Digidexo.com

tykk om hud ankel

Symptomer assosiert med tørr hud

Symptomer assosiert med tørr hud


Tørr hud er ofte et midlertidig problem, eller en langsiktig sak. For noen mennesker, bringer vintersesongen tørr, kløende hud på deler av kroppen. Begrepene som brukes av hudleger for å referere til tørr hud er asteatosis eller xerosis. Tørr hud ofte påvirker de lavere ben, armer og hender. Andre mennesker lider med tørr hud året rundt. Vær oppmerksom på symptomer assosiert med tørr hud, slik at du er i stand til å behandle den riktig.

Kløe

Et vanlig symptom assosiert med tørr hud er kløe. Det forekommer på en hvilken som helst del av kroppen. Tørr hud noen ganger gjør du klø så dårlig at det enda forstyrrer søvnen. Den fortsatte skrape og rubbing av huden forårsaker tykk, grov hud. Parfymefrie kremer og reseptbelagte salver gi avlastning for kløende, tørr hud.

Sprekker i huden

Alvorlige tilfeller av tørr hud føre til bruddlinjer og sprekker. Vedvarende skrape av disse områdene ofte resulterer i infeksjon. Når tørr hud har kommet til dette punktet, er det ideelt å se en lege for behandling. Over-the-counter steroid kremer er nyttig også. Bruken av kokosolje og olivenolje fukter huden nok til å hindre mulige sprekker i huden.

Betennelse

Betennelse i huden er et symptom på tørr hud. Navnet på tilstanden er dermatitt. Huden blir betent og rød. Dette er sammen med å være skjellete og muligens flassende. Skrape disse områder av huden gjøre det verre og fører til infeksjon. Hvis huden blir infisert, antibiotika fra en lege er nødvendig.

Flaky

Eksentrisk, matt hud er assosiert med tørrhet. Det er spesielt tydelig etter et bad eller dusj. Linjer blir mer synlige med tørr, flassende hud. Huden blir ofte grove. Unn flassende hud med fuktighetsgivende body butters eller oljer som olivenolje. Hindre dem ved å ta kjøligere dusj eller bad, og bruke en luftfukter i hjemmet ditt.

Hvordan gjenkjenne Gigantism

Hvordan gjenkjenne Gigantism


Gigantisme og akromegali er relaterte sykdommer, oppstår forskjellen er at gigantism hos barn og akromegali hos voksne, vanligvis i trettiårene eller eldre. Gigantism, tar en ekstremt sjelden sykdom (100 rapporterte tilfeller) sted når dreven veksthormon (GH) skilles ut før epifysene (separasjon mellom lange bein sjakter og diaphysis) er stengt. Barnet begynner å vokse på en overdreven hastighet, bli usedvanlig høy som en voksen. Les videre for å lære å gjenkjenne gigantomani.

Hvordan gjenkjenne Gigantism

•  Se etter ekstremt rask vekst i et barn. Først det ikke kan være tydelig vekstraten er unormal, men som andre symptomer begynner å vises barnet må tas for tester. Legen vil sannsynligvis administrere blodprøver og se etter forhøyede nivåer av veksthormon (GH) som, hvis de finnes, bør følges av en MR for å se etter hypofysen adenomer eller godartet brystsvulster.

Legg merke til andre strukturelle endringer i barnets kropp som han vokser. Alle fasetter av vekst er berørt, for eksempel altfor store hender og føtter med tykk, grov hud. Kjeven vokser store, produsere prognathism, og barnet vanligvis lider av leddsmerter, carpal tunnel syndrom, og som han blir eldre, slitasjegikt.

Vær oppmerksom på andre uvanlige tegn bestemte å gigantomani. Personen hode er unormalt stor i forhold til kroppen. Det er en overdreven vekst av bløtvev og overdreven svetting på grunn av forstørrede svettekjertler, ofte forårsaker en frastøtende lukt. Legemet hår er vanligvis tykt og grov og har en tendens til å bli mørkere med alderen.

Gjør legen din oppmerksom på eventuelle endringer i synet eller symptomer på alvorlige hodepine, som er forårsaket av press på ulike nerver eller hjernen ved tumor massene. Det er også en sjanse for hjertet forstørring opp til det dobbelte av normal størrelse, sannsynlig å produsere hjerte-og karproblemer eller død.

Vær oppmerksom på andre symptomer som kan dukke opp etter hvert som tiden går, slik som forsinket pubertet, uutviklede kjønnsorganer og en dyp, rusten stemme forårsaket av fortykket brusk i strupehodet. Pasienten kan oppleve svakhet og merkelige opplevelser i armer og ben som nervene er komprimert ved hypertrofi (forstørret bløtvevet).

Date Palm & Nutrition

Date Palm & Nutrition


Datoer er felles for Midtøsten, hvor de har blitt spist som en stift i denne delen av verden i århundrer. Trærne som produserer datoen frukt er enorme, og er i stand til å bære tusenvis av datoer per vekstsesong. Datoer er brukt tradisjonelt i noen islamske medisiner, og er rike på vitaminer og mineraler.

Tre

Datoen palmen vokser opp til 99 meter høye med blader som er mellom 14 og 16 meter i lengde. Bladene vokser rundt stammen i et spiralmønster. Daddelpalmer generelt produserer mellom 5 og 10 bunter av datoer per tre. En stor haug med datoer kan inneholde mer enn 1000 datoer. Datoen palm bærer frukt når den når 3 til 5 år i alder, men når ikke produksjons modenhet før det 10 til 12 år. Daddelpalmer leve opp til 150 år.

Frukt

Dato palm frukt er lett identifiseres når modnet. De er en mørk brun farge med tykk rynkete hud som har en skinnende glans. Datoen er generelt oval form og er vanligvis 1 til 3 inches lange. Det finnes flere typer av datoer som varierer i tekstur, farge, størrelse, form, smak, og smaken. Dato varianter inkluderer Deglet Noor, Bahri Golden Princess, Barakwi, Halawy, Khalas, Hilali, Medjool og Khadrawy. Datoer er oftest brukt som ingredienser i Midtøsten matvarer, og de vokser i popularitet i USA også.

Ernæring

Den Medjool dato er den mest tilgjengelige dato i USA. Denne dato er både den dyreste variasjon å kjøpe, så vel som den største størrelse. Det er ekstremt søt og saftig. Den Medjool dato er rik på både vitaminer og mineraler. Den inneholder vitamin A, A1, C, B1, B2, B3, B5, og B6. Det er også rik på magnesium, fosfor, jern, kalsium, kalium, protein og fiber.

