Digidexo.com

klinisk rådgiver

Hva velger jeg, en psykolog eller en lisensiert klinisk rådgiver?

Hva velger jeg, en psykolog eller en lisensiert klinisk rådgiver?


Beslutter å velge en psykolog eller en klinisk rådgiver avhenger av hvilken type hjelp du trenger og hvilken type kompetanse og utdanning som trengs for å hjelpe deg. Det avhenger også av hvor mye tid du må jobbe gjennom ditt problem, og terapi metoder hver enkelt bruker.

Psykologer

Psykologer arbeider for å løse de problemer og symptomer som har resultert grunn av din oppførsel. De forebygge, diagnostisere, vurdere og behandle psykiske lidelser. Snarere enn å fokusere på tidligere hendelser og traumer, psykologer er mer interessert i nåtiden og med begrunnelsen, hjelpe sine kunder til å tenke gjennom ting på en systematisk måte, og skape varige løsninger på sine problemer. Selv om de erkjenner at en tidligere traumer kan ha ubevisst påvirket en klient, er deres mål å hjelpe klienten til å håndtere virkningene det har på dem i dag, og til å foreta rasjonelle beslutninger og skape mer realistiske måter å tenke på.

Rådgivere

Rådgivere, også kjent som mental helse rådgivere, jobbe med kundene for å behandle og løse emosjonelle og psykiske lidelser. De er opplært i terapeutiske teknikker for å håndtere depresjon, angst, avhengighet og selvmordstanker. De hjelper folk med sysselsetting og utdanningsspørsmål, samlivsproblemer og selvfølelse. De arbeider ofte tett sammen med andre psykiske spesialister, og hjelpe til å koble klienter med eksterne tjenester. Mange spesialister på enkelte områder som barnemishandling, narkotikaavhengighet eller spiseforstyrrelser.

Pedagogiske Forskjeller

Begrepene psykoterapeut, terapeut og psykolog pleier å betegne utøveren har en doktorgrad-nivå på trening i psykologi, mens en rådgiver mest sannsynlig har en mastergrad i psykologi, sosialt arbeid eller noen andre område av menneskelig tjenester. Den doktorgrad-nivå terapeut vil ha gått gjennom tre til seks år av videreutdanning. Masternivå rådgiveren vil ha gått gjennom to til tre år.

Velge mellom en psykolog og en rådgiver

Psykologer og rådgivere gjør mange av de samme tingene; i mange tilfeller er den eneste forskjellen deres utdanningsbakgrunn. Det er ingen måte å si hvilken som er "bedre", bare at psykologer og rådgivere er spesialister på forskjellige ting. Hvis du føler at du har mye "bagasje" fra måten du vokste opp eller fra traumer i fortiden, så det kan passe deg bedre å se en klinisk rådgiver og finne en som spesialiserer seg på problemene du har å gjøre med. Hvis du har problemer med å balansere arbeid med hjemmelivet, har problemer i ekteskapet, eller finner ut at livet generelt er å gjøre deg ulykkelig, kan en psykolog gi en mer cut-and-tørket måte å analysere problemer og finne løsninger som fungerer for deg.

Andre faktorer

Det bør bemerkes at psykologer ofte kreve mer per sesjon enn rådgivere. Også rådgivere er mer sannsynlig å gjøre gruppeveiledning og kan være mer fleksibel med sin tid og tilgjengelighet for å planlegge avtaler.

Hvordan takle akutt klinisk depresjon

Hvordan takle akutt klinisk depresjon


Din klinisk depresjon kan aldri gå bort for godt. Det finnes ingen kjent kur for det. Men du kan finne måter å takle depresjon, takket være en overflod av emosjonelle, åndelige, botaniske, kunstnerisk, og selv fysisk støtte og veiledning.

Bruksanvisning

Hva gjør du hvis du føler deg ned for lenge

•  Oppsøk følelsesmessig og åndelig hjelp fra en prest, rådgiver, psykolog, eller noen av dine mest betrodde venner og slektninger. Kommunikasjon er nøkkelen til å la andre få vite at din depresjon er egentlig ikke en "stor karakterbrist" eller "svakhet".

Tenk på det som virkelig betyr noe i livet. Menneskene rundt deg kan overtale deg til å plukke opp en hobby eller interesse som har flere terapeutiske fordeler enn du trodde først.

Tenk å se en god psykiater eller annen lege som kan foreskrive medisiner. Hvis medisinen ikke er effektiv, kan han eller hun foreslår en alternativ løsning som grønn te, vitaminer, Saint-johanne-wort, eller organisk tranebærjuice.

Prøv å re-etablere kreativiteten. Selv om noen av de mest kreative og talentfulle mennesker i historien, som Hemingway, Pollack, Steinbeck, til slutt ikke klarte å takle sin forverring depresjon, har du nok kulturelle og sosiale ressurser til å kanalisere dine tanker og følelser om depresjonen din, enten det er gjennom kunst / maling, skriving, sang, eller til YouTube eller Twitter!

Anskaffelse av et kjæledyr kan hjelpe. Hunder og katter er en ofte oversett behandling for klinisk depresjon.

Ta opp yoga eller pilates. Mens andre øvelser som vekttrening, sykling, turgåing, båtliv, og boksing kan forbedre din sinnstilstand eller utholdenhet i det lange løp, kan mindre aggressive sportsaktiviteter tillate deg å meditere eller tenke forbi dine problemer lettere.

Hint

  • Hvis du opplever alvorlige bivirkninger som kvalme, svimmelhet, hodepine, søvnløshet, osv, fra resepter, be legen om å endre resept eller anbefale noe annet.

Hvordan finne en god rådgiver for bipolar lidelse

Hvordan finne en god rådgiver for bipolar lidelse


Bipolar lidelse er en psykisk lidelse, også kjent som manisk depresjon eller manisk-depressiv sykdom, som er generelt kategorisert som en depressiv sykdom som er ledsaget av maniske høyder og alvorlige nedturer. Bipolar lidelse er en langvarig sykdom som ofte utvikler seg i en pasients slutten av tenårene eller begynnelsen av tyveårene. Del av administrasjon bipolar lidelse er å finne en samtaleterapi rådgiveren du stoler på til å diskutere dine følelser med minst en gang i uken.

Bruksanvisning

•  Spør din fastlege å anbefale rådgivere i ditt område.

Call potensielle rådgivere for å sette opp en telefon intervju. Rådgiveren skal være mer enn fornøyd med å sette opp en telefon intervju og lytte til hva du leter etter i en rådgiver. Din rådgiver kan også være kjent som en psykolog, snakke terapeut eller klinisk sosionom. Så lenge rådgiveren kan gi deg en diskusjon sesjon minst en gang i uken, er betydningen av tittelen og legitimasjon opp til deg å bestemme med legen din.

Intervju flere rådgivere. Du vil få forskjellige første inntrykk og følelser fra ulike rådgivere. Intervju flere over telefonen før du gjør din beslutning. Spør om de har behandlet bipolare pasienter og hva deres terapi stil er.

Stol på magefølelsen. Hvis du føler deg mer positiv til en rådgiver enn en annen, velger rådgiveren du har den beste følelsen mot. For eksempel, noen bipolare pasienter føler at de vil ha en kvinnelig rådgiver, men etter å gjennomføre intervjuer, bestemmer seg for å velge en mannlig rådgiveren. Din komfort med rådgiveren er det viktigste.

