dermatitis

De fleste apotek kremer utviklet for å behandle mild dermatitt inneholde 1 prosent hydrokortison, en type kortikosteroid. Kortikosteroider kontrollere lokal betennelse når det påføres direkte på huden. Kremer som inneholder hydrokortison er effektive i å kontrollere lokal betennelse uansett årsak. Du kan behandle insektbitt, kontakteksem og andre forhold med over-the-counter kremer som inneholder hydrokortison.

Rødhet mot solbrenthet

Du kan bruke apotek kremer som inneholder hydrokortison å behandle alvorlig rødhet og hevelse forårsaket av solbrenthet. For moderat solbrenthet med rødhet og ingen hevelse, men over-the-counter anbefales kremer som inneholder aloe eller kamille. Kortikosteroider handle på kroppen kjemikalier, hovedsakelig prostaglandiner, som forårsaker hevelse. Moderat solbrenthet ikke resulterer fra denne betennelsen, skjønt, og medisinske eksperter anbefaler å bruke mildere aktuelle ingredienser.

Rødhet forårsaket av kronisk betingelser

Kronisk eksem er en hudsykdom som forårsaker rødhet og betennelse uten kjent årsak eller "trigger". Stress kan vær endringer og allergier av ukjent opprinnelse spille en rolle i eksem utbrudd. Apotek kremer som inneholder kortikosteroider kan hjelpe med eksem symptomer, men lider noen ganger trenger sterkere behandlinger. Kontakt lege dersom du har vedvarende rødhet og betennelse karakteristisk for kronisk eksem.

Andre typer hud Rødhet

Noen typer hud rødhet ikke svare på apotek kremer. Aktuelle medisiner og kremer, selv om de inneholder anti-inflammatoriske ingredienser, har liten effekt på rødhet forårsaket av rosacea, en tilstand der deler av huden er kronisk betent. Noen alvorlige forhold, slik som lupus, kan forårsake utslett og rødhet som ikke bedres med tiden. Hvis rødheten ikke avtar med vanlig behandling, bør du oppsøke lege.

Trenger du en resept for Online Canadian Apotek?

Med kostnaden av medisiner på vei oppover i USA, mange mennesker er å snu til online kanadiske apotek i håp om å finne rabatterte priser eller avslappet regler om resepter. Det er viktig å huske imidlertid at legitime nettapoteker i Canada operere under lignende etiske koder som state apotek. Mens det er mulig å kjøpe en resept fra et nettapotek som ikke krever en lege manus, kan det invitere en masse unødvendige problemer for noen rett og slett søker medisinering.

Bakgrunn

Siden reseptbelagte stoffet kostnader har eksplodert i pris, nettapoteker i andre land - spesielt Canada - har sett en økning i antall amerikanske kunder som søker medisinering.

Misforståelse

Mange er under inntrykk av at de kan bestille noen stoffet de liker fra en online kanadiske apotek uten resept og uten å bryte folkeretten. Dette er ikke sant. Noen legitim kanadiske apotek, enten en fysisk bygning eller en Internett-bedrift, vil kreve en gyldig resept fra lege.

Svindel

Det er nok av "apotek" på nettet, i Canada og andre steder, som lover noen medisiner uten resept. Det er viktig å huske på at enhver online kanadiske apotek arbeider innenfor rammene av loven er lisensiert av et apotek bord, er overvåket av en lisensiert apoteket, og følger de strenge retningslinjene som er angitt av den kanadiske regjeringen.

Advarsler

Vær forsiktig når du kjøper medisiner fra et nettapotek i alle land. Dobbeltsjekke med farmasøyten at du får nøyaktig medisinering angitt på resept.

Mens det er ikke lovlig å bringe narkotika inn i USA fra en hvilken som helst fremmed land, vil den amerikanske Food and Drug Administration ikke avskjære narkotika importert fra kanadiske apotek så lenge som tre kriterier er oppfylt: stoffet kan ikke være en kontrollert stoff, må det være for personlig bruk, og det er ikke mer enn en 90-dagers forbruk.

