Digidexo.com

meksikansk mygg

Forskjellen mellom mygg og fruktfluer

Mygg og fruktfluer er ofte forvirret; de er begge ørsmå, flygende insekter, og det er vanskelig å skille mellom de to. De er knyttet, begge er av samme orden, Diptera. Det finnes flere forskjellige typer mygg og tre typer fruktfluer. Den mest åpenbare forskjellen mellom de to er at generelt, mygg lever av blod (enten dyr eller menneske), mens fruktfluer lever av frukt og grønnsaker. Noen mygg mate på plantemateriale, men de er ikke ofte funnet i hjemmene.

Mygg som lever av plantemateriale

De fleste mygg er svært liten, og biter de påfører er ufarlig. To typer mygg lever av og legger egg i planter eller råtnende plantematerialer i stedet for å spise blod; disse er galle mygg og sopp mygg. Galle myggen legger sine egg på planter og larvene deretter mate på anlegget, noe som kan føre til stor skade på anlegget. Soppen myggen er mindre destruktiv, så det begrenser sin fôring til sopp og råtnende planter.

The Buffalo Gnat

Bøffelen myggen er mye større og er mer kjent som den svarte fly. Svarte fluer bite både mennesker og dyr. Disse biter kan være opprivende og svermer har vært kjent for å bite husdyr til døden. Imidlertid er bøffel myggen lett gjenkjennelig fra andre mygg og fra frukt fluer på grunn av sin store størrelse. De fleste insektfordrivere arbeide for å avskrekke svarte fluer fra biting.

De meksikanske og Middelhavet fruktfluer

De tre typer fruktfluer inkluderer felles bananflue, den meksikanske bananflue og Middelbananflue. Alle tre lever utelukkende på frukt og grønnsaker. Den meksikanske bananflue og Middelbananflue regnes som skadelige skadedyr fordi de legger eggene sine i umodne frukter og larvene deretter ødelegge disse vekstene. Den vanlige bananflue er mer av et irritasjonsmoment, som det vanligvis bare strømmer på moden eller råtnende frukt.

The Common Fruit Fly

Den vanlige bananflue er av interesse også på grunn av sin bruk i studiet av genetikk. Fruktfluer er foretrukket av forskere fordi de formerer seg raskt og enkelt. De har også alder relativt raskt. Fruktfluer er svært vanlig i varmere vær og klima, og er lett å unngå ved å holde frisk frukt og grønnsaker som omfattes eller kjølte.

The Best Chemical-Free mygg beskyttelse for barn

The Best Chemical-Free mygg beskyttelse for barn


Myggstikk kan gjøre sommermånedene kløende og smertefull for barna. Med økt bekymring om West Nile virus og andre sykdommer spres av mygg, kan myggstikk være farlig. Men barna er fortsatt på et mye høyere risiko for utilsiktet forgiftning enn de er av å få en sykdom fra et myggstikk. Velge en ikke-giftig myggolje kan hjelpe barna å unngå elendighet av myggstikk uten å risikere sin helse.

Skin Så Soft

Avons Skin Så Soft er en av de mest kjente naturlige mygg repellents. Den myke lukten av denne hud olje er behagelig for mennesker, men repelling mygg. Lett dekke de utsatte områder av huden i huden så myk før du går utenfor. Oljen kan også brukes som en lindrende behandling for kløende myggstikk.

Citronella

Noen barn kan ikke sitte stille lenge nok til å bli dekket av myggolje. Hvis du ikke har tid til å slather gutt med et insektmiddel, prøv å bruke citronella lys. De vil frastøte mygg i ca 10 meter, så plassere dem rundt omkretsen av områder hvor barnet skal spille. Hvis du håper å frastøte mygg i en hel bakgård, planting citronella planter og belysning citronella lys kan være en utmerket strategi.

Myggfeller

Kommersielle myggfeller er nå tilgjengelig på de fleste jernvare og Oppussing butikker. Disse fellene arbeide effektivt på de fleste arter av mygg, men kan ikke drepe dem alle, så det er en god idé å teste fellene for effektivitet før tilbringe en kveld ute. Sett opp flere rundt hagen din, og du kan være i stand til å ha en mygg-fri sommer.

Hvitløk Oil

Det er generelt ikke tilrådelig å dekke barnet ditt i hvitløksolje, men hvitløk olje spredt rundt omkretsen av et lekeområde kan både slå tilbake og drepe mygg. Hvis du trenger en raskere løsning, og er bare å spise en utenfor middag, prøve å plassere hvitløkfedd rundt området hvor du vil spise.

Baby Oil

Babyolje vil ikke frastøte mygg, men det vil holde myggen fra å bite. Denne myke luktende olje gjør huden lite attraktivt for mennesker og kan også gjøre det vanskelig for en mygg å finne en god område av huden til å bite. Dekke barnet i babyolje, og han eller hun vil ha myk, mygg bite-fri hud hele sommeren.

Fysiske barrierer

Når været tillater det, sette barnet i lange ermer. Lyse, løstsittende klær kan holde barnet kjølig i sommermånedene og hindre myggen fra bitende ben og armer.

Mygg og Viral hjernehinnebetennelse

Viral meningitt er definert som en infeksjon av fluidet i ryggmargen og hjernen. Ifølge Department of Health Promotion and Education (DPHE), er viral meningitt vanlig, men ikke alvorlig mesteparten av tiden. Du kan kontrakten viruset fra mygg.

Typer

Meningitis kan forårsakes av enten virus eller bakterier. Den bakterielle variasjon er mye mer alvorlig og kan ikke utføres av mygg.

Geografi

Ifølge DPHE eksisterer mygg-borne viral hjernehinnebetennelse i alle regioner av verden. Det er mest vanlig i varmere vær når myggen er aktiv.

Identifikasjon

Personer med viral hjernehinnebetennelse som får symptomer som hodepine, slapphet, feber og en stiv nakke.

Betraktninger

Ifølge DPHE, mens noen kan få viral hjernehinnebetennelse, det oftest rammer barn og tenåringer.

Time Frame

Symptomer vanligvis vises en uke etter smitte. Ifølge DPHE, de fleste tilfeller vare mindre enn 10 dager, og gjenvinning er nesten alltid er full.

