Digidexo.com

hjemme test for nyrer

Blood Test for nyre funksjoner

Nyrer gi en vital funksjon for menneskekroppen. De rense blodet og holde den kjemiske balanse. Hvis nyrene ikke fungerer på optimalt nivå, begynner avfall å bygge opp. Blodprøver kan gjøres for å avgjøre om nyrene fungerer som de skal.

Kreatinin Blood Test

En blodprøve for nivået av kreatinin i blodet er en måte å kontrollere nyrefunksjonen. Normalområdet er 0,8 -1,2 mg / dl for menn og 0,6-0,9 mg / dl for kvinner. Nyrene bidrar til å opprettholde kreatinin-nivåene i blod. Hvis nyrene ikke fungerer godt, vil det være en ubalanse i kreatinin nivåer.

Blood Urea Nitrogen

En test for blod-urea-nitrogen bidrar test for riktig funksjon av nyre. Når urea er et avfallsprodukt fra proteinmetabolisme bygget opp etter nedbryting av protein; nyrene er ansvarlig for sin riktig avhending. Nyrene kast urea ved å filtrere det og skape urin. Når nyrene ikke gir gode resultater, begynner urea å bygge opp i blodet. En blodprøve for urea-nitrogen bidrar vurdere nyrene enes funksjon når de normale områder er forhøyet.

Glukose og Urea Lagersalg

For å sjekke nivået av glukose i kroppen, kan bli gjennomført en blodprøve. En blodprøve er enkel og gir umiddelbare resultater. Glukose nivå kan kontrolleres tilfeldig eller etter faste, og dette gir et område som bidrar til å bestemme hvorvidt Nyrenes funksjon reguleres. En rekke over eller under det normale antyder avvik.

For å hjelpe den blodsukker område og gi en bedre diagnose, kan en urea klaring test også gjøres. Dette bestemmer den urea nivåer i blod og må sammenlignes med en urin-analyse så vel. Denne testen viser effektiviteten av urea blir filtrert av nyrene.

Hvordan Test for et Mold infeksjon i lungene

Hvis du har søkt etter informasjon om svart mold eller giftig mold, har du mest sannsynlig funnet all slags informasjon som forteller deg det kan være dødelig. Ifølge Johns Hopkins Medical Center, er formen ikke mer enn en irriterende i en frisk person. Bare de med lengre eksponering eller et svakt immunsystem er i faresonen for alvorlige reaksjoner og død. Hvis du faller inn i en av disse kategoriene kan det være verdt å bruke tid for å teste for en mold infeksjon i lungene.

Hvordan Test for et Mold infeksjon i lungene

Finn nettstedet i Resources som tilbyr en pustekapasitet test. Så gå til nettsiden og ta testen. Hvis kapasiteten er lavere enn normalt, bør du vurdere å ringe legen din for å sette opp en avtale for å få lungene sjekket for en mold infeksjon.

Ring din lokale lege for å sette opp en avtale for å teste lungene dine for en mold infeksjon. En allmennlege kan utføre enkle tester for eksempel en prikk, for å se om huden din inneholder en mold allergen. Hvis det er en reaksjon, varsler denne legen at du har vært utsatt for muggsopp.

Ring en allergolog eller en smittsom sykdom lege for å sette opp en avtale for å teste lungene dine for en mold infeksjon. Allergolog vil ha kunnskap om behandling av pasienter med mold allergi. Den smittsomme sykdommen lege vil ha kunnskap om behandling av mugg infeksjoner.

Ring en lunge lege for å sette opp en avtale for å teste lungene dine for en mold infeksjon. Lunge leger er lungemedisin og er kjent med alle typer lungeinfeksjoner.

Hint

 • FDA har ikke godkjent noen form for hjemme testing for mugg infeksjoner av noe slag. Den eneste sikre måten å finne ut om lungene blir infisert med mold vil være å se en lege.
 • Sjekk din forsikring før du setter opp en avtale med en spesialist.
 • Aldri selv-diagnostisere eller selv godbit; se en lege.
 • Se en lege hvis du tror at din lungeinfeksjon har blitt verre eller er i ferd med å bli verre.

Hvordan Test for AIDS og kjønnssykdommer

Tester for aids og andre seksuelt overførbare sykdommer har vært på markedet i mange år. Det er enda en hjemme-test for HIV som kan bli omgjort til et referanselaboratorium for testing og resultater. Mye utstyr og opplæring er nødvendig for å teste for aids og andre seksuelt overførbare sykdommer, og slik testing bør gjøres av en profesjonell i en stat, sykehus eller annet laboratorium. Testene seg selv er ganske grei og bruk teknologi som ELISA, som har eksistert i flere tiår.

Hvordan Test for AIDS og kjønnssykdommer

Testing for AIDS

•  Samle blodprøve fra pasienten. Spinn ned i sentrifuger for å skille serum fra resten av blodet. Ved hjelp av en urin eller oral prøven, kan sentrifugering ikke være nødvendig.

Fortynn prøven med rent vann. Plasser prøven i en 96-brønns plate ved hjelp av en pipette. Legg din valgte antistoff ved hjelp av en pipette og la det inkuberes i en time eller imidlertid lenge spesifisert av ELISA kit produsent. Dumpe løsningen ut i en vask og klapp platen tørr.

•  Tilsett antigen løsning, la det inkuberes i en time, eller hvor lenge det maker antyder, og dumpe materialet i brønnene og klapp platen tørr. Gjøre fargen fremkallerløsning, som kommer med settet. Tilsett løsningen ved hjelp av en pipette for å se hvilke cellene endrer farge. Referer til settet for å bestemme positive og negative resultater.

Utfør en western blot for å sjekke at de positive resultatene er virkelig positivt.

Utføre en test for gonoré og klamydia

Vet at gonoré og klamydia er vanlig, kureres seksuelt overførbare sykdommer som kan testes på samme tid ved hjelp av GenProbe APTIMA II maskin. Det er en nyere modell av denne maskin kalt Tigris, som er mye mer automatisert. Den generelle fremgangsmåten i testprosessen er de samme.

Set vattpinner til å bli testet, minst 200, i rør skuffer som følger med systemet. Plassere disse på venstre side av scenen med 200 tomme plast reagensglass til høyre. Skanning i pasientinformasjon i datasystemet, slik at den rette røret er avstemt med den riktige pasient.

