Digidexo.com

paranøtter næringsinnhold

Næringsinnhold for Paranøtter

Næringsinnhold for Paranøtter


Paranøtter, som er innfødt til regnskogen i Amazonas, har mange helsefordeler. Paranøtter inneholder en kraftig mengde selen, en antioksidant som bidrar til å bekjempe mot celle-ødeleggende frie radikaler som forårsaker kreft. De kan også bidra til å øke immunitet og inneholder omega-6 fettsyrer som kan gjøre underverker for huden glød.

Nut Helse

Det er to typer av fett: mettede og umettede. Umettet fett er faktisk bra for deg, og alle nøtter inneholder omtrent 90 prosent umettet fett. De inneholder både enumettet og flerumettet fett; både redusere kolesterolnivået som reduserer risikoen for hjerteinfarkt. Selv om nøtter inneholder mye fett, den ernæringsmessige fordeler av en nøtt, for eksempel en Brasil mutter, kan faktisk hjelpe til med vekttap hvis spist som en del av et sunt kosthold. Nøtter av alle typer er høy i protein, fiber, vitaminer og antioksidanter, og når konsumert rå, inneholder ingen sukker eller karbohydrater.

Ernærings Makeup

I 28 g (1 oz.) Av rå paranøtter, hviler det totale kaloriinnhold på 190, og 170 av disse er fett. Åtti prosent av fettinnholdet er enumettede og polyumettet, og det er null gram transfettsyrer. Resten av mutteren består av 4 g protein, 2 g fiber, 1 g sukker, 190 mg kalium, 3 g totalt karbohydrat og forskjellige nivåer av vitamin E, tiamin, riboflavin, niacin, kobber, sink, selen, magnesium, fosfor, folat, vitamin B6 og pantotensyre. Raw paranøtter inneholder ikke kolesterol eller natrium.

Immunitet

Paranøtter inneholder en av de høyeste nivåene av selen, et mineral som forenkler handlingen av glutation, som er et enzym som kjemper mot frie radikaler. Derfor er selen en immunitet booster, og det har vist seg nyttig i kampen mot kreft, spesielt brystkreft. Å spise bare to paranøtter om dagen kan gi menneskekroppen med et stabilt nivå av selen. I tillegg til hjelp ved forhindring av kreft, har vist seg å være effektiv mot selen utbruddet av inflammatoriske sykdommer, kardiovaskulære sykdommer, nevrologiske sykdommer og infeksjoner.

Omega-6 fettsyrer

Nøtter, inkludert paranøtter, er svært høy i omega-6 fettsyrer, som bidrar til å redusere risikoen for hjerte-og karsykdommer. The American Heart Association anbefaler at mellom 5 og 10 prosent av det daglige kaloriinntaket være fra omega-6 fettsyrer. Bortsett fra å redusere risikoen for hjertesykdom, omega-6 fettsyrer hjelp letthet betennelse, lette fordøyelse og forbedre hudens helse og utseende.

Forslag

På grunn av de høye nivåer selen og høyt kalori teller, de fleste bare trenger et par paranøtter per dag. Raw paranøtter er sunne snacks for på farten, kan bli kastet i løpet av salater, knust i en smør eller lim, lagt til en stek eller ris fatet, eller - får av helse spor - sitte pent på toppen av en iskrem sundae .

Ernæringsmessige verdien av paranøtter

Brasil mutter er innkapslet i et hardt skall og er ofte funnet i blandede nøtter krukker og bokser. Brasil mutter har mye å tilby, ernæringsmessig. Det er visse ernæringsmessige fakta som bør være kjent før du legger dem til din diett.

Serverer

Denne guiden fokuserer på USDA beskrivelse av en one-unse servering. Dette regnes seks kjerner, eller nøtter.

Kalorier

Paranøtter har en høy kalori teller. En unse av paranøtter har 184 kalorier.

Fat

Paranøtter inneholder mye fett, med 19 gram per porsjon. Dette kan synes høy, men mer enn 12 gram av dette fett er umettede. Enumettet og flerumettet fett er betraktet som sunt.

Protein

En unse av paranøtter har 4 gram protein. Dette er 8 prosent av det daglige anbefalte mengden protein.

Mineraler

Paranøtter er en god kilde til mange mineraler. En porsjon er en god kilde til magnesium (26 prosent av det daglige anbefalte mengden), fosfor (20 prosent), mangan (17 prosent) og selen (767 prosent).

Fakta om Paranøtter

Paranøtter vokser vilt i Brasil, Venezuela, Ecuador, Peru, Colombia og langs Amazonas-elven. Paranøtter inneholder 70 prosent fett og 17 prosent protein. Selv om høy i fett, har de ernæringsmessige fordeler. Paranøtter er frø fra Castanheiro gjøre para treet.

Historie

Paranøtter funnet i klynger eller sirkulære pods åtte til 24 inches tykke ble først eksportert av nederlenderne på 1600-tallet.

Fakta

Paranøtter er vill høstet og krever en bestemt bee å bli bestøvet. De er saktevoksende, ta så lenge som 10 til 30 år å modne.

Ernæring

Paranøtter er en utmerket kilde til selen og sink; de er rike på antioksidanter, som kan bidra til hindre skader fra frie radikaler.

Bruksområder

Mens USA bruker paranøtter og olje for mat, mange bruker paranøtter og olje som er mykgjørende for hud og hår.

Lagring

På grunn av deres høye fettinnhold, kan paranøtter ødelegge raskt. Den beste metoden for lagring av dem er i kjøleskap, hvor de vil vare i måneder.

Cashewnøtter Næringsinnhold

Cashewnøtter er frø av cashew eple, som vokser på cashew treet av Brasil. Cashewnøtter kan stekes, spises rå, lagt til en wok-rett eller gjort om til mutter smør. De er en næringsrik mat når det spises i moderate mengder.

Raw

En oz. av rå cashew inneholder 155 kalorier, 12g av fett (2g av mettet fett), ingen kolesterol eller natrium, 9g av karbohydrat, 1 g fiber, 2g av sukker og 5 g protein, i henhold til www.NutritionData.com.