Disse datoene er lave i kalorier, fett fri, kolesterol gratis, og inneholder ikke natrium. Men de er høy i karbohydrater teller, så de bør spises i moderate mengder av folk med blod sukker lidelser.

Bruksområder

Datoer er lett spist fersk for snacks og dessert. Senteret frø kan også bli fjernet fra den datoen, og datoen kan da bli fylt. Populære kjøttdeig for datoer inneholde nøtter, appelsinskall, sitronskall og kremost.

Datoer er også en favoritt i mange bakt og kokt mat. Kaker, brød og puddinger er alle populære bakevarer som inneholder datoer.

I retter fra Midtøsten, er datoer som brukes i salater, iskrem, bakevarer, rister melk samt andre drikker.

Fordeler

Ifølge Plant Sciences Division hjemmeside ved University of California i Davis, har Bedouin arabere som spiser datoer på regelmessig basis vist en ekstremt lav forekomst av kreft og hjertesykdom sammenlignet med folk som ikke spiser datoer regelmessig.

Tradisjonelt har datoer vært brukt til behandling av flere plager i den islamske verden. Datoer brukes til å behandle luftveislidelser, og for å stimulere hjertefrekvensen. Datoen kan også gjøres om til en salve for behandling av aktuell irritasjon og sår. Datoer antas å styrke musklene i livmoren under siste trimester av svangerskapet. Dette antas å hjelpe til med utvidelse av uterus ved leveringstidspunktet. Datoer er også anbefalt for bruk hos kvinner som ammer å legge ekstra næring i kostholdet sitt.

Hvordan identifisere symptomer på Hypotyreose

Hvordan identifisere symptomer på Hypotyreose


Kan du være lider av hypotyreose? Symptomene er subtile og ofte forveksles med depresjon. Hvis venstre ubehandlet, kan det føre til anemi, lav kroppstemperatur og hjertesvikt.

Bruksanvisning

Ifølge The Merck Manual of Medical Information, kan følgende være symptomer på hypotyreose. Les denne listen og merke noen symptomer som gjelder.

Langsom puls
Hes stemme
Bremset tale
Puffy ansikt
Tap av øyenbrynene
Hengende øyelokk
Intoleranse for kaldt
Forstoppelse
Vektøkning
Sparsom, grov, tørt hår
Tørr, skjellete, tykk grov hud; hevet fortykket hud over leggen
Carpal tunnel syndrom
Forvirring
Depresjon
Demens

Andre symptomer på Hypotyreose bør du ta oppmerksom på kan omfatte:
Manglende evne til å gå ned i vekt med diett / trening
Lav kroppstemperatur
Fatigue -chronic trøtthet
Smerter i ledd, hender og føtter
Problemer conceiving en baby
Moodiness, ustabile stemninger
Konsentrasjonsvansker
Følelsen trist
Glemsomhet
Tap av interesse for aktiviteter
Merkelige følelser i nakke og hals
Øresus
Hotheadedness
Lav libido

Du trenger ikke å være lider av alle disse symptomene å være hypothyroid. Symptomene er langsom og gradvis, kan det hende du bare har noen få milde symptomer som er un-alarmerende. Å være kald hele tiden, gjesping mye for å få luft, som lider av alvorlige menstruasjonssmerter, eller bare en generell sliten følelse kan indikere en skjoldbrusk lidelse. Hvis du føler at du har noen av symptomene nevnt, skrive dem ned.

Hvis du føler at du kan ha en skjoldbrusk lidelse, søker bekreftelse gjennom en blodprøve som måler TSH, tatt på din leger kontor. Lag en liste over de ovennevnte symptomene som du har og ta den med deg. Hvis testresultatene indikerer at du er hypothyroid, vil Dr. skrive en resept for en av flere orale preparater som erstatter mangel thyroid hormon.

selvtesten. Hva er du basal kropps TEMP? Ta temperaturen hver morgen i sengen, akkurat når du våkner opp før du gjør noe. Plasser termometeret under armhulen og la stå i 10 minutter (hvis det er kvikksølv), eller til digitalt termometer piper. Hold en daglig logg i 2-3 uker. Hva er din gjennomsnittlige kroppen temp? Hvis det er under 97,2 grader F enn du bør gå til legen for å få en resept, med mindre du velger å prøve og behandle det naturlig. (Som vil være min neste artikkel).

6. Vurder om du kan ha Euthroid syndrom-dette er når du har lavt skjoldbruskkjertelen, men testene kommer tilbake normal. Dette er en annen grunn til at det er nyttig å gjøre SELF TEST fordi veldokumenterte studier viser at lav kroppstemperatur er et tegn på euthyroid hypotyreose.

Det er nye retningslinjer som legene bruker for å diagnostisere hypotyreose som doble antall personer som har en skjoldbrusk tilstand enn under de gamle retningslinjene. Den gamle testen gjenkjente ikke folk med mindre skjoldbrusk forhold. Så hvis du testet negativt i det siste, kan du gå tilbake og bli testet igjen.

Tips og advarsler

  • Gjør SELF TEST
  • Vanlige medisiner inkluderer Armour Thyroid, Levothyroxine, og Synthroid
  • Det er viktig å få skjoldbrusk testet under svangerskapet. noen kvinner blir hypothyroid og hvis den forblir ubehandlet, kan føre til mental retardasjon for barnet.

Hva Er Life Cycle av fotsopp?

Hva Er Life Cycle av fotsopp?


Fotsopp eller fotsopp er en soppinfeksjon i huden på foten ofte oppstår mellom tærne og noen ganger på hælen. Fotsopp er svært smittsom og kan inngås gjennom enten direkte eller indirekte kontakt. Alvorlighetsgraden av infeksjonen og kan vare varierer så lite som en uke eller to til så lenge som en måned eller mer. Vanlige symptomer er skjellete, tykk hud med en tørr utseende, rødhet og kløe. Behandlingen inkluderer over-the-counter medisiner i de fleste tilfeller, men alvorlige tilfeller kan kreve en resept.

Transmission

Overføring av tinea pedis skjer enten gjennom direkte kontakt med infisert hud eller gjennom indirekte kontakt, for eksempel ved sokker eller bad og garderober etasjer der soppen kan være til stede. Tinea pedis er en vanlig organisme på menneskekroppen, men den kan raskt å formere seg og føre til infeksjoner som er gitt den riktige miljø. Kjæledyr i hjemmet også overføre soppinfeksjoner som fotsopp til mennesker noen ganger, ifølge Mayo Clinic. Menn og de med svekket immunforsvar har økt risiko for å pådra en fotsopp infeksjon.