Bestille reseptbelagte legemidler som er godkjent av Health Canada, men ikke av FDA er ulovlig, men i dette tilfellet vil også FDA gjøre unntak dersom visse vilkår gjelder. Disse er: stoffet er for en alvorlig tilstand og behandling er ikke tilgjengelig stateside, forskrivende apotek ikke markedsføre produktet til amerikanske forbrukere, ikke medisinen ikke utgjøre urimelig risiko, er tilgangen for ikke mer enn 90 dager og personen importerer stoffet heter - skriftlig - at det er for eget bruk av pasienten og oppgir navnet og adressen til pasientens USA-lisensiert lege. Hvis stoffet er for videreføring av medisinsk behandling mottatt i et fremmed land, må personen importere stoffet gi bevis for dette.

US Customs, men skjermer forsendelser tilfeldig, på jakt etter narkotika med farlige eller ulovlige ingredienser og for falske reseptbelagte medisiner.

Konsekvenser

Dersom apoteket du arbeider med ikke følger kanadisk lov - for eksempel ved å fylle og sende bestillingen uten resept - og US Customs blir oppmerksom på transaksjonen, kan du bli holdt ansvarlig for å prøve å skaffe seg narkotika. Straff kan være stiv: bøter på tusenvis av dollar eller tid i fengsel.

Apotek Intern Plikter

Apotek Intern Plikter


Apotek interns er pre-kandidater som oppfyller sine forpliktelser til å tjene college timer og lære sine båter ved å jobbe under tett oppfølging av en farmasøyt. Lærlingen er den laveste personen på kommandokjeden på et apotek, selv om han fortsatt kan utføre funksjoner en farmasøyt vil jevnlig gjøre. Timene en student er nødvendig for å tjene som praktikant for varierer fra stat til stat og fra høyskole til høyskole. Denne treningen er avgjørende for oppføring i feltet og senere sertifisering som farmasøyt.

Delegering av Plikter

Apotek lærling vil utføre oppgavene til en farmasøyt under tett oppsyn av apoteket når du skal fylle apotek skole eller i påvente av lisensstatusen. En farmasøyt kan delegere deler av apotek praksis til en praktikant eller andre apotektekniker når som helst han velger. Apoteket velger hvilke oppgaver Lærlingen vil håndtere og disse kan variere sterkt fra apotek til apotek. Apoteket skal overvåke interna € ™ s arbeid etter delegasjon. Denne måten Lærlingen kan få verdifull kunnskap og unngå feil. Apoteket kan gi klare, ekspress og personlig veiledning til intern.

Brede Plikter

Under tilsyn, kan Lærlingen dispensere resepter, måle doser, veie ingredienser, sammensatte ingredienser og behandle ingrediensene i en resept. Mens fylle resepter, må intern bruk sterile verktøy når du arbeider med råvarene. Apoteket er tilgjengelig for å svare på spørsmål fra Lærlingen involverer resept, dose og utlevering av stoffet eller problemer angående stoffet før den er klar for salg til resept holderen. Det er viktig at Lærlingen skal kunne fungere godt sammen med andre, inkludert de ansatte og apoteket hvor han vil være trening.

Spesifikke plikter

På enkelte apotek, kan Lærlingen lese og tyde resepter, skriv dem inn i et apotek datasystem og forberede medisiner for inspeksjon fra apotek. Lærlingen må også ha evnen til å opprettholde et tilstrekkelig lager av medisiner og lære hvordan du bestiller mer medisiner hvis apoteket er lavt. Lærlingen må være komfortabel med farmasøytiske beregninger. Lærlingen må også være kjent med legemiddelnavn i merkevaren og generisk form. Lærlingen må kunne råde folk på forsvarlig omsorg for alle aldersgrupper og de riktige medisiner for alle aldersgrupper.

Hvordan å sammenligne Online Apotek

Hvordan å sammenligne Online Apotek


Apotek er bedrifter som er åpne for publikum, hvor du kan få resepter fylt fra legen din, og kjøpe andre elementer som over-the-counter (OTC) medisiner, kosmetikk, og noen ganger matvarer, toalettartikler og OTC-piller. Apotekene er også tilgjengelig på nettet, spesielt med store selskaper. For å sammenligne apotek på linje, vil du trenger å se på flere forskjellige ting innenfor apoteket selv, men det hele koker ned til hvem som har de bedre priser for å passe inn i budsjettet. De fleste nettapoteker har sitt hovedfokus på resepter, og det er der du vil gjøre mest mulig ut av sammenligninger.

