Digidexo.com

diare tomatpure

Om Diaré

Diaré er karakterisert som hyppig avføring utvise løs og vannaktig avføring. Langvarig eller hyppig diaré kan være en alvorlig medisinsk tilstand som resulterer i sykdom eller død. Dette gjelder spesielt med underernærte bestander og barn. Det er viktig å diagnostisere årsaken til diaré for å oppdage hvor alvorlig problem.

Betydning

Betydningen er direkte relatert til årsaken og alvorlighetsgraden av diaré. Sporadisk diaré forårsaket av inntak vil ha liten betydning, bortsett fra det inntrufne av å være nær badet. Imidlertid kan vedvarende eller langvarig diaré forårsaket av en uhygienisk diett eller medisinske tilstander ha en grav betydning for helse og overlevelse hvis ikke medisinsk behandling. Diaré vil føre til tap av vitale væsker og kjemikalier fra kroppen som er avgjørende for livet.

Typer

Det er i utgangspunktet fire typer diaré. Disse typene er knyttet til årsak eller underliggende tilstander. Sekretorisk diaré er forårsaket av en økt utskillelse av væske fra tarmen, eller en reduksjon av absorpsjon av fluider fra tarmen. Osmotisk diaré oppstår når legemet frigjør for mye vann og fluid inn i tarmen. Motilitet-relatert diaré er forårsaket av hyperaktivitet av innvollene som beveger mat gjennom fordøyelsessystemet for raskt til å tillate nedbrytning og absorpsjon av næringsstoffer. Inflammatorisk diaré er forårsaket av betennelse i tarmslimhinnen på grunn av sykdom, infeksjon eller toksin. Den inflammasjon reduserer evnen av tarm til å absorbere væsker.

Effekter

Effektene av diare på kroppen kan være skadelig for helsen, og levedyktigheten til en person. Effekten av diaré, uten hensyn til den underliggende årsak, skaper et tap av væske, salter og elektrolytt kjemikalier fra kroppen. Uten utskifting av disse væskene, kan dehydrering skje og personen vil bli syke og kan dø. Personer med diaré trenger å være klar over disse effektene og begynne å ta tiltak umiddelbart for å erstatte væske og salter. Diaré vil også ha en effekt av sårhet rundt anus fra irritasjon og konstant tørke.

Betraktninger

Det første du må vurdere er årsaken til diaré. Tenk på diett inntaket før diaré begynte. Var det annerledes eller uvanlig? Vurdere andre helserelaterte symptomer som kramper, smerter eller blodig avføring som vil kreve ytterligere medisinsk arbeid-up og behandlinger. Vurdere hvor lenge det er siden den diaré startet og om væskene blir tilstrekkelig erstattet av peroralt inntak. Til slutt vurdere om medisinsk behandling er nødvendig eller diaré er forbigående og vil løse seg selv.

Forebygging / løsning

Mest diaré kan forebygges ved sunn livsstil og sunt kosthold. God tarm helse krever et godt balansert kosthold med næringsstoffer og fiber. Unngå uhygieniske forhold. Tar profylaktisk antibiotika når du reiser til fjerne land uten ordentlige sanitære forhold kan hindre diaré.
Løsningen på diaré avhenger av den underliggende årsak. Enkel forbigående diaré på grunn av isolerte dårlig kosthold vil vanligvis løse på egen hånd eller med hjelp av over-the-counter medisiner. Andre mer alvorlig diaré krever medisinsk behandling som for eksempel antibiotika, væske utskiftninger eller anti-inflammatoriske medisiner.

Advarsel

Advarselen tegn på alvorlig diaré som krever lege inkluderer tilstedeværelse av blod i avføringen, svikt i evnen til å erstatte vitale væsker og langvarig utbrudd av diaré. Personer med noen eller alle av disse faresignaler bør søke lege. De eldre, mer skrøpelige og syke mennesker bør søke medisinsk hjelp så snart diaré starter.

Diaré og Appendisitt Symptomer

En virusinfeksjon i mage-tarmkanalen kan føre til både diaré og blindtarmbetennelse. En hindring i nærheten av din vedlegg kan forårsake blindtarmbetennelse, og en hindring i tarmen kan føre til diaré. Diaré kan også være til stede hvis du har blindtarmbetennelse. Blindtarmbetennelse og diaré kan føre til feber og dehydrering. Hvis den ikke behandles raskt, kan alvorlige komplikasjoner oppstår. Begge kan bestemmes med riktig diagnostisk testing av legen din.

Magesmerter

Magesmerter er et vanlig symptom for både diaré og blindtarmbetennelse.

Kvalme

Du vil ha en urolig mage og føler kvalm hvis du har diaré eller blindtarmbetennelse.

Fever

En feber kan være til stede med blindtarmbetennelse eller diaré.

Oppkast

Du kan oppleve oppkast hvis du lider av blindtarmbetennelse eller diaré.

Løs avføring eller tarmobstruksjon

Hvis du har diaré, kan du ha løs avføring. Hvis du opplever blindtarmbetennelse, kan du lide en intestinal obstruksjon, noe som kan føre til løs avføring.

Tap av appetitt

Du kan ikke føler for å spise eller drikke hvis du har diaré eller blindtarmbetennelse.

Kronisk diaré Årsaker

Innledning

Kronisk diaré er diaré som varer i mer enn to uker. Også kjent som vedvarende diaré, kan det oppleves av folk i alle aldre. Mens kronisk diaré er vanligvis dødelig for friske individer, kan det truer livet av dem som har et undertrykt immunsystem. Således er det viktig å forstå årsakene til kronisk diaré for å forhindre det, om det er forårsaket av en infeksjon eller ikke.

Årsaker

Infeksjoner som forårsaker kronisk diaré er vanligvis et resultat av parasitter, bakterier eller virus. Parasitter som fører til kronisk diaré er Giardia lamblia, Entamoeba histolytica, og Cryptosporidium. Disse parasittene inn i kroppen gjennom forbruk av skjemt mat og vann. Som med parasitter, bakterieinfeksjoner oppstår når mat eller vann som er forurenset forbrukes. Bakterier som salmonella og E. coli er vanlige årsaker til diaré. Virus som forårsaker kronisk diaré omfatter rotavirus, herpes og virushepatitt.