Miljø

Tinea pedis, som alle sopp, trives i varme, fuktige og mørke forhold. Det er i slike miljøer som fotsopp multipliserer og infiserer huden. Risiko for infeksjon øker hvis sko er slitt som ikke tillater luftsirkulasjon, hvis fot forblir våt eller svett for lange tidsperioder, og hvis huden er allerede skadet da dette er en opportunistisk type mikroorganisme.

Vekst

Når stede på foten, fotsopp organismer vokser utvidelser som infiserer det øverste hudlaget. Huden reagerer ved å øke hud-celleproduksjon i et forsøk på å kvitte kroppen av infeksjonen. Dette fører til tykk, skjellende hud som ser ut til å bevege seg i en ytre sirkulær måte som sopp fortsetter å spre seg. Som tinea pedis utvikler og sprer seg, sekundære infeksjoner forekommer i noen tilfeller. Unngå sekundære infeksjoner ved ikke å skrape eller gjør noe for å ytterligere irritere huden.

Behandling

Over-the-counter aktuell anti-sopp kremer eller spray fungere for de fleste tilfeller av fotsopp. Disse er vanligvis brukt en eller to ganger daglig og ta to til fire uker å løse infeksjonen. Alvorlige tilfeller kan kreve reseptbelagte aktuelle salver eller muntlig medisiner. Sekundære infeksjoner krever antibiotikabehandling i tillegg.

Forebygging

Det er flere tiltak du kan ta for å forebygge forekomsten av fotsopp. Gå barbent når hjemme og slitasje naturlige fiber sokker som vil transporterer svette og fuktighet bort fra huden. Hvis du finner ut at sokkene er fuktig på noe punkt i dag, satt på en ny, tørr pair så snart som mulig. Bruk sko som lar føttene puste og aldri slitasje fuktige sko. Bruke sandaler, flip flops eller annet vernesko på offentlige steder.

Hudproblemer hos diabetespasienter

Visse hudproblemer er vanlig hos diabetikere. Noen av diabetes-relaterte hudsykdommer, slik som tykk, gulaktig hud og diabetisk dermopathy, er helt ufarlig, fordi de vanligvis ikke føre til infeksjon eller flere alvorlige komplikasjoner. Men andre diabetiker hudproblemer, som for eksempel gjær infeksjon og fotsår, kan være farlig hvis det ikke behandles riktig. Personer med diabetes bør være klar over disse hudsykdommer, noen forebyggende alternativer og mulige behandlinger.

Tykk, gulaktig hud

Diabetikere som regel utvikle tykk, voksaktig hud, spesielt på øvre del av ryggen og fingrene. Denne tilstanden utvikler fordi unormal glukosemetabolisme fører til at huden til alder og miste sin elastisk vev raskere. I tillegg, kan huden også har en gulaktig fargetone på grunn av store glukoserester. For å forebygge og behandle denne hud tilstand, kan du prøve å forbedre blodsukkerkontrollen.

Tørr hud

Høyt blodsukker føre til hyppig vannlating, og dermed føre til dehydrering som holder huden tørr. Videre kan diabetisk neuropati også hemme svettekjertlene og føre til at huden mangel fuktighet. Bruk alltid milde, nøytrale såper og bruke fuktighetskrem til huden din etter en dusj eller badekar. Det er imidlertid visse områder som bør holdes tørr på grunn av deres følsomhet for soppinfeksjon. Disse områdene omfatter tær, lyske og armhuler.

Gjær infeksjon

Når blodsukkernivået er høyt, kan kroppen din ikke bekjempe infeksjoner veldig godt, kallende mikroorganismer til å vokse enkelt på hudoverflaten. Diabetikere er utsatt for alle typer hudinfeksjon, skjønt soppinfeksjon synes å være de mest vanlige. Inne i munnen og vaginalområdet, gjærinfeksjoner har en hvit, curdlike utseende. På andre områder av kroppen, de ser mer ut som små røde flekker med gule pustler i midten. Blodsukkerkontroll er nøkkelen til å unngå en gjær infeksjon. Også prøve å opprettholde anstendig personlig hygiene. Hold alle kropps folder ren og tørr. Hvis du har en gjær infeksjon, gå til legen din eller prøv aktuelle soppdrepende medisiner som nystatin eller klotrimazol.

Diabetiker dermopathy

Diabetiker dermopathy er en vanlig hudlidelse hos eldre voksne med diabetes, spesielt menn. Personer med diabetes dermopathy vanligvis har små brune flekker på leggen, noen ganger med vekter på toppen. Trauma fra nevropati og høy glukose nivå på kollagen antas å forårsake dette hud tilstand. Selv diabetiker dermopathy kan vare i mange år, er det ufarlig fordi det ikke vil utvikle seg til sår eller føre til hudinfeksjon. Controllling blodsukkernivået er den beste måten å forebygge diabetisk dermopathy eller forbedre denne huden hvis det utvikler seg.

Fotsår

Et sår er et åpent sår som vanligvis er smertefri. Diabetikere er mer utsatt for fotsår enn andre mennesker, på grunn av diabetisk nevropati, eller et tap av følelse i føttene. Hvis disse magesår forbli ubemerket og ubehandlet, kan de bli infisert og føre til amputasjon. For å unngå fotsår, alltid ha gode sko og sokker. Sjekk føttene daglig for eventuelle åpne sår. Hvis du finner en sår, bør du oppsøke lege umiddelbart og prøv å ikke gå på det. Ikke prøv å rense såret selv. Diabetikere sår trenger profesjonell omsorg.

Hjemmelaget Remedy for Corns på tær

Hjemmelaget Remedy for Corns på tær


Starter ut som hard hud, liktorn utvikle seg på foten (spesielt tærne) som følge av friksjon eller konstant press, blir en hard oppdatering av tykk, hevet hud som forårsaker ubehag og smerte. Mens du kan prøve hjemmelaget rettsmidler for å behandle dine liktorn, først konsultere legen din eller podiatrist. Du bør aldri selv behandle noen fot tilstand hvis du har diabetes, ifølge Dr. Neal Kramer, en Bethlehem, Pa.-baserte podiatrist, diskutere liktorn i en Prevention.com artikkelen.

Limer

Påfør en av ulike pastaer å myke opp og til slutt redusere mais.

Slipe et par stykker av lakris, noe som bidrar til å helbrede hudsykdommer mye som hydrokortison krem, og bland med sennep eller sesamolje. Med nattlige applikasjoner (for ca en måned), bør kornet avta i størrelse og til slutt forsvinne.