Dry-Stekt

En oz. av tørr-stekt, inneholder saltet cashewnøtter 161 kalorier, 13g fett, (3g av mettet fett), ingen kolesterol, 179mg av natrium, 9g karbohydrat, 1g fiber, 1g sukker og 4g protein.

Iron

En oz. av cashewnøtter inneholder også 10 prosent av anbefalt daglig inntak av jern.

Fat

Mens cashewnøtter inneholder mye fett, er det meste av fettet umettet fett, som ikke er så dårlig for helsen din som mettet og trans fett.

Fordeler

Cashewnøtter er lavere i fett enn noen andre nøtter og frø, og de er høy i antioksidanter, som kan beskytte mot hjertesykdom.

Hasselnøtter Næringsinnhold

Hasselnøtter Næringsinnhold


Hasselnøtter (også kjent som cobnuts og nøtter) er nøtter med en hard skinnende skall som kommer fra hassel busk. De er forberedt på en rekke måter, inkludert rå, forvellet og stekt, og er også uttrykt for deres spiselig olje.

Raw

En unse av rå hasselnøtter inneholder følgende mengder ernæring basert på det anbefalte daglige rasjon (RDA): 176 kalorier (142 fra fett), 4 gram protein, 3 gram fiber, 86 prosent mangan, 24 prosent kobber, 21 prosent vitamin E, 11 prosent magnesium, 12 prosent tiamin, 24,4 milligram omega-3 fettsyrer, og 2193 milligram omega-6 fettsyrer.

Forvellet

En unse av forvellet hasselnøtter inneholder følgende mengder ernæring basert på RDA: 176 kalorier (143 fra fett), 4 gram protein, 3 gram fiber, 24 prosent vitamin E, 16,2 milligram omega-3 fettsyrer og 1540 milligram av omega-6 fettsyrer.

Stekt

En unse av tørristede usaltet hasselnøtter inneholder følgende mengder ernæring basert på RDA: 181 kalorier (146 fra fett), 4 gram protein, 3 gram fiber, 78 prosent mangan, 25 prosent kobber, 21 prosent vitamin E, 12 prosent magnesium, 2353 milligram omega-6 fettsyrer og 16,8 milligram omega-3 fettsyrer.

Olje

En unse av hasselnøtt olje inneholder følgende mengder ernæring basert på RDA: 248 kalorier (alt fra fett), 66 prosent vitamin E, 33,6 milligram av fytosteroler og 2828 milligram av omega-6 fettsyrer.

Betraktninger

Hasselnøtter kan være moderat inflammatorisk. De mest til minst inflammatoriske preparater av hasselnøtter er som følger: hasselnøttolje, forvellet, rå og stekt.

Nøtter og belgfrukter Fakta

Nøtter og belgfrukter er sunne former for protein som ikke kommer fra dyr og er utmerket mat for både enkeltpersoner som er vegetarianere og de som ikke er det. Det er noen overraskende fakta om nøtter og belgfrukter som forklarer hvorfor de bør være en del av en vanlig diett.

Nøtter er fullpakket med ernæring

Nøtter ikke bare inneholde protein, men også en rekke vitaminer og mineraler. Nøtter er en god kilde til fiber, fosfor og kalium.

Nøtter kommer i mange varianter

Nøtter kommer i ulike teksturer og smaker. Typer nøtter inkluderer mandler, paranøtter, cashewnøtter, kastanjer, hazels, macadamia nøtter, peanøtter, pekannøtter, pinjekjerner, pistasjenøtter, valnøtter og til og med kokosnøtter.

Nærings Pakket Belgfrukter

Ifølge Center for Unge kvinners helse av Barnesykehuset i Boston, er belgfrukter fullpakket med både protein og fiber.

Hva er Belgfrukter?

Belgfrukter kan inkludere bønner og linser.

Vanlige typer belgfrukter

Vanlige typer belgfrukter inkluderer svarte bønner, black-eyed peas, kikerter, bønner, marineblå bønner og Pinto bønner. Soyabønner er også ansett for å være en belgfrukt.

Brasil Nøtter Ernæring

Brasil Nøtter Ernæring


Paranøtter er frø av et stort tre som heter Bertholletia excelsa, som er dyrket i Brasil samt andre tropiske områder. Mutterne er bygget opp av grupper av 12 og 25 deler, tilsvarende en appelsin.

Selen

Paranøtter er høy i selen, som er antatt å være en antioksydant eller et sunt hjerte-komponent. Selen, sammen med proteiner i kroppen, gjør antioksidantenzymer, som kan redusere risikoen for hjertesykdom og visse typer kreft.

Magnesium

Paranøtter er en god kilde til magnesium, ca 63 mg per 1.-oz. servering. Magnesium hjelpemidler i benet, protein og fettsyren formasjon; det hjelper i å lage nye celler, avslappende muskler og clotting blod.

Tiamin

Paranøtter er en god kilde til tiamin (0,28 mg per porsjon). Tiamin, eller vitamin B1, er et vitamin kroppen trenger for å behandle karbohydrater, fett og protein.

Ernæring

Paranøtter inneholder mer mettet fett enn de fleste nøtter; en 1-oz. servering har ca 18 g fett. Derfor er moderasjon anbefales ved inntak av dem.

Hvordan spise

Paranøtter er spist rå, ut av skallet. De kan bli hakket i salater, lagt til brød eller kaker eller spist ut av hånden.

Nøtter og ernæring

Nøtter og ernæring


Nøtter er en av naturens nesten perfekt mat. De er velsmakende og har mange unike helsemessige fordeler. Alle mutter varianter er høy i protein, antioksidanter, fiber og de gode monosaturated fett. De er lave i kalorier og er bra for vekttap når det spises i moderate mengder.

Typer

Nøtter som mandler, cashewnøtter, hasselnøtter, macadamias, peanøtter, pekannøtter, pistasjenøtter, valnøtt og paranøtter er deilig og høy i næringsstoffer om de spises rå eller stekt.

