Digidexo.com

passiflora søvn

Bivirkninger av Passiflora incarnata

Bivirkninger av Passiflora incarnata


Passion blomst, eller Passiflora incarnata, ligner Valerian rot i sin evne til å roe nervene og behandle søvnløshet. Anlegget har svært få rapporterte bivirkninger, og det er i stand til å bli kombinert med mange andre urter for å forbedre sine medisinske fordeler. Passion blomst te er den vanligste formen som brukes for helbredende formål.

Beskrivelse

Pasjonsblomst er et vintre ca 25 meter lang som klatrer langs bakken. Det har intrikate blomster og flytende, krympet petals. Den har en frukt som utvikler seg i 2 til 3 måneder etter blomstring. Det kan høstes når som helst mellom juli til oktober. Når frukten er knust, gjør det til et høyt pop, som er der navnet "maypop" for frukten kommer fra.

Historie

Pasjonsblomst ble opprinnelig brukt i Sør-Amerika for behandling av angst, søvnløshet, kramper og hysteri. Det stammer fra legenden om en jesuittprest som kom over anlegget og var besatt av sin skjønnhet. Mens du sover, hadde han en visjon som festet de delene av blomsten til korsfestelsen av Kristus. Hver av de fem kronblad og fem begerblad representert de 10 apostlene, representerte de tre støvbærere neglene på korset, den lilla corona var tornekronen og stammet eggstokk formen var Herrens beger i drømmen.

Bruksområder

Passion blomst er ofte brukt til å dekorere sidene av vegger, gjerder, lysthus og andre naturlige innstillinger. Frukten er søte smaken gjør den utmerket for syltetøy eller gelé. Bladene kan spises rå i salater eller kokt. Blomster fra planten er ofte laget i sirup eller kokt med andre grønnsaker, og bladene og stilkene er tilsynelatende nyttig for behandling av nervøs spenning, irritabilitet, søvnløshet og premenstruelle spenninger, men det er ingen kliniske bevis som støtter sin terapeutisk bruk hos mennesker.

Side Effects

Det er mulig for pasjonsblomst å samhandle med beroligende stoffer som Ambien, Sonata, Lunesta, Valium, Xanax, Dilantin, Rozerem, Sinequon, Pamelor og Elavil. Forsiktighet bør utvises dersom blande lidenskap blomst med noen av disse stoffene. Pasjonsblomst kan også øke tiden det tar for blodet å koagulere. Det føre til søvnighet, også. Pasjonsblomst er ansett som en stort sett trygg urt med få bivirkninger.

Dosering

Det er ingen anbefalt dosering for barn fordi virkningene er ukjente for små barn. I Sør-Amerika, har det historisk sett vært brukt til å behandle depresjon, søvnløshet, kramper, hysteri og angst som en te. Det er også brukt som en beroligende urt. Te er laget ved å blande en teskje av tørket urt i hver kopp kokende vann, og la det bratt i minst 10 minutter. Det te er så anstrengt og avkjølt. Muntlige ekstrakter av urten kan tas opp til tre ganger hver dag.

Passiflora for angst

Passiflora ekstrakt kan bli funnet i mange urte rettsmidler for angst. Mens studier har ikke vist Passiflora å være farlig, studier har ikke bekreftet sin effektivitet, heller.

Historie

Deler av Passiflora anlegget, ellers kjent som pasjons, har blitt brukt trygt i århundrer som et folk rette for angst og søvnløshet.

Nåværende bruk

I dag er Passiflora ofte en ingrediens i urte angst eller søvnløshet rettsmidler. Imidlertid er Simmondsia vanligvis en av flere urteekstrakter som brukes i disse midler, noe som resulterer i vanskeligheter med å bestemme virkningen av hvert ekstrakt.

Sikkerhet

Passiflora har blitt brukt trygt å behandle angst for hundrevis av år med få rapporterte bivirkninger eller bivirkninger.

Effektivitet

De Cochrane-oversiktene rapporterte i 2007 at for få randomiserte kontrollerte studier av Passiflora eksisterte for å bestemme dens effektivitet. Men Cochrane omtale bemerket også at i en studie, virket fag for å svare på Passiflora samme måte som til et reseptbelagt legemiddel for angst.

Betraktninger

Simmondsia har vært brukt i mange år til behandling av symptomer på angst og søvnløshet. Mens studier om effektiviteten av Passiflora har vært få og mangelfulle, tyder anekdotiske bevis for at Passiflora kan være effektive.

Hva er Passiflora?

Hva er Passiflora?


Passiflora er slekten av Pasjonsblomst varianter, en hardfør klatring vintreet som er innfødt til Amazonas regnskog. De Passiflora blomstrer er eksotisk vakre --- lilla, blå eller rosa sentre omgitt av dristige, hvite kronblad. Blomstene blomstrer fra april til september. Passiflora produserer også spiselige frukter som er søt og deilig --- hvis du har et utvalg som er frukt-produserende og bor i riktig klima for dem å danne frukt.

Identifikasjon

Passiflora tilhører Pasjonsblomstfamilien familien, Passiflora slekten. Den mest vanlige og populære arter er edulis og incarnata. Det er allment kjent under flere navn, for eksempel maracuja, carifelek, pasjonsblomst, maypop pasjons, maypop, zahril aalaam, aprikos vintre, og saa't Gulu. De Passiflora varianter ble gitt navnet Pasjons av kristne misjonærer fra Spania, på grunn av likheten med blomstene til korsfestelsen historien.

Funksjoner

Sine tentakler hjelpe Passiflora er urteaktige vintreet å klatre og vokse til 25 meter i lengde. Blomstene kan måle til 3 inches i diameter. Det finnes mer enn 200 arter av Passiflora, og stammen, blader og blomster av Passiflora er de delene som brukes noen ganger for plantemedisin.

Geografi

Passiflora vokser hele Sør-Amerika, inkludert Amazon, så vel som i mange deler av Nord-Amerika. Den vokser i mange stater, blant regionene fra Delaware til Missouri og Texas til Florida. Den trives i sol og delvis skygge, og i rike, fuktig jord som har en lav-salt-innhold. Passiflora kan finnes i mange områder, inkludert savanner, enger, nær elvebredder og bekker, nær skog, prærier, beitemarker og slettene.

Historie

Passiflora ble brukt av indianerne i århundrer, som brygget en te fra bladene for søvnløshet og for å roe nervene. De brukte sin rot i forberedelsene til betennelse, kutt, blåmerker, øreproblemer og hudproblemer.

