Digidexo.com

d vitamin på tom mage

Hvordan ta vitaminer på tom mage

Tar vitaminer er en måte å sikre at kroppen får de næringsstoffene den trenger for å presse gjennom dagen. Vitaminer hjelpe kritiske områder av kroppen din til å fungere og utføre, og noen mennesker kan trenge å ta vitamintilskudd for å gjøre opp for naturlige mangler. Det er generelt ikke anbefalt at vitaminer tas på tom mage, som et måltid hjelper supplement som skal behandles på riktig måte.

Bruksanvisning

•  Les bruksanvisningen for din multivitamin nøye. Mens det vanligvis ikke er negative bivirkninger til å ta vitaminer på tom mage, noen vitaminer er mer effektive når de tas sammen med mat. Du bør følge alle anbefalinger som er gitt av vitamin produsenten.

•  Vurder å bytte til en flytende vitamintilskudd. Det er noen bevis for at flytende vitaminer absorberes raskere enn solid vitaminer og dermed kan føre til mindre ubehag når det tas på tom mage.

Finn vitamintilskudd som også kan fungere som et måltid. For eksempel kan en helse shake som er høy i vitamin C bidra til å øke vitamin inntak, mens på samme tid å gi deg energi for et par timer.

Ta vitaminer sammen med saften i stedet for vann for å gi en naturlig buffer og hjelpe vitaminer løses opp mer jevnt.

Hvorfor Boniva må tas på tom mage?

Boniva, foreskrevet for behandling av osteoporose etter overgangsalderen, er den eneste medisinen godkjent for bruk på månedlig basis. Det må tas på tom mage for å unngå skader på spiserøret og magen.

Betraktninger

Ta Boniva det første om morgenen på tom mage minst en time før du spiser eller drikker noe annet enn vann. Det er viktig at ikke noe forstyrre passasjen av pillen til magen for å unngå irritasjon i spiserøret.

Potensial

Ifølge RxList, må pillen ikke tygges for å unngå muligheten for sårdannelse i munn og svelg.

Effekter

Ifølge drugs.com, ikke ligge eller hvile i minst en time etter å ha tatt Boniva. En tom mage vil minske sjansene for medisin går tilbake inn i spiserøret.

Flere Effekter

Boniva forstyrrer opptaket av kalsium og jern. Ifølge medicinenet.com, er det viktigst å ta bare med rent vann og unngå mineralvann grunn av den ekstra kosttilskudd.

Advarsel

For å unngå mulige interaksjoner, ikke ta noen andre medisiner innen den første timen etter å ha tatt Boniva. Dette inkluderer reseptbelagte og over-the-counter narkotika.

Hvordan ta fordøyelsesenzymer på tom mage

Kroppen din trenger enzymer for vitaminer og mineraler du får i å fungere skikkelig. Som navnet antyder, fordøyelsesenzymer er enzymer som hjelper kroppen med å fordøye maten. Fordøyelsesenzymer er også ansvarlig for å hjelpe rent blod. Kroppen din produserer fordøyelsesenzymer naturlig, men over-the-counter kosttilskudd er tilgjengelig for personer med fordøyelsessykdommer. Hvis du lider av acid reflux, forstoppelse eller fordøyelsesbesvær, kan du forvente å se resultater i løpet av få dager for å ta fordøyelsesenzymer.

Bruksanvisning

Vent to timer etter siste måltid før du tar fordøyelsesenzymer. Dette vil gi magen din nok tid til å tømme seg selv ut.

få et glass vann og bruk den til å svelge en fordøyelseskanal enzym tablett. Fullfør glass vann.

Gjenta dette igjen to ganger til i løpet av dagen i sju dager. Den beste tiden å ta enzymer er mellom måltidene.

Legg til en ny pille etter den første uken er over. Nå bør du ta to piller tre ganger per dag. Husk at du ikke må ha spist minst to timer før du tar pillene. Gjør dette i en uke.

Legg til et tredje pille til din diett. Dette er den siste fasen. Du kan nå fortsette å ta tre fordøyelsesenzymer piller tre ganger per dag så lenge du trenger eller ønsker.

Tips og advarsler

 • Fordøyelsesenzymer kan bidra til å øke stoffskiftet slik at du kan gå ned i vekt.
 • Fordøyelsesenzymer kan irritere magesår. Hvis du har en, sørg for å diskutere dette med familien din lege før du tar kosttilskudd.

Hvordan stoppe Kvalme Når ta prenatal vitaminer

Hvordan stoppe Kvalme Når ta prenatal vitaminer


Kvalme og oppkast påvirker anslagsvis 80 prosent av gravide kvinner. Oftest på grunn av morgenkvalme, symptomene nå sin topp i løpet av første trimester av svangerskapet. Verre, kan symptomene forverres av prenatal vitaminer. Mye oppkast og manglende evne til å ta vitaminer må tas opp, fordi de gir deg de næringsstoffene som er nødvendige for å holde deg og barnet i magen din sunne.

Bruksanvisning

•  Snakk med legen din om hvilke prenatal vitaminer du trenger for å ta daglig. I løpet av første trimester av svangerskapet, er det rimelig for legen din å holde inntaket av jern, om prenatal vitaminer er fast bestemt på å være årsaken til dine symptomer. Jern er kosttilskudd oftest knyttet til kvalme og oppkast.

I løpet av første trimester, bør du ikke slutte å ta minst 0,4 mg folsyre, som forebygger medfødte misdannelser på babyens hjerne og ryggmarg. Hvis du tidligere har hatt en baby med hjernen eller ryggmargen defekt, en høyere dose av 4 mg daglig anbefales.

Resume din jerntilskudd i løpet av andre trimester av svangerskapet, når symptomer på morgenkvalme er forventet å avta. Du trenger minst 30 mg elementært jern daglig.

For å unngå å utløse symptomer, ta prenatal vitaminer ved sengetid. Du kan sove gjennom det verste av kvalmen.

Enten du velger å ta prenatal vitaminer etter frokost, lunsj eller middag, sørg for at du ikke spiser et tungt måltid på forhånd. En fullverdig måltid distends magen, noe som gjør deg mer utsatt for kvalme og oppkast når du tar jern.

Ikke ta prenatal vitaminer på tom mage, heller. Uten mat, kan jern irritere slimhinnen i magen. Anbefales når du tar prenatal vitaminer, spise hyppigere måltider med mindre porsjoner.

Ta prenatal vitaminer med et måltid som er høy i karbohydrater og lite fett. Kullsyre og sure drikker også redusere kvalme og oppkast.

Ta jern med vitamin C. Vitamin C øker absorpsjonshastigheten av jern i magen. Dette reduserer sannsynligheten for mageirritasjon.

Når du tar prenatal vitaminer, unngå kvalme utløser så mye som mulig. Noen triggere inkluderer sterke lukter, mat teksturer, bevegelse, støy, varme, fuktighet og tretthet.

Hvis kvalme og oppkast fortsatt vedvarer når du tar prenatal vitaminer, ta kontakt med din fødselslege. Hun kan foreskrive vitamin B6 (pyridoksin), metoklopramid, meclizine eller difenhydramin for å lindre symptomene. Disse stoffene kan trygt gis til gravide kvinner.

