Digidexo.com

urter som bryter ned fettceller

Matvarer som bryter ned urinsyre

Urinsyregikt er en smertefull tilstand som vanligvis rammer middelaldrende menn. Det er forårsaket av et overskudd av urinsyre i kroppen, som krystalliserer og sitter i leddene. Vanligvis stortåen er det første berørte området. Senere kan håndledd, ankler og hender også blitt ganske smertefullt. En diett høy i puriner fører ofte gikt. På den annen side er det enkelte matvarer bidrar til å bryte ned urinsyre, noe som minimerer gikt utbrudd.

Typer

De beste typene mat å spise som bryter ned urinsyre, ifølge AgelesHerbs.com, er mat med høyt kalium. Spinat, bananer og gulrøtter kan hjelpe reversere gikt ved å bryte ned overflødig urinsyre i blodet. De fleste andre frukt, grønnsaker og melk også fungere som et alkalisk å øke kroppens pH-nivå og redusere syredannelse i tillegg. Kalium, imidlertid ikke spesifikt den beste jobben.

Forebygging / løsning

Foods kalles puriner ofte skape eller forverre gikt. Folk som spiser disse matvarene, for eksempel spill kjøtt, nyrer, lever, ansjos og sardiner har fakkel-ups mye oftere. For å forebygge gikt, holde seg borte fra disse typer matvarer, inkludert rødt kjøtt. Også unngå alkohol, noe som skaper dehydrering i kroppen og kan også føre til fakkel-ups.

Advarsel

Urinsyregikt er svært smertefullt og kan føre til permanente leddskader og nyreproblemer. Det kan også være en indikator for mer alvorlige helseproblemer. En diett til høy i puriner og rødt kjøtt kan føre til hjertesykdom, høyt kolesterol, og høyt blodtrykk. Av denne grunn, må du ta opp tilstanden head-on og unngå matvarer som forårsaker fakkel-ups.

Fordeler

Vann er en fordel hvis du lider av gikt. Du kan tenke på kroppens urinsyre buildup som sukker i vann - hvis vannet er oppløst alt sukkeret den kan, men blir mer og mer sukker lagt, krystaller vil danne. Det samme gjelder for urinsyre i kroppen. Hvis systemet ikke har nok vann til å løse opp og skylle ut urinsyre, vil krystaller danne og bosette seg i leddene. Legg ca to liter vann til kosthold hver dag, og det vil hjelpe deg å skille ut overflødig urinsyre.

Expert Insight

Selv om mange mennesker med gikt er overvektig, er ekstrem slanking anbefales ikke å fikse problemet. Joanne Larsen, MS RD LD på Dietitian.com, sier dietter som inneholder mindre enn 900 kalorier per dag kan pigge urinsyre og gjøre problemet verre. I stedet sakte senke kaloriinntaket og øke aktivitetsnivået for å gå ned i vekt. Den ekstra bevegelse i leddene hindrer urinsyrekrystaller fra settling også.

Hva er fem ting som bryter ned ozonlaget?

Hva er fem ting som bryter ned ozonlaget?


Ozonlaget, som ligger i stratosfæren seks miles over Eartha € ™ s overflate, er kritisk til menneskelig eksistens fordi det beskytter folk fra de skadelige effektene av ultrafiolette stråler utgitt av solen. På 1970-tallet viste forskning at kjemikalier som produseres i innenlands og kommersielle aktiviteter føre til ozonlaget uttømming. Disse ozonnedbrytende stoffer (ODS) inkluderer klorfluorkarboner, metylbromid, halon forbindelser og metyl kloroform.

Klorfluorkarboner

Klorfluorkarbon (KFK), en forbindelse som inneholder klor, fluor og karbon, er et biprodukt av kjemikalier som brukes i produksjon aktiviteter, som for eksempel industrielle løsemidler, elektroniske rengjøringsmidler og kuldemedier. Når den når stratosfæren, skiller forbindelsen til enklere stoffer, utlading kloratomer, som resulterer i utarming av ozonlaget.

Hydroklorfluorkarboner

Hydroklorfluorkarbon (HCFC), en forbindelse som inneholder hydrogen, klor, fluor og karbon, anvendes i industrien som et alternativ til CFC. Som KFK, HKFK også inneholde klor som, ved å nå stratosfæren, produserer kloratomer, dermed bryte ned ozon. Virkningen av HCFC på ozonlaget, er imidlertid mindre enn den til CFC.

Metylbromid

Metylbromid (MeBr) kan enten være en syntetisk kjemisk forbindelse eller en fysisk forbindelse utgitt av havbunns alger. Sin opprinnelige bruk var som en potent middel mot skadedyr. Ultrafiolett stråling bryter det ned så den når stratosfæren, forårsaker nedbryting av ozonlaget. Bortsett fra å være en miljøfare, kan det også være skadelig for menneskers helse. Som svar på Montreal-protokollen, har metylbromid blitt faset ut for det meste siden 2005.

Halon

En halon forbindelsen inneholder fluor og karbon, så vel som brom. Det er ofte brukt som et brannslokkingsmiddel. Brom forårsaker mer skade på ozonlaget enn klor.

Metyl Kloroform

Metylkloroform (MCF) er en syntetisk kjemisk forbindelse som anvendes i flere industrielle aktiviteter som et klebemiddel og oppløsningsmiddel samt i avfallsbehandling. Det er også funnet i flere forbrukerprodukter, som for eksempel maling og rengjøringsmidler. Metylkloroform er også direkte farlig for menneskers helse, påvirker øyne, lever, hjerte, lunger og hud.

Hvilke strukturer bryte ned maten & Release Energy?

Hvilke strukturer bryte ned maten & Release Energy?


Den menneskelige fordøyelsessystemet består av en serie av organer som langsomt endrer mat og drikke til brukbar energi, eller molekyler. Mange strukturer bidrar til nedbryting av mat, fra munnens spyttkjertlene til tynntarmen er veggkonstruksjonen. Kroppen er avhengig av matens utgitt energi for kritiske cellulære funksjoner.

Digestive System Komponenter

Som mat kommer inn i munnen, er det først brutt ned av tennene og spytt. Maten beveger seg ned i spiserøret til magen. Etter blanding med magesyrer, beveger mat inn i tynntarmen og tykktarmen. All den ubrukte avfallet utstøter ut anus ved slutten av fordøyelsessystemet.

Munn og mage Funksjoner

Spyttet i munnen bryter store mat delene i små stykker for raskere kjemisk absorpsjon. Polysakkarider eller stivelse, er delt inn i maltose molekyler, en enklere partikkelstruktur for absorpsjon i kroppen. Magesaft blandes med maten, og klar til blandingen for bevegelse inn i tynntarmen, når de fragmenterte matpartikler kommer i magesekken. De gastric juice bestå av sterk saltsyre.

