Digidexo.com

trykkpunkter på kroppen

Trykkpunkter på kroppen

En trykkpunkt er et ømt punkt på en muskel som kan føre til økt muskelspenninger og smerter. Ofte, trykkpunkter, mer generelt referert til som knyttede muskler, er forårsaket av skade, anstrengelse, og dårlig holdning. Det er bokstavelig talt hundrevis av trykkpunkter i kroppen. Rapporter viser at smerte forårsaket av trykkpunkter er en av de viktigste årsakene til at folk mister tid fra arbeidet. I mange tilfeller kan legge press på anbud muskelvev bidra til å lindre smerten ved å løsne stramme muskler. Mens mange trykkpunkter er plassert under store muskelgrupper, andre ligger i fordypninger funnet i nærheten benete fremspring.

Typer

Hvorvidt disse områdene omtales som trykkpunkter eller triggerpunkter, har de én ting til felles - smerte. Triggerpunkter er aktive når trykket påføres en sår muskelsmerter sender til andre områder av kroppen. Aktive triggerpunkter begrense blodstrøm og komprimere nerver. Som et resultat, kan en person oppleve enten en kjedelig verke eller en skarp smerte. Prikking eller en pinner-og-nåler og følelse er et vanlig symptom i tillegg. Latente triggerpunkter kun forårsake smerte når trykket er brukt. Mens latente triggerpunkter ikke sender smertesignaler til andre deler av kroppen, kan de forårsake stive ledd og en reduksjon i omfanget av bevegelse.

Betydning

Uutgitte triggerpunkter kan føre til kroniske smerter og redusert fleksibilitet som etter hvert kan begrense fysisk bevegelse og mobilitet, noe som gjør det nødvendig å frigjøre muskelspenningene og spenning. Trykkpunkt terapi arbeider for å fysisk slappe kroppen og øke blodsirkulasjonen, og dermed lindre muskelkramper, økt fleksibilitet og omfanget av bevegelse, senke blodtrykket, og bidrar til å lindre kroniske smerter.

Historie

Akupressur er en gammel kinesisk healing teknikk som bruker press fra fingrene på bestemte steder i kroppen. Utviklet tusenvis av år siden, er troen på at det finnes kanaler av energi, som tillater en persons chi eller livskraft, til å strømme gjennom kroppen. Utøvere hevder at det finnes hundrevis av akupressurpunkter finnes langs disse banene. Teori er at å trykke på disse trykkpunkter vil enten øke eller redusere sirkulasjon av chi i kroppen.

Teorier / Spekulasjoner

Mens hittil er det ingen vitenskapelige bevis som støtter eksistensen av chi, peker noen medisinske forskere ut at visse akupunkturpunkter i kroppen synes å ha en annen elektrisk motstand enn det omkringliggende vevet. Mange vestlige leger er nå anbefale akupressur teknikker som alternative behandlinger for naturlig smertelindring. Påføring fast nedadgående press for å stimulere trykkpunkter ser ut til å frigjøre endorfiner, kjemiske budbringere som undertrykker smerten ved å blokkere overføring av smerte impulser til hjernen. Om ikke annet, synes trykkpunkt terapi for å lindre stress i mange individer, fremme velvære ved å styrke kroppens immunrespons mot sykdom.

Funksjon

Det er mulig å utføre akupressur på deg selv. Påfør trykket gradvis og sakte. Som den forknytte muskler begynner å mykne, puste ut som du føle spenningen i muskelen slappe av. Hold trykket stødig i ca 2 minutter. Forsiktig slappe av og deretter legge press på nytt. Fordi spenningen konsentrerer seg vanligvis rundt trykkpunkter, muskler kontrakt når stresset eller trøtt. Som muskel gir etter for press, muskelfibre begynner å slappe av, øker blodstrømmen, og bringer mer oksygen til området.

Fordeler

Som terapeutisk massasje, legge press på anbud muskelvev slapper musklene og lindrer stress, bidrar til å forbedre sirkulasjonen og lavere blodtrykk. Avtagende stressnivå har vært kjent for å hjelpe i behandlingen av medisinske tilstander så som fibromyalgi og kronisk smerte syndrom, søvnforstyrrelser, sirkulatoriske problemer og artritt. Andre helsemessige fordeler av akupressur inkluderer stress og smertebehandling. Noen mennesker hevder at akupressur bidrar til å lindre migrene hodepine og ryggsmerter, allergier, og noen ganger til og med forkjølelse og influensa.

Advarsel

Legge press på spente muskler ved hjelp av tommelen og fingrene kan lindre stress, spenninger og smerter. Men det er viktig ikke å trykke på området for hardt, som å øve for mye press kan gjøre mer skade enn godt. Noen triggerpunkter kan være sår når den trykkes eller en person kan føle smerte i en annen del av kroppen. Slipp trykket hvis et triggerpunkt er ekstremt smertefullt.

De beste måtene å avgifte kroppen din

De beste måtene å avgifte kroppen din


Avgifte kroppen din er en viktig prosess som bør gjøres årlig for å slippe eventuelle giftstoffer fra kroppen din, og å gi næring og rense fra innsiden og ut. I dagens verden med mer giftstoffer og forurensning i miljøet enn noen gang før, er det helt nødvendig å frigjøre disse giftstoffer fra kroppen og forynge deg selv til sine sunne måter. Du kan finne noen gunstige rensing programmer som passer best for deg her.

Kolon Renset Supplements

Kolon rensing er en av de mest anbefalte måter å avgifte kroppen din ved helse utøvere på grunn av den sentrale betydningen av fordøyelseskanalen. Fordi 50 prosent av immunsystemet dreier seg om tykktarmen og tykktarmen, er det viktig at kolon prosesser og tømmer riktig for optimal helse. Hvis tykktarmen inneholder mange giftstoffer, vil tykktarmen ikke absorbere næringsstoffer fra maten og tomme avføring. Dette fører til mange vanlige og ubehagelige symptomer, inkludert oppblåsthet, gass, IBS forstoppelse, dårlig ånde, allergisymptomer, PMS, vektøkning, depresjon og tretthet. Flere rensing kosttilskudd finnes på markedet i dag, som kan bli funnet enten online eller på en lokal helse-butikken.

Juicing

Juicing er en effektiv og trygg måte å avgifte kroppen din, så lenge det er gjort over en begrenset periode. Anbefalt tid til å drikke bare hele frukt og grønnsaksjuice er 3 til 7 dager. I løpet av denne tiden, juice og vann er de eneste elementene som skal forbrukes. En juicer må kjøpes, og du kan finne oppskrifter for alle typer juice skal gjøres, alt fra gulrot og appelsinjuice til selleri og agurk juice. Juicing er en ideell måte å avgifte fordi det tillater deg å absorbere alle de næringsstoffene fra frukt og grønnsaker. Du må utdanne deg selv på viktigheten av juicing og måter å juice fordi det er viktig å balansere elementene du juice for en drink.

Alternative terapier

Akupunktur er en prosedyre som setter nåler i ulike trykkpunkter på kroppen for å lindre smerte og behandle sykdommer. Akupunktur antas å balansere strømmen av energi gjennom kroppen, frigjør eventuelle giftstoffer som er lagret i kroppen og å balansere organer energi til et stabilt punkt. En badstue er også et annet alternativ for å frigjøre giftstoffer fordi temperaturen opp på 80 grader Celsius. Kroppen deretter slapper av og svetter, slik at giftstoffer til å forlate kroppen. Andre former for trening, for eksempel hot yoga eller cardio, gjør at kroppen til å svette og slipp en betydelig mengde giftstoffer gjennom svette fra porene i kroppen.