Ikke vær redd for å slutte å se rådgiveren. Noen mennesker føler at når de har begynt å se en rådgiver, bør de bare holde med at rådgiveren snarere enn å søke en ny en, selv om de ikke føler at de blir hjulpet. Det er alltid bedre å avvise din rådgiver og finne en annen rådgiver du stoler på. Takk rådgiveren og fortelle dem at du ikke lenger vil være behov for deres tjenester. Gi rådgiveren flere ukers varsel før avreise, hvis det er mulig.

Hint

  • Ring 1-800-SUICIDE umiddelbart hvis du føler deg suicidal.

Diagnostisering av klinisk depresjon

Klinisk depresjon er forskjellig fra vanlig tristhet. Dens symptomer kan forstyrre pasientens evne til å fungere, og --- hvis den forblir ubehandlet --- kan føre til ødeleggende følelsesmessige konsekvenser. Den gode nyheten er at de fleste som lider av klinisk depresjon kan bli bedre med riktig behandling.

Distinction

Klinisk depresjon er noen form for depresjon som varer i to uker eller lenger (i motsetning til normal tristhet, som vanligvis klarner opp i løpet av få dager).

Symptomer

Symptomer på klinisk depresjon kan inkludere følelser av intens sorg og fortvilelse, manglende interesse i dagligdagse aktiviteter, tap av energi, søvnløshet og selvmordstanker i de verste tilfellene.

Diagnose

Depresjon kan diagnostiseres ved en kvalifisert mental helse profesjonell, som kan være i stand til å finne den nøyaktige type depresjon (for eksempel alvorlig depresjon eller bipolar lidelse).

Therapy

Terapi for depresjon innebærer å undersøke røttene til problemet (under veiledning av en profesjonell rådgiver) og finne måter å løse dem. Den lærer også pasienten nye mestringsstrategier for å håndtere depresjon når det streik.

Anti-depressiva

Antidepressiva som Prozac behandle symptomene på depresjon ved å balansere visse kjemikalier i hjernen. Som gjør at terapi og andre behandlinger for å gjøre sitt arbeid lettere.

Hvordan overvinne klinisk depresjon

Hvordan overvinne klinisk depresjon


Når depresjon varer i mer enn to uker, og begynner å forstyrre daglige virke, kan du bli diagnostisert med klinisk depresjon. Klinisk depresjon kan være overveldende for den personen arbeider med depresjon samt for familiemedlemmer. Det kan føles som det er nå vei ut, og du kan føle lyst til å gi opp. Det finnes måter å behandle klinisk depresjon, men du må søke hjelp. Du kan føle at å isolere deg selv, men du vil trenge støtte og veiledning.

Bruksanvisning

Hvordan overvinne klinisk depresjon

•  Forstå symptomene. Klinisk depresjon er beskrevet som perioder med tristhet som varer lenger enn to uker, og er i konflikt med daglig fungering. Følelsen av verdiløshet, en manglende evne konsentrere, tap av glede i de fleste aktiviteter, vesentlige endringer i appetitt eller søvnmønstre og tanker om selvmord er alle gjenkjennelige symptomer på klinisk depresjon.

Snakk med noen. Oppsøke en venn eller et familiemedlem, og fortelle dem hvordan du føler. Fighting depresjon alene kan føle seg umulig. Hvis du har tanker om å skade deg selv eller du har lyst til å gi opp, er det viktig å søke profesjonell hjelp umiddelbart.

Få profesjonell hjelp. Mange ganger depresjon kan bli så ødeleggende at du ikke kan bekjempe det alene. Finne en rådgiver som kan hjelpe deg med å håndtere de følelsene du har, samt en psykiater som kan utføre en medisinsk vurdering for å vurdere for medisiner er viktige skritt i utvinningen. Klinisk depresjon er ofte på grunn av en ubalanse i hjernens kjemi og kan ikke være i stand til å bli kontrollert uten medisinering.

Stay engasjert i behandlingen. Selv om du kanskje lyst til å gi opp, å ta medisinen, deltar rådgivning og delta i støttegrupper vil hjelpe deg å ta litt kontroll over situasjonen. Terapeutiske aktiviteter for å behandle depresjon som å holde en journal, trening og avslapping kan hjelpe ved å utforske følelsene dine.

informeres. Spør dine utøvere spørsmål om behandlingen, besøk pålitelige nettsteder dedikert til diagnostisering og behandling av depresjon som de som er oppført nedenfor, og inkludere familien i behandlingen. Jo mer støtte du har, jo lettere vil det være for deg å lære å håndtere dine symptomer.

Hint

  • Få hjelp. Delta i utvinningen. Få utenfor. Nyte fordelene av naturlig sollys. Exercise.
  • Depresjon kan være mild eller alvorlig, situasjons eller biologisk. Hvis du har klinisk depresjon, kan du ikke alltid være i stand til å kontrollere dine tanker og impulser. Hvis du har tanker om selvmord eller et ønske om å skade deg selv, søke profesjonell hjelp umiddelbart.

Tegn og symptomer på klinisk depresjon i Teens

Omtrent 20 prosent av tenåringer lider av klinisk depresjon, ifølge en studie ved UCLA psykologiprofessor Constance Hammen. Depresjon kan ha en negativ effekt på en ungdoms tanker, følelse, handlinger og helse generelt.

Langsiktige endringer

Mens det er vanlig og nesten forventet for ungdom til å handle annerledes enn sine tidligere selv, tenåringer opplever depresjon ofte vise langsiktige endringer i humør og adferd for det verste.

Uforklarlig Ubehag

Hodepine og magesmerter er vanlige klager av tenåringer med depresjon. Disse fysiske plager kan skyldes depresjon hvis en fysisk eksamen ikke avslører en legitim annen medisinsk forklaring.

Irritabilitet

I motsetning til tristhet som er dominerende i voksen depresjon, tenåringer er typisk i irritabel og sint når deprimert.

Spise og sove

Mange tenåringer opplever en endring i sine spise- og søvnvaner når du går gjennom stadier av depresjon. Begge ytterpunktene er tilgjengelig, avhengig av den enkelte. Mange tenåringer vil spise og sove for mye, og andre vil miste sin appetitt og sliter med å få nok søvn.

Suicidale tanker

Tenåringer som har tanker om selvmord eller bare mislike livet generelt kunne bli diagnostisert med klinisk depresjon. Mange tenåringer som er seriøst vurderer selvmord ofte spøke om å avslutte sitt liv, eller ønsker de aldri var i live. Hvis du kjenner noen som har tanker om selvmord, ikke ta det lett og søke øyeblikkelig hjelp.

Behandling

Klinisk depresjon er en alvorlig psykisk lidelse som må behandles umiddelbart. Hvis du eller noen du kjenner opplever noen av symptomene nevnt, søke øyeblikkelig hjelp fra en rådgiver eller psykiater.

Behandling av klinisk depresjon

Klinisk depresjon også er referert til som store depresjoner, og er en alvorlig helsetilstand som påvirker sinnet så vel som kroppen din. Du kan oppleve symptomer på klinisk depresjon som søvnproblemer, tretthet, tristhet og tap av interesse for aktiviteter og kjære, men disse symptomene kan behandles effektivt for å hjelpe deg å leve livet ditt. Ifølge Mayo Clinic og National Library of Medicine, behandlinger for klinisk depresjon blant annet medisiner, psykoterapi og kirurgiske behandlinger, som kan kombineres for å gi deg de beste resultatene.

