Digidexo.com

atopisk eksem og bihuler

Atopisk eksem Behandling

Atopisk eksem Behandling


Atopisk eksem, eller irritasjon i de øvre lag av huden, forekommer vanligvis hos personer med høysnue eller astma. Det effekter folk i alle aldre, og fører til det som mange beskriver som en uutholdelig kløe. Gitt den potensielle faren over-skrape, har mange effektive behandlinger blitt opprettet for å avlaste en lidende symptomer.

Forebygging

Den første behandlingen er anbefalt av leger, er å unngå alt som kan irritere huden. Irritanter vanligvis inkluderer såper, boble bad, ull klær, ekstrem varme eller kulde, og noen vaskemidler. Leger anbefaler også å bruke en mild og pålitelig daglig fuktighetskrem som Aveno. Fuktighetskremer bør være uparfymert å unngå ytterligere irritasjon og fungerer best når den brukes etter bading eller dusjing å hjelpe segl i fuktighet.

Resepter

Når du har en alvorlig blusse opp, kan leger foreskrive steroid kremer. De hyppigst foreskrevne krem ​​steroider er kortikosteroider. Hvis en blusse opp er svært alvorlig, kan en lege også foreskrive kortvarig bruk av en muntlig form av kortikosteroider. Også, hvis det viser seg at området er blitt infisert, antibiotika kan være foreskrevet.

Naturlig rettsmidler

For de som foretrekker å unngå steroider, er det mange naturpreparater. Kalde kompresser og is, anvendt indirekte, er et utmerket middel for å berolige irritasjon. Comfrey-calendula kremer tilbyr en potent naturlig kur uten eventuelle irritanter. Det anbefales når du bruker en naturlig krem ​​for å unngå de med parabener eller kunstige dufter som de direkte påvirke kremen potens. Til slutt, havregryn eller Buttermilk bad er utmerket for lindrende irritert hud og tilføre fuktighet.

Hva er årsakene til atopisk eksem?

Atopisk eksem er en kronisk hudsykdom som rammer millioner av amerikanere. Eksem refererer til betennelse i huden, mens atopisk indikerer at det er noe arvelig faktor i å ha denne tilstanden. Fordi det er mange årsaker og triggere som kan sette av eksem, er det viktig å lære hva de er å riktig behandle tilstanden.

Identifikasjon

Eksem er mest gjenkjennelig med sine tørre, røde, skjellende flekker. I noen tilfeller kan det se ut som sprukken hud eller hvit tørr, kløende nupper. I begge scenario, irritasjon oppstår oftest rundt kroppens ledd, som knær, albuer og knoker, og vil ofte vises symmetrisk. Patches er også kjent for å blusse opp rundt øynene, hodebunnen og kroppen bagasjerommet.

Årsaker

Ikke alle er utsatt for eksem. Fordi det kan være arvelig, de som har allergi eller astma i familien eller mest utsatt. Som allergi, er det mange forskjellige triggere som kan øke flareups. Noen typiske de er mugg, støv, røyk, visse værforhold og husholdningsartikler som såper og vaskemidler. Hvis du ikke vet hva dine triggere er, bli testet av din allergolog. En rekke prikktester vil gi deg beskjed på kort tid.

Forebygging

Dessverre er det ingen kur for eksem, så holder flareups under kontroll er nøkkelen. Ikke ta lange, varme dusjer siden dette kan forverre selv den minste av utslett. Hold vannet lunkent og vask med en nonfragrant såpe, for eksempel Dove. En av de viktigste tingene å gjøre er å holde seg fuktig. Leger anbefaler å bruke en krem, som Aquaphor, minst to ganger om dagen. Denne kremen ikke bare fukter, men også skaper en barriere mellom deg og skadelige irritanter.

Behandlinger

Hvis du finner ut at eksem er fortsatt fungerende opp, gå til hudlege. Det er mange medisinske behandlinger og medisiner som kan hjelpe med kronisk eksem. Noncortisone kremer, for eksempel Elidel, og regelmessige kortison kremer er svært foreskrevet og svært effektive. UV-lys terapi er en annen behandling som kan bidra til å helbrede flareups. I ekstreme tilfeller kan legen din gi deg en serie av kortison skudd eller kanskje en muntlig steroid, som for eksempel prednison. Vær oppmerksom på at selv om steroider kan synes å hjelpe mye, kan de være ekstremt farlig med langsiktige bivirkninger.

Tips

Hvis du fortsatt ikke kan finne ut hva som forårsaker eksem, holde en dagbok eller logg og dele den med din hudlege. Bruk bomull for å la deg huden puste. Bruk sokker til sengs hvis du skraper i søvne.

Atopisk eksem Symptomer

Atopisk eksem er en type eksem, en slags hud tilstand som ofte rammer babyer og små barn. The American Academy of Dermatology anslår at opptil 20 prosent av mennesker over hele verden lider av atopisk dermatitt. Årsaken til atopisk eksem er vanskelig å avgjøre til tider, men det har en tendens til å forekomme i mennesker som har allergi og kan kjøre i familier. Symptomer på atopisk dermatitt varierer i intensitet i hvert individ og kan styres på en rekke måter, både når det gjelder medisinsk behandling og gjennom forandringer i livsstil.

Befolkning Berørt

Folk i alle aldre kan vise symptomer på atopisk dermatitt, men de fleste av tilfellene oppstår hos barn som er yngre enn fem år gammel. Som personer med denne kløende, smertefull hud tilstand alder, kan deres symptomer avta eller helt forsvinne. Ingen sammenheng mellom kjønn og atopisk dermatitt eksisterer - både menn og kvinner er like predisponert for å utvikle hudens tilstand. The National Institute of leddgikt og muskel og Skin Disease rapporterer at folk som bor i tørrere klima og urbane områder er mer utsatt for å utvikle eksem, kanskje på grunn av økte forurensninger i luften.

Utseende av Skin

Symptomer på atopisk dermatitt med en fortykkelse av huden slik at det ser tøft og crusty. Barn som lider av denne tilstanden har vanligvis skjellende flekker i huden som er rød i fargen, mens unges og voksnes huden ser mørkere, og nesten brun i fargen. Huden i det berørte området kan lett sprekke og kan avgi, eller "gråte" en klar væske til tider. Atopisk eksem kan komme og gå, og har en tendens til å blusse opp før en periode med en remisjon. Den rødmet hoven hud kan skade, kløe og føler "tight" på grunn av sin overdreven tørrhet.

Plassering av Symptomer

Plasseringen av atopisk dermatitt i hele kroppen varierer fra person til person. Spedbarn og barn som har denne typen eksem viser ofte ansikts symptomer på kinnene og på haken. Alvorlige tilfeller kan føre til at barnet å se ut som han har skjegg. Atopisk eksem kan oppstå i hodebunnen av sine yngre pasienter. Voksne som har atopisk eksem kan vise ansikts symptomer, men kan også utvikle flekker av kløende, tørr, hoven hud på innsiden av albuene og knærne, samt på sine hender.