Kronisk diaré som ikke er forårsaket av en infeksjon, kan være et resultat av en rekke faktorer. Lidelser i bukspyttkjertelen eller tarmen kan føre til sykdommer slik som Crohns sykdom og irritabel tarmsyndrom, som produserer kronisk diaré. Kronisk diaré kan være forårsaket av noen medisiner og matallergier, for eksempel antibiotika eller laktoseintoleranse. Sykdommer som hemmer immunsystemet, som HIV / AIDS, er også kjent utløsere av kronisk diaré.

I noen tilfeller, kan årsaken til kronisk diaré være ukjent, og det kan være vanskelig å foreta en korrekt diagnose. En lege kan utføre en fysisk eksamen og bestille tester for å fastslå årsaken til kronisk diaré hos en pasient. Disse testene analyserer blod og avføringskulturer av bakterier og parasitter, samt virus eller andre typer sykdommer som kan være årsaken. Ytterligere diagnostisk testing som en endoskopi prosedyre eller røntgen kan være nødvendig hvis lab kulturer ikke avsløre årsaken til diaré.

Behandling

Behandling av kronisk diaré avhenger av årsaken. Antibiotika kan være foreskrevet i tilfelle av en bakteriell infeksjon. For tilfeller som ikke er forårsaket av en infeksjon, kan andre medisinsk intervensjon er nødvendig, så vel som forandring i dietten er operasjon. De som lider av kronisk diaré bør jobbe med sin lege for å sikre at de får riktig medisinsk behandling. Det er viktig at de holder seg hydrert, avstå fra forbruk av alkohol og andre drikkevarer som fører til dehydrering og opprettholde et balansert kosthold.

Naturlig Diaré rettsmidler

Naturlig Diaré rettsmidler


Diaré er kroppens naturlige måte å tvinge deg til å ta hensyn til din helse. Dette ubehagelig renselsesprosess er kroppens naturlige forsvarsmekanisme som slår inn for å eliminere overflødig giftstoffer å skade og hindrer kroppsfunksjoner. Remedier faktisk støtter den renselsesprosess ved å gi kroppen med vitaminer og mineraler for å bidra til å gjenopprette og helbrede.

Gulrøtter

Nødvendige mineraler og elektrolytter som gulrøtter gir går tapt på grunn av diaré. Gulrøtter redusere diaré symptomer og hjelpe kroppen komme seg raskt. Gulrot suppe er en vanlig middel for tilstanden. Hakk £ 1 av gulrøtter og kok gulrøttene i 5 fl. oz. av vann til den er myk. Spis gulrot suppe i små mengder hver halve time.

Væsker

De riktige væsker gjenopprette mineraler og glukose kroppen mister under diaré. Sportsdrikker som Gatorade fylle kroppen med elektrolytter. Ingefærøl og fruktjuicer fremme en rask utvinning. Juice å prøve inkludere eple, gulrot, tomat, lemonade, orangeade og fersk ananas. Drikke væsker ved romtemperatur for kroppen å fordøye dem lettere. Hvis du liker, legg 1/2 ts. av honning og en klype salt til fruktjuice.

Buttermilk

Melk inneholder en syre som dreper bakterier og bakterier. Himalaya hjem rettsmidler, link under, anbefaler å helle en kopp kjernemelk i et glass med en klype salt og drikker blandingen tre til fire ganger hver dag.

Tea

Urtete hjelpe berolige tarmen. Ifølge Health911, bør du spise urtete i minst seks til 12 timer. Svart og grønn te gir umiddelbar lindring fra diaré. Følgende er urtete som er enkel å tilberede:

Bratte 1 ts. av friske kamille blomster i en kopp varmt vann i 15 minutter.

Denne neste te oppskriften innebærer å bruke gresskar, squash eller gourd blader. Ta med 2 liter vann til en byll; deretter legge bladene og fjerne potten fra brenneren. La bladene til bratt i 35 minutter, og deretter drikke te noen få timer.

Andre urtete du kan bruke inkludere bjørnebær te og bringebær te. Alt du trenger er et blad som skal preges av varmt vann. Ikke legg til sukker eller fløte til din te.

Tips

Forebygging av diaré er enkel. Spise et riktig kosthold med vitaminer, mineraler, fettsyrer og aminosyrer kroppen din trenger. Et sunt kosthold og mosjon vil holde kroppen renset for giftstoffer.

Hva er årsakene til kronisk Kvalme & diaré?

Hva er årsakene til kronisk Kvalme & diaré?


Kronisk kvalme og diaré kan være symptomer på alvorlige fordøyelsessykdommer. Rådfør deg med en lege om pågående diaré og kvalme. Medisinske tester kan utføres for å bestemme om en underliggende sykdom er til stede.

Identifikasjon

Ifølge Mayo Clinic, er kronisk diaré defineres som diaré som varer mer enn fire uker. Diaré er ofte ledsaget av kvalme, oppblåsthet, magekramper og magesmerter.

Funksjon

Normalt fordøyd maten passerer gjennom tarmen der de fleste væsker er absorbert. Diaré oppstår når enten avfallet passerer for raskt, eller når tykktarmen er i stand til å absorbere fluider på grunn av betennelse grunnet sykdommen.

Årsaker

Kronisk diaré kan oppstå som et resultat av laktoseintoleranse, irritabel tarmsyndrom, inflammatorisk tarmsykdom, cøliaki, Crohns sykdom eller ulcerøs kolitt. Kronisk diaré noen ganger oppstår etter galleblæreoperasjon eller andre abdominale operasjoner.

Forebygging / løsning

Hvis du opplever kronisk diaré, er det viktig å drikke mye væske for å unngå dehydrering. Å drikke en elektrolytt drikke for eksempel en sportsdrikk som anbefalt. Prøv å eliminere melkeprodukter for å avgjøre om diaré er relatert til laktoseintoleranse.

Advarsel

Kronisk diaré kan føre til dehydrering, som kan være livstruende. En lege bør konsulteres dersom dehydrering er mistenkt eller hvis du ser blod i avføringen.

