Digidexo.com

hcg bruk

Hvordan er HCG brukes i dietter?

Hvordan er HCG brukes i dietter?

Starte HCG Diet

Hvis du finner deg selv overvektig og interessert i å bruke humant choriongonadotropin diett, bør du begynne reisen på ditt lokale legekontor. Siden HCG ikke har blitt godkjent av Food and Drug Administration til bruk i vekttap, vil legen din reaksjon sannsynligvis være negativ, men minst vil du få objektiv informasjon om hormon og dens virkninger på kroppen. HCG er i stor grad funnet i urinen til gravide kvinner, men produseres i mindre mengder i begge kjønn.

The Weight Loss Senter

Til tross for advarslene fra FDA og American Medical Association, er det fortsatt flere vekttap anlegg der ute som vil følge retningslinjene HCG diett. Siden HCG er et hormon og bidrar til å produsere østrogen og testosteron, er det tilgjengelig kun på resept av en lege. Anlegget vil plassere deg på en 500 kalorier per dag diett og gi injeksjoner av HCG eller oral medisin. Fasiliteter si at du kan miste 18 til 30 pounds per måned ved hjelp av deres kosthold.

HCG i kroppen

Enten du tar hormonet gjennom et skudd eller pilleform, er målet å stimulere kroppen til å begynne å brenne fett celler. Hos gravide kvinner, stimulerer hormonet kroppen til å brenne fett for å lage mat og forberede for barnet. Det styrker også livmoren for kommende fosteret også. Deres resonnement er HCG injeksjoner vil gjøre det samme til en mann eller ikke-gravid kvinne når det brukes med en ultra low calorie diett. Legen skal også måle produksjonen av østrogen og testosteron som hormonet har blitt brukt for å stimulere eggløsning hos kvinner, og å behandle visse mannlige reproduktive problemer.

HCG Myth

HCG diett først appeard i 1950 da Dr. ATW Simeons brukte den til å behandle fedme i India og hadde stor suksess. Siden den gang har populariteten ebbet og sluset gjennom flere tiår. Mens de ulike vekttap sentre vil prise kosthold, har både FDA og AMA fordømte hormonet bruk for vekttap fordi den er ineffektiv. Ifølge FDA, er vekttap forårsaket av ultra low calorie diett og ikke HCG. Du bør snakke med legen din for å se om denne dietten er riktig for deg eller om du ville være bedre tjent med en mer tradisjonell resept vekttap stoffet som har blitt godkjent av FDA.

Hva kan man forvente med Mann hCG Therapy

Hva kan man forvente med Mann hCG Therapy


Hvis du eller partneren din har blitt diagnostisert med mannlig faktor ufruktbarhet, er du ikke alene. Ifølge National Institutes of Health, er mannlig infertilitet en faktor i om lag en tredjedel av par som opplever infertilitet. Behandling alternativer er tilgjengelige for menn som har visse vilkår. En av disse, en fruktbarhet medikament kalt humant choriongonadotropin (hCG), er vellykket for noen menn.

Funksjon

HCG terapi ofte er foreskrevet for infertilitet hos kvinner, men det kan også brukes til å hjelpe mennesker. De samme hormoner som styrer reproduktive prosesser hos kvinner også gjøre det i menn. Mens hCG brukes i kvinner til å utløse eggløsning, menn bruker den til å stimulere sædproduksjonen.

HCG terapi kan være effektivt for menn med lav sædkvalitet, lav sædkvalitet eller problemer med sperm bevegelse. Det kan også være effektiv for de som har hypogonadotropic hypogonadisme, en lidelse der testiklene ikke klarer å motta signalet til å produsere sperm på grunn av en hormonell ubalanse i hypothalamus eller hypofysen. HCG signaliserer testiklene til å produsere testosteron og sperm.

Process

Vanligvis begynner behandlingen med to eller tre injeksjoner av 1500 til 2000 IU hCG en uke. Pasienter blir lært opp til å selvadministrere disse injeksjonene enten under huden eller i en muskel, vanligvis låret. Testosteronnivåer i blodet overvåkes nøye, og hvis serum testosteronkonsentrasjonen ikke er mellom 400 og 900 ng / dl, kan legen justere dosen av hCG. I tillegg er sædkvalitet sjekket hver to til fire uker.

Bivirkninger

HCG terapi kan føre til bivirkninger. Noen vanlige klagene omfatter bryst hevelse, kviser, hårtap og prostatatic hypertrofi, eller en forstørret prostata. Andre mulige bivirkninger inkluderer endringer i humør og tretthet.

Time Frame

HCG terapi kan være en langsom prosess. Noen pasienter oppnår normal sperm nivåer i seks måneder til ett år. Hvis injeksjonene ikke øker sædproduksjonen til halvparten av normale nivåer etter seks til ni måneder, kan legen forskrive andre legemidler, som for eksempel humant menopausegonadotropin (HMG) eller rekombinant humant follikkelstimulerende hormon (rhFSH), sammen med hCG injeksjoner .

Betraktninger

Suksessraten for hCG terapi hos menn er lavere enn når kvinner bruker det. Det er en 20 prosent til 25 prosent suksessrate for menn bruker hCG.

Som i 2010, kan kostnaden for hCG terapi være ca $ 200 per måned. Kostnadsøkningene betraktelig hvis hMG eller rhFSH er nødvendig, potensielt legge minst en ekstra $ 600 i måneden.

Når bør du få HCG Shot?

HCG, humant choriongonadotropin, er et hormon som produseres i løpet av svangerskapet. Dette hormonet styrer en kvinnes metabolske funksjoner. Den HCG skutt inneholder hormonet HCG, og kan brukes i forbindelse med ekstreme vekttap for de som er overvektig.

Når HCG er nødvendig

Du bør ikke få HCG hormon skudd med mindre du regnes som overvektige; vektige er definert som over 20 prosent over normal kroppsvekt for din høyde og alder. Dette er på grunn av mengden av vekttap vil opprettholde mens man tar injeksjonen. Hvis du er bare 10 eller 20 pounds overvektig kan du raskt miste for mye vekt og faller inn i en ekstremt usunn tilstand.

Hvis du anser deg selv overvektig og ønsker å motta skuddet, konsultere legen din om hormon og se om det ville forstyrre andre medisiner du kan ta. Du bør imidlertid ikke begynne å ta HCG skutt før etter at du har prøvd forskjellige dietter og utarbeide planer. Når ingenting annet har fungert, bruke HCG som det siste alternativet, fordi med redusert kaloriinntak vil du mest sannsynlig ikke få alle dine daglige vitaminer og mineraler, som overtid kan vise seg å være svært usunn.

