Digidexo.com

hvor ligger lårarterien

Hvor er leveren ligger i menneskekroppen?

Leveren er en viktig del av å opprettholde god helse. Leveren jobber 24 timer i døgnet og er ansvarlig for mange funksjoner. Det er 100 sykdommer som kan påvirke leveren din, ifølge Universitetssykehuset i Cincinnati. Disse sykdommene er forårsaket av arvelige defekter, virus og reaksjoner på kjemikalier og legemidler.

Beliggenhet

Leveren er direkte under membranen og ligger i øvre høyre side av magen. Den er beskyttet av brystkassen.

Funksjoner

Den største indre organ i kroppen din, dine levervekt 1 til 3 kg. Det er en rødbrun farge og er delt inn i fire ulike former kalt fliker.

Funksjon

Det er ansvarlig for rengjøring av blodet, absorberende vitaminer, utvikle nødvendige proteiner, og produsere kolesterol og galle.

Type sykdom

En sykdom i leveren er cirrhose. Det er forårsaket av store mengder alkohol. Du kan ikke bli klar over sykdommen før skaden er gjort.

Advarsler

Du kan gjøre tre ting for å holde leveren sunn. Begrense fet mat du spiser. Leveren gjør om lag 80 prosent av kolesterol i kroppen din. Unngå alkohol. Se hvor mye medisiner du tar. For mye medisiner kan skade leveren.

Hvor er de Nyrene ligger i kroppen?

Ifølge National Nyre og Urologiske Diseases Information Clearinghouse, nyrene prosess ca 200 liter blod hver dag og siler ut omtrent to liter avfallsprodukter og ekstra vann. Med viktige arbeidet de utfører, er det viktig å ha en fullstendig forståelse av deres plassering, funksjon, og de mulige tegn på sykdom.

Beliggenhet

Nyrene er to bønneformede organer (faktisk likner nyrebønner) som er plassert i midten av ryggen, med en på hver side av ryggraden. Envision to knyttneve-sized organer som ligger rett under brystkassen, men mot baksiden, med andre organer som magesekk, lever og tykktarm foran dem.

Urin system

Nyrene er en del av urinveiene, som er ansvarlig for å produsere, samle og eliminere urin. Nyrene har jobben med å fjerne avfall og ekstra væske fra blodet og gjøre dem til urin. Rør kalt urinlederne bære urin fra nyrene ned til urinblæren, som lagrer urinen til det er fjernet fra kroppen.

Funksjon

Inne i hver nyre er det rundt en million strukturer kalt nephrons. Hver nevronet inneholder et system av små blodkar som virker som en sil for filtrering av blod, holde viktige celler, proteiner og mineraler i blodet samtidig som avfallsprodukter til å gå inn i urinen. Nyrene også frigi kjemikalier som stimulerer produksjonen av røde blodceller og regulerer blodtrykket.

Sykdom

Kronisk nyresykdom foreligger når skade på nyrene skjer over en tidsperiode. Venstre ubehandlet, kronisk nyresykdom forårsaker progressiv skade på nyrene. Denne skaden oppstår først og fremst i nephrons og kan ikke repareres. Som flere av nyrene blir skadet, kan det ikke utføre jobben sin, og det endelige resultatet er permanent nyre failure.The de vanligste årsakene til kronisk nyresykdom er høyt blodtrykk og diabetes. Ifølge American Diabetes Association, om lag 43 prosent av nye pasienter som trenger dialyse for nyresvikt er diabetiker.

Akutt nyresykdom er resultatet av plutselig skade forårsaket av traume, hjerteinfarkt eller plutselig tap av store mengder blod. Selv om dette kan fort bli permanent feil, er det en bedre sjanse til å reversere skaden gjort av akutt nyresykdom enn kronisk.

Symptomer

Kronisk nyresykdom kan lett resultere i permanent nyresvikt fordi det ikke finnes noen tidlige varseltegn. Den eneste måten å detektere kronisk nyresykdom i sin tidlige stadium er ved testing av urin for et protein som kalles albumin. Etter hvert kan du begynne å oppleve høyt blodtrykk, muskelkramper, økt behov for å urinere om natten og hevelse i hender og føtter. Etter hvert som sykdommen utvikler seg, svakhet og tretthet, kvalme og oppkast, kløe, mørkere hud og konsentrasjonsvansker oppstår. Folk som er diabetiker kan også merke en redusert behov for medisinering.

Forebygging

Livsstilsendringer er viktig for å håndtere ethvert stadium av nyresykdom, men hvis implementert i de tidlige stadier, kan de bremse ned hastigheten som nyrene er skadet. De to viktigste faktorene er å opprettholde et normalt blodtrykk og, hvis du er diabetiker, administrerende blodsukkeret. Begrense protein, natrium og kalium i kosten vil bidra til å redusere mengden av arbeid nyrene trenger å gjøre. Røyking kan påvirke blodårene i nyrene, så pass på å eliminere en vane hvis du har nyresykdom.

Hvor lenge kan Herpes ligge i dvale?

Om herpes virus

Herpes virus som forårsaker genital herpes utbrudd, herpes simplex 1 og herpes simplex 2, er medlemmer av herpesfamilien - som også er ansvarlig for vannkopper, helvetesild og Epstein-Barr viruset som forårsaker mono. For å forstå hvorfor det er vanskelig, om ikke umulig, å forutsi hvor lenge HSV-1 og HSV-2 kan lå sovende, er det viktig å forstå innholdet av disse virusene. Når HSV kommer inn i kroppen - vanligvis gjennom en sårbar del av huden, så som munnen eller underlivet - den reiser til visse nervegangliene, hvor den "sover" inntil noe som utløser den i handling. Det reiser så ned nervebaner til det opprinnelige stedet for infeksjon, og et utbrudd oppstår vanligvis - men ikke alltid. De fleste skaffe HSV-2 til og genital-til-genital kontakt, men rundt 10 prosent av genital herpes tilfeller er resultatet av HSV-1, som blir ført til en uinfisert partner oralt ved en partner med oral herpes forårsaket av HSV-1.