Næringsverdi

Alle varianter av nøtter er rike på vitamin E, protein, sink, kalium og vitamin B6. Valnøtter inneholder omega-3; peanøtter og pistasjnøtter er fulle av fosfor; mandler er antatt å være den mest hjerte-sunn; og cashew er ekstra rik på selen, magnesium, fosfor og jern.

Betraktninger

Et sunt kosthold bør inneholde en rekke matvarer, inkludert nøtter. Husk at hvis nøtter er konsumert i moderate mengder, bidrar de til god nutrition.The anbefalte daglige beløpet er 1 unse.

Advarsel

Mange er svært allergisk mot noen nøtter, spesielt peanøtter. Eventuelle nøtter som er behandlet på samme fabrikk som peanøtter kan inneholde spor av peanøtter. De fleste som er allergiske mot peanøtter kan spise andre nøtter.

Morsomme fakta

Pistachio er en næringsrik mutteren som er den laveste i kalorier av alle nøtter, men det er også det laveste på kostfiber. Normalt en dyp grønn farge, de er noen ganger farget rødt. Iran er den største importør og eksportør av pistasjnøtter.

Hvilke makronæringsstoffer Do nøtter inneholder?

Hvilke makronæringsstoffer Do nøtter inneholder?


Nøtter er lav i mettet fett og levere et vell av viktige næringsstoffer, inkludert hver av de tre makronæringsstoffer: karbohydrater, fett og protein. Fordi disse tre makronæringsstoffer er viktig for å overleve, de er en viktig del av ditt daglige kosthold. Å spise nøtter er en næringsrik måte å sikre at du får nok av hver enkelt.

Karbohydrater i nøtter

Alle nøtter inneholder karbohydrater, som er en viktig energikilde. Karbohydrater også holde sentralnervesystemet, hjerne, hjerte, nyrer og muskler fungerer. De inneholder en god dose av kostfiber, en type karbohydrat som fremmer sunn fordøyelse og reduserer risikoen for visse helseproblemer som hjertesykdom. De fleste nøtter er også lav i totale karbohydrater, noe som gjør dem en næringsrik del av et vekttap diett. Mandler, for eksempel, inneholder 6 gram karbohydrater, inkludert 3 gram fiber mot de 25 gram kvinner trenger hver dag og de 38 gram menn trenger. Macadamia nøtter, pekannøtter, pistasjenøtter og valnøtter er flere eksempler på nøtter høy i fiber.

Fett i nøtter

Selv om nøtter inneholder mye fett, er det meste av det umettet fett. Umettet fett fremme hjertet helse ved å bidra til lavere kolesterol, ifølge American Heart Association. Fett er også viktig fordi de hjelper kroppen absorbere andre næringsstoffer og også fungere som drivstoff kilde. Valnøtter, for eksempel inneholde 18.5 g fett per ounce, men bare 1,7 g av den er mettet. En unse av pinjekjerner inneholder 19,4 gram fett, men bare 1,4 gram som er mettet. Velge nøtter som fettkilde er én måte å få de gunstige fett er nødvendig for god helse uten å forbruke for mye mettet fett.

Protein i Nuts

Protein er viktig fordi den fremmer sunn vekst og utvikling og hjelpemidler i vev reparasjon, hormon og immunsystem fungerer. Det fungerer også som en kilde til energi. Kvinner trenger 46 gram og menn 56 gram protein hver dag. En unse av paranøtter leverer 4 gram protein; samme mengde mandler leverer seks gram protein. Pinjekjerner inneholder 7 gram protein per unse, og valnøtter, pistasjenøtter og cashewnøtter inneholder små mengder protein også.

Nøtter i kosten

Sats på lav-salt eller usaltet nøtter fordi for mye natrium kan øke blodtrykket, slik at du på et høyere risiko for hjerteinfarkt og hjerneslag. Flavored nøtter kan være høy i sukker. Dine beste spillene er rå og ristede nøtter. Fordi nøtter er så kaloririk, hold deg til en 1-unse servering. Tilsett hakkede nøtter, for eksempel valnøtter eller pekannøtter, til en spinat salat, eller rulle myk ost, for eksempel geit, i hakkede nøtter og serverer den med hele korn crackere for en næringsrik forrett eller snack. Hakkede nøtter legge smak og ernæring til sjømat salat, pastasalat og bakevarer også, bemerker Avner Laskin, forfatter av "Nøtter:. Mer enn 75 deilige og sunne oppskrifter"

Hvordan du spiser sunt med bønner og nøtter

Bønner og nøtter er en utmerket, billig kilde til protein og fiber.You kan kjøpe både hermetisert eller fersk. De er en spesielt viktig tillegg til en vegetarianer eller veganer kosthold.

Hvordan du spiser sunt med bønner og nøtter

Spise sunt med bønner og nøtter

Beans kan nesten bli kalt en Superfood. De er lastet med friske næringsstoffer som folat, magnesium, alfa-linolensyre, kalsium, kalium og vitamin B6. De er rike på protein (en kopp bønner gir så mye som 16 gram protein) og er en stor kilde til både løselig og uløselig fiber.

Velg mellom svarte bønner, pinto bønner, aduko bønner, kikerter og mange andre. Legg dem til chillis, gryteretter, fall og salater for å nevne noen.

Prøv og spise rå nøtter i stedet for stekt, saltet eller honning stekt. Nøtter som er stekt og saltet eller honning stekt har lagt oljer, fett og sukker. Enda bedre, prøve og spise økologisk rå nøtter som de ikke er behandlet med sprøytemidler eller plantevernmidler.

ernæringsmessig verdi, mandler og valnøtter rangere på toppen. Mandler har nesten 25 prosent av det daglige behov for verdien av magnesium, de er rik på kalium, mangan, kobber, antioksidanter vitamin E og selen og kalsium. Valnøtter er rike på sunne omega-3 essensielle fettsyrer og de inneholder antioksidanten sammensatte ellaginsyre, som er kjent for å bekjempe kreft og støtte immunforsvaret.

Andre deilige nøtter inkluderer pekannøtter, paranøtter og cashewnøtter.