Psykoterapi

Psykoterapi er en form for behandling av klinisk depresjon som kan anvendes alene for mild depresjon eller i kombinasjon med andre behandlinger for moderat til alvorlig depresjon. Din psykoterapi kan utføres av en lisensiert psykisk helsevern utøveren som en rådgiver eller psykolog. Målet med psykoterapi i behandling av din klinisk depresjon er for deg å lære å takle, sette mål og løse problemer.

Antidepressiva

Antidepressiva er medisiner foreskrevet av legen din for å behandle klinisk depresjon. Det finnes mange typer antidepressiva, inkludert selektive serotonin reopptakshemmere (Zoloft), trisykliske antidepressiva (Elavil), monoaminoksidasehemmere (Nardil), og serotonin og noradrenalin reopptakshemmere (Effexor). Du må kanskje ta disse medisiner i flere måneder, og bivirkninger som seksuelle problemer og vektøkning er mulig.

Elektrokonvulsiv terapi

Elektrokonvulsiv terapi er en behandling for klinisk depresjon som utføres av legen din i en medisinsk kontor eller sykehus. Legen din vil sette elektroder på hodet, som bærer en strøm inn i hjernen din, og få deg til å få et anfall. Denne behandlingen kan gi umiddelbar reduksjon av kliniske depresjon symptomer, men kan føre til hukommelsestap.

Magnetisk stimulering

Magnetisk stimulering er en eksperimentell behandling som legen kan anbefale for å behandle dine kliniske depresjon symptomer. Denne terapien er utført av lege i en medisinsk kontor og bruker en magnetisk spole til å lede elektrisk strøm inn i hjernen din. Stimuleringen til hjernen kan forandre hjernens aktivitet og redusere symptomene på depresjon.

Neurotherapeutic Behandlinger

Neurotherapeutic behandlinger innebærer kirurgisk implantering av elektroder i hjernen din av legen din. Denne behandlingen utføres i et medisinsk miljø. I 2005, Food and Drug Administration godkjent vagus nerve stimulering for å behandle alvorlig depresjon. Dyp hjernestimulasjon er en annen type behandling som involverer elektrisk strøm for å endre hjerneaktivitet.

Sykehusinnleggelse

Legen kan anbefale sykehusinnleggelse i et spesialisert psykiatrisk behandlingsenhet hvis klinisk depresjon gjør deg til en trussel mot deg selv. Sykehusinnleggelse kan vare i flere uker eller lenger, og kan innebære spesialister innen rådgivning, psykiatri, psykologi og andre psykiske utøvere. Du kan også få medisiner og psykoterapi mens innlagt på sykehus.

Alternativ medisin

Johannesurt er et kosttilskudd som kan behandle symptomene på angst og milde depresjoner. Du kan få Johannesurt over disk på apotek og helsekostbutikker, og det kommer i kapsler, flytende ekstrakter og te. Johannesurt kan gi bivirkninger som kvalme og svimmelhet, og kan redusere effekten av p-piller.

Som en Mental Helse Rådgiver Hva er noen etiske problemstillinger du vil møte?

Enhver person som arbeider i en hjelpende yrke har potensial til å støte på etiske problemstillinger. Mental helse rådgivere, avhengig av hva slags terapeutiske tjenester de tilbyr, står overfor spesielle utfordringer og etiske dilemmaer. Ved å forstå hva disse etiske problemstillinger kan være og hvordan de skal håndtere dem hvis de oppstår på arbeidsplassen, vil en rådgiver være bedre rustet til å fortsette å hjelpe sine kunder og være profesjonelle.

Konfidensialitet

Mental helse rådgivere har å opprettholde taushetsplikten på en daglig basis. Den amerikanske Mental Health Counselor Association (AMHCA) har en streng etiske retningslinjer som dekker spørsmål om å beskytte kundens personvern og poster.

Konfidensialitet, det etiske kravet om å holde en klients informasjon private, gjelder klinisk praksis, undervisning og og forskning. For å gi informasjon enten skriftlig eller muntlig, klienten (eller verge hvis klienten er under 18 år) må gi skriftlig samtykke.

Den AMHCA gir spesifikke retningslinjer for unntak fra denne regelen. Den første er når en persons liv er i overskuelig fare gjennom morderiske eller selvmordstanker (alvorlige tanker om å begå selvmord eller mord). Mental Helse Rådgivere er opplært til å vurdere om det er "alvorlig og overskuelig skade" som definert av den amerikanske Counseling Association. Hvis som en rådgiver du er usikker på hva som utpeker alvorlig og overskuelig skade, er det beste løpet av handlingen for å ta kontakt med veileder.

Det andre unntaket med konfidensialitet innebærer mistanke om mishandling eller vanskjøtsel av et barn, eldre person eller person som er ute av stand til å ta vare på seg selv. Dette inkluderer fysiske og seksuelle overgrep. Psykisk-helse rådgivere får opplæring i sine individuelle stater som journalister mandat, mao det som kreves av dem ved lov til å rapportere mistanke om misbruk.

Den endelige unntaket er når postene er påkrevd under en gyldig rettskjennelse. Men selv under disse forholdene, må rådgiveren informere kunden om rettskjennelse. Herfra kan klienten nekter fortsatt utgivelsen av sine poster, som vil bli ytterligere håndteres av klientens advokat.

Noen vanlige scenarier som en rådgiver kan bli presentert med er å informere en partner eller ektefelle av kjønnssykdommer og vold i hjemmet. Mens informere en person om denne informasjonen kan virke den riktige tingen å gjøre, er det ikke en akseptabel brudd på taushetsplikten og kan føre til rettslig forfølgelse.

Doble relasjoner

Et annet spørsmål eller problem som kan komme opp er hvordan man skal håndtere følelser overfor en klient som faller utenfor riket av en hjelpende forhold.

Den AMHCA gir strenge retningslinjer som mental helse rådgivere må følge. Starter med det som er kalt en "dual forhold", dette utgangspunktet innebærer en person du kanskje vet i en annen kapasitet utenfor den kliniske kontoret.

Rådgiveren er å gjøre vårt ytterste for å unngå doble relasjoner. Men Hvis eieren av bakeriet du får din morgenkaffe på turer gjennom døren din, den AMHCA forbyr ikke deg fra å ta den personen på som en klient. Det viktigste steget å ta i denne situasjonen er å erkjenne den doble forholdet og ha en åpen dialog om hvordan det kan påvirke arbeidet utføres i rådgivning økt.

Seksuelle relasjoner med kunder

Avviker fra to forhold, angir AMHCA at en rådgiver skal ikke under noen omstendigheter engasjere seg i seksuelle relasjoner med eksisterende kunder. Hvis en tidligere seksuell partner kommer inn i klinisk kontor, er riktig handling å ta å referere den personen andre steder.

Hvis en rådgiver begynner å ha seksuelle følelser overfor en aktuell klient, oppsøke en veileder for å vurdere om å avslutte behandling er det beste løpet av handlingen. Hvis som rådgiver blir du lisensiert og ikke lenger kreve tilsyn, er betydningen av profesjonell rådgivning er som et alternativ. Når konsultere en kollega, men husk reglene for konfidensialitet.

Til slutt, hva om tidligere klienter? Den AMHCA sier en rådgiver må vente minst to år etter at en person har sluttet å se dem for rådgivning for å engasjere seg i noen form for seksuelt forhold. Imidlertid er det generelt lurt å unngå å delta i et seksuelt forhold til en tidligere klient.

