Digidexo.com

htp5 dosering

Testosteron dosering for behandling av MS

Multippel sklerose fører til at kroppens immunsystem til å angripe nerver, til slutt fører til nevrologiske symptomer som svekket hukommelse og koordinering tap. MS rammer dobbelt så mange kvinner som menn, som førte til spekulasjoner om rollen av kjønnshormoner i sykdommen.

Kjønnshormoner og MS

Kvinner med MS har en tendens til å vise mindre alvorlige symptomer når du er gravid. Den kvinnelige kjønnshormoner progesteron og østrogen kan forårsake denne lavkonjunktur.

Testosteron og graviditetshormonet østriol vist seg effektiv i laboratorie behandlinger av en dyremodell av MS kalles eksperimentell allergisk encefalomyelitt.

Testosteron forskningsstudie

I 2007 gjennomførte forskere ved David Geffen School of Medicine ved UCLA en studie av testosteronbehandling for 10 menn med en vanlig form for MS kalles relapsing-remitting.

Dosering

Hver av de 10 menn mottatt en daglig topisk gel som inneholdt 100 mg testosteron. Dosering varte i et år.

Resultater

Hjerne atrofi i de studerte menn hadde redusert med 67 prosent ved slutten av rettssaken. Kognitive tester forbedret med fem prosent. Mennene fikk et gjennomsnitt 1,7 kg muskelmasse i løpet av året.

Til tross for disse positive resultatene, trenger mer klinisk testing skal skje for å fastslå effekten av testosteron på MS.

Behandling hos kvinner

Testosteron har ikke blitt testet på kvinner med MS. Kvinner kan ikke ønsker å forfølge testosteronbehandling på grunn av sin masculinizing bivirkninger som ansikts hårvekst.

En klinisk studie pågår nå kan bevise at østriol behandlinger har en tilsvarende gunstig reaksjon hos kvinner med MS.

Riktig Fish Oil Dosering for barn

Riktig dosering av fiskeolje eller omega-3 fettsyrer kosttilskudd for barn avhenger av barnets aldersgruppe, helsetilstand og hvor mange porsjoner fisk et barn forbruker per uke.

Hva er fiskeolje

Fiskeolje er et naturlig middel som inneholder Omega-3 fatty flerumettet, noe som kan senke triglyserider som fører til hjertesykdom hos voksne. Fiskeolje er avledet fra kaldtvannsfisk som laks og tunfisk. Den er lastet med vitamin A. Fiskeolje reduserer triglyserider nivåer. Høye triglyserider kan føre til hjertesykdom hos voksne. Det er bedre å få fiskeolje fra fisk i stedet for fiskeolje kosttilskudd. To fettsyrer i fiskeoljen er EPA og DHA. Forskning har vist at mange barn lider av en mangel på DHA i kostholdet.

Ifølge Journal of American Dietetic Association, Volume 109, Issue 4:
"Den store kostkilde dokosaheksaensyre (DHA) er fisk, som ikke er allment brukt av barn. Det er bekymring derfor at barn ikke kan få tilfredsstillende DHA og det kan ha nytte av kosttilskudd."

Fordelene med fiskeolje

Det er mange fiskeolje fordeler hos barn, inkludert riktig utvikling av hjernen og hjernefunksjon, mental årvåkenhet, forbedret syn og bedre konsentrasjon. Studier har vist at fiskeolje bidrar til å lindre symptomer hos barn som lider av psykiske problemer som ADHD, depresjon og hyperaktivitet.

Riktig dosering av fiskeolje

Bestemme hvor mye fiskeolje å gi barn avhenger av noen få faktorer. Fiskeolje kosttilskudd er relativt trygt for barn hvis en lav dose administreres. Unngå å gi en voksen dose til barn. Foreldre til barn som lider av en medisinsk tilstand bør konsultere en barnelege først.

Barn som konsumerer fisk to eller flere ganger i uken bør ikke ta en høy dosering av fiskeolje. Det er svært liten risiko for overdosering fra fiskeolje kosttilskudd, men for mye fiskeolje kan føre til en urolig mage hos barn.

På grunn av populariteten og helsemessige fordelene av fiskeolje for barn, er det mange selskaper som selger flavored chewables og smakstilsatt væske. Riktig dosering for barn er notert på supplement etiketten. Foreldre bør nøye følge doserings retninger.

Ifølge Tilstrekkelig inntak (AI) for Omega-3 fettsyrer (Food and Nutrition Board, USA, 2002), her er en liste med anbefalinger:

Barn 1- 3 år 0,7 gram
Barn 4- 8 år 0,9 gram
Barn 9- 13 år gamle 1,2 gram

Hva slags?

Ikke all fiskeolje er skapt like, inneholder noen fiskeolje giftstoffer, som kan være skadelig for små barn. Farmasøytisk kvalitet fiskeolje med en høy konsentrasjon av EPA og DHA er den beste type av fiskeolje for å tilby til barn. På grunn av den fishy smak, kan du skjule smaken ved å blande fiskeolje i juice eller kjøp barns flavored fiskeolje kosttilskudd.

I Konklusjon:

Fiskeolje er trygt og gir mange helsemessige fordeler for barn, hvis det er tvil om riktig dosering, så kontakt lege eller apotek.

Dosering av Acetylcysteine ​​i behandling for nyresvikt

Dosering av Acetylcysteine ​​i behandling for nyresvikt


Nyresvikt oppstår når det er omfattende skader på nyrer forårsaket av tilstander som diabetes og hypertensjon samt medikamentforgiftning. Riktig dosering administrasjon av acetylcystein kan bidra til å forbedre pasient forholdene under dialyse. Det hjelper også redusere risikoen for nyresvikt hos pasienter som er mottakelige for å utvikle tilstanden etter hjerteoperasjon. Det er variable doser og gjennom bruk av acetylcystein blant disse pasientene.