Tynntarmen Funksjoner

Hovedstrukturen som absorberer brutt ned maten er tynntarmen. Dens indre overflaten består av flere folder ned sin lengde, bolig små villi fremspring. Villi lage en stor overflate for å fange og slippe næringsstoffer i blodet. Den bloo stream flytter næringsstoffer til resten av kroppens celler, leverer den nødvendige energien for menneskeliv.

Fordøyelsessystemet orgel Hjelpere

Bukspyttkjertelen og leveren arbeid langs rørformet fordøyelsessystemet, bidrar kritisk nødvendig juice for molekyl behandling. Bukspyttkjertelen byr enzymer som behandler karbohydrater, fett og proteiner i tynntarmen. Leveren produserer en væske som kalles galle. Bile er en viktig intestinal juice som bryter ned fettmolekyler, mye som en fett-kampene oppvaskmiddel. De mindre fett molekyler er lett absorberes av tynntarmen etterpå.

Vitaminer

Vitaminer er også viktige næringsstoffer som krever fordøyelse og bevegelse i hele kroppen. Fettoppløselige vitaminer, slik som vitamin A, D, E og K, bevege seg gjennom tynntarmen er slimhinnen til leveren. Leveren og omkringliggende fettvev lagre vitaminer. Vitamin B og C, løselig i vann, er vanskelig å lagre. Overflødig B og C-vitaminer skille ut gjennom personens urin.

Hormoner

De absorberende strukturer bruke hormonkontroll for å regulere den totale fordøyelsesprosessen. Gastrin aktiverer magen syrer. Secretin og CCK initiere bukspyttkjertelen 'funksjoner ved å flytte fordøyelsesenzymer juice inn i tynntarmen kroppen.

Hvor raskt Betyr matpapir bryte ned?

Hvor raskt Betyr matpapir bryte ned?


Som svar på økt global miljøbevissthet, er mange bedrifter bytter fra isopor og plast-baserte emballasje til petroleumsbaserte voksede papirprodukter, hovedsakelig på grunn av deres iboende biologisk nedbrytbare og komposterbare egenskaper.

Biologisk nedbrytbarhet

Parafinvokser gi en tilstrekkelig fuktighetsbarriere i papiremballasje, og fordi de ikke er syntetiske polymerer, er de naturlig nedbrytbare.

En studie som støttes av European Federation Wax viste at vokset papir nedgravd i en skog kull sjikt viste den samme sats av nedbrytning som bladet kullet selv, med en halveringstid på omtrent 2 måneder.

Kompostering

En studie utført av McGill University i Montreal, Quebec, Canada, fant at parafinvoks brukes til å belegge papir vil helt brytes ned under komposteringsprosessen. Voksen bidrar til en økning i temperatur og forlenger varmeperioden, noe som forbedrer veksten av patogener som bryter ned søppel.

Time Frame

TNO Laboratories, basert i Nederland, bestemt at under forhold normal eksponering, bryter vokset papir ned mer enn 60 prosent etter 28 dager, og når nær komplett nedbrytning etter 84 dager.

Urter som redusere appetitten

Urter som redusere appetitten


Århundrer før folk hørt om kalorier, holdt de kroppen sin trimmet, tonet og attraktiv ved hjelp av naturlige ingredienser. Gamle skrifter gir oss et glimt av skjønnhet og medisinsk bruk av frukt, frø og urter gjennom historien. Appetitt kan undertrykkes, og dermed redusere impuls spising, når urter tilfredsstille en smak eller sug etter en mer fetende mat. Noen urter, som johannesurt, kan endre en stemning, noe som gjør det lettere å motstå usunn spise, mens andre utvide i magen for å lindre sult.

Hvordan Urter Arbeidet med å redusere appetitten

Urter opptre på ulike måter å naturlig redusere appetitten og har hjulpet mange slankere nå sine mål .. Noen urter har muligheten til å lure hjernen til å tro at magen er full, mens urter som inneholder stimulerende egenskaper kan stimulere kroppen til å forbrenne flere kalorier til hjelpemiddel i vekttap. Urter som fungerer som diuretika hjelpe vekttap prosessen ved å fremme overflødig vann eliminering gjennom hyppig vannlating. Noen urter --- cathartics --- redusere forbruket av kalorier ved å forårsake tarmer å evakuere, som hindrer fullt fordøyelsen.

Appetitt Avtagende Egenskaper av Alfalfa

Alfalfa har saponin, en egenskap som bidrar til å gjøre fett løselig. Den fungerer også som et vanndrivende, bli kvitt bloat fra overflødig vann buildup.

Burdock, Chickweed og Cravings

Studier har vist at vassarv kan bryte ned fett i kroppen. En chickweed te har den ekstra fordelen av å dempe cravings og hjelpe på fordøyelsen, viktige faktorer i vekttap. Legge burdock rot til te vil effektivt spyle bort fett molekyler som har blitt brutt ned av chickweed. Burdock har avføringsmiddel egenskaper i tillegg til å være vanndrivende. Det forbedrer også fettstoffskiftet. Småkoke burdock rot i vann i ca 20 minutter for å brygge en te å drikke mellom måltidene. Burdock te vil redusere cravings og sult før måltidene.

Dempe appetitten med urtete

Nesle te kan hjelpe til med vekttap som det fungerer å dempe appetitten og lette cravings. Nettles bidra til å fjerne giftstoffer fra kroppen, men de også hjelpe dieter miste vekt i en prosess ennå ikke forstått.

Urte vekttap Advarsler

Et balansert kosthold er viktig for god helse, og alle vekttap planer bør diskuteres med en medisinsk faglig for å sikre at komplikasjoner ikke vil oppstå.
Noen urt eller supplement introdusert i kostholdet bør diskuteres med en helse-omsorg leverandøren. Allergier og reaksjoner kan være forårsaket av urter, så vel som med en hvilken som helst annen substans. Urter kan reagere med hverandre og også med foreskrevet eller over-the-counter medisiner.

Urter som hjelper leveren

Leveren er den største indre organ i kroppen og utfører en myriade av funksjoner. En sunn leveren kan bli skadet av giftstoffer eller sykdom. Naturlige urter tatt for å gi næring og støtte leveren blir noen ganger tatt for å forhindre skade eller for å utfylle medisinsk behandling.

Leverfunksjon

Ligger på høyre side av magen bak og under brystkassen, er leveren en flikete orgel med mange oppgaver. Det filtrerer giftstoffer fra blodet, balanserer vitale hormoner, prosesserer proteiner, produserer blod koagulasjonsfaktorer, opprettholder blodtrykket, og lagrer glukose, mineraler og vitaminer for senere bruk. Leveren kan bli svekket av dehydrering, underernæring, eksponering for giftige stoffer som alkohol og paracetamol, og sykdommer som kreft eller hepatitt. Mens leveren er i stand til regenerering, kan irreversibel skade forekomme.