Tips og advarsler

 • Emosjonell støtte under svangerskapet reduserer angst og depresjon, som kan forårsake kvalme og oppkast.
 • Når du begynner å oppleve kvalme og oppkast, forteller fødselslege. Selv om symptomene er forventet, har legen din for å sørge for at kvalme ikke oppstår oftere eller vare lenger enn det burde. Hun har til å utelukke hyperemesis gravidarum, som er alvorlig kvalme og oppkast som kan føre til dehydrering og dårlig vektøkning. Ikke ta medisiner eller urte kosttilskudd uten kunnskap om fødselslege. Ikke alle stoffene er trygge for gravide. Selv vitamin A, da tatt i overkant, har vist seg å føre til fødselsskader.

Bør jeg spise når jeg tar en D-vitamintilskudd?

Spise med vitaminer Hjelper Absorpsjon

Vitaminer er ikke ment å bli tatt i isolasjon. To hundre pluss år siden vi ville ha fått alle våre næringsstoffer fra maten vi spiste. De ville ha inneholdt en rekke andre næringsstoffer inkludert andre vitaminer, mineraler og ko-faktorer som hjelper til med både absorpsjon og utnyttelse av vitaminer og mineraler. I tillegg er vitamin D et fettløselig vitamin, og krever en form av olje eller fett for å transportere den inn i kroppen.

Det er alltid bedre å ta vitaminer

Kroppen trenger vitaminer for å kunne utføre sine oppgaver riktig. Disse funksjoner inkluderer ting som fordøyelsen av proteiner, fett og karbohydrater, aktivering av immunsystemet og hjernefunksjon. Det viktigste er ikke når vitaminer er tatt, bare at de tilføres til kroppen. Dessuten er D-vitamintilskudd vanligvis innkapslet med olje, noe som gir dem en transport inn i kroppen.

Bottom Line

Hvis du kan ta din vitamin D og andre vitaminer og mineraler med mat vil du få maksimal absorpsjon. Men hvis du ikke har dem når du spiser et måltid, er det bedre å ha vitaminer på tom mage enn ikke ha dem i det hele tatt.

Om kvalme under svangerskapet

Kvalme er et vanlig symptom på graviditet. Også kjent som morgenkvalme, påvirker det mellom 60 og 80 prosent av gravide kvinner. Selv om navnet morgenkvalme innebærer at kvalmen er bare et problem i løpet av morgenen, mange kvinner opplever kvalme hele dagen lang. Det begynner vanligvis rundt seks uker og avsluttes ved 14 uker, men dette varierer, og noen kvinner opplever kvalme gjennom hele svangerskapet. Kvalmen av svangerskapet er ofte ledsaget av oppkast.

Årsaker

Ingen er sikker på den eksakte årsaken til kvalme under svangerskapet, men det er flere faktorer som sannsynligvis vil bidra til det. Den raske økningen i nivåene av hormoner som østrogen og HGC (human chorionic gonadotropin) er en mulig årsak til morgenkvalme. I tillegg til stigende hormonnivåer, mange gravide kvinner opplever økt følsomhet for visse lukter, som utløser gag reflux, som resulterer i kvalme og oppkast.

Mestring

Hvis du opplever morgenkvalme, er det et par ting du kan prøve som kan gi deg noen lettelse. Ikke la deg bli for sulten. Snack ofte hele dagen, og vurdere å holde noen kjeks ved sengen å spise før du får ut av sengen om morgenen. Finn ut hva slags mat du kan spise. Mange kvinner opplever at en viss type mat hjelper kvalme mer enn andre --- søt, sur eller salt. Ikke spis for mye. Dette vil bare gjøre den kvalme verre. Ikke ta prenatal vitamin på tom mage. Ta det med et måltid i stedet. Noen kvinner opplever at mynte, ingefær eller sitron hjelper med bølger av kvalme. Anti-kvalme armbånd, ofte brukt for å forhindre bevegelse sykdommer kan også være nyttig.

Medisiner

Hvis du har prøvd alle de forskjellige mestringsstrategier og fortsatt sliter med morgenkvalme, kan det være lurt å snakke med legen din om medisiner. Noen kvinner opplever at å ta en vitamin B6 supplement er nyttig. Legen kan anbefale en over-the-counter medisin for å hjelpe, for eksempel Emetrol eller Zantac. En resept anti-kvalme medisiner kan også være foreskrevet. Du bør alltid snakke med legen din før du tar noen medisiner for morgenkvalme

Hyperemesis gravidarum

Et lite antall kvinner vil utvikle en mer alvorlig form for morgenkvalme som kalles hyperemesis gravidarum. Symptomene på hyperemesis gravidarum inkluderer kraftig oppkast, som ikke klarer å holde seg noe mat eller drikke i mer enn 24 timer, noe som resulterer i vekttap, dehydrering, ekstrem trøtthet, svakhet eller besvimelse. Dette behandles vanligvis med IV væsker og anti-kvalme medisiner.

Effekter på det ufødte barnet

De fleste morgenkvalme ikke har negative effekter på barnet ditt. Selv om du synes det er vanskelig å spise et sunt kosthold eller opp i vekt i løpet av første trimester, vil du sannsynligvis være i stand til å gjøre opp for det senere i svangerskapet. Hyperemesis gravidarum har vært knyttet til en større risiko for lavere fødselstall babyer og for tidlig fødsel, men de som blir behandlet, og da i stand til å få vekt senere i svangerskapet har lignende resultater som de med mild til moderat morgenkvalme.

Hvordan finne sunne alternativer til narkotika

Hvordan finne sunne alternativer til narkotika


Denne artikkelen er laget for å hjelpe folk som er lei av å betale opprørende priser for de medisinene de trenger og ønsker et alternativ til kostbare og farlige stoffer. Kjemikalier er problemet og naturlige urtemedisiner er svaret, så lenge du vet hva du skal se etter.

Bruksanvisning

•  Ta en nærmere titt på medisiner du er i dag og hva de brukes til. Hver og en av disse stoffene har et alternativ i naturen som faktisk virker bedre enn den kjemisk derivat og har ingen bivirkninger når de brukes. For eksempel kan slankepiller byttes enkelt og rimelig ved å blande to teskjeer av eple cider eddik med to teskjeer honning i en kopp varmt vann og drikker den to ganger daglig. Ikke bare er dette en effektiv diett, men det gir også mye behov for vitaminer og mineraler. Måten å finne ut av naturlig alternativ til stoffet er å undersøke kjemiske ingredienser o-line og fullføre forskningen ved å søke et naturlig alternativ til nevnte kjemiske.

Når du har din liste over naturlige alternativer i hånden, er neste steg å finne en helse og fitness butikk, en nettbutikk eller en katalog som tilbyr disse sunne produkter. Det hjelper også å utdanne deg selv så mye som mulig på de samlede effektene som hver naturlig middel kan tilby. For eksempel: Spør deg selv, hva gjør vitamin C i seg selv gjøre? Kan det hjelpe med symptomer på forkjølelse? Kan det hjelpe din immunsystem fungerer på riktig måte? Hva skjer hvis du tar for mye? Alle disse er viktige ting å forske.