Hvordan å behandle barn diaré

Hvordan å behandle barn diaré


Diaré er ikke en uvanlig sykdom hos barn. Selv ubehagelig, er løs avføring og medfølgende magekramper vanligvis forårsaket av et virus eller mat følsomhet, og med riktig behandling, er en tidsbegrenset sykdom. Det viktigste å huske på når behandling av barns diaré er å opprettholde væskebalansen, som barn lett kan bli dehydrert. Les videre for å lære hvordan å behandle barnas diaré.

Hvordan å behandle barn diaré

Identifisere, hvis mulig, vil årsaken til ditt barns diaré, da dette hjelpe deg å begrense hvordan du behandler den. Finn ut om noen familiemedlemmer som spiste det samme måltidet som barnet opplever også gastrointestinale plager, siden dette kan være et tegn på matforgiftning. Du kan også være lurt å ringe ditt barns skole eller barnehage for å se om administrasjonen er klar over noen "mage bugs" som kan gå rundt.

•  Ring barnelege hvis du mistenker at barnet ditt kan ha matforgiftning, som det kan være en alvorlig situasjon som trenger å bli behandlet så snart som mulig. Det er ofte skilles fra vanlige utbrudd av barnediaré ved alvorlige magekramper og blod i avføringen. Rotavirus, som kan identifiseres ved en karakteristisk sykelig-søte lukten av avføring, er en annen årsak til diaré som garanterer en samtale til legen, så det er forbundet med alvorlig dehydrering hos små barn.

Limit barnas inntak av fruktjuicer, som de kan faktisk føre til en økning i løs avføring. Blant fruktjuicer, er eplejuice en av de verste synderne. Videre surhet av sitrus juice, som appelsinjuice, kan føre til ytterligere urolig mage.

Hold barnet hydrert på annen måte. Tilby slurker med vann, is spretter eller en spesiell re-hydration løsning. Hvis barnet nekter å drikke noe annet, kan du sette en dråpe eller to av juice i vannet, akkurat nok til smaken det litt, som det er mer viktig å demme opp for dehydrering enn det er å ta et standpunkt på ikke tilbyr juice.

Unngå mat som melk og yoghurt til konsistensen på barnets avføring har returnert til det normale. Siden diaré kan skylle tarmsystemet av mange av sine naturlige bakterier, vil mange barn opplever midlertidig, post-sykdom laktoseintoleranse.

Begynn barnet ditt på Brat kosthold når han har vært i stand til å tolerere væske. Brat er et akronym for bananer, ris, applesauce og toast. Dietten er ikke nødvendigvis begrenset til de bestemte matvarer, snarere er det en måte å minne deg til å begynne med en blid og lett å fordøye kosthold.

Hint

 • Over-the-counter anti-diaré medisiner er kontraindisert for bruk til å behandle små barn. Sjekk med legen din før du gir dem til barnet ditt.

Hvordan få et barn med diaré til å spise mat

Hvordan få et barn med diaré til å spise mat


Å få et barn med diaré til å spise kan være en vanskelig oppgave, spesielt hvis du arbeider med andre symptomer. Heldigvis er det et par ting du kan gjøre for å bidra til å lette overgangen tilbake til god mat og hjelpe barnet ditt komme på bedringens vei.

Hvordan få et barn med diaré til å spise mat

•  Begynn med små porsjoner i løpet av dagen. Hvis barnets mage er opprørt, er det siste han trenger store, tunge måltid veier ham ned. I stedet tilbyr ham mindre porsjoner noen få timer. Det vil bidra til å holde sin styrke opp og oppmuntre ham til å spise, hvis bare litt.

2 tilbudet opp noen av hennes favoritt mat. Hvis hun kjemper for å spise, er det OK å gi henne en velsmakende godbit eller to for å skjerpe hennes appetitt. Du kan alltid følge opp at cookie med noe litt heartier.

•  Prøv Brat kosthold. Brukes til å behandle en rekke forhold, Brat metoden fungerer godt for barn med diaré. Mat er vanligvis blid og lite fiber, som ikke bør rokke hans allerede delikat system. Brat står for bananer, ris, applesauce og toast; holde seg til disse matvarene til han viser tegn til bedring.

Husk væsker. Dehydrering er den vanligste bekymring når barn har diaré, så sørg for å gi barnet rikelig med vann, juice og melk. Over-the-counter elektrolyttløsninger er også nyttig og kommer i en rekke forskjellige smaker som passer til ditt barns smak. Gelatin og pudding har et høyt væskeinnhold og også fungere godt for barn som ikke ønsker å drikke.

Hint

 • Ta alltid kontakt med lege dersom barnet ditt opplever feber sammen med diaré, eller hvis tilstanden vedvarer i mer enn 24 timer.

Hvordan ta vare på et barn med diaré

Hvordan ta vare på et barn med diaré


Diaré er en svært ubehagelig og pinlig tilstand for barn. Mens diaré har mange årsaker, er behandlingen fortsatt den samme. Mens omsorg for et barn med diaré, dine mål er å holde henne komfortabel og hindre dehydrering. Følg disse trinnene for å ta vare på et barn med diaré.

Hvordan ta vare på et barn med diaré

En vet at i de fleste tilfeller kan du ta vare på barnet ditt hjemme. Men du trenger å vite når det er best å ta ham med til legen. Hvis din baby eller barn har diaré og kaster opp gjentatte ganger, er mindre enn 6 måneder gammel, har feber høyere enn 102 grader F, har magesmerter, har blod i diaré eller hvis diaré er alvorlig eller langvarig, må du ta ham til legen. I tillegg, ta barnet til legen hvis han viser tegn til dehydrering, som for eksempel sløvhet, mangel på urin eller tårer, innsunkne øyne, slapphet og svimmelhet.

Gjør barnet ditt ligge ned i en komfortabel seng eller på sofaen. Du kan velge å beskytte madrassen eller sofaen puter i tilfelle ulykker. Har noen rolige leker tilgjengelig for å holde henne opptatt, slik som bøker og puslespill.