Naturmedisin

Som en naturlig medisin, Passiflora brukes til å minske angst og redusere spasmer, smerter og depresjon, og det roer nervene. Den kan brukes som beroligende og et beroligende middel. Det kan også drepe bakterier, øker libido, rense kroppen for ormer, og har en effekt på å senke blodtrykket.
Passiflora har vært ansett som trygt av FDA, og interaksjoner og bivirkninger har ikke blitt forbundet med å ta Passiflora. Men vær sikker på at du bare bruker Passiflora incarnata eller edulis er du ønsker å lage en te for å hjelpe deg slappe av --- andre varianter kan ha giftige stoffer i dem. For å være på den sikre siden, alltid putre bladene i minst 10 minutter.

Passiflora Homeopati

Passiflora Homeopati


Passiflora incarnata, eller lidenskap blomst, har sine røtter i urtemedisin som en kraftig beroligende og nervine. I homeopati, finner pasjonsblomst mye den samme bruk for spesielle plager som forstyrrer normale søvnmønster.

Alkoholisme

Passiflora motvirker alkoholens stimulerende effekt, noe som gjør det til et utmerket middel for sederende berusede mennesker.

Kikhoste

Passiflora kan fjerne luftveiene, berolige halsen og hjelpe en kikhoste eller astma som er verre om natten. Det kan også behandle vanlige nattlige hoste.

Søvnmønster

Passiflora regulerer søvnmønster, spesielt for de som har problemer med å få sove og ligge i sengen våken. Slike mennesker kan være stadig utmattet og gjenstand for hysteri.

Andre fysiske symptomer

Personer som også opplever rare hodepine nær øynene, ørhet og kramper svarer godt til Passiflora.

Dosering

Simmondsia krever store doser av skjær for å være effektive. Dette kan være hvor som helst fra 30 til 60 dråper.

Passiflora for Insomnia

Passiflora for Insomnia


Passiflora også går under navnet pasjonsblomst. Det er en urt som ofte brukes for en rekke medisinske formål. Pasjonsblomst sies å være effektive når de brukes av alkoholikere som lider av søvnløshet. Planten kan bli funnet i områder som sørøst USA og Brasil. Det er en ikke-vanedannende alternativ for behandling.

Bruksområder

Noen av symptomene pasjonsblomst har blitt brukt til å behandle er nervøsitet, angst, rastløshet og søvnløshet. Når tatt, har pasjonsblomst en beroligende effekt, som inkluderer en mildt beroligende effekt. Det kan også bidra til å behandle symptomer som kan være årsaken søvnløshet, inkludert å hjelpe kikhoste, smerte og ubehag forårsaket av menstruasjon.

Hvorfor fungerer det på Insomnia

Pasjonsblomst sin beroligende effekt er hva som fungerer for å behandle søvnløshet. Den beroligende virkning som pasjonsblomst har på mennesker kommer fra aktiviteten det forårsaker på sentralnervesystemet. Den andre effekten at denne urten har en beroligende effekt på musklene, noe som beroliger fordøyelsessystemet, hjelpe til med fordøyelsen.

Dosering

Det er ikke en etablert standard for dosering av lidenskap blomst for søvnløshet. Det finnes forskjellige former som det kan tas inn, inkludert kapsler, og væsker, slik at doseringen vil avhenge av den fremgangsmåte ved hjelp av hvilken urt blir tatt. Doseringen vil også avhenge av hvordan kroppen din reagerer på det. En vanlig dose for en væskeversjon av medisinen er 20 dråper i vann, fire ganger om dagen.

Advarsler

Pasjonsblomst urt er ikke anbefalt til bruk hos kvinner som er gravide eller av barn som er under 2. En lege bør konsulteres før kombinere lidenskap blomst med andre medisiner brukt som en beroligende eller som beroligende. Det er ikke noen bivirkninger som har blitt rapportert fra å ta pasjonsblomst.

Andre rettsmidler for søvnløshet

Andre mulige rettsmidler for søvnløshet inkluderer akupunktur, gransking av matallergier som kan være årsaken til problemet, og som deltar i regelmessig mosjon. Et annet middel som kan fungere er å kutte ut sentralstimulerende midler som kan være årsaken til søvnløshet. Du kan ikke være klar over at du tar et sentralstimulerende, som koffein er til stede i ulike medisiner.

Sikkerhet for Passiflora incarnata

Sikkerhet for Passiflora incarnata


En vakker og eksotisk plante, Passiflora incarnata, eller lidenskap blomst, har vært brukt historisk som en medisinsk urt. Men hvis du vurderer pasjonsblomst eller andre urter til medisinske formål, er det viktig å vite sikkerheten i anlegget.

Bruksområder

Som en urtemedisin, er pasjonsblomst brukes til å hjelpe fordøyelsen og som et beroligende middel. Det er også brukt til å behandle angst, søvnløshet og nervøs mage.

Side Effects

Noen bivirkninger kan oppstå når du tar lidenskap blomst. De inkluderer kvalme, oppkast, rask hjerterytme og døsighet.

Sikkerhet

Det amerikanske Food and Drug Administration har godkjent pasjonsblomst som sikker for normal bruk.

Interaksjoner

Siden pasjonsblomst har sterke beroligende egenskaper, kan ta det med andre sedativa forsterke effektene. Andre medisiner kan samhandle med inkluderer koffein, antibiotika, anti-angst narkotika og antispasmodics.

Forsiktig

Selv lidenskap blomst er på FDAs generelt anerkjent som Safe (GRAS) listen, vær forsiktig når du bestemmer deg for å ta pasjonsblomst hvis du er gravid eller ammer, eller hvis du har en alvorlig nyre- eller leversykdom.

Passiflora rettsmidler

Passiflora, også referert til som pasjonsblomst, er en naturlig supplement som har vært brukt som et hjem rette for ulike forhold. Det var ikke før på slutten av det 19. århundre da denne planten ble brukt i USA for medisinske formål. Passiflora brukes for å lindre symptomene på angst, søvnløshet og gastrointestinale spasmer. Konsultere legen din før du tar noen urte supplement for å unngå negative effekter.

Angst Remedy

I en dobbelt-blind studie, forskere bekreftet at 45 dråper av pasjonsblomst ekstrakt daglig i fire uker var lik, i effektivitet, til 30 mg oksazepam per dag. Oxazepam er en reseptbelagte medisiner som brukes for angst. Hvis tatt som en tørket urt, er 4-8 gram vanligvis foreslått. Hvis du foretrekker å lage en te, kan 0,5 og 2,5 gram være preges i 10 til 15 minutter i kokende vann; drikke 2-3 ganger daglig.