Hva typer sykdommer Do Mygg Carry?

Hva typer sykdommer Do Mygg Carry?


Mygg kan føre mer enn 100 virus som infiserer mennesker og mange flere som infiserer dyr. De bærer også et bredt spekter av parasitter som de passerer gjennom kan på sin bit til et dyr eller et menneske. I vitenskapelig terminologi, når myggen passere på smittestoffer, blir de kalt en "vektor" for sykdom.

Mygg-borne encefalitt

Ifølge Margaret Hunt, professor i virologi ved University of South Carolina School of Medicine, mygg bære et stort antall virus som forårsaker hjernehinnebetennelse, eller hevelse i hjernen, hos mennesker og dyr. St. Louis og West Nile encefalitt virus, for eksempel infisere både fugler og mennesker. De fleste smittede vil ikke vise noen symptomer, men for de med nedsatt immunforsvar, kan infeksjonen være alvorlige eller livstruende. Disse virusene oppstå over hele verden i regioner bebodd av mygg.

Dengue Fever

Som i 2010, mygg-borne denguefeber-virus var utbredt i tropiske og subtropiske soner over hele verden. Ifølge Medicine Net, leger identifisere dengue ved et sett av symptomer kalt "dengue triade": feber, utslett og hodepine. Dengue forårsaker alvorlig muskel og leddsmerter. I ekstreme tilfeller kan dengue hemoragisk feber være en, forårsaker kroppsvev til å bryte ned. Symptomer på blødning inkluderer formørket områder av huden - resultatet av subkutan blødning - og blødning fra tannkjøttet eller nese.

Malaria

En parasitt kalt plasmodium, overføres av Anopheles mygg, forårsaker malaria. Afrika sør for Sahara ser det største antall dødsfall fra malaria på verdensbasis, ifølge Verdens helseorganisasjon. Folk smittet med malaria viser symptomer på feber, frysninger, hodepine og brekninger om to uker etter en infisert myggstikk dem. Noen typer plasmodium somle i leveren, slik at folk kan synes å bli bedre, bare for å lide et tilbakefall noen uker eller måneder senere. Barn er mest utsatt for alvorlig sykdom eller død fra malaria.

Rift Valley Fever

Rift Valley fever er en annen virussykdom båret av mygg i Afrika sør for Sahara. Det forekommer primært i sau og storfe, men det kan også infisere mennesker. Mange infiserte mennesker viser ingen symptomer, mens andre opplever milde influensalignende effekter. De med svakere immunforsvar, som eldre, kan lide gulsott og hemoragisk feber. Skader på netthinnen eller hjernebetennelse også utvikle seg i mer alvorlige tilfeller.

Yellow Fever

Gulfeber er såkalte fordi en av sine viktigste symptomene er gulsott, gulfarging av hud som resultat nedsatt leverfunksjon. Ifølge University of Maryland Medical Center, de fleste mennesker lider influensalignende symptomer sammen med gulsott for tre eller fire dager før utvinne. I noen mennesker, men oppstår på infeksjon, og de indre organer brytes ned. Gulfeber er gjennomført av mygg i Sør-Amerika og Afrika sør for Sahara. Eldre mennesker er mer utsatt for alvorlig infeksjon.

Hjerteorm

Hjerteorm er en parasitt som infiserer hunder. Det oppsto i Nord-Amerika, men har spredt seg til mange steder over hele verden. Mygg svelges umodne heartworms fra infiserte hunder, så pass ormer på til friske hunder. De hjerteorm vokse på høyre side av hundens hjerte, der de tar næringsstoffer fra blodet til hunden. Ubehandlet, kan hjerteorm være dødelig. The Ontario Veterinary Medical Association anbefaler at en forebyggende behandling er tilgjengelig fra din veterinær.

Sunn mat i meksikanske restauranter

Sunn mat i meksikanske restauranter


Gå ut til middag er en godbit for de fleste av oss. Men spise ute kan ofte sabotere vår sunn spising plan. Mange av oss elsker god meksikansk mat, men tror at det er usunn og fetende. Med noen nøye planlegging og disiplin vil du kunne nyte mange av dine favoritt meksikanske retter og fortsatt spise næringsrik mat.

Forretter

Chips og salsa er satt foran deg, og du er skrubbsulten. Du kan be serveren ikke å bringe dem og fristelsen ville bli borte, men andre personer ved bordet ditt kan ha dem. I stedet prøve en rekecocktail mens andre er gumlet på chips å avverge sult. Du kan også be om rå grønnsaker til dyppes i salsa.

Main Course

Meksikanske restauranter har ofte store menyer med mange fotografier av fristende forrettene. Heldigvis er det ofte fisk retter å velge mellom som er lav i kalorier og fett. Du kan melde deg av kylling i stedet for biff i mange retter. Bestill myk elendige som ikke er stekt og sorte bønner i stedet for refried bønner, og unngå alle de ekstra fett.

Delene er veldig sjenerøs i de fleste meksikanske restauranter. Bestille en to-go container med måltidet og sette halvparten din hovedrett i det så snart den kommer til å unngå fristelsen, og du vil kutte ut masse kalorier.

Topping

Guacamole, pryder rømme og revet ost mest meksikansk mat. Alle disse matvarer inneholder mange kalorier og mye fett. Guacamole er det beste valget som det er laget av avokado, som er rik på vitaminer, mineraler og sunt fett.

Dessert

Fried iskrem med honning er ofte en spesialitet i meksikanske restauranter. I stedet for splurging på denne godbit, prøv å bestille litt frisk frukt eller en liten kopp vanlig iskrem hvis du ønsker å bo i sunn mat sonen.

Hvordan lage Low Carb meksikanske Hot Chocolate

Hvordan lage Low Carb meksikanske Hot Chocolate


Varianter av meksikanske varm sjokolade inkluderer krydder som anis, chilipulver eller jalapeño, å kompliment smaken av varme sjokolade. Denne oppskriften blander mindre eksotiske krydder - kanel, vanilje og mandel - for å hente ut en helt ny dimensjon i smaken av sjokolade. Dette kremet drikke er rik nok til å bli servert som en frittstående dessert, selv om en liten porsjon low carb frukt, for eksempel røde bringebær eller jordbær, ville kompliment smaken godt.