Ha rikelig med rene klær klar i tilfelle barnet ditt har ulykker. Hvis han ikke har uhell, sørg for at han ikke føler seg skamfull. Forsikre ham om at du vet at det ikke var hans skyld, rydde ham opp, trøste ham og satte ham tilbake til sengen.

Gi barnet rikelig med væske for å holde henne hydrert. Elektrolytt løsninger er best, men vann og sportsdrikker er bra, også. Mange leger anbefaler ikke sportsdrikke, men hvis barnet ditt ikke liker smaken av elektrolyttoppløsning, kan du blande de to for å få drikke mer spiselig. Vanligvis leger ikke anbefale å gi juice på grunn av den høye syre og sukkerinnhold.

Husk at du ikke bør gi kumelk til et barn med diaré eller oppkast, med mindre hun kan tolerere et normalt kosthold. Men for ammende babyer og småbarn, er morsmelk fint, og du bør prøve å amme oftere enn vanlig.

feed barnet bland matvarer. De beste valgene er ris, bananer, tørr toast og eplemos uten tilsatt sukker. Disse matvarer er lett på magen og vil bidra til firmaet avføringen litt.

Forstå at hvis barnet ikke kan holde seg hydrert ved hjelp av muntlige væske hjemme, kan hun trenger intravenøs væske fra sykehuset. De kan også teste ditt barns avføring for å se etter en mulig parasittinfeksjon, som de kan behandle med en anti parasittiske medisiner.

Hint

 • Bruk rikelig med overflate sanitizers, hånd sanitizers og riktig håndvask ved hjelp av antimikrobiell såpe for å sikre at sykdommen ikke sprer seg til resten av familien.
 • Ikke gi barnet ditt en anti diaré medisiner mindre legen din sier at det er trygt.

Hvordan identifisere symptomer på kronisk diaré

Kroniske utbrudd av diaré hos barn er ofte merket som "uspesifikke kronisk diaré", som betyr bare at ingen fysisk årsak som infeksjon eller matintoleranse er fastsatt. Noen barn lider av kronisk diaré, og mens noen ganger tilstanden er relatert på noen måte til kosthold og ernæring, noen barn bare drikke for mye væske som eplejuice, appelsinjuice eller frukt punch på daglig basis.Remember at vann er en viktig næringsstoff og tilstrekkelige mengder vann vil bidra til å forebygge en rekke conditions.Chronic utbrudd av diaré er oftest funnet hos barn i alderen 1 1/2 til ca 4 år gammel. Denne type diaré er annerledes enn den som forårsakes av irritabel tarm-syndrom som oppleves av mange voksne. I tilfelle av ikke-spesifikk barndommen kronisk diaré, tilstanden gradvis forsvinner før barnet går school.Learning hvordan å identifisere symptomene på barndommen uspesifikk kronisk diaré vil hjelpe foreldre forstå prosessen samt gir dem evne til å bidra til å støtte og holde liv barnet, som kan være engstelig om hans tilstand. Medisiner for tilstanden er vanligvis ikke nødvendig, men ekstra kjærlighet, forståelse og støtte vil gå en lang vei mot å håndtere tilstanden.

Hvordan identifisere symptomer på kronisk diaré

•  Vær oppmerksom på løs eller vandig avføring når barnet ditt enten evakuerer inn i hennes bleie eller i toalettet. Endringer i melk, formel, juice eller myk mat ofte produsere dette resultatet. Hvis tilstanden vedvarer, er det et klassisk tegn på kronisk diaré. Imidlertid være oppmerksom på at normal avføring kan være avbrutt av vannaktig avføring av og på i en tidsperiode, som gjør det vanskelig å diagnostisere tilstanden.

Observer barnet for hyppig evakuering. Små barn kan evakuere en eller to ganger om dagen, men de som lider av uspesifikk kronisk diaré vil ofte produsere avføring tre eller fire ganger om dagen.

Ta hensyn til gråt eller tegn på stress hos små barn, som kanskje også klager over magesmerter hvis han er gammel nok til å snakke. Dette er et annet klassisk tegn på mage eller intestinal nød og bør vurderes av en familie omsorgsperson eller barnelege.

Undersøk anal området av barnet ditt. Hvis det ser ut til rød eller irritert, kan dette være forårsaket av store mengder vannaktig avføring og diaré. Unn irriterte området med salver eller kremer foreslått av barnelege.

Diskuter behandlingstilbud med barnelege. Hun kan foreslå å endre formler, eller redusere mengden av eple eller appelsin juice du mate barnet ditt, samt mengden av fruktjuicer eller drikke populært i dag.

Hint

 • Planlegge et besøk med barnelege hvis barnet ditt har opplevd diaré i mer enn to uker, hvis han har feber eller hvis du finner noe blod i avføringen.
 • Venstre ubehandlet, kronisk diaré kan føre til ernæringsmessige mangler, dårlig vekst og utvikling, og sløv atferd i barnet ditt.

Diaré Årsaker og behandling

Ifølge medicinenet, er diaré stede når en person opplever hyppig avføring eller et loose av avføring. Individer forskjellig på hva som er "normalt" for begge av disse variablene, slik at viktige kriterier er at frekvensen eller løshet er mer enn vanlig. Enten symptom kan indikere diaré, men de ofte opptrer sammen.

Virusinfeksjon

Sammen med diaré, ledsagende symptomer inkluderer magekramper, oppkast og kvalme. Virale infeksjoner som forårsaker diaré er smittsom og kan føre til epidemier som infeksjoner passere fra en person til en annen. Denne type diaré vanligvis varer fra to til tre dager, og selv om ubehagelig for offeret, er vanligvis ikke er livstruende.

Matforgiftet

WebMD påpeker at forurenset mat eller vann kan forårsake diaré. "Food poisoning" er en felles betegnelse for denne tilstanden. Det varer vanligvis for rundt tjuefire timer. Utbruddet kan være ganske umiddelbar etter å ha spist mat hvis toksiner i mat før konsum. Noen ganger, kroppen produserer giftstoffer etter matforbruk. I så fall kan symptomene først frem 7 til 15 timer er gått. Food opplevde når du reiser til varme land og land med dårlige sanitærforhold kan bære E. coli som resulterer i diaré, den beryktede "Montezuma Revenge."

