Digidexo.com

gojibær diabetes

Hva er diabetes insipidus?

Diabetes insipidus er en medisinsk tilstand som forårsaker overdreven tørste og vannlating. Selv om navnet er lik, er diabetes insipidus ikke relatert til diabetes mellitus. Blodglukosenivåene ikke er forhøyet i diabetes insipidus som de er i type I og type II diabetes mellitus. For å skille de to betingelsene, er de av og til referert til som "sukkersyke" og "vann-diabetes."

Typer

Former for diabetes insipidus er kategorisert basert på årsaken til sykdommen. Sentrale diabetes insipidus er forårsaket av svikt i hypofysen til å frigjøre et hormon som heter ADH, som ber nyrene til å konsentrere urinen. Nefrogen diabetes insipidus oppstår når nyrene ikke svare riktig på ADH. Svangerskaps diabetes insipidus oppstår når placenta hos en gravid kvinne som produserer et enzym som ødelegger ADH hos moren. Polydipsiske diabetes insipidus er forårsaket ved å drikke for mye vann, noe som kan være et resultat av uvanlig tørst, psykiatriske tilstander eller en tro at å drikke mye vann gir helsemessige fordeler.

Effekter

Det er bare to symptomer på diabetes insipidus: ekstrem tørste og ugyldiggjøre store mengder urin. En person med diabetes insipidus drikker vanligvis minst en liter vann hver dag. Vannlating er hyppige og store volum; våkner flere ganger i løpet av natten for å gå på do er ganske vanlig med denne tilstanden.

Identifikasjon

Diabetes insipidus kan mistenkes eller diagnostisert basert på en pasients beskrivelse av symptomene og urinanalyse. Imidlertid må en vannmangel test utføres for å bestemme hvilken type av diabetes insipidus er til stede. Under denne testen, er blodprøver og urinanalyse utført regelmessig mens pasienten avstår fra å drikke væske av noe slag.

Forebygging / løsning

Behandling av diabetes insipidus, avhenger av formen av tilstanden en person har. Mellom og svangerskapsdiabetes insipidus blir vanligvis behandlet med en syntetisk hormon som erstatter ADH i kroppen. Nephrogenic diabetes insipidus blir vanligvis behandlet med en saltfattig kost, og i noen tilfeller, diuretika. Selv diuretika bidra til økt vannlating i de fleste mennesker, redusere de volumet av urin hos noen pasienter med nefrogen diabetes insipidus. Polydipsiske diabetes insipidus kan behandles med pasientopplæring, spesielt hvis årsaken er en feilaktig tro at å drikke enorme mengder vann er sunt.

Advarsel

Selv diabetes insipidus vanligvis ikke redusere en persons levetid eller forårsake alvorlige problemer, er det en høy risiko for dehydrering med denne tilstanden. Det er svært viktig for en person med diabetes insipidus å ha rikelig med vann tilgjengelig til å drikke, spesielt hvis de ikke får medisiner for å behandle tilstanden. Dehydrering i diabetes insipidus kan skje innen et par timer med ikke drikker, og kan være svært farlig hvis væsker ikke etterfylles.

Effekter av diabetes og hypertensjon

Diabetes endrer hvordan kroppen bruker glukose eller blodsukker, og folk med enten type diabetes har for mye av dette, og det kan føre til en rekke problemer. Hvis du har høyt blodtrykk, er blodårene dine innsnevring og blodet beveger seg gjennom dem er å legge for mye press på dem. Disse forholdene er alvorlige og kan forårsake betydelige komplikasjoner i kroppen slik at riktig ledelse er svært viktig.

Kortsiktige komplikasjoner av diabetes

Disse problemene krever umiddelbar behandling. Hvis de går ubehandlet, kan de be anfall eller koma.

Høyt blodsukker (hypoglykemi) resultater fra overspising, sykdom eller ikke nok glukosesenkende medisiner.
Diabetisk ketoacidose oppstår når cellene er fratatt energi. Kroppen vil slå til fett som energikilde, som danner giftige syrer som kalles ketoner.
Lavt blodsukker (hypoglykemi) er forårsaket ved å hoppe over måltider og overanstrengelse. Det forekommer oftest om du tar glukosesenkende medisiner som oppfordrer utgivelsen av insulin eller dersom du bruker insulin.

Langsiktige komplikasjoner

Langsiktige komplikasjoner utvikle seg over tid, og er mer sannsynlig jo lenger du har hatt diabetes og mer dårlig kontrollert blodsukkeret ditt er. Diabetes er en betydelig risikofaktor for alle slags hjertesykdommer, inkludert hjerteinfarkt, hjertesvikt og angina. I tillegg kan det skade flere deler av kroppen, noe som fører til alvorlige helseproblemer og komplikasjoner. Diabetes forårsaker nevropati (nerveskade), nefropati (nyreskade), og diabetisk retinopati, noe som kan føre til blindhet. Dessuten fører det til en rekke fotproblemer som kan føre til infeksjon og selv amputasjon. Problemer med munnen, hud, bein og ledd er også mulig.

Svangerskapsdiabetes

Denne formen for diabetes oppstår under svangerskapet. Et flertall av kvinnene levere sunne babyer, men hvis ikke forvaltes riktig, kan det føre til komplikasjoner for deg og babyen din.

Mulige effekter på barnet være overflødig vekst, lavt blodsukker, respiratorisk distress syndrom, gulsott, økt risiko for type 2 diabetes senere, og i sjeldne tilfeller død.

Du kan oppleve svangerskapsforgiftning, en tilstand som forårsaker høyt blodtrykk og for mye protein i urinen. Det øker også sjansen for svangerskapsdiabetes i neste svangerskap og sannsynligheten for å få type 2-diabetes.

Høyt blodtrykk, hjerte og hjerneslag

Høyt blodtrykk er ansvarlig for mange forhold som kan føre hjerneslag og alvorlige hjerteproblemer. Høyt blodtrykk kan føre til hjerneslag ved å forårsake en aneurisme (svulmende blodårer) til å sprekke, eller ved å skade blodkarene i hjernen, forårsaker dem til å redusere blodstrømmen til hjernen eller ruptur. Det kan føre til hjertesvikt ved å fortykke hjertemuskelen, som hindrer dens evne til i tilstrekkelig grad å pumpe blod gjennom kroppen. Herding og fortykkelse av arteriene kan føre til hjerte Attac, og dette er også en risikofaktor for hjerneslag.

Andre effekter av høyt blodtrykk

Høyt blodtrykk kan også svekke blodårene i nyrer og øyne. Høyt blodtrykk er en av betingelsene gruppert under metabolsk syndrom, som påvirker kroppens stoffskifte og kan føre til en rekke helseproblemer. Det påvirker også mental skarphet ved å forårsake problemer med tenkning, læring og hukommelse.

Hvordan identifisere symptomene på Juvenile Diabetes

Hvordan identifisere symptomene på Juvenile Diabetes

Juvenile diabetes eller type 1 diabetes, rammer om lag 3 millioner mennesker i USA De fleste av dem er diagnostisert før fylte 30 og de aller fleste er diagnostisert som barn. Juvenile Diabetes er en sykdom som oppstår når kroppens autoimmune system angriper insulinproduserende cellene i bukspyttkjertelen. Insulin er et hormon som gjør at kroppen til å behandle glukose eller sukker i maten du spiser. Uten det akkumulerer sukker i blodet, og vil til slutt begynne å skade vitale organer i kroppen. Hvis venstre ubehandlet, kan det føre til koma og død.