Insomnia Remedy

Mye som angst rette, er Passiflora effektive i søvnløshet tilfeller på grunn av den beroligende effekt. Ifølge University of Maryland, er det antatt at pasjonsblomst virker ved å øke et kjemikalie i hjernen som kalles gamma-aminosmørsyre (GABA). Denne kjemiske senker aktiviteten til noen av hjerneceller som resulterer i avslapning, eller en svak depresjon av sentralnervesystemet. Du kan lage en te eller ta som en tørket urt som nevnte antyder.

Gastrointestinal Kramper Remedy

Pasjonsblomst arbeider for å lindre alvoret av spasmer ved nedpressing av sentralnervesystemet som nevnt før. Ta så en tørket urt eller drikke som te i samme mengder som du ville gjort med angst og søvnløshet. Sørg for å sjekke med lege eller apotek for eventuelle uheldige legemiddelinteraksjoner.

Ingredienser i Passiflora Compose

Ingredienser i Passiflora Compose


Passiflora Compose er navnet på et homøopatisk formel laget av et firma som heter Boiron. Passiflora Compose er utformet for å hjelpe med søvnløshet og andre søvnvansker. Som andre homøopatiske preparater, er Passiflora Compose laget av ørsmå mengder av naturlige stoffer som er teoretisert å stimuleres kroppens egen reaksjon og løsning på problemet. Selv om det er flere ingredienser i Passiflora Compose, er den viktigste ingrediensen i pasjons, som har vært brukt i vestlig urtemedisin som en beroligende og afrodisiakum. Homeopati seg selv er en alternativ helse system som gjenkjennes av de fleste mainstream medisinske organisasjoner, og er gjenstand for en viss kontrovers.

Pasjons

Lilla pasjons (Passiflora incarnata) er en av de viktigste ingrediensene i Passiflora Compose. Denne variasjonen av pasjons kalles også maypop. Det er ofte funnet i, og hører hjemme i, det sørlige USA. Tradisjonelle kulturer rundt om i verden gjør en te av pasjons for et stort antall folk bruker.

Coffea Cruda

Coffea cruda, en annen ingrediens i Passiflora Compose, er det homeopatiske utarbeidelse av ren kaffe. Selv om kaffe kan virke som en merkelig ingrediens i en søvnløshet forberedelse, bruker homeopati ofte stoffer som har lignende egenskaper til sykdommen blir behandlet under den grunnsetning at "like behandle like." De små mengder av stoffer som brukes i homeopatiske preparater kan bety at Coffea cruda inneholder lite eller ingen koffein.

Ignatia Amara

En annen ingrediens i Passiflora Compose er Ignatia Amara, homøopatisk ekstrakt av bønne av Strychnos Ignatia anlegget, som er innfødt til Filippinene. I homeopati, er Ignatia Amara brukes til å behandle et bredt spekter av lidelser inkludert følelsesmessige traumer og stress. Ignatia amara inneholder stryknin, en gift, som kan eller ikke kan være til stede i homøopatisk preparat.

Magnesium Metallicum

Magnesium metallicum, også en ingrediens i Passiflora Compose, er homeopatisk preparat av mineralet magnesium og brukes til å behandle nervøse lidelser og søvnløshet. Mineralet magnesium er ofte brukt i andre alternative helse praksis for å hjelpe med søvnløshet.

Nyckterinia

Den neste ingrediensen i Passiflora Compose er nyckterinia, et homøopatisk preparat som brukes mot depresjon og nervøse lidelser.

Palladium Metallicum

Også funnet i Passiflora Compose, er Palladium metallicum homøopatisk preparat av metallet palladium og brukes for svakhet og eggstokkreft problemer.

Tellur Metallicum

Den neste ingrediensen i Passiflora Compose er tellur Metallicum, homøopatisk preparat av elementet tellur. Den brukes i homeopati for rygg og kroppen smerter.

Acide Phosphoricum

Den siste ingrediensen i Passiflora Compose er Acide Phosphoricum, homøopatisk preparat av fosforsyre. Den brukes i homeopati til å hjelpe med mental svakhet.

Passiflora incarnata Homeopati

Passiflora incarnata Homeopati


Tyske legen Samuel Christian Hahnemann utviklet homøopatien som en helhetlig tilnærming til velvære. Hans komplekse systemet benytter fortynnet dyr, mineral og grønnsaksekstrakter for å håndtere følelsesmessige, fysiske og psykiske plager. Selv om vestlig medisin ikke lett støtter homeopati er påstått effekt, enkeltpersoner attest for sin styrke. Edwin M. Hale, MD utgangspunktet hentet Passiflora incarnata fra pasjonsblomst blader i det 19. århundre. Homøopatiske leger foreskrive den rette til pasienter sliter med nevrologiske og søvnrelaterte lidelser.

Viktigste bruksområder

Passiflora incarnata, først og fremst kjent for sin evne til å fraråde søvnforstyrrelser og regulere søvn sykluser, spesielt fordeler pasienter som lider av søvnløshet. Passiflora arbeider for å dempe langsiktige angst, rastløshet, fysisk utmattelse og mental utmattelse som ofte følger eller bidra til søvnløshet.

Sekundære fordeler

Urten beroliger også kroppens sentralnervesystem, som fremmer sunn hjernens aktivitet. Det bekjemper påkjenninger som kan føre til delirium, spastiske tilstander som trismus og chorea, og episodiske kramper. Passiflora påvirker positivt luftveiene også, effektivt dempe bronkial relaterte plager som kikhoste og astma.

Effekter

Pasienter som lever med kronisk fordøyelsesbesvær kan ha nytte av Passiflora incarnata ekstrakt; den rette, som styrer fordøyelses problemer, kan bidra til å forhindre oppblåsthet og diaré. Personer som trenger Passiflora incarnata ofte føler seg verre direkte etter et måltid, når de opplever alvorlig slapphet, generell tretthet og tyngde i hele kroppen.

Funksjoner

Den typiske Passiflora pasienten har en tendens til å ha en ren tunge (ikke hvit eller uklar), jobber for mye, bekymre deg hele tiden og viser hysteriske tendenser. Støy forverrer symptomene, som blir bedre med fred og ro. Avhengighet er fortsatt vanlig blant de som trenger Passiflora; narkomane kan bruke urten for å kunne redusere cravings for alkohol, nikotin og narkotika.