Noen mennesker kan ha HSV i måneder eller år uten å oppleve et utbrudd, mens andre oppmerksom på et utbrudd nesten umiddelbart etter å anskaffe HSV. The Mayo Clinic bemerker at det er mulig for noen som opplever en innledende utbruddet å gå 40 år før de har en annen.

Når HSV våkner

Centers for Disease Control statistikk viser at opptil 90 prosent av personer smittet med herpes ikke engang vet det fordi de opplever svært milde symptomer på herpes, eller noen ganger ingen. Men hvis noen har en innledende utbrudd, dette skjer oftest innen to uker anskaffe HSV fra en seksuell partner. Innledende genital utbrudd, vanligvis ledsaget av hele kroppen symptomer som hodepine, verkende ledd og hovne kjertler - tilsvarende de som bemerket under et tilfelle av influensa - sist mellom to og fire uker. CDC sier at de fleste som merke innledende utbrudd kan forvente å oppleve rundt fem eller seks påfølgende utbrudd i løpet av resten av året, selv om disse vil bli kortere og mindre alvorlig. Mennesker som lever med herpes kan legge merke til visse triggere som foran påfølgende utbrudd, som for eksempel stress, overdreven trøtthet eller sykdom.

Mer om Herpes

Selv når viruset er utløst, kan noen mennesker oppmerksom ingen fysiske symptomer i det hele tatt, i henhold til American Social Health Association. Ofte kan den fysiske presentasjonen av genital herpes være så ufarlige, det går ubemerket, eller lesjoner er avskrevet som noe annet - en gjær infeksjon, insektbitt eller en reaksjon på sæddrepende middel eller kondomer. Imidlertid, selv i fravær av lesjoner, når HSV "vekker", det resulterer i asymptomatisk utstøtingen av viruset, hvorunder en infisert person kan passere virus på uinfiserte partnere gjennom små sprekker i huden. Genital herpes symptomer kan også gå ubemerket fordi mange mennesker som kjøper HSV-2 gjennom samleie allerede har HSV-1 som forårsaker oral herpes, også kjent som munnherpes og forkjølelsessår. Når infisert med HSV-1, begynner kroppen å produsere antistoffer for å avverge andre typer HSV.

Mayo Clinic eksperter har fastslått at rundt 70 prosent av alle tilfeller av genital herpes ble kjøpt når en smittet partner viste ingen fysiske tegn eller symptomer, men da HSV ble aktivt Shedding. Herpes har medisinske behandlinger, men ingen kur. Fordi dette er en svært smittsom seksuelt overførbare sykdommer, talsmenn Mayo Clinic regelmessig og riktig bruk av latex kondomer. Seksuelt aktive personer som er smittet med HSV-1 eller HSV-2 som forårsaker genital herpes oppfordres til å bruke reseptbelagte muntlig antivirale medisiner på daglig basis for å undertrykke herpes utbrudd.

Hvor er tillegget ligger i menneskekroppen?

Vedlegget er en liten, fingerformet pose i nedre høyre av menneskekroppen. Det er en del av fordøyelseskanalen, og munner ut i tykktarmen. Mens det har lenge tenkt å være et organ uten en hensikt, er forskere nå avhør denne teorien som mer informasjon blir tilgjengelig. Mens den eksakte formålet med vedlegg er ukjent, betennelse i vedlegg, blindtarmbetennelse, er velkjent. Det er en vanlig og når ubehandlet, en potensielt dødelig medisinsk tilstand.

Beliggenhet

Vedlegget er i nedre høyre kvadrant av magen. Det er i nærheten av overgangen mellom tynntarmen og tykktarmen. Det kommer av en pose, cecum, som ligger i skjæringspunktet mellom den lille og tykktarmen. Den tilsvarende sted på overflaten av huden kalles McBurney s punkt. Dette punktet er en tredjedel av veien mellom toppen av høyre bekkenet bein og navlen.

Funksjon

Funksjonen av tillegget har lenge vært et mysterium. Det blir ofte beskrevet som et rudimentært organ, eller et organ som har mistet sin funksjon gjennom evolusjonen. Denne ideen har holdt seg over tid, fordi folk som er født uten en eller få den fjernet gjennom kirurgi leve normale liv. En berømt eksponent for denne ideen var Charles Darwin. Han foreslo at det opprinnelig hjalp våre forfedre fordøye rå mat som blader og rått kjøtt, som krever et mer komplekst fordøyelsessystemet.

Kontroversen

I tiden siden Darwin, har mange biologer kommet til å tro at tillegget tjener et formål. En ledende tanke er at den inneholder et reservoar av bakterier for å fylle den på tarmen etter et angrep av diaré, en vanlig dødsårsak i land uten sanitær infrastruktur. Duke University evolusjonsbiolog William Parker bemerker at tillegget har vært i menneskets avstamning i minst 80 millioner år, noe som indikerer det er evolusjonært press for å holde den rundt. Dette er ikke sant av virkelig vestigial organer.

Blindtarmbetennelse

Vedlegget er mest kjent ikke for sin funksjon, men for betennelse i vevet, kalt blindtarmbetennelse. Blindtarmbetennelse er et medisinsk nødstilfelle fordi det kan være dødelig når venstre ubehandlet. Når behandles, men de fleste pasienter gjenopprette innenfor en til to måneder. Behandling er vanligvis kirurgi for å fjerne tillegget, som kalles en blindtarm. Ifølge National Institute of Health, appendectomies er den vanligste typen av akutt abdominal kirurgi i USA. CDC rapporterer at 300 til 400 mennesker i USA dør av blindtarmbetennelse årlig.

Blindtarmbetennelse symptomer

Den primære symptom på blindtarmbetennelse er intense magesmerter. Smerten har en tendens til å komme plutselig og blir verre over et par timer. Smerten kan starte mot navlen og flytte mot McBurney poeng. Andre symptomer på blindtarmbetennelse er felles for andre mageproblemer, inkludert oppkast, forstoppelse og diaré. På grunn av alvorlighetsgraden av blindtarmbetennelse og symptomene den deler med mindre forhold, noen opplever magesymptomer og smerter i nedre høyre abdominal kvadrant bør søke øyeblikkelig medisinsk hjelp.

Hvor er lymfeknuter som ligger?

