Digidexo.com

homøopatisk middel for hetetokter

Homøopatisk middel for kolikk

Blant de mange gledene ved å bringe hjem en ny baby, kan de erfaringer som følger med rollen som en ny eller erfaren forelder noen ganger utgjøre interessante dilemmaer. Mens de lærer å tilpasse og justere til en ny måte å leve og sove, kan de ubarmhjertige rop og skrik av en kolikk babyen være ganske rystende. Bruk av homøopatiske midler for kolikk hos spedbarn, eller voksne, kan lindre stress forårsaket av slike smerter.

Homøopatisk middel for kolikk

Bruk Magnesia Phosphorica og / eller Colocynthis å lindre kolikk smerter forårsaker irritasjon og hva som kan synes å være nervøsitet. Drikke varm væske, gni magen, eller plassere noe varmt å varme, for eksempel en varmepute eller varmeflaske på magen kan også få hjelp til kolikk lider. Magnesia Phosphorica og / eller Colocynthis er egnet for både babyer og voksne. Å administrere til babyer sette en dose (6c eller 12x) av Magnesia og / eller Colocynthis (disse to rettsmidler er trygge å bruke sammen) inn i barnets flasken og la den oppløses i en liten mengde vann, så gi til babyen. Ved hjelp av en pipette, presse en full dropper del inn i babyer munnen ca 3 ganger om dagen i 2 dager. Hvis du etter 2 dager symptomene ikke blir bedre, må du avslutte rette og ta kontakt med barnets lege.

Bruk Magnesia muriatica å lindre kolikk smerter som kan være ledsaget av forstoppelse og avføring som er grønn i fargen. Inntaket av kumelk kan også forårsake slike discomforting smerter. I tillegg til krakk misfarging, kan anstreng også følge bestått av små og nutty-aktig avføring. Magnesia muriatica kommer i tre forskjellige former, pille / tablett, flytende og skjær. Uansett hvilken form du velger å bruke (væske bør gis til babyer), dette sammen med de andre virkemidlene som er nevnt i denne artikkelen er mild i naturen. Derfor kan 6c eller 30c gis til voksne, babyer og barn.

Bruk Chamomilla hvis kolikk smerter forårsaker en spyleeffekt i ansiktet, og hvis magen er hoven eller utvides med gass. Også, hvis personen (baby eller voksen) er ekstremt følsomme for smerte og navlen området av magen opplever stort ubehag, vil den beroligende effekten av Chamomilla bringe lettelse. Chamomilla kan kjøpes i granulat form og gitt til barn og babyer. To skjeer av granulat kan gis til voksne og barn om tre ganger per dag, eller hvert 15. minutt. Den Chamomilla vil oppløses i munnen. For babyer, kan kornene være plassert i en flaske med vann og gitt til babyen (koke 5 ml vann og fikk avkjøles før administrering).

Ta Carbo vegetabilis å bringe lettelse når det er raping og smerter forbundet med kolikk. Hvis personen synes svak, svak og ansiktet hans synes synlig blek, kan dette midlet bidra til å få kroppen fungerer som den skal igjen. Gi en dose (9c, 12x eller 30x) av Carbo vegetabilis til barnet i en 8 oz flaske med vann, deretter presse noen dråper inn i babyens munn ca 3 ganger per dag inntil bedring er sett.

Gi Nux vomica til en person som opplever kolikk smerter og oppblåsthet å få noen lettelse. Misbruker alkohol, kaffe eller andre sentralstimulerende produserende saken kan resultere i kolikk ubehag. Nux vomica vil også hjelpe i de tilfeller hvor en person ser ut til å være engstelig, irritert eller irritert som følge av smertene. Nux vomica er en muntlig væske som kan gis til voksne og barn 12 år og eldre (10 dråper, 3 ganger per dag). Dette midlet kan gis til babyer i sine flasker, men rådfør deg med legen din først.

Hint

  • Som med noen form for medisin administreres eller tatt, les instruksjonene på flasken for spesifikke instruksjoner.
  • På grunn av det milde og milde natur av homøopatiske midler, administrere mer enn en gang vil ikke utgjøre noen skade på babyer eller voksne. Men hvis ingen synlige tegn på helbredelse er sett etter bruk for mer enn et par dager på 3 til 4 ganger per dag, ta kontakt med din lege.

Homøopatisk middel for Thrush i munnen

Thrush er en sopp (gjær) infeksjon i munnen. Hormonelle endringer, stress eller en opprørt av den delikate balansen mellom gode og dårlige bakterier kan føre til det. Alle med et svekket immunsystem er i fare, inkludert de med AIDS, kreft eller diabetes. Thrush kan utvikle mens du bruker eller bare etter å ha fullført en diett av antibiotika.

Naturlige alternativer for Oral Thrush

Det finnes flere alternativer for å behandle voksne som har trost. Voksne kan swish munnen med en løsning som er like deler vann og eple cider eddik to eller tre ganger om dagen. Eddik eple er en naturlig antibakteriell og antifungal som ikke har noen skadelig innvirkning på kroppen. Unngå sukker av alle slag (inkludert alkohol) for å hjelpe systemet gjenvinne sin naturlige balanse raskt.

Små babyer er utsatt for trost og det kan ikke være umiddelbart gjenkjennelig. Thrush later kremet utseende hvite flekker på tungen og innsiden av kinnene. Det kan gjøre barnet ditt masete fordi deres små munner vondt, spesielt når du spiser. Hvis du ammer, når du ser disse stedene, bør du ikke bare behandle barnet, bør du behandle dine brystvorter samt å unngå å føre den frem og tilbake mellom deg og babyen din. Å behandle deg selv, tørk brystvortene med en løsning av like deler eple cider eddik og vann før og etter hver fôring. Skyll med varmt sterilt vann til å tørke vekk smaken, som babyen vil definitivt ikke liker. Hvis dette ikke fungerer, kan du bruke en no-sukker yoghurt naturell, som vil spise bort på soppinfeksjon. Du bør unngå alle typer sukker og se inntaket av hvitt mel produkter. Få så mye hvile som du kan og unngå stress.

Å behandle et spedbarn, bland åtte dråper hver av de essensielle oljer av tea tree og lavendel med 2 ss vegetabilsk olje. Etter å ha sørget fingrene er rene, tørk denne løsningen på innsiden av babyens munn, som dekker så mye av området som mulig. Gjør dette før og etter hver fôring. Dette bør fjerne infeksjonen i et par dager.

Homøopatiske midler for Thyroid Problemer

Homøopatisk medisin ble utviklet i Tyskland over 200 år siden, og det er brukt for velvære og forebygging av mange sykdommer. Pasientene blir behandlet på en sak til sak ifølge National Center for komplementær og alternativ medisin. Homeopatiske midler kommer fra planter, mineraler og dyr. Det er mange homeopatiske remedier for å behandle symptomene på skjoldbrusk lidelser inkludert hypertyreose hvor for mye av skjoldkjertelhormon produseres og hypotyreose der for lite av dette hormonet blir produsert.