Bruk kritt pulver og vann for å forberede en lime, eller knuse fem eller seks aspirin tabletter (hvis du ikke er allergisk) til et pulver og bland med sitronsaft og vann. Påfør lim til fotens hard-hud flekker, sette foten i en plastpose, og vikle et varmt håndkle rundt posen. Etter 10 minutter, pakke foten og skrubb hardt, callused hud med en pimpstein.

Juice

Gni sitronskiver på dine liktorn og la saftene siver inn for en stund. Kornet begynner å bli myk; gni den med pimpstein til du har en glatt lag av huden. Du kan også plassere eller tie sitronskiver over din liktorn over natten. I morgen, fjerne dem og vaske det infiserte området med et desinfeksjonsmiddel. Gjør dette daglig i en måned.

Andre juicer som fungerer som irritanter og bidra til å helbrede liktorn inkluderer de fra rå papaya eller moden ananas. Påfør 1/2 teskje til kornet tre ganger daglig. Rå papaya fungerer også når det påføres direkte på mais i minst ti minutter.

Løvetann juice og melkeaktig juice fra grønne fiken vil myke dine liktorn når den brukes. Påfør enten juice tre ganger daglig til det berørte området.

Andre Hjemmelaget rettsmidler

Fyll en bøtte med nok lunkent vann til å dekke dine føtter, og legger en blanding av salt og såpevann. Såpeskum gjøre det lettere for deg å fjerne liktorn som du massere føttene.

Bland honning og sukker, noe som bidrar til eksfoliere huden, og gni blandingen på føttene før eller etter bading. Når bading, skrubbe det berørte området med en pimpstein, som vil fjerne noe av herdet hud.

Utøvere av folkemedisin kokt eføy blader for å behandle liktorn. Suge noen blader i en bolle med eddik, som fungerer som en antiseptisk, og la sitte over natten. I morgen, fjerne bladene, dyppe et stykke brød i eddik og stakk brødet på mais. Hold den der i løpet av dagen, bruk et nytt strøk om natten. Dine liktorn bør begynne peeling av etter noen dager.

Fotsår Informasjon

Fotsår Informasjon


En fotsår er en misfarget, smertefull åpent sår på undersiden eller på siden av foten eller på eller rundt tærne som er utsatt for smitte, og i mer avanserte stadier kan forårsake vev død. Ifølge EverydayHealth.com, personer med diabetes opplever fotsår oftere fordi de har dårlig sirkulasjon i føttene, noe som gjør det vanskelig å føle en sår utvikling.

Typer

Ifølge Cleveland Clinic, iskemiske sår og neurotrofiske sår er de vanligste typene fotsår. Arterielle sår påvirke hæler og tær, mens neurotrofiske sår påvirker trykkpunkter på undersiden av føttene.

Symptomer

En fotsår ser ut som et åpent sår eller en rød krater, noen ganger omgitt av en ramme av tykk, hard hud. Den åpne sår kan gi pus, lukte stygg eller se rød eller misfarget.

Time Frame

Fotsår gro i tre til seks uker med medisinsk tilsyn og behandling. Deep sårdannelse, eller sår som eksponerer muskler, sener eller bein under huden, kan ta 12 til 20 uker å helbrede.

Årsak

Nerveskader i føttene eller nedre deler av bena, sirkulasjonsproblemer, kan unormalt i bein eller muskel struktur i føttene, åreforkalkning og Raynauds fenomen øke risikoen for fotsår.

Behandling

Behandling for fotsår inkluderer behandling den åpne sår med kompresjonsstrømper eller wraps, iført orthotics for å gjøre det lettere å gå, og holde såret rent og tørt. Antibiotika er også brukt til å behandle infeksjoner.

Komplikasjoner

En ubehandlet fotsår kan forårsake alvorlige infeksjoner, inkludert cellulitt og osteomyelitt. Det kan også føre gangren, en tilstand hvor vev rundt infeksjonen dør.

Hvordan bruke flytende nitrogen til Kill hudproblemer

Hvordan bruke flytende nitrogen til Kill hudproblemer


Leger bruker ofte flytende nitrogen for å fjerne vorter og andre, mindre vanlige hud vekster. Den flytende nitrogen forårsaker frostskader på huden der den er påført, som vanligvis resulterer i døden av vorte vev vokser der. Ved hjelp av flytende nitrogen og andre kalde stoffer til dette formålet kalles kryoterapi. Du bør ikke forsøke flytende nitrogen kryoterapi med mindre du er en kvalifisert medisinsk faglig eller er under oppsyn av en. Det er mindre intens, over-the-counter former for kryoterapi tilgjengelig for hjemmebruk. Imidlertid er prinsippene de samme som cyrotherapy ved hjelp av flytende nitrogen.

Bruksanvisning

•  Dypp tuppen av en bomullspinne i hetteglasset med flytende nitrogen.

Trykk raskt på nitrogen-gjennomvåt bomullspinne til vorte som du prøver å fjerne. Trykk hardt på vorte for 2 til 3 sekunder, rulle pinnen langs hele området av vorte om nødvendig.

Fjern bomullspinne fra huden din, og gjenta prosessen for andre vorter eller lesjoner som du vil ønske å fjerne. Vortene skulle dø og falle av huden i en uke til 10 dager.

Inspiser området der vorte var etter bevis for gjenværende vorte vev. Etter 10 dager eller så, skal området være rosa og klar av mørke flekker av vev. Skulle du oppdage mørke flekker av vev, vil en andre kryoterapi behandling sannsynligvis være nødvendig å fullstendig drepe av vorten.

Tips og advarsler

  • Flytende nitrogen programmet er smertefullt og vil resultere i en blemme som vil vare i flere dager. Ikke med vilje bryte denne blemme. Hvis det ikke knekke, se etter overflødig rødhet, smerte, spredning av lesjonen, eller andre tegn på infeksjon. Konsultere en medisinsk faglig umiddelbart hvis blemme ikke er healing eller synes å ha blitt smittet.
  • Les alle indikasjoner for over-the-counter Kryoterapi behandlinger. Mange er utformet for å bli brukt på områder av tykk, hard hud, og bør ikke brukes i ansiktet eller genitalier.

Mindre vanlige hudsykdommer

Huden har den viktige funksjon av å beskytte de indre organer og bein. Dessverre, mange sjeldne hudlidelser eksisterer som hindrer huden fra å fungere ordentlig. Infrequency av disse sykdommene krever mange tester for diagnose; Årsakene kan være alt fra et dårlig immunsystem til genetiske mutasjoner.

Dystrofe Epidermiolysis bullosa

En smertefull, blemmer, arvet hud uorden. Den hoppet genet mangler den viktigste komponenten i huden: protein. Alvorlige tilfeller føre til tap av negler, arr, kløe og muligheten for hudkreft.