•  Aktiver testfasen i maskinen, slik at pinnen fluid utsettes for grunning og andre reagenser. Agitere de gjennomsiktige plastrørene ved hjelp av en shaker, inkuberes i en time og lese ved hjelp av en illuminometer. Re-test positive til å sikre at de ikke er falske positiver.

Hvordan Test for crack-kokain

Ved kokain er kuttet, manipuleres og stivnet blir det crack, oftest omtalt som eren. Crack er svært vanedannende, gir en umiddelbar "høy" og er relativt billig å kjøpe. De fleste sprekkdannelser bergarter er hvit, men de kan også være et nær hvitt eller kremfarget. Crack er vanligvis røkt, men folk vil noen ganger flytende stoffet og injisere inn i deres system med en nål. Hvis du kommer over et stoff som du mener er sprekk, kan du enkelt kjøre en attraktiv hjemme test for å avgjøre om du er riktig eller ikke.

Bruksanvisning

•  Kjøp en crack identifikasjon test kit. Disse pakkene er ikke lett tilgjengelig i butikkene, men du kan finne dem på nettet på nettsteder som www.testclear.com.

Ta på hansker før du begynner testen. Du ønsker ikke å få sprekk rester på hendene, fordi du kan ved et uhell svelges det og føle virkningene av stoffet.

Dypp tuppen av testen i det elementet som du mistenker er crack. Spissen er klissete, så unngå å berøre noe annet.

Plasser test tilbake inn i settet og rist godt i 60 sekunder.

Vent til resultatene. Dersom testingen området blir turkis, deretter prøven du testet er crack eller har spor av crack i det.

Tips og advarsler

 • Ikke ta på den klebrige spissen. Dette kan forurense prøven.
 • Bruk alltid hansker når du tester narkotika. Unnlatelse av å gjøre dette kan føre til utilsiktet inntak av stoffet.

Hvordan Test for en Astigmatism hjemme

Hvordan Test for en Astigmatism hjemme


Ifølge American Optometric Association, er en astigmatisme "enten skyldes uregelmessige formen på hornhinnen, den klare frontdekselet på øyet eller noen ganger krumningen på linsen inne i øyet." De fleste mennesker har en viss grad av astigmatisme. Når en astigmatisme er stor, kan det føre til uskarpt eller forvrengt syn, øyesmerter og hodepine. Du kan utføre en enkel test hjemme for å se om du trenger behandling for en astigmatisme.

Hvordan Test for en Astigmatism hjemme

Test for astigmatisme

•  Bruk dine kontakter eller briller, hvis du vanligvis bære dem, for testen. Det er viktig å ha brillene på hvis du har andre synsproblemer, som for eksempel nærsynthet.

Finn en astigmatisme test på nettet. Sitte ca 14 inches eller så bort fra dataskjermen. Kontroller at du er i øyehøyde og komfortabel.

Cover ene øyet og se på test med det andre øyet. Deretter endrer øyne. Du kan ha en astigmatisme i bare ett øye. Legg merke til noen forskjeller.

Se på linjene. Du bør se forvrengte eller uklare linjer hvis du har en astigmatisme. Linjene kan også ut til å være forskjellige tykkelser. Hvis du ikke har en astigmatisme, vil linjene være godt synlig og uniform.

Besøk din optometrist regelmessig. Gjør en avtale hvis du er usikker på de astigmatisme testresultater. Det er en god idé å ha øynene sjekkes minst en gang i året som øynene dine kan endres etter hvert som du blir eldre.

Kan jeg teste for ketoacidose hjemme?

Kan jeg teste for ketoacidose hjemme?


Ketoacidose er en medisinsk tilstand som kan resultere i en diabetiker koma eller død hvis det går uoppdaget. Når en diabetiker kroppen ikke kan få nok insulin, det begynner å brenne kroppsfett, og syrer, kalt ketoner, bygge opp i blodet. Høye ketonnivå er i det vesentlige giftige for legemet og føre til ketoacidose. Heldigvis finnes det fysiske tegn til å oppdage en økning i ketoner og en hjemmetest for å se etter dem. Tilstanden er vanligst hos personer med type 1 diabetes.

Se etter symptomer

Det første trinnet i hjemmet testing for en økning i ketoner (eller for ketoacidose), er å se etter symptomer på tilstanden. Ketoacidose utvikler seg over tid, så fanger høye ketonnivå tidlig er avgjørende. Tidlige symptomer inkluderer:

Tørr munn eller tørste
Hyppig vannlating
Høyt blodsukkernivå
Høy ketonnivå

Senere symptomer inkluderer:

Overdreven tretthet
Tørr hud
Rød hud
Kvalme, brekninger og magesmerter (for mer enn to timer)
Grunne pust
Fruktig luktende ånde
Forvirring eller spredt oppmerksomhet span

Hvis en diabetiker har noen eller en kombinasjon av disse symptomene, bør han kontakte sin lege umiddelbart.

Test for Ketoner

Testing for ketoner er et viktig skritt i å avgjøre om ketoacidose er til stede eller utvikle. Alle Type 1 diabetikere skal ha teststrimler i sitt hjem for å sjekke for ketoner. Hvis blodsukkeret høyere enn 240 mg / dl på en glukosemåler, leger anbefaler personen sjekk for ketoner. Testen er enkel. Personen med høyt blodsukker urinerer på tuppen av en strimmel. Strimmelen vil da vise om ketoner er til stede eller ikke, og hvis de er tilstede på et høyt nivå. Hvis de er til stede på et høyt nivå, bør personen ta kontakt med sin lege for å diskutere de riktige skritt å ta neste. Når en diabetiker person er syk med influensa eller matforgiftning og kaster opp, bør han sjekke for ketoner hver fire til seks timer, siden ketoacidose er mer sannsynlig å utvikle under slike forhold.

Årsaker til ketoacidose

Når de vurderer hvorvidt ketoacidose kunne utvikle seg i en diabetiker, bestemme mulig årsak til en økning i ketoner. Det er tre hovedgrunner til utbruddet av ketoacidose. Først, ikke nok insulin kan føre til at kroppen til å slå til fettet til å brenne, forårsaker produksjon av ketoner. En savnet eller utilstrekkelig insulin injeksjon eller sykdom kan resultere i lave insulinnivået. Sekund, ikke nok mat kan føre til at kroppen til å brenne sitt eget fett og produsere ketoner. Sykdom kan føre til ikke nok mat, som kan mangler et måltid. Diabetikere bør ikke gå glipp av måltider. Endelig kan en insulinreaksjon oppstår, oftest i morgen Hvis en person tester høy for ketoner før frokost. Insulinreaksjon kan oppstå mens en person sover.