Minimer eksponering for allergener

En rekke irritanter og potensielle allergener kan gjøre atopisk dermatitt symptomer verre hvis personen med hud tilstand kommer i kontakt med disse stoffene. Minimere eksponering for irritanter kan bidra til å holde symptomene overkommelig og mindre smertefull. Styre klar av syntetiske stoffer og ull klær kan hindre flere hevelse og svie i huden. Parfyme, duftende såper, kremer og andre hudpleieprodukter kan også forårsake en økning i atopisk dermatitt symptomer. Kvinner som lider av bluss ups bør unngå iført sminke som kan irritere huden ytterligere.

Miljøfaktorer bør også unngås når det er mulig, for å minimere dermatitt symptomer, inkludert røyk, støv, pollen og mold. Hvis en person rammet av atopisk dermatitt eller hennes familie har en historie med matallergier, inkludert egg, melk eller tre nøtter, bør disse matvarene unngås, da de kan gjøre symptomene verre.

Beroligende symptomer med medisiner

Aktuelle medisiner som kortison salver eller kremer kan være foreskrevet for å hjelpe lindre betennelser som er tilstede i et tilfelle av atopisk dermatitt. Ved hjelp av antihistaminer kan bidra til å holde kløe til et minimum, noe som i sin tur reduserer risikoen for hudinfeksjoner forårsaket ved å skrape. Alvorlige tilfeller av atopisk eksem kan behandles med antibiotika i tillegg til hud salver og antihistaminer for å motvirke risikoen for infeksjon, eller behandle eksisterende hudinfeksjoner. Ifølge American Academy of Dermatology, har noen pasienter hatt en nedgang i symptomer med lysterapi kombinert med medisiner.

Naturlig behandling for Baby Eksem

Naturlig behandling for Baby Eksem


Noen babyer utvikle kroniske utslett over ulike deler av kroppen som dukker opp som reddened patcher, med eller uten hevet støt. Ifølge MayoClinic.com, baby eksem eller atopisk dermatitt, er relativt vanlig hos barn under syv år. Heldigvis kan naturlige behandlinger være effektive for å redusere den irritasjon til barnet vokser fra tilstanden.

Diagnose

Din barnelege bør først diagnostisere eventuelle vedvarende utslett på barnets kropp for å utelukke andre sykdommer som lupus. Infantile eksem kan være brun-rød eller rød-grå, og det er sannsynlig å være kløende. Huden er i området av utslett kan fortykkes og sprekke eller skala. Hender og føtter er vanlige steder for baby eksem, samt inne i albuer og knær eller på stammen, nakke og ansikt.

Miljø

Barneleger ofte anbefale å ta naturlige skritt for å lette barnets irritasjon og kløe. Atopisk eksem er babyens reaksjon på allergener, og de mest vanlige allergener finnes i ditt eget hjem, babyens barnehage eller kjøretøyet. Eksponering for passiv sigarettrøyk kan utløse en baby eksem angrep, så vel som å puste i støv, dyr dander eller pollen. Sørg for at ditt hus og barnevakten hus er rene og røykfritt.

Fuktighet

Skru opp luftfukteren hvis barnet utvikler eksem i vintermånedene, når luften i hjemmet ditt blir tørr på grunn av overoppheting. Hvis du ikke har en luftfukter, vil en gryte med vann putre sakte på komfyren sette fuktighet tilbake i luften. Babyer med sensitiv hud kontrakt eksem lettere i tørre forhold.

Hudpleie

Tørr hud er mer utsatt for å utvikle barnet eksem. Hyppig bading tørker ut babyens sarte hud, så velger en rask svamp bad med rent varmt vann, hvis barnet ditt viser tegn på en begynnelse eksem utbrudd. Umiddelbart etter vask, påfør en allergi-fri fuktighetskrem til babyens hud for å holde på fuktigheten. Duft-free babyolje, brukes når huden fortsatt er fuktig, vil bidra til å forhindre nye utbrudd.

Aktuelt

Når barnet ditt har en fullverdig eksem utslett, trenger han trøst og en lindrende behandling som reduserer kløe og irritasjon. Se etter kolloidalt havremel å legge til sin badevannet. Kolloidalt havremel er finmalt havregryn som oppløses lett i vann. Alternativt kan du sette en liten mengde vanlig havregryn i blender og bland det før det blir et pulver. Bruk en halv kopp av kolloidalt havremel i en gallon av varmt vann.

Forebygging / løsning

Bli kvitt skrapete stoffer i nærheten av babyen. Ull fører hudirritasjoner, som gjør klær som er for stramt og ikke tillater barnet å bøye armene eller bena uten å klemme og skape en rødlig krøll. Ett hundre prosent bomull tepper og løse klær vil redusere risikoen for at barnet utvikler atopisk eksem.

Magnesium & Eksem

Eksem er en slags hud lidelse som vanligvis oppstår hos spedbarn og barn, men noen ganger voksne også, blir påvirket av det. Barna som er berørt av det blir fullstendig kurert når de oppnå voksenlivet. Eksem er ikke en alvorlig helselidelse, men det definitivt er irriterende og smertefull. Begrepet & ldquo, eksem & rdquo; indikerer ikke én bestemt sykdom i huden, men brukes vanligvis til å referere til alle lidelser i hud som involverer tørr, betent og irritert hud. Denne lidelsen er ikke smittsomt og kan kureres ved hjelp av riktige medisiner.

Symptomer

Det er nødvendig å identifisere sykdom før du starter et behandlingsregime. Visse symptomer på eksem inkluderer: Huden kan ha rødbrune flekker; huden blir tørr og kløende. I løpet av natten kløe øker; huden kan utvikle sprekker, blemmer og hvis dårlig smittet det blir purulent; og det berørte området av huden blir tykkere og blir rå å røre.

Årsaker

Årsakene til eksem eller dermatitt kan være både egenverdi samt extrinsic. Noen av de indre faktorer er magnesiummangel, svette og allergi og ytre faktorer er eksponering for visse kjemikalier, legemidler og bakterier. På grunnlag av disse to faktorene er eksem klassifisert i endogen eksem, eksem og eksogene kategorier eksem. Avhengig av graden av infeksjon, kan eksem være kronisk, akutt eller subakutt.

Magnesium

Det er ingen direkte korrelasjon mellom magnesium og eksem, men mangel på magnesium ikke passivt forsterke symptomene ved eksem. Magnesium er et vesentlig element av hvilken flere biokjemiske reaksjoner i kroppen er avhengig. Under slike omstendigheter, kan eventuelle avvik i sitt nivå forårsake symptomer til å blusse opp. Studien er litt komplisert, men et innblikk i om det kan hjelpe på effektiv behandling av eksem.

Forholdet mellom Eksem og Magnesium

Forholdet mellom eksem og magnesium kan oppsummeres i tre hovedpunkter.