Iodum

Du kan bruke Iodumm et homøopatisk middel, når du har hypertyreose tilstand samt Exophthalmos problemer som er preget med utstående øyne og også struma problemer. Den anbefalte potens er 30c, i henhold til herbs2000.com. Iodum kan bidra til å redusere symptomer på hjertebank, kroppen overoppheting og muskuløse hjertebank som skjer med hypertyreose.

Lachesis

Du kan ta Lachesis som er en annen homeopatisk middel for å ta når du har hypertyreose. Det er best brukt for symptomer som gushing av blod til ansikt, hetetokter, hjerte hjertebank og kroppsvarme. Andre symptomer kan oppstå er en følelse av rastløshet, utålmodighet og være altfor snakkesalig.

Nat Mur

Du kan prøve Nat Mur hvis du har følgende symptomer fra hypertyreose --- uforklarlig fysisk svakhet, og utmattelse. Huden kan føles veldig tørt sammen med en tørr munn. Hjertebank er et annet symptom på denne tilstanden. Du kan også føle at du ønsker å bli isolert og vekk fra folk i lange perioder av gangen.

Spongia Tosta

Spongia Toasta er et annet homeopatisk middel du kan prøve for skjoldbrusk problemer. Noen av symptomene som kan behandles er følgende --- hevelse og herding av skjoldbruskkjertelen, en stikker smerter, hjertelidelser og muskel hjertebank Du kan også ha en vedvarende bjeffing hoste. og kan bli plaget med depresjon og sinne.

Vitaminer og kosttilskudd

Du kan ta vitamin B-kompleks for både hypertyreose og hypotyreose ifølge herbs2000.com. Ta Vitamin C 1000 mg per dag for begge forholdene. Kobber og sink kan være nyttig. Ta 2mg av kobber og 30mg sink daily.Take Tyrosin 1000 mg daglig, og legge til en blandet aminosyre kompleks etter fire uker. Ta 10 g av pulverisert tare daglig for å støtte din skjoldbruskkjertelen.

Ting å gjøre og advarsler

Det er flere ting du kan gjøre før du søker homeopatisk behandling i henhold til Cindee Gardner PhD, molekylærbiolog og utøver av homeopati. Thyroidium er et homøopatisk middel for å stimulere en underaktiv skjoldbruskkjertel. Pek på skjoldbruskkjertelen forsiktig ti ganger på tre ganger daglig. Suge føttene i vann med havsalt, og gni føttene med lakserolje og tare skjær. Pakk føttene med plast og dekk med sokker over natten. Få en klar diagnose fra din lege og et grønt lys før du prøver homøopatiske midler.

Homøopatiske midler for leveren

Homeopati gir en helhetlig tilnærming for å behandle den underliggende årsaken til lever symptomer. Ved å avdekke den spesifikke årsaken til sykdommen, vil homøopatiske utøvere forsøke å behandle sykdommen ved å anbefale homøopatiske midler som er rettet mot den underliggende årsaken. Ifølge Dr. Sangeeta Dhanuka, prøver homeopati å gjenopprette redusert leverfunksjon og hindre videre ødeleggelse av orgelet. The Mayo Clinic sier homøopatiske midler bærer liten risiko og er betraktet som sikre. Det er alltid best å ha noen symptomer sjekkes av helsepersonell.

Homeopati

Homeopatiske midler er tilgjengelig i styrkene C, X eller M. C styrken tilbyr den laveste potens og forblir i blodet for bare en kort periode. Det kan trygt administreres som en ny dose flere ganger per dag for langsiktig bruk. X-styrken er moderat i styrke og er ofte brukt for traumer, utvinning og sykdomsforebygging. M styrke er ofte foreskrevet for kroniske tilstander, og kan forbli i legemet i flere måneder etter at behandlingen er avsluttet. Du bør konsultere legen din for nøyaktig dosering informasjon. Behandling er tilgjengelig i flytende eller pellet form og bør tas under tungen, 30 minutter før eller etter å ha spist. En dose vanligvis består av 3-5 pellets eller fem dråper av væske. .

Lycopodium

Den Lycopodium plante, en flerårig eviggrønn som produserer blek gul pollen, vokser i skog og beite i Nord-Amerika, Nord-Europa og Storbritannia. Når pollen samles, blir det brukt til å produsere homøopatisk middel Lycopodium. Ifølge Dr. Asa Hershoff, Naturopathic Doctor og forfatter av homøopatiske midler, bør en dose på 6C eller 12C tas en til tre ganger daglig for akutt leversykdom og 30C gang per dag bør tas i flere uker for kronisk leversykdom.

Natrum Sulphuricum

Sodium Sulfat er en naturlig salt avledet fra sjøvann og varme kilder vann og gjør opp homøopatisk middel Natrum Sulphuricum. Dette stoffet er ansvarlig for vanndistribusjon og eliminasjon i cellene og er ofte foreskrevet av homøopatiske utøvere for å hjelpe kroppen med lever- og nyrefunksjon. Ifølge National Academy of Classic Homeopati, anbefales det at en dose på 6X tas for lever symptomer. Eksempler på slike symptomer inkluderer intense kramper smerter i magen, diaré, flatulens, oppblåst mage og fordøyelsesproblemer. Det natriumsulfat som inneholdes i den rette bidrar til å minske belastningen på leveren og fremme strømmen av galle ved å bistå med toksin eliminering.

Nux Vomica

Nux vomica er gjort fra Strychod Nux vomica busk som vokser i Øst-India og Sørøst-Asia. Sin opprinnelige bruk var å forgifte rotter og er nå ofte foreskrevet som et homøopatisk middel for å behandle leveren. Dosering avhenger av spesifikke symptomer og inkluderer 6C, 30C, 12X og 30X. Diskuter dine symptomer med legen din for å avgjøre hvilken konsentrasjon best dekker dine spesifikke behov.

Homøopatiske midler for Øvre Leg Muscle Pain

Homøopatiske midler for Øvre Leg Muscle Pain


Smerter i låret er ofte forårsaket av press på isjiasnerven, den lengste nerve i kroppen. Lårsmerter kan være alt fra enkle kramper til følelsen av elektriske støt går gjennom beinet. Når de mer alvorlige smerter rammet, ønsker deg lindring med en gang. Hvis tradisjonelle medisiner ikke synes å være å hjelpe, bør du vurdere å bruke en homøopatisk middel for smerte.

Hva er Homeopati?

Homeopati er en alternativ medisin som behandler pasienter ved å bruke en liten mengde av det - i større doser - som forårsaker symptomer på pasientens sykdom. Blandingene er utarbeidet av en homeopat, som undersøker de ulike symptomene pasienten har.

