Digidexo.com

inngrodd hår kjønnsleppe

Hvordan Clip tåneglene slik at du ikke får inngrodde tånegler

Hvordan Clip tåneglene slik at du ikke får inngrodde tånegler


Inngrodde tånegler er en ganske vanlig og behandles medisinsk tilstand som skjer når kanten vokser inn i omkringliggende hud. De to øverste årsakene er iført sko som ikke passer og uriktig spiker trimming, ifølge US National Library of Medicine er Medline Plus. Du kan behandle en inngrodd tånegl hjemme med skikkelig rengjøring, fuktet med varmt vann og masser. Mer alvorlige inngrodde negler bør behandles av en lege og de verste tilfellene kan kreve kirurgi, ifølge American Academy of Orthopaedic Surgeons. For å bidra til å forhindre inngrodde tånegler, må du trimme neglene riktig.

Hvordan Clip tåneglene slik at du ikke får inngrodde tånegler

•  Forbered tåneglene og avklipt for trimming ved å rense med varmt såpevann. For tøffere negler, suge føttene i varmt vann i noen minutter før trimming negler.

Starter fra ytterkanten, tettsittende Clippers mellom neglen og huden over - hvor huden og negle møtes.

Trim hver spiker rett over toppen. Vær ekstra forsiktig i hjørnene på hver negl, spesielt på stortåen - hvor flere klipp kan være nødvendig for å trimme hele neglen - slik at neglene ikke taper på kantene. Begynn med din lille tå, som har den minste spiker, og jobbe mot større tær, noe som kan ha tøffere negler.

Pass på å ikke trimme neglene for kort. Spikeren bør ikke være kortere enn kanten av din tå.

Etter trimming neglene, prøve å holde føttene rene og tørre. Dette bidrar til å hindre infeksjon, hvis en tånegl ikke blir inngrodde.

Hint

 • Hvis du trimme en tånegl for kort eller mistenker en inngrodd tånegl, suge foten i varmt såpevann flere ganger hver dag. Holde foten tørr resten av tiden, og ha gode sko. Ta ibuprofen eller paracetamol hvis tånegl forårsaker ubehag.
 • Personer med diabetes bør ha rutine fot og negle checkups med en lege.
 • Symptomer på alvorlig inngrodde negler inkluderer overdreven hevelse, smerte, rødhet og utslipp.

Hvordan unngå en inngrodd tånegl

Hvordan unngå en inngrodd tånegl


Inngrodde tånegler kan være svært smertefullt. Mest inngrodde tånegler er forårsaket av feil spiker trimming, men noen ganger en skade på spiker for eksempel en stabbet tå eller arvede egenskaper kan føre til at neglen til å kutte mer dypt inn i kjøttet på hjørnet av tåa. Uansett årsak, kan inngrodde tånegler unngås eller kureres med riktig behandling eller mindre operasjon.

Hvordan unngå en inngrodd tånegl

Trim tåneglene i en rett linje og unngå å kutte dem for kort. Cutting tåneglene for kort kan føre dem til å vokse dypere inn i huden på hjørnet av tåa.

Unngå sko som er for kort eller stramt på tærne. Sko som er for stort kan også føre til problemer ved å legge press på tærne når du går eller kjører.

Unngå å trimme tåneglene for ofte, da dette kan gjøre inngrodde tånegler verre.

Hold føttene rene for å hindre infeksjon i inngrodde tånegler.

Påfør aktuelle medisiner for å redusere smerte og hindre smitte. Disse medikamentene kan hjelpe, men de vil ikke kurere eller forebygge inngrodde tånegler.

Planlegge en avtale med en podiatrist for fjerning av hjørnet av neglen. Legen kan gi varig fritak fra inngrodde tånegler, men forsøker å utføre "mindre operasjon" på spikeren selv anbefales ikke.

Hvordan å korrigere en inngrodd tånegl med Cotton Pledgets

Inngrodde tånegler er et vanlig problem som kan oppstå som følge av seg sko som er for smale. Andre årsaker er skader på neglesengen og uriktig pedikyr teknikk. Venstre ubehandlet, inngrodde tånegler kan bli abscessed og skape granulasjonsvev. I særlig alvorlige tilfeller kan koldbrann og tap av tåen til slutt føre. Hvis fanget tidlig, kan inngrodde tånegler være vellykket behandlet hjemme ved hjelp av bomulls pledgets. Mer alvorlige tilfeller bør behandles av en podiatrist.

Hvordan å korrigere en inngrodd tånegl med Cotton Pledgets

Fyll stor bolle eller badekar med varmt (men ikke skålding) vann. Dersom det er ønskelig, legg 1/2 kopp Epsom salter. Bløtlegg berørte foten eller føttene i vannet i 15 til 20 minutter for å myke opp tåneglene og gjør dem lettere å manipulere.

Skjær et lite rektangel fra T-skjorte, ca 1 "lang og 1/4" bred, for hver pledget. Rull klut rektangel slik at den ligner en kort strand av spaghetti. Du trenger en pledget for hver side av hver berørte tånegl.

lirke forsiktig tilbake den berørte hjørnet av tånegl til du finner helt i utkanten. Hvis tånegl er abscessed, vil pus renne ut når du har løftet spissen. Tørk forsiktig bort eventuell væske som drenerer, men ikke la gå fra hjørnet av neglen. Finne og løfte tuppen av hjørnet kan være ganske smertefullt og vanskelig, spesielt hvis tå er abscessed eller veldig hoven.