Indikasjoner

Acetylcystein er en tiol-holdig forbindelse indikert for respiratoriske tilstander slik som ved behandling av luftveisinfeksjoner, akutt og kronisk bronkitt, og dens forverring, tykk slimproduksjon og kronisk obstruktiv lungesykdom (emfysem). Det er også indisert for behandling av nyresvikt der sin post kontrastmiddel administrasjon undertrykker proksimale tubulære skader forårsaket av stress mediert antioksidant som kan skade nyrene.

Fordeler

Det er utallige fordeler fra acetylcystein. Sin administrasjon med riktig dosering kan føre til betydelig reduksjon i dødsfall som skyldes hjerte ulykker, forhindre heving av blodtrykk og øker blodtilførselen til nyrene og dermed redusere opphopning av uønskede avfallsstoffer i kroppen som fører til uremisk symptomer som åndenød , ankelen hevelse, oppkast og svimmelhet.

Når den brukes med tilstrekkelig hydrering, bidrar dette stoffet beskytte mot radiografisk kontrast indusert nefropati i hjerteinfarkt pasienter som gjennomgår angioplastikk. Bruken har vært ansett som et ekstra supplement for å beskytte celler mot aldring og kreft. Det gir også kroppen med høye nivåer av anti-oxidant kosttilskudd og hindrer acetaminofen toksisitet som kan skade leveren.

Dosering og administrasjon

Acetylcystein er tilgjengelig i variabel dosering og administrasjon. Den er tilgjengelig i 4, 10 og 30 ml hetteglass. 20 prosent av sin løsning kan fortynnes med sterilt vann for injeksjon eller inhalasjon former og natriumklorid inhalering eller injeksjon. 10 prosent av medikamentoppløsningen kan administreres ufortynnet.

Stoffet kan gis muntlig, intravenøst ​​og som en inhalant. Det anbefales å administrere en forstøvningsoperasjonen dose på 3 til 5 ml fra 20 prosent av løsningen, eller 6 til 10 ml fra 10 prosent løsning gitt 3-4 ganger daglig. Den direkte instillasjon av medikamentet kan bli gjort hver time ved 1-2 ml fra 10 til 20 prosent av oppløsningen. Oral administrering av medikamentet krever fortynning av 20 prosent løsning med diettleskedrikker, inntil den når 5 prosent endelig konsentrasjon.

Advarsel

Store doser av acetylcystein forårsake kvalme når det tas på tom mage. Andre bivirkninger er urticaria, bronkospasme, nasofaryngealt og gastrointestinale symptomer som oppkast, diaré og magesmerter. Dosene bør ikke overskride 500 mg når det tas oralt for å unngå bivirkninger.

Forsiktighet bør også utvises hos pasienter med kjent overfølsomhet for komponenten av stoffet, nyfødte, astmatikere med historie av magesår, gravid og ammende kvinner.

Når du tar dette stoffet alle diuretika, bør smertestillende medikamenter og ACE-hemmere stanses til tidspunktet for inngrepet. Alvorlige allergiske reaksjoner er rapportert som utslett, hevelse i ansiktet, ekstremiteter, og tunge, alvorlig kløe, svimmelhet og problemer med å puste.

Betraktninger

Ekstra forsiktighet må tas med acetylcystein løsning for å hindre forurensning av den sterile løsning siden den ikke inneholder antimikrobielle agent. Medikamentet må være forberedt og utnyttes innen en time. Den gjenværende ufortynnet løsning skal lagres i kjøleskap og må brukes i løpet av 96 timer.

Fish Oil Vekttap Dosering

Fiskeolje gir mange helsemessige fordeler, med en bonus kobling til vekttap. Tar en høykvalitets fiskeolje er viktig for å hindre fra å konsumere harsk olje eller kvikksølv-Laden fiskeolje. Tar den anbefalte doseringen som et supplement vil hjelpe til med vekttap.

Fordelene av fiskeolje

Fiskeolje er en Omega-3 olje anbefales for hjertet helse for å forebygge mot hjerte-og karsykdommer og senke kolesterolet. Fiskeolje inneholder fettsyrer er essensielle for utvikling av hjernen og hindre depresjon. Fiskeolje øker immunforsvaret, hjelpemidler i riktig funksjon av nervesystemet og hjelper mot tørre øyne. De omega-3 fettsyrer i fiskeoljen reduserer risikoen for utvikling av artritt. Fiskeolje er også stor for å opprettholde sunn, akne-fri hud og skinnende hår.

Dosering for Weight Loss

Den anbefalte dosering for vekttap er 6g om dagen. De fleste kapsler kommer i 1000 mg dose, så du vil trenge for å konsumere seks kapsler om dagen.

Bivirkninger av fiskeolje

Mens fiskeolje har mange store fordeler, er det noen ting å merke mens forbruker dette tillegget. Som fiskeolje reduserer blodpropp, er det ikke anbefales å ta fiskeolje kosttilskudd før under operasjonen.

Andre mindre bivirkninger inkluderer urolig mage eller magesmerter, diaré, økt gass, sure oppstøt / halsbrann / dårlig fordøyelse og en fishy ettersmak når raping. Du minimere gastrointestinale bivirkninger ved å ta fiskeolje supplement med mat og gradvis øke dosen inntak. Det er fiskeolje kosttilskudd med sitron smak å eliminere den fishy ettersmak når raping.

Hva er anbefalt dosering av Acai Berry Extract?

Født fra acai palmetre, en innfødt plante ofte finnes i Sentral-og Sør-Amerika, er acai berry tenkt å gi en rekke helsemessige fordeler når det tas som kosttilskudd. En tradisjonell mat i Amazonas, er acai oftest brukt i USA som en pakke eller som en ingrediens i juice, te, brennevin og andre matvarer.

Typer

Acai ekstrakt kan tas som kapsler (typisk 200 til 500 mg), som en væske, i pulverisert form eller som en te.