Hvordan en Homeopat Beslutter på Blanding

Selv om en homeopat vil vurdere pasientens symptomer før forskrivning en homøopatisk blanding, hun også vil vurdere andre variabler som årsak av låret smerte og hvorfor pasienten viser noen symptomer og ikke andre. Den homeopat også vil se på kildene til stress i en pasient og vurdere om sykdommen kan være psykosomatisk.

Noen homøopatiske midler

Leggkramper kan behandles med homøopatiske kinin og magnesium fosfor. For noe mer alvorlig som isjias, kan homeopati avlaste irritasjon i nerve. Rhus tox er vanligvis den første rette en homeopat vil prøve, men gnaphilium (hvis du opplever nummenhet) og Colocynth (hvis du opplever smerter på høyre side) er også gitt for isjias. Homeopati har også som mål å forbedre helsen din å avverge fremtidige smerter i lårene.

Forsiktighetsregler Om Homeopati

Fordi homeopati effektivitet er fortsatt i tvist, bør du ikke gi avkall på en tradisjonell terapi for homeopatisk behandling. I stedet bør du se til å bruke homeopati som et supplement til det behandlingsopplegg legen anbefaler. Du bør også diskutere begge behandlinger med både legen din og din homøopat.

Homøopatiske midler for Blåmerker

Hvis du har en skjemmende blåmerke, kan du være på utkikk etter en naturlig, homøopatisk middel for å hjelpe fart på healing og lette din ubehag. Vurdere å prøve kremer og aromaterapi til hjelp i din helbredelse. I tillegg er det viktig å vite når du skal ringe legen din.

Blåmerke Relief

For å bidra til å helbrede dine blåmerker, vurdere å bruke arnica. Arnica kommer i gel eller pellet form for homeopatisk bruk. Arnica, som kommer fra Solblom anlegget, kan gi lindring fra muskelsmerter og stivhet fra mindre skader, slag og hevelse. Det kan også hjelpe med misfarging fra blåmerker. For å bruke arnica gel, påfør et tynt lag til det berørte området umiddelbart etter skade. Deretter fortsetter bruk for tre ganger om dagen eller etter behov. For å bruke Arnica pellets, oppløse ett femtinitti under tungen hver 15 til 30 minutter før smertene dine er lettet.

Du kan også finne lindring fra planter og urter i form av essensielle oljer. I "The Complete Book of Eteriske oljer og Aromaterapi," forfatter Valerie Ann Worwood forteller at flere essensielle oljer kan hjelpe helbredelse for vanlige blåmerker. Hun anbefaler å fylle to skåler med vann, en varm og kald. Legg to dråper lavendel, tre dråper rosmarin og en dråpe geranium til hver bolle. Suge en vaskeklut i hver bolle og bruke dem alternativt til det berørte området. Etter det, fortynne følgende i en passende kaldpresset vegetabilsk olje og massasje i det berørte området: to dråper geranium, to dråper rosmarin og en dråpe lavendel.

Også vurdere å ta Ledum. ABC Homeopati sier at Ledum er nyttig for blåmerker og misfarging. I tillegg kan det hjelpe med stivhet assosiert med mindre skader. Ulike merker av Ledum har ulik dosering informasjon, så sjekk med produsenten for å finne ut spesifikke doseringsanvisningen.

For å hindre blåmerker, sørg for at du får nok vitamin C. Hvis du føler du ikke får nok vitamin C fra kosten alene, bør du vurdere å ta en multivitamin eller vitamin C supplement.

Når skal man oppsøke lege

Selv blåmerker kan vanligvis behandles hjemme, bør du kontakte legen din dersom du synes å knuse en masse uten noen åpenbar grunn. Dessuten antyder de "Legers Book of hjem rettsmidler for kvinner" å kontakte legen din dersom du har et stort blåmerke fra en kollisjon; hvis du lett får blåmerker; Hvis du er avhengig av over-the-counter medisiner som ibuprofen for en annen tilstand, for eksempel leddgikt; eller hvis du utvikler en stor, hovne blodklump, da dette kan indikere en annen tilstand.

Homøopatisk medisin for angst

Homøopatisk medisin for angst


Homeopatiske midler for angst, depresjon og panikklidelse kjøre gamut fra trening og kosthold til gamle urter i Kina. Velge en kombinasjon av de ulike homeopatiske botemidler ofte bringer lindring til angst lider. Ulike medisiner og behandlinger som fungerer for forskjellige mennesker, og du bør forstå at noen homeopatiske behandling ikke virker for alle. Eksperimenter med forskjellige urter, vitaminer og andre behandlinger for å finne ut hva som fungerer best for deg.

Trening

Trene regelmessig utgivelser beroligende kjemikalier til hjernen og gir varige positive effekter på humør og nerver.

Johannesurt

Johannesurt er en naturlig urt som er tatt i pilleform eller som te. Det hjelper med depresjon, som er en vanlig følgesvenn av angst.

Valerian

Valerian er en urt som vanligvis brukes i te form som et beroligende middel. Det er mye brukt som et homøopatisk middel for angst.

Akupunktur

Akupunktur, innsetting av små nåler til viktige punkter på kroppen, adresser holistisk kropp, sinn og ånd som helhet. Den brukes for å fremme harmoni og balanse for å lindre angst.

Tissue Salts

Ferrum Phosphoricum og Kalium fosfat er vev salter som fremmer spenning lindring og roe nervene ved å balansere kroppen på cellenivå, og dermed lindre angst og panikksymptomer.

Herbal homøopatiske midler for ADD

ADHD eller ADD, er et begrep som brukes for å beskrive flere ulike symptomer som påvirker konsentrasjon samt den enkeltes evne fokus og fullføre oppgaver. Både barn og voksne med ADD noen ganger opplever humørsvingninger og lider av sosiale problemer. Foreskrevet medisiner ofte har negative bivirkninger, så mange mennesker er ute etter en mer naturlig eller urte metode for behandling.

Håndteringen av Angst

Ta johannesurt og / eller pasjons for angst. Disse urtene er ofte brukt i kombinasjon for å behandle angst. Mange ADD lider oppleve mye angst på en daglig basis. Dette kan være vanskelig for både den enkelte og deres venner og familiemedlemmer.

Du kan også bruke argentum NITRICUM å behandle angst. Hvis du har ADD, kan du bli opphisset rett før en stor test eller noe viktig at du har å gjøre. I tilfeller som dette, kan Argentum NITRICUM være svært nyttig. Denne behandlingen hjelper også hvis du er lett opphisset. Du kan også kreve (og spise) en masse søtsaker, som har en tendens til å gjøre tilstanden verre.