Tegn på skade

Tegn på at leveren er svekket er smerter under høyre brystkassen, hevelse, høyt blodtrykk, en hes stemme, gule øyne, og hudforandringer slike som edderkopp årer, kløe, gulsott og blåmerker. Krakk kan være lys farget og urin kan vises grønn og skummende. En endret mental tilstand kan være merkbar på grunn av høye ammoniakknivåer i blodet.

Urter for Liver Support

Alfalfa inneholder mineraler som trengs for leverfunksjon. Rødkløver og burdock root antas å rense blodet for å avlaste leveren av overarbeid. Løvetann og melk tistel kan bidra til å reparere skadede leverceller. Lakris har antivirale egenskaper som kan bidra til å bekjempe hepatitt. Tumeric er tatt som en anti-inflammatorisk. Antioksidant urter som antas å være gunstig for hepatitt inkluderer svart reddik, grønn te og gul dock.

Løvetann

Løvetann antas av enkelte å gi en rekke fordeler for leveren, ifølge University of Maryland Medical Center. Blomsten inneholder en antioksidant som kan bidra til å bekjempe kreft og beskytter cellene mot skade. Bladene er aa diuretikum for å avlaste hevelse og er rik på kalium, som diuretiske medikamenter og andre diuretiske urter kan vaskes ut av kroppen. Løvetann røtter bidrar probiotika som kan hjelpe hjelpe immunforsvaret, og anti-virus-stoffer som kan hjelpe kroppen å forsvare leveren mot hepatitt A, B og C.

Milk Thistle

Melk tistel er gitt som en motgift for giftig sopp. Urten kan motvirke giftvirkninger og bidra til å forhindre leverskade. Melk tistel er mye brukt i behandling av viral hepatitt, spesielt hepatitt C. Silymarin, en kompleks flavonoid, er den aktive ingrediensen i melk tistel som kan bidra til leverceller reparere seg selv, å redusere inflammasjon og beskytte leveren mot giftstoffer som alkohol og paracetamol, noe som både kan føre til leverskade når det tas i høye eller kontinuerlige doser. Silymarin og andre stoffer i melk tistel har blitt funnet å redusere veksten av kreftceller, ifølge University of Maryland Medical Center.

Advarsler

Melk tistel bør ikke tas av alle med en historie med hormonavhengige kreftformer.

Fortell legen din når du tar melk tistel for hepatitt C, som enzym nivåer, indikatorer på leverskade blod, kan bli senket med urte behandling.

Flere medisiner kan brytes ned raskere og være mindre effektive mens du tar melk tistel. Søk råd hos en farmasøyt.

Ikke bruk løvetann mens du tar litium, som bivirkninger kan bli verre.

Unngå bruk av mage-syre reduksjonsgir mens du tar løvetann.

Bivirkninger av urter kan inkludere magesyke og diaré.

Urter som begrenser produksjonen av magesyre

Urter som begrenser produksjonen av magesyre


Magesyre er normalt frigjøres i magesekken i løpet matforbruk. Den er produsert og frigjort av magens parietalceller, som er plassert i mageslimhinnen. Syren hjelper fordøyelsen ved å bryte ned matens proteinstrukturer og komponenter for å frigi sine vitaminer og næringsstoffer i magen. Magesyre nivåer er vanligvis regulert og holdt i balanse. Men når overproduksjon skjer, det er urter som kan begrense produksjonen av magesyre.

Identifikasjon

Økt magesyre er kjent som Acid Peptic Disease (APD) og kan være forårsaket av overskytende mat eller uregelmessige matvaner, drikker alkohol, bruk av enkelte reseptbelagte legemidler og selv redusert blodsirkulasjon til magen. Denne tilstanden kan føre til magesår, og magesår, sure oppstøt, halsbrann og dyspepsi. Bruk urter for å støtte magen som du endrer matvaner, redusere stressnivået eller arbeide med legen din for å finne alternativer til reseptbelagte legemidler som kan forårsake APD.

Fordelaktig Urter

Lakris rot er en gunstig urt for fordøyelsen. Den brukes til å redusere nivåene av syre i magen, og for å bidra til å helbrede sår. Lakris hjelper også med dårlig fordøyelse, halsbrann og betennelse og irritasjon i fordøyelsessystemet.

Kamille lindrer magen og fordøyelsessystemet ved å redusere betennelse og avslappende magemusklene. Dette bidrar til å redusere halsbrann, kvalme og gass. Kamille brukes til å behandle gastrointestinale problemer som irritabel tarm syndrom og diverticular forhold.

Mjødurt reduserer surheten i magen. Det gir også lindring av halsbrann, magesår og gastritt. Det bidrar til å avlaste syrerelaterte forhold i resten av kroppen, slik som leddsmerter og blærekatarr. Mjødurt har rensende egenskaper, og det legger tone til slimhinnen i fordøyelseskanalen. Det bidrar også til å lindre diaré og ubehag i magen.

Selv sitroner er sure, etter inntak de raskt øke alkalitet nivåer i fordøyelseskanalen. Sitroner gi lindring til økt magesyre, og spise sitroner vil bidra til å lette sår, bedre appetitt og forbedre leveren og bukspyttkjertelen helse, så vel.

Indisk stikkelsbær er en frukt som kan bidra til å redusere magesyre sekresjon. Det kan også bidra til å beskytte mageslimhinnen, som det hindrer sår fra forming. Dette er hva som gjør indisk stikkelsbær effektiv i behandling av fordøyelsesbesvær og magesår.

Tar Urter

Det er to vanlige måter som helsepersonell kan anbefale å ta disse urter for å begrense magesyre: infusjon eller skjær. Infusjons metode er å bratte de tørkede urter i kaldt eller varmt vann for en tidsperiode. Kaldt vann vil bevare så mye av urter 'helbredende egenskaper som mulig, men det vil ta lengre tid for urte egenskaper for å bli tilført i vannet. Varmt vann vil gi raskere infusjon.

Din helsepersonell kan også foreskrive urte tinkturer. De er tilgjengelige for kjøp, eller du kan lage din egen. Tinkturer er laget med alkohol (ikke gni alkohol), destillert vann, eddik eller glyserol som base. De tørkede urter er anbrakt i en krukke som inneholder en av disse baser, og deretter er tillatt å sitte i minst to uker i et mørkt og tørt sted. Skjær er rystet hver 24. time for å hjelpe utgivelsen prosessen.

Urter som støtter binyrene

Våre binyrene produsere hormonet adrenalin eller adrenalin, som øker hastigheten på stoffskiftet vårt når vi er under stress. Denne kjemiske reaksjonen var en viktig biologisk tilpasning i situasjoner der økt bevissthet kan redde oss i livstruende situasjoner, for eksempel blir forfulgt av rovdyr. Men i dag, kommer mye av vår stress fra arbeidsplassen situasjoner som er neppe livstruende. Den daglige natur stress i det moderne liv tar sitt toll på våre binyrer, forårsaker en tilstand som kalles "binyretretthet." Heldigvis finnes det en rekke medisinske urter som kan bidra til å gjenopplive slitne binyrer og gjenopprette adrenal funksjon.