Hvordan lage Low Carb meksikanske Hot Chocolate

•  Hell 1/2 kopp tunge whipping krem og 1/2 kopp vann i en kasserolle. Hvis en lettere smak er ønskelig bruk halvt om halvt fløte.

Varm på lav-middels varme, med en visp for å blande sammen.

Visp i 3 ts. kakao og en til to sukkererstatning pakker. Visp hele tiden, skraping bunnen av pannen; kremen vil skålde lett hvis venstre unstirred for lenge, noe som resulterer i en brent smak.

Fortsett å vispe. Varme til alt er blandet godt og kakao når ønsket temperatur. Må ikke koke.

Hell over i et krus. Rør i 1/4 ts. vanilje ekstrakt og 1/4 ts. mandel ekstrakt.

Hint

 • Pisk 1/4 kopp tunge kremfløte med 1/8 ts. granulær sukker erstatning for topping.
 • Pynt med revet eller krøllet sukkerfri sjokolade, pulverisert kakao eller kanel.
 • Bruk høy kvalitet kakao for beste smaken.
 • Imiterte ekstrakter kan anvendes som de er lagt på etter at oppvarmingsprosessen.
 • Ikke Atkins dietten induksjon vennlig. Kakao er en belgfrukt og er teknisk sett en rung seks mat.

Mygg og Hepatitt C

Mygg og Hepatitt C


Mygg er kjent for å overføre sykdommer. Selve innholdet av hvor hunnen feeds låner sterkt til spredning av sykdommen - land på en vert, sette inn to nål-lignende rør inn i huden og injisere enzymer i vertskroppen for å hindre koagulering mens myggen suger blod.

Misforståelse

Mygg er ikke kjent for å overføre hepatitt virus, og heller ikke er andre insekter, ifølge Centers for Disease Control and Prevention (CDC).

Andre sykdommer

Mygg i USA har en tendens til å overføre bare encefalitt og West Nile virus for mennesker, sier CDC. De kan også overføre sykdommer til våre kjæledyr og andre dyr.

Forebygging

Mygg trenger stillestående vann for å modnes. Fjerne stillestående vann fra din bolig kan hindre myggen fra å legge egg. Mange insektfordrivere jobbe også, DEET blir mye brukt og anerkjent for sin effektivitet.

Hvordan Hepatitt blir sendt

Den vanligste årsaken for overføring av hepatitt C i Amerika er bruken av injisert narkotika. Andre årsaker omfatter å motta donert blod eller organer; mottar tatoveringer eller piercinger med forurenset nål; HIV-smittede mennesker; eller å bli født av en mor smittet med hepatitt C, blant andre.

Advarsel

Ifølge Nicole Cutler, l.ac., skrive for Hepatitt-Central.com, kan bruk av DEET være farlig for de som er smittet med hepatitt C-viruset. De med hepatitt C allerede har svekket lever og DEET kan lett absorberes av huden, innånding eller svelging, forårsaker mer belastning på leveren.

Om Mygg

Mygg overføre parasitter og sykdommer som dreper millioner av mennesker hvert år. Mens Afrika lider i dag de fleste dødsfall fra mygg-borne sykdommer (primært malaria), er resten av verden ikke immun mot sykdommen og sorg myggen kan bringe.

Fakta

De fleste typer av hunnmyggen nyte dyre- og menneskeblod. Når mygg biter (ved hjelp av en nål-lignende vedheng - mygg har ikke tenner), slipper de spytt inn i offerets blodet. En mygg spytt inneholder blodfortynnende stoffer samt stoffer som forårsaker den velkjente hevelse og kløe. Denne utgivelsen av spytt ikke bare føre til ubehag - det er også hvordan parasitter og sykdommer overføre fra mygg til mennesker eller dyr.

Risikofaktorer

Myggstikk satt mange mennesker i fare for malaria, West Nile-viruset, denguefeber, gulfeber, flere varianter av hjernebetennelse og andre sykdommer. Malaria og gul feber er for tiden ikke et problem i Nord-Amerika, men begge sykdommene er produktive i Afrika og deler av Sør-Amerika. I Nord-Amerika, mygg noen ganger bære La Crosse encefalitt, Øst Equine encefalitt, Western Equine encefalitt, St. Louis encefalitt, eller West Nile virus. Mindre vanlig i Nord-Amerika, men fortsatt bekymring for noen sørstatene, er dengue feber.

Folk er ikke de eneste skapninger å lider av mygg-borne sykdommer - kjæledyr kan få hjerteorm mot mygg infisert med parasitten. Noen aktuelle loppe medisiner gi en viss beskyttelse mot mygg --- imidlertid bare hjerteorm preventatives tilby full beskyttelse mot hjerteorm. Det har også vært tilfeller av encefalitt og West Nile-viruset i kjæledyr, og andre dyr, bitt av mygg.

Identifikasjon

Det er ca 3.000 varianter av mygg over hele verden. Anopheles myggen er ansvarlig for overføring malaria. Culex mygg er de primære bærere av West Nile virus. (Se Resources for bilder.)

Time Frame

Innen noen få minutter til et par timer etter et myggstikk, vises bite klør og betennelse. Hvis myggen har overført West Nile eller annen sykdom, kan symptomene også vises i løpet av så lite som et par timer, men vanligvis flere dager passere før eventuelle symptomer.

Geografi

Mygg foretrekker varme temperaturer og må ha tilgang til stående vann for å avle. De bor hvor som helst som blir varm nok minst en gang i året. Minimumstemperaturen for mygg å utvikle er ca 50 grader Fahrenheit. Områder som ikke kommer over denne temperaturen, enhver årstid av året, sjelden har en mygg problem. Mesteparten av verden, derfor er hjem til mygg.

Betydning

Hvis den globale temperaturen fortsetter å øke, som noen forskere spår, vil myggen bli et større problem enn de allerede er. Vigilant mygg kontroll og personlige vernetiltak kan være nødvendig i flere regioner for å forhindre vanlige mygg-borne sykdommer. Ved hjelp av myggnett og myggmiddel, og unngå friluftsliv ved skumring og soloppgang er noen av de viktigste måtene du kan unngå myggstikk og sykdommene de overfører.