Ikke-farmakologisk behandling av Migrene

Ikke-farmakologisk behandling av Migrene


Migrene kan utløses av forskjellige stimuli, både i miljøet, og inne i menneskekroppen. Uansett hva årsaken er, de kan være smertefullt og selv ødeleggende. Dessverre har mange migrenepasienter funnet reseptbelagte legemidler gjøre lite for å behandle sine smerter. Atter andre føler ubehag å ta anbefalte resepter. Det er noen alternative behandlinger for migrene som er verdt å undersøke.

Akupunktur

Akupunktur, praksisen med å sette inn og manøvrering nåler på bestemte trykkpunkter i kroppen, har lenge vært benyttet som en måte for behandling av forskjellige sykdommer. Selv om resultatene varierer litt mellom migrenepasienter, kan det fungere for deg, og kan være verdt et forsøk. Sørg for å få behandling fra en pålitelig akupunktør og god dømmekraft når de mottar noen form for helsetjenester.

Ta urte kosttilskudd

Selv feverfew blad ikke vil gjøre mye for å lindre smerter under et migrene, kan det være nyttig i forebygging. Ifølge National Migrene Association, studier viser 70 prosent av pasientene rapporterte færre og mindre smertefulle migrene etter å ha tatt kosttilskudd (se lenke i Resources). Feverfew blad kan også redusere kvalme og oppkast, ofte irriterende bivirkninger av migrene. Hvis du er gravid bør du ikke ta feverfew kosttilskudd.

Andre kosttilskudd som har blitt funnet nyttig i noen lider (men ikke alle) inkluderer Riboflavin (også kjent som vitamin B2), co-enzym Q-12, oral magnesium sulfate kosttilskudd (det er noe uenighet om dette tillegget) og magnesium tas intravenøst ​​( spesielt for de med en magnesiummangel). Snakk med legen din for å se om disse alternativene kan fungere for deg.

Hot and Cold

Siden migrene er knyttet til mønster av blodsirkulasjonen i hodet ditt, mange har funnet ut at å regulere at sirkulasjonen kan være nyttig. Prøv å ta et varmt bad, soaking føttene i varmt vann eller plassere en oppvarmet vaskeklut over nakken din, alt mens plassere en kald pakke (eller frossen pose med erter) på hodet for å hjelpe innsnevre disse fartøyene. Mange migrenepasienter har funnet lindring gjennom denne enkle middel.

Også, liggende i et mørkt rom med en ispose på nakken kan bidra til å forhindre en migrene du føler kommer på.

Biofeedback

Biofeedback er en form for alternativ medisin noen ganger referert til som "mind over matter medisin." I denne behandlingen, en spesialist hekter deg opp til spesialiserte maskiner som deretter brukes til å hjelpe deg å trene hjernen din til å ha kontroll over visse kroppsfunksjoner som normalt regnes som ufrivillig. Mange migrenepasienter har funnet at bruk biofeedback for å lære kontroll over sin muskelspenninger, relatert til stress (en vanlig trigger av migrene), har drastisk redusert antall migrene de lider.

Massasje

Å få en god massasje kan være mer enn bare en måte å slappe av og slappe av. Kroniske migrenepasienter har funnet at å få massasje kan bidra til å redusere antallet og intensiteten av migrene de mottar. Også, kan massasje hjelpe deg å sove bedre om natten, noe som også har vist seg å redusere antall migrene du kan få.

Hvordan å miste migrene smerte

Ifølge "Neurology" magazine, mer enn 28 millioner voksne i USA lider av migrene. Migrene er invalidiserende hodepine ofte ledsaget av kvalme, svimmelhet, lysfølsomhet og lydfølsomhet. Leger og forskere vet at det er en sammenheng mellom blodstrøm og migrene, men erkjenner også at det er mange triggere for smerte, ulike i hvert enkelt. Disse utløser spenner fra miljøfaktorer til hormonelle svingninger på stress eller diett. Når smerte treff, kan flere metoder forkorte varigheten av migrene eller eliminere den helt.

Hvordan å miste migrene smerte

Lose migrene smerte ved å endre kostholdet. Holde vitaminer og næringsstoffer i balanse holder kroppen din fungerer som den skal, og hindrer blodceller utvidelse som hindrer blodstrøm, noe som forverrer migrene. Nettsteder som kvinner til kvinner tilbyr ernæringsmessige guider for å spise sunt med tips om porsjonsstørrelsen samt grunnleggende retningslinjer for å leve sunt.

Fjern deg selv fra lys og lyd for å lindre migrene smerte. Noen migrenepasienter opplever at å plassere et kjølig, fuktig klut over øynene i et mørkt, stille rom hjelper smertene avtar.

Prøv å nippe til en drink med koffein. Koffein, et naturlig stoff som finnes i te, kakao og kaffe, stimulerer nervesystemet, noe som kan redusere migrene hodepine smerter. Stoffet hjelper også kroppen absorbere medisinen raskere, noe som gir raskere lettelse.

konsultere legen din om medisiner du kan ta for å hjelpe deg å miste migrene smerte. Ta medisinen umiddelbart ved utbruddet av en hodepine å lindre smerter og for å hindre migrene blir verre.

Fraværende deg fra stressende situasjoner som kan forverre migrene smerte, og ta dype, rensing åndedrag. Stress er en av de triggere for migrene, så avslappende reduserer varigheten av en migrene og hjelper deg å miste migrene smerte.

Lær trykkpunkter på kroppen din som bidra til å fjerne migrene smerte. Spiker behandling forbedrer blodsirkulasjonen, reversere blokkering av blodstrømmen, for derved å redusere smerte og varigheten av en migrene hodepine. Nettsteder som Acuxo, senteret for Akupunktur Research & Resource, tilbyr detaljert informasjon og diagrammer for trykkpunkter som kan hjelpe bli kvitt migrene smerte.

Hint

  • Vær forsiktig med inntak av koffein. Mens koffein bidrar til å redusere migrene smerte, vil for mye faktisk føre til mer hodepine smerte. Mange leger anbefale en til to kopper en koffeinholdige drikke for smertelindring.

Ikke-medisinsk behandling for migrene

Migrene hodepine påvirke en milliard mennesker. Mange søker alternative ikke-medisinsk behandling for å redusere lidelse.

Symptomer

Migrene kan vare opptil 72 timer. Det er ikke uvanlig for migrenepasienter å oppleve kvalme, oppkast og følsomhet for lys.

Akupunktur

Mange prøver akupunktur for migrene behandling. Tanken er at ved å klemme huden på ulike trykkpunkter på kroppen vil avlaste stress og press på hjernen. Over tid vil dette føre til at de forskjellige migrene skal reduseres.

Biofeedback

Avslapping teknikker for å kontrollere stress inkluderer meditasjon, visualisering og dyp pusting å refokusere sinnet.

Cold Packs

Over-the-counter kalde omslag brukes til å redusere hevelse som kan føre til migrene.