Hvordan identifisere symptomene på Juvenile Diabetes

Ikke forveksle symptomer med de av andre plager. For de fleste foreldre, kan det være svært vanskelig å få øye på juvenile diabetes symptomer, da de kan være gradvis. De fleste er vant til å høre om overdreven tørste og hyppig vannlating når det gjelder diabetes. Mens de er faktisk symptomer, er det andre som kan oppstå at foreldre kan overse på grunn av mangel på informasjon.

Følg nøye med på barna på en daglig basis. Et barn med type 1 diabetes vil ofte gå ned i vekt til tross for å spise godt. Faktisk, kan han være veldig sulten og kan spise hele dagen lang og fortsatt ikke være fornøyd. I stedet for å få vekt fra maten han spiser, vil vekttap oppstå. Dette er fordi kroppen begynner å bruke opp det fett som er lagret for å få energi som den ikke får fra organer, på grunn av mangel på insulin. Du bør være oppmerksom på at når blodsukkeret er høyt for en lengre periode, kan et barn også klage over tåkete syn. Han kan ha vanskeligheter mens du arbeider på sin datamaskin eller lese styret i klassen.

Sjekk ditt barns aktivitetsnivå. Barn vil være mer sliten enn vanlig, og med en litt sløv. Barnet kan være lurt å sove mer, og det kan ta ham mye mer energi for å få ting gjort.

merker noen alvorlige endringer i ditt barns oppførsel. Han kan vise flere aggresjon eller humørsvingninger. Da hans blodsukkernivået er høyt, vil barnet ofte opplever endringer i sin normale oppførsel. Foreldre vanligvis tilskriver dette til mange andre ting, men kanskje ikke vet det kan være relatert til en diabetes diagnose.

Rapport symptomer til barnets barnelege. En enkel urinprøve eller glukose meter vil indikere høye nivåer av sukker og blodprøver kan bekrefte diagnosen.

Hør for anstrengt pust. Når ketoner er til stede i kroppen, tung pust og en fruktig luktende pust vil bli merkbar. Ketoner er syrer som bygges opp i blodet på grunn av fravær av insulin som gjør glukose akkumuleres i blodet. Ketoacidosis kan oppstå når det er høye nivåer av ketoner i kroppen. Det er en meget alvorlig tilstand, og må behandles på sykehuset.

Hint

  • Det er viktig å merke seg at Type 1 diabetes er ikke forårsaket av å spise for mye eller ved å være feit eller inaktive. Det kan ikke forebygges.
  • Disse symptomene kan være svært vanskelig å legge merke til i begynnelsen, men etter hvert som tiden går, kan de ikke bli ignorert. Dessverre med familie leger vil ofte utgangspunktet misdiagnose denne sykdommen, fordi symptomene som presenteres er ofte influensalignende og et barns urin eller blod kan ikke engang bli sjekket i løpet av et kontor besøk.
  • Type 1 diabetes er ikke vokst. Det er en kronisk sykdom som en kur ennå ikke er funnet.
  • Hvis du mistenker at barnet ditt har noen av disse symptomene, se familien lege så snart som mulig. Tidlig intervensjon er best som et barn med høye blodsukkeret for en lengre periode kan bli veldig syk ganske raskt.

Diabetes Symptomer hos barn

Når små barn er diagnostisert med diabetes, er det Type I, som også kalles juvenil diabetes. Når barna er diagnostisert med type I diabetes, betyr det at kroppen ikke produserer nok insulin, som er et hormon som tar glukose og karbohydrater og konverterer dem til energi. Selv om symptomene synes å dukke opp raskt, tar det lengre tid for sykdommen å utvikle.

Genereal Symptomer

Et par ting å se etter er sterk tørste, sult eller vannlating, mister vekt, trøtthet, gjær infeksjoner, og tåkesyn.

LEGEHJELP

Hvis barnet ditt viser noen av symptomene på diabetes, er det viktig at du tar ham med til legen. Hvis Type I diabetes går ubehandlet, kan det føre til diabetisk ketoacidose, noe som kan føre til døden.

Behandling av diabetes hos barn

Behandle type I diabetes med insulin, som er injisert daglig. Noen pasienter finner de trenger mindre insulin etter at de begynner injeksjoner, men de bør fortsette å ta insulin. Dette er bare en kort fase.

Risiko

Å ha Type 1 diabetes kan øke barnets risiko for hjertesykdom, blindhet eller nyreskade.

Testing

En glukosetoleransetest vil avgjøre hvordan kroppens prosesser glukose og en blodprøve vil bestemme nivået av glukose i blodet.

Slik unngår Diabetes i Kids

Diabetes er blitt en av de vanligste kroniske sykdommene blant skolealder barn. I USA, statistikken viser at 1 av 3 personer født i 2000 eller senere kan utvikle type 2 diabetes, en type diabetes som en gang var ofte funnet bare hos voksne. Dette tallet vil holde sant så lenge trenden med overvektige barn fortsetter.
Selv om type 2 diabetes er delvis genetisk, kan det likevel forebygges eller forsinkes ved å ha et sunt kosthold og regelmessig mosjon. Som barna blir mindre aktive og spise mindre sunn mat, får de overskytende vekt og bli overvektige. Følgelig, er de også blitt mer utsatt for sykdommen. Her er noen måter å hjelpe barna unngå å få diabetes i løpet av livet.

Slik unngår Diabetes i Kids

•  Lær barna å spise og drikke sunt. Gi dem naturlige eller ferskpresset fruktjuice og vann i stedet for pulverisert drinker og brus. Lær dem å lese mat etiketter (ernæring fakta) slik at de kan unngå matvarer som inneholder mye fett.

serverer velsmakende og appetittvekkende måltider som barna elsker, men sørg for at de er lave i salt og mettet fett. For å gjøre dette, kan du prøve sunnere tilberedningsmetoder som bruker mindre fett og olje. Disse inkluderer broiling, dampende, baking, grilling, koking og steking.

Planlegg måltidene sine. Omfatte minst en del av grønnsaker, og en porsjon av frukt i hvert måltid. Frukt er den sunnere alternativ til godteri; de inneholder mye vitaminer og naturlig sukker som brytes ned lett i kroppen.

4 limit dine besøk på fast food-restauranter. Det er rett og slett for mye salt, fett, fett og konserveringsmidler i maten de serverer. Det er bedre å spise hjemmelaget mat fordi du kan kontrollere hvor mye salt eller olje til å sette i maten.

Hjelp barna dine bli mer aktiv. Fysisk aktivitet i minst 60 minutter hver dag kan hjelpe barna å brenne flere kalorier. Du kan oppmuntre til dette ved å be dem om å gjøre enkle oppgaver som å feie gulvet, rake løv eller henge klær til tørk.

Ta med barna til regelmessige legekontroller. Hvis barnet ditt er overvektig, bør du kontakte legen din om hvordan du kan hjelpe barnet ditt gå ned i vekt.

lede ved eksempel. Barn trenger å se at foreldrene også gjør hva de lærer.

Hint

  • Barn elsker snacks, spesielt etter lek. Ha en sunn snack på hånden. Disse kan inneholde nøtter, frukt, gulrøtter, hele korn korn og fettfri melk. Ta kontakt med en kostholdsekspert for å få ekspertråd om riktig matvaner, samt rett type mat å spise.

Hvordan oppdage diabetes hos barn

Diabetes påvirker helse og livskvalitet for barn og voksne hver dag. Tidlig påvisning er en viktig del av regjerende i effekten av barndommen diabetes. Som en forelder eller verge, gjøre deg kjent med varseltegn og symptomer på barndommen diabetes kan bidra til å beskytte helsen til barnet ditt. Med litt bevissthet og oppmerksomhet på trender i ditt barns helse, kan du bidra til å identifisere mønstre som garanterer videre legehjelp.