Måter å hindre spredning av Mygg

Måter å hindre spredning av Mygg


En mygg livssyklus er syv dager, og larver og puppe syklus av mygg er akvatiske. Den beste måten å begynne mygg forebygging er å fjerne mulige hekkeområder. Larver trenger stående vann for å blomstre, så fjerne elementer som beholder stående vann eller konstruere måter å holde vannet i bevegelse. Drepe eventuelle larver før de har en sjanse til å utvikle seg, og ser for skyggelagt rasteplasser brukes av voksne mygg og eliminere dem.

Fjern oppvekst

Alt som har potensial til å beholde frittstående vann er en yngleplass for mygg. Hold alle utendørs gryter, panner og beholdere tom. Mygg vil også legge egg i en flaske cap som har stående vann. Kontroller at alle gutters renne helt; fylle eventuelle hull som kan fange og holde vann; , og holde un monterte dekk dekket slik at de ikke vil samle vann. Mygg bruker også untenanted birdbaths, plastleker og pet vannskåler som en barnehage for egg.

Hindre stillestående vann

Myggen ser for stillestående vann for å legge sine egg. For å hindre stillestående vann i utendørs landskapsarbeid som har vann som dammer, installere enheter for å sirkulere vannet på en jevnlig basis. Bor et lite dreneringshull i hengende dekk svinger og bunnen av utendørsgriller. Åpne tappepluggene i bunnen av båter og luftkondisjoneringsanlegg. Hold dreneringsgrøfter klare skrot så vannet ikke vil sikkerhetskopiere og blir stillestående.

Voksen hvileplasser

Voksen mygg hvile og samles i kjølige fuktige områder. Hindre voksne fra å ha tilgang til disse stedene ved regelmessig klipping og trimming busker. Dekk tilgang til undersiden av verandaer, terrasser og crawlspaces med myggnetting. Slope områder i gården som har potensial for å hente vann, da dette vil gi konstant drenering. Minst en gang per uke, helt tomme og rene birdbaths og andre landskapselementer som holder vann. I tillegg bør du sørge ned tuter ikke tette og holde vann.

Plantevernmidler

Plantevernmidler er tilgjengelige for å drepe larver og voksen mygg, men vær forsiktig når du bruker dem. Ikke bruk larver plantevernmidler i vann som blir tilgjengelig ved kjæledyr og dyreliv. Pass på at etikettene på voksne sprøytemidler indikerer at de er trygge for dyr dersom kjæledyr okkupere verftet. Den beste forebygging mot spredning av mygg er å hindre dem fra å ha tilgang til liggeplasser og steder å legge egg.

Mygg i Tundra

Mygg i Tundra


Mygg er oftest assosiert med varme, fuktige forhold, slik som de som finnes i et myrlendt, jungel område eller en tropisk kyststripe. Disse områdene kan godt være der de små rov insekter har sine største effekten på mennesker. Men mygg faktisk funnet i sine høyeste konsentrasjonene i den arktiske tundraen - blant de mest øde og fryse stedene på jorden. I sommer, bokstavelig talt milliarder av dem kan dominere himmelen.

Gunstige betingelser

Flertallet av Arktis er flat, noe som betyr at i løpet av sommeren, når snøen og isen smelter, vannet har ingen steder å løpe til. Dette, kombinert med det faktum at permafrosten under jorda hindrer vannet synker ned i jorden, skaper tusenvis av grunne dammer av stillestående vann. Disse våtmarkene blir perfekt yngleplasser for mygg fordi sommersolen dramatisk øker temperaturen i vannet. Det organiske materiale som finnes i det varme vannet gir også mat for larver.

Prey

Det er hunnene av de artene som tære på blod av varmblodige skapninger. Hanner lever av nektar og vann. I tundraen, hunner målrette de 48 arter av pattedyr finnes der, blant annet villrein og ulv, fugler og, selvfølgelig, folk. Tundraen har blitt stadig mer folk-bebodde grunn gruvearbeidere og oljeriggarbeidere og utvikling av byer og veier, men i vestlige tundraområder mennesker fortsatt er i mindretall av isbjørn. Som mygg generelt tære på de mest utbredte artene i deres økosystem mennesker er i stor grad ignorert til fordel for disse store rovdyr.

Overlevelse i vinter

Mygg er en av de få insektarter i stand til å overleve frysing temperaturer på en arktisk vinter. Det gjør de ved å erstatte vannet i kroppen sin med et kjemikalie som kalles glyserol, som fungerer som en frostvæske og sikrer at de kan overleve under snøen før det tiner om sommeren.

Menneskelig Risk

Den arktiske tundraen dekker Alaska, Grønland, Skandinavia, Finland og Russland. Det finnes hundrevis av ulike arter av mygg som finnes i disse områdene. Men menneskelige dødsfall forårsaket av overføring av sykdommer gjennom myggstikk er langt færre enn i varmere klima. Dette er delvis fordi den menneskelige befolkningen er mye mindre i tundraen og; derfor mindre fokus for mygg. For å unngå bitt, er det best å la så lite kjøtt som mulig eksponert, begrenser kroppen deodorant, dekke hodet om natten med en mesh insekt skjerm og slitasje myggolje.

Hvordan å frastøte mygg Naturligvis

Ingenting ødelegger en nydelig sommerkveld raskere enn å bli angrepet av sultne mygg. Imidlertid har de kjemikaliene som finnes i butikk-kjøpte mygg repellents vært knyttet til mange bivirkninger, og regnes av noen å være farlig. Følg disse trinnene, og du kan frastøte de ekle mygg på en naturlig og organisk måte.

Bruksanvisning

Lag en Natural Repellent Spray med essensielle oljer

•  Start med å helle 10 gram av rubbing alkohol, trollhassel, vodka eller olivenolje i en tom plastsprayflaske.

Legg en unse av noe av det følgende essensielle oljer: trinse, sedertre, selleri ekstrakt, fedd, citronella, geranium, sitron eukalyptus, fennikel, lavendel, sitrongress, peppermynte, rosmarin, soyabønner, timian eller tea tree olje.