Chiropractic

Masserer ledd og bløtvev kan lindre stress og press, noe som kan redusere presset på hjernen som forårsaker migrene.

Tidlige symptomer på Fibromyalgi

Fibromyalgi (FMS) er et syndrom preget av generalisert smerte i muskler og ledd med svekkende utmattelse. Det påvirker 12 millioner amerikanere, og er 10 ganger mer sannsynlig å påvirke kvinner enn menn. Årsaken til FMS er ukjent, men det er antatt at de symptomer kan være forårsaket av hormonelle endringer i kroppen eller lave nivåer av serotonin. Det kan føre til depresjon og kan føre til sosial isolering. FMS er ofte misforstått og dermed kan gå udiagnostisert i årevis. Personer med FMS tar i gjennomsnitt fem år på å nå en diagnose.

Funksjoner

Personer med FMS ofte beskrive følelsen av verk i hele kroppen ledsaget av trøtthet som ikke går bort med søvn eller hvile. De kan oppleve stikkende smerte eller en brennende følelse i musklene som om de har vært anstrengt fra overarbeid, selv når de ikke har trent. Smerte eller verking i nakke og skulderområdet med eller uten rygg og hoftesmerter kan forårsake problemer med søvn.
Andre symptomer er mangel på dyp søvn, angst, hodepine, mangel på konsentrasjon og å være altfor følsom for lyder, lukt eller temperaturer (varme eller kalde).
De med FMS ofte klager over at de er oppbrukt, selv etter en hel natts søvn, noen ganger også utgir seg for å være mer sliten enn da de gikk til sengs.

Misforståelse

Mange mennesker feilaktig anta at de har leddgikt eller bursitt grunn av leddsmerter og stivhet på stigende i morgen eller etter å ha ligget i en langvarig posisjon, som å sitte eller ridning i et kjøretøy.
Leger kan feilaktig behandle pasienten for leddgikt eller avvise klager på tretthet som psykosomatisk.

Identifikasjon

Diagnosen er vanskelig og krever en grundig undersøkelse av en lege, og kan kreve blodprøver for å utelukke andre lidelser.
Ømhet eller smerte i trykkpunkter på kroppen kan skille FMS fra andre relaterte lidelser.
Når andre forhold er utelukket, vil legen din vurdere dine symptomer for å avgjøre om de oppfyller de diagnostiske kriteriene for FMS. Ifølge American College of Rheumatology, kriteriene for en diagnose av FMS krever smerter i alle fire kvadranter av kroppen som har vart i minst tre måneder.

Effekter

Udiagnostiserte FMS kan bidra til sosial isolasjon som pasienten er for utmattet til å delta i aktiviteter utenfor.
Pasienter som lider av depresjon som et resultat av langvarig smerte og mangelen på adekvat behandling.
Når diagnostisert og behandlet, pasienter er i stand til å nyte en normal livsstil ved å endre deres søvnmønster, delta i hensiktsmessige former for trening og fortsetter rutine medisiner.

Forebygging / løsning

Medisiner Lyrica og Cymbalta har begge fått godkjenning fra FDA for bruk i behandling av FMS. Lyrica brukes til å behandle nerve smerter og er vellykket for noen med FMS. Cymbalta er et antidepressivum og fungerer som en serotonin og noradrenalin reopptakshemmere. Det er antatt at et lavt nivå av serotonin kan bidra til symptomer på FMS.
Du kan være foreskrevet andre antidepressiva for å avlaste tilhørende depresjon, smerte og søvnforstyrrelser.
Steroide anti-inflammatoriske medikamenter kan være foreskrevet for smerte.

Hvordan redusere Nikotin

Hvordan redusere Nikotin


Røyking er ansvarlig for mange helseproblemer som hjertesykdom og lungekreft, ifølge National Cancer Institute. Nikotin er den viktigste bestanddel, naturlig forekommer i tobakk. Dette blek, gul substans gir en følelse av velvære og ro, som fører til at du ønsker å fortsette å bruke tobakksprodukter. Reduserende nikotinnivået i kroppen bidrar til å eliminere cravings og øker din suksess på sparker en vane. Kontakt lege før du prøver noen helhetlig eller medisiner for å redusere nikotin.

Hvordan redusere Nikotin

Kjøp en over-the-counter nikotinplaster, tyggegummi eller pastill, antyder MayoClinic.com. Nikotinerstatningsprodukter hjelpe deg gradvis redusere nikotin i systemet og dempe suget. Følg emballasje instruksjonene nøye for å unngå eventuelle bivirkninger.

2 Se en lisensiert akupunktør for å hjelpe redusere nikotin suget. Ifølge National Cancer Institute, kan akupunktur bidra til å stoppe cravings selv om klinisk forskning ikke kan bevise denne påstanden. Akupunktur er utført av strategisk plassere små nåler på ulike trykkpunkter på kroppen for å stimulere sansene og hjelpe rense kroppen for negativ påvirkning.

Tygg en stokk med tyggegummi eller spise en sunn snack bestående av frisk frukt eller grønnsaker. Ifølge MayoClinic.com, holder tygge munnen opptatt dermed redusere nikotin lyster.

Ta kontakt med din lege om røykeslutt medisiner. Reseptbelagte medisiner er tilgjengelige for å undertrykke nikotin suget gjennom hjernen og redusere sannsynligheten for at du vil plukke opp en sigarett. Ifølge National Cancer Institute, har antidepressiva og blodtrykket medisiner vist seg å redusere nikotin suget effektivt i testpersoner.

Tren regelmessig, foreslår Mayo Clinic. Turgåing, jogging eller sykling vil bidra til å holde deg opptatt. Som du konsentrere deg om din fysiske aktivitet, vil nikotin suget bli redusert siden hjernen er ellers opptatt. Mayo Clinic nettsted landene som bare 30 minutter med moderat trening er alt du trenger å eliminere en nikotin suget.

Crystal Healing Informasjon

Det er mange forskjellige trossystemer som inkluderer bruk av varierende typer krystaller i alternative medisinske behandlinger. Krystallene blir brukt til å bekjempe forskjellige symptomer eller sykdommer ved å legge sin energi til kroppen, eller å trekke den negative energi forårsaker symptom, avhengig av egenskapene til krystallen. Svært ofte disse helbredende krystaller trenger å være plassert på bestemte steder på kroppen for å oppnå maksimal lindring av symptomer.

Energier av Crystal

Hver type crystal antas å ha sin egen unike metafysiske egenskaper eller energi. Avhengig av hva sykdommen din er, eller symptomene er er hva slags krystall du bruker til å helbrede den. Krystaller er ikke bare edelstener, men kan være forskjellige typer av bergarter, inkludert kvarts og med marmor. En vanlig bruk av et krystall for helbredelse er bruken av hematitt til å herde og forhindre hodepine. For å lette dette, mange mennesker bære smykker laget av stein inkludert ringer, halskjeder og armbånd, som det antas at maksimalt utbytte kan oppnås fra seg steinen nær visse trykkpunkter i kroppen. Blood Stone er en annen krystall som vanligvis brukes. Det antas at ved å plassere en stein blod over et trykkpunkt, kan man rense blodet for sykdom eller urenheter. Det er mange guider tilgjengelig på nettet som detalj bruken av hver type krystall (se referanser).