Hvordan HCG Shot Diet Works

HCG dietten fungerer i kombinasjon med injeksjoner og en betydelig redusert daglig kaloriinntak. Når du tar bildene må du være forbruker rundt 500 kalorier om dagen. Skuddet vil mobilisere fett butikker i kroppen din slik at de er tilgjengelige for bruk. Når du bare forbruker 500 kalorier fettet vil fortsette å bli utgitt, og vil resultere i ekstrem vekttap hver dag. Dette er den eneste spesifikasjonen (annet enn HCG injuection) dietten krever. Det kan være vanskelig å fortsette å konsumere bare 500 kalorier om dagen, men til slutt kroppen din vil tilpasse seg. Du vil typisk vise et tap av i det minste en eller to pounds av fett hver dag.

Mens du er på HCG injeksjoner, vil du administrere den en gang om dagen i baken (det spiller ingen rolle når på dagen du gjør dette). Gjennomsnittlig periode på HCG-bruk vil vare rundt tre måneder. Etter de tre månedene er opp kroppen din vil ha endret sine matvaner, og hvis du fortsetter disse vanene med små mengder daglig mosjon (for eksempel en tur rundt kvartalet etter jobb) bør du holde vekten av.

Lovligheten av HCG

Som i 2009, er HCG skutt lovlig i USA, men det har ikke blitt tungt testet av FDA. På grunn av dette, kan du finne din lege er tilbakeholdne med å foreskrive deg HCG skutt. Hvis legen din ikke forskrive medisiner, er du i stand til å bestille skudd fra utlandet for hjemmebruk. Dette er en juridisk praksis også, og du kan få en individuell tilførsel enn det som kan vare opp til tre måneder; følge instruksjonene på etiketten. Det er viktig om å ikke videreselge medisiner når du mottar den, fordi det er en føderal forbrytelse.

HCG Diet Therapy

HCG Diet Therapy


Folk vil gjøre hva som helst for å slippe disse uønskede pounds, spesielt hvis de ikke trenger å se hva de spiser eller trening for det. Det er gjennom denne mind-set at folk går til ytterligheter som for eksempel injeksjon av et hormon som produseres i svangerskapet kjent som HCG.

HCG Basics

Humant choriongonadotropin (hCG) er et hormon som oftest funnet i store mengder i gravide kvinner, men det er produsert i begge kjønn. Selv om det ikke er godkjent av Food and Drug Administration for dette formålet, enkelte mennesker tror at den kan brukes som et vekttap verktøyet. Det har blitt godkjent for anvendelse i behandlingen av noen mannlige forplantnings problemer, og i å stimulere eggløsning hos kvinner. Når en kvinne blir gravid kroppen begynner å fremstille store mengder av hormonet, som kan brukes som en markør for å måle hvor en tidlig graviditet går framover. En kvinne vil fortsette å produsere HCG i større mengder i hele svangerskapet.

HCG brukes til å forbrenne fett hos gravide kvinner for anvendelse av barnet og styrker livmorveggen. Det blir også produsert av noen svulster, og kan brukes som en tumormarkør. HCG bidrar til å stimulere østrogenproduksjonen hos kvinner og testosteronproduksjon hos menn, og har vært brukt som et fruktbarhetsmiddel i tillegg.

HCG Diet

HCG diett kjepphest begynte i 1950 da Dr. A. Simeons brukt injeksjoner av hormoner sammen med en ultra-lav-kalori diett på 500 kalorier per dag for å legge til rette for vekttap hos pasienter i India. Det har blitt teoretisert at siden HCG hjelper forbrenne fett hos kvinner for graviditet, kan det gjøre det samme for alle, mann eller kvinne. Det er fortsatt vekttap sentre som foreskriver HCG diett injeksjoner, men det har ikke blitt godkjent av FDA. Faktisk har det blitt påvist av FDA og American Medical Association til å være ineffektive i vekttap.

Både AMA og FDA skylde på vekt-tap effekter av HCG diett ikke på hormon injeksjoner, men på lav-kalori diett. Kroppen vil naturlig brenne av mer fett hvis kaloriinntaket er langt under sin norm. HCG kan ikke kjøpes over disk og må forskrives av lege. Ta kontakt med din lege før du starter noen vekttap diett, spesielt en som kan øke produksjonen av mannlige og kvinnelige hormoner.

HCG diett informasjon

HCG er en type hormon som påvirker måten kroppen regulerer og bruker lagret fett. På grunn av dette, kan den brukes som et supplement for å tillate større vekttap og fettforbrenningen. Flere supplement metoder er tilgjengelige, inkludert muntlige og injeksjon baserte kilder.

Funksjon

The Human choriongonadotropin (HCG) kosthold er en metode for å miste vekt ved hjelp av supplerende hormoner. Den HCG hormon finnes i menneskekroppen, og blir brukt til å regulere overføringen av energi lagret mat.

Bruk

Når den brukes som et supplement, er små mengder av HCG innført i kroppen. Dette utløser en reaksjon som endrer måten kroppens prosesser lagret fett. Mange brukere rapporterer mister mellom ti og femten pounds i den første uken i bruk.

Lav-kalori diett

For best resultat, er HCG brukes i tillegg til en lav-kalori diett. Normalt bremser kroppens stoffskifte ned når kalorier er redusert. HCG hormoner hjelpe kroppen å forbrenne fett på en raskere hastighet.

Sikkerhet

Tilhengere av å bruke HCG for vekttap hevder at tillegget er trygg. HCG nivåer finnes naturlig på høye nivåer hos gravide kvinner med ingen helsemessige effekter. Imidlertid, er effekten av HCG for vektkontroll fortsatt studert.

Legemiddelinteraksjoner

HCG velig har ingen negative interaksjoner med vanlige medisiner. Men fordi det er fortsatt under utredning, en lege bør konsulteres for å se etter mulige problemer interaksjons.

HCG vekt-tap programmet bivirkninger

Humant choriongonadotropin, eller HCG, et hormon som produseres når et embryo er til stede i en kvinnens livmor for produksjon av progesteron. Dette hormonet er avgjørende i å skape et trygt miljø for fosteret å feste seg og vokse. Produksjon av HCG er enten syntetisk eller fra gravide kvinners urin. HCG brukes også av enkelte som en del av et slankeprogram, og å injisere dette hormonet kan forårsake bivirkninger.