Bland godt og oppbevar i en sprayflaske. Du kan spray dette på huden din, eller veggene i rommet med myggangrep.

Lag en Repellent Spray med kattemynte

Grow flerårig urt Nepeta Catari i en solrik del av hagen din, eller kjøpe dem fra en leverandør.

Skyll 2 kopper av stammet kattemynte og deretter forsiktig rulle kattemynte med en kjevle.

Sett den rullet kattemynte i en krukke og dekke den med 3 kopper eddik. Forsegle glasset og butikken for to uker på et mørkt sted, riste glasset daglig.

Filtrer væsken ut av glasset i en sprayflaske og holde nedkjølt.

Prøv Andre Natural Repellent Metoder

Plant naturlig mygg repellents som marigolds og Thai sitrongress rundt hjemmet. Studier sier at disse fungerer bedre enn citronella.

Få et balltre. Hvis du bygge eller kjøpe et balltre huset, kan en flaggermus bosette seg og begynne å drepe tusenvis av mygg hver natt.

Prøv mygg avstøtende stearinlys. Det finnes mange typer lys som brenner citronella eller andre essensielle oljer som avverge mygg.

Tips og advarsler

 • Påfør myggmiddel ofte, uansett hva slags du velger.
 • Vanlig sjampo, såpe eller badeolje kan inneholde noen få dråper eterisk olje for å hjelpe avverge mygg.
 • Pass på at du ikke er allergisk mot de essensielle oljer du bruker for å gjøre din frastøtende. Test oljer på et lite område av huden din før du gjør din spray.
 • Vitenskapelige studier har vist at hvitløk ikke frastøte mygg.
 • Mygg tiltrekkes av mørke klær, parfyme, hårprodukter, solkrem og tøymykner.
 • Mygg er mest utbredt i de tidlige morgener og kvelder.
 • Ikke la det komme vann stå rundt hjemmet. Stående vann er en yngleplass for mygg.

Krydder som frastøter Mygg

Krydder som frastøter Mygg


Mygg er nesten garantert å ødelegge sommeren moro. Disse insekter ikke bare kan være en plage, men de kan også bære sykdommer som malaria, og encefalitt, i henhold til Illinois Department of Health. Mange kjemiske produkter kan frastøte mygg; men kan naturlig krydder repellents også holde pesky bugs unna.

Basilikum

Basil er en ofte brukt krydder i mange retter og kommer i en rekke farger. Du kan holde myggen i sjakk ved å plante basilikum i små tabletop planters rundt hjemmet.

Lemon Grass

I en 2004 ved California State Science Fair, en studie sammenlignet effekten av sitrongress på repelling mygg til en Deet-baserte myggolje. Mens studien viste sitrongress å ha bare en 51 prosent virkningsgrad sammenlignet med Deet er 81 prosent effektivitet rate, kan mange mennesker være allergisk mot Deet, noe som gjør sitrongress et funksjonelt alternativ.

Rosemary

Rosemary er en attraktiv tropisk plante som kan leve utendørs, men må bringes innendørs i kaldt vær. Krydderet kan også legges til din favoritt retter.

Hvitløk

Colorado State University forskere har funnet at oljen i hvitløk er vellykket i repelling visse typer mygglarver. En blanding av 1 prosent hvitløk olje, vaselin og bivoks gnidd på huden kan holde deg fra å få myggstikk. Spise en stor mengde hvitløk eller ta hvitløk kosttilskudd kan også frastøte mygg på grunn av deres bruk av lukt for å finne ofre.

Hvordan bruke meksikanske folkemedisinen

Hvordan bruke meksikanske folkemedisinen


Avledet fra en kombinasjon av Aztec, indiansk og spansk innflytelse, er meksikansk folkemedisin faktisk flerkulturelle. Med mange behandlinger verve bruk av populære urter og grønnsaker, vanlige kurer er ganske rimelig. Kjent som "curanderismo," meksikanske folkemedisinen er fortsatt populære i dag. Det inkluderer behandlinger som bakkeklapperslange kjøtt for healing kutt og sår. Følg disse trinnene for å lære mer.

Bruksanvisning

Finn Materialer

Bruk rosmarin, en bredt tilgjengelig urt sies å effektivt behandle øreverk, utslett og ulike mindre sykdommer. Det er kjent for å ha mange kraftige helbredende egenskaper. Du finner den blant de friske krydder på din dagligvarebutikk.

Utforsk de mange fasettert populariteten til "Yerba Buena", en form for mynte brukes i te. Å drikke te kan hjelpe i herding fordøyelsesbesvær og andre vanlige former for ubehag i magen. I folketradisjonen, er hele blader kokt sammen med vann for te.

Kjøp bakken klapperslange i kapselform for å bekjempe alvorlig sykdom. Kjent mer sannsynlig i Mexico enn i USA, er klapperslange kjøttet brukes til å behandle en rekke sykdommer fra fordøyelse til erektil dysfunksjon til kreft. Første pulver også brukes eksternt til sår for å få fart healing. Brukes med anbefaling av en "curandero", eller folk healer.

Påfør Hensiktsmessig

Vær oppmerksom på at i mange av de meksikanske folk healing tradisjoner, helbredelsesprosessen må være åndelig orientert. I det siste, ville en healer bli brakt inn for å finne ut hva i åndeverdenen hadde forårsaket en skade eller sykdom skal vises.

Finn anbefalte praksis og litteratur i en "Botanica," som er en butikk der "curanderismo" elementer kan bli funnet. I mange tilfeller kan en "bonafide curandero", eller meksikanske folk healer bli funnet på stedet. Be om råd mens du leter.

Vet at den åndelige siden av "curanderismo" må bli respektert og representert for best resultat i meksikanske folkemedisinen. Når tradisjoner blir fulgt til punkt og prikke, har en tendens til suksess å følge mer konsekvent. Finn ut mer ved å lese Eliseo Torres 'bok "Curandero: A Life in Mexican Folk Healing" (se Ressurser nedenfor).