Hvordan oppdage diabetes hos barn

Monitor tørste og vannlating trender i barnet ditt. Ta oppmerksom hvis barnet ditt er klaget over tørst, forbruker mer væske enn vanlig eller gjøre mer hyppige turer på do for å urinere.

Vei dine barn regelmessig og holde en skriftlig logg. Skriv ned dato, barnets høyde og vekt. Ta hensyn til trender som indikerer barnet ditt er å miste vekt uten felles innsats, for eksempel en endring i kosthold og mosjon.

Ta hensyn til kutt, skrubbsår og rifter. Legg merke til hvor lang tid det tar barnet ditt til å helbrede fra disse barndoms sår, så lenge helbredelse ganger kan indikere tilstedeværelse av diabetes.

Se for kløe og skrape. Merke noen ut-av-det-vanlige flekker av tørr hud barnet møter, særlig de som ikke forsvinner med fuktighetsgivende.

Legg merke til noen nedgang i energinivå, slik som apatisk atferd, eller lett-utløst utmattelse.

Sjekk barnets nakke, som noen mørke utslett på halsen kan tyde på diabetes.

Lytt til eventuelle opplysninger om barnet ditt som indikerer prikking i ekstremitetene (hender, fingre, føtter og tær), da dette kan være et symptom på barnediabetes.

Vær oppmerksom på sult øker i barnet ditt, som en økning i appetitt kan signalisere diabetes utbruddet.

Se for synsproblemer. Vær oppmerksom på eventuelle tider når barnet myser, rister hans eller hennes hode mens du forsøker å lese eller klager over uskarpt syn, da dette kan korrelere med diabetes.

Hint

  • Hold alle endringer du legger merke til hos barnet ditt i perspektiv, huske tidligere trender og svingninger i appetitt og energinivå. Ta barnet til en lege for keton og glukose tester hvis du oppdager advarsel tegn på barndommen diabetes.

Hvordan er Diabetes diagnostisert hos barn?

Det er så mye å bekymre seg når oppdra et barn i disse dager. Du prøver å huske alt du leser i foreldre magasiner og se i nyhetssendinger foreldre stykker, men det kan bli overveldende. Nå tror du barnet ditt har symptomer vanlig i diabetes, og du husker at du har et par forskjellige slektninger diagnostisert med noen form for diabetes.

Diabetes er en alvorlig sykdom, spesielt hos barn. Selv om symptomene synes å dukke opp ut av ingenting, har sykdommen faktisk vært fremme i barnet ditt for en mye lengre tid. Du ønsker å vite om barnet ditt er i fare for å utvikle diabetes. Du må vite om det er noe du kan gjøre for å forebygge diabetes hos barnet ditt. Du bør være klar over hva symptomer å se etter og hvordan du har barnet ditt diagnostisert når du mistenker at barnet ditt har diabetes.

Betydning

The American Diabetes Association definerer diabetes som "en sykdom der kroppen ikke produserer eller skal bruke insulin." Barnets bukspyttkjertelen, som er ansvarlig for å produsere insulin, ikke lenger fungerer som den skal. Derfor, sukker og stivelse blir ikke skikkelig omdannet til energi barnet trenger i hennes hverdag. Ingen kjenner den eksakte årsaken til diabetes. Genetikk er definitivt en bidragsyter, men barnets miljø, kosthold og aktiviteter også figur i om hun vil være en av de millioner diagnostisert med diabetes. Diabetes påvirker 23,6 millioner mennesker (barn og voksne), i henhold til ADA. Dette tallet fortsetter å vokse uten kur i sikte.

Typer

De to typer diabetes som effekt barn er kjent som Type 1 (tidligere kjent som juvenile diabetes) og type 2 diabetes (tidligere kjent som voksen angrep diabetes). Type 1 diabetes vanligvis forbrenner hos barn og unge voksne. For en rekke grunner, en å være genetikk, stopper bukspyttkjertelen produserer insulin. Type 2 diabetes historisk hadde bare blitt diagnostisert hos voksne, som regel voksne over 45. Men med fedme - spesielt overvektige barn - å bli en epidemi, Type 2 diabetes er funnet hos barn og unge voksne i alarmerende tall. I type 2, blir kroppen motstandsdyktig mot insulin. I et forsøk på å produsere nok insulin til å gjøre opp for dette, blir bukspyttkjertelen overveldet og ikke kan produsere nok insulin.

Symptomer

Før du tar barnet til en lege for å bli diagnostisert dere har sikkert lagt merke til noen av disse klassiske symptomene på type 1 diabetes, som er oppført av ChildrenWithDiabetes.com: "overdreven tørste, overdreven vannlating, overdreven sult, vekttap, tretthet, tåkesyn, høyt blodsukker, sukker og ketoner i urinen, Kussmaul puste (rask, dyp og tung pust av folk som har ketoacidose eller som er i en diabetisk koma), vaginal gjær infeksjoner hos jenter (selv spedbarn og småbarn). "

Med Type 2 diabetes, er barnet ditt mer sannsynlig å bli overvektige og å ha opplevd noe vekttap, ingen uvanlig tørst og ingen keotones i hennes urin. Hun vil ha en familiehistorie med diabetes, og ifølge ChildrenWithDiabetes.com, "Rundt 90% av barn med type 2 har mørke blanke flekker på huden (acanthosis nigricans), som oftest funnet mellom fingrene og mellom tærne og på baksiden av halsen ("skitne hals") og i armhulen bretter. "

Hvis du mistenker at barnet ditt har diabetes, få henne til en lege så snart som mulig for å stille diagnosen. Det er veldig farlig å forlate diabetes ubehandlet.

Diagnose

Det er tre tester som legene bruker til diagnosen diabetes. The National Diabetes Information Clearinghouse viser disse som en fastende plasma glukose test (FPG), en oral glukosetoleransetest (OGTT) og en tilfeldig eller uformell plasma glukose test. Alle tre måle blodsukkernivået - hvor mye sukker er i blodet ditt - fordi dersom bukspyttkjertelen ikke produserer insulin som det skal, vil du ha mer sukker i blodet enn det som er normalt.

Den FPG test, gjort etter en åtte timers rask, "er den foretrukne test for diagnostisering av diabetes på grunn av sin brukervennlighet og lav pris. Men det vil gå glipp av noen diabetes eller pre-diabetes som kan bli funnet med OGTT. Den FPG testen er mest pålitelige når du er ferdig i morgen, "ifølge National Diabetes Information Clearinghouse.

Den OGTT er mer nøyaktig, men det krever en åtte timers rask samt drikkevann en glukose drikke to timer før testen. Den uformelle plasma glukose test kan gjøres når som helst, men er den minst nøyaktige av de tre.

Hvis barnet ditt er i faresonen for type 2 diabetes, anbefaler ChildrenWithDiabetes.com du ha barnet testet annethvert år ved hjelp av FPG test.

Forebygging / løsning

Type 1 diabetes har ingen kjent forebygging. Det er genetisk forhåndsbestemt og deretter utløses av miljømessige forekomst. Hva du kan gjøre som forelder er å være klar over de klassiske symptomene og få barnet til lege så snart som mulig hvis hun utvikler disse symptomene.

Type 2 diabetes kan forebygges med et sunt kosthold og mosjon. Det er fortsatt noen genetisk disposisjon for å vurdere. Men hvis dette familiehistorie med diabetes eksisterer, er det desto større grunn til å sørge for at barnet spiser en sunn diett lav på sukker og enkle karbohydrater, samt å få rikelig med mosjon.