Hint

  • Nøtter er et flott tillegg til et vegansk kosthold fordi når knust til et fint pulver, kan de erstatte meieri brukes i trøfler og karriretter for å nevne noen.
  • Se porsjonsstørrelser i nøtter som de inneholder mye fett og kalorier, og derfor litt går en lang vei.

Hva nøtter har Omega 3?

Hva nøtter har Omega 3?


Omega 3 spiller en viktig rolle i å hjelpe folk holde seg frisk. De essensielle enumettet fett kan ikke produseres av kroppen, så det er viktig å konsumere dem gjennom mat eller kosttilskudd. Spise visse nøtter er en god måte å legge til omega 3 til ditt daglige kosthold.

Valnøtter

Valnøtter er gode kilder til omega 3 fettsyrer. Inkludert valnøtter i kostholdet ditt vil bidra til å redusere risikoen for hjerteproblemer fordi umettet fett bidra til å redusere kolesterolnivået. I tillegg, valnøtter har en melatonin, som er bra for folk som lider av søvnløshet.

Mandler

Mandler er hjertevennlige på grunn av sitt høye innhold av enumettet fett. De beskytter mot hjertesykdom ved å senke kolesterolnivået i blodet. Mandler også inneholde quercetin og kaempferol, forbindelser kjent for å undertrykke tumorvekst. En annen stor fordel med mandler er deres høye kalsium. To gram mandler inneholder mer kalsium enn en halv kopp melk.

Paranøtter

Paranøtter har 7 prosent omega 3-fettsyrer. Denne mutter er en god proteinkilde for vegetarianere og inneholder en god kilde av antioksidanten selen. Denne spormineral er kjent for å beskytte kroppen mot frie radikaler og har anti-cancer-funksjon.

Konklusjon

Bo sunt krever en å spise et balansert måltid, og med omega 3-rik nøtter vil bidra til å holde kroppen fungerer godt. Det er svært viktig å spise minst to porsjoner av omega-3 daglig fordi disse essensielle fettsyrer ikke kan produseres av kroppen. Foruten å være hjertevennlig, omega 3 fettsyrer bidra med hjernens funksjon, konvertere næringsstoffer fra mat til brukbare former for energi og holde sulten i sjakk for vekttap.

Søvn Fremme Ingredienser i Valnøtter

Søvn Fremme Ingredienser i Valnøtter


Valnøtter er et tre nøtt, ligner cashewnøtter, paranøtter og pekannøtter. Fullpakket med helsemessige fordeler, disse nøtter inneholder en spesielt gunstig form av vitamin E og antioksidanter ikke vanlig i andre matvarer, og har vist seg å gi beskyttelse mot hjerte-og karproblemer, type 2 diabetes og noen kreftformer. De inneholder også en uvanlig konsentrasjon av melatonin, et element som brukes av kroppen for å hjelpe til å regulere søvnmønster.

Melatonin

En gjennomsnittlig valnøtt inneholder en liten mengde - ca 3,6 nanogram per gram - av melatonin. Dette hormonet er vanligvis skilles ut av en kjertel i hjernen som styrer sover og våkner sykluser, noen ganger kalt "døgnrytme." Disse syklusene blir påvirket av lys og mørke, og hvor mye melatonin blir produsert. Imidlertid var mengden av utskilt melatonin avtar som vi blir eldre. Kosttilskudd brukes ofte til som en back-up for å styrke immunsystemet og behandle symptomer på søvnløshet.

Studier

Forskning på rotter har vist at melatonin som finnes i valnøtter kan ha en positiv effekt på å redusere stress og kan målbart øker melatoninnivået. I 2005 En University of Texas Health Science Center studie sitert av Nutra Ingredients nettstedet viste nesten en tredobling i melatonin nivåer av rotter som ble matet en diett forbedret med valnøtter. Men, som i 2010 ingen vitenskapelig studie har konkludert med hvor mange valnøtter en person ville ha å spise til å oppleve en direkte positiv effekt.

Insomnia

I praksis spise noen valnøtter vil sannsynligvis ikke kurere søvnløshet eller gjøre noen dramatisk forskjell i søvnmønster. Den gjennomsnittlige valnøtt veier ca 20 gram og inneholder ca ca 0,000072 milligram melatonin. Derfor, for noen for å få den samme effekten fra valnøtter som en enkelt 10-milligram supplement av ren melatonin ville gi, ville hun ha å spise en unfeasible 138888 valnøtter.

Kosttilskudd

Hvis du velger å ta kosttilskudd, kan en lege foreskrive dem typisk i områder 0,2 til 20 mg, avhengig av årsakene til bruk. De kan ha bivirkninger, slik som søvnighet, magesyke og hodepine, og vil ikke fungere for alle med allergi mot nøtter.

Hvilke nøtter er ikke et Stivelse?

Hvilke nøtter er ikke et Stivelse?


Folk ofte vurdere fett og protein i nøtter, men ikke alle vet at de fleste nøtter inneholder også stivelse. Det er ikke alltid lett å si hva matvarer inneholder stivelse bare ved å se på dem. Noen mennesker må unngå stivelse av helsemessige årsaker, så det er viktig å gjøre noen undersøkelser på stivelseskilder. Stivelse er et polysakkarid, eller karbohydrat, som inneholder mange glukoseenheter. En enkel jod test kan avgjøre om en matvare inneholder stivelse. Jod svinger fra brunt til mørk blå eller svart når det kommer i kontakt med stivelse. Med nøtter, kan det ta opptil 30 minutter for jod for å reagere med stivelse.

Ulike typer nøtter

Nøtter er innkapslet i et beskyttende skall og er fruktene av ulike trær. I biologi, er begrepet mutter svært restriktive, men begrepet er blitt utvidet til å omfatte de fleste spiselige frø eller kjerner som finnes i et skall. Mandler, cashewnøtter, paranøtter, pistasjenøtter og macadamia nøtter er noen eksempler på frukt og frø som anses som nøtter, selv om de ikke oppfyller de strenge vitenskapelige definisjonen. Peanøtter, som faktisk er belgfrukter, anses også en mutter av mange. Nøtter, både sanne og de allment akseptert som nøtter, inneholder stivelse, men noen, som kastanje og kokos, inneholder mye mer stivelse enn andre; mandel inneholder mer cellulose enn stivelse.