Tuck bomull pledget mellom hjørnet av neglen og huden under den, så la gå av neglen og la den hvile på bomull. Smerten bør reduseres nesten umiddelbart, så spissen av tånegl ikke lenger graving inn i det omgivende legeme.

Gjenta denne prosessen for hvert hjørne av hver berørte spiker, to til tre ganger daglig inntil tånegl har vokst ut, og er ikke lenger forankret i kjøttet på tå. Avhengig av lengden av tånegl før behandlingsstart, vil dette vanligvis tar 1-3 uker.

Hint

 • Selv om du setter inn bomulls pledgets kan være ganske smertefullt de første gangene, blir det mye mindre ubehagelig som tåa begynner å gro.
 • Hvis du har diabetes eller nedsatt sirkulasjon, må du ikke forsøke å behandle inngrodde tånegler hjemme. Se din lege eller podiatrist for behandling.

Inngrodd tånegl Behandlinger

Inngrodd tånegl Behandlinger


En inngrodd tånegl kan være svært smertefullt og kan bli smittet hvis den ikke behandles raskt. Ifølge American College of Foot and Ankle Surgeons, er uriktig spiker trimming den vanligste årsaken til denne tilstanden. Hvis fanget i de tidlige stadier, kan inngrodde tånegler med hell behandles hjemme.

Identifikasjon

En inngrodd toe spiker oppstår når kantene av tånegl vokse inn i huden på sidene av neglesengen. Når dette skjer, blir huden irritert og smertefull. En infeksjon kan utvikle seg dersom en del av neglen skjærer huden.

Symptomer

Symptomene inkluderer rødhet, hevelse og varme og smerter i tåa. Når en infeksjon oppstår, kan du legge merke til noen drenering rundt tå og en stygg lukt. Hvis du har en inngrodde toe spiker, kan kanten av neglen ser ut til å forsvinne inn i den omkringliggende hud.

Årsaker

Hvis du klippe neglene i en avrundet form, i stedet for å klippe dem rett over, er mer sannsynlig å vokse inn i huden kantene på neglene. Negler som er kuttet riktig, men er kuttet for kort kan også øke sjansen for en inngrodde toe spiker. Noen mennesker har negler som naturlig kurve nedover og til tross for forsiktig negle skjæring, disse menneskene fortsatt utvikle inngrodde tånegler. Buede negler oppstår vanligvis på grunn av en arvelig tendens eller effekten av trange sko. Hvis du har hatt traumer til tå i det siste, for eksempel stubbing din tå, kan det være sannsynlig å utvikle en inngrodde toe spiker. Andre årsaker er soppinfeksjoner og for stort press fra tærne på hver side av en tå. Hvis du har særlig kjøttfulle tær eller har et problem med hovne føtter, kan du være mer utsatt for å utvikle denne tilstanden.

Hjem Behandling

Hvis du har en inngrodde toe spiker, kan du være i stand til å redusere sjansen for infeksjon ved å dyppe foten i lunkent vann og masserer sidene av neglen fold. Denne prosedyren bidrar til å redusere betennelse i tåa. Etter tørking din tå, gjelder antibiotika krem. Hvis du har dårlig sirkulasjon, nerveskader i føttene, diabetes eller en annen sykdom eller tilstand som kan sette føttene i fare, bør du ikke prøve hjemme behandling, men bør oppsøke lege ved første tegn på en inngrodde toe spiker.

Medisinsk behandling

Hvis hjemme behandling svikter og tåen fortsetter å være smertefullt, betent eller intected, kan ønske å gå til legen din. Det første trinnet i behandling av conditon er forskrivning antibiotika for å løse en infeksjon hvis en hvis tilstede. Dersom spikeren har gjennomboret huden, kan legen din foreslå en in-kontor prosedyre for å fjerne den delen av neglen som forårsaker problemet. Fremgangsmåten kan innebære fjerning av en liten projeksjon av spikeren eller et større område om hele siden av spikeren er blitt inngrodd. I noen tilfeller, spesielt hvis inngrodde tå negler er et tilbakevendende problem, permanent fjerning av hele eller deler av neglen kan anbefales.

Inngrodd tånegl Prosedyrer

Skin vokser over kanten av en tånegl eller en tånegl vokser inn i huden er to beskrivelser av tilstanden kjent som inngrodd tånegl. Trauma, feil trimming eller genetikk forårsake dette problemet. Med en inngrodd tånegl, kan den siden av tåen blitt rødlig, hovent og varmt å ta på. Det kan gjøre walking smertefullt. Hvis venstre ubehandlet, kan en infeksjon oppstår. Riktig pleie og behandling er avgjørende for inngrodd tånegl.

Hjem Behandling

Før en infeksjon oppstår, hjem behandlinger bidra til å lindre smerte og kan hindre behovet for ytterligere, invasiv behandling. Bløtlegg påvirket tånegl i varmt vann flere ganger om dagen. Hold tånegl seng tørke den gjenværende delen av dagen. Bruk sko med en bred base i tå-området eller sandaler, som sandaler. Ta en over-the-counter smertestillende, paracetamol eller ibuprofen, for å redusere smerter og betennelser rundt neglen. Unngå å kutte huden eller tånegl. Behandle mindre inngrodd tånegl symptomer hjemme i to til tre dager. Hvis det ikke er noen forbedring, eller tilstanden forverres, bør du oppsøke lege.