Lymfesystemet fungerer som kroppens sjef beskyttelse mot infeksjon. Det er renere av legemet bestående av fire organer: lymfeknuter, mandler, milt og thymus. Selv spredt over hele kroppen, den tyngste konsentrasjonen av lymfeknuter er i nakkesøylen, armhulen eller i armhulen området og lysken eller lyskeområdet. Det finnes også et stort antall lymfeknuter i mage- og bekkenbunnsområder, med de fleste av disse innebygd i fettvev.

Betydning

Lymfeknuter er plassert langs det lymfatiske nettverk av fartøyer i hele kroppen. Den primære hensikten med lymfenodene er å rense det lymfatiske fluidet når det passerer gjennom kroppen. Denne væsken kontinuerlig renner ut av blodkapillærene og inn i vevet. Væsken inneholder fett, fremmede celler, kjemikalier og giftstoffer. Lymfeknutene 'jobb er å varsle immunsystemet på et fremmed stoff (antigen) for at de riktige beskytter celler (hvite blodlegemer) kan produseres. Hvis antigen utfordring er for stor for lymfeknute, kan det bli hovent og smertefullt. En av grunnene til at legene trykk på magen, armhuler og lyske områder under deres eksamener er fordi de er på jakt etter tegn til hevelse i lymfeknuter. Som lymfen flyter fra en lymph node til en annen, blir den grundig renset for de fleste av sine forurensninger. Det filtrerer deretter tilbake inn i blodet.

Funksjoner

Lymfeknuter er avlange eller nyreformede, og er vanligvis mindre enn 3 cm lang. Lymfocytter er spesialiserte hvite blodceller i lymfeknuter som bidrar til å bekjempe infeksjonen. De to hovedtypene er T-celler, så kalt fordi de utvikler seg i thymus og B-celler, som over tid utvikle seg til plasmaceller som de produserer antistoffer. Når lymfocytter blir forstørret som de støter på antigener (bakterier eller bakterier), blir de kalt immunoblasts.

Typer

Mandlene er første forsvarslinje i det lymfatiske immunsystemet. På grunn av sin beliggenhet ved inngangen til svelget (baksiden av halsen), vokte de mot giftstoffer som vil søke å komme inn i kroppen gjennom munnen og nesehulene. Selv på en gang en mandlene var en vanlig prosedyre hos barn når mandlene ble kronisk hoven, er det gjort sjeldnere i dag som utvikling av mer kraftige antibiotika har oppstått. Thymus, et organ i både det lymfatiske og endokrine systemer, er plassert mellom brystbenet og aortabuen. I tidlig barndom, er thymus på sitt mest aktive, utskiller hormoner og gir en lagringsplass for utvikling av lymfocytter. Som vi alder, er thymus gradvis erstattet av fettvev. Milten, den største av de lymfatiske organer, er plassert like under toppen av membranen og ved siden av magen. Hos fosteret, produserer milten blodceller, og det kan fortsette denne funksjonen hvis en voksen blir ekstremt blodfattig. Milten primære funksjon, er imidlertid overvåking av blodet for fremmede stoffer. Gamle røde blodceller samt blodfødte bakterier filtreres gjennom til milt og forbrukes og eliminert. I tilfelle av alvorlige skader i milten, kan den fjernes, men gjennom dens fjerning en person kan bli mer utsatt for infeksjon.

Effekter

Sykdommer i lymfesystemet kan vraket ødeleggelse med kroppens immunsystem. Lymfadenopati er den vanligste og som regel manifesterer seg som en hoven lymfeknute. Mange ganger en enkel massasje for å hjelpe lymfevæsken rense og flyt eller en enkel antibiotikakur er påkrevd. Mange ganger en infeksjon i nærheten lymfeknute, som for eksempel sår hals, kan føre til at lymfeknute å svelle. Lymfadenitt er en infeksjon i lymfeknute i seg selv, og krever intervensjon fra en medisinsk faglig. Vanligvis infeksjonen er ikke alvorlig, men det kan være smertefullt som lymfeknute sveller, blir mørt og er ofte rød og varm å ta på. Lymfom er kreft i lymfeknuter, oftest i armhulen regionen (armhulen) som ligger i umiddelbar nærhet til brystene.

Expert Insight

Liker, sirkulasjonssystemet, er lymfesystemet et nettverk av fartøy. I motsetning til sirkulasjonssystemet, har lymfesystemet ingen "pumpe" ligger innenfor lymfeårer og må svare på kroppslig bevegelse samt nærliggende pulser fra andre fartøy og organer i kroppen for å lette flyten av lymfe væske. Med andre ord, hvis du ikke beveger deg, lymfe beveger seg ikke bra. Svært stillesittende individer er ofte sykere enn sine tynnere kolleger for denne svært grunn. Aktive folk flytter mer, flytter sin lymfe mer og lymfeknutene er i stand til å rense kroppen for infeksjon på en mye raskere hastighet.

Hvor er binyrene ligger?

Binyrene sitte på toppen av hver nyre produsere stresshormoner som kalles kortikosteroider. Det er to deler av binyrer og hver produserer ulike stoffer som påvirker hjertefrekvens, saltnivåer og blodtrykk. Aktiv binyrene kan føre til adrenal utmattelse.

Identifikasjon

Hver kjertel er plassert direkte på toppen av en nyre. Den indre delen av binyrene kalles medulla. Den ytre delen kalles cortex.

Størrelse

En binyrene er ca 3 inches lang og 1/2-tommers bred. Hver og en kopper nyrene.

Funksjon

Medulla produserer adrenalin i form av adrenalin for å bidra til å regulere hjerterytmen og blodtrykket. Cortex produserer hormoner slik som kortikosteroider som ligner på kortisol og mineralkortikoider. Disse påvirker blodtrykket og kroppens salt- og kaliumnivå.

Betydning

Medulla produserer epinefrin hvis kroppen har et lavt nivå av glukose eller i respons til å utøve eller belastning. Adrenalin bryter ned glykogen lagres i leveren. Når norapinephrine er produsert, smalner den blodkar og øker blodtrykket.

Fordeler

Binyrene utføre flere funksjoner. Som reaksjon på mosjon, lar epinefrin glykogen som skal brukes og fettsyrer å bli løst fra fettvev i kroppen som en kilde til energi. Dette er grunnen til at etter trening, er det en god idé å spise protein for å fylle opp glykogenlagrene.