Det er veldig viktig, spesielt når forsker vitaminer, for å finne ut hva andre vitaminer og hvilke mineraler fungerer best sammen med vitamin i spørsmålet. Du trenger å vite om vitamin D gjør kalsium supplement fungerer bedre, eller om det krever både vitamin D og magnesium for å få de beste resultatene ut av kalsium. Også vite hvilke typer av hvert produkt fungerer best til det tiltenkte formålet er nyttig også.

Husk å alltid ta vitamintilskudd med mye vann som forsøker å svelge dem uten tilstrekkelig væske kan resultere i gastronomisk opprørt, spesielt hvis du tar noe beslektet med Ginger Root som kan skape halsbrann med mindre en betydelig mengde vann svelges med det. Også ta vitaminer etter å ha spist er et pluss som det kan være vanskelig på fordøyelsessystemet å svelge vitaminer på tom mage. Hvis du ofte har kvalme eller oppkast etter å ha tatt vitaminer kan dette være ditt problem og enkel løsning er å spise først og deretter ta vitaminer.

Nyt de sunne fordelene av et godt kosthold, kombinert med sunnere alternativer til potensielt farlige og selv vanedannende legemidler. Noen kosttilskudd diett kommer til å kreve litt tid å venne seg til, som kroppen trenger for å detox fra kjemikalier du tidligere hadde tvunget inn i det. Sørg for at du drikker rikelig med væske mens i detoxing scenen, og få rikelig med hvile også, for det er under søvn tid at kroppen forynger seg selv. Det er også svært viktig for å holde deg selv som gift gratis som mulig. Røyking er alltid skadelig for din helse og slett forverrer problemene dine. Hvis du kommer til å forsøke å "gå sunt," du må gå ut av dårlige vaner cold turkey.

Tips og advarsler

 • Det er alltid nyttig å vite dine allergier og forskning tilsvarende.
 • Aldri anta at det å ta en sunn produktet vil gi en umiddelbar kur-all.
 • Husk at de fleste naturlige produkter er utviklet for å arbeide sammen for å skape det beste resultatet.
 • Husk at ingen dør unge fra å være for sunn.
 • Husk alltid å være forsiktig med produkter som tout seg selv som "sunn", men inneholder kjemiske tilsetningsstoffer. Kjemikalier er aldri kroppen vennlig.
 • Hold det enkelt hvis mulig. Det er lett å bli forvirret av omfanget av produktene på markedet i disse dager. Se etter produkter som er lett å fordøye, og inneholder den største mengden av produkt for prisen.
 • Alltid gå til legen din før du prøver en ny helse diett og være klar over din allergi på forhånd.

Hvordan å behandle morgenkvalme med hjem rettsmidler

Hvordan å behandle morgenkvalme med hjem rettsmidler


Morgenkvalme, eller kvalme og oppkast under svangerskapet, rammer mange kvinner. Ifølge University of Maryland Medical Center, vil 90 prosent av gravide kvinner opplever kvalme og 10 prosent av gravide kvinner vil oppleve oppkast. Det er viktig å huske på at morgenkvalme kan påvirke kvinner til enhver tid på dagen under svangerskapet. Mens det er ikke en medisin som er godkjent for å behandle morgenkvalme, kan hjem rettsmidler være effektivt for å lindre problemet.

Bruksanvisning

•  Velg riktig tidspunkt å ta prenatal vitaminer. Mange kvinner opplever morgenkvalme når de tar sine prenatal vitaminer på tom mage. Det er best å unngå å ta prenatal vitaminer først i morgen. Den mest ideelle tidspunktet ville være på middag tid med mat. Hvis du fortsatt opplever ubehag, kan du prøve å bytte til et annet merke av prenatal vitaminer.

Ta drevet ingefær kapsler. Ingefær er ofte anbefalt for å lindre alle typer kvalme og oppkast. Forskning har vist at pulverisert ingefær kapsler kan lindre morgenkvalme, ifølge University of Maryland Medical Center. Ginger slikkepinner er også ansett for å være en effektiv hjem rette for morgenkvalme.

Unngå å spise fet og krydret mat. Spise mat som er høy i fett eller krydret er tenkt å være en av årsakene til at noen kvinner er mer sannsynlig å oppleve morgenkvalme enn andre. En diett som er høy i proteiner og komplekse karbohydrater er ansett å være et ideelt alternativ for kvinner som opplever kvalme og oppkast under svangerskapet.

Spis små måltider gjennom dagen. Dette er tenkt å bidra til å hindre utbruddet av morgenkvalme av flere grunner. Små måltider vil bidra til å hindre deg fra overspising, noe som kan føre til kvalme. Det vil også bidra til at du spiser før du blir sulten og blir kvalm. Sørg også for å unngå å spise tunge måltider før sengetid.

Hold knekkebrød med deg hele dagen. Det er ideelt å spise et par kjeks i morgen når du våkner opp eller på den tiden da du vanligvis opplever morgenkvalme. Når du opplever kvalme og oppkast, kan spise kjeks hjelpe temme magen.

Hold deg unna lukter som utløser kvalme eller oppkast. Det er også ideelt å vurdere hva det handler om lukten som gjør deg kvalm. For eksempel, hvis lukten av vannmelon plager deg, er det ideelt å holde seg borte fra andre søte frukter, da de kan også utløse morgenkvalme. Dette er en av de beste måtene å forebygge utbruddet av morgenkvalme.

Tips og advarsler

 • Ta vitamin B6 for å lindre morgenkvalme.
 • Sørg for å få nok søvn i løpet av svangerskapet.
 • Røyke sigaretter er knyttet til både høyere forekomster av morgenkvalme og fødselsskader.
 • Ring lege hvis morgenkvalme er alvorlig eller du kaster opp blod, føle deg svimmel, har en liten mengde mørk urin eller erfaring hjerte racing eller pounding.

Hvordan velge en Vitamin Formula

Hvordan velge en Vitamin Formula


Du kanskje ikke vet at de fleste vitaminer i butikkhyllene i dag, selv på helsekostbutikker, er opprettet fra menneskeskapte kjemikalier som er ernæringsmessig ubrukelig til kroppen din. Så lære hvordan du velger et vitamintilskudd med ernæring kroppen din kan virkelig bruke!

Hvordan velge en Vitamin Formula

•  Forstå at United States Department of Agriculture har skapt og satt den anbefalte daglige kvoter av hver av de vitaminer og mineraler som er nødvendige for optimal human ernæring. Du kan lese disse anbefalingene på instituttets nettside sammen med anbefalinger for inntaket av næringsstoffer fra mat som fiber, fett, karbohydrater, protein og fytokjemikalier, forbindelser det nyeste anlegget forskerne studerer.

Lær hvorfor standard amerikansk diett brus og fast food ikke støtter våre grunnleggende ernæringsmessige behov. Svært bearbeidet mat inneholder ikke noen av de anbefalte vitaminer, mineraler eller andre næringsstoffer. De er i utgangspunktet tomme kalorier lastet med fett og sukker.