Trykkpunkter

Den mest vanlige bruk av et helbredende krystall er å plassere krystaller på en trykkpunkt. Trykkpunkter oppstå over hele kroppen. For å bruke en krystall med mest effektivitet, plasser krystall over trykkpunktet nærmest der din sykdom er (se bilde av grunnleggende trykkpunkter). Dette gjør at energier av krystallen å angi kroppen nærmest stedet hvor de helbredende energier er mest behov.

Hvor befinner Crystals

Krystaller som kan benyttes for helbredelse, er tilgjengelig gjennom en rekke forskjellige kilder, og er vanligvis relativt billig. Den enkleste måten å finne krystallen du ønsker er gjennom Internett. Det er mange alternativ medisin nettsteder samt new age butikker som har en stor tilførsel av ulike krystaller på lager. Noen av disse krystallene kan også være plassert på ditt lokale new age levere store, smykker / perle butikk eller et natur butikk i kjøpesenteret. Som mange forhandlere har sine mindre krystaller i en stor skuff, er det viktig at du forstår nøyaktig hva type stein du er ute etter før du legger ut på en shopping ekspedisjonen, som krystaller er sjelden tydelig merket.

Iført Crystal smykker

Det er en god sjanse din favoritt smykke sannsynlig har helbredende egenskaper som du er klar over. Edelstener er inkludert i listen over krystaller som har råd til sine eiere helbredende energier. Hvis en stein er brukt i en type smykker, kan det være lettere for deg å få varige helsemessige fordeler fra den steinen som du er i stand til å bruke den for en lengre periode. Nøkkelen til å få fordeler fra krystaller er ikke bare forståelse som fordeler din krystall kan tilby, men også på seg eller holder krystall som du bruker mot huden din. For å få helsemessige fordeler fra krystaller, må de være direkte berøre deg.

Spesifikke Krystaller og hva de kan helbrede

En liste over vanlige steiner og sine helbredende egenskaper:

Karneol - Utgivelser negativ energi og bidrar til å kurere irritabilitet Blood Stone - Fjerner urenheter fra blodet Hematitt - Fjerner smerter og hindrer hodepine Malachite - Absorberer forurensning; effektiv for kvinner når de brukes til å bekjempe smerte forårsaket av menstruasjonssmerter og graviditet Moonstone - hjelper kroppen i å absorbere vitaminer og mineraler Petalite - helbreder stress, angst og depresjon Klar kvarts - Forsterker helbredende egenskaper av andre steiner og brukes til å helbrede enhver tilstand Rose kvarts - Brukes for helbredelse av enhver tilstand om hjerte og lunger Blå safir - Brukes for å rydde øyesykdommer og herding søvnløshet Turquoise - Cures sceneskrekk og gir styrke

Akupressur å miste vekt

Akupressur brukes av dieters til å kontrollere appetitten og la en diett for å være vellykket. Prosessen virker ved å stimulere spesifikke trykkpunkter på kroppen for å redusere appetitten, som vil hjelpe slankere spiser mindre måltider eller motstå cravings mellom måltidene. Akupressur på egen hånd vil ikke føre til at vekten til å slippe; det fungerer bare som et hjelpemiddel for et sunt kosthold.

Appetitt kontroll

Kosten finne at en av de største hindringene for å overvinne er deres appetitt. En typisk kosthold innebærer vanligvis spiser mindre mat og senke kaloriinntaket slik at vekten kan med hell bli droppet. Kosten som ønsker å kontrollere appetitten og gjøre det enklere å fullføre en restriktiv diett kan bruke akupressur.
Appetitt kontroll vil hjelpe dieter å spise mindre til hvert måltid og fortsatt føle deg tilfreds. Kosten som synes det er vanskelig å komme gjennom periodene mellom måltidene kan også bruke akupressur å opprettholde dem før måltidene.
Akupressur er et naturlig middel for appetitt kontroll som ikke krever bruk av noen stoffer eller sentralstimulerende midler for å kontrollere kaloriinntaket i løpet av en diett. Denne metoden kan brukes når som helst av slankere å holde matforbruket i sjakk uten at noen av bivirkningene som er felles med slankepiller.

Forskning og studier

Det har vært begrenset forskning på nytten av akupressur for slanking. Resultatene av en studie utført av The Obesity Research Center, Columbia University og Roosevelt Hospital Center funnet at det er ingen bevis på at akupressur har en effekt på vekttap. Studien konkluderte også med at mer forskning er nødvendig for å fastslå effekten på appetitten. Studien målte vekt, blodtrykk og kroppsfett av deltakerne i studien. Ved slutten av forskningen studien ble disse målingene benyttes for å bestemme effekten av akupunktur på vekttap.
Mens appetitt kontroll kan være et hinder for mange slankere, gjorde studien ikke avgjøre om Kosten opplevd en bedre kontroll over sin appetitt. Mat valg er også en faktor i suksessen til en diett, og hvis appetitt ble vellykket kontrollert, men dårlig mat valg ble gjort, ville det ikke være et betydelig vekttap blant deltakerne.

Balansert kosthold

Sammen med metoder for appetitt kontroll som akupressur, er det viktig at et sunt og balansert kosthold være konsumert å gå ned i vekt. Akupressur kan bidra til å kontrollere snacking eller mengden mat spist på et måltid, men det vil ikke være den endelige avgjørende faktor i hvorvidt vekten er tapt.
En diett for vekttap bør inneholde næringsrik mat som vil tillate deg å opprettholde god helse mens miste vekt. Dessverre er det ikke noe magisk løsning på vekttap. Velge sunn mat og får rikelig med mosjon er det som forårsaker vekttap. Akupressur kan hjelpe deg å komme gjennom en kalorifattig diett lettere.

Kinesiske rettsmidler for å være overvektig

Kinesiske rettsmidler for å være overvektig


Amerikanerne avfall millioner av dollar hvert år på "mirakel" vekttap kurer som ikke gjør noe for dem. Kinesisk medisin bygger i stedet på milde urter, energibalanserende øvelser, akupunktur og meditasjon for å bringe kroppen til en sunn vekt. Men det er fortsatt ingen rask løsning: å finne akkurat den rette kombinasjonen av kinesiske rettsmidler for du vil ta tålmodighet og utholdenhet.

Se din lege

Se legen din før du tar fatt på noen vekt-tap diett. Diskuter din vekt-tap mål, diett du har valgt og noen urte kosttilskudd du har tenkt å bruke. Sørg for at disse kosttilskudd vil ikke påvirke noen medisiner du tar. Diskutere også din nåværende utvalg av bevegelse, og noen fysiske begrensninger du har.

Energy Work

Den kinesiske tro at energien som beveger seg gjennom legemet bidrar til å fordøye og bruke mat på riktig måte, samt brenner kalorier. Den enkleste formen for energiarbeid innebærer dyp eller fokusert puste. Fokusert pusting får kroppen brummer og begynner å flytte energien gjennom den. For å øve fokusert puste, sitte i en avslappet, åpen og trekk pusten langsomt gjennom nesen, fylle lungene til kapasitet. Hold pusten i tre sekunder, og sakte begynne å puste ut gjennom munnen. Gjenta 5 til 10 ganger. Slapp etterpå som du kan føle deg litt ør, særlig hvis du er en nybegynner.

Praktisere tai chi er en annen god måte å flytte energien gjennom kroppen, med stillinger som engasjerer sinnet og kroppen og fokus på balanse.