Harlequin Ichthyosis

En annen genetisk hudsykdom som kan vises så tidlig som fødsel. Den genetiske mutasjonen skaper en tykk, tett hud som påvirker form av ansiktstrekk, luft utvikling og hydrering; Imidlertid er behandling tilgjengelig.

Morgellons

Årsaken til den sjeldne forstyrrelse er ukjent. Den multi-symptomene er både fysisk og psykisk. Fysiske symptomer inkluderer brøt hudlesjoner; og psykiske symptomer inkluderer nedsatt tanke behandling.

Søt syndrom

Dette skinnet lidelse kan oppstå enten som en allergisk reaksjon, eller mer alvorlig, som en ubalansert blodprosent. De røde, blemmer klumper kan avta med riktig medisinering.

Dermatographia

En ikke-truende, men ubehagelig type bikube. Selv om det er ingen "kur", steroider eller antihistaminer er anbefalt å lindre symptomer som kan hjelpe elveblest å gå bort på egenhånd. Noen lider ser mot naturpreparater.

Herbal Cure for Candida

Herbal Cure for Candida


Enten det er en soppinfeksjon eller en kropp ubalanse, kan Candida overvekst være en irriterende problem. Mens de fleste leger ser på ideen om candidiasis (body candida overvekst) som en falsk tilstand, vil mange urte utøvere fortelle deg noe annet. Mange kosttilskudd kan hjelpe både en gjær infeksjon og candidainfeksjon i et forsøk på å gjenopprette en sunn balanse i systemet. Mange naturmidler har ikke fått fullt fleshed-out medisinske bevis; sørg for å sjekke med legen din før du gjør store endringer i kosthold og kosttilskudd.

Urter

En ofte brukt antifungal, te tre olje, har vært brukt til behandling av Candida albicans i munnen (trøske) som tidligere hadde vært resistente overfor medikamentterapi. En fortynnet løsning kan bare være trikset for å ta seg av det pesky tilstand. Echinacea, den populære immunitet urt, kan bidra til å helbrede tilbakevendende gjær infeksjoner. En eterisk olje fremstilt av kanel, som inneholder forbindelsene cinnamaldehyd og eugenol, kan ha evnen til å stoppe candida vekst når de anvendes topisk. Olje av oregano har lignende sopp-kampene evner. Hvitløk har mange helsemessige fordeler, ikke begrenset til å hjelpe forstoppelse, blod rensing, parasitt problemer, og en økt immunforsvar. Det kan også hjelpe til å gjenopprette bakteriell og sopp balanse i kroppen.

Flere urter og homeopati

Goldenseal, berberis, og Oregon drue rot alle inneholder et stoff som heter berberine, som kan drepe candida. Lakris rot bidrar til å takle noen candida symptomer som betente tarmen og dårlig ernæring absorpsjon. Astragalus er en kinesisk urt som kan styrke immunforsvaret mot candida. Pau d'arco bark er en soppdrepende du kan konsumere som en te eller bruke lokalt. Yu kan bruke Juglone, en forbindelse i sort valnøtt, som et skjær for å angripe sopp. Andre urter som kan hjelpe mot candida er fireweed, kamille og lavendel essensielle olje. Spesifikke symptomer på candidainfeksjon kan behandles med forskjellige homøopatiske midler. Du kan bruke boraks for blødning under avføring passasje. Belladona vil bidra til å stoppe betent, rød hud som er ledsaget av smerte. Arsenicum album bidrar til å stoppe kløe, brennende utslett ledsaget med angst. Grafitt angripe tykk, sprukket hud, chamomilla stopper irritert utslett, og kreosotum stopper leukorrhea som forårsaker hevelse og kløe.

Vitaminer og næringsstoffer

Muligens den viktigste forbindelsen for å supplere din diett med er en probiotiske som Lactobacillus acidophilus eller bifidobakterier. Siden overvekst av candida er ofte forårsaket av en ubalanse av bakterier og sopp, og legger mer av de riktige bakterier kan bidra til å løse problemet. Vitamin C, vitamin E og selen all støtte immunforsvaret og har anti-inflammatorisk egenskaper. En vitamin B-kompleks som er viktig for den korrekte omdannelse av energi og for å holde den aktive immunsystem. En blanding av essensielle fettsyrer kan bidra til å håndtere symptomene på Candida. Denne blandingen bør inkludere omega-6 (nattlysolje) og omega-3 (linfrø) oljer. Andre viktige vitaminer og næringsstoffer er kalsium, sink, og kaprylsyre.

Hva som forårsaker misfarging av huden?

Vår hud inneholder celler som kalles melanocytter, som produserer melanin eller pigment. Melanin gir huden vår farge. Noen mennesker har mye melanin, mens andre, som er rettferdig, ikke gjør det. Hvis en person har for mye melanin, har hun hyper-pigmentert hud. For lite pigment resulterer i hypo-pigmentering. Pale hud er resultatet av active melanocytter.

Venøs Stasis

Mulige årsaker til huden mørkere inkludere en tilstand som kalles venøs stase, hvor blodstrømmen i venene, først og fremst i bena, minker. Dette kan være et resultat av åreknuter eller hjertesvikt, ifølge Skincare.lovetoknow.com. Symptomer på denne tilstanden omfatter en mørkere og fortykkelse av huden, hevelse og dype sår og sår.

Melasma

En annen tilstand som kan føre til at huden mørkere er melasma. Denne tilstanden oppstår på ansiktet og slår vanligvis gravide kvinner eller kvinner som tar p-piller. Melasma er noen ganger referert til som "maske av svangerskapet." Hvem som helst kan utvikle melasma, selv om du er på et høyere risiko hvis du bor i et varmt klima eller er mørkhudet.

Rosacea

Hvis du er en lyshudet person som blir veldig rød, kan det hende du har en tilstand som heter rosacea. Rosacea starter som ansikts rødmende og deretter går over til en permanent rød farge. Ofte vil en person ha tykk, humpete hud og svært merkbare blodårer. Spise krydret mat kan forverre denne tilstanden, som kan ekstreme temperaturer.

Vitiligo

Når en person helt mister all sin pigment, er dette forårsaket av en tilstand som kalles vitiligo, som er bedt av pernisiøs anemi, nedsatt adrenal kjertel funksjon eller skjoldbrusk problemer. Når huden-lightening av denne art forekommer, kan det være et resultat av en auto-toksisk reaksjon eller en auto-immun reaksjon i løpet av hvilken pigmentceller blir angrepet.