Hvor Er Klumper ligger i bryst?

Hvor Er Klumper ligger i bryst?


Brystene består av kjertler materiale som er omgitt av fettvev og dekket med hud. Dette vevet er forbundet til brystveggen av fibrøse leddbånd. Fettvev gir brystene deres myk konsistens, men av og til en klump kan utvikle seg innenfor brystet.

Typer

Det finnes mange forskjellige typer av klumper som kan utvikle seg i brystene. Plasseringen av disse klumper kan variere avhengig av årsaken til klumpen. Klumper kan vises i hvilket som helst sted innen ett eller begge brystene, og de kan være fast eller bevege seg lett.

Funksjoner

Ifølge Mayo Clinic, kan bryst klumper fremstå som en uvanlig hevelse eller metthetsfølelse i brystet. Disse klumpene kan ha en tydelig grense, eller de kan føles som et område med tykk vev uten tydelige grenser.

Time Frame

Enkelte typer bryst klumper, slik som de forårsaket av fibrocystisk endringer, har en tendens til å vises sammen med regelmessige menstruasjonssyklusen. Disse klumpene kan befinne seg i en eller begge brystene.

Identifikasjon

Kjertelmateriale i brystene omfatter en rekke lobules eller melkeproduserende kjertler som er koblet til nippelen ved melkekanalene. Disse lobules, som utstråler gjennom brystene, kan føles som en drueklase, og er noen ganger forveksles med klumper.

Advarsel

The Mayo Clinic anbefaler å se en lege hvis en ny klump vises som føles uvanlig. Eksisterende klumper som ikke går bort etter din neste menstruasjon eller som blir større eller fastere også bør sees av lege. En klump på brystet som er ledsaget av en blodig utflod fra brystvorten er grunn til bekymring.

Ytterligere advarsler

Ifølge Aetna.com, kan klumper som har visse fysiske egenskaper være indikativ for brystkreft. Disse egenskapene kan inkludere klumper som føler fast eller hardt. Klumper som har uregelmessig grenser, føles som solid vev, som ikke beveger seg om lett eller ser ut til å være fast til brystveggen er grunn til bekymring og bør sjekkes av en lege.

Hvor Er Waistline ligger?

Midje målet brukes for å bestemme klær størrelse og som en indikator på fitness. Forskere ved Johns Hopkins University har lært at midje størrelse er en sterk "prediktor" for diabetes.

Enkel metode

For å finne din waistline, stå i en full lengde speil uten skjorte. Den smaleste delen av magen er midjen din.

En annen enkel metode

En annen måte å finne midjen din er å stå foran en full-lengde speil uten skjorte. La armene henge rett ned på begge sider av kroppen din. Bøy armene ved albuen. Det press på indre arm vil bli enda med din naturlige waistline.

En tredje vei

En tredje metode for å finne waistline - en metode for folk som ikke har en naturlig rykket waistline - er å vikle en lang hyssing eller strikk rundt magen der du tror livet ditt er plassert. Holder strengen på plass, til svingen fra side til side inntil strengen legger seg i sporet eller krøll. Dette er den naturlige waistline.

Resultater

Ifølge MSN.com, "En midje størrelse over 40 inches for menn og 35 inches for kvinner anses som høy-risiko. Et høyt tall kan tyde på at du har overflødig fett i mageområdet."

Hvor er isjiasnerven ligger?

Visste du at isjiasnerven er den største nerve i kroppen? Dette er den nerven som sykepleiere og leger er opplært til å unngå når gi en intramuskulær injeksjon til en pasient i baken. Skade på isjiasnerven kalles isjias, eller nevropati av isjiasnerven. Press fra en herniated platen er en vanlig årsak til isjias.

Fakta

Det er to sciatic nervene, en kjører ned hver etappe. De stammer i lumbalregionen av ryggmargen, eller nedre del av ryggen, som strekker seg fra hofteleddet ned til baksiden av låret. Ifølge Mayo Clinic, "isjias er ikke en forstyrrelse i seg selv. I stedet er isjias et symptom på et annet problem som involverer nerve, slik som en prolaps."

Funksjon

Isjiasnerven gir kontroll til musklene på baksiden av kneet og til den nedre delen av benet. Det gir også følelse og / eller følelser bak den nedre låret, deler av ben og fotsålen. Dette er grunnen til at skade på isjiasnerven kan føre til vanskeligheter med å gå, nummenhet og manglende følelse i beinet.

Effekter

Smerten av isjias oppstår vanligvis på den ene siden. Det inkluderer matt eller mild til alvorlig smerte akkompagnert med nummenhet, prikking og svakhet i benet. Mesteparten av ling vil være i fot og tær. Tap av blære eller tarm kontroll på grunn av isjias er en alvorlig medisinsk tilstand og krever umiddelbar medisinsk behandling.

Risikofaktorer

Risikofaktorer som bidrar til isjias er relatert til alder. Ifølge Mayo Clinic, aldersrelaterte forandringer i ryggraden er en vanlig årsak til isjias. Du vil sannsynligvis ha forverring i skivene i ryggen i en alder av 30. De fleste som utvikler en herniated plate er 30 til 40 år. Personer med en stillesittende livsstil er på et høyere risiko for å utvikle isjias enn de med en mer aktiv livsstil. Dessuten kan ukontrollerte blodsukkernivået hos diabetikere forårsake nerveskader eller neuropati som fører til utvikling av isjias.

Forebygging / løsning

Mosjon spiller en viktig rolle i å beskytte ryggen og magen, som er kjernemuskulaturen for riktig holdning og god kropp justering. Hvis du har en stillesittende jobb, bruke en skikkelig sittestilling og en ergonomisk riktig stol og skrivebord. Ta korte turer borte fra skrivebordet til å utøve bena og forbedre sirkulasjonen kan også være gunstig.

Behandling

Behandlinger inkluderer fysioterapi, anti-inflammatoriske medikamenter, injeksjon av steroider, og i noen tilfeller kirurgi.

Hvor ofte kan du ligge på en Migun Bed?