Kosttilskudd restriksjoner

For de med irritabel bolle syndrom, matallergier eller en stivelse følsomhet, kan nøtter utgjøre et problem i kosten. Mens nøtter kan inneholde mange fordelaktige fettstoffer, antioksidanter, vitaminer og mineraler, kan de også inneholde allergener. I tillegg, peanøtter er utsatt for en sopp som potensielt kan skade leveren. Generelt sett bør nøtter ikke være vanskelig å fordøye til tross for det faktum at det kan ta lang tid til å fordøye fett og protein i muttere. Stivelsen i nøtter er brutt ned raskt for de fleste, men for de som lider av fordøyelsesforstyrrelser, selv nøtter uten mye stivelse kan være vanskeligere å fordøye og forårsake mage nød.

Low-stivelse Nøtter

Noen nøtter er generelt lav i stivelse når huden er fjernet. Det ble fastslått at huden av visse muttere inneholder en rimelig mengde stivelse, mens kjøttet av mutteren som ikke virker. Valnøtter, for eksempel, ikke er høy i stivelse når huden er fjernet. Nøtter som er lavere i stivelse enn de fleste er paranøtter, pinjekjerner, mandler, macadamia nøtter og sesamfrø. Mens steking alle muttere bryter ned stivelse til enklere fordøyelsen, denne prosessen reduserer også mengden av antioksidanter i nøtter. Blansjere nøtter er en av de beste måtene å ha mindre stivelse å svelges.

Tilleggsvurderinger

Ved en tilfeldighet, ble det funnet at en lav-stivelse diett kan lette symptomer på en kronisk betennelsessykdom og leddgikt tilstand kalt Bekhterevs sykdom. Det ble oppdaget at folk med lav-stivelse dietter utskilles et lavere antall mikroorganismer kalt Klebsiella. Dette er viktig fordi, i de med ankyloserende spondylitt, autoimmune systemet forsøker å angripe mikroorganismen, angriper legemet forårsaker betennelse og smerte. Disse organismene vokser lett på enkle sukkerarter eller stivelse. Klebsiella ikke vokse på cellulose eller andre elementer som finnes i nuts.Those med irritabel bolle syndrom og andre fordøyelsesproblemer kan tolerere en diett som inneholder lite stivelse nøtter, og ny forskning viser at de med Bekhterevs sykdom kan også nyte mandler og andre lav stivelse nøtter.

Hva er de sunneste nøtter?

Hva er de sunneste nøtter?


Nøtter har ofte fått en dårlig rap for sin høye fettinnhold, men de er endelig får god oppmerksomhet de fortjener. Disse deilige små retter er fullpakket med god ernæring. Nøtter inneholder sunt fett, fiber, protein, vitaminer og mineraler, og kan bidra til å forebygge mot hjertesykdom. Så lenge størrelsen på porsjonene er holdt i sjakk, high-fiber og fettinnhold i nøtter gjør dem en dieter beste venn.

Helse Fordeler

Nøtter inneholder hjerte-sunt forbindelser. De høye nivåer av enumettet og flerumettet fett i nøtter kan senke det "dårlige" kolesterolet LDL. Det høye fiberinnholdet i nøtter bidrar også til å senke kolesterolet. Noen nøtter inneholder et plantebasert kilde til omega-3 fettsyrer som beskytter hjertet ved å hindre mot hjerterytme. Nøtter inneholder også vitamin E, som kan beskytte mot hjerteinfarkt ved å forhindre plakk dannelse i arteriene. Arginin er en aminosyre som finnes i nøtter som forbedrer fleksibilitet av blodårene.

Mandler, valnøtter, pekannøtter og pistasjnøtter

Hver type mutter har sin egen spesielle næringsprofil. Det er viktig å konsumere en rekke å få mange ulike helsemessige fordeler. Mandler er høy i vitamin E, som bidrar til å forebygge betennelse som spiller en rolle i aldersrelaterte lidelser. De inneholder også mer kalsium enn andre nøtter, og dermed fremme bein helse. Valnøtter er kjent for sine alfa-linolensyre innhold, som er en omega-3 fettsyre som kan bidra til å forhindre hjerte arrhythmia. Mens pekannøtter inneholder ulike former for vitamin E som kan redusere det "dårlige" kolesterolet LDL, pistasjenøtter inneholder mye kalium, som bidrar til å regulere hjerterytme.

Peanøtter, hasselnøtter, cashewnøtter og paranøtter

Peanøtter er teknisk sett en belgfrukt, men de gir mange av de samme helsemessige fordelene som nøtter. Peanøtter inneholder folat, som er viktig for hjernens utvikling og kan beskytte mot kognitiv svikt. Folat er også et viktig mineral som hindrer mot fødselsskader. Hasselnøtter er også høy i folat samt et stoff som heter proantocyanidin, noe som kan redusere risikoen for blodpropp og urinveisinfeksjoner. Cashewnøtter inneholder kobber og magnesium som er nødvendig for beinhelse. Paranøtter er høy i selen, som kan beskytte mot prostatakreft; men de er høyere i mettet fett, slik at de skal konsumeres i moderate mengder.

Nøtter og Waistline

Å spise en liten mengde nøtter hver dag kan bidra til å fremme vekttap, fordi nøtter inneholder både fiber og fett som holder deg mett og forhindrer overspising. Imidlertid er porsjonsstørrelsen viktig fordi nøtter inneholder fett, som er kaloririk. En unse av mandler, cashewnøtter, peanøtter eller pistasjenøtter inneholder ca 165 kalorier. En unse av paranøtter, hasselnøtter, valnøtter eller pekannøtter inneholde mellom 180 og 200 kalorier.

Go Nuts!