MedicalNewsToday.com sier av diabetesomsorgen hos barn, "Tidlig diagnose av diabetes er derfor viktig hos barn og ungdom til å etablere tilstrekkelig kontroll av sykdommen på et tidlig stadium."

Carb telling for barn med diabetes

Karbohydrat (dvs. "carb") telling er en svært effektiv måte å hjelpe barn med diabetes administrere sine dietter og senere kontrollere blodsukkernivået. Fordi karbohydrater er stort sett ansvarlig for økningen i blodsukkeret som oppstår etter et måltid, er det viktig for barn å enten gi karbohydrater spist med insulin tatt før måltider eller holde styr på karbohydrater i løpet av dagen. Her er noen tips for carb telling.

Hva er carb telling?

Carb telling innebærer å legge opp karbohydrater fra maten du spiser, og deretter spre dem i løpet av dagen for å opprettholde mer ønskelig blodsukkernivået. For å gjøre dette effektivt, er det viktig for din diabetiker barn å forstå hvilke matvarer inneholder karbohydrater. Alhough de fleste matvarer inneholder noen, vanlige matvarer som bærer den høyeste mengden av karbohydrater inkluderer stivelsesholdige matvarer (for eksempel brød, bagles, pasta, ris, frokostblandinger, kjeks, poteter), søtsaker (f.eks, kaker, kjeks, paier, smultringene), meieri (for eksempel melk, yoghurt) og frukt og grønnsaker (alle bærer noen, men de mer stivelsesholdige de inkluderer mais, gulrøtter, epler, bananer).

Hvorfor Count karbohydrater?

Ved å vite hvor mange karbohydrater barnet spiser i løpet av et måltid, kan du bedre forutsi hvordan blodsukkeret vil skje etterpå. Hvis barnet ditt tar insulin før måltider, vil det hjelpe ham matche karbohydrater spist med insulininntak. Dette er viktig for å oppnå den ønskede insulin-til-karbohydrat-forhold, som bare kan bestemmes av barnets lege. Hvis barnet ditt ikke tar insulin, vil carb telling å opprettholde sunne blodsukkernivået i løpet av dagen.

Carb telling hjelper jobbe deg sporadisk søtsaker i barnets kosthold. Hvis barnet ønsker en smultring til frokost eller et stykke kake på en fest, kan du faktor dette i antall karbohydrater tillatt på et annet måltid. Hvis han tar insulin, kan du gjøre justeringer på insulindoseringen. Ta alltid kontakt med lege eller registrert kostholdsekspert om ditt barns individuelle insulin-til-karbohydrat forholdstall.

Den viktige rollen Meny Planlegging

Smart mat valg er ikke bare avgjørende for barn med diabetes, men også viktig for hele familien. Det vil være lettere for barnet ditt til å administrere sine diabetes hvis hele familien er engasjert i å spise sunt. Lag et måltid-planlegging diagrammet for barnet ditt. Flere slike diagrammer er tilgjengelig for nedlasting på nettet. En god en kan bli funnet på www.health.yahoo.com. Disse kartene vil hjelpe barn å lære hva som utgjør en standard del av karbohydrater og også å telle gram og / eller porsjoner med karbohydrater. Til slutt, det fremmer en generell balansert diett, som er avgjørende for levende sunt med diabetes.

Utbruddet av diabetes hos barn

Mistenker at barnet ditt kan ha Type 1 Diabetes, tidligere referert til en Juvenile Diabetes kan være skremmende. Men å være klar over symptomene lar foreldre å fange Type 1 Diabetes før det blir livstruende. Når den hurtig innsettende symptomer er til stede, er det viktig å ta barnet til legevakten eller barnelege umiddelbart før diabetes ketoacidose (DKA) oppstår. DKA er en livstruende tilstand som oppstår når det ikke er nok glukose (sukker) til bruk som brensel. Det er derfor det er viktig for alle foreldre å gjenkjenne tegn og symptomer på en sykdom som påvirker ett i 400 barn i USA

Økt tørste og hyppig vannlating

Ekstrem tørste oppstår på grunn av tap av fluidum fra et barns vev. Dette skjer når overflødig glukose bygger seg opp i et barns blodet og væske fra hans vev er oppbrukt. Dette gjør at barnet ekstremt tørst. Som et resultat, har han det som synes å være en ukontrollerbar tørst og vil drikke nesten nonstop --- og i sin tur urinere --- mye mer enn vanlig.

Ekstrem sult

Et barns muskler og organer trenger glukose for å fungere. Insulin er den primære verktøy som brukes til å levere glukose. Uten glukose, organer og muskler utløse ekstrem sult og manglende evne til å føle deg mett. Uten insulin til å levere glukose, mat når aldri de energi sultet vev.

Vekttap

Selv om et barn kan spise nesten nonstop, kan han eller hun være raskt ned i vekt. Uten energi glukose forsyninger til muskler og vev, et barns fettlagrene begynner å forsvinne. Dette fører til en dramatisk og merkbart tap av vekt.

Tretthet og irritabilitet

En av bivirkningene av alltid å være tørst og sulten er tretthet og irritabilitet. Siden en udiagnostisert barnets kropp sliter med å finne den energien som er nødvendig for å opprettholde muskler og vev integritet, vil hun ofte har mørke ringer under øynene og stadig sliter med å holde seg våken.

Blurred Vision

Når blodsukkeret er ekstremt høy (ofte over 250mg / dl), barn ofte klager over tåkesyn. Dette skjer når fluid blir trukket fra et barns øyne, en del av vevet sammensetningen av kroppen. Uten dette nødvendig væske, visjon ofte blir uskarpt.

Andre symptomer

Andre symptomer på udiagnostisert type 1 diabetes inkluderer:
• Rask pust
• Tørr, kløende hud
• Hodepine
• Kribling eller brennende smerter i føtter, ben, hender eller andre deler av kroppen
• Høyt blodtrykk
• Kvalme og oppkast

Arvelige Risiko for diabetes hos barn

Ifølge Center for Disease Control and Prevention (CDC), diabetes rammer om lag 151 000 barn og unge, noe som gjør den til en av de mest utbredte kroniske sykdommer for denne aldersgruppen. Mens Type 1 er fortsatt den mer vanlige formen hos barn, har tilfeller av type 2 økt betydelig. Begge typer har forskjellige årsaker, men American Diabetes Association (ADA) sier at hver bærer en arvelig predisposisjon for sykdommen.

Type 1 Diabetes

Type 1 (immun mediert) diabetes, tidligere kalt "yngel diabetes," er en autoimmun sykdom der bukspyttkjertelen ikke kan produsere insulin, et hormon nødvendig å konvertere sukker, stivelse og andre matvarer til glukose, den viktigste kilden til energi for legeme. ADA sier at oddsen for å utvikle sykdommen er omtrent 1 i 4 til 1 i 10 når begge foreldrene har type 1 diabetes.

Symptomer, diagnostikk, behandling

Symptomer på type 1 diabetes, som vanligvis utvikler i løpet av bare noen få uker, kan omfatte økt tørste samt vannlating; sterkt økt appetitt; vekttap; apati; irritabilitet; tåkesyn; gjær infeksjoner hos jenter; og alvorlig bleieutslett samt dehydrering hos spedbarn.

Diabetes er diagnostisert gjennom blodprøver som måler blodsukkeret. Når bekreftet, ekstra blodprøver som sjekker for auto-antistoffer vil muliggjøre en lege for å spesifisere om det er type 1 eller type 2 diabetes.