Gruppe, familie og par rådgivning

Tilby rådgivningstjenester til en gruppe mennesker har sine egne utfordringer. Om at gruppen er et utvalgt antall individer, en familie eller et par, må rådgiveren definere en rolle og forhold for hver person i det rommet.

Når tilby gruppeterapi, definere reglene for taushetsplikt og sosialt samvær utenfor konsernet er viktig. Å ha gruppemedlemmer signere konfidensialitetsavtaler er en måte å beskytte privatlivet til andre medlemmer.

The American Counseling Association (ACA) gir også spesifikke retningslinjer for etiske hensyn i par, familie og gruppeveiledning.

En av de mest betydningsfulle saker som kan presentere seg selv er splitting; dette skjer når en eller flere personer i en rådgivning økt søker å samordne seg med tilrettelegger (rådgiveren) på bekostning av andre. La dette skje kan skape en rekke problemer, inkludert skade tilliten til gruppen og muligens den terapeutiske relasjonen.

Relasjoner med kolleger, ansatte og supervisees

Hvis en rådgiver ikke er i privat praksis, noe som betyr at personen jobber for et byrå, hvordan en person samhandler med andre ansatte er like viktig og hvordan man samhandler med kunder.

Kolleger i dette miljøet kan ha varierende roller. Hvis en rådgiver er ladet med ansvar for klinisk veiledning for andre rådgivere, er det spesifikke retningslinjer gitt av AMHCA og ACA for hvordan klinisk tilsyn bør gjennomføres.

En veileder kan støte på flere etiske problemstillinger når gi veiledning. Siden dette er muligheten for en ansatt å diskutere saken materiale og terapeutiske tilnærminger og teknikker, er det ansvaret til veileder for å sikre at arbeidstaker følger beste praksis.

Tilsyn, hvis det ikke gjøres riktig, kan svinge inn på mer av en rådgivning økt enn tilsyn. Rollen som en veileder er ikke å gi terapeutiske tjenester; Dette er en felles etisk problem. Det beste målet i denne situasjonen å holde tilsyn time fokusert på arbeid og for å gi en henvisning til etatens ansatte-hjelpeprogram (et program som tilbys av noen byråer som gir et begrenset antall gratis kliniske økter på en utenfor klinikken).

Regelen av doble relasjoner gjelder også her; mens kolleger kan bli venner, er rollen til en veileder forskjellig, og derfor bør doble relasjoner unngås.

Et annet problem som kan komme opp er når sensitive temaer blir diskutert i klinisk tilsyn; vedkommende samme taushetsplikt lover gjelder, noe som betyr en veileder kan ikke utlevere informasjon om en sak omtalt i tilsyn med mindre det oppfyller kriteriene for de fire unntak.

Endelig ser på det fra perspektivet til den personen som blir overvåket, er det viktig at under informert-samtykkeprosessen med en klient (forklaringen av konfidensialitet), er det åpent diskutert at rådgiveren er overvåket og gi kontaktinformasjon for veileder.

Hvordan diagnostisere klinisk død

Hvordan diagnostisere klinisk død


Once upon a time, var det ingen gråsone mellom liv og død. Etter år med folk som blir begravd levende og andre forferdelige feil, vet vi nå at denne gråsonen eksisterer faktisk. For eksempel, hvis en person er det som kalles klinisk død, kan de, med hjelp av HLR, bli brakt tilbake til livet. Så, hva er reglene? Her er hvordan å diagnostisere klinisk død.

Hvordan diagnostisere klinisk død

•  Sjekk om personen puster. Pustestans er utbruddet av klinisk død, som organer vil raskt bli påvirket av mangel på oksygen. Det bør bemerkes på dette punkt at hvis vedkommende ikke allerede er innlagt på sykehus, bør 911 bli kalt umiddelbart. Tid er den ultimate faktor i å holde klinisk død fra å bli biologisk død.

Søk etter offerets hjerterytme. Når hjertet har sluttet å slå, har personen inngått en tilstand av klinisk død, som den vanlige definisjonen av klinisk død er opphør av å puste etterfulgt av stopp av hjertet.

Vær forberedt på å handle raskt! Hvis personen er innlagt på sykehus, ring for en lege eller sykepleier for å hjelpe. Hvis personen ikke er innlagt på sykehus, noen skal begynne å umiddelbart administrere HLR mens hjelp blir kalt. Hvert sekund teller når en person er klinisk død.

Informer fagfolk som best du kan om situasjonen. Prøv å finne ut nøyaktig hvor lenge personen ikke er puste og hvor lenge det er siden hjertet stoppet. Lengre perioder øke risikoen for uopprettelig hjerneskade og absolutt død.

Prøv å finne ut årsaken til offerets klinisk død, som det vil være av avgjørende betydning for de profesjonelle. Klinisk død kan være forårsaket av en rekke faktorer: hypotermi, forgiftning, hodeskade, etc. Jo mer fagfolk vet, jo bedre er sjansene for å spare et liv.

Hint

  • Du kan være en stor del av den livreddende prosessen ved å ta nødvendig opplæring og bli en sertifisert HLR utøveren.

Hvordan å frivillig for klinisk Stem Cell Research

Hvordan å frivillig for klinisk Stem Cell Research


Nå som Pres. Obama har opphevet Bush-administrasjonens restriksjoner på føderal finansiering av embryonal stamcelleforskning, pasienter overalt lurer på hvordan de kan delta i en stamcelle forskningsstudie på klinisk nivå. Dessverre, bortsett fra i ett spesielt unntak (se tips nedenfor) er det fortsatt for tidlig å snakke om klinisk forskning ved hjelp av embryonale stamceller. Forskere er fortsatt eksperimenterer med dyr å sørge for at behandlinger er både trygt og effektivt. Som til Obama handling, har National Institutes of Health å skrive retningslinjer for gjennomføring av etisk forskning ved hjelp av føderale skattepenger. (Det vil ta inntil midt på sommeren.) Når disse retningslinjene er på plass, vil NIH begynne å evaluere forskning forslag og tildeling stipend finansiering. Så, er løftet om embryonal stamcelleforskning fortsatt langt fra å bli oppfylt i en klinisk setting.

Men det er allerede mye av klinisk (dvs. menneskelig fokusert) forskningen som gjøres ved hjelp av voksen (ikke-embryonale) stamceller. Disse kliniske forsøk blir utført i en rekke forskjellige sykdommer og forstyrrelser. Her er noen tips om hvordan du kan finne og frivillig for klinisk stamcelleforskning. (MERK: Stamcelleforskning involverer blod sykdommer som leukemi har pågått i flere tiår.)

Hvordan å frivillig for klinisk Stem Cell Research

•  Lær alt du kan om stamceller og stamcellebiologi. Det er en forferdelig mye feilinformasjon flyter rundt. Det er viktig at du forstår det grunnleggende: forskjellen mellom embryonale stamceller, voksne stamceller og induserte pluripotente (iPS-celler). NIH er et flott sted å starte. Se Resources nedenfor for en link til NIH websider som gir deg all den informasjonen du trenger.

Lær alt du kan om kliniske studier er godkjent av US Food and Drug Administration (FDA). Hold deg unna behandlinger og terapier (vanligvis tilbys utenfor USA) som ikke har gjennomgått FDA-overvåket pre-klinisk og klinisk eksperimentering prosessen. Disse ikke-godkjent stamcellebehandlinger er trolig svindel: uprøvd vitenskapelig, enormt kostbart, mest ineffektive og muligens farlig. Se Resources nedenfor for en link til FDA websider som gir en grundig bakgrunn orientering om klinisk forskningsprosessen.