Tilgjengelighet og Dosering

Spesialforretninger, nettbaserte forhandlere og homøopatiske leger selge Passiflora incarnata som tablett, flytende skjær eller pulver. Fire til fem sub-lingual pellets eller væskedråper, tatt tre til fire ganger i løpet av dagen, omfatte en standarddose. Akutte symptomer kan nødvendiggjøre ekstra doser.

Betraktninger

For best resultat, ta kontakt med en profesjonell homøopatisk lege før du tar Passiflora incarnata. Homøopater er avhengige av detaljerte case-historier, samt inngående kjennskap til en rette fysiske og følelsesmessige indikasjoner, for å finne den riktige løsningen. Leger vurdere faktorer som vedvarende medisinske problemer, pasientens mentale tilstand, eliminering vaner, kosthold og plassering. Mens velge en uriktig rette bør ikke forårsake skade, vil den ikke klarer å lykkes lindre symptomene.

Advarsel

Nasjonalt Senter for komplementær og alternativ medisin anser homøopatiske midler generelt "safe og neppe å forårsake alvorlige bivirkninger." Imidlertid kan enkelte reaksjoner på Passiflora incarnata variere. Noen opplever en innledende, midlertidig oppblussing av symptomer før kroppen begynner å gro.

Hvordan behandle benzodiazepin muskelspasmer

Hvordan behandle benzodiazepin muskelspasmer


Benzodiazepiner er en klasse av legemidler som benyttes for behandling av angstlidelser, søvnløshet og beslag ved å styrke virkningene av neurotransmitter GABA. Eksempler på benzodiazepiner inkluderer Xanax (alprazolam), Valium (diazepam), Klonopin (klonazepam), Ativan (lorazepam), Restoril (temazepam) og Librium (chlordiazepoxide). Hvis du tar benzodiazepiner, kan du oppleve muskelkramper. Du kan lindre ubehaget ved muskelspasmer som skyldes bruken av et benzodiazepin en rekke måter.

Hvordan behandle benzodiazepin muskelspasmer

•  Vurdere alvorlighetsgrad og frekvens av muskelkramper. Hvis muskelspasmer betydelig svekke din funksjon eller stadig oppstår, går du til trinn 5. Hvis de er mindre alvorlig eller konstant, men er fortsatt ubehagelig, fortsetter til trinn 2.

omtale forskrivning instruksjoner for benzodiazepin medisinering, spesielt kontraindikasjoner, interaksjoner og advarsler. Sørg for at eventuelle medisiner du kan ta å behandle muskelspasmer påvirker ikke benzodiazepin medisiner eller forårsake annen skade.

Delta i tøyningsøvelser. Tøyningsøvelser kan lindre muskelkramper.

Prøv aromaterapi, massasje terapi eller naturmidler (for eksempel selleri frø, krampe bark eller Passiflora) til å behandle muskelspasmer. Husk at disse behandlingene ikke har vært tilstrekkelig undersøkt, slik at deres effektivitet er ikke kjent (se referanse 1).

Ta en over-the-counter medisiner. Ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs) som aspirin, ibuprofen og naproxen kan hjelpe behandle muskelspasmer.

Ta kontakt med din lege for å diskutere behandlingstilbud for de muskelspasmer. Hvis du er foreskrevet et muskelavslappende middel, diskutere eventuelle interaksjoner (dvs. økt tretthet) som kan oppstå når du tar muskelavslappende samtidig med benzodiazepiner.

Naturlige urter brukt til å roe aggressiv atferd hos barn

Naturlige urter brukt til å roe aggressiv atferd hos barn


Barndom aggresjon har mange årsaker. Noen av disse er miljømessig og litt fysisk. Mange foreldre velger å behandle fysiske årsaker til aggresjon med naturlige urter. Den nøyaktige urt som brukes til å roe aggresjonen avhenger av årsaken til oppførselen.

Depresjon

Barndommen depresjon er sjelden, men er på increase.One symptom på barndommen depresjon er aggresjon. Johannesurt er en urt som brukes for aggresjon behandling hos barn. Valerian har et mildt beroligende effekt, redusere sannsynligheten for aggressiv atferd. Flytende Valerian rot er den foretrukne måten å dosering. Depresjon er en alvorlig sykdom, og foreldre bør sjekke med barnets lege før du velger å behandle depresjon med urter.

Autisme

Autisme og Aspergers syndrom har vært i nyhetene mye de siste årene. Aggresjon og impulskontroll er to av de problemene som foreldre står overfor når oppdra et barn med denne funksjonshemming. Barn med autisme viser noen ganger impulsiv atferd og bli aggressiv. Fire foreslåtte urter er johannesurt, Cina, Passiflora og kamille.

ADHD

Attention-Deficit / Hyperactivity Disorder er ofte behandlet med sentralstimulerende midler. Man lurer på hvorfor en hyperaktiv barn blir behandlet med sentralstimulerende midler. Teorien sier at medisiner virker motsatt hos barn, og beroliger dem i stedet for spennende dem. Tre urter som brukes til å roe en aggressiv barn med ADHD er johannesurt, Valerian, California Poppy og Grape Seed Extract.

Ytterligere oppfølgingsbehandling

Mange urter motvirke tradisjonelle medisiner. Noen til og med øke eller negere effekten av resepter. Det anbefales at foreldre aldri gi urter til sine barn uten først å konsultere med barnets lege. På den måten kan urter brukes til å behandle barndommen aggresjon på en effektiv måte.

Hvordan Heal utbrukt binyrene

Ingen medisinske termen finnes for binyretretthet, men det er en vanlig frase. Sant binyreinsuffisiens er Addisons sykdom. Helt utladet binyrene vil føre til en rask død i kroppen som ofte er dødelig. De binyrene er ansvarlig for å produsere mange hormoner i kroppen, og er mest anerkjent for stressresponsen (fight or flight). Når følelsen fatigued det er endringer du kan gjøre på egen hånd. Det er alltid viktig å søke hjelp av en medisinsk faglig for å utelukke andre alvorlige sykdommer.

Hvordan Heal utbrukt binyrene

Kosthold og stress modifikasjoner

utelukke andre sykdommer ved å snakke med legen din. Fortell henne om dine symptomer slik at riktige tester kan bestilles. Vanligvis, vil blod-og avføringsprøver være nødvendig å kjøre disse testene.