Mood Swings

Ignata Amara er ofte brukt som et homøopatisk middel for humørsvingninger. Den anbefalte dosering er en potens av 30. Ta det tre ganger i løpet av dagen. Det er en svært nyttig behandling hvis du har en tendens til å være altfor sensitiv og humørsyk, blir lett opphisset, eller har en tendens til å gå rundt i en mørk stemning. Den brukes til å behandle sorg og depresjon.

Konsentrasjonsproblemer

Bruk ginkgo biloba å behandle konsentrasjonsproblemer forbundet med ADD. Ginkgo er en urte supplement som ofte brukes til å forbedre hukommelsen og for å hjelpe deg å fokusere. Ta mellom 120 og 240 mg av ginkgo per dag.

Bruk både Sibirsk ginseng og gotu kola for å hjelpe med problemer med hukommelsen. Begge forbedre mentale evner og er kjent for å hjelpe med konsentrasjon, evner, atferd, årvåkenhet og intelligens.

Homøopatiske midler for streptokokk B i svangerskapet

Graviditet er en tid der kroppen er i endring. Immunsystemet arbeider for å beskytte både deg og din baby fra sykdommer. Enda gravide kvinner er utsatt for alle forskjellige typer sykdommer. Selv strep B er noe som alle kvinner kan utvikle, er det spesielt farlig for en gravid kvinne. Det kan føre til høy feber, infeksjoner og andre problemer som kan være skadelig for deg eller barnet ditt. Det er viktig å finne riktig middel for strep B i svangerskapet. Catherine Crowley, sertifisert sykepleier jordmor ved Helse Partners i Brooklyn Park, Minnesota, gir råd.

Homøopatiske midler

Homeopatiske midler for strep B inkluderer å ta bee propolis kapsler 3 til 4 ganger per dag eller en echinacea rot douche, som kan finnes på apotek.

Crowley sier at du trygt kan prøve homeopatiske midler som disse for opp til tre eller fire dager etter at du legger merke til betennelse, kløe og sårhet i skjeden.

Å se en Doctor

Prøv homøopatiske midler for ikke mer enn en dag hvis du har andre symptomer på strep B, inkludert feber. Selv om homøopatiske midler er noen ganger nyttig, sier Crowley at jo lenger du venter med å behandle strep, jo større sjanse for alvorlig infeksjon, noe som kan skade barnet ditt. Mødre som har strep B under graviditet er sannsynlig å overføre smitte til sine babyer, og babyer kan utvikle mer alvorlige infeksjoner. Du har også en større sjanse for tidlig fødsel eller ødelagte membraner hvis du har en ukontrollert anfall av strep B.

Strep B kan ikke bli utryddet med homøopatiske midler, Crowely advarsler, og prøver dem for lenge kan være svært farlig.

Se legen din så snart som mulig, selv om homøopatisk middel for strep har gjort du føler deg bedre. Crowley advarer om at det fortsatt kan være til fare for deg eller det ufødte barnet, og det er alltid best å være trygg.

Homøopatiske midler for BPH

Benign prostatahyperplasi (BPH), også kalt benign prostata hypertrofi, er en noncancerous utvidelse av en manns prostata som kan forårsake ubehagelig, hyppig vannlating. Symptomer på urin sykdom bør alltid sjekkes av lege for å sikre at de ikke kommer fra en annen tilstand med behov for legehjelp. Hvis kilden til ubehag er faktisk BPH, så urte og homøopatiske midler kan være effektive i å lindre sine symptomer.

Hel-Helse Treatment

Homeopati er et system av medisinsk behandling formelt utviklet seg over de siste 200 årene, men tegning på gamle prinsipper om urte og holistisk helse praksis. Homeopatiske midler består av minutt deler av naturmaterialer som, i større mengder, ville produsere reaksjoner ligner symptomene oppleves av pasienten, er Homeopati basert på teorien om at likt kurerer likt, og at dette oppmuntrer kroppens beskyttende tiltak og hjelpemidler i naturlig healing.

Homeopatiske midler er ikke-invasiv og arbeide i tandem med andre urte og livsstil behandlinger for sykdom. De er spesielt knyttet til bestemte sykdomssymptomer, så det er viktig å få en nøyaktig medisinsk diagnose fra en lege før du begynner homeopatisk behandling for BPH.

Homeopatiske BPH kurer kan støttes og forsterkes av et sunt kosthold, regelmessig mosjon og unngå koffein og alkohol. Naturopaths og homøopatiske leger oppfordrer pasienter til å engasjere seg i hel-helse behandling og ikke bare ta opp symptomer som kan maskere dypere konstitusjonelle problemer.

Velge Homeopatiske BPH rettsmidler

Det er ingen som homøopatisk kur for alle BPH tilfeller, men forskjellige homøopatiske midler er foreslått dersom pasienten føler seg brennende smerter etter vannlating, behov for å få opp ofte om natten eller har en nølende urinstrålen. De fleste leverandører av homøopatiske midler har en trykt håndbok eller et spørreskjema nettside som hjelper deg med å velge riktig homøopatisk middel for dine spesielle behov. Konsultasjon med en naturopathic eller homøopatisk lege kan hjelpe på mer alvorlige eller kompliserte saker. De vanligste homeopatiske BPH behandlinger inkluderer urter så Palmetto (Sabal serrulata) og slåpetorn (Prunus spinosa), som begge er også anbefalt i pulverisert, ekstrakt eller te form.

Kombinasjonsprodukter

Selv individuelt valgte homeopatiske midler er ideelle, har BPH symptomer blitt så vanlig at mange homøopatiske behandlings leverandører har opprettet snarveis produkter som kombinerer flere forskjellige vanlige homøopatiske BPH behandlinger. De største naturlige supplement produsenter tilbyr kombinasjonstilskudd som inneholder en rekke urte og homeopatisk middel komponenter, og ledende homøopatiske leverandører som ABC Homeopati og Native rettsmidler tilby flere kombinasjons prostata-helse kosttilskudd som lindrer milde BPH symptomer hos mange menn.

Homøopatiske midler for lungebetennelse

Lungebetennelse, karakterisert ved lungebetennelse, er forårsaket av parasitter, sopp og virus. Det er spesielt farlig for personer som har et svekket immunsystem og eldre. Tilstanden kan være mild eller livstruende. Alle kan få lungebetennelse. Symptomene inkluderer feber, hoste, pustevansker, frysninger, skjelvinger, svette, brystsmerter, muskelsmerter, utmattelse og hodepine. Det er homeopatiske behandlinger som kan minske pneumatiske symptomer.

Homeopati og Allopathic Treatment

I "Praktisk Homeopati," forfatteren Vincent McCabe forklarer at det er en rekke av homøopatiske behandlinger for lungebetennelse. Forfatteren advarer leseren, imidlertid, og antyder at lungebetennelse er en kompleks tilstand som ofte er utenfor omfanget av hjemmebehandling. Til tider kan homøopatiske midler bidra til å lindre noen symptomer, men du bør ikke gi slipp på tradisjonell behandling. Gå til legen din og få en full undersøkelse.