Snakker om svindel, før du blir fristet til å søke om stamcellebehandlinger tilbys i klinikker utenfor USA, utdanne deg selv om farene av dyre, udokumenterte stamcelleterapi. Resources inneholder en kobling til nettstedet av International Society for Stem Cell Research. Organisasjonen tilbyr en gratis 8-siders håndbok nedlastbare i PDF for pasienter fristet til å gå utenlands for stamcellebehandlinger. Det inkluderer en lang liste med spørsmål å stille behandlingen leverandør før du bruker en nikkel.

Når du har utdannet deg selv om stamceller, kliniske studier, og stamcelle svindel, kan du enkelt finne kliniske studier som er godkjent av FDA som rekrutterer pasient frivillige. FDA database er enkelt å søke ved hjelp av stikkord (for eksempel "stamcelle OG hjerteinfarkt"). Jeg gjorde et søk nylig på "Parkinsons og stamcelle" og fant en klinisk studie sponset av to NIH institutter. Studien ble lansert i 2002 og er fortsatt å rekruttere pasienter. Resources har linken til søkemotoren på ClinicalTrials.gov.

Når du har funnet en klinisk studie som du er interessert i, lese kvalifiseringskravene. Disse vil fortelle hvem som vil bli akseptert, og som vil bli avvist og hvorfor. Hvis du oppfyller grunnleggende krav, finne kontaktinformasjon. Så ring eller send en e-post for å be om mer informasjon.

6. Til slutt, bør du kontakte lege før du søker om en klinisk studie. Han eller hun kan vite noe om din fysiske tilstand som vil hindre deg fra å delta i en studie. Det er viktig for kliniske forskere å vite alt om din fysiske historie før du godtar deg.

Hint

  • Du trenger ikke en doktorgrad i biologi for å jobbe frivillig for en stamcelle-basert klinisk studie. Men du virkelig trenger å bein opp på grunnleggende. Følg hvert skritt over, og du vil være bevæpnet med nok informasjon til å stille de riktige spørsmålene og bli akseptert i riktig studie.
  • Husk at ingen i USA gjennomfører kliniske studier med kontroversielle humane embryonale stamceller (de Pres Obama bare adressert i hans ordre.) - Ennå. Denne sommeren vil Geron Corporation lansere den første kliniske studien noensinne ved hjelp av humane embryonale stamceller til å behandle ryggmargsskade.
  • Et siste ord på stamcelle svindel: pass på at du spør behandler om preklinisk og klinisk forskning utført før bruk av narkotika eller behandling i klinikken. Ble forskningen overvåket eller godkjent av en offentlig etat eller sykehus review board? Be om å se fagfellevurderte studier publisert i tidsskrifter. Ikke stol på anekdotisk informasjon fra klinikken pasienter. Få vitenskapelige bevis.

Kliniske tilnærminger til sorgarbeid

Kliniske tilnærminger til sorgarbeid

Mental-helse klinikere vanligvis gjør et skille mellom "sorgarbeid" og "sorgarbeid." Sorgarbeid refererer til å støtte en person gjennom en normal, sunn sorgprosessen, mens sorgarbeid innebærer intensivt arbeid med mennesker som har blitt "stuck" i sorgprosessen eller som sørgende kompliseres av traumer, psykiske eller rusmiddelspørsmål, eller andre faktorer som hindrer personen i å bevege seg fremover. Det finnes flere effektive kliniske tilnærminger til sorgarbeid; alle disse legger vekt på å gi emosjonell støtte, etter stedet ledende klienten, og normalisere klientens sørgende opplevelse.

Elisabeth Kubler-Ross: fem stadier av sorg

Banebrytende arbeid på sorgen ble gjort av Dr. Elisabeth Kubler-Ross, som intervjuet døende pasienter om sine opplevelser og følelser. Fra disse intervjuene, sydde hun sammen en fem-trinns teori om sorg. De fem stadier inkluderer sjokk og fornektelse, sinne, forhandling, depresjon og aksept. Klinikere opplært i denne modellen vanligvis identifisere en kundes stadium av sørgende og forsiktig arbeide for å flytte klienten gjennom de fem stadiene til eventuell aksept av tapet. Det bør bemerkes imidlertid at Dr. Kubler-Ross aldri antydet at kundene gikk gjennom alle disse fem stadier i rekkefølge eller at hver klient opplevde alle fem stadier.

Alan Wolfelt og Companioning

På 1990-tallet, Dr. Alan Wolfelt innført en modell for sorgarbeid som han kalte "companioning." Companioning streker klinikeren å være åpen for å lære fra klienten hva kundens individuelle sorg erfaring er like, og symbolsk vandre sammen med klienten i solidaritet og støtte heller enn å prøve å lede klienten. Dr. Wolfelt sier at en kliniker trenger ikke ha - og bør ikke ha - svar på å bevege seg gjennom sorgen, men bør bare være et vitne til og talsmann for kundens egen helbredelsesprosess.

The Empty Chair og gestaltterapi

Folk som sørgende et tap ofte frykter at de forlot viktig ting usagt. "Empty Chair" rådgivning metoden er en måte å hjelpe de etterlatte oppnå en følelse av nedleggelse. Rådgiveren oppfordrer de etterlatte person til å sitte på tvers fra en tom stol, tenk at hennes kjære er i den, og si hva hun føler behov sier. Spør han da de etterlatte å okkupere den tomme stolen og svare som om hun var den avdøde kjære.

Støttende Aktiviteter

Sorg rådgivere ofte oppmuntre etterlatte kunder å engasjere seg i aktiviteter som gjør at de føler seg bedre. Den grunnleggende teorien bak dette er en av hjørnesteinene i "løsningsfokusert terapi" - hvis det fungerer, gjøre mer av det. For eksempel kan en sorg rådgiveren anbefaler vanlig journalføring for en klient som elsker å skrive og hyppige turer og turer for en klient som elsker utendørs.

Støttegrupper

Støttegrupper kan være en viktig helbredende katalysator etter et tap. De lar en etterlatte person å møte og samhandle med andre som har lidd lignende tap, for å identifisere forskjellige veier til helbredelse, og å akseptere støtte fra andre. Mange sorg rådgivere rutinemessig henvise klienter til å støtte grupper.

Slik fastslår utvalgsstørrelsen i en klinisk studie

Slik fastslår utvalgsstørrelsen i en klinisk studie


Før du slipper medisiner og andre behandlinger for publikum, forskere teste dem på et utvalg av pasienter. Hvis dette utvalgsstørrelsen er for liten, kan forskerne ikke ser resultater, eller resultatene kan skyldes en tilfeldighet. Jo større størrelsen på utvalget, jo større er sjansene for å se meningsfulle resultater og sporing sammenhenger i en studie. Imidlertid, å skaffe en stor prøve kan være kostbart og vanskelig. Du kan bruke en ligning for å finne den ideelle minimum sample size til å gå videre med en troverdig klinisk studie.

Slik fastslår utvalgsstørrelsen i en klinisk studie

•  Bestem deg for et signifikansnivå for rettssaken. Når sannsynligheten for nullhypotesen er mindre enn eller lik signifikansnivået, kan du forkaste nullhypotesen. Dette betyr at resultatene av studien er gyldige, og ikke på grunn av tilfeldigheter. De mest brukte betydning nivåene er 0,05 og 0,01.