Addisons sykdom

Et individs hud kan bli bronse-farget hvis de lider av Addisons sykdom, som er en endokrin lidelse, ta visse medisiner eller har post-inflammatorisk hype-rpigmentation. Bronse farge kan være mørk eller lys, og vil spre seg over hele kroppen. Den starter normalt på albuer, knær og knoker. Det vil være tydelig på håndflatene og fotsålene.

Cyanose, Raynauds Cushings og

Blue-farget hud er resultatet av cynanosis, noe som betyr at det ikke er nok oksygen i en persons blodtilførsel, ifølge Healthdiscovery.com. En tilstand som kalles Raynauds fenomen kan føre til fingre og hender til å bli blått. Hvis en person har striper på huden hans som er rød-blå, kan dette tyde på at han lider av Cushings syndrom, som er en binyre lidelse. For mye kortisol utskilles når en person har Cushings.

Bruken av retinsyre

Bruken av retinsyre


Retinsyre er et essensielt næringsstoff som kroppen trenger for å fungere skikkelig. En oksydert form av vitamin A, retinsyre også kjent som tretinoin og vitamin A-syre. The Medical Net nettside sier at retinsyre behandler noen former for blod og benmarg kreft gjennom oralt inntak. Retinsyre er viktig i reparasjon og foryngelse av huden og er ofte brukt eksternt for å behandle en rekke hudproblemer som akne, rosacea og psoriasis, og er også brukt i anti-aldring kremer og sårheling.

Acne

Retinsyrer som tretinoin, isotretinoin og adapalene blir ofte foreskrevet akne behandlinger. De brukes som en første-linje behandling for ulike akne typer inkludert hudormer, ikke-inflammatorisk akne og alvorlig nodulocystic akne. En kraftig peeling agent, klarner retinsyre akne ved å redusere talgkjertel størrelse, åpne lukkede porer og hindre blemishes fra tilbakevendende.

Rosacea

Rosacea er preget av flushing, rødhet og urenheter som kan hindre ens selvfølelse og livskvalitet. Retinsyre påføres lokalt har vist seg å være nyttig i behandling av rosacea. En studie av A. Cohen, MD og J. Tiemstra, MD kalt "Diagnostisering og behandling av rosacea," bemerket at daglig bruk av 0,05% retinaldehyde krem ​​for seks måneder gitt positive resultater i 75 prosent av pasienter som gjennomgår behandling for rosacea.

Psoriasis

Psoriasis er en stoffskifte hud uorden preget av unormalt raskt voksende tykke skjellende hud celler som kaster like fort. Oral syntetiske retinoider har vært brukt som en effektiv behandling for psoriasis siden introduksjonen i 1970. Tre typer retinsyrer inkludert acitretin, isotretinoin og etretinat brukes til å behandle psoriasis. Ifølge doktor-Clinic nettsted, er acitretin en potent retinsyre som ofte fungerer når andre legemidler og behandlinger virker ineffektive mot psoriasis. Acitretin effektivt behandler forskjellige typer inkludert psoriasis pustulær erytrodermisk og psoriasis, så vel som plaque-type psoriasis.

Anti-Aging

Flere tegn på aldring av huden inkluderer rynker, hyperpigmentering, og røffe og ujevne hudtoner forårsaket av langvarig ultrafiolett eksponering, også kjent som "photo-skade". Ifølge nettstedet Medscape dag beskytter retinsyre huden mot foto-skade fra UVA og UVB stråler. Retinsyrer som Retin-A krem ​​eksfolierer døde hudceller å avsløre mykere hud. Det hjelper også i kollagen syntese for fastere hud med færre rynker og omfordeler huden pigmentet melanin for å skape en myk og jevn hudtone.

Wound Healing

Bruk av aktuelle retinoider å helbrede kirurgisk, hud og traumer sår blir i økende grad benyttet klinisk. Den retinsyre tretinoin forbedrer og dramatisk akselererer sårheling i foto-skadet hud. Ifølge eMedicine nettside, helbreder retinsyre sår ved å aktivere kollagenproduksjonen og aktiverer veksten av nye hudceller.

Salt Bath for psoriasis behandling

Hippokrates, regnes som far til medisin, oppdaget de mange fordelene med saltvann ved å observere effektene sjøvann hadde på skadde fisker hender. Saltvann reduserer risikoen for infeksjon, bidrar til å redusere smerte, forynger cellene, gir mineral absorpsjon og hjelper utvise giftstoffer gjennom huden. Psoriasis behandling med saltvann bad hjelper eksfoliere den tykke, flassende hud karakteristisk for psoriasis og lindrer kløe og irritasjon. Tar en helbredende saltbad minst en gang i uken vil også bidra til å rense porene, avgifte kroppen, helbrede hud og på lang sikt redusere utbrudd av psoriasis.

Ingredienser

Salt bad kan være så enkelt som å legge noen kopper hav salter eller Epsom salter til badevannet, men får kreativ med dine oppskrifter forbedrer enjoy og terapeutiske fordelene ved badekaret. De fleste bath salt oppskrifter inkluderer salt, så vel som en duft og et fargestoff. Velg mat-grade farge for badesalt hvis du bestemmer deg for å legge til farge, røring bare noen få dråper på på tidspunktet inn i blandingen til du når ønsket farge. Det er også forhåndsfargede salter tilgjengelig. Enten du velger pre-fargede salter eller vanlig salt, husk at ikke alle salter er skapt like. Epsom salter er trolig det rimeligste alternativet, og blir rost for sine terapeutiske egenskaper; imidlertid sjøsalt - spesielt Dødehavet salter - har høyere innhold av mineraler og er ansett som den mest potente alternativet. For behandling av psoriasis, er det best å legge duft selv i stedet for å velge pre-duftende salter, som kommersielle dufter ofte inneholder kjemikalier som kan irritere huden din tilstand.

Du kan legge til essensielle oljer som gir både duft og terapeutiske fordeler til dine salter. For eksempel bidrar bergamot redusere plakk sak ved psoriasis. Calendula, kamille, trollhassel, nattlysolje og sandeltre kan redusere betennelse. Geranium og jasmin berolige tørre flekker. Melissa og lavendel rolig irritasjon og kløe. For flasser, kan du prøve tea tree eller calendula, og agurkurt og gulrot kan både bidra til å redusere arrdannelse forårsaket av psoriasis. Eteriske oljer har meget potente egenskaper, og bør ikke brukes uten å vurdere mulige bivirkninger eller hudreaksjoner. Det er en god idé å konsultere en profesjonell i butikken hvor du kjøper dine oljer for å bestemme mengder, kombinasjoner og anvendelser av dine olje valg.