Accupuncture

Akupunktur bruker nåler satt inn i huden for å stimulere kroppens energi til å fremme helbredelse. Når du ser en akupunktør for vekttap, er den første bestillingen av virksomheten en konsultasjon, som vil hjelpe akupunktøren identifisere årsakene du er over-spising, en svak metabolisme og energiblokkeringer i kroppen. Akupunktøren vil da avgjøre hvilken trykkpunkter i kroppen behov for å bli stimulert for å bistå i vekttap. En liten advarsel: Vær sikker på akupunktøren du velger har de nødvendige lisenser og opplæring.

Urter

Tradisjonell kinesisk medisin bruker naturlige urter og forberedelser for å hjelpe til med vekttap. Drikke grønn te tre til fem ganger om dagen er anbefalt å rense og avgifte kroppen. Shan Zha (hagtorn frukt) brukes til å hjelpe kroppen å bryte ned kjøtt og å hjelpe fordøyelsen. Lian Qiao (Forsythia) brukes til å fremme riktig fordøyelse og rense kroppen. Pinellia (en rotfrukt plante), mandarin skall og Fu Ling, som er avledet fra en sopp, er også kroppens rensemidler. Disse stoffene fjerne hoveddelen av uønsket væske, fremme vekttap. Medisinert surdeig, eller Shen Qu, løser opp ansamlinger av ufordøyd mat, og bidrar til å fordøye ris, eddik og alkohol. Lai Fu Zi (reddik frø) hjelper fordøye stivelse som hvete og brød. Rådfør deg med en sertifisert kinesisk medisin utøveren å lære hvilke urter er riktig for deg.

Meditasjon

Meditasjon hjelper koble sinnet og kroppen og få alt synkronisert opp for vekttap. Visjoner om kroppen din når du når målet ditt og meditere på det bidrar til å flytte energi i kroppen mens du holder deg fokusert og selvsikker. Det kan være lurt å delta på en meditasjon klasse for å komme i gang eller kjøpe en god meditasjon DVD eller bok. Praksis meditere hver dag. Tålmodighet og tid vil hjelpe deg å lykkes i meditasjon. Fokuser på det positive: dine mål, fremgang og suksess.

Hvordan bli kvitt kronisk hodepine

"Journal of American Osteopathic Association" sier at kronisk hodepine er de som forekommer mer enn 15 dager i måneden og er alvorlige nok til å hemme daglige aktiviteter. De viktigste årsakene til denne type smerte stammer fra stresset forbundet med daglige aktiviteter. En rekke teknikker for å hjelpe enkeltpersoner kvitte seg med kronisk hodepine.

Hvordan bli kvitt kronisk hodepine

•  Opprettholde god holdning på en daglig basis for å bli kvitt kronisk hodepine. En av årsakene til kronisk hodepine er en utilbørlig sittende og stående stilling.

Bruk en varm komprimere for å bli kvitt kronisk hodepine. Gjenbruk komprimerer kan kjøpes for rundt 10 dollar.

Utfør dyp pusting i en tilbakelent stilling på en daglig basis. National Center for Bioteknologi Information sier at avslapping teknikker som dyp pusting å bli kvitt kronisk hodepine (se Ressurser).

Få en massasje, spesielt rundt nakke og skuldre. En studie rapporterte i "American Journal of Public Health" stater som hodepine lider se smerte reduksjon i så lite som to uker (se Ressurser).

Prøv akupunktur, en prosess der små nåler er satt inn i trykkpunkter på kroppen. En forskningsstudie rapportert av Duke University Health System sier at akupunktur er mer effektivt enn medikamenter i behandling av kronisk hodepine (se Ressurser). Akupunktur kan imidlertid koste ca $ 100 per økt.

Spis 4-6 små, balanserte måltider hver 2 til 3 timer daglig for å bli kvitt kronisk hodepine. Måltidet bør inneholde protein og gode karbohydrater som frukt og grønnsaker. Uregelmessige spisevaner og forbruk av matvarer som sjokolade og koffein utløse kronisk hodepine.

Ta over-the-counter eller reseptbelagte legemidler som inneholder acetylsalisylsyre, paracetamol, ibuprofen eller naproxen å kvitte seg med kronisk hodepine.

Hint

  • For kronisk hodepine lider, kombinasjoner av disse teknikkene har som regel å være ansatt.

Akupunktur for hårvekst

Akupunktur er en gammel helse behandling som utføres ved å sette svært små nåler inn trykkpunkter på kroppen, og selv om du kanskje føler en liten klype, det er ikke en smertefull prosedyre. Den er basert på ideen om at en livsenergien, eller qi, strømmer langs 14 baner, eller meridianer, inne i menneskekroppen. Akupunkturpunkter er områder av kroppen som ligger langs disse meridianene, og det er ca 2000 av dem.

Origins

Akupunkturbehandling er mer enn 5000 år gammel, og i motsetning til det mange tror det var ikke utelukkende en kinesisk praksis. Ulike metoder for akupunktur har vært brukt gjennom historien av folk fra hele verden, inkludert eskimoer, arabere og sørafrikanske bantu høvdingene.
Den gamle kinesiske medisinske teksten "Huangdi Neijing Su Wen" ble skrevet rundt 200 f.Kr. og inkluderte informasjon om akupunktur, som nå praktiseres over hele verden, med mer enn 8000 utøvere i USA alene.

Tradisjonell filosofi

Akupunktur opererer på teorien om at vår livsenergi, eller qi, må flyte uforstyrret gjennom kroppen vår. Qi, blod og kroppsvæsker er de tre stoffene som utgjør legemet, og regulerer våre funksjoner. Helsen og sirkulasjon av blod og kroppsvæsker være avhengig av den riktige strømning av qi.
Når den naturlige flyten av qi er blokkert eller avbrutt kan det medføre visse plager. Akupunktur blir kvitt disse hindringene og lar qi til å flyte skikkelig igjen, og dermed herding sykdom.

Western Theory

Den moderne vestlige forklaring er at akupunktur fungerer fordi innsetting av nåler i bestemte punkter stimulerer vår sentrale nervesystemet å løslate biokjemikalier som hormoner og signalstoffer. Disse biokjemikalier deretter bidra til å lette smerter, regulere kroppen vår fungerer, og styrke immunforsvaret vårt.

Akupunktur og hårvekst

Akupunktur har lenge vært brukt til å behandle en rekke lidelser hår, slik som hår tap og sprøtt hår. Ifølge kinesisk medisin, er helsen til håret ditt avhengig av kvaliteten og sirkulasjon av blodet. Det antas at akupunktur kan korrigere giftighet i blodet og stimulerer blodsirkulasjonen i hodebunnen, som vil bidra til å reparere skadede celler, stimulere ny cellevekst, og styrke hårsekkene, noe som resulterer i hårvekst.

Effekt

Akupunktur har vist seg å øke blodsirkulasjonen i hodebunnen, men det har ikke blitt bevist at bedre sirkulasjon i hodebunnen fører til hårvekst. Det er mye anekdotiske bevis, samt noen små studier, som konkluderer med at akupunktur kan bidra til å stimulere hårvekst.