Histamin produksjon stiger når det er magnesium-mangel forårsaker svelling av blodkar og utslipp av fluid inn i huden og underliggende vev. Dette resulterer i rødlig, flekkete og kløende hud som skjer for å være et klassisk symptom på eksem.

Magnesium er avgjørende for lipidmetabolisme som er ansvarlig for å tilveiebringe elastisitet og fuktighet til huden. Når det er en mangel på magnesium senker fettsyrene i huden forårsaker tørrhet. Det vanskeliggjør huden & rsquo; s beskyttende skjold gjør den mer utsatt for betennelser og irritasjoner. Således er den tørre usammenhengende betent hud, som skjer i eksem også på grunn av de reduserte nivåer av magnesium i kroppen.

Den mangel på magnesium i kroppen utløser også stressnivået. Det er et kjent faktum at stress har en tendens til å forverre symptomene ved eksem. På grunn av stress saltsyre (HCL) produsert av magen blir redusert som resulterer i B12-mangel i kroppen. B12 er svært viktig for å opprettholde helsen til vevet, og det også er ansvarlig for reparasjon av vev. Atopisk eksem er resultatet av B12-mangel, som i sin tur er forårsaket av den lave nivåer av magnesium.

Betraktninger

De forskjellige typer eksem-lignende allergisk eksem, eksem og seboreisk eksem har forverret symptomer hvis det er mangel på magnesium i kroppen. Magnesium fungerer som en immun-modulator og hvis mangel er håndtert så symptomene på eksem er bundet til å bli gjenopplevd.

Cure for Lip Eksem

Eksem, også kalt dermatitt, er identifisert av tørr, rød, kløende, hoven hud. Det kan finnes hvor som helst på kroppen, inkludert leppene. Eksem er forårsaket av allergi, reaksjoner fra visse stoffer og / eller symptomer fra andre sykdommer. Det finnes ingen kur for eksem, men det er mange behandlinger tilgjengelig som kan lindre noen av ubehag forårsaket av tilstanden.

Atopisk eksem

Den vanligste typen eksem er atopisk dermatitt som er stort sett funnet i babyer og barn, men kan finnes i voksne også. Det er en allergisk tilstand som resulterer i tørr, kløende hud. Noen årsaker til atopisk eksem på leppene er såpe, kald luft, fuktighet, svette og stress.

Ikke rør

Unngå å ta på lepper og munn. Aldri klø, gni eller slikke leppene. Kloring kan bryte huden og forårsake infeksjoner. Slikking kan irritere og tørke leppene videre. Uansett hvor ille kløe blir, aldri klø. Bruk en mild fuktighetskrem eller leppepomade som ikke irritere å berolige klør. Vaselin kan hjelpe. Dessuten kan en kald komprimere eller ispose også gjøre susen.

Limit Kontakt

Hvis du oppdager at en såpe eller husholdning produkt irriterer leppene, slutte å bruke den umiddelbart. Stick med milde såper og velduftende frie vaskemidler. Unngå kosmetikk og personlig pleie-produkter som inneholder alkohol. Alkohol kan tørke ut huden ytterligere og forårsake en blusse opp. Vær alltid oppmerksom på alle og alle mennesker og produkter som du kommer i kontakt med, inkludert kjæledyr. vet hva som irriterer og unngå eller begrense den.

Hudlege

Se en hudlege for å diskutere mulige resepter for å kontrollere eksem utbrudd. Det finnes ingen kur for eksem, men en lege kan forskrive en steroid medisin som kan gnis på leppene.

Stress

Stress kan føre til eksem flare-ups og håndtere det på en ansvarlig måte kan bidra til å kontrollere og behandle den. The American Academy of Dermatology anbefaler pasienter å opprettholde en behandling regiment, få nok søvn, forblir musling, prøve avspenningsteknikker som meditasjon eller yoga eller finne en hobby. På American Academy of Dermatology Sommer Academy Meeting 2009 i Boston, hudleger diskuterte de potensielle fordelene av alternative behandlinger som akupunktur og hypnose og hvordan de kan bidra til å redusere stress, men legene sa at de skulle brukes i forbindelse med tradisjonell medisinsk behandling.

Naturlig behandling av Pompholyx Eksem

Eksem er et mønster av hud utbrudd som kan være svært smertefullt. Pompholyx eksem er en form for tilstanden som vises på hender og fingre. Dette endrer tilstanden hvor reparasjonsmekanismen av huden funksjoner. De som lider av eksem regenerere huden på en raskere hastighet, noe som kan være forårsaket av en unormal immunforsvar. Det er mange naturlige behandlinger, både eksterne og interne, som kan hjelpe administrere denne tilstanden.

Utbrudd

Utbrudd av eksem kan være svært smertefullt og ubehagelig. Noen ganger, huden blir tørr og flassende, mens andre ganger er det blir betent, fuktig, oser og crusty. Kronisk eksem vanligvis forårsaker endringer i hudens farge og den blir tykk og skjellete. Alvorlig kløe følger alle former. Under et utbrudd, blir huden mye mer mottakelig for smitte.

Årsaker

Det er mange mulige årsaker til eksem. Atopisk dermatitt vanligvis er den mest vanlige årsaken til Pompholyx eksem samt eksem på andre deler av kroppen. Atopisk eksem er en vedvarende hud tilstand knyttet til allergi. 70% av personer med denne tilstanden også lider av astma, høysnue eller elveblest.

Ekstern Herbal behandlinger

Det er mange urte behandlinger brukes eksternt som kan lindre utbrudd. Aloe gel og Avena havre er beroligende og lindre betent hud. Calendula og trollhassel kremer, fortrinnsvis i en kolin base, redusere betennelse og rødhet. Kamille, vassarv og lakris kremer forhindre kløe og herding av huden. Copaiba olje tilbyr rask lindring av inflammasjon og er et antibakterielt. Marshmallow rot krem ​​og Sangre de Drago olje danne et beskyttende lag på huden og hindre infeksjon. En tumeric grøtomslag påføres to ganger daglig dreper smerte og akselererer helbredelse.

Interne Herbal behandlinger

Burdock tinktur regulerer immunsystemet. Oregon drue rot detoxifies systemet og reduserer betennelse. Quercetin fungerer som et antihistamin og stopper betennelse; ta 250 mg tre ganger daglig. Sasparilla er en anti-inflammatorisk; ta 300 mg tre ganger daglig.

Anbefalinger

Fiskeolje kosttilskudd redusere betennelse. Legg brun ris og hirse til kosthold og prøve å eliminere soya, egg, meieriprodukter, hvete og peanøtter. Holde huset fuktet. Ta færre dusj og bad fordi dette utarmer naturlige oljer. Håndtere stress som best du kan, fordi det utløser immunsystemet til å frigi kjemikalier som er skadelige for huden. Unngå kremer og kremer som er beregnet for bruk på normal hud. De kan forverre tilstanden og fungerer ikke på samme måte på infisert hud.