Dosering

Acai dosering forskjellig basert på typen av ekstrakt anvendes. Ta 03:58 acai kapsler daglig, med vann. Ta to spiseskjeer av flytende ekstrakt daglig. I te form, Drikk ett eller to kopper daglig.

Lagring

Acai ekstrakt bør oppbevares på et kjølig, tørt sted vekk fra direkte sollys.

Funksjon

Acai er svært rik på antioksidanter, som har vært knyttet til kreftforebygging, og bær kan også ha anti-inflammatorisk egenskaper. Acai har også blitt fremmet som en agent for å bidra til lavere kolesterol og redusere hjerteproblemer, allergier og kreft.

Advarsel

Effektene av acai bær ekstrakt som et kosttilskudd har ikke blitt bevist og potensielle bivirkninger av å ta acai ekstrakt er ukjent. Rådfør deg med lege eller apotek før du begynner en acai regiment, fordi supplement kan samhandle med reseptbelagte eller over-the-counter medisiner.

HCG Dosering Guide for Weight Loss

HCG Dosering Guide for Weight Loss


De humant choriongonadotropin diett løfter følgere raske resultater ved å følge en streng diett og tar hCG hver dag. Mens planen kan virke som et løfte om realiserte vekttap mål, det krever dieters å tilpasse seg svært få kalorier og stor mental og emosjonell styrke.

Hva det er og hvordan det fungerer

HCG diett fungerer fordi dette hormonet, som blir opprettet og skilles ut i de tidlige stadier av svangerskapet, triks kroppen til å tro du er gravid. Å gi de nødvendige næringsstoffene som trengs i løpet av svangerskapet, forårsaker hCG kroppen din til å slå til fett butikker for ekstra energi. Dette i forbindelse med begrenset kaloriinntak fører til hurtig vekttap, ifølge Dr. ATW Simeons, forfatter av "Pound og tommer: en ny tilnærming til fedme." Den hCG hormonet beviser også kroppen din du ikke er sulten, så mens du spiser en svært begrenset mengde kalorier, mens på HCG injeksjoner du ikke vil føle fratatt eller sulten.

HCG og Dosering

HCG er tilgjengelig i dag, som et pulver, som er en sann ekstrakt fra urinen til gravide kvinner. Sammensetningen av hvert pulver som er den samme, slik at den aktive bestanddel vil ikke variere blant produsenter. Når blandet med saltvann, kan hCG oppløsningen oppbevares ved romtemperatur opp til tre dager, men hvis du har tenkt å holde det lenger enn det må du holde det nedkjølt.

Mengden hCG du bruker vil bli bestemt av hva kosthold protokollen du følger. To skoler med tanke omgir HCG diett. Dr. Simeons, grunnlegger av den opprinnelige hCG diett, hevder Kosten bør bruke 175 internasjonale enheter daglig. Mens en annen protokoll utgitt av Kevin Trudeau forfatter av "The Weight Loss Cure" antyder Kosten bør bruke 175-200 IE daglig. Diskutere noe som er bedre for deg med legen din vil gi deg ytterligere innsikt om dette emnet, men faktorer å vurdere er hvor mye vekt du trenger å miste og din generelle helse.

Under normale hCG diett, vil du motta injeksjoner - enten fra en lege eller gjennom selvinjeksjon - inntil 42 skuddene har blitt gitt. Kvinner vil ta en pause fra å motta injeksjoner under menstruasjon, og fortsette ved gjennomføring av menstruasjonssyklusen.

Arbeide med en medisinsk faglig for å overvåke helsen gjennom hele denne prosessen er alltid anbefalt. Følge dietten plan følgelig vil gi et sunt vekttap diett som med modifisert spise vaner etterpå vil gi livet endrer resultatene.

Bivirkninger hos Endre Dosering av Atenolol

Atenolol er en del av en gruppe legemidler som kalles "betablokkere." Betablokkere er ofte effektive i å lindre visse problemer knyttet til hjertet og blodårene, men Atenolol bærer noen potensielt alvorlige bivirkninger med den. I likhet med alle medisiner, endre dosen av Atenolol bør kun vurderes med råd og godkjenning fra en lege. Både økende og minkende dosering kan føre til alvorlige bivirkninger, samt mindre alvorlige problemer.

Atenolol Basics

Atenolol er en reseptbelagte medisiner som kan behandle flere forhold som påvirker hjertet eller blodårer. Atenolol har vært vellykket i lindrende brystsmerter, redusere høyt blodtrykk, og forbedre sjansene for å overleve etter et hjerteinfarkt for mange pasienter. Samtidig, kommer det i tillegg til mange farer og mulige bivirkninger, og å endre dosering uten medisinsk samtykke kan forverre disse bivirkninger.

Økende bruk av Atenolol - alvorlige bivirkninger

Økende bruk av Atenolol kan føre til besvimelser, brystsmerter, nummenhet i den ekstreme, forvirring, arytmi (uregelmessig hjerterytme), eller forverret astmasymptomer eller hjerteproblemer. Det kan også føre til alvorlige allergiske reaksjoner, som utslett, elveblest, hevelse, tungpustethet, kløe, eller problemer med å puste eller svelge. Alle disse bivirkningene skal presenteres til lege umiddelbart.

Økende bruk av Atenolol - Mindre alvorlige bivirkninger

En stor andel av folk som tar Atenolol erfaring tretthet, svimmelhet, kortpustethet, kalde ekstremiteter, eller depresjon. Atenolol kan også senke blodtrykket til et usunt nivå eller bremse hjertefrekvens.

Redusere bruk av Atenolol - alvorlige bivirkninger

Redusere dosen av Atenolol kan føre til en økt risiko for hjerteinfarkt. Et hjerteinfarkt skyldes vanligvis at en blokkering av blodtilførselen til hjertet. Halvparten av alle hjerteinfarkt er dødelig, så redusere dosen av Atenolol kan bære alvorlig risiko.