Product Manual Instruksjoner

En Migun termisk massasje seng kombinerer østlige medisin med moderne teknologi ved hjelp av infrarød varme og jade å slappe muskler og lindre smerte. Produktet manuell levert av Migun World, til det første selskapet patent på sengen, anbefaler bruken til ikke mer enn fire ganger om dagen.

Klinisk Råd

Ifølge osteopater Drs. Philip Hambly og Nancy Singharuksa, i Bangkok, Thailand, termisk massasje bør gjøres ikke mer enn tre ganger per dag, hver økt som varer maksimalt en time. Noen kan oppleve mild sårhet etter en behandling, spesielt hvis ikke bruker til denne type massasje.

Bottom Line

Flere kliniske tester er utført i Kina og Korea. Den opprinnelige forskningsrapport, datert 30 september 2003, sa klienter brukt seng fra flere ganger om dagen til tre til fire ganger i uken. Du kan velge din egen personlige frist innenfor disse retningslinjene.

Hvor er alveolene ligger i kroppen?

Alveolene er små luftblærer i lungene som ligner en haug med små druer. De blåse og deflate, spiller en avgjørende rolle i åndedrett prosessen.

Beliggenhet

Alveolene er lokalisert i lungene av kroppen. De er ved enden av grenene av det respiratoriske "treet".

Formål

Alveolene utføre gassutveksling i kroppen, noe som skjer raskt som barriere mellom alveolene og kapillarene er meget tynn.

Funksjon

Alveolene er elastiske, utvide og kontrahering med lungene. Alveolene er dekket i en væske som kalles en surfaktant som gir overflatespenning og hjelper sekker kontrakt for utpust. Oksygen reiser gjennom en interstitiell plass inn i kapillærene oksygenering av blodet. I sin tur, reiser karbondioksid tilbake til alveolene å bli utvist fra kroppen under utånding.

Emfysem

Emfysem snur alveolene i uregelmessige lommer med store hull i veggene. Oksygen er ikke gratis å gå inn i blodbanen. Lungeblærene ikke deflatere effektivt og tillater ikke riktig utånding av karbondioksid.

Astma

Astma forårsaker luftveiene til å bli betent og innsnevret. Luftstrømmen til alveolene er kompromittert og oksygen til blodet er begrenset. Hvis et astmaanfall er forlenget, kan oksygennivået i blodet falle betydelig, og kan være livstruende.

Hvordan sjekke lårarterien

Den femorale arterien er den store arterie av låret. Det leverer blodstrømmen til låret og leggen, og fungerer som et trykkpunkt for å stoppe blodstrømmen i tilfelle av alvorlig skade på underekstremitetene.

Lårarterien ligger i øvre tredjedel av låret, og kan lokaliseres ved palpering området mellom hofte og lyske. Når funnet, vil den femorale arterien gi en sterk puls, og kan tjene som et godt alternativ til å ta en persons puls hvis karotidarterien ikke er tilgjengelig.

Bruksanvisning

Finn lårarterien. Tegn en tenkt linje fra hoftebenet til skambeinet. Dette bør være like over naturlige press i kroppen din der nedre del av magen møter låret. Plasser fingrene på hoftebenet og gå mot navlen om tre inches. Deretter går mot beinet omtrent fire inches.

Palpate området for å finne pulsen. Du må kanskje trykke ganske dypt inn i låret til å føle lårarterien, spesielt hvis pasienten er overvektige. Lårarterien ligger i femoral trekanten, som ligger i øvre tredjedel av låret nær lysken. Siden plasseringen i trinn én setter deg i den trekanten, vil du bare nødt til å flytte om en tomme i hver retning for å finne arterien.

Trykk på arterien forsiktig med første to fingre for å føle en puls. Du bør være i stand til å føle en ganske sterk puls siden lårarterien er så stort.

Flytt pasienten hvis du ikke kan finne en puls. Sikre at de ligger flatt på ryggen med bena utstrakt. Hvis du fortsatt ikke kan finne lårarterien prøve å rotere pasientens ben eksternt, åpne opp det indre lår regionen. Hvis det fortsatt ikke fungerer, kan du prøve å flytte benet i en ekstern rotasjon med en liten bøy i kneet.

Tips og advarsler

  • Øv palpating området slik at du er kjent med nøyaktig hvor du finner lårarterien i nødstilfeller.
  • Ikke trykk for hardt på lårarterien. Dette kan tilstoppe arterien, forårsaker blodstrømmen til å stoppe, og ikke tillate deg å riktig ta pulsen.
  • Ikke bruk tommelen til å finne pulsen. Tommelen har sin egen puls og kan forstyrre pulsen du prøver å finne.

Hvor å Sjekk for melkesyreacidose

Melkesyreacidose er en tilstand hvori konsentrasjonen av melkesyre i blodet er over det normale. Det er en spesifikk form for metabolsk acidose og er en sak av spesiell interesse for diabetikere. Melkesyreacidose kan diagnostiseres fra spesifikke symptomer sammen med en melkesyre test som skal utføres av en kvalifisert helsepersonale.

Hvor å Sjekk for melkesyreacidose

•  Se etter generelle tegn på melkesyreacidose. De vanligste tegn på melkesyreacidose er rask pust, sterk svetting og velduftende ånde. Andre tegn er klam hud, magesmerter, kvalme og oppkast.

•  Forbered melkesyre test. Unngå å spise eller drikke noe annet enn vann til de åtte-ti timer før du tar testen. Du må også avstå fra å utøve i flere timer før du tar testen. Sørg for at du forblir avslappet så mye som mulig i løpet av blod uavgjort.

La helsepersonell å vikle en strikk rundt overarmen i noen tilfeller. Dette vil gjøre det lettere å sette en nål inn i venen din, men det kan også øke melkesyre lesing.

Observer helsepersonell rense nålen området med en antiseptisk og stikk nålen inn i venen. En melkesyre test kan kreve mer enn én nål. Helsepersonell vil deretter legge et rør på nålen og la røret fylles med blod. Han eller hun vil da ta ut strikken og sted gasbind på p nettstedet. Testresultatet vil typisk foreligge i en dag.

tolke resultatene av melkesyre test. Hvert laboratorium kan ha sin egen referanseverdi, men en normal konsentrasjon av melkesyre i venøst ​​blod bør ligge i området fra 5 til 20 milligram per desiliter av blod.