Bruksanvisning

Skriv ned alle elementene du vanligvis kjøper på apoteket, inkludert reseptbelagte legemidler og reseptfrie legemidler og prevensjon.

Kontroller resept prisliste for hver nettapotek. Bestemme om de tilbyr generika for noen reseptbelagte legemidler som du tar, og hvis disse er inkludert i en lav diskonteringsrente.

Sjekk prisene for hver resept tatt av medlemmer av husstanden. Noen resepter kan ha samme pris, så du må sjekke ut flere resepter for å gjøre din beslutning.

Sammenlign fraktpriser. Shipping prisene vil variere avhengig av operatør.

Tips og advarsler

  • Se på linje for et apotek kontrolløren, som for eksempel apotek Rabatter 24/7 eller Pharmacy Checker (se referanser). De vil være i stand til å gi deg en gjennomsnittspris for resepter og en liste over elementer og priser som de store apotek grener bære. De vil være i stand til å vise deg prisene på nettapoteker også.

Hva er fordelene med et apotek?

Hva er fordelene med et apotek?


Utover de grunnleggende fordelene med et apotek - gir medisiner og vaksiner til mennesker som trenger dem - enkelte apotek tilbyr ekstra perks.

Flu Vaccine

Noen apotek har influensa skudd under influensasesongen. Disse apotekene også ofte ta forsikring, slik at prisen på influensavaksine er så lav som mulig.

Generiske produkter

Flere apotek tilbyr kostnadseffektive generiske medikamenter. Disse prisene kan være lav selv om pasienten ikke har helseforsikring.

Mail Delivery

Apotek tilbyr også postordre alternativer, slik at medisinen kan bli levert direkte til deg i stedet for at du må gå til apoteket for å plukke den opp. Dette er et flott alternativ hvis du er immobile eller i dårlig vær. Også, hvis du tar medisiner på en jevnlig basis, er det mye mer praktisk å ha den levert til huset ditt.

Om In-House Apotek

In-house apotek ligger innenfor helseinstitusjon hvor en resept ble utstedt. Stadig mer populært for både sin bekvemmelighet og kostnader, er mange sykehus, klinikker og lege praksis velger for en in-house apotek, for å få mer kontroll over fylling av resepter for sine pasienter.

Savings

Mange allmennpraksis velger å åpne sine egne apotek, kutte kostnadene for resepter for sine pasienter. Husets apotek modellen sparer også tid ved å ha direkte kommunikasjon med legen, på stedet, i stedet for å kommunisere med et fjernt apotek.

Tålmodighet Compliance

Pasient etterlevelse fylle resept og ta medisiner er også økt med in-house apotek. Leger og annet helsepersonell kan sørge for at deres pasienter forlate lokalet med medisiner i hånden. Dette øker også sannsynligheten for at de vil ta sine medisiner på timeplanen.

Forsikringsselskaper

Forsikringsselskapene er også velger å operere sine egne apotek for å regulere reseptbelagte medisiner kostnader og for å sikre at deres forsikrede forsikringstakere har tilgang til kvalitet og lave kostnader medisiner som er dekket av deres politikk.
Noen bekymringer med crossover av forsikringsselskaper i den farmasøytiske virksomheten er muligheten for at kostnadseffektivitet kan potensielt spille en større rolle i å velge en "like god" alternativ over en veldig god medisinering. Siden tidlig på 1980-tallet, har mange forsikringsselskaper klarte in-house apotek, spiller en større rolle i helsevesenet av sine forsikringstakere.

Profit Økning

Opererer en in-house apotek øker fortjenesten av forskrivning helsepersonell og tilhørende helseinstitusjon. I hovedsak den uavhengige apotek ikke lenger har en middelaldrende mann posisjon i fylling pasientenes resepter.

Funksjoner

In-house apotek vanligvis dispensere merkenavn og generiske medisiner, samt Schedule II og III medisiner. De er også lisensiert til å foreskrive injiserbare medisiner, hormonelle resepter og andre medisinske produkter som er utlevert av en lisensiert apotek og apotek.