Godkjent bruk

Det amerikanske Food and Drug Administration godkjent HCG for fruktbarhet problemer, for legene å forskrive til kvinner som har problemer med å bli gravid. FDA godkjente ikke HCG for vektreduksjon. Studier på 1970-tallet ikke konkludere med at bruk av HCG for vekttap var effektive.

The Diet

For å gå ned i vekt ved hjelp av HCG injeksjoner, må en streng 500-kalori diett følges. Den overbevisende argument er at noen vil gå ned i vekt på en slik diett, selv om ikke overvektige. En sikker diett er generelt ikke mindre enn 1200 til 1500 kalorier.

Den felles uttalelsen i de fleste klinikker og nettsteder markedsføring HCG er at kroppen skal bruke fett i stedet for muskler i vekt-reduksjon prosessen. HCG visstnok tilbakestiller hypothyroid kjertel, forårsaker stoffskiftet å brenne lagret fett raskere. Selv om dette høres bra ut, det finnes ingen studier som beviser dette er sant.

Sikkerhetsproblemer i Fertility

Selv om dosen gitt for fruktbarhets er høyere enn den dose som ble brukt i dietten, er det viktig å være oppmerksom på sikkerhetsproblemer. Noen kvinner bruker HCG for fruktbarhet formål har rapportert allergi symptomer som elveblest, pusteproblemer, og hevelse i lepper, hals, ansikt og tunge.

Ovarialt hyperstimuleringssyndrom, eller OHSS, er en livstruende tilstand knyttet til injeksjoner av HCG. Symptomer på OHSS inkluderer intense smerter i bekkenet, diaré, kvalme, oppkast, redusert vannlating, eller hovne ben, hender eller mage. Hvis noen av disse symptomene oppstår, slutte å bruke HCG og ringe legen din.

Bivirkninger i kosten

De betydelige bivirkninger av HCG injeksjoner for vekttap omfatter depresjon, hovne eller ømme bryster, hodepine, og ødem, som er oppbevaring av væske. De fremtidige effekter av å ta daglige doser av HCG for slanking er ukjent.

Graviditet

For å unngå misdannelser, ikke bruk HCG for vekttap hvis du er gravid. Kontakt legen din dersom du blir gravid mens du bruker HCG. Ammende mødre må ikke bruke HCG.

Ved hjelp av HCG Trygg

Det anbefales at du kjøper HCG fra en klinikk, der du vil bli vist hvordan å bruke og avhende sprøytene riktig. I tillegg vil du lære hva du skal se etter i ditt tilfelle medisinering har gått dårlig, for eksempel partikler i væsken.

Legemiddelinteraksjoner

Legen er best egnet til å gi deg råd om eventuelle mulige interaksjoner dersom du tar medisiner eller urteterapi. Hvis du tidligere har hatt kreft, hjerte-eller nyresykdom, eller cyster på eggstokkene, kan legen din fraråder HCG for vekttap.

Som med innføringen av en ny diett, ta kontakt med din fastlege og gå over alle mulige sikkerhetsproblemer før du tar HCG.

Den gjennomsnittlige kostnaden for HCG injeksjoner

Den gjennomsnittlige kostnaden for HCG injeksjoner


Human chorionic Gonadatropin (hCG) er produsert av morkaken under svangerskapet. Hormonet stimulerer endringer i en gravid kvinnes kropp, inkludert økning i mannlige og kvinnelige kjønnshormoner, som letter normal embryoutvikling. Intramuskulære injeksjoner av hCG kan medisinsk indisert å behandle forsinket pubertet hos menn, retinerte testikler, kvinnelig ufruktbarhet og lav sædkvalitet. I tillegg til de medisinske tilstander som hCG injeksjoner er foreskrevet, er det en økende etterspørsel etter hCG uten resept.

Den gjennomsnittlige kostnaden for hCG avhenger av flere faktorer, herunder om det er dekket av forsikringen; oppnås gjennom kontant kjøp fra en detaljhandel, spesialitet eller postordre apotek; eller bestilles via online tilgang til utenlandske distribusjonskanaler.

Cost of Foreskrevet hCG

Injiserbare hCG er godkjent av US Food and Drug Administration (FDA) for markedsføring under merkenavnene Chorex, Novarel, Pregnyl og Profasi. De fleste helseplaner klassifisere disse produktene som fruktbarhet regulatorer og bruke co-betaling laveste anvendelse i det konkrete plan (vanligvis $ 5 til $ 20) for en måned forsyning.

Mens hCG injeksjoner ikke er universelt akseptert for vekttap, mange forsikringsselskaper, inkludert noen Medicare Advantage planer, vil dekke hCG injeksjoner administrert i en lege-overvåket vekt-tap programmet. Kostnaden til pasienten varierer fra plan til plan, med noen dekker hele kostnaden og andre som krever en enkelt egenandel for hver måned-lange løpet av injeksjoner. Spør din helse-omsorg leverandøren for å kontakte selskapet for å fastsette vilkårene for hvilke hCG injeksjoner er dekket og gjeldende co-betaling.

Hvis det ikke er noen forsikring som dekker hCG injeksjoner, vil kostnaden variere med dosering og kjøpsside. For eksempel CVS Caremark tilbyr 10.000 IE ampuller av Novarel og Pregnyl for rabatten prisen på $ 45,91 og $ 51,53, henholdsvis. Både Novarel og Pregnyl er tilgjengelig gjennom nettapoteker i 1000 IE ampuller på en gjennomsnittlig pris på $ 16,99.

Reseptfrie hCG bruksområder

Hormonet hCG blir sjelden brukt av kroppsbyggere for å øke muskelmasse, fordi det er dyrt og lite effektivt. Kroppsbyggere ved hjelp av anabole steroider, men ofte hCG injeksjoner for å returnere testiklene til pre-steroid størrelse og til og med for å maskere tilstedeværelsen av forbudte steroider og andre stoffer i blod og urin.

Kostnader med hCG Diet

Mer vanlig er hCG brukes off-label, og selv uten resept, for vekttap. Dr. ATW Simeons opprettet en diett program bestående av hCG injeksjoner og en 500-kalori-per-dag diett diett.

Dr. Simeons foreslår å bruke 1000 IE ampuller med pulverisert hCG rekonstituert i åtte (8) 125 IE doser. Dette betyr at hvis produktet er kjøpt på nettet, ville den gjennomsnittlige kostnaden per injeksjon være ca $ 2,12 for hCG pluss kostnaden for sterilisert vann og injeksjon forsyninger.