Hvor lang tid tar det å miste 5 Pounds?

Å miste vekt er viktig for mange mennesker i dag fordi det er så lett å få noen pounds. Du merker klærne passer litt for godt og hoppe på skalaen for å oppdage at du har satt på fem ekstra pounds. Nøyaktig hvor lang tid det vil ta å miste denne vekt er vanskelig å si, men å miste en liten mengde vekt, slik som 5 pounds, kan skje så raskt som en uke eller ta så lenge som et par måneder.

Miste vekt trygt

Det er veldig fristende å ta opp den siste kjepphest diett siden du bare ønsker å miste en liten mengde vekt. Imidlertid er faren ved dette hvis du ned i vekt for fort kan du miste muskelmasse istedenfor fett. Muskler forbrenner fett, så det er ønskelig å beholde så mye av din muskelmasse som mulig. Fad dietter målrette denne muskelmasse og vann vekt for at du tror du taper vekt raskt, men til slutt, hvis du få vekten tilbake, vil du finne det vanskeligere å gå ned neste gang. Du kan også få tilbake mer enn de 5 pounds du opprinnelig ønsket å tape.

Tips for å miste 5 Pounds

I stedet for å drikke sukker brus, drikk vann. Drikk så mye vann som du ønsker hver dag siden vann har ingen kalorier og bidrar til å skylle kroppen system for urenheter. Du kan enkelt klippe et par hundre kalorier fra ditt daglige kosthold ved å drikke vann i stedet for sukker drikker, og dette kan resultere i 5-kilos vekttap.

Finn måter å legge øvingsvirksomhet til din daglige rutine. Bruk trappen i stedet for heisen for å få de samme resultatene som en trapp-stepper på treningsstudio. Hvis partiet ligger i 18. etasje, gå opp noen fly, og deretter ta heisen. Park i de fjerneste delene av parkeringsplassen og gå til det tiltenkte plassering. Ta hunden for en spasertur eller løpe og leke med ham i hagen din. Det er lett å legge til ekstra bevegelse til rutine, og disse aktivitetene brenne opp kalorier, noe som kan føre til at du miste 5 pounds.

Hver gang du spiser noe, skriv det ned. Du vil bli overrasket over å se hvor mye ekstra snacking du gjør og hvordan de kaloriene legge opp. Eliminere den ekstra snacking vil trimme calories av ditt daglige inntak resulterer i å miste five pounds.

Når du føler deg sulten, og det er ikke måltidene, gi deg selv et par minutter før du gir på snacking. Spør deg selv om du er sulten eller er det kjedsomhet? Hvis du trenger å spise sørge for at det er en næringsrik snack som en frisk stykke frukt --- eliminere unødvendige oppfordrer til å spise vil resultere i å miste five pounds.

Hvor kjøpe Lettere liv mat pakker

Lighter Life, basert i Storbritannia, tilbyr forbrukere vekttap og vektkontroll produkter i en direkte-salg format. Mens selskapet touts sin personlige støtte gjennom helheten av programmet, noen individer finner seg lurer på akkurat hvor de kan få tak i de spesielle Lettere Liv mat pakker. Med noen grunnleggende forskning, eller til og med entreprenørånd, kan forbrukerne enkelt kjøpe produktene og bli Lettere Rednings kunder.

Fra vektkontroll Rådgivere

Lettere liv bruker en "nettverksmarkedsføring", eller direkte salg, tilnærming til distribusjon av sine produkter. Ved hjelp av en tilnærming lik som andre nettverk marketing selskapene, Lettere liv er avhengig av en veritabel hær av uavhengige selgere, referert til i selskapet som "vektkontroll rådgivere," å gi direkte kontakt og støtte til kundene. Den personlige servicen som tilbys varierer fra rådgiver til rådgiver, som noen bare selge produkter, mens andre vert og vedlikeholder komplette vektkontroll økter. Kunder som ikke kjenner personlig en lighter Livet Vekt-Management rådgiver kan bruke et intuitivt se opp verktøyet på selskapets hjemmeside, eller kan bare be en eksisterende kunde til å identifisere en lokal rådgiver.

Fra selskapet selv

Hvis området der en potensiell kunde ligger ikke har en lett tilgjengelig Lettere liv Vekt-Management rådgiveren, kan gründer enkeltpersoner velger å anta denne posisjonen. Mens selskapet ikke selger sine produkter direkte til forbrukerne, uavhengige vektkontroll rådgivere er i en unik posisjon til å kjøpe produkter for både personlig bruk og for distribusjon til sluttbrukere. Lettere Liv anbefaler at potensielle vektkontroll Rådgivere være energisk og selvmotivert, har gode mellommenneskelige ferdigheter, "emosjonell resiliens" (et begrep som kan oversettes til å være i stand til å håndtere avvisning godt) og helst tidligere erfaring fra næringslivet. I bytte for disse ferdighetene, Lettere Liv tilbyr sine vektkontroll Rådgivere en branded individuelle business start-up, en akkreditert treningsprogrammet, fleksibel arbeidstid og potensial til å generere en betydelig fortjeneste. Selvfølgelig, en perk tilgjengelig for vekttap rådgivere er muligheten til å kjøpe Lettere Liv produkter direkte fra selskapet.

Online auksjoner

Personer med ingen lokal tilgang til en vektkontroll Counselor og som ikke ønsker å bli en rådgiver selv kan slå til online auksjon arenaer å kjøpe Lettere Liv mat pakker. Som vektkontroll rådgivere over hele Storbritannia forlate virksomheten eller finne seg selv med overflødig inventar, til mange tyr til online auksjonshus losse sine usolgte mat pakker. Online auksjonspriser for Lettere liv mat pakker varierer, men auksjoneres Lettere Rednings produkter vanligvis selger for rundt samme pris som produkter fra en vektkontroll Counselor (pluss eventuelle fraktkostnader). Fordi Lettere liv opererer hovedsakelig i Storbritannia, kan amerikanske forbrukere ty til online auksjon arenaer til å kjøpe produkter eller til å sette opp en langdistanseforhold med en av selskapets vektkontroll rådgivere.