Sett vitaminer mangler fra kostholdet ditt. Men pass opp billig flaske multivitaminer fra dagligvarebutikk. De er kjemiske, menneskeskapte, isolerte komplekser som kroppen ikke gjenkjenner som noe den trenger, så det spyler dem rett ut igjen som avfall. Disse isolerte vitaminer har blitt strippet for sine støttende forbindelser og kan ikke gi den biologiske aktiviteten nødvendig for dem å bli absorbert av kroppen din.

4. Se etter kvalitet vitaminer laget av hele matvarer, hvis budsjettet tillater. Ekte mat kilder til disse vitaminene inneholder nødvendige kofaktorer kroppen gjenkjenner og absorberer lett, inkludert alle aminosyrer, antioksidanter, probiotika, prebiotika og organiske syrer for å gi den næring kroppen vår trenger. Alle disse næringsstoffene støtte immun helse og hjelpe kroppen din avtale med utenfor forurensing.

Sammenlign supplement fakta på baksiden av flasken av hele mat vitaminer til billigere kjemiske vitaminer. Du vil merke at andelen av den daglige verdien er svært høyt på den kjemiske merkevare, og gir så mye som 4000 prosent mer av en vitamin. Det er fordi disse produsentene vet disse kjemiske vitaminer er ikke absorberes av kroppen din. Whole Foods oppføringen vil vise nøyaktig 100 prosent av den daglige verdi for de viktigste anbefalte daglige kvoter.

Oppgrader dine vitaminer ytterligere ved å velge et kvinners eller menns spesiell formel. Hver vil inneholde ulike nivåer av visse næringsstoffer, samt urte forbindelser som finnes for å støtte de ulike behovene til menn og kvinner. Sammenligne nivåer av B-vitaminer, kalsium, jern og folsyre, og ser etter forskjellige urte tillegg som Saw Palmetto for menns prostata helse.

Hint

 • Hvis du har valgt å forplikte seg til en høy kvalitet, hel mat vitamin formel, vil du merke effektene ganske raskt, særlig i hår, negler og hud!
 • Hele mat vitaminer kan tas på tom mage, og de ikke forårsake magesyke fordi kroppen din ser dem som mat - fordi de er.
 • Se for hele mat merkevarer som tas én gang daglig hvis du ikke liker å svelge piller. Mange krever to eller tre piller om dagen for tid utgivelsen formål. Noen merker tilbyr formler med små piller for de som har problemer med å svelge.
 • Vitamin kvalitet er direkte relatert til dens pris. Hele mat versjonene koster mer å lage. Sjekk alltid supplement fakta og sammenligne med andre for å være helt sikker på hva som er i flasken.

Den beste tiden å ta vitamin D3

Vitamin D finnes i flere former, de to mest populære er D2 (ergocalciferol) og D3 (kolekalsiferol). D2 er produsert av planter, sopp og virvelløse dyr som en reaksjon på sollys. D3 er skapt av menneskers og dyrs hud i respons til sollys, spesielt UVB-stråler. Vitamin D3 funksjon i mennesker og dyr er hovedsaklig å opprettholde riktige nivåer av fosfor og kalsium i blodet. Nyere studier viser at vitamin D3 hjelpemidler i forebygging av ulike autoimmune sykdommer, hypertensjon og osteoporose. Bortsett fra sollys, de fleste får vitamin D3 fra naturlig mat eller kosttilskudd.

Hvem trenger vitamin D?

Som mennesker brukte mer tid innendørs, og emigrerte vekk fra ekvator til mer nordlige breddegrader med mindre sollys, økt behov for tilskudd av vitamin D3 begynte. The vitamin finnes som tilsetningsstoff i de fleste kommersielle melker, fisk, egg, grønne grønnsaker og tran. Folk som er eldre eller overvektige, det diende barnet, samt de med begrenset eksponering til solen, rådes til å øke sitt forbruk av vitamin D3.

Hvor mye trenger du?

The National Osteoporose Foundation og The National Academy of Sciences 'Institute of Medicine varierer i de øvre grensene for vitamin D-inntak for normale, friske mennesker. The National Osteoporose Foundation sier at voksne (ingen laveste alders spesifisert) under 50 år trenger 400 til 800iu av vitamin D og voksne over 50 trenger 800 til 1,000iu daglig.

Andre Meninger

The National Academy of Sciences 'Institute of Medicine finner at spedbarn til tolv måneder bør ta 1,000iu per dag; 2,000iu er anbefalt for barn og voksne; og voksne i alderen 50 og over bør ta 1,000iu. Spesifikk dosering bør anbefales bare av en personlig lege eller helsepersonell siden en persons medisinske tilstand, kunne daglig eksponering for sollys og andre helsemessige komplikasjoner varierer den anbefalte doseringen.

Sol, mat og kosttilskudd

En studie 2000 av Journal of American Medical Association fant at riktige porsjoner med frukt, grønnsaker og alkaliske forming mat tatt i løpet av dagen kan føre til bedre absorpsjon enn kosttilskudd. Kosttilskudd ikke absorberer godt i surt miljø (matvarer som brus, kaffe, kjøtt og egg). Hvis en tar kosttilskudd som Citracal, så det anbefales å ta det på tom mage (helst sengetid). Visse medisiner blokkere absorpsjon av vitamin D3 som barbiturater, mange kolesterolsenkende medisiner og kortison. En lege bør konsulteres hvordan å balansere tar både vitamin D3 og en av disse. Studier sitert i mai 1999 American Journal of Clinical Nutrition viser at full body eksponering for sollys for mindre enn en time kunne gi mer enn den anbefalte daglige rasjon. Generelt er det anbefaler ikke å utsette seg for solen uten solkrem for lengre perioder av gangen, og spesielt i de varmeste tider av dagen (vanligvis 11:00 til 14:00).

"The Best Time" er relativ

I summering, hvis man tilbringer litt tid ute, og spiser måltider på ulike tidspunkter i løpet av dagen, inkludert elementer som befestet melk, fisk, egg, grønne grønnsaker og tran, de bør få nok vitamin D3 absorbert ordentlig. Det er alltid best å konferere med en lege for å finne dine eksakte behov.

Vitaminer for kronisk forstoppelse

Forstoppelse er en tilstand som forårsaker sjelden avføring, hard avføring, og belastningen under avføring. De fleste tilfeller av forstoppelse oppstår fordi tykktarmen absorberer for mye vann eller tykktarmens sammentrekninger er for treg. Når krakken er hard og tørr, er det vanskeligere å passere.

Vitamin C

Vitamin C kan bidra til å avlaste forstoppelse fordi det kan fungere som en naturlig avføringsmiddel når det tas på tom mage. Vitamin C-pulver kan kombineres med magnesiumoksyd-pulver og frisk grapefrukt juice, eller det kan tas i en bufret pulverform som også inneholder magnesium og kaliumsalter blandet med askorbinsyre. Forsiktighet må tas slik at for mye vitamin C ikke er inge; det kan forårsake diaré.