Automatiske Resepter

Noen in-house apotek har automatiserte reseptbelagte tjenester, der foreskrevne medisiner er utlevert fra en maskin. Disse automatiserte systemer er vanligvis plassert på et sykehus akuttavdeling. Denne tjenesten er tilgjengelig 24 timer i døgnet, og det er designet for å eliminere ekstra, sen tur til en utenforstående apotek. En slik modell er praktisert ved St. Marys Hospital Medical Center ligger i Green Bay, Wisconsin.

Bekymringer

Det er noen bekymringer med å operere i-house apotek. Noen er bekymret for at disse apotekene vil være mindre regulerte enn de konvensjonelle apotek. Videre disse in-house apotek, på grunn av deres tilknytning til en helseinstitusjon, kan få større rabatter fra legemiddelprodusenter, legger ytterligere press på de mindre uavhengige apotek bedrifter. Selv om det hevdes at in-house apotek møte flere regler enn vanlige apotek, spesielt på grunn av deres anlegg plassering og dens effektiv utbetaling av medisiner, kan det in-house apotek virksomhet potensielt erstatte lokale apotek butikken.

Fordelene av en apotek

Fordelene av en apotek


Internett har revolusjonert måten forbrukerne handle og få hverdagslige elementer, inkludert over-the-counter og reseptbelagte medisiner. Nettapoteker har vokst i popularitet i løpet av det 21. århundre som flere og flere mennesker innser fordelene ved å handle på nettet i løpet av å gå til en murstein og mørtel apotek.

Pris

Som regel er prisen på medisiner billigere på et nettapotek enn på en murstein og mørtel en. Siden overhead for de farmasøytiske selskapene er lavere med nettapoteker, kan de gjøre prisen på medisiner lavere. I tillegg kan du ofte finne rabatt eller engros nettapoteker med enda lavere markup (bra for å kjøpe i bulk). Noen nettapoteker tilby kostnadene for hva medisinen ville være på andre nettapoteker, slik at du kan sammenligne og vite sikkert at du får det beste tilbudet.

Personvern

Selv farmasøyter er under streng plikt til å holde medisinsk informasjon privat, kan du har spørsmål om din tilstand eller medisiner på apoteket - og i en tradisjonell apotek andre er sannsynlig å overhøre det. Nettapoteker gi masse informasjon om medisiner og tilstand uten å måtte stille et spørsmål høyt. Videre gir Internett total anonymitet; du kan søke etter informasjon på selv de mest krenkende tilstand og ingen vil noensinne få vite. Men det er viktig å sjekke nettapotek personvernregler før du kjøper noe for å sikre din informasjon vil ikke bli delt eller solgt.

Tid og Convenience

Mange eldre eller funksjonshemmede mennesker har problemer med å få til en murstein og mørtel apotek; bryet med å kjøre, eller finne en driver, og forhandle trafikk kan være utrolig stressende og upraktisk selv for friske mennesker som bare har en hektisk timeplan. Nettapoteker tillate pasientene å søke etter og kjøpe medisiner fra hvor de kan få tilgang til Internett og spare mye tid tilbrakt vandrende midtgangen eller stå i kø. Dessuten, hvis du finner et nettapotek du foretrekker det, kan du selv legge dine ofte kjøpt medisiner til en "favoritter" siden og få tilgang til dem enda raskere.

Utvalg

Nettapoteker har ofte en større og mer variert utvalg av medisiner, noe som betyr at pasientene ikke er begrenset til hva som er i hyllene i en murstein og mørtel apotek. I tillegg, selv om både vanlige og nettapoteker kan bestille produkter som ikke er på lager, kan bare nettapoteker gjøre det umiddelbart.

Hvordan kjøpe reseptbelagte legemidler gjennom online Apotek

Pris og tilgjengelighet av reseptbelagte legemidler er en bekymring for dem som trenger medisiner for å behandle både forbigående og kroniske sykdommer. Opptatt arbeidsplaner og kaotisk familieliv legge til drama ofte forårsaket av behovet for å fylle et reseptbelagt legemiddel. Internett gir et levedyktig alternativ til å vente i lange apotek linjer. Lære å kjøpe reseptbelagte legemidler på nettet kan spare tid og penger.