Hvordan finne ut hvor mye fett å miste

Hvordan finne ut hvor mye fett å miste


Mens media og populærkultur kan prøve å overbevise deg om at det er en enkelt idealvekt og kroppsfett sammensetning, er dette ikke tilfelle. Individuelle forskjeller som kroppstype og høyde gjør at hver person bør søke å oppnå en vekt og kroppsfett sammensetning som er riktig for henne rammen. Følgelig er det viktig å ta hensyn til din kropp og dens behov når man skal avgjøre vekttap mål.

Hvordan finne ut hvor mye fett å miste

•  Gjør en avtale med din lege for en helsevurdering. Be legen om å måle din nåværende høyde og vekt. Spør legen for alle forslag så langt som hvor mye vekt du skulle miste og hvordan du skal gå om du gjør det på en sunn måte.

Bruk din høyde og vekt for å få din nåværende kroppsmasseindeks, eller BMI. Har din lege gjøre dette under din avtale eller alternativt bruke Body Mass Index Kalkulator for å avgjøre det på egen hånd.

Tilgang Body Mass Index Tables. Finn din høyde i inches i første kolonne i tabellen. Finn nummer 25 i den øverste raden i tabellen. Scroll nedover kolonnen inneholder nummer 25 til du kommer til raden hvor din nåværende høyde ligger.

Legg merke til antallet ligger ved krysset mellom raden din høyde er i og kolonnen inneholder nummer 25; dette representerer den maksimale beløpet du kan veie og forbli i en normal vekt rekkevidde. Trekk fra dette nummeret fra din nåværende vekt for å bestemme hvor mye vekt du skulle miste for å angi en normal vekt rekkevidde.

Evaluer din vekt historie gjennom hele voksenlivet. Tenk på din vekt på ulike punkter, og når du følte seg mest komfortabel, sunn og glad.

Bruk denne informasjonen samt legens anbefalinger og din BMI resultater å bestemme sunn vekt du er mest naturlig i stand til å vedlikeholde.

Hint

  • BMI beregninger kan ikke nøyaktig representere din kroppsfett sammensetning. BMI kan overvurdere din prosentandel av kroppen fett hvis du er muskuløs og undervurderer din prosentandel hvis du er eldre eller har mistet muskel.
  • Selv en 5 til 10 prosent reduksjon i din nåværende vekt vil ha positive helse påvirker om du er i dag overvektige eller fete.

Hvordan finne ut hvor mye du bør veie

Vi er alle født med unike kvaliteter som gjør oss mennesker. Tilnærme din idealvekt motsetter teorien om individualisme i mange grader. Mens det er ingen absolutte måte å beregne den ideelle vekten av hver person, det er et system som du kan bruke til å gi deg et godt estimat.

Hvordan finne ut hvor mye du bør veie

Mål høyden din. Hvis du er en høyere person, vil det ofte bety at du har lov til å veie mer. Det motsatte er tilfelle for de som er kortere. Selv om dette kan virke partisk, er det bare fordi kroppen din ikke har så mye bein område å jevnt spre vekten hele kroppen din.

bedømme din benbygning type. Mål omkretsen av håndleddet for å finne ut om du faller inn i den lille, medium eller stor-frame kategori. Håndledd mellom innrammet menn vil måle syv inches i omkrets. Hvis de måler mer enn det, blir de betraktet stor innrammet; håndleddene til små-innrammet menn vil måle mindre enn syv inches. Det samme gjelder for kvinner, med seks inches blir mellom innrammet omkretsen for en håndledds måling.

Beregn dine funn ved hjelp av ideelle vekter. Kvinner som er nøyaktig fem meter høy, ideell veier 100 pounds. Trekk fra five pounds for hver centimeter under det måling og legge til fem pounds for hver centimeter over. Menn er å legge til eller trekke fra six pounds for hver centimeter over eller under fem meter, med en startidealvekt av 106 pounds. Som en kvinne eller mann, bør du trekke fra ti prosent av din ideelle kroppsvekt hvis du har en liten innrammet benbygning. Legg ti prosent hvis du har en stor innrammet benbygning for kvinner eller menn. Medium-type benstrukturer bør forbli den samme i vekt.

Ta hensyn til andre forhold. Din alder og kjønn spiller ofte en rolle i hvor mye du bør veie. Menn vil ofte veie tyngre enden av skalaen på samme alder som kvinner. Du er ofte forventet å veie mer som alderen øker over 18 år Voksne vil ofte veie mer enn barn på samme høyde.

Tenk på kroppen din mass index. En annen vurdering du bør ta hensyn til er hvor mye kroppsfett du har. Å finne dette tallet ut til slutt vil gi deg et mer komplett bilde av din nåværende helse. Sunn kroppsfett prosenter bør ligge mellom 15 til 20 prosent. Å ha for mye kroppsfett kan stave katastrofe for deg helse-messig i nær fremtid, og steder du større risiko for en rekke negative helsemessige forhold. Legg merke til forskjellen mellom en meget muskulær person, og en forholdsvis ut-av-form person som veier i samme mengde. Muskelmasse er langt sunnere hvis kroppen fett er innenfor en sunn rekkevidde.

Hvor kommer HPV kommer fra?

Humant papillomavirus (HPV) er den vanligste seksuelt overførbare sykdommer, men fordi sykdommen kan ligge sovende i mange år, er det vanskelig å finne ut hvor den stammer fra. Minst 50 prosent av seksuelt aktive mennesker kontrakt noen form for HPV i løpet av livet. The Centers for Disease Control and Prevention anslår at nesten 6,2 millioner nye tilfeller av HPV-infeksjoner er rapportert hvert år. Det er nesten 100 typer av HPV som kan forårsake livmorhalskreft og / eller vorter. Tidlig påvisning er avgjørende i behandling av infeksjonen.

Symptomer

Tegn på HPV inkluderer genital, felles, plantar og flate vorter; premaligne genitale lesjoner; livmorhalskreft; svulster; og muntlig eller øvre luft lesjoner. Høyrisiko former for HPV kan forårsake livmorhalskreft hos kvinner. Lavrisiko former kan forårsake vorter hos menn og kvinner. Vorter kan vises på penis, anus, vulva og vagina.