•  Plugg signifikansnivået som et heltall i den følgende ligning: Signifikansnivå = 1 / kvadratroten av N. N er den ideelle minimumsprøvestørrelsen. Du kan omorganisere ligningen som dette:

(Signifikansnivå) * (kvadratroten av N) = 1.

kvadratroten av N = 1 / signifikansnivå

N = 1 / (signifikansnivå ^ 2)

Løs likningen. For vårt eksempel, vil signifikansnivået være 0,05:

N = 1 / (0,01 ^ 2) = 10 000 = 400.

En troverdig studie med en fem prosent feilmargin krever en utvalgsstørrelse på 400 personer.

Hvordan finne en kvalifisert rådgiver for mitt barn

Hvordan finne en kvalifisert rådgiver for mitt barn


Barn håndtere en rekke saker og hendelser som kan kreve profesjonell rådgivning for å hjelpe dem til å håndtere og justere. Disse inkluderer stress og angst, død av et familiemedlem eller en venn, og utviklingsmessige eller lærevansker. Det er viktig å velge en profesjonell, lisensiert rådgiver som er spesielt trent til å håndtere barnas spørsmål og problemer.

Hvordan finne en kvalifisert rådgiver for mitt barn

•  Lag en liste over barnets symptomer. Dette vil hjelpe deg til å foreta en informert beslutning i å velge en rådgiver. For eksempel har noen rådgivere fokusere mer på atferdsproblemer, mens andre er bedre rustet til å takle stress og angst problemer.

Spør barnets lege for en henvisning. De fleste leger har samarbeid med annet helsepersonell, og vil vite rådgivere som er spesialister på området der barnet trenger hjelp.

Spør venner og kolleger for anbefalinger. Foreldre som har jobbet med lignende problemer også kan være i stand til å gi en intim og detaljert evaluering av rådgiverne du vurderer.

Ordne et innledende møte og konsultasjon. Spørre om rådgiveren utdanning, lisens og legitimasjon, faglig bakgrunn og erfaring. Diskuter rådgiveren terapeutiske teknikker og tilnærming og hvordan dette er gunstig i håndteringen av barnets særlige spørsmål og problemer. Avklare rådgiveren avgifter og anbefalt lengde på behandlingen.

Undersøke din helseforsikring regler, forskrifter og retningslinjer knyttet til mental helse behandling og rådgivning.

Positivt og ulemper med kliniske studier med barn

Positivt og ulemper med kliniske studier med barn


Barn som deltar i en klinisk studie får gratis behandling samtidig som forskere kunne få informasjon som kan til slutt hjelpe andre barn. Kliniske studier også plassere barn i fare når behandlinger ikke produserer forventede resultater. Foreldre gjør klokt i å vurdere fordeler og ulemper med kliniske studier før de bestemmer seg for å ha et barn delta.

Tilleggs Medical Care

Barn som deltar i kliniske studier kan ha nytte av det siste innen medisinsk teknologi. Disse barna kan få medisiner, terapi og andre ressurser behandling ikke er tilgjengelig for allmennheten. Mens et barn deltar i en klinisk studie, får hun også ekstra lege omsorg av en eller flere leger. De leger som overvåker den kliniske studien er blant de beste i sin bestemt felt og har tilgang til fersk tilstand spesifikk informasjon.

Økonomisk kompensasjon

Barn som deltar i kliniske studier vanligvis får økonomisk kompensasjon. Denne kompensasjonen hjelper dekke kostnadene forbundet med å delta i studien. Motta penger i tillegg til gratis medisiner og behandling hjelper familier som har en hard tid håndtere økonomiske problemer forårsaket av et barns sykdom. Kompensasjon for kliniske studier varierer, og barn som deltar i langtidsstudier som krever mye av overvåking vanligvis får mest penger.

Inconvenient

Kliniske studier med barn er tidkrevende og de ofte inntrufne en familie. Før deres barn kan ta del i en klinisk studie, må barnets foreldre fullføre spørreskjemaer og intervjuer. Den kliniske studien leger kan be om barnets medisinske poster og be om å intervjue barnets siste leger. Når et barn går inn i en klinisk studie, må han delta overvåkings avtaler i tillegg til medisinsk avtaler som ikke er relatert til den kliniske studien. Rettssaken kan også kreve at barnet skal overnatte på et forskningsanlegg eller hun må forholde seg til strenge fysiske eller ernæringsmessige begrensninger i studien ..

Bivirkninger

Behandlingene spesialister forskning i et barns klinisk studie er nye og kan ha noen bivirkninger som kan være kortsiktig og langsiktig. Foreldre får vanligvis en liste over vanlige bivirkninger før rettssaken, men forskerne vet kanskje ikke alle potensielle bivirkninger.

Hva Statskontorer beskytte barn i kliniske studier?

Hva Statskontorer beskytte barn i kliniske studier?


De fysiske og psykiske helsebehov barn avviker betydelig fra de av den voksne befolkningen, på grunn av kroppsstørrelse, hormonelle og kognitiv utvikling, næringsbehov og unike eksponeringer og risiko. Kliniske studier gir en måte å bedre forstå de helsemessige behov og beste behandlingstilbud for barn. Mens gjennomføre medisinske eksperimenter på en ung og sårbar befolkning kan høres alarmerende, flere statlige etater har juridiske og praktiske rammer for å beskytte barns helse og beste interesser.

Kontor for menneske Forskning Gjerder

Den viktigste offentlige instansen som beskytter barn deltok i kliniske studier er Kontoret for menneskeforskning Gjerder. Administrert av US Department of Health and Human Services, beskytter OHRP den "rettigheter, velferd og trivsel" av fagene som er involvert i både biomedisinsk og atferdsforskning. OHRP har utarbeidet et sett med juridiske og etiske standarder eksplisitt for barns deltakelse i klinisk forskning for å sikre en mest mulig gunstig balanse mellom risiko og nytte, og for å beskytte rettigheter og helse en sårbar befolkning.

Food and Drug Administration

Det amerikanske Food and Drug Administration er en av de største føderale finansieringskilder for klinisk forskning, og bidrar sponsor studier for utvikling av legemidler, naturlige behandlinger og medisinsk utstyr. Som OHRP, har FDA et sett med strenge kriterier for beskyttelse av barn i rettssaker, som er spesielt oppmerksomme på spørsmål om frivillig samtykke og samtykke, minimere risiko og beskytte barn fra posisjonene unødig skade og sårbarhet.

Felles Agencies

The Department of Health and Human Services, sammen med National Institutes of Health og National hjerte, blod og Lung Institute, har nylig dannet en barn-sentrert koalisjon for å opplyse offentligheten om den viktige rollen barn i klinisk forskning. Som offentlige etater er pålagt å opprettholde et lignende sett av standarder med hensyn til vern av mennesker, gir dette nydannede divisjon en klar disposisjon av generelle prøve prosesser og de rettigheter og beskyttelse av alle deltakerne. Den nylig lanserte nettsiden, Barn og kliniske studier (se Ressurser), tilbyr en informativ oversikt over fordelene til forskning deltakelse, og bestemte måter forskere og institusjoner opprettholde føderale standarder for å beskytte barn.