Pantotensyre (vitamin B5)

Vitamin B5 tatt i megadoses på tom mage kan føre til tarm evakuering. Det er mange forberedelser som kombinerer vitamin B5 med andre næringsstoffer som kan hjelpe i forstoppelse; disse kosttilskudd er kjent som ernæringsmessige avføringsmidler.

Folic Acid (vitamin B9)

Folsyre kan legges til diett for dem som lider av forstoppelse. Den er tilgjengelig som en individuell supplement eller i multivitaminer eller B-kompleks vitaminer.

Urter for forstoppelse

I tillegg til vitaminer, er det mange urter som kan hjelpe lindre symptomene på forstoppelse. Svart reddik ekstrakt er høy i fiber, og det kan også hjelpe tykktarmen utskiller slim, som hjelpemidler i bestått av avføring. I tillegg peppermynte naturlig slapper glatt muskulatur, som også kan hjelpe med forstoppelse.

Probiotika for forstoppelse

Probiotika, eller gunstige bakterier, kan også fremme normal avføring. Tillegg av Bifidobacterium lactis, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium Longum, Lactobacillus paracasei, og Streptococcus thermophilus kan også bidra til å eliminere forstoppelse.

B100 Vitamin Informasjon

Vitamin B100 er et supplement som gir en hel dag med tilførsel av alle essensielle vitaminer i B-familien. Denne familien av vitaminer vil hjelpe deg å håndtere stress, samt befeste din hud og hår.

Advarsel

Før du tar vitamintilskudd, ta kontakt med helsepersonell. Vitamin B100 kan forstyrre reseptbelagte medisiner. Sørg for å diskutere dette med legen din.

Expert Insight

The American Medical Association er enig med flertallet av medisinsk faglig verdensomspennende i vurderer B-familien av vitaminer "stress vitaminer." Disse vitaminene er ikke i stand til å bli lagret i kroppen, slik at en ny forsyning er nødvendig daglig.

Fordeler

Vitamin B100 kan hjelpe i behandlingen av depresjon, stress og diabetes. Det er også ansett som bra for å forbedre hår og hudproblemer.

Bivirkninger

Du kan oppleve dårlig hvis du tar vitamin B100 på tom mage. Denne bivirkning sies å avta etter noen få dager.

Betraktninger

Urin kan ta på lukten av vitaminer og slå en uvanlig lys gul. Neon gul urin har også blitt observert fra tid til annen. Dette skyldes en stor økning i riboflavin i urinen.

Hvordan du skal ta vitaminer

Hvordan du skal ta vitaminer


Vitaminer er mikronæringsstoffer som trengs av kroppen i små mengder for å bedre immunitet og supplere næringsstoffer som ikke er fått fra maten spist. De kommer i form av piller eller væsker, og har til å bli tatt på riktig måte i andre for å være effektive til kroppen. Vitaminer har blitt vist å redusere risiko for mangelsykdommer dersom det tas riktig kan imidlertid noen vitaminer ikke absorberes av kroppen, hvis det tas uten å spise, eller hvis de ikke er tatt i henhold til instruksjonene.

Hvordan du skal ta vitaminer

•  Rådfør deg med lege eller apotek før du tar noen vitaminer. Noen vitaminer kan ha alvorlige bivirkninger hvis de tas når visse helsemessige forhold eksisterer eller hvis tatt med andre medisiner. Det er viktig å informere legen din om vitaminer du tar for å unngå bivirkninger.

Følg instruksjonene og advarslene på pakken av vitaminer forsiktig å unngå å ta mer enn nødvendig. Det anbefales å ta den minste effektive dose er nødvendig for å unngå å ta en overdose, men i tilfelle av en overdose, kontakt lege eller giftkontrollsenter. Hvis du har en ugunstig eller allergisk reaksjon på noen vitaminer, avslutte bruken umiddelbart og kontakte legen din.

Spis riktig når du tar vitaminer fordi de fleste vitaminer trenger mat for å være effektive. Vitaminer ikke erstatte sunn mat, men supplere for noen næringsstoffer mangler i visse matvarer. Konsultere legen din før du tar vitaminer fordi noen vitaminer er best absorbert når det tas på tom mage. Dessuten kan noen vitaminer ikke kombineres sammen. Jern bør ikke kombineres med andre vitaminer eller med kalsium. Ikke ta jern med melk eller ost baserte matvarer som inneholder kalsium, men jern kan tas med et glass appelsinjuice, som inneholder vitamin C som hjelper på opptaket av jern.

Vær konsekvent når du tar vitaminer. Det er lurt å ha bestemt tidspunkt eller perioder for å ta vitaminer og unngå å hoppe dager. Hvis du er normalt veldig opptatt, kan du angi en påminnelse for bestemte tider for å ta vitaminer, slik at du ikke glemmer å ta den. Hvis du ikke er konsekvent, vitaminer vil ikke bli skikkelig absorbert av kroppen, og vil ikke være effektiv.

Hint

 • Kroppen krever vitaminer for at det skal fungere effektivt på sitt høydepunkt. Legemet kan bare gjøre vitamin D av seg selv, så det er viktig å få i vitaminer inn i kroppen på de riktige doser og tidspunkter. For maksimal effekt, drikke vitaminer med mye vann, slik at det kan gå ned raskere til magen hvor den kan bli absorbert tilstrekkelig av kroppen.
 • Ikke ta vitaminer med drinker som er for varmt eller kaldt som det vil hindre de vitaminene fra oppløsnings riktig når svelging. Ikke ta vitaminer uten å konsultere legen din dersom du har en kronisk sykdom eller er du på andre medisiner. Følg nøye legens resepter eller retninger i pakken riktig og ikke ta mer enn nødvendig fordi noen vitaminer er giftige i overkant.

Vitaminer som kan hjelpe med Congestion

Tett nese (en "tett nese") kan være ubehagelig og er forårsaket av hovne slimhinner som linje nese og bihuler. Supplere din diett med en eller flere vitaminer kan bidra til å lindre eller redusere stuffiness og styrke ditt immunsystem for å hjelpe deg å føle deg bedre. Noen vitaminer bidra til å redusere histaminer, som er proteiner som er assosiert med økt lunger. Andre støtter generell ernæring, styrke binyrene (som bidrar til å regulere immunrespons) og redusere betennelser.

Vitamin C

Tar vitamin C kan bidra til å redusere lunger fordi den fungerer som en naturlig antihistamin. Histaminer er kroppslige proteiner som er knyttet til lunger på høye nivåer. Vitamin C kan bidra til å senke nivået av histaminer i blodet, noe som igjen reduserer effekten de har på lunger.

Den nåværende RDA (anbefalt daglig inntak) for vitamin C er 70 milligram for kvinner og 95 milligram for menn. Imidlertid viser forskning at høyere doser av vitamin --- rundt 1000 til 3,000mg per dag --- kan gi flere helsemessige fordeler enn mindre mengder.

Forskning fra tre separate studier over de siste flere år ved Arizona State University har vist at høye doser av vitamin C lavere blod Histamin nivåer. Spesielt studiene viste også at folk som spiste 2000 mg C-vitamin per dag hadde blod histamin nivåer som var 40 prosent lavere enn de som forbrukes RDA.