Tips og advarsler

 • Vet at med alternativ medisin praksis, er mer tid vanligvis kreves for å lykkes enn med farmasøytiske medisiner.
 • Reservere litt tålmodighet for å oppnå resultater. Opprettholde tillit til historisk bevist tradisjoner.
 • Hvis du er i ferd med å behandle deg selv du opplever noen overdreven smerte eller blødninger, søke profesjonell medisinsk hjelp umiddelbart. Også søke legehjelp for symptomer som brystsmerter eller plutselig alvorlig hodepine.
 • Før du starter noen alternativ medisinsk teknikk, være klar over at mange ikke har blitt vitenskapelig evaluert. Hvis du bestemmer deg for å prøve folkemedisin, ta kontakt med din primære helsepersonell. Hold legen informert om folk medisinsk teknikk du gjennomføre.
 • Consult MayoClinic.com å lære hvordan utdanne deg selv om alternativ medisin krav (se Ressurser nedenfor). Lære å vurdere disse påstandene før du gjør din beslutning om behandling.

Hvor effektiv er Burning Citronella Oil Med Mygg?

Hvor effektiv er Burning Citronella Oil Med Mygg?


Citronella olje kommer fra tørkede Cymbopogon gress innfødt til Sørøst-Asia, Sør-Amerika og Karibia. Oljen har vært brukt i mer enn 50 år som insektmiddel i lys, kremer og spray. Det frastøter insekter uten å bli påført skade eller død. Folk bruker citronella lys på utendørs funksjoner som cookouts og bassengfester med varierende grad av suksess for å gi beskyttelse mot mygg.

Kjemikalier

Kjemisk analyse av citronella olje åpenbarer en blanding av mer enn et dusin monoterpener, organiske forbindelser produsert av planter. En terpen tjener flere funksjoner i et anlegg inkludert beskyttelse mot sykdom og insekter. Disse terpener danner grunnlaget for effektiviteten i frastøter mygg. Det er usikkert hvordan de fungerer når brent i lys, men det antas at de blokkerer nervebaner av mygg. Dette påvirker bevegelse og metabolisme uten å drepe mygg.

Smoke

Røyken fra citronella lys reduserer sjansene for myggstikk. En del av beskyttelsen kommer fra citronella, og delen kommer fra røyken i seg selv. Burning noen stearinlys vil gi en viss beskyttelse mot mygg, ifølge University of Maryland Medical Center. Årsaken er usikker, men det kan skyldes generering av karbondioksid. Bo i nærheten av lyset; beskyttelse avtar etter hvert som avstanden øker.

Lengde of Time

Hvor lenge det fungerer er en viktig komponent i enhver insektmiddel effektivitet. Studier har vist at citronella olje som en lotion har en kort periode med beskyttelse. Burning citronella olje gir lengre beskyttelse; brenne i form av et stearinlys og det varer helt til lyset brenner ut. Citronella olje er ikke så effektiv som DEET, det mest brukte ingrediens i insektfordrivere. DEET varer i opptil fem timer mens citronella olje i kremer gir mindre enn én time av beskyttelse.

Toksisitet

Effektiviteten av et insektmiddel er knyttet til sin giftighet; hvis den presenterer farer for mennesker, så det kan ikke brukes mot mygg. Citronella olje har vært brukt siden 1948 uten noen rapporter om bivirkninger, ifølge US Environmental Protection Agency. Citronella olje regnes som trygt og EPA har ikke utstedt noen regler om bruken. Brenne citronella olje uten bekymring for sikkerheten til mennesker eller dyr.

Farene ved meksikanske Apotek

Farene ved meksikanske Apotek


Apotek i Mexico --- spesielt de langs grensen --- er populære med amerikanske forbrukere på jakt etter en god handel på reseptbelagte medisiner. Og mens de fleste menneskers hyppige meksikanske apotek uten problem, er det fortsatt helse- og sikkerhetsrisiko involvert.

FDA Warning

Det amerikanske Food and Drug Administration advarer amerikanerne om at de bruker en risiko hver gang de kjøpe medisin utenfor USA "Denne medisinen kan være falsk, har feil ingrediens, eller har ingen medisin i det hele tatt --- og kan være farlig for helsen din ", sier FDA.

US Customs

Noen medisiner som kan kjøpes over disk i Mexico krever en resept i USA, noe som kan føre til problemer med tollen ved hjemkomst.

Arrestasjoner

Det amerikanske utenriksdepartementets konsulær informasjonsside for Mexico rapporterer at amerikanske borgere har blitt arrestert i landet etter å ha resepter som er skrevet av en amerikansk lege fylt på en meksikansk apotek.

Utpressing

I andre tilfeller har kriminelle som utga seg for politiet anholdt amerikanere som har kjøpt medisiner på en meksikansk apotek og presset penger fra dem, sier Utenriksdepartementet.

Falske resepter

I en annen skremmende scenario, sier Utenriksdepartementet at meksikanske leger har blitt arrestert for å skrive falske resepter, og at amerikanske borgere som brukte reseptene ble anholdt i tillegg, noen ganger i lange perioder.

Planter som brukes i meksikanske folk rettsmidler

Planter som brukes i meksikanske folk rettsmidler


Som mye av meksikansk tradisjon og kultur, har bruken av planter i medisinske folk rettsmidler både urfolk og spansk innflytelse. I tillegg har det geografiske mangfoldet i landet bidratt til å skape forskjellige urtemedisiner i hver region. I dag, at tradisjonen lever videre gjennom leverandører som tilbyr medisinplanter i Mexico utallige markedsplasser og de tradisjonelle healere --- kjent som curanderos --- som søker dem.

Origins

I sin bok "Homegrown Healing: Tradisjonelle Hjem tiltak fra Mexico," forfatter Annette Sandoval beskriver hvordan Aztec kong Moctezuma jeg holdt en hage av tusenvis av medisinske planter i løpet av 15-tallet, og hvordan prestene gjennomført farmakologisk forskning på slike anlegg. De spanske erobrerne kom med sine egne medisinske tradisjoner, og prøvde å utslette urfolk vitenskap i navnet til opplysning. Senere, spanske misjonærene samlet og dokumentert innfødte medisinplanter mens forkynne sine egne medisinske tro og praksis.