I tillegg kan redusere dosen av Atenolol vilkårlig forårsake arytmier, eller uregelmessig hjerterytme. Arrythmias får hjertet til å pumpe mye mindre effektivt, noe som gjør det til en alvorlig bivirkning. Visse celler i hjertet normalt fungere som hjertets "pacemaker", som ber det å pumpe regelmessig. Når disse cellene ikke kan gjøre jobben sin effektivt, arrythmias resultater. Arrythmias blir ofte behandlet ved implantering av en menneskeskapt pacemaker i hjertet.

Redusere bruk av Atenolol - Mindre alvorlige bivirkninger

Stoppe tar Atenolol kan øke risikoen for utvikling av angina, som er bryst ubehag eller smerte forårsaket av en midlertidig mangel på oksygen-rik blodtilførsel til hjertet. Angina vanligvis resultater fra tilstoppede kransarterier som har begrenset blodstrøm. Hvis du opprinnelig ble satt på Atenolol for å styre angina, kan redusere dosen resulterer i en økning i angina symptomer. Selv om angina seg selv er mindre alvorlig enn de andre bivirkninger av å redusere bruken av Atenolol, kan det sette deg i en større risiko for hjerteinfarkt.

Vitamin D Dosering Informasjon

Vitamin D Dosering Informasjon


Én milliard mennesker verden over lider av vitamin D-mangel. Siden vitamin D forekommer naturlig i svært få mat, kan det være vanskelig å oppnå den riktige daglige dose gjennom diett alene.

Anbefalt dosering

For folk 50 år og under, er den anbefalte daglige vitamin D dosering 5 mikrogram; for personer mellom 51 og 70, vil 10 mikrogram gjøre. Hvis du er over 70, ta 15 mikrogram per dag.

Fordeler

Tilstrekkelig vitamin D-inntak er integrert for friske bein, regulerer immunforsvaret og redusere betennelser. Tar vitamin D-tilskudd kan også redusere risikoen for kreft.

Kilder

Ta et supplement eller spise og drikke befestede matvarer for å møte dine daglige vitamin D-inntak. Eksponering for sollys er den beste måten å møte dine behov for vitamin D, men får nok vitamin D på denne måten er avhengig av tid på dagen, årstid og plassering.

Betraktninger

Når de vurderer den beste måten å få din daglige dose av vitamin D, husk at eksponering for UV-stråler kan forårsake kreft. Solkremer delvis blokkere vitamin D absorpsjon.

Advarsel

Tar en for høy vitamin D dosering kan være farlig. Bivirkninger av for mye vitamin D inkluderer forstoppelse, svakhet, kvalme, unormal hjerterytme, forvirring, og dannelsen av fosfat og kalkavleiringer i nyrene.

Vitamin D Therapy Dosering

Anbefalt daglig inntak av vitamin D ble satt i 1997 US Food and Nutrition Board, en gren av Department of Agriculture, er å revidere nivået, basert på forskning som viser at vitamin D kan forebygge kreft og andre sykdommer. Foreløpig fleste amerikanere får sin vitamin D fra berikede matvarer, som melk og korn. Men sollys er fortsatt den beste kilden til vitamin D, uten risiko for toksisitet.

Mat kilder til vitamin D

Tran og huden av fisk som laks, tunfisk og makrell inneholder høye nivåer av vitamin D. En spiseskje tran inneholder 340 prosent av det anbefalte daglige verdien av vitamin D, mens en porsjon kokt laks inneholder 90 prosent av det anbefalte daglige verdi. Vitamin D-beriket sopp inneholder 100 prosent av den daglige verdi. De fleste matvarer, men ikke naturlig inneholder vitamin D. Noen matvarer er supplert med vitamin D, som melk, frokostblandinger og noen typer ost og yoghurt. For folk som er i fare for vitamin D-mangel, er tilskudd mulig.

Anbefalt daglig inntak

Vitamin D-tilskudd kommer i to former: vitamin D2 og vitamin D3. De to ble vurdert tilsvarende i sine evner til å forebygge rakitt, men nyere studier har vist at vitamin D3 er mer effektivt assimilert av kroppen. The American Academy of Pediatrics viser at barn opp til 13 ta 400 IE vitamin D daglig. Gjeldende anbefalinger angi at voksne 50 og yngre skal ta 200 IE daglig, voksne fra 50 år til 70 bør ta 400 IE, og voksne som er eldre enn 71 år bør ta 600 IE.

Terapeutisk dosering

Ifølge en november 2007 Canadian Broadcasting Corp rapport, terapeutiske doser av vitamin D, som tar sikte på å behandle sykdom eller alvorlige manko, kan variere fra 1000 IE per dag til 4000 IE per dag. Den kanadiske Cancer Society anbefaler 1000 IE per dag, og den kanadiske Association of Naturopathic Leger anbefaler 2000 IE til 4000 IE per dag. Ifølge Health Canada, er den maksimale sikre daglig dose for vitamin D 2000 IU. Andre er uenig. Dr. David Lescheid, en naturopathic lege i Toronto, anbefaler opp til 10 000 IE per dag.

Personer med risiko for mangel

Vitamin D-tilskudd startet i 1930, da USA begynte å befeste melk og kornprodukter for å bekjempe rakitt, som var et stort helseproblem. Deretter rakitt forsvant, og nå berikede matvarer gi de fleste amerikanere med sine vitamin D. Flere grupper er utsatt for vitamin D-mangel, inkludert utelukkende barn som ammes, mennesker med mørk hud, mennesker som er overvektige, folk med fett malabsorpsjon, eldre mennesker og de med begrenset soleksponering. Generelt sett, folk som bor over 42 nordlig bredde, eller fra Nord-California til Boston, ikke får nok sollys omtrent fra november til februar. Folk som bor fra Los Angeles til Columbia, SC, få nok sollys. Men eksponering for sollys gjennom et vindu blokker vitamin D-absorpsjon, så må eksponeringen være utendørs. Solkrem blokkerer også vitamin D. Det er ikke mulig å absorbere giftige nivåer av vitamin D ved eksponering for sollys.