For å bidra til å redusere histamin i blodet, tar 1000 mg vitamin C, opp til tre ganger daglig. Øke inntaket av vitamin C-rike matvarer, for eksempel sitrusfrukter, meloner, bær, brokkoli og kål kan også støtte redusert histaminer, i tillegg til sine andre helsemessige fordeler.

I noen individer, kan ved hjelp av terapeutiske doser av vitamin C tre ganger daglig føre til løs avføring eller diaré. Hvis dette skjer, kan du prøve å redusere dosen til 1000 milligram én gang om dagen.

Andre vitaminer

Tar tilstrekkelig nivå av B-kompleks vitaminer kan bidra til å fremme riktig funksjon av immunsystemet og binyrene. Nedsatt binyrefunksjon forårsaket av kronisk stress eller lave nivåer av disse vitaminene kan resultere i en høyere tendens til kontrakt influensa eller andre luftveissykdommer som kan føre til overbelastning, og sykdommer kan vare lenger.

Ta en multivitamin som inneholder en B-kompleks eller sjekk med legen din hvis kravene kan variere enn de som en multivitamin gir. Personer med kroniske stressnivået, vegetarianere og alkoholikere som ikke spiser regelmessig og gravide kvinner kan kreve ekstra nivåer av disse vitaminene.

I tillegg spiser mat rik på B-kompleks vitaminer. Disse inkluderer hele korn, ølgjær, ris, nøtter, frø, melk, kjøtt, egg, mange grønne grønnsaker og lever.

Du kan også ta vitamin E for å styrke generelle immunitet mot forkjølelse og allergi som kan føre til overbelastning. Dette fettløselige vitamin er også en potent antioksidant. Blant de fordeler, vitamin E forsterker produksjonen av B-celler, de immunceller som produserer antistoffer som bekjempe bakterier og virus. Det har også vist seg å redusere nedgangen i immunresponsen som er assosiert med aldring.

RDA for vitamin E er 15 milligram hver dag for både menn og kvinner. Kosten kilder til vitamin E som frø, planteoljer og korn kan bidra til å oppfylle RDA. Ta høyere nivåer av dette vitaminet, 100-400 mg daglig, for å øke immunforsvaret. For personer som røyker, ikke trener regelmessig, eller som bruker mye alkohol, tar kosttilskudd i høyere dose anbefales.

Et annet vitamin til som kan øke immunitet og mot betennelse er vitamin A. Tar vitamin A som en del av et multivitamin diett kan forbedre hvite blodcellefunksjon, øker kroppens motstandskraft mot infeksjoner og bidra til å redusere betennelse i slimhinnene.

Tar kosttilskudd

Som en generell retningslinje, når du tar noen vitamintilskudd, ta dem før eller med et større måltid for å unngå mageproblemer og tillate kroppen å absorbere dem bedre. Hvis tas på tom mage eller etter et måltid, kan noen kosttilskudd forårsake mageirritasjon.

Også, ikke legg deg ned rett etter du tar noen kosttilskudd. Hvis du tar en stor mengde av ett vitamin, kan du prøve å dele det opp i mindre doser utover dagen så det ikke kommer i konflikt med opptaket av andre næringsstoffer fra mat eller næringsstoffer tatt på lavere nivåer.

Andre hensyn

Mens du tar kosttilskudd kan hjelpe nedgang lunger og hjelpe immunforsvaret, andre sunne livsstil praksis som etter en ernæringsmessig balansert kosthold, drikke nok vann og få tilstrekkelig hvile og trening kan forbedre dine symptomer eller hindre dem.

Kvalme Etter Vitaminer

Kvalme Etter Vitaminer


Mange helsebevisste personer klager over kvalme og urolig mage kort tid etter å ha tatt en multivitamin. Selv om disse symptomene kan ha en rekke årsaker, kan de fleste av dem unngås ved å ta noen enkle forholdsregler.

Iron

Mange multivitaminer, spesielt de som er laget for kvinner, inkluderer en heftig del av kroppens daglige jernbehovet. Hvis du tar en jern supplement på tom mage, prøve å ta det under eller etter et måltid, da dette vil bidra til å minimere syk følelse som ofte følger. Det kan være en nyttig påminnelse om å begynne å holde din multivitamin med mat på kjøkkenet i stedet for å holde den i badet eller soverommet.

Binders

De fleste vitaminer er holdt sammen med stoffer kjent som bindemidler, som ofte inkluderer ingredienser som myocrystalline celluslose, sorbitol, xantangummi og carpobol. Hver av disse kan være vanskelig å fordøye skikkelig når de ikke er tatt med mat. I tillegg mange multivitaminer har bindemidler som inneholder laktose og gjær, som begge kan føre til magesyke hos pasienter som er allergiske eller intolerante overfor disse produktene. Sjekk etiketten på vitamin flasken for å se på om en av disse ingrediensene kan være den skyldige.

Vitamin C

Mens vitamin overdose ikke bli et problem inntil relativt nylig, er det mulig å få for mye av visse mikronæringsstoffer. Ta for mye vitamin C kan være spesielt upsetting til magen, da det kan gi symptomer som diaré, kvalme, oppkast, magekramper og halsbrann. Men husk at disse symptomene ikke vises med mindre en person tar en veldig stor dose av vitamin C. Mesteparten av tiden, er overflødig vitamin C utvist gjennom urinen uten å forårsake noen problematiske symptomer.

Andre Mineraler

Ifølge forskning publisert i Canadian Medical Association Journal, kan magnesium, fosfor, sink og selen også forårsake magesyke når det tas i store doser. På grunn av funn som disse, har EU forsøkt å etablere strengere krav om etikettene brukes på vitamin emballasje. Snakk med legen din hvis du konsekvent oppleve en urolig mage etter å ta vitaminer.

Andre årsaker

Pass på at du ikke skylde på din multivitamin for kvalme som har andre årsaker. Vurdere eventuelle nylige endringer som kan bidra til mageproblemer. For eksempel kan en ny prevensjon resept være årsaken til at du føler deg syk i morgen på samme tid at du tar din multivitamin.

Hvordan Enkel Joint Pain med vitaminer

Hvordan Enkel Joint Pain med vitaminer


Har du lider av kroniske leddsmerter? Har du sett en lege og fått resept medisin, men er lei av den ekle bivirkninger?

I så fall er du ikke alene. Narkotika som Bextra og **** har blitt trukket fra markedet på grunn av pasientdødsfall og Celebrex og andre over-the-counter narkotika (naproxen, ibuprofen) har hatt sin sikkerhet avhørt.

Den beste og tryggeste måten å lette din lidelse er med alle naturlige kosttilskudd. De har mindre bivirkninger, ingen potensialet for langsiktige skader, og kan noen ganger virke enda bedre enn mer konvensjonell medisin.

Her er noen over-the-counter behandlinger som kan bidra til å lette din leddsmerter.