Siberian Ginseng

Sibirsk ginseng, også kjent som eleuthero, er en urt som tradisjonelt brukes i kinesisk medisin for å bidra til å gjenopprette energinivået og øke immunforsvar. Fordi pålagt tunge binyrer skape tretthet, kan denne urten være nyttig i den hensikt å motvirke følelsen av utarming og utmattelse som ofte følger nedsatt adrenal aktivitet. I tillegg, sibirsk ginseng evne til å stimulere immunsystemet på lignende måte bidrar til å rette på noen av virkningene av tretthet adrenal.

Lakris

Lakrisrot kan bidra til å inhibere nedbrytningen av hydrokortison, en steroid som produseres av leveren som stimulerer omdanningen av protein til glukose. Denne prosessen drivstoff er kroppens energiproduksjon og hjelper oss å opprettholde fysisk og følelsesmessig likevekt i stressende situasjoner. Ved å forstyrre kroppens naturlige prosessen med å bryte ned hydrokortison, hjelper lakris å gi binyrene en hvil og en mulighet til å komme seg fra overdreven aktivitet. Hvis du har høyt blodtrykk, men du bør unngå å bruke lakris å bekjempe binyretretthet fordi det kan øke blodtrykket.

Nettles

Nettles, som ofte regnes invasiv ugress, kan også bidra til å gjenopprette adrenal funksjon. Som Siberian Ginseng, brennesle gjenopprette samlede energinivå og immunsystemet funksjon, arbeider for å motvirke noen av de ødeleggende konsekvensene av binyretretthet. Ved å støtte den daglige driften av vår metabolisme, nesler ta noe av presset ut av adrenal system, som tar over i stressende situasjoner, og ofte finner seg selv i en sløyfe der det ikke kan la gå. Adrenalin er et backup energisystem som tar plassen til den primære systemet i stressende situasjoner. Ved å gjenopprette den primære systemet med brennesle, kan du la den sekundære - binyre - system for å regenerere.

Hvordan å bryte ned nyrestein Innskudd

Passerer en nyrestein kan være så smertefullt at det er ofte likestilles med fødsel. Bryt ned nyrestein innskudd før du passerer dem for å unngå dette dødskamp. Legen kan foreslå ekstrakorporal sjokkbølgen lithotripsy (ESWL) som anbefalt behandling. Det vil bryte ned nyrestein, slik at du kan passere dem lett.

Hvordan å bryte ned nyrestein Innskudd

Hvordan å bryte ned nyrestein Innskudd

•  Her er hvordan ESWL bryter ned nyrestein innskudd. Sjokkbølger er rettet til nyre-stein innskudd og bryte det ned. Ifølge National Institutes of Health, "Sjokkbølger som er opprettet utenfor kroppen reise gjennom huden og kroppens vev før de treffer tettere steiner. Steinene bryte ned i små partikler og er lett gått gjennom urinveiene i urinen. "

Forbered deg ESWL behandling. Unngå medikamenter som inhiberer blodlevring, inkludert aspirin, i flere uker før prosedyren. Fortell legen din dersom du tar noen urte rettsmidler eller vitaminer, som de kan ha aktive komponenter som hemmer koagulasjonsfaktorer.

En ESWL behandling er generelt en poliklinisk medisinsk prosedyre. Det er vanligvis anbefales å spise et lett måltid på forhånd. Bruk komfortable klær som vil være lett å sette på etter ESWL behandling.
På den dag i behandlingen vil du motta en kort fysisk undersøkelse og din helse historie vil bli gjennomgått med deg. I tillegg kan legen din gi deg et beroligende middel for å hjelpe deg å slappe av. National Institutes of Health sier avhengig av både leger og pasientens preferanse, "Av og til, er en pasient gitt anestesi --- enten generell anestesi, som induserer en søvnlignende tilstand, eller en regional anestesi, som bedøver underkroppen. "

Legg deg ned på behandlingsbordet som anvist av din fastlege eller annet helsepersonell. Nyrestein innskudd er plassert ved hjelp av en X-ray eller ultralyd enhet; ligge helt stille og ta grunne åndedrag. Vann-basert gelé tilføres behandlingsområdet og deretter prosedyren begynner. Under prosedyren sjokkbølger er rettet gjennom kroppens vev på nyrestein innskudd. Du hører en klikkelyd, og du kan føle små elektriske pulser. Smerte er variabel fra person til person. Iført hodetelefoner er en god måte å distrahere deg selv dersom legen godkjenner det. Denne prosessen tar fra 20 minutter til to timer å fullføre, avhengig av plasseringen og alvorlighetsgraden av nyrestein innskudd.

Recovery tid er kort for ESWL. Selv hos pasienter som opplever blåmerker, er det vanlig for pasienter å engasjere seg i sine daglige aktiviteter i bare noen få dager.

Hint

  • Ta forebyggende tiltak, som å drikke mye vann, for å unngå fremtidige nyrestein innskudd.
  • Hvis ESWL behandling mislykkes, må du kanskje konvensjonell kirurgi.

Hvordan å bryte ned fett

Hvordan å bryte ned fett


Bryte ned fett innebærer en prosess med å ta i mindre kalorier enn du forbrenner gjennom trening og daglig aktivitet. Mens dette konseptet virker enkelt, kan det faktisk være mer komplisert enn forventet hvis du ikke er vant til å spore kaloriinntaket ditt og din caloric utgifter. Med noen få enkle trinn, er det enkelt å lage en ernæringsmessig budsjett og begynne å brenne fett med daglig aktivitet.

Hvordan å bryte ned fett

•  Start en food journal og registrere alle matvarer du inntar. Dette er den enkleste måten å spore antall kalorier du tar i hver dag. Hvis du er usikker på hvor mange kalorier enkelte matvarer inneholder, kan du bruke online databaser som Calorie Count å bestemme kaloriverdi av matvarer, restaurant måltider og drikkevarer.

Spore kaloriinntaket til frokost, lunsj og middag, samt snacks. Dette vil gi deg en generell følelse av hvor mange kalorier du forbruker per dag.

Finn ut ditt daglige kaloribehov, eller din hviler metabolic rate. Kalkulatorer er tilgjengelig på nettet, men du kan også beregne dette nummeret selv med følgende formel:

RMR = (vekt i kilo) + 6,25 (høyde i centimeter) - 4.92 (alder) + 166 (kjønn) - 161.

I ligningen over, fyll inn dine mål, og deretter erstatte, for kjønn, en (1) hvis du er mann og en (0) hvis du er kvinne.