Håravfall Alternativ medisin

Det er naturlig å kaste ganske mange hår hver dag, men når tynt hår eller skallet patcher begynner å vises, kan det være på tide å gjøre noe med det. Hårtransplantasjon, hårvekst serumer, hår stykker og concealers er alle aktuelle alternativer for behandling eller å dekke over tynt hår. Alternative behandlingsformer, som aromaterapi, urtemedisin, ernæringsterapi og akupunktur, finnes andre alternativer, enten brukes alene eller sammen med andre, mer konvensjonelle, behandlinger.

Aromaterapi

Aromaterapi for hårtap innebærer bruk av essensielle oljer for å stimulere og gi næring til hårsekkene. De omfatter rosmarin, salvie, sedertre, jojoba, bay, lavendel, sitron og grapefrukt oljer. Vanligvis blir flere dråper av en eller flere av disse oljer tilsatt til en base av en vegetabilsk olje, for eksempel en oliven, sesamfrø, mandel, eller soyabønneolje, og masseres kraftig inn i hodebunnen. Mange oljer kan kombineres og brukes sammen for å skape en kraftig blanding for å stimulere hårvekst. En annen aromaterapi strategi involverer bruk av hjemmelaget naturlig sjampo som inneholder vekststimulerende oljer.

Herbal behandlinger

Urtemedisiner er et vanlig alternativ behandling for hårtap, og de som er sagt å stimulere hårvekst inkluderer rosmarin, brennesle, salvie, lakris ekstrakt, bjørk, ringblomst, arnica og aloe vera. Friske urter kan brukes på hodebunnen i form av en te-, skjær eller tonic, noen kan bli tatt i tillegg form, og atter andre kan masseres inn i hodebunnen, eller tilsatt til en shampoo i form av en olje eller et ekstrakt. Mange av disse urter er ikke regulert av US Food and Drug Administration og kan forårsake irritasjon eller bivirkninger. Det kan være lurt å konsultere en medisinsk faglig eller urte utøveren før du bruker ethvert produkt.

Ernæringsterapi

Ifølge noen fagfolk, kan håravfall oppstå på grunn av mangel på viktige næringsstoffer. Følgelig kan korrigerende tiltak er endringer i den daglige kosten og / eller ta et kosttilskudd. B-vitaminer, sink, magnesium, jod, svovel, og vitamin E og C er alle næringsstoffer som kan ha nytte av hårvekst og tekstur. En ernæringsmessig metode til å reversere hårtap kan kreve at den person spiser mer frisk frukt og grønnsaker, så vel som lean protein som egg, yoghurt og fisk.

Akupunktur

Akupunktur, den gamle kinesiske teknikk for å sette svært små nåler i trykkpunkter i kroppen, er et annet alternativ for behandling av hårtap. Akupunktører mener at surhet eller giftige stoffer i blodet kan gjøre håret falle ut eller bli laber. Akupunkturnåler er tenkt å øke blodsirkulasjonen i hodebunnen, noe som gir mer oksygen og næringsstoffer til hårsekkene. Denne behandling kan også være nyttig for å redusere stress, som ofte er en årsak til tynt hår.

Naturlig middel for å slutte å røyke

Mange røykere begynner før fylte 21 og finner seg avhengige i voksen alder. Mange prøver å slutte, men klarer ikke å håndtere det brede utvalget av abstinenssymptomer som er både fysisk og følelsesmessig. Fysiske abstinenssymptomer kan være alt fra hodepine til svette mens emosjonelle abstinenssymptomer er følelser av angst og til og med sinne. Røyking ikke bare kommer med en nikotin tillegg er det også ledsaget av fikseringer, planlegge vaner som røyking etter måltider, og mer. Hjem rettsmidler kan tilby naturlig støtte, men disse alternativene fungerer best når de er sammen med et sunt kosthold og regelmessig mosjon.

Akupunktur

Akupunktur er en gammel kinesisk praksis som brukes til å behandle sykdom og sykdom samt ens tillegg til nikotin. Akupunktur tar flere besøk og består av målretting trykkpunkter på kroppen med hår-tynne nåler.

Selv om det ikke er umiddelbar eller en magisk kur, kan det lette abstinenssymptomer og cravings for å hjelpe en person slutte å røyke.

Urter

Lobelia er en urt som finnes i mange "slutte å røyke" alternativer som Smoke Rx, røyk Away og CigArrest. Lobeline, den aktive ingrediensen i lobelia, etterligner følelsen kroppen får fra nikotin og naturlig letter spenning og angst.

Peppermynte te er en annen urtemedisin som hjelpemidler i prosessen med å avgifte kroppen. Peppermynte te renser systemet og stimulerer sansene.

Johannesurt er en urtemedisin vanligvis brukes mot depresjon, men det har vist seg å hjelpe folk slutte å røyke når de kombineres med rådgivning. En fase II studie av johannesurt for røykeslutt utført av Complementary Therapies in Medicine antyder at johannesurt kan hjelpe i smoking oppsigelse prosessen. Johannesurt lindrer stress og angst som følger med å sparke en vane, men det bør tas med forsiktighet. Det har vist seg å gjøre reseptbelagte medikamenter mindre effektiv.

Hypnose

Hypnose er en effektiv måte å sparke røyking vane hvis du er åpen for denne metoden. Denne praksisen må bli utført av en lisensiert hypnoterapeut og kan bli ganske kostbart, som strekker seg mellom $ 90 til $ 150 per økt. Dette konsentrert avspenningsteknikk beveger en person fra det bevisste til ubevisste sinn.

Mens det ubevisste sinnet er åpent, er den klar til å motta informasjon uten å ha en vakt opp. På grunn av dette, kan en hypnoterapeut relé at du er en ikke-røyker, og din underbevissthet sinn kan ikke si forskjellen mellom det imaginære og aksepterer det som virkelighet.

Denne praksisen over tid kan oppmuntre deg til å tro at du er en ikke-røyker.

Laser kirurgi for å slutte å røyke

En overflod av produkter og behandlinger finnes på markedet for å hjelpe folk i kampen for å slutte å røyke. Laserbehandling er en tilnærming til å opphøre nikotinavhengighet.

Funksjon

Selv om det er ofte kalt laser kirurgi, er prosedyren teknisk nonsurgical, siden det er ikke-invasiv. Referert til som kulde terapi eller lavt nivå laser terapi, bruker denne behandlingen lav intensitet lasere som slippes ut fra en lampe-lignende enhet. Lasere målrette bestemte "trykkpunkter" på kroppen for å stimulere energi på disse punktene.

Historie

Laser terapi for å slutte å røyke er basert på den samme grunnleggende prinsippet om akupunktur, fotsoneterapi og shiatsu: legge press på spesifikke "accupoints" av kroppen stimulere endringer, og utløse et skifte i kroppens indre energi. I dette tilfellet, blir laserstråler anvendes i stedet for nåler. Entusiaster hevder lasere er mer effektive.

Effekter

De laserstråler rettet mot accupoints først fungere å slappe av kroppen. Deretter forsøker de å stimulere frigjøring av endorfiner, for å simulere effekten av nikotin uten selve tilstedeværelsen av nikotin. Målet er til slutt å dempe behovet for nikotin.