Bivirkninger

Diaré er en bivirkning av mange stoffer, slik at hvis diaré begynner kort tid etter starten bruk av et nytt medikament, er at medikamentet mest sannsynlig årsak. Antacida og legemidler med magnesium er de verste synderne, men de er de to på toppen av en lang liste med potensielt diaré fremkallende stoffer. Hvis diaré utvikler seg fra et nytt legemiddel, er det lurt å oppsøke lege umiddelbart.

Matintoleranse

The National Digestive Diseases Information Clearinghouse (NDDIC) bemerker at noen mennesker har matintoleranse som resulterer i diaré. Kunstige søtningsmidler og laktose er et problem i denne forbindelse for mange mennesker.

Behandling for diaré

De fleste diarétilfeller ta vare på seg selv i et par dager. Ulike over-the-counter medisiner kan behandle symptomene på diaré. WebMD anbefaler å drikke rikelig med væske - tilsvarende minst seks fulle glass per dag. Anbefalingen er å drikke små mengder væske ofte i stedet for store mengder på stor avstand mellom intervaller. NDDIC anbefaler å unngå koffein, melkeprodukter og fet mat. Disse matvarene har en tendens til å forverre diaré. NDDIC anbefaler forbruker buljong, da den inneholder elektrolytter. Hvis diaré henger det kan være alvorlige og livstruende. Den virkelige faren, spesielt til de svært unge og svært gamle er dehydrering. Dvelende diaré garanterer et besøk til legen.

Hvordan helbrede og behandle diaré naturlig

Dessverre opplever alle diaré på anledningen. Her er hvordan å behandle diaré naturlig.

Hvordan helbrede og behandle diaré naturlig

Først er det viktig å vite at hvis du opplever noen tegn til dehydrering på grunn av diaré, bør du søke lege omgående. Du kan ha en alvorlig medisinsk tilstand som trenger oppmerksomhet ASAP. Barn, eldre og de med svakt immunforsvar vil lide av dehydrering raskt.

Sørg for å kontakte lege raskt hvis diaré vedvarer, er overdreven eller inneholder blod og slim. Tre eller flere episoder om dagen er grunn til å ringe legen.

Spis rikelig med bananer. Bananer er en stor kilde til vitamin B6, vitamin C, magnesium og kalium. Bananer også bidra til å regulere bolle bevegelser med sitt høye fiberinnholdet som gjør denne frukten den perfekte maten for tider som dette.

Apple Sauce har vært kjent i mange generasjoner å kurere diaré. Eplesaus inneholder vitaminer, vann og fibre.

Carrot Juice i særdeleshet har blitt sitert for å være en kur for diaré. Å drikke tre glass om dagen anbefales. Fersk gulrot juice er den beste, men flaske vil fungere helt fint.

Drikk rikelig med væske inkludert fruktjuicer, sportsdrikke og koffeinfri te. Unngå eplejuice, kullsyreholdige brus, kaffe, meieriprodukter og alkoholholdige drikkevarer som kan forverre diaré.

Spis vanlig enkel mat som ris, ristet brød, kjeks og pretzels. Noen matvarer som er sveisen, krydret eller fet vil forårsake diaré å øke.

Hjem rette for Toddler Diaré

Pjokk diaré er en rotete sykdom. Det er også svært ubehagelig og opprivende til et lite barn å ha diaré. Siden ingen anti-diaré medisiner er tilgjengelig eller anbefalt for bruk med småbarn, hjem rettsmidler er den eneste måten å behandle det.

Betydning

Pjokk diaré venstre ubehandlet kan føre til dehydrering, som kan være livstruende.

Identifikasjon

For væsker, bland 1 qt. vann med 1 ts. av sukker og en klype salt. Bland matvarer, slik som vanlig brød eller toast, kjeks, eplemos og kylling uten hud er det beste for sine mageproblemer. Anstrengt gulrøtter er en annen populær hjemme bøte for pjokk diaré.

Effekter

Vannet med sukker og salt er bedre enn rent vann eller fruktjuice i Rehydrerende pjokk. Bland matvarer redusere mage irritasjon som fører til diaré. Elektrolyttene i anstrengt gulrøtter kan hjelpe rette diaré.

Betraktninger

En potte-trent pjokk med diaré, selv på hjem rettsmidler, kan ha ulykker. Ha dette i bakhodet og forberede seg ved å bruke gamle sengetøy, plassere et gammelt teppe eller annen buffer der barnet sitter og ved å gi pjokk med enkel tilgang til badet.

Misforståelse

Mesteparten av tiden diaré er måten kroppen blir kvitt ting. Mange ganger diaré indikerer ikke sykdom, men bare kroppen å kvitte seg med en fornærmende mat.

Advarsel

Hos barn med andre helseproblemer, hvis diaré varer mer enn 2 dager med eller uten hjem rettsmidler, eller hvis barnet slutter å spise, drikke, eller har feber eller andre symptomer, kontakt lege umiddelbart.

Hva er årsakene til Lithium Diaré?

Hva er årsakene til Lithium Diaré?


Litiumkarbonat er ofte foreskrevet for å stabilisere stemninger i bipolare pasienter. Doseringen ligger i det minste delvis bestemmes av pasientens vekt, selv om leger ofte fore en startdose på ca 300 mg to ganger daglig. Men noen ganger medisiner kan produsere diaré.

Interaksjon med andre medisiner

Hvis du tar kalsiumkanalblokkere (slik som Cleviprex eller Isophin) på samme tid du tar litium, kan du utvikle tegn på nevrotoksisitet. Disse inkluderer kvalme, oppkast og diaré.

Stoppe Lithium Plutselig

Pasienter som har blitt tatt litium, men plutselig slutte å gjøre det kan få diaré, samt andre effekter, som for eksempel kvalme, spenning og hjertebank.

Litiumkonsentrasjon

Skulle du ha en høy konsentrasjon av litium i kroppen din, kan du oppleve alvorlig kvalme og diaré, svimmelhet og enda en arytmisk hjerterytme. Disse symptomene kan vare i flere dager.