Hvordan lindre symptomene på Eksem

Hvordan lindre symptomene på Eksem


Eksem er kjent som en betennelse i huden, og kan inkludere flere hudsykdommer. Hvis symptomene er tørr, kløende hud, rødhet, flassende hud, blemmer eller blødning hud, har du mest sannsynlig har en form for eksem. Når huden din lidelse er klassifisert som eksem, er det opp til en lege for å finne ut hvilken type eksem du har. Vanlige typer eksem inkludere kontakteksem, xerotic eksem, seborreisk dermatitt, og atopisk eksem. For å finne ut hvilken type og alvorlighetsgrad av eksem, vil en lege teste deg for allergier og sykdommer. Følg trinnene nedenfor for å lære hvordan å lindre symptomene på eksem.

Bruksanvisning

Prøv over-the-telleren kremer og lotions. Lotions som hydrokortison krem ​​er spesielt nyttig i moderate og milde tilfeller av eksem. Du kan finne hydrokortison krem ​​på ditt lokale apotek. Unngå lotion med dufter eller farger som de kan ytterligere irritere eksem. Påfør flere ganger om dagen for best resultat.

Ta over-the-telleren perorale antihistaminer. Kroppen din kan være å ha en allergisk reaksjon på noe du spiste eller berørt, og en antihistimine som Benadryl vil roe ned hevelse eller rødhet. Ikke ta Benadryl første tingen i morgen, da det vil gjøre deg døsig.

Se en hudlege og få reseptbelagte kremer. Hvis antihistaminer og hydrokortison kremer ikke har hjulpet eksem, min legen forskrive en resept lotion som Betamethasone, som inneholder et steroid. Ikke bruk reseptbelagte medisiner før du har prøvd å bruke over-the-counter medisiner. Du vil spare deg mye tid og penger ved å gjøre det, og anvende aktuell medisinering som er for sterk for huden din vil ytterligere irritere den.

Få en resept for triamcinolon injeksjoner fra hudlege. Hvis du har eksem som brister eller blør, kan legen din vil foreskrive et kurs av triamcinolon injeksjoner. Triamcinolon injeksjoner bør være bare hvis eksem er i fare for en infeksjon eller så smertefullt at det er vanskelig å fungere. Den eksem vil mest sannsynlig komme tilbake etter løpet av injeksjoner er blitt fullført.

Be om en resept på antibiotika hvis eksemet er infisert. Noen ganger huden påvirkes av eksem sprekker og blør, og skaper en åpning for bakterier å komme inn. Hvis eksemet er spesielt kløende, hovne eller ser infisert, spør din hudlege eller lege å foreskrive en antibiotikakur for å redusere smitte. Uten antibiotika, kan infeksjonen går bort av seg selv, men eksemet kan også spre seg uten antibiotikabehandling.

Tips og advarsler

  • Spør legen din hva over-the-counter kremer eller salver han anbefaler.
  • Prøv over-the-counter lotions før du får en resept fra legen din.
  • Hvis du opplever ekstrem hevelse eller infeksjon, bør du oppsøke lege umiddelbart.
  • Før du påfører over-the-counter hydrokortison krem, sjekk med en lege for å se om huden din lidelse er eksem.

Hva som forårsaker atopisk dermatitt?

Atopisk eksem er en kronisk hudsykdom som også er kjent under navnene eksem, atopi og eksem. Mange mennesker lider av denne felles ferdighets sykdom. Det er et pruritisk (noe som betyr at det fører til intens kløe i huden), inflammatorisk hudsykdom. Mange forbinder atopisk dermatitt med hudens følsomhet eller allergi. Det er ulike årsaker som kan føre mennesker til å utvikle atopisk dermatitt.

Arvelighet

Arv er antatt å være en faktor i å forårsake atopisk dermatitt. Det er kjent at den betennelse som resulterer fra atopisk dermatitt kommer fra en arvelig uregelmessigheter i huden. Den uregelmessighet som er kjent som barriere defekten av huden, og resulterer i at huden blir mer gjennomtrengelige, som deretter senker dens antimikrobielle egenskaper (slik som å drepe bakterier og sopp).

Immune System

Personer som lider av atopisk eksem har ofte en form for ubalanse i immunforsvaret. Personer med atopisk dermatitt generelt har langt flere TH-2 celler enn de har TH-1 celler. Dette reduserer også funksjon av hudens barriere, forårsaker det å miste vannet, noe som gjør det enklere for både allergener og irritanter å komme gjennom.

Skin Tørrhet

Tørr hud kan bidra føre til atopisk eksem, og det kan også bidra til å utløse kviser. Tørr hud er ofte ansett for å være et symptom på tap av barrierefunksjon. Noen faktorer som ofte fører til tørr hud er lav luftfuktighet, vinterklima, overdreven vasking (spesielt med varmt vann), svømmebasseng klor, antiseptiske og såper, og høye temperaturer.

Irritanter

Det er mange vanlige, hverdagslige ting som kan forverre atopisk dermatitt. Noen vanlige irritanter inkludere støvete omgivelser, sminke, parfyme, sterke vaskemidler og ull berøre huden.

Plager

Det er noen vanlige sykdommer som også forårsaker atopisk dermatitt. Disse inkluderer astma og høysnue. Astma er en kronisk lunge tilstand som involverer luftveiene. Høysnue er også kjent som allergisk rhinitt, og manifesterer seg i symptomer som ligner på de av en tradisjonell kaldt, slik som lunger, nysing, sår hals og press på bihulene. Personer som har disse sykdommene er mye mer sannsynlig å få atopisk dermatitt, sammenlignet med de som ikke lider av dem.

Eksem behandlinger med antibiotika

Eksem er en vanlig hudlidelse karakter av røde, kløende hud og små blemmer. Av personer med eksem, 10 til 20 prosent utvikler den i tidlig barndom. De fleste vokser eksem, men for noen blir det en livslang lidelse. Det finnes ingen kur for eksem, men det er mange behandlinger, alt fra spesielle dietter for å emollients og steroid kremer. For mer alvorlige tilfeller kan hudleger også foreskrive enten aktuell eller oral antibiotika. Antibiotika hindre smitte som kan følge av sprukken hud. Effektiviteten av antibiotikabehandlinger varierer fra person til person.

Typer

Det finnes flere forskjellige typer eksem. Den vanligste kalles atopisk dermatitt. Det er ingen kjent årsak for denne type eksem, men det er vanligvis forbundet med høysnue og astma.

Allergisk kontakteksem skjer når huden kommer i direkte fysisk kontakt med en kjent allergen slik som parfyme eller stoff fargestoff. Andre vanlige triggere inkluderer ull, nikkel og biologiske vaskemidler.

Irritasjonsmoment kontakt dermatitt skjer når huden kommer i kontakt med en sterke kjemiske stoff. Symptomer ofte vedvare i lang tid.

Seborreisk dermatitt som vanligvis forekommer i hodebunnen eller andre deler av kroppen som har hår. Denne type eksem ligner flass.

Stasis dermatitt oftest rammer eldre. Symptomene inkluderer tørr, kløende hud, vanligvis på leggene.