Mangfold

Mexico er en stor og geografisk mangfoldig nasjon. Som et resultat, kan plantelivet funnet i sørlige områder være ganske forskjellig fra den til nord. I tillegg ulike urfolksgrupper befolket ulike regioner --- aztekerne i sentral-sør, Maya i sørøst, den Zapotecs og Mixtecs meste i den sørlige delstaten Oaxaca. Dette bio- og kulturelt mangfold har påvirket tradisjonelle legemidler som brukes fra nord til sør.

Sør

En infusjon av chabacal blomster og blader er en vanlig behandling for luftveisproblemer, som er blomster av chigüisa anlegget. For mage plager, er en te laget av stammen av bregne-lignende Calaguala plante et populært middel, som er bladene av Tulipán de monte.

I mer spesielle behandlinger, blir den kokt roten av ahuayote brukes til behandling av gonoré, mens den kokte stammen av planten xcubemba påføres frem for å bekjempe lukt og infeksjon.

De rike tropiske frukter som finnes i denne delen av landet har også medisinsk bruk. Skallet av papaya frukten er påføres huden for lindring fra insektbitt, mens papaya blader er kokt og anvendt på en kiste wrap til å behandle astma. En te laget av banan skreller antas å bidra med vesikulær problemer, mens en te laget av mango rinds brukes til å behandle magesmerter.

Central

I den sentrale delen av Mexicogolfen, der fjell og høye platåer dominerer topografi, er kokte grener av bretónica sies å være bra for dysenteri, som er kokt chalahuite bark. For kutt, er kokt arnica brukes på det skadde området. Kokt capitaneja brukes til å behandle vaginal infeksjoner. Stammen av culantrillo anlegget, når dynket i aguardiente brennevin, er ofte brukt til å behandle sjokk.

Nord

I denne delen av landet, har ørkenplanter funnet veien inn i lokale medisinsk tradisjon. For eksempel er biter av stammen av chaparro amargo kratt pensel kokt til en te brukes til å behandle amøber. Te laget av solsikke blir brukt mot en rekke sykdommer, blant annet hodepine, forkjølelse og betennelse i mandlene.

Eteriske oljer å frastøte mygg

Vel, det er den tiden av året igjen. Fuglene synger, de blomstrer, og myggen biter. Tanker om sprøyting stinkende, kjemisk laden mygg spray over hele kroppen igjen, ikke høres tiltalende. I år, i stedet for å gå den plantevernmiddel rute, prøv å bruke homøopatiske essensielle olje mygg repellents stedet. Huden din vil takke deg, og så vil Mother Nature.

Oil of Lemon Eucalyptus

Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, kan olje av sitron eukalyptus være en svært effektiv myggolje. De ting om mennesker som myggen tiltrekkes også er karbondioksid og melkesyre som vi rutinemessig puster hver dag. Mygg lukte disse elementene og trekkes til sin kilde. Når du bruker sitron eucalyptus olje til huden din, kan det dekke duften av dine exhalations.

Soyaolje

Ifølge Department of Agriculture, kan soyaolje være en effektiv avskrekkende for myggen. Under tester utført av byrået, var det blandede resultater med hensyn til hvor mye tid soyaolje forblir effektiv. I en studie, tidsrommet for effektiviteten ble fem til åtte timer, avhengig av hvilken type mygg var bite. En annen test imidlertid konkludert med at effektiviteten var bare ca 1 1/2 timer.

Geraniol

Geraniol, som kan utvinnes fra sitrongress, geranium og / eller citronella, har vært vist i tester for å være ganske effektivt frastøtende mot mygg, så vel som mange andre typer insekter. The University of Florida gjennomført tester på ca 3900 blandinger over en 15-årsperiode, og geraniol viste seg å være blant de mest dyktige i å gi beskyttelse mot mygg.

Øde svømmebassenger og mygg

Øde svømmebassenger og mygg


Mens de fleste myggstikk er en irriterende plage, noen mosquitoes også bære alvorlige sykdommer, som meningitt og West Nile-viruset. Mygg legger egg i stillestående vann, noe som gjør en øde svømming en potensiell arnested for mygglarver. Med riktig pleie, kan mygg være forhindret fra å besøke øde svømmebassenger.

Betydning

Mygg trenger vann for å plassere sine egg. Eggene flyter på overflaten av vannet i klynger av mer enn 100. Øde svømmebassenger, enten der vannet har stått ubehandlet eller hvor regnvann har samlet i pytter i drenert bassenger, er en førsteklasses beliggenhet, som fortsatt er sump vann. Selv vann som har samlet inn i et forlatt dekk kan tjene som sted for myggen å legge egg.

Identifikasjon

Mygg kan ikke legge egg i godt vedlikeholdt svømmebassenger, fordi klor og andre kjemikalier dreper egg. Filtreringssystem i en aktivt brukt svømmebasseng disponerer også av eggene. Imidlertid er øde svømmebassenger ikke vedlikeholdes på samme måte. Det er ingen kjemikalier for å behandle de som fortsatt har vann, og regnvann kan samle og står fortsatt i en tom øde basseng, noe som gjør dem et innbydende sted for myggen å sette sine egg.

Historie

Ifølge CBS Dallas / Fort Worth, 2008 boligkrisen hadde en direkte effekt på veksten av mygg i Texas og andre deler av USA. Foreclosures tvunget folk ut av hjemmene sine, forlater hus og svømmebasseng ledig for en lang periode. Uten riktig behandling, ble disse bassengene stillestående og et bra sted for myggen å legge egg.

Forebygging / løsning

Øde bassenger kan behandles med Mosquito Dunks, ifølge Rockland County Department of Health. De er larvicides som dreper unge mygg i vann før de blir bitende voksne. Du kan kjøpe Mosquito Dunks på barnehager, jernvareforretninger og dyrebutikker. De Dunks er vanligvis ufarlig for mennesker og dyr, men i enkelte tilfeller kan de forårsake hud- eller øyeirritasjon.

Advarsel

Hvis myggbestanden ikke blir kontrollert, øker risikoen for West Nile-viruset. Mens folk flest ikke vil bli alvorlig rammet av sykdommen, mens andre er i faresonen for å utvikle et alvorlig tilfelle av sykdommen som er potensielt dødelig. Ved å begrense oppvekst i ditt område, for eksempel øde bassenger, er du også kutte ned risikoen for sykdommer som West Nile-viruset.