Redusere eller eliminere koffein fra kostholdet ditt. Koffein virker ved å blokkere kjemikalier som gjør deg søvnig. Det er en toleranse for koffein som kan bygge opp, slik at det mister sin nytte. En studie av Arvind Narayanan i 2007 viste ingen reell forskjell i konsentrasjon og fokus med inntak av koffein, kontra uten det, over lang tids bruk. Med trøtthet, vil du gjøre det bedre å unngå koffein og prøve andre alternativer.

skaffe og begynne å ta adaptogens. Adaptogener er kosttilskudd som gjør at kroppen din til å bedre håndtere negative effektene av stress. En fersk studie av A. Panossian et. al., bemerket adaptogens hjelpe "regulere motstand mot stress og føre til forbedret mental og fysisk ytelse." Cordyceps, Rhodiola og ginseng er eksempler på gode adaptogens. De vil hjelpe deg å føle deg mer fokusert og våken uten nervøs følelse av at koffein ofte skaper.

Ta en gang ut. Finn noe avslappende, et bad i badekaret, en massasje, eller lese en bok. Disse tingene vil stimulere det motsatte av fight-or flight-respons (hvile og fordøye) og vil hjelpe med avslapning. Pick eneste daglig i 20 til 30 minutter.

Søvnvaner

Gå til en søvn studie. Mange med følelser av trøtthet ikke sove godt. Det kan være forårsaket av søvnapné (midlertidig stoppe å puste). Dette vil føre til søvnforstyrrelser og endret dyp søvn. Legen din kan bestille en søvn studie.

Få lysterapi. Gå i morgenlyset. En lys til moderat tur på en mil er nok til å bidra til å redusere sirkulerende nivåer av melatonin (et søvnhormonet). Hvis det ikke er mulig, bør du vurdere å kjøpe en lyskasse og regissere den mot ansiktet ditt for en til to timer i morgen.

Ta søvn kosttilskudd. For noen mennesker, er det bare å ta melatonin eller 5 HTP vil hjelpe dem å føle seg sliten på sengen tid. En 2009 gjennomgang for vanlige botaniske behandlinger av Kathleen Hode et al., Fant at vendelrot, og Passiflora incarnata bidratt til å bedre søvnkvaliteten og forlenge sove tid. Gjennomgå alternativer med en lege hvis du tar noen resepter.

trene og spise bedre å gå ned i vekt. Hold øvelsen på lavt nivå (en lett svette) for ikke å øke responsen fight-or-flight av kroppen. Øvelsen vil bidra til å redusere negative stresseffekter (nivåer av kortisol) og hjelpe til med bedre søvn. Vekttap kan også hjelpe med søvnapné i noen.

Lag en oppfølging avtale med legen din om å følge disse tipsene ikke produserer følelser av bedre energi med i 2 til 4 uker. Det kan være andre årsaker til din trøtthet, slik som depresjon, vitaminmangel, stoffskifteproblemer eller kreft. Stol på råd av en lisensiert profesjonell.

Hint

 • R Hage og Pure innkapslinger gjøre en stor Cordyceps eller energi X-tra formler.
 • Naturlig sollys er den beste og mest kostnadseffektive formen for lysterapi.
 • En naturlege eller kiropraktor kan være i stand til å bestille lab og søvntester for deg.
 • Ta adaptogens i morgen, hvis du finner du har problemer med å sove.
 • Ginseng kommer i mange varianter, så forskning dem før du kjøper.
 • Det er viktig å følge opp med legen din hvis ingen forbedringer merkes i energinivået.
 • Følg retningslinjene reseptbelagte og aldri ta andres medisiner selv om du føler at du har det samme problemet.
 • Kosttilskudd kan samhandle negativt med visse foreskrevne medisiner, så snakk med legen din før du starter en diett.

Urter for en kvinnes libido

Urter for en kvinnes libido


Evaluere årsaken til lav kvinnelig sexlyst er kompleks. Hormonnivået kan endres på grunn av overgangsalder eller menstruasjon. Depresjon, angst, bekymring og stress om uforanderlige livssituasjon kan senke libido, sier MayoClinic.com, som kan forholdet problemer. Dårlig sirkulasjon kan også være en faktor. Alkohol og enkelte reseptbelagte medisiner påvirke sexlysten. Det er urter som kan ta forhold som kan føre til lav sexlyst, men disse er ikke vitenskapelig bevist eller godkjent av Food and Drug Administration.

Damiana

Damiana er innfødt til Mexico, Mellom-Amerika og nærliggende regioner. Dets vitenskapelige navnet er Turnera diffusa. Bladene på denne lille, duftende busk høstes for medisinsk bruk mens planten blomstrer. De har lenge vært brukt av innfødte grupper som et afrodisiakum, antidepressiva og å behandle angst og mange andre lidelser, sier "Resept for Herbal Healing" av Phyllis A. Balch. I tillegg foreslår Dr. Andrew Weil bruk av damiana på grunnlag av sin tradisjonelle rolle som en kvinnelig afrodisiakum i Mexico.

Svart cohosh

Klaseormedrue er medlem av buttercup familie og har det vitenskapelige navnet Klaseormedrue. Indianere brukte røttene og jordstengler av denne planten til å behandle menstruasjonssmerter og menopausale symptomer, ifølge University of Maryland Medical Center. Klaseormedrue inneholder glykosider, anti-inflammatoriske stoffer og muligens fytoøstrogener. Hvis libido er redusert på grunn av menopausale faktorer, kan klaseormedrue hjelpe.

Gingko biloba

Gingko biloba er en tre hører hjemme i Kina. Tradisjonell kinesisk urtepreparater har inneholdt gingko biloba blader i årtusener. Vifteformede blader inneholder flavonoider og terpenoider som er tenkt å være de aktive agenter. Flavonoider er antioksidanter som beskytter nervene, hjertet, blodårer og øyne mot frie radikaler. Terpenoider utvide blodårene og redusere blodplater klissete, og dermed bedre blodgjennomstrømning og sirkulasjon, sier MayoClinic.com, noe som kan være nyttig i å øke libido.

Pasjons

En opprinnelig fra Nord-Amerika, Passiflora incarnata har en utsmykket blomst. Stilkene, blader og blomster av dette vintreet blir brukt medisinsk for å behandle angst og søvnløshet, sier "Resept for Herbal Healing." Herbalists kombinerer ofte pasjons med andre beroligende urter, for eksempel sitronmelisse og vendelrot. Den beroligende effekten av pasjons kan hjelpe sexlysten hvis angst eller stress er squashing libido. I tillegg inneholder pasjons også den kjemiske chrysin forbindelsen, som har en gunstig effekt på kjønnshormoner.