For eksempel kan en RMR se slik ut:

RMR = 794,6 + 1143 til 137,76 + 166-161

RMR = 1804,8

Dette nummeret (RMR) betyr antall kalorier du forbrenner daglig i ro, uten å legge noen ekstra fysisk aktivitet. Dette er antall kalorier du kan spise og opprettholde samme vekt uten trening.

•  Bestem mengden kalorier du bør spise for å brenne mengden fett du ønsker.

Ett kilo fett inneholder 3500 kalorier, så kutte eller brenne 500 kalorier per dag for en uke vil resultere i tap på ett pund. Derfor, hvis din RMR er 1800, og du vil miste four pounds i en måned, må du miste ett pund per uke. Du ville trekke 500 kalorier fra din RMR, eller brenne 500 ekstra kalorier gjennom fysisk trening, for å brenne en total på 3500 kalorier hver uke i fire uker.

Bestem hvor mange kalorier du kan brenne gjennom fysisk trening. De fleste gym utstyr designet for kardiovaskulær trening vil tillate deg å legge inn din vekt og alder og beregne din caloric utgifter som du trener. Caloric utgifter for flere felles øvelser (beregnet for en 150-kilos person i 30 minutter med trening) er som følger:

Sykling på en 10 til 11,9-mph tempo forbrenner 204 kalorier på 30 minutter. Sykling på 12 miles per time gjennomsnitt brenner 272 kalorier. Vandring i 30 minutter forbrenner nesten 204 kalorier.

En 150-kilos person kjører på en 12-minutters-per-kilometer tempo forbrenner ca 272 kalorier, og 340 kalorier på en 10-minutters kilometer tempo. I tillegg svømming på et moderat tempo i 30 minutter forbrenner ca 270 kalorier.

Det er lett å se at en liten nedskjæring av 200-250 kalorier per dag pluss 30 minutter med moderat trening kan hjelpe en oppnå målet om en kilo vekttap per uke. Hvis stoffskiftet holdes aktiv med riktig ernæring og kroppen utøves, vil dette vekttapet komme fra fett lagring enn muskler.

Hint

  • Det er ingen super fix for å brenne fett, og heller ikke er det en enkel snarvei. Du kan se i speilet i dag, og bestemmer deg for å brenne ekstra pounds av fett, men det er viktig å forstå at å miste vekt er en prosess som krever tid og engasjement. Spot-reduksjon, eller å miste vekt bare i visse områder av kroppen, er umulig. Kroppen vil bryte ned fett i henhold til sin egen plan, og det eneste du kan kontrollere er hvor mye du tar i og hvor mye du expend gjennom aktivitet.
  • Finn øvelser du liker for å sikre at du vil holde deg til din nye aktive livsstil, og slå opp øvelser for å holde dem friske og morsomt å gjøre. Du kan velge å sykle tre dager i uken, gå to morgener per uke og løfter vekter tre ganger per uke. Blanding opp treningsøktene holder hjernen din aktivt interessert og også holder kroppen din frisk. Prøv å komme utenom når det er mulig å nyte naturen som du forbrenner fett. Og, når du går til gym, bruke en venn eller trener for å holde deg motivert!

Urter som mykner Krakker

Urter som mykner Krakker


De fleste av oss ville velge en naturlig effektivt middel over en kunstig en, og tar en krakk mykner er intet unntak. Med urtebaserte avføring myknere, kan du holde din kolon regelmessig mens ikke å utsette den for unødvendige kjemiske tilsetningsstoffer. Herbal-basert avføring myknere kommer ofte i en over-the-counter pille som kombinerer de beste urter for nedtoningen avføring.

Linfrø

Verdsatt for sine omega-3 fettsyrer er linfrø anbefalt av leger og naturmedisinere for sin evne til å lette din kolon problemer uten å være harde på systemet ditt. Linfrø fungerer ved å tiltrekke seg vann i tarmen og bryte opp hard avføring, slik at de enklere passasje. Drikk rikelig med vann når du tar linfrø, og sørg for å kjøpe linfrø som er blitt slipt for å få de beste fordelene. Unground frø vil passere gjennom kolon uten mye effekt og vil ikke tillate for absorpsjon av sine omega-3 fettsyrer. Linfrø muffins laget fra linfrø måltid - tilgjengelig fra flere distributører - vil hjelpe mykne avføringen betraktelig og holde deg regelmessig. Drikk rikelig med vann når du tar linfrø.

Psyllium frø

Selv om det kunne oppnå fordelene ved Psyllium frø gjennom et kommersielt produkt som Metamucil, er det også tilgjengelig i grunnform. Dette kan bli rørt i vann og drukket som daglig tilskudd til kosthold for å hjelpe forhånd kolon helse. Psyllium frø er også kjent som Plantago og har det høyeste nivået av løselig fiber kjent i planteriket - åtte ganger mer enn havrekli og andre kosttilskudd. Psyllium er kjent for å senke kolesterolet absorpsjon og normalisere kosten blodsukkeret sammen med beroligende tarmvevet. Den kan kjøpes på ethvert stoff butikk eller diverse varer butikken.

Bukkehornkløver

Mye som linfrø og psyllium, er bukkehornkløver betraktet som en "bulk" urt, mao det må tas som en del av kostholdet ditt og ikke som et supplement, som en vitamin. I motsetning til linfrø og psyllium, bukkehornkløver kan tas med mye mindre av en dosering. Tar en teskje av bukkehornkløver før leggetid kan hjelpe myke avføringen betraktelig. De tar litt mer forberedelse enn andre bulk urter, som bukkehornkløver frø er ganske bitter og må kokes før blir inntatt for å befri dem fra deres ubehagelig smak. Fenugreek bør ikke tas under graviditet, da den har et rykte for å stimulere til arbeid. Det er et flott supplement for nye mødre opplever problemer med sine avføring på grunn av komplikasjoner i arbeidskraft som det også øker amming.

Rabarbra Root

Hvis du ønsker å myke opp avføringen sammen med rensing din tarm, vurdere å ta rabarbra rot som har en myriade av helsemessige fordeler. Rabarbra root fungerer som en snerpende tonic behandling for tarmer og hjelper med kronisk forstoppelse og til og med galleblæren klager. Rabarbra rot er kjent for å hjelper med diaré, hemorroider, sammen med mykere avføring å gjøre avføring lettere. Brukes eksternt, er rabarbra rot også bra å ha på hånden for brannskader. Den er tilgjengelig på de fleste helsekostbutikker, og bør ikke brukes av gravide kvinner, som sin avføringsmiddel kvaliteter kan vise seg litt for sterk for sine systemer. Rabarbra rot er lett tilgjengelig på helsekostbutikker og på nettet.

Hvordan bryte ned Sinus Pressure & Snørr

Sinus press og slim skyldes hovne nesehulene som er fylt med en overflod av slim. Bihulebetennelse (eller bihulebetennelse), allergi eller forkjølelse kan alle føre til bihuleproblemer som lunger, nysing og pustevansker. Det er mange måter å rydde opp i problemene, herunder naturpreparater og legemidler som tilbyr lindring av symptomene.