For å øke forbruket av nøtter, prøv å erstatte dem for usunne kilder til fett i kostholdet ditt. I stedet for å gumlet på en pose chips eller informasjonskapsler, snack på en liten håndfull nøtter. Prøv å strø hakkede valnøtter på en søtpotet og legge skiver pekannøtter til en fettfattig yoghurt. For å tilfredsstille din søt tann, unn deg noen mørk sjokolade dekket mandler.

Holistisk Diabetic Exchange-Diet

Diabetes er en sykdom som involverer den menneskelige kroppens manglende evne til å regulere blodsukkernivået, mens det konverterer mat til en energiressurs. Symptomer og problemer kan være ubehagelig og påvirker mange områder av kroppen. Venstre ukontrollert, kan det føre til blindhet, skade hjertet, nerver, føtter og nyrer. Derfor er det viktig å engasjere seg i en riktig behandling program. Mange velger å forholde seg til diabetes ved hjelp av en helhetlig tilnærming for å behandle hele personen, inkludert sinn, sjel og kropp sammen.

Hvordan Exchange-Works

Utvekslingen Systemet består av matvarer som er gruppert i tre ulike typer som er basert på matens næringsinnhold. Listene gi serverer størrelser for kjøtt, karbohydrater, fett og mat alternativer. Det er en presis mengde av hver type de ulike matvarer som kan spises hvilke verdier kalorier, næringsstoffer og karbohydrater. Utveksling eller bytte matvarer innenfor ulike grupper er tillatt for de som er like i næringsinnhold. Dette er fordi de ofte påvirker blodsukkeret på samme måte, som er hensikten med denne diabetes basert diett.

Utveksling Diet Metode

The American Diabetes Association, samt American Dietetic Association kan bidra til å bestemme passende porsjonsstørrelser og legge til variasjon i måltid planer. Diabetes utveksle lister sikre at en balansert blanding av typer mat, karbohydrater og næringsstoffer er inkludert fra hver matvaregruppe, basert på individuelle behov. Ifølge Diabetes-diabetic-diet.com, forskning har vist at inntak av nok kalorier til å opprettholde idealvekten er den mest effektive strategien for å løse eller forebygge en diabetiker helsesituasjon.

Hvordan bruke Exchange Diet

En lege eller ernæringsfysiolog vil anbefale antall daglige børser fra hver matvaregruppe, per spesifikke individuelle behov. Deretter en plan er utviklet på hvordan du best kan spre ut børser hver dag. Ved hjelp av denne metoden vil bistå i å holde blodsukkernivået innenfor anbefalte grenser.

Egnede Foods

Egnede gunstige matvarer inneholder magert kjøtt, fisk, sjømat, paranøtter, egg, avokado, greener, grønne og grønne grønnsaker, agurk, selleri, fersk tomat, og epler. Bruk rå løk, lime og sitronsaft som smakstilsetning. Ifølge Walter Siste holistiske Diabetes Treatment, rå mat er spesielt bra for folk som ønsker å re-generere insulin produksjon. Organiske eller gress-matet kjøtt og fugl kan være bedre enn de fra feedlots. Sjøfisk er bedre enn sjømat fra oppdrettsanlegg. På grunn av høyt kvikksølvinnhold, unngå å spise store fisk som tunfisk eller hai.

Enkleste måten å suppliment magnesium i kosten

Magnesium er viktig for funksjonen av i det vesentlige alle organer i kroppen, spesielt hjerte, nyrer og muskler. Det er også viktig for enzym og energiproduksjon, bidrar til helse av tenner og bein, og bidrar til å stabilisere kobber, sink, kalium, vitamin D og andre næringsinnhold i kroppen. Den enkleste måten å supplere magnesium i kostholdet ditt er å spise magnesium-rik mat, men det kan også fås gjennom kosttilskudd.

Kosten kilder

Magnesium er lett tilgjengelig i mange hele ubehandlet mat, inkludert frukt som bananer og tørkede aprikoser; grønnsaker som mørke, grønne blader, avokado, bønner, erter og bakte poteter med skall; nøtter og frø som paranøtter, mandler, cashewnøtter, peanøtter, pistasjenøtter, pinjekjerner, svart valnøtter, gresskar, squash, valmue, og selleri frø; samt urter og krydder som dill luke, tørket sennep, kakaopulver, estragon, salvie og merian. Andre gode kilder til magnesium er havregryn, blackstrap melasse, strimlet hvete og kli frokostblandinger.

Kosttilskudd

Magnesium kan finnes i mange kosttilskudd som magnesium citrat, glukonat magnesium og magnesiumlaktat, som alle er lett absorberes i kroppen. Magnesium hydroxide brukes ofte som en muntlig avføringsmiddel eller syrenøytraliserende, og magnesiumsulfat kan også tas oralt som et avføringsmiddel eller i multivitaminer. Hvis magnesiumsulfat tilsettes til et bad, er det absorberes gjennom huden.

Anbefalinger

Til tross for at magnesium er tilgjengelig i et bredt utvalg av matvarer og kosttilskudd, kan noen mennesker ikke får nok magnesium fra sine dietter, mye på grunn av populariteten til bearbeidet mat. Selv om magnesium overdose fra matvarer er ekstremt sjelden, folk som konsumerer store mengder melk av Magnesia eller Epsom salter er i faresonen, spesielt hvis de har problemer med nyrene. Før du tar magnesium tilskudd, bør du få anbefaling fra legen din, spesielt når du vurdere kosttilskudd for et barn. Sammen med magnesium kosttilskudd, er det en god idé å ta en vitamin B kompleks, eller en multivitamin inneholdende B-vitaminer, fordi nivået av vitamin B6 i kroppen styrer mengden av magnesium som vil bli absorbert inn i cellene.

Naturlig kosttilskudd for bipolar lidelse

Bipolar lidelse eller manisk-depressiv lidelse, er en tilstand karakterisert ved maniske høyder og depressive lows. Mange ganger de foreskrevne medisiner for bipolar lidelse kan bære slike forstyrrende bivirkninger som du lurer på om de er verdt å ta. Det er naturlig kosttilskudd som kan gi noen lettelse fra symptomene på bipolar lidelse uten bivirkninger av legemidler. Som alltid bør du konsultere lege før avslutning av behandling gjennom medisinering og før du starter et supplement diett.