Følg legens instruksjoner vedrørende bruk av antibiotika samt andre medisiner for å få lungebetennelse under kontroll. Kontakt legen din hvis du opplever frysninger, feber, vedvarende hoste, svette eller feber 102 grader eller høyere. Legen vil undersøke deg og fastslå omfanget av din sykdom og riktig behandling. Sykehusinnleggelse kan være nødvendig.

Ifølge McCabe, vil noen med lungebetennelse har ofte frysninger. De pneumatiske symptomer kan forverres etter midnatt, og personen vil oppleve brennende smerter i brystet. Homeopatiske behandlinger er utformet for å løse alle disse problemene.

Belladonna

Bruk belladonna å lindre hodepine, lunger, feber og smerter i forbindelse med lungebetennelse. Belladonna bidrar til å lindre angst forbundet med smerte og ubehag av lungebetennelse. Voksne kan ta Belladonna 30x, en middels potens middel, fire ganger daglig; oppløse fire tabletter under tungen. Barn kan ta to tabletter av Belladonna fire ganger om dagen for å avlaste lungebetennelse symptomer.

Carbo Veg

Konsumere Carbo Veg, et homøopatisk middel, for de senere stadier av lungebetennelse. Det rette er gunstig for utmattelse, svakhet og hosteanfall. Voksne bør ta fire tabletter av Carbo Veg 30x, en middels potens middel, fire ganger om dagen: oppløse behandling under tungen din. Barn kan ta halvparten som dosering.

Lycopodium

Bruk Lycopodium å behandle kroniske lungelidelser. Denne behandlingen er ganske effektiv for å lindre pustevansker, rastløshet og angst i forbindelse med lungebetennelse. Voksne og barn over 2 kan ta tre tabletter av Lycopodium 30x, et medium styrke behandling, en til tre ganger daglig; oppløse tablettene under tungen. Slutt å bruke Lycopodium når symptomene avta, og ikke forbruke Lycopodium i mer enn 14 dager uten å konsultere lege.

Fosfor

Bruk fosfor for å behandle de mest alvorlige tilfeller av lungebetennelse. Det rette lindrer bryst restriksjonar, lunger, brystsmerter, tørr hacking hoste og hoste passer. Fosfor er et homøopatisk behandling som er anbefalt for dem med en stor del av ett eller begge lungene fylt med lungebetennelse. Ta Fosfor 30x, en middels potens behandling, i en dose på fire tabletter under tungen fire ganger om dagen. Barn kan ta to tabletter fire ganger om dagen for pneumatisk symptomlindring.

Homøopatiske midler for Leg Betennelse

Smertefull leg betennelse kan være forårsaket av en rekke forhold, som alle kan bli diagnostisert av legen din. Men for mild etappe hevelse, er det flere homeopatiske midler som kan tas for å redusere betennelse. Gjennom ting så enkelt som kosthold og kosttilskudd, kan det treffes tiltak for å ta tilbake kontrollen ved hjelp av naturlige metoder.

Mat

Spise en diett som er full av frukt og grønnsaker bidrar til å redusere leg betennelse. Nærmere bestemt, vil tydeligvis den mengde protein som forbrukes bidrar vesentlig. Protein kan forstyrre kjemikalier i kroppen som forårsaker betennelse. Kylling og fisk er de beste kjøtt kilder til protein. Andre matvarer som er høy i protein er soyabønner, grønne erter, bønner og dampede grønnsaker som brokkoli. Grønne bladgrønnsaker er spesielt god til å legge til dietten, som antioksidanter i dem bekjempe betennelser.

Omega-3 fettsyrer har betennelsesdempende egenskaper. De beste kildene til omega-3 er fet fisk, som laks, linfrø, valnøtter og gresskarkjerner.

Pass på å drikke nok vann for å holde seg hydrert hele dagen. Staying hydratiserte holder kroppstemperaturen nede, noe som reduserer betennelse. Ingefær har også anti-inflammatorisk egenskaper. Fersk ingefær kan brukes til å lage en te å drikke daglig for betennelse.

Det er også visse matvarer som bør unngås når du prøver å redusere betennelse som de faktisk fremme den. Pakket og bearbeidet mat, fet mat, sukker og melkeprodukter alle bør unngås. Dette er først og fremst på grunn av sukkerinnhold og tilsetningsstoffer. Koffein også bidrar til betennelse dersom det er for mye i kroppen, for eksempel mer enn to 8-ounce kopper kaffe. Det er best å feste med frisk frukt og grønnsaker.

Kosttilskudd

Hvis du ikke får nok omega-3 fettsyrer i kostholdet ditt, kan fiskeolje kapsler tas daglig. To gram, noe som er typisk to kapsler, er den anbefalte daglige inntaket. Ingefær ekstrakt kan tas i kapselform; ingefær olje kan også brukes lokalt til beinet.

I stedet for å bruke aspirin å behandle betennelse, prøve å bruke willow bark, som er helt naturlig og er faktisk brukt i den kjemiske sammensetningen av over-the-counter aspirin. Willow bark kan tas i kapselform eller i vann, og det kommer også i en olje. Willow bark bør brukes med forsiktighet av personer som er allergiske mot aspirin, som de kunne oppleve de samme allergiske reaksjoner.

Hjem Therapy

Heat er ofte en god homøopatisk middel for leg betennelse. Senke beina i varmt vann i 30 minutter etterfulgt av massasje kan redusere betennelse. Hvis det er mistanke om at beinet betennelsen skyldes hovne muskler, deretter hvile og heve bena mens bruk en is komprimere kan være gunstig.

Homøopatiske midler for Hives

Elveblest, også kalt urticaria, er hvite renner mot en rødlig overflate, ofte huden. Vanligvis vises elveblest plutselig i et lokalisert område, men begynner å spre seg raskt. For mange begynner elveblest med en brennende følelse som endres til en intens, dyp kløe. Elveblest er ikke begrenset til huden, men. I alvorlige tilfeller kan de vises på munnens slimhinner, inkludert lepper og tunge. Mer alvorlige tilfeller oppstår når elveblest vises på tarm eller luftveier. Problemer så kan omfatte alvorlige kramper, diaré eller astmalignende symptomer.

Ved hjelp av homøopatiske midler

For en time, mens håndtere et akutt anfall av elveblest, et homøopatisk middel kan tas hvert 15. minutt. Etter det, redusere dosen til hver halvtime, deretter til time før tilstanden blir bedre. Dette skal skje innen fem eller seks timer for å være på time dose. Selv om tilstanden ser ut til å gå bort, fortsetter å ta homøopatisk middel for de neste dagene (ca en uke) tar mellom 3 til 6 doser, avhengig av alvorlighetsgraden av tilstanden. Hvis den opprinnelige homeopatisk medisin ikke lindre symptomene i løpet av de første to timene, er det mulig du trenger en annen løsning. Og hvis du arbeider med kronisk elveblest, kan noen rette bare være i stand til å redusere symptomer i en blusse opp. For en mer permanent løsning, hvis det finnes for deg, ville du trenger å besøke en homeopat for en personlig rette.