Litiumtoksisitet

I tilfelle at du tar mer litium enn det som er foreskrevet, kan medisinen bli giftig. Dette kan skje når en overdoser på pillene, eller til og med når en pasient bare legger en del av en pille til den vanlige foreskrevne dosering over tid (kronisk toksisitet). Blant de bivirkninger av denne er diaré, noe som kan føre til dehydrering.

Betraktninger

For å utlede maksimal nytte av litiumdosen, bør du ta en blodprøve utført av legen din på en jevnlig basis. Dette vil også hjelpe deg å unngå mange av de bivirkninger av legemidlet, inkludert diaré.

Årsaker til diaré hos barn

Selv om barnet ditt kan finne det pinlig, en bout med diaré er ikke noe å le. Vanligvis varer lenger enn noen få dager, diaré --- preget av vannaktig avføring forekommer tre eller flere ganger per dag --- kan dehydrere barnet ditt til det punktet av fare i løpet av noen timer. Diaré for lengre perioder kan også vise til en mer alvorlig problem med ditt barns helse. Knowing vanligste årsakene til diaré hos barn gir deg den informasjonen du trenger for å redde barnets liv en dag.

Typer

Diaré hos barn kan være enten akutt eller kronisk. Akutt diaré varer i fire uker eller mindre, og er vanligvis et resultat av en forbigående infeksjon slik som bakterier, en parasitt, et virus, en mat intoleranse eller en reaksjon på medisiner. Kronisk eller langvarig diaré, som varer lenger enn fire uker, er vanligvis på grunn av en utvidet sykdom eller lidelse, for eksempel irritabel tarmsyndrom. Vanligvis barn er mer sannsynlig at lider av akutt diaré i stedet for kronisk diaré.

Bakteriell infeksjon

Vanligvis resultatet av barn forbruker forurenset mat eller vann, bakterielle infeksjoner som forårsaker diaré hos barn inkluderer Campylobacter, Salmonella, Shigella og Escherichia coli (E. coli). Den vanligste av disse bakteriene, E. Coli, påvirker svært små barn mer alvorlig og er ofte ledsaget av oppkast og alvorlige magekramper. Du kan redusere barnets sjanser til å få E. Coli og lignende bakterielle infeksjoner ved å lære ham å praktisere god hygiene vaner og ved å alltid grundig matlaging rått kjøtt.

Virusinfeksjoner

Forskjellige virale infeksjoner føre til akutt diaré, inklusive viral gastroenteritt, vanligvis kjent som magen influensa. Ifølge KidsHealth.Org, er rotavirus --- en virusinfeksjon preget av eksplosiv, vannaktig diaré --- den vanligste årsaken til akutt barnediaré, infiserer de fleste barn minst én gang før de når en alder av 5. Rotavirus vanligvis treffer i løpet av vinteren og våren måneder og raskt sprer seg fra barn til barn i barnehager og førskoler, vanligvis varer 3-9 dager. The Centers for Disease Control and Prevention anbefaler en rutine barndommen vaksinasjon mot rotavirus, som hindrer cirka 98 prosent av alvorlige tilfeller.

Matintoleranse

Hvis det er sporadisk eller oppstår i mer enn noen uker, kan ditt barns diaré være forårsaket av en matintoleranse eller allergi. Laktose intoleranse, en av de mest vanlige matintoleranse hos barn, er en manglende evne til å bryte ned den laktose sukker i melk. Barnets kropp ikke produserer nok laktase, enzymet som bryter ned laktose. Den resulterende kramper, diaré og gass kan være mild eller alvorlig, avhengig av alvorlighetsgraden av intoleranse.

Parasitter

En rekke parasitter, inkludert Giardia lamblia, Entamoeba histolytica og Cryptosporidium, forårsake diaré hos barn. Disse parasittene inn barnets kropp gjennom mat og vann, slo seg ned i fordøyelsessystemet før forårsaker diaré som ofte kan vare lenger enn to uker. Barn i barneomsorgspleien og de som tilfeldigvis drikker infiserte farvann på steder som for eksempel svømmebassenger og badeland er mest sannsynlig at kontrakten disse parasittene. Ifølge CDC Division of parasittsykdommer, kan du best beskytte barnet fra parasittiske diaré ved å praktisere god hygiene og unngå forurenset mat og vann.

Betraktninger

Uavhengig av årsaken, er diaré en alvorlig sykdom hos barn som har den potensielt livstruende bivirkning av dehydrering. Ifølge National Digestive Diseases Information Clearinghouse, kan din dehydrerte barn dø innen tre dager. Hvis barnet ditt har diaré, se henne nøye etter tegn på dehydrering, som inkluderer en tørr eller klissete munn, ingen tårer når hun gråter, innsunkne øyne eller soft spot, mangel på urin i 12 timer, kjølig hud, slapphet, tretthet og svimmelhet. Ta barnet til legen din om han viser tegn på dehydrering eller hvis hun har diaré i mer enn 24 timer.

Medisin for en fire år gammelt barn med diaré

Diaré er preget av en plutselig endring i avføringsmønster som resulterer i hyppige, vannaktig avføring. Diaré ofte forekommer som et resultat av virus, bakteriell infeksjon, ørebetennelse, parasitt, antibiotika reaksjon, store mengder av fruktsaft eller et matvareallergi eller intoleranse.

Funksjoner

Diaré kan være ledsaget av andre symptomer som magekramper, oppkast og feber.

Forebygging Dehydrering

Det viktigste bekymring med diaré er dehydrering. Tilby vann ofte. Hvis diaré forekommer oftere enn annenhver time, tilbyr en elektrolytt løsning som Pedialyte. Sukkerfylte drikker som brus eller juice kan gjøre diaré verre.

Riktig Ernæring

Et barn med diaré bør spise et vanlig kosthold. Brat-Y diett (bare bananer, ris, applesauce, ris, toast og yoghurt) kan være effektive i behandling av diaré før det klarner opp.

Unngå medisiner

Det er ikke trygt å gi preschoolers Antidiarrheal medikamenter. Disse kan faktisk gjøre diaré verre hos barn.

Advarsel

De fleste tilfeller av diaré kjøre sine kurs i løpet av få dager. Diaré som vedvarer i mer enn en uke eller er ledsaget av blod i avføringen bør vurderes av en lege.