Vanlige celleprøver oppdage endringer i livmorhalsen forårsaket av HPV, og kan bidra til å identifisere potensielle livmorhalskrefttilfeller. Noen ganger symptomer gå ubemerket og Pap testresultater er normal, selv om HPV er til stede i kroppen.

Årsak

HPV er overført gjennom hud-til-kontakt med huden. Det kunne gå inn i kroppen din gjennom et åpent kutt eller slitasje. Infeksjoner forbundet med kjønnsvorter overføres gjennom samleie, anal sex eller hud-til-hud kontakt i genital regionen. På et tidspunkt, minst halvparten av alle seksuelt aktive kvinner og menn får HPV.

Risikofaktorer

Personer med et høyt antall seksualpartnere er en større risiko for å pådra HPV. Eksperter sier seksuelt aktive menn og kvinner yngre enn 25 år er også større risiko. Et svakt immunforsvar kan også påvirke sjansene for å få infeksjonen.

HPV påvirker ikke en kvinnes evne til å bli gravid. Kvinner som blir gravide og har en HPV-infeksjon kan ha flere utbrudd av genital warts enn normalt. Dette er på grunn av deres svekkede immunsystemer. Noen ganger vorter kan blokkere fødselskanalen, noe som gjør en vaginal fødsel vanskelig. Hvis dette skjer, kan en Keisersnitt være nødvendig. Sjelden har en baby av en HPV-smittet mor blir smittet.

Behandling

Det er i dag ingen kur for HPV, men det finnes behandlinger for noen av symptomene. For unormale celler i livmorhalsen, kan leger bruker laserbehandling eller cryosurgery, karakterisert ved at det berørte vevet er frosset off. En LEEP (sløyfe elektrokirurgisk excision prosedyre) behandling fjerner vev ved hjelp av en hot wire loop. En membran biopsi, der noen av vev er fjernet for mikroskopisk undersøkelse, er noen ganger anbefalt. Kjønnsvorter kan brennes, kuttes eller fryses av. I noen tilfeller, vil immunsystemet holde viruset under kontroll eller eventuelt fjerne den fra legemet.

Forebygging

Det er nå en vaksine, Gardasil, som kan beskytte kvinner fra fire typer HPV. De er de mest vanlige stammer som forårsaker livmorhalskreft og kjønnsvorter. Det anbefales for jenter så unge som 11 år og frem til fylte 26. Det er imidlertid bare effektiv hos kvinner og jenter som ennå ikke har blitt smittet av HPV.

Øve seksuell avholdenhet eller monogami er også en måte å unngå viruset. Kondomer tilbyr begrenset beskyttelse mot HPV-infeksjoner.

Hvor mye protein bør en person ha per dag?

Retningslinjer anbefaler mellom 45 til 55 gram

For den gjennomsnittlige mann eller kvinne, anbefalte proteinnivå er rimelig entydige. IGD.com forklarer de fleste statlige helsemyndigheter vil foreslå kvinner spiser 45 gram protein per dag, mens mannlige kolleger kan konsumere 55 gram.

Protein Krav Vary

Protein er ikke like fett der antallet anbefalt er en grense. Som det fremgår av McDougall rundt i 2003, i motsetning til fett, proteiner kan ikke lagres. Mange aktive individer vil finne at protein anbefalingene er ikke nok til drivstoff deres livsstil - mange idrettsutøvere kan konsumere opptil dobbelt så mye protein anbefales per dag. For de som ønsker å gå ned i vekt, er protein ofte et mye brukt kilde til næring som forbruket forlater kroppen følelsen fyldigere lenger.

Bottom Line

Hvis du er en gjennomsnittlig aktiv mann eller kvinne, hvor mye protein du bør ha som et minimum bør ligge i 45 til 55 gram rekkevidde. Hvis du er imidlertid mer aktive eller er ute etter å gå ned i vekt, er en diett høyere i protein mer enn akseptabelt.

Hvor mye Cholestrol Er i Lamb?

Forskere, leger og ernæringseksperter har lenge hevdet at den beste måten å forbli hjertet sunt er å kutte kolesterol fra kosten din. Men selv på næringspyramiden, er kolesterol-rike matvarer som kjøtt som ligger nær toppen, noe som indikerer at du bør spise dem med måte. Men hva med kjøtt som ville falle under en middelhavsdiett, som lam? Hvor stable de opp på kolesterol skala?

Historie

Selv amerikanere ikke er vant til å spise lam, i resten av verden, er det rutinemessig forbrukes. Tyder på at sauene ble domestisert for både mat og tekstiler over 10.000 år siden. Forbruker lam er nevnt i Bibelen som en erstatning for å feire påske under romersk herredømme rundt 70 e.Kr. Romerne kan bli takket for innføring av sau til resten av Europa når de erobret den. Mer nylig har lam vært en tradisjonell europeisk mat i våren, når sin tilstedeværelse på et bord symboliserte gjenfødelse. Som sådan, er det mange oppskrifter som kaller for "våren lam", eller unge lam som har blitt brakt til markedet på vårparten.

Definisjon

Når en oppskrift krever lam, er det med henvisning til en sau som er mindre enn et år gammel. Det er fem stykker av lam tilgjengelig kommersielt: ben, loin, skulder, bryst (eller skaft) og rack (eller ribbeina). Enkelte butikker kan også tilby den bakken for hamburgere, kjøttpudding eller sauser.

Funksjoner

Lam er en god kilde til protein, som inneholder 63 prosent av det daglige anbefalte kvote i en enkel servering. Det er også høy i mettet fett, med 21 prosent av dagpenger i en servering. Lamb inneholder også sink, B-vitaminer, niacin, selen og fosfor.

Kolesterol Bekymringer

Som med alt rødt kjøtt, inneholder lam også kolesterol. Kolesterol har vært forbundet med noen former for hjertesykdom og kreft. Studier har vist at tamme rødt kjøtt inneholder høyere mengder av kolesterol enn vill rødt kjøtt som vilt. Kylling og fisk er mer allment anbefalt som en proteinkilde.

Kolesterol i Lamb

I de fem kutt av lam kommersielt tilgjengelige, er følgende mengden mettet fett til stede:
Skulder 101 mg
Shank 80 mg
Leg 80 mg
Loin 80 mg
Rib 75 mg