Ulike homøopatiske midler

Velge riktig homøopatisk middel avhenger eksakte symptomer og kan også avhenge av andre forhåndseksisterende forhold eller psykologiske elementer. Men kort sagt, her er noen muntlige homeopatiske midler med noen beskrivelser for diagnostiske formål. Husk når du tar homøopatiske midler for å la pille å oppløses fullstendig under tungen.
Apis kan hjelpe elveblest hvis du følte en brennende smerte, noen kløe og svie under utbruddet. Middelet brukes også for folk med elveblest som følge av astmaanfall. Arsenicum kan hjelpe rastløse pasienter som er rammet av kulde og føler deg tørst. Dette midlet kan brukes dersom den sannsynlige årsaken til elveblest var fra fordøyelsesbesvær. Dulcamara er ofte brukt for elveblest som vises oftest i løpet av vinteren eller som et resultat av et mageproblem. Det rette behandler ofte elveblest som vises som hvite flekker med røde sentre. Pulsatilla brukes for behandling av meslinger som elveblest. Ofte disse elveblest kommer med diaré. Rhus tox er ofte brukt av mennesker med kronisk elveblest og de som elveblest er hovne og betente. Sepia er for elveblest som påvirker ansiktet eller hele kroppen. Urtica urens behandler elveblest som er røde og opphøyde flekker besitter en hvit senter. Disse elveblest er sannsynligvis på grunn av en allergisk reaksjon eller overanstrengelse.

Homøopatisk behandling for blære spasmer

Blære spasmer skyldes nevrologiske problemer, overgangsalder, kosttilskudd problemer, urinveisinfeksjoner eller medisiner. Symptomene på blæren spasmer inkluderer en trang til å evakuere, smerter og inkontinens. Homøopatiske midler som causticum, Mercurius og Nux vomica hjelpe lindre ubehag forbundet med blære spasmer, trygt, uten bivirkninger.

Nux Vomica

Prøv den plantebaserte middel Nux vomica. Nux vomica, også referert til som Poison Nut Tree og Quaker knapper, er et tre som vokser i Australia, Kina, og andre områder i Asia. Når en person har blærekatarr med en hyppig trang til å evakuere, men produserer hun svært lite urin, er Nux vomica indikert. Hennes symptomer vil vanligvis bedre når hun holdes varm og får tilstrekkelig hvile og vil tendere til å forverres hvis hun får i seg sentralstimulerende midler eller krydret mat.

Causticum

Prøv mineralbasert middel causticum for blære spasmer når det er forbigående inkontinens når du hoster eller nyser. Causticum blir også ofte referert til som kalium hydrat og er laget av like deler pottaske og kalsiumoksyd. Bruk hvis den lidende har blærekatarr type symptomer og enten et presserende behov for å evakuere eller manglende evne til å urinere på grunn av spasmer. Pasienten vil også klage over å bli sterkt påvirket av været, spesielt kaldt vær; hans symptomer generelt bedre når han holdes varm og forverres når han blir utsatt for kulde.

Mercurius corrosivus

Prøv Mercurius corrosivus for smerte, sammen med spasmer, fra blæren. Mercurius corrosivus, mer ofte referert til som Kvikksølv klorid, er et typisk homøopatisk middel for uro og angst. Brukes når pasienten har hovne kjertler og klager over brennende smerte i blæren ved evakuering, selv om svært lite urin er produsert. Hennes symptomer vanligvis bedre mens hun hviler og forverres i frisk luft.

Konvensjonell medisinsk behandling

Husk at konvensjonell medisin kan være nødvendig som en intervensjon dersom symptomene vedvarer i mer enn 36 til 72 timer. Blære spasmer kan indikere en alvorlig helseproblem, så det er viktig å snakke med helsepersonell før du tar noen alternative løsninger for å behandle symptomene dine.

Tips og advarsler

Aldri selvforeskrive homeopatiske midler for kroniske tilstander; alltid konsultere med en lisensiert, profesjonell homeopat for riktige løsninger og doserings forslag.

Informasjonen foreslått her er ikke ment å være en erstatning eller erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning; det er kun for informasjonsformål og er ikke ment å kurere eller helbrede noen helsetilstand.

Homøopatisk medisin for Restless Leg Syndrome

Homøopatisk medisin for Restless Leg Syndrome


Restless Leg Syndrom (RLS) er tilstedeværelsen av ubehagelig følelse i bena, lår, føtter eller armer som kan føles som prikking, krypende, krypende, brennende eller verkende opplevelser. Homøopatisk medisin kan selvsagt lindre ubehagelige opplevelser på grunn av RLS.

Aconitum

Aconitum er et homøopatisk middel for RLS når symptomene er psykisk så vel som fysisk. Den enkelte kan lide av angst samt smerter i bena.

Arsenicum

Arsenicum er et homøopatisk middel for RLS som er best egnet for personer som lider av skjelving i bena. Den ideelle personen for Arsenicum er en som er også opplever følelser av usikkerhet.

Causticum

Dette homøopatisk middel som er best for RLS lider som føler brennende eller verkende følelse i beina mesteparten av tiden. Personen kan også ha kroniske smerter i bena og føttene. Muskelsvakhet og vanskeligheter med å trekke sammen musklene kan også være vanlig i denne personen.

Ignatia

Dette homeopatisk middel er for de enkeltpersoner som kan ha mer psykiske symptomer --- nervøse eller sensitive personer. De pasientene som bør bruke Ignatia opplever ofte spasmer og rykninger.

Rhus Tox

Dette homøopatisk middel for RLS er best når de brukes hos pasienter som har ekstrem rastløshet og er plaget av konstant behov for å endre posisjoner. Ofte vil denne personen har stive og ømme ledd.

Sulphur

Rastløse og svie er best hjulpet av homøopatisk middel av svovel. Varme er ofte irriterende for denne pasienten, så vil de ofte ende opp med å sparke deksler ut av beina.

Homøopatiske midler for IBS

IBS, kjent som irritabel tarm-syndrom, er en tilstand som mange mennesker lider av. Den er karakterisert ved enten diaré eller forstoppelse, selv om det er vanligvis en blanding av begge. Gass og oppblåsthet, magesmerter og smerter og tretthet er også symptomer. Selv om det ikke er noen kjent årsak til IBS, mange eksperter mener at stress og allergi kan forverre denne tilstanden. Mange mennesker slår til homøopatiske midler for å hjelpe sine IBS.