The Mayo Clinic anbefaler at behandling av type 1 diabetes krever en levetid på blodsukker overvåking, insulin, spise sunt og regelmessig mosjon. Pediatric endokrinologer arbeide med barnet og hans foreldre til å overvåke behandlinger 'slagkraft og gjøre justeringer når det er nødvendig.

Type 2 Diabetes

Med type 2 diabetes, er det en mangel, men ikke en fullstendig fravær av insulin. Det er den vanligste formen for diabetes blant voksne; det pleide å bli kalt "voksen-utbruddet" inntil den siste økningen i tilfeller blant barn og unge. Type 2-diabetes bærer et sterkt arvelig risiko. Ifølge ADA, når begge foreldrene har type 2 diabetes, har barnet en 50 prosent sjanse for å utvikle sykdommen.

Symptomer, diagnostikk, behandling

Ifølge KidsHealth.org, symptomer på type 2 diabetes hos barn er mye mindre opplagt enn de av Type 1, og kan utvikle seg sakte. De kan inneholde hyppig vannlating, overdreven tørst og trøtt. I tillegg er de med type 2 diabetes mer sannsynlig å ha hypertensjon (høyt blodtrykk), så vel som høyt kolesterol. Jenter som har nådd puberteten kan utvikle polycystisk ovariesyndrom.

En blodglukosetest blir brukt til å diagnostisere type 2 diabetes. En pediatrisk endokrinolog vil administrere behandling plan med barnet og foreldrene. Vanligvis vil legen veilede barnet til et sunnere kosthold og utvikle et treningsprogram, som de fleste barn med type 2 diabetes er overvektige eller fete. I tillegg må barnet overvåke sin blodsukker og, om nødvendig, tar insulin for å regulere den.

Forebyggende

The Mayo Clinic har utarbeidet følgende retningslinjer for foreldre å bidra til å forhindre type 2 diabetes i sine barn:

Spis sunn mat, de som er lav i fett og kalorier, med fokus på frukt, grønnsaker og helkorn.

Bli aktiv. Registrer barnet ditt opp for et idrettslag eller dansetimer, eller se etter aktive ting å gjøre sammen.

Opprettholde en sunn vekt. Hjelpe barnet løs overflødig vekt ved å endre sine spise-og mosjonsvaner.

Hva er Junior diabetes?

Hva er Junior diabetes?


Type 1 diabetes (også kjent som junior eller juvenil diabetes) er en kronisk stoffskiftesykdom som rammer mer enn 2 millioner mennesker i USA. Det har fått navnet sitt fra det faktum at det ser oftest plutselig hos barn og unge voksne.

Funksjon

Type 1-diabetes er en hurtig progressiv sykdom som etterlater bukspyttkjertelen ute av stand til å produsere insulin, et hormon som er nødvendig for å omdanne mat til energi for kroppen. Multiple daglige injeksjoner av insulin er nødvendig, selv om de ikke er en kur. En person med type 1 diabetes må også være nøye med å sjekke blodsukkeret daglig - for høyt eller for lavt kan være livstruende.

Identifikasjon

Det er mange faresignaler av type 1-diabetes, blant annet økt appetitt, ekstrem tørste, synsforstyrrelser, fruktig eller søt lukt på pusten og tung, tung pust. Ifølge Juvenile Diabetes Research Foundation, har forskerne ennå ikke vet hva som forårsaker type 1 diabetes.

Effekter

Nesten alle store organ i kroppen kan bli skadet av diabetes. Flere personer dør årlig av diabetes enn brystkreft og AIDS til sammen. Det er den sjette ledende årsak til død av sykdom i USA

Misforståelse

Selv juvenile / junior diabetes er ofte diagnostisert hos barn og unge voksne, er det mulig for en person å utvikle den til enhver alder.

Potensiell

Selv om det er ingen kur for sykdommen, har betydelig fremgang i forskningen blitt gjort mot å finne en. Ifølge Juvenile Diabetes Research Foundation, mer enn 1,3 milliarder kroner er tildelt for forskning og utdanning og en kur for type 1 diabetes er ikke bare mulig, det er sannsynlig.

Hva er matvarer som bidrar til å forhindre diabetes?

Diabetikere trenger et regulert kosthold for å holde blodsukkeret på riktig nivå. Matvarer som bidrar til å forhindre diabetes er mange av de samme matvarene du vil ta del i på et sunt kosthold. Bestemte matvarer bidra til å forhindre diabetes ved å regulere blodsukkeret. Kosthold sammen med regelmessig mosjon forebygger diabetes.

Limit Hvite Foods

Begrense enkle karbohydrater, stivelse bearbeidet mat som pasta, hvitt brød og poteter. Enkle karbohydrater spike blodsukkernivået.

Limit høy fett proteiner

Hold inntaket av rødt kjøtt og kjøtt generelt lav. Høy fett kjøtt, spesielt rødt kjøtt, inneholder høye nivåer av mettet fett.

Low Fat Foods

Kostholdet bør være lav i kolesterol og mettet fett. Hele korn, grønnsaker og nøtter regnes komplekse karbohydrater for et sunt kosthold.

Unngå Sugars

Unngå hvitt sukker, honning og bearbeidet søtsaker samtidig begrensende mengder av naturlige frukter og fruktsaft.

Fiber

Fiber inntak er viktig for å holde blodsukkeret regelmessig ved type 2-diabetes. Fiber finnes i planteføde som havre, brun ris, grønnsaker, bønner, hele korn og soyaprodukter.

Matvarer som regulere blodsukkeret

Matvarer som bidrar til å regulere blodsukkeret inkluderer sikori, jordskokk, løk, bukkehornkløver, stevia og bitter melon.

Tegn og symptomer på Childhood Type 1 Diabetes

Tegn og symptomer på Childhood Type 1 Diabetes


Type 1 diabetes er en form for diabetes som rammer barn. I denne form for diabetes, bukspyttkjertelen mister sin evne til å lage insulin fordi barnet immunsystem begynner å angripe og ødelegge de insulinproduserende celler. Når dette skjer, vil disse cellene ikke lenger gjøre insulin for resten av barnets liv. Heldigvis, det er symptomer som manifesterer, som vil hjelpe advare foreldre til et helseproblem i barnet sitt.

Milde symptomer

Ved utbruddet av denne sykdommen, vil et barn viser symptomer som mange foreldre feil for andre helsemessige problemer. Disse symptomene er vanligvis milde og kan faktisk ikke bety at barnet ditt har type 1-diabetes. Men hvis barnet ditt begynner å vise disse tegnene, bør du ta ham til lege så snart som mulig for å finne årsaken. Barnet i dette stadium av sykdom vil urinere ofte fordi nyrene vil prøve å spyle den ekstra glukose ut av systemet. Dette kan manifestere seg som en økning i sengevæting, selv om barnet ikke har vært et våtere før. Barnet ditt vil også være tørstere å erstatte tapt vann. Et annet tegn er et vekttap på et barn, selv om han har en god appetitt. Endelig kan barnet begynne å føle tretthet fordi kroppen hans ikke er i stand til å bruke glukose i hans system riktig.

Store Symptomer

Hvis de tidlige symptom systemene ikke blir behandlet raskt nok, vil det være en opphoping av kjemikalier som kalles ketoner i barnets blodstrømmen. Denne oppsamlingen vil gi magesmerter, kvalme og oppkast. Det vil også gi barnets luftveiene problemer, for eksempel velduftende ånde (fra den ekstra glukose), pusteproblemer og i noen tilfeller tap av bevissthet. Mange foreldre tilskriver dette til influensa. På grunn av dette, disse symptomene går ofte ubehandlet fordi foreldrene ikke tar sine barn i for en sjekk. Selv om disse symptomene er tegn på en vanlig sykdom, vil de bli innledet av de milde symptomer omtalt ovenfor.