Lege Behandling

Hvis huden rundt tånegl er veldig rødt, varmt å ta på eller har flod som utgår fra det, er det trolig en infeksjon i tåen. Reseptbelagte antibiotika behandle infeksjonen. Legen vurderer inngrodd tånegl å vurdere behovet for å fjerne den eller skjære den overgrodd hud. En podiatrist kan velge å trimme eller fjerne en del av de berørte spiker i en enkel kontor prosedyre.

Kirurgiske alternativer

Kirurgi tilbyr en løsning for tilbakevendende inngrodd tånegl problemer. Denne operasjonen omfatter fjerning av en del av tånegl, vanligvis bare den lille stripen av tånegl nær grodd hud. Denne prosessen etterlater mindre av neglesengen eksponert. Eksponering av spiker sengen er svært smertefullt. Fjerning av en mindre del av neglen fremmer riktig ny vekst av spiker. Normalt leger utføre operasjonen på kontoret sitt. Et medikament som injiseres i tå numbs smerte forårsaket av fremgangsmåten. Legen bruker saks, en skalpell eller kjemikalier for å fjerne den delen av tånegl. For en permanent kirurgisk løsning på inngrodde tånegler, ødelegger legen tånegl matrisen under prosedyren. Matrisen vokser tånegl. Så snart ødelagt, vil tånegl ikke vokse igjen i den delen av tåen.

Etter-kirurgi omsorg

Etter operasjonen, suge tå i varmt vann flere ganger om dagen før helbredet. Unngå anstrengende aktivitet i ca en uke. Hold tå ren og tørr. Påfør antibiotika krem ​​til neglesengen helbreder.

Forebygging / løsning

Klipp tåneglene rett over. Ikke runde hjørnene av neglen. Hold føttene rene og tørre hele tiden. Unngå iført tykke sokker. Bruk sko med tilstrekkelig rom for alle tær.

Inngrodde Nail Cure

En inngrodd tånegl er en smertefull tilstand av foten som kan være svært vanskelig å leve med. En inngrodd tånegl er en tilstand der tånegl begynner å vokse til tå. Turgåing kan bli vanskelig, og dag-til-dag liv kan bli mye vanskeligere enn normalt. Forstå behandling for inngrodde tånegler, enten hjemme eller av en lege, kan gjøre livet med dette problemet mye enklere.

Forebygging

En av de viktigste måtene å unngå en inngrodd tånegl er forebygging. Den Epodiatry nettstedet sier "hjørnesteinen i selv behandling og forebygging av inngrodde tånegler innebærer å kutte spikeren rett over ..." Dette stopper hjørnene av neglen fra å vokse inn i huden ved at det å stikke ut langt borte fra tå. Du bør ikke taper hjørnene av neglen. Epodiatry sier også det er ikke sant at å kutte en V på slutten av tånegl vil hindre inngrodde tånegler. Ikke gå med trange sko og sokker som disse kan føre til at neglen til å vokse innover. Vask føttene regelmessig for å unngå infeksjoner.

Soaking Foot

Hvis du har en inngrodd tånegl, bør du søke hjelp fra en podiatrist. Imidlertid kan inngrodd tånegl behandles delvis hjemme. En av de enkleste måtene å behandle din inngrodd tånegl er å suge foten. Dette skal kun gjøres hvis du ikke har en infeksjon. Denne enkle behandlingen innebærer soaking foten i vann i lengre perioder av gangen. Ikke varm eller kjøle vannet. Vannet bør være ved romtemperatur. Epsom salter er ofte brukt i denne behandlingen. Mens foten er soaking, massere siden av neglen lett. Dette vil bidra til å redusere betennelse og vil hjelpe lindre smerten.

Bo komfortabelt

Som enhver medisinsk tilstand, er det viktig å holde deg komfortabel når du har en inngrodd tånegl. For mye smerte kan føre til tretthet, stress og angst. Iført gode sko er svært viktig. Du må gi spikeren god plass slik at smertene er mindre intens. Iført sandaler er ofte foreslått, da dette bidrar til å holde tærne fri og åpen til luft. Smertestillende midler kan være nødvendig for å holde smertene blir for belastende. Aspirin vil hjelpe behandle din smerte enkelt. Prøv å holde av foten din så mye som mulig og holde tå ren for å unngå infeksjoner.

Medisinsk behandling

Det er viktig å få lege hjelp ved behandling av en inngrodd tånegl. En podiatrist vil undersøke din inngrodd tånegl å se om det er infisert. Hvis det er infisert, må du kanskje ta antibiotika, og neglen kan ha å være delvis eller helt fjernet. Selv om spikeren ikke er infisert, kan kirurgi brukes til å stoppe spiker fra å vokse inn i huden din. Permanent fjerning av tånegl kan oppstå hvis spikeren fortsetter å vokse inn i huden om og om igjen. Noen ganger vil legen bare fjerne den delen som er å kutte inn i huden din. Etter operasjonen, vil det ta tre til fire måneder for neglen til å vokse tilbake.

Slik behandler inngrodde negler

Inngrodde negler er en smertefull og irriterende tilstand forårsaket av neglen vokser inn i huden rundt neglen. Det er vanligvis hjørnene av spiker som blir inngrodd men foran spikeren blir tidvis inngrodd i tillegg. Det er trinn som kan tas hjemme for å redusere ubehag forbundet med inngrodde negler. Mer alvorlige tilfeller kan kreve behandling av lege.

Slik behandler inngrodde negler

Administrerende inngrodde negler

•  Skjær foran spikeren i en rett linje med neglesaks. Dette vil tillate ingrown hjørner av spikeren til å vokse ut forbi huden.