Institutional Review Board

Alle institusjoner som mottar føderal finansiering av kliniske studier i enten atferds eller biomedisinsk forskning er nødvendig for å danne en Institutional Review Board. IRB er ansvarlig for regulering av de etiske og juridiske standarder for forskning, og som en kropp, er ansvarlig overfor føderale forskrifter og revisjoner. For kliniske studier som involverer barn, serverer en IRB på vegne av statlige etater for å sikre at forsknings institusjoner, som sykehus, skoler og selskaper, i samsvar med føderale standarder og beskytte helse og velvære for deltakende mindreårige.

Mycoplasma klinisk behandling

Mycoplasma er de minste frittlevende organismer som kan infisere mennesker. Disse typer organismer er også kalt lungesjuke lignende organismer (aidsinfobbs.org, 2009). Disse organismer som kan forårsake en rekke sykdommer som ligner virus. Imidlertid, mycoplasma er forskjellig fra virus, fordi de er i stand til å reprodusere seg fritt inne i kroppen av deres vert. Alle som er i stand til å få sykdommen. Men infeksjoner forårsaket av disse organismene vanligvis forekommer hos eldre barn og unge voksne (New York State Department of Health, 1995).

Mycoplasma Sykdommer

Mycoplasma forårsake en rekke sykdommer. Disse sykdommene kan overføres fra person til person i en rekke forskjellige måter. Imidlertid er den mest vanlige måten å spre mycoplasma gjennom sputum av en smittet person. Symptomer på mycoplasma-infeksjoner varierer avhengig av typen av infeksjon som har oppstått. De vanligste sykdommer forårsaket fra en mykoplasma infeksjon er lungebetennelse, eller "walking lungebetennelse", og urinveisinfeksjoner (New York State Department of Health, 1995). Det første trinnet i klinisk behandling er å diagnose mycoplasmic sykdom ved en medisinsk vurdering av symptomer, og en blodprøve eller urinprøve.

Lungebetennelse

Lungebetennelse forårsaket av mycoplasma er tilnavnet "walking lungebetennelse" fordi, under normale omstendigheter, trenger mycoplasma infeksjoner ikke forårsake lungebetennelse som garanterer sykehusinnleggelse. Symptomer er vanligvis milde unntatt hos pasienter med lave immunforsvar (New York State Department of Health, 1995). Lungebetennelse symptomer varierer, men de vanligste symptomene er feber, hoste, kortpustethet, svetting, risting frysninger, brystsmerter ved pusting, hodepine, muskelsmerter og tretthet (Mayo Foundation for medisinsk utdanning og forskning, 2009a). Antiobiotics er den beste behandling for lungebetennelse forårsaket av mykoplasma-infeksjon. Imidlertid har de fleste lungebetennelse forårsaket av disse midler går uten behandling fordi symptomene produsert av Mycoplasma-indusert lungebetennelse likne symptomene på en alvorlig bryst kaldt. Venstre ubehandlet, vil den berørte person fullstendig gjenopprette over en periode på ca 10 uker. Selv når de ble behandlet med antibiotika, kan utvinning ta så lang tid, så vel (Mayo Foundation for medisinsk utdanning og forskning, 2009a).

Urinveisinfeksjon

Urinsystemet omfatter deler av kroppen, inklusive nyrer, urinledere, urinblæren og urinrøret. En infeksjon i urinveiene, eller UTI, kan være til stede i alle deler av urinveiene, men er mer utbredt i urinrøret og blæren. Menn og kvinner kan både utvikle UVI, men kvinner er mer utsatt for denne typen infeksjon. UVI må tas vare på så snart de er diagnostisert fordi hvis den forblir ubehandlet, infeksjonen reiser til nyrene og kan skape alvorlige helseproblemer (Mayo Foundation for medisinsk utdanning og forskning, 2009b). Noen UVI er forårsaket av Mycoplasma-infeksjoner. Antiobiotics må forskrives til å effektivt behandle en UTI. Vanligvis en UTI vil ikke løse av seg selv og det kan gjentas en gang behandlet. For tilbakevendende UVI, vil en lege foreskrive lengre doser av antibiotika for å rense kroppen for infeksjon (Mayo Foundation for medisinsk utdanning og forskning, 2009b).

Trening & Project Management i markedene for klinisk diagnostikk

Trening & Project Management i markedene for klinisk diagnostikk


Helsevesenet er en bransje med mange aktører; helsepersonell, støttepersonell, administratorer, ledelse og leverandører av medisinsk utstyr og farmasøytiske produkter er sentrale aktører. Klinisk diagnostikk kan være et raskt skiftende del av helsevesenet feltet.

Betydning

Opplæring og prosjektledelse i markedene for klinisk diagnostikk er avgjørende for riktig drift av helsesystemet; tilstrekkelig opplært personale sikre at utstyret brukes riktig. Prosjektledelse team samarbeide med regjeringen, sykehusledelsen og yrkesorganisasjoner og koordinere utrulling av diagnostisk utstyr. Trene andre i prosjektledelse innen helsevesenet er best oppnås gjennom praktisk erfaring.

Typer

Det er varierende typer opplæring og prosjektledelse i markedene for klinisk diagnostikk. Opplæring for helsepersonell som opererer klinisk diagnostisk utstyr er en type trening. En annen ville være generell opplæring for helsepersonell som refererer klinisk diagnostisk utstyr i jobbene sine. Til slutt, opplæring i ny prosjektledelse sikrer en suksesjon strategi er tilgjengelig i markedene for klinisk diagnostikk.

Fordeler

Den store fordelen med riktig trening og prosjektledelse støtte i markedene for klinisk diagnostikk er at det sikrer utstyret blir brukt riktig helsepersonell og forstått av helse interessenter, som administratorer. Effektiv prosjektledelse sikrer utstyr når pasienter og helsepersonell i tide.

Hypertensjon Kliniske retningslinjer

Formålet med hypertensjon kliniske retningslinjer er å gi helsepersonell og pasienter en metode for tilnærming for å håndtere alle aspekter av hypertensjon fra diagnose til behandling og forebygging av re-forekomst. Disse retningslinjene skal dekke alle aspekter av sykdom og gjøre det lettere for helsepersonell å ta vare på og behandle pasienter.

Forebygging

Hypertensjon spiller en viktig rolle i utviklingen av hjerte-og nyresykdommer og hjerneslag. Ulike faktorer som disponerer for utvikling av hypertensjon har blitt identifisert. Disse inkluderer fedme, høyt saltinntak, mangel på mosjon, overflødig alkoholinntak og utilstrekkelig inntak av frukt og grønnsaker. Modifisering av disse faktorene gjennom samfunnsdeltakelse og helse utdanning kan hindre eller forsinke utbruddet av hypertensjon.

Klassifisering

Målet med behandlingen av hypertensjon er å bringe blodtrykket til under 140/90 mm Hg. I diabetikere og folk med nyresykdom målet er å ha BP under 130/90 mm Hg.

Normalt blodtrykk hos voksne er en lesning av 120/80 eller mindre. Prehypertensjon er klassifisert som et systolisk trykk på 120 til 139 og et diastolisk trykk på 80 til 89. I trinn 1 hypertensjon blodtrykket vil være et systolisk trykk på 140 til 159 og et diastolisk trykk på 90 til 99. I trinn 2 hypertensjon i systolisk blodtrykk nivå er 160 eller mer, og det diastoliske trykk er 100 eller mer.

Denne klassifiseringen er basert på to eller flere sitter BP opplesninger, på to eller flere besøk.
Prehypertensjon er ikke en sykdom.