Årsaker

Det er mange forskjellige ting som kan forårsake eksem, så det er viktig å få en skikkelig diagnose fra en hudlege.

Den eksakte årsaken til atopisk eksem er ukjent, men det er ofte utløst av allergener som for eksempel støv og dyrehår. Begge typer kontakt-dermatitt forårsaket av direkte kontakt med en bestemt substans. Det kan forebygges bare ved å bo borte fra kjente allergener. Seborrhoeic dermatitt er mindre godt forstått. Det kan ha noe å gjøre med en type gjær kalles Malassezia, og kan utløses eller forsterkes av stress. Stasedermatitt er et resultat av dårlig blodsirkulasjon i bena.

Antibiotika

Alvorlig eksem kan føre til at huden til å sprekke og blø, og etterlater den mer følsom for infeksjoner. Hudleger ofte forskrive antibiotika for å forebygge og kurere infeksjoner og redusere hud betennelse. Antibiotika kan tas oralt som en pille eller påføres topisk i form av en salve eller en krem. Oral antibiotika inkluderer penicillin, erytromycin og flucloxacillin. Aktuelle antibiotika inkluderer fusidinsyre og mupirocin.

Advarsler

Antibiotika som brukes til å behandle eksem er ikke forskjellig fra andre typer antibiotika. Jo mer du tar, jo større er risikoen for å utvikle infeksjoner som er resistente mot antibiotika. Du kan ikke drepe hver eneste bakterier. De som overlever blitt resistente og formere seg. Snart trenger du sterkere og sterkere antibiotika. Til slutt, du kjører ut av behandlinger som fungerer.

Oral antibiotika kan samhandle med andre legemidler, inkludert p-piller. Visse antibiotika kan ikke tas mens du drikker alkohol.

Alternative behandlinger

Det finnes mange alternative behandlinger for eksem. Noen er mer effektive enn andre. De mest populære inkluderer nattlysolje, lakris gel, vitamin B kosttilskudd, fiskeoljer og selv hypnose. Konsultere legen din før du prøver noen form for naturlig rette.

Rettsmidler for allergi og eksem

Ifølge National Institute of Allergy og smittsomme sykdommer er 9-30 prosent av den amerikanske befolkningen anslått til å lide av atopisk eksem, den vanligste formen for eksem, en hud tilstand knyttet til allergi som produserer vekter og utslett som klør. Flere fremgangsmåter er brukt til behandling eksem.

Skin Care

The Mayo Clinic anbefaler at de som lider av allergi og eksem i særdeleshet, ansette en enkel og konsekvent hudpleie rutine som involverer naturlige, parfymefrie produkter. Salver eller andre godkjente smøremidler bør brukes nesten umiddelbart etter dusjing eller bading; dusjer og bad bør være kortfattet og bruke varmt vann. Lysbehandling, der irritert hud området utsettes for ultrafiolett lys bølger, kan være foreskrevet av lege.

Medisinske behandlinger

Hvis en forsiktig og konsekvent hudpleie diett reduserer ikke symptomer, kan legen forskrive antibiotika for å kjempe mot hudinfeksjon, eller antihistaminer for å gi lindring fra kløende, svært irritert hud. Antihistaminer også indusere døsighet som kan hjelpe deg til å sove til tross for ubehag. Det finnes også mange over-the-counter medisinert, anti-klø hud salver, men les etikettene nøye - noen er rapportert å ha koblinger til hudkreft, og disse vil ha en spesiell FDA advarsel på dem.

Miljøfaktorer

I tillegg til å ta vare på huden din riktig og prøver ulike medikamenter for å behandle eksem og allergier som forårsaker det, prøv å kontrollere miljøfaktorer som kan føre til eksem symptomer som best du kan. The American Academy of Dermatology anbefaler at pasienter holder seg kjølig og tørr (varme og svette kan irritere huden), og prøv å unngå alvorlige værforhold når det er mulig. Hold deg unna dyr dander; materiale som ull, som kan lage riper i huden; og kjemisk laden og parfymerte såper, vaskemidler og sprayer, så vel. Eksponering for alle disse faktorene kan føre til forverret eksem symptomer.

Seboreisk eksem Diagnose

Seboreisk eksem Diagnose


Seboreisk eksem er en hud tilstand preget av fet, flassende, røde flekker. Hos spedbarn, er det kjent som vugge cap. Hos voksne kan det påvirke ansiktet, øvre bryst, rygg, hodebunn eller andre områder som blir fet. Seboreisk eksem er knyttet til en overproduksjon av en fet substans som kalles talg. Legen vil undersøke deg og kan utføre tester for å sikre at du ikke lider av en annen hud tilstand som psoriasis.

Assessment

Legen din vil sjekke de berørte områdene, noe som gir spesiell oppmerksomhet til ansikt, ører, øyenbryn og øyevipper. Hvis du har flak av hud som vises fettete og hvis de berørte områdene er symmetrisk og rød eller rosa, indikerer dette seboreisk eksem. Ifølge Mayo Clinic, kan legen gjøre en hud biopsi for å bekrefte diagnosen og utelukke andre tilstander.

Atopisk eksem

Symptomene på atopisk dermatitt - kløende, rødt og betent hud - er lik de av seboréisk dermatitt, og det kan være vanskelig å skille fra hverandre de to tilstander. Atopisk eksem rammer ofte foldene rundt albuene og halsen, eller bak knærne. Legen din vil undersøke egenskapene til de berørte områdene og vurdere din historie med symptomer for å avgjøre om irritasjon er atopisk eller seboreisk.

Psoriasis

Symptomene på seboreisk dermatitt også er lik de av psoriasis. I hodebunnen, ser seboreisk eksem som en svært alvorlig form for flass. Psoriasis produserer også skjellete, hvite flekker som ligner på flass. Imidlertid har psoriasis tykkere flekker av hud som kan blø lett hvis du plukke eller klø på dem, ifølge American Osteopathic College of Medicine. Hvis du har flass symptomer, vil legen din undersøke for å se om de flak er mer i samsvar med psoriasis før du bekrefter diagnosen seboreisk eksem.

Hodebunnen Behandlinger

Hvis du har seboreisk eksem i hodebunnen, kan over-the-counter sjampo som inneholder salisylsyre eller ketokonazol, inkludert Scalpicin, Selsun Blå eller Nizoral, lindre symptomer. La sjampo for å trenge dypt inn i hodebunnen i minst fem minutter før du skyller. Hvis spedbarn eller barn lider av seboreisk eksem, gni en liten mengde baby olje inn i hodebunnen. Deretter bruker du en veldig myk børste til å løsne flak forsiktig. Å skylle, bruk en oppvaskmiddel for å få oljen ut av din lille ens hår.

Andre behandlinger

Hydrokortison kremer kan lindre symptomene på rødhet og betennelse. For dine barn, aldri bruke en krem ​​sterkere enn 1 prosent hydrokortison. Langvarig bruk av hydrokortison kremer kan forårsake bivirkninger som strekkmerker og utseendet på edderkopp årer.