Bruksanvisning

Les gjeldende helseforsikring politikk. Enkelte nettapoteker kan være foretrukket leverandører for din individuelle narkotika plan. Ring din helse forsikringsselskapet for å sikre at du wonâ € ™ t ansikt straffer eller ekstra kostnader for å bruke et apotek utenfor det etablerte pleie nettverk.

Finn et nettapotek. Spør legen din om anbefalinger av nettapoteker. Referer til gjeldende forsikringsselskap informasjon for å finne nettapoteker anbefalinger. Sjekk på nettet for å sammenligne de mange tilgjengelige nettapoteker i områder som baseline prising, standardleveringstider, og medisinering tilgjengelighet. Pass på apoteket du velger er autorisert til å levere reseptbelagte legemidler til staten. Legg merke noen spesielle krav, som for eksempel Doctora € ™ s behov for å fylle ut resepter på selskapet utstedt brev eller apotek utstedt reseptbelagte ark.

Be om en gyldig resept. Gå til legen din for å få resepter og for å diskutere medisinering diett. Informer legen din om eventuelle problemer knyttet til bruk av dagens medisiner. Ta med noen spesielle ønsker fra apoteket. For eksempel kan nettapotek kreve at legen til å fylle ut påmeldingsinformasjon før oppfyllelse av hennes forespørsler. Sørg for at resepten er leselig og inneholder en gyldig dato og underskrift for å hindre forsinkelser i medisinering forsendelsen.

•  Lag en konto. Følg site retninger for å fullføre registreringsprosessen. Gi nøyaktig informasjon for å sikre kontoen din ISNA € ™ t flagget. Vanlige feil som unnlatelse av å gi alle deler av din postadresse kan sette rettidig levering av medisiner. Les all informasjon knyttet til pharmacyâ € ™ s driftsmetoder og personvernstandarder.

Legg inn bestillingen. Ta kontakt med nettapotek via Internett eller telefon for å gjøre dine medisiner forespørsler. Hold ditt brukernavn og Doctora € ™ s informasjon nærheten i tilfelle spørsmål oppstår under bestillingsprosessen. Innledende bestillinger vil kreve at du fakse eller sende resepter i apoteket. Refill forespørsler kan også initieres ved å få tilgang til kontoen din. Spar tid ved å melde deg på automatisk refill forespørsel programmer. Velg betalingsmåte og leverings preferanser for å fullføre bestillingen.

Tips og advarsler

  • Varsle nettapotek av endringer medisiner så snart som mulig for å sikre at kontoen din er oppdatert.
  • Aldri anta en resept er riktig. Sjekk alltid dine personlige opplysninger og medisinering instruksjoner før bruk.

Positivt og ulemper av Online Apotek

Nettapoteker kan gjøre bestilling resepter mye enklere. Men det er grunn til å vurdere om du bestiller på nettet, eller gå til din lokale apotek er en bedre match for deg. Reseptbelagte legemidler er svært viktig for din velvære og helse, slik at apotek du velger bør være like viktig.

Kostnad

Kostnaden kan være en avgjørende faktor i mange av dagens innkjøpsvaner. Online apotek kan tilby avtaler til forbrukere, og noen tilbyr gratis frakt når du kjøper en resept med resten av bestillingen din. En ting du ikke kan gjøre med nettapoteker som du kan gjøre på den tradisjonelle apotek er å bruke kuponger. Ved hjelp av kuponger bidrar til å spare penger og forbrukerne er mer tilbøyelige til å bruke dem i en ned økonomien. Mange tradisjonelle apotekene gir dype rabatter på populære rusmidler; generics kan koste bare $ 4 per måned. Deres online kolleger tilbyr de samme rabatter, men du fortsatt kan ha til å betale en frakt kostnad.

Pålitelighet

Mens du bestiller på nettet er enkelt, det er ikke alltid pålitelige. Shipping forsinkelser eller elementer som ikke er tilgjengelige når du bestiller kan være frustrerende og farlig hvis de medisinene du trenger ikke er der når du trenger dem. For eksempel bør de med høyt blodtrykk ikke gå uten deres medisin, akkurat som diabetikere trenger deres insulin piller eller skudd. De som bruker angst medisin kan gå gjennom abstinenssymptomer hvis de hopper over en dose. Så pålitelighet bør være en viktig faktor når de bestemmer seg for å bestille online.