Hvordan Test for Nyresyke

Hvordan Test for Nyresyke


Nyresykdom kalles ofte en "silent killer" fordi du kan ha det uten å merke noen symptomer. Legene finner ofte tilstanden gjennom rutinemessig testing. Det er lett å teste for nyresykdom hvis du opplever symptomer på tilstanden. Les videre for å lære hvordan du kan teste for nyresykdom.

Hvordan Test for Nyresyke

•  Sjekk blodtrykket ditt. Etter å ha høyt blodtrykk kan føre til nyresykdommer eller angir eksisterende problemer med nyrene. Legen vil lese blodtrykket med en trykk mansjetten. Lesningen blir uttrykt i to tall. Et blodtrykk på 120 over 80 regnes som normalt, og leger anbefaler at alle med nyresykdom holde sin blodtrykket under 130 over 90.

Ha en urin test gjort. Friske nyrer forlate proteiner i blodet ditt, men hvis du har nyresykdom kan det være spor av et protein som kalles albumin i urinen. Du vil vanligvis måtte ha to urinprøver gjort. Prøvene blir tatt en til to uker fra hverandre og er en nøyaktig måte for å teste for nyresykdom.

Se om det er avfall i blodet ditt. En glomerulusfiltrasjonshastighet testen vil måle nivået av avfall er i blodet ditt. Testen ser spesielt for avfallsproduktet kreatin. Denne testen vil vise om du har redusert nyre-funksjoner.

Ta en Blood Urea Nitrogen test. Denne testen krever bare en liten blodprøve og vil fortelle deg hvor godt nyrene dine fungerer.

Se på ultralydbilder av nyrene. Av den tidligere tester vil synes å være normal og et komplett bilde av nyre vil være nødvendig. Disse bildene vil vise om du har utvekster på nyrene dine eller en blokkering i urin spor.

Hint

 • For å teste for nyresykdom, kan legen ønsker å ta en liten prøve av nyre. Denne lille stykket er tatt ved å stikke en nål gjennom ryggen og inn i nyrene. Legen kan identitet nyreproblemer på cellenivå med denne prøven.
 • Selv om du ikke har symptomer på nyresykdom, bør du sjekke blodtrykket regelmessig. Offentlige blodtrykket skjermer (slik som de i stoff butikker) er vanligvis nøyaktig. Sørg for å ringe fastlegen dersom blodtrykket test viser en leser høyere enn 130 over 90.
 • Det er noen hjemme nyre tester som du kan kjøpe på et apotek, men det er alltid bedre å ha en lege utføre testene. Hjem testing kits gi rom for menneskelige feil.

Hvordan Test for epilepsi

Hvordan Test for epilepsi


Selv om alle beslag er forårsaket av unormal aktivitet i hjernen, er ikke alle anfall relatert til epilepsi. I tillegg, er en spesiell type av behandling for anfall ikke effektive for alle personer med epilepsi. Derfor er det viktig at legen din utfører en grundig runde av diagnostiske tester for å fastslå om du har epilepsi - og, om nødvendig, det beste løpet av behandlingen. Les videre for å lære mer om hvordan du kan teste for epilepsi.

Hvordan Test for epilepsi

Få testet for epilepsi

•  Diskuter få en EEG, eller elektroencefalogram, test for å diagnostisere epilepsi. Dette er den eneste metoden som kan måle unormal hjerneaktivitet som forårsaker kramper, og derfor er den mest brukte testen direkte. En EEG test er også nyttig i å klassifisere den type epilepsi, hvis beslag er bekreftet å være forårsaket av epilepsi.

Forbered deg EEG test ved å vaske håret grundig kvelden før din avtale for prosedyren. Ikke bruk produkter som hårspray eller gel, etter vasking. Elektrodene er plassert på hodebunnen din i løpet av EEG test og det er viktig for hodet og hodebunnen for å være ren og tørr.

Slapp av så godt som mulig i løpet av EEG test. Elektrodene er midlertidig limt til hodebunnen mens du ligger flatt på en seng og utføre visse aktiviteter for å registrere endringer i hjerneaktiviteten. Disse aktivitetene inkluderer generelt ser inn i en lys, blinkende lys eller ta dype åndedrag i et hurtig tempo. I noen tilfeller kan testene inkluderer sover mens under observasjon.

Vent på resultatene av EEG test. Opptakene av hjernen bølgemønstre er undersøkt for unormal aktivitet, som noen ganger er et tegn på epilepsi. Hvis resultatene er ikke avgjørende, kan det hende du trenger å gjennomgå flere tester.

være åpen for bruk av andre metoder foruten EEG-tester for å se etter epilepsi, slik som magnetisk resonanstomografi, eller MRI, tester for å produsere bilder av hjernen. Blodprøver er også ofte brukt for å finne ut om andre sykdommer i tillegg til epilepsi er ansvarlig for anfall, som noen ganger knyttet til nyre-eller leversykdom. Blodprøver registrere nivåer av røde og hvite blodlegemer, elektrolytter, blodsukker og kalsium.

Hint

 • Noen pasienter med epilepsi ikke svare på medisiner som en metode for å kontrollere anfall, og må gjennomgå alternative metoder.
 • Pasientene er noen ganger overvåket av video EEG under testene for å observere kroppsbevegelser og eventuelle beslag.
 • La legen få vite om eventuelle medisiner du er i dag før under en EEG test, da de kan påvirke resultatene.

Tester for asbest

Asbest lungekreft er vanligvis kjent som mesoteliom, som er en aggressiv cancer som kan påvirke mange organer og hulrom i kroppen. Fra 2000 til 3000 mennesker er diagnostisert hvert år med asbest lungekreft, som ofte forårsaket av eksponering for asbest i noens arbeidsmiljø eller i et hjem. Patologer og onkologer teste for asbest ved hjelp av medisinsk bildebehandling tester, komplett blodprosent og biopsier.