Anti-sopp kremer som Lamisil også kan lindre symptomer på seboreisk eksem. Ifølge Mayo Clinic, kan legen forskrive sterkere muntlige medisiner som terbinafin (en soppdrepende) når andre behandlinger mislykkes.

Medisinsk Cream Eksem Cures

Medisinsk Cream Eksem Cures


Eksem er et generelt begrep brukt på en rekke hudsykdommer som er ledsaget av et rødt, kløende utslett. Atopisk eksem, kontakteksem, dyshidrotic eksem, nummular eksem og seboreisk eksem er alle eksempler på svært ulike forhold som det er referert til som eksem. Mens det er ingen kur for eksem, det er medisinske kremer som kan hjelpe lindre symptomene.

Identifisere den skyldige

Før du effektivt kan behandle enhver hudtilstand, må du først identifisere den. Eksem symptomer kan skyldes en rekke ulike underliggende tilstander som kan reagere forskjellig på forskjellige behandlinger. Kontakt-dermatitt, for eksempel, kan behandles ved ganske enkelt å fjerne de uakseptable irritasjons fra huden mens atopisk dermatitt er en arvelig sykdom som kan være vanskelig å kontrollere. Når den type eksem du lider har blitt identifisert, kan legen din gi deg råd om riktig løpet av behandling som kan omfatte livsstil og kosthold endringer, samt reseptbelagte medisiner og over disk kremer eller salver.

Over the Counter

Over-the-counter medisinert kremer og salver inneholder vanligvis den laveste nivå potens av sine aktive bestanddeler. Disse produktene er ikke utviklet for å behandle eksemet seg selv, men for å lindre noen av symptomene forårsaket av eksem. De er vanligvis ansett som trygt når det brukes som anvist, men alle kan ha en allergisk reaksjon på ingrediensene, så hvis den underliggende tilstanden ikke reagerer eller blir verre, bør du slutte å bruke produktet umiddelbart. Det er mange fine kremer på markedet som kan bidra til å redusere flare-ups når de brukes på en jevnlig basis, og viktigheten av fuktighetsgivende kan ikke overvurderes. Ifølge National Eksem Association, generisk vaselin og mineralolje uten tilsetningsstoffer er blant de tryggeste og mest effektive fuktighetskremer. Når du vurderer en over-the-counter medisinsk krem ​​for å behandle eksem, alltid se etter National Eksem Association Seal of Acceptance.

Resept

Legen din kan anbefale å behandle eksemet med medisinske kremer som inneholder steroider. Det amerikanske Food and Drug Administration har også nylig vedtatt en ny klasse av legemidler for behandling av eksem. Disse ikke-steroide medikamenter, ofte referert til som topiske immunmodulatorer, arbeidet ved å modifisere immunsystemet. FDA har godkjent to slike legemidler for behandling av eksem; takrolimus, markedsført under merkenavnet Prograf, og pimecrolimus, markedsført under merkenavnet Elidel den. De fleste av disse stoffene er tilgjengelig som en aktuell medisinsk krem ​​eller som tabletter. Noen reseptbelagte medisiner, inkludert medisinske kremer og salver, bør tas som foreskrevet. Som alle reseptbelagte medisiner, disse produktene har potensielt ubehagelige bivirkninger, slik at eventuelle uventede reaksjoner bør rapporteres til legen din umiddelbart.

Hvordan Beat Eksem

Eksem eller atopisk eksem er en hudsykdom som fører til flassende rød hud som noen ganger kan produsere oser blemmer. Vanligvis spedbarn er nummer én kandidater for denne sykdom, men mange voksne lider også. Kløende utslett oppstår vanligvis på kinnene av yngre pasienter og de indre knær og albuer av voksne. Du kan kjempe eksem ved å eliminere eventuelle matallergier, bruk av kremer og ta kosttilskudd. Finn ut hva du skal gjøre for å forebygge eksem fra å kontrollere livet ditt.

Bruksanvisning

•  Hold huden fuktig. Såper stjele fuktighet fra huden din, og dermed forverret eksem symptomer. Bruk såper som inneholder fuktighetskremer, og som ikke liste tørke kjemikalier som natrium lauryl sulfate som ingredienser.

Bruk en fuktighetskrem for å låse fuktigheten inn i huden din. Ifølge National Institutes of Health, forverrer eksem når temperatur og luftfuktighet endrer og huden tørker ut. Se etter en fuktighetskrem som er uten parfyme og allergivennlig.

Få en resept på en hydrokortison holdig medisinert krem. Over-the-counter hydrokortison produkter kan også være effektivt.

Påfør en anti-klø krem til skjellete hud. Kløe er en av de mest smertefulle og irriterende symptomer på denne hudsykdom.

Spør legen din om en resept på et oralt kortikosteroid. Denne medisinen reduserer betennelse og kløe. Det er vanligvis bare foreskrevet i alvorlige tilfeller av atopisk dermatitt.

Unngå hud irritanter som rengjøringsprodukter, vaskemiddel, kløende tekstiler og kosmetikk ikke er beregnet for sensitiv hud. Bruk hansker når du rengjør ditt hjem. Velg et vaskemiddel som er fri for parfyme og sterke kjemikalier.

•  Finn ut om matallergier kan utløse eksem. Hold en matdagbok for å registrere ditt daglige inntak av mat samt hud dine symptomer. Tidsskriftet vil tillate deg å se et bredt bilde av mulige matallergier.

Tips og advarsler

  • Flertallet av barndommen tilfeller av eksem klare opp som barn vokse. Forsikre barnet om at eksem er ikke nødvendigvis en livslang lidelse.
  • Kløe eksem vil gjøre symptomene verre og øker også risikoen for arrdannelse.

Hva er symptomer og behandling av eksem?

Hva er symptomer og behandling av eksem?


Eksem, også kjent som dermatitt, beskriver flere typer utslett. Legene tror hudens evne til å fungere som en barriere, kombinert med en unormal immunsystem, er hovedbidragsyterne til eksem, ifølge EczemaNet hjemmeside. Eksem rammer folk i alle aldre, er ikke smittsom og kan kontrolleres med riktig behandling. Hver type eksem har forskjellige symptomer og behandlinger.

Atopisk eksem

Atopisk eksem er den mest vanlige formen for eksem, ifølge EczemaNet. Symptomer på atopisk eksem inkluderer tørre, sprukne, crusted, kløende, skjellende flekker i huden som noen ganger siver klar væske. Vanlige behandlinger inkluderer fuktighetsgivende kremer og kremer, kalde omslag, lokale kortikosteroider, antihistaminer og antibiotika.

Contact Dermatitis

Denne formen for eksem er et resultat av kontakt med hverdagslige elementer som sjampo, smykker, mat og vann. Symptomer inkluderer kløende, hovne, rød hud og blemmer. Behandling for kontakteksem inkluderer bruk av fuktighetsgivende kremer, iført hansker, tar antihistaminer og bruk av lysbehandling.