Langsiktig Signs

Diabetes, hvis venstre ubehandlet, kan føre til massive langsiktig skade på barnets helse. Hvis hun har denne sykdommen, vil hun være mer utsatt for hjertesykdom og slag. Type 1 diabetes kan også føre til nyreskader, synshemning, tannkjøtt problemer, og nerve og blodkar skade. Disse symptomene, men er sjeldne og vanligvis begynne å dukke opp etter hvert som barnet flytter inn i slutten av tenårene til tidlig voksen alder.

Tegn og symptomer på barne Diabetes og nærsynthet

Tegn og symptomer på barne Diabetes og nærsynthet


Diabetes ble gang en tilstand hovedsakelig oppleves av voksne, spesielt type 2, ikke-insulinavhengig diabetes. Dessverre, det er ikke lenger tilfelle. På grunn av faktorer som økende forekomsten av barndommen fedme, diabetes hos barn vanlig. Type 2 diabetes påvirker hvordan kroppen håndterer sukker, og kan styres med en kombinasjon av kosthold, mosjon og medisiner hvis oppdages og behandles. Det er tegn og symptomer på diabetes hos barn som er knyttet til myopi.

Diabetes Tegn og symptomer

Tegnene på diabetes er de samme for både barn og voksne. De kan ikke være så opplagt eller ødeleggende og kan etterligne vekstrelaterte klager, men kan observeres som mønstre i løpet av en periode. Tegn inkluderer: unødig sult eller tørst, tilbakevendende vannlating, tretthet, irritabilitet og uventet vekttap. Mens en enkel test kan bidra til å oppdage diabetes, omtrent halvparten av alle som lider er ikke engang klar over at de har det. Hvis venstre ubehandlet, kan type 2 diabetes forårsake nummenhet i hender og føtter, tørr og kløende hud og langsom sårtilheling. Periodiske infeksjoner, tretthet og mørke flekker i foldene i huden, kalt acanthosis nigricans, er også symptomer på type 2 diabetes.

Risikofaktorer

Noen ganger tegn på Type 2 diabetes kan gå uoppdaget eller blir avfeid. Visse risikofaktorer, i kombinasjon med en eller flere av tegnene, kan vise til diabetes og garanterer en tur til legen for nærmere undersøkelse. Disse faktorene omfatter: overvekt og / eller inaktive, en familiehistorie med diabetes, høyt blodsukkernivå og å ha en mor som hadde svangerskapsdiabetes. Race har vist seg å spille en faktor i tillegg, selv om forbindelsene enda ikke er forstått. Ifølge Mayo Clinic, afrikansk-amerikanere, latinamerikanere, amerikanske indianere og asiatisk-amerikanere har høyere risiko for å utvikle type 2 diabetes.

Nærsynthet

Nærsynthet, eller nær-sightedness, er en tilstand preget av manglende evne til å se klart på avstand. Det er vanligvis lagt merke til i pre-teen og ungdoms år. Mens tåkesyn er et vanlig symptom på diabetes, kan nærsynthet være en av de første tegnene på type 2 diabetes. Hvis et barn opplever nærsynthet, spesielt kombinert med en eller flere diabetes tegn eller risikofaktorer, bør du snakke med barnets lege, så vel som hans optiker og bestille en blodprøve. Den heldige ting om nærsynthet forårsaket av diabetes er at det vil klare opp hvis tilstanden er behandlet.

Juvenile Type 2 Diabetes Prevention

Barn med diabetes vanligvis er diagnostisert med type 1 form av sykdommen. Type 2 er vanligvis diagnosen for voksne 40 og eldre. Imidlertid er Type 2 diabetes stadig mer utbredt blant barn, skape bevissthet om betydningen av fysisk aktivitet og sunnere kosthold som metoder for forebygging.

Mulige årsaker

Mulige bidragsytere til type 2 diabetes hos barn er fallende fysisk aktivitet og økende fedme blant unge mennesker. Mens Type 2 diabetes er uhelbredelig, det kan forebygges. Hjelp barna å opprettholde en sunn vekt, noe som kan bidra til å senke risikoen for fedme. Gjøre sunnere matvalg for barnet ditt å bidra til å stabilisere stoffskiftet og insulin produksjon. Søte snacks bør ikke være forbudt, men de bør være balansert med sunnere alternativer på snack tid og måltid tid. Øke fysisk aktivitet. Barn og ungdom bør nyte minst en times aktivitet utenfor hver dag. Dette betyr å slå av TV, dataspill og elektronikk.

Type 2 Diagnose

Visse demografiske grupper er også økt risiko for å utvikle type 2-diabetes som barn og ungdom, inkludert amerikanske indianere. For resten av befolkningen, type 2 utvikler vanligvis hos mennesker som er eldre enn 40. Type 2 resultater fra en utilstrekkelig produksjon av insulin eller fra kroppens manglende evne til å bruke insulin effektivt. Pasienter med type 2 diabetes er behandlet med en kombinasjon av kosthold og trening, og tett oppfølging av glukose. Noen pasienter kan være foreskrevet oral medisin eller insulin.

Risiko for Type 2 Diabetes

Riktig behandling og en sunn livsstil er viktig for pasienter med type 2 diabetes, som har økt risiko for flere helseproblemer, blant annet hjerte-og nyresykdom, synsproblemer og blindhet, og nerveskader.

Diabetes og forebyggelse av Kidney Diesease

Diabetes og forebyggelse av Kidney Diesease


Nyrene er et par rødlig, bønneformede organer avgjørende for å fjerne avfallsstoffer og overflødig vann fra blodet. Nyrene bruke en filtreringsprosess basert på differensiering blodtrykk, fjerne avfall samtidig som proteiner og næringsstoffer for å forbli i sirkulasjon. Nyrene er ømfintlige organer som kan skades på flere måter, blant annet ved medisinske tilstander som diabetes. Den beste måten å unngå tilstander som diabetes fra skade nyrene er å ha din tilstand diagnostisert tidlig og behandle det riktig.

Diabetes

Diabetes (også kjent som diabetes mellitus) er en tilstand der kroppen ikke produserer nok insulin eller ikke reagerer på insulinet den produserer. Insulin er et hormon som hjelper cellene i å absorbere glukose (også kjent som blodsukker) og gjør den til energi. Det finnes flere typer diabetes, men den mest utbredte er Type 1, Type 2 og Svangerskapsdiabetes. Type 1-diabetes er forårsaket av kroppens ikke produsere insulin, og vanligvis behandlet ved å injisere utenfor insulin inn i kroppen. Type 2 kan være forårsaket av en underproduksjon av insulin eller en overproduksjon av insulin, og legemet er motstandsdyktig overfor insulin. Det kan behandles gjennom kosthold, vekttap og oral medisin. De fleste som er diabetiker har type 2 diabetes. Svangerskapsdiabetes oppstår når diabetes utvikler hos kvinner som er gravide og har aldri før opplevd diabetes. Det er generelt behandlet gjennom kosthold og nøye medisinsk tilsyn. Mens svangerskapsdiabetes kan sette kvinnen i faresonen for å utvikle type 2 diabetes senere i livet, vanligvis forbedrer det eller forsvinner etter fødselen.