Effektivitet

Som hypnose, er effektiviteten av laser terapi for å slutte å røyke subjektiv. Resultatene varierer. Leverandører, for eksempel Therlase og helbredelse laser klinikker, Inc. i Orlando, Florida hevder suksessrate på over 80 prosent. Ifølge American Cancer Society, er det ingen vitenskapelige bevis for å støtte sin effektivitet, og heller ikke noen bevis for å bestride det. Effektiviteten av vanebrytende metodene varierer mellom ulike individer, selv om noen i media har referert til laser behandling som en "gjennombrudd" for å slutte å røyke. Suksess kan ikke garanteres, spesielt siden en vane å røyke strekker seg utover bare en fysisk avhengighet.

Betraktninger

Laser behandling for å slutte å røyke er smertefri, har ingen bivirkninger, og ingen nedetid. Sesjons lengde er 30 minutter, og de fleste leverandører, slik som den ovennevnte, samt fakta gitt på StopSmokingLaserFacts.com, tyder på at bare en sesjon er nødvendig. Snarere enn en gradvis reduksjon i nikotininntak, har som mål laser behandling for å slutte nikotinavhengighet umiddelbart.

Kostnad

I gjennomsnitt, en laser behandling økt å slutte å røyke koster $ 400, i henhold til Stop Smoking Laser FAQ på LaserCare.us.

Løsninger for Degenerative Disc Disease Pain

Degenerative plate sykdom er en tilstand som påvirker ryggsøylen der skivene mellom ryggvirvlene tørke ut. Dette fører til smerte som ryggsøylen støtter kroppen under daglige rutiner. Faktorer som bidrar til degenerative plate sykdom er aldring, skade på noen del av ryggsøylen, osteoporose og leddgikt. Flere løsninger er tilgjengelige for å lindre smerter fra degenerative plate sykdom.

Medisiner

Reseptbelagte medisiner er mye brukt i å kontrollere smerter forårsaket av degenerative plate sykdom. Leger ofte foreskrive smertestillende medikamenter, muskel relaxers, steroider og anti-inflammatoriske medisiner for å lindre smerte symptomer. Det er imidlertid viktig å merke seg at smertestillende medikamenter og muskel relaxers kan være vanedannende.

Steroider hjelpemiddel for å redusere hevelse og gis enten i pilleform eller injeksjoner direkte i platene. Injeksjoner vanligvis lindre smerte i opptil flere måneder.

Leger tidvis foreskrive medisiner som Advil, Tylenol og aspirin for mild smertelindring.

Behandlinger

Fysioterapi hjelper pasienten tilbake til full bevegelse ved hjelp av øvelser, is søknader til baksiden, og andre modaliteter som ultralyd og elektronisk stimluation. Fysioterapi fungerer bare så lenge pasienten er villig til å delta.

I tillegg til fysioterapi, kiropraktikk manipulasjon av ryggen hjelpemidler i å redusere smerte ved omstilling ryggraden. Når ryggraden er tilbake i normal stilling, kan skivene motta flere fluider fra kroppen, for derved å redusere smertene. Mange mennesker finner mer lindring fra en kiropraktor enn medisiner.

Et alternativ til andre metoder er akupunktur. En liten nål plasseres av en lege i spesifikke trykkpunkter på kroppen reduserer plate smerte også.

Spinal kirurgi anses som siste utvei til andre alternativer i mange tilfeller. Kirurgi omfatter trykkavlastning av ryggmargen eller spesifikke nerver, noe som hindrer ytterligere nerveskader og stabilisering av en viss seksjon av vertebra.

Betraktninger

Andre mulige løsninger smerte forebyggende bære egenomsorg. Dette omfatter justering holdning, sovevaner, stressfaktorer og sittestilling. Øvelser og ergonomiske hjelpere bidra til å korrigere holdning. Avspenningsøvelser bidra til å redusere stress, som igjen slapper av musklene for å unngå smerte. Løfting og bøying feil vil forårsake smerte og / eller skade. Riktig løfting og bøying teknikker sammen med en back seler hjelpere i smertelindring også.

Mens aldring er den vanligste årsaken til degenerative plate sykdom, er det ingen kjent kur for sykdommen. Det er progressiv, men kontrollerbar. Mosjon og ryggsmerter styring går en lang vei mot en bedre livskvalitet med mindre smerter.

Alternativ migrene relief

Alternativ migrene relief


Migrene kan være ødeleggende og ofte er alvorlige nok til å forårsake en funksjonshemming i en ellers frisk person. Mens sporing av migrene med en migrene journal kan være den beste måten å oppdage dine utløser migrene, de fleste migrainers fortsatt vil oppleve symptomer med jevne mellomrom, selv mens du prøver å unngå sine triggere. Noen lærer de ikke kan gjøre noe med sine triggere fordi smertene er koblet til ukontrollerbare faktorer som været. I alle situasjoner er det viktig å ha en kvalitet Smertebehandling program for å håndtere dine migrene.

Akupressur

Akupressur innebærer å plassere press på spesifikke trykkpunkter i kroppen din. Migrene trykkpunkter er plassert på undersiden av skallen og på templer. Ved å gni disse områdene forsiktig i en sirkulær bevegelse, kan du bidra til å stoppe migrene i deres spor. Hvis du utfører akupressur på regelmessig basis, kan det bidra til å redusere frekvensen av migrene.

Migrastick

Den Migrastick er en ny migrene management produktet som kombinerer aromaterapi, akupressur og kjøling behandlinger for migrene lettelse. Produktet er en blanding av lavendel og peppermynte essensielle oljer inne i en liten flaske med en rullende ball applikator. Ved å sette oljer på templer, midt i pannen og undersiden av halsen din, og deretter gni i en sirkulær bevegelse, kan du føle lettelse fra smerte.

Kjøling Pads

Ved hjelp av selvklebende kjøling pads eller en frossen ispose innpakket i et håndkle kan gi betydelig lettelse fra migrene. Bare bruke puten til pannen eller på baksiden av halsen og slappe av. Klebeputene tidvis blir markedsført som hodepine pads, men du kan også kjøpe dem i nærheten av Ace bandasjer, hvor de kan bli solgt som muskel lettelse pads.

Akupunktur

Akupunktur er en populær forebyggende behandling for migrene. En akupunktør vil sette inn tynne nåler inn i huden og manipulere dem til å hjelpe frigjøre spenninger og giftstoffer i disse områdene. Mange mennesker føler seg veldig kvalm etter deres første akupunktur økt, men dette vil utvikle seg til følelsen av lettelse etter den andre og påfølgende behandlinger. Mens vitenskapen fortsatt ikke kan forklare hvorfor akupunktur virker, forskning utført ved Christian Albrechts University i Tyskland viser det kan være en effektiv smerte forebyggende metode.

Chiropractic

Chiropractic arbeid innebærer manipulasjon av ryggraden og ledd for å gi lindring fra forskyvning. Mellom massasje, spinal manipulasjon og rygg justeringer, har migrainers vist positive reaksjoner på kontinuerlige kiropraktisk avtaler. Kiropraktorer anbefaler generelt å forsterke denne behandlingsmetoden med mye at-home massasje mellom avtaler.

Magnesium, Kosthold og Vitaminer

Som de fleste kroppen plager, spise riktig og innlemme riktige vitaminer kan bare hjelpe en migrene tilstand. En 2008 studie utført ved Erciyes University i Tyrkia viste magnesium kan være en stor hjelp i forebygging av migrene.