Convenience

Bekvemmeligheten av bestilling fra nettapoteker kan ikke påklages. Å kunne sitte i ditt hjem eller kontor og bestille en resept og andre apotek-relaterte produkter på nettet kan spare tid. Men du kan være handel bekvemmelighet for personlig interaksjon med ditt lokale apotek. På apoteket kan svare på spørsmål om de medisinene du tar, og selv om andre ikke-reseptbelagte produkter i butikken. Han kan også fortelle om det kan være bivirkninger, dersom du bruker flere reseptbelagte legemidler.

Online kanadiske Apotek

Kjøpe online narkotika i USA fra en kanadisk apotek kan være vanskelig og utrygt. Du kan bestille narkotika i små mengder fra Canada og noen ganger uten resept, men å gjøre det er på egen risiko. Noen av disse stoffene kan bli importert fra forskjellige land, slik at deres gyldighet i faktisk å hjelpe dine plager kan være mindre enn ønskelig. I tillegg kan du risikere verre helseproblemer når du tar disse typer medisiner.

Sikkerhet

Mest populære apoteker, som Walgreens, CVS og Rite-Aid, har online nettsteder hvor du kan bestille dine resepter. Gyldigheten av disse nettapoteker er godt kjent. Uavhengige nettapoteker kan være så like trygge og anerkjente, slik som drugstore.com. Men noen uavhengige nettapoteker er kanskje ikke så trygt, så forsiktighet bør tas når du bestiller fra en online anlegget du vet ingenting om. Det er bedre å holde fast med populære apoteker ved bestilling online. Din lokale uavhengige apotek på den annen side kan være ganske trygg.

Sammensatte Apotek og Chelation Therapy

Sammensatte Apotek og Chelation Therapy


Helse forvaltningsorganisasjoner og kostnadskontroll er stadig på utkikk etter nye måter å redusere kostnadene for legemidler gitt til pasienter. Men gjør generiske legemidler og store merkevare kjemikalier ikke løse alle medisinske problem. Farmasøytiske compounding er å få fotfeste for spesifikke behandlinger, og chelation terapi er en av disse områdene.

Compounding er apoteket tjeneste av skredder blande ulike medikamenter for å gi en spesifikk medisinsk behandling per resept fra lege. Chelation terapi er en behandling for heavy metal eksponering og forgiftning.

Bakgrunn

I de tidlige dagene av medisinsk behandling, farmasøyter gjorde akkurat denne prosessen med å blande på en jevnlig basis. Men i moderne tid mye av blande er gjort av legemiddelprodusentene, og apoteket rolle blir redusert til å være et kontrollmiddel i løpet av distribusjon og dobbeltsjekke at riktig legemiddel samsvarer med en resept fra lege.

Chelatering terapi er prosessen med å fjerne tungmetaller fra kroppen. Det ble først utviklet som en medisinsk behandling under første verdenskrig som et svar på gass våpen blir innført.

Slik fungerer det

Modern compounding er fortsatt initiert av legen besøk og en resept fra lege. Leger som er kjent med egenskapene til spesifikke forbindelser tildele behandling i tilfelle kategorier de vet og forstår. Pasienten tar da resepten til bestemte farmasøyter som tilbyr sammensatte tjenester. Apoteket trekker base narkotika og forbindelser, forbereder dem i riktig blanding, og deretter distribuerer riktig beløp for behandling til pasienten med instruksjoner for bruk. Med legens godkjennelse og apotek sjekk kostnaden blir deretter behandlet av pasientens medisinske forsikring og co-pay om nødvendig.

Rente er den eneste måten å få noen chelation-terapi medisiner tilgjengelig. På grunn av Federal Trade Commission gransking, har mange standard produsenter som opprinnelig produsert chelation terapi narkotika forlot bedriften helt. Dette etterlater apotek som manuelt produserer materialene som den eneste gjenværende kilden.