Liste over informasjon av meksikanske Medisinplanter

Liste over informasjon av meksikanske Medisinplanter


Mexico er hjem til tusenvis av medisinske planter som brukes i te, infusjoner, omslag og felles mat retter. Aloe vera-planten er brukt over hele verden for sine interne og eksterne helbredende egenskaper. Koriander er et vanlig anlegg som finnes på mange retter og blir brukt som en mage tonic. Mange av plantene som vanligvis brukes i Mexico har mange helsebringende egenskaper.

Urtete

Oregano de la Sierra eller meksikansk oregano er en plante innfødt til steinete forhold i Mexico og Mellom-Amerika og brukes som en varm te for hoste. Det er også brukt for magen fordøyelsesbesvær og gass. Yerba Buena eller peppermynte fungerer som en te for lindrende magen og hodet, og bidrar til å lette smerten ved fødsel. Det kan være brygget med kanel, nellik og muskat som en bakrus kur og for gass. Yerbanis eller meksikansk Marigold Mint funnet i det sørlige Mexico er brukt som en medisinsk te for å roe magen og nerver, og bidrar til å lindre kalde og bakrus symptomer. Det er en populær te med Tarahumara indianerne i Chihuahua og Huichol indianerne i Jalisco og Nayarit som bruker det for religiøse ritualer. Te laget fra arnica anlegget klarner opp kaldt symptomer og lindrer tretthet.

Omslag og infusjoner

Mange urter er brukt som omslag for eksterne sår eller er brygget som infusjoner (urter dynket i alkohol) for ulike medisinske formål. Arnica er en av Mexicos "mest allsidige urter", og i tillegg til sin bruk som te, det fungerer både som en infusjon og et omslag for behandling av eksterne sår og blåmerker. Sår og åpne sår kan behandles med en arnica infusjon laget med vann. Meksikansk sávila (aloe vera) har fått verdensomspennende anerkjennelse for sin bruk som en behandling for hudsykdommer, inkludert brannskader, kutt, skrubbsår og andre hudproblemer. Massen fra anlegget kan brukes direkte på huden som omslag og en infusjon kan bli opprettet for å behandle interne problemer i tillegg.

Medisinsk plante Bruker I Oppskrifter

Ifølge SpanishLink.org webområde over 5000 medisinske planter brukes i dagligdagse meksikansk mat retter. Koriander, også kjent som koriander brukes til å smaken retter og fungerer som en mage tonic som også styrker hjertet. Denne plantens blader er vanlig i stuinger, supper og sauser. Frisk rosmarin eller romero er utarbeidet som en side vegetabilske tallerken for fisk eller annen sjømat måltider. Epazote bladene blir ofte lagt til tortilla retter inkludert quesadillas å legge smak og for sin anti-parasittiske egenskaper. De tykke bladene av stikkende pære kaktus er vanligvis brukes i egg og salat retter. Det er populært som en "effektiv kontroll" av kolesterol og blodsukker nivåer.

Meksikanske folk rettsmidler

Meksikanske folk rettsmidler


Meksikansk folk rettsmidler utgå fra et komplekst system for å opprettholde helse, forebygge sykdom og sykdomshåndtering. Den meksikanske kulturen har på basen sin botaniske og landbruks fremskritt av aztekerne og mayaene, med bidrag fra de Olmecs. Maurerne fra Spania og de spanske conquistadorene som deretter fulgte deres seilas til den nye verden vil senere presentere medisinske fremskritt i meksikansk tradisjonell medisin, og legger Old World urter og rettsmidler. Meksikanske folk healere giftet de virkemidlene inn i det som nå er kjent som meksikanske folk rettsmidler eller tradisjonell meksikansk medisin.

Historie

Før koloniseringen av Jamestown i 1607, hadde de innfødte folk i Mexico etablerte medisinske institusjoner som praktiserte tradisjonelle medisiner med over 5000 innfødte naturmidler. Disse midler føres i Badiano Codex av 1552. meksikanske tradisjonell medisin er dypt forankret i sammenhengen mellom helse av kroppen og et sterkt fundament av religiøs tro.

Meksikanske Traditional Health System

Anvendelsen av meksikanske folk rettsmidler var gjennom en sofistikert hierarki av stillinger. Ifølge Dr. Nancy Neff fra Baylor College of Medicine, de syke ble først behandlet av de eldste i familien, eller en eldre nær familien. Hvis tilstanden var utenfor rammen av den eldste, eller hvis personen krevde mer spesialisert omsorg, den eldste vil da henvise dem til riktig helse-utøveren. Disse inkluderte en herbalist eller yerbero eller yerbera, samt en jordmor, eller partera, som behandlet både mødre og barn. Behovet for ytterligere legehjelp utover dette nivået av spesialister garantert omsorgen for lay healer - curandero totalt - hvem ville blande sammen flere behandlingsmetoder for den syke personen.

Intern Balance

Meksikanske folk rettsmidler lånt fra begrepet de humorale balanserer mellom varmt og kaldt, og vått og tørt. Sykdom sies å være staten en ubalanse mellom disse ytterpunktene i kroppen. Bruk av urte formler og healing teknikker vil bidra til å bevege kroppen mot balanse og velvære.

Urte bruksområder

Noen meksikanske folk rettsmidler inkluderer bruk av kamille for gass, angst, som medøyenvask og kvalme. Mullein anvendes som et slimløsende, for astma, hoste og tuberkulose. Pasjonsblomst brukes for hypertensjon og angst, og oregano brukes for innvollsorm, for å avlaste slim og for menstruasjon problemer.

Behandling av helsemessige forhold

Meksikanske folk rettsmidler strekker seg inn i mange vanlige helsemessige forhold. Disse inkluderer folk rettsmidler for høyt blodtrykk, ved hjelp av kanari gress og lavt blodtrykk, ved hjelp av lime juice, honning og hvitløk. Peyote brukes for revmatisme og leddgikt, rue for øreverk og kamille for øyeproblemer. Rekken av folk rettsmidler representerer helhetlig tilnærming til helse og trivsel i tradisjonell meksikansk medisin.