Falske produkter

Uansett hvilken kjede er kjøpt, er hCG avledet fra urinen til en gravid kvinne. Av denne grunn er viktig renhet i industrien.

Etterspørselen etter hCG har generert en betydelig svart marked for produktet, særlig på internett. Produkter som påstås å være "generiske" former for merkenavn hCG formuleringer kan ha noen aktive ingredienser og / eller inneholde forurensninger.

Risiko og bivirkninger

De potensielle bivirkninger av hCG-injeksjon, vil avhenge av individuelle følsomhet så vel som dosering. Vanlige bivirkninger omfatter injeksjonsstedet irritasjon, væskeretensjon, akne, tretthet, humørsvingninger og håravfall.

Injisering forurensede hCG produkter kan forårsake infeksjon, hevelse og selv huden sår og koldbrann.

Kits for HCG

Humant choriongonadotropin (HCG) er en endogen hormon tilgjengelig i injeksjoner og muntlig drops. HCG er godkjent av Food and Drug Administration (FDA) for fertilitetsbehandling og brukt off-label for mannlig fruktbarhet. FDA-godkjente HCG er bare tilgjengelig i en injeksjon form under merkenavnet Pregnyl den. Kontroversielt, er HCG kits brukes til å gå ned i vekt i forbindelse med en lav-kalori diett.

HCG-injeksjonen Kits for Weight Loss

Leger i USA foreskrive HCG i spesialiserte vekttap klinikker. Stoffet blir ofte administrert subkutant, eller under huden, ved hjelp av insulin nåler. Injeksjonsprosessen krever alkohol våtservietter, sterilt vann eller bakteriostatisk vann for å blande og lyofilisert HCG (pulver). Denne metoden for vekttap ble popularisert av Kevin Trudeau i sin bok "The Weight Loss Cure de ikke vil du skal vite om." Boken anbefaler 175 internasjonale enheter (ius) pulverisert HCG per dag.

HCG Drops

Homeopatiske HCG dråper er kosttilskudd uregulert av FDA. Pakkene vanligvis kommer i 23-eller 46-dagers ampuller. Homeopatiske formler fortynne hovedingrediensen til nivåer som er fysiologisk ubetydelig, og ingen peer-reviewed data finnes for effekten av HCG dråper.

HCG Fertility Kits

HCG for fruktbarhet formål bruker samme kit som vekttap, men med høyere doser. En dose på 5.000 til 10.000 hormonspiral er anbefalt å indusere eggløsning. En resept er nødvendig, vanligvis fra en fruktbarhet spesialist. Stoffet administreres hjemme eller på et helsevesen anlegget. En 30-gauge nål, vann løsemidler og alkohol våtservietter anbefales.

Mann HCG

HCG kits for mannlig fertilitet eller utvinning fra steroid misbruk er lik de som brukes for fertilitet eller vekttap. Selv HCG bruk er forbudt i mange store idretter, er det lovlig for personlig bruk i USA. Denne resepten er kjøpt fra en endokrinolog eller anti-aldring lege, og administreres hjemme eller på et legekontor. En 30-gauge nål, vann løsemidler og alkohol våtservietter anbefales.

Slik finner du ut ditt HCG Dose

Slik finner du ut ditt HCG Dose


Humant choriongonadotropin er et hormon som kan ekstraheres fra urinen til kvinner som er gravide. Det har blitt godkjent av US Food and Drug Administration for behandling av visse reproduksjonssystemproblemer hos menn og for å stimulere eggløsning prosess hos kvinner. HCG injeksjoner bør administreres under streng veiledning av en lisensiert medisinsk faglig. Selv om det ikke er lovlig for hvem som helst "for å avgjøre din HCG dose", en person som sliter med reproduktive problemer kan bruke disse trinnene for å formidle interesse for HCG injeksjoner med noen ufruktbarhet lege eller spesialist.

Bruksanvisning

Finn en ufruktbarhet spesialist eller lege dyktig i bruk av komplementære eller alternative reproduktive behandlinger som HCG injeksjoner.

Diskuter grundig alle behandlinger du har prøvd og eventuelle nye behandlinger du er villig til å gjennomgå, for eksempel HCG injeksjoner. Nøye relé alle personlige opplysninger om din livsstil, slik at legen kan skape en hensiktsmessig behandlingsplan og foreskrive riktig HCG dosering nødvendig.

Snakk med legen om eventuelle sykdommer du måtte ha, eller noen medisinske problemer som kjører i din familie. Legen må gjøres fullt klar over eventuelle risiki eller medisinske problemer som kan sette din helse, samt prosessen med unnfangelsen.

Diskuter eventuelle medisinske problemer du måtte ha om å ta HCG injeksjoner med lege eller spesialist.

Følg legens HCG injeksjon protokollen eksplisitt. Ufruktbarhet behandlinger må nøye overvåkes og følges for å gi den beste muligheten for befruktning og implantasjon.

Øyeblikkelig rapportere eventuelle medisinske bivirkninger eller bekymringer til legen når du starter HCG behandling av infertilitet.

Tips og advarsler

 • En resept er nødvendig fra en lege for å kjøpe HCG.
 • Forskning bivirkningene nøye når de vurderer HCG behandlinger.
 • En lege kan vurdere, administrere og lede deg på riktig HCG bruk. Riktig HCG dose for hver enkelt er forskjellig og riktig dosering instruksjoner bør være foreskrevet av legen din.
 • FDA har ikke godkjent HCG injeksjoner for vekttap.

Typer av HCG

HCG, eller humant choriongonadotropin, er en type hormon som frigjøres under svangerskapet. Dens hovedformål er for utviklingen av embryoet. På grunn av sin evne til å programmere hypothalamus, det er mye brukt av slankere og de med hormonelle problemer. HCG bidrar til fjerning av overdreven adipose fett i kroppen for bedre mobilisering av fosteret. I dag kan HCG påføres i flere former, og alle typer kan anvendes for hormonelle og kosten formål. Distribusjon er tilgjengelig i både reseptbelagte-styrke og homøopatisk, en fortynnet form som ikke krever resept.

Homeopatiske HCG Drops

Denne typen HCG entret scenen rundt 2007. Fra 2011 er det en av de mest populære typer HCGs brukes til dietter, da det krever ingen resept. HCG dråper er produsert og distribuert i et gult flaske og er kjent for sine lett-å-følge retningslinjer. En effektiv blanding av ulike komposisjoner blir sendt til helsesentre og farmasøytiske butikker. Dette ferdigblandet produkt hindrer forvirring som kan oppstå når følgende blandeinstruksjoner. Det er en god idé å bestille homøopatiske HCG dråper i bulk siden skipsfart kan være ganske kostbare. Men ventetiden for transport er vanligvis under tre til fem dager, mye kortere enn for andre typer HCG produkter.