Dyshidrotic Dermatitis

Årsaken til dyshidrotic dermatitt er ukjent, men symptomene inkluderer små blemmer som brenner, klør og svelle huden. Denne tilstanden ikke reagerer godt på behandling; derimot, kan legene tømme blemmer, foreskrive antibiotika og aktuelle medisiner og administrere Botox for å lette kløe og smerte, og for å fjerne huden.

Eksem

Eksem vises når nerveendene i huden blir betent. Vanlige symptomer er kløe i huden på leggene, ankler, hals, håndledd, underarmer og kjønnsorganer. Former for behandling er aktuell kortikosteroider og keratolytiske salver, antibiotika og sedative antihistaminer.

Nummular Eksem

Normalt oppstår etter en skade på huden, for eksempel en brannskade eller insektbitt, vanligvis vises nummular eksem i form av små røde flekker og blister-lignende flekker som først sive væske, deretter skorpe; likner en ringorm patch. Behandlinger inkluderer å ta korte bad i lunkent vann og bruk fuktighetsgivende kremer eller kremer umiddelbart etterpå. Andre lettelse metoder inkluderer aktuelle kortikosteroider, tjærepreparater, antibiotika og antihistaminer.

Seboreisk eksem

Ofte kalles flass, seboreisk eksem har en fet, voksaktig utseende i utseende med hvit eller gulaktig brune skjell, sammen med røde, kløende, hovne flekker av hud. Patches normalt utvikle seg i områder som inneholder talgkjertler som hodebunnen, hårfestet, lysken eller armhulene. Behandlinger inkluderer hyppig sjamponering, flass sjampo, lokale kortikosteroider og anti-sopp kremer.

Stasis dermatitt

Stasis dermatitt utvikler seg fra dårlig sirkulasjon og dets symptomer inkluderer hevelse i bena, smerte, betent hud, kløe og åpne sår, og misfarging og fortykkelse av huden. Violet lesjonene kan utvikle seg på leggene og topper av føttene. Behandlinger inkluderer heve bena, iført kompresjonsstrømper, tar lavdose diuretika og antibiotika, hvile og følge sår-stell.

Occupational Eksem

Occupational eksem er noen form for eksem forårsaket av et individs arbeidssted. Symptomer inkluderer tørr, sprukken, rå, kløe, svie, stikking og irritert hud. Hansker, endring av arbeidsmåter, fuktighetsgivende kremer og lotions, antihistaminer, lokale kortikosteroider, antibiotika og lysbehandling er alle metoder for behandlinger som brukes, avhengig av alvorlighetsgraden av hudens tilstand.

Hvor kommer Eksem kommer fra?

Eksem

Eksem er en samlebetegnelse for flere hudsykdommer. Den vanligste typen eksem er atopisk dermatitt, eller atopisk eksem. Atopisk eksem rammer opp til 20 prosent av verdens befolkning. Det fører til en kløende, rødt utslett som kan variere i utseende fra person til person. Kronisk skrape kan gjøre huden titt læraktig. Kloring gjør også utslett verre.

Årsaker

Ingen vet nøyaktig hva som forårsaker eksem, men det er noe relatert til immunsystemet. Når noe irriterer en persons eksem, overreagerer immunsystemet og fører til overdreven kløe. Blusse opp triggere variere. For noen er det kontakt med en kløende eller grovt materiale. Andre har eksem flareups som følge av varme eller overdreven svetting. Eksem kan også være knyttet til mat og skjønnhet produkt allergier. Øvre luftveissykdommer kan utløse en eksem blusse opp hos noen mennesker. Stress er også en faktor.

Hvem får det?

Barn og voksne kan både lider av eksem. Om 15 millioner amerikanere har eller har hatt fakkel-ups av eksem på enkelte punkt. Personer med astma og allergisk rhinitt er også mer sannsynlig å ha eksem. Hvis du er uheldig nok til å ha eksem, holde området fuktig. Prøv å lære hva som utløser dine fakkel-ups for å unngå disse elementene. Hvis kløe er alvorlig, bør du oppsøke lege for en resept anti-klø krem. Hydrokortison krem ​​kan gi lindring, men unngå å bruke for lang tid, fordi det er et steroid og kan tynne huden ved langvarig bruk.

Symptomer og informasjon om Eksem

Symptomer og informasjon om Eksem


Eksem er en gruppe av hudsykdommer som fører til at huden blir rød, kløende og noen ganger utvikle små, væskefylte nupper som er fuktig. Eksem er ikke smittsomt, men de fleste med eksem har slektninger med tilstanden. Ifølge Kids Health, vil om lag én av 10 mennesker i verden har eksem.

Symptomer

Personer med eksem har røde, kløende, irritert, flassende og blemmer hud. De kløende flekker opptrer vanligvis hvor albuen bøyer, på ryggen av den knær, ankler, håndledd, ansikt, nakke og øvre del av brystet. Huden kan også føle læraktig hvis personen med eksem klør det for mye. Symptomene kan variere litt fra person til person.

Årsaker

Irritasjonsmoment kontakt dermatitt, en type eksem, utvikler etter mye eksponering for mildt irriterende for eksempel et vaskemiddel eller liten eksponering mot et sterkt irriterende slik som batterisyre. En annen type, allergisk kontakt-dermatitt, utvikles når et allergen berører huden. Årsakene til de andre typer eksem er ikke så entydig. Atopisk eksem oppstår når mange elementer kombinere. Disse elementene omfatter arve visse gener og ha en overaktiv immunsystem.

Komplikasjoner

En av komplikasjoner som kan oppstå ved eksem er eksem, en tilstand der en lapp av hud som har blitt ripete mye blir tykk og læraktig. Kloring kan også føre til permanente arr eller endringer i hudfarge. En annen komplikasjon er en hudinfeksjon. En infeksjon oppstår når noen klør seg i huden, forårsaker det å bryte med åpne sår og sprekker som kan bli smittet. En tredje komplikasjon er et øye komplikasjon. Symptomer på dette inkluderer kløe rundt øyelokkene, øye vanning og betennelse i øyelokket.

Forebygging

Mens det er ingen kur for eksem, er det ting du kan gjøre for å hindre en flareup. Først, for ansiktet eksem, forsiktig vaske den med en nondrying ansiktsrens eller såpe erstatning, bruke en ansiktskrem som sier noncomedogenic / olje-fri, og gjelder kun hypoallergenic makeup og solkremer. Dernest, unngå å bruke varmt vann fordi det kan tørke ut huden din. I stedet, ta korte, varm dusj. For det tredje, når huden begynner å klø, ikke klø den. Kloring kan bryte huden og bakterier kan komme inn, forårsaker en infeksjon.