Colocynthis

Colocynthis er et homøopatisk middel nyttig for IBS, spesielt hvis skarpe kramper og smerter oppstå som forårsaker dobling over, diaré og / eller forstoppelse. Citrullus Colocynthis er en bitter, sitron-sized frukt, og ble brukt av greske leger av mange grunner, blant annet IBS. Når frukten er spist, er colocynthin stoffet utgitt, som opptrer på personens tarmer. Det er et sterkt avføringsmiddel og kan hjelpe en person som har problemer med å flytte sine innvoller på egenhånd.

Asafetida

Asafetida er en plante som finnes i Midt-Østen og brukes som et homøopatisk middel for IBS. Den hule stilk og rot av planten holder en melkelignende stoff som kan brukes som en te for å lindre symptomene på en irritabel tarm. Det selges også som pulver og har en sterk, svovelsyre lukt. Det kan tas i mat eller i en drink, eller drukket som te. Asafetida kan lindre mageproblemer og oppblåsthet forårsaket av IBS, samt lindrer tretthet og mageproblemer.

Lilium tigrinum

Lilium tigrinum er et homeopatisk behandling som brukes for pasienter som opplever hyppige, men mislykkede forsøk på å flytte sine tarmer i løpet av dagen, med diaré morgenen etter. Lilium tigrinum er bedre kjent som tiger lily anlegg og kan drikkes som te, eller tatt som en pille.

Ved hjelp av homøopatiske midler

Homeopatiske midler er brukt av mange mennesker med IBS som ønsker å prøve en naturlig kur til sykdommen sin. De fleste homeopatiske leger vil foreslå at én dose av middel som du selv velger tas på en gang. Vent å se om tilstanden bedrer seg. Hvis det ikke er noen forbedring, bør en ny dose skal tas. Hvis det er fortsatt ingen respons eller forbedring, kan en annen homeopatisk middel forsøkes.

Homøopatisk behandling for bihulebetennelse

Ifølge nationalcenterforhomeopathy.org, ca 31 millioner amerikanere lider av bihulebetennelse. Homeopatiske behandlinger for bihulebetennelse kan hjelpe til å aktivere den naturlige forsvar og helbredende mekanismer i kroppen.

Typer av infeksjon

Homeopati klassifiserer generelt bihulebetennelse inn kroniske eller akutte infeksjoner. Hvis bihulebetennelse er ikke en vanlig fenomen med pasienten, da de homøopatiske midler for akutt infeksjon blir brukt. Hvis pasienten har en kronisk infeksjon, deretter homeopat må utforske videre for å forstå problemet og foreskrive den rette.

Årsaker

Årsaksfaktorer for bihulebetennelse inkluderer sopp, bakterier, virus og allergiske reaksjoner.

Symptomer

De typiske symptomer på sinusitis inkluderer en økning i trykket sinus ledsaget av en nese som kan være gul, grønn, tynne, tykke eller trevlet. Hodepine og medfølgende smerter i frontal bihulene og overkjevens regioner er også vanlig. I tilfelle av bakterielle infeksjoner, feber og frysninger kan også observeres.

Undersøkelser

Den homeopat ser inn flere aspekter i tillegg til de som er direkte relatert til sykdom før forskrivning en løsning. Disse inkluderer stressnivået til pasienten, deres livsstil, matvaner, arbeidsmiljø og i hvilken rekkefølge de symptomene dukket opp.

Kriterier

En homeopat bestemmer rettsmidler for bihulebetennelse basert på det området hvor smerten ligger, hva slags smerte oppleves, og lukten og hva slags utladning. Pasientens temperament og følsomhet også spille en stor rolle i å foreskrive den riktige typen av homøopatisk middel for pasienten.

Homøopatiske midler

Homeopatiske midler for bihulebetennelse inkluderer Kali bichromicum, Mercurius solubilis, Nux vomica, Hepar SULPHURICUM og Pulsitilla nigricans.

Homøopatiske midler for Låst Trigger Finger

Tilstanden kjent som "trigger finger" påvirker bevegelse av sener når de bøyer av fingrene mot håndflaten, kalt fleksjon. Det kan være forårsaket av gjentatte ganger gripe pistol-grepet elektroverktøy, kjører for lange timer, revmatoid artritt eller sene flenger. En nodul er dannet på senen, og når det blir for stor, kan den bli fanget bak ligament når fingeren er bøyd, slik at fingeren for å låse i denne stilling. Det er homøopatiske midler for låst trigger finger.

Arnica

Ta Arnica ved første tegn på muskel eller leddsmerter, spesielt hvis trigger fingeren har blitt forårsaket av en skade. Arnica er det første og beste medisin for alle felles, muskel og sene smerter. Det kan være etterfulgt av Ruta graveolens 6 for å redusere eventuelle betennelser. Arnica lindrer smerten slik at du kan fokusere på faste homeopatiske midler for låst trigger finger som Nux vomica, som er indikert for innsnevring av fingre og smerter når utvide fingrene, spesielt sener. Rhus Gift er indisert for leddbånd og lemmer når bevegelsen er begrenset.

Gikt

Noen av de samme symptomene for leddgikt er også sett i trigger finger; derfor noen av de samme homøopatiske midler brukes for begge. Cuprum metallicum er en del av de fleste homøopatiske midler for låste trigger finger og flexor kramper. Det er en generisk homøopatisk enkelt middel. Bruk bryonia for ethvert lem smerte som er verre når lem flyttes, hovedsakelig i hender og knær. Prøv Calcarea fluorica når smertene er forbedret med varme og hvis nodene har utviklet. Bruk Aurum metallicum når smertene er verre om natten og låse fingrene vekke deg.

Ytterligere forslag

Når finger er varmt og hovent med skarp smerte, kan Apis 30 hjelpe. Hvis fingeren blir hoven mens du hviler eller i fuktig vær, og føles bedre når varm og / eller flyttes, prøv Rhus tox å lindre hevelse og betennelse.

Forberedelse

Du kan kjøpe homøopatisk middel for låst trigger finger fra flere steder på nettet, så vel som på mange helsekostbutikker. Sett flere pellets fra noen av de ovennevnte homøopatiske midler i en dropper flaske og fyll den med vann. Rist flasken slik at pellets oppløses. Ta en dropperful av løsningen under tungen din flere ganger om dagen. Rist flasken hver gang du tar løsningen. Bruk disse løsningene for to eller tre dager, deretter lage en ny ladning hvis symptomene fortsetter.

Dosering

Velg en homeopatisk medisin som best samsvarer med dine spesifikke symptomer. Hvis du bestemmer deg for å prøve å helbrede deg selv, må du følge instruksjonene på pakken og begynne med lavere potenser som 6X, 6C, 12X, 12C, 30X, eller 30C, med mindre annet er regissert av en lege. For høyere potenser, se din lege eller en homeopathic utøveren.