Fil ned toppen av neglen med Emery bord. Tynning spikeren på denne måten vil gi en reduksjon i krumningen av spikeren, og hindrer spikeren fra å bli skjøvet inn i huden på sidene av spiker. Pass på å ikke sende inn gjennom neglen.

Riv et lite stykke bomull av av bomullsdott. Sett denne stykke av bomull under delen av neglen som er inngrodde. Dette kan være svært smertefullt i begynnelsen, men får neglen til å vokse over bomull, løfte neglen over det punktet hvor det blir inngrodde.

Gå til legen din dersom disse metodene ikke hjelper. Legen kan utføre en delvis eller hel tånegl fjerning og kan til og med drepe den delen av neglen sengen som vokser den delen av neglen som blir inngrodde.

Hint

 • Størrelsen på bomull brikke kan kreve litt prøving og feiling for å finne riktig størrelse for deg.
 • Seriøst inngrodde eller infiserte negler bør behandles av lege.

Laser behandling for inngrodde hår

Laser behandling for inngrodde hår


Inngrodde hår kan være smertefullt og irriterende. De går ofte bort på egenhånd, men kan noen ganger være, forårsaker det berørte området for å vokse. Laserbehandling kan være en effektiv måte å bli kvitt inngrodde hår raskt og effektivt.

Normal inngrodde hår

Håret kan vokse enten rett eller bøyd fra hårsekken, som er pore hvorfra håret vokser. Imidlertid, når spissen av håret krøller før den kommer ut av hårsekken, kan håret begynner å vokse inn i huden og kjøttet ved follicle forårsaker en irritert, rød kul.

Problem inngrodde hår

Tuppen av en inngrodde hår kan til slutt bli trukket ut naturlig av resten av håret som det fortsetter å vokse ut av hårsekken, løse problemet og lettelser irritasjon. I noen tilfeller fortsetter håret til å vokse sidelengs inn i huden, noe som øker det berørte området som den vokser. Dette fortsatte veksten kan føre til arrdannelse, og kan også føre til en permanent misfarging av huden.

Behandling

Det finnes noen alternativer for behandling av inngrodde hår, laserbehandling være en. Laserbehandling rettet håret selv med lasere som fjerner den permanent ved å deaktivere hårsekken. Laser behandling kan håndtere et stort område av håret i en kort tidsperiode, noe som gjør behandlingen fort og tilgjengelige.

Fordeler

Laser behandling av inngrodde hår betyr at området aldri vil være underlagt det samme problemet igjen, som de behandlede follikler vil aldri re-vokse hår. Behandlingen er også relativt smertefri og rask, noe som gjør det til et førstevalg for mange mennesker i behov av noen form for inngrodde hår behandling.

Betraktninger

Som med noen form for kirurgi, er det viktig å ha en konsultasjon med legen din før du godkjenner noe. Også, selv om det generelt ikke er tilfelle, kan noen mennesker opplever gjenvekst, skjønt håret har en tendens til å bli finere og bør ikke bli inngrodd igjen. I svært sjeldne tilfeller kan huden i behandlingsområdet bli skadet av prosedyren, forårsaker røde skrubbsår og hevelse.

Hvordan fjerne en inngrodd tånegl med fenol

Hvordan fjerne en inngrodd tånegl med fenol


Inngrodde tånegler skyldes feil trimmet tåneglene, hyperhidrose, og sko som passer dårlig, ifølge American Family Physician. Andre årsaker er soppinfeksjoner og skader. Inngrodde tånegler kan oppstå på noen tå, men de forekommer vanligvis på stortåen. Fenol er et stoff som vanligvis brukes for å behandle problemet ved å brenne spiker matrise.

Hvordan fjerne en inngrodd tånegl med fenol

•  Påfør en lokalbedøvelse til det infiserte området til nummen tå.

•  Rengjør området med et desinfiserende middel.

Separer inngrodd tånegl fra den sunne tånegl ved å kutte grensene av inngrodd tånegl med en spiker splitter og fjerne spiker med pinsetten. Dette gjør at spikeren matrix klar for behandling.

Påfør Fenol til spiker matrise for å drepe de cellene som produserte den inngrodd tånegl. Skyll fenol ut med alkohol. Påfør fenol minst tre ganger i fem til ti sekunder, og i flukt med alkohol etter hver gang.

Dekk til tå med et plaster.

Epsom salt behandlinger for inngrodde tånegler

Epsom salt behandlinger for inngrodde tånegler


En inngrodd tånegl oppstår vanligvis på stortåen. Problemet starter når spikeren vokser nedover i stedet for oppover, og graver seg inn i huden. Det er mest vanlig for å begynne på siden av neglesengen. Dette skjemmende problem forårsaker betennelse, smerte og hevelse. Tilstanden forverres når spikeren skjærer inn i tåen og området blir infisert. Dette kan føre til mer smerte, hevelse og lossing av pus.

Epsom salt behandling

En måte å behandle en inngrodd tånegl hjemme er å suge den berørte foten i en Epsom salt bath løsning. Legge Epsom salter til en fot suge gjør væsken super mettet. Når du setter foten i blandingen, oppstår en prosess med osmose der trykket i saltløsningen er større enn i tåa. Dette forårsaker infeksjonen til å bli trukket ut i vannet og bidrar til det klart raskere.

Klar Epsom salt behandling

Du ønsker å suge føttene i både varme og kalde soaks å bekjempe infeksjonen. Til den varme suge, varmt vann til 100 grader, og deretter legge til mer varmt vann til en maksimal temperatur på 110 grader. Vær forsiktig så du ikke å gjøre det suge for varmt og brenne deg selv. Legg mengden av Epsom salt anbefales på emballasjen og røre inn til alt saltet er oppløst. For den kalde suge, legger isen til kaldt vann og ikke legge noen Epsom salter.