Sublingual Selv Blandet HCG Drops

Sublingual resept-styrke HCG dråper er smertefri og innebærer ingen injeksjoner. Den sublingual blanding blir sprutet under tungen. Den har samme absorpsjon rate som de ferdigblandet homeopatiske dråper, men ulempene inkluderer høyere kostnader - den høyeste av alle HCG typen, ifølge HCGWeightLoss.com - og dette medfører for mix-det-selv-formler. Fordi du må blande det selv, må du visse materialer og instrumenter for å effektivt bruke denne HCG type. Sprøyten er brukt muntlig, så Kosten trenger en ren sprøyte og bakteriefritt vann for å sterilisere sprøyten. Denne typen HCG må også være nedkjølt, og i likhet med homepathic dråper, bør bestilles i bulk på forhånd. Fordi sublingual selv blandet drops kommer ofte fra utlandet, kan det ta så lenge som 3-6 uker å få dem levert.

HCG Selv Blandede Injeksjoner

Dette er den mest brukte typen resept HCG brukes av dieters. I 1950 da denne typen HCG ble først introdusert, var injeksjoner levert intramuskulært fordi denne metoden er svært effektiv i å gjenopprette HCG hormonnivået i kroppen. På grunn av sin lovende effekter, er det standardmetoden i å levere HCG hormoner for håpefulle slankere. Dette HCG injeksjon krever ofte kjøling og er rimeligere enn sublingual metoder. Blande prosess for injeksjon krever riktig blandingsmaterialer, også, slik at injeksjonen utføres effektivt. I likhet med selvblandet sublingual HCG, kan HCG blandede injeksjoner ta et par uker eller mer å sende.

Resept HCG Skin kremer og piller

HCG hud kremer er full styrke, og dermed krever en resept. Kremene vanligvis er omtrent samme pris som injeksjoner. Transdermal, eller på huden, HCG kremer er ganske ny på markedet i forhold til andre HCG typer; Derfor er denne metode ikke er like vanlig som andre former. Det sprer seg som håndkrem, har ingen lukt og er oljefri. Denne type av HCG vanligvis blir brukt av slankere. Reseptbelagte HCG piller er også tilgjengelig for rundt samme pris.

Hva er de to formene for HCG?

Når en kvinne blir gravid, produserer kroppen hennes hormoner laget av celler som danner morkaken, ifølge den amerikanske Graviditet Association. Det er to typer av disse hormoner: humant korionisk gonadotropin og hyperglykosylerte humant choriongonadotropin.

HCG

HCG er produsert tidlig i svangerskapet, og hjelper eggstokkene til å fortsette produksjonen av progesteron, et hormon som opprettlivmorslimhinnen og stopper menstruasjon. I løpet av første trimester av svangerskapet, hCG nivåene øker raskt. De fleste hjem graviditetstester kan påvise hormonet innen 11 dager etter befruktning, ifølge den amerikanske Graviditet Association.

hCG-H

HCG-H, en variant av hCG også laget av morkaken, produseres bare umiddelbart etter befruktning og i de to ukene som følger. Ikke alle hjemme testene er nøyaktige i å oppdage hCG-H fordi det er produsert så tidlig i en graviditet.

Fordeler

HCG brukes i medisiner foreskrevet for kvinner for behandling av infertilitet. Hormonet bidrar til å utløse eggløsning. Det er også gitt til menn for å øke sperm produksjon og til gutter som testiklene ikke har falt ned i deres pungen.

Teorier / Spekulasjoner

I november 2009, Kosten var å ta hCG som en måte å miste vekt. HCG sies å brenne fett hvis tatt mens ikke gravid. Dette vekttap plan, kalt hCG diett eller graviditet diett, er kontroversielt fordi det krever dieters å spise bare 500 kalorier om dagen.

Expert Insight

Nivåene av hCG og hCG-H i en gravid kvinnes blod eller urin kan indikere ulike diagnose, ifølge den amerikanske Graviditet Association. Et høyt nivå av hCG kan bety en feilberegnet unnfangelse dato, en blæremola eller flere svangerskap, sier foreningen.

Humant koriongonadotropin og vekttap

Bruk av humant koriongonadotropin (hCG) for vekttap har vært omstridt siden den ble introdusert for 50 år siden. Den typiske vekttap program ved hjelp av hormonet består av en alvorlig kalorifattig diett sammen med injeksjoner av HCG. Det er ingen bevis for at hormonet har noen effekt på vekttap, og noen resultater er på grunn av svært lavt kaloriinntak.

Funksjoner

Dietter som bruker humant choriongonadotropin som et vekttap hjelpemiddel krever dieter å motta injeksjoner av hormonet. Vekttap klinikker som tilbys injeksjon og et begrenset kaloriinntak for vekttap først begynte i 1970.
Talsmennene for HCG for vekttap hevder at hormonet hjelpemidler i vekttap og omfordeler fett fra midjen og hofter av pasientene. Klinikkene også hevdet at hormonet vil føre til at appetitten undertrykkes.

Funksjon

Humant choriongonadotropin er produsert i kroppen under svangerskapet. Det er det hormonet som kan påvises i urin-basert graviditetstester.
HCG brukes også til å øke produksjonen av testosteron hos mannlige idrettsutøvere.

Betraktninger

The American Journal of Clinical Nutrition publiserte en studie i 1976 som testet effekten av HCG på 40 overvektige kvinner. Halvparten av kvinnene fikk en saltvann injeksjon og plassert på en 500-kalori diett, og den andre halvparten fikk en injeksjon av HCG og sette på den samme 500-kalori diett. Studien konkluderte med at det var ingen forskjell mellom gruppen som fikk HCG injeksjon og gruppen som fikk placebo.

Løsning for Weight Loss

Resultatene av studien som konkluderte med ingen forskjell mellom pasienter som fikk en injeksjon av HCG og en placebo viste deltakerne gått ned i vekt. Men den sterkt begrenset diett var ansvarlig for vekttap oppleves av kvinnene i studien. Dietten ble brukt i studien også gjennomført risikoen for tap av protein og andre helse i fare på grunn av den manglende kalorier.
En mer effektiv tilnærming for vekttap inkluderer en godt balansert diett som eliminerer eller forbrenner 500 kalorier hver dag. Dette resulterer i en 1 pund per uke vekttap, som er ansett som en trygg og sunn rate.