Hvordan Bestem Dosering av B12 for vekttap

Hvordan Bestem Dosering av B12 for vekttap


Det er ingen reell vitenskapelig bevis som støtter ideen om at vitamin B12 fremmer vekttap. Det har imidlertid vært kliniske tilfeller der tilskudd av B12 har korrelerte med vekttap hos personer med betydelige vitamin B12 mangel. Dr. Suzanne Ware, fra Bakersfield, California, tyder på at selv om bevisene ikke støtter behovet for å ta B12 for vekttap, kan det ikke skade.

Hvordan Bestem Dosering av B12 for vekttap

•  Bestem ditt behov. Hvis din diett allerede består av et sunt nivå av leveren, ørret, laks, muslinger, eller enda befestet frokostblanding, kan det hende du ikke trenger å ta et vitamin B12 supplement. Disse matvarer er alle tungt befestet med nødvendig beløp for riktig kroppsfunksjoner.

Bestem din metode for inntak. Vitamin B12 kan tas en muntlig i pilleform eller i en sublingual mote. Sublingual versjoner av vitamin er vanligvis i flytende eller pastill form og er markedsført som har større absorpsjon kvaliteter enn pille eller tablett. Det er ingenting som tyder på at en form er overlegen, så hvilken form du velger er rett og slett et spørsmål om preferanser.

•  Bestem mengden av dosen din. Den anbefalte dosering for både menn og ikke-gravide kvinner over 14 år er 2,4 mcg per dag. Dosen bør være i samsvar med disse retningslinjene. Noe ekstra kan bare være en sløsing med penger.

Spis et sunt kosthold slik at eventuelle tilskudd du tar vil være for vekttap og ikke for å overvinne en mangel. Hvis du vet at du spiser mat rik på vitamin B12, sørg for å måle vekten din endres i henhold til da du startet din B12 doser. Dette vil gi deg et nøyaktig mål på om det hjelper deg ned i vekt eller ikke. Du kan også leke seg med doser litt fordi B12 ikke har vært fast bestemt på å være giftig ved høyere dose. Dette gir deg litt plass til å eksperimentere.

Tren regelmessig. Det finnes ingen erstatning for riktig kosthold og mosjon. Hvis du tar B12 som en rask løsning, er du sannsynligvis kaste bort tiden din. Hvis du gå ned i vekt når du tar vitamin B12, kan det være på grunn av økt energinivå, som i sin tur fører til økt aktivitet og caloric utgifter. Hold styr på fremgangen din og eventuelle endringer du gjør i form av dosering, kosthold og trening slik at du virkelig kan se hva kilden til vekttap er.

Riktig dosering av fiskeolje

Riktig dosering av fiskeolje


Fiskeolje kosttilskudd er veldig populært nå at helsebevisste forbrukere er klar over at de inneholder store mengder omega-3 fettsyrer, som gir en rekke helsemessige fordeler. Men bare fordi et stoff er bra for deg betyr ikke at du bør spise for mye av det. Før supplere med fiskeolje, vet de mulige interaksjoner og doseringsanbefalinger, sammen med de helsemessige fordelene.

Fordelene av fiskeolje

Noen av fordelene med Omega-3 fettsyrer fra fiskeolje, som er oppført av National Institutes of Health, inkluderer å senke triglyserider, forebygge hjertesykdom, noe som reduserer risikoen for hjerteinfarkt og hjerneslag, hindre opphoping av arteriell plakk, hindrer unormal hjerterytme rytmer og senke blodtrykket. Mens du vil også høste disse fordelene hvis du spiser fet fisk som torsk, laks, makrell og tunfisk, noen mennesker er ikke glad i å spise fisk, og ville heller ta fiskeoljekapsler. Før du begynner å legge dem til din inntak imidlertid være klar over doseringsanbefalinger.

Forholdsregler når supplere

Fiskeolje kan samhandle med andre medisiner. Det kan føre til at noen til å jobbe mer effektivt, for eksempel kolesterolsenkende medikamenter eller medisiner for å behandle hudsykdommer som psoriasis og eksem, men det kan også føre til negative bivirkninger når den kombineres med andre. For eksempel, melder University of Maryland Medical Center at hvis du tar blodfortynnende, selv aspirin, tar fiskeoljekapsler kan tynne blodet ytterligere. Så hvis du er på noen medisiner, snakk med legen din om mulige interaksjoner og bivirkninger.

Anbefalt dosering

Det finnes ingen offisiell anbefalt daglig inntak av fiskeolje inntak, men American Heart Association har gitt ut sine egne anbefalinger. Disse avhenger av din nåværende helsetilstand og noen av de aktuelle risikofaktorer.

Hvis du er frisk, uten gjeldende medisinske tilstander eller medisiner, kan du trygt ta opptil 3 g omega-3 fettsyrer fra fiskeolje per dag. Selv om du er frisk, AHA sier at å ta noe mer enn det per dag bør bare gjøres under oppsyn av legen din, siden det kan ha en blodfortynnende påvirke. Hvis du er en voksen person med hjertesykdom, foreslår AHA 1 g omega-3 fra fiskeolje daglig. Til slutt, hvis du er en voksen person med høyt kolesterol, ta 2 til 4 g daglig. Hvis du har høyt kolesterol og hjertesykdom, snakke med legen din om hvorvidt du bør holde med 1 g omega-3 per dag, eller bruke det øverste nivået av 2 til 4 g per dag.

Bivirkninger og Dosering av Ocudyne II

Bivirkninger og Dosering av Ocudyne II


Mange mennesker er å snu til alternative medisiner som naturlig kosttilskudd for å forebygge og behandle vanlige plager. Ocudyne II er en av slike nærings-supplement og som brukes til å støtte øye helse.