Hvordan Enkel Joint Pain med vitaminer

Chili Peppers (capsaicin)

Capsaicin er ingrediens i chili peppers som gjør dem krydret, men det har også en viktigere bruk-smertelindring. Over-the-counter patcher og kremer som inneholder capsaicin, som Capzasin, Zostrix, og Salonpas, nummen nerveender og lindre muskelsmerter og leddgikt smerte. Bare sørg for å vaske hendene godt etter at du bruker krem, som det kan være ekstremt varmt!

Pineapple Extract

En kraftig ingrediens i ananas, bromelain, lindrer smerte nesten like godt som en resept stoffet, men med liten eller ingen bivirkninger. Det lindrer leddsmerter ved å eliminere produksjonen av kjemikalier som forårsaker hevelse og verkende. Det er en anti-inflammatorisk enzym, og er solgt til de fleste apotek eller helsemessige butikker. Den store ulempen: Det kan ta et par uker å nå sin fulle nytte. Bør tas på tom mage.

Glucosamine

Glukosamin har vist seg å utkonkurrere ibuprofen, paracetamol, naproxen, og enda noen reseptbelagte legemidler når det gjelder å lindre leddsmerter. Og den beste delen om glukosamin: det er naturlig og vil ikke bore hull i magen som NSAIDs (Advil, Motrin) kan, og vil ikke føre til skade på leveren som paracetamol. Mest glukosamin er hentet fra skalldyr, men noen store merkene tilbyr vegetariske kapsler. En ulempe: den har potensial til å øke kroppens blod sukker litt, så hvis du er diabetiker sjekke med legen din før du vurderer dette produktet.

MSM (methyl-sulfonyl-metan)

MSM virker ved å bryte ned i kroppen og skape svovel, som arbeider for å eliminere urenheter som hindrer felles funksjon. Vurderinger er blandet, men mange leger sverger ved sin hurtigvirkende effekt. En bieffekt ifølge http://www.nutriteam.com/msm.htm, er at det øker hastigheten som håret vokser. Kan trygt tatt i forbindelse med glukosamin.

Omega 3 fiskeoljer

Fiskeoljer sterkt redusere prostaglandiner-kjemikalier som skaper smerte og hevelse-slik at de har en naturlig anti-inflammatorisk virkning på leddene. Og de er kompatible med nesten alle andre stoffer og reseptbelagte legemidler, slik at de kan trygt brukes med en rekke andre kosttilskudd. Fiskeolje er tilgjengelig i mange dagligvarebutikker og i nesten alle helse-butikker. Det kan ta noen måneder å oppnå full nytte.

Gum Resin

Gum harpiks kommer fra Boswellia serrata treet, og har vært brukt i India i århundrer. Det er godt studert og har vist seg å være effektiv, enda mer enn NSAIDs og ibuprofen og naproksen. Den reduserer inflammasjon og dreper smerte, og har ingen av de skadelige bivirkninger av andre medisiner. Det kan ta litt ute etter å finne, men det er allment tilgjengelig i en rekke forskjellige merker.

Lettelse for Acid mage om morgenen

Magesyre oppstår når maten ikke er skikkelig fordøyd og magesyre rushes tilbake opp i spiserøret. Dette er ofte utløst av visse matvarer. Morgenen er ofte når ubehag av magesyre oppstår. For å unngå disse plagene er det viktig å vurdere de måltidene du spiser kvelden før i kombinasjon med din morgenmåltid.

Kvelds Vaner

Vurderer dine vaner kvelden før vil i stor grad bidra til å avlaste deg om morgenen magesyre. Avstå fra å spise to til fire timer før sengetid. I tillegg spiser en sunn middag unngå magesyre triggere. Alle har forskjellige triggere selv om de vanligvis omfatter matvarer som tomater eller sitrus, koffein, stekt mat og alkohol.

Frokost Vaner

Frokost vaner er viktig å forberede magen. Det er viktig ikke å hoppe over frokosten, fordi en tom mage er følsom når det har ingen mat å absorbere magesyre. En ledende årsak til overskytende magesyre er å spise for fort, derfor det ikke er anbefalt å spise på farten. Planlegge tid for frokost måltid vil sikre at du kan riktig slappe av mens du spiser. Våkn opp noen minutter for tidlig, og vurdere å utarbeide frokosten natten før for å spare tid.

Morning Meal

Forbered en frokost som ikke inneholder magesyre triggere. Unngå sitrus juice, siden disse elementene er spesielt skadelig på tom mage. Brød er et godt valg fordi de fyller og absorberende. Slapp av mens du spiser og ikke svelge maten for fort. Drikk rikelig mellom biter slik at magen din til å skikkelig bryte ned maten.

Bivirkninger av Iron Vitaminer

Jern er et viktig mineral som finnes i mange matvarer, særlig rødt kjøtt, fjærkre og fisk, inkludert orgel kjøtt. Jern er også funnet i nøtter og belgfrukter, tofu og soya, greener, poteter, erter, grønne bønner, brokkoli og vann melon. Jern bidrar til å produsere hemoglobin, proteinet i de røde blodcellene som frakter oksygen. Og det er viktig for våre muskler og organer. Imidlertid kan bivirkningene av dette viktige næringsstoffet varierer fra mild til alvorlig, og inkluderer død.

Vanlige bivirkninger

De vanligste rapporterte bivirkninger av å ta jerntilskudd er kvalme, diaré, forstoppelse og halsbrann. Disse bivirkningene er oftest oppleves når jern blir tatt på tom mage.

Iron Overload Disease

Utilstrekkelig jern er ikke vanlig blant voksne menn eller postmenopausale kvinner. Med mindre regissert av en lege, hvis disse personene ta jerntilskudd, kan de være i faresonen for jernoverskudd sykdom. Når dette skjer, blir overskytende jern er lagret i blod og organer, og kan føre til levercirrhose, alvorlige hjerteproblemer og diabetes. Det kan også være en korrelasjon mellom overdreven jern og sykdommer slik som cancer og Alzheimers. Ifølge US Food and Drug Administration, 45 mg jern om dagen er trygg.

Jern og kardiovaskulær sykdom

Forskning sitert av det amerikanske National Institutes of Health Office of Kosttilskudd tyder på at jern kan hjelpe frie radikaler gjøre skade på cellene våre. Frie radikaler, som har vært knyttet til hjertesykdom, starte en kjedereaksjon som skader cellene våre. Jern kan også bidra i prosessen med oksidering av LDL, det skadelige kolesterolet. Ingenting av dette er gode nyheter for folk med hjerte-og karproblemer.

Mulige interaksjoner

The University of Maryland Medical Center rapporterer at det er dokumentert at jern kan påvirke opptaket av enkelte medisiner. Eksperter anbefaler å la en to-timers vindu mellom å ta jerntilskudd og medisiner.

Jern og barn

En av de mest farlige bivirkninger av jern er på barn. Ferrosulfat, en type av jern, er nr 1 årsaken utilsiktet forgiftning hos barn. Jern har vært dødelig for barn som har inntatt så lite som 200 mg. Iron må holdes utenfor barns rekkevidde.

Som kanskje trenger mer jern?