Complete Blood Count

Den komplette blodprosent, eller allment kjent som CBC, er en vanlig test som brukes til å bestemme hvor de røde og hvite blodlegemer fungerer. CBC vil hjelpe avgjøre de hvite blodceller til stede og de forskjellige typene. En CBC med differensial vil gi en mer detaljert titt på blodcellene og hvordan de arbeider og hvilke som er til stede. Når du skal teste for asbest, er legen som ønsker å sikre at de hvite blodcellene jobber for å beskytte mot smitte. En høyere resultat av røde blodceller vil informere legen det er noe galt. Dette vil hjelpe legen i å bestemme hvilke andre tester kan trenge å bli utført.

Bronkoskopi

En bronkoskopi er preformed ved å plassere en fiberoptisk bronkoskop opp en pasientens nese og deretter ned i halsen. Den fiberoptiske bronkoskop fungerer som et videokamera og er direkte forbundet med en skjerm, slik at legen kan se hva som skjer under prosedyren. En pasient som har en bronkoskopi utføres er delvis bedøvet å lette ubehag. Under denne testen en lege kan se pasientenes lunger. Under denne prosedyren en lege kan diagnostisere asbest. Mens du utfører bronkoskopi, er legen på jakt etter betennelse i interne luftveier, blødning, patogener og svulster.

Nål aspirasjon

Nål aspirasjon er også referert til som en nål biopsi. Lokal anestesi blir brukt ved utføring av nålen aspirasjon ved å sette en nål inn i lungen for å fjerne en prøve av fluidet. Nål aspirasjon gjøres når noen andre tester er ikke tilgjengelige som bronkoskopi. En nål aspirasjon er gjort for å diagnostisere unormale væsker, masser eller lesjoner som kan finnes i lunger, nyrer, lymfeknuter, lever, skjoldbruskkjertelen og abdominal massene. An X-ray kan hjelpe legen eller spesialist som utfører testen.

Thoracentesis

En thoracentesis er utført av en person sitter oppreist og lener seg på et bord. I løpet av denne fremgangsmåten en prøve av fluid som er funnet mellom brystveggen og lunge fjernes for testing. Thoracentesis brukes for å diagnostisere kreft. Denne fremgangsmåten også brukes for å fjerne overskuddsvæske, slik at en person kan puste enklere.

Thoracotomi

En Thoracotomi er et kirurgisk inngrep der en innsnitt er gjort mellom to ribben fra foran til bak. I løpet av denne fremgangsmåten en kirurg vil fjerne en del av lungen skadet eller syk lunge. Denne fremgangsmåten er utført for å behandle lungekreft og asbest. Etter prosedyren, vil pasienten legges inn på sykehus for mellom seks og åtte dager for observasjon.

Mediastinoscopy

Mediastinsocopy brukes til å undersøke innsiden av brystkassen foran lungene. Dette gjøres ved å utføre en biopsi med en tent instrument kjent som en mediastinoscope. Denne biopsi utføres ved å sette rammen gjennom halsen. Pasienter som gjennomgår en mediastinsocopy er delvis bedøvet.

Medical Imaging tester

Medisinsk bildebehandling tester som brukes for å diagnostisere asbest er CT, MR og PET-skanninger. CTS (også kjent som computertomografi), MRI (eller magnetisk resonans imaging) og kjæledyr (eller positronemisjonstomografi skanner) all sjekk for knuter som kan vises på lungene. I noen tilfeller kan en pasient vil være nødvendig for å svelge en radioaktiv substans, slik at legen kan bedre se knuter på lungene.

Tester for Candida

Candida er en sopp gjær som vokser i den menneskelige fordøyelseskanalen, kjønnsorganer, munn og hals, hjerteklaffer, blodet og vagina. Immunsystemet regulerer veksten av candida, men hvis kroppens immunsystem er svak, det vokser hemningsløst og forårsaker infeksjon. Symptomene på Candida overproduksjon, ofte referert til som Candida eller Candida-infeksjon, varierer mye, og kan påvirke flere systemer i kroppen. Er nødvendig medisinsk testing for candida å bestemme riktig behandling.

Symptomer

Vanlige symptomer på candida er gass, hodepine eller migrene, utmattelse, cravings for mat eller alkohol, angst, manglende evne til å tenke, hyperaktivitet, diaré, hyperaktivitet, forstoppelse, kløe, kviser, depresjon, betennelse i sinus passasjer, problemer med hukommelse, hoste og øreverk, problemer med libido, dårlig fordøyelse og refluks, og kroniske smerter. Symptomene kan variere mellom forskjellige systemer i kroppen.

Avføringsprøve

Testing for candida begynner vanligvis med en krakk-analyse, som undersøker innholdet av bakterier og mikroflora, gjær og patogener. En avføringsprøve vil bidra til å bestemme om gjær er kilden symptomer.

Blood Test

Candida kan også testes gjennom en blodprøve fra et rør eller en finger stikk, som blir sendt til et laboratorium for å bestemme hvilke antistoffer er tilstede. Blodprøven kan tas på et legekontor, lab eller hjemme.

Throat Kultur

En hals kultur kan bli tatt for å teste for Candida eller diagnostisere veksten av andre bakterier eller sopp i halsen. Under testen spinner en lege på baksiden av halsen. Prøven blir satt i en kopp som tillater den å vokse. Hvis infeksjonen vokser, vil kulturen være positiv og en lab tekniker vil bruke kjemiske tester og et mikroskop for å finne ut hva slags infeksjon er årsaken til symptomene.

Tissue Biopsi

Hvis infeksjonen er systemisk, kan en lege ta prøver fra ulike organer og en patolog vil vurdere vevet under et mikroskop. Dette vil bidra til å avgjøre i hvilken grad candida har spredd seg.

Behandling

Flertallet av candida-infeksjoner kan bli behandlet med reseptbelagte medikamenter eller over-the-counter soppmidler, men det ofte avhenger av plasseringen av infeksjonen. De fleste medisiner kan tas oralt eller som en aktuell krem. En alvorlig eller systemisk candida infeksjon kan kreve sykehusinnleggelse.

Komplikasjoner

Hvis candida forblir ubehandlet, kan det sprekke intestinal fôr og inn i blodbanen, noe som kan føre til utvikling av dødelige sykdommer. Som det sprer seg til andre deler av kroppen, det multipliserer og kan forårsake problemer i leddene, muskelsmerter, tretthet, urinveisinfeksjoner og problemer med andre organer. Hvis kroppens immunsystem er ikke i stand til bekjempelse av infeksjonen, kan det resultere i blodforgiftning (sepsis). I dette tilfellet har infeksjonen spredt over hele kroppens vev og lymfesystemet.