Blanding

Legge farge til sjø salter er et valgfritt trinn som forbedrer presentasjonen av lagrede salter. Color bør legges med måte for å endre fargen på salt, men bør ikke legges i mengder som endrer fargen på badevannet. Tre til fem dråper konditorfarge for hver kopp salt bør være nok til å legge en fin farge og lage en vakker presentasjon. Hvis du velger å legge essensielle oljer å pre-blandede badesalt, sørg for å oppbevare dem vekk fra lys og i beholdere med tett lokk, som de helbredende fordelene av oljer vil forringe med eksponering for sol og luft. Hvis du velger å ikke legge farge eller du velger å ikke forblande dine bath salt oppskrifter, bare legge 1-3 kopper de valgte salter til varmt vann, tilsette eteriske oljer som anbefalt.

Tips

Husk at eteriske oljer skadet når de utsettes for ekstreme temperaturer, så badevannet skal være varm, men ikke varmt. Salt har samme virkning, uavhengig av vanntemperaturen. Hvis du ønsker en varmere bad, begynne med bare salt og legge essensielle oljer som vannet kjøler. Ta minst 15 eller 20 minutter for å nyte salt bad, som det tar tid for kroppen å absorbere de helbredende mineraler i salter og for kroppen å frigjøre giftstoffer i vannet. Å høste langsiktige fordeler, bør et saltvannsbad tas minst en gang i uken, eller opp til tre ganger i uken for mer alvorlige former for psoriasis eller under utbrudd. Eksperimentere med ulike eteriske oljer, velge oljer eller kombinasjoner av oljer som passer dine spesifikke symptomer. Skjem bort huden din etter bad i tillegg. Alltid forsiktig klapp huden tørr i stedet for å bruke skrubbe bevegelser med håndkle. Huden mister fuktighet raskt etter badet, så gjelder et lett lag med fuktighetskrem eller medisinert krem ​​etterpå for å hjelpe huden din å beholde den beroligende og helbredende fordeler.

Kronisk venøs sykdom

Kronisk venøs sykdom


Kronisk venøs sykdom, også kjent som kronisk venøs insuffisiens (CVI), er en av de vanligste årsakene til smerter og hevelse i voksne. Det er anslått at 20-25 millioner mennesker kan ha den mest vanlige form for CVI, åreknuter. CVI er forårsaket når årer blir skadet og sirkulasjon er svekket.

Årsaker

Det kardiovaskulære vene systemet er laget for å presse blodet gjennom kroppen fra hjertet og returnere det tilbake igjen. På turen tilbake, venene arbeide mot tyngdekraften, og må jobbe hardt for å presse blodet tilbake til opp bena. Noen ganger kan dette fører venene til ikke fungere skikkelig, noe som fører til en opphopning av blod eller en høyere blodtrykket i venene. Dette fører dem verke eller å bli hevet på huden.

Symptomer

Tidlig på, kan en person ha liten eller ingen symptomer på CVI, men det er en progressiv sykdom, og til slutt venene vil føre til underekstremitetene, som føttene og anklene, til å hovne opp. Ifølge vaskulær sykdom Coalition, kan sykdommen skape misfarging i huden, sårdannelse eller tykk, skjellende hud. I ekstreme tilfeller kan det føre til potensielt dødelige blot propper.

Diagnose

Umiddelbart se en lege hvis du får noen av CVI symptomer. Han vil sannsynligvis gjøre en fysisk undersøkelse for å fastslå omfanget av skader på huden og bruke en bærbar Doppler-enhet for å lytte til blodstrømmen i venene. En annen test kan inkludere en venøs duplex ultralyd eksamen for å få et detaljert bilde av venen struktur og eventuelle blokkeringer.

Behandling

Personer med CVI bør unngå å stå eller sitte i lengre perioder, slik som kan forverre tilstanden. Bruken av kompresjonsbind og strømper er en vanlig praksis for å redusere svelling og øke blodstrømmen til og fra benene. Du kan være foreskrevet pille eller krem ​​antibiotika hvis CVI har kommet til en ulcerøs staten og det er en risiko for infeksjon. Diuretika kan også være foreskrevet for å lindre hevelse forårsaket av væskeansamlinger.

Risikofaktorer

Personer med en historie med åreknuter er på et høyere risiko for å få sykdommen, samt kvinner som har hatt flere svangerskap. De som jobber med stående eller sittende i lange perioder er også økt risiko for CVI og åreknuter.

Nikkel & Eksem

Nikkel & Eksem


Mange mennesker har allergiske reaksjoner på eksponering for metallet nikkel (Ni). Gullbelagte gjenstander er ofte laget av nikkel, og når gull gnis av, nikkel forårsaker en allergisk hudreaksjon kjent som eksem. Nikkel i kostholdet kan også forårsake hudproblemer inkludert eksem.

Costume smykker

Gull er ofte belagt over billigere nikkel metall i kostyme smykker. Som gullbelegget slites av, nikkel eksponert og kan forårsake en allergisk reaksjon. Dette kan være spesielt alvorlig med gjennomboret øredobber, ringer og halskjeder, som huden i disse områdene kan være spesielt følsom. Hvis du får en reaksjon fra smykker, er det sannsynligvis fordi den underliggende nikkel er utsatt. Du kan ha smykker re-belagt for å redusere dette problemet, eller rett og slett slutte å bruke smykker.

Eksem

Eksem er en fellesbetegnelse for en rekke hudreaksjoner. Kontakteksem er irritasjon i nærområdet av kontakt. Andre lignende reaksjoner omfatter urticaria, angioødem, atopisk dermititis og kløe. Symptomene varierer fra individ til individ, men kraftig kløe og kronisk tørre, reddened områder er vanlig. Blemmer, sår og tykk, sprø hud kan føre til.

Kost Nickel

Nikkel er et miljø forurensning som kan finnes i enkelte matvarer. Eksem symptomer er gjort verre av kosten nikkel inntak hos sensibiliserte individer. Redusere eller eliminere nikkel i kosten kan bidra til å redusere eller eliminere eksem symptomer.

Foods høy i Nickel

Mat fra planter er den viktigste kilde for nikkel i dietten. Sjokolade og lakris, nøtter og bønner, korn og erter er alle høyt i nikkel. Nikkel kan også komme fra hermetisk mat eller mat tilberedt i rustfritt stål gryter og panner. Syrer i matlaging matvarer kan lekke nikkel ut av rustfritt stål elementer, inkludert kjøkkenutstyr.