Personer med jern mangler for eksempel anemi vil bli bedt om å øke jerninntak av sin lege. Dessuten kan menn og kvinner som deltar i intensiv fysisk aktivitet også har lave jernnivåer. Av disse er de mest utsatt grupper til lavt jern er kvinnelige utøvere, distanseløpere og vegetarianere. Men på grunn av risikofaktorer for overflødig jern, er kosttilskudd beste forfulgt under omsorg av en lege.

Ingredienser av TriThin magi

Fitness Magic, tidligere kjent som TriThin Magic, er et vekttap supplement som hensikt å hjelpe brukerne miste 30 pounds i 30 dager mens økende energi. Brukere er rettet til å ta en kapsel daglig på tom mage. Tillegget har en rekke ingredienser som brukere bør være klar over før du tar den.

Kakaopulver

Kakaopulver er ett av de ingredienser i produktet. Kakaopulver er ofte brukt i bakervarer for å legge rik sjokoladesmak, så vel som en mørk farve. Selskaper bruker den til å legge smak til is og kaker. Produsenter kan også bruke den som et belegg for frosne desserter eller søtsaker, så vel som for fremstilling av sjokolademelk. Kakaopulver har ikke noen særlig skadelige effekter.

Tare

Fitness Magisk bruker også tare, en plante vokser under havet og er vanlig i asiatiske retter. Selskaper ofte produsentens tare kosttilskudd og markedet dem som appetittdempende midler og midler for vekttap. Men studier har vist spor av arsen i mange tare kosttilskudd, noen ganger til et nivå som ville være utrygt for menneskelig konsum.

Coral Mineral Powder

Mineral pudder avledet fra koraller er en annen ingrediens i Fitness Magic. Coral mineral pudder er et supplement som noen selskaper markedet for en rekke helbredende formål, herunder behandling av osteoporose, diabetes og til og med kreft. Imidlertid har Food and Drug Administration ikke gjenkjent korall avledede produkter som effektive eller trygge for bruk.

1,3-Dimethylpentylamine

1,3-Dimethylpentylamine, også kjent som DMAA, er en geranium olje ekstrakt som er en vanlig ingrediens i "partypiller", og har blitt sammenlignet med ecstasy i dens virkning på menneskekroppen. Bedrifter ofte markedsføre ingrediens som en del av kostholdet bistands kosttilskudd. Men DMAA kan ha liknende effekter som ecstasy, som fører til et adrenalinrush, kvalme, hodepine og potensielle hjerteproblemer, som for eksempel et slag.

Fenylethylamin

Phenylethylamine er et psykoaktivt stoff som vanligvis finnes i stoffer som sjokolade og fungerer som en mild stemning heis og stimulerende. Det hovedsak blokkerer dopamin sendere i mye på samme måte som methamphetamines, som fører til euforiske følelser og tilbaketrekning etter at virkningene slitasje avta.

Andre ingredienser

Andre sporstoffene i Fitness Magisk inkluderer spor mineral kompleks, sentralstimulerende koffein, vanadium - noen ganger brukt et kosttilskudd i kroppen-bygningen - noe som kan føre til irritasjon i lungene og brystsmerter i høye doser. Magnesiumstearat, silisiumdioksyd og gelatinkapsler er også ingredienser, med ingen kjente negative helseeffekter i lave konsentrasjoner.

Magesår Problemer

En magesår, referert til av leger som et magesår, kan det føre til at lidende mange nivåer av frustrasjon i tillegg til ubehagelige symptomer. De første symptomene på magesår er ofte ikke en indikasjon på et sår i det hele tatt. Selv etter at tilstanden er diagnostisert, jo sår symptomer ofte virker uforutsigbar, i form av deres forekomst.

Definisjon av et sår

På sitt mest grunnleggende definisjon, er en sår en åpen, smertefulle sår. En sår i magen og / eller tynntarmen som skyldes uregelmessig av defensive og offensive krefter er et magesår. I noen tilfeller, en ubalanse i syre forårsaker skade på slimhinnen i magesekken. I andre tilfeller er innsiden av magesekken selv svake til normale nivåer syre, ettersom foringen allerede er blitt skadet av noen annen faktor som forlot den sårbare. Magesår sår er som kratere i magen fôr. Fordøyelses mage juice, saltsyre og pepsin, feil i et sår: juice er utløst for å behandle den skadede slimhinnen som om det er behov for å bli fordøyd, og slimhinnen er deretter brutt ned ytterligere.

Årsaker

Alkoholinntak og krydret mat en gang ble nevnt som de viktigste kildene til magesår. Stress, som en årsak til magesår, har alltid vært (og fortsatt er) diskuteres i det medisinske feltet. I 1982 ble imidlertid oppdaget legene bakterien Helicobacter pylori, vanligvis kalt H. pylori, som lever og vokser i magen, og kan føre til infeksjon som resulterer i en peptisk ulcus. Kombinasjonen av H. pylori-infeksjon og magesyre er ansvarlig for å forårsake de fleste magesår. Noen ganger kan imidlertid den bakterielle infeksjonen utvikler ikke en ulcer - et faktum fremdeles unexplained i den medisinske verden.

Røyking og drikking er assosiert årsakene til magesår. Nikotin gir mer syre i magen, og alkohol slites ned mageslimhinnen. Høye doser av ibuprofin eller aspirin over lengre perioder også utgjøre sår risiko.

Sår Formation

Magesår forårsaket av H. pylori-infeksjon svekke magen belegg. Den svekket magen belegget gjør at magesyre å komme gjennom til vev som linje fordøyelsessystemet under. Syren og bakterier som får gjennom denne slimhinnen fører til åpne sår som er sår.

Tegn og symptomer

Sår kan ikke vise tegn eller symptomer for en stund, hvor tilstanden risikerer ytterligere helseproblemer. Mulige tegn på en sår kan inkludere magesmerter en til to timer etter å ha spist, magesmerter i løpet av natten på tom mage og oppblåsthet og full ganske raskt. Brennende smerter i magen er også et tegn.

Sår symptomer er av en rekke forskjellige, og er ofte uforutsigbare og inkonsekvent. En brennende eller gnagende smerter i magen området mellom navlen og brystbenet er et vanlig symptom. Denne smerten ofte forverres etter et måltid eller i løpet av natten på tom mage. Smerten kan også føle seg lik en tetthet i området som bare føles bedre når pasienten ligger i fosterstilling. Sår symptomer kan være kvalme og oppkast, og noen ganger et tap av matlyst. Hyppig hiccuping og raping er også sår symptomer.

Farlige sår symptomer som kan tyde på en blødning sår inkluderer nådeløs tretthet og svakhet. Blod i oppkast og / eller i avføringen er også et tegn på en blødning sår.

Behandling

Leger først oppfordrer pasienter til å endre sine helsevalg hvis de har usunne vaner av røyking, overdreven alkoholbruk og overdreven medisin og / eller koffein inntak. Sår medisiner inkluderer slimhinne beskyttende midler, H2-blokkere og protonpumpehemmere, som brukes i forbindelse med antibiotika som adresserer H. pylori bakterier.

Medisiner som Prevacid og Prilosec er kortsiktige sår behandlinger som ikke kurere sår, men lindre og / eller forebygge smertene, (selv om disse medikamentene har massevis av bivirkninger, som diaré og hodepine).