Scotch Tape Test for Pinworms

Scotch Tape Test for Pinworms


Pinworms er en parasitt som ofte infisere små barn. Hvis du legger merke til barnet ditt skrape på hans nederst eller fikle ofte være lurt å teste for pinworms. Du kan også legge merke svært små hvite ormer i sin avføring. Du kan utføre en enkel limbånd test hjemme for å sjekke for pinworms.

Time Frame

Utfør denne testen om morgenen før bading eller ved bruk av badet. Pinworms legger eggene sine om natten.

Utstyr

Denne prøven er svært enkel; alt du trenger er et stykke klart scotch tape og et rent glass lysbilde. Ikke bruk dobbeltsidig tape. Du kan be legen om å gi et glass lysbilde.

Test

Trykk på tape (klebrig side ned) på anal området. Hold den i noen sekunder, og trykk den ned på glass-slide (klebrig side ned). Ta med glass-slide til din lege for analyse.

Repetisjon

Ifølge Medline Plus, må du kanskje utføre denne testen opptil tre ganger på separate formiddag.

Behandling

Legen din kan foreskrive en medisin for å behandle en Barnemark infeksjon. Alle i husholdningen må behandles samtidig for å minimalisere risikoen for spredning av parasitter.

Betraktninger

Mens under behandling for en Barnemark infeksjon, anbefaler FamilyDoctor.org nøye skrubbing og desinfisering av alle overflater i huset. Vask alle klær, sengetøy og håndklær i varmt vann og ha alle i huset nøye rent under sine negler, trimming dem kort etterpå.

Tester for nyrestein

Tester for nyrestein


Nyrestein er en av de mest smertefulle urologiske lidelser. Dessverre, for menn, er det en altfor vanlig lidelse. Over 3 millioner mennesker hvert år blir behandlet for nyrestein, og nesten halvparten av dette nummeret ende opp i akuttmottaket minst én gang i løpet av sin nyrestein ildprøve. Hvis du tror du har symptomer, kan du se en lege og starte behandling umiddelbart.

CT Scan

En CT-skanning eller kjent som en CT scan, er den foretrukne test for diagnostisering av nyrestein. CT scan vil skanne nyre, samt urinlederne, gjennom en sirkulær bevegelse når du beveger deg gjennom maskinen. Skanningen gir høy detaljerte datastyrte bilder av nyrene og andre omkringliggende organer, som gir en 360-graders visning av tegnet området for å fastslå om du har nyrestein. Dette kan være en effektiv og smertefri prosedyre for å kontrollere om du har nyrestein, eller ikke.

Intravenøs pyelogram

En Intravenøs pyelogram er et røntgen test som kan vise formen og plasseringen av urinveiene, inklusive nyrer. Under denne prosedyren et blått fargestoff injiseres intravenøst ​​i armen din, og deretter en serie med X-ray bildene er tatt ved bestemte tidsbestemte intervaller. Dette fargestoffet blir deretter utskilt gjennom nyrene ut av urinveiene, fulgt gjennom denne prosessen ved røntgen intervaller. Hvis det er nyrestein blokkerer urinveis denne X-ray maskin vil utvilsomt ta seg opp på dem.

Retrograd pyelogram

Denne fremgangsmåten er den samme prosedyren som den Intravenøs pyelogram, men den eneste forskjell er det stedet der fargestoff i innsatt. I stedet for den intravenøse pyelogram blir injisert inn i armen, den retrograde pyelogram injiserer fargestoff direkte inn i urinrøret for å få en mer presis se på en hvilken som helst mulig nyrestein utvikling. Denne prosedyren sparer pasienten tid som de ikke trenger å vente på fargestoff til å jobbe seg gjennom kroppen. Men noen menn finner dette en mer ubehagelig alternativ.

Urinalysis

Urinanalyse, eller urin kulturer, er en svært vanlig måte å oppdage nyrestein, men det er ikke alltid den mest nøyaktige. En urinanalyse måler flere komponenter i urin, inkludert det surhetsgraden så vel som om urinen inneholder spor av blod eller kalsium. Siden nyrestein er laget av kalkavleiringer utskilles i urinen, kan en høy grad av kalsium i urinen være et tell tale tegn på nyre stein formasjonen. Den urinalysis vil også teste for urinveisinfeksjoner, da dette kan være årsaken til dine symptomer.

Abdominal X-Ray

En mage X-ray gir et røntgenbilde av nyrene, hele urinrøret, samt blæren. Disse mage røntgen er gode måter å fange nyrestein, og selv om det ikke er 100% nøyaktig, er det en av de minst invasive tester for å ha gjort. Det er også en god idé å ha denne testen gjort et par uker etter at du har passert din nyre stein for å være sikker på at det ikke er noen rester av stein som gjenstår.

Ultralyd

En ultralyd eksamen av nyrene og urinveiene, kjent som en ultra sonogram, brukes også med god suksess å få øye på nyrestein. Den ultra sonogram fungerer ved å reflektere lydbølger i nyrer og omkringliggende organer for å produsere et bilde av nyrene sendt til en TV-skjerm. Dette er en av de minst invasive prosedyrer du kan ha gjort, og det har en høy suksessrate på spotting nyrestein.

Metoder for testing for nyrestein

Metoder for testing for nyrestein


Det er mange tester som brukes til å diagnostisere nyrestein og finne ut hvilken type nyrestein har dannet. Disse testene krever ingen spesiell videre forberedelser fra din side.

Typer

En computertomografi (CT)-skanning er den mest vanlige test for nyrestein. Dette er den foretrukne fremgangsmåte som gjør det mulig for svært detaljert avbildning av nyrer.

En X-ray test kalt en intravenøs pyelogram (IVP) kan også vise dannelse av steiner i nyrene. Det krever et fargestoff som er injisert intravenøst ​​i armen.

En ultralyd kan også benyttes til å detektere tilstedeværelsen av nyrestein.

Identifikasjon

Nyrestein kan forårsake intense smerter i ryggen, magen, lysken, eller side. Hematuria (blod i urinen) kan oppstå hvis steinene har vært til stede i nyrene i en lang tidsperiode.