Problemer: Federal Trade Commission

Enkelte eksperter har anbefalt bruk av chelation terapi for medisinske problemer som for eksempel autisme eller aterosklerose, men behandlingen har vært hemmet av en pågående uenighet om hvorvidt det er effektivt medisinsk. I 1998 undersøkte Federal Trade Commission noen chelation terapi leverandører og stenge ned sine markedsføringsprogrammer for å være grunnløse.

Problemer: Bivirkninger

Det er også problemer med uønskede reaksjoner. Bivirkninger av chelatering terapi, avhengig av dosering gitt, har vist negative effekter på mental ytelse. I noen få tilfeller mennesker, særlig barn, har dødd av upassende nivåer av behandling i forbindelse med medisinsk feil (se Medscape Journal sitat nederst i denne artikkelen).

Konklusjon

Forverret chelation terapi produkter bør gjøres med forsiktighet. Det er ingen enighet i det medisinske miljøet på sin effektivitet eller sikkerhet. Videre foreskrevet mengder distribueres til pasienter og mangler bruk detalj forlate rommet for menneskelig og medisinsk feil i programmet, noe som kan føre til medisinske reaksjoner og problemer. Pasienter vurderer chelation terapi, særlig gjennom compounding, bør forskning nøye alle muligheter før du starter behandlingen.

Medisinsk informasjon på apotek narkotika

Medisinsk informasjon på apotek narkotika


Når en lege foreskriver en medisin, pasienten vanligvis plukker opp resept og stoffets medisinsk informasjon på apoteket. Dette medisinsk informasjon er nødvendig av Federal Drug Administration slik at pasienten vet hvilken type medisin, dosering, antall påfyll tillatt og eventuelle bivirkninger. Les alltid medisinsk informasjon for å sikre at du har fått riktig medisinering på riktig dosering. Informasjonen vises på flaske etiketter samt i en pamflett på apoteket inneholder med kjøpet. Å snakke med apoteket om dine bekymringer er også en klok løpet av handlingen.

Bruksanvisning

Hvert apotek resept vil ha navnet på medisinen sammen med instruksjoner om hvordan å administrere medisiner. Instruksjonen detalj doseringen i teskjeer, spiseskjeer eller milliliter for flytende medisiner og en mengde for medisinering i pilleform. Den medisinske informasjon forteller også fremgangsmåte for å ta medisinen, for eksempel oralt eller ved injeksjon --- så som insulin. Etiketten skal også inneholde beløp av medisiner i flasken og dosering styrke.

Lagring

Apotek narkotika etiketter inneholder informasjon om riktig oppbevaring av medisinen. Medisinering kanskje må holdes unna direkte sollys, fuktighet og høy luftfuktighet. Dette hindrer at medikamentene fra å miste effektivitet. Andre apotek narkotika kan kreve kjøling. Alltid ta notat av lagringsanvisningene, og plasser aldri medisiner på badet medisinskapet som det er et fuktig sted med høy luftfuktighet.

Drug Interaction

Apoteket kan gi deg medisiner som detaljer spesiell informasjon om legemiddelinteraksjoner. Visse medisiner, da tatt med andre medisiner, kan forårsake alvorlige helseeffekter. Hvis du er bekymret for din medisinering reagerer med andre stoffer eller du opplever bivirkninger, kontakt legen din umiddelbart for de beste rådene. Kontakt Gift Hotline på 1-800-222-1222 eller gå til legevakten hvis narkotika er i samspill på en negativ måte.

Side Effects

Apotek narkotika vil liste bivirkning informasjon på etiketter og i heftet. Den medisinske informasjonen detaljer de symptomene du kan oppleve når du tar stoffet, som for eksempel svimmelhet, døsighet, urolig mage eller rikelig svette og feber. Sjekk alltid instrukser om bivirkninger. Noen medisiner advare om å betjene maskiner eller kjøre.

Online Information

Utføre online søk for medisinsk informasjon. Ved å se opp medisinen navn, kan du finne ut om noen har opplevd noen alvorlige problemer med apotek narkotika, en liste over mindre dyre generiske merker og hvis Food and Drug Administration noensinne har måttet tilbakekalle visse merker av stoffet. Gjennomføre online forskning gjør det mulig å få en forståelse av visse apotek narkotika som du kanskje ønsker å diskutere med legen din. Alltid være forsiktig med informasjon på nettet, siden ikke alle medisinske opplysninger kan være unøyaktig eller holdes up-to-date.