Advarsel

Klinikker som tilbyr HCG injeksjoner i dag for vekttap må gi pasienter med informasjon om hormonet og vekttap. Bøker og klinikker som feilaktig hevder HCG vil føre til vekttap er ekte fakta. HCG skal ikke undertrykke appetitt eller redistribuere fett på kroppen.

Hvordan bruke & Valg av HCG Rapid testkassett

Hvordan bruke & Valg av HCG Rapid testkassett


HCG Rapid testkassett er en type graviditetstest som krever plassere urin i en testing også. Graviditetstester er tilgjengelig i et bredt utvalg av merker, stiler og emballasje. Mange tester er solgt i pakker på to eller flere i påvente av ønsket om å bekrefte resultater gjennom gjentatt testing. Alt over disk graviditetstester søke å bekrefte tilstedeværelse av humant choriongonadotropin (HCG), en graviditetshormonet som kan oppdages dager etter befruktning skjer. De fleste over disk HCG tester hevder å nøyaktig forutsi graviditet etter den første dagen av en savnet menstruasjonssyklus.

Hvordan bruke & Valg av HCG Rapid testkassett

•  Kjøp din HCG kassett test i butikken eller på nettet. Dette kan gjøres gjennom en online medisinsk forhandler eller gjennom din lokale pharamacy. HCG kassett tester er de som ikke har en absorberende spiss for urinsamling, men heller en samling godt. Dette er også den type HCG test oftest brukt av medisinske klinikker.

Samle urinen i en liten beholder. Urin samles tidlig på morgenen inneholder de høyeste nivåene av HCG og er den foretrukne testing tid.

Plasser urin i leseruten bruke dropper. De fleste pakkene inkluderer dropper og vil angi riktig antall dråper, vanligvis en til to.

Still timeren din til tiden skissert i pakken instruksjonene. Dette er vanligvis 3 minutter. Lese resultatene for tidlig kan føre til en falsk lesing. Ifølge womenshealth.gov har forskning antydet at ha ventet 10 minutter før avlesning av resultatet som er mest effektiv i å få en nøyaktig avlesning.

Les resultatene. En styreledning skal vises kort tid etter tilsetningen av urin. Dette bekrefter at en passende volum ble tilsatt og at testen fungerer. Dette er ikke en indikasjon på graviditet. En ny linje vises hvis HCG nivåer kan påvises. Selv om linjen er veldig lett dette er en indikasjon på graviditet.

Hint

 • Brukerfeil kan føre til unøyaktige resultater fra en graviditetstest hjemme og bekreftelse fra helsepersonell er viktig. Forekomsten av falske negativer er mye høyere enn falske positiver i hjemmet HCG testing.

Hvordan bruke Phentermine & HCG å miste vekt

Hvordan bruke Phentermine & HCG å miste vekt


Phentermine er en appetitt suppressant som brukes sammen med en næringsrik diett og moderat trening for å hjelpe til med vekttap. Phentermine er lik i sin makeup til en amfetamin, så det må tas med ekstrem forsiktighet og under tilsyn av helsepersonell. HCG er et hormon som produseres av gravide kvinner i den tidlige fasen av svangerskapet. Når injisert inn i musklene til en person, er det antatt å føre til vekttap. Det bør bemerkes at fentermin og HCG skal ikke benyttes samtidig for å fremme vekttap. Alvorlige og dødelige bivirkninger kan oppstå hvis de to diett kosttilskudd ikke er brukt riktig.

Hvordan bruke Phentermine & HCG å miste vekt

•  Ta en tablett phentermine på tom mage om morgenen før frokost. Én pille kan undertrykke appetitt for opp til 12 til 14 timer, så det er best tatt tidlig på morgenen. Hvis tatt om natten, kan phentermine forårsake søvnløshet. Dessuten vil ta det på tom mage tillate stoffet til å absorbere raskere inn i blodet. Svelge pillen helhet; ikke bryte den i to eller knuse den.

Spis frokost, lunsj og middag etter å ta phentermine tablett som du normalt ville. Sørg for å spise et næringsrikt måltid full av magert kjøtt og grønnsaker. Sørg også for å trene minst 30 minutter om dagen om tre ganger i uken. Lett til moderat cardio øvelser som turgåing, jogging, sykling, dans eller ta en aerobic klasse er store muligheter fordi de vil hjelpe deg å miste vekt raskere enn med p-piller alene.

•  Bland pulverisert HCG med sterilt vann oppnådd fra apoteket ved hjelp av en sprøyte for å kombinere 25 ml av sterilt vann med en bestemt dose av HCG i en steril glassampulle. Følg instruksjonene på HCG blande kit nøye.

Roter hetteglass for å gjøre HCG pulveret oppløses i hetteglasset. Ikke rist hetteglasset.

Bruk en steril nål, injisere HCG i setemuskelen eller lårmusklene. Pass på at du forstår den riktige fremgangsmåten for injeksjon før du forsøker å gjøre dette.

Hint

 • Oppbevar phentermine på et kjølig område fritt for fuktighet. Følg instruksjonene på phentermine nøyaktig. Møt med legen din minst en gang i måneden for å overvåke din reaksjon på phentermine. Rådfør deg med lege før du tar HCG injeksjoner. Har HCG injeksjoner gjort av en lege eller sertifisert sykepleier for best resultat.
 • Ikke ta phentermine og hCG injeksjoner samtidig. Hold deg til det ene eller det andre for din vekt-tap regime. Ikke ta phentermine på kvelden da det kan føre til søvnløshet. Ikke slutte å ta phentermine brått som du kan lide av abstinenssymptomer. Gradvis avvenne deg av medisin når du er klar. Unngå å drikke alkohol mens du phentermine. Ikke selv injisere HCG hvis du ikke forstår hvordan eller hvor du skal injisere medisinen.

Hvordan bruke HCG

HCG er en forkortelse for humant choriongonadotropin, et naturlig forekommende hormon i den kvinnelige kroppen som regulerer frigjøring av et egg under eggløsningen. Den brukes til å behandle en rekke lidelser omfattende infertilitet og få sædceller. Det er også brukt på unge gutter som testiklene har ikke nedstammet riktig. HCG administreres gjennom injeksjon i huden eller muskel av en lege eller sykepleier, men det kan også være selv injisert hvis personen har riktig kunnskap og erfaring til å gjøre det. HCG er tilgjengelig i en ferdigblandet tilstand, eller i pulverform og væskeform, som må blandes sammen før injeksjon.