Oppdagelsen av Eksem

Eksem tradisjonelt beskriver en familie av kroniske hudsykdommer som involverer tørr, kløende og irritert hud. Ofte referert til som dermatitt, utvikler eksem vanligvis i spedbarnsalder, blir mindre av et problem i voksen alder. Det kan påvirke noen, men har en tendens til å kjøre i familier der atopiske tilstander som høysnue og astma er felles. Eksem opprinnelse som en anerkjent medisinsk tilstand er uklar, og uenighet om sin terminologi fortsetter å skape forvirring.

Origin

Eksem har trolig eksistert så lenge mennesket har, men det er ikke klart nøyaktig når ordet "eksem" ble først brukt for å beskrive dette bestemt sett av kliniske kjennetegn. Ordet i seg selv er avledet fra det greske ordet ekzein, som betyr "å koke ut." Dette tyder på de gamle grekerne var beskriver måten blemmer, som karakteriserer noen typer eksem, gjør huden ser ut til å "boble" som en kokende væske . I en 1904 artikkel i Journal of hudsykdommer, grensesprengende hudlege James Nevins Hyde hevdet at eksem var allerede en utdatert begrep som ikke lenger var relevant for vår forståelse av tilstanden.

Definisjon

Det var ikke før det 19. århundre at klinikere fra hele verden begynte å diskutere sine individuelle tolkninger av ulike hudsykdommer og arbeide sammen mot en felles forståelse av eksem, ifølge 2006 publikasjonen "The Handbook of atopisk eksem." Til tross for denne fremgangen, forskere fortsetter å debattere over riktig definisjon og klassifisering av eksem. Spesielt, uenighet og forvirring fortsatt over om eksem og dermatitt er utskiftbare definisjoner, eller om de refererer til tydelig atskilte forhold. Foreløpig kan eksem refererer spesifikt til atopisk dermatitt, eller til en hel familie av forhold som fører til at huden blir hoven, irritert og kløende.

Klassifisering

Tilfeldig og usystematisk klassifisering av karakteristikkene av eksem har ført til undertyper som blir beskrevet vekslet av deres plassering, utseende eller deres mulig årsak. Som et resultat, er enkelt sub-typer er kjent fra en rekke forskjellige navn. For eksempel håndeksem, preget av blemmer på håndflatene, er også kjent som dyshidrotic dermatitt og pompholyx. I 2001, The European Academy of Allergologi og klinisk immunologi (EAACI) publiserte en artikkel som forenkler terminologi allergirelaterte sykdommer, deriblant atopisk og allergiske kontakt eksem. Imidlertid er nonallergic eksem fortsatt dårlig definert.

Årsaker

Mens kontakteksem kan knyttes til eksponering for en bestemt irriterende eller allergen, er den underliggende årsaken til andre typer eksem fortsatt ikke fullt ut forstått. Klinikere tror at atopisk dermatitt resultater fra en kombinasjon av faktorer, inkludert genetisk disposisjon, en overaktiv immunsystem, og minutt hull i huden - omtalt som "barriere feil" av hudleger - som slipper inn bakterier og irritanter og la huden mister verdifull fuktighet, ifølge EczemaNet.

Behandling

Tradisjonelle eksem behandlinger er vanligvis basert på tradisjonell kinesisk medisin og vestlig urtemedisin. Til tross for deres fortsatte bruk, har noen blandinger av kinesisk urte medisiner vist seg å være effektiv i å kontrollere atopisk dermatitt også bevist giftig, ifølge EczemaNet. I den viktorianske og Edwardian epoker, svovel var et populært middel, selv om det ikke er vitenskapelig bevis som tyder på dette er en effektiv behandling. I dag en behandlingsplan vil vanligvis innebære å gjøre nødvendige endringer i livsstil, etter en skreddersydd hudpleie, og bruker medisiner for å redusere immunsystemets negativ respons.

The Best Urter for Eksem

Eksem eller atopisk eksem, er en hud tilstand som forårsaker røde, kløende utslett på kroppen. Ifølge Mayo Clinic, kan symptomene på atopisk dermatitt kommer og går. Vanligvis denne tilstanden påvirker barn, men er sett hos voksne. Det er urter du kan ta for å behandle eksem.

Aloe Vera

Aloe vera er ofte brukt på eksem for å lindre tørr hud. Det kan finnes i kremer eller gels og hjelpemidler i lindre kløe assosiert med eksem.

Gotu kola

Ifølge University of Maryland Medical Center, er gotu kola en urt som har vært brukt i århundrer for å helbrede sår og behandle hudinfeksjoner. Gotu kola inneholder hud-helbredende egenskaper triterpenoids. Du kan bruke urten lokalt eller som et supplement.

Rødkløver

Rødkløver er en plante som brukes til å behandle huden betennelser. Urten inneholder antioksidanten tokoferol som dreper giftstoffer, og University of Maryland Medical Center rapporterer at det har tradisjonelt blitt brukt til å behandle eksem.

Olive Leaf

Oliven blad blir brukt som et antiseptisk middel for å bekjempe hud hud og bakteriell infeksjon.

Kamille

The National Institutes of Health rapporterer at kamille har vært brukt i tusenvis av år, og er ofte brukt til å behandle eksem. Rapporter om allergiske reaksjoner er hyppige og kan føre til livstruende anafylaksi.

Lakris

Lakris er en anti-inflammatorisk brukes topically å behandle eksem. Det bidrar til å lindre kløe og rødhet forbundet med utslett.

Legemidler og botemidler for Eksem

Atopisk eksem, også kjent som eksem, er en langvarig hud tilstand karakterisert ved et kløende utslett. Det er sannsynligvis forårsaket av både tørr hud og problemer med immunforsvaret; behandlinger for eksem vanligvis fokusere på en av disse årsakene.

Kortikosteroid kremer

Over-the-counter kortikosteroid kremer kan brukes i første omgang å redusere betennelse; hvis OTC versjonen ikke lindre symptomene, kan legen forskrive en sterkere kortikosteroidkrem å lette kløe og berolige huden.

Anithistamines

Perorale antihistaminer som difenhydramin kan brukes til å bidra til å lette kløe av eksem; siden de forårsake døsighet, kan disse medikamentene være nyttig ved sengetid.

Oral Kortikosteroider

Dersom de aktuelle kortikosteroid salver ikke forbedre tilstanden, kan legen forskrive en kort kur med orale kortikosteroider for å prøve å kontrollere betennelsen. Orale kortikosteroider bør ikke fortsette på lang sikt på grunn av bivirkninger som grå stær, høyt blodtrykk og nedsatt motstandskraft mot infeksjoner.

Immunomodulatorer

Det er noen medisiner som kalles immunomodulatorer som tacrolimus og pimecrolimus som påvirker immunsystemet og kan forbedre hudens struktur. Men det er noen bekymringer om disse medikamentene blir brukt på lang sikt, slik at FDA anbefaler at de bare brukes etter svikt av andre alternativer.

Lysterapi

For noen pasienter, lysbehandling, eller eksponering for UVA eller UVB-lys (alene eller med medisiner), kan hjelpe behandle eksem. Denne behandlingen bør bare brukes under tilsyn av en lege på grunn av potensialet for hudskader med langvarig bruk.