Bruksanvisning

Bruk decongestants. Decongestants er over-the-counter og reseptbelagte legemidler som lindrer sinus trykk og lunger. Disse stoffene inneholder kjemikalier som kortikosteroider som behandler betennelsen forårsaker hevelse. Disse decongestants er vanligvis nesespray, men de kan også være piller. Følg instruksjonene på etiketten. Vær sikker på å bruke slimhinneavsvellende midler for bare noen få dager. Lengre bruk kan forverre symptomene.

Drikk vann. The Mayo Clinic anbefaler å drikke mye væske. Vannet utvanner noen giftige stoffer som kan bidra til sinus trykk og slim. Vannet tynner også slim for å lette drenering. Væske for å unngå er alkohol og koffein, som begge gjør sinus tilstanden verre. Prøv å legge eple cider eddik i vannet du drikker Den eddiksyre i eddik bryter ned tykt slim.

Bruk damp. Damp er et beroligende måte å redusere hodepine. Varmen slapper musklene som forårsaker hodepine. Den fuktige dampen åpner også opp sinus hulrom og løsner slimet slik at det kan renne. Ta et varmt bad eller dusj og puste inn dampen. En annen måte å dampe bihulene er ved å stå over en gryte med veldig varmt vann. Legg fersk hvitløk til gryte med vann. Naturmedisinere sier at hvitløk har antibakterielle egenskaper som kan drepe bakteriene som forårsaker bihuleproblemer.

Bruk smertestillende midler. Det er mange OTC smertestillende midler for sinus press og sinus hodepine.

Bruk antibiotika. For alvorlige infeksjoner, foreslår Mayo Clinic antibiotika. Se en lege dersom symptomene dine forverres. Hun kan foreskrive riktig antibiotika for akkurat ditt problem. Antibiotika drepe bakteriene som kan forårsake infeksjon eller symptomer.

Bruk nasal vanning. En nasal vanning kit bruker en varm saltløsning laget av naturlig salt for å rense ut bihulene og desinfisere nesegangene. Nasal vanning kits selges i drugstores. Ifølge studier utført ved University of Wisconsin Medical School, nasal vanning hvis brukes regelmessig er en effektiv måte å lindre sinus lunger og andre symptomer som påvirker bihulene.

Hvordan Ultralyd brukes til å bryte ned nyrestein

Stones

Nyrestein er kalkavleiringer som herder i urinveiene. De kan være svært smertefullt å passere gjennom systemet, noe som er en av de mest vanlige midler for å utvinne stenene. Ifølge National Institutes of Health, nyrestein bringe mer enn en halv million mennesker til akuttmottak hvert år. Krystaller som skiller fra urin danne hardnet steiner som forårsaker smertene. Mens de fortsatt små nok, kan nyrestein passere ubemerket gjennom urinveiene. Medikamenter kan brukes til å dispergere de steiner eller sjokkbølger kan bli levert ved hjelp av ultralyd for å bryte opp steiner, slik at de kan passere gjennom med urin. Som større steiner beveger seg gjennom urinveiene, blir de avleiret og skape sterke smerter i ryggen og nedre del av magen i nærheten av nyrene. Blodet kan begynne å vise i urin og som steinen beveger seg gjennom til blæren, føler pasienten behov for å urinere oftere.

Ultralyd Waves

Ekstrakorporal sjokkbølgen lithotripsy (ESWL) er en vanlig behandling for nyrestein som bruker sjokkbølger utenfor kroppen å bryte ned steinene i mindre biter som lettere kan elimineres. De støtbølger passere gjennom huden til steinene. Leger bruker en ultralyd enheten for å finne steiner og direkte støt. Prosedyren er vanligvis gjort på poliklinisk basis, og har en høy suksessrate. Pasienter vanligvis kan gå tilbake til normale aktiviteter innen et par dager. Mulige bivirkninger fra ESWL inkluderer blod i urinen i noen dager etter behandlingen. Blåmerker i ryggen og magen kan skyldes sjokk som reiste gjennom områdene. Hvis det er mange små steiner, kan vannlating være ubehagelig som steiner passere. Flere ESWL-behandlinger kan være nødvendig for store steiner som ikke responderer på den første runden av sjokkerende.

Tunge Shocks

Hvis ESWL ikke bryte opp nyrestein, kan en mer radikal tilnærming være nødvendig. En prosedyre kalt perkutan nephrolithotomy blir brukt til å sende ultralydsjokkbølger gjennom et innsnitt, å sette bølgene direkte i kontakt med de nyrestein. Denne prosedyren er 98 prosent effektiv, og er nyttig ved behandling av mennesker som er overvektige eller som har hatt en stein fast i urinveiene i mer enn 4 uker. En lege gjør et snitt i ryggen og danner en tunnel til nyrene. Når stenene er blitt rystet inn i biter, kan kirurgen fjerne bitene direkte gjennom snittet. For svært store steiner, kan ultralyd sjokkbølger sendes til steinen over et par dager. Pasienter vanligvis forbli på sykehuset i fem eller seks dager etter denne prosedyren mens en tube er fortsatt på plass for å drenere området og å forlate en sti å gå tilbake i hvis flere steiner blir oppdaget.

.

Urter som Nedre dopamin nivåer

Ideelt sett, serotonin og dopamin mot balansere hverandre. Når serotonin nivåer er forhøyet, vil dopaminnivået reduseres. Når dopamin nivåer er forhøyet, er serotoninnivået redusert. Høyden og nedgangen i disse nivåene kan endres på grunn av sykdom, spenning og stress. De kan også bli påvirket av medisiner, vitaminer og kosttilskudd.

Hvorfor bruke urter til lavere dopamin nivåer?

Når dopamin-nivåer er forhøyet eller senket på grunn av temporære omstendigheter, er det normalt. Vanligvis vil nivåene jevne ut som forholdet avtar, men når høye dopaminnivåene vedvarer, kan det føre til at hjernen til å oppfatte virkeligheten på en forvrengt riket. Dette kan føre til økt aggresjon og risikotaking. I dette tilfellet, med urter som lavere dopaminnivåer, kan være et tryggere alternativ.

Hev Serotonin, Nedre Dopamin

Urter som øker serotoninnivået, og dermed lavere dopaminnivåer, kan bli funnet på økologiske helsekostbutikker, og noen kan dyrkes i egen hage.

Havre halm, som er funnet i havremel, kan også brukes som en te.

Roten av burdock, en type tistel, kan brukes i en te, eller stilken av anlegget kan tilberedes og spises.

Løvetann kan brukes i te, eller tilberedt i mat. Det gir en generell følelse av velvære som vil øke serotoninnivået og lavere dopaminnivåer.