Probiotiske Treatment

Kosttilskudd som Culturelle, funnet på et apotek eller helsekostbutikk, inneholder Lactobacillus bakterier. Ifølge Dr. Sears, kan dette tillegget gis til barn å regulere fordøyelsessystemet. Rådfør deg med en lege før du bruker dette tillegget.

Hvordan å stoppe diaré hos barn tre år gammel

Diaré hos barn tre år kan være betenkelig for en forelder, og litt skummelt for en preschooler, men det er vanligvis ikke alvorlig. Det viktigste å se etter er tegn på dehydrering. Gjennom kosthold og hjem rettsmidler, kan du stoppe effekten av diaré og hjelpe din tre år gamle føler deg bedre snart.

Hvordan å stoppe diaré hos barn tre år gammel

Måter å lette Diaré

Stopp melk og andre meieriprodukter i opptil to uker for å se om dette ender diaré. Barn som er laktose intolerant kan få diaré av å drikke melk eller spiser andre meieriprodukter som ost, iskrem eller yoghurt. Siden det kan være vanskelig å fastslå hva som forårsaket barnet ditt til å bli syk, er det viktig å eliminere matvarer som er felles irritanter. I stedet for kumelk, kan du prøve geit eller soyamelk.

Limit sukkerinntak. Søte snacks, frukt og fruktjuice kan alle intensivere symptomer på diaré. Syren i frukten kan også irriterer tarmen. Hold barn fra å spise for mye sukker i opptil tre dager etter deres første løs avføring.

•  Hold deg til Brat kosthold. Også kalt tørt diett, bananer, ris, applesauce og toast er de stifter. Disse lav-fiber, lett å fordøye matvarer bør bidra til å sette kalorier inn i barnets kropp slik at de kan bli sterkere. Småbarn generelt liker disse high-karbohydrat matvarer.

Se etter tegn på dehydrering. Hvis barnet ditt er ikke urinerer ofte eller har veldig mørk urin; hvis han er veldig trøtt; hvis han er å miste vekt; hvis han virker veldig tørst; eller huden hans virker mindre elastisk enn normalt, disse er alle tegn barnet ditt kan være dehydrert. Gi ham en muntlig rehydrering løsning (ORS) som Pedialyte.

Unngå over-the-counter medisiner. Medisiner for å stoppe diaré som Pepto-Bismol og Kaopectate bør ikke tas av barn, per Drugs.com, da de kan forårsake sterke bivirkninger. I tillegg er diaré en måte for ditt barns kropp for å kvitte seg med en infeksjon, og det må være lov det å gå sin gang.

Hint

 • Rotavirus er den vanligste årsak til diaré hos barn, per CDC, noe som resulterer i 55000 ER besøk hvert år. Vurdere å ha barnet ditt vaksinert for dette viruset.
 • Hvis diaré varer i mer enn tre dager eller er ledsaget av høy feber, bør du kontakte din barnelege for videre instruksjoner.

Hva er årsakene til diaré og besvimelse hos barn?

Mens diaré er en vanlig barndom sykdom, når det er ledsaget av besvimelse kan det tyde på en alvorlig tilstand. Barn som lider av diaré og besvimelse trenger legehjelp, da disse symptomene kan tyde på dehydrering, en livstruende situasjon.

Identifikasjon

Omsorgspersoner bør oppsøke lege for å finne årsaken til diaré og besvimelse hos barn. Ofte oppstår diaré som et resultat av en reaksjon på matvarer eller viral infeksjon. Besvimelse kan forekomme når diaré forårsaker et barn å bli dehydrert.

Typer

Hvilke typer forhold som kan forårsake diaré og besvimelse inkluderer magevirus og migrene. Ifølge feil diagnose, kan sjeldne tilstander som multippel system atrofi forårsake diaré og besvimelse.

Dehydrering

Dehydrering er en mulig konsekvens av alvorlig diaré. Symptomer inkluderer besvimelse, munntørrhet, sjelden vannlating, tretthet og feber. The National Institutes of Health anbefaler at barn bli vurdert av en lege hvis de viser tegn på dehydrering.

Advarsel

Ifølge baby Center, bør du ikke gi barn over-the-counter diaré medisiner, som de kunne gjøre sine diaré verre.

Behandling

Behandling for diaré innebærer å tilby barn rikelig med væske, for eksempel vann, juice, buljong og suppe. De bør også gis en elektrolytt løsning for å erstatte næringsstoffene tapt under sine utbrudd av diaré.

Hvordan behandle Diaré Naturligvis

Hvordan behandle Diaré Naturligvis


Diaré refererer til hyppige tarm evakuering av løs og vannaktig avføring. Det er en del av kroppens forsvarsmekanisme i å bli kvitt giftstoffer eller giftstoffer ut av kroppen. Denne medisinske tilstanden er vanligvis manifesterer seg med magesmerter og gass. Det kan betegne et eksisterende problem over hele mage-tarmkanalen, eller kan være en indikasjon på en underliggende sykdom, for eksempel irritabel tarmsyndrom, dysenteri, eller ulcerøs kolitt. Forekomst av diaré kan stoppes gjennom å ta over-the-counter medisiner, men det kan også forstyrre kroppens naturlige måte å drenere giftstoffer ut. Med naturlig rettsmidler, kan de discomforting effekten av diaré reduseres uten å stanse immunsystemets normale forsvar.

Hvordan behandle Diaré Naturligvis

•  Drikk mye klart sterilisert vann for å etterfylle taps væske, forhindre dehydrering og for å gi rikelig mengder elektrolytter som trengs av kroppen. Hold deg unna koffeinholdige og alkoholholdige drikker.

Unngå å spise fast føde og gå for en Brat kosthold. Det er ikke tilrådelig å spise fast føde, mens diaré tar sin gang. Fordøyelseskanalen er allerede opptatt i håndteringen av sykdomsfremkallende organismer, noe som gjør den i stand til skikkelig fordøye fast føde. Så gi fordøyelsessystemet en pause ved å forbruke supper eller buljong for tiden. Senere kan du starte Brat kosthold - som består av bananer, ris, applesauce og te (eller toast).