Betydning

Hvis du har mistanke om nyrestein er forming, kan tidlig oppdagelse spare mye ubehag, som bestått av nyrestein er en smertefull prosess.

Misforståelse

En vanlig misforståelse er hvis du gjennomgår kirurgi for nyrestein, er det tilrådelig å bare konsumere klare væsker 24 timer før operasjonen. Ingen endringer i kostholdet ditt er anbefalt før testing for nyrestein, men.

Fact

Ifølge data fra WebMD.com, til den gjennomsnittlige tiden det tar en nyrestein passere på egne varierer fra 1 til 3 uker.

BUN & Kreatinin Testing for CT kontrast Prosedyrer

BUN & Kreatinin Testing for CT kontrast Prosedyrer


Legen din kan forskrive en test kalt en CT scan (CT scan) for å finne ut hvor godt nyrene og leveren fungerer. Denne testen bruker røntgenbilder for å se på dine organer inne i kroppen din. Før du har en CT scan, legen din vil kjøre tester for å fastslå nivåer av blod urea nitrogen (BUN) og kreatinin i systemet. Disse blodprøver og CT scan kan hjelpe legen diagnostisere eventuelle nyre-eller leverproblemer.

Hvordan preapre for testene

Legen din kan be deg om å avstå fra å spise store mengder protein før blodet er trukket for testene. Ifølge Mayo Clinic, leveren bryter proteiner ned og avfall urea dannes. Nyrene bryte urea ned ytterligere for å bli utvist fra kroppen din. Effektiviteten av denne prosess er målt i en BUN-til-kreatinin-forhold test. Hvis du spiser store mengder protein før blodprøve, kan resultatene ikke være nøyaktig.

Hvordan de tester er gjort

En BUN og kreatinin nivå test er gjort gjennom en enkel blodprøve. Blod er trukket fra venen din og sendt til et laboratorium for evaluering. Den blodprøve er normalt gjøres innen en måned etter den planlagte CT scan. Under en CT scan kan du få en injeksjon av en jod kontrast løsning eller gitt en muntlig kontrast løsning å drikke som brukes til å lage dine organer lettere å se i skanningen. Mens hun lå på et stort bord vil du bli gått gjennom en stor, smultring-formet skanner som sender røntgenstråler inn i kroppen din. Skanningen sendes deretter til en radiolog for evaluering og resultatene er sendt til legen din.

Risikoer og forholdsregler

Ifølge Mayo Clinic, risiko for en CT scan er svært liten. Noen mennesker kan oppleve en allergisk reaksjon på jod kontrast stoffet. Hvis du har en pacemaker, insulinpumpe eller annen elektronisk implanteringsanordning, bør du informere legen din før CT scan fordi skanneren kan forstyrre dens funksjon. Du bør ikke ha en CT scan hvis du er gravid.

Test for tonsillitt

Hvis du lider av en sår hals og merker at halsen har hovne, ømme områder, kan du ha betennelse i mandlene. Denne tilstanden, vanlig hos barn, oppstår når et virus eller bakterier infiserer mandlene, forårsaker dem til å hovne opp og bli ganske smertefullt. Heldigvis, kan legen bruke en halsprøve for å raskt og enkelt diagnostisere årsaken til smertene dine.

Strupeavstryk

Den mest vanlige test for tonsillitt er en halspinne. For denne prosedyren, er en steril vattpinne kort gnidd over betent mandel. Sekreter samlet på pinnen blir deretter testet for å avgjøre om en stamme av streptokokker bakterier som forårsaker infeksjonen.

Blood Test

I sjeldne tilfeller kan en blodprøve være nødvendig å peke ut den eksakte årsaken til betennelse i mandlene. En komplett blodprosent (CBC) kan indikere hvorvidt et virus som forårsaker hovne mandler. Virus som mononukleose min sak en forhøyet antall hvite blodlegemer, noe som kan bli oppdaget med en CBC.

Hva kan man forvente

Under en halsprøve, vil legen forsiktig gni mandlene med en steril vattpinne. Dette kan være litt ubehagelig, men bør ikke ta mer enn ett eller to sekunder å fullføre. Du kan oppleve en brekningsrefleksen, men dette er vanligvis mild. Små barn kan trenge å bli trøstet eller forsiktig tilbakeholdne. Etter mandlene blir penslet, prøven testet for nærværet av streptokokkbakterier. Dette er vanligvis utføres på kontoret i så få som fem minutter. En over natten kultur, som tar 24 til 48 timer, kan også utføres.

Resultater

Hvis halsprøve kommer tilbake som positivt for streptokokker, legen din vil sannsynligvis foreskrive en antibiotikakur. Hvis den er negativ, noe som indikerer en virusinfeksjon, kan legen velge å ha dere hvile hjemme og bruke over-the-counter medisiner for svelg. I motsetning til tidligere år, er betennelse i mandlene i dag sjelden behandles ved å fjerne mandlene.

Nøyaktighet

Den raske strep test identifiserer ca 95-98 prosent av betennelse i mandlene infeksjoner forårsaket av gruppe A streptokokker riktig. Det har også om en 2 prosent sjanse for å gi en falsk positiv.

Tester for Adrenal Fatigue

Binyretretthet er en tilstand som oppstår når binyrene jobber på en sub-par nivå. Dette er ikke alltid anerkjent av leger som et syndrom, men det blir stadig mer anerkjent i th medisinske fellesskapet. Hvis du tror du har binyretretthet, sørg for å søke medisinsk intervensjon fra en utøver som er godt bevandret i dette området.

Binyrene

Binyrene er to små kjertler som sitter over nyrene. Disse kjertlene er svært nødvendig for optimal helse, fordi de skiller ut mer enn 50 hormoner. Disse hormonene er involvert i noen av kroppens prosesser, inkludert energiproduksjon, fettlagring og balansering elektrolytt. Hormonet kortisol er et av de stoffer som utskilles av binyrer. Cortisol er aktiv i å opprettholde immunsystemet, normalisere blodsukkernivåer, og regulering av blodtrykket.

Symptomer på binyretretthet

Symptomer på binyretretthet er mange. En vesentlig er at det er en tydelig energimønster. Hvis du er som regel trøtt om morgenen og føler meg ikke helt våken før etter lunsj og deretter ha en annen lav 02:00-04:00 på ettermiddagen, er du viser en binyretretthet mønster. Noen andre symptomer er salt cravings, manglende evne til å gå ned i vekt, vektøkning, økt blodsukker når stresset, depresjon, glemsomhet og muskelsvakhet.