Catuaba

To brasilianske trær, Erythroxylum catuaba og Trichilia Catiguá, er kildene til den urtemedisin catuaba. Brasilianske herbalists tradisjonelt bruker et avkok av catuaba bark som et afrodisiakum for både kvinner og menn. Urten sies å forbedre seksuell stasjonen og øke libido. En annen tradisjonell bruk for catuaba er som en behandling for forstørret nedbrutt, ifølge "Resept for Herbal Healing."

Herb for økt urinering

Overdreven vannlating er et resultat av en overaktiv blære, og kan inkludere hyppig vannlating, inkontinens og det haster. En forstørret prostata er en vanlig årsak til hyppig vannlating. Herbal behandlinger kan bidra til å lette denne tilstanden.

Inkontinens

Inkontinens er et tap av blærekontroll. Ifølge The Natural Blære, urter som kan hjelpe med dette problemet inkluderer alpinia oxyphylla (relatert til ingefær), Cornus officinalis (asiatisk dogwod) og Panax ginseng.

Frekvens

Urter som kan hjelpe kontroll hyppig vannlating inkluderer alpinia oxyphylla, schisandra chinensis og Panax ginseng.

Muskelkramper

Kramper i blæren muskler bidrar til hyppig vannlating. Ifølge The Natural blære, er det flere urter som kan hjelpe slappe av blæren muskler, inkludert Panax ginseng, valeriana officinalis (vendelrot) og Passiflora incarnata.

Forstørret prostata

Forstørret prostata kan føre til hyppige eller vanskelig vannlating. The Herbal Resource indikerer at noen urter kan bidra til å lette disse symptomene, inkludert så Palmetto, pygeum (et eviggrønt tre) og brennesle.

Betraktninger

Overdreven vannlating kan være forårsaket av en underliggende tilstand, ifølge Mayo Clinic. Du bør søke råd fra legen din før du prøver noen urte-behandlinger. Tilstanden din kan kreve mer konvensjonell medisinsk behandling.

Hvordan redusere stress med urter

Våre nervene blir bombardert fra alle kanter av situasjoner som provoserer stress, men noen enkle urtete eller tinkturer kan bidra til å slappe av deg og kan gi et hyggelig avbrekk fra galskapen. Urter er nonaddictive og deilig, og ikke minst sunn. Noen støtte bodyâ € ™ s funksjoner, som ditt hjerte, blod, lever og uryddig nerver som er ansvarlig for å stresse deg ut i første omgang. Her er fire forskjellige urt te blander for deg å prøve.

Bruksanvisning

•  For å gjøre urtete, småkoke røtter, bark og bær i vann i ca 20 minutter, og deretter la plantematerialet til bratt i 10 minutter før du drikker det. For grønne plantemateriale, koke vannet ditt første i en teakettle, og hell den over urter. Bratt i 15 minutter. Sil teen før du drikker det.

For en deilig Lemony te blanding som kan bidra til å redusere stress, kombinere 1 ts. av følgende urter i en tekanne: sitronmelisse, sitrongress, sitron verbena, oatstraw, Pasjonsblomst blader, rose hofter, skullcap blader og appelsinskall. Deretter fyller det med 1 liter kokende vann. Rør, dekk og bratt i 15 minutter. Drikk 2-3 kopper når du føler behov for en stress redusering.

Denne te hjelper deg å få en god nighta € ™ s søvn. Kombiner en ts. av følgende urter i en tekanne: kattemynte blader, lind blomstrer, St. Johna € ™ s wort blomster, sitronmelisse, oatstraw og Pasjonsblomst blader. Koke en liter vann og hell den over urter. Bratt i 15 til 20 minutter før strai. Nyt 02:58 kopper per dag.

Kombiner 2 ts. av kamille blomster med en ts. av disse urter i en tekanne: rødkløver blomstrer, peppermynte blader, oatstraw, skullcap blader, fiolett blader og blomster og roseblader. Dekk med kokende vann, rør, dekk og deretter bratt i 15 minutter. Nyt 02:58 kopper denne blandingen på dagtid eller en time før sengetid.

Denne blandingen er bra for hjertet og blodet, leveren og nerver. Småkoke to ts. av løvetann rot i 1 liter vann i 20 minutter. Ta pannen fra varmen og tilsett to ts. av disse urter: Hawthorn blader, blomster og bær, Linden blomster, oatstraw, rød kløver blomster, kjerringrokk og nesle blader. Bratt i 10 minutter og drikk 2-3 kopper hver dag.

Tips og advarsler

 • Tilsett sukker, honning, sitron eller andre ingredienser etter smak.
 • Du kan også ta urter som er oppført her i skjær form. Følg label instruksjoner for dosering.
 • Hvis du har problemer med å sove som et resultat av stress, er Valerian rot en veldig god cerebral beroligende du kan ta før sengetid. Tinkturer er anbefalt, blandet med fruktjuice, fordi vendelrot te smaker ikke godt.
 • Alltid konsultere en kvalifisert helsepersonell før du bruker noen urt, spesielt hvis du er gravid eller ammer, eller hvis du tar noen foreskrevet medisiner.
 • Bruk bare Passiflora incarnata eller Passiflora edulis fordi andre arter kan inneholde cyanidlignende stoffer som forårsaker toksisitet i leveren din. Hvis du ikke er sikker på det mangfoldet av pasjons du bruker, alltid koker det i kokende vann i minst 10 minutter.

Hvordan redusere verkende muskler med urter

Du trenger ikke å være en utøver å få sår, verkende muskler. Faktisk sofaen poteter ofte oppleve denne smertefulle symptom fra mangel på aktivitet. Når blodet i et bestemt område av kroppen blir stillestående, kan dette føre til såre muskler. Men hard trening, samt skader på noen del av kroppen din, er sikkert de viktigste årsakene til verkende muskler. Når du først legger merke til såre muskler, er det best å bruke kalde omslag. Etter det, veksle et kaldt omslag i ett minutt og deretter bytte til en varm komprimere i tre minutter. Du kan også bruke kremer og massasje oljer som du kan kjøpe eller lage selv, og drikke te laget med anti-inflammatorisk og anti-krampaktig urter kan gi en stor lettelse.