Fatty Acids

Omega-3 fettsyrer og omega-6 er de to viktigste gruppene av essensielle fettsyrer. Omega 3 fettsyrer finnes i grønne bladgrønnsaker, fiskeolje og annen sjømat fra kalde farvann. Omega 6-ere, mens viktig for immunforsvaret og blodpropp, er dårlige i overkant. Holde en sunn balanse mellom omega-6 til omega-3 fettsyrer regulerer humøret, skjerper hukommelsen og hjelper med konsentrasjon og læring. Hvis du ikke er en sjømat lover, kan du ta linfrøolje eller hamp olje for å få en god dose av omega-3 fettsyrer. Tran er ikke en erstatning for dette, da det har høye nivåer av vitamin A og vitamin D, og ​​kan være giftig i svært høye doser.

Aminosyre

Tryptofan er en aminosyre som bidrar til å lindre depresjon, stress, angst, mani og søvnløshet. 5-HTP eller 5-hydroxytryptophan, omdannes til serotonin. Ifølge Healing Depresjon og bipolar lidelse uten rusmidler, har det vist seg at 5-HTP kan være like effektivt som legemidler som Paxil og Zoloft. 5-HTP er den "hemmelige" ingrediens i Prozac som gjør stoffet så effektivt.

Mehionine hjelper lavere Histamin nivåer, som holder mani og angst i sjakk. Det hjelper hjernen foreta SAMe (S-adenoxyl-metionin), som er nødvendig for flere prosesser, inkludert å holde serotonin og dopamin ved deres optimale nivåer.

Fenylalanin konverteres og til slutt brukt til å lage dopamin og noradrenalin, som hjelper deg å holde våken og holder appetitten undertrykkes. L-fenylalanin er et supplement nyttig for å stabilisere humøret. Aminosyrer er i alle matvarer med protein, som animalske kjøtt, bønner, nøtter og frø.

Selen

Selen reduserer angst og depresjon, og det kan gjøre at du føler deg mindre sliten. Selen mangler kan gjøre deg engstelig, fiendtlig og forvirret. Den nøytraliserer også frie radikaler og bidrar til å fjerne giftstoffer som kan rokke hjernefunksjoner fra kroppen din. Paranøtter er en utmerket kilde til selen, selv om du ikke trenger en ekstraordinær mengde. Ta 70 mikrogram selen daglig.

Jod og kalium

Jod er viktig nok for din helse at regjeringen gjorde sin tillegg til bordsalt obligatorisk. Depresjon, lav energi og vektøkning er tegn på lav jod. 150 mikrogram om dagen er anbefalt mengde.

Kalium bidrar til å regulere balansen av vann i kroppen din, oksygentilførsel til hjernen og glukose konvertering. Det hjelper å holde humøret svinger ned og er oppbrukt fra kroppen din når du drikker for mye alkohol, kaffe eller sukker. Spis en banan for noen umiddelbar kalium.

B-vitaminer

B-vitaminer kan hjelpe avverge depresjon og gjøre underverker for humøret regulering. De kan hjelpe til med å senke intensiteten av humørsvingninger, hodepine, irritabilitet og angst i tillegg). Tar en B-kompleks supplement er den beste måten å få alle B-vitaminer kroppen din trenger.

Hvordan øke glutation Naturligvis

Gluthathione er en kraftig antioksidant som bidrar i immunforsvar, nærings metabolisme og en rekke andre ting. Du kan gjøre flere ting for å øke dine nivåer av gluthathione, alt fra kosthold til tilskudd. Mens supplement med glutation kan virke som et godt alternativ, trenger kosttilskudd ikke trenge gjennom celleveggene adekvat, i henhold til alternativ medisin ekspert Dr. Ray Sahel.

Hvordan øke glutation Naturligvis

•  Spis glutation-rik mat. Dette inkluderer avokado, vannmelon, asparges, grapefrukt, poteter, eikenøtt, squash, jordbær, appelsin, tomat, honningmelon, okra, fersken, squash, valnøtter og spinat, ifølge Dr. Debra Baker, som vedlikeholder nettstedet Y2Khealthanddetox.com

Spis mye brokkoli, blomkål, rosenkål og kål. Disse matvarer inneholder cyanohydroxybutene-et kjemisk stoff som kan øke nivåer av glutation i kroppen, i henhold til Sahel.

•  Supplement med andre antioksidanter som fremmer glutation produksjon i kroppen. Dette omfatter acetylcystein og selen. Paranøtter har naturlig høye nivåer av selen. Acetylcystein rik mat inkluderer høy-protein matvarer som yoghurt og andre former for meieriprodukter, kjøtt, hvetespirer, granola og havregryn.

Avstå fra aktiviteter som tapper glutathione nivåer. Dette inkluderer røyking, overdreven, hard trening og alkohol inntak, ifølge Baker.

Hvordan Følg Flat Belly Diet

Hvordan Følg Flat Belly Diet


The Flat Belly Diet er en ekstremt populær diett plan basert på kalori telling og den strategiske tillegg av enumettet fett til måltider. Utviklet av eksperter på forebygging ble Flat Belly Diet inspirert av funnene at forbruket av enumettet fett, ofte kalt MUFAs, fører til at leveren til mer effektivt skille ut fett, LDL kolesterol og andre giftstoffer fra kroppen, slik at de ikke danner fett klynger rundt midten delen, som er hva som skjer når det ikke er MUFA stede måltid samtidig. Les videre for å lære kildene til disse "gode fettstoffer" og hvordan å sette dem til å arbeide for å redusere fett rundt magen.