Tester for Adrenal Fatigue

Det er en spytt test som måler kortisol og andre hormonnivåer i løpet av dagen. Denne testen er ikke en del av normal medisinsk testing, men Verdens helseorganisasjon og National Institute of Health har anerkjent denne testen som et alternativ i helsevurderinger. Denne prøven er svært enkel, da det bare omfatter spytter inn i et testrør. Dette gjøres fire ganger om dagen, og da rørene er sendt til den opprinnelige laboratorie for resultater. Du kan be legen din for denne testen, men hvis ikke er tilgjengelig, kan du bestille dine egne tester på nettet.

Andre tester

Noen andre tester som leger bruker er ikke spesifikke adrenal tester, men kan bidra til å fylle i vurderingen bildet. For eksempel vil noen leger bestille en AM kortisol test eller mål på skjoldbruskkjertelen, som noen ganger hypotyreose kan påvirke adrenal funksjon).

Andre tegn

Det er en gruppe av selvtester som også kan gjøres for å begynne å utforske hvis binyretretthet er ditt problem. Den ene heter Ragland er skiltet. Ta blodtrykket mens du sitter ned og så stå opp og ta det igjen. Den øverste nummeret burde ha hevet 8 til 10 mm. Hvis det falt, kan du ha denne tilstanden. En annen rask test er å trykke over nyre og se om det er smerter. Smerte kan forventes hvis du har adrenal problemer. En tredje egenevaluering er å se i et speil og lys med lommelykt inn din elev. Din elev bør trekke seg sammen. Hvis det forblir den samme eller utvider, kan dette også støtte en diagnose av binyretretthet.

Advarsler

Disse testene er måter å begynne å klargjøre hva som skjer i kroppen din. De bør ikke brukes uten å rådføre deg med lege. Hun vil være i stand til å jobbe med deg for å bekrefte diagnosen og hjelpe til med behandling planlegging og alternativer.

Hvordan Test for Addisons sykdom

Hvordan Test for Addisons sykdom


Addisons sykdom er en sjelden, men alvorlig endokrin lidelse preget av en mangel av steroidhormoner som produseres av binyrene. Addisons sykdom påvirker bare om lag én av 100.000 mennesker, og mens det kan slå til enhver alder, det vanligvis oppstår likt på menn og kvinner mellom 30 og 50. Hvis du mistenker at du eller noen du kjenner kan vise tegn på dette lidelse, så må du lære hvordan du kan teste for Addisons sykdom.

Hvordan Test for Addisons sykdom

Lær hvordan å teste for Addisons sykdom

•  Lær hva det betyr å ha Addisons sykdom. Binyrene, som ligger rett ovenfor hver nyre, er tildelt oppgaven med å regulere alle organer og vev i kroppen din. For å gjøre dette, er det nødvendig for disse kjertlene til å produsere tilstrekkelige mengder av glukokortikoider og mineralkortikoider, nemlig hormonene kortisol og aldosteron. I Addisons sykdom, er denne funksjonen svekket.

gjenkjenne symptomer på Addisons sykdom. Følgende symptomer kan oppstå over tid: tretthet, muskelsvakhet, vekttap ledsaget av tap av appetitt, lavt blodsukker (hypoglykemi), meget lavt blodtrykk, økt pigmentering og et sug etter salt mat.

Plan på en blodprøve for å bli tatt for å avgjøre hvorvidt du kan være lider av Addisons sykdom. Serumnivåene til kalium, natrium, kortisol og adrenokortikotropt hormon (ACTH) utskilles av hypofysen skal måles, i tillegg til nivået av antistoffer.

Rull opp ermet for en ACTH stimulering test, som måler mengden av kortisol i blodet før og etter en injeksjon av syntetisk ACTH administreres. Et lavt nivå av kortisol frigjøring, eller ingen i det hele tatt, i respons til det syntetiske ACTH antyder binyrene funksjon.

Vær forberedt på en CT scan av magen (kjent som en tomografi) for å lete etter strukturelle abnormiteter i binyrene. Legg merke til at denne avbildning testen kan gjentas på hypofysen, samt.

forvente en mer injeksjon, med insulin denne tiden. Legen din kan ønske å utføre denne testen for å se hvordan kortison produksjon og blodsukker nivåer svare på innføring av insulin. I normal adrenal funksjon, tilstedeværelse av insulin forårsaker kortison nivåer for å stige og glukosenivåer til å falle.

Hint

 • Addisons sykdom er noen ganger referert til som kronisk binyreinsuffisiens, eller hypocortisolism.
 • De plaget med Addisons sykdom er ofte nevnt i medisinsk litteratur som "Addisonians."
 • I akutt binyresvikt (også kjent som en "Addison-krise"), kan visse symptomer vises plutselig, slik som kraftig oppkast og diaré eller smerter i korsryggen, ben eller magen.

Hvordan Test for binyre Sykdommer

Binyre sykdommer refererer til et sett av forhold som påvirker binyrene i kroppen. Binyrene er plassert over nyrene og produserer hormoner som frigjøres i blodet. Noen adrenal sykdommer inkluderer Addisons sykdom, som er en form av adrenal mangel og Cushings syndrom, noe som innebærer en overproduksjon av hormonet kortisol. Det er flere tester som brukes av leger for å teste for adrenal sykdommer samt overvåke tilstanden din.

Hvordan Test for binyre Sykdommer

•  Gjør en avtale med legen din. Hvis han mistenker du kan lide av en sykdom som påvirker binyrene, kan han bestemme seg for å sende deg til en endokrinolog for testing.

La legen for å måle hormonnivået ved å ta en blod-eller urinprøve. En blod og urin panel kan se om hormoner skilles ut av binyrene, inkludert hydrokortison, ACTH, adrenalin, og aldosteron, er i en normalområdet.

Spørre om en ACTH utfordring test for å sjekke for adrenal sykdommer. Under denne testen, er hormonet ACTH injisert inn i kroppen. Det bør være en økning i adrenal hormon-utgang, som er overvåket gjennom blod og urinprøver. Hvis ikke, kan dette tyde på en adrenal sykdom, så som Cushings syndrom.