Ginseng er solgt av roten, og kan brukes i en drikk såsom kaffe, eller tilsettes til mat som et krydder.

Klaseormedrue er en plante som vokser i de østlige og sentrale deler av USA. Denne urten kan brukes i en te eller i matlaging.

Urter i supplerende form

Saint Johannesurt, havre halm, burdock, ginseng, løvetann og de fleste urter som kan redusere dopamin nivåer ved å heve seratonin, kan også bli funnet i en pille, krem ​​eller pulverform. De fleste av disse urte kosttilskudd, har lagt ingredienser for å bevare eller regulere konsistensen av urten. Når vi leter etter urte kosttilskudd i pilleform, sørg for at det ikke er noen tilsatte ingredienser som vil bryter nytten av urten.

Urter som øker dopamin nivåer

For å senke dopamin nivåer, vil du ønsker å holde seg borte fra urter og matvarer som naturlig heve dem. Omega-3 fiskeoljer tas i høye doser og L-Tiamin finnes i grønn te kan øke dopamin nivåer. Fava bønner, drue frø, gingko biloba og furu bark, også alle har evnen til å heve dopamin nivåer, og bør unngås.

Forholdsregler når Senking dopamin nivåer

Urter og kosttilskudd som brukes til lavere dopaminnivåer kan ha positive og negative effekter på hjernen og hvordan reseptorene reagerer på visse stimuli. De kan også ha en negativ effekt på dagens foreskrevet medisiner. Før du endrer din nåværende medisinering rutine, eller før du prøver en urt eller supplement til lavere dopaminnivåer, er det best å søke råd fra en medisinsk eller alternativ medisin profesjonell.

Urter som fjerning av plakk Tools

Urter som fjerning av plakk Tools


Plakk er biofilm, en samling av bakterielle mikroorganismer som vokser naturlig på tennene. Denne veksten er akselerert, men ved noen av de matvarene vi spiser. Når plakk stivner, det begynner å slites ned tennene som den er festet. Enda verre er det mye vanskeligere å fjerne når hardt. Heldigvis er det mange urter som mykner plakk eller bremse veksten, og når de er kombinert med en daglig tenner-rensing diett, kan de bidra til å sikre sterke, sunne tenner.

Green Tea

En av de mest tilgjengelige urte rettsmidler for plakk bygge opp er grønn te. I tillegg til en sunn dose av antioksidanter, inneholder grønn te også fluorid og andre stoffer som hemmer veksten av bakterier i munnen. Erstatte din kopp kaffe eller svart te med grønn te, eller til og med bruke det som en munn skyll, vil bidra til hindre plakk fra forming.

Bloodroot

Sanguinaria canadensis, eller bloodroot, er et wildflower som blomstrer om våren og får sitt navn fra sin orange-rød saft. Når den brukes som en del av en dental rengjøring regime, binder bloodroot seg til plakk, mykgjørende det og forstemmende den fra herding på den glatte overflaten av tennene dine. Som et resultat av denne plakk-kampene karakteristisk, hjelper bloodroot også forhindre tannkjøttsykdommer.

Laurbærblad

Med i kjøkkenet i mange kulturer, later bay formidle en dyp, velsmakende aroma til maten, og de har også antiseptiske egenskaper. Dette er fordi laurbærblad er fulle av flyktige oljer, 50 prosent av dem er cineol, en kraftig bakteriedrepende og soppdrepende olje. Bay er en ingrediens er noen tannkremer, og når bladene spises friske, kan de hjelpe til med å forebygge plakk bygge opp.

Urter som Nødhjelp i Tykkere Lengre hår vekst

Urter som Nødhjelp i Tykkere Lengre hår vekst


Tynt hår er ofte et resultat av alder, hormonendringer eller en bivirkning av å ta visse medisiner som inneholder litium eller kvikksølv. Hvis du ønsker å ta en naturlig tilnærming til å forbedre helse og vekst av håret ditt, er det noen urte kosttilskudd som kan bedre helsen til hårsekken og føre til at håret til å vokse tykkere og lengre.

Lakris

Lakris holder håret fra å falle ut, noe som er viktig for personer som er utsatt for hårtap skyldes genetikk eller stress. Urten bidrar også til å gjøre håret tykkere. Dette er spesielt gunstig for folk som lider av alopecia, eller kronisk fortynning av håret. Du kan finne lakris i kapselform på de fleste dagligvarebutikker. Tillegget er med på å avgjøre magen, febernedsettende, og lindre hodepine, ifølge Herb Wisdom nettsiden (herbwisdom.com).

Horsetail

Silica er en av de viktigste ingrediensene i kjerringrokk, en urt som bidrar til å styrke håret og beskytte den mot brekkasje. Ifølge Urter Online nettside (herbsonline.net), horsetail også gir håret en attraktiv glans når supplement brukes som anvist. Den silika i horsetail også bidrar til å revitalisere hudens bindevev og er en vanlig ingrediens i urte løsninger som behandler mønster skallethet.

Thorn Apple

Thorn Apple, også kalt Jimsonweed, har vært brukt i århundrer i kinesisk medisin for å behandle tuberkulose og fordøyelsesplager. Enkeltpersoner som ønsker å forhindre håravfall og fremme vekst bør drikke saften fra torn eple frukt. Men det er viktig å ikke ta for mye av denne urten. Ifølge Natural News (naturalnews.com), høye doser av Thorn Apple bringe på uregelmessig hjerterytme, og kan muligens føre til koma, som urt inneholder giftstoffer skopolamin og hyoscyamin.

Gingko Biloba

Inntak av Gingko biloba bidrar til regelmessig for å forbedre sirkulasjonen og stimulerer strømmen av blod til huden og hjernen. Ifølge Urter for hår Loss.com, naturmedisinere mener at pasienter som opplever skallet eller tynt hår kan ta Gingko biloba for å øke blodstrømmen til hjernen, noe som gir mer næring til hårsekkene og fremmer hårvekst eller gjenvekst prosessen naturlig.

Ginseng

Ginseng hjelper kroppen å tilpasse seg stressende situasjoner og er kjent som et adaptogen. Siden stress er ofte en faktor i hårtap, tar ginseng regelmessig kan holde håret fra å falle fra hårsekken, noe som gir lengre hår. Ginseng er blitt brukt i tusenvis av år i kinesisk medisin og er også anvendelige for behandling av arthritis eller letargi.

Dong Quai

Dong Quai kan stoppe håravfall og fremme tykkere og sterkere hår gjenvekst. Urten, også kjent som kinesisk kvann, er rik på fytoøstrogener, som bremser ned dannelsen av DHT eller dihydrotestosteron, et mannlig kjønnshormon som ofte er ansvarlig for hårtap hos menn. Dong Quai er enda mer effektiv når den kombineres med brennesle for å lage en løsning som gjør håret sterkere og tykkere.