Bruksanvisning

•  Kjøp en tube med arnica krem eller gel på din naturlige matvarer butikk eller apotek. Denne urten er utmerket for å lindre smerten ved anstrengt, verkende muskler og andre smertefulle plager som leddgikt. Arnica er også tilgjengelig i en homøopatisk formel, og tar det internt i denne formen kan også hjelpe.

Lag en te fra klaseormedrue rot og johannesurt blad og blomster ved å kombinere to spiseskjeer av hver urt i én liter vann. Småkoke i 20 minutter, la avkjøles og deretter drikke 2-3 kopper hver dag frem til symptomene dine bedre.

Kava ​​kava er en utmerket muskel relaxer. Kjøp skjær eller kapsler og følge etiketten instruksjoner nøye fordi det kan føre til ville drømmer.

Bland en spiseskje hver av disse urter med én liter vann for å lage en te: pasjons blad, Linden blomster, kamille blomster, sitronmelisse blad og sitron verbena blad eller blomster. Kok vannet separat og bland den med urter i en tekanne. La det bratt i 10 minutter før du belastningen det. Drikk en kopp av denne te to til tre ganger hver dag før måltider.

Lag en massasjeolje ved å kombinere ½ teskje av disse essensielle oljer i en kopp olivenolje: eucalyptus olje, lavendelolje, rosmarinolje og johannesurt olje. Masser over det berørte området etter behov.

Bruk ingefær komprimerer å bidra til å redusere betennelser og smerter av ømme, verkende muskler. Simmer ½ kopp skiver ingefær rot i én liter vann, la det avkjøles litt og deretter sette en håndfull av kokt ingefær rot i en nylonstrømpe. Hold den på det berørte området inntil komprimere kjøler.

Tips og advarsler

 • Fordi urter oppført i trinn 4 er alle beroligende midler, være forsiktig hvis du må kjøre bil eller bruke tungt utstyr etterpå. Den beste tiden å drikke en te av denne typen er en time før sengetid eller en lur.
 • Alltid konsultere en kvalifisert helsepersonell før du bruker noen urt, spesielt hvis du er gravid eller ammer, eller hvis du tar noen foreskrevet medisiner.
 • Hvis du bruker friske pasjons blad i teen blanding, sørg for at det er bare Passiflora incarnata, fordi andre arter av denne planten kan inneholde cyanid-lignende stoffer som kan forårsake toksisitet i leveren.

Passion Flower Fordeler

Passion Flower Fordeler


Pasjonsblomst anlegget er medlem av Pasjonsblomstfamilien familien. De hovedsakelig vokser på vinstokker og produsere lyse blomster og en liten frukt som heter grana. Blomstene, og teleskopdeler, av plantene kan gjøres om til naturlige forbindelser, og brukes for flere medisinske formål

Origin

Den pasjons Navnet kommer fra tidlige oppdagelsesreisende. Markeringene på blomstene minnet de oppdagelsesreisende av tre negler og en tornekrone, som de knyttet til Passion of Christ. Pasjonsblomst er også referert til som Passiflora inkarnert, maypop eller Wild Passion Flower.

Pasjonsblomst er innfødt til den sørøstlige vestlige halvkule og er nå også dyrket i Europa.

Komponenter

Pasjonsblomst inneholder mange alkaloider og flavonids som antas å ha en beroligende effekt på nervesystemet. Ingrediensene som finnes i pasjonsblomst inkluderer vitexin, isovitexin, Orientin, saponarin, glykosider, gynocardin og chrysin. Pasjonsblomst inneholder også aminosyrer og steroler.

Fordeler

Passion blomst forbindelser blir ofte brukt som naturlige behandlinger for problemer i nervesystemet. Vanligvis behandles problemene omfatter nervøsitet, angst, panikkanfall, spenning, milde humørsvingninger, rastløshet, nervøs søvnløshet og irritabilitet. Det er en vanlig ingrediens i naturlige sove hjelpemidler. Pasjonsblomst brukes som behandling for helvetesild, epilepsi, astma, sirkulasjons problemer og overgangsalder eller menstrual symptomer.

Den spesifikke årsaken til de gunstige effektene av pasjonsblomst er ikke fastslått. Men forskere mener at kombinasjonen av anleggets komponenter øker gamma-aminosmørsyre (GABA) i hjernen. GABA fremmer avslapning ved å senke aktiviteten til hjerneceller.

Skjemaer

Pasjonsblomst kan tørkes og brukes for naturlige medisinske behandlinger. Både blomsten og over bakken deler av anlegget blir brukt. Den kan tilberedes i te, tinkturer, flytende ekstrakter eller infusjoner, og det er også tilgjengelig i kapselform.

Det er ofte kombinert med andre anti-angst urter som vendelrot, kava eller sitronmelisse.

Advarsel

Konsultere legen din før du tar lidenskap blomst for medisinske formål, spesielt hvis du tar en resept beroligende. Det kan være interaksjoner dersom du bruker visse legemidler som for eksempel beroligende midler, blodfortynnende eller MAOI antidepressiva. I svært høye doser pasjonsblomst kan være et hallusinogen. Gravide kvinner, og de som ammer, bør ikke ta pasjonsblomst som hensiktsmessig testing ikke har blitt gjort. Det er ansett som en beroligende; forsiktighet bør tas før du kjører eller bruker tunge maskiner.

Flower rettsmidler for høyt blodtrykk

Flower rettsmidler for høyt blodtrykk (hypertensjon) er generelt trygt å bruke. Blomster med potensielle positive effekter for hypertensjon omfatter lidenskap blomst, hagtorn, bøk og kristtorn. Påstander om blomst rettsmidler for høyt blodtrykk er ikke støttet av Food & Drug Administration. Alltid konsultere med en lege før self-behandling av høyt blodtrykk.

Passion Flower

Pasjonsblomst (Passiflora incarnata) har egenskaper som kan være gunstig for hjertehelsen. Ifølge nettstedet Native rettsmidler, lidenskap blomster inneholder flavonoider, som har antioksidant handlinger. Native rettsmidler siterer en 2006 klinisk studie på dyr som er publisert i Bioscience, bioteknologi og biokjemi. Ifølge studien, synes pasjonsblomst for å støtte hjertehelse.

Data notert på Holistisk Online støtter også hjertehelsepåstander om lidenskap blomst. Ifølge Holistisk Online, bruke pasjonsblomst for å senke blodtrykket. Ta lidenskap blomst i infusjons eller tinktur former.