Hvordan Diabetes fører til nyresykdom

Diabetes og nyresykdom er ofte knyttet. Selv om ikke alle som har diabetes vil utvikle nyresykdom, de som har diabetes er i faresonen for å utvikle nyresykdom. Diabetikere kan ikke produsere insulin eller bruke insulin at deres Bukspyttkjertelen produserer. Dette resulterer i et overskudd av blodsukker hos diabetikeren blod. For mye blod sukker kan gjøre nyrene filtrere for mye blod, forårsaker stress på nyrene. Nyrene kan ikke gjøre jobben sin, og avfall begynne å bygge opp i blodet. Som skaden fortsetter, filtrering strukturer av nyrene også begynne å lekke og tillate fordelaktige proteiner for å slippe gjennom. Over tid kan disse effektene fortsette å vokse, forårsaker irreversibel nyreskader og eventuell nyresvikt.

Tidlig Testing

Den enkleste måten å forebygge nyresykdom utvikler diabetes er tidlig diagnostisering. Nyresykdom har ofte ingen symptomer før det er altfor sent. Ved å motta regelmessige kontroller med blod screenings, kan du ta diabetes i en tidlig fase. Hvis du kan begynne behandlingen før nyrene påvirkes av økt blodsukker, kan du forebygge nyresykdom fra diabetesrelaterte årsaker.

Kosthold og trening

Endre kosthold og mosjon rutine kan forbedre diabetes, og hindre den fra å forårsake nyresykdom. Diabetikere bør holde deg unna salt og sukkerholdige matvarer. De bør unngå alkohol og tobakk helt da disse kan forverre deres forhold. Regelmessig trening vil også hindre din diabetes fra forverring og utvikle seg til nyresykdom. Se kosthold og etablere en øvelse rutine vil hjelpe deg å miste vekt, også. Fedme er nok en risikofaktor for nyresykdom.

Insulin og medisinsk behandling

Selv om endring av kosthold og mosjon rutine kan hjelpe mange diabetikere administrere deres helse, det er like mange som trenger å regulere kroppens blodsukker om insulinbehandling. Syntetisk insulin kan bli injisert i diabetiker kropp til å gjøre opp for insulin at han ikke produserer. Hvis ikke reagerer på insulin som er problemet, kan din lege foreskrive oral diabetiker medisin for å regulere produksjonen av ditt eget insulin. Ved å behandle din diabetes med disse terapi, kan du hindre at din diabetes fra forverring og forårsaker nyresykdom med forhøyede blodsukkernivået.

Hva er Pediatric Diabetes?

Hva er Pediatric Diabetes?


Diabetes mellitus er en kronisk sykdom der kroppen ikke klarer å forbrenne mat for energieffektivt. Tilstanden kjennetegnes av høyt blodsukker. Det finnes to typer diabetes som påvirker pediatriske aldersgrupper. Type 1-diabetes, noen ganger referert til som ungdoms-diabetes og type 2-diabetes, også kjent som aldersdiabetes, varierer i sine virkninger på kroppen, og metoder for kontroll.

Type 1 Diabetes

Med type 1 diabetes, insulin er ikke produsert av kroppen. Insulin er et hormon som hjelpemidler omdannelsen av glukose til energi som kan brukes av kroppen. Denne form for diabetes blir vanligvis diagnostisert hos barn og hos personer som er yngre enn alder 20. Av denne grunn er type 1-diabetes, også kjent som juvenile diabetes. The American Diabetes Association rapporterer at bare fem til ti prosent av personer diagnostisert med diabetes har type 1 diabetes.

Type 2 Diabetes

Type 2-diabetes er den mest utbredte form for diabetes mellitus. Med denne form for diabetes, i kroppen enten ikke produserer tilstrekkelige mengder av insulin, eller cellene i legemet ikke svarer til insulin. Dette fører til unormalt høyt blodsukkernivå i berørte personer, noe som fører komplikasjoner hvis venstre ubehandlet. Risikofaktorer for type 2 diabetes inkluderer å ha en familiehistorie med sykdommen, overvekt, eller å være av afrikansk-amerikansk, asiatisk Pacific Islander, indiansk eller Latino nedstigningen. En aldrende befolkning er også mer utsatt for å utvikle diabetes. Imidlertid er Type 2 diabetes blir stadig mer vanlig i pediatriske aldersgrupper, en trend som National Institutes of Health og Centers for Disease Control attributt til økt forekomst av barndommen fedme.

Symptomer og Diagnose

Ofte er diabetes en silent killer, gå uoppdaget hos pasienter som enten ikke klarer å gjenkjenne tegn eller hvis symptomene begynner så gradvis at de går ubemerket hen. Symptomer omfatter vanligvis sterk tørste, plutselig vekttap, urinveisinfeksjoner, hyppig vannlating og langsom tilheling av sår, i tillegg til unormalt høye blodsukkerverdier. Sult, trøtthet og uskarpt syn er også symptomer på både type 1 og type 2 diabetes. Diagnose av sykdommen er laget på basis av resultatene av en fastende blodglukosetest, en glukosetoleransetest eller en tilfeldig blodglukosetest.

Komplikasjoner

Hvis ikke kontrolleres, kan overdreven glukose i blodet føre til alvorlige medisinske problemer. Diabetespasienter har en økt risiko for hjerteinfarkt eller hjerneslag. Glaukom og katarakt kan forekomme, nødvendig vanlige kontrollene med trenet øye spesialister. Personer med diabetes er utsatt for hud-infeksjoner, så vel som nerveskader og nyresykdom. Regelmessige screenings og effektiv styring og kontroll av blodglukosenivåer vil bidra til å forhindre komplikasjoner av pediatrisk utbruddet av diabetes.

Behandling

Ifølge American Diabetes Association, er det ingen kur for diabetes, men behandling og livsstilsendringer brukes til å administrere blodsukkernivået og forhindre medisinske komplikasjoner. Type 1-diabetes er også kjent som insulinavhengig diabetes. Pasienter med denne formen for diabetes må ta insulin for å gjøre opp for kroppens mangel på produksjon. I både type 1 og type 2 diabetes, til moderat vekttap og kosttilskudd endringer kontrollere inntaket av matvarer som kan føre til en økning av blodsukkernivået er nøkkelen til å begrense virkningen av sykdommen. I tillegg har noen orale medikamenter er nødvendig for å øke kroppens effektivitet i metaboliserende blodglukose i cellene. Blodglukosenivåer blir overvåket flere ganger om dagen ved hjelp av en glukose-skjerm. Diabetes kan være vellykket med livsstilsendringer uten å ofre livskvalitet.

Diabetes og nyresykdom

Nyrene har den viktige jobben med å fjerne avfallsstoffer fra kroppen din. Da disse organer ikke virker hensiktsmessig, skadelige stoffer bygge opp og kan skade vev og organer. Nyre eller nyre, sykdommen kan utvikle seg til point of failure. Det finnes en rekke mulige årsaker til nyresykdommer og visse sykdommer og tilstander øker risikoen for forekomst. Ifølge 2007 statistikk fra National Institutes of Health (NIH), er diabetes ansvarlig for 44 prosent av alle nye tilfeller av nyresvikt.

Funksjoner

Blodkarene i nyrene fungerer som filter; skadelige stoffer blir fjernet fra blod mens essensielle stoffer beholdes. De avfallsprodukter fjernes fra kroppen i urinen produsert av nyrene. Høyt blodsukker, som oppstår i diabetes, kan overarbeid nyrene. Til slutt, er filtreringsevne svekkes som den økte blodstrømmen skader de små blodårene i nyrene. Essensielle proteiner er tapt og avfall produkter akkumulere.