Soaking føttene

Sett føttene inn i varm suge i tre minutter. I tillegg til å utvise infeksjonen, den varme suge også bidrar til å lette smerte og redusere svellingen. Deretter flytter føttene inn i den kalde foten suge i et halvt minutt. Endringen fra varmt til kaldt bør øke blodtilførselen til føttene, hjelper kroppen bekjempe infeksjonen raskere. Gjenta hele prosessen tre ganger. Du kan suge din infisert foten flere ganger om dagen om nødvendig.

Andre behandlinger for inngrodde tånegler

Hvis inngrodd tånegl er infisert, er det verdt å gå til legen for å foreskrive noen antibiotika. Dette bør bidra til å befri kroppen av infeksjonen raskere. Hold infisert foten utsatt så mye som mulig ved å ha åpne toed sandaler. For å unngå å få en annen inngrodd tånegl, sikrer du ha riktig montering sko. Det hjelper også hvis du klippe tåneglene i en rett linje og ikke for kort.

Hvordan fikse en inngrodd tånegl på et barn

Hvordan fikse en inngrodd tånegl på et barn


Når ditt barns tå vises rødt og varmt, er det ganske sannsynlig at han har en inngrodd tånegl. Dette betyr at hans tånegl vokser inn i huden, og det kan være svært smertefullt. Iført sko som er for stramt kan bidra til forekomsten av en inngrodd tånegl. Eller barnet ditt kan rett og slett ha tåneglene som vokser i en nedadgående retning. Uansett, dette er noe lett å behandle hjemme.

Hvordan fikse en inngrodd tånegl på et barn

•  Sug foten i varmt vann i ti til femten minutter, tre ganger per dag.

Pat tørke og bruke tea tree olje for å hindre smitte.

•  Løft forsiktig spiker og sette inn en liten mengde rullet bomull eller gasbind under slik at neglen til å vokse opp og over huden.

Sett gasbind eller bomull flere ganger per dag og oppmuntre ditt barn til å gå barbeint når det er mulig. Hvis skoene er nødvendig, bruke sandaler eller andre løstsittende sko.

Infeksjoner som kan være forårsaket av en inngrodd tånegl

Infeksjoner som kan være forårsaket av en inngrodd tånegl


Hyppigst forekommende i en av de to store tær, inngrodde tånegler er en medisinsk tilstand der kanten av neglen vokser forbi negl og inn i huden som omgir din tånegl. Vanligvis kan en inngrodd tånegl føre til hevelse og rødhet i det berørte tå. Sammen med disse symptomene, kan varierende typer infeksjoner utvikle seg som et resultat av en inngrodd tånegl.

Osteomyelitt

Osteomyelitt, eller et bein infeksjon, kan utvikle seg i tilfeller av en ubehandlet inngrodd tånegl. Denne tilstanden oppstår når bakterier kommer inn i tå fra inngrodde negler og til slutt sprer seg til beinet. Symptomer på et bein infeksjon i en tå omfatter hevelse, smerte, varme og pus på stedet av infeksjonen. Ved å berøre siden av din tå med inngrodde negler, kan pus bli utvist hvor din tånegl møter kjøttet av tåen.

Fotsår

En inngrodd tånegl som er alvorlig eller ubehandlet kan føre til fotsår. Denne fare for denne typen infeksjon er at fotsår er åpne sår som kan være ganske vanskelig å helbrede. For folk som har dårlig sirkulasjon eller diabetes, er det svært viktig å ta vare på inngrodde tånegler og avverge et fotsår som disse forholdene kan drastisk påvirke alvorlighetsgraden av et fotsår.

Koldbrann

Den medisinske tilstanden til koldbrann er definert som forfallent og eventuell død av vev. Mens koldbrann vanligvis resulterer fra blodstrømmen blir stoppet til et bestemt område av legemet, kan det også være forårsaket av en bakteriell infeksjon. Vanligvis angriper koldbrann ekstremiteter som fingre, tær og lemmer. Denne alvorlige tilstanden kan også påvirke indre organer og muskler. Koldbrann blir ofte behandlet gjennom antibiotika eller kirurgi for å fjerne dødt vev.

Cellulitt

Med de bakterier som er tilstede i tilfelle av en mais, det er mulighet for å utvikle en cellulitt infeksjon. Som en bakteriell infeksjon av hud, kan cellulitt vokse der en tånegl vokser inn i kjøttet utenfor neglesengen. Den berørte området vil bli ømt, hovent, rødt i fargen og varmt å ta på. Cellulitt kan behandles med enten orale eller intravenøse antibiotika.

Hvordan fjerne inngrodde kjønnshår

Inngrodde hår er hår som ikke fremkommer av hårsekken, men i stedet vokser tilbake inn i huden. De kan være smertefullt og skjemmende, og noen ganger er ledsaget av infeksjon. Inngrodde hår som ligger i kjønnshår regionen kan være spesielt plagsom fordi de er ofte irritert ytterligere ved sømmene og band i undertøy. Det finnes noen metoder for behandling og fjerning av inngrodde hår for å avlaste denne tilstanden.

Hvordan fjerne inngrodde kjønnshår

•  Fukt en ren vask klut med varmt vann og bruke den som en varm komprimere til inngrodde hår. Komprimere vil hjelpe til med betennelser og tjener også til å både åpne porene i huden og myker opp håret under huden slik at det kan frigjøre og komme gjennom huden. Gjenta denne prosedyren flere ganger og igjen neste dag.