Hvordan bruke HCG

•  Snakk med legen din om riktig dosering av HCG. Hun vil fortelle deg hvor mye du skal bruke, og når du skal bruke den.

Kontroller at legen din eller en sykepleier forteller deg hvordan å blande HCG, og hvordan og hvor du skal injisere det. Ikke forsøk å injisere selv hvis du ikke er sikker på hvordan du skal bruke sprøyten riktig. Ellers har din lege eller sykepleier sette injeksjonen.

Bruk alltid en ny sprøyte ved injeksjon og kast brukte nåler i en Sharps container eller biohazard bag. Spør legen din om riktig prosedyre for avhending av brukte nåler. Du kan vanligvis kjøpe en nål som disponerer container (punkteringssikre beholderen) på ditt lokale apotek.

Varsle legen din umiddelbart hvis du mistenker at du er gravid når du bruker HCG. Ikke bruk denne medisinen hvis du er gravid eller planlegger å bli gravid. Det kan forårsake misdannelser hos det ufødte barnet.

Planlegg regelmessige besøk med legen din for å overvåke utviklingen mens du bruker HCG. Besøk månedlig er sannsynlig.

Hint

 • Denne medisinen kan øke sjansene for en multippel graviditet som tvillinger, trillinger, etc. Oppbevares ublandet HCG ved romtemperatur; oppbevare blandet HCG i kjøleskapet. Brukes innen 30 dager etter blanding. Hvis du glemmer en dose, snakk med legen din for instruksjoner om hvordan du går frem.
 • Snakk med legen din før du bruker HCG hvis du ammer. Ikke bruk HCG hvis den har partikler i den, eller hvis det har blitt misfarget. Søk medisinsk hjelp umiddelbart hvis du tar mer enn den foreskrevne mengde HCG.

Hvordan bruke HCG hormon for Diet Hjelp

Humant choriongonadotropin (hCG) er et hormon som produseres av kroppen under svangerskapet. Det brukes godkjent av FDA for anvendelse som hormonterapi. Nylig har den fått oppmerksomhet som et verktøy for å hjelpe vekttap.

Vital Solutions, et vekttap klinikk i Arizona, markedsfører HCG, og hevdet at pasienter kan miste opp til £ 1 per dag. HCG injeksjoner blir markedsført som appetittdempende ved å endre funksjonen av hypotalamus. Det foreslås at HCG mobiliserer fett butikker, noe som gjør den tilgjengelig for kroppen å bruke som energi. (Se referanse 1)

Hvordan bruke HCG hormon for Diet Hjelp

Finn et hederlig vekttap klinikk som forvalter HCG injeksjoner. Du bør velge et anlegg som gir en diett og mosjon plan i tillegg til injeksjoner. Sjekk referanser for anlegget og sørge for at du vil bli jevnlig overvåket av en medisinsk faglig.

Ta kontakt med en medisinsk faglig for å finne ut hvor ofte HCG skudd vil bli administrert. Programmer varierer fra anlegget og individuelle. HCG er først og fremst en appetitt suppressant og bør brukes til å hjelpe deg i å følge et begrenset kaloriinntak.

Følg diett diett. Pasienter som bruker HCG og miste £ 1 en dag gjør det ved å følge en svært begrenset diett. Generelt må en person ha en 3500 kalori underskudd i kaloriinntak og utgifter til miste 1 pund.

Tren regelmessig. CDC anbefaler at voksne trenger 150 minutter med moderat intensitet aerobic aktivitet per uke samt 2 til 3 økter av muskelbyggende aktiviteter. (Se Referanse 2)

Besøk din vekttap anlegget eller lege regelmessig gjennom din vekttap programmet. Du bør overvåkes for endringer i vekt, blodtrykk og generelle trivsel under prosessen. Rapportere eventuelle uvanlige symptomer til helsepersonell umiddelbart.

Hint

 • En studie publisert i Western Journal of Medicine funnet ut at når sammenlignet med en placebo i en dobbeltblind studie førte HCG ingen økning i vekttap. (Se Reference 3)
 • Rapporterte bivirkninger med HCG inkluderer kortpustethet, hodepine, urinveisproblemer, depresjon og irritabilitet. Kontakt legen din dersom du opplever noen av disse symptomene.

Hvordan bruke HCG Drops

Hvordan bruke HCG Drops


HCG står for human chorionic gonadotropin som er produsert av fosterets placenta og stimulerer gonadene. I 1954, Dr. ATW Simeons publiserte en artikkel med tittelen "pounds og inches:. En ny tilnærming til Fedme" I denne artikkelen foreslår han bruk av HCG å kontrollere sult og bidra til å øke fettstoffskiftet. HCG diett krever deltakeren til å ta enten HCG injeksjoner eller dråper og følge en alvorlig kalorifattig diett. Ifølge Jennifer K. Nelson, en ernæringsfysiolog med Mayo Clinic, har det ikke vært strenge kliniske tester for å bevise effekten av HCG i vekttap. Hun peker også på at alvorlige calorie begrensning alene ville føre til vekttap.

Hvordan bruke HCG Drops

Ved hjelp av HCG Drops som del av en total Diet Program

Se familien din lege for å sikre at du er frisk nok til å begynne en alvorlig kalorifattig diett.

Fortell legen din at du har tenkt å begynne å ta HCG dråper. Du vil ønske å ha din lege sjekke deg for eventuelle hormonelle forhold som kan contraindicate tar HCG dråper.

Ta HCG drops som foreskrevet på flasken. Påfør dråpene under tungen. Du bør holde dråpene i munnen i minst 30 sekunder slik at HCG til å absorbere inn i blodet før du svelger.

Start kosthold ved gorging deg selv for to dager mens du tar HCG dråper, råder offisielle HCG Diet Plan nettside. Spis så mye mat som mulig for å holde deg mett. Konsumere høyt sukker og fettrike matvarer.

Følg en 500-kalori-en-dagers diett på dag tre gjennom resten av programmet. Programmer varierer fra 15 til 90 dager.

Fjern alle sukker og stivelse fra kostholdet ditt fra dag tre til slutten av programmet.

Stopp tar HCG dråper etter den siste dagen av programmet du har valgt.

8. Gå tilbake til en diett av 1500 til 2000 kalorier om dagen. Ikke bruker sukker eller stivelse i ytterligere tre uker etter seponering av HCG dråper. Etter tre uker, sakte legge stivelse og sukker tilbake i kostholdet i fornuftige mengder.