Hvordan Følg Flat Belly Diet

•  Drikk 2 liter "sassy vann" per dag i 4 dager. Dette er startstrøm fase av Flat Belly Diet. Å gjøre "sassy vann", tilsett 1 ts. fersk revet ingefær, 1 middels agurk, skrelt og skåret i tynne skiver, 1 middels skiver sitron og 12 små peppermynte blader til 2 liter vann. Serveres kald. Mens du nyter den "sassy vann" og fjerne overflødig vann fra kroppen din, gjøre deg kjent med enumettet fettsyre kilder og planlegge noen menyer.

Identifisere enumettet fett (MUFA) kilder. De er avokado, oliven, mørk eller semi søt sjokolade og spesifikke typer nøtter (mandler, mandel smør, paranøtter, cashew smør, chunky naturlig peanøttsmør, tørristede cashewnøtter, tørristede peanøtter, tørristede solsikkefrø, hasselnøtter, macadamia nøtter , pekannøtter, pinjekjerner, pistasjenøtter, ristede gresskarfrø, glatt naturlig peanøttsmør, solsikkefrø, solsikkefrø smør, tahini og valnøtter) og oljer (sesamolje, jordnøttolje, rapsolje, olivenolje, valnøttolje, pesto saus, safflower olje, soyaolje, solsikkeolje og linfrø olje).

Kjenn riktig servering størrelse for hver MUFA. Avocado = 1/4 cupOlives = 10Chocolate = 1/4 cupNuts = 2 tbsp.Oil = 1 ss.

Lær hvordan du bruker hver MUFA. Avokado kan være skiver og enkelt lagt til salater og sandwicher, eller knuses med lime og servert med chips. Oliven kan spises rett ut av glasset for en enkel MUFA fix. Sjokolade kan nytes i chips, biter eller spon. Kaste noen sjetonger i havregryn eller sette noen spon over frukt. Nøtter kan bli kastet i salater, bakt i brød eller snacked på ut av sekken. Oljer brukes i matlaging, røre steking og pesto saus. Hvis du gjør frukt eller protein shakes, tilsett olivenolje til det for en enkel addisjon.

spise 4 måltider per dag på 400 kalorier hver, og legge til en servering av ditt valg av MUFA til hvert måltid.

Hint

  • Den "sassy vann" fase av dietten vil føre til hyppige potty pauser, så sørg for at du planlegger tilsvarende.
  • Mange Flat Belly Diet oppskrifter finner du i "Flat Belly Diet" bok og på prevention.com nettsted (se Ressurser nedenfor).
  • Å spise mer enn anbefalt MUFA servering er usunn og vil føre til vektøkning.

Ernærings Plan å miste Belly Fat

Å miste buk fett kan være for estetisk grunn av for eksempel bli kvitt muffins toppen hengende over sine jeans eller for å se bra ut i en badedrakt. Natural News publiserte "Risikoen for Excess Belly Fat" i november 2008 Det siterer en tysk studie som fant personer som har høye midje-til-hip ratio eller midje omkretsen øker risikoen for en tidlig død. Overflødig magefett og andre livsstilsvaner som røyking, fysisk inaktivitet og kosthold øker hjertesykdom, diabetes, hjerneslag og blodtrykk risiko og demens. En ernæringsmessig plan for å miste buk fett reduserer omkrets og helserisiko.

Konsumere Omega-3 fettsyrer

En av de viktigste komponentene i en ernæringsmessig plan for å miste magen fett er å spise mat som inneholder omega-3 fettsyrer. Disse fettsyrene slanke waistlines og redusere hjertesykdom risiko. Natural News sier at forskere funnet ut at sjømat er rik på omega-3 fettsyrer hindrer vektøkning og dårlig helse. Omega-3 rik mat inkluderer laks, tunfisk, flaxseeds, valnøtter, soyabønner, kveite, reker, tofu, kamskjell og snapper, grønne grønnsaker, rosenkål og grønnkål.

Snack på nøtter og frø

Nøtter og frø inneholder mye fett og kalorier, men de kan være en del av en sunn magefett krymper ernæring plan når det spises som snacks eller på salater. Nøtter og frø er rike på fiber og protein og inneholder enumettet fett, gode, mettende fett. The Flat Belly Diet, skapt av "Forebygging" magasinet redaktører, sier enumettet fett nøtter inkluderer mandler, paranøtter, tørr-ristede cashewnøtter og peanøtter, tørre-stekt frø, hasselnøtter, pekannøtter, pinjekjerner, macadamia, gresskarfrø og valnøtter. Mutter Butters som ikke inneholder additiver passer inn i nøtter, frø kategori. En servering av disse sunne nøtter og frø tilsvarer to spiseskjeer eller en håndfull.

Spis avokado

Avokado, en mat som inneholder enumettet fett, kan være en del av en ernæringsmessig plan for å miste buk fett. Regenerativ Nutrition nettsted sier at avokado, men mye fett, øke hastigheten på basale metabolske priser, fylle en person opp og redusere overspising, redusere ønske om mettet fett og sukkerholdige matvarer, og inneholder vitaminer og mineraler som fremmer generelle helse. Avocado kan være erstatning for majones på smørbrød og hamburgere eller i salater.

Munch på Dark Chocolate

Mens de fleste sukkerholdige godbiter bør unngås på en ernæringsmessig plan for å miste buk fett, hjelper mørk sjokolade redusere fett og administrere vekt. The Cleveland Clinic Miller Family Heart and Vascular Institute sier mørk sjokolade inneholder flavonoider, en naturlig forekommende, plantebasert stoff som hjelper folk å opprettholde vekten og beskytter deres hjerter. Folk som ikke liker den bitre smaken av mørk sjokolade kan dyppe den i antioksidant-rik frukt som jordbær.

Spis frukt og grønnsaker

Å spise frukt og grønnsaker er en del av alle ernæringsmessige planer, herunder planer om å miste buk fett. The Belly Fat Diet viser noen fettforbrennende produsere elementer, inkludert epler, baby gulrøtter, baby spinat, bananer, blåbær, hvitløk, løk, drue tomater, grønne bønner, jordbær, soltørkede tomater, mais kjerner, ananas juice og grønnsaker proteiner som refried bønner og veggisburgere. Friske salater laget av frukt og grønnsaker kan toppes med olivenolje eller balsamico eddik.