Homøopatisk kur for type 2 diabetes

Diabetes mellitus, eller type 2-diabetes, er en kronisk tilstand som involverer uregelmessigheter i kroppens evne til å bruke glukose (sukker). Begrepet kur vanligvis gjelder ikke diabetes, men et homøopatisk middel for type 2 diabetes eksisterer. Med sykdommen, kan insulinproduksjonen svekkes eller kroppen produserer for mye glukose. Symptomene kan variere fra tåkesyn til trøtthet, langsom helbredelse, tørst, og hos menn, erektil dysfunksjon.

Bakenforliggende årsaker

Mangel på mosjon, spise for mye sukker, og overforbruk av karbohydrater kan overbelaste kroppen din og forårsake usunn vektøkning. Den oppbygging av fett gjør det vanskelig for kroppen å bruke insulin, noe som fører til type 2 diabetes. Med graviditet, kan hormonelle endringer lage blodsukker ubalanser. For eksempel kan barnet får for mye næring og overgrow hvis blodsukkernivået er for høyt.

Riktig kosthold

Forbruker næringsrik og fiberrik mat er viktig for å forvalte type 2 diabetes.
Reduser mettet oljer og fett. Gjøre bruk av rapsolje, olivenolje, og andre former for umettede oljer. Kutt ned på salt, spesielt hvis du lider av høyt blodtrykk. Spis rikelig med matvarer som er rike på fiber, som for eksempel rå grønnsaker, hele korn, og frukt (ikke juice) for å balansere blodsukkernivået og dempe appetitten. Ikke forbruke for mye protein for å leksjon stress på nyrene og fordøyelsessystemet. Spis høy kvalitet proteiner som fisk og kalkun, og unngå tidkrevende rødt kjøtt for å ytterligere forbedre kroppens evne til å forbrenne sukker. Til slutt, unngå å laste opp på karbohydrater; spredt ut hvor mye du tar daglig.

Homeopatiske Cures

Å velge riktig homøopatisk behandling avhenger i stor grad på dine symptomer. En helse utøveren kan foreslå eddiksyre eller Arsenicum album, Lacticum acidum eller plumbum metallicum, eller noen av et dusin andre. Dosene varierer betydelig, så ta kontakt med en homeopathic utøveren som til hvor mye du skal ta og mulige bivirkninger.

Hvis du opplever overdreven tørste og produserer mye blek urin, ta seks til 30 enheter av eddiksyre. Dersom, på toppen av disse symptomene, har du fått en veldig tørr munn og urinen har en fishy lukt til det, ta to eller tre ganger høyere potens av abroma augusta. Hvis du finner ut at din vannlating er greit, men du utvikle carbuncles (en klynge av byller), så ta 3-6 ganger lavere potens av insulin. For generell behandling av type 2 diabetes, tar hver åtte timer en dose av Syzygium, som er en lavere potens.

Depresjon og Type 2 Diabetes

Ifølge American Diabetes Association nettside, mange mennesker med diabetes har en tendens til å ha høyere risiko for depresjon. Symptomer på depresjon kan inkludere tap av interesse for hver dag aktiviteter, konsentrasjonsvansker, endringer søvnmønster, dårlig samvittighet, og selvmordstanker. For å håndtere symptomene på type 2 diabetes, ta en lav-potens dose codeinum fire til seks ganger om dagen for å lindre negative følelser.

Finn en alternativ medisin forsyning butikk i ditt område, handle på nettet, eller se en kvalifisert helse utøveren å etablere riktig homøopatisk behandling for dine spesifikke symptomer. Ikke forbruke noen alternative medisiner uten først å diskutere det med legen din. Noen over-the-counter og reseptbelagte medisiner kan samhandle med homøopatiske midler.

Homøopatiske midler for akutte skader Pain

Smerter fra akutte skader kan stamme fra mindre brannskader og kutt til de som oppnås fra sports-relaterte aktiviteter, for eksempel muskel belastning, forstuinger og blåmerker. Dessuten bruker RICE (hvile, is, kompresjon og høyde), kan homøopatiske midler bidra til å lindre smerten fra akutte skader og hjelpe returnere kroppen til en naturlig tilstand av balanse.

Bryona

For joint-type smerte fra skade, ta en 30c dose Bryonia hver fjerde time i maksimalt to dager. Bryonia, også kjent som Bryony og Wild Hops, er medlem av gresskaret familien. Den rette bryonia er avledet fra fabrikkens røtter og har blitt brukt som et homøopatisk middel for mange plager i flere hundre år, blant annet hodepine og joint-type smerter.

Arnica

Når akutte skader involverer sjokk og traumer, ta en 30c dose Arnica hver tredje til fjerde time inntil symptomene avtar, med maksimalt fire doser i døgnet. For mindre brannskader og forbrenninger, ta en 30c dose Arnica hvert 15. minutt, med maksimalt tre doser i døgnet. Arnica er en urt innfødt til Europa og Sibir, men det er også mange arter av det som vokser i USA og Canada. I homeopati, er Arnica ofte brukt som et middel i førstehjelpssituasjoner så vel som de som stammer fra akutte skader som forstuinger eller stammer til leddene. Det fungerer spesielt godt for å hindre muskelsmerter hvis de brukes både før og etter, sports-relaterte aktiviteter.

Ruta

For skader med smerter relatert til forstuinger og belastninger, ta en 6c dose Ruta fire ganger daglig til stivhet og smerte avta, med maksimalt to dager. Ruta er en eviggrønn busk, urfolk til Middelhavet og deler av Asia, og er også referert til som Rue og Herb of Grace.

Hypericum

For smerte fra kutt og skrubbsår, ta en 30c dose av Hypericum hver time inntil smerte avtar, for maksimalt tre dager på rad. For mindre øye og øre skader, ta en 30c dose av Hypericum hver halvtime til symptomene går tilbake, for ikke mer enn maksimalt 10 doser. For skader som inkluderer skyting-type smerter, ta en 16c dose av Hypericum hver time inntil smertene avtar, med maksimalt fire doser i døgnet. Hypericum, også referert til som johannesurt, er en flerårig blomst hører hjemme i Europa, Asia og i hele Nord-Amerika.

Ledum

For mindre kutt og skrubbsår, ta en 6c dose av Ledum hver time for maksimalt seks doser. For akutte skader som svir som involverer både smerte og hevelse, ta en 6c dose av Ledum hver åttende time i maksimalt tre dager. Ledum er en av de mer vanlige homeopatiske midler som passer for mange akutte skader som kutt, skrubbsår, sår, øyeskader og stikk. En eviggrønn busk, som finnes i hele Nord-Amerika, er Ledum også referert til som Marsh Tea eller Wild Rosemary.