Bruk en peeling renere mens i dusjen å forsiktig ta håret til overflaten. Forsiktig skrubbe med en loofah og en cleanser som inneholder salisylsyre eller glykolsyre.

Påfør en krem med melkesyre på området umiddelbart etter dusjing. Denne type krem ​​vil mykgjøre huden i tillegg, slik at håret kan dukke opp.

Bruk sterilisert pinsett til å ta tak i hårsekken som er utsatt, og trekk resten av håret opp. Dette bør gjøres umiddelbart for den beste muligheten for suksess etter trinn 1 til 3 ovenfor.

Inngrodde Kjønnshår Infeksjon

Inngrodde Kjønnshår Infeksjon


Det er vanlig å oppleve irritasjon i kjønnshår området på grunn av hårfjerning. En infeksjon forårsaket av en inngrodde hår kan være smertefullt. Inngrodde kjønnshår infeksjoner er vanligvis mild, men noen ganger blir alvorlige, tilbakevendende og smertefullt.

Årsaker

Inngrodde skam hår oppstår når håret ikke bryter overflaten og i stedet krøller tilbake innover eller vokser sideveis inn i huden. En inngrodd hår ikke automatisk signalisere at det er en infeksjon. En inngrodd hår blir infisert ved hårsekken når bakterier kommer inn i huden som har blitt gjennomboret av håret.

Identifikasjon

Symptomer på en inngrodde hår infeksjon være smerte, hevelse og kløe i området og en verkebyller som inneholder puss. Pustule ligner en stor rød blemme. Denne infeksjonen kan etterligne symptomer på andre forhold som en hoven kjertel eller en kvise. Men det kan også etterligne herpes, en seksuelt overførbar sykdom. Den eneste måten å være sikker er å gå til legen.

Betydning

Mens infeksjonen ikke er ødeleggende, kan det være smertefullt. Videre er ubehandlede infeksjoner av enhver art påkjenning på immunsystemet. Dette kan føre til hyppig sykdom og blir mer utsatt for andre typer infeksjoner.

Behandling

Hvis du har en infisert inngrodde kjønnshår, er det en på-hjem middel du kan prøve. Først gjelder alkohol til pustule eller inngrodde hår å desinfisere området. Deretter plasserer en svært varm vaskeklut på toppen av det infiserte området. Fortsett å påføre det varme vaskeklut til området inntil inngrodd håret stiger til overflaten. Når det skjer, kan du bruke pinsett for å fjerne hår. Umiddelbart bruke en aktuell antibiotika krem. Fortsett å bruke som krem ​​til området i flere dager. Hvis infeksjonen ikke rydde opp, deretter et besøk til legen er nødvendig.

Forebygging

Inngrodde hår i kjønnshår området er ofte et resultat av barbering. Det er trinn som kan tas før hårfjerning som vil bidra til å forhindre inngrodde kjønnshår og infeksjoner. Først exfoliate området med en lett skrubb og en vaskeklut. Deretter sitter i et varmt bad i minst 10 minutter. Påfør en barberkrem som er egnet for sensitiv hud. Bruk alltid en ny barberhøvel og barbere i retning av veksten av hår. Barbering mot korn kan føre til inngrodde hår.

Inngrodde Eyelash Treatment

En inngrodd øyevipper, noen ganger kalt trichiasis, er en tilstand som er forårsaket når øyevippene vokst innover mot øyet. Tilstanden kan være forårsaket av infeksjon, betennelse, autoimmune mangler eller traumer for øynene. Et resultat av tilstanden er at det kan hindre ditt syn eller irritere øynene.

Trakom

Den vanligste årsaken til inngrodde øyevipper er en smittsom sykdom som kalles trakom. Selv om sjeldne i de utviklede land, er trachoma den ledende årsak til smittsom blindhet på verdensbasis. Sykdommen sprer seg i land hvor dårlig hygiene er en faktor, og ofte sprer seg fra barn til barn, barnet til mor, og mor til mor. Trakom er behandlet gjennom oral antibiotika.

Epiblepharon

Et annet problem som kan føre til inngrodde hår er epiblepharon. Epiblepharon er en medfødt lidelse som oppstår når musklene rundt øyet området føre til at huden til å skyve en persons vippene innover. Det er mest vanlig hos personer av asiatisk avstamning og kan korrigeres med kirurgi.

Enkel trichiasis

I utviklede land, enkel trichiasis, eller å ha bare én eller to inngrodde hår, er mer vanlig. Enkel trichiasis kan være forårsaket av smitte spres gjennom forurenset kosmetikk, linsepleie eller hyppig berøring av området rundt øynene med skitne hender. Dette kan føre til infiserte øyenvippe follikler.

Symptomer

Hvis du har utviklet enkle trichiasis, kan du merke en hevelse i din øyevipper follicle. Det kan også danne en stye, hindre din visjon. Hvis venstre ubehandlet, vokser øyevipper innover. Til slutt, kan øyevipper ripe eller arr øyets hornhinne.

Behandling

Under ingen omstendigheter bør du søke å behandle enkle trichiasis selv. I stedet søke råd fra en lege eller en visjon spesialist som øyelege. Med mindre det oppstår komplikasjoner, kan behandlingen innebærer smurt øyedråper, ødelegge håret gjennom elektrolyse, etterfulgt av en runde med antibiotika for å bekjempe infeksjonen. Din øyelege kan også anbefale varme og kalde kompresser for å redusere hevelse.