Påfør varme terapi for å redusere mage eller magekramper. Diaré er vanligvis forbundet med magesmerter. For å redusere slike ubehag, får en varmepute, pakk den med et håndkle og legg den på korsryggen. Unngå å plassere den direkte på toppen av magen eller magen som det kan fremkalle brekninger.

Prøv sitronsaft terapi. Nypresset sitronsaft tatt 3 til 5 ganger om dagen vil bidra til å eliminere diaré-forårsaker patogener. Tar 1 til 2 spiseskjeer sitronsaft før måltider er også utmerket i å beskytte magen mot virus som forårsaker diaré. Du kan også blande ½ ts sitronsaft, ½ teskje ingefær juice og ¼ teskje av pulverisert pepper. Drikk denne blandingen to ganger om dagen for å gjøre avføringen mindre vassen og lindre diaré.

Unn diaré ved bruk av aktivt kull. Aktivt kull er kjent for å utvise tarmgass og absorberende giftstoffer som forårsaker diaré. Du kan ta det i form av tabletter eller kapsler, blande pulveret med vann, eller strø det på mat. Sikker dose for voksne med diaré og gass er opp til 5 gram per dag.

Bruk eple cider eddik til å bekjempe patogener. Bland en teskje av eple cider eddik i et glass vann og ta det før hvert måltid. Apple cider eddik er utmerket i å eliminere uønskede giftstoffer i tarmen og hele fordøyelseskanalen. Den inneholder også pektin som er gunstig i battling visse typer bakterier som forårsaker diaré. Pektin legger også masse til avføring som gjør det mindre vassen.

nippe litt varm te for å bli kvitt diaré. Drikke varm bjørnebær, bringebær, eller grønn te 3 ganger om dagen er en svært nyttig måte å lindre diaré. Ingefær te er også gunstig i lindre magesmerter eller magekramper som går med diaré.

Cure diaré ved å forbruke gulrøtter. Forbered 2 til 3 stykker av gulrøtter, skjær dem og rens med damp til sin myke nok til å gli inn i en suppe. Denne vaksinen er utmerket i å eliminere E.coli bakterier blant personer med alvorlig diaré.

Hint

 • Kontakt legen din hvis følgende er til stede:
 • Hvis diaré vedvarer lenger enn en uke eller holder på tilbakevendende.
 • Dersom diaré er ledsaget med høy feber, kraftig oppkast og blod eller puss på krakker.
 • Ved tegn på dehydrering sett i for eksempel tørr hud, lepper eller munn, og unnlatelse av å urinere i løpet av 8 timer.

Hvordan å stoppe diaré

Diaré er et vanlig problem blant spedbarn. Virus, bakterier og ørebetennelser er alle sykdommer som kan føre til et spedbarn er løs avføring. Diaré forårsaket av antibiotika medisiner og matallergier er også vanlig. En lege bør konsulteres angående barnets tilstand, men det finnes også flere løsninger som kan brukes hjemme som vil hjelpe opphøre diaré. Holde spedbarn hydrert og på et riktig kosthold er avgjørende for utvinning.

Hvordan å stoppe diaré

•  Hold barnet hydrert. Bland 1/4 ts. salt og 1 ts. sukker i en kopp vann. Rør rundt og hell i en flaske. Tillat barnet å drikke hele flaske hydrering fluid. Sukker og salt vil hjelpe fylle elektrolytter, som hjelpemiddel i fordøyelsen og hindrer overdreven dehydrering.

To feed barnet en diett rik på ris og havre korn. Ris og havre kornprodukter hjelpe stivne et barns avføring. Mate spedbarn 1/4 kopp varm havreblanding til frokost. Følg med 1/4 kopp kokt ris til lunsj og middag. Avføring vil bli merkbart fastere.

Unngå melkeprodukter. Melk, ost og andre meieriprodukter bør unngås så lenge diaré vedvarer. Laktose finnes i melkeprodukter kan irritere en spedbarnets tarmer og kan føre til ytterligere gass og kramper.

Avstå fra å gi mat som er høy i fiber. Matvarer med høyt fiberinnhold kan forårsake oppblåsthet, gass og ubehag hos spedbarn. Overdreven fiber vil løsne avføring og vil skape økt diaré.

feed barnet applesauce. Pektin funnet i applesauce hjelpemidler i bindende avføringen å gjøre det fast. Mate 1/4 kopp applesauce hver fjerde time inntil avføringen begynner å stivne.

Hint

 • Oppsøke lege umiddelbart ved utbruddet av diaré.

Tegn og symptomer på IBS med diaré

Ifølge National Institute of Diabetes og Digestive og nyre sykdommer (NIDDK), irritabel tarm syndrom eller IBS, berører om lag 20 prosent av den voksne befolkningen i USA Den eksakte årsaken til IBS er ukjent. Heldigvis kan det ofte bli kontrollert med rimelige medikamenter og kosttilskudd endringer.

Diaré

Hyppig diaré er den mest åpenbare symptom på IBS med diaré. De fleste som har IBS rapporterer å ha anfall av diaré første tingen i morgen eller etter å ha spist.

Oppblåsthet

IBS fører ofte abdominal oppblåsthet og ubehag. Oppblåsthet kan være alvorlig nok til å være litt smertefullt.

Forstoppelse

IBS er kategorisert som enten IBS med diaré eller IBS med forstoppelse. Det er imidlertid mulig å oppleve sporadiske IBS-relaterte forstoppelse, selv om du har IBS med diaré.

Frekvens

Den NIDDK rapporterer at legene ikke helle mot diagnosen IBS med mindre en pasient har hatt ubehag i magen og episoder av diaré i minst 12 uker av det siste året.

Kjønn

Ifølge American Academy of Family Physicians, kvinner er mer sannsynlig at lider av IBS enn menn. Mange kvinner med IBS merke at symptomene forverres i løpet av sin periode.

Triggere

Den NIDDK og American Academy of Family Physicians enige om at IBS symptomer har en tendens til å forverres etter inntak av store måltider, sjokolade, melkeprodukter, hvete, rug og koffeinholdige drikker. Stress kan føre til IBS å blusse opp.