Dosering

Ocudyne II inneholder en rekke antioksidanter, viktige aminosyrer, mineraler og bioflavonoider. Enkeltpersoner kan ta fire kapsler en eller to ganger om dagen med måltider. Du kan også oppsøke helsepersonell for spesifikke doseringsanbefaling basert på behov.

Bivirkninger

Når forbrukes som foreslått, er det ingen kjente bivirkninger til Ocudyne II. Det kan imidlertid være alvorlige bivirkninger forbundet med vitamin overdose. For eksempel har revolusjon Health bemerkes at mineraler som kalsium, jern og sink, så vel som vitaminer A, D, E og K kan forårsake overdose symptomer som omfatter, men er ikke begrenset til økt vannlating, magesmerter, diaré, forstoppelse, tap appetitt, ujevn hjerterytme, hodepine, forvirring, muskel-og leddsmerter.

Betraktninger

Personer interessert i å supplere kosten med Ocudyne II bør søke råd fra en helsepersonell om eventuelle helsemessige problemer som kan oppstå fra å ta Ocudyne II i forbindelse med en annen supplement og / eller reseptbelagte stoffet.

Forslag Dosering av wheatgrass juice for mennesker

Forslag Dosering av wheatgrass juice for mennesker


Wheatgrass er en ung gress i hvete familien høstet på dens ernæringsmessige prime. Effektene av hvetegress har ikke blitt grundig undersøkt. Likevel, er det ansett som en trygg og næringsrik supplement til et sunt kosthold. Kommersielt tilgjengelig som en juice, pulver, te eller tablett, den foreslått dosering avhenger av form du velger.

Fordeler med Wheatgrass

Wheatgrass er en praktisk måte å konsumere noen av de fem eller flere porsjoner med frukt eller grønnsaker per dag anbefalt av American Cancer Society. Den inneholder konsentrerte mengder av aminosyrer, kalsium, jern, klorofyll og vitaminene A, C og E. En liten undersøkelse utført i 2002, funnet wheatgrass å være en effektiv behandling av ulcerøs kolitt.

Wheatgrass Juice

Fersk hvetegress juice er tilgjengelig på helsekostbutikker og noen juice barer. Den foreslåtte servering av wheatgrass juice per dag er 1 til 3 oz.

Tabletter og pulver

Tabletter og pulver er et praktisk alternativ til frisk saft, fordi de varer lenger. Den foreslåtte dose tabletter varierer så det er best å følge produsentens anvisninger. Den foreslåtte servering av pulver er 1 til 3 ss. per dag.

Wheatgrass Tea

Å lage en porsjon hvetegress te, oppløse en spiseskje hvetegress pulver i en kopp med kaldt vann. Det er viktig at vannet er kaldt for å bevare de næringsstoffer.

Wheatgrass i Oppskrifter

I tillegg til å bruke wheatgrass som kosttilskudd, prøve det som en ingrediens i dips, salater og andre oppskrifter.

Ocuvite dosering informasjon

Aldersrelatert macula degenerasjon (AMD) er en øyesykdom som særlig rammer de som er over 60. Personer med AMD mister evnen til å ha klare sentrale visjon, som er avgjørende for dagligdagse oppgaver som å kjøre og å se objekter klart. Ocuvite er en over-the-counter vitamin og mineraltilskudd spesielt utviklet for personer over 50 år som kan bidra til å forhindre AMD.

Regelmessige Ingredienser

Hver dose av vanlig Ocuvite, produsert av Bausch & Lomb, har de aktive ingrediensene i 150 mg Omega-3 og 6 mg lutein, i henhold til produsentens hjemmeside.

Anbefalt dosering

Det vanlige Ocuvite pakken instruksjoner anbefaler at voksne over 50 år ta en myk gel cap hver dag med et fullt glass vann.

Ocuvite Extra Formula

Bausch & Lomb produserer også en Ocuvite ekstra formel, som har 2 mg av lutein og inneholder også vitaminer som A, B2, C og E. Pakken foreslår inntak av en tablett hver dag.

Ernæring for Eyes Formula

Ocuvite ernæring for Øyne består også av 2 mg av lutein, vitaminene A, B2, C, E og andre mineraler som sink, selen og kobber. En tablett per dag er også anbefalt av produsenten.

Expert Insight

De som får i omega-3 fettsyrer, sink og vitamin A, C og E gjennom kosttilskudd og / eller kosthold kan faktisk ha mindre risiko for å utvikle AMD eller fremme eksisterende AMD symptomer, ifølge Mayo Clinic.

Fordeler av oftalmologiske dosering Forms

Oftalmiske preparater hjelpe administrere medisiner i tilfelle av forhold som påvirker øyet eller dens umiddelbare nærområdet. Disse produkter er tilgjengelige i flere forskjellige typer av doseringsformer slik som oftalmiske oppløsninger, suspensjoner og geler. Uansett hvilken type formulering, alle oftalmiske doseringsformer er sterile og isotoniske for å sikre sikkerhet og komfort for bruk.

Effektiv Lokale handlingsplaner

Visse sykdommer påvirker membranene som befinner seg innenfor øyet. Smerte eller et stikk sensasjon, tørre øyne, betennelse og infeksjon i øyet krever behandling med riktig medisinering. For eksempel, topiske anestetika hjelpe til å lindre smerte i øyet mens antihistamin forbindelser er nyttige i behandling av allergier av øyet. Administrering av disse forbindelser via oftalmiske doseringsformer slik som oppløsninger, suspensjoner, geler eller salver tjener til å gi medikamentet direkte til det stedet hvor det er behov for å opptre. Dette resulterer i effektiv lokal aksjon, som gir hurtig lindring av symptomer.