Hawthorn

Hagtorn (Crataegus oxyacantha) kalles også torn-epletre og Whitethorn.
Ifølge Holistisk Online, hagtorn blader, blomster og bær inneholder komplekser som ligner på bioflavonoider, som kan være "hovedansvarlig for hjerte handlinger av anlegget." Bruk hagtorn blad og blomst ekstrakter for å fremme hjertehelse. Hawthorn er et middel for høyt blodtrykk. Ifølge Holistisk Online, tyske leger fore fra tre dusinvis hagtorn medisiner for å regulere hjerterytmen. Bruk hagtorn i tinktur, ekstrakt og infusjons former.

Bach Blomstermedisin

Bach blomsterremedier, skapt av bakteriologen, lege og patolog Dr. Edward Bach i 1920-årene, behandle emosjonelle forstyrrelser ved foten av fysiske plager. Fortsetter sin arv, anbefaler Bach Centre bøk og kristtorn for følelser, som kan øke blodtrykket eller kan tyde på høyt blodtrykk. Ifølge Centre, er bøk indisert for intoleranse og hat og sjalusi er lettet med kristtorn. Bøk er indisert hvis du har en type-A personlighet. Hvis du er utsatt for utbrudd av temperament, bidra til å roe stemningen med kristtorn. The Bach Centre anbefaler å ta blomsterremedier ved nipper periodisk fra et glass vann med to dråper blomst essensen. Også plassere essensen direkte på tungen eller legge to dråper essens til en 30 ml flaske fortsatt vann. Ta fire dråper minst fire ganger daglig. Finn Bach Flower rettsmidler på naturlige kjøpmenn.

Homeopatiske Pet rettsmidler

Homeopatiske pet rettsmidler eksisterer for slike kjæledyr plager som leddgikt, fordøyelsesproblemer, hudpleie, og traumer. Det er homøopatiske utøvere å rådføre seg med, nettbaserte ressurser for generelle beskrivelser av plager og andre ressurser for å bistå i omsorgen for kjæledyret ditt. For alvorlige problemer, kan du være sikker på å konsultere en veterinær.

Hudproblemer

Hud og Coat tonic ved Native rettsmidler er en capsulated homøopatisk pet bøte med Åkersnelle (kjerringrokk), Taraxacum officinalis (løvetann), arthrospira platenis, fucus vesiculosis, og kalium sulfat. Dette produktet støtter fullt et sunt system og gir kjæledyret ditt en vakker pels.

Joint Care

Dyr lider av stive ledd akkurat som mennesker gjør, vanligvis som følge av leddgikt. Washington Homeopatiske Products tilbyr HomeoPet Joint Relief opprettet for å redusere hevelse, stivhet, destruktiv tygging, hofteleddsdysplasi, ryggsmerter og mange andre problemer.

Fordøyelses Bekymringer

Alle dyr har problemer med fordøyelsen fra tid til annen. Holistisk Animal Medisiner bærer et komplett utvalg av produkter for hunder, katter og hester. Børsnoteringen av produkter tilgjengelig er omfattende, men de inkluderer løsninger for fordøyelsen, kolikk, mageproblemer, diaré, forstoppelse og lindring av gass. For en liste, se linken i Resources.

Stress og angst

Dyr lider av traumer, stress og angst. Men du kan ikke trøste dem slik du ville gjort et barn. Løsningen ligger i en homøopatisk pet rette skapt av Native Remedy inneholder Scutellaria laterifolia, Passiflora inkarnert, kalium fosfat, og Argentum NITRICUM. Denne blandingen av homøopatiske ingredienser tilbyr ditt kjæledyr en sunn måte å roe og tilpasse seg situasjonen.

Parasitter

Denne kategorien dekker mange typer parasitter inkludert lopper, flått, bendelorm, ringworms, pinworms og hjerte ormer. Washington Homeopatiske Products produserer et trygt middel for fjerning av ormer kalt HomeoPet Worm Clear. Holistisk Animal Medisiner har en komplett linje av produkter til lindring av kløe og allergiske reaksjoner fra loppebitt som Flea Relief, som beskytter mot loppebitt.

Naturlig rette for tilstoppede arterier

Tilstoppede arterier kan føre til høyt blodtrykk, diabetes og koronar hjertesykdom. Dette er et alvorlig problem, siden koronar hjertesykdom er en av de ledende stillende i Amerika. Livsstilsvalg bidrar til utvikling av tette blodårer, men det er skritt man kan ta for å rense arteriene naturlig. Mange av disse trinnene innebære bruk av naturlige urter og forbruk av matvarer som er rike på folsyre.

Livsstil

Tilstoppede arterier er best forebygges eller reverseres ved å gjøre endringer i livsstil. Fjerne fet mat og kolesterol, ikke drikker alkohol eller røyker, spiser sunnere og engasjere seg i trening kan forebygge tilstoppede arterier fra forverres og også hjelpe kroppen reparere tette arterien. Trening forbrenner fett, noe som reduserer mengden fett som kan tette blodårene. Trening fører også til en frigjøring av den kjemiske nitrogenoksid, som beskytter veggene i blodårene. Hard trening er den mest effektive, blant annet øvelser som løping, svømming, sykling og intens aerobic.

Urter

En rekke urter er nyttig i unclogging arterier. Hvitløk bør brukes hver dag. Hvitløk blandet med appelsinjuice eller eple cider eddik kan gjøre en effektiv arterie rensing tonic. Rutin kan styrke arteriene og kapillærer. Hagtorn bær ekstrakt er veldig beskyttende av hjertet. Passiflora incarnata løser opp blodårene for å redusere blodtrykket. Denne urten er tørket og malt til te. Ginkgo biloba stimulerer sirkulasjonssystemet, oppmuntre til lindring av tette blodårer.

Foods

Mange matvarer er nyttig i unclogging arterier. Sitron skreller dynket i vann i et par timer og deretter fortært kan bidra til å styrke arteriene. Honning og gulrot juice bør brukes daglig for å rense arteriene. Nyere studier utført i Journal of American College of Cardiology funnet at folsyre har evnen til å senke homocystein, som er delvis ansvarlig for tilstoppede arterier. Eggeplomme, bønner, linser, erter, mandler, nøtter, fullkorn, hvete, poteter, spinat, rødbeter, rosenkål, brokkoli, kål, asparges, bananer, appelsiner og fersken har all folsyre.