Hvordan bli kvitt min Inngrodde øyenvippe

Inngrodde øyevipper, mens bare irriterende i starten, kan faktisk være et tegn på noe mer alvorlig. Trichiasis, for eksempel, er en tilstand hvor de øyevippene er inngrodd som et resultat av en fysisk forstyrrelse eller traume; Denne tilstanden kan være smertefullt i tillegg til å skjule din visjon. Så mens en enkelt inngrodde øyevipper kan enkelt fjernes eller hindres, bør du kontakte legen din for å få hans mening hvis du fortsetter å lide av inngrodde øyevipper.

Hvordan bli kvitt min Inngrodde øyenvippe

•  Skyll øyelokket nøye. Bruk varmt vann for å sikre porene åpne. En inngrodd hår oppstår når et hår begynner å bøye seg tilbake på seg selv i hårsekken stedet for å vokse ut gjennom huden. Dette skaper et protein plugg som blokkerer pore, som fører til betennelse og hevelse. Ved å skylle området med varmt vann, kan det bidra til å bevege blokker utover mot overflaten.

Legg lett press på blokkeringen med fingrene, akkurat som du ville gjort hvis du var å klemme en kvise. Siden denne blokkeringen er i delikat område av øyelokket, ikke trekke lokket vekk fra øyet eller bruke mer enn milde press på den. Hvis blokkeringen ikke løser seg, gå videre til trinn tre.

Ta kontakt med legen din. Noen ganger inngrodde øyevipper kan gå bort på egenhånd, men hvis infeksjonen blir alvorlig nok, kan det føre til ytterligere medisinske problemer. Legen bør være i stand til å komme opp med en behandling som vil fjerne blokkeringen og la øyenvippe å vokse normalt igjen. Eller, hvis det viser seg at du har trichiasis, kan legen forskrive en behandling plan for det også.

Hint

 • Vær forsiktig når du forsøker å fjerne en inngrodde øyevipper selv. Øyet er et følsomt område --- noen unødige sjanser bør unngås.
 • Ikke under noen omstendigheter bruke vanlige inngrodde-hår behandlinger for andre deler av kroppen på inngrodde øyevipper. De kjemiske behandlinger vil skade øynene, og en nål kan lett passere gjennom øyelokket og inn i øyet.

Hvordan behandle en inngrodd øyenvippe

En inngrodd øyevipper, også kjent som trichiasis, er en potensielt farlig, men kan behandles tilstand der en vippe eller vippene er plassert på øyelokket på en slik måte at de kommer i kontakt med overflaten av øyet. Venstre ubehandlet eller i kroniske tilfeller den resulterende irritasjon kan føre til permanent skade på øyet. Det er ingen hjemme behandling for trichiasis. Hvis du føler at du lider av denne tilstanden se en lege, helst en øyelege (øyelege), med en gang. Nedenfor er noen årsaker til inngrodde øyevipper samt behandlingstilbud tilgjengelig gjennom legen din.

Hvordan behandle en inngrodd øyenvippe

Behandlinger av trichiasis

Fjern håret med pinsett for å lindre problemet. Mens enkle i naturen, er dette en fremgangsmåte som ikke bør forsøkes i hjemmet. Enhver feilsteg kan føre til ytterligere skade på øyet og med blindhet.

Bruk laser fjerning av hår eller hår for en kronisk tilstand. The Society for klinisk og medisinsk Hårfjerning gir en bakgrunn av elektrolyse som det er ofte brukt for uønsket kroppshår. Interessant nok, behandling av inngrodde øyevipper med lasere faktisk forut og førte til de mer vanlige estetiske behandlinger.

•  Fryse hårsekkene med forsiktig anvendelse av kryogen gass, som er en gass holdes i flytende tilstand ved meget lave temperaturer. Beskrivelser av tidlige studier av denne behandlingen er godt dokumentert av British Journal of Ophthalmology og nå høyteknologisk utstyr for å administrere denne prosessen er tilgjengelig for legen din.

Hint

 • Ifølge Merck Manuals Online Medical Dictionary, inngrodde vippene er vanligvis en tilfeldig hendelse og ikke kronisk i naturen, mye som en inngrodd negl. Trichiasis kan også skyldes en forhåndsdefinert øyelidelse som øye traumer, eller medfødte defekter i øyelokket eller vippene som forårsaker vippene til å komme i kontakt med øyet. Riktig behandling for inngrodde vipper avhenge av forekomsten.
 • Denne artikkelen er ikke ment å gi diagnose av enhver tilstand eller advocation av noen behandling. Hvis du har et øye skade eller tilstand oppsøke lege umiddelbart, og ikke prøve å behandle det deg selv som du kan føre til ytterligere skade på øyet og forårsake blindhet.

Hvordan å lindre smerte Fra Inngrodde Eyelashes

Inngrodde øyevipper er en vanlig tilstand for menn og kvinner, samt hunder og katter. Det finnes flere varianter av problemet. Trichiasis utvikles når øyevippene vokse inn mot øyeeplet. Distichiasis oppstår når øyet vokser to vippene i en hårsekken, noe som skaper en ekstra rad med vippene som slår innover. Begge forholdene skaper konstant rubbing på hornhinnen. Dette irritasjon fører til smerte, rødhet og vanning, og kan føre til infeksjoner, arr i øyet og visjon skade hvis den forblir ubehandlet. Siden irritasjon fører til rubbing av øyet, må behandlingen søkt.