Hint

 • Ta en multivitamin hver dag for å hjelpe supplement underskudd i matforbruk.
 • Drikk rikelig med vann for å holde kroppen godt hydrert og spyles av avfall i forbindelse med fettstoffskiftet.
 • Rapid vekttap kan føre til dannelse av smertefulle gallestein.
 • Bivirkninger av HCG er hodepine, tretthet, irritabilitet og mannlige brystforstørrelse.

HCG Behandling av testosteron Bruk

Etter en typisk steroid syklus som involverer testosteron, kroppsbyggere bruker ofte humant choriongonadotropin (hCG), et hormon som er funnet hos gravide kvinner, for å re-stimulere testiklene til å produsere testosteron.

Slik fungerer det

HCG er et hormon som simulerer nærvær av Leutenizing hormon (LH), som forteller hann-legemet for at den skal begynne å slippe testosteron inn i blodstrømmen. Ved å re-sensibiliserende testiklene til LH og stimulere naturlig testosteron produksjon, kan de atrophying effekten av testosteron tilskudd på testiklene forebygges eller reverseres.

Bruk under et steroid syklus

Kroppsbyggere kan bruke HCG i løpet av et steroid syklus for å hindre at testiklene krymper og atrophying, og holde dem mottakelige for typiske hormoner som stimulerer frigjøring av naturlig testosteron. Det kan også øke testosteronnivået i kroppen, noe som resulterer i høyere muskelbyggende gevinster.

Bruk hos Post-Cycle Therapy

Når inkorporert i post-syklus terapi, prosesskroppsbyggere går gjennom etter å ha et steroid syklus, HCG gjen stimulerer testiklene til å produsere naturlige testosteron og gjør dem mer følsomme overfor tilstedeværelsen av LH, redusere atrofi og gjenopprette den naturlige produksjonen av testosteron i testiklene .

Administrasjon

Når den brukes i løpet av et steroid syklus, er HCG generelt injisert daglig, i en dose på 250iu til 500iu i to til tre uker etter behov. Hvis innlemmet i et steroid syklus, er en enkelt 500iu injeksjon annenhver uke som regel tilstrekkelig, og kan forkorte dets behov for inkludering i post-syklus terapi.

Bivirkninger

Fordi HCG øker testosteronproduksjon, kan det også øke østrogenproduksjonen gjennom en prosess som kalles aromatisering. Dette kan føre til symptomer på gynecomastia (bryst vev vekst hos menn) samt vann og salt oppbevaring.

Hvordan HCG hormonet er brukes til vekttapFolk er villige til å prøve en rekke metoder for å gå ned i vekt fra piller og pulver til kremer og injeksjoner. En teori om raske vekttap bruker hormonet humant choriongonadotropin (HCG) gjennom injeksjoner for å fremme vekttap. HCG er oftest laget av kroppen under svangerskapet. Fødselsleger ofte overvåke hormonnivået å avgjøre om en graviditet er sunt.

Slik fungerer det

Hos gravide kvinner, hjelper HCG ernære fosteret ved jumpstarting fettcellene i kroppen og øker metabolismen. Men utenom graviditet, kroppen produserer ikke store mengder av hormonet. Troen er at hvis hormonet kan jumpstart fettceller hos gravide kvinner, kan det også være i stand til å gjøre det samme hos kvinner som ikke er gravide og menn. Deltakerne får daglige injeksjoner av hormonet og er beordret til å begrense sitt kaloriinntak til 500 kalorier per dag - gjennomsnittlig kalori intakt for en kvinne er foreslått å være 1500 kalorier per dag.

Oppfatningen av HCG diett har eksistert i mer enn 50 år. HCGdietinfo.com uttalt at en person på diett kan miste alt fra 1 til 3 pounds per dag. Bivirkninger av HCG skudd inkludere hodepine og hormonelle endringer. HCG påvirker hypothalamus, som er en del av hjernen, og får den til å bruke opp fettcellene i løpet av graviditet. Ved å spise en liten kalori diett, blandet med injeksjoner for å øke fettinntak, mister du den maksimale mengden av kalorier, men ta i det minste beløpet. Dette skaper en effektiv vekttap mekanisme.

Virker det?

Så langt tilbake som 1974, har Food and Drug Administration (FDA) og Journal of American Medical Association (JAMA) sa at bruken av HCG for vekttap ikke fungerer. Studier har vist at mengden av vekttap av personer på en 500-kalori per dag diett og fikk HCG injeksjoner er ikke annerledes enn de på den samme diett og fikk placebo injeksjoner.

Til tross for de formaninger av FDA og JAMA, er det flere vekttap klinikker og utøvere ved hjelp av HCG som et vekttap behandling. Attester på hjemmesidene til de HCG vekttap nettsider fremme praksis og 1 til 3 pund per dag anslått vekttap. Mange av disse nettstedene også tilbud om å "maksimere diett" ved å koble den med kolon renset. Før du gjør noen vekttap diett som involverer hormoner, kosttilskudd eller medisiner, ta kontakt med din lege.

Hva er en HCG 5000 Injection brukes til?

Hva er en HCG 5000 Injection brukes til?


Humant korionisk gonadotropin (hCG) er et hormon som naturlig utskilles i en kvinne som en indikasjon på graviditet og fortsetter å opprettholde svangerskapet. Eksogene HCG injeksjoner brukes i vekttap og infertilitet.

Vekttap

HCG har vært knyttet til vekttap, spesielt Hcg har fettforbrenning egenskaper. Sikkerhet ved bruk av 5000 internasjonale enheter (ius) HCG injeksjoner har ennå ikke bestemt av forskning (per november 2010). HCG skudd, sammen med en lav-kalori diett, hevder å være et effektivt vekttap diett. Det er best å oppsøke lege før du prøver eksogene HCG skudd.

Infertilitet

Flere alternativer for kvinner som lider av ufruktbarhet er tilgjengelige i dag. Pågående forskning blir gjennomført på HCG injeksjoner for kvinner som er infertile. 5000 HCG injeksjoner har vist seg å indusere eggløsning hos kvinner. Dosering av injeksjonene blir bestemt ved lisensiert leger.

Side Effects

HCG injeksjoner brukes for infertilitet har vist seg å være effektiv i behandling av infertilitet. Men det er ingen vitenskapelige bevis på at Hcg er effektivt i vekttap. Bivirkninger av HCG injeksjoner er hodepine, humørsvingninger og blodpropp. Konsultere en lege er best før man vurderer HCG injeksjoner.