Naturlige urter som øker metabolismen

Metabolisme er den hastigheten som du forbrenner energi og oppbevare drivstoffet for kroppen din. Mens aldring bremser stoffskiftet ned litt over tid aktiviteten bremser også. Skader, sykdom og travle jobb og hjemme tidsplaner kan holde deg fra å brenne kalorier slik du pleide. Men det er krydder og urter som hjelper rev opp stoffskiftet. Les videre for å lære mer, og selvfølgelig alltid konsultere legen din før du begynner på et kurs for behandling.

Te for deg

Bytt fra kaffe til chai te, da den inneholder sort te og krydder som trygt og naturlig kan øke stoffskiftet. Se etter chai blander som inneholder kanel, kardemomme, pepper, nellik, anis, fennikel frø og muskat. I tillegg hjelper grønn te i fettstoffskiftet.

Spice It Up

Ikke viker unna cayenne eller svart pepper, sennep eller karri om du kan stå varmen, fordi disse krydder ta gevinsten av thermogenesis, eller varmegenererende effekter, som vil rev opp stoffskiftet.

Nyttig Thyroid Herb

Tare inneholder jod, som er bra for skjoldbruskkjertelen --- nøkkelen organ i å opprettholde en sunn metabolisme. Det kan tas tørket i pille eller kapsel form eller brukes som en salterstatning.

Nyttig Hjerte Herb

Hawthorn har en positiv effekt på hjertet, som det hjelpemidler i transport av oksygen, noe som er nødvendig for å holde forbrenningen på rett kjøl. Noen naturmedisinere oppmerksom på at det senker kolesterolet, også. Du kan lage te fra blomster, blader eller knuste bær.

Nyttig Appetite Herb

Alfalfa er ikke bare for hester, da dette drivkraft planten inneholder komponenter som stimulerer fordøyelsen og nok vitaminer og mineraler for å bli regnet som en viktig i medisinskapet. Bladene gjøre en hyggelig-smake te, noe som gjør det enda enklere å innlemme i kostholdet ditt.

Naturlige urter som inneholder salicylatforbindelser

Naturlige urter som inneholder salicylatforbindelser


Salicylater er vannløselige (det vil si at de oppløses i vann) forbindelser som har anti-inflammatorisk og smertestillende egenskaper. Salicylater forekommer naturlig i planter, men disse naturlige salisylater har blitt mindre vanlig brukt for smertelindring etter etableringen av acetylsalisylsyre, oftere kalt aspirin. Det er flere planter som ofte brukes i naturmedisin som inneholder salisylater.

Willow

Willow er en av de mest brukte urter som inneholder salisylater. Denne planten har vært brukt siden antikken for å avlaste feber, lavere betennelse og å bidra til å redusere smerte. Den hyppige bruken av selje planter for disse plager førte til opprettelsen av acetylsalisylsyre (aspirin). Mens bruk av willow har i stor grad blitt erstattet av bruk av aspirin, betyr selje ikke føre til magesmerter og blødninger at aspirin kan noen ganger føre.

Cottonwood

Cotton (Poplars), også kalt "Balsam i Gilead", har lenge vært brukt som et slimløsende for lungeproblemer, for å behandle laryngitt, og for å lette leddgikt og ømme muskler og ledd. Det bibelske begrepet "Balsam i Gilead" stammer fra medisinsk bruk av denne planten.

Mjødurt

Mjødurt, også kalt Spirea, er tradisjonelt brukt for magen klager. Det kan brukes som et antacid. Mjødurt te brukes også for reduksjon av feber, smerter, leddgikt og andre sykdommer som involverer hevelse eller mindre smerte. Dette anlegget er spesielt nyttig fordi, som selje, det unngår den vanlige magesmerter som kan komme fra overforbruk av aspirin.

Birch

Birch blad inneholder også salisylater og er ofte brukt i alternativ medisin for nyre og blære problemer, spesielt for å bryte opp nyrestein. Det er også brukt til å redusere betennelse i leddgikt og behandle mindre smerter og plager av influensa og forkjølelse.

Hva Bestill Does Your Body bryte ned maten grupper?

Nedbryting av mat er svært viktig å gjøre de næringsstoffene bruk av våre organer. Prosessen og nedbryting av mat begynner den andre maten kommer vår munn.

Munn

Spytt begynner å bryte ned enkle sukker og andre karbohydrater. Tygging, også kjent som tygging, hjelper til å bryte all maten i mindre biter, noe som øker mengden av overflatearealet av mat.

Spiserør

Etter å ha blitt svelget, mat reiser nedover en lang rør som kalles spiserøret hvor ytterligere sammenbrudd inntreffer. Spiserøret benytter bølge som sammentrekninger for å tvinge maten gjennom til magen og for ytterligere å øke overflatearealet.

Mage

En meget lav pH-syre kalt mavesyre bryter ned mat i magen. Alkohol, er noen kosttilskudd og reseptbelagte legemidler absorberes i magesekken.

Tynntarm

Tynntarmen er der flertallet av matvarer blir absorbert. Karbohydrater er den første til å bli absorbert som de er de minste molekylene, og brytes ned mest av enzymer. De fleste proteiner er absorbert i tynntarmen i tillegg; denne prosessen, men tar litt lenger tid som proteinmolekyl er større og tar lengre tid for å bli brutt i brukbare deler.

Tykktarmen

Tykktarmen er der mesteparten av hva som ikke er blitt absorbert blir tatt av kroppen. Fordi kosten fett er den største molekylet mennesker konsumerer, det tar lengst tid å absorbere, og følgelig er det siste til å bli brutt ned og absorbert.

Urter som avlaste Sinus Hodepine

Sinus hodepine (dvs. bihulebetennelse) forårsakes av overbelastning og betennelse i bihulene. Sinus hodepine smerter oppleves som en kjedelig, bankende følelse som forverres når trykket er brukt til området. Heldigvis finnes det urter som kan behandle sinus lunger. Når tette bihuler er lettet, vil sinus hodepine visne bort.

Unn Sinus Congestion

Ta 200 milligram av eukalyptusolje to ganger per dag. Eucalyptus er en naturlig slimløsende med ingen av sentralstimulerende midler som inngår i de fleste tradisjonelle ekspektoranter. Noen få dråper eucalyptus olje i en kjølig tåke luftfukter vil sooth nesegangene mens dampen bryter opp slim i bihulene.

Reduser Sinus Betennelse

Forbered en kopp te ved hjelp av ingefær og lakris rot. Disse urtene har anti-inflammatoriske egenskaper og redusere hevelse i bihulene. Dampen fra kopp te vil også lindre luftveiene.

Forhindre Future Sinus Hodepine

Øke immunsystem for å hindre fremtidige lomme hodepine. Tilskudd av solhatt, ginseng og vitamin C vil bidra til å beskytte deg mot fremtidige infeksjoner. Hyppig og grundig håndvask vil også hjelpe.