Gjennomgå imaging studier. Avbildningsstudier kan vise tumorer, forkalkning, eller en overvekst som kan påvirke funksjonen til glanden. Tester som kan bestilles av legen din inkluderer en abdominal x-ray, IV skanning av nyrer med fargestoff og en MRI.

Hint

 • Informer legen din om alle reseptbelagte og over-the-counter medisiner du tar mens du går gjennom testing for adrenal sykdommer. For eksempel kan hydrokortison legemidler som brukes til å behandle leddgikt påvirke blodarbeidsresultater.

Hva bør jeg ha min Dr. Test for å Bestem overgangsalder?

Når en kvinne har hatt noen perioder i 12 sammenhengende måneder, er hun anses å ha nådd overgangsalderen. Tidspunktet for endringer frem til overgangsalderen, som kan vare så lenge som 10 år, kalles perimenopause. En follikkelstimulerende hormon (FSH) test regnes som den beste måten å diagnostisere menopause. Men fordi en kvinnes hormonnivåer svinge fra en dag til en annen i løpet perimenopause, FSH resultatene er ikke entydige. Andre tester kan gjøres for å utelukke helseproblemer underliggende uregelmessige perioder.

Å teste eller ikke å teste

Symptomer som kan tyde på overgangsalder inkludere uregelmessig menstruasjon, libidoforandringer, humørsvingninger, svetting og hetetokter, tørr skjede, hjertebank, hodepine, søvnforstyrrelser og tap av beintetthet, som hver kan være forårsaket av andre ting. Noen kvinner lider sterkt fra menopausale symptomer eller opplever disse symptomene før fylte 40. For dem kan testing lette deres sinn at symptomene de opplever er rett og slett "endring av livet" i stedet for kreft, psykiske lidelser, eller en annen skummel sykdom. Andre kvinner inn menopause uten plagsomme symptomer - sine perioder rett og slett blitt uregelmessig og deretter opphøre. For disse kvinnene er det ingen virkelige poenget i å ha tester gjort.

FSH Test

Et høyt nivå av FSH regnes som den beste indikator på overgangsalder. Ifølge National Institutes of Health (NIH), en FSH nivå på 25,8 IE / L (internasjonale enheter per liter) eller over er overgangsalderen rekkevidde. FSH nivåer svinge kraftig i løpet perimenopause, så FSH test ikke gir et endelig svar på hvorvidt overgangsalderen har forårsaket menstruasjon opphøre. Et FSH test kan gjøres med en blodprøve på et laboratorium eller ved hjelp av en over-the-counter hjemme test som bruker en pinne dyppet i urinstrømmen. Laboratoriet og hjemme testene gir tilsvarende nøyaktige resultater.

Østrogen Test

Østradiol er en spesifikk form for østrogen. Den normale østradiol rekkevidde for en kvinne før menopausen er 30-400 pikogram per milliliter (pg / ml), og den post-menopause område er fra 0 til 30 pg / ml, sier NIH. Kontroll østradiol nivå bidrar til å bestemme funksjon av eggstokkene og kan skille overgangsalder fra ovarietumorer. Redusert østrogennivå kan tyde på overgangsalder eller problemer med hypofysen. Høye østrogennivået kan indikere en ovarian tumor.

Luteiniserende hormon Test

Luteiniserende hormon (LH) er et hormon utgitt av hypofysen. NIH rapporterer det normale område for en voksen kvinne er 5 til 25 IU / L. Et høyt LH-nivået kan indikere menopause, eggstokksvikt, eller polycystisk eggstokksykdom. Et lavt LH nivået kan indikere et problem med hypofysen.

Testforberedelser

Visse medisiner kan skew FSH, estrodiol, og LH testresultater. Fortell legen din om alle reseptbelagte og over-the-counter medisiner du bruker, inkludert urte kosttilskudd. Du må kanskje slutte å ta dem før test. Også fortelle legen din dersom du har hatt en test som brukes et radioaktivt stoff innen en uke før testen.

Hvordan Test for Over-Utfyllende Testosteron

Testosteron er et hormon som produseres av en manns testikler. Det er ansvarlig for å vedlikeholde muskler, bein vekst, seksuell funksjon og tilstrekkelig nivå av røde blodceller. Etter 30 år, er det normalt at mengden av testosteron i en manns kropp å avta. Når dette skjer, kan testosterontilskudd være foreskrevet. Noen kvinner krever også testosteron tilskudd. En normal testosteron nivå for en mann er 30 til 1000 nanogram per desiliter; for en kvinne, er det 20 til 80 nanogram per desiliter. Vanlig testing av testosteronnivået rådes under testosteron tilskudd for å sikre at nivået er tilstrekkelig og ikke utover. Testosteronnivå kan sjekkes med blodprøver eller spyttprøver.

Hvordan Test for Over-Utfyllende Testosteron

Be legen din for å gi deg en testosterone blodprøve. Den mest brukte testen er en "total" testosteronnivå sjekk.

Finn ut om du trenger også en "gratis" testosteronnivå sjekk. Dette forteller hvor mye testosteron er faktisk beveger seg gjennom blod.

Gå til legen din, eller en lab foreskrevet av legen din, for din testosteron test. Sykepleieren eller tekniker vil trekke en ampulle med blod fra armen og sender den til et laboratorium for å bli analysert. Testosteron tester er vanligvis utføres i morgen når testosteronnivået er høyest.

Få dine testresultater når de er fullført. Legens kontor vil vanligvis ringe deg når resultatene er i. Har legen din forklare resultatene og om du trenger å legge til eller redusere testosteron tilskudd.

Finn ut om en spytt test er et alternativ for deg. Diskuter dette med legen din før du kjøper en. Denne testen kan gjøres i personvernet til hjemmet ditt, eller du kan be legen din for å gjøre testen. Spytt test kits kan kjøpes på nettet eller fra medisinsk forsyne butikkene. Prisen kan variere fra $ 40 til $ 125. Medisinsk forsikring kan ikke dekke prisen på en hjemme-test.

Kjøp spytt testosteron test kit og følg instruksjonene. I de fleste tilfeller vil du samle spytt i rørene gitt i spytt test kit et par ganger om dagen. Deretter må du fylle ut skjemaet følger med i pakken, og sende det tilbake til test-kit selskap med dine rør av spytt. Dine resultater bør bli returnert til deg i en til to uker. Pass på å dele resultatene med legen din.