Hvordan kjøpe Insulin sprøyter på apotek

Kjøp av insulinsprøyter på apotek er regulert lover og forskrifter, samt politikken til apoteket. Flere stater har avkriminalisert besittelse av sprøyter (se ressurser), og ingen resept eller bevis for diabetes er nødvendig i disse jurisdiksjonene.

Mer vanlig er statlige og lokale lover som søker å hindre sprøyter fra å bli kjøpt av narkotikabrukere. Mange kjeden apoteker har også retningslinjer for å nekte sprøyte kjøp til kundene de er usikker på.

En resept fra helsepersonell eliminerer noe av dette usikkert.

Sprøyter er tilgjengelig i flere størrelser og dosering alternativer.

Hvordan kjøpe Insulin sprøyter på apotek

•  Bestem insulintypen du har fått foreskrevet. Insulin er mest tilgjengelige i U100, som betyr den har 100 enheter insulin per milliliter. Men insulin er også tilgjengelig i U500 og U40, selv om disse er uvanlig. U40 er ofte brukt for kjæledyr.

Insulin sprøyter må passe på insulintypen for å sikre korrekt dose. U100 sprøyter er vanligvis merket med en oransje topp.

•  Bestem din typiske insulindosen, og samsvarer med størrelsen sprøyten til det. U100 sprøyter er tilgjengelig i 25, 30, 50 og 100 enhetskapasitet. Velg den minste sprøyten som vil tillate deg å ta insulin dose i en enkelt injeksjon. Lavere kapasitet sprøyter vil tillate deg å måle mindre doser mer nøyaktig.

Bestem passende nål lengde. Den vanligste nålen er 1/2 tomme (12,7 mm), og dette er av nålens for de fleste pasienter.

Insulin er vanligvis injiseres i magen, og overmåte tynne pasienter kan bruke kortere nåler for å unngå å injisere insulin inn i musklene i stedet for kroppsfett.

Velg en nål tykkelse. De vanligste insulin sprøyte nåler er 30 gauge, men de er også tilgjengelig i 28, 29, og 31 måler. Jo høyere tallet er en mindre diameter nål.

Tynnere nåler er ikke alltid mindre smertefull, og det er litt av en individuell preferanse avhengig av huden din og injeksjonsteknikk. Det er lett å bøye 31 måle nåler under injeksjon, noe som kan føre til ubehag.

Hint

  • Sørg for at insulintype (U100, U40, U500) matcher sprøyte markeringene. Bruker feil nål kan føre til en overdose av insulin, noe som kan føre til alvorlige helsemessige konsekvenser, herunder koma og død.

Informasjon om Online Apotek

Nettapoteker, også kalt postordre apotek, kan du bestille din reseptbelagte legemidler på internett. Medisinen vil da bli levert til deg i posten. Det er noen viktige faktorer å vurdere når du bruker Internett-apotek.

Typer

De fleste nettapoteker krever at du oppgir en resept fra din egen lege. Noen postordre apotek, men bare krever en ekstern konsultasjon for en resept.

Remote Konsultasjon

En ekstern konsultasjon, som vanligvis brukes for livsstilsproblemer, som for eksempel vekttap og seksuell ekstrautstyr, innebærer å snakke med en spesialist på telefonen for å få en resept. Fra og med 2010 ekstern konsultasjon resepter er bare lovlig i Utah og Hawaii.

Fordeler

Noen Internett-apotek vise informasjon om farene ved forskjellige medisiner på nettet. Online apotek kan også gi linker til medisinske ressurser, som helseorganisasjoner og offentlige etater.

Advarsel

Noen cyber-tyver kan sette opp falske nettapoteker for å få din personlige informasjon. For å sikre at du avtale med en troverdig Internet apotek unngå postordre apotek som ikke krever en resept eller ikke vises kontaktinformasjon, slik som telefonnummer og adresse for fysisk plassering.

Betraktninger

Ved å shoppe rundt på nettapoteker etter den beste avtalen kan du spare penger på resept. Imidlertid kan postordre apotek krever ekstra avgifter, for eksempel frakt og håndtering.