Bedre biotilgjengelighet

Begrepet biotilgjengelighet refererer til den mengden av legemiddel som faktisk er tilgjengelig for aksjon på virkningsstedet. Når et medikament gis oralt, må det først passere gjennom mage-tarmkanalen, og deretter å motstå virkningen av metabolske reaksjoner i tarmen og leveren før den når virkningsstedet gjennom den systemiske sirkulasjon. Dette reduserer ofte biotilgjengeligheten av oralt administrerte medikamenter. I kontrast til dette, medikamenter som er direkte innpodet i øyet har mye større biotilgjengelighet. Dette er grunnen til at, for eksempel, er mer effektivt enn å ta en hvilken som helst annen antihistamin oralt behandling av allergisk pink eye med olopatadin oftalmisk oppløsning.

Variety av dosering former

Flere legemidler kan formuleres til dosering former for søknad til øyet. Disse inkluderer antihistaminer, ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler, topiske anestetika, antibiotika og steroider. Disse stoffer skiller seg i sine fysisk-kjemiske egenskaper slik som løselighet, ioniseringshodet konstant og oppløsningshastighet og permeabilitet. Tatt i betraktning den kjemiske naturen av en bestemt aktiv bestanddel, er det mulig å formulere den i en egnet doseringsform, for eksempel som en løsning, suspensjon, gel eller salve.

Praktisk bruk

Oftalmiske doseformer holdes i lett-å-bruke containere som gjør det praktisk for pasientene å bruke. Dette sikrer bedre for pasienten, siden det er mulig å selv-administrere medikamentet. Beholderne er også små og lette, noe som gjør dem lett for pasienter å bære i en veske eller en koffert. Nyere typer av oftalmiske innsatser gir kontrollert frigivelse av medikamentet over en forlenget tidsperiode, og å redusere behovet for gjentatt dosering ved hyppige intervaller.

Best Dosering for Maca for menopause symptomer

Best Dosering for Maca for menopause symptomer


Den peruanske root maca har hjulpet kvinner i Andesfjellene i århundrer med PMS og overgangsplager. Maca ikke leverer eller øke hormoner, men tydeligvis jobber for å tillate kroppen å bedre bruke hormoner allerede til stede.

Maca Dosering

HerbCompanion.com indikerer at menopause doseringer av maca er typisk 2-3 gram daglig. Maca er allment tilgjengelig som kapsler, med anvisningen på pakken for dosering. Start med den minste dosen angitt, og jobbe opp til hele beløpet (se Reference 3).

Andre måter å ta Maca Root

Den vanligste måten å ta maca i Peru er å legge pulveret til smoothies, sier Herb Pharm Ed Smith. Han påpeker at du også kan bake med drevet rot, erstatte 25 prosent av den nødvendige mel med maca. Et annet alternativ er å lage te med hele roten.

Maca og menopause symptomer

Maca rot er kjent for å lindre overgangsplager ved å øke energi og sexlyst, og redusere hetetokter, humørsvingninger og ømme bryster (se Reference 3).

Tar Effect

Menstruation.com bemerker at maca kan ta fra to uker til tre måneder å fullt gjøre sin tilstedeværelse følte.

Sjekk Source

Les etiketten på maca produkt å sikre at det er peruanske vokst. Maca dyrkes i lavere høyder kan ha en annen kjemisk sammensetning enn de plantene som dyrkes i Andesfjellene, og dermed mangler effektiviteten.

Prednison dosering instruksjoner

Prednisolon er en anti-inflammatorisk steroid medikament som er svært effektivt i behandlingen av et bredt spekter av medisinske lidelser. Imidlertid kan det også være en komplisert medikament med mange bivirkninger. Når Prednison er foreskrevet, fordelene ofte oppveier bivirkninger og alvorlighetsgraden av bivirkningene avhenger følge doseringsanvisningen.

Doseringsanvisning

Prednison ble først godkjent av FDA i 1955 og ble sett på som "mirakel" narkotika. Det blir ofte brukt til å behandle slike lidelser som alvorlige allergiske reaksjoner, astma, leddgikt, og det blomstrer opp med slike forhold som multippel sklerose, for å nevne noen. Stoffet er beregnet for både kortsiktig og langsiktig bruk, men må overvåkes av en lege.

Prednison dosering kan gjøres intra-Venus (IV), etter tablett eller flytende. Den IV dosering er vanligvis gjort for mer akutte tilfeller i akuttmottaket, mens tablettform av medisinen er mer vanlig. Den flytende form er vanligvis tatt av personer som har en hard tid å svelge piller. Prednison tabletter og væske kommer i doser på 5 til 60 mg, og kan bli tatt fra en gang en dag til flere ganger i løpet av 24 timer. Doseringen er veldig avhengig av tilstand og alvorlighetsgraden av symptomene.
Bivirkninger forbundet med bruk av prednison øke etter hvert som dosen økes. Noen av bivirkningene er måneansikt (rundhet av ansiktet), endringer i humør, eufori, søvnløshet og økt appetitt

Den vanlige løpet for langvarig bruk av prednison er å benytte det som er referert til som "alternative dag-terapi." Dette oversettes til dosering annenhver dag for å tillate kroppen å hvile og bygge videre på sitt eget immunsystem. En av bivirkningene av Prednisolon er uttømming av kroppens immunsystem.

Hvis dosering er én gang daglig, og du har glemt å ta dosen din, så ta medisiner så snart du husker det.
Hvis dosen er flere ganger om dagen, og deretter ta Prednison når du husker. Hvis det er i nærheten av din neste dose deretter doble opp på mengden.
Hvis bivirkningene blir for ubehagelig, bør du kontakte lege umiddelbart, slik at de kan gi en doseringsjustering for deg.