Diagnose

Passende diabetiker ledelse innebærer rutinelaboratoriearbeid for å fastslå effekten av behandlingen og tidlig identifisering av komplikasjoner. Som en diabetiker må urinen undersøkes rutinemessig for tilstedeværelse av proteiner. Dette er første indikasjon på at nyrene ikke fungerer som de skal. Legen din vil følge opp med blodprøver som vil kvantifisere nivået av visse avfallsstoffer i blodet. Den er basert på nivåene av protein i urinen og avfallsstoffer i blodet som diagnostikk av nyresykdommer blir laget.

Tegn og symptomer

Det er ingen tidlig fysiske symptomer på nyresykdom. Væskeretensjon og økt blodtrykk kan være de første merkbare tegn. Fysiske symptomer vanligvis ikke vises før nyresykdom er ganske avansert. Sene symptomer inkluderer redusert konsentrasjon, endret mental status, nedsatt appetitt, mage ubehag og generell sykdomsfølelse.

Ledelse og behandling

Ledelsen kaller for å kontrollere blodsukkernivået, senke blodtrykket og redusere protein. Disse tiltak for å bremse utviklingen av nyresykdom til nyresvikt. Nyresykdom kan forekomme i disse diabetikere hvis blod sukker er under kontroll; Men disse diabetikere har en noe lavere risiko for å utvikle denne sykdommen. Forsiktig styring er nødvendig for å holde blodsukkernivået innenfor de anbefalte retningslinjene. To bestemte klasser av antihypertensive medisiner, ess og ARB, er kjent for å ha nyre beskyttende effekter. Disse stoffene kan brukes først og fremst på grunn av dette i motsetning til å bruke som blodtrykks kontrollerende midler. Begrense inntak av kosttilskudd proteiner kan hjelpe forsinke utviklingen av nyresvikt som arbeidsmengden i nyrene er redusert, bremse blodkarskader. Dialyse behandling og nyretransplantasjon brukes bare ved det punkt hvor nyresvikt har oppstått.

Forebygging / løsning

I å kontrollere din diabetes, du drastisk redusere risikoen for å utvikle nyresykdom. The American Diabetes Association (ADA) rapporterer at god blodsukkerkontroll reduserer med en tredjedel risikoen for å utvikle den første fasen av nyresykdom som er tilstedeværelsen av spor proteiner i urinen. Selv om du har tilstedeværelsen av små mengder protein i urinen, kan du forhindre progresjon til nyresykdom ved å bedre håndtere din diabetes.

Diabetes og nyre infeksjon

Diabetes og andre forhold som svekker immunsystemet ditt er risikofaktorer for nyre infeksjoner. Diabetes kan også forårsake nerveskader, og hvis nervene rundt blæren er skadet, kan du være uvitende om opplevelser av en nyre infeksjon.

Fakta

En nyre infeksjon, også kalt "pyelonefritt," er en infeksjon som vanligvis begynner i blæren eller urinrøret og reiser til nyrene. Det kan være akutt (plutselig) eller kronisk (lang sikt).

Symptomer

Symptomer på en nyre infeksjon inkluderer ryggsmerter, feber, frysninger og magesmerter. Du kan oppleve en vedvarende trang til å urinere, kan føle en brennende følelse ved vannlating, eller kan se pus eller blod i urinen.

Diagnose

Legen kan finne ømhet når han palpates området av nyrene. Blodkultur resultater kan vise en infeksjon, og en urinanalyse kan vise røde eller hvite blodceller i urinen. Bakterier kan også bli funnet i urinen.

Behandling

Nyre infeksjoner behandles med antibiotika. Hvis du har en alvorlig nyreinfeksjon, kan du bli innlagt på sykehuset. Hvis du har hyppige nyre infeksjoner, bør du se en spesialist.

Forebygging / løsning

Personer med diabetes må jobbe for å holde blodsukkeret under kontroll. Drikk rikelig med vann og kutte ned på matvarer som inneholder mye protein eller salt, fordi disse matvarene kan forårsake nyreskade.

Advarsel

Hvis du har en nyre infeksjon, må du øyeblikkelig legehjelp. En ubehandlet nyre infeksjon kan føre til permanent skade nyrene, noe som er spesielt farlig for personer med diabetes.

Ernæring tips for irritabel tarm syndrom og Type 1 Diabetes

Både Irritabel tarm syndrom (IBS) og Type 1 diabetes er sterkt påvirket av kostholdet. IBS er en funksjonell sykdom som forårsaker enkeltpersoner til å lide mye gastrointestinale problemer. Vanligst, enten har en person med IBS hyppige-til-nesten-konstant diaré eller forstoppelse.

Ifølge American Diabetes Association, er Type 1 diabetes vanligvis diagnostiseres hos barn og unge voksne. Det er forårsaket av kroppen ikke produserer nok insulin.

Irritabel tarm syndrom

Spise for IBS er i hovedsak en prøve-og-feile-prosess som enkeltpersoner må arbeide seg gjennom. De første årene er de verste, som symptomene er nye for den enkelte, og han har ennå til å utvikle mestringsstrategier for de mer intense episoder.

Likevel er det noen generelle regler som IBS lider synes å bli enige om å slå ned flareups og redusere symptomer.

Siden det er en funksjonell sykdom - noe som betyr at tarmen ikke fungerer skikkelig når fordøye og utvise avfall - ikke bare hva du spiser, men når og hvor mye du spiser kan påvirke symptomer. Små, hyppige måltider ser ut til å være lettere på fordøyelsen. Spise til du er fulle eller utover komp påkjenninger i systemet, og kan føre til intense oppblåsthet og kramper i tillegg til den vanlige ubehag forbundet med IBS.

Et høyt fett eller protein-innhold i måltider har også en tendens til å utløse alvorlige symptomer. Fett er vanskeligere å fordøye, så det antas at å spise en fett-tett måltid overtaxes fordøyelsessystemet og utløser symptomer. Protein har en tendens til å være gass-produksjon, og IBS lider tendens til å ha problemer med oppblåsthet uansett. Så høy-protein måltider kan forverre kramper og oppblåsthet.

Type 1 Diabetes

Karbohydrater alle brytes ned til glukose, eller sukker, som krever insulin for fordøyelsen. Så når du planlegger måltider for noen som har denne typen diabetes, lavere karbohydratinnhold måltider er best. Unngå matvarer med svært høye karbohydrater, spesielt de som inneholder mange gram sukker.

Små, hyppige måltider er ideell for personer med diabetes fordi de holder blodsukkeret stødigere utover dagen. Spise store måltider kan føre til en rask økning i sukker nivåer, mens faste for mer enn tre timer kan føre til farlig lavt fall i blodsukkeret.

Strukturering Meals

Siden personer med IBS har en tendens til å gjøre best med høyere karbohydrat måltider og personer med type 1 diabetes kan ikke spise mye karbohydrater, personer med begge betingelser må være strenge med hva de spiser og når de spiser det.

Noen felles interesser eksisterer, som små og hyppige måltider fungerer bra for begge forholdene. Imidlertid vil balansere forholdet av karbohydrater til fett til protein krever testing av hver individuell toleranse.

Med hjelp av noen stoffer og terapier som behandler IBS, kan symptomer som oppblåsthet og kramper lindres mens den lidende spiser høyere protein og -fat måltider. Holde et tett øye med blodsukkernivået og insulin injeksjoner rundt måltidene kan bidra til å redusere risikoen forbundet med type 1 diabetes, samtidig som den enkelte til å konsumere en sunn mengde karbohydrater. Spise fibrøs grønnsaker som er lav i alle tre typer næringsstoffer kan supplere de vitaminer og mineraler som er nødvendig når du følger en restriktiv diett. De gir også metthetsfølelse, noe som bidrar til å kontrollere trangen til å spise større måltider.