Diagnose og behandling

Det er anslått at om lag 15 prosent av alle voksne lider av nikkel følsomhet og kan vise tegn til eksem gjennom kontakt med nikkel eller gjennom kosten nikkel. En hudlege kan utføre en enkel og smertefri patch test for å se om du er følsom for nikkel. I så fall kan kontrollere inntaket av nikkel hjelpe dine symptomer.

Hvordan beregne PASI

PASI er et akronym for Psoriasis Area og Severity Index. Dette er et mål på den grad av psoriasis på kroppen og dens alvorlighetsgrad. Psoriasis er en vanlig hudlidelse som resulterer i rødhet og irritasjon, og resulterer ofte i tykke skjellende hud.

Bruksanvisning

•  Del kroppen inn i seksjoner: ben, trunk, armer og hode.

•  Mål mengden av huden påvirkes i hver seksjon av legemet, ved hjelp av følgende skala:

0 prosent = 0; Mindre enn 10 prosent = 1; 10-29 prosent = 2; 30-49 prosent = 3; 50 og 69 prosent = 4; 70-89 prosent = 5 og 90 prosent eller mer = 6. Dette resulterer i fire poengsummer, en for hver husseksjon.

Vurdere kløe av hver del av kroppen, ved hjelp av følgende skala: None = 0; noen = 1; 2 = moderat; alvorlig = 3 og maksimum kløe = 4. resulterer dette også i fire score.

Evaluer rødhet, skalering og tykkelse for hver del av legemet, ved anvendelse av samme skala som kløe for å få fire skårer for hver seksjon av legemet.

Legg opp resultatet for hver del av kroppen fra trinn 3 og 4. Hver seksjon vil ha fire score, for kløe, rødhet, skalering og tykkelse.

Multipliser totalen for hver del fra Trinn 5 av området berørt for hver del fra trinn 2.

Multipliser score for hodet fra trinn 6 med 0,1, poengsummen fra armene med 0,2, poengsummen fra stammen med 0,3 og score fra bena med 0,4.

Legg opp resultatene fra trinn 7. Dette er PASI.

Kollagen lidelser forårsaket av Mercury

Årsaken til noen kollagenforstyrrelser er knyttet til kvikksølvforgiftning. Du kan bli utsatt for giftige kvikksølvnivåer fra å spise for mye skalldyr, puste forurenset luft og blir utsatt for elementært kvikksølv.

Kollagen Disorders

Kollagen er den mest tallrike protein i kroppen. Det er en grunnleggende komponent i alle bindevev og finnes i sener, leddbånd, hud, muskler, bein og hornhinner.

Sklerodermi

Mayo Clinic definerer sklerodermi som "en gruppe av sjeldne, progressive sykdommer som involverer herding og stramming av hud og bindevev." Symptomer er nummenhet i ekstremiteter og flekker av tykk, hard hud. En University of Maryland School of Medicine Studien konkluderte med at pasienter med alvorlige tilfeller "var mer sannsynlig å ha høyere nivåer av kvikksølv i urin, sammenlignet ... til mindre alvorlig rammet tilfeller."

Revmatoid Artritt

Revmatoid artritt er en autoimmun lidelse definert av Mayo Clinic som "en kronisk betennelsessykdom som oftest rammer de små leddene i hender og føtter." Det fører til smertefull hevelse i ledd, bein fornedrelse og deformasjon. For mye kvikksølv endrer immunsystemet, og overdreven akkumulering av kvikksølv i leddene kan resultere i artritt.

Hjem behandling for psoriasis

Psoriasis i huden din er en langsiktig tilstand som kan oppstå av seg selv hvor som helst på kroppen din, eller på steder der leddgikt påvirker leddene. Symptomene på psoriasis inkluderer tykk, skjellende hud som blir tørr, smertefullt og intenst kløende. De kan behandles med både hjem rettsmidler og reseptbelagte medisiner. Ifølge Mayo Clinic og National Center for komplementær og alternativ medisin, hjem behandlinger for psoriasis omfatter bruk av naturlige ingredienser som salver og kosttilskudd til kosthold.

Sollys

Selv om du trenger å ta vare å ikke bli solbrent, kan en kort periode på 10 til 15 minutter med daglig solskinn redusere symptomene på psoriasis på hodebunnen og huden.

Soaking

Tar en daglig bad med Epsom salter, sjøsalt, finmalt havregryn eller natron kan redusere rødhet og kløe forårsaket av psoriasis og er trygg for barn og voksne.

Fuktighet

Ved hjelp av naturlige kremer som olivenolje og tea tree olje kan redusere tørrhet i huden og redusere flassing og kløe.

Salver

Naturlige salver laget av aloe vera-ekstrakt og urter som lavendel, kamille og mynte kan redusere hevelse og kløe og fremme helbredelse.

Hydration

Sørg for at kroppen din er godt hydrert med vann, ikke-koffeinholdige te, juice og sportsdrikker. Unngå alkohol kan redusere symptomer på psoriasis som tørrhet i huden din.

Avslapping

Stress er en trigger for psoriasis. Bruke hjem behandlinger for å kontrollere stress, slik som pusteteknikker, aromaterapi eller milde øvelser som yoga, kan behandle psoriasis symptomer.

Psoriasis Skin Disorder Informasjon

Psoriasis er en kronisk lidelse som forårsaker røde, tørre flekker av tykk, skjellende hud som kan være kløende og smertefull. Psoriasis forekommer hyppigst på håndflatene, føtter, knær, albuer, ansikt, hodebunn og rygg.

Risikofaktorer

Mange faktorer øke sjansene for psoriasis forekomst, blant annet stress, fedme, røyking, infeksjoner, visse medisiner (for eksempel litium og betablokkere) og en familiehistorie med psoriasis.

Årsak

Psoriasis er forårsaket av en defekt immunsystem, noe som fører til nye hudceller til å danne før de gamle er døde.

Komplikasjoner

Personer med psoriasis ofte føler seg engstelig om sitt utseende, noe som kan føre til følelser av depresjon og lav selvtillit. Leddgikt psoriasis (psoriasis kombinert med leddgikt) kan føre til en alvorlig hindring i bevegelse av ledd.

Medisinering

Muntlige medisiner for behandling av psoriasis omfatter: retinoider, metotreksat, ciklosporin, hyrdoxyurea og immunomodulator narkotika.

Aktuelt Behandlinger

Aktuelle behandlinger for psoriasis omfatter kortikosteroider, vitamin D, anthralin, aktuelle retinoider, calcineurinhemmere, salicylsyre, steinkulltjære og fuktighetskremer.

Laser Therapy

Laser behandlinger, for eksempel ultrafiolett lys, excimer laser, photochemotherapy og smalbånd UVB, i kombinasjon med medisiner hjelpe behandle psoriasis.