Hvordan Reduser Mobic Dosering Trygg

Meloxicam (Mobic) er et ikke-steroid anti-inflammatorisk medisin som brukes til å administrere revmatoid artritt ved å redusere smerte, hevelse og stivhet. Meloksikam er bare tilgjengelig med en resept fra lege. De potensielle bivirkninger av Mobic og lignende anti-inflammatoriske legemidler er magesår og andre fordøyelsesproblemer. Legemidlene kan også forårsake problemer hvis du allerede har nyresvikt eller hjertesvikt. Du kan trygt redusere Mobic dosering ved å spørre legen din for å foreskrive en lavere dosering. Dette kan bidra til å gradvis redusere mengden uten å hoppe over doseringer eller håndtere de bivirkninger.

Bruksanvisning

•  Ta Mobic Oral gang daglig, eller som foreskrevet av lege. Flytende form skal ristes godt og etterfulgt av et glass vann.

Ta den dosen som er foreskrevet av legen din. Har legen forskrive en lav dosering for å minske sjansene for bivirkninger, inkludert magesår og fordøyelsesproblemer.

Reduser Mobic dosering trygt ved å starte med den laveste tablettdoserings - mellom 7,5 til 15 milligram per dag (dosering også avhenge av vekten). Den flytende form av Mobic krever samme dosering. Ta lavere doser etterpå (som foreskrevet av lege), før behandlingen er ferdig.

Ikke hopp tar Mobic i arbeidet med å redusere dosen. Tapte doser bør tas så snart du husker det. Hvis det er nær tidspunktet for neste dose, hopp over den dosen og gjenoppta vanlig dosering planlegge neste dag. Ikke doble doser for å fange opp.

Vær forsiktig når du bruker Mobic. Dette stoffet kan ha uønskede bivirkninger til mennesker med allergi mot steroide narkotika eller aspirin, og bør ikke brukes hvis du har visse medisinske tilstander som lever- eller nyresykdom, hjertesvikt, astma, eller lider av visse blodsykdommer.

Hvordan å gjøre en Dosering Ratio & Andel Beregning Online

Hvordan å gjøre en Dosering Ratio & Andel Beregning Online


Leger, sykepleiere og farmasøyter bruke dosering forhold og andel i forberedelse og administrasjon av medisiner. Et forhold beskriver en rekke i forhold til en annen. En andel er en ligning som involverer to forholdstall. Ratio og proporsjon i forhold til dosering avgjør hvor mye av et medikament en person trenger for å få doseringen styrke som er bestilt av legen. En måte å gjøre dette regnestykket enklere er å bruke en online dosering rasjon og andel kalkulator.

Bruksanvisning

Solids

•  Gå til en online dosering kalkulator på manuelsweb.com/nrs_calculators.htm og klikk på PO dosering kalkulator - faste stoffer.

Klikk på rullegardinmenyen ved siden av "Skjema for medisiner" og velg riktig skjema. Valgene inkluderer tablett, kapsel, tablett, pastill, Troche, stikkpiller, Patch.

Skriv inn den numeriske delen av dosen beordret av legen i boksen ved siden av "Dose bestilt." For eksempel kan du skrive inn "100" hvis dosen er 100 mg.

Skriv inn den numeriske delen av dosen i én tablett i boksen ved siden av "Dose tilgjengelig per tablett." For eksempel kan du skrive inn "50" for 50 mg.

Klikk på "løse" for å se svaret. Du vil se den numeriske del av doserings som kvotienten av dosen bestilte dividert med den dose tilgjengelig. I dette eksemplet vil kalkulatoren dele 100 med 50 for å få svaret, "Gi to tabletter."

Væsker

Skriv inn den numeriske delen av dosen bestilt i boksen ved siden av "dose bestilt." For eksempel kan du skrive inn "200" for 200 mg.

Tast inn den numeriske delen av konsentrasjonen av dosen i boksen ved siden av "dose tilgjengelig." For eksempel kan en flytende medisiner inneholder 50 mg per ml. I dette tilfellet ville du skrive inn "50" i denne boksen.

Angi den numeriske del av mengden av væske relatert til konsentrasjonen. Ved hjelp av det forrige eksemplet på 50 mg per ml, skriver du inn "1" for 1 ml medisin.

Klikk på "Løs" for å vise hvor mye medisiner for å administrere. I dette tilfellet ville kalkulatoren dele 200 med 50 og multiplisere kvotienten ganger 1 for å få svaret "4." Med andre ord, vil man administrerer fire anvendelse av en 1 ml dose.

Hvordan beregne en Insulin Dosering

Insulin er viktig for at kroppen skal holde seg frisk og for å fungere effektivt. Med diabetes, er det nødvendig å injisere insulin for å holde seg frisk. En diabetiker kan dø i løpet av noen dager uten insulin. Man beregne en insulindose basert på antall karbohydrater forbrukes. For eksempel, ville du trenger mer insulin hvis du spiser en stor porsjon pommes frites enn du ville gjort hvis du spiste en porsjon gulrøtter. Beregning av insulin dosering er viktig å sikre at kroppen har nok insulin, men ikke for mye heller.

Hvordan beregne en Insulin Dosering

•  Skriv ned hver matvare du har tenkt å konsumere ved hvert måltid. Ved siden av hver matvare, skrive ned antall karbohydrater. Du kan finne antall karbohydrater på pakken etiketter.

Legg karbohydrater sammen fra listen over mat. Dette vil gi deg det totale antall karbohydrater for måltidet.

dele den totale karbohydrater ved større antall i insulin karbohydratforholdet gitt til deg av legen din. For eksempel, hvis insulin karbohydrat er 1 til 10, vil du trenger en enhet insulin per 10 karbohydrater. Hvis de totale karbohydrater er 100, vil du dele 100 med 10 for å komme frem til 10 enheter insulin som trengs for at måltid.

Lagre lister over matvarer du regelmessig spiser, sammen med mengden av karbohydrater for hver. Dette vil hjelpe deg til å beregne insulindosen raskere for fremtidig bruk.

Hint

  • Du kan holde et regneark med karbohydrater for å bruke som en referanse for å beregne insulindoseringen.