Evaluering

Evaluering av hypertensive pasienter er nødvendig for å utelukke sekundære årsaker for hypertensjon som nyresykdommer, feokromocytom og coarctation av aorta, og å vurdere end organskade til nyre, retina eller andre organer som kanskje allerede har inntruffet. Evalueringer også identifisere andre samtidige risikofaktorer som diabetes, forhøyet LDL kolesterol, redusert HDL kolesterol, røykevaner, alkoholinntak og fedme. Evaluering er gjort gjennom historien, undersøkelse og laboratorieprøver.

Behandling

Målet for behandlingen er å redusere hjerte-og renal morbiditet og mortalitet. Dette oppnås gjennom en kombinasjon av livsstilsendringer og farmakologisk behandling.

Livsstil modifikasjon inkluderer vektreduksjon med vekt er på å opprettholde en normal vekt.
Et kosthold rikt på frukt og grønnsaker og lite fett og natrium er fremmet. Det daglige inntak av salt bør være under seks gram. Regelmessig fysisk aktivitet på 30 minutter per dag, minst fem dager i uken anbefales. Hver enkelt pasient bør begrense hennes alkoholinntaket til en mengde detaljert av hennes lege, men generelle retningslinjer er en alkoholholdig drink per dag for kvinner og to alkoholholdige drinker per dag for menn.

Hvis livsstil modifisering ikke oppnår den nødvendige målet farmakologisk behandling er igangsatt. Et bredt utvalg av legemidler er tilgjengelige for behandling av hypertensjon. Tallrike studier har vist at alle disse stoffene gi bredt lignende kardiovaskulær beskyttelse når senke BP. Således er valg av medikamenter avhenger av pasientens toleranse og assosiert sykdom. I utgangspunktet er behandling startet med vanndrivende for trinn 1 hypertensjon og vanndrivende med en av de andre gruppe legemidler som betablokkere, kalsiumkanalblokkere, ACE-hemmere eller andre for type 2 hypertensjon. Hvis målet ikke er nådd, er dosen justeres eller flere legemidler legges til målet er nådd.

Fordeler

De fordelaktige effektene av å senke blodtrykket er mange. Ifølge en epidemiolog fra Oxford University, kunne Sarah Lewington, en reduksjon i blodtrykket ved allmennheten på bare noen få millimeter stoppe 7 prosent av fatal koronar hjertesykdommer og 10 prosent av dødelige slag.

Pasientens etterlevelse og aktiv deltakelse i behandlingen er viktig for å nå målet. Derfor er det viktig å utdanne pasienter om sykdommen og fordelene ved å kontrollere den.

Klinisk forskning på virkningene av fedme

Klinisk forskning på virkningene av fedme


Den offisielle definisjonen av fedme er å ha en body mass index (BMI) på 30 eller høyere. Med nesten en fjerdedel av amerikanerne klassifisert som overvektige, er forskning på effekter av overdreven vekt fører til flere spørsmål om utbredt offentlig innvirkning. Alt fra søvnapné og luftveisproblemer til infertilitet og visse kreftformer har vært knyttet til overdreven kroppsfett. Informasjon om klinisk forskning på fedme kan bli funnet gjennom de mange organisasjoner og institutter som studerer dette.

National Institutes of Health, fedme forskning

Fedme er blitt en epidemi og National Institutes of Health, som er den amerikanske Health and Human Services 'medisinsk forskning arm, har satt sammen en fedme forskning Task Force for å bedre forstå dette folkehelseproblem. De jobber med alle de store føderale helsemyndigheter for å studere molekylære, genetiske, atferdsmessige, miljømessige, kliniske og epidemiologiske aspekter av fedme. Dette arbeidet er lagret i sitt CRISP (Computer gjenfinning av informasjon om forskningsprosjekter) database og gjort tilgjengelig for allmennheten. NIH også finansierer og støtter forskningsinnsats på å forstå fedme på mange akademiske institusjoner rundt om i landet.

The National Institute of Diabetes og Digestive og nyre sykdommer

The Office of Obesity Forskning ved National Institute of Diabetes og Digestive og nyre sykdommer (NIDDK) arbeider med mange grupper å koordinere forskningsinnsatsen på studiet av fedme. De identifiserer forskningsmuligheter, planlegge konferanser og workshops og utarbeide rapporter og henvendelser. Deres primære mål er å finansiere tilskudd for å støtte studier og kliniske studier i slike områder som nevrobiologi av fedme, overvekt og spiseforstyrrelser og pediatrisk klinisk fedme.

MedlinePlus: Fedme

MedlinePlus, et initiativ fra National Library of Medicine og National Institutes of Health, gir en online gateway som samler informasjon om sykdommer, tilstander og velvære. Deres guide til fedme gir generell informasjon sammen med koblinger til bestemte artikler og forskningstiltak. Besøkende til dette nettstedet kan finne en rekke artikler fra akademiske institusjoner, ledende medisinske publikasjoner og nyhetsbrev. Nettstedet oppdateres daglig med den mest oppdaterte informasjonen.

Kliniske tegn på hjertesvikt

Klinisk hjertesvikt er et stort problem i USA. Ifølge American Heart Association, kan hjertesvikt komme plutselig bringer med symptomer som kortpustethet og forvirring. Hjertesykdom er et problem i amerikanere på grunn av den standard amerikanske diett. Mange mennesker spiser fet eller sukker-laden matvarer som er lastet med dårlig fett som triglyserider. Disse fett tette arteriene som fører til hjertesykdom.

Hjertebank

The American Heart Association sier hjertebank er et tegn på hjertesvikt. Dette er en uregelmessig hjerterytme som gir raskere og deretter bremser ned. Hjertebank kan også være forårsaket av for mye sukker, medisiner eller medisiner, men hvis du lider med hjertebank ofte, bør du oppsøke lege for en hjerte sjekke opp. Noen ganger kan en person vil bare legge merke uregelmessig hjerterytme når du ligger nede og blir stille.

Å miste vekt og forbedre kostvaner kan redusere forekomsten av hjerte-relaterte problemer. Ofte hjertesykdom utvikler seg over mange år, men hvis du begynner å spise dårlig i ung alder, kan du utvikle hjertesykdom mye tidligere i livet.

Kortpustethet

The American Heart Association sier også at kortpustethet er et annet tegn på hjertesvikt. Dette er et resultat av en mangel på oksygen til hjertet. Når du sliter med å puste, noe er galt inne i kroppen din. Dette er et tegn på at hjertet ditt er å miste momentum til å pumpe blodet rundt i kroppen. Hjertet ditt kan bli svak og slutte å fungere.

Dette er vanlig hos eldre mennesker forårsaker død av alderdom. Personer med hjertesykdom vil merke disse symptomene mye tidligere i livet sitt. Hvis du finner ut at du trenger å støtte hodet opp for å puste om natten og nesegangene er klare, kan dette være et tegn på at noe er galt. Se legen din for en skikkelig diagnose.

Brystsmerter

The Mayo Clinic sier brystsmerter er et tegn på hjertesvikt. Brystsmerter kan være intens eller mild avhengig av om du har en liten eller alvorlig hjerteinfarkt. Denne type smerte har blitt beskrevet som følelsen som det er en elefant sitter på brystet. Smerten føles som en kombinasjon av stikkende smerter sammen med intenst press. Hvis du har smerter i brystet ofte, bør du oppsøke lege med en gang, eller gå på legevakten.