Forskere fra Philadelphia Drexel University College of Medicine har funnet ut at å kutte ned på fettinntaket, med unntak av omega 3 fettsyrer kan bidra til å forbedre en migrainer liv.
Det er ganske mange vitaminblandinger som hevder å hjelpe med migrene forebygging, men se etter magnesium som en av de viktigste ingrediensene. Feverfew er en urt populært brukt av personer med migrene, men mange foreløpige studier ved University of Exeter har vist at den skal være effektiv bare som en placebo, tilbyr ingen betydelig hjelp.

Mens noen alternativ medisin brukere anbefaler bruk av ginkgo biloba som en migrene forebygging behandling, leger advarer om at denne urten kan tynne blodet og forårsake blødninger problemer når brukerne opplever enda mindre sår.

Er det Accupunture for en tannpine?

Er det Accupunture for en tannpine?


Folk søker akupunktur for lindring av en rekke plager. Bruk av visse trykkpunkter i kroppen, akupunktur hjelpemidler i smertebehandling og helsespørsmål. Tannverk smerte er blant de mange plager som akupunktur kan behandle.

Betydning

Ofte uventede og noen ganger krever en kostbar tannlegetime, kan en tannpine være et irritasjonsmoment på mange nivåer. For de som søker midlertidig lindring, kan akupunktur være en svært reell alternativ; men det vil ikke herde eller hjelpemiddel i tannråte eller abscess, og det er viktig å finne og behandle kilden til disse store problemer.

I tillegg er det ingen fastsatt tid tabellen for behandlinger. Som med alle akupunktur tilfeller er behandlinger lengde basert på pasientens behov.

Funksjon

Akupunktur er en form for tradisjonell kinesisk medisin som understreker vitenskapen for å bruke små nåler i ulike trykkpunkter i hele kroppen for å hjelpe til smertelindring og behandling av sykdommer.

Ideen bak kinesisk medisin og akupunktur er at kroppen er koblet gjennom ulike trykkpunkter; derfor en tannpine er antatt å være forårsaket av stagnasjon av sirkulasjon i meridianene (mage og tarm) som reiser til munnhulen.

Effekter

Lindre smerten av en tannpine er avhengig av å finne ut om smertene er forårsaket av hva kilder kalt mage-ild, vind-brann eller nyre yin-mangel. Når årsaken er funnet, er ulike trykkpunkter arbeidet med å lindre smerten.

For en tannpine, setter en akupunktør nåler i ulike områder gjennom føtter og hender avhengig av plasseringen av tannen smerte. Det antas i akupunktur at føttene og hendene holder nøkkelen til smertelindring, så vanlig Acupoint områder er: bunnen av pekefingeren rste ledd, mellom andre og tredje tå bein og på håndflaten mellom midten og ring finger.

Med fokus på disse områdene sies å midlertidig lindre tann smerter.

Naturlig rette for Cushings sykdom

Cushings sykdom fører til at hypofysen til å frigjøre for mye adrenokortikotropt hormon, ifølge US Library of Medicine. Denne sykdommen forekommer når det er en svulst på hypofysen, som er plassert i bunnen av hjernen. Symptomer på Cushings sykdom kan inkludere akne, ekstra fett på baksiden av halsen, lett blåmerker, økning i vannlating, uforklarlige strekkmerker på magen og svakhet. Tradisjonelle behandlinger fokus på kirurgisk fjerning av tumor og strålebehandling, men naturpreparater kan også gi fordel.

Kosttilskudd endringer

Broccoli, som inneholder sulforaphane og indol-30-carbion, kan ha anti-kreft egenskaper, ifølge American Cancer Society. Disse egenskapene er antatt å beskytte mot fremtidige svulster og kan også drepe kreftceller.

Shiitake sopp, som er innfødt til Asia, kan også ha anti-tumor fordeler, ifølge American Cancer Society. Sopp inneholder forbindelsen lentinan, som antas å bremse og stoppe tumorvekst. Disse soppene kan kjøpes i de fleste dagligvarebutikker, eller kan finnes i supplement form.

Akupressur

Akupressur er en type kroppsarbeid som reduserer symptomene ved å massere trykkpunkter på kroppen. I motsetning til sin søster terapi, akupunktur, ikke denne metoden ikke bruke nåler, med fokus i stedet på "akupunkturpunkter" i kroppen. Karosseriet, som for eksempel massasje, kan også lindre symptomer assosiert med Cushings sykdom.

Herbal rettsmidler

Lakris rot er en gammel kinesisk rettsmiddel som kan forstyrre tumordannelse, ifølge American Cancer Society. Dette tillegget inneholder licocoumarone og glabridin, som kan stoppe veksten av kreft massene.

Kosttilskudd som ginseng og linfrø kan også ha lignende fordeler. Før du tar noen supplement, men sørg for å snakke med legen din. Kosttilskudd har potensial til å forstyrre reseptbelagte medisiner og strålebehandlinger.

Når skal ringe en lege

Ifølge US Library of Medicine, kan denne tilstanden sette deg høyere risiko for helsemessige komplikasjoner. Hvis du opplever episoder av psykose, ryggsmerter eller begynne å sprekke lett, ta kontakt med din medisinske leverandøren umiddelbart.

Elektrisk Massasje Gaver

Elektrisk Massasje Gaver


Elektriske massasje gaver er egnet for noen som føler seg stresset, som de kan ofte gi noen form for lettelse. Massasje har en myriade av fordeler, ifølge Massage Therapy. Disse tar form av lindrende smerter i korsryggen, lettelser avhengigheten av medisiner, og selv forbedre tilstanden til huden din.

Electric Massage Chair

En elektrisk massasjestol kan bidra til å slappe av hele kroppen. Nyt denne restorative fordel hjemme uten å måtte ansette en massør. En elektrisk massasjestol gir en kraftig, elte massasje som bidrar til å løse opp spenninger ved å løsne og avslappende musklene.

Electric Foot Massøren

Hvis føttene er slitne, prøv en elektrisk foten massasjeapparat. En elektrisk foten Massøren bruker elte lufttrykk. Massasje noder rulle under føttene, beroligende og styrkende dine trette foten muskler. Den elting lufttrykk av denne enheten vil bidra til å fjerne tetthet på toppen av føttene og på anklene.

Elektrisk nakke og skulder massasje

En elektrisk nakke og skulder massasjeapparat er formet for å nå vanskelige og merkelig formede steder på kroppen din. Den er spesielt designet for å vikle rundt skuldrene. Det er håndtak gjør det enkelt å flytte den enten opp eller ned nakke og skulderområdet. I tillegg tillater det deg å frigjøre varme til nakke og skulderområdet med et trykk på en knapp. Varmen er utviklet for å trenge gjennom musklene, lindre spenninger og smerter.

Electric Percussion Massøren

En elektrisk perkusjon Massøren er en håndholdt enhet som har akupressur noder å tilby kroppen din avslapning. Dette massasje lindrer og beroliger spenninger i kroppen din. En elektrisk perkusjon Massøren er i stand til å nå ned i din dype vev og muskler løse opp spenninger og hjelpe deg å takle stress. Akupressur hjelper kvitte deg med langvarige effekter av smerte, mens vanlig massasje bare gir midlertidig lindring. Akupressur noder ha effekt av å bruke press på bestemte trykkpunkter på kroppen din. Denne enheten kan også tilpasses for å målrette bare de verste områdene i spenning.