Fjernet hårene vil bare vokse tilbake; den eneste permanente løsningen er kirurgi, som involverer enten brenning eller frysing hårene, eller kutte ut follikler. Inntil kirurgi kan utføres, er det et par ting for å lindre smerte og ubehag forårsaket av denne tilstanden.

Hvordan å lindre smerte Fra Inngrodde Eyelashes

•  Påfør en varm eller kald komprimere til øyet, å forlate den på i 5 minutter. En kompress kan gjøres ved å dyppe en vaskeklut eller håndkle i isvann eller varmt vann som ikke skålding å ta på. Enten ligge eller lene seg tilbake og legge kompress over øyet eller øynene.

nappe inngrodde snert eller vippene med et par sterilisert pinsett. For å gjøre dette trygt, se inn i et speil og trekke lokket bort fra øyet og raskt trekke forsiktig ennå den smertefulle snert eller vipper ut med pinsett.

Be legen din om en henvisning til en kvalifisert elektrolyse spesialist for å fjerne inngrodde øyevipper.

Spør legen din om en muntlig eller aktuelle smertestillende, eller en aktuell antibiotika. Hvis hornhinnen har en slitasje (eller er riper), er smertestillende og / eller antibiotika i dag brukes til å håndtere ubehag mens hornhinnen leges.

Hint

 • Øyedråper kan gi noen mindre lettelse, men vil ikke lindre rubbing av håret mot hornhinnen.
 • Komprimerer kan også lindre tørre, trette eller puffy øyne.
 • Plukker øyevipper kan være ganske smertefullt, og vippene vil vokse tilbake og fortsette å forårsake irritasjon.

Behandlinger for Inngrodde Eyelashes

Behandlinger for Inngrodde Eyelashes


Inngrodde øyevipper, eller trichiasis, kan forårsake rødhet, vanning, irritasjon og smerte. Tilstanden er forårsaket av feildirigering av øyevippene. Når øyevippene vokser mot øyet i stedet for vekk fra det de kan forårsake mild til alvorlig øyeproblemer. Inngrodde vippene som ikke blir behandlet kan føre kontinuerlig rubbing av øyet og lage skrubbsår eller sår. Det finnes flere behandlingsalternativer for å bidra til å avlaste trichiasis.

Epilering

Hvis bare noen få av øyevippene dine er inngrodde lege vil kanskje velge epilering. Hårfjerning innebærer å fjerne inngrodde øyevipper med pinsett. Denne behandlingen fjerner hår fra roten og kan gi umiddelbar lindring av symptomer. Mens effektive, er epilering bare midlertidig. Din øyevipper vil vokse til sin fulle lengde i 4 til 6 uker og kan bli inngrodde igjen.

Elektrolyse

Elektrolyse er en permanent form for hårfjerning. Under elektrolyse en tynn sonde settes inn i hårsekken. En elektrisk strøm sendes gjennom sonden til hårroten og ødelegger håret. Håret kan deretter fjernes smertefritt. Hårfjerning er permanent og fjernet hår vil ikke vokse. Elektrolyse kan føre til betennelse til området hvor hår ble fjernet, og kan være tidkrevende.

Laser Behandlinger

Laser hårfjerning bruker fokuserte lasere for å drepe hårroten. Når roten dør håret kan enkelt fjernes. Laserbehandling kan føre til ubehag, betennelser, arrdannelse og pigmentforandringer til omkringliggende områder. Denne prosessen er tidkrevende og vanligvis ikke anbefales for fjerning av noen få øyevipper.

Kryoterapi

Kryoterapi bruker freon eller lystgass å fryse og ødelegge håret. Kryoterapi kan føre til at lokkene til å hovne opp, pigment i huden, og collateral damage til de omkringliggende områdene. Collateral skadelig omfatter skader på nærliggende friskt vev og ødeleggelse av normale øyevipper. Kryoterapi er vanligvis reservert for diffus trichiasis der alle vippene vokser i feil retning.

Cure for en inngrodde hår

Cure for en inngrodde hår


Inngrodde hår er ofte forårsaket av barbering, voksing og tweezing. Det oppstår når akselen av hår re-vokser sideveis og tilbake i huden i stedet for opp og utover. Det fører ofte kløe, lokaliserte betennelser og selv infeksjon. En effektiv kur for inngrodde hår virker ved å frigjøre fanget, inngrodde hår og dens skadevirkninger.

Utgivelse

Slipp inngrodde hår ved å gni forsiktig en varm vaskeklut i en motsatt retning der det vokser.

Innmat

Nappe inngrodde hår ut med spiker eller pinsett. Pass på å dra i håret fra roten, slik at ingen hår under hudoverflaten.

Ansiktsmaske

Påfør en maske til området (se Ressurser nedenfor). Trykk på en liten bit av muslin eller gasbind inn i masken. La det tørke i 20 til 30 minutter. Raskt strippe gasen bort i en retning motsatt den i hvilken det er økende.

Desinfiser

DAB litt mild antiseptisk - slik som hydrogen peroxide eller aloe vera gel - på inngrodde hår å desinfisere området og behandle infeksjonen. Gjenta etter behov til helbredet.

Forebygging / løsning

Den mest effektive middel for forebygging er å stoppe barbering eller barbere sjeldnere. Når dette er ikke et praktisk alternativ, da alltid barbere i retning av hårveksten. Unngå å bruke gjenta barber slag. Løstsittende klær.

Advarsel

Hvis det ikke er bedring etter 5-7 dager - eller om den inngrodde hår begynner å sive pus